TERRAKOTTA ARMÉN OCH SAGOLIKA SÖDRA KINA

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "TERRAKOTTA ARMÉN OCH SAGOLIKA SÖDRA KINA"

Transkript

1 TERRAKOTTA ARMÉN OCH SAGOLIKA SÖDRA KINA 7 15 OKTOBER DAGAR XIAN GUILIN YANGSHOU PEKING Upplev några av Kinas storslagna sevärdheter som Terrakotta armén i Xian och de sagolika sockertoppsbergen i söder. Resan inleds i Xian där vi får en inblick i det dagliga livet i de muslimska kvarteren, vi ser hur handknutna silkesmattor skapas och promenerar på stadens gamla ringmur. Ett inrikesflyg tar oss till södra Kina och dess enastående vackra natur, här njuter vi av vackra sockertoppsberg i Yangshou och Guilin och smaragdgröna risfält. Vi gör en rofylld kryssning på Lifloden med vattenfall och bambulundar. Resan avslutas i Peking där vi till avskedsmiddag får smaka på en traditionell Hot Pot. DAGSPROGRAM DAG 1 Avresa från Stockholm med Air China till Xian via Peking. Måltider och dryck serveras ombord. DAG 2 XIAN Vi landar i Xian, som var Kinas huvudstad under mer än tusen år. Det var här som den berömda Sidenvägen började. Vi börjar vår vistelse med att besöka de muslimska kvarteren där vi upplever atmosfären av det dagliga gatulivet. Vi checkar in på vårt hotell och har tid för lite vila innan kvällens gemensamma välkomstmiddag. Lunch på egen hand, middag ingår.

2 DAG 3 När man 1974 upptäckte den underjordiska terrakottaarmén strax utanför Xian, var det ett av århundradets största arkeologiska fynd. Den över 8000 man starka armén, där varje soldat är unik och har individuella ansiktsdrag, skulle skydda kejsar Qin Shi Huangdis mausoleum. Han var besatt av sin egen död och med sig i graven ville han ha vapen, hästar, konkubiner och - en armé. Vi ser en film om arméns tillkomst och tittar sedan på de fascinerande figurerna. Vi besöker en lokal marknad och på en mattfabrik ser vi hur handknutna silkesmattor skapas. Till middag bjuds det på den traditionella specialiteten dumplings, följt av en sång- och dansföreställning från Tangdynastin. Lunch och middag ingår. DAG 4 Vi besöker Shaanxis provinsmuseum, som har en av Kinas största samlingar av historiska fynd. Här finns konst och föremål från yngre stenålder fram till Kinas sista dynasti, Qing (år ). Särskilt rika är samlingarna från Tangdynastin. Vi tar en promenad på den nästan 14 kilometer långa stadsmuren som omringar den gamla stadsdelen. Efter en flygresa på cirka två timmar landar vi i Guilin sent på kvällen. Nu befinner vi oss i södra Kina, och här möts vi av ett av världens mäktigaste landskap, med mjuka sockertoppsberg i underliga formationer, gröna risfält och slingrande floder. Vi checkar in på vårt hotell beläget vid en sjö i centrala Guilin. Lunch och middag ingår. DAG 5 Vi går ombord på en båt som tar oss nedför floden till staden Yangshuo. Medan båten sakta glider fram, kopplar vi av och beundrar det vackra landskapet med sina vattenfall, bambulundar och sockertoppsberg. Vi lägger till i Yangshuo, där vi installerar oss på vårt förstaklasshotell som vi ska bo på i två nätter. Vi beger oss ut på den vackra landsbyggden utanför Yangshou och kommer nära det kinesiska vardagslivet. Om vädret tillåter ser vi på kvällen en storslagen ljud- och ljusshow, utomhus. Lunch och middag ingår.

3 DAG 6 Dagen är programfri. Passa på att strosa bland stadens många butiker och mysiga uteserveringar. Lunch och middag på egen hand. Tillval: På eftermiddagen finns det möjlighet att gå en kurs i kinesisk matlagning där vi äter den tillagade maten till kvällens middag. Detta bokas med Resecity innan avresa i Sverige. Pris: 350 SEK per person. Det krävs minst 4 personer för att detta ska kunna genomföras och kan då göras tillsammans med andra resenärer som vi inte reser tillsammans med. DAG 7 Inne i den långa Rörflöjtsgrottan ser vi vackra droppformationer och mäktiga bergssalar. I Kina dricker man te till både frukost, lunch och middag, och vi besöker därför en teplantage där vi får se hur Kinas berömda gröna te odlas. Ett förmiddagsflyg tar oss till Kinas huvudstad Peking. Då vi kommer fram sent på kvällen åker vi direkt till vårt hotell för en god natt sömn. Lunch ingår, middag på egen hand. DAG 8 Vi har en helt ledig dag i Peking. På kvällen träffas vi för en gemensam avskedsmiddag där vi blir bjudna på Hot Pot som är en form av kinesisk fondue. Lunch på egen hand, middag ingår. Tillval: Vill du passa på att se nya delar av Peking kan du boka in dig på en halvdagstur till Pekings kreativa konstdistrikt 798. Området som tidigare varit ett fabriksområde är idag fyllt av små gallerier, designstudios, trendiga små butiker, barer, restauranger och uteserverringar. Pris: 480 SEK per person (vid ett minimum 4 personer). Detta bokas med Resecity innan avresa i Sverige. DAG 9 Hemresa med ankomst till Sverige samma dag.

