Nyckeltal i Koncernen, (KSEK) Period: Kvartal 1-4, 2015 (Kvartal 1-4, 2014) KSEK

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Nyckeltal i Koncernen, (KSEK) Period: Kvartal 1-4, 2015 (Kvartal 1-4, 2014) KSEK"

Transkript

1 Nyckeltal i Kncernen, (KSEK) Perid: Kvartal 1-4, 2015 (Kvartal 1-4, 2014) KSEK Omsättning: (36 096) Rörelseresultat efter avskrivningar: (-382) Resultat efter finansiella pster: (-954) Rörelsemarginal %: - 4,05 (-1,06) Antal utestående aktier vid peridens slut: ( ) Resultat per aktie, kr: -0,037 (-0,020) Sliditet %: 50,40 (45,89) Omsättningen i kncernen minskade från KSEK till KSEK, en msättningsminskning på ca 1500 KSEK (4% %). Förlusten efter finansiella pster ökade med KSEK jämfört med föregående perid. Av förlusten kan ca KSEK härledas till etableringen i Tyskland. Anledningen till förlusten är den frtsatt långa införsäljningstiden av EasyFills patenterade prdukter. Trts psitiva signaler från marknaden där det mesta pekar på att marknaden mgnar, har det riktiga genmbrttet skett långsammare än ledningen uppskattat. En knservativ bransch ch den inbyggda trögheten hs de multinatinella kunderna gör försäljningsprcesserna långa men testinstallatiner med psitivt utfall i bla, England, Tyskland ch Sydafrika visar att blaget är på rätt väg ch åt rätt håll. Trts ett minusresultat för helåret 2015 ser företagsledningen ch styrelsen fram emt ett spännande 2016 där de första, förhållandevis stra rdrarna redan inkmmit. En kraftig utväxling på de tester sm genmförts är ckså att vänta.

2 Under 2015 beviljades blaget ytterligare patent. Bland annat för RtShelf Mn i USA. Under hösten 2014 knstaterade styrelsen för EasyFill att blagets likviditet var ansträngd ch därför beslutades att EasyFill skulle genmföra en företrädesemissin. Teckningsperiden var 26/1 6/ ch emissinen övertecknades vilket gav ett kapitaltillsktt före emissinskstnader m 9,7 MSEK. I slutet av maj 2015 grundades EasyFill GmbH med kntr i Köln, Tyskland. Blaget blev perativt den 1/8. Då den tyska marknaden är ca ti gånger så str sm den svenska ch VD för det tyska blaget har mfattande kntaktnät med kyltillverkare ch butikskedjr beslutades att satsa på en etablering på den tyska marknaden. Under hösten 2015 har EasyFill GmbH genmfört flertalet viktiga möten med beslutsfattare för de centrala butikskedjrna ch kyltillverkarna samt knutit kntakter med eventuella partners för distributin ch mntering. Nedan följer en krt genmgång av en del av de prjekt sm initierats ch genmförts under I skrivande stund har endast en installatin skett i Tyskland sedan starten av dtterblaget i Tyskland men ett flertal beställningar finns från flera lika stra butikskedjr ch leverans kmmer att ske första halvåret Beställningar finns på: SwingOut Ambient, testleverans kmmer att ske under mars 2016 till två stycken butiker ingående i en str butikskedja. Båda dessa butiker skall ttal byggas m hösten 2016 ch m testet faller väl ut kmmer SwingOut bli standard i butikerna. Butikskedjan med ca 4000 butiker är även engagerade från centralt håll ch bevakar utfallet från testerna nga. RtShelf i kyldiskar kmmer att levereras på test till ca 10 butiker under våren EasyFill GmbH har sedan starten undersökt möjligheterna med en natinell återförsäljare för att snabbare få större spridning ch en ptentiell partner har hittats ch skall utvärderas under det kmmande året.

3 Eurpa - Blaget samarbetar med flertalet kylskåps- ch kyldisktillverkare i Eurpa. EasyFill har under 2015 anpassat RtShelf till två kylskåp i en helt ny serie till en av världens största tillverkare av kmmersiella kylskåp. En av dessa kylskåp visades upp vid mässan Brau Beviale i Nürnberg i nvember ch fick ett mycket gtt mttagande ch EasyFill har därefter fått initiala rder på RtShelf från tillverkaren. Till blagets mångåriga samarbetspartner i Turkiet har det under 2015 både levererats plasthyllr samt tagits emt kmmissin för den äldre RtShelf- varianten sm tillverkaren prducerar i egen regi. Till den svenska marknaden levererades kntinuerligt RtShelf avsedd för kyldiskar genm den största aktören på marknaden. Från små antal ökade rderingången mt slutet av året. USA Under våren 2015 levererade blaget ett antal RtShelf enheter till en av de större tillverkarna av kyldiskar, primärt för interna tester ch utvärdering. De egentliga testerna påbörjades av lika anledningar först under hösten. Samtidigt sm dessa tester genmfördes påbörjades diskussiner m utfrmningen av ett avtal. Australien/Nya Zeeland Till en av de ledande tillverkarna av kmmersiella kylskåp i denna regin skickades under våren ett antal hyllr för genmförande av marknadstest med en större kund. Testet initierades under höst/vintern Preliminär första feedback talar m en nöjd kund. Övriga Till en kylskåpstillverkare i mellanöstern levererade EasyFill ritningar ch hyllr för ett mindre marknadstest tillsammans med en, i mrådet, betydande tillverkare. Trts framgångsrikt test, med psitiv feedback från kunden har tillverkaren ännu inte fått några rdrar på kylskåp utrustande med RtShelf. Blaget har under 2015 arbetat intensivt med befintliga återförsäljare med målet att få dem att kmma igång rdentligt.

4 Sydafrika Blagets återförsäljare i Sydafrika har under stra delar av 2015 genmfört tester av RtShelf för kyldiskar för lika typer av mejerivarr tillsammans med en av de mest betydande livsmedelsbutikskedjrna. Resultaten sm visas upp är häpnandeväckande. Ett halvårslångt test har visat en drygt 40 prcentig minskning av svinnet på prdukterna på RtShelf-hyllrna samtidigt sm påfyllningstiden minskat med drygt hälften samtidigt sm försäljningen ökat med runt 10%. Detta i jämförelse med kedjans andra butiker i mrådet sm ökat i svinn ch tappat försäljning. Butikskedjan tittar på en bred utrullning av RtShelf ch beslut på mfattning väntas fattas under första halvan av Nrge I Nrge har blagets samarbetspartner M&F-Systemer tagit stra steg under 2015 ch där pågår centrala förhandlingar med i strt sätt alla de stra livsmedelsbutikskedjrna Nya återförsäljare har inte aktivt eftersökts under 2015 då blagets ledning ansett att en hög servicegrad till de befintliga har varit pririterat. Blagets ledning tg under 2015 ett strategiskt beslut att fkusera på ch priritera butiksledet. Flertalet möten med både internatinella ch natinella butikskedjr har genmförts ch knklusinen är att det strategiska beslutet var rätt butikskedjrna är nyckeln till framgång ch strt genmbrtt. Specifikt prjekt: Under början av 2015 meddelade blaget via PM att en av världens största butikskedjr med huvudkntr i Frankrike var intresserade av att genmföra ett piltprjekt med SwingOut Ambient (EasyFills unika lösning för Först in Först ut för trra, ej kylda, varr). Trts flertalet möten har den planerade installatinen inte genmförts under Anledningen är inte intresse utan mrganisatiner ch intern kmmunikatin hs den mycket stra aktören. När de bedömer att de är red står EasyFill rustade att genmföra testet med krt varsel.

