Höjdpunkter: Världsberömda sevärdheter inklusive Kinesiska muren Spännande smakupplevelser Populär reseledare Centralt boende

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Höjdpunkter: Världsberömda sevärdheter inklusive Kinesiska muren Spännande smakupplevelser Populär reseledare Centralt boende"

Transkript

1 DET ÄKTA KINA Välkommen att följa med oss till Kina. I tio dagar kommer vi att besöka tre berömda städer. Vi möts av ett myllrande folkliv, gamla traditioner (inte minst mattraditioner), kinesisk konst och kultur, men också det nya Kina. I alla städerna bor vi centralt, vilket ger oss möjlighet att uppleva saker på egen hand, utöver det fasta programmet. Vår färd går först till staden Xi an, som är en av Kinas äldsta städer. Här kommer vi att se ett av de föreslagna åttonde underverken, Terrakottaarmén, liksom Asiens största musikfontän vilket är en enorm upplevelse. Sedan åker vi vidare till Pingyao, en av tre gamla kinesiska städer som finns med på Unescos världsarvslista. Här får vi uppleva en stad som inte förändrats sedan 1500-talet. Till slut reser vi till Beijing, Kinas år gamla huvudstad, med världsberömda sevärdheter som Kinesiska muren, Förbjudna staden och Sommarpalatset, bara för att nämna några. Efter de fantastiska sevärdheterna väntar det berömda kinesiska köket på oss. Stadens många restauranger tar oss på en kulinarisk resa med spännande smakupplevelser från matstånden längs med trottoaren, där du väljer mat i köket, till lyxrestauranger där du bokstavligen kommer att känna dig som kejsaren själv! Och glöm inte den fantastiska shoppingen!

2 Vi tar höghastighetståget mellan platserna och bor på bra centralt belägna hotell i alla städerna, vilket ger oss möjlighet att på egen hand uppleva dem. Vår fantastiska reseledare Erik kommer att visa oss sitt alldeles egna Kina. Tidigare resenärer kan inte nog lovorda Erik, och vi garanterar att du också får en helt oförglömlig upplevelse. Höjdpunkter: Världsberömda sevärdheter inklusive Kinesiska muren Spännande smakupplevelser Populär reseledare Centralt boende

3 HOTELLEN Xi an: Grand New World Hotel **** (2 nätter) Adress: 172 Lianhu Rd, Lianhu, Xi an Hotellet ligger i centrala Xi an. Hotellet har inomhuspool och träningsstudio, restaurang och bar. Rummen har Wi-Fi. Kylin Grand Hotel **** (2 nätter) 76 Chenghuangmiao Street, Pingyao Hotell centralt beläget i Gamla stan. Här har gästerna tillgång till Wi-Fi, litet kassaskåp, hårfön, luftkonditionering, bastu samt en inomhuspool. Beijing: Capital Hotel **** (4 nätter) Adress: 3 Qianmen E Street, Dongcheng Qu, Beijing Shi Ett förstaklasshotell i modern, luxuös stil. Det ligger nära historiska sevärdheter och populära shoppingstråk. Det har inomhuspool och en stor trädgård. Rummen är stora och har tillgång till Wi-Fi.

4 PROGRAM Observera att programmet är preliminärt och att ändringar kan uppstå. Reseledaren informerar er vidare vid ankomst. F = Frukost L = Lunch M = Middag Dag 1 Utresedag Avresa från Sverige. Flygtid till Xi an är ca tio timmar inkl flygbyte i Helsingfors. Middag serveras ombord. Dag 2 Ankomst Xi an (L, M) Efter tidig frukost på flyget landar vi på flygplatsen Xian Xianyang. Här möts vi av vår skandinavisktalande guide, Erik. Vi kan inte checka in på hotellet så tidigt, så vi börjar med sightseeing på en gång. Vi tar först en promenad på den gamla stadsmuren. Det finns också möjlighet att cykla på den. Därefter åker vi till Stora vildgåspagoden, en buddistisk pagod som byggdes på 600-talet. Vi får även se Asiens största musikfontän. Efter lunch tar vi det lugnt på hotellet i några timmar. Middag. Dag 3 Xi an Terrakottaarmén (F, L, M) I dag börjar vi med en tur till den världsberömda Terrakottaarmén. Armén är del av ett masoleum, där man byggt ett stort museum. Terrakottasoldaterna är i naturlig storlek och består av bränd lera. Armén gjordes på uppdrag av en tidigare kinesisk kejsare för att den skulle beskydda honom i livet efter detta. Lunch. Därefter besöker vi ett konstmuseum där vi får lära oss att skriva kalligrafi med pensel. Till middag äter vi Kinas nationalrätt dumplings (jiaozi). På kvällen kan vi se en dans- och sångföreställning från Tangdynastin.

5 Dag 4 Höghastighetståg till Pingyao (F, M) I dag är förmiddagen ledig i Xi an. Lunch ätes på egen hand. Ca kl 12 reser vi från hotellet till järnvägsstationen för att ta höghastighetståget CRH till Pingyao. Resan är på 50 mil och tar 3 timmar. Middag äter vi i Pingyao. Dag 5 Pingyao (F, L) Efter frukost går vi i Gamla stan i Pingyao. Staden grundlades för år sedan och har kvar sin stil från Mingdynastin. Byggnaderna är 500 år gamla och välbevarade. Här får vi uppleva hur Kina var under kejsartiden. Gamla stan i Pingyao är med på Unescos världsarvslista och är en av de tre främsta äldre städer vi ska besöka. Vi besöker bl a stadsmuren och Kinas första bank, Rishengchang. Till lunch ska vi i dag lära oss att själva göra dumplings. Eftermiddagen är fri och middag äts på egen hand. Det finns många små restauranger i Gamla stan. Dag 6 Beijing Sommarpalatset (F, L, M) Efter en tidig frukost åker vi till järnvägsstationen och reser med höghastighetståget CRH till Beijing. Hela resan är på 70 mil och tar fyra timmar. Vi äter medhavd lunch på tåget. Väl framme i Beijing tar vi oss till idylliska Sommarpalatset, kejsarfamiljens tidigare sommarresidens, med dess konstgjorda bergstoppar, vattenanläggningar och över vackra hus, paviljonger och broar som är hopkopplade med Changlang, en 728 meter lång och vackert dekorerad, överbyggd gång. På vägen tillbaka till hotellet besöker vi en fabriksförsäljning av kinesiska sötvattenspärlor. Middag äter vi nära hotellet.