4 FLYG Datum Sträcka Flygtider Flygbolag 7 okt Stockholm - Peking 19:10 09:40 (ankomst 8 okt) Air China 8 okt Peking Xian 12:25 14:25 Air China 10 okt Xian Guilin 18:40 20:30 Air China 13 okt Guilin Peking 16:35 21:25 Air China 15 okt Peking Stockholm 13:50 17:20 Air China Anslutningsflyg med SAS kan bokas från alla orter och städer i Sverige som SAS trafikerer. Fråga om pris och platstillgång. HOTELL XIAN/ Grand New World Hotel Detta mycket trevliga, fyrstjärniga hotell har ca 470 rum designade i en kombination av klassisk och modern stil. Det ligger centralt nära den gamla stadsmuren och erbjuder flera restauranger, en bar, inomhuspool och gym. Hotellets hemsida: GUILIN/Park Hotel Guilin Park hotel är ett elegant hotell i traditionell kinesisk byggnadsstil, vackert belägen mellan sjö Guihu och Laorensberget och med fin utsikt över de berömda sockertoppsbergen men ändå nära stadens centrum. Hotellet omges av en vacker trädgård och har flera restauranger, butiker, utomhuspool och gym. Hotellets hemsida: YANGSHOU/ Green Lotus Detta Kinesiska 5-stjärniga hotell är vackert beläget vid the Green Lotus Peak och Lifloden. Hotellet har kombinerat skönheten i det omgivande landskapet med traditionell arkitektur. Här finns drygt 300 rum, varav de flesta har utsikt över Lifloden. På hotellet erbjuds både kinesisk och västerländsk mat och faciliteter som bar, utomhuspool och bastu. Hotellets hemsida: PEKING/Qianmen Omtyckta Qianmen hotel ligger centralt i en trevlig del av staden med äldre ursprunglig bebyggelse och närhet till flera parker och den berömda antikgatan Liulichang. På hotellet finns Liyuanteatern, med Pekingopera föreställningar om kvällarna. Hotellets trevliga rum har alla bekvämligheter och restaurangerna serverar både kinesisk och västerläsk mat. Hotellets hemsida: Vi reserverar oss för ändringar gällande faciliteter och hotellbeskrivning. Det händer att vi ibland tvingas byta ut namngivna hotell, men då sker det mot likvärdig eller högre standard. Tänk på att bilder som visar hotellrum, särskilt på hotellets egen hemsida, ibland är missvisande och visar rum med högre standard än standardrum.

5 PAKETPRIS: SEK/person. I priset ingår: Flyg i ekonomiklass till Xian via Peking och hem från Peking med Air China. Sju nätter med del i dubbelrum på hotell av god standard. Svensktalande guide. Fullständigt program inklusive samtliga entréavgifter. Frukost alla dagar samt måltider inklusive måltidsdryck. Alla transporter och bagagehantering i Kina. Dricks till chaufförer och guider. Visum för svenska medborgare. Flygskatter och säkerhetsavgifter. Informationspaket och karta. Tillägg: Enkelrumstillägg: SEK Avbeställningsskydd: 550 kr per person. Bokas och betalas tillsammans med anmälningsavgiften på 2500 kr per person och gäller vid sjukdom mot uppvisande av läkarintyg. Europeiska ERV Reseförsäkring: 450 kr per person (komplettering till hemförsäkringen 9 dagar).

15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN

15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Stora Kina 15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Planerade avgångar 2014: 30/3, 10/4, 9/5, 23/5, 22/6, 11/7, 10/8, 8/9, 6/10, 17/10 (kontakta oss för senare avgångar)

Läs mer

Rundresa i Kina - 20-29 mars 2015, (10 dagar )

Rundresa i Kina - 20-29 mars 2015, (10 dagar ) Rundresa i Kina - 20-29 mars 2015, (10 dagar ) PEKING - GUILIN YANGSHOU - PEKING Under denna resa besöker vi Peking, Guilin och Yangshuo och njuter av deras olikheter. I Peking ser vi majestätiska kejsarpalats

Läs mer

15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN

15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Stora Kina 15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Planerade avgångar 2013: 10/3, 16/3, 21/3, 26/3, 27/3, 28/3, 8/4, 9/4 (kontakta oss för senare avgångar) Det här är resan

Läs mer

Stora Kina. 15 DAGAR - PEKING-SUZHOU-TONGLI-SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Planerade avgångar 2015: 26/3, 19/4 (kontakta oss för senare avgångar)

Stora Kina. 15 DAGAR - PEKING-SUZHOU-TONGLI-SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Planerade avgångar 2015: 26/3, 19/4 (kontakta oss för senare avgångar) Stora Kina 15 DAGAR - PEKING-SUZHOU-TONGLI-SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Planerade avgångar 2015: 26/3, 19/4 (kontakta oss för senare avgångar) Pris i delat dubbel: 23750kr med Air China, 25750kr med SAS

Läs mer

Stora Kina. 15 DAGAR - PEKING-SUZHOU-TONGLI-SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Planerade avgångar 2016: 21/3 (kontakta oss för senare avgångar)

Stora Kina. 15 DAGAR - PEKING-SUZHOU-TONGLI-SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Planerade avgångar 2016: 21/3 (kontakta oss för senare avgångar) Stora Kina 15 DAGAR - PEKING-SUZHOU-TONGLI-SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Planerade avgångar 2016: 21/3 (kontakta oss för senare avgångar) Pris i delat dubbel: 26250kr med Air China, 28750kr med Finnair

Läs mer

15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN

15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Stora Kina 15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Planerade avgångar 2012: 17/6-1/7, 25/6-9/7, 6-20/7, 19/7-2/8, 3-17/8, 17-31/8, 2-16/9, 6-20/9, 16-30/9, 4-18/10, 7-21/10,

