Föreningsnytt medlemsinformation från Dalarna

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Föreningsnytt medlemsinformation från Dalarna"

Transkript

1 1 Juni 2014 Föreningsnytt medlemsinformation från Dalarna Ett mål har varit att bli 500 medlemmar, och så blev det i mars månad. Detta firades med tårta vid cafékvällen i april. Ju fler medlemmar vi är, desto fler finns som förhoppningsvis kan vara med och ordna intressanta aktiviteter. Du kan hjälpa till att utöka medlemsantalet genom att exempelvis anmäla alla familjemedlemmar (det kostar 50 kronor extra per person för familjemedlemskap). För att följa det som planeras kan man hålla sig uppdaterad via hemsidan på autism.se/dalarna. Det som redan har hänt kan man också följa via hemsidan under Bilder. Där finns som en dagbok med bilder och korta texter. I detta Föreningsnytt går det att läsa om aktiviteter i sommar och i höst. Så boka in passande datum! Även några notiser om vad som redan hänt under våren finns med här.

2 2 Viktiga datum att notera Familjeläger i Siljansnäs Helgen den augusti är det familjeläger i Siljansnäs stugby. Denna gång satsas det lite extra på aktiviteter man kan ta del av om lusten finns. Föreningen står för alla kostnader runt aktiviteterna och en del av stughyran. Det är självhushåll som gäller vilket innebär att man själv står för sängkläder, matlagning och städning. Och kom ihåg en familj kan vara så mycket mer än en traditionell kärnfamilj, alla medlemmar är alltså välkomna. Se inbjudan i slutet av Föreningsnytt. Föreläsning med Anna Sjölund om vardagsstöd Den 16 oktober kommer Anna Sjölund till Borlänge och ger en tretimmars föreläsning om vardagsstöd. Se inbjudan i slutet av Föreningsnytt. Sprid gärna denna inbjudan då den är öppen för alla intresserade. Bad på Aqua Nova Lördagen den 18 oktober kl är det badkväll på Aqua Nova i Borlänge. Se inbjudan i slutet av Föreningsnytt.

3 3 Cafékvällar Höstens cafékvällar Första torsdagen i månaden (med undantag för helgdagar och terminsuppehåll) träffas vi mellan 18:30 20:30 på Träffpunkten längst upp i CTH-lokalerna, Vattugatan 3 i Borlänge. Programinnehållet för hösten är ännu inte helt fastställt, så håll koll på hemsidan eller annons i Annonsbladet. Datum för höstens cafékvällar är 4 september, 2 oktober, 6 november samt 4 december. Cafékvällen den 4 september arrangeras en visning av klädkollektionen Simple Fashion for Autism Awareness skapad av Elisabeth Svensson. Denna cafékväll och visning hålls i CTHhuset som vanligt men inne på fabriksmuséet och i samarbete med CTH fabriksmuseum och ABF. Cafékvällen den 2 oktober kommer förbundsordförande Eva Nordin Olson och orienterar oss om det aktuella kunskapsläget på autismområdet. Cafékvällarna välkomnar alla intresserade. Där kan man samtala, diskutera om aktuella händelser. Bokbord finns, med möjlighet för medlemmar att låna böcker. Föreningen bjuder på fika. Gå gärna in på hemsidan för mer information inför kvällarna och tipsa oss också om förslag till innehåll. Vid flera cafékvällar medverkar en inbjuden talare under den första timmen. För mer information kontakta Maria Ljungberg. Mammagruppen i Falun Kom och träffa andra med liknande erfarenheter. Kontakta gärna Karin Thoring för mer information.

4 4 AquaNova den 18 oktober Ta med hela familjen/gruppboendet och kom och ha kul! Aqua Nova är abonnerat den 18 oktober kl. 18:00-21:00. Föreningen står för hyran. Inträde tillkommer på 35 kronor per person och betalas i kassan. Omklädningsskåpen låses med hänglås, finns att köpa om man inte själv har. OBS! För er som vill undvika köande samt trängsel i omklädningsrum går det bra att komma 18:20, men inte senare. Caféet ska enligt uppgift vara öppet till kl Det finns möjlighet att äta egen matsäck. För mer information, googla på Aqua Nova, eller gå in på Det finns begränsad möjlighet till avskilt omklädningsrum för de som har ledsagare/assistent av motsatt kön, tag i så fall kontakt med Aqua Nova Anmäl deltagande på autism.dalarna(at)gmail.com, eller på telefon (sms och telefonsvarare) eller med brev till Pia Johansson, Dalgården 4, Säter.

5 5 Information från styrelsen Årsmöte hölls den 6 mars och styrelsen valdes om. Styrelsen har under våren haft sex möten. Nästa styrelsemöte är den 23 juni. Adoptera föreningens informationstavlor Du som medlem kan göra en viktig insats genom att adoptera en eller flera av föreningens informationstavlor i din kommun och se till om det behöver fyllas på med broschyrer, gärna en till två gånger per år. Kan du tänka dig att ha en sådan uppgift, kontakta Pia Johansson. Böcker i referensbibliotek Nytt material: Hejlskov Elvén, Bo (2014). Beteendeproblem i skolan. Om du har lånat någon bok och inte har möjlighet att komma till en cafékväll och lämna tillbaka den så går det också att skicka boken med post till Maria Ljungberg.

6 6 Hänt under våren Föreläsning och seminarium vardagsverksamheter. Den 18 februari kom Bo Hejlskov Elvén till Falun. Till de två föreläsningarna samlades över 800 deltagare vilket är mycket glädjande på alla sätt. Hejlskov Elvén var som vanligt i lysande form och delgav åhörarna många klokskaper som de förhoppningsvis använder sig av i sina Den 2 april kom förbundssekreterare Nicklas Mårtensson till Borlänge och talade om skolfrågor. Cirka 100 personer kom för att lyssna och diskutera. Cafékvällar Fyra cafékvällar har det varit under våren och vid några av dessa har en eller flera särskild inbjudna talare medverkat. Den 6 mars, i anslutning till årsmötet, berättade Jan Israelsson, Sunne, om familjens liv under rubriken Från förtvivlan till hopp. I april medverkade arbetskonsulent Claes Gille från Falu kommun. Den 8 maj, då den sista cafékvällen för terminen anordnades, medverkade hjälpmedelskonsulenterna Jenny och Jenny från LD Hjälpmedel.

7 7 Sammankomster endast för medlemmar I mitten av mars var det vinterkul i Siljansnäs. Sammanlagt kom 15 familjer från Dalarna och Västmanland och bodde i stugorna, roade sig i snön, åt gemensam taco-buffé och fick en guidad tur till Naturum. Särskilda skid- och aktivitetsledare fanns till hjälp och fyllde en viktig funktion. Den första helgen i maj var det stughelg i Orsa Grönklitt med över 50 deltagare. Denna helg grillades det, gjordes besök i björnparken och lektes för fullt.