5 Den grund sm lagts under 2015 i frm av utvecklingsarbete, marknadsch kundbearbetning har inneburit att blaget har en mycket stark framtidstr. Inkmna rdrar på flertalet av blagets prdukter via EasyFill GmbH, där kunderna är några av de största tyska livsmedelsbutikskedjrna ger en framåtanda ch ett mmentum att satsa ännu hårdare. Detta i samband med ett antal bekräftade rdrar på RtShelf för läskedryckskylskåp med leverans under våren 2016 ch indikatiner på att det bara är tppen på ett isberg samt ett återförsäljarnätverk sm gjrt kraftiga marknadsbearbetningar sm nu börjar bära frukt, gör att blaget aldrig tidigare haft en så välfylld rderbk sm nu. För att inget missförstånd skall uppstå skall det dck påpekas att de rdrar blaget har erhållit ännu är relativt små ch på intet sätt i närheten av de mål blaget har. Blaget har för avsikt att öka försäljningen betydligt under kmmande år ch detta ska genmföras via nya ch befintliga samarbeten med OEM tillverkare, återförsäljare ch butikskedjr ch på, i princip, samtliga kntinenter. Ny egen prdukt på marknaden EasyFills prdukter för kylenheter har fram tills nu utvecklats för att mnteras in i andra leverantörers prdukter där kmprmisser får ske för att blagets rterande hyllr skall passa. EasyFills målsättning har varit ch är att våra ch leverantörernas prdukter skall skräddarsys för varandra, någt sm är svårt ch tar lång tid. På blagets hemsida kmmer, inm krt, mer infrmatin m prdukten CldFrnt att visas upp. Huvudkmpnenten i CldFrnt, sm i sin helhet tillverkas hs underleverantörer, är EasyFills patenterade SwingOut. Prdukten har visats sm kncept för marknaden ch intresset är strt från, framförallt, våra samarbetspartners i Nrge, eventuell blagspartner i USA samt den Tyska marknaden. Ny ptentiell partner på den amerikanska marknaden En ny intressent med brett kntaktnät mt livsmedels- ch servicehandelsbutiker över hela USA ch verksamhet i samtliga segment där EasyFills prdukter passar har begärt möte ch vill diskutera vägar till ett samarbete. Blaget är ytterst framgångsrika på butiksknceptmarknaden ch har idag samarbetsavtal med samtliga av de 25 största butikskedjrna i USA. Blagets affärsidé är att finna prdukter sm man kan tillverka ch lansera i USA under eget namn eller i Jint Venture blag, någt man varit ch är ytterst lycksamma med. För EasyFill är dylikt samarbete mycket intressant eftersm blaget på det sättet får ttal tillgång till hela den amerikanska marknaden med samtliga av blagets patenterade prdukter. Möten har hållits i Eurpa under februari ch i början av mars kmmer blagets VD Håkan Sjölander samt Hans Bergh från blagets styrelse att på plats träffa företagsledningen i Texas där målsättningen från båda parter är

6 att lägga grunden för samarbetsavtalet. Texasblagets VD har deklarerat att man så snabbt sm möjligt vill skriva avtal eftersm EasyFills prdukter passar dem ch USA marknaden ytterst väl. Organisatinen i Sverige tar en mer supprterande rll för EasyFill GmbH ch återförsäljare ch kmmer att stötta med tid ch resurser för att bygga ett brett, fungerande återförsäljarnät runt m i världen med hög servicenivå. För att klara detta kan rganisatinen kmma att behöva förstärkas, främst på prdukt-lgistik- ch inköpssidan. A B Summa Håkan ch Tbias Sjölander via Inesc Hlding AB Urban Sjöberg via Jur Invest AB Jhn Andersen Håkan ch Tbias Sjölander via Lxysft Hlding AB Jens Nisu Richard Bagge Anders Lidén via Lidén i L AB *Jhn Andersen har enligt beslut på blagsstämman för 2010, teckningsptiner i blagets aktie B med lösendatum 30 juni 2016 till en lösenkurs av 3,0 SEK ** Richard Bagge har knvertibellån på SEK med lösendatum 30 juni 2016 till en lösenkurs av 3,0 SEK per B aktie EasyFill AB:s (publ) årsredvisning för räkenskapsåret 2015 kmmer att publiceras på blagets ( ch Aktietrgets ( respektive hemsidr. Datum för publicering av årsredvisningen är ännu ej fastställt. Blagsstämma i EasyFill AB (publ) kmmer att hållas på blagets kntr Sllentunavägen 135 i Stckhlm/Sllentuna i maj Exakt tid ch datum kmmer att infrmeras m via ett pressmeddelande. Årsredvisning kmmer att redvisas senast i samband med att kallelse till blagsstämma skickas ut.

7 Bkslutskmmunikén har inte granskats av blagets revisr. EasyFill visar alltså återigen ett negativt resultat. Det kan tyckas märkligt att vi inte kmmit längre på den tid sm vi hållit på men prduktutveckling, innvatin ch att förändra världen följer inte alltid en rak väg. Det finns hinder på vägen, återvändsgränder ch murar sm man ska ta sig över. Trts att vi återigen missar vårt uppsatta mål är jag stärkt i min övertygelse att EasyFill kmmer att lyckas ch finnas med blagets prdukter i stra delar av världen på sikt. Med vår etablering i Tyskland ch det intresse sm redan väcks där tillsammans med de resultat sm vår samarbetspartner i Sydafrika, visar upp, är det bara upp till ss att knyta näven, kavla upp ärmarna ch kämpa vidare. Det riktiga genmbrttet väntar runt hörnet, det är jag övertygad m. Plötsligt har vi två företag i USA sm båda vill samarbeta med ss vilket är angenämt. Dels är det en av världens abslut största tillverkare av kylmöbler dels är det företaget sm nämns van sm jbbar med kyldiskar, kylrum, dörrar för kylrum ch butiksinredning ch finns representerade i hela USA. Blaget har mfattande affärer med världens största matvarukedja dit man dels säljer prdukter samt specialanpassar deras butiker runt m i USA. EasyFill har många lika saker på gång; nya kunder, insatser på nya marknader, nya versiner av våra prdukter ch uppdateringar/förbättringar sm kmmer att hjälpa ss än mer. Med ljal ch hårt arbetande persnal sm drar tåget framåt kmmer vi att nå målet till slut. När jag nu sitter ch skriver VD-rden i bkslutskmmunikén kan jag knstatera att blaget redan nu har rdrar inne på leveranser i flera länder runt m i världen, rdrar sm är långt större än vi någnsin haft. Under 2015 handlades EasyFill AB:s (publ) B-aktie till en kurs m lägst 2,00 krnr per aktie (24/2) ch högst 4,94 krnr per aktie (25/6). Styrelsen ch verkställande direktör föreslår att ingen utdelning lämnas för räkenskapsåret Styrelsen Bräcke

8 26/2 Bkslutskmmuniké /5 Q Maj 2016 Blagsstämma i Sllentuna 31/8 Q /11 Q / Bkslutskmmuniké 2016 För ytterligare infrmatin kntakta: VD Håkan Sjölander eller hakan.sjlander@easyfill.se För mer inf besök gärna:

9 RESULTATRÄKNING Kncernen EasyFill Belpp i KSEK Nettmsättning Övriga rörelseintäkter Rörelsens kstnader Handelsvarr Persnalkstnader Övriga rörelsekstnader Avskrivningar av materiella ch immateriella anläggningstillgångar Rörelseresultat Resultat från finansiella pster Finansiella kstnader Ränteintäkter ch liknande resultatpster Räntekstnader ch liknande resultatpster Resultat efter finansiella pster Extrardinära pster Resultat före skatt Skatt på årets resultat -64 Dispsitiner Årets resultat

10 BALANSRÄKNING Kncernen EasyFill Belpp i SEK TILLGÅNGAR Anläggningstillgångar Immateriella anläggningstillgångar Immateriella anläggningstillgångar Materialla anläggningstillgångar Inventarier, verktyg ch installatiner Finansiella anläggningstillgångar Finansiella anläggningstillgångar Summa anläggningstillgångar Omsättningstillgångar Varulager mm Färdiga varr ch varr på väg Krtfristiga frdringar Kassa bank Summa msättningstillgångar SUMMA TILLGÅNGAR BALANSRÄKNING Kncernen EasyFill Belpp i SEK EGET KAPITAL OCH SKULDER Eget kapital Aktiekapital Bundna reserver Fritt eget kapital Summa eget kapital Minritetsintressen 0 0 Långfristiga skulder Skulder till kreditinstitut Knvertibel lån Krtfristiga skulder SUMMA EGET KAPITAL OCH SKULDER