Läs mer

Klassiska Kina. 3-15 april 2008 och. 6-18 april 2008

Klassiska Kina. 3-15 april 2008 och. 6-18 april 2008 Klassiska Kina 3-15 april 2008 och 6-18 april 2008 Det här är Kinaresan för Er som åker till Kina för första gången eller kanske den enda gången som Ni åker till dit. Ni besöker många av de platser som

Läs mer

Stora Kina. Resan inkluderar:

Stora Kina. Resan inkluderar: Stora Kina 15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Planerade avgångar 2011: 1-16SEP, 11-25SEP, 22SEP-6OKT, 10-24OKT, 13-27OKT, 21OKT-4NOV, 4-18NOV, 15-29NOV, 4-18DEC, 23FEB-9MAR,

Läs mer

Burmas gömda skatter - 2015

Burmas gömda skatter - 2015 Burmas gömda skatter - 2015 NYHET! 14 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY -BAGAN-NGAPALI BEACH 14 dagar Följ med på vår omfattande rundresa till ett av Asiens mest spännande länder. Vi får uppleva fantastiska

Läs mer

Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet

Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet 2011-07-21 Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet Resa till Peking, Zhengzhou och Shaolin den 16-29 november, 2011, 14 dagar Vår resa går till Peking och därefter direkt vidare till

Läs mer

RUNDRESA TILL CHONGQING - LHASA - GYANTSE - SHIGATSE - 14 DAGAR

RUNDRESA TILL CHONGQING - LHASA - GYANTSE - SHIGATSE - 14 DAGAR Tibet världens tak RUNDRESA TILL CHONGQING - LHASA - GYANTSE - SHIGATSE - 14 DAGAR Planerad avgång 2015: Denna resa är just nu under produktion. Kontakta oss gärna så sätter vi upp dig på en intresselista.

Läs mer

Kina. 16-28 April 2013

Kina. 16-28 April 2013 Kina 16-28 April 2013 Det här är Kinaresan för Er som åker till Kina för första gången eller kanske den enda gången som Ni åker till dit. Ni besöker många av de platser som Ni hört talas om och får uppleva

Läs mer

I samarbete med

I samarbete med Kinas GP 2015 Shanghai 9 14 april Upplev Kinas största stad, Shanghai. Här byggs det nya skyskrapor i rasande fart och det moderna i kombination med det europeiska koloniala arvet gör Shanghai till en

Läs mer

Klassiska Vietnam 15 DAGAR HANOI HALONG BAY HUE HOI AN HO CHI MINH CITY PHU QUOC

Klassiska Vietnam 15 DAGAR HANOI HALONG BAY HUE HOI AN HO CHI MINH CITY PHU QUOC Klassiska Vietnam NYTT PROGRAM! 15 DAGAR HANOI HALONG BAY HUE HOI AN HO CHI MINH CITY PHU QUOC Följ med till Vietnams mest omtyckta platser! Resan inleds i Hanoi, följt av det storslagna skärgårdslandskapet

Läs mer

En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår

En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår Club Eriks noga utvalda upplevelser En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår Två avresedatum!! 17-24 & 20-27 november 2016 Sista minuten-erbjudande till Kina

Läs mer

8 DAGAR PEKING DE LUXE

8 DAGAR PEKING DE LUXE 8 DAGAR PEKING DE LUXE Följ med till Peking, staden som aldrig lämnar sin besökare oberörd. Under en spännande vecka upplever vi tillsammans med vår svensktalande guide Pekings mix av världsarv och pulserande

Läs mer

Klassiska Vietnam. 15 DAGAR, HANOI HALONG BAY HUE HOI AN HO CHI MINH CITY PHU QUOC Planerade avgångar 2016: 22/1, 5/2, 4/3

Klassiska Vietnam. 15 DAGAR, HANOI HALONG BAY HUE HOI AN HO CHI MINH CITY PHU QUOC Planerade avgångar 2016: 22/1, 5/2, 4/3 Klassiska Vietnam 15 DAGAR, HANOI HALONG BAY HUE HOI AN HO CHI MINH CITY PHU QUOC Planerade avgångar 2016: 22/1, 5/2, 4/3 Följ med till Vietnams mest omtyckta platser. Denna resa till Vietnam inleds i

Läs mer

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen.

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen. VACKRA PRAG Följ med och upplev vackra Prag! Staden som bjuder på allt vi förväntar oss av en storstad i form av historia, kultur, restauranger och goda shoppingmöjligheter. Under våra dagar i Prag lär

Läs mer

Klassiska Vietnam 2013

Klassiska Vietnam 2013 Klassiska Vietnam 2013 15 DAGAR, HANOI HALONG BAY HUE HOI AN HO CHI MINH CITY PHU QUOC Planerade avgångar 2013: 6/11, 24/11 2014: 5/1 Pris i delat dubbelrum: Avresa 6/11 27450kr, avresa 24/11 25950kr,

Läs mer

Drömmarnas Indien NYTT PROGRAM 2016 13 DAGAR DELHI - VARANASI AGRA - JAIPUR - MUMBAI HÖJDPUNKTER

Drömmarnas Indien NYTT PROGRAM 2016 13 DAGAR DELHI - VARANASI AGRA - JAIPUR - MUMBAI HÖJDPUNKTER Drömmarnas Indien Upplev det bästa av Indien, sagornas land. Att se pilgrimerna bada i den heliga floden Ganges och beskåda det mytomspunna Taj Mahal, blir minnen för livet. Vi får också se fantastiskt

Läs mer

Peking-Tibet med tåg

Peking-Tibet med tåg Peking-Tibet med tåg 13 DAGAR - PEKING-LHASA-GYANTSE-SHIGATSE planerade avgångar 2013: 25/6, 10-21/9 Pris i delat dubbelrum (enkelrumstillägg 2550kr) avresa 25/6 23650kr avresa 10/9 24650kr Denna kontrastrika