6 Dag 7 Beijing Förbjudna staden (F, L, M) I dag startar vi tidigt och börjar med att åka till praktfulla Förbjudna staden. Palatset har rum och salar. Förbjudna staden är också världens största museum för orientalisk konst. Sedan tar vi oss till hutongerna och lär oss om vardagslivet där. Hutongerna är gamla bostadskvarter som präglas av långa byggnader, trånga gator och gränder. Vi åker cykeltaxi genom de smala gatorna. Lunch äter vi i ett kinesiskt hem. Därefter besöker vi en silkesbutik med tillhörande museum och lär oss om hur man producerar silke från kokonger. Givetvis kan man shoppa här; i butiken finns ett stort urval av alla slags silkesvaror till rimliga priser. Middag. Kvällens underhållning är en fantastisk akrobatikföreställning. Dag 8 Beijing, Den kinesiska muren (F, L) Kinesiska muren står på dagens program. För de flesta Kinaresenärer är detta den verkliga höjdpunkten. Byggandet av muren påbörjades redan 300-talet f Kr, och muren sträcker sig i dag över km från öst till väst. Att vara uppe på muren en vacker dag är en obeskrivlig upplevelse. På vägen dit besöker vi en fabrik som har specialiserat sig på cloisonné, ett otroligt arbetskrävande och fint hantverk med traditioner från Beijing. Lunch. På eftermiddagen går vi på shoppingrunda på den berömda silkesmarknaden, som nog många kommer att uppskatta. Middag på egen hand. Dag 9 Beijing, ledig dag (F, M) Dagen är fri. Ingen gemensam lunch. Reseledaren tipsar gärna om vad du kan hitta på. På kvällen blir det avslutningsmiddag på en flott restaurang som serverar pekinganka. Dag 10 Hemresedag (F) Vi reser till Beijings flygplats och flyger tillbaka till Sverige, hemkomst samma kväll.

7 PRISER OCH FLYGTIDER Pris per person i dubbelrum : per person Enkelrumstillägg 4 190: Flygtider med Finnair: 21 sep Stockholm Arlanda Helsingfors 14:35 16:35 21 sep Helsingfors Xi an 17:45 06:40 (ankomst nästa dag) 30 sep Beijing Helsingfors 10:55 14:15 30 sep Helsingfors Stockholm Arlanda 16:50 16:50 (lokal tid) Behöver du anslutning från andra städer hjälper vi dig med det. Kontakta oss för priser och förslag. Ingår: Flyg Stockholm Arlanda Kina Stockholm Arlanda. Övernattning på bra 4-/5-stjärniga hotell med frukost. Alla flygskatter och -avgifter. 6 middagar med ett glas dryck. 6 luncher med ett glas dryck. Transport och entréavgifter enligt program. Höghastighetståg Xi an Pingyao Beijing. Skandinavisktalande reseledare vid ankomsten till Kina. Engelsktalande lokalguide i städerna. Ingår inte: Reseförsäkring och avbeställningsskydd. Övriga måltider. Anslutningar från andra platser. Visum till Kina. Dricks till guider och chaufförer. Var uppmärksam på att program och flygtider är preliminära. Slutgiltigt datum för avresa framkommer av dina resehandlingar.

8 INFORMATION INFÖR AVRESA VISUM Vi vill göra dig uppmärksam på att inresebestämmelserna kan ändras. Aller Travel tar inte ansvar för om följande information om inresebestämmelser eller krav på visum ändras med kort varsel. Det är resenärens ansvar att ha giltiga inresehandlingar till och att hålla sig à jour med gällande inresebestämmelser för respektive land. Alla svenska medborgare måste ha visum för att komma in i Kina och passet måste vara giltigt minst 6 månader efter hemkomst. Visum ordnar du på egen hand och information och blanketter får du genom Chinese Visa Application Service Centre. Var noga med att läsa all information från dem gällande vad som krävs vid ansökan om visum. Är ditt pass giltigt? För att få visum till Kina gäller: Passet måste innehålla minst ett helt och tvåsidigt uppslag för att man ska få visum. Visumet är en etikett som klistras in på en hel sida. Den andra sidan ska användas för stämplar vid in- och utresa. Passet måste vara giltigt sex månader framåt i tiden från dagen för utresa ur Kina. Passet måste vara helt, får ej vara skadat eller sprucket. Kinas ambassad och konsulat kompromissar inte om dessa krav. Om ditt pass inte uppfyller kraven måste du skaffa nytt pass. Som resenär ansvarar du själv för att ansöka om visum och att du har ett giltigt pass vid avresa till Kina. Beviljad ansökan är giltig i 3 månader, så man kan inte ansöka om visum tidigare än 3 månader före avresa. Vi rekommenderar att du är ute i god tid, ca en månad före avresa. Pris för visum till Kina är vid dagens datum 1 250: för enkel resa och beroende på vilket slags visum man söker. På vår resa gäller vanligt turistvisum. Vi kan inte ansöka om visum till dig men vi sammanställer information om ansökan när det börjar bli dags. De som inte har möjlighet att ansöka själva kan anlita visumserviceföretag. VACCINATIONER Krav och rekommendationer för vilka vaccinationer som gäller ändras ofta, vi ser därför gärna att du kontaktar din läkare eller närmaste vaccinationsmottagning för mer detaljerad information. Generellt gäller att alla är vaccinerade mot difteri, stelkramp och polio, eventuellt behöver dessa fyllas på om det gått lång tid sedan senaste vaccination.

EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA

EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA Följ med till Edinburgh i hjärtat av Skottland. Bekanta dig med den skotska kulturen, storstadens attraktioner, den skotska gästfriheten och smaken av världens bästa whisky.