8 8 Autism- och Aspergerföreningen Dalarna bjuder in till familjeläger i Siljansnäs Den augusti 2014 ordnar föreningen ett familjeläger så kom och var med i det vackra Siljansnäs. Boendet består av stugor med självhushåll i Siljansnäs stugby, det vill säga eget boende med städning och mathållning, egna sängkläder och handdukar. Stugorna är utrustade med kök för egen matlagning. Stugor finns från 4 till 6 bäddar. I vissa stugor går det att sätta in extra säng. Värdar i stugbyn är Lotta och Ingemar. Flera aktiviteter kommer att erbjudas och var och en kan delta utifrån sina egna förutsättningar, som att paddla kanot, fiska, en variant av orientering, prova på cykel. I närheten av stugbyn ligger Siljansnäs hotell med möjlighet till bassängbad, besök på restaurang och spa. Restaurangbesök och spa behöver bokas i förväg, kontakta då hotellet när ni anländer. Uppe på toppen av berget finns Naturum Dalarna med tillhörande utkikstorn. Gå gärna in på hemsidorna för mer information och bilder Avgift: 600 kronor per stuga för båda nätterna, föreningen subventionerar boendet. Varje familj ordnar måltider själv, utom lördag kväll Några preliminära hållpunkter, med reservation både för tider och innehåll Fredag: kl. 13 Ankomst, incheckning. Besök i naturreservatet Vaverön. Prova att paddla, ro och fiska eller bara koppla av. Lördag: Prova cykel. Lekar på området med ledare, flyga drake. Grilla. Söndag: Prova på en variant av orientering med ledare. Stugorna lämnas senast kl 14. Ett begränsat antal stugor finns till vårt förfogande. Bokning sker i den ordning anmälningarna kommer in, här gäller alltså först till kvarn Anmälan ska vara föreningen tillhanda senast den 2 augusti. Anmälan är bindande.

9 9 Anmälan kan också göras via e-post, kom då ihåg att skicka alla efterfrågade uppgifter. Bekräftelse skickas fortlöpande, faktura skickas i efterhand. Anmälan kan göras på internet via denna länk Anmälan kan också skickas per post till: Pia Lennström, Grevbo Borlänge. Telefon eller via mejl autism.dalarna@gmail.com Varmt välkomna! ANMÄLAN SILJANSNÄS augusti 2014 Anmälan är bindande. Namn: Antal personer: Antal anmälda yngre än 18 år Önskas mikrovågsugn? Ja Nej Hur många är intresserade av att cykla? Hur många är intresserade av att paddla kanot? Ett begränsat antal flytvästar finns att låna, ta gärna med egen Hur många är intresserade av att fiska? Kostallergi: Faktura skickas till följande adress: Gata: Postnummer /Ort E-postadress Telefonnummer

10 10 Föreläsning med Anna Sjölund i Borlänge den 16 oktober 2014, kl VARDAGSSTÖD - att få vardagen att fungera är ofta en utmaning för personer med autism.* Hur kan vi förstå, bemöta och anpassa vardagen tillsammans med dem? Föreläsare: Anna Sjölund har sedan slutet av1980-talet arbetat med barn, ungdomar och vuxna med autism och fanns under åren som projektledare, handledare och ombudsman på nuvarande Autism- och Aspergerförbundet. Sjölund är författare till boken Vardagsstöd och tillsammans med Susanne Bejerot har hon skrivit Boendestödsboken. Målgrupp: Denna föreläsning riktar sig främst till dig som arbetar med stödinsatser i vardagen till vuxna med autism, men kan också vara intressant för dig som är anhörig eller vuxen med egen erfarenhet av att leva med funktionshindret. Anmälan: Senast den 2 oktober. Begränsat antal platser Anmälan är bindande, ersättare får sättas in vid förhinder. Anmäl helst via denna länk. I andra hand via e-post, autism.dalarna(at) gmail.com eller med brev till Pia Johansson, Dalgården 4, Säter. Bekräftelse och faktura skickas i första hand via e-post. Telefonkontakt (SMS/telefonsvarare) Avgift: I yrkesroll 500 kronor, privatperson 200 kronor. Medlemmar får rabatt med 100 kronor/person. Privatpersoner betalar kontant på plats, övriga faktureras. Fika ingår. Bekräftelse skickas vid anmälningstidens utgång. Lokal: Hörsalen, Teknikdalen, Forskargatan 3, Borlänge * Med autism avses hela det autismspektrum som omfattar autism, Aspergers syndrom och andra autismliknande tillstånd. VÄLKOMNA!

11 11 Anmälan föreläsning med Anna Sjölund den 16 oktober kl i Hörsalen, Teknikdalen i Borlänge Följande personer anmäls: Kontaktperson: E-post och telefonnummer:.. Fakturaadress:.. Referens:.. Postnummer och postort: Ev. verksamhet: Avgift för föreläsning (fika ingår) (ringa in) 500:- 200:- Medlemskap i arrangerande förening ger rabatt. Vill ha medlemsrabatt för. personer Anmälan är bindande, men annan person kan sättas in. Begränsat antal platser. Med reservation för förändringar.

12 12 Maria Ljungberg ordförande Maria Aronson vice ordförande Pia Johansson sekreterare Linda Kvalöy- Johansson kassör Anette Partelow ledamot Pia Lennström ledamot Ingalil Johansson ledamot Britta Nygren suppleant Annika Johansson suppleant Anna-Lena Jahncke suppleant Karin Thoring valberedning Bobo Eriksson valberedning Kontaktombud Borlänge, Brukarråd BUP Kontaktombud Mora Kontaktombud Borlänge Kontaktombud Falun, Brukarråd BUP Samverkan med läns habiliteringen samt NPU LSS-ombud Facebook grupp Hemsida Facebook grupp Ledamot av förbundsstyrelsen Kontaktombud Gagnef Informationsspridning Mammagrupp Falun Autism- och Aspergerföreningen Dalarna, hemsida: e-post:

November 2014 Föreningsnytt medlemsinformation från Dalarna

November 2014 Föreningsnytt medlemsinformation från Dalarna 1 November 2014 Föreningsnytt medlemsinformation från Dalarna I detta Föreningsnytt följer information om när cafékvällarna är under våren, när det blir badkväll och om den föreläsning som arrangeras i

Läs mer

Februari 2014 Föreningsnytt medlemsinformation från Dalarna

Februari 2014 Föreningsnytt medlemsinformation från Dalarna 1 Februari 2014 Föreningsnytt medlemsinformation från Dalarna I vårt distrikt finns många medlemmar och fler får det gärna bli! Under de senaste fem åren har antalet medlemmar mer än fördubblats. Detta

Läs mer

Vinter 2013 Föreningsnytt medlemsinformation från Dalarna. Alla medlemmar tillönskas en riktigt GOD JUL & GOTT NYTT ÅR

Vinter 2013 Föreningsnytt medlemsinformation från Dalarna. Alla medlemmar tillönskas en riktigt GOD JUL & GOTT NYTT ÅR 1 Vinter 2013 Föreningsnytt medlemsinformation från Dalarna I vårt distrikt finns många medlemmar och fler får det gärna bli! Ska vi våga tro att gränsen 500 medlemmar sprängs innan årsskiftet? Du kan

Läs mer

Föreningsnytt medlemsinformation från Dalarna

Föreningsnytt medlemsinformation från Dalarna 1 Juni 2013 Föreningsnytt medlemsinformation från Dalarna Det finns så många härligt engagerade medlemmar i vårt distrikt! Vid årsskiftet hade vi 440 medlemmar och vi ökar stadigt. Det är glädjande att

Läs mer

Våren och sommaren 2013, viktiga datum att notera!

