Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Ljungby Volley F15 kom 1:a i Gränsfejden Grön för U15 i Laholm.

26 spelare (4 nya) 36 träningar 36 seriematcher Trekanten cup 8 matcher.

I98-Matchreferat 09/10 Senast uppdaterad

I97 matchreferat Senast uppdaterad

Ni ledare/tränare som kanske har någon bra kontakt med andra lag försök locka dessa till Romelecupen 2016.

Kungabergsbladet FREDAG 17/ : FRITSLA IF vs. VISKAFORS IF DIVISION VI KINNA

Det är två riktigt taggade lag som ställer upp idag och det märks genast på tempot i matchen.

Staffans sammanfattning vecka 23

matchprogram 2017/2018 damer division 1 MATCHPROGRAM Hässelby DAM 2017/2018 omgång 1: AIK Hässelbyhallen lördag 23 september 14:00

I94 Matchreferat 07/08 Senast uppdaterad

Föräldramöte agenda

F11-12 SAMARBETE MED SANKT OLOF

Staffans sammanfattning vecka 40

Damer A "studsade" snabbt tillbaka efter förra helgens förlustmatch hemma mot Skurups AIF och vann med hela 10-0 borta mot jumbon Stehags AIF.

Staffans sammanfattning vecka 36

Månadsbrev BK Höllviken Dam/Flickverksamhet

Intervjuer, fakta & statistik, aktuell tabell och mycket mer!

Staffans sammanfattning vecka 39

Kommande vecka kör vi vanlig träning på tisdag, på torsdag 27/4 däremot blir det bowling i stället för fotbollsträning.

Staffans sammanfattning vecka 38. Hej alla VAIF:are och andra läsare,

Resultat från mjölby och info om träningsdagen och fler matcher inplanerade Läs mer. (12.00)

Runt 9:de minuten så gör Filip kedjan en bra sekvens där man skapar en del oreda hos Frölunda försvaret

Grimmen Vänorts besök och Judo tävling. Tyskland

Att säga att vi hade en bra säsong 2013 är minst sagt ett understatement...

SMÅLAND BLEKINGE HANDBOLLFÖRBUND

HockeyAllsvenska Finalen

VIGGBYHOLMS IK F01, Örebrocupen juni 2013

Europamästerskapen Glasgow, Skottland / oktober 2015

SMÅLANDS FOTBOLLFÖRBUND DEN PRELIMINÄRA SERIEINDELNINGEN UNGDOM 2016

Onslunda/ Brösarp/ Sankt Olof F 14 OBS

Jönköping Väster. Jönköping Söder. Jönköping C zon C. A 6, Jönköpings kommun. Jönköping C Väster. Jönköping C Öster. Torpa, Jönköpings kommun

Kungabergsbladet ONSDAG 12/ : FRITSLA IF vs. HAJOMS IF DIVISION VI KINNA

Sommarschema Vecka 24. Måndag 10/6 Tisdag 11/6 Onsdag 12/6 Torsdag 13/6 Fredag 14/6 Lördag 15/6 Söndag16/

Hanna Olsson. Datumordning texter. från Måndag 15 September 2014

Vad säger bilden dig? Reflektera och läs sedan igenom hela dokumentet. Vi ses igen den 8/7 starkare än någonsin! //P04 ledarna

Ljungarum Ekhagen Rosenlund Bostad. Torpa. Jönköping C Öster. Jönköping C Öster. Anderstorp centrumzon Bostad

Barnfotbollen Flickor/Pojkar Div. 6 F/P 9

SPELARMÖTE 9/11 STORVRETA IK/WATTHOLMA IF P-00 & STORVRETA IK P-01

FÖRÄLDRARMÖTE YSTADS IF:S FA , Ystad Arena

Skillingaryds IS. Skillingaryds IS bildades 1921 och fick hockey på programmet Laget har mestadels hållit till i landets lägre divisioner.