Läs mer

WIEN MUSIK & KULTUR. Upplev våren med oss i musikens huvudstad!

WIEN MUSIK & KULTUR. Upplev våren med oss i musikens huvudstad! WIEN MUSIK & KULTUR Vackra Wien är en raffinerad pärla med mycket att se och göra. Klassisk musik, imponerande arkitektur och den charmiga kafékulturen är bara lite av vad vi får uppleva. Donau delar staden

Läs mer

3 LÄNDER 3 HISTORIER

3 LÄNDER 3 HISTORIER 3 LÄNDER 3 HISTORIER Den dalmatiska kusten räknas som en av Europas vackraste. Följ med oss på en spännande resa där vi bor både i Split och i Dubrovnik och dessutom tar oss till historiskt intressanta

Läs mer

En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår

En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår Club Eriks noga utvalda upplevelser En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår Två avresedatum!! 17-24 & 20-27 november 2016 Sista minuten-erbjudande till Kina

Läs mer

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen.

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen. VACKRA PRAG Följ med och upplev vackra Prag! Staden som bjuder på allt vi förväntar oss av en storstad i form av historia, kultur, restauranger och goda shoppingmöjligheter. Under våra dagar i Prag lär

Läs mer

HOLLAND I BLOMNING. Man måste ha sett det med egna ögon för att förstå hur stor, varierad och fantastisk den här parken är.

HOLLAND I BLOMNING. Man måste ha sett det med egna ögon för att förstå hur stor, varierad och fantastisk den här parken är. HOLLAND I BLOMNING När det i början av maj fortfarande kan vara lite ostadigt väder här hemma i Sverige har som regel Nederländerna haft härlig vår ett tag. Uteserveringarna är öppna och vårblommor finns

Läs mer

15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN

15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Stora Kina 15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Planerade avgångar 2014: 30/3, 10/4, 9/5, 23/5, 22/6, 11/7, 10/8, 8/9, 6/10, 17/10 (kontakta oss för senare avgångar)

Läs mer

8 DAGAR PEKING DE LUXE

8 DAGAR PEKING DE LUXE 8 DAGAR PEKING DE LUXE NYTT PROGRAM 2014! Kinas huvudstad välkomnar dig med magnifika kejsarpalats, spännande marknader och ett myller av människor. Under en vecka får du uppleva en fantastisk mix av en

Läs mer

Beijing - Peking 8 dagar 30 mars 6 april 2014

Beijing - Peking 8 dagar 30 mars 6 april 2014 Beijing - Peking 8 dagar 30 mars 6 april 2014 Följ med till Kinas huvudstad Peking, en resa som lägger beslag på alla dina sinnen! Upplev alla kända platser, som du drömt om att få se - den mytomspunna

Läs mer

Klassiska Kina. 3-15 april 2008 och. 6-18 april 2008

Klassiska Kina. 3-15 april 2008 och. 6-18 april 2008 Klassiska Kina 3-15 april 2008 och 6-18 april 2008 Det här är Kinaresan för Er som åker till Kina för första gången eller kanske den enda gången som Ni åker till dit. Ni besöker många av de platser som

Läs mer

PROVENCE & MONACO När hösten är som vackrast går vår resa till Provence och den franska rivieran.

PROVENCE & MONACO När hösten är som vackrast går vår resa till Provence och den franska rivieran. PROVENCE & MONACO När hösten är som vackrast går vår resa till Provence och den franska rivieran. Följ med till södra Frankrike där vi ska uppleva storstaden Nice, furstliga Monaco och flera charmiga provensalska

Läs mer

Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet

Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet 2011-07-21 Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet Resa till Peking, Zhengzhou och Shaolin den 16-29 november, 2011, 14 dagar Vår resa går till Peking och därefter direkt vidare till

Läs mer

Stora Kina. 15 DAGAR - PEKING-SUZHOU-TONGLI-SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Planerade avgångar 2015: 26/3, 19/4 (kontakta oss för senare avgångar)

Stora Kina. 15 DAGAR - PEKING-SUZHOU-TONGLI-SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Planerade avgångar 2015: 26/3, 19/4 (kontakta oss för senare avgångar) Stora Kina 15 DAGAR - PEKING-SUZHOU-TONGLI-SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Planerade avgångar 2015: 26/3, 19/4 (kontakta oss för senare avgångar) Pris i delat dubbel: 23750kr med Air China, 25750kr med SAS

Läs mer

TERRAKOTTA ARMÉN OCH SAGOLIKA SÖDRA KINA

TERRAKOTTA ARMÉN OCH SAGOLIKA SÖDRA KINA TERRAKOTTA ARMÉN OCH SAGOLIKA SÖDRA KINA 7 15 OKTOBER 2016 9 DAGAR XIAN GUILIN YANGSHOU PEKING Upplev några av Kinas storslagna sevärdheter som Terrakotta armén i Xian och de sagolika sockertoppsbergen

Läs mer

DRÖMRESAN TILL PROVENCE

DRÖMRESAN TILL PROVENCE DRÖMRESAN TILL PROVENCE Följ med till Provence och njut av det goda livet! Vår reseledare, Finn Emilsen, jobbar till vardags som vinimportör, med fokus på vin från Provence. Det började med ett vinslott

Läs mer

RIGA BALTIKUMS PARIS

RIGA BALTIKUMS PARIS RIGA BALTIKUMS PARIS Riga; en vacker, modern och historisk stad. Lettlands huvudstad Riga är inte bara ett populärt resmål för oss i Norden, Riga lockar nämligen folk från hela världen. Vi förstår precis

Läs mer

Stora Kina. 15 DAGAR - PEKING-SUZHOU-TONGLI-SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Planerade avgångar 2016: 21/3 (kontakta oss för senare avgångar)

Stora Kina. 15 DAGAR - PEKING-SUZHOU-TONGLI-SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Planerade avgångar 2016: 21/3 (kontakta oss för senare avgångar) Stora Kina 15 DAGAR - PEKING-SUZHOU-TONGLI-SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Planerade avgångar 2016: 21/3 (kontakta oss för senare avgångar) Pris i delat dubbel: 26250kr med Air China, 28750kr med Finnair

