Verksamhetsberättelse till

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Verksamhetsberättelse till"

Transkript

1 Verksamhetsberättelse till Eskilstuna Simklubb 0 ESK Styrelse

2

3 Styrelsen för Eskilstuna Simklubb avlämnar härmed följande berättelse för det gångna verksamhetsåret. STYRELSEN Ordförande: Karin Söderqvist Lindoff Vice ordförande: Sekreterare: Kassör: Ledamot: Ledamot: Suppleant: Suppleant: Michael Just Erika Meeker (adjungerad) Christian Brand Madeleine Syrén Stefan Szakal Per Axelsson Jimmy Eriksson PERSONAL Christoffer Andersson, Erika Meeker och Måns Stomvall UPPDRAG Valberedning: Ann Bergström Puhakka, Stefan Jansson, Bob Burridge, Johan Brorsson, Björn Gustafsson Revisorer: Markku Tasala, Kristian Richter och Ivan Nilsson (supl.)

4 TRÄNARUPPDRAG, 53 stycken: Christoffer Andersson, Elena Aurelia Balasoiu, Anders Sandbom, Rebecka Jansson, Niklas Andersson, Sandra Andersson, Caroline Just, Tone K-G Hammar, Erika Meeker, Kristina Pettersson, Gunnar Rosvall, Lina Rosvall, Peter Sundholm, Björn Gustafsson, Monica Röbech, Kristoffer Hedlund, Philip Axelsson, Alexander Röbech, Carolina Fagarasan, Axel Brorsson, Elin Löfving, Moa Sundholm, Hanna Öhgren, Matea Bradaric, Louisa Fagarasan, Inger Pargelius, Amanda Pettersson, Omid PoorMiroki, Christofer Röbech, Edith Sandström, Måns Stomvall, Daniel Truong, Anton Berg, Therese Teittinen, Jonas Fröjdfeldt, Alexander Kotevski, Karl Lindoff, Stefan Biscevic, Marko Bisvecic, Magnus Björk, David Sundholm, Henrik Roos, Cecilia Sjödin, Ara Gyliana, Johan Sollander, Annika Sollander, Jesper Lindberg, Alexander Hagström, Sebastian Brand, Wiliiam Brand, Viljam Berg, Maria Pros och Daniel Curacica. OMFATTNING Totalt har vi haft 1024 medlemmar i verksamheten. Träningen har bedrivits i Vattenpalatset, Parkenbadet, Hydrotrim och på Mälarsjukhuset. 53 tränare har haft hand om undervisningen och ca 40 föräldrar och ledare har ställt upp som funktionärer. Våra verksamhetsområden under året har varit simundervisning för barn, ungdomar och vuxna, ungdomar och vuxna med funktionshinder. Simträning för barn, ungdomar och vuxna. Tävlingsverksamhet. Minisim för barn mellan 2-4 år. Vattenpolo för barn, undomar och vuxna. Simhopp.

5 SAMMANTRÄDEN Under året har styrelsen haft tio protokollförda styrelsemöten, samt ett årsmöte. EGNA ARRANGEMANG Eskilstuna Sprint 30-31/1 UGP2 och EK-Kyl Cup 9-10/3 Mix Megapol Simcup 28-29/9 Skol-DM 6/2 Mälartouren 18/5 UGP3 och EEM Cup 1-2/6 Speedo Cup 30/11-1/12 Klubbmästerskap15/12 Utmanarna 3/1,10/3,18/5,29/9,3/11 Utöver dessa tävlingar, har vi för 21:a året arrangerat sommarsimskola i Parkenbadet där 204 elever deltog. AVGIFTER Träningsavg: 550 kr till kr per termin. Individuell medlemsavg 150 kr, familjeavgift 450 kr.

6 VIKTIGA HÄNDELSER UNDER ÅRET SIMUNDERVISNING, SIMSKOLA OCH SIMLINJE Klubben har haft 650 barn i simskoleverksamheten under året. Under sommaren arragerades även sommarsimskola i parkenbadet. För att vidareutveckla simskolan och få högre kvalitet på simundervisningen har kriterier för de olika simlinjenivåerna tydliggjorts. ESK har en växande kö till simskolan, för närvarande över 200 barn som ej kan erbjudas plats. Att öka simkunnigheten i kommunen är en del i klubbens verksamhetsidé. ESK har därför haft som ambition att utöka simskoleverksamheten och har även drivit frågan att få ta ansvar för all simundervisning då Eskilstuna har ett stort behov av simundervisning. En första skrivelse till Kultur- och Fritidsförvaltningen om detta gjordes 18 juli Klubben har därefter i fleratlet skrivelser till kommunens tjänstemän, ansvariga politiker och Eskilstuna Bad AB ansökt om att få den simundervisning som Eskilstuna Bad AB driver. Simklubben har också vid ett antal protokollförda möten med Vattenpalatsets ledning, tjänstemän på Kultur och Fritid, ansvariga politiker och ledningen för Eskilstuna Bad AB ansökt om mer bassängtid för ett erbjuda plats till de barn som står i kö till simskolan. Trots snart 3 års arbete med detta har simklubben fått nej på alla förfrågningar, vilket också har resulterat i en växande simskolekö och nedläggning av den simundervisning för ungdomar med funktionsnedsättning som drevs i Vattenpalatset.

