Följ med på SMB:s militärhistoriska resa i juli augusti 2013 till Tibet i Himalya!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Följ med på SMB:s militärhistoriska resa i juli augusti 2013 till Tibet i Himalya!"

Transkript

1 Vad vet du om Tibet det hemlighetsfulla och mytiska landet på Himalayas tak? Jag tror att du delar min egen fascination för Tibet, ett land som vi då och då hört talas eller läst om men inte vet så mycket om. Det som de senaste åren har rapporterats från Tibet har handlat om tvister mellan Kina och Tibets exilregering som finns i norra Indien med sin ledare Dalai lama. Därifrån verkar han för ett fritt, eller åtminstone i högre grad än idag självstyrande, Tibet. Du och jag får nu möjligheten att veta mer om Tibet, att söka oss upp i Himalyamassivet till pilgrimernas heliga Lhasa på meter över havet. Vi besöker flera berömda platser under färderna. Vi får allt militärhistoria, allmän historia och kultur, äventyr, storslagen natur och möten med spännande människor! Per-Anders Lundström Styresman SMB Följ med på SMB:s militärhistoriska resa i juli augusti 2013 till Tibet i Himalya! Tibet har en intressant och dramatisk historia Den 30/7 12/8 reser vi till och vistas i Tibet! Landet vi möter har en intressant och dramatisk historia. Tibet styrs sedan början av 1950-talet från Peking. De äldre områdena i landet är indelade i den autonoma regionen Tibet (kontrollerat av Kina), Qinghai och delar av provinserna Sichuan, Yunnan, Gansu och Xinjang. Den centrala administrationen utgörs av en exilregering ledd av Dalai lama. Den finns i norra Indien och kämpar för ett fritt Tibet eller i varje fall större självständighet. Under 600-talet utvecklades landet Tibet. Förhållandet till omkringliggande länder har alltid varit komplicerade. Många krig har utkämpats med folken i Kina, Mongoliet, Manchuriet och Turkestan avlösta av en mängd fredsfördrag. Under perioden var Tibets status som självständigt omstridd. Färggranna bönevimplar är ett ofta förekommande inslag på många platser i Tibet.

2 Kina tar makten 1951 kom en liten militär styrka från Kina till Tibet och Tibet kunde inte bjuda annat än ett svagt motstånd. FN lämnade inte heller något stöd. Under de första åren var förbindelserna med Kina någorlunda goda men senare försämrades de avsevärt genomförde Kina ett fullständigt maktövertagande i Tibet. Soldater från Folkets befrielsearmé (Kinas armé) i paraduniform. Sveriges kanske allra mest kända person på expedition i Tibet: Sven Hedin! Sven Hedin, på sin tid Sveriges mesta kändis, kartlade under tre långa expeditioner åren stora landområden i Tibet och övriga Centralasien. Bara i Tibet kartlade han kvadratkilometer. När han 1909 kom tillbaka beskrev han Tibet på följande sätt: För närvarande befinner sig Tibet i den kinesiska regeringens krampaktiga händer Dala i Lama befinner sig likaledes i händerna på regeringen i Peking Kinas regering fruktar mongolerna och hakar sig fast vid Dala i Lama För närvarande råder lugn i Tibet. Men Hedins bild av Tibet skulle snart förändras. Det förblev inte så fridfullt. Sven Hedin i Tibet bland bybor.

3 Resan startar i Stockholm den 30/7 och vi kommer tillbaka till Stockholm den 12/8. Vad kommer du att få ut av denna resa? Den bjuder på mycket, är väl värd sitt pris och ger minnen för livet. Du får delta i en resa särskilt anordnad för SMB:s medlemmar. Du får en sakkunnig ledning och guidning av vår expertguide Stefan Wennerholm (se nedan). Du får veta mer om och se en hel del av de platser där Tibets historia och en del av de många krigen har utspelat sig Naturscenerierna i Tibet är bland de mest fantastiska du kan uppleva. Du får uppleva några av de mest dramatiska naturscenerier som Himalaya kan erbjuda. De allra flesta av de platser vi besöker kan man inte komma till under en vanlig turistresa till Tibet. Du kommer att komma i kontakt med människor som lever ett helt annat liv än du. Utan höghus, bilar, tunnelbanor, TV, bredband, datorer och iphones etc. Unga representanter för invånare som vi kommer att möta under resan. Stefan Wennerholm i aktion. Stefan Wennerholm är en mycket uppskattad expertguide. Han har magisterexamen i kinesiska och östasienkunskap från Stockholms universitet, studerat kinesiska vid Pekings universitet och Yunnans universitet i Kunming. Stefan har varit ledare för ett stort antal rundresor till Kina, Tibet och Indokina. Har lett resor till Tibet från Peking och Katmandu. Är bosatt i Göteborg och Peking. Talar kinesiska. Specialintressen: digitalkameror (väntar på den definitiva) och resor, så klart. The Potala Palace dominerar vyn över huvudstaden Lhasa.

4 På nedanstående karta kan du söka upp en del av platser vi kommer till, till exempel Lhasa, Yamdroksjön, Gyantse och Shigatse. Vilka platser och minnesmärken kommer vi att besöka? Till exempel dessa: Huvudstaden Lhasa. Besök i Jokhangtemplet och Potalapalatset. Färdstopp i Kambalapasset. Det är passet upp till Himalyas tak med en vidunderlig utsikt över Yamdroksjön och snötäckta toppar i det bortre Tibet. Tältläger vid Yamdroksjön. Gyantse. Karolapasset plats för slag Besök i fortet i Gyantse. New Tingri. Palkor Chödeklostret och Kumbumstupan. En typ av nomadtält som vi kommer att övernatta i vid ett tillfälle. Tibetanska ryttare på väg till festlighet. Mount Everest. Panglapalatset och Mount Everest Base Camp meter över havet!