Europamästerskapen Sofia, Bulgarien / april 2017

RÅSLÄTTSCUPEN PROGRAM. Tipshallen 18 december IK Tord och Råslätts SK vill tacka följande sponsorer som gjorde turneringen möjlig att genomföra

TÄVLINGSBESTÄMMELSER LUNDS MOTIONS BADMINTON

Förslag serieindelning 2017/2018 Senast uppdaterat:

HockeyEttan 2014/2015

P05 N. torsdag 11 aug Stensjöns IF - NFF Svart. Jonas, Stefan. Anton C Anton E Antonio Atle Beart Bilos Edris Elliot Mattis Sebastian Zaia

Jönköping C zon C. Jönköping C Väster. Jönköping C Öster. Jönköping Söder. A 6, Jönköpings kommun. Jönköping Väster. Torpa, Jönköpings kommun

Kontrollrapport 6 Hyreshus. Hyresområde

NR 2 April 2011 Årgång 37

Halvårs bokslut Vetlanda BK U07

Carlstads Ungdomsallians Karlstads fotbollsframtid

Efter en god natts sömn så packade vi ihop och drog oss ner mot Färjan i Rödby. Vi åkte rätt tidigt på Torsdag morgon, käkade frukost på båten för vi

Föräldramöte Lerkils IF P07

Är "danseskorna" putsade och fina? Har ni ringt allt i vänner, bekanta, nästkusiner i Småland?

Det här är ett system där vi tjänar pengar på ett av de lagen vi spelar på gör mål, gärna många mål!

Segrar mot: SMU II, Öckerö III, Vrångö, Hönö I. Förlust mot Björkö.

Region Syd Tävlingskommittén

Så funkar det! På varje spelort spelas gruppspel under fredag den 16 mars samt lördag den 17 mars.

DM:s fantastiska fyror gör upp

Dagbok från en spännande cup i Danmark - med kämparanda, smörrebröd och solsting!

Kungälvs Handbollsklubb presenterar i samarbete med Kongahälla Center

ICA SUPERMARKET SVÄRDSJÖ MINICUP 2017

POOLSPEL Informationsmöte Flickor 7-9 år (-2009/-2010/-2011) 2018

Det är mycket bråk i laget. Tjejerna hackar på varandra och det går ut över spelet. En dag får deras tränare nog.

SPELPROGRAM MIRUM CUP FUTSAL FUTSAL-CUP för pojkar födda 2003 och 2004 samt flickor födda Speldatum november 2017 i Ektorpshallen.

Öjersjö IF P05-P06. Föräldramöte. Vårsäsongen

Matchprogram. FBC Lerum. Fagerhult Habo

Svedala IF - Flickor 99

NI HAR VÄL INTE MISSAT ATT ANMÄLA ER FÖRENING TILL ÅRETS UNGDOMS-DM? NU ÄR DET SISTA CHANSEN ATT ANMÄLA SIG!

HockeyEttan 2015/2016

Transkript:

Matchreferat Senast uppdaterad 2010-06-13 Söndag 13 juni 2010 SIS - Smålandstenar 3-1 VILKEN MATCH!!!! Vilket lag våra härliga Tjejer visade upp idag. Ett strålande sammarbete gjorde att vi tog vår första seger. Våra målgörare var Nicolina Gustavsson, Antonija Mandir och Andrea Christensen,. Alla i laget var superduktiga. ------------------------------------------------------------------------------------------ Torsdag 10 juni 2010 SIS - Anderstorp 0-2 På grund av dålig sammanhållning i vårat lag så fick vi gå av planen med ännu en förlust ----------------------------------------------------------------------------------------- Söndag 6 juni 2010 Bor - SIS 3-0 2x40 min och många myggbett och tyvärr ännu en förlust men alla tjejerna kämpade riktigt bra. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Lördag 29 maj 2010 Landeryd - SIS 3-1 Efter en lång men härlig bussresa så tog vi oss an Landeryds tjejer. Matchen var mycket jämn men pga några småmissar så van Landeryd. Våran målgörare var Antonija Mandir.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Söndag 23 maj 2010 SIS - Gislaved 1-1 Idag var det ett taggat lag. Målgörare var vår inlånade Josefin Ankarstrand ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Onsdagen 12 maj 2010 Burseryd - SIS 3-1 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Torsdagen 6 maj 2010 SIS-Forsheda/Bredaryd 0-8 Trots att vi kämpade tappert så räckte det inte men vi tar nya tag till nästa match ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Söndagen 6 september 2009 SIS-Waggeryds IK 1-6 Aj aj, inte så bra. WIK gjorde 3 Snabba mål i Början på matchen och SIS kom aldrig i kapp. Kasey Karlsson gjorde SIS-målet. Vi Höll inte alls Samma tempo som i vår förra match och vi Var inte riktigt på hugget idag. Matchen slutade 6-1 till Waggeryd. Vi kämpar vidare i och möter Nästa match Ekhagen på tisdag 8 september. Heja SIS! Söndagen 30 augusti 2009 SIS - Egnahems BK 2, 1-0 SIS-tjejerna gjorde en bra match och vann helt rättvist. Segern kund ha Blivit Ännu Större Då SIS hade Flera bra målchanser. Antonija Mandir gjorde SIS-målet i första halvlek. Beröm till hela laget som kämpade bra hela matchen, extra beröm till Sanna Johansson och Andrea Christensen. Nya tag mot Ekhagen, Bortamatch på onsdag 2 september. Söndagen 16 augusti 2009 SIS - Råslätt SK 1-2 Första matchen efter sommaruppehållet började dessvärre med en förlust. SIS-tjejerna spelade en bra första halvlek män Kunde inte Hålla Samma temop I Andra halvlek. Råslätt tog Ledningen i första halvlek på en straff. I Andra halvlek ökade Råslätt synd ledning med Ytterligare 1 mål. SIS reducerade matchresultatet till 1-2 Genom en bra placerad straff av Medina Durakovic. Nästa match spelar vi borta mot Hovslätt på onsdag 19 augusti. Måndag 22 juni 2009 SIS-Waggeryds IK 2-2 En bra och jämn spelad match. Vaggeryd hade flest målchanser men lyckades Int Göra mål på vår suveräna Malis Tamara Filipusic. SIS-Målen gjordes av Sanna Johansson och Andrea Christensen. I morgon är det vårt sista träningspass Innan sommaruppehållet som vi avslutar med fika. Onsdag 17 juni 2009 SIS-Ekhagens IF 1-0 Efter Mycket slit fick SIS med sig alla 3 poängen. SIS-målet gjordes av Josefin Westman i 1: a halvlek. Enligt Större delen av 2: a halvlek pressades SIS tillbaka av Ekhagen män med Ett bra försvarspel och målvaktspel så lyckades SIS Barga segern. Go Girls! Nästa match (och sista Innan sommaruppehållet) spelar vi borta mot Vaggeryd på måndag 22 juni kl 18.00. Lördag 6 juni 2009 SIS - Gränna AIS 3-1