Läs mer

Julmarknadskryssning längs med Donau

Julmarknadskryssning längs med Donau Julmarknadskryssning längs med Donau Följ med och upplev den magiska stämningen på några av Europas vackraste julmarknader. Ombord på vår mysiga älvkryssningsbåt, Der Kleine Prinz, får du julstämning och

Läs mer

15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN

15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Stora Kina 15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Planerade avgångar 2013: 10/3, 16/3, 21/3, 26/3, 27/3, 28/3, 8/4, 9/4 (kontakta oss för senare avgångar) Det här är resan

Läs mer

8 DAGAR PEKING DE LUXE

8 DAGAR PEKING DE LUXE 8 DAGAR PEKING DE LUXE Följ med till Peking, staden som aldrig lämnar sin besökare oberörd. Under en spännande vecka upplever vi tillsammans med vår svensktalande guide Pekings mix av världsarv och pulserande

Läs mer

Peking-Tibet med tåg

Peking-Tibet med tåg Peking-Tibet med tåg 13 DAGAR - PEKING-LHASA-GYANTSE-SHIGATSE planerade avgångar 2013: 25/6, 10-21/9 Pris i delat dubbelrum (enkelrumstillägg 2550kr) avresa 25/6 23650kr avresa 10/9 24650kr Denna kontrastrika

Läs mer

RUNDRESA TILL CHONGQING - LHASA - GYANTSE - SHIGATSE - 14 DAGAR

RUNDRESA TILL CHONGQING - LHASA - GYANTSE - SHIGATSE - 14 DAGAR Tibet världens tak RUNDRESA TILL CHONGQING - LHASA - GYANTSE - SHIGATSE - 14 DAGAR Planerad avgång 2015: Denna resa är just nu under produktion. Kontakta oss gärna så sätter vi upp dig på en intresselista.

Läs mer

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER RESA FLORENS FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER Florens är utan tvekan en av världens mest omtalade och lovsjungna Det är en svindlande känsla att upptäcka det övermått av sevärdheter städer. Staden är

Läs mer

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST RESA TILL ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST Istanbul metropolen vid Bosporen är gräns och smältdegel på samma gång. Här tycks Europa möta Asien inför en slutgiltig kraftmätning. Öst mot väst. Ur denna

Läs mer

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST RESA TILL ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST Istanbul metropolen vid Bosporen är gräns och smältdegel på samma gång. Här tycks Europa möta Asien inför en slutgiltig kraftmätning. Öst mot väst. Ur denna

Läs mer

15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN

15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Stora Kina 15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Planerade avgångar 2012: 17/6-1/7, 25/6-9/7, 6-20/7, 19/7-2/8, 3-17/8, 17-31/8, 2-16/9, 6-20/9, 16-30/9, 4-18/10, 7-21/10,

Läs mer

TIDNINGEN LAND LÄSARRESA Resa till Peking och Shanghai 4 12 NOVEMBER, 9 dagar

TIDNINGEN LAND LÄSARRESA Resa till Peking och Shanghai 4 12 NOVEMBER, 9 dagar TIDNINGEN LAND LÄSARRESA Resa till Peking och Shanghai 4 12 NOVEMBER, 9 dagar Att beskriva Kina som resmål i ett fåtal ord är omöjligt, upplevelserna tar helt enkelt aldrig slut. Kanske är det just blandningen

Läs mer

Konstresa Venedig aug 2019

Konstresa Venedig aug 2019 Namn: Venedig Professionell Antal: Ca 10-24 personer Resmål: Venedig Datum: Guide: Martin Schibli Venedig En resa till alla som arbetat med konst och kultur i stora eller små organisationer. Den 58:e Venedigbiennalen

Läs mer

I samarbete med

I samarbete med Kinas GP 2015 Shanghai 9 14 april Upplev Kinas största stad, Shanghai. Här byggs det nya skyskrapor i rasande fart och det moderna i kombination med det europeiska koloniala arvet gör Shanghai till en

Läs mer

MAKARSKA DEN KROATISKA RIVIERAN

MAKARSKA DEN KROATISKA RIVIERAN MAKARSKA DEN KROATISKA RIVIERAN Makarska har en rik historia som sträcker sig tillbaka ända till Romarriket. I området finns fler vackra kyrkor som speglar stadens historia, inte minst genom bevarade konstverk

Läs mer

Stora Kina. Resan inkluderar:

Stora Kina. Resan inkluderar: Stora Kina 15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Planerade avgångar 2011: 1-16SEP, 11-25SEP, 22SEP-6OKT, 10-24OKT, 13-27OKT, 21OKT-4NOV, 4-18NOV, 15-29NOV, 4-18DEC, 23FEB-9MAR,

Läs mer

Henrik Ingmanson KINARESA 28/3 4/4 2014 SA11D

Henrik Ingmanson KINARESA 28/3 4/4 2014 SA11D Henrik Ingmanson KINARESA 28/3 4/4 2014 SA11D INNEHÅLLSFÖRTECKNING Platsfakta 3 Program för Kinaresan 2014 4 Vårt hotell i Beijing 6 Förslag på packlista Kinaresa 7 Övrig information 8 Allmänna villkor

Läs mer

Polen runt - 8 dagar 12 augusti

Polen runt - 8 dagar 12 augusti 2018 Polen runt - 8 dagar 12 augusti Warszawa Välkommen med på vår sommarresa 2018. Vi väljer att resa till Polen och till huvudstaden Warszawa. Vi hinner även med ett besök i staden Krakow. Polen har

Läs mer

Östersjön runt Baltikum och Polen

Östersjön runt Baltikum och Polen Östersjön runt Baltikum och Polen Följ med och upptäck; Estland-Lettland-Litauen-Polen den 9 17 maj 2014 Rundresa från Öland/Kalmar via Stockholm Tallinn - Riga - Vilnius - Warmia/Mazurien- Gdansk/Gdynia