7 SIMTRÄNING OCH TÄVLING Tävlingsgrupperna har haft mer fysträning på programmet, gemensamma uppvärmningar och testserier har introducerats. Ledarna har utöver ordinarie utbildningar och ledarträffar haft ett erfarenhetsutbyte i simhallen. Träningarna har blivit mer välplanerade och tränarna har större roll i tävlingsanmälningar. Vuxencrawlkursen har varit mycket populär och omtyckt. Mastersgruppen växer och fick från och med slutet av året två ledarledda pass i veckan. Under detta verksamhetsår har verksamheten utökats med simhopp. Simhopparna har tränat i Vattenpalatset, och tillsammans med EGF i Vilsta. Under ledning av Amanda Pettersson samt Annika och Johan Sollander har de utvecklats mycket under året. De har deltagit i 2 tävlingar. Amanda och Annika var nominerade till Årets stora och små bragder på Sörmlandsgalan. Inom vattenpolo har ESK deltagit med 7 polospelare i USMB. Marko Biscevic deltog äcven i 98-landskaget.

8 ARRANGEMANG Klubbens egna arrangemang har varit framgångsrika och utgör en viktig intäktskälla. UGP3 och EEM Cup som arrangerades i Parken var en av landets tre största Ungdoms Grand Prix. En viktig del i arrangemangen är klubbens kiosk som ger en välkomnande inramning till alla simmare och publik. Klubben kommer att ansöka om att arrangera SM 2016 i det nya badhuset. En stor fråga under året har varit rekrytering av föräldrar till funktionärer och kioskverksamheten vid våra tävlingar. ESK har arbetat efter filosofin att föräldraengagemanget skall vara frivilligt. Det har dock visat sig vara väldigt svårt att få föräldrar att engagera sig i föreningen genom att utbilda sig till funktionär eller att hjälpa till i kiosken på tävlingar, vilket medför att ett fåtal föräldrar får lägga ned väldigt mycket tid och engagemang i föreningen. Våra egna tävlingar är en enormt viktig inkomstkälla som gör att klubben kan hålla relativt låga medlems- och terminsavgifter samt subventionera kostnader när våra simmare är ute och tävlar. Mot bakgrund av det har styrelsen beslutat att under detta verksamhetsår kommer det att bli obligatoriskt för föräldrar till simmare i träningsgrupperna att hjälpa till med någon uppgift under året vid våra egna tävlingar. SUPPORT: EKONOMI, SPONSRING, KANSLI, REKRYTERING & UTBILDNING Budgeten 2013 baserades på en stabil utveckling av föreningens verksamhet med två heltidsanställda. Under hösten 2013 rekryterade klubben en ytterligare heltidsanställd för att täcka behovet av en föräldraledighet under 2014 och för att stärka tränarresurserna för klubbens tävlingsgrupper. ESK har finansierat en ökad personalkostnad med ändamålsbestämda medel för personal. Därtill har klubben under hösten arbetat med att hitta ytterligare inkomstkällor och medvetet hållit ner onödiga kostnader. Resultatet för året blev en förlust på drygt 12 tkr, vilket är minimalt i förhållande till klubbens omsättning. I takt med att klubbens verksamhet har växt har också administrationen ökat. Det har blivit allt svårare för två kanslianställda att kombinera kansliarbetet med ledning av simskole- och simträningsverksamheten. Heltidsanställningen av Måns Stomvall

