Oljedimavskiljare Oljedimavskiljare för processer med vattenbaserad emulsion. Oljerökavskiljare avsedda för processer med rak olja.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Oljedimavskiljare Oljedimavskiljare för processer med vattenbaserad emulsion. Oljerökavskiljare avsedda för processer med rak olja."

Transkript

1 Oljedimavskiljare Oljedimavskiljare för processer med vattenbaserad emulsion. Oljerökavskiljare avsedda för processer med rak olja.

2 FILTAC Filtac AB grundades 1982 i Göteborg. Allt sedan dess har vi specialiserat oss på filtrering, industriell ventilation och renrumsteknik. Vårt koncept är att erbjuda designade och skräddarsydda lösningar för process- och luftbehandling inom industrin samt offentlig förvaltning. Vi distribuerar välkända varumärken, men utvecklar och producerar även egna produkter. Vi konstruerar, levererar, installerar och validerar lösningar direkt till kund från vårt huvudkontor i Kinna. Filtacs Oljedimavskiljare, OMF och OSF Filtacs egenutvecklade oljedimavskiljare har utvecklats med tanke på enkelt handhavande och låg totalkostnad. Konstruktionen minimerar behovet av service och filterbyten, ger exceptionellt god vätskedränering, är lämplig för applikationer med hög koncentration av oljedimma eller oljerök, höga krav på luftkvalitet, låga underhållskostnader och låg livscykelkostnad. Filtacs oljedimavskiljare finns i flera olika storlekar för att passa alla typer av verktygsmaskiner. Filtacs oljedimavskiljare filtrerar effektivt oljedimma och oljerök. I filtren fastnar små droppar på fibrerna och där de sammanstöter med andra droppar varvid de ökar i massa och till slut genom sin egen tyngd dränerar ned genom filtermediet och faller ner i botten på oljedimavskiljaren. Den avskiljda vätskan kan i de flesta fall återanvändas. Luften är, efter att passerat genom oljedimavskiljaren, så ren att den kan återföras direkt tillbaks till lokalen* Om man vill inte vill återföra luften till lokalen kan man låta luften passera en värmeväxlare för att tillvarata energin. Tack vare den effektiva filtreringen blir nedsmutsningen av värmeväxlaren obetydlig. *Beroende på lokal lagstiftning Oljedimavskiljarna delas in i två olika områden OMF Oljedimavskiljare för processer med vattenbaserad emulsion OSF Oljerökavskiljare avsedda för processer med rak olja

3 oljedimavskiljare KONCEPTET FIBREDRAIN TM Ju snabbare och effektivare tillverkningsprocessen är, desto mer oljedimma och oljerök skapas i verktygsmaskinen. För att kunna hantera dessa föroreningar har Filtac utvecklat Oil Mist FibreDrain Concept. Med hög spindelhastighet, värme och högt spoltryck blir dropparna mycket små, <1 mikrometer. Särskilt behandlat filtermedia är nödvändigt för att fånga dessa submikrona droppar och för att möjliggöra effektiv dränering av de avskiljda dropparna tillbaka till processen. Filtacs kombination av fibrer möjliggör detta och säkrar prestandan. FibreDrain filterkoncept är hemligheten bakom denna enastående prestanda och garanterar en lång filterlivslängd och utmärkta filtrerings- och dräneringsegenskaper. Med över 50 olika recept på fibrer och kombinationer, kan vi alltid föreslå den bästa lösningen för Er process. HUR FUNGERAR DET? Funktionen innebär att luftströmmen passerar genom lagren av komprimerat filtermedia med en låg hastighet. Resultatet blir att dropparna/partiklarna fastnar på fibrerna, ju lägre hastighet desto högre effektivitet. Luften kommer in nedtill i oljedimavskiljaren och passerar uppåt genom filterkassetterna. Den separerade oljan dränerar tillbaks genom filtren till botten av oljedimavskiljaren.a SLUTFILTER HEPA Det sista filtreringssteget utgörs av ett HEPA-filter i klass H13 enligt test standard CEN Filtermediet är tillverkat av vatten-/ oljeresistent glasfiber och höljet är av impregnerad MDF eller plast anpassat för applikationer med oljedimma. För att uppnå en lång livslängd på HEPA-filtret måste filterstegen uppströms vara mycket effektiva. HEPA-filtrets livslängd beror av den ackumulativa belastning det tar emot som i sin tur beror av effektiviteten hos de tidigare filterstegen. Det är den här kombinationen av FibreDrain oljedimfilter och HEPA-filter som gör att man erhåller ren frånluft samt en mycket lång filterlivslängd.

4 oljedimavskiljare VARFÖR DET FUNGERAR Filtreringseffektivitet och dräneringsförmåga kontra tryckfall är de parametrar som måste förstås och hanteras. Filtacs kompetens i att använda specialbehandlade fibrer i olika storlekar och att kombinera dessa fibrer är anledningen till att vi kan uppnå hög effektivitet parallellt med en lång filterlivslängd. För att få ett väl fungerande oljedimavskiljarsystem måste man förstå vilket filter som ska användas, vilken avskiljare samt hur den ska installeras. Filtac har den här erfarenheten och föreslår alltid den bästa filterkombinationen tillsammans med den bästa designen på oljedimavskiljaren. Filtac löser problemet i nära samarbete med kunden. FÖRFILTER ORF (OIL REPELLENT FILTER) En del applikationer skapar en stor mängd fasta partiklar vilka kan förstöra oljedimfiltren. För att säkerställa livslängden hos FibreDrain filtren kan ett oljeavstötande filter, ORF installeras. Alla avskiljare är som standard förberedda med plats för förfilter. OLJEDIMAVSKILJARNA Samtliga oljedimavskiljare är tillverkade av högkvalitativa material, är helsvetsade och av kraftigt industriellt utförande. Alla enheter är blästrade och tvättade före målning med primer och oljeresistent pulverlack. Filterkassetterna har en låsanordning som garanterar en tät och säker installation. Avskiljarna indelas i två produktkategorier Standardenheter Kundanpassade enheter

5 oljedimavskiljare STANDARDENHETER Standardenheterna är konstruerade för luftflöden från 500m³/h upp till 8000m³/h. De installeras som fristående enheter och kopplas till en eller flera verktygsmaskiner. Fläktarna, av radialtyp, är framtagna med tanke på effektivitet, luftflöde och tryckuppsättning. FlexComp serien är oljedimavskiljare tillverkade i ett horisontellt utförande framtagna för installation ovanpå verktygsmaskinen eller processens kapsling. Standardenheter OMF OMF (OMF 1000, 2000, 4000, 6000, 8000) OSF OSF (OSF 1000, 2000, 3000, 4000) OMF FlexComp...(OMF Comp 1000, 2000, 3000) OSF FlexComp... (OMS Comp 500, 1000, 1500) KUNDANPASSADE ENHETER Sammanbyggda enheter med påbyggd fläkt eller fläkt stående vid sidan är den typ som används när många maskiner skall vara anslutna till ett centralt system. Det finns en stor flexibilitet att utforma dessa enheter tack vare Filtacs erfarna ingenjörer. Tillbehör Filtac har ett brett sortiment av tillbehör för att passa olika applikationer och kundbehov.