Våren och sommaren 2013, viktiga datum att notera! 1 Februari 2013 Föreningsnytt medlemsinformation från Dalarna Våren och sommaren 2013, viktiga datum att notera! Vårens cafékvällar Första torsdagen i månaden med undantag för april träffas vi mellan 18:30

Läs mer

FÖRENINGSNYTT Nr 1, 2016

FÖRENINGSNYTT Nr 1, 2016 FÖRENINGSNYTT Nr 1, 2016 Ett nytt år, med många inplanerade aktiviteter, har börjat. Här i årets första Föreningsnytt, finns detaljerad information om kommande händelser i föreningens regi under vårterminen.

Läs mer

Verksamhetsberättelse. för AUTISM- OCH ASPERGERFÖRENINGEN DALARNA 883800-5539

Verksamhetsberättelse. för AUTISM- OCH ASPERGERFÖRENINGEN DALARNA 883800-5539 Verksamhetsberättelse för AUTISM- OCH ASPERGERFÖRENINGEN DALARNA 883800-5539 2014 1 883800-5539 Sida 2 av 9 VERKSAMHETSBERÄTTELSE ÅR 2014 AUTISM- OCH ASPERGERFÖRENINGEN DALARNA Det allra viktigaste i en

Läs mer

FÖRENINGSNYTT. Nr 2, juni 2019

FÖRENINGSNYTT. Nr 2, juni 2019 Nr 2, juni 2019 FÖRENINGSNYTT Det finns så många härligt engagerade medlemmar i vårt distrikt! Vid årsskiftet hade vi 812 medlemmar och vi ökar stadigt. Daladistriktet stod för den största procentuella

Läs mer

FÖRENINGSNYTT Nr 3, november 2016

FÖRENINGSNYTT Nr 3, november 2016 FÖRENINGSNYTT Nr 3, november 2016 I detta Föreningsnytt, som är årets sista, finns information om vad som än så länge är planerat för nästa år. Det innebär att fler händelser kan tillkomma och att inte

Läs mer

Välkomna till Rädda Barnens framtids- och kunskapsdagar 2014!

Välkomna till Rädda Barnens framtids- och kunskapsdagar 2014! Gdj Välkomna till Rädda Barnens framtids- och kunskapsdagar 2014! Datum: 17-18 maj 2014 Plats: IOGT-NTO, Vattentorget i Växjö Snart är det åter dags för lokalföreningar, distrikt och regionkontor att mötas

Läs mer

Kallelse till Svenska FN-förbundets kongress 2015

Kallelse till Svenska FN-förbundets kongress 2015 Till riksorganisationer som är medlemmar i Svenska FN-förbundet 9 januari 2015 Kallelse till Svenska FN-förbundets kongress 2015 Svenska FN-förbundet består av anslutna riksorganisationer, FN-föreningar

Läs mer

Ändrat datum för årsmötet

Ändrat datum för årsmötet Uppsala Januari 2010 Innehåll Kalendarium... sid 1 Hälsning från ordföranden... sid 2 Kallelse till årsmötet... sid 3 Information från Misa... sid 4 Information om gymnsiestudier Lundellska skolan... sid

Läs mer

Redaktion och föreningsstyrelse

Redaktion och föreningsstyrelse Redaktion och föreningsstyrelse Autism & Aspergerföreningen Västmanland Ansvarig utgivare: Christer Nygren chnygren@telia.com Redaktion: Monica Turner monica.ejelid@gmail.com Carola Brännlund cst1 @spray.se

Läs mer

Kallelse till Svenska FN-förbundets kongress 2015

Kallelse till Svenska FN-förbundets kongress 2015 Till FN-föreningar och FN-distrikt 9 januari 2015 Kallelse till Svenska FN-förbundets kongress 2015 Svenska FN-förbundets kongress kommer att äga rum i Göteborg den 13-14 juni 2015. Vi ser fram emot att

Läs mer

FRÄMJAR NYTT. Nr 2 2015 Jursla-Åby

FRÄMJAR NYTT. Nr 2 2015 Jursla-Åby FRÄMJAR NYTT Hej främjare, Härligt, nu är det dags igen för oss alla att komma ut i naturen. Svamp och bär är alltid roligt att plocka. Augusti började bra med svamp/bär men sedan blev det lite torrt.

Läs mer

Jubileum 2015 Dalabridgen 70 år

Jubileum 2015 Dalabridgen 70 år Jubileum 2015 Dalabridgen 70 år Inbjudan Det är i år 70 år sen Dalabridgen, eller Dalarnas Bridgeförbund som det då hette, bildades. Detta vill vi fira tillsammans med alla bridgespelare i Dalarna. Den

Läs mer

MEDLEMSPROGRAM HÖSTEN 2016

MEDLEMSPROGRAM HÖSTEN 2016 MEDLEMSPROGRAM HÖSTEN 2016 Föreningen är till för dig i Värmlands län som har intresse av autismspektrumtillstånd. Är du anhörig till någon med autismspektrumtillstånd eller har du egen diagnos och vill

Läs mer

FRÄMJAR NYTT. Nr Jursla-Åby

FRÄMJAR NYTT. Nr Jursla-Åby FRÄMJAR NYTT Hej främjare, Härligt, äntligen är hösten här. Vi väntar nu på svampen och hoppas på ett super år. Hoppas alla haft en underbar sommar, i år har det varit mycket sol och värme. Vad händer

Läs mer

MEDLEMSMAIL MARS MÅNAD Datum 2012-03-06

MEDLEMSMAIL MARS MÅNAD Datum 2012-03-06 MEDLEMSMAIL MARS MÅNAD Datum 2012-03-06 Hej! Jippie, våren är här med den vackra solen och de ljusa löftesrika dagarna. Mänskligheten har vaknat och kravlar ur sina vinterbon för att välkomna våren. Underbart!

Läs mer

Välkomna till Rädda Barnens framtids- och kunskapsdagar 2013!