9 från 1/8 har medfört att löpande adninistration och kansliarbetet har effektiviserats under hösten samtidigt som Måns har kunnat fokusera på tävlingsgrupperna och förberedande av en mer strukturerad elitsatsning. Under verksamhetsåret har klubben satsat på utbildning för ledare. Det har gjorts en inventering på utbildningsnivåer på alla ledare. Ledarna i tävlingsgrupperna har gått utbildningen simlinjeinstruktör år under hösten, och kursen höll väldigt hög nivå. Föräldrarna till A-och B-grupps simmare deltog i en föreläsning av Ulrika Knape i vad det innebär att vara förälder till elitsatsande ungdomar. LEDNING: STYRELSE, VALBEREDNING, KOMMITTÉER Förra årsmötet beslutades om att utöka valberedningen. Klubben växer och det skall byggas ett nytt badhus Eskilstuna. Det innebär en spännande framtid för ESK med nya utmaningar. Samtidigt minskar successivt bidragen till ideella föreningar generellt, vilket innebär att föreningar behöver arbeta med att hitta nya långsiktiga intäktskällor. Valberedningen har under det gångna verksamhetsåret följt styrelsens arbete och deltagit i kommitéearbete för att få god insikt i vilka kompetenser och erfarenheter som behövs på lång sikt i föreningsarbetet. Det värdegrundsarbete som klubben arbetade med förra året har resulterat i nya policies för simmare, ledare och föräldrar. Det har också gjorts uppdateringar av tävlings-, drog- och trafikpolicies. SIMHALLSKOMMITTÉE Simhallskommittéen - Under året har arbetet i simhalls kommittéen tidvis varit mycket intensivt. Kommittéen, som rapporterar till styrelsen, leds av Jan Lindoff. En nära koppling till styrelsen har säkrats genom att vice ordförande Micke Just och kassör Christian Brand har varit mycket aktiva i kommittén. I kommittén har ESK kansli (Erika och Christoffer) såväl som valnämnd (Johan) ingått. Kommittén har ett brett spektrum av lämpliga kompetenser, ca 10 personer har deltagit. Under året har mer än 50 möten hållits, ett antal workshopar och andra aktiviteter. Utöver det har ett stort antal möten med olika representanter för Eskilstuna kommun, andra klubbar och andra aktörer genomförts. För utformingen av det nya badhuset såväl som för drift av det nya badhuset finns nu två löpande mötesserier med kommunen. Utformingen av det nya badhuset - I augusti 2013 beslöt kommunfullmäktige ramarna för det nya badhusets utformning. I det stora hela ett mycket bra badhus med en 50 x 25 m bassäng, 2 mindre, men tillräckligt stora, utbildningsbassänger s.k. multibassänger, med en 1m och 3 m svikt och plats för fler, en stor läktare, kansli för ESK, med mera. Resan fram till detta viktiga beslut var tidvis turbulent och tvingade ESK till stora insatser. Efter kommunfullmäktiges beslut har arbetet fortsatt med att stödja kommunen med löpande granskning och återkoppling på den fortsatta detaljeringen av badhustes utformning.

10 Drift av det nya badhuset - Under året har det blivit alltmer klart att ESK bör engagera sig i frågan om driften av det nya badhuset. Styrelsen gav simhalls kommittéen uppdraget att utreda möjligheterna. Detta ledde fram till att ESK i september gjorde en formell intresseanmälan till kommunen om att ta över driften i det nya badhuset, vilket startade en dialog och process med kommunen. ÖVRIGT Året har präglats av ett nära och givande samarbete med SISU och Sörmlandsidrotten, inom flera olika områden. De områden som klubben inte har kunnat lägga tillräckligt med resurser på är långsiktigt sponsring, att stärka varumärket ESK, rekrytering till kommittéer och arbetsgrupper samt förberedande aktiviteter för nya verksamheter i nya badhuset.

11 MÅLUPPFYLLELSE Vi behåller 86 % i tävlingsgrupperna och 80 % i simlinjen Omfattande utbildning har skett och vi ligger väl till på målet att alla skall vara utbildade på den nivå de leder 2013 ökade medlemsantalet till 1024 st och licensierade simmare ökade till 173 st. Vi har en grupp som tränar vattenpolo regelbundet och vi har introducerat simhopp i verksamheten Mästerskapsmålen satta till 2014 uppfylls inte under 2013, men det finns stora förhoppningar om att lyckas till 2014.

12 IDROTTSPRESTATIONER Vid DM/JDM i Falun 8-9 juni tog vi 2 silver och 1 brons på DM och 4 guld, 2 silver och 2 brons på JDM Distriktsmästare, juniorer, blev 4 x 200 fr 9,46,42 Nelly Neuman 2,24,23 Elin Löfving 2,31,26 Ebba Engström 2,17,85 Moa Sundholm 2,33,08 4 x 100 me 4,40,58 William Brand 1,12,78 Eldin Kadic 1,17,72 Karl Lindoff 1,06,30 Marko Biscevic 1,03,78 4 x 200 fr 8,51,94 Erik Skogfors 2,09,42 William Brand 2,17,61 Karl Lindoff 2,14,71 Axel Brorsson 2,10,20 4 x 100 fr 4,00,54 Alexander Kotevski 57,70 Axel Brorsson 58,35 Erik Skogfors 59,56 Stefan Biscevic 1,04,93