11 Nyckeltal i kncernen Omsättning, KSEK Rörelseresultat, KSEK Resultat före skatt, KSEK Rörelsemarginal % -4,05-1,06 Antal utestående aktier vid peridens slut Resultat per aktie, kr -0,037-0,020 Sliditet % 50,40 45,89 Kassaflödesanalys Kncernen Den löpande verksamheten Resultat efter finansiella pster ( ) justering för pster sm inte påverkar kassaflöde, avskrivningar etc Betald inkmstskatt Kassaflöde från den löpande verksamheten före förändringar av rörelsekapital ( ) Kassaflöde från förändringar av rörelsekapital Minskning(+)/ökning(-) av varulager ( ) ( ) Minskning(-)/ökning(+) av krtfristiga skulder ( ) Minskning(+)/ökning(-) av krtfristiga frdringar ( ) ( ) Kassaflöde från den löpande verksamheten ( ) ( ) Investeringsverksamheten Förvärv av immateriella anläggningstillgångar ( ) ( ) Förvärv av materiella anläggningstillgångar ( ) ( ) Förvärv (försäljning) av finansiella anläggningstillgångar ( ) Kassaflöde från investeringsverksamheten ( ) ( ) Finansieringsverksamheten Årets nyemissin Inbetald ej registrerad nyemissin Förändring av långfristiga lån Kassaflöde från finansieringsverksamheten Förändring av likvida medel ( ) ( ) Likvidamedel vid årets början Likvidamedel vid årets slut

Koncernens nettoomsättning ökade till (240) tkr. Resultat efter skatt uppgick till (-3 115) tkr.

Koncernens nettoomsättning ökade till (240) tkr. Resultat efter skatt uppgick till (-3 115) tkr. 1 (7) Oasmia Pharmautical AB (publ) DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN -05-01 -10-31 Krt m bkslut för periden -05-01 -10-31 Kncernens nettmsättning ökade till 3 653 (240) tkr. Resultat efter skatt uppgick till

Läs mer

DELÅRSRAPPORT

DELÅRSRAPPORT NFO Drives AB(Publ.) Org.nr 556529 9293 DELÅRSRAPPORT 2019-01-01 2019-06-30 1/1-30/6 2019 Faktureringen för periden uppgick till 15,9MSEK (14,6MSEK), en förbättring med 1,3MSEK Resultat före avskrivning

Läs mer

Nyckeltal i Koncernen, TSEK. Period: Kvartal 1-4, 2014 (Kvartal 1-4, 2013) TSEK

Nyckeltal i Koncernen, TSEK. Period: Kvartal 1-4, 2014 (Kvartal 1-4, 2013) TSEK Nyckeltal i Koncernen, TSEK Period: Kvartal 1-4, 2014 (Kvartal 1-4, 2013) TSEK Omsättning: 36 096 (24 088) Rörelseresultat efter avskrivningar: -382 (-3 008) Resultat efter finansiella poster: -954 (-

Läs mer

DELÅRSRAPPORT JANUARI MARS 2016

DELÅRSRAPPORT JANUARI MARS 2016 DELÅRSRAPPORT JANUARI MARS 2016 FÖRSTA KVARTALET Nettmsättningen uppgick till 82,3 (0,4) MSEK Kncernens resultat före avskrivningar var 9,3 (-14,9) MSEK Resultat per aktie var 0,06 (-0,42) SEK Likvida

Läs mer

DELÅRSRAPPORT JANUARI MARS 2015

DELÅRSRAPPORT JANUARI MARS 2015 DELÅRSRAPPORT JANUARI MARS 2015 FÖRSTA KVARTALET Nettmsättningen uppgick till 0,4 (6,4) MSEK Kncernens resultat var -15,3 (-13,4) MSEK Resultat per aktie var -0,02 (-0,02) SEK Kassaflödet från den löpande

Läs mer

Oasmia Pharmaceutical AB (publ)

Oasmia Pharmaceutical AB (publ) Oasmia Pharmaceutical AB (publ) BOKSLUTSRAPPORT FÖR PERIODEN 2006-05-01-- 2007-04-30 Krt m bkslut för periden 2006-05-01 2007-04-30 Kncernens nettmsättning ökade till 22 387 (853) tkr. Resultat efter skatt

Läs mer

Enjoy Group AB (publ): Kvartalsrapport 1, 2012

Enjoy Group AB (publ): Kvartalsrapport 1, 2012 Enjoy Group AB (publ): Kvartalsrapport 1, 2012 Omsättningen i Enjoy Group AB (publ) 55 66 53-2924 kvartal 1, 2012 landade på 8 808 000 SEK vilket är lägre än förväntat, men berodde till största del på

Läs mer

Redovisning av resultat och kommentarer.

Redovisning av resultat och kommentarer. Redovisning av resultat och kommentarer. Försäljningen av kylskåp på den Svenska marknaden har under hela året varit bra och den trenden har också fortsatt under Q3. Mycket tack vare att lagernivån har

Läs mer

EasyFill AB (publ) kvartalsrapport 3, 1/1-30/9 2015.

EasyFill AB (publ) kvartalsrapport 3, 1/1-30/9 2015. 27 november 2015, Bräcke EasyFill AB (publ) kvartalsrapport 3, 1/1-30/9 2015. Omsättningen i EasyFill AB (publ), org nr 556653-2924, uppgick till 29 118 TSEK (35 444 TSEK under perioden 1/1-30/9 2014.)

Läs mer

DELÅRSRAPPORT JANUARI MARS 2017

DELÅRSRAPPORT JANUARI MARS 2017 DELÅRSRAPPORT JANUARI MARS 2017 FÖRSTA KVARTALET Nettmsättningen uppgick till 139,3 (82,3) MSEK vilket mtsvarar en ökning med 69,3%. Tillväxten drevs i huvudsak av förvärv EBITDA uppgick till 43,7 (9,3)

Läs mer

BOKSLUTSKOMMUNIKÉ 2015

BOKSLUTSKOMMUNIKÉ 2015 BOKSLUTSKOMMUNIKÉ 2015 PERIODEN OCH FJÄRDE KVARTALET Nettmsättningen ökade till 69,1 (30,1) MSEK, varav fjärde kvartalet 57,4 (8,1) MSEK Kncernens resultat var -78,2 (-59,3) MSEK, varav fjärde kvartalet

Läs mer

Förvaltningsberättelse

Förvaltningsberättelse Brf Lyckldet Org.nr 769612-8011 1(9) Styrelsen för Brf Lyckldet får härmed avge årsredvisning för räkenskapsåret 2012. Förvaltningsberättelse Infrmatin m verksamheten Förslag till behandling av ansamlad

Läs mer

DELÅRSRAPPORT JAN-JUNI XAVITECH AB (publ) (ORG. NR )

DELÅRSRAPPORT JAN-JUNI XAVITECH AB (publ) (ORG. NR ) DELÅRSRAPPORT JAN-JUNI 2016 XAVITECH AB (publ) (ORG. NR. 556675-2837) INNEHÅLLSFÖRTECKNING Sammanfattning av kvartalet VD har ordet Resultaträkning Balansräkning Kassaflödesanalys SAMMANFATTNING AV PERIODEN

Läs mer

DELÅRSRAPPORT JAN-SEPT XAVITECH AB (publ) (ORG. NR )

DELÅRSRAPPORT JAN-SEPT XAVITECH AB (publ) (ORG. NR ) DELÅRSRAPPORT JAN-SEPT 2016 XAVITECH AB (publ) (ORG. NR. 556675-2837) INNEHÅLLSFÖRTECKNING Sammanfattning av kvartalet VD har ordet Resultaträkning Balansräkning Kassaflödesanalys SAMMANFATTNING AV PERIODEN

Läs mer

KVARTALSRAPPORT (Q1) JAN-MARS 2015. XAVITECH AB (publ) (ORG. NR. 556675-2837)

KVARTALSRAPPORT (Q1) JAN-MARS 2015. XAVITECH AB (publ) (ORG. NR. 556675-2837) KVARTALSRAPPORT (Q1) JAN-MARS 2015 XAVITECH AB (publ) (ORG. NR. 556675-2837) INNEHÅLLSFÖRTECKNING Sammanfattning av kvartalet VD har ordet Resultaträkning Balansräkning Kassaflödesanalys SAMMANFATTNING