Läs mer

BERGEN STADEN MELLAN DE 7 FJÄLLEN

BERGEN STADEN MELLAN DE 7 FJÄLLEN BERGEN STADEN MELLAN DE 7 FJÄLLEN Följ med till Norge och Bergen staden mellan de sju fjällen. Upplev historia i en trevlig blandning med fantastisk natur, djupa fjordar och höga fjäll. Bergen är Norges

Läs mer

JULSTÄMNING I BERLIN

JULSTÄMNING I BERLIN JULSTÄMNING I BERLIN Eftersom Berlin är huvudstad i julgranens hemland är vi alla trygga i förvissningen om att staden varje år förvandlas till ett juläventyr. Juldekorationer, glühwein, korv och «pepparkakor»

Läs mer

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Vi gör en härlig kryssning längs den magnifika dalmatiska kusten och dess vackra öar. Under tre dagar på Adriatiska havet åker vi från en ö till en annan

Läs mer

Burmas gömda skatter - 2015

Burmas gömda skatter - 2015 Burmas gömda skatter - 2015 NYHET! 14 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY -BAGAN-NGAPALI BEACH 14 dagar Följ med på vår omfattande rundresa till ett av Asiens mest spännande länder. Vi får uppleva fantastiska

Läs mer

Östersjön runt Baltikum och Polen

Östersjön runt Baltikum och Polen Östersjön runt Baltikum och Polen Följ med oss och upptäck; Estland-Lettland-Litauen-Polen den 15-23 maj 2015 Rundresa från Öland/Kalmar via Stockholm Tallinn - Riga - Vilnius -Warmia/Mazurien- Gdansk/Gdynia

Läs mer

Tisdagen den 6 november Shanghai Heldagsutflykt där vi bl.a. besöker Shanghai Museum, TV tornet och Naijing Road.

Tisdagen den 6 november Shanghai Heldagsutflykt där vi bl.a. besöker Shanghai Museum, TV tornet och Naijing Road. Program Rundresa i Kina, 30 oktober 13 november 2007 med Dennis Liu Följ med till Kinas alla riktigt stora resmål. Huvudstaden Peking, supermetropolen Shanghai, siden- och trädgårdsstaden Suzhou, kejsarstaden

Läs mer

Anki Adventures Tanzania och Zanzibar gruppresa 7 november 2019

Anki Adventures Tanzania och Zanzibar gruppresa 7 november 2019 15/10 2018 Anki Adventures Tanzania och Zanzibar gruppresa 7 november 2019 Flyg med KLM från Stockholm KL1104 ARNAMS HK1 2 0630 0840 73H E 0 S KL 571 AMSJRO HK1 1015 2040 772 E 0 M PW 423 ARKZNZ HK1 1250

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

Östersjön runt Baltikum och Polen

Östersjön runt Baltikum och Polen Östersjön runt Baltikum och Polen Följ med oss och upptäck; Estland-Lettland-Litauen & Polen den 14-22 maj 2016 Rundresa från Öland/Kalmar via Stockholm Tallinn - Riga - Vilnius -Warmia/Mazurien- Gdansk/Gdynia

Läs mer

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019.

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019. Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa 18 24 september 2019. Följ med Mimosa kulturresa genom Europas moderna historia Onsdag 18 september Avresa från Arlanda till Wien (direktflyg

Läs mer

Rundresa i Kina - 20-29 mars 2015, (10 dagar )

Rundresa i Kina - 20-29 mars 2015, (10 dagar ) Rundresa i Kina - 20-29 mars 2015, (10 dagar ) PEKING - GUILIN YANGSHOU - PEKING Under denna resa besöker vi Peking, Guilin och Yangshuo och njuter av deras olikheter. I Peking ser vi majestätiska kejsarpalats

Läs mer

SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till "Temaresa Vin 2017". Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/

SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till Temaresa Vin 2017. Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/ SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till "Temaresa Vin 2017". Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/9 2017. Ungerns huvudstad Budapest består av två stadshalvor. Dessa var

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

PARIS EN STAD MED MÅNGA SIDOR SEVÄRDHETERNAS STAD PARIS SAINT-GERMAINE

PARIS EN STAD MED MÅNGA SIDOR SEVÄRDHETERNAS STAD PARIS SAINT-GERMAINE RESA PARIS PARIS EN STAD MED MÅNGA SIDOR Den vackra staden Paris, Frankrikes huvudstad, är en stad med många sidor och lager. Staden är full av storslagna och välkända monument och sevärdheter, men här

Läs mer

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t Golfresa till Norra Sydafrika 20-30 januari 2013 Måndag 21 Januari 2013 - Ankomst till Johannesburg kl 08.35 på morgonen med flyg SA 261. Er lokalguide möter upp på flygplatsen och visar vägen till bussen.

Läs mer

Alsace & Bourgogne. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Alsace & Bourgogne. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Alsace & Bourgogne Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e o c h B o u r g o g n e Alsace och Bourgogne - Guidad Rundresa Upptäck de pittoreska vinregionerna

Läs mer

PEKING 8 dagar MAGNIFIKA KINA. Peking Xi an Guilin Peking. En vecka i Peking med fullständigt program med svensk guidning och helpension.

PEKING 8 dagar MAGNIFIKA KINA. Peking Xi an Guilin Peking. En vecka i Peking med fullständigt program med svensk guidning och helpension. KINA PEKING 8 dagar En vecka i med fullständigt program med svensk guidning och helpension. 1 Dag 1. Avresa från Stockholm. Beräknad flygtid ca 9 timmar. Dag 2. Ankomst till på morgonen. Vi börjar med

Läs mer

PEKING 8 dagar MAGNIFIKA KINA. Peking Xi an Guilin Peking. En vecka i Peking med fullständigt program med svensk guidning och helpension.