Läs mer

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017 Följ med på en konst- och kulturresa till de vackra kustpärlorna i Kroatien Split och Dubrovnik! Kroatien lockar många besökare med sin slående vackra och skiftande natur mäktiga berg, kuperande landskap,

Läs mer

8 DAGAR PEKING DE LUXE

8 DAGAR PEKING DE LUXE 8 DAGAR PEKING DE LUXE NYTT PROGRAM 2014! Kinas huvudstad välkomnar dig med magnifika kejsarpalats, spännande marknader och ett myller av människor. Under en vecka får du uppleva en fantastisk mix av en

Läs mer

Traditionell medicin och odontologi

Traditionell medicin och odontologi Traditionell medicin och odontologi Kursresa till Mongoliet 20-29 augusti 2012 Privat tilläggsresa: Vandring med kameler i Gobi 17-22 augusti 2012 Resplan Resan kan kombineras med FDI-kongressen i Hongkong

Läs mer

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Vi gör en härlig kryssning längs den magnifika dalmatiska kusten och dess vackra öar. Under tre dagar på Adriatiska havet åker vi från en ö till en annan

Läs mer

SPF 010 alltid på väg!

SPF 010 alltid på väg! 24/5-2/6 Det gemytliga och gästvänliga Tyrolen i Österrike Upplev den romantiska Tyrolen där de vackra dalgångarna slingrar sig fram mellan snöklädda alptoppar. Här njuter vi av Salzkammerguts bedårande

Läs mer

Burmas gömda skatter

Burmas gömda skatter Burmas gömda skatter NYHET! 14 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY -BAGAN-NGAPALI BEACH Följ med på vår omfattande rundresa till ett av Asiens mest spännande länder. Vi får uppleva fantastiska sevärdheter

Läs mer

WIEN MUSIK & KULTUR. Upplev våren med oss i musikens huvudstad!

WIEN MUSIK & KULTUR. Upplev våren med oss i musikens huvudstad! WIEN MUSIK & KULTUR Vackra Wien är en raffinerad pärla med mycket att se och göra. Klassisk musik, imponerande arkitektur och den charmiga kafékulturen är bara lite av vad vi får uppleva. Donau delar staden

Läs mer

HOLLAND I BLOMNING. Man måste ha sett det med egna ögon för att förstå hur stor, varierad och fantastisk den här parken är.

HOLLAND I BLOMNING. Man måste ha sett det med egna ögon för att förstå hur stor, varierad och fantastisk den här parken är. HOLLAND I BLOMNING När det i början av maj fortfarande kan vara lite ostadigt väder här hemma i Sverige har som regel Nederländerna haft härlig vår ett tag. Uteserveringarna är öppna och vårblommor finns

Läs mer

Burmas Underverk. Resan inkluderar NYHET! 15 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY- MOUNT POPA-BAGAN-NGAPALI BEACH

Burmas Underverk. Resan inkluderar NYHET! 15 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY- MOUNT POPA-BAGAN-NGAPALI BEACH Burmas Underverk NYHET! 15 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY- MOUNT POPA-BAGAN-NGAPALI BEACH Planerad avgång 2013 Denna resa är just nu under produktion. Kontakta oss gärna så sätter vi upp dig på en intresselista.

Läs mer

Höjdpunkter: Världsberömda sevärdheter inklusive Kinesiska muren Spännande smakupplevelser Populär reseledare Centralt boende

Höjdpunkter: Världsberömda sevärdheter inklusive Kinesiska muren Spännande smakupplevelser Populär reseledare Centralt boende DET ÄKTA KINA Välkommen att följa med oss till Kina. I tio dagar kommer vi att besöka tre berömda städer. Vi möts av ett myllrande folkliv, gamla traditioner (inte minst mattraditioner), kinesisk konst

Läs mer

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Välkomna med på en resa till Österrike och Slovakien. Vi börjar i Salzburg de första två dagarna. Staden där så många berömdheter

Läs mer

Vietnam & Kambodja LIGHT

Vietnam & Kambodja LIGHT Vietnam & Kambodja LIGHT 12 DAGAR HO CHI MINH CITY - SIEM REAP - SIHANOUKVILLE - PHNOM PENH NYHET! Upplev södra Vietnam och Kambodjas allra främsta sevärdheter. Vi inleder vår resa i spännande Ho Chi Minh

Läs mer

PROVENCE & MONACO När hösten är som vackrast går vår resa till Provence och den franska rivieran.

PROVENCE & MONACO När hösten är som vackrast går vår resa till Provence och den franska rivieran. PROVENCE & MONACO När hösten är som vackrast går vår resa till Provence och den franska rivieran. Följ med till södra Frankrike där vi ska uppleva storstaden Nice, furstliga Monaco och flera charmiga provensalska

Läs mer

Klassiska Vietnam. 15 DAGAR, HANOI HALONG BAY HUE HOI AN HO CHI MINH CITY PHU QUOC Planerade avgångar: / : 20/1, 3/2, 10/3

Klassiska Vietnam. 15 DAGAR, HANOI HALONG BAY HUE HOI AN HO CHI MINH CITY PHU QUOC Planerade avgångar: / : 20/1, 3/2, 10/3 Klassiska Vietnam 15 DAGAR, HANOI HALONG BAY HUE HOI AN HO CHI MINH CITY PHU QUOC Planerade avgångar: 2012 14/10 2013: 20/1, 3/2, 10/3 Följ med till Vietnams mest omtyckta platser. Denna resa till Vietnam

Läs mer

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Köpenhamn Stavanger Bergen Ålesund Geiranger Tillsammans upplever vi de magiska norska fjordarna.