6 oljedimavskiljare ELEKTRONIK OCH STYRENHETER Alla standardenheter med inbyggd fläkt har motorskydd med nollspänningsutlösare och start/ stoppfunktion. För mer avancerad övervakning och styrning finns kompletta styrskåp med omriktare, PLC etc som kan anslutas till kundens interna övervakningssystem. FLÄKTAR OCH LJUDDÄMPANDE INBYGGNATIONER Fläkten utgör en viktig del av oljedimavskiljarsystemet. Vi gör beräkningar av lufthastigheter, tryckfall och ljudtryck för varje anläggning för att få optimal prestanda för hela systemet. PUMPSYSTEM FÖR UPPSAMLAD OLJA Vi erbjuder såväl Filtac standard pumpsystem som skräddarsydda system utformade efterkundens krav och önskemål. Andra tillbehör som kan inkluderas i leveransen från oss Automatiskt spray system Ljuddämpare Adsorptionsfilter för VOC Stativ för avskiljare i FlexComp serien

7 Rätt filter gör skillnaden Filtac FibreDrain tekniken gör hela skillnaden... Personalen på Filtac har goda kunskaper och många års gedigen erfarenhet när det gäller att lösa problem med oljedimma. Tveka inte att kontakta oss!

8 Vi på Filtac arbetar alltid aktivt med att göra skillnad Att förbättra luftkvaliteten är en självklarhet. Att skydda person, produkt och process är lika viktig. Vi arbetar aktivt för att göra skillnad genom våra affärsprocesser och beslut. Processer och beslut som har en positiv inverkan på såväl den lokala närmiljön som på den globala miljön. Där vi verkar tar vi ansvar. Filtac strävar alltid efter att bidra till en hållbar utveckling, miljömässigt, socialt, ekonomiskt och etiskt. Filtac Oljedimavskiljare Rev: SV Filtac AB Lyddevägen 17, Kinna Sweden www.

Oljedimavskiljare. Oljedimavskiljare för processer med vattenbaserad emulsion. Oljerökavskiljare avsedda för processer med rak olja.

Oljedimavskiljare. Oljedimavskiljare för processer med vattenbaserad emulsion. Oljerökavskiljare avsedda för processer med rak olja. Oljedimavskiljare Oljedimavskiljare för processer med vattenbaserad emulsion. Oljerökavskiljare avsedda för processer med rak olja. FILTAC Filtac AB grundades 1982 i Göteborg. Allt sedan dess har vi specialiserat

Läs mer

Filtac AB grundades 1982 i Göteborg. Allt sedan dess har vi specialiserat oss på filtrering,

Filtac AB grundades 1982 i Göteborg. Allt sedan dess har vi specialiserat oss på filtrering, Marin FILTAC Filtac AB grundades 1982 i Göteborg. Allt sedan dess har vi specialiserat oss på filtrering, industriell ventilation och renrumsteknik. Vårt koncept är att erbjuda designade och skräddarsydda

Läs mer

Gasfiltrering. av fria molekyler, adsorption och kemisorption

Gasfiltrering. av fria molekyler, adsorption och kemisorption Gasfiltrering av fria molekyler, adsorption och kemisorption FILTAC Filtac AB grundades 1982 i Göteborg. Allt sedan dess har vi specialiserat oss på filtrering, industriell ventilation och renrumsteknik.

Läs mer

Filtac AB grundades 1982 i Göteborg. Allt sedan dess har vi specialiserat oss på filtrering,

Filtac AB grundades 1982 i Göteborg. Allt sedan dess har vi specialiserat oss på filtrering, Power Gen FILTAC Filtac AB grundades 1982 i Göteborg. Allt sedan dess har vi specialiserat oss på filtrering, industriell ventilation och renrumsteknik. Vårt koncept är att erbjuda designade och skräddarsydda

Läs mer

STF SVENSKA TEXTILFILTER AB

STF SVENSKA TEXTILFILTER AB SVENSKTILLVERKAT SEDAN 1972 STF SVENSKA TEXTILFILTER AB VENTILATION RÖKGASRENING VÅT F ILT RERING STOFTAVSKILJNING SERVICE VI TILLVERKAR FILTER Så enkelt skulle vi kunna förklara vad vi gör här på Svenska

Läs mer

Taking small steps together, always ahead, towards a better world. Scandmist MA. Oljerök-/oljedimavskiljare

Taking small steps together, always ahead, towards a better world. Scandmist MA. Oljerök-/oljedimavskiljare Taking small steps together, always ahead, towards a better world Oljerök-/oljedimavskiljare Oljerök-/oljedimavskiljare Branscher Ren lft Kraftprodktion Ren rm Indstri Nyckelfaktorer En helt ny generation

Läs mer

Välkommen till Filtac! Kvalitetslösningar inom luftbehandling

Välkommen till Filtac! Kvalitetslösningar inom luftbehandling Välkommen till Filtac! Kvalitetslösningar inom luftbehandling filtrering renrumsteknik power systems industriell ventilation Innovativa lösningar med totalansvar Vi på Filtac har sedan starten 1982 aktivt

Läs mer

AirBee & AirFox. Heimbach Panel och Kompakt Filter. Heimbach Filtration Skräddarsydda lösningar

AirBee & AirFox. Heimbach Panel och Kompakt Filter. Heimbach Filtration Skräddarsydda lösningar AirBee & AirFox Heimbach Panel och Kompakt Filter Heimbach Filtration Skräddarsydda lösningar Heimbach Filtration skräddarsydda ventilationsfilter lösningar Vi är dina experter på ventilationsfilter. Heimbach

Läs mer

Användningsområde. Funktion och design. Tekniska data A B C D E F G. [l/min]

Användningsområde. Funktion och design. Tekniska data A B C D E F G. [l/min] FILTERANLÄGGNINGAR För separation av partiklar i skäroljor och processvätskor Primetek Systems AB kan erbjuda ett mycket brett produktprogram inom filtrering av skäroljor och processvätskor. Vi kan erbjuda