Härligt med en seger. Spelet fungerade SIS Bra och-tjejerna dominerade stora delar av matchen. Bättre fart i spelet idag Än de sista matcherna. SIS-Målen gjordes av Sofie, Antonia och Medina. Beröm till hela laget. Nu kör vi på I SAMMA tempo. Nästa match är borta mot egnahem på lördag 13 juni kl 11.00. Söndag 31 maj 2009 Råslätt - SIS 3-0 Inte så bra spelad match idag för SIS-tjejerna. Råslätt spelade Ett bra Tekniskt Spel och hade bra fart i hela matchen. Vi har Återigen problem Att Få fart i vårt eget spel och hängde Inte riktigt med i Råslätts tempo. Nu tar vi nya tag och siktar in oss på en bra hemmamatch mot Hovslätt på onsdag kl 18.30. Torsdag 14 maj 2009 SIS - Waggeryds IK 1-0 En match med många målchanser SIS för. SIS-tjejerna dominerade i stort sett hela matchen män Waggeryd bjöd på bra motstånd. SIS-målet gjordes av Antonija Mandir jag Början på första halvlek. Bra kämpat av alla tjejer. Nästa match är torsdag 26 maj, Bortamatch mot Ekhagens IF kl 18.30. Heja SIS! Söndag 10 maj 2009 SIS - egnahem BK2 2-2 En bra spelad match med många målchanser från Båda lagen. Martina Lindkvist gjorde SIS första mål, egnahem kvitterade Innan halvlek. I Andra halvlek började egnahem spela mer offensivt och tog Ledningen i matchen. Men SIS kom tillbaka de sista 20 minuterna och Nikolina gjorde SIS Andra mål. Slutresultat 2-2. Nästa match är på torsdag kl 18,30, Hemma mot Vaggeryd. Derby! Skoj! Fredag 8 maj 2009 Ekhagens IF - SIS Matchen är inställd pga oväder. Spelas förmodligen istället Jag Slutet på maj. Fredag 24 April 2009 SIS - Gränna AIS 4-0 Seriepremiärmatch. En kanonstart för SIS. En helt suvränt bra spelad match. Gjorde tydligen susen Att hela laget kollade på Damlagets match i torsdags. Bra fart i spelet, alla peppade varandra positivt. SIS-Målen gjordes av Medina Duracovic 2 st, Antonia Mandir 1: a och Diana Adinda 1 st. Beröm till hela laget. Så här ska det se ut. Heja heja. Söndag 13 April 2009

SIS-Hultsjö IF 1-1 Träningsmatch på Slätten, premiärmatch för säsongen. Resultatet 1-1 speglade inte alls matchen Då matchen dominerades mestadels av Hultsjö män SIS-tjejerna bjöd på bra motstånd. SIS-målet gjordes av Nicolina Gustavsson. Mer rörlighet på plan oc bättre markeringar är Något vi får jobba på. Nästa match är på söndag den 19 april, en DM-match mot Taberg. Torsdag 18 september 2008 SIS-IFK Värnamo 1-1 En bra match spelad idag av Både SIS och IFK Värnamo. Premiär för tjejerna Att spela på konstgräsplan och det gick riktigt bra. Matchen var jämn män SIS hade flest målchanser. SIS målet gjordes i första halvlek av Medina Durakovic. Sista matchen för denna säsong. Söndag 14 september 2008 SIS-Hällby 1-6 Serieledande Hällby dominerade i stort sett hela matchen. Hällby Höll högt tempo matchen igenom hela. Positivt Att SIStjejerna aldrig slutade Att kampa. Diana Adinda gjorde SIS-målet i slutsekunden! I Andra halvlek. Vi spelar vår sista seriematch för säsongen på torsdag 18 september borta mot Värnamo kl. 18.30. Då Måste vi försöka Markera Bättre, vara först p bollen, lite mera spring i bena vore bra. Då blir vi svårslagna. Söndag 7 september 2008 SIS-Wallgårda/Bottnaryd 5-0 Äntligen en seger. Härligt! Bra spel i första halvlek, brygga lite för manga gånger 2: a på bollen. Antonija Mandir gjorde första må i matchen på straff. 1-0 var halvleksresultatet. Andra halvlek var det Bättre fart i spelet, Snabbare på Bollen, Vilket gav resultat. Antonija gjorde Ytterligare 2 mål, 1 mål var gjorde Nikolina Gustavsson och Medina Durakovic. Nästa match är borta mot Tenhult på torsdag 11 september kl 19.00. Heja, heja! Måndag 1 september 2008 Barnarp-SIS 4-2 Bra kämparinsats i Dagens match av hela SIS-laget. Så ska det se ut. Markeringsspelet I första halvlek kund Vara bättre. I Andra halvlek fick vi igång passningspel och markeringarna funkade bättre. Matchen slutade 4-2 till Barnarp. Ett rättvist resultat. SIS-Målen gjordes av Louise Ahlgren och Nicolina Gustavsson. Vi spelar vår nästa match på söndag 7 september på Movalla kl 18.00. Vi möter Då Wallgårda / Bottnaryd. Söndag 17 augusti 2008 SIS-Gränna 0-4 Ingen vinnarinstinkt, passivt spel. Gränna dominerade hela matchen. Lite bättríng i vårt offfensiva Spel i Slutet på matchen. Bättre än så här kan vi tjejer! Nu satsar vi framåt och vinner nästa match som är hemma på tordag 21 augusti kl 19,00 mot Ekhagen. Heja SIS! Söndag 10 augusti 2008 SIS - Hagapojkarna 4-0