5 Och priset då? Bara kr för allt! Billigare kan du inte göra det själv! Och vad är allt som ingår? I priset ingår allt detta: Flyg med Air China Stockholm Peking tur och retur, måltider ombord. Vår expertguide Stefan Wennerholm möter i Peking. Med Air China på väg till Peking! Engelsktalande guider i Peking och i Tibet. Hotell av god/hög turistklass, del i dubbelrum. På andra platser enklare men bra. Du som reser utan sällskap garanteras kunna boka del i dubbelrum. En övernattning i tält, utrustning finns på plats. Militärhistoriskt specialprogram uppgjort särskilt för oss. Folkliv på Barkorgatan. Alla angivna måltider (frukostar, luncher och middagar) inklusive måltidsdryck. Nattåg Peking Lhasa, del i hard sleeper (6 bäddar män-kvinnor blandade). Transfers, bagagehantering, transporter och entréavgifter. Passargerar-, flygplats- och säkerhetsavgift på avreseorten. Inrikes kinesiska flygplatsskatter och internationell flygplatsskatt på hemresan. Mäktigt intryck av Himalayas högsta berg vid Mount Everest Base Camp. Mot pristillägg kan du beställa: Avbeställningsskydd 500 kr. Enkelrum, se pristabellen. Reseförsäkring. Detaljprogrammet dag för dag Dag 1: Tisdag 30/7 Avfärd från Stockholm med Air China. Dag 2: Onsdag 31/7 Ankomst till Peking på förmiddagen. Expertgudien möter på flygplatsen. Besök i Yonghegongtemplet. Dag 3: Torsdag 1/8 Tågresa till Lhasa. Frukost, lunch och middag på tåget. Dag 4: Fredag 2/8 Ankomst till Lhasa på eftermiddagen. Övernattning i Shangbala Hotel. Dag 5: Lördag 3/8 Besök på Barkhorgatan, i Jokhangtemplet och vid Dalai lamas sommarpalats Norbulingka. Dag 6: Söndag 4/8 Besök i Potalapalatset. Specialmiddag med tibetansk sång- och dansföreställning. Dag 7: Måndag 5/8 Avresa med bilar till Yamdroksjön med stopp uppe i Kambalapasset. Installation i tältläger för övernattning i tält. Aktiviteter i området. Dag 8: Tisdag 6/8 Bilfärd mot Gyantse till Karolapasset där ett slag stod 1904 mellan tibetaner och britter. Besök i fortet vid Gyantse. Dag 9: Onsdag 7/8 Besök vid Palkor Chödeklostret ochj Kumbumstupan. Färd mot Lhazé och till New Tingri. Övernattning i Quomolangma Everest Hotel.

6 Dag 10: Torsdag 8/8 Bilfärd mot Mount Everest för besök i Mount Everest Base Camp i Panglapasset möh. Vid klart väder ser vi 5 av världens högsta berg. Dag 11: Fredag 9/8 Bilfärd till Shigatse. Programfritt för egna aktiviteter. Övernattning i Manasarovar Hotel. Dag 13: Söndag 11/8 Programfritt för egna aktiviteter i Peking, till exempel shopping. Avskedsmiddag med Pekinganka. Dag 14: Måndag 12/8 Hemresa med Air China. Ankomst till Stockholm samma dag kl Dag 12: Lördag 10/8 Färd till Shigatse flygplats för flygresa till Chengdu och Peking. Övernattning i Qianmen Hotell. Läs mer om resan på SMB:s hemsida: Klicka på Resor i vänstra menyraden för bokning. Eller ring och boka direkt på Allmän information om Tibetresan 30/7 12/ Resan arrangeras av SMB. Resa till och från Stockholm ordnas och bekostas av deltagarna själva. Resan kostar kr per person och inkluderar hotellrum (dubbelrum), luncher, kaffe, middagar, entréavgifter och busstransporter. För enkelrum tillkommer: Se pristabell. Deltagarantalet är begränsat till 40 personer plus 2 representanter för SMB (reseledare med mera). Par delar dubbelrum. Deltagare, som ej är i par, kan dela dubbelrum om de vill. Önskas i stället enkelrum: se pristabell. Anmälan till resan skall göras snarast via SMB:s hemsida klicka därefter på Resor i vänstra menyraden alternativt ring Vid bokning erläggs en anmälningsavgift enligt bokningsbekräftelsen. Vid avbeställning av resan senare än angiven dag i bokningsbekräftelsen återbetalas inte anmälningsavgiften. Vid avbeställning strax före avresedagen återbetalas inte totalbeloppet för resan. Kontrollera därför att du har reseförsäkring med avbeställningsskydd. Vi rekommenderar ERV Reseförsäkringars (före detta Europeiska) avbeställningsförsäkring, tecknas senast 48 timmar efter bokning direkt via ERV på eller e-post info@erv.se SMB har reseförsäkring som gäller för själva resan och arrangemangen samt program och aktiviteter. Varje deltagare förutsätts ha personlig reseförsäkring som gäller vid avbeställning, förtidsavbrytande av resan, sjukdom, olycksfall och för bagage och särskild personlig egendom (till exempel kamera- och filmutrustningar, mobiltelefoner med mera). Varje deltagare ansvarar själv för säker förvaring av kontokort, pengar och annan stöldbegärlig egendom (till exempel anlita säkerhetsfack på hotell). OBS!!! Deltagare, som dagligen/ flera gånger i veckan måste inta viktiga mediciner, ansvarar själv helt och hållet för att erforderliga mediciner medföres. Reseledaren bör konfidentiellt informeras om detta för den händelse någon olyckshändelse eller något allvarligt sjukdomstillstånd inträffar. Deltagare svarar själva för att ombesörja eventuella vaccinationer som kan vara nödvändiga.

Normandie platsen för krigshistoriens största militära invasion den 6 juni 1944

Normandie platsen för krigshistoriens största militära invasion den 6 juni 1944 Normandie platsen för krigshistoriens största militära invasion den 6 juni 1944 Kommer du ihåg de ödesmättade kodnamnen: UTAH, OMAHA, GOLD, JUNO och SWORD? Eller är du född långt efter andra världskrigets

Läs mer

RUNDRESA TILL CHONGQING - LHASA - GYANTSE - SHIGATSE - 14 DAGAR

RUNDRESA TILL CHONGQING - LHASA - GYANTSE - SHIGATSE - 14 DAGAR Tibet världens tak RUNDRESA TILL CHONGQING - LHASA - GYANTSE - SHIGATSE - 14 DAGAR Planerad avgång 2015: Denna resa är just nu under produktion. Kontakta oss gärna så sätter vi upp dig på en intresselista.