Läs mer

Push/Pull-system. Ta kontroll över svetsröken

Push/Pull-system. Ta kontroll över svetsröken Push/Pull-system Ta kontroll över svetsröken Systemkomponenter PUSH-kanal Push-gallren kan justeras både horisontellt och verikalt, och har reglage för luftvolym. fläktar Vi har ett brett sortiment av

Läs mer

Leadership in Filtration. Syntetiska medier Undersökning av den elektrostatiska effekten

Leadership in Filtration. Syntetiska medier Undersökning av den elektrostatiska effekten Leadership in Filtration Syntetiska medier Undersökning av den elektrostatiska effekten Syntetiska medier Undersökning av den elektrostatiska effekten Som den största beståndsdelen av ett luftfilter bidrar

Läs mer

AIR COMPRESSORS ROLLAIR

AIR COMPRESSORS ROLLAIR AIR COMPRESSORS ROLLAIR 380-430 - 480 RLR 380-430-480: Tillförlitlighet och effektivitet Under många år har Worthington Creyssensac utvecklat nya produkter och förbättrat deras konstruktion och prestanda

Läs mer

MED FRAMÅTANDA OCH VARSAMHET PROCESSVÄRME

MED FRAMÅTANDA OCH VARSAMHET PROCESSVÄRME MED FRAMÅTANDA OCH VARSAMHET PROCESSVÄRME Individuella termiska lösningar - med framåtanda och varsamhet AB&CO TT BOILERS, AB&CO TEKNIK och AB&CO CONSULT är en dansk företagsgrupp,som levererar utrustning

Läs mer

OLJESKIMMER Det enklasättet att avskilja olja från vatten

OLJESKIMMER Det enklasättet att avskilja olja från vatten En enhet som lyfter upp och separerar olja från vatten utan pumpar eller filter Fakta om oljeskimmers Förhållandet mellan vatten och olja styrs av välkända principer Densitet: De flesta oljor är lättare

Läs mer

Ingvar Ingrids AB Lekomberg Grangärdevägen 61 771 92 LUDVIKA Sweden. Tel 0240 39225 Fax 0240 39568 info@ingrids.se www.ingrids.se

Ingvar Ingrids AB Lekomberg Grangärdevägen 61 771 92 LUDVIKA Sweden. Tel 0240 39225 Fax 0240 39568 info@ingrids.se www.ingrids.se Ingvar Ingrids AB Lekomberg Grangärdevägen 61 771 92 LUDVIKA Sweden Tel 0240 39225 Fax 0240 39568 info@ingrids.se www.ingrids.se Ingvar Ingrids AB Lekomberg Grangärdevägen 61 771 92 LUDVIKA Sweden Tel

Läs mer

rar reglering av kompressor. Systemet är förberett för att kunna styra och kontrollera ett nätverk med upp till sex anslutna kompressorer.

rar reglering av kompressor. Systemet är förberett för att kunna styra och kontrollera ett nätverk med upp till sex anslutna kompressorer. NEWTON HÖGSTA PRESTANDA FÖR DE MEST KRÄVANDE LÖSNINGARNA NEWTON-serien är direktdrivna kompressorer för optimering av energiförbrukning. Låga varvtal och låg arbetstemperatur ger bästa prestanda och förlänger

Läs mer

Automag. Självrenande helautomatiskt magnetfilter

Automag. Självrenande helautomatiskt magnetfilter Automag Självrenande helautomatiskt magnetfilter Fördelarna med automatisk magnetfiltrering Inga förbrukningsartiklar behövs Automag behöver bara liten mängd tryckluft för att driva filtreringsprocessen.

Läs mer

DriPak GX PÅSFILTER THE WORLD LEADER OF CLEAN AIR SOLUTIONS. Funktioner och fördelar

DriPak GX PÅSFILTER THE WORLD LEADER OF CLEAN AIR SOLUTIONS. Funktioner och fördelar THE WORLD LEADER OF CLEAN AIR SOLUTIONS DriPak GX PÅSFILTER Funktioner och fördelar ISO 1689: epm1, epm2,5 och epm1 Innovativ design med konformade påsar för optimalt luftflöde Lågt tryckfall och låg energiförbrukning

Läs mer

Creating Clean Air. En Produktöversikt. Taking small steps together, always ahead, towards a better world

Creating Clean Air. En Produktöversikt. Taking small steps together, always ahead, towards a better world Creating Clean Air En Produktöversikt Taking small steps together, always ahead, towards a better world Creating Clean Air En Produktöversikt Vokes Air produktsortiment kan möta alla dina behov, från grovfilter

Läs mer

j e u n d e r h å l l O l CJC TM Finfilter

j e u n d e r h å l l O l CJC TM Finfilter CJC TM Lösningar för avskiljning av partiklar, absorbtion av vatten, adsorbtion av oxidationsprodukter och slam från olja Avsedd för: Växellådsoljor Transmissionsoljor Hydrauliska vätskor Varierande smörjoljor

Läs mer

Fakta om oljeskimmers

Fakta om oljeskimmers Oljeskimmer. Det enkla sättet att avskilja olja från vatten Fakta om oljeskimmers Förhållandet mellan vatten och olja styrs av välkända principer Densitet: De flesta oljor är lättare (har en lägre densitet)

Läs mer

EN RENARE UPPLEVELSE

EN RENARE UPPLEVELSE EN RENARE UPPLEVELSE EGEN PRODUKTION GARANTERAR EFFEKTIVA LÖSNINGAR OCH SNABBA LEVERANSER Med de absolut bästa råmaterialen tar vi på Filtex fram den filterlösning som du behöver, från standardstorlekar

Läs mer

BLAST-serien. Den nya generationen blästerskåp

BLAST-serien. Den nya generationen blästerskåp BLAST-serien Den nya generationen blästerskåp Den nya generationen blästerskåp i BLAST-serien kan kombineras och utformas som man önskar. Man kan sätta upp skåpet på väggen eller placera det på en ställning

Läs mer

IBLAND MÅSTE DU GÅ LÅNGT TILLBAKA FÖR ATT VARA MODERN CITY M LUFTRENARE FRÅN CAMFIL. Camfil Clean Air Solutions 1

IBLAND MÅSTE DU GÅ LÅNGT TILLBAKA FÖR ATT VARA MODERN CITY M LUFTRENARE FRÅN CAMFIL. Camfil Clean Air Solutions 1 IBLAND MÅSTE DU GÅ LÅNGT TILLBAKA FÖR ATT VARA MODERN CITY M LUFTRENARE FRÅN CAMFIL Camfil Clean Air Solutions 1 FAKTA: Inom loppet av några timmar (beroende på rummets storlek) reducerar en CITY luftrenare

Läs mer

Modell Ab 105. Modell Ab 115. www.norclean.nu

Modell Ab 105. Modell Ab 115. www.norclean.nu norclean-sugarna är utveckalde för industri, shipping, offshore, offentliga företag och institutioner med behov av speciellt kraftiga, robusta och driftsäkra enheter. norclean tryckluftsdrivna sugare täcker

Läs mer

Har ni kontroll på svetsröken?