Läs mer

Årsredovisning Armada Kanalfastigheter AB

Årsredovisning Armada Kanalfastigheter AB 3 '' 3 Årsredvisning Armada Kanalfastigheter AB Org.nr Räkenskapsår 214-1-1-214-12-31 Årsredvisning för räkenskapsåret 214-1-1-214-12-31 Styrelsen ch verkställande direktören för Armada Kanaifastigheter

Läs mer

KB Öckerö Sörgård 2:446

KB Öckerö Sörgård 2:446 1(9) Årsredvisning för KB Öckerö Sörgård 2:446 916838-1722 Räkenskapsåret 2013

Läs mer

Enjoy Group AB (publ) 556653-2924 Bokslutskommuniké 2012

Enjoy Group AB (publ) 556653-2924 Bokslutskommuniké 2012 Enjoy Group AB (publ) 556653-2924 Bokslutskommuniké 2012 1 840 60 Bräcke 0693-66 13 00 0693-715 96 5364-6238 556653 2924 Enjoy Group AB (publ): Bokslutskommuniké 2012 Omsättningen i Enjoy Group AB (publ),

Läs mer

Enjoy Group AB (publ): Delårsrapport kvartal

Enjoy Group AB (publ): Delårsrapport kvartal Enjoy Group AB (publ): Delårsrapport kvartal 1-3 2009 Enjoy Group AB (publ) komplettering av text till delårsrapport Efter att dagens delårsrapport i Enjoy Group AB (publ) har undertecknad erhållit några

Läs mer

Delårsrapport IA Industriarmatur Group AB (publ) 1 januari 30 september 2017

Delårsrapport IA Industriarmatur Group AB (publ) 1 januari 30 september 2017 Delårsrapport IA Industriarmatur Group AB (publ) 1 januari 30 september 2017 IA Industriarmatur Group AB (publ.) Kämpegatan 16 411 04 GÖTEBORG Telefon 031-80 95 50 info@industriarmatur.se www.industriarmatur.se

Läs mer

Att nettoomsättningen var lägre än föregående år förklaras av två extraordinära avtal under mars 2015.

Att nettoomsättningen var lägre än föregående år förklaras av två extraordinära avtal under mars 2015. Dignita Systems AB (publ), orgnr 556582-5964 Nettoomsättning uppgick till cirka 3,9 MSEK (4,9 MSEK) Rörelseresultat före avskrivning (EBITDA) uppgick till cirka 95 KSEK (43 KSEK) Rörelseresultatet uppgick

Läs mer

Delårsrapport perioden januari-september. Diadrom Holding AB (publ) september) ) (januari september) ) Kvartal 1-3 1

Delårsrapport perioden januari-september. Diadrom Holding AB (publ) september) ) (januari september) ) Kvartal 1-3 1 Göteborg 2013-10-18 Delårsrapport perioden januari-september 2013 Kvartal 3 (juli september) ) 2013 Omsättningen uppgick till 11,5 (12,4) Mkr, en minskning med 0,9 Mkr eller 7 procent Rörelseresultatet

Läs mer

Delårsrapport för Xavitech AB (publ)

Delårsrapport för Xavitech AB (publ) T.+46(0) 611 55 61 00 F.+46(0) 611 78 25 10 E.info@xavitech.com W.xavitech.com Delårsrapport för Xavitech AB (publ) Januari mars Omsättningen minskade med 43 % till 1 190 tkr (2 093 tkr) Orderingången

Läs mer

Enjoy Group AB (publ): Delårsrapport kvartal 1 2010

Enjoy Group AB (publ): Delårsrapport kvartal 1 2010 Enjoy Group AB (publ): Delårsrapport kvartal 1 2010 Nyckeltal i koncernen 3 månader 2010 03 31 (2009 03 31) Omsättning 8 953 068 (7 001 366) Rörelseresultat 1 790 525 (492 219) Resultat före skatt 2 085

Läs mer

Delårsrapport IA Industriarmatur Group AB (publ) 1 januari 31 mars 2017

Delårsrapport IA Industriarmatur Group AB (publ) 1 januari 31 mars 2017 Delårsrapport IA Industriarmatur Group AB (publ) 1 januari 31 mars 2017 IA Industriarmatur Group AB (publ.) Kämpegatan 16 411 04 GÖTEBORG Telefon 031-80 95 50 info@industriarmatur.se www.industriarmatur.se

Läs mer

ABCIB Holding AB. Delårsrapport

ABCIB Holding AB. Delårsrapport ABCIB Hlding AB (Org. nr 556780-4983, styrelsens säte Stckhlm) Mderblag till Carnegie Investment Bank AB (publ) ch Carnegie Fnder AB Delårsrapprt 1 januari 30 september 2010 Med anledning av förändringar

Läs mer

Oden Control AB (publ) Bokslutskommuniké 2007

Oden Control AB (publ) Bokslutskommuniké 2007 Oden Control AB (publ) Bokslutskommuniké 2007 År 2007 i korthet Intäkterna uppgick till 6 022 TSEK (4 889 TSEK) Rörelseresultatet före avskrivningar uppgick till 38 TSEK (118 TSEK) Avskrivningarna uppgick

Läs mer

Omsättningen uppgick till 62,3 MSEK (59,0) för kvartalet och 234,0 MSEK (167,0) för rapportperioden.

Omsättningen uppgick till 62,3 MSEK (59,0) för kvartalet och 234,0 MSEK (167,0) för rapportperioden. Delårsrapport januari - september 2008 Omsättningen uppgick till 62,3 MSEK (59,0) för kvartalet och 234,0 MSEK (167,0) för rapportperioden. Rörelseresultatet uppgick till 0,9 MSEK (1,8) för kvartalet och

Läs mer

DELÅRSRAPPORT CloudRepublic AB (publ) Januari - Mars Sammanfattning för första kvartalet 2017 (jämfört med samma period föregående år)

DELÅRSRAPPORT CloudRepublic AB (publ) Januari - Mars Sammanfattning för första kvartalet 2017 (jämfört med samma period föregående år) DELÅRSRAPPORT Januari - Mars 2017 Sammanfattning för första kvartalet 2017 (jämfört med samma period föregående år) -- Nettoomsättningen för första kvartalet uppgår till 747 TSEK, vilket är en ökning med

Läs mer

Free2move Holding AB

Free2move Holding AB Kvartalsrapport Q1 2012 Free2move Holding AB 556705-0157 Kvartalsrapport Q1 2013 * Nettointäkterna under Q1 ca 3,1 MSEK * Periodens resultat ca 0 MSEK * Orderstocken vid periodens slut ca 4,5 MSEK Nästa

Läs mer

Delårsrapport perioden januari mars 2007. Diadrom Holding AB (publ) Första kvartalet 2007. Perioden i sammandrag. Affärsområdet Diagnostik

Delårsrapport perioden januari mars 2007. Diadrom Holding AB (publ) Första kvartalet 2007. Perioden i sammandrag. Affärsområdet Diagnostik Göteborg 2007-05-21 Delårsrapport perioden januari mars 2007 Första kvartalet 2007 Omsättningen under de första tre månaderna 2007 ökade med 61 procent till 7,4 (4,6) Mkr, en ökning med 2,8 Mkr. Rörelseresultatet

Läs mer

DELÅRSRAPPORT JANUARI JUNI 2017

DELÅRSRAPPORT JANUARI JUNI 2017 DELÅRSRAPPORT JANUARI JUNI 2017 PERIODEN OCH ANDRA KVARTALET Nettmsättningen uppgick till 281,8 (163,2) MSEK, varav andra kvartalet 142,5 (81,9) MSEK. Detta mtsvarar en ökning med 72,7%, varav andra kvartalet

Läs mer

Sida 1 av 9. Vindico Security AB (publ) DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN Rapportperioden

Sida 1 av 9. Vindico Security AB (publ) DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN Rapportperioden Sida 1 av 9 Vindico Security AB (publ) DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN 2009-01-01 2009-03-31 Rapportperioden 2009-01-01 2009-03-31 Koncernens nettoomsättning i första kvartalet uppgick till 819 (1 068) tkr.