Läs mer

Peking-Tibet med tåg

Peking-Tibet med tåg Peking-Tibet med tåg 13 DAGAR - PEKING-LHASA-GYANTSE-SHIGATSE planerade avgångar 2013: 25/6, 10-21/9 Pris i delat dubbelrum (enkelrumstillägg 2550kr) avresa 25/6 23650kr avresa 10/9 24650kr Denna kontrastrika

Läs mer

Traditionell medicin och odontologi

Traditionell medicin och odontologi Traditionell medicin och odontologi Kursresa till Mongoliet 20-29 augusti 2012 Privat tilläggsresa: Vandring med kameler i Gobi 17-22 augusti 2012 Resplan Resan kan kombineras med FDI-kongressen i Hongkong

Läs mer

Hjärnan beteende kultur och hälsa Kursresa till Kina 27 augusti - 5 september 2012 Kursprogram sjukvårdspersonal

Hjärnan beteende kultur och hälsa Kursresa till Kina 27 augusti - 5 september 2012 Kursprogram sjukvårdspersonal Hjärnan beteende kultur och hälsa Kursresa till Kina 27 augusti - 5 september 2012 Kursprogram sjukvårdspersonal KursSKinaLakare12 1(6) Hjärnan beteende kultur och hälsa 27 augusti - 5 september Kursgivare:

Läs mer

I samarbete med

I samarbete med Kinas GP 2015 Shanghai 9 14 april Upplev Kinas största stad, Shanghai. Här byggs det nya skyskrapor i rasande fart och det moderna i kombination med det europeiska koloniala arvet gör Shanghai till en

Läs mer

Följ med mig till Finland den 4 8 september 2013!

Följ med mig till Finland den 4 8 september 2013! Många känner sig kallade, få är utvalda Du tillhör det lilla fåtal som jag skickar denna specialinbjudan till. Den går bara till dem, som liksom jag, Carl-Fredrik Geust (expertguide) och Owe Ringdahl (SMB-veteran

Läs mer

Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017!

Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017! Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017! Landet som styrts av både Portugal och Indonesien innan det blev självständigt 1999 är en outforskad pärla i sydöstra Asien. På denna resa

Läs mer

Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande

Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande Kursresa till Zanzibar Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande 15-22 juni 2016 Privat tillägg: Safari i Masai Mara 21-28 juni Resprogram Håkmark 213 905 91 UMEÅ SWEDEN tel. +46(0)90-383

Läs mer

Pilgrimsvandring 2013. Camino Francés Sarria Santiago de Compostela

Pilgrimsvandring 2013. Camino Francés Sarria Santiago de Compostela 1(6) Pilgrimsvandring 2013 Resa 24 september 2 oktober 2013 Pris 11 070: -/person i dubbelrum 12 585: -/person i enkelrum Camino Francés Sarria Santiago de Compostela Priset är baserat på 16 deltagare

Läs mer

SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till "Temaresa Vin 2017". Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/

SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till Temaresa Vin 2017. Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/ SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till "Temaresa Vin 2017". Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/9 2017. Ungerns huvudstad Budapest består av två stadshalvor. Dessa var

Läs mer

Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet

Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet 2011-07-21 Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet Resa till Peking, Zhengzhou och Shaolin den 16-29 november, 2011, 14 dagar Vår resa går till Peking och därefter direkt vidare till

Läs mer

Burmas gömda skatter - 2015

Burmas gömda skatter - 2015 Burmas gömda skatter - 2015 NYHET! 14 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY -BAGAN-NGAPALI BEACH 14 dagar Följ med på vår omfattande rundresa till ett av Asiens mest spännande länder. Vi får uppleva fantastiska

Läs mer

Kursresa till Mongoliet 20-29 augusti 2012

Kursresa till Mongoliet 20-29 augusti 2012 Traditionell medicin och odontologi Kursresa till Mongoliet 20-29 augusti 2012 20-29 augusti 2012 Kursprogram Resan kan kombineras med FDI-kongressen i Hongkong MongolietKursplan12 1 Kursresa till Mongoliet

Läs mer

En resa för alla sinnen! 01-11 november 2015

En resa för alla sinnen! 01-11 november 2015 En resa för alla sinnen! 01-11 november 2015 Flera av Indiens viktigaste besöksmål ligger som ett pärlband, tvärs över norra Indien; Agra, Khajuraho, Varanasi. Detta är platser som alla gör ett djupt intryck

Läs mer

IRLAND. Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018!

IRLAND. Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018! IRLAND Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018! Vi reser med buss till Köpenhamn och flyg vidare till Dublin. Under rundresan på Irland,

Läs mer

NHL Live! Hockeyresa, Los Angeles 14 > 20 mars 2016

NHL Live! Hockeyresa, Los Angeles 14 > 20 mars 2016 NHL Live! Hockeyresa, Los Angeles 14 > 20 mars 2016 Häng med till Kalifornien, flyg nonstop med SAS från Arlanda, se 3 NHL matcher med bl.a Henke Lundqvist och hans Rangers och träffa Sollentunakillen

Läs mer

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009,

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Flyg: Med Ryan Air från Skavsta flygplats (Nyköping) 22/4 Skavsta Treviso 17.25-19.50 29/4 Treviso Skavsta 20.15-22.45 Pris och plats

Läs mer

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019.

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019. Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa 18 24 september 2019. Följ med Mimosa kulturresa genom Europas moderna historia Onsdag 18 september Avresa från Arlanda till Wien (direktflyg

Läs mer

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien!