Har ni kontroll på svetsröken? dotterbolag representant återförsäljare Plymovent bryr sig om luften ni andas. Vi erbjuder produkter, system och tjänster som säkerställer ren luft i er arbetsmiljö, var du än befinner dig i världen. Vi

Läs mer

Luftreningssystem. Tysta och effektiva luftreningslösningar med den lägsta möjliga energiförbrukningen. Healthier homes since

Luftreningssystem. Tysta och effektiva luftreningslösningar med den lägsta möjliga energiförbrukningen. Healthier homes since Luftreningssystem Tysta och effektiva luftreningslösningar med den lägsta möjliga energiförbrukningen. Healthier homes since 1970. www.woods.se Hotel Caféer & barer Wood s inbyggda luftrenare Wood s inbyggda

Läs mer

Lamellkompressor HV 01 04

Lamellkompressor HV 01 04 HV 01 04 Lamellkompressorn är baserat på en mycket välbeprövad teknologi som har utvecklats under 50 år. IP55 klass F motorn driver kompressorenheten direkt med låga varvtal. Ingen växellåda, inga remmar

Läs mer

Luftfiltrering. Innovation Tillförlitlighet Effektivitet

Luftfiltrering. Innovation Tillförlitlighet Effektivitet Luftfiltrering Innovation Tillförlitlighet Effektivitet Ni, Ert Företag och Vår Miljö Ingersoll Rand Ingersoll Rands nästa generation tryckluftsfilter presenteras med vår nya mätare som visar när det är

Läs mer

Fjärrvärme- och fjärrkylcentraler från Alfa Laval

Fjärrvärme- och fjärrkylcentraler från Alfa Laval Fjärrvärme- och fjärrkylcentraler från Alfa Laval Bättre energiutbyte ger fördelar på bred front. Det blir allt viktigare att hushålla med energin i fastigheter. Vi utvecklar system för värme och varmvatten

Läs mer

Helhetslösningar för Print & Apply skräddarsydda för din verksamhet

Helhetslösningar för Print & Apply skräddarsydda för din verksamhet Helhetslösningar för Print & Apply skräddarsydda för din verksamhet Endast fantasin sätter gränser Din verksamhet är unik. Det borde din lösning för Print & Apply också vara. Print & Apply lösningar för

Läs mer

Creating Clean Air. En Produktöversikt. Taking small steps together, always ahead, towards a better world

Creating Clean Air. En Produktöversikt. Taking small steps together, always ahead, towards a better world Creating Clean Air En Produktöversikt Taking small steps together, always ahead, towards a better world Creating Clean Air En Produktöversikt Vokes Air produktsortiment kan möta alla dina behov, från grovfilter

Läs mer

MED FRAMÅTANDA OCH VARSAMHET PROCESSVÄRME TT BOILERS

MED FRAMÅTANDA OCH VARSAMHET PROCESSVÄRME TT BOILERS MED FRAMÅTANDA OCH VARSAMHET PROCESSVÄRME TT BOILERS Varför slösa bort din egen värdefulla tid, - om du kan få andra att göra arbetet? Det är inte lätt att hitta den bästa lösningen för en termisk uppgift

Läs mer

Kompressorer till Bil & Verkstad. Människor. Passion. Prestanda.

Kompressorer till Bil & Verkstad. Människor. Passion. Prestanda. Kompressorer till Bil & Verkstad Människor. Passion. Prestanda. Människor. Passion. Prestanda. Vårt fokus på fordonsindustrin I decennier har Chicago Pneumatics hjärta vurmat lite extra för fordonsverkstadsindustrin.

Läs mer

DC AirCube. DC AirCube luftrenarna som tar hand om det farliga luftburna dammet innan det hamnar i dina lungor.

DC AirCube. DC AirCube luftrenarna som tar hand om det farliga luftburna dammet innan det hamnar i dina lungor. DC AirCube DC AirCube DC AirCube luftrenarna som tar hand om det farliga luftburna dammet innan det hamnar i dina lungor. Ingen kan mer om damm än vi Efter mer än 40 år i branschen har vi på Dustcontrol

Läs mer

D-FILTER FÖR REN TRYCKLUFT

D-FILTER FÖR REN TRYCKLUFT FILTER D DFILTER FÖR REN TRYCKLUFT Tryckluftskvalitet är direkt relaterat till din kompressors driftsförhållanden. De flesta kompressorintagsfilter avlägsnar partiklar större än 2 µm. Mindre partiklar

Läs mer

TEKNISK BESKRIVNING UCO (Ultra Clean Oil) MODUL FÖR OLJERENING

TEKNISK BESKRIVNING UCO (Ultra Clean Oil) MODUL FÖR OLJERENING TEKNISK BESKRIVNING UCO (Ultra Clean Oil) MODUL FÖR OLJERENING 2007-08-20 Introduktion Nedsmutsning av smörjolja Smörjoljor används i många applikationer i industrin. Gemensamt för dessa processer är att

Läs mer

Magnetfiltrering med FilterMag.

Magnetfiltrering med FilterMag. Magnetfiltrering med FilterMag. En komplett filterleverantör Marknadens bredaste sortiment från ledande tillverkare Tusentals filteralternativ står till ditt förfogande i marknadens bredaste sortiment

Läs mer

SYNSAFE REVO SYNSAFE REVO A CLEAN AIR WORLD DET REVOLUTIONERANDE LUFTFILTRET

SYNSAFE REVO SYNSAFE REVO A CLEAN AIR WORLD DET REVOLUTIONERANDE LUFTFILTRET S nsaferevo Made in Sweden SYNSAFE REVO Optimerad för alla sorters ventilationssystem Konstruerad för att stå emot maximal luftfuktighet och höga lufthastigheter samt turbulens DET REVOLUTIONERANDE LUFTFILTRET

Läs mer

Automag. Självrensande och helautomatisk magnetfilter

Automag. Självrensande och helautomatisk magnetfilter Automag Självrensande och helautomatisk magnetfilter Självrensande magnetf Magnetfilter Automag av Eclipse Magnetics tillverkas med användning av kraftfull sällsynt substans av jordartsmetall - magnetiskt