13 Vid Sum-Sim i Landskorna 26-30/6 placerade sig ESK-simmarna enligt följande Eldin Kadic, br 5:a 1,13, br 11:a 2,44,40 William Brand, br 10:a 1,16, br 19:e 2,48,75 Nelly Neuman, fj 17:e 2,34,30 Karl Lindoff, ry 17:e 1,08, fj 14:e 1,05,04 4 x 200 fr, po :e 8,48,91 Erik Skogfors 2,08,74 William Brand 2,16,09 Karl Lindoff 2,17,66 Axel Brorsson 2,06,42 4 x 100 me, po 15 oy 11:a 4,33,21 William Brand 1,12,12 Eldin Kadic 1,14,70 Karl Lindoff 1,04,43 Marko Biscevic 1,01,96 Vid DM/JDM i Strängnäs november tog vi 6/4 guld, 7/4 silver och 5/4 brons Distriktsmästare, seniorer, blev Alexander Kotevski 100 fj 57,33 50 fj 25, me 59,94 4 x 50 me 1,46,44 Axel Brorsson 28,85 Alexander Kotevski 29,59 Måns Stomvall 24,43 Simon Skoglund 23,60 4 x 50 fr 1,35,86 Simon Skoglund 24,72 Måns Stomvall 23,80 Axel Brorsson 23,84 Alexander Kotevski 23,50 4 x 100 fr 3,33,69 Simon Skoglund 53,90 Måns Stomvall 53,05 Axel Brorsson 53,95 Alexander Kotevski 52,79 Distriktsmästare, juniorer, blev Alexander Kotevski 100 fj 57,33 50 fj 25, me 59, fr 52,98

14 Vid SM/JSM i Göteborg november placerade sig ESK-simmarna enligt följande SM Måns Stomvall 50 fj 12:a 24,78 JSM Alexander Kotevski 50 fj 8:a 25, me 19:e 1,00, fj 13:e 57,25 50 br 24:a 30,24 Under Sum-Sim i Stockholm 7-8/12 placerade sig ESK-simmarna enligt följande Eldin Kadic 200 br 4:a 2,30,44 Moa Sundholm 100 fj 22:a 1,07,58 MÄSTERSKAPSPLACERINGAR William Brand 100 br DSQ 25 m 50 m SM JSM SUM-SIM SM JSM SUM-SIM 45:a 33:a 59:a :a REKORD Damer Herrar Totalt Eskilstunarekord Klubbrekord Åldersklassrekord

15 VANDRINGSPRIS Eskilstuna Simklubbs vandringspris går till de simmarna, som i respektive klass under året nått högsta poäng sammanlagt i de fem olika simsätten och som fortfarande är aktiv simmare i klubben. Priserna är ständigt vandrande. Ebba Engström, fl 15 oä, tar sin andra inteckning i vandringspriset på följande resultat under året: 100 frisim 59,97 Speedo Cup poäng 50 bröstsim 41,25 Utmanare poäng 100 ryggsim 1,13,19 Järfälla Nationella poäng 50 fjärilsim 30,07 DM-JDM poäng 100 medley 1,12,41 Utmanare poäng Totalt: poäng Alexander Kotevski, po 15 oä, tar sin tredje inteckning i vandringspriset på följande resultat under året: 50 frisim 24,11 Speedo Cup poäng 50 bröstsim 30,24 SM/JSM poäng 50 ryggsim 30,39 Eskilstuna Energi & Miljö Cup poäng 50 fjärilsim 25,55 SM/JSM poäng 100 medley 59,94 DM/JDM poäng Totalt: poäng Jennie Isakssen, fl 14 oy, tar sin första inteckning i vandringspriset på följande resultat under året: 100 frisim 1,08,06 Speedo Cup poäng 200 bröstsim 3,10,05 Speedo Cup poäng 200 ryggsim 2,51,77 UGP poäng 100 fjärilsim 1,19,09 Speedo Cup poäng 400 medley 5,49,40 Speedo Cup poäng Totalt: poäng Eldin Kadic, po 14 oy, tar sin första inteckning i vandringspriset på följande resultat under året frisim 18,33,91 DM-JDM poäng 100 bröstsim 1,08,81 Speedo Cup poäng 50 ryggsim 32,82 Alfred Nobel Cup poäng 50 fjärilsim 31,14 Ek Kyl Cup poäng 200 medley 2,24,90 Speedo Cup poäng Totalt: 2073 poäng KLUBBMÄSTERSKAP 50m FRISIM 15/ Alexander Kotevski, po 16 oä, 24,14 Ebba Engström, fl 16 oä, 28,24 Karl Lindoff, po 14-15, 25,54 Linnea Fundberg, fl 14-15, 29,22 Arvid Heikinniemi, po 12-13, 29,71 Josefin Zetterberg, fl 12-13, 30,54 Carl Roos, po 11 oy, 39,58 Ida Fundberg, 11 oy, 33,39