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien! Åk med på golfresa till Benidorm och Alicante i Spanien hösten 2012! (OBS: Nytt program avresa en dag senare än vad tidigare meddelats flygresenärer flyger nu med Norwegian Air Shuttle direkt Göteborg-Alicante

Läs mer

Danderyds församling pilgrimsvandring 2014. Camino Portugués Tui Santiago de Compostela

Danderyds församling pilgrimsvandring 2014. Camino Portugués Tui Santiago de Compostela 1(7) Danderyds församling pilgrimsvandring 2014 Camino Portugués Tui Santiago de Compostela Den portugisiska pilgrimsvägen är den näst mest populära pilgrimsleden efter Den franska vägen. En led som slingrar

Läs mer

Reseprogram Moheda SPF Seniorerna Budapest med Pusztan, Ungern 6-11 september 2017

Reseprogram Moheda SPF Seniorerna Budapest med Pusztan, Ungern 6-11 september 2017 Ungerns huvudstad Budapest består av två stadshalvor. Dessa var tidigare två självständiga städer. Buda ligger på vänstra sidan av floden Donau och Pest på den högra. År 1873 blev de till en stad som idag

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

2007-08-27 Skogen i skolan -ett centrum för samarbete

2007-08-27 Skogen i skolan -ett centrum för samarbete 2007-08-27 Skogen i skolan -ett centrum för samarbete Tema Resa i Kina med Kultur, teknik och shopping 28 oktober - 4 november 2007 Inbjudan Tema Resa Kina Kultur, teknik och shopping Alla pratar om Kina

Läs mer

15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN

15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Stora Kina 15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Planerade avgångar 2013: 10/3, 16/3, 21/3, 26/3, 27/3, 28/3, 8/4, 9/4 (kontakta oss för senare avgångar) Det här är resan

Läs mer

OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR

OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR Nu erbjuder vi som första arrangör en äventyrlig och riktigt häftig resa som aldrig gjorts tidigare för besökande ryttare. Men självklart har ridettapperna

Läs mer

TERRAKOTTA ARMÉN OCH SAGOLIKA SÖDRA KINA

TERRAKOTTA ARMÉN OCH SAGOLIKA SÖDRA KINA TERRAKOTTA ARMÉN OCH SAGOLIKA SÖDRA KINA 7 15 OKTOBER 2016 9 DAGAR XIAN GUILIN YANGSHOU PEKING Upplev några av Kinas storslagna sevärdheter som Terrakotta armén i Xian och de sagolika sockertoppsbergen

Läs mer

Återresa till Ecuador 6-19.11, 2010

Återresa till Ecuador 6-19.11, 2010 Återresa till Ecuador 6-19.11, 2010 Dag 1 Fredag 6/11 Avresa med KLM via Amsterdam till Quito. Nattflygning ca 14 timmar från Amsterdam och med mellanlandning i Bonaire. Dag 2 Lördag 7/11 (L/M) Kl. 09.00

Läs mer

En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår

En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår Club Eriks noga utvalda upplevelser En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår Två avresedatum!! 17-24 & 20-27 november 2016 Sista minuten-erbjudande till Kina

Läs mer

Kon-tiki resor. Kirgizistan

Kon-tiki resor. Kirgizistan Kirgizistan Efter varje dag framgår vilket hotell samt vilka måltider som är inkluderade i resans pris. Transfers, transporter och utflykter sker med privat transport och engelsktalande guide/chaufför,

Läs mer

Rundresa i Kina - 20-29 mars 2015, (10 dagar )

Rundresa i Kina - 20-29 mars 2015, (10 dagar ) Rundresa i Kina - 20-29 mars 2015, (10 dagar ) PEKING - GUILIN YANGSHOU - PEKING Under denna resa besöker vi Peking, Guilin och Yangshuo och njuter av deras olikheter. I Peking ser vi majestätiska kejsarpalats

Läs mer

Vad gör ni den 26:e till 30:e september?

Vad gör ni den 26:e till 30:e september? Vad gör ni den 26:e till 30:e september? För en tid sedan träffade jag Claes Claesson, f.d. mycket erkänd krögare i Karlstad, som numera tillsammans med hustrun Titti bl.a. arrangerar Njutningsresor se

Läs mer

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 Alla ryttares och hästälskares dröm besannas på denna resa Galoppera i vattenbrynet omgiven av vita stränder och turkosa dyningar som rullar in. Detta

Läs mer

Kursresa till Hongkong samt Södra Kina

Kursresa till Hongkong samt Södra Kina Kursresa till Hongkong samt Södra Kina 27 augusti - 5 september 2012 Privat tilläggsresa: På väg till Shangri-La 5-8 september 2012 Resplan 1 Hongkong samt kursresa till Södra Kina 2012 Resplan: Dag 1:

Läs mer

Henrik Ingmanson KINARESA 28/3 4/4 2014 SA11D

Henrik Ingmanson KINARESA 28/3 4/4 2014 SA11D Henrik Ingmanson KINARESA 28/3 4/4 2014 SA11D INNEHÅLLSFÖRTECKNING Platsfakta 3 Program för Kinaresan 2014 4 Vårt hotell i Beijing 6 Förslag på packlista Kinaresa 7 Övrig information 8 Allmänna villkor

Läs mer

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen.

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen. VACKRA PRAG Följ med och upplev vackra Prag! Staden som bjuder på allt vi förväntar oss av en storstad i form av historia, kultur, restauranger och goda shoppingmöjligheter. Under våra dagar i Prag lär

Läs mer

Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson

Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson 24-29 oktober 2015 Längtar du efter nya intryck, tid för eftertanke och gemenskap med likasinnade? Följ med oss till Marocko i höst! Den här gången är vårt fokus

Läs mer

Östersjön runt Baltikum och Polen

Östersjön runt Baltikum och Polen Östersjön runt Baltikum och Polen Följ med och upptäck; Estland-Lettland-Litauen-Polen den 9 17 maj 2014 Rundresa från Öland/Kalmar via Stockholm Tallinn - Riga - Vilnius - Warmia/Mazurien- Gdansk/Gdynia

Läs mer

New Jersey San Jose NY Rangers Boston. Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes

New Jersey San Jose NY Rangers Boston. Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes Resa 1 27 Februari Matcher: NY Rangers Chicago New Jersey San Jose NY Rangers Boston Resa 2 21 Mars Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes

Läs mer

ROADTRIP FLORIDA. 2015-05-18 (14 dagar)

ROADTRIP FLORIDA. 2015-05-18 (14 dagar) ROADTRIP FLORIDA 2015-05-18 (14 dagar) DELSTATER: FLORIDA, GEORGIA, S och N CAROLINA, TENNESSEE, KENTUCKY, INDIANA, ILLINOIS, IOWA, WISCONSIN OCH MINNESOTA Våra tankar om resan Saxentorp Tours har arrangerat