PEKING 8 dagar MAGNIFIKA KINA. Peking Xi an Guilin Peking. En vecka i Peking med fullständigt program med svensk guidning och helpension. KINA PEKING 8 dagar En vecka i med fullständigt program med svensk guidning och helpension. 1 Dag 1. Avresa från Stockholm. Beräknad flygtid ca 9 timmar. Dag 2. Ankomst till på morgonen. Vi börjar med

Läs mer

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017 Följ med på en konst- och kulturresa till de vackra kustpärlorna i Kroatien Split och Dubrovnik! Kroatien lockar många besökare med sin slående vackra och skiftande natur mäktiga berg, kuperande landskap,

Läs mer

Indiens pärlor. 12 DAGAR, DELHI-AGRA-FATEHPUR SIKRI-RANTHAMBORE- JAIPUR-MANDAWA Planerade avgångar 2012: 9-20/10, 5-16/11,

Indiens pärlor. 12 DAGAR, DELHI-AGRA-FATEHPUR SIKRI-RANTHAMBORE- JAIPUR-MANDAWA Planerade avgångar 2012: 9-20/10, 5-16/11, Indiens pärlor 12 DAGAR, DELHI-AGRA-FATEHPUR SIKRI-RANTHAMBORE- JAIPUR-MANDAWA Planerade avgångar 2012: 9-20/10, 5-16/11, På denna resa får du uppleva Indiens nästan overkliga blandning av överdådiga palats,

Läs mer

Sydafrika. East London och Kapstaden. Avresa: 7/3 2012 15 dagar

Sydafrika. East London och Kapstaden. Avresa: 7/3 2012 15 dagar Sydafrika East London och Kapstaden Avresa: 7/3 2012 15 dagar Dag 1 (Sandviken) - Gävle - Johannesburg Vår resa börjar kl 11.30 med att hämta resenärer i Sandviken. Vi åker vidare via Gävle till Arlanda

Läs mer

HOCKEYWEEKEND I NEW YORK

HOCKEYWEEKEND I NEW YORK HOCKEYWEEKEND I NEW YORK Upplev 2 NHL-matcher under samma hockey-weekend: New York Rangers - Chicago Blackhawks, 27/2 kl 19:00 I Madison Square Garden New York Islanders - New Jersey Devils, 1/3 kl 13:00

Läs mer

Traditionell medicin och odontologi

Traditionell medicin och odontologi Traditionell medicin och odontologi Kursresa till Mongoliet 20-29 augusti 2012 Privat tilläggsresa: Vandring med kameler i Gobi 17-22 augusti 2012 Resplan Resan kan kombineras med FDI-kongressen i Hongkong

Läs mer

MADRID 2016 - EN HISTORISK RUNDRESA

MADRID 2016 - EN HISTORISK RUNDRESA MADRID 2016 - EN HISTORISK RUNDRESA Madrid och dess omgivning fascinerar! Här finns själva kärnan till det som idag utgör Spanien. Giftermålet 1479 mellan regenterna Isabella och Ferdinand enade Spaniens

Läs mer

COSTA BRAVA. Följ med till Spanien. - solfylld, sprudlande och spektakulär. Vi bjuder på flygresa och hotell i 3 nätter!

COSTA BRAVA. Följ med till Spanien. - solfylld, sprudlande och spektakulär. Vi bjuder på flygresa och hotell i 3 nätter! Följ med till Spanien - solfylld, sprudlande och spektakulär Det spanska köket Läckra tapas Sprudlande cava Spektakulär natur Surrealistisk konst Genial arkitektur COSTA BRAVA Vi bjuder på flygresa och

Läs mer

Succéresa i repris! Peking 2012

Succéresa i repris! Peking 2012 Succéresa i repris! Peking 2012 * Sommarlovsresa 26 juni 3 juli * Höstlovsresa 26 oktober 2 november Höstlovsresan till Peking 2011 blev snabbt fulltecknad och vi kunde inte erbjuda alla plats. Vi gör

Läs mer

Upplev Dublin i full feststämning!

Upplev Dublin i full feststämning! Upplev Dublin i full feststämning! Tradfest är en musikfestival som arrangeras varje år i Dublin, med konserter och musikaliska upplevelser i hela fem dagar! Tradfest är en folkmusikfestival med fokus

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA RESA MALTA VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA Den vackra östaten Malta ligger i mellersta Medelhavet, mellan Libyen i söder och Italien i norr. Malta är Europas sydligaste stat och har drygt 400 000 invånare.

Läs mer

Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh

Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh Club Eriks noga utvalda upplevelser Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh Karaktäristiska whiskydestillerier i vackra miljöer Följ med Club Eriks på vår välkomponerade whiskyresa

Läs mer

ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP REYKJAVIK EN MÅNGSIDIG STAD

ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP REYKJAVIK EN MÅNGSIDIG STAD RESA ISLAND ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. Än i dag syns spåren tydligt efter hur naturen har format

Läs mer

New Jersey San Jose NY Rangers Boston. Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes

New Jersey San Jose NY Rangers Boston. Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes Resa 1 27 Februari Matcher: NY Rangers Chicago New Jersey San Jose NY Rangers Boston Resa 2 21 Mars Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes

Läs mer

Fantastiska Georgien. 12 dagars rundresa

Fantastiska Georgien. 12 dagars rundresa Ltd georgien Fantastiska Georgien 12 dagars rundresa Dag 1: avresa: Från Stockholm eller Köpenhamn. Dag 2: Tbilisi Tidigt på morgonen anländer vi till Georgien och huvudstaden Tbilisi. Vi möts på flygplatsen

Läs mer

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Välkomna med på en resa till Österrike och Slovakien. Vi börjar i Salzburg de första två dagarna. Staden där så många berömdheter

Läs mer

Italien har en väldigt lång och fin jultradition, framför allt i de norra delarna av landet.

Italien har en väldigt lång och fin jultradition, framför allt i de norra delarna av landet. Julmarknad i Italien Italien har en väldigt lång och fin jultradition, framför allt i de norra delarna av landet. Missa inte denna möjlighet att uppleva tre julmarknader, som alla har sin särart. Vi besöker

Läs mer

IRLAND. Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018!