16 UTMÄRKELSER Årets Ledarpris Amanda Petterson och Annika Sollander Årets Träningsflitspris Moa Sundholm A-gruppen William Brand B-gruppen Carl Bidebo C-gruppen Emma Björk D-gruppen

17 SLUTORD Som framgår av ovanstående har aktiviteterna och framgångarna i klubben varit stora. Under våren har vi genomfört 1016 statligt bidragsberättigade aktivitetssamman komster med deltagartillfällen. Under hösten har vi genomfört 798 bidrags berättigade sammankomster med deltagartillfällen. Enligt de kommunala reglerna för aktivitetsmedlemsbidrag har vi under 2013 haft 451 st bidragsberättigade medlemmar i ålder 7-20 år, fördelat på 243 flickor och 195 pojkar. Dessutom har vi 143 st barn i åldern 4-6 år fördelat på 77 pojkar och 66 flickor samt 173 medlemmar som är 21 år och äldre fördelat på 88 herrar och 85 damer. Vi har under året haft en omfattande lägerverksamhet och vi har lyckats hålla nere kostnaderna genom självhushåll och stora insatser av simmarna själva och deras föräldrar. De föräldrar som ställer upp och lagar mat och servar simmare och ledare på läger och tävlingar gör en otrolig insats både för simmarna och för tränarna. Ett stort tack riktas till dessa individer. Vår cafeteriakommitté stöttar verksamheten ekonomiskt och svarar för kaffeservering vilket gör att vi kan hålla en mycket bra service för simmare och publik. Dessa föräldrar gör ett stort jobb i föreningen. Många jobbar också med att förbereda och organisera inför försäljningen. Till dessa föräldrar riktas också ett stort tack och med en förhoppning om att fler föräldrar vill engagera sig. Vi noterar att stämningen bland våra ledare och aktiva är mycket god, de aktiva är mycket goda kamrater och stöttar varandra på ett hedrande sätt. För att finansiera vår verksamhet med läger och tävlingar fordras stora egeninsatser av simmarna och deras föräldrar, men även stora insatser av klubben. Våra stora inkomstkällor har varit arrangerandet av våra sim-tävlingar Eskilstuna Sprint, UGP 2 med EK-Kyl Cup, UGP3 med Eskilstuna Energi & Miljö Cup, Mix Megapol Simcup och Speedo Cup. En annan viktig inkomstkälla har varit arrangerandet av sommarsimskolan i Parkenbadet. Med dessa rader vill vi rikta ett tack till alla våra tränare, ledare, funktionärer, personal i Parkenbadet, Vattenpalatset och Eskilstuna kommun, samt inte minst till våra sponsorer och föräldrar utan vars insatser vi inte skulle kunna bedriva denna omfattande verksamhet. Eskilstuna i februari 2014 Karin Söderqvist-Lindoff Michael Just Christian Brand (Ordförande) (Vice ordförande) (Kassör) Madeleine Syrén (Ledamot) Stefan Szakal (Ledamot)

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2012-01-01 2012-12-31 Styrelsen för Eskilstuna Simklubb avlämnar härmed följande berättelse för det gångna verksamhetsåret. STYRELSEN Ordförande: Vice ordförande: Sekreterare: Kassör:

Läs mer

Rev A

Rev A Rev A 2013-03-05 1 Vi vill bedriva och utveckla simidrott för alla, oavsett mål och ambitionsnivå Vi utvecklar våra medlemmar fysiskt, mentalt och socialt Vi ökar simkunnigheten i Eskilstuna kommun Simundervisning

Läs mer

Göteborg Sim bildades 1991 genom en sammanslagning av de båda klubbarna Göteborgs Kappsimningsklubb Najaden och Askim-Frölunda Simklubb.

Göteborg Sim bildades 1991 genom en sammanslagning av de båda klubbarna Göteborgs Kappsimningsklubb Najaden och Askim-Frölunda Simklubb. Om Göteborg Sim Göteborg Sim bildades 1991 genom en sammanslagning av de båda klubbarna Göteborgs Kappsimningsklubb Najaden och Askim-Frölunda Simklubb. Vår grundläggande filosofi är att genom en målinriktad

Läs mer

Göteborg Sim bildades 1991 genom en sammanslagning av de båda klubbarna Göteborgs Kappsimningsklubb Najaden och Askim-Frölunda Simklubb.