Läs mer

European Masters Athletics 2010 15-24. juli

European Masters Athletics 2010 15-24. juli Del af Holstebro RejseCenter K/S Gartnerivej 11-7500 Holstebro Danmark www.holstebrorejsecenter.dk CVR 26927021 Tilsluttet Rejsegarantifonden nr 1525 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening Udvidet ansvarsforsikring

Läs mer

RES MED OSS TILL VÅRA SKOLBARN I KATMANDU, NEPAL 22 APRIL 5 MAJ

RES MED OSS TILL VÅRA SKOLBARN I KATMANDU, NEPAL 22 APRIL 5 MAJ RES MED OSS TILL VÅRA SKOLBARN I KATMANDU, NEPAL 22 APRIL 5 MAJ Levande, meningsfullt och massor av glädje Nepal är ett av världens fattigaste länder. Levnadsstandarden är inte det vi är vana vi men å

Läs mer

22-29/1 & 31/1-7/2 OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR

22-29/1 & 31/1-7/2 OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR 22-29/1 & 31/1-7/2 OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR Nu erbjuder vi som första arrangör en äventyrlig och riktigt häftig resa som aldrig gjorts tidigare för besökande ryttare. Men

Läs mer

TOKYO FÖR TONÅRINGAR 7 DAGAR TOKYO FÖR TONÅRINGAR MED GHIBLI- MUSEET 7 DAGAR GALLERY IMAGES SEK

TOKYO FÖR TONÅRINGAR 7 DAGAR TOKYO FÖR TONÅRINGAR MED GHIBLI- MUSEET 7 DAGAR GALLERY IMAGES SEK TOKYO FÖR TONÅRINGAR 7 DAGAR 14 100 SEK TOKYO FÖR TONÅRINGAR MED GHIBLI- MUSEET 7 DAGAR Destinationer: Tokyo, Ghibli-museet, Samuraj-museet Reslängd: 7 dagar (kan förlängas) Reseperiod: Året om Pris: Från

Läs mer

Konstresa Venedig aug 2019

Konstresa Venedig aug 2019 Namn: Venedig Professionell Antal: Ca 10-24 personer Resmål: Venedig Datum: Guide: Martin Schibli Venedig En resa till alla som arbetat med konst och kultur i stora eller små organisationer. Den 58:e Venedigbiennalen

Läs mer

Dolomiterna 2010. Vi kommer att bo på landstypiska hotell ( två hotellbyten ), med halvpension, d.v.s. frukost och middag ingår.

Dolomiterna 2010. Vi kommer att bo på landstypiska hotell ( två hotellbyten ), med halvpension, d.v.s. frukost och middag ingår. Dolomiterna 2010 Kurvor och bergspass i mängder, bra vägar, fantastisk natur, och mat i toppklass. Dolomiterna är med andra ord det perfekta motorcykelresmålet. Bergspassen, vägarna och naturen i Sydtyrolen

Läs mer

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Välkomna med på en resa till Österrike och Slovakien. Vi börjar i Salzburg de första två dagarna. Staden där så många berömdheter

Läs mer

Konstresa Berlin 9-12 april 2019

Konstresa Berlin 9-12 april 2019 Namn: Berlin Professionell Antal: Ca 10-24 personer Resmål: Berlin Datum: Guide: Martin Schibli Berlin Följ med till Berlin, träffa kollegor, diskutera på plats, skapa nätverk. Berlin är sedan flera år

Läs mer

Hockeyresa USA, 28 feb. > 7 mars 2014

Hockeyresa USA, 28 feb. > 7 mars 2014 Hockeyresa USA, 28 feb. > 7 mars 2014 Häng med Hesa Fredrik till Phoenix och upplev Oliver Ekman Larsson, bröderna Sedin och flera andra NHL svenskar Live! Det preliminära programmet för resan ser ut enligt

Läs mer

Republiken Serbien - kort vårresa till okänd europé april 2019 Reseledare Ingvar Björk & Jan Hedberg

Republiken Serbien - kort vårresa till okänd europé april 2019 Reseledare Ingvar Björk & Jan Hedberg Republiken Serbien - kort vårresa till okänd europé 23-28 april 2019 Reseledare Ingvar Björk & Preliminärt program 190112 Ingvar Björk / Hur ser skog, skogsbruk, träanvändning ut i en av våra yngre europeiska

Läs mer

Dag 4 Vid frukosten på terrassen kan vi njuta av utsikten innan vi återvänder till Kathamndu och Harati. Fri eftermiddag.

Dag 4 Vid frukosten på terrassen kan vi njuta av utsikten innan vi återvänder till Kathamndu och Harati. Fri eftermiddag. Himalaya 2015 Att vandra i Nepal hör till en av livets höjdpunkter. På denna resa gör vi en vandring längs Himalayas sluttningar från by till by under 5 dagar. Därutöver besöker vi Djungelområdet Chitwan,

Läs mer

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016 Toughest OCR camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både fysiskt och

Läs mer

Kursresa till Mongoliet, FDI i Hongkong samt Södra Kina

Kursresa till Mongoliet, FDI i Hongkong samt Södra Kina Kursresa till Mongoliet, FDI i Hongkong samt Södra Kina 20 augusti - 5 september 2012 Privat tilläggsresor: Vandring med kameler i Gobi, 17-22 augusti 2012 På väg till Shangri-La, 5-8 september 2012 Resplan

Läs mer

Burmas Underverk. Resan inkluderar NYHET! 15 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY- MOUNT POPA-BAGAN-NGAPALI BEACH

Burmas Underverk. Resan inkluderar NYHET! 15 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY- MOUNT POPA-BAGAN-NGAPALI BEACH Burmas Underverk NYHET! 15 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY- MOUNT POPA-BAGAN-NGAPALI BEACH Planerad avgång 2013 Denna resa är just nu under produktion. Kontakta oss gärna så sätter vi upp dig på en intresselista.