Läs mer

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER RESA FLORENS FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER Florens är utan tvekan en av världens mest omtalade och lovsjungna Det är en svindlande känsla att upptäcka det övermått av sevärdheter städer. Staden är

Läs mer

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009,

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Flyg: Med Ryan Air från Skavsta flygplats (Nyköping) 22/4 Skavsta Treviso 17.25-19.50 29/4 Treviso Skavsta 20.15-22.45 Pris och plats

Läs mer

3 LÄNDER 3 HISTORIER

3 LÄNDER 3 HISTORIER 3 LÄNDER 3 HISTORIER Den dalmatiska kusten räknas som en av Europas vackraste. Följ med oss på en spännande resa där vi bor både i Split och i Dubrovnik och dessutom tar oss till historiskt intressanta

Läs mer

Indiens pärlor. 12 DAGAR, DELHI-AGRA-FATEHPUR SIKRI-RANTHAMBORE- JAIPUR-MANDAWA Planerade avgångar 2012: 9-20/10, 5-16/11,

Indiens pärlor. 12 DAGAR, DELHI-AGRA-FATEHPUR SIKRI-RANTHAMBORE- JAIPUR-MANDAWA Planerade avgångar 2012: 9-20/10, 5-16/11, Indiens pärlor 12 DAGAR, DELHI-AGRA-FATEHPUR SIKRI-RANTHAMBORE- JAIPUR-MANDAWA Planerade avgångar 2012: 9-20/10, 5-16/11, På denna resa får du uppleva Indiens nästan overkliga blandning av överdådiga palats,

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA RESA MALTA VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA Den vackra östaten Malta ligger i mellersta Medelhavet, mellan Libyen i söder och Italien i norr. Malta är Europas sydligaste stat och har drygt 400 000 invånare.

Läs mer

26-29 SEPTEMBER 2008 TRE NÄTTER 20 PERSONER

26-29 SEPTEMBER 2008 TRE NÄTTER 20 PERSONER ISLAND ********** 26-29 SEPTEMBER 2008 TRE NÄTTER 20 PERSONER Vilket annat land i vår närhet kan vara mer spännande? På Island finns aktiva vulkaner, jättelika glaciärer och vildmarker så ödsliga att de

Läs mer

Dag 02: Ho Chi Minh Staden, Saigon Cu Chi Tunnlarna. Kort beskrivning. Dag 01: Ankomst Ho Chi Minh Staden, Saigon. Detta ingår

Dag 02: Ho Chi Minh Staden, Saigon Cu Chi Tunnlarna. Kort beskrivning. Dag 01: Ankomst Ho Chi Minh Staden, Saigon. Detta ingår Kort beskrivning Avresedatum enligt kundens önskemål (Flyg till och från Vietnam ingår ej) Detta ingår Inrikes flyg i Vietnam Engelsktalande guide under utflykterna 14 nätter med del i dubbelrum på hotell

Läs mer

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti Följ med Equi Tours på mästerskapsresa till Aachen, Tyskland för ett spektakulärt Europamästerskap! Här väntas fantastiska

Läs mer

Julmarknadskryssning längs med Donau

Julmarknadskryssning längs med Donau Julmarknadskryssning längs med Donau Följ med och upplev den magiska stämningen på några av Europas vackraste julmarknader. Ombord på vår mysiga älvkryssningsbåt, Der Kleine Prinz, får du julstämning och

Läs mer

Upplev Dublin i full feststämning!

Upplev Dublin i full feststämning! Upplev Dublin i full feststämning! Tradfest är en musikfestival som arrangeras varje år i Dublin, med konserter och musikaliska upplevelser i hela fem dagar! Tradfest är en folkmusikfestival med fokus

Läs mer

Tisdagen den 6 november Shanghai Heldagsutflykt där vi bl.a. besöker Shanghai Museum, TV tornet och Naijing Road.

Tisdagen den 6 november Shanghai Heldagsutflykt där vi bl.a. besöker Shanghai Museum, TV tornet och Naijing Road. Program Rundresa i Kina, 30 oktober 13 november 2007 med Dennis Liu Följ med till Kinas alla riktigt stora resmål. Huvudstaden Peking, supermetropolen Shanghai, siden- och trädgårdsstaden Suzhou, kejsarstaden

Läs mer

TIDNINGEN LAND LÄSARRESA Resa till Peking och Shanghai 4 12 NOVEMBER, 9 dagar

TIDNINGEN LAND LÄSARRESA Resa till Peking och Shanghai 4 12 NOVEMBER, 9 dagar TIDNINGEN LAND LÄSARRESA Resa till Peking och Shanghai 4 12 NOVEMBER, 9 dagar Att beskriva Kina som resmål i ett fåtal ord är omöjligt, upplevelserna tar helt enkelt aldrig slut. Kanske är det just blandningen

Läs mer

DRÖMRESAN TILL PROVENCE

DRÖMRESAN TILL PROVENCE DRÖMRESAN TILL PROVENCE Följ med till Provence och njut av det goda livet! Vår reseledare, Finn Emilsen, jobbar till vardags som vinimportör, med fokus på vin från Provence. Det började med ett vinslott

Läs mer

Burmas Underverk. Planerad avgång 2012 21/11 Pris 29950kr, enkelrumstillägg 5995kr

Burmas Underverk. Planerad avgång 2012 21/11 Pris 29950kr, enkelrumstillägg 5995kr Burmas Underverk NYHET! 15 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY- MOUNT POPA-BAGAN-NGAPALI BEACH Planerad avgång 2012 21/11 Pris 29950kr, enkelrumstillägg 5995kr Burma är landet som länge varit stängt för besökare,

Läs mer

Japan och Kina - solens och mittens rike

Japan och Kina - solens och mittens rike Japan och Kina - solens och mittens rike Denna rundresa tar dig till Japan och Kinas höjdpunkter. En unik resa som börjar i Solens rike, Japan. Här möts det ultramoderna samhället i Tokyo och Kyoto med