Göteborg Sim bildades 1991 genom en sammanslagning av de båda klubbarna Göteborgs Kappsimningsklubb Najaden och Askim-Frölunda Simklubb. Om Göteborg Sim Göteborg Sim bildades 1991 genom en sammanslagning av de båda klubbarna Göteborgs Kappsimningsklubb Najaden och Askim-Frölunda Simklubb. Vår grundläggande filosofi är att genom en målinriktad

Läs mer

Eskilstuna Simklubb Verksamhetsberättelse 2015

Eskilstuna Simklubb Verksamhetsberättelse 2015 2 INNEHÅLL INLEDNING OCH SAMMANFATTNING... 4 VERKSAMHETSIDÉ & VERKSAMHETSPLAN... 6 MÅLSÄTTNINGAR & MÅLUPPFYLLELSE... 7 ORGANISATION... 9 EKONOMI... 10 SAMARBETSPARTNERS... 11 SAMHÄLLSANSVAR OCH STÄLLNINGSTAGANDEN...

Läs mer

Verksamhetsberättelse Org

Verksamhetsberättelse Org Verksamhetsberättelse 2018 Org. 802421 8110 Styrelsens sammansättning Jan Sigurdh Ordförande Monica Höglind Vice Ordförande Henrik Dahlin Kassör Pernilla Brouzell Ledamot Lars Reuterskiöld Ledamot Carolina

Läs mer

Sörmlandsidrotten Samlingsnamn för Södermanlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Idrottens egna studieförbund

Sörmlandsidrotten Samlingsnamn för Södermanlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Idrottens egna studieförbund Innehåll INLEDNING... 3 VERKSAMHETSIDÉ & VERKSAMHETSPLAN... 5 ORGANISATION & EKONOMI... 8 UTBILDNING & KONFERENS... 13 VERKSAMHETSBESKRIVNING... 14 ARRANGEMANG & LÄGER... 17 IDROTTSPRESTATIONER... 18 MUNKTELLBADET

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse för år 2017 Verksamhetsberättelse 2017-01-01-2017-12-31 Styrelsen har under verksamhetsåret haft ett årsmöte, 10 protokollförda styrelsesammanträden, tränarmöten, samt löpande kontakt

Läs mer

Verksamhetsberättelse. Org 802421-8110

Verksamhetsberättelse. Org 802421-8110 Verksamhetsberättelse 2013 Org 802421-8110 Styrelsens sammansättning Jan Sigurdh Ordförande Jörgen Tisell Vice Ordförande Madeleine Segerbrand Kassör Claes Gordon Ledamot Monica Höglind Ledamot Malin Thor

Läs mer

Verksamhetsplan 2015. SS04 vision, mål, strategier och organisation. 2015-03-30 Jonas Hägerhäll

Verksamhetsplan 2015. SS04 vision, mål, strategier och organisation. 2015-03-30 Jonas Hägerhäll Verksamhetsplan 2015 SS04 vision, mål, strategier och organisation 2015-03-30 Jonas Hägerhäll Sammanfattning I detta dokument presenteras SS04 organisation, vision, mål och strategier för att uppnå målen.

Läs mer

Verksamhetsberättelse. Org 802421-8110

Verksamhetsberättelse. Org 802421-8110 Verksamhetsberättelse 2014 Org 802421-8110 Styrelsens sammansättning Jan Sigurdh Ordförande Jörgen Tisell Vice Ordförande Madeleine Segerbrand Kassör Claes Gordon Ledamot till november 2014 Monica Höglind

Läs mer

Verksamhetsberättelse. Org 802421-8110

Verksamhetsberättelse. Org 802421-8110 Verksamhetsberättelse 2010 Org 802421-8110 Styrelsens sammansättning Petter Holmberg Ordförande Jörgen Tisell Vice Ordförande Jan Sigurdh Staffan Tell Ulrika Bergström Niklas Thurfjell Malin Thor Madeleine

Läs mer

Verksamhetsplan 2018/2019

Verksamhetsplan 2018/2019 Verksamhetsplan 2018/2019 Vision ÄLVSJÖ AIK Simförening ska vara den naturliga mötesplatsen för att hitta simmaren i dig! Verksamhetsidé Vi erbjuder och genomför simträning för alla som har intresse och

Läs mer

Eskilstuna Simklubb Verksamhetsberättelse 2016

Eskilstuna Simklubb Verksamhetsberättelse 2016 1 HUVUDSPONSORER SPONSORER OCH SAMARBETSPARTNERS 2 TACK! STORT TACK TILL ALLA FÖRETAG OCH PRIVATPERSONER SOM VALDE ATT SPONSRA ESK OCH BARNCANCERFONDEN UNDER SWIM OF HOPE 2016 ERAT BIDRAG GJORDE ATT VI

Läs mer

Skins Games Finaler Herrar -- Resultat Omgång Alla Tävling: Skins Games 2015 Tävlingsort: Falun Arrangör: Falu SS