Läs mer

Karin Nilsson, Elovsbyn 30, 670 10 Töcksfors Tel: +46 (0)70-270 46 93 E-mail: kani@telia.com www.kanicare.com

Karin Nilsson, Elovsbyn 30, 670 10 Töcksfors Tel: +46 (0)70-270 46 93 E-mail: kani@telia.com www.kanicare.com Tag chansen och följ med till solen och värmen. SPA-resa till Döda Havet, jordens lägsta punkt och saltaste hav. -Här finns Döda havets hälsosamma mineraler i vatten, lera och luft. Gynnsamt för muskler,

Läs mer

Grönskande Kerala med höga berg, kryddor och långa stränder

Grönskande Kerala med höga berg, kryddor och långa stränder Grönskande Kerala med höga berg, kryddor och långa stränder 01-12 oktober 2015 Följ med till Kerala och upplev ett grönskande och prunkande Indien, som bjuder på kryddor och nyplockat te, kakao och färsk

Läs mer

Kursresa till Mongoliet

Kursresa till Mongoliet Kursresa till Mongoliet Kursresa 21-29 augusti 2012 Privat tilläggsresa: Vandring med kameler i Gobi 17-23 augusti 2012 Detaljerad resplan Resan kan kombineras med FDI-kongressen i Hongkong 1 Resplan:

Läs mer

Hälsoresa med Fia Hobbs Peking & Beidaihe 17-28

Hälsoresa med Fia Hobbs Peking & Beidaihe 17-28 Hälsoresa med Fia Hobbs Peking & Beidaihe 17-28 maj 2012 PROGRAM Dag 1, torsdag 17 maj Avresa från Stockholm med Air China direkt till Peking tillsammans med Fia Hobbs. Resan tar drygt åtta timmar. Middag,

Läs mer

15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN

15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Stora Kina 15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Planerade avgångar 2014: 30/3, 10/4, 9/5, 23/5, 22/6, 11/7, 10/8, 8/9, 6/10, 17/10 (kontakta oss för senare avgångar)

Läs mer

studieresa till Kina 2016

studieresa till Kina 2016 studieresa till Kina 2016 Akupunktur 9 21 oktober & Jian Dao Medicine 23-28 oktober Under de sista 30 åren har vi varje år organiserat en studieresa till Kina för att studenter från akupunktur utbildningar

Läs mer

Olympic Equestrian Events OS i Hong Kong 8 22 Augusti 2008

Olympic Equestrian Events OS i Hong Kong 8 22 Augusti 2008 Olympic Equestrian Events OS i Hong Kong 8 22 Augusti 2008 Förbered dig på en oförglömlig upplevelse! Kl 8.00 den 8 dagen i den 8 månaden år 2008 den tursammaste dagen i almanackan enligt gammal Kinesisk

Läs mer

VIP-resa Slaget om England Battle of Britain 75- årsjubileet 8 dagar söndag 13 september söndag 20 september 2015

VIP-resa Slaget om England Battle of Britain 75- årsjubileet 8 dagar söndag 13 september söndag 20 september 2015 VIP-resa Slaget om England Battle of Britain 75- årsjubileet 8 dagar söndag 13 september söndag 20 september 2015 Detta blir GARANTERAT SISTA gången som det hålls ett stort Battle of Britain-jubileum där

Läs mer

Överbrygga kulturella skillnader Natur. Välkommen på ytterligare en resa utöver det vanliga!

Överbrygga kulturella skillnader Natur. Välkommen på ytterligare en resa utöver det vanliga! Akupunktur Överbrygga kulturella skillnader Natur Välkommen på ytterligare en resa utöver det vanliga! Temat på denna resa kommer att vara Akupunktur; En resa från österlandet till västerländsk medicinsk

Läs mer

Vietnam & Kambodja LIGHT

Vietnam & Kambodja LIGHT Vietnam & Kambodja LIGHT 12 DAGAR HO CHI MINH CITY - SIEM REAP - SIHANOUKVILLE - PHNOM PENH NYHET! Upplev södra Vietnam och Kambodjas allra främsta sevärdheter. Vi inleder vår resa i spännande Ho Chi Minh

Läs mer

PEKING 8 dagar MAGNIFIKA KINA. Peking Xi an Guilin Peking. En vecka i Peking med fullständigt program med svensk guidning och helpension.

PEKING 8 dagar MAGNIFIKA KINA. Peking Xi an Guilin Peking. En vecka i Peking med fullständigt program med svensk guidning och helpension. KINA PEKING 8 dagar En vecka i med fullständigt program med svensk guidning och helpension. 1 Dag 1. Avresa från Stockholm. Beräknad flygtid ca 9 timmar. Dag 2. Ankomst till på morgonen. Vi börjar med

Läs mer

HOCKEYWEEKEND I NEW YORK

HOCKEYWEEKEND I NEW YORK HOCKEYWEEKEND I NEW YORK Upplev 2 NHL-matcher under samma hockey-weekend: New York Rangers - Chicago Blackhawks, 27/2 kl 19:00 I Madison Square Garden New York Islanders - New Jersey Devils, 1/3 kl 13:00

Läs mer

Whiskyresa till Skottland 21 29 augusti 2010

Whiskyresa till Skottland 21 29 augusti 2010 Whiskyresa till Skottland 21 29 augusti 2010 Mitt namn är Jocum Wigerup, Dooleys Whiskysällskap & Lugnets Whiskyklubb. Tillsammans med Robert van Hal, Whisky Society Skåne, organiserar jag en resa på temat

Läs mer

Weekend i Washington DC

Weekend i Washington DC Weekend i Washington DC Weekendresa till Washington D.C. med besök till stadens alla sevärdheter. På denna resa till Washington D.C. får ni åka båt på Potomacfloden till Mount Vernon, ni ser kända monument

Läs mer

PEKING 8 dagar MAGNIFIKA KINA. Peking Xi an Guilin Peking. En vecka i Peking med fullständigt program med svensk guidning och helpension.