Läs mer

Modulärt filtersystem för effektiv evakuering av oljedimma

Modulärt filtersystem för effektiv evakuering av oljedimma MistEliminator Modulärt filtersystem för effektiv evakuering av oljedimma Har ni kontroll på oljedimman? Det har vi. Oljedimma eller oljerök uppstår när skärvätskor används för att antingen kyla ner metallarbetsstycken

Läs mer

Fakta om oljeskimmers

Fakta om oljeskimmers Oljeskimmer. Det enkla sättet att avskilja olja från vatten Fakta om oljeskimmers Förhållandet mellan vatten och olja styrs av välkända principer Densitet: De flesta oljor är lättare (har en lägre densitet)

Läs mer

ÖMV AB AN OSTP GROUP COMPANY

ÖMV AB AN OSTP GROUP COMPANY ÖMV AB AN OSTP GROUP COMPANY Antal anställda: 65 Omsättning cirka: 90-100 MSEK PRODUKTION ÖMV är specialiserade på att producera processutrustning i rostfritt stål. Företagets produkter är uppdelade i

Läs mer

FLÄKTKONVEKTOR FLÄKTKONVEKTOR - 42EM IDEALISK FÖR KONTOR, HOTELL OCH SKOLOR

FLÄKTKONVEKTOR FLÄKTKONVEKTOR - 42EM IDEALISK FÖR KONTOR, HOTELL OCH SKOLOR AT M O S P H E R ATM FLÄKTKONVEKTOR FLÄKTKONVEKTOR - 42EM IDEALISK FÖR KONTOR, HOTELL OCH SKOLOR TÄCKER ALLA BEHOV Med 42EM erbjuder Carrier ett brett urval av lösningar inom luftkonditionering, anpassade

Läs mer

Blueair Classic 200, 400, 500 & 600 serien Hög prestanda, hög kvalitet

Blueair Classic 200, 400, 500 & 600 serien Hög prestanda, hög kvalitet Blueair Classic 200, 400, 500 & 600 serien Hög prestanda, hög kvalitet Breathe Blueair Blueair Classic 200, 400, 500 & 600 serien Upplev känslan av renare inomhusluft Studier visar att bra luftkvalitet

Läs mer

lindab vi förenklar byggandet LindabRenrum Produktöversikt renrum

lindab vi förenklar byggandet LindabRenrum Produktöversikt renrum lindab vi förenklar byggandet LindabRenrum Produktöversikt renrum 2 Vi förenklar byggandet På Lindab drivs vi av en stark vilja att hela tiden skapa förbättringar och förenkla byggandet. Det gör vi genom

Läs mer

GRUNDFOS DRÄNKBARA PUMPAR SB&SBA. Dränkbara pumpar. för vattenförsörjning från grävda brunnar, sjöar och vattendrag

GRUNDFOS DRÄNKBARA PUMPAR SB&SBA. Dränkbara pumpar. för vattenförsörjning från grävda brunnar, sjöar och vattendrag GRUNDFOS DRÄNKBARA PUMPAR SB&SBA Dränkbara pumpar för vattenförsörjning från grävda brunnar, sjöar och vattendrag GRUNDFOS DRÄNKBARA PUMPLÖSNINGAR Grundfos har allt från små dränkbara pumpar för en- och

Läs mer

DC AirCube. Absolut dammfritt sedan 1972. DC AirCube luftrenarna som tar hand om det farliga luftburna dammet innan det hamnar i dina lungor.

DC AirCube. Absolut dammfritt sedan 1972. DC AirCube luftrenarna som tar hand om det farliga luftburna dammet innan det hamnar i dina lungor. Absolut dammfritt sedan 1972. HEPA H13-filter Energisnål ECO-fläkt Enkla filterbyten DC AirCube DC AirCube luftrenarna som tar hand om det farliga luftburna dammet innan det hamnar i dina lungor. Ingen

Läs mer

Filterguiden DinairS GUiDE TiLL ETT EnKLarE OCH BaLanSEraT FiLTErVaL Dinair ab SVaLÖV STOCKHOLM GÖTEBOrG FaLUn

Filterguiden DinairS GUiDE TiLL ETT EnKLarE OCH BaLanSEraT FiLTErVaL Dinair ab SVaLÖV STOCKHOLM GÖTEBOrG FaLUn Filterguiden Dinairs guide till ett enklare och balanserat filterval Vilket filter ska du välja? Greenflo PLA-HL4 CO 2: 3,3 kg Filterklass: G4 Greenflo PLA-HL5 CO 2: 3,3 kg Greenflo PLA6 CO 2: 2,8 kg Greenflo

Läs mer

Produkter och system för punktutsug och centraldammsugning METALL- INDUSTRI. www.lajac.se

Produkter och system för punktutsug och centraldammsugning METALL- INDUSTRI. www.lajac.se Produkter och system för punktutsug och centraldammsugning METALL- INDUSTRI www.lajac.se LAJAC PRODUKTER FÖR METALLINDUSTRI. Lajac är marknadsledare inom modern processventilation. Med produkter och systemlösningar

Läs mer

SWEGON HOME SOLUTIONS

SWEGON HOME SOLUTIONS INTELLIGENT INOMHUSKLIMAT FÖR MÄNNISKOR OCH HEM SOM GARANTERAR FRISK OCH HÄLSOSAM LUFT Luft har en väldigt stor betydelse för hur vi mår. Den kan påverka vår sömn, vår koncentrationsförmåga och vår hälsa.

Läs mer

3M Personskydd Absorbenter. ekonomiskt

3M Personskydd Absorbenter. ekonomiskt 3M Personskydd Absorbenter Säkert,rent & ekonomiskt Introduktion Ta personligt ansvar för din säkerhet 3M, världsledande inom säkerhets- och skyddsutrustning, är stolta över att även kunna erbjuda märkesprodukter

Läs mer

Ren luft i din närmiljö

Ren luft i din närmiljö Ren luft i din närmiljö Att leva på luft Vi på Dinair Ekonomifilter har medarbetare med lång erfarenhet av luftfilter för både den inre och yttre miljön. I samråd med våra kunder har många filterproblem

Läs mer

Filterguiden. Dinairs guide till ett enklare och balanserat filterval

Filterguiden. Dinairs guide till ett enklare och balanserat filterval Filterguiden Dinairs guide till ett enklare och balanserat filterval Vilket filter ska du välja? Greenflo PLA-HL4 CO 2: 3,3 kg Filterklass: G4 Greenflo PLA-HL5 CO 2: 3,3 kg Greenflo PLA6 CO 2: 2,8 kg Greenflo

Läs mer

R e n l u f t t i l l l ä g r e ko s t n a d

R e n l u f t t i l l l ä g r e ko s t n a d R e n l u f t t i l l l ä g r e ko s t n a d Camfil Farr Segmentbroschyr LC C L iv s cy ke l ko s t n a d Camfil Farr clean air solutions ko s t n a d e n f ö r re n l u f t filtret är den enda komponent