Välkomna till Rädda Barnens framtids- och kunskapsdagar 2013! Gdj Välkomna till Rädda Barnens framtids- och kunskapsdagar 2013! Datum: 20-21 april 2013 Plats: Hotell Statt i Hässleholm Ändrat namn på regionala konferensen! Snart är det åter dags för lokalföreningar,

Läs mer

INBJUDAN TILL RIKSSTÄMMA 2011

INBJUDAN TILL RIKSSTÄMMA 2011 2011-02-21 Till FMCK Riksstyrelse, hedersledamöter i FMCK RF, samtliga kårer, valberedning samt revisorer INBJUDAN TILL RIKSSTÄMMA 2011 FMCK Värmland har tillsammans med FMCK Riksförbund äran att inbjuda

Läs mer

Hösten 2015. Dans. Bowling. Musikcafé. Simning. Disco. Grillning vid Glänninge. Och annat kul

Hösten 2015. Dans. Bowling. Musikcafé. Simning. Disco. Grillning vid Glänninge. Och annat kul Hösten 2015 Dans Bowling Musikcafé Simning Disco Grillning vid Glänninge Och annat kul I Samarbete med bl a Fub Laholm, Höks Hi, Fritid Halmstad, m fl. Hej! Från och med den 1:e januari 2015 finns fritidsprogrammet

Läs mer

FRÄMJAR NYTT. Nr Jursla-Åby

FRÄMJAR NYTT. Nr Jursla-Åby FRÄMJAR NYTT Hej främjare, Nu är det vinter men tyvärr ovanligt varmt och dåligt med snö. Men som tur är verkar isarna hålla och det är många som är ute och provar på långfärdsskridskor samt att det är

Läs mer

Inbjudan till utställare

Inbjudan till utställare Inbjudan till utställare 1-3 november Cupolen i Birsta, Sundsvall Mässan arrangeras i ett av Sveriges hetaste handelsområden! Arrangör: Vi ses på Hälsa & Skönhetsmässan Hälsa och Skönhetsmässan kommer

Läs mer

Sportlovsläger på Lillsved 24-28 februari 2013

Sportlovsläger på Lillsved 24-28 februari 2013 Sportlovsläger på Lillsved 24-28 februari Välkommen på sportlovsläger där du som deltagare får chansen att pröva på lite olika sporter både i idrottshallen och ute i naturen på Lillsved. Hela Lillsved

Läs mer

Nytt år - ny styrelse och nya aktiviteter!

Nytt år - ny styrelse och nya aktiviteter! Nytt år - ny styrelse och nya aktiviteter! Kallelse till medlemsmöte i KLIPPAN för att välja styrelse (bifogas) Vårprogram för Träffpunkten i Täby (bifogas) Ny styrelse i FUB i Södra Roslagen Ordförande:

Läs mer

BUDKAFLE FÖR HÅBO KULTUR OCH HEMBYGDSFÖRENING

BUDKAFLE FÖR HÅBO KULTUR OCH HEMBYGDSFÖRENING 2012 Nr: 2 BUDKAFLE FÖR HÅBO KULTUR OCH HEMBYGDSFÖRENING Museets öppettider: Lördag-söndag under juni-augusti kl.11.00-15.00 Grupper hela året Årsmötet 28 mars i Övergransgården sidan 2 Torpbesök i tid

Läs mer

Välkommen till höstterminen med Attentions cafékvällar!

Välkommen till höstterminen med Attentions cafékvällar! Uppsala Augusti 2012 Innehåll Kalendarium... sid 1 Höstens cafékvällar... sid 1 Inbjudan till kurs om brukarrevision... sid 2 Inbjudan till föräldrautbildning via VITS... sid 4 Kurser i NPHS:regi... sid

Läs mer

5 februari Planeringskväll inför föreningens 70 års kalas

5 februari Planeringskväll inför föreningens 70 års kalas 2 Styrelsens sammansättning t o m mars-2013 Ordf. Daniel Sigurd 070-959 05 56 Email sigge@wilzens.se V.ordf. Annelie Stolt 0141-21 07 89 Email stolt1966@hotmail.com Sekr. Gunilla Ångström-Balla 0141-21

Läs mer

HEMSLÖJDSBLADET Nr 2 Maj 2013

HEMSLÖJDSBLADET Nr 2 Maj 2013 HEMSLÖJDSBLADET Nr 2 Maj 2013 Ansvarig utgivare Birgítta Mauritzon STYRELSEN Telefon Ordförande Olle Laurell 532 552 74 Vice ordförande Else Eklöf 550 670 28 Sekreterare Birgitta Mauritzon 730 31 25 Vice

Läs mer

Inbjudan till ungdomsutbildning 4-6 Oktober -13

Inbjudan till ungdomsutbildning 4-6 Oktober -13 Flygvapenfrivilliga 2013-09-08 Sida 1 av 6 Inbjudan till ungdomsutbildning 4-6 Oktober -13 Hej ungdom! Härmed inbjuds du som är elev och medlem i FVRM eller FBU Stockholm att delta i ungdomsutbildning

Läs mer

Gästbok. Information till dig som är boende på Patienthotellet

Gästbok. Information till dig som är boende på Patienthotellet Gästbok Information till dig som är boende på Patienthotellet Innehåll 4 Receptionen 5 Hotellrummet 5 Egen medicin 6 In/Utcheckning 6 Hjälpmedel 6 Böcker och tidskrifter 6-7 Telefoni/Trådlöst Internet

Läs mer

HEMSLÖJDSBLADET Nr 1 Februari 2013

HEMSLÖJDSBLADET Nr 1 Februari 2013 HEMSLÖJDSBLADET Nr 1 Februari 2013 Ansvarig utgivare Birgítta Mauritzon STYRELSEN Telefon Ordförande Olle Laurell 532 552 74 Vice ordförande Else Eklöf 550 670 28 Sekreterare Birgitta Mauritzon 730 31

Läs mer

Barnmässan. 25-27 oktober 2013. Missa inte årets barn & ungdomsmässa Kom och delta på Barnmässan 2013. Inbjudan till utställare

Barnmässan. 25-27 oktober 2013. Missa inte årets barn & ungdomsmässa Kom och delta på Barnmässan 2013. Inbjudan till utställare Barnmässan 25-27 oktober 2013 Missa inte årets barn & ungdomsmässa Kom och delta på Barnmässan 2013 Inbjudan till utställare Mässan arrangeras i ett av Sveriges hetaste handelsområden, Begränsat antal

Läs mer

För er som har tillgång till Internet så finns vår hemsida med det senaste på

För er som har tillgång till Internet så finns vår hemsida med det senaste på Aktiviteter För er som har tillgång till Internet så finns vår hemsida med det senaste på fub.se/lokalt/fub-i-sodra-roslagen TRÄFFPUNKTEN TÄBY Linbastuvägen 1, måndagar kl 18 21 Träffpunkten erbjuder en

Läs mer

Vi från styrelsen vill önska alla välkomna till vårens aktiviteter!