PEKING 8 dagar MAGNIFIKA KINA. Peking Xi an Guilin Peking. En vecka i Peking med fullständigt program med svensk guidning och helpension. KINA PEKING 8 dagar En vecka i med fullständigt program med svensk guidning och helpension. 1 Dag 1. Avresa från Stockholm. Beräknad flygtid ca 9 timmar. Dag 2. Ankomst till på morgonen. Vi börjar med

Läs mer

Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh

Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh Club Eriks noga utvalda upplevelser Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh Karaktäristiska whiskydestillerier i vackra miljöer Följ med Club Eriks på vår välkomponerade whiskyresa

Läs mer

BLAND VALAR OCH DELFINER

BLAND VALAR OCH DELFINER BLAND VALAR OCH DELFINER Azorerna, 2-10 maj 2015 En oförglömlig resa bland valar och delfiner på Azorerna Följ med Joakim Odelberg till Azorerna och ön Pico och upplev valar och delfiner på mycket nära

Läs mer

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti Följ med Equi Tours på mästerskapsresa till Aachen, Tyskland för ett spektakulärt Europamästerskap! Här väntas fantastiska

Läs mer

Följa Giro d`italia 2016

Följa Giro d`italia 2016 Följa Giro d`italia 2016 Under några dagar i maj får du en fantastisk möjlighet att följa Giro d`italia på plats, mitt i de vackra Dolomiterna i Sydtyrolen. Du kommer inte bara att få prova banorna och

Läs mer

Konstresa Berlin april 2019

Konstresa Berlin april 2019 Namn: Berlin Exklusiv Antal: Ca 10-14 personer Resmål: Berlin Datum: Guide: Martin Schibli Berlin Berlin är en av den globala konstscenens metropoler. Här finns flera stora och mindre institutioner, flera

Läs mer

Varmt välkommen till villa Hydroussa! Träningsresa till Andros- Grekland 9 maj till 16 maj 2015

Varmt välkommen till villa Hydroussa! Träningsresa till Andros- Grekland 9 maj till 16 maj 2015 Varmt välkommen till villa Hydroussa! Träningsresa till Andros- Grekland 9 maj till 16 maj 2015 Reseinformation och resevillkor Flyg & Transfer: Flygbolag som flyger direkt Köpenhamn till Aten tur och

Läs mer

Stora Kina. 15 DAGAR - PEKING-SUZHOU-TONGLI-SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Planerade avgångar 2015: 26/3, 19/4 (kontakta oss för senare avgångar)

Stora Kina. 15 DAGAR - PEKING-SUZHOU-TONGLI-SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Planerade avgångar 2015: 26/3, 19/4 (kontakta oss för senare avgångar) Stora Kina 15 DAGAR - PEKING-SUZHOU-TONGLI-SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Planerade avgångar 2015: 26/3, 19/4 (kontakta oss för senare avgångar) Pris i delat dubbel: 23750kr med Air China, 25750kr med SAS

Läs mer

På vintern: flyger vi från Arjeplog. Stannar 1-5 dagar Båten är utbytt mot snöskoter. 1 skoter/2 personer. Frivikt 30kg.

På vintern: flyger vi från Arjeplog. Stannar 1-5 dagar Båten är utbytt mot snöskoter. 1 skoter/2 personer. Frivikt 30kg. PAKET/PRISER Miekak kan erbjuda dig ett digert smörgåsbord av högkvalitativa upplevelser i Arjeplogsfjällens hjärta. Vi erbjuder alternativ och upplevelser paketerat så att du oavsett om du är en långväga

Läs mer

Jordanien. 3-12 november 2014. Karin Nilsson, Elovsbyn 30, 670 10 Töcksfors Tel: +46 (0)70-270 46 93 E-mail: kani@telia.com www.kanicare.

Jordanien. 3-12 november 2014. Karin Nilsson, Elovsbyn 30, 670 10 Töcksfors Tel: +46 (0)70-270 46 93 E-mail: kani@telia.com www.kanicare. Jordanien Rundresa genom Jordanien Vi besöker Amman, Jerash, Anjon, berget Nebo, Madaba, Kerak och klippstaden Petra. Jeepsafari i Wadi Rum. Sol och bad får vi vid Döda havet och i Aqaba vid Röda havet.

Läs mer

Karibien i Privatflyg

Karibien i Privatflyg Karibien i Privatflyg Efter succén med Privatflyg i Västra & Östra USA lanserar nu MyPlanet Karibien i Privatflyg - ett helt nytt fantastiskt sätt att uppleva Karibien. Huvuddestinationerna i denna resa

Läs mer

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t Golfresa till Norra Sydafrika 20-30 januari 2013 Måndag 21 Januari 2013 - Ankomst till Johannesburg kl 08.35 på morgonen med flyg SA 261. Er lokalguide möter upp på flygplatsen och visar vägen till bussen.

Läs mer

3 LÄNDER 3 HISTORIER

3 LÄNDER 3 HISTORIER 3 LÄNDER 3 HISTORIER Den dalmatiska kusten räknas som en av Europas vackraste. Följ med oss på en spännande resa där vi bor både i Split och i Dubrovnik och dessutom tar oss till historiskt intressanta

Läs mer

Resa till Florens Montalcino. Onsdag till söndag maj 2019

Resa till Florens Montalcino. Onsdag till söndag maj 2019 Resa till Florens Montalcino Onsdag till söndag 23-26 maj 2019 Information om resan Pris: 14.000 kr per person (enkelrumstillägg 1.500 kr) Priset inkluderar: o o o o o 1 natt på fyrstjärnigt hotell i centrala

Läs mer

GRUNDPROGRAM FÖR RESAN CUBA-Karibiens Pärla 24/2-9/3 2016

GRUNDPROGRAM FÖR RESAN CUBA-Karibiens Pärla 24/2-9/3 2016 GRUNDPROGRAM FÖR RESAN CUBA-Karibiens Pärla 24/2-9/3 2016 Flyg avgår från Landvetter Flygplats, Göteborg med KLM via Amsterdam till Havanna Onsdag 24/2 (DAG 1) MOT CUBA-DAGEN : 06.30: Avgång Landvetter

Läs mer

Semesterprogram Sommaren 2016. www.leanlink/lss

Semesterprogram Sommaren 2016. www.leanlink/lss Semesterprogram Sommaren 2016 www.leanlink/lss LSS Funktionsstöd/Fritid och Kultur. Semesterverksamhet, sommaren 2016! Resorna och lägren är första hand till för dig som är över 21 år och bor med föräldrar,

Läs mer

Burmas gömda skatter

Burmas gömda skatter Burmas gömda skatter NYHET! 14 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY -BAGAN-NGAPALI BEACH Följ med på vår omfattande rundresa till ett av Asiens mest spännande länder. Vi får uppleva fantastiska sevärdheter