Läs mer

V E N T I L A T I O N S A G G R E G A T. MK23 Serien

V E N T I L A T I O N S A G G R E G A T. MK23 Serien V E N T I L A T I O N S A G G R E G A T MK23 Serien MK23 SERIEN Ventilationsaggregat MK23 serien finns i 44 storlekar med luftflöden från1000 m3/h upp till 80.000.m3/h, < 2.500 Pa. Även specialutföranden

Läs mer

AIRPEL enkel och dubbelsilar

AIRPEL enkel och dubbelsilar AIRPEL enkel och dubbelsilar AIRPEL enkel och dubbelsilar för filtrering av vätskor upp till 270 m3/h AIRPEL silar är en gjuten konstruktion. Silarna är framtagna för att rena produkter och skydda pumpar,

Läs mer

iq Star Astra Energieffektiv integrerad kylbaffel Star by Fläkt Woods

iq Star Astra Energieffektiv integrerad kylbaffel Star by Fläkt Woods Star by Fläkt Woods iq Star Astra Energieffektiv integrerad kylbaffel Astra Alltid rätt kyleffekt. Smart och energisnålt. Moderna kontor förändras ständigt. Tack vare bärbara datorer och mobiltelefoner

Läs mer

Alltid inom räckhåll. Nederman FX 2 armar

Alltid inom räckhåll. Nederman FX 2 armar Alltid inom räckhåll Nederman FX 2 armar Den praktiska lösningen för utsug vid källan Alla laborationer under vilka gaser, ångor och partiklar hanteras i potentiellt farliga mängder och koncentrationer

Läs mer

TMT Maskinvaruhus AB Södra Skeppsbron 21 802 84 GÄVLE 222 : 1

TMT Maskinvaruhus AB Södra Skeppsbron 21 802 84 GÄVLE 222 : 1 TMT Maskinvaruhus AB Södra Skeppsbron 21 802 84 GÄVLE 222 : 1 norclean-sugarna är utvecklade för industri, shipping, offshore, offentliga företag och institutioner med behov av speciellt kraftiga, robusta

Läs mer

VÄLJ RÄTT ENSKILT AVLOPP UTFORMAD FÖR EN HÅLLBAR FRAMTID ENSKILDA AVLOPP FÖR ALLA BEHOV OCH STORLEKAR ÅRS ÅRS KOMPAKTFILTER FRÅN 5 TILL 20PE

VÄLJ RÄTT ENSKILT AVLOPP UTFORMAD FÖR EN HÅLLBAR FRAMTID ENSKILDA AVLOPP FÖR ALLA BEHOV OCH STORLEKAR ÅRS ÅRS KOMPAKTFILTER FRÅN 5 TILL 20PE UTFORMAD FÖR EN HÅLLBAR FRAMTID KOMPAKTFILTER FRÅN 5 TILL 20PE 15 GARANTI/TANK 12 GARANTI/FILTER VÄLJ RÄTT ENSKILT AVLOPP ENSKILDA AVLOPP FÖR ALLA BEHOV OCH STORLEKAR VÄLJ DITT ENSKILDA AVLOPP MED OMSORG

Läs mer

Pascal. Filtreringssystem för damm och svetsrök. Svenska

Pascal. Filtreringssystem för damm och svetsrök. Svenska Pascal Filtreringssystem för damm och svetsrök Svenska Pascal De nya filterna i Pascal-serien är utformade för filtrering av svetsrök och damm. Designad för större enheter och centralanläggningar, finns

Läs mer

FE 24/ Mobil enhet för kontinuerlig svetsning för en eller två användare. Svetsröken sugs ut direkt från svetspistolen.

FE 24/ Mobil enhet för kontinuerlig svetsning för en eller två användare. Svetsröken sugs ut direkt från svetspistolen. Mobil enhet för kontinuerlig svetsning för en eller två användare. Svetsröken sugs ut direkt från svetspistolen. FE 24/7 2.5 är en mobil högvakuumenhet konstruerad för kontinuerligt utsug av svetsrök.

Läs mer

GETINGE FD1600 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR. Always with you

GETINGE FD1600 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR. Always with you GETINGE FD1600 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR Always with you 2 Getinge FD1600 Getinge FD1600 3 ENKELT & EFFEKTIVT Med sin tilltalande och moderna design, enkla drift och utmärkta desinfektionsprestanda spelar

Läs mer

Störst sortiment och bäst kompetens i lager

Störst sortiment och bäst kompetens i lager Störst sortiment och bäst kompetens i lager 1 Värdeskapande kundanpassning Lundgrens representerar några av världens ledande tillverkare av produkter inom flödesteknik och industrigummi. Tack vare detta

Läs mer

Envipower. Envipower erbjuder teknisk konsultation, kompletta anläggningar, inspektioner, service, och reservdelar.

Envipower. Envipower erbjuder teknisk konsultation, kompletta anläggningar, inspektioner, service, och reservdelar. Envipower Envipower är en helhetsleverantör från panna till skorsten för rökgas rening- och stoftavskiljning. Kunderna finns främst inom gruv- och process industrin samt kraft-värmesektorn. Envipowers

Läs mer

Kanalmonterade HEPAfilterskåp

Kanalmonterade HEPAfilterskåp Kanalmonterade HEPAfilterskåp AKF Användning Ett kanalmonterat HEPA-filterskåp AKF används i nätverket av inlopps- och utloppskanaler som används för tilluft eller frånluft för rummen med högst krav på

Läs mer

Elektriska dränkbara länspumpar. Medelstora och stora WEDA-pumpar (50 Hz)

Elektriska dränkbara länspumpar. Medelstora och stora WEDA-pumpar (50 Hz) Elektriska dränkbara länspumpar Medelstora och stora WEDA-pumpar (5 Hz) WEDA länspumpar Pumpar i WEDA-serien och deras tillbehör är konstruerade för en mängd olika applikationer för avvattning. De ger

Läs mer

Sveriges främsta systemleverantör av fiberlösningar

Sveriges främsta systemleverantör av fiberlösningar Sveriges främsta systemleverantör av fiberlösningar Vi skapar framtidens kommunikationsnätverk Dagens kommunikation kräver snabb och stabil nätverksuppkoppling. Att utöka bredbandsnätet och uppgradera

Läs mer

Muffin Monster avloppskvarnar med rakt genomlopp och för kanalinbyggnad

Muffin Monster avloppskvarnar med rakt genomlopp och för kanalinbyggnad avloppskvarnar med rakt och för kanalinbyggnad Vanliga användningsområden avloppskvarnar är konstruerade för att skydda pumpar och annan utrustning genom att mala sönder allt slags avfall i avloppsvattnet.