Läs mer

Burmas gömda skatter

Burmas gömda skatter Burmas gömda skatter NYHET! 14 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY -BAGAN-NGAPALI BEACH 14 dagar Följ med på vår omfattande rundresa till ett av Asiens mest spännande länder. Vi får uppleva fantastiska sevärdheter

Läs mer

Sydafrika stadspuls, safari och historia

Sydafrika stadspuls, safari och historia Sydafrika stadspuls, safari och historia 12 dagar i Sydafrika med svensktalande reseledare Reskod: ZA-2 Antal resdagar: 14 (varav 12 i Sydafrika) Pris Pris per person: 26 500 kr Vad ingår i priset? Flyg

Läs mer

RESEINSPIRATION TILL MITTENS RIKE

RESEINSPIRATION TILL MITTENS RIKE RESEINSPIRATION TILL MITTENS RIKE 2015 PEKING SHANGHAI XIAN GUILIN HAINAN HONGKONG TIBET YANGSHOU M. M. KINA ÄR NÅGOT FÖR DIG! Kina är inte ett land det är en kontinent. Inom landets gränser ryms både

Läs mer

PARIS EN STAD MED MÅNGA SIDOR SEVÄRDHETERNAS STAD PARIS SAINT-GERMAINE

PARIS EN STAD MED MÅNGA SIDOR SEVÄRDHETERNAS STAD PARIS SAINT-GERMAINE RESA PARIS PARIS EN STAD MED MÅNGA SIDOR Den vackra staden Paris, Frankrikes huvudstad, är en stad med många sidor och lager. Staden är full av storslagna och välkända monument och sevärdheter, men här

Läs mer

Barolo Piemontes röda guld 23 27 september 2015

Barolo Piemontes röda guld 23 27 september 2015 Barolo Piemontes röda guld 23 27 september 2015 Vem kan väl motstå ett glas vin av yppersta kvalitet som avnjutes på en restaurang med utsikt över kullarna i det berömda italienska vindistriktet Barolo?

Läs mer

Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande

Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande Kursresa till Zanzibar Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande 15-22 juni 2016 Privat tillägg: Safari i Masai Mara 21-28 juni Resprogram Håkmark 213 905 91 UMEÅ SWEDEN tel. +46(0)90-383

Läs mer

Hälsoresa med Fia Hobbs Peking & Beidaihe 17-28

Hälsoresa med Fia Hobbs Peking & Beidaihe 17-28 Hälsoresa med Fia Hobbs Peking & Beidaihe 17-28 maj 2012 PROGRAM Dag 1, torsdag 17 maj Avresa från Stockholm med Air China direkt till Peking tillsammans med Fia Hobbs. Resan tar drygt åtta timmar. Middag,

Läs mer

EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA

EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA Följ med till Edinburgh i hjärtat av Skottland. Bekanta dig med den skotska kulturen, storstadens attraktioner, den skotska gästfriheten och smaken av världens bästa whisky.

Läs mer

Möten, Event & Konferens

Möten, Event & Konferens Ängelholms Reumatiker Förening Kära medlemmar, känns detta tilltalande. Vi skulle behöva intresse anmälan till den 1 nov. av hur många som är intresserade. Möten, Event & Konferens Offert Ängelholms Reumatiker

Läs mer

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST RESA TILL ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST Istanbul metropolen vid Bosporen är gräns och smältdegel på samma gång. Här tycks Europa möta Asien inför en slutgiltig kraftmätning. Öst mot väst. Ur denna

Läs mer

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST RESA TILL ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST Istanbul metropolen vid Bosporen är gräns och smältdegel på samma gång. Här tycks Europa möta Asien inför en slutgiltig kraftmätning. Öst mot väst. Ur denna

Läs mer

IRLAND. Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018!

IRLAND. Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018! IRLAND Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018! Vi reser med buss till Köpenhamn och flyg vidare till Dublin. Under rundresan på Irland,

Läs mer

PEKING 8 dagar MAGNIFIKA KINA. Peking Xi an Guilin Peking. En vecka i Peking med fullständigt program med svensk guidning och helpension.

PEKING 8 dagar MAGNIFIKA KINA. Peking Xi an Guilin Peking. En vecka i Peking med fullständigt program med svensk guidning och helpension. KINA PEKING 8 dagar En vecka i med fullständigt program med svensk guidning och helpension. 1 Dag 1. Avresa från Stockholm. Beräknad flygtid ca 9 timmar. Dag 2. Ankomst till på morgonen. Vi börjar med

Läs mer

PEKING 8 dagar MAGNIFIKA KINA. Peking Xi an Guilin Peking. En vecka i Peking med fullständigt program med svensk guidning och helpension.

PEKING 8 dagar MAGNIFIKA KINA. Peking Xi an Guilin Peking. En vecka i Peking med fullständigt program med svensk guidning och helpension. KINA PEKING 8 dagar En vecka i med fullständigt program med svensk guidning och helpension. 1 Dag 1. Avresa från Stockholm. Beräknad flygtid ca 9 timmar. Dag 2. Ankomst till på morgonen. Vi börjar med

Läs mer

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 Alla ryttares och hästälskares dröm besannas på denna resa Galoppera i vattenbrynet omgiven av vita stränder och turkosa dyningar som rullar in. Detta

Läs mer

JULSTÄMNING I BERLIN

JULSTÄMNING I BERLIN JULSTÄMNING I BERLIN Eftersom Berlin är huvudstad i julgranens hemland är vi alla trygga i förvissningen om att staden varje år förvandlas till ett juläventyr. Juldekorationer, glühwein, korv och «pepparkakor»