Läs mer

MSEK, 1 september - 30 april 2013/2014 2012/2013. Nettoomsättning 15 994 17 236 Kostnader för sålda varor -15 141-16 370

MSEK, 1 september - 30 april 2013/2014 2012/2013. Nettoomsättning 15 994 17 236 Kostnader för sålda varor -15 141-16 370 Resultaträkningar Kommentarer till de första två tertialen, verksamhetsåret 2013/2014 Ackumulerat rörelseresultat efter 8 månader 55 MSEK (föregående år 13 MSEK) Stabila volymer och marknadsandelar Positiv

Läs mer

Delårsrapport 1 januari 30 juni 2006 Svensk Internetrekrytering AB (publ)

Delårsrapport 1 januari 30 juni 2006 Svensk Internetrekrytering AB (publ) Delårsrapport 1 januari 30 juni 2006 Svensk Internetrekrytering AB (publ) Januari juni 2006 jämfört med samma period 2005 Stark kundtillväxt och förstärkt position på den svenska marknaden. Den norska

Läs mer

Delårsrapport perioden januari-september. Diadrom Holding AB (publ) september) ) (januari september) ) Kvartal 1-3 1

Delårsrapport perioden januari-september. Diadrom Holding AB (publ) september) ) (januari september) ) Kvartal 1-3 1 Göteborg 2014-10-17 Delårsrapport perioden januari-september 2014 Kvartal 3 (juli september) ) 2014 Omsättningen uppgick till 11,3 (11,5) Mkr, en minskning med 0,2 Mkr eller 1,5 procent Rörelseresultatet

Läs mer

Delårsrapport perioden januari-september. Diadrom Holding AB (publ) september) ) 2012. (januari sepember) ) 2012. Kvartal 1-3 1

Delårsrapport perioden januari-september. Diadrom Holding AB (publ) september) ) 2012. (januari sepember) ) 2012. Kvartal 1-3 1 Göteborg 2012-10-19 Delårsrapport perioden januari-september 2012 Kvartal 3 (juli september) ) 2012 Omsättningen uppgick till 12,4 (10,1) Mkr, en ökning med 2,3 Mkr eller 23 procent Rörelseresultatet (EBIT)

Läs mer

Resultaträkning

Resultaträkning Resultaträkning 1999-07-01-1999-12-31 1998-07-01-1999-06-30 Kkr 6 månader 12 månader* Rörelsens intäkter m m Visa rad Visa rad Nettoomsättning 9 837 8 289 Aktiverat arbete för egen räkning 0 1 215 Summa

Läs mer

New Nordic Healthbrands AB (publ) Bokslutskommuniké 2013

New Nordic Healthbrands AB (publ) Bokslutskommuniké 2013 New Nordic Healthbrands AB (publ) Bokslutskommuniké 2013 Q4 Q4 2013 2012 2013 2012 Nettoomsättning, ksek 227 983 203 787 59 691 46 651 Bruttoresultat, ksek 148 789 126 457 37 041 28 308 Bruttomarginal,

Läs mer

Delårsrapport 1 januari 30 september 2006 Svensk Internetrekrytering AB (publ)

Delårsrapport 1 januari 30 september 2006 Svensk Internetrekrytering AB (publ) 1 Delårsrapport 1 januari 30 september 2006 Svensk Internetrekrytering AB (publ) Juli - september 2006 jämfört med samma period föregående år Nettoomsättningen ökade med 142% till 14,9 MSEK (6,1). Rörelseresultatet

Läs mer

ÅRSREDOVISNING. för. Ockerö Bostads AB STYRELSEN OCH VERKSTÄLLANDE DIREKTÖREN FÅR HÄRMED AVLÄMNA ÅRSREDOVISNING. Org. nr.

ÅRSREDOVISNING. för. Ockerö Bostads AB STYRELSEN OCH VERKSTÄLLANDE DIREKTÖREN FÅR HÄRMED AVLÄMNA ÅRSREDOVISNING. Org. nr. T] ÅRSREDOVISNING för Ockerö Bstads AB Org. nr. 556495-9665 STYRELSEN OCH VERKSTÄLLANDE DIREKTÖREN FÅR HÄRMED AVLÄMNA ÅRSREDOVISNING FÖR RÄKENSKAPSÅRET 2004-01-01 -. Ockerö Bstads AB 556495-9665 Förslag

Läs mer

3 kv kv 16 9M 2018

3 kv kv 16 9M 2018 Delårsrapport kvartal 3 20 Stabil tillväxt Tredje kvartalet i sammandrag - Rörelsens intäkter ökade med 20 procent till 27 330 KSEK (22 724) - Bruttomarginalen stärktes till 40 procent (38) - Rörelseresultatet

Läs mer

Enligt tidigare redovisningsprinciper. Kostnader för material och underentreprenörer -4 187-4 187. Personalkostnader -4 548-4 548

Enligt tidigare redovisningsprinciper. Kostnader för material och underentreprenörer -4 187-4 187. Personalkostnader -4 548-4 548 resultaträkning Enligt Nettoomsättning 10 511 10 511 Kostnader för material och underentreprenörer -4 187-4 187 Personalkostnader -4 548-4 548 Avskrivningar materiella anläggningstillgångar -33-33 Avskrivningar

Läs mer

Delårsrapport IA Industriarmatur Group AB (publ) 1 januari 31 mars 2018

Delårsrapport IA Industriarmatur Group AB (publ) 1 januari 31 mars 2018 Delårsrapport IA Industriarmatur Group AB (publ) 1 januari 31 mars 2018 IA Industriarmatur Group AB (publ.) Kämpegatan 16 411 04 GÖTEBORG Telefon 031-80 95 50 info@industriarmatur.se www.industriarmatur.se

Läs mer

DELÅRSRAPPORT FÖR C SECURITY SYSTEMS AB (publ) JANUARI - JUNI 2018

DELÅRSRAPPORT FÖR C SECURITY SYSTEMS AB (publ) JANUARI - JUNI 2018 DELÅRSRAPPORT FÖR C SECURITY SYSTEMS AB (publ) JANUARI - JUNI 2018 PERIOD 1 APRIL - 30 JUNI 2018 Nettoomsättningen uppgick till KSEK 330 (214) Rörelseresultatet uppgick till KSEK -778 (-926) Resultatet

Läs mer

Gullberg & Jansson AB (publ) Delårsrapport januari - september 2015

Gullberg & Jansson AB (publ) Delårsrapport januari - september 2015 Gullberg & Jansson AB (publ) Delårsrapport januari - september 2015 Nettoomsättning 40,7 (32,0) MSEK Rörelseresultat 3,6 (2,1) MSEK Resultat efter skatt 2,8 (1,6) MSEK Resultat per aktie 0,47 (0,27) SEK

Läs mer

Önskefoto AB delårsrapport

Önskefoto AB delårsrapport Önskefoto AB delårsrapport 1 Önskefoto AB (publ). Sölvesborg 2008-04-25 556211-8637 Delårsrapport 2008-01-01- tom 2008-03-31 Önskefoto fortsätter att bygga för framtiden Önskefoto antar Tyskland som ny

Läs mer

Faktureringen under perioden uppgick till 14,6 MSEK (11,4 MSEK), en förbättring med 3,2 MSEK mot samma period föregående år.