Vi från styrelsen vill önska alla välkomna till vårens aktiviteter! Vi från styrelsen vill önska alla välkomna till vårens aktiviteter! Här kommer lite information om kommande aktiviteter och några andra tips som vi har fått sänt till oss. Vi hoppas att vi har något som

Läs mer

Info Blad / Kommande aktiviteter 2017/2018. Förtur för dig med funktionshinder OBS! Ålder från 18 år (först till kvarn)

Info Blad / Kommande aktiviteter 2017/2018. Förtur för dig med funktionshinder OBS! Ålder från 18 år (först till kvarn) Info Blad / 2-2017 Kommande aktiviteter 2017/2018 20 augusti Vi rider Islandshäst Emmas Islandshästar Förtur för dig med funktionshinder OBS! Ålder från 15 år (först till kvarn) 2 september Minigolf Spetsamossen,

Läs mer

Nyhetsbrev. Skånes stamningsförening. Ny styrelse nya tag! Kalendarium våren/sommaren 2014

Nyhetsbrev. Skånes stamningsförening. Ny styrelse nya tag! Kalendarium våren/sommaren 2014 Skånes stamningsförening Nyhetsbrev Maj 2014 årgång 15 nr 2 Ny styrelse nya tag! Årsmöte valde ny styrelse i februari. Det innebär att Johan Ascard är ny ordförande och efterträder Anders Olsson, som avgick

Läs mer

Örninfo. Februari 2015 Gratis biobiljetter till alla barn! Unga Örnar Väst. Postadress: Stenebyvägen 3 461 71 Trollhättan. Telefon: 0739-08 46 71

Örninfo. Februari 2015 Gratis biobiljetter till alla barn! Unga Örnar Väst. Postadress: Stenebyvägen 3 461 71 Trollhättan. Telefon: 0739-08 46 71 Örninfo Februari 2015 Gratis biobiljetter till alla barn! Unga Örnar Väst Postadress: Stenebyvägen 3 461 71 Trollhättan Telefon: 0739-08 46 71 E-post: Unga Örnar Väst info@vast.ungaornar.se Distriktsombudman

Läs mer

24-25 oktober 2015 Hotell Selma SPA, Sunne. www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland

24-25 oktober 2015 Hotell Selma SPA, Sunne. www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland 24-25 oktober 2015 Hotell Selma SPA, Sunne www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland Välkommen till SISU-helgen! SISU-helgen är vår enskilt största satsning för att stärka våra ledare. Förutom kicken av att

Läs mer

VÅRBLADET. Styrelsen inleder. ~ Nyhetsbrev från CISV Linköping ~

VÅRBLADET. Styrelsen inleder. ~ Nyhetsbrev från CISV Linköping ~ Styrelsen inleder Under våren och sommaren har CISV Linköping många roliga saker på gång som vi har försökt samla här. Två gånger om året kommer CISV Linköping att skicka ut ett informationsblad, ett vårblad

Läs mer

Nationellt snöskoterforum

Nationellt snöskoterforum Inbjudan 17-18 november 2011, Falun Foto: Conny Olofsson 17-18 november 2011 i Falun Datum: 17-18 november Plats: Dalarnas högskola, Lugnet, Falun. Vid anmälan uppge: Namn, organisation, adress, ort, telefonnummer

Läs mer

Sommar på Aktivitetshuset Slottet 2015!

Sommar på Aktivitetshuset Slottet 2015! Sommar på Aktivitetshuset Slottet 2015! Allmän information om sommaraktiviteterna på Aktivitetshuset. Under tre veckor (25, 26, 27) kommer vi att erbjuda roliga aktiviteter för dig som är mellan 7-15 år,

Läs mer

Varmt välkomna till FBIS första inhibitorträff 24-26 januari 2014 i Göteborg!

Varmt välkomna till FBIS första inhibitorträff 24-26 januari 2014 i Göteborg! Varmt välkomna till FBIS första inhibitorträff 24-26 januari 2014 i Göteborg! Du som själv har antikroppar eller om ditt barn har det är hjärtligt välkommen till denna träff/kurs. Detta är ett unikt tillfälle

Läs mer

FUB-Bladet. Borlänge. Nr 2 våren 2017

FUB-Bladet. Borlänge. Nr 2 våren 2017 FUB-Bladet Borlänge Nr 2 våren 2017 FUB BORLÄNGES STYRELSE 2017 Ordförande Anette Nilsson 0243-23 88 13; 070-588 13 76 flintanette@telia.com Vice ordförande Gunilla Wikblad 0243-603 06; 073-613 79 79 curt.wikblad@telia.com

Läs mer

för mer info. se www.skanesdjurpark.se

för mer info. se www.skanesdjurpark.se 1 Lär dig paddla kajak och ha kul i kanotskola! Åk. 3 - uppåt Tid: Mån 14 juni - tors 17 juni, kl.l10.00-15.00. Söndag 13 juni k.l15.00 har vi föräldraträff med information om kanotskolan. Kostnad: 500kr

Läs mer

Celiakinytt NUMMER 2 2014. Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa!

Celiakinytt NUMMER 2 2014. Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa! Celiakinytt NUMMER 2 2014 Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa! INNEHÅLL/ NUMMER 1 Innehåll 3 KOMMANDE AKTIVITET ICA veteranernas handelsbod 4 KOMMANDE AKTIVITET Julbak för hela familjen 5 AKTUELL

Läs mer

I Detta nummer: Berättelse och bilder ifrån årsmötet Inbjudan till sommarläger Pyssel sidan Ordförande har ordet. Nr 1 2007 Årgång 13

I Detta nummer: Berättelse och bilder ifrån årsmötet Inbjudan till sommarläger Pyssel sidan Ordförande har ordet. Nr 1 2007 Årgång 13 Nr 1 2007 Årgång 13 Nyhetsbrev från Vacterlföreningen Incheckning vid hotellet I Detta nummer: Berättelse och bilder ifrån årsmötet Inbjudan till sommarläger Pyssel sidan Ordförande har ordet 1 Innehåll

Läs mer

DALABULLEN. Här kommer årets första nybakade dalabullen. Vi har satt ihop en ny och rolig blandning av aktiviteter som passar hela familjen.

DALABULLEN. Här kommer årets första nybakade dalabullen. Vi har satt ihop en ny och rolig blandning av aktiviteter som passar hela familjen. DALABULLEN Här kommer årets första nybakade dalabullen. Vi har satt ihop en ny och rolig blandning av aktiviteter som passar hela familjen. Under 2013 vill vi pröva att avveckla dalabullen i pappersformat

Läs mer

Vad händer i Endre (Datum och tider att skriva in i almanackan

Vad händer i Endre (Datum och tider att skriva in i almanackan Nr.3 2014 Vad händer i Endre (Datum och tider att skriva in i almanackan * 22 sept. Endre IF och Endre IF Ungdom har årsmöte i Endre bygdegård kl.18.00. Välkomna! * 4 okt. Loppis i Endre bygdegård. Se

Läs mer

Program våren 2015. Foto: Britt Tellow

Program våren 2015. Foto: Britt Tellow Program våren 2015 Foto: Britt Tellow Tag vara på livet det går inte i repris! Vi träffas på våra månadsmöten i Carl Johans församlingshem som ligger intill Carl Johans kyrka, Kyrkoplan 1 Känn dig varmt

Läs mer

Läs om Lägerhelg för barnfamiljer Bussresa till Kolmården Nyvalda styrelsen och mycket mer

Läs om Lägerhelg för barnfamiljer Bussresa till Kolmården Nyvalda styrelsen och mycket mer Astma- Astma- och och Allergiföreningen Allergiföreningen i Stockholm i Stockholm Januari- Nr 2 2012 mars maj 2012 Läs om Lägerhelg för barnfamiljer Bussresa till Kolmården Nyvalda styrelsen och mycket

Läs mer

Sveriges Dövas Ungdomsförbund Rissneleden 138, 5 tr Sundbyberg. Välkommen till Ungdomsklubbskonferens 2017!