Läs mer

SPF resa till Kina för SPF Kungsholmen/S:t Göran Kinas Pärlor 9-19 september 2010

SPF resa till Kina för SPF Kungsholmen/S:t Göran Kinas Pärlor 9-19 september 2010 Sida 1 av 5 Att: Gun Eva Weider och Birgitta Borgström SPF Kungsholmen/S:t Göran Stockholm 27 januari 2010 SPF resa till Kina för SPF Kungsholmen/S:t Göran Kinas Pärlor 9-19 september 2010 LOTUS TRAVEL

Läs mer

New Jersey San Jose NY Rangers Boston. Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes

New Jersey San Jose NY Rangers Boston. Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes Resa 1 27 Februari Matcher: NY Rangers Chicago New Jersey San Jose NY Rangers Boston Resa 2 21 Mars Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes

Läs mer

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 Bourgogne namnet känner man igen och förknippar med vin. Och, naturligtvis finns här mycket och gott av den varan. Men, Bourgogne är inte bara vin! Här finns fantastiska

Läs mer

Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017!

Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017! Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017! Landet som styrts av både Portugal och Indonesien innan det blev självständigt 1999 är en outforskad pärla i sydöstra Asien. På denna resa

Läs mer

MAKARSKA DEN KROATISKA RIVIERAN

MAKARSKA DEN KROATISKA RIVIERAN MAKARSKA DEN KROATISKA RIVIERAN Makarska har en rik historia som sträcker sig tillbaka ända till Romarriket. I området finns fler vackra kyrkor som speglar stadens historia, inte minst genom bevarade konstverk

Läs mer

Hjärnan beteende kultur och hälsa Kursresa till Kina 27 augusti - 5 september 2012 Kursprogram sjukvårdspersonal

Hjärnan beteende kultur och hälsa Kursresa till Kina 27 augusti - 5 september 2012 Kursprogram sjukvårdspersonal Hjärnan beteende kultur och hälsa Kursresa till Kina 27 augusti - 5 september 2012 Kursprogram sjukvårdspersonal KursSKinaLakare12 1(6) Hjärnan beteende kultur och hälsa 27 augusti - 5 september Kursgivare:

Läs mer

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019.

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019. Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa 18 24 september 2019. Följ med Mimosa kulturresa genom Europas moderna historia Onsdag 18 september Avresa från Arlanda till Wien (direktflyg

Läs mer

Kryssning i Amazonas. 6 Dagars expedition Munduruku!

Kryssning i Amazonas. 6 Dagars expedition Munduruku! Kryssning i Amazonas 6 Dagars expedition Munduruku! Det är ett oslagbart äventyr att på en flodkryssning upptäcka det mytomspunna och mystiska Amazonas! Amazonas är världens största regnskog, nära sex

Läs mer

Från Cortina till Venedig på cykel

Från Cortina till Venedig på cykel Från Cortina till Venedig på cykel Friskis&Svettis Göteborg tillsammans med Hummingbird Grupp & Konferens erbjuder en semesterupplevelse rik på historia och i ett fantastiskt landskap; Följ med oss på

Läs mer

RIGA BALTIKUMS PARIS

RIGA BALTIKUMS PARIS RIGA BALTIKUMS PARIS Riga; en vacker, modern och historisk stad. Lettlands huvudstad Riga är inte bara ett populärt resmål för oss i Norden, Riga lockar nämligen folk från hela världen. Vi förstår precis

Läs mer

Alsace & Bourgogne. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Alsace & Bourgogne. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Alsace & Bourgogne Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e o c h B o u r g o g n e Alsace och Bourgogne - Guidad Rundresa Upptäck de pittoreska vinregionerna

Läs mer

Habsburgarnas imperium Wien Bratislava Budapest med Andreas Danielsen den 2 6 juni 2016

Habsburgarnas imperium Wien Bratislava Budapest med Andreas Danielsen den 2 6 juni 2016 Habsburgarnas imperium Wien Bratislava Budapest med Andreas Danielsen den 2 6 juni 2016 I sällskap med vår ciceron Andreas Danielsen, författare till Hederskriget Hur Österrike-Ungern startade det första

Läs mer

MAURITIUS 22 oktober 3 november, 2015

MAURITIUS 22 oktober 3 november, 2015 MAURITIUS 22 oktober 3 november, 2015 Följ med på en specialdesignad resa till den tropiska ön Mauritius! Med oss på hela resan har vi interkulturutbildaren Christine Beckman uppväxt på Mauritius som ger

Läs mer

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t Golfresa till Norra Sydafrika 20-30 januari 2013 Måndag 21 Januari 2013 - Ankomst till Johannesburg kl 08.35 på morgonen med flyg SA 261. Er lokalguide möter upp på flygplatsen och visar vägen till bussen.

Läs mer

Dag 4 Vid frukosten på terrassen kan vi njuta av utsikten innan vi återvänder till Kathamndu och Harati. Fri eftermiddag.