Läs mer

Ventilationsanvisning. för Klädskåp

Ventilationsanvisning. för Klädskåp Ventilationsanvisning för Klädskåp Torra kläder och frisk luft. Glöm alla problem med fuktiga kläder som inte torkar och dålig lukt i omklädningsrummet. Välj istället något av våra tre olika ventilations

Läs mer

MONTAGEANVISNING, DRIFT- OCH SKÖTSELANVISNING TILL RGS SERIEN

MONTAGEANVISNING, DRIFT- OCH SKÖTSELANVISNING TILL RGS SERIEN 2 INSTALLATION OCH MONTAGE 2.1 ALLMÄN INFORMATION 1. Aggregatserien RGS är byggd för inomhusmontage. Pga. av det isolerade höljet (50mm) kan aggregatet installeras på vinden eller i kallt uterum utan extra

Läs mer

Bättre totalekonomi med kundanpassade lösningar

Bättre totalekonomi med kundanpassade lösningar Bättre totalekonomi med kundanpassade lösningar 1 Bred kompetens och snabb service oavsett behov Tebeco är en av Sveriges ledande leverantörer av produkter och förnödenheter till ytbehandling, gjutning

Läs mer

Atlas Copco. Oljetätade vakuumpumpar med roterande ledskena GV 20-300, 20-365 m 3 /h, 12-215 kubikfot/min

Atlas Copco. Oljetätade vakuumpumpar med roterande ledskena GV 20-300, 20-365 m 3 /h, 12-215 kubikfot/min Atlas Copco Oljetätade vakuumpumpar med roterande ledskena GV 20-300, 20-365 m 3 /h, 12-215 kubikfot/min Atlas Copco Din vakuumspecialist På Atlas Copco har vi utvecklat högtekniska vakuumpumpar i många

Läs mer

BCEA & BASIC. BCEA & BASIC är certifierat av Eurovent

BCEA & BASIC. BCEA & BASIC är certifierat av Eurovent Luftbehandlingsaggregat Modulaggregat BASIC Modulaggregat som klarar allt från en enskild fläkt till stora och avancerade installationer med mängder av ingående funktionsdelar, inklusive styr- och reglerutrustning.

Läs mer

Atlas Copco. Kolvkompressorer Automan-serien (0,75-8,1 kw/1-11 hk)

Atlas Copco. Kolvkompressorer Automan-serien (0,75-8,1 kw/1-11 hk) Atlas Copco Kolvkompressorer Automan-serien (0,75-8,1 kw/1-11 hk) AH-serien med direktdrift: små, praktiska och oljefria AH-seriens oljefria kompressorer är konstruerade för en mängd tillämpningar. Utan

Läs mer

En renare upplevelse. Filtex ser till att luft och vätskor blir rena. I över 30 år har vi varit en modern totalleverantör för varje filtreringsbehov.

En renare upplevelse. Filtex ser till att luft och vätskor blir rena. I över 30 år har vi varit en modern totalleverantör för varje filtreringsbehov. En renare upplevelse En renare upplevelse Filtex ser till att luft och vätskor blir rena. I över 30 år har vi varit en modern totalleverantör för varje filtreringsbehov. Utvecklingen i vår bransch har

Läs mer

Hur vet du när det är dags att byta filter?

Hur vet du när det är dags att byta filter? Hur vet du när det är dags att byta filter? Grannarna klagar Bilarna på gatan är smutsiga Svart snor när jag snyter mig För dålig utsugningskapacitet D f K lu fa ra en så bi Dags att byta filterslangar

Läs mer

Easy-Vent ROT. Dragfri ventilation för äldre bostäder

Easy-Vent ROT. Dragfri ventilation för äldre bostäder Easy-Vent ROT Dragfri ventilation för äldre bostäder Luftdonet Easy-Vent ROT monteras i anslutning till befintlig radiator och tillför bostaden skönt tempererad friskluft. Med våra smarta modeller behöver

Läs mer

REN LUFT OCH BALANSERADE FILTERVAL EN PRESENTATION AV DINAIR GROUP

REN LUFT OCH BALANSERADE FILTERVAL EN PRESENTATION AV DINAIR GROUP REN LUFT OCH BALANSERADE FILTERVAL EN PRESENTATION AV DINAIR GROUP REN LUFT ÄR VÅR PASSION Ren luft. Det är egentligen hela syftet med vår existens. Det är vad vi med våra produkter strävar efter och

Läs mer

CVS SiloKing Saleby Bulk & Tank AB. Ljudisolerad kompressorinstallation kilremsdriven. RTI Transport Installaties B.V.

CVS SiloKing Saleby Bulk & Tank AB. Ljudisolerad kompressorinstallation kilremsdriven. RTI Transport Installaties B.V. CVS SiloKing 1500 Ljudisolerad kompressorinstallation kilremsdriven RTI Transport Installaties B.V. Saleby Bulk & Tank AB RTI är specialiserade på att tillverka kompressorer med låg ljudnivå, litet underhåll

Läs mer

Pilum Industrfilter AB

Pilum Industrfilter AB Pilum Industrfilter AB Pilum Industrifilter har mer än 70 års erfarenhet av rök-gasrening, stoftavskiljning och industriventilation och våra anläggningar återfinns i de flesta områden inom industrin. Pilum

Läs mer

TRYCKLUFT. Slang- och kabelupprullare. Suverän prestanda, robust konstruktion och användarvänlig

TRYCKLUFT. Slang- och kabelupprullare. Suverän prestanda, robust konstruktion och användarvänlig TRYCKLUFT Slang- och kabelupprullare Suverän prestanda, robust konstruktion och användarvänlig 2 För yrkesmässigt användande i industrimiljö. Tillfredställer de behov som finns i professionella arbetsmiljöer

Läs mer

Upptäck vad SKF smörjsystem kan göra för ditt sågverk!