Faktureringen under perioden uppgick till 14,6 MSEK (11,4 MSEK), en förbättring med 3,2 MSEK mot samma period föregående år. NFO DRIVES AB (Publ) Org. nr 556529-9293 Delårsrapport 1/1 30/6 2018 Faktureringen under perioden uppgick till 14,6 MSEK (11,4 MSEK), en förbättring med 3,2 MSEK mot samma period föregående år. Resultat

Läs mer

Delårsrapport 14 juni 30 september 2005. 1 (8) Roxi Stenhus Gruppen AB (publ) Organisationsnr: 556681-9149. Omsättning: Tkr 6 245

Delårsrapport 14 juni 30 september 2005. 1 (8) Roxi Stenhus Gruppen AB (publ) Organisationsnr: 556681-9149. Omsättning: Tkr 6 245 1 (8) Roxi Stenhus Gruppen AB (publ) Organisationsnr: 556681-9149 Tommarpsvägen 116 231 66 Trelleborg Tel: 0410-471 50 Fax: 0410-174 40 E-mail: Hemsida: roxi@roxistenhus.se www.roxistenhusgruppen.se Delårsrapport

Läs mer

Kommentar till rapport

Kommentar till rapport Kommentar till rapport Ett negativt resultat kan inte vara positivt men sett till den rådande trend som råder i bolaget är framtidsutsikterna fortsatt ytterst positiva. Att resultatet och omsättningen

Läs mer

Faktureringen under tredje kvartalet uppgick till 6,5 MSEK (2,5 MSEK), vilket är en ökning med 4,0 MSEK (156 %).

Faktureringen under tredje kvartalet uppgick till 6,5 MSEK (2,5 MSEK), vilket är en ökning med 4,0 MSEK (156 %). NFO DRIVES AB (Publ.) Org.nr 556529-9293 Delårsrapport 1/1 30/9 2012 Faktureringen under tredje kvartalet uppgick till 6,5 MSEK (2,5 MSEK), vilket är en ökning med 4,0 MSEK (156 %). Resultat efter skatt

Läs mer

Delårsrapport för Xavitech AB (publ)

Delårsrapport för Xavitech AB (publ) T.+46(0) 611 55 61 00 F.+46(0) 611 78 25 10 E.info@xavitech.com W.xavitech.com Delårsrapport för Xavitech AB (publ) Januari juni Omsättningen minskade med 51 % till 2 156 tkr (4 409 tkr) Orderingången

Läs mer

DIADROM HOLDING AB (PUBL) DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN JANUARI - SEPTEMBER 2018

DIADROM HOLDING AB (PUBL) DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN JANUARI - SEPTEMBER 2018 DIADROM HOLDING AB (PUBL) DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN JANUARI - SEPTEMBER 2018 KVARTAL 3 (JULI SEPTEMBER) 2018 Omsättningen uppgick till 10,6 (12,5) Mkr, en minskning med 1,9 Mkr eller 15,0 procent Rörelseresultatet

Läs mer

DELÅRSRAPPORT Q2 2019

DELÅRSRAPPORT Q2 2019 DELÅRSRAPPORT Q2 2019 JOJKA COMMUNICATIONS AB (PUBL) 556666-6466 (JOJK) 18 JULI 2019 STYRELSEN FÖR JOJKA COMMUNICATIONS AB Siffror i sammandrag Januari juni 2019 Januari juni 2019 jämfört med motsvarande

Läs mer

EasyFill AB (publ) 556653-2924 Kvartalsrapport 1 2014.

EasyFill AB (publ) 556653-2924 Kvartalsrapport 1 2014. 6 maj 2014, Bräcke EasyFill AB (publ) 556653-2924 Kvartalsrapport 1 2014. Omsättningen i EasyFill AB (publ), org nr 556653-2924, uppgick till 6 149 TKR (4 965 TKR) under kvartal 1 2014. Omsättningen har

Läs mer

Enjoy Group AB (publ): Kvartalsrapport 2, 2012

Enjoy Group AB (publ): Kvartalsrapport 2, 2012 Enjoy Group AB (publ): Kvartalsrapport 2, 2012 Omsättningen i Enjoy Group AB (publ) 55 66 53-2924 enskilt kvartal 2, 2012 landade på ca 7 300 TKR med ett plusresultat på ca 300 TKR, under kvartal 1+2 2012

Läs mer

Delårsrapport 2009-07-01 2009-09-30

Delårsrapport 2009-07-01 2009-09-30 Delårsrapport 2009-07-01 2009-09-30 Highlights första tre kvartalen Ökad omsättning jämfört med föregående år Förbättrat rörelseresultat före och efter avskrivningar Ny grafisk profil och ny hemsida Rapportperioden

Läs mer

DELÅRSRAPPORT Q3 2011 MOBISPINE AB (PUBL) 556666-6466 (MOBS) 1 NOVEMBER 2011

DELÅRSRAPPORT Q3 2011 MOBISPINE AB (PUBL) 556666-6466 (MOBS) 1 NOVEMBER 2011 DELÅRSRAPPORT Q3 MOBISPINE AB (PUBL) 556666-6466 (MOBS) 1 NOVEMBER STYRELSEN FÖR MOBISPINE AB Väsentliga händelser under perioden Mobispine har nu lyckats med överflyttning av i princip samtliga operatörskontrakt

Läs mer

Delårsrapport januari mars 2013 FÖR SMARTEQ AB (PUBL), ORG NR 556387-9955 FÖR KVARTAL 1, 2013

Delårsrapport januari mars 2013 FÖR SMARTEQ AB (PUBL), ORG NR 556387-9955 FÖR KVARTAL 1, 2013 Delårsrapport januari mars 2013 FÖR SMARTEQ AB (PUBL), ORG NR 556387-9955 FÖR KVARTAL 1, 2013 Delårsrapport Q1 2013 Smarteqs affärsidé är att sälja och utveckla antennsystem för ökad tillgänglighet, effektivitet

Läs mer

Delårsrapport perioden januari-september. Diadrom Holding AB (publ) september) ) (januari september) ) Kvartal 1-3 1

Delårsrapport perioden januari-september. Diadrom Holding AB (publ) september) ) (januari september) ) Kvartal 1-3 1 Göteborg 2015-10-16 Delårsrapport perioden januari-september 2015 Kvartal 3 (juli september) ) 2015 Omsättningen uppgick till 8,5 (11,3) Mkr, en minskning med 2,8 Mkr eller 25 procent Rörelseresultatet

Läs mer

Delårsrapport januari-juni 2013

Delårsrapport januari-juni 2013 Delårsrapport januari-juni 2013 1 - Apoteksgruppen delårsrapport januari juni 2013 2 - Apoteksgruppen delårsrapport januari juni 2013 Koncernens rapport över totalresultat KONCERNENS RESULTATRÄKNING

Läs mer

Wonderful Times Group AB (publ) Delårsrapport. Januari - Mars Wonderful Times Group AB (publ)

Wonderful Times Group AB (publ) Delårsrapport. Januari - Mars Wonderful Times Group AB (publ) Delårsrapport Januari - Mars 213 Wonderful Times Group AB (publ) 1 Januari - mars 213 Viktig utveckling av WTG under en svag konjunktur Framtidsbedömning 2 Vd-kommentar Om Wonderful Times Group Omsättning

Läs mer

Ockerö Fastighetsservice AB

Ockerö Fastighetsservice AB 1(11) Årsredvisning för Ockerö Fastighetsservice AB 556943-5018 Räkenskapsåret 2017 My^ Öckerö Fastighetsservice AB 2(11) Styrelsen ch verkställande direktören för Ockerö Fastighetsservice AB får härmed

Läs mer

- Resultat efter skatt för årets första nio månader uppgick till 140 TSEK (-72 TSEK)

- Resultat efter skatt för årets första nio månader uppgick till 140 TSEK (-72 TSEK) Kvartalsrapport 3, 2017 Denna rapport omfattar perioden 1 januari 30 september 2017 Siffrorna inom parentes = samma period föregående år Perioden i korthet: Juli september, 2017 - Intäkterna för tredje

Läs mer

Kiwok Nordic AB (publ) Bokslutskommuniké 1 januari 31 december 2009. Viktiga händelser under helåret 2009. Viktiga händelser efter rapportperioden

Kiwok Nordic AB (publ) Bokslutskommuniké 1 januari 31 december 2009. Viktiga händelser under helåret 2009. Viktiga händelser efter rapportperioden Kiwok Nordic AB (publ) Bokslutskommuniké 1 januari 31 december 2009 Koncernens nettoomsättning för perioden uppgick till 3,7 (-) MSEK Rörelseresultatet före av- och nedskrivningar för perioden uppgick

Läs mer

Årsredovisning. Brf Asken nr 14

Årsredovisning. Brf Asken nr 14 Årsredvisning för Brf Asken nr 14 716417-4364 Räkenskapsåret 2017 BrfAsken nr 14 2(11) Styrelsen fr Brf Asken nr 14, med sätei Stckhlm, far härmed avge årsredvisningförräkenskapsåret 2017. Årsredvisningenärupprättad

Läs mer

Delårsrapport 2010-01-01 2010-03-31

Delårsrapport 2010-01-01 2010-03-31 Delårsrapport 2010-01-01 2010-03-31 Delårsrapport Kvartal 1 2010 Sammanfattning Minskad omsättning på grund av mindre B2B intäkter och valutaeffekter. Förbättrat rörelseresultat. Outsourcing av produktion

Läs mer

Delårsrapport H1-2015. SWEMET AB E-post info@swemet.se Telefon +46 13 10 05 80 Fax +46 13 10 05 80 Org. number 556675-2142 www.swemet.