Sveriges Dövas Ungdomsförbund Rissneleden 138, 5 tr Sundbyberg. Välkommen till Ungdomsklubbskonferens 2017! Sveriges Dövas Ungdomsförbund Rissneleden 138, 5 tr 174 57 Sundbyberg E-post: kansli@sduf.se Telefon (sms): 0735 287 971 Hemsida: www.sduf.se Organisationsnr: 88 32 02-1342 Bankgironr: 5759-5647 Inbjudan

Läs mer

GRUPPER. och. informationstillfällen HÖSTEN 2013 HABILITERINGSCENTER NACKA. Nacka Närsjukhus Lasarettsvägen 4, 6 tr 131 83 Nacka, Tel 08-123 356 60

GRUPPER. och. informationstillfällen HÖSTEN 2013 HABILITERINGSCENTER NACKA. Nacka Närsjukhus Lasarettsvägen 4, 6 tr 131 83 Nacka, Tel 08-123 356 60 GRUPPER och informationstillfällen HÖSTEN 2013 HABILITERINGSCENTER NACKA Nacka Närsjukhus Lasarettsvägen 4, 6 tr 131 83 Nacka, Tel 08-123 356 60 www.habilitering.nu 1(18) Grupper för person som har en

Läs mer

Medlemskapsansökan. En bättre och mer demokratisk skola!

Medlemskapsansökan. En bättre och mer demokratisk skola! Engagerad Skoldemokrati Med s amarbete kommer man längst Elevers rättigheter Elevinflytande Medlemskapsansökan Engagerad Skoldemokrati Elevers rättigheter Med samarbete kommer man längst Elevinflytande

Läs mer

Föreningen Sveriges Waldorfpedagogiska Fritidshem

Föreningen Sveriges Waldorfpedagogiska Fritidshem Föreningen Sveriges Waldorfpedagogiska Fritidshem Hej! Nu, när vi har mött barnen igen och allt börjar få form och fason i arbetsrutinerna, är det dags att planera framåt. En mötesplats för inspiration:

Läs mer

Fjällträning i Mittådalen 4-5 september 2014

Fjällträning i Mittådalen 4-5 september 2014 Fjällträning i Mittådalen 4-5 september 2014 Svenska Drentsche Patrijshondklubben anordnar fjällträning den 4-5 september i anslutning till SWeiKs fjällprov i Mittådalen den 6-7 september. Alla SKFs raser

Läs mer

Att dra grisen i svansen

Att dra grisen i svansen Att dra grisen i svansen Om kontrafinalitetens olika yttringar Gemensam inventering och utredning Forskarbyn Ölsdalen OPEN 13-16 augusti 2013 Bruksgården, Degerfors Välkommen! Tema: Kontrafinalitet Vad

Läs mer

Medlemsbrev februari 2019

Medlemsbrev februari 2019 Medlemsbrev februari 2019 Kallelse till årsmöte med FUB Stockholm och Inre Ringen Tid Söndag 10 mars 2019 klockan 10.00 12.30. Plats Åttiotvåan på S:t Göransgatan 82A Anmälan Anmäl dig senast onsdag 6

Läs mer

Läs om. Astma- och Allergiföreningen i Stockholm. Nr 2 2013 maj. Följ med föreningen till Junibacken 1 juni Föräldraträffar Lägerhelg Ny styrelse vald

Läs om. Astma- och Allergiföreningen i Stockholm. Nr 2 2013 maj. Följ med föreningen till Junibacken 1 juni Föräldraträffar Lägerhelg Ny styrelse vald Astma- och Allergiföreningen i Stockholm Nr 2 2013 maj Läs om Följ med föreningen till Junibacken 1 juni Föräldraträffar Lägerhelg Ny styrelse vald Niklas Olin, föreningens nye ordförande, intervjuas av

Läs mer

Härmed. Ärenden från. Ärenden som. Ragna Bons,

Härmed. Ärenden från. Ärenden som. Ragna Bons, Kallelsee till årsmöte Datum: 9 10november 2017 Plats: Oskarshamn Härmed kallas du som medlemm i WiN Sverige till ett årsmöte. I samband s med årsmötet erbjuds föreläsningar och studiebesök (see bifogat

Läs mer

Medlemsblad Sommar 2017

Medlemsblad Sommar 2017 Medlemsblad Sommar 2017 Kära medlem, Snart är det dags för vårterminens avslut med vår återkommande Sommarfest lördag den 10e juni. Vi vill tacka alla er för ert stöd och engagemang, det är mycket givande

Läs mer

Föreningens program - Våren 2019

Föreningens program - Våren 2019 Föreningens program - Våren 2019 Februari Anhörigträff 4 februari Bowling 23 februari Mars Bad 23 mars April Världsautismdagen, Föreläsning med Lulu Andersen 2 april Anhörigträff 8 april Konstnär för en

Läs mer

Öppethållande. Vinterfoder åt kaninerna.

Öppethållande. Vinterfoder åt kaninerna. Öppethållande Måndagar Fredagar 8.00-17.00 Kvällsöppet Tisdagar-Torsdagar 17.00-20.00. Lördagar STÄNGT Söndagar 9.00-16.00 Vinterfoder åt kaninerna. Tfn: 040-19 00 00 Mail: almviks4h@gmail.com Hemsida:

Läs mer

Internationella reumatikerdagen Nya broschyrer från Unga Reumatiker. Inbjudan till kurs för arbetsgivare och kanslianställda april 2014

Internationella reumatikerdagen Nya broschyrer från Unga Reumatiker. Inbjudan till kurs för arbetsgivare och kanslianställda april 2014 NUMMER 1 2014 Internationella reumatikerdagen 2013 Kristina Söderlund på kansliet har skrivit ihop en redovisning och utvärdering av de många spännande aktiviteterna och arrangemangen som anordnades runt

Läs mer

Attentionaktuellt. Våren spirar. Anhörigträff för dig som är Förälder/anhörig till litet eller stort barn med NPF. mars 2017

Attentionaktuellt. Våren spirar. Anhörigträff för dig som är Förälder/anhörig till litet eller stort barn med NPF. mars 2017 Våren spirar Fåglarna kvittrar och dagarna blir längre. Vi har medlemsträffar, årsmöte, föreläsningar, podcast och annat på gång i föreningen. Nu är vi över 900 medlemmar rekord! TACK för att du vill vara

Läs mer

Äntligen får du chansen! Nu arrangerar Ung Diabetes i samarbete med Military fitness, minilumpen!

Äntligen får du chansen! Nu arrangerar Ung Diabetes i samarbete med Military fitness, minilumpen! fitness, minilumpen! Gillar du fysiska utmaningar? Teambuilding? Överraskningar och en riktig utmaning? Då är detta lägret för dig! är precis som det låter, en variant av lumpen där deltagarna kommer få

Läs mer

UNGA LEDARE. Vill du bli ledare inom idrotten? UNGA LEDARE. OBS! Anmäl Dig innan 22 november!