Dag 4 Vid frukosten på terrassen kan vi njuta av utsikten innan vi återvänder till Kathamndu och Harati. Fri eftermiddag. Himalaya 2015 Att vandra i Nepal hör till en av livets höjdpunkter. På denna resa gör vi en vandring längs Himalayas sluttningar från by till by under 5 dagar. Därutöver besöker vi Djungelområdet Chitwan,

Läs mer

Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh

Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh Club Eriks noga utvalda upplevelser Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh Karaktäristiska whiskydestillerier i vackra miljöer Följ med Club Eriks på vår välkomponerade whiskyresa

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

VACKRA CHAMONIX-MONT-BLANC ENASTÅENDE SKIDÅKNING

VACKRA CHAMONIX-MONT-BLANC ENASTÅENDE SKIDÅKNING RESA CHAMONX VACKRA CHAMONIX-MONT-BLANC Chamonix, egentligen Chamonix-Mont-Blanc, är en ort belägen i regionen Rhône-Alpes i östra Frankrike, vid foten av Alpernas högsta berg Mont Blanc. Chamonix är till

Läs mer

Tjeckien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Tjeckien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Tjeckien Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - T j e c k i e n Tjeckien - Guidad Resa Upplev arkitektoniska mästerverk från medeltida, renässans och barocktiden

Läs mer

ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP REYKJAVIK EN MÅNGSIDIG STAD

ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP REYKJAVIK EN MÅNGSIDIG STAD RESA ISLAND ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. Än i dag syns spåren tydligt efter hur naturen har format

Läs mer

UPPLEV DUBLIN & IRLAND TILLSAMMANS MED FÖRETAGARNA SUNDSVALL & TIMRÅ 22-25 OKTOBER 2015

UPPLEV DUBLIN & IRLAND TILLSAMMANS MED FÖRETAGARNA SUNDSVALL & TIMRÅ 22-25 OKTOBER 2015 UPPLEV DUBLIN & IRLAND TILLSAMMANS MED FÖRETAGARNA SUNDSVALL & TIMRÅ 22-25 OKTOBER 2015 Dublin är som ett komprimerat London. Lika bra shopping och nöjesliv, fast med allt inom behagligt gångavstånd. Att

Läs mer

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade.

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. ISLANDSRESA ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. Än i dag syns spåren tydligt efter hur naturen har format

Läs mer

Vinresa till Niederösterreich Österrike

Vinresa till Niederösterreich Österrike Vinresa till Niederösterreich Österrike Slutet av september, början på oktober 2015 med Munskänkarna Otterbäcken 2015 är Niederösterreich i Österrike utsedd till årets vinort/region av Munskänkarna centralt.

Läs mer

Kursresa till Mongoliet och FDI i Hongkong

Kursresa till Mongoliet och FDI i Hongkong Kursresa till Mongoliet och FDI i Hongkong 20 augusti - 2 september 2012 Privat tilläggsresa: Vandring med kameler i Gobi 17-22 augusti 2012 Resplan 1 Resplan: Det är sjätte gången vi genomför denna studieresa

Läs mer

Kasinokampen. Trekamp, tvårätters middag, 1 glas öl/vin/alk., fri entré och garderob.

Kasinokampen. Trekamp, tvårätters middag, 1 glas öl/vin/alk., fri entré och garderob. Kasinokampen Trekamp och middag Satsa på en annorlunda och rolig kasinokväll med trekamp och en tvårättersmiddag. Utmana varandra i de vanligaste kasinospelen. Avsluta sedan kvällen med att fira vinnarna

Läs mer

Portugal RESEFAKTA BESKRIVNING

Portugal RESEFAKTA BESKRIVNING Portugal BESKRIVNING Rundresa Portugal flyg t/r 8 dagar En resa till Europas västligaste land, med sin långa Atlanthavskust som alltid betytt mycket för portugiserna. Den gjorde Portugal till en stor sjöfararnation

Läs mer

Längs Mekongfloden 4 18 november 2015, 15 dagar

Längs Mekongfloden 4 18 november 2015, 15 dagar Stockholm 2015-04-01 Längs Mekongfloden 4 18 november 2015, 15 dagar HO CHI MINH CITY KRYSSNING - CHAU DOC PHNOM PENH SIEM REAP LUANG PRABANG Följ med SPF Seniorerna Stockholmsdistriktet på en resa längs

Läs mer

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner - Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa till Bryssel där ni under en

Läs mer

MAGNIFIKA LOFOTEN ETT SAGOLIKT LANDSKAP

MAGNIFIKA LOFOTEN ETT SAGOLIKT LANDSKAP RESA LOFOTEN MAGNIFIKA LOFOTEN ETT SAGOLIKT LANDSKAP Lofoten är en ögrupp vid Norges nordvästra kust. Huvudöarna Lofoten har en total landyta på 1227 km² och en befolkning på cirka är Austvågøy, Gimsøy,

Läs mer

RESA TANZANIA & ZANZIBAR

RESA TANZANIA & ZANZIBAR RESA TANZANIA & ZANZIBAR SAFARI PÅ RIKTIGT I TANZANIA Tanzania är ett land som lockar allt fler äventyrslystna turister. För många är det en livslång dröm att få se och uppleva den afrikanska naturen och

Läs mer

KROATIEN 26 september 1 oktober, 2015

KROATIEN 26 september 1 oktober, 2015 KROATIEN 26 september 1 oktober, 2015 Följ med på en resa där ni upplever Kroatiens historia och kultur. Vi färdas bekvämt runt i egen buss och besöker städerna Makarska, Trogir, Split, Zadar, Sibenik

Läs mer

FRANSKA OCH ITALIENSKA RIVIERAN

FRANSKA OCH ITALIENSKA RIVIERAN FRANSKA OCH ITALIENSKA RIVIERAN Pittoreska städer, frestande badvikar, frodiga olivlundar, gastronomiska upplevelser och ett härligt klimat det är Rivieran. Följ med och upplev både den franska och den

Läs mer

VACKRA ITALIEN OCH MILANO SLÅENDE VACKER ARKITEKTUR ETT FOTBOLLENS LAND

VACKRA ITALIEN OCH MILANO SLÅENDE VACKER ARKITEKTUR ETT FOTBOLLENS LAND RESA MILANO VACKRA ITALIEN OCH MILANO Italien är med sina 60,6 miljoner invånare det femte mest folkrika landet i Europa. Den näst största staden är Milano, belägen i Lombardiet. Ett vackert kullandskap

Läs mer