Skins Games Finaler Herrar -- Resultat Omgång Alla Tävling: Skins Games 2015 Tävlingsort: Falun Arrangör: Falu SS Skins Games Finaler Herrar -- Resultat Omgång Alla Tävling: Skins Games 2015 Tävlingsort: Falun Arrangör: Falu SS Gren 2, 50m Fjärilsim Herrar, Omgång: 1 1 Karl Lindoff 1998 Eskilstuna Simklubb 26.82 2

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2014 för Simklubben S02

Verksamhetsberättelse 2014 för Simklubben S02 Verksamhetsberättelse 2014 för Simklubben S02 Antalet medlemmar under 2014 var totalt 396 varav 208 tjejer och 188 killar. Åldersmässigt är de flesta medlemmarna födda 2000-2005 Styrelsens arbete Styrelsen

Läs mer

Växjö SS Ledande inom simidrotten i Småland, en förening för alla

Växjö SS Ledande inom simidrotten i Småland, en förening för alla Växjö SS Ledande inom simidrotten i Småland, en förening för alla Verksamhetsplan 2017 Här vill vi vara 2020, det påståendet svarade vi i styrelsen på under en strategidag 2015. Nedan kommer vi att lista

Läs mer

Rättviks Simförening

Rättviks Simförening Rättviks Simförening Agenda 1. Rättviks Simförenings bildande 2. Verksamhet idé 3. Verksamhetens mål 4. Traditioner 5. Förenings struktur 6. Styrelse 2012 7. Träning 8. Tränings grupper 9. Tränings tider

Läs mer

Verksamhetsberättelse Org

Verksamhetsberättelse Org Verksamhetsberättelse 2017 Org. 802421-8110 Sammanfattning Innehåll SAMMANFATTNING... 2 STYRELSENS SAMMANSÄTTNING... 3 SAMMANTRÄDEN... 3 MEDLEMMAR... 3 VERKSAMHETEN... 3 TEAM SIMSPORT... 4 KLUBBMÄSTARE

Läs mer

Simklubben Tritons Verksamhetsberättelse för 1/1 31/

Simklubben Tritons Verksamhetsberättelse för 1/1 31/ Simklubben Tritons Verksamhetsberättelse för 1/1 31/12 2015 Styrelsen för simklubben Triton avger härmed verksamhetsberättelse för året 2015. 1. Organisation Styrelsen har under året varit sammansatt av:

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2014

Verksamhetsberättelse 2014 Verksamhetsberättelse 2014 Styrelsen Under 2014 har Karlskoga Simförenings styrelse haft 11 möten, varav ett var konstituerande. Styrelsens sammansättning har varit Anders Hellberg (ordförande) Malin Björstam

Läs mer

Verksamhetsberättelse med årsbokslut 2017

Verksamhetsberättelse med årsbokslut 2017 Verksamhetsberättelse med årsbokslut 2017 1 HUVUDSPONSORER SPONSORER OCH SAMARBETSPARTNERS 2 INNEHÅLL INLEDNING OCH SAMMANFATTNING AV ORDFÖRANDEN... 4 VERKSAMHETSIDÉ & VERKSAMHETSPLAN... 5 ORGANISATION...

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Sid 1( 7) Verksamhetsberättelse 2016 Norrtälje Simklubb Styrelsen för Norrtälje Simklubb lämnar härmed följande berättelse för 2016, klubbens 59:e verksamhetsår. Sid 2( 7) Styrelsens sammansättning Vald

Läs mer

Gren 1, 200m Frisim Damer, Finaler. Plac.Namn Född Poäng FINA 50m 100m 150m Tid Status Förening

Gren 1, 200m Frisim Damer, Finaler. Plac.Namn Född Poäng FINA 50m 100m 150m Tid Status Förening Sida: 1 Resultat Totalt - Med poäng och mellantider Tävling: Septembersim Tävlingsort: Tyresö Arrangör: Tyresö SS Tävlingsledare: Christina Bruhn Tävlingssekreterare: Mikael Grindbo Gren 1, 200m Frisim

Läs mer

TÄBY SIM VILL OCH GÖR 2017

TÄBY SIM VILL OCH GÖR 2017 TÄBY SIM VILL OCH GÖR 2017 inkl. BUDGET 2017 Täby Sim Vill och Gör 2017 1 Introduktion Detta dokument syftar till att ge en samlad bild av vad Täby Sim vill och gör. Beskrivningen tar sin utgångpunkt i

Läs mer

Uppsala Simskoleförenings verksamhetsberättelse 2015

Uppsala Simskoleförenings verksamhetsberättelse 2015 Uppsala Simskoleförenings verksamhetsberättelse 2015 Ett av de viktigaste målen för Uppsala Simskoleförening (USF) är att göra så många som möjligt simkunniga utan att kompromissa med undervisningens kvalitet.