Delårsrapport H1-2015. SWEMET AB E-post info@swemet.se Telefon +46 13 10 05 80 Fax +46 13 10 05 80 Org. number 556675-2142 www.swemet. Delårsrapport H1-2015 SWEMET AB E-post info@swemet.se Telefon +46 13 10 05 80 Fax +46 13 10 05 80 Org. number 556675-2142 SWEMET H1 2015 FÖRSTA HALVÅRET 2015 Intäkterna uppgick till 6,3 MSEK (6,1) Resultatet

Läs mer

Pressmeddelande

Pressmeddelande Pressmeddelande 2018-11-22 Delårsrapport kvartal 3 2018 Periodens nettoomsättning MSEK 0,0 (1,2) Periodens rörelseresultat MSEK -6,9 (-7,7) Periodens Resultat MSEK -7,0 (-6,2) Orderstock vid periodens

Läs mer

NEW NORDIC HEALTHBRANDS AB (PUBL) TREMÅNADERSRAPPORT JANUARI - MARS 2018

NEW NORDIC HEALTHBRANDS AB (PUBL) TREMÅNADERSRAPPORT JANUARI - MARS 2018 NEW NORDIC HEALTHBRANDS AB (PUBL) TREMÅNADERSRAPPORT JANUARI - MARS 28 Q 28 Q 27 HELÅR 27 Nettoomsättning, ksek 88 46 8 98 344 739 Ändring i lokala valutor, procent 6, 2,3 Bruttoresultat, ksek 6 595 54

Läs mer

Jojka Communications AB (publ)

Jojka Communications AB (publ) Årsredovisning för Jojka Communications AB (publ) Räkenskapsåret 2017-01-01-2017-12-31 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1-2 Resultaträkning 3 Balansräkning 4-5 Kassaflödesanalys 6 Noter

Läs mer

Pressmeddelande Delårsrapport FIREFLY AB (publ), januari-mars 2012 First North:FIRE

Pressmeddelande Delårsrapport FIREFLY AB (publ), januari-mars 2012 First North:FIRE Pressmeddelande Delårsrapport FIREFLY AB (publ), januari-mars 2012 First North:FIRE Orderingången ökade med 11 % till 23,3 mkr (21,0 mkr) Orderstocken ökade med 23 % till 21,7 mkr (17,6 mkr) Omsättningen

Läs mer

Halvårsrapport IQS Energi Komfort AB (publ)

Halvårsrapport IQS Energi Komfort AB (publ) Halvårsrapport 2016 IQS Energi Komfort AB (publ) 1 Innehållsförteckning 1 IQS Energi Komfort AB (publ)... 3 2 VD-kommentar... 3 3 Verksamheten i korthet... 3 4 Finansiell information i sammandrag... 4

Läs mer

EVERYSPORT MEDIA GROUP AB (Publ) DELÅRSRAPPORT JANUARI-MARS 2017

EVERYSPORT MEDIA GROUP AB (Publ) DELÅRSRAPPORT JANUARI-MARS 2017 EVERYSPORT MEDIA GROUP AB (Publ) DELÅRSRAPPORT JANUARI-MARS 2017 DELÅRSRAPPORT JAN-MARS 2017 SAMMANFATTNING JANUARI MARS 2017 Nettoomsättning: 22,1 mkr (9,9 mkr), tillväxt: 123% Rörelseresultat, EBITDA:

Läs mer

Hexatronic presenterar finansiell information för kalenderår 2016

Hexatronic presenterar finansiell information för kalenderår 2016 Hexatronic Group AB (publ) 556168-6360 Pressmeddelande 29 maj 2017 Hexatronic presenterar finansiell information för kalenderår 2016 På årsstämman den 15 december 2016 i Hexatronic Group AB (publ) beslutade

Läs mer

Delårsrapport Januari Juni 2014

Delårsrapport Januari Juni 2014 Delårsrapport Januari Juni 2014 SenseAir AB Org. Nr 556475-5519 2 Sammanfattning januari- juni 2014 Nettoomsättningen för SenseAir-koncernen uppgick under första halvåret till 57 117 ksek (55 073kSEK)

Läs mer

Avstämning segment och koncern. 12 mån 2009/10 Q /11 Q /10 Q / mån 2009/10 Q /11 MSEK. Omsättning per land 3 mån 2010/11

Avstämning segment och koncern. 12 mån 2009/10 Q /11 Q /10 Q / mån 2009/10 Q /11 MSEK. Omsättning per land 3 mån 2010/11 Omsättning per land 3 mån 2010/11 Omsättning per affärstyp 3 mån 2010/11 Sverige 49% Danmark 31% Finland 8% Norge 6% Tyskland 5% Övriga 1% Handel 51% Egna produkter 25% Nischproduktion 13% Systemintegration

Läs mer

Önskefoto AB delårsrapport

Önskefoto AB delårsrapport Önskefoto AB delårsrapport Önskefoto AB (publ). Sölvesborg 20071025 1 Önskefoto AB (publ). Sölvesborg 20080820 5562118637 Delårsrapport 20080101 tom 20080630 Breddat produktprogram och fortsatt satsning

Läs mer

New Nordic Healthbrands AB (publ) Bokslutskommuniké 2014

New Nordic Healthbrands AB (publ) Bokslutskommuniké 2014 New Nordic Healthbrands AB (publ) Bokslutskommuniké 2014 Q4 Q4 2014 2013 2014 2013 Nettoomsättning, ksek 271 949 227 983 70 693 59 691 Bruttoresultat, ksek 173 728 148 789 44 928 37 041 Bruttomarginal,

Läs mer

DELÅRSRAPPORT JAN-JUNI XAVITECH AB (publ) (ORG. NR )

DELÅRSRAPPORT JAN-JUNI XAVITECH AB (publ) (ORG. NR ) DELÅRSRAPPORT JAN-JUNI 2017 XAVITECH AB (publ) (ORG. NR. 556675-2837) www.xavitech.com Nettomsättningen uppgick till 2 145TKR (1 834Tkr) Resultatet uppgick till -372Tkr (-289Tkr) Orderingången under perioden

Läs mer

DELÅRSRAPPORT JANUARI SEPTEMBER 2016

DELÅRSRAPPORT JANUARI SEPTEMBER 2016 DELÅRSRAPPORT JANUARI SEPTEMBER 2016 PERIODEN OCH TREDJE KVARTALET Nettmsättningen uppgick till 250,8 (11,7) MSEK, varav tredje kvartalet 85,2 (9,4) MSEK Kncernens resultat före avskrivningar var 22,8

Läs mer

Delårsrapport för Xavitech AB (publ)

Delårsrapport för Xavitech AB (publ) T.+46(0) 611 55 61 00 F.+46(0) 611 78 25 10 E.info@xavitech.com W.xavitech.com Delårsrapport för Xavitech AB (publ) Januari september Erhöll patent för pumpteknologin i USA Första leveransen av den stora

Läs mer

DELÅRSRAPPORT FÖR C SECURITY SYSTEMS AB (publ) JANUARI - JUNI 2017

DELÅRSRAPPORT FÖR C SECURITY SYSTEMS AB (publ) JANUARI - JUNI 2017 DELÅRSRAPPORT FÖR C SECURITY SYSTEMS AB (publ) JANUARI - JUNI 2017 1 PERIOD 1 APRIL - 30 JUNI 2017 Nettoomsättningen uppgick till KSEK 214 (199) Rörelseresultatet uppgick till KSEK -926 (-635) Resultatet