UNGA LEDARE. Vill du bli ledare inom idrotten? UNGA LEDARE. OBS! Anmäl Dig innan 22 november! Vill du bli ledare inom idrotten? Är du mellan 14-20 år och intresserad av att bli ledare eller organisationsledare* och tycker det är kul att träffa andra ungdomar! I höst kör vi igång med en ny omgång

Läs mer

Verksamhetsberättelse FUB Skara-Götene år 2014

Verksamhetsberättelse FUB Skara-Götene år 2014 Skara-Götene FUB Verksamhetsberättelse 2014 Sid 1 (5) Verksamhetsberättelse FUB Skara-Götene år 2014 Styrelsen för FUB, Föreningen för barn, unga och vuxna med utvecklingsstörning i Skara-Götene får härmed

Läs mer

Bekräftelse nr 1 2015

Bekräftelse nr 1 2015 Bekräftelse nr 1 2015 Det är en glädje för oss att bekräfta att vi har tagit emot er anmälan och att ni har kommit med till den 26:e upplagan av Piteå Summer Games. Mångfalden av turneringens deltagare

Läs mer

Fyrbodals-Nytt. Fyrbodals Fibromyalgiförening. Nr 1, våren 2016 Årgång 2

Fyrbodals-Nytt. Fyrbodals Fibromyalgiförening. Nr 1, våren 2016 Årgång 2 Fyrbodals-Nytt Fyrbodals Fibromyalgiförening Nr 1, våren 2016 Årgång 2 Fyrbodals-Nytt nr 2 våren 2016 Hej alla medlemmar! Vi hoppas att ni alla har haft en bra höst och en skön och avkopplande julledighet!

Läs mer

Individuell tävling i parabowling, 2 september 2017 samt uppvisning av och prova på Race Running, 3 september 2017

Individuell tävling i parabowling, 2 september 2017 samt uppvisning av och prova på Race Running, 3 september 2017 Sida 1 av 3 Individuell tävling i parabowling, 2 september 2017 samt uppvisning av och prova på Race Running, 3 september 2017 Uddevalla Open Är en nordisk turnering för idrottare med funktionsnedsättning

Läs mer

Program. styrelse. seminarier

Program. styrelse. seminarier Program styrelse seminarier ANMÄL DIG TILL ÅRETS VIKTIGASTE KOMPETENS- UTVECKLINGSKVÄLLAR 2012 Till dig som är aktiv i en styrelse eller har annat uppdrag på en golfanläggning: Så skapar du en attraktivare

Läs mer

Protokoll från Styrelsemöte Vinir Islandshästförening 12 januari 2015

Protokoll från Styrelsemöte Vinir Islandshästförening 12 januari 2015 Protokoll från Styrelsemöte Vinir Islandshästförening 12 januari 2015 Närvarande: Karin Andersson, ordförande Agneta Lindmark, sekreterare Elisabeth Wallenbring, ledamot Monica Rohland, ledamot Carolina

Läs mer

INBJUDAN TILL SAAB AKTIV ÅRSMÖTE

INBJUDAN TILL SAAB AKTIV ÅRSMÖTE Till samtliga medlemmar i Saab Aktiv INBJUDAN TILL SAAB AKTIV ÅRSMÖTE Saab AKTIV inbjuder härmed till årsmöte lördagen den 13 april 2013, kl. 15:00 på Vikingterminalen, Stockholm. Eventuella motioner till

Läs mer

Borås Gymnastiksällskap och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté hälsar dig VÄLKOMMEN TILL. SM I TRUPPGYMNASTIK 4-6/7 2014 i Borås

Borås Gymnastiksällskap och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté hälsar dig VÄLKOMMEN TILL. SM I TRUPPGYMNASTIK 4-6/7 2014 i Borås Borås Gymnastiksällskap och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté hälsar dig Information Information och upplysningar lämnas av: Email: tavling@borasgs.se Hemsida: www.borasgs.se Telefon: 033 15 74

Läs mer

Du och alla andra är HJÄRTLIGT VÄLKOMNA till oss i vår.

Du och alla andra är HJÄRTLIGT VÄLKOMNA till oss i vår. Adress Hjärt- och Lungsjukas Förening i Lund MO Vårvädersvägen 4 D 22227 Lund Expeditionstid onsdag 10.00 12.00 Telefon 046 211 49 90 E-post info@lund.hjart-lung.se PlusGiro 13 58 61 3 Kontakt under sommaren:

Läs mer

Barndygn med pilgrimsbarnsinriktning

Barndygn med pilgrimsbarnsinriktning Barndygn med pilgrimsbarnsinriktning Med sång och gång blir allting roligt! HÄNG MED! Den 6 7 oktober 2018 bjuder vi in till ett lägerdygn på Tunabergsskolan i Uppsala för dig som är 6 12 år. Lägret vänder

Läs mer

Göteborgs. Scoutdistrikts

Göteborgs. Scoutdistrikts Göteborgs Scoutdistrikts Arrangemang Hösten 2013 2 KALENDARIET September Oktober 1 S 1 T 2 M Mandalay kv.segl. 2 O 3 T 3 T 4 O 4 F Vandringen 2013 5 T 5 L Vandringen 2013 6 F Mandalay ny.segl. 6 S Vandringen

Läs mer

Solbergsgatan 12 B källaringång Grums Lämna namn och telefonnummer så ringer Jag upp dej när jag jobbar och kan!

Solbergsgatan 12 B källaringång Grums Lämna namn och telefonnummer så ringer Jag upp dej när jag jobbar och kan! Personal Fritiden: Alice Lönnemalm Adress: Telefon: Telefonsvarare: Postadress: Solbergsgatan 12 B källaringång 664 30 Grums 070-347 01 40 Lämna namn och telefonnummer så ringer Jag upp dej när jag jobbar

Läs mer

SPARA FOLDERN PÅ EN LÄTTILLGÄNGLIG PLATS!!!

SPARA FOLDERN PÅ EN LÄTTILLGÄNGLIG PLATS!!! MEDLEMSINFORMATION 2019 SPARA FOLDERN PÅ EN LÄTTILLGÄNGLIG PLATS!!! Till samtliga medlemmar i SKPF avdelning 45 Umeå I Din hand håller Du en informationsfolder från SKPF avdelning 45 Umeå. Foldern innehåller

Läs mer

Sommarläger på Vida Blick! Lägret sträcker sig från eftermiddagen torsdagen den 9 juli till och med lunch söndagen

Sommarläger på Vida Blick! Lägret sträcker sig från eftermiddagen torsdagen den 9 juli till och med lunch söndagen Sommarläger på Vida Blick! En favorit är tillbaka! I sommar återvänder Ung Diabetes till Vida Blick och nu har du chansen att följa med! Gillar du att träffa nya människor, ta dig an nya utmaningar som

Läs mer

Program För Naturskyddsföreningen i Karlshamn Vinterhalvåret

Program För Naturskyddsföreningen i Karlshamn Vinterhalvåret Program För Naturskyddsföreningen i Karlshamn Vinterhalvåret 2018-2019 Att tänka på inför utflykter: Medtag fika om inget annat anges. Ha kläder och skor som passar årstiden och vädret och eventuellt något

Läs mer

Anknytning Funktionshinder Psykisk hälsa /Psykisk störning

Anknytning Funktionshinder Psykisk hälsa /Psykisk störning POMS Handikappsykologernas Yrkesförening inbjuder i samarbete med Barn- och Ungdomshabiliteringen samt Vuxenhabiliteringen i Örebro län till konferensen Anknytning Funktionshinder Psykisk hälsa /Psykisk

Läs mer

En mysig helg tillsammans med likasinnade ute i skärgården?