Läs mer

Mellansvenska Simförbundets Simkommitté

Mellansvenska Simförbundets Simkommitté Mellansvenska Simförbundets Simkommitté STRATEGI 2025 SVENSK SIMIDROTT KÄRNVÄRDEN ALLT HÄNGER IHOP GRUNDLÄGGANDE VERKSAMHETSOMRÅDEN / SIMKOMMITTÉNS MÅL UNDERVISNING TRÄNING OCH TÄVLING Utveckla Simidrott

Läs mer

ÖREBRO SIMALLIANS - STRATEGI 2025

ÖREBRO SIMALLIANS - STRATEGI 2025 ÖREBRO SIMALLIANS - STRATEGI 2025 Innehåll Inledning... 3 Vision och Mission... 4 Värdegrunden UGG... 5 -Glädje... 7 -Gemenskap... 8 -Utveckling... 6 Strategiska områden... 9 -Simundervisning... 10 -Träning,

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2014 för Falkenbergs Simklubb

Verksamhetsberättelse 2014 för Falkenbergs Simklubb Verksamhetsberättelse 2014 för Falkenbergs Simklubb Inledning Ett år med många framgångar ligger bakom Falkenbergs Simklubb. Framförallt den i hela Sverige uppskattade tävlingen Falkenbergs Race med rekordmånga

Läs mer

Verksamhetsberättelse för SL/BP 2016

Verksamhetsberättelse för SL/BP 2016 Verksamhetsberättelse för SL/BP 2016 Mål satta till 2017 1. Utbilda instruktörer som aktivt instruerar och vägleder aktiva och kommande lyftare med utvecklande och resultatförbättrande metodik. 2. Ambitionen

Läs mer

Lördagen den 30 mars 2019 i Walkesborgsbadet Uddevalla 25 m 8 banor

Lördagen den 30 mars 2019 i Walkesborgsbadet Uddevalla 25 m 8 banor Lördagen den 30 mars 2019 i Walkesborgsbadet Uddevalla 25 m 8 banor I N B J U D A N T I L L U S - C U P E N Uddevalla Sim har härmed nöjet att inbjuda till kampen om US-CUPEN. Lördagen den 30 mars i Walkesborgsbadet

Läs mer

Gren 1, 4x50m Medley Damer, Finaler Plac.Namn Född Förening 50m Tid Statu

Gren 1, 4x50m Medley Damer, Finaler Plac.Namn Född Förening 50m Tid Statu Sida: 1 Resultat Totalt - Officiell Tävling: Seriesim Tävlingsort: Höganäs Arrangör: Höganäs SS Tävlingsledare: Annette Bergendorf Tävlingssekreterare: Tobias Tillheden Gren 1, 4x50m Medley Damer, Finaler

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014-2015 Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK 2014-2015 Styrelse Ordförande: Evert Andersson Ledamöter: Leif Daggert Vice ordförande: Stefan Johansson Peter Johansson Kassör:

Läs mer

Sockenvägen 290, 120 40 Årsta, eltk.tennis@tele2.se, www.eltk.se, 08-81 90 70

Sockenvägen 290, 120 40 Årsta, eltk.tennis@tele2.se, www.eltk.se, 08-81 90 70 VERKSAMHETSBERÄTTELSE Styrelsen får härmed avge följande redovisning för förvaltningen under räkenskapsåret 2007-09-01 - - 2008-08-31 KANSLI Sockenvägen 290, 120 40 Årsta, eltk.tennis@tele2.se, www.eltk.se,

Läs mer

Page 1 of 13 Resultat Totalt - Med poäng och mellantider Tävling Seriesim Deltävling 3, div Utskriftsdatum 06 maj 2007 3 Tävlingsort Utskriftstid 19:47 Arrangör Skuru IK Gren 1, 4X50m Frisim Damer, Finaler

Läs mer

Rosenlundbadet Sprint Jönköping, april

Rosenlundbadet Sprint Jönköping, april PM Rosenlundbadet Sprint Jönköping, 27-29 april Välkomna till Rosenlundbadet Sprint i Jönköping. Ett trevligt upplägg med massa 50:or som simmas i försök, semifinaler och finaler, plus en hel del andra

Läs mer

Information om återkommande tävlingar

Information om återkommande tävlingar Information om återkommande tävlingar DM/JDM i 50m-bassäng avgörs perioden vecka 22-24 (lördag-söndag) med vecka 23 som första alternativ. Tävlingen genomförs över två dagar. För att ha möjlighet att kunna