Upptäck vad SKF smörjsystem kan göra för ditt sågverk! Upptäck vad SKF smörjsystem kan göra för ditt sågverk! SKF en pålitlig partner Att ha rätt partner för smörjning är en viktig framgångsfaktor. Väljer du SKF kan du lita på att våra tekniker ger marknadsledande

Läs mer

RDKS RDAS RDAF. Ventilation för hälsa och ekonomi i alla typer av bostäder

RDKS RDAS RDAF. Ventilation för hälsa och ekonomi i alla typer av bostäder RDKS RDAS RDAF Ventilation för hälsa och ekonomi i alla typer av bostäder Här presenterar vi våra tre senaste ventilations aggregat; RDAS, RDAF och RDKS, för placering på vinden, i källaren, tvättstugan

Läs mer

Personlig skyddsutrustning är en nödlösning. Marianne Andersson mätingenjör Arbets- och miljömedicin

Personlig skyddsutrustning är en nödlösning. Marianne Andersson mätingenjör Arbets- och miljömedicin Personlig skyddsutrustning är en nödlösning Marianne Andersson mätingenjör Arbets- och miljömedicin EXPONERINGSVÄGAR Via huden Via matstrupen/förtäring Via andning Via andningsorganen utsätts vi för flest

Läs mer

Uppvärmning och nedkylning med avloppsvatten

Uppvärmning och nedkylning med avloppsvatten WASTE WATER Solutions Uppvärmning och nedkylning med avloppsvatten Återvinning av termisk energi från kommunalt och industriellt avloppsvatten Uc Ud Ub Ua a kanal b avloppstrumma med sil från HUBER och

Läs mer

ett svenskt företag som ingår i Volution Group Nordic utvecklar, producerar och säljer luftbehandlingsaggregat till den nordiska fastighetsmarknaden

ett svenskt företag som ingår i Volution Group Nordic utvecklar, producerar och säljer luftbehandlingsaggregat till den nordiska fastighetsmarknaden ett svenskt företag som ingår i Volution Group Nordic utvecklar, producerar och säljer luftbehandlingsaggregat till den nordiska fastighetsmarknaden objektsanpassar våra produkter och paketlösningar efter

Läs mer

Cleanseal. Tilluftsdon med HEPA-filter. www.camfil.se LUFTTÄT, HELSVETSAD ANSLUT- NINGSLÅDA JUSTERBAR FILTERINSPÄNNING FÖR OLIKA FILTERDJUP

Cleanseal. Tilluftsdon med HEPA-filter. www.camfil.se LUFTTÄT, HELSVETSAD ANSLUT- NINGSLÅDA JUSTERBAR FILTERINSPÄNNING FÖR OLIKA FILTERDJUP Cleanseal är ett tilluftsdon försett med HEPA-filter som passar bra i lokaler med högt ställda krav på luftens renhet. Dessa lokaler återfinns bl.a. på sjukhus och läkemedelsanläggningar där det är av

Läs mer

Solutions for advanced flow technology

Solutions for advanced flow technology PROBLEM: MEDIAFÖRSÖRJNINGSSYSTEM INOM INDUSTRIELLA APPLIKATIONER KAN VARA KOMPLEXT. DET ÄR SVÅRT ATT HÅLLA REDA PÅ ALLT IFRÅN DIMEN- SIONERING TILL MATERIALKVALITETER, SAMT NORMER OCH KRAV. SPECIELLT OM

Läs mer

LUFTRENARE FÖR SJUKHUS

LUFTRENARE FÖR SJUKHUS LUFTRENARE FÖR SJUKHUS SKYDDA PATIENTERNAS HÄLSA ATT SKAPA RUM MED ÖVERTRYCK Konceptet med att skapa rum med övertryck är till för att säkerställa att luften som tillförs är ren och att all luft som tränger

Läs mer

Skruvkompressorer över 30 kw. Människor. Passion. Prestanda.

Skruvkompressorer över 30 kw. Människor. Passion. Prestanda. Skruvkompressorer över 30 kw Människor. Passion. Prestanda. Människor. Passion. Prestanda. Definiera dina behov så Vårt utbud av oljeinsprutade skruvkompressorer på 30-90 kw är omfattande och hela serien

Läs mer

Gå längre och öka kylmediernas livslängd. Alfie 500 för rening av kylmedier

Gå längre och öka kylmediernas livslängd. Alfie 500 för rening av kylmedier Gå längre och öka kylmediernas livslängd Alfie 500 för rening av kylmedier Färre produktionsstopp Bättre produktkvalitet Inga kladdiga verktyg Ingen dålig lukt Minskade allergiska reaktioner Mindre verktygsslitage

Läs mer

KA - KA PLUS. SKRUVKOMPRESSORER 2,2-7,5 Kw

KA - KA PLUS. SKRUVKOMPRESSORER 2,2-7,5 Kw KA - KA PLUS SKRUVKOMPRESSORER 2,2-7,5 Kw KA - KA PLUS en ny serie teknologiskt avancerade kompressorer är resultatet av en utförlig forsknings- och utvecklingsprocess. Resultatet är en extremt tyst och

Läs mer

Falcon III. AOI system för 2D och 3D inspektion för komponenter på fixtur eller på palett

Falcon III. AOI system för 2D och 3D inspektion för komponenter på fixtur eller på palett Falcon III AOI system för 2D och 3D inspektion för komponenter på fixtur eller på palett Falcon III är konstruerat för att inspektera komponenter både direkt i produktionsflödet och offline för stickprovskontroll.

Läs mer

Uponor Smart Trap Effektiv rening av dagvatten från föroreningar och sediment

Uponor Smart Trap Effektiv rening av dagvatten från föroreningar och sediment Uponor Smart Trap Effektiv rening av dagvatten från föroreningar och sediment Uponor Smart Trap Effektiv rening av dagvatten 011 Förorenat dagvatten ett växande problem I takt med att antalet hårdgjorda

Läs mer

Smarter Choices, Better Air.

Smarter Choices, Better Air. Smarter Choices, Better Air. Smarta skydd mot luftföroreningar Tre steg mot bättre luft Luftföroreningar är den fjärde största dödsorsaken världen över och 92 % av världens befolkning andas in luft som

Läs mer

Skruvkompressor CSM N 2 5,5 10 HK

Skruvkompressor CSM N 2 5,5 10 HK Skruvkompressor CSM N 2 5,5 10 HK Med dubbelt utlopp för luft/kväve T E K N I K A T T L I T A P Å En komplett enhet med liten uppställningsyta Tillgång till kvävgas VAR, HUR och NÄR DU BEHÖVER DET med

Läs mer

Att hålla oljan borta från skär och kylvätskor har många fördelar

Att hålla oljan borta från skär och kylvätskor har många fördelar Oljeskimmer för processvatten såsom kyl och skärvätska, tvättvätska mm Att hålla oljan borta från skär och kylvätskor har många fördelar Kvalitet Skärvätska Färre kassaktioner och mätfel på grund av kladdiga

Läs mer

Instruktionsbok SILA 600A2

Instruktionsbok SILA 600A2 Instruktionsbok! Svenska VIKTIG INFORMATION! Läs bruksanvisningen före användning av (Art nr: 100600-600) Spara bruksanvisningen! SILA AB reserverar sig för tryckfel och produktförändringar. Tillverkare

Läs mer