En mysig helg tillsammans med likasinnade ute i skärgården? En mysig helg tillsammans med likasinnade ute i skärgården? Ung Diabetes bjuder dig till en helg med fokus på typ 2 diabetes på Grundets vandrarhem ute i Stockholms vackra skärgård. Vi kommer under helgen

Läs mer

Skövde Fågelklubb. Skövde Fågelklubbs styrelse Klubbens lokal ligger på Norra Bergvägen 21 i Skövde.

Skövde Fågelklubb. Skövde Fågelklubbs styrelse Klubbens lokal ligger på Norra Bergvägen 21 i Skövde. Skövde Fågelklubb Klubbens lokal ligger på Norra Bergvägen 21 i Skövde. Medlem i klubben blir man genom att för enskilt medlemskap sätta i 150 kr på bankgiro: 489-7930, för familjemedlemskap 200 kr och

Läs mer

Familjehemsdagar VÄLKOMMEN TILL 6-7 OKTOBER I SUNDSVALL

Familjehemsdagar VÄLKOMMEN TILL 6-7 OKTOBER I SUNDSVALL VÄLKOMMEN TILL Familjehemsdagar 6-7 OKTOBER I SUNDSVALL Under Familjehemsdagarna tar vi del av varandras erfarenheter och berikar oss med ny kunskap från intressanta föreläsningar. Du är varmt välkommen!

Läs mer

Inbjudan till Klippans ordförandekonferens 26-27 april 2014

Inbjudan till Klippans ordförandekonferens 26-27 april 2014 Till alla Klippans sektioner och FUB:s länsförbund och lokalföreningar Inbjudan till Klippans ordförandekonferens 26-27 april 2014 Hej! Riks-Klippans styrelse bjuder in till konferens för alla ordföranden

Läs mer

Välkommen till AKC Årsmöte

Välkommen till AKC Årsmöte Nr 127, mars 2015 Välkommen till AKC Årsmöte Datum: söndag den 15 mars 2015 Tid: 14:00 Plats: Föreningens lokaler I och med detta meddelas följande: 1- Kallelse, dagordning, verksamhetsrapport * Du kallas

Läs mer

FÖRENINGSNYTT. Autism & Aspergerföreningen Värmland Februari Kalender

FÖRENINGSNYTT. Autism & Aspergerföreningen Värmland Februari Kalender Autism & Aspergerföreningen Värmland Februari 2019 FÖRENINGSNYTT Här kommer medlemsutskick från Autism- och Asperger föreningen Värmland med hittills planerade aktiviteter för våren. Vi planerar aktiviteter

Läs mer

Reumatikerföreningen Vänersborg

Reumatikerföreningen Vänersborg Rabatter för medlemmar i Vänersborg Hälsokostbutiken Nature i Vänersborg ger 10% rabatt Skor, tofflor och läsglasögon m.m Reumatikerföreningen Vänersborg 100:- rabatt på Floating ord. Pris 475:- 50:- rabatt

Läs mer

Styrelseprotokoll från föreningens styrelsemöte tisdag den 24/2-2015 kl. 19.00 på Aspenäs Hotell & Konferens

Styrelseprotokoll från föreningens styrelsemöte tisdag den 24/2-2015 kl. 19.00 på Aspenäs Hotell & Konferens Sida 1 av 5 http://villaagarnalerum.se Styrelseprotokoll från föreningens styrelsemöte tisdag den 24/2-2015 kl. 19.00 på Aspenäs Hotell & Konferens Under sammanträdet serveras en enkel fika Närvarande:

Läs mer

Distriktsstyrelsen Ordförande : Lena Näslund 0410-245 76 naeslund.information@telia.com

Distriktsstyrelsen Ordförande : Lena Näslund 0410-245 76 naeslund.information@telia.com SKÅNE Olof Palmes plats 1, 214 44 Malmö Tel: 040-660 73 06 Mobil: 070 261 66 69 E-post: s-kvinnor@skane.sap.se Hemsida: www.s-info.se/skvinnorskane Bankgiro: 5661-1403 Innehåll Inbjudan till årsmöte Ombudsfullmakt

Läs mer

INBJUDAN. Svenska Simförbundet och KSLS hälsar välkomna till 2010 års Junior- SM (25 m) i Kristianstad den 4-7 februari 2010

INBJUDAN. Svenska Simförbundet och KSLS hälsar välkomna till 2010 års Junior- SM (25 m) i Kristianstad den 4-7 februari 2010 INBJUDAN Svenska Simförbundet och KSLS hälsar välkomna till 2010 års Junior- SM (25 m) i Kristianstad den 4-7 februari 2010 TÄVLINGSPLATS ARRANGÖR Tivolibadet i Kristianstad, 25 m bassäng, 8 banor KSLS

Läs mer

Informationsbrev Kart 2-2012 December

Informationsbrev Kart 2-2012 December Informationsbrev Kart är i första hand avsett för distriktens kartansvariga, men får gärna spridas till alla. Vill du också ha brevet? Skicka mejl till Niklas, niklas.wrane@orientering.se. Kartgruppen

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2012

Verksamhetsberättelse 2012 Verksamhetsberättelse 2012 Inbjuder till 45:e årsmötet Fredag den 22 februari 2013 Kl 18.00 45-årsjubiléumsfest Kl 19.00 Lokal: Polarisgården Varmt välkomna! 2 3 DAGORDNING FÖR TORNETRÄSK FRITIDSFÖRENING

Läs mer

11-12 OKTOBER 2014. www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland

11-12 OKTOBER 2014. www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland 11-12 OKTOBER 2014 www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland Välkommen till SISU-helgen! SISU-helgen är vår enskilt största satsning för att stärka våra ledare. Förutom kicken av att få träffa andra inspirerande

Läs mer

Lördagsateljén. Anmäl dig på vår hemsida:

Lördagsateljén. Anmäl dig på vår hemsida: Anmäl dig på vår hemsida: www.krita.nu Lördagsateljén Öppen konstateljé där du självständigt kan skapa konst och vara kreativ. Erfarna ledare kan vid behov assistera dig. Välj om du vill måla, teckna,

Läs mer

Habiliteringen i Dalarna

Habiliteringen i Dalarna Habiliteringen i Dalarna Länsgemensamma Gruppverksamheter och Informationstillfällen för personer med funktionsnedsättning samt för närstående, personal och nätverk 2019 Se även Habiliteringens hemsida

Läs mer

BILAGA 1. Huvudarrangörer. Inbjuder till. Samarrangör:

BILAGA 1. Huvudarrangörer. Inbjuder till. Samarrangör: Huvudarrangörer Inbjuder till InomhusVM 7-8 Februari 2014 Uppsala Samarrangör: Inomhus VM i Uppsala 7-8 februari 2014 Vattenfall IF Uppsala och Forsmarks IF i samarbete med Uppsala korpförening inbjuder

Läs mer