Vilken kanonstart vi fick i vår första seriematch efter sommaruppehållet. Travar regnet var alla tjejer på hugget och gjorde en jättebra insats. Ett extraplus till backen Marija Blaževi. Målen gjordes av Nicolina Gustavsson, Josefin Hellund, Lotta Ryman och Marina Baric. Nästa match är borta mot Gränna på söndag 2008/08/17 kl 13.00. Torsdag 5 juni 2008 SIS - Hällby IF 0-8 Tjejerna inledde matchen väldigt bra och spelade offensivt jag Början på första halvlek. Hällby gjorde ett par Snabba mål och dominerade sedan resten av matchen. Idag räckte Int laget riktigt till män vi tag tar nya i nästa match. Vi möter Då IFK Värnamo, Hemma på Movalla, måndag den 16 juni kl. 18.00. Söndag 1 juni 2008 SIS - Tenhult 3-4 Spelmässigt Den bästa matchen denna säsong. Tjejerna spelade bra men räckte Inte riktigt till i värmen. SIS tog Ledningen Då Nicolina Gustafsson gjorde 1-0. Tenhult gjorde 4 Snabba mål män SIS kämpade på och Nicolina gjorde Ytterligare 2 mål. En jämn match, vi var värda en poäng men vi tar dem till hösten. Vi spelar hemmamatch på torsdag 5 juni mot Hällby kl 19.00. Lördag 24 maj 2008 Wallgårda / Bottnaryd - SIS 0-5 Äntligen en seger. Alla i SIS-laget kämpade bra, passningspelet funkade och tjejerna visade Att de ville vinna. Så ska det se ut. Målskyttarna var Antonija Mandir, Isabelle Bornetun, Marija Blaževi 1 mål vardera samt Nicolina Gustafsson 2 mål. Nu fortsätter vi så här. Nästa match är hemmamatch mot Tenhult söndagen den 1 juni kl 18.00. Söndag 18 maj 2008 SIS - Barnarps IF 2-3 SIS-laget saknade Viljan att vinna. Laget rörde sig dåligt och motivationen Att Låg vinna var, tyvärr. Medina Durakovic gjorde 2 mål i Andra halvlek Men det räckte dessvärre inte. Slutresultatet blev 2-3. För Att vi ska ha chans Att vinna Måste vi Vara först på bollen och lite mera kämpatakter på plan. Hoppas vi Visar Detta i nästa match som är på lördag 24 maj kl 11.00 Bortamatch mot Wallgårda / Bottnaryd. Heja SIS! Söndag 11 maj 2008 Ekhagen - SIS 1-1 Idag spelade vi oavgjort mot Ekhagen. Ekhagen dominerade matchen och hade Många målchanser män Tamara var duktig i målet som vanligt och jag Höll nollan 1: a halvlek. SIS hade Inte fullt så Många målchanser män Louise Ahlgren gjorde första må i matchen i Slutet av 1: a halvlek. Ekhagen dominerade även i 2: a halvlek och lyckades kvittera. SIS spelade en bra match idag och kämpade bra mot Hemmalaget det offensiva. Nästa match är hemmamatch mot Barnarp söndag den 18 maj kl. 18.00. Söndag 4 maj 2008 SIS - Gränna 1-1 Nu börjar kämpartakterna Komma tillbaka. 0-0 i halvlek. Gränna inledde Andra halvlek med 1-0. Till slampa kund Antonija