IRLAND. Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018! IRLAND Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018! Vi reser med buss till Köpenhamn och flyg vidare till Dublin. Under rundresan på Irland,

Läs mer

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 Bourgogne namnet känner man igen och förknippar med vin. Och, naturligtvis finns här mycket och gott av den varan. Men, Bourgogne är inte bara vin! Här finns fantastiska

Läs mer

2007-08-27 Skogen i skolan -ett centrum för samarbete

2007-08-27 Skogen i skolan -ett centrum för samarbete 2007-08-27 Skogen i skolan -ett centrum för samarbete Tema Resa i Kina med Kultur, teknik och shopping 28 oktober - 4 november 2007 Inbjudan Tema Resa Kina Kultur, teknik och shopping Alla pratar om Kina

Läs mer

Drömmarnas Indien NYTT PROGRAM 2016 13 DAGAR DELHI - VARANASI AGRA - JAIPUR - MUMBAI HÖJDPUNKTER

Drömmarnas Indien NYTT PROGRAM 2016 13 DAGAR DELHI - VARANASI AGRA - JAIPUR - MUMBAI HÖJDPUNKTER Drömmarnas Indien Upplev det bästa av Indien, sagornas land. Att se pilgrimerna bada i den heliga floden Ganges och beskåda det mytomspunna Taj Mahal, blir minnen för livet. Vi får också se fantastiskt

Läs mer

KULTUR OCH HISTORIA I BUDAPEST

KULTUR OCH HISTORIA I BUDAPEST KULTUR OCH HISTORIA I BUDAPEST Ungern ligger i hjärtat av det gamla Europa och är välkänt för god mat, varma termalbad och vinerna som är folkets stolthet. Budapest är en vacker kulturstad med mycket att

Läs mer

Dag 02: Ho Chi Minh Staden, Saigon Cu Chi Tunnlarna. Kort beskrivning. Dag 01: Ankomst Ho Chi Minh Staden, Saigon. Detta ingår

Dag 02: Ho Chi Minh Staden, Saigon Cu Chi Tunnlarna. Kort beskrivning. Dag 01: Ankomst Ho Chi Minh Staden, Saigon. Detta ingår Kort beskrivning Avresedatum enligt kundens önskemål (Flyg till och från Vietnam ingår ej) Detta ingår Inrikes flyg i Vietnam Engelsktalande guide under utflykterna 14 nätter med del i dubbelrum på hotell

Läs mer

Weekend i Washington DC

Weekend i Washington DC Weekend i Washington DC Weekendresa till Washington D.C. med besök till stadens alla sevärdheter. På denna resa till Washington D.C. får ni åka båt på Potomacfloden till Mount Vernon, ni ser kända monument

Läs mer

KROATIEN 26 september 1 oktober, 2015

KROATIEN 26 september 1 oktober, 2015 KROATIEN 26 september 1 oktober, 2015 Följ med på en resa där ni upplever Kroatiens historia och kultur. Vi färdas bekvämt runt i egen buss och besöker städerna Makarska, Trogir, Split, Zadar, Sibenik

Läs mer

LAS VEGAS NÖJENAS STAD

LAS VEGAS NÖJENAS STAD MÄSSRESA LAS VEGAS LAS VEGAS NÖJENAS STAD Las Vegas är den största staden i delstaten Nevada i sydvästra USA. Staden är ett centrum för alla möjliga upplevelser och aktiviteter. Las Vegas är ett av världens

Läs mer

Personalresan till Amsterdam

Personalresan till Amsterdam Personalresan till Amsterdam Jag har det stora nöjet att hälsa dig välkommen till personalresan som 2010 går till Holland och vackra Amsterdam. Vi kommer att starta avresan tidigt så det blir en lång,

Läs mer

Bologna Italiens kulinariska huvudstad oktober

Bologna Italiens kulinariska huvudstad oktober Bologna Italiens kulinariska huvudstad 24-27 oktober I Bolognas gamla stadsdelar kan du beskåda eleganta arkader, samt vackra byggnader och kulturskatter som Palazzo Comunale, 1300-talsbasilikan San Petronio

Läs mer

VACKRA ITALIEN OCH MILANO SLÅENDE VACKER ARKITEKTUR ETT FOTBOLLENS LAND

VACKRA ITALIEN OCH MILANO SLÅENDE VACKER ARKITEKTUR ETT FOTBOLLENS LAND RESA MILANO VACKRA ITALIEN OCH MILANO Italien är med sina 60,6 miljoner invånare det femte mest folkrika landet i Europa. Den näst största staden är Milano, belägen i Lombardiet. Ett vackert kullandskap

Läs mer

Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017!

Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017! Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017! Landet som styrts av både Portugal och Indonesien innan det blev självständigt 1999 är en outforskad pärla i sydöstra Asien. På denna resa

Läs mer

RESA TANZANIA & ZANZIBAR

RESA TANZANIA & ZANZIBAR RESA TANZANIA & ZANZIBAR SAFARI PÅ RIKTIGT I TANZANIA Tanzania är ett land som lockar allt fler äventyrslystna turister. För många är det en livslång dröm att få se och uppleva den afrikanska naturen och

Läs mer

SPF resa till Kina för SPF Kungsholmen/S:t Göran Kinas Pärlor 9-19 september 2010

SPF resa till Kina för SPF Kungsholmen/S:t Göran Kinas Pärlor 9-19 september 2010 Sida 1 av 5 Att: Gun Eva Weider och Birgitta Borgström SPF Kungsholmen/S:t Göran Stockholm 27 januari 2010 SPF resa till Kina för SPF Kungsholmen/S:t Göran Kinas Pärlor 9-19 september 2010 LOTUS TRAVEL

Läs mer

http://kinalotsen.se/kinaresor/resor/kultur-och-historia/

http://kinalotsen.se/kinaresor/resor/kultur-och-historia/ Sida 1 av 5 018-12 28 88 resor@kinalotsen.se Gryta Säva 32 749 63 Örsundsbro RESOR VÅR RESEBYRÅ SAGT OM OSS ALLT OM KINA BILDER Tibet natur, kultur, nomadfolk Tibet, Peking och Xian 8 25 september, 27

Läs mer

Vinresa till Niederösterreich Österrike

Vinresa till Niederösterreich Österrike Vinresa till Niederösterreich Österrike Slutet av september, början på oktober 2015 med Munskänkarna Otterbäcken 2015 är Niederösterreich i Österrike utsedd till årets vinort/region av Munskänkarna centralt.