Läs mer

ICELAND PHOTO ADVENTURE Island, 10-14 september 2015

ICELAND PHOTO ADVENTURE Island, 10-14 september 2015 ICELAND PHOTO ADVENTURE Island, 10-14 september 2015 L u n d s h a g s p r e s e n t e r a r! Island erbjuder en magisk fotomiljö för landskaps- och naturfotografer Följ med Lundhags och Serkan Günes,

Läs mer

Bokningsbetingelser. Arrangör. Anmälan

Bokningsbetingelser. Arrangör. Anmälan Bokningsbetingelser Föreningarnas/klubbarnas bindande önskemål/bokningar skall skriftligen vara oss tillhanda senast 2015-07-20. En tidig bokning ökar emellertid chanserna för att vi skall kunna uppfylla

Läs mer

Konsthallen ARTIPELAG och Nacka Forum

Konsthallen ARTIPELAG och Nacka Forum SPF Seniorerna Rosenkälla - Endagsresa Konsthallen ARTIPELAG och Nacka Forum Tisdag den 31 mars 2015 En endagsresa till - Artipelag - den nya privata konsthallen vid Baggensfjärden, på Värmdö, som invigdes

Läs mer

Inbjudan till. Träningsläger. Österrike Wipptal. 8-16 augusti 2015

Inbjudan till. Träningsläger. Österrike Wipptal. 8-16 augusti 2015 Inbjudan till Träningsläger Österrike Wipptal 8-16 augusti 2015 Info: Den andra veckan i augusti är det dags för årets stora klubb-händelse. Då drar nämligen OK Hammaren till Wipptal i Österrikiska alperna

Läs mer

KROATIEN 26 september 1 oktober, 2015

KROATIEN 26 september 1 oktober, 2015 KROATIEN 26 september 1 oktober, 2015 Följ med på en resa där ni upplever Kroatiens historia och kultur. Vi färdas bekvämt runt i egen buss och besöker städerna Makarska, Trogir, Split, Zadar, Sibenik

Läs mer

Gambia tour 5-10 februari 2014. Upplev det bästa av Gambia tillsammans med mig och vår fina personal på One World Village Guesthouse!

Gambia tour 5-10 februari 2014. Upplev det bästa av Gambia tillsammans med mig och vår fina personal på One World Village Guesthouse! Gambia tour 5-10 februari 2014 Upplev det bästa av Gambia tillsammans med mig och vår fina personal på One World Village Guesthouse! Onsdag 5/2 Bakau tour. Vi promenerar i omgivningarna, besöker Crocodile

Läs mer

Östra Tibet med Litang Hästkapplöpningsfestival 2016

Östra Tibet med Litang Hästkapplöpningsfestival 2016 Euro Resor AB Kungsgatan 47 Kyrkogatan 4 753 21 Uppsala Uppsala 852 31 Sundsvall 018 14 35 00 0730 27 29 98 Gamla v. 18 www.euroresor.se 841 32 Ånge info@euroresor.se 0728-54 53 88 Östra Tibet med Litang

Läs mer

Tidtabell. 5 januari - 29 mars 2015

Tidtabell. 5 januari - 29 mars 2015 Tidtabell 5 januari - 29 mars 2015 blekingeflyg blekingeflyg Tack alla som väljer att flyga med oss! Med pressade priser och bra avgångar till och från Stockholm fortsätter vi att jobba med vår målsättning

Läs mer

GRUNDPROGRAM FÖR RESAN CUBA-Karibiens Pärla 24/2-9/3 2014

GRUNDPROGRAM FÖR RESAN CUBA-Karibiens Pärla 24/2-9/3 2014 GRUNDPROGRAM FÖR RESAN CUBA-Karibiens Pärla 24/2-9/3 2014 Flyg avgår från Landvetter Flygplats, Göteborg. För den som önskar kan man ansluta från Stockholm el. Köpenhamn eftersom huvudflyget avgår från

Läs mer

Tidtabell. 9 december - 30 mars 2014

Tidtabell. 9 december - 30 mars 2014 Tidtabell 9 december - 30 mars 2014 fr 849:- KALMAR-UMEÅ inklusive skatter och avgifter. Vi tar dig ända till Umeå! Sträckan flygs av oss och vår syrra Malmö Aviation och självklart startar din resa i

Läs mer

!!!!!!Följ med på vår nästa Kunskapsresa till Berlin 24 26 april 2013

!!!!!!Följ med på vår nästa Kunskapsresa till Berlin 24 26 april 2013 !!!!!!Följ med på vår nästa Kunskapsresa till Berlin 24 26 april 2013 Att förstå vad som händer i vår värld blir allt mer angeläget i takt med att konkurrensen ökar och nya ekonomier växer fram. Att läsa

Läs mer

Bergsvandring Mount Kilimanjaro - Machameleden. Bergsvandring Mount Kilimanjaro Machameleden

Bergsvandring Mount Kilimanjaro - Machameleden. Bergsvandring Mount Kilimanjaro Machameleden Bergsvandring Mount Kilimanjaro - Machameleden Bergsvandring Mount Kilimanjaro Machameleden DAG 1 Avresa från Sverige Avresa med Ethiopian Airlines kl 20. Mellanlandning i Addis Ababa vid 7-tiden dag 2.

Läs mer

Personalresan till Amsterdam

Personalresan till Amsterdam Personalresan till Amsterdam Jag har det stora nöjet att hälsa dig välkommen till personalresan som 2010 går till Holland och vackra Amsterdam. Vi kommer att starta avresan tidigt så det blir en lång,

Läs mer

SAS, San Francisco & bilhyra

SAS, San Francisco & bilhyra SAS, San Francisco & bilhyra MyPlanet har satt samman en resa till Kalifornien under sommarsemestern 2014 (juni och juli) till ett mycket attraktivt pris. Enkelt. Snabbt. Bra pris. Massor av frihet. Vi

Läs mer

O N T O U R Här följer all information ni behöver för att planera er resa ihop med ett gäng LTA-kamrater.

O N T O U R Här följer all information ni behöver för att planera er resa ihop med ett gäng LTA-kamrater. O N T O U R 2 0 1 7 Lidingö Tennis Academy hälsar barn och vuxna välkomna till vårt första tennisläger utomlands. Vår jungfruresea går till en av Europas vackraste städer med massor av tennis: Dubrovnik

Läs mer