Mandir kvittera och gjorde 1 mål i Slutet på matchen. 1-1 blev Matchens Slutresultat. Matchen var mycket jämn och spännande. Alla i laget gjorde en bra insats. Nu hoppas vi Att SIS-laget kämpar på Lika Mycket i nästa match som är på söndag 11 maj kl 15.00 Bortamatch mot Ekhagen. Tisdag 23 April 2008 Hagapojkarna - SIS 6-0 Seriepremiären började med en förlust för laget. Hagapojkarna började matchen med ett par Snabba mål och första halvlek slutade med 4-0. Andra halvlek spelade vi Bättre och laget kämpade på. Matchen slutade 6-0. Hagapojkarna hade mer spring i bena och vann rättvist. Tamara Filipusic var bra i målet och gjorde Många bra räddningar. Nu tar vi nya tag inför nästa match som är hemma mot Gränna den 4 maj kl 18.00. Söndag 23 september 2007 Tenhult - SIS 3-1 SIS-tjejen Amanda Davidsson gjorde i 1: a halvlek Matchens första mål. Macthen var jämn och Båda lagen hade Många målchanser. I 2: a halvlek gjorde Tenhult 2 Snabba mål i slutminuterna. Otur, Det var en väldigt bra spelad match av SIStjejerna. Det var Seriens sista match för denna säsong. Vi har kämpat får bra och en mittenplacering i serietabellen. På fredag träffas laget på Akropolis o Kakar pizza. Torsdag 13 september 2007 SIS - Habo IF 1-0 Efter en tät och jämn match lyckades SIS-tjejerna Hålla undan och vinna med Matchens Enda mål. Målet gjordes i 1: a halvlek av Antonija Mandir. Båda lagen hade gott om målchanser Men tack vare Att Båda lagen hade bra Målvakter blev det en målsnål match. Högt betyg till hela SIS-laget. Kolla in bilden från matchen under "Spelartrupp". Vi spelar vår sista seriematch för denna säsong borta mot Tenhult söndagen 23 september. Söndag 9 september 2007 Hagapojkarna - SIS 1-4 En jättebra insats idag av hela laget gav resultat. Vi vann med 4-1 mot Hagapojkarna (flickorna). Efter en jämn halvlek stod det 1-1. SIS-målet gjordes av Hilda Almgren. I Andra halvlek dominerade våra tjejer och de gjorde 3 mål. Målgörare i Andra halvlek var Hilda, Antonia och Medina. Bra kämpat av alla tjejer i laget. Heja heja... Nästa match är på torsdag kl 18.00, hemma mot Habo. Söndag 2 september 2007 Norrahammar - SIS 5-2

Idag mötte vi serieledande laget Norrahammar. Efter en bra SIS-spelande 1: a halvlek stod det 1-1. I 2: a halvlek drog Norrahammar ifrån och dominerade Resterande av matchen. SIS-tjejerna kämpade på bra men räckte Inte riktigt till. Slutresultatet blev 5-2 till Norrahammar. SIS Målskyttar var Nicolina Gustavsson och Medina Durakovic. Nästa match är på söndag 9 september 2007, Bortamatch mot Hagapojkarna. Då vinner vi... Tisdag 28 augusti 2007 SIS - Barnarp 0-1 Efter en jämn match förlorade vi matchen idag mot Barnarp med 0-1. Hela vårt lag kämpade på bra men det räckte Int matchen riktigt hela. Barnarp gjorde Ett mål i Slutet av matchen. Vi Borde ha Fått med oss 1 poäng Med tanke på alla målchanser vi hade. Nu tar vi nya tag och laddar inför nästa match på söndag Då vi möter Norrahammar borta.