Läs mer

Kvartalsrapport januari - mars 2014

Kvartalsrapport januari - mars 2014 Kvartalsrapport januari - mars 2014 Omsättningen för januari-mars 2014 uppgick till 1 860 KSEK (4 980 KSEK) Rörelseresultatet före avskrivningar uppgick till -196 KSEK (473 KSEK) Rörelseresultatet uppgick

Läs mer

Scandinavian Credit Fund 1 AB (publ) Räkenskapsåret

Scandinavian Credit Fund 1 AB (publ) Räkenskapsåret Scandinavian Credit Fund 1 AB (publ) Räkenskapsåret 2016-01-01-2016-12-31 Scandinavian Credit Fund 1 AB (publ) 1 Utveckling av företagets verksamhet, resultat och ställning Belopp i kr Nettoomsättning

Läs mer

Pressmeddelande

Pressmeddelande Pressmeddelande 2018-08-24 Delårsrapport kvartal 2 2018 Periodens nettoomsättning MSEK 0,0 (0,0) Periodens rörelseresultat MSEK -2,1 (-2,8 ) Periodens Resultat MSEK -2,1 (-2,4 ) Orderstock vid periodens

Läs mer

Koncernens rapport över resultat och övrigt totalresultat

Koncernens rapport över resultat och övrigt totalresultat Koncernens rapport över resultat och övrigt totalresultat 1 januari-31 december Belopp i KSEK Not 2014 2013 Nettoomsättning 2, 3 69 366 36 105 Kostnad för sålda varor -22 464-16 479 Bruttoresultat 46 902

Läs mer

RingärIan AB Org.nr

RingärIan AB Org.nr RingärIan AB Org.nr 556776-0508 Faststlillelseintyg Undertecknad styrelseledamt intygar hänned, dels att delula kpia av årsredvisningen överensstämmer med riginalet, dels att resultat- ch balansräkningen

Läs mer

Ellen AB DELÅRSRAPPORT FÖR ELLEN AB JANUARI JUNI Resultat och finansiell ställning. Väsentliga händelser under perioden

Ellen AB DELÅRSRAPPORT FÖR ELLEN AB JANUARI JUNI Resultat och finansiell ställning. Väsentliga händelser under perioden Ellen AB har som målsättning att förbättra kvinnors hälsa genom probiotiska innovationer. Vi tillhandahåller en unik produkt, tampongen ELLEN, som hjälper kvinnor att återställa och bibehålla en naturlig

Läs mer

Kvartalsrapport 1 januari 31 mars 2015

Kvartalsrapport 1 januari 31 mars 2015 Kvartalsrapport 1 januari 31 mars 2015 Nettoomsättningen uppgick till 1,7MSEK (1,4) Rörelseresultatet blev - 1,8 MSEK (- 1,7) Rörelsemarginalen blev - 106% (123,5%) Periodens resultat efter skatt uppgick

Läs mer

DELÅRSRAPPORT

DELÅRSRAPPORT Verkställande direktören och styrelsen för New Equity Ventures International AB avger härmed följande delårsrapport för perioden 2013-01-01-2013-06-30. * Periodens intäkter under första halvåret minskade

Läs mer

Förseningar i flera projekt påverkar försäljningen temporärt.

Förseningar i flera projekt påverkar försäljningen temporärt. Hexatronic Scandinavia AB (publ) KVARTALSRAPPORT 1 perioden 1 september 2009 till 30 november 2009 Förseningar i flera projekt påverkar försäljningen temporärt. Fortsatt bra och stabil orderingång. Ett

Läs mer

Delårsrapport perioden januari-september. Diadrom Holding AB (publ) september) ) 2010. (januari september) ) 2010. Kvartal 1-3 1 2010)

Delårsrapport perioden januari-september. Diadrom Holding AB (publ) september) ) 2010. (januari september) ) 2010. Kvartal 1-3 1 2010) Göteborg 2010-10-15 Delårsrapport perioden januari-september 2010 Kvartal 3 (juli september) ) 2010 Omsättningen ökade med 73 procent till 7,6 (4,4) Mkr Rörelseresultatet (EBIT) ökade med 1,2 Mkr och uppgick

Läs mer

Koncernens nyckeltal Kv 4 Kv 4 Helår Helår Omsättning, Mkr 91,1 86,8 313,2 283,9 Rörelseresultat, Mkr 12,2 10,8 34,9-30,9

Koncernens nyckeltal Kv 4 Kv 4 Helår Helår Omsättning, Mkr 91,1 86,8 313,2 283,9 Rörelseresultat, Mkr 12,2 10,8 34,9-30,9 Koncernens nyckeltal 2017 2016 2017 2016 Kv 4 Kv 4 Helår Helår Omsättning, Mkr 91,1 86,8 313,2 283,9 Rörelseresultat, Mkr 12,2 10,8 34,9-30,9 Rörelsemarginal, % 13,4 12,4 11,1 neg Resultat efter finansiella

Läs mer

Delårsrapport perioden januari-juni Diadrom Holding AB (publ) Kvartal 2 (april juni) Kvartal 1-2 (januari juni) 2014

Delårsrapport perioden januari-juni Diadrom Holding AB (publ) Kvartal 2 (april juni) Kvartal 1-2 (januari juni) 2014 Göteborg 2014-08-15 Delårsrapport perioden januari-juni 2014 Kvartal 2 (april juni) 2014 Omsättningen uppgick till 13,4 (15,8) Mkr, en minskning med 2,4 Mkr eller 14,9 procent Rörelseresultatet (EBIT)

Läs mer

BOKSLUTSKOMMUNIKÈ JOJKA COMMUNICATIONS AB (PUBL)

BOKSLUTSKOMMUNIKÈ JOJKA COMMUNICATIONS AB (PUBL) BOKSLUTSKOMMUNIKÈ 2017-01-01--2017-12-31 JOJKA COMMUNICATIONS AB (PUBL) 556666-6466 (JOJK) 16 FEBRUARI 2018 STYRELSEN FÖR JOJKA COMMUNICATIONS AB Siffror i sammandrag Januari december 2017 Januari december

Läs mer

Delårsrapport. NFO DRIVES AB (Publ.) Org.nr /1 31/3 2018

Delårsrapport. NFO DRIVES AB (Publ.) Org.nr /1 31/3 2018 NFO DRIVES AB (Publ.) Org.nr 556529 9293 Delårsrapport 1/1 31/3 2018 Faktureringen för perioden uppgick till 6,7 MSEK (5,1 MSEK), en ökning med 1,6 MSEK mot föregående år. Resultat före avskrivning för

Läs mer

Delårsrapport. NFO DRIVES AB (Publ.) Org.nr /1 30/6 2014

Delårsrapport. NFO DRIVES AB (Publ.) Org.nr /1 30/6 2014 NFO DRIVES AB (Publ.) Org.nr 556529-9293 Delårsrapport 1/1 30/6 2014 Faktureringen under perioden uppgick till 12,8 MSEK (10,1 MSEK), en ökning med 2,7 MSEK (26,7 %). Det operativa resultatet efter skatt

Läs mer

Bokslutskommuniké för Comfort Window System AB

Bokslutskommuniké för Comfort Window System AB Bokslutskommuniké för Comfort Window System AB CWS Comfort Window System AB Bokslutskommuniké för verksamhetsåret 2009-09-01 till 2010-08-31 Verksamhetsåret i sammandrag, (föregående år) : 4:e kvartalets

Läs mer

Resultatet per aktie för perioden uppgår till -0,01 SEK (0,00 SEK) / 238 milj aktier (196 milj aktier)

Resultatet per aktie för perioden uppgår till -0,01 SEK (0,00 SEK) / 238 milj aktier (196 milj aktier) NFO DRIVES AB (Publ.) Org.nr 556529-9293 Delårsrapport 1/1 30/9 2016 Faktureringen under perioden uppgick till 15,9 MSEK (17,4 MSEK), en minskning med ca 1,5 MSEK mot föregående år. Produktförsäljningen

Läs mer