Läs mer

Hälsoresa med Fia Hobbs Peking & Beidaihe 17-28

Hälsoresa med Fia Hobbs Peking & Beidaihe 17-28 Hälsoresa med Fia Hobbs Peking & Beidaihe 17-28 maj 2012 PROGRAM Dag 1, torsdag 17 maj Avresa från Stockholm med Air China direkt till Peking tillsammans med Fia Hobbs. Resan tar drygt åtta timmar. Middag,

Läs mer

FRANSKA OCH ITALIENSKA RIVIERAN

FRANSKA OCH ITALIENSKA RIVIERAN FRANSKA OCH ITALIENSKA RIVIERAN Pittoreska städer, frestande badvikar, frodiga olivlundar, gastronomiska upplevelser och ett härligt klimat det är Rivieran. Följ med och upplev både den franska och den

Läs mer

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner - Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa till Bryssel där ni under en

Läs mer

Reseprogram Moheda SPF Seniorerna Budapest med Pusztan, Ungern 6-11 september 2017

Reseprogram Moheda SPF Seniorerna Budapest med Pusztan, Ungern 6-11 september 2017 Ungerns huvudstad Budapest består av två stadshalvor. Dessa var tidigare två självständiga städer. Buda ligger på vänstra sidan av floden Donau och Pest på den högra. År 1873 blev de till en stad som idag

Läs mer

Weekend i Washington DC

Weekend i Washington DC Weekend i Washington DC Weekendresa till Washington D.C. med besök till stadens alla sevärdheter. På denna resa till Washington D.C. får ni åka båt på Potomacfloden till Mount Vernon, ni ser kända monument

Läs mer

Resa til Sri Lanka med tidningen nära med vistelse på Ayurvedisk klinik 11 nov Avresa 12 nov Framme på Sri Lanka (m)

Resa til Sri Lanka med tidningen nära med vistelse på Ayurvedisk klinik 11 nov Avresa 12 nov Framme på Sri Lanka (m) Resa till Sri Lanka med tidningen nära med vistelse på Ayurvedisk klinik 11 nov Avresa Flygtider Arlanda: Avresa med Qatar från Stockholm kl. 21.30. Flygtider Göteborg: Avresa med SAS kl. 18.50 och ankomst

Läs mer

Sydafrika. Avresa: 7 mars 2015 15 dagar

Sydafrika. Avresa: 7 mars 2015 15 dagar Sydafrika East London och Kapstaden Avresa: 7 mars 2015 15 dagar Vi erbjuder här en unik resa till Sydafrika med Laila Nordfors som reseledare. Laila har på uppdrag av Gävle Kommun haft ett tätt samarbete

Läs mer

Stora städer Ett äventyr Vi skräddarsyr Er resa

Stora städer Ett äventyr Vi skräddarsyr Er resa Stora städer Ett äventyr Vi skräddarsyr Er resa I denna folder hittar du några utvalda städer och hotell. Hotellubudet är enormt och vi presenterar här endast några få utvalda. På www.hotelreservation.se

Läs mer

Marockos kungliga städer

Marockos kungliga städer . Resefakta Var: Marrakech, Casablanca, Fes, Meknes, Rabat När: Året runt Längd: 7 nätter/8 dagar Visum krävs: Nej Pris från: 8590 SEK per person i delat dubbelrum. Marockos kungliga städer Om resan Marrakech,

Läs mer

Burmas gömda skatter

Burmas gömda skatter Burmas gömda skatter NYHET! 14 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY -BAGAN-NGAPALI BEACH Följ med på vår omfattande rundresa till ett av Asiens mest spännande länder. Vi får uppleva fantastiska sevärdheter

Läs mer

Burmas Underverk. Resan inkluderar NYHET! 15 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY- MOUNT POPA-BAGAN-NGAPALI BEACH

Burmas Underverk. Resan inkluderar NYHET! 15 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY- MOUNT POPA-BAGAN-NGAPALI BEACH Burmas Underverk NYHET! 15 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY- MOUNT POPA-BAGAN-NGAPALI BEACH Planerad avgång 2013 Denna resa är just nu under produktion. Kontakta oss gärna så sätter vi upp dig på en intresselista.

Läs mer

Vietnam & Kambodja LIGHT

Vietnam & Kambodja LIGHT Vietnam & Kambodja LIGHT 12 DAGAR HO CHI MINH CITY - SIEM REAP - SIHANOUKVILLE - PHNOM PENH NYHET! Upplev södra Vietnam och Kambodjas allra främsta sevärdheter. Vi inleder vår resa i spännande Ho Chi Minh

Läs mer

Hotell. ARLINGTON HOTEL *** Bachelors Walk, O`Connell Bridge Dublin 1

Hotell. ARLINGTON HOTEL *** Bachelors Walk, O`Connell Bridge Dublin 1 MUSIKFEST I DUBLIN Tradfest är en musikfestival som arrangeras varje år i Dublin, med konserter och musikaliska upplevelser i hela fem dagar! Tradfest är en folkmusikfestival med fokus på irländsk folkmusik.

Läs mer

Estland. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Estland. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Estland Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - E s t l a n d Estland Intensiv - Guidad Rundresa Utforksa det kulturella och historiska arvet i Estland på vår 8-dagars

Läs mer

PILGRIMSVANDRING SANTIAGO DE COMPOSTELA

PILGRIMSVANDRING SANTIAGO DE COMPOSTELA PILGRIMSVANDRING SANTIAGO DE COMPOSTELA Följ i pilgrimernas fotspår på ett behagligt sätt! På den här resan får du uppleva härliga spanska landskap, medeltidsstäder med vackra kyrkor och mer än 1 000 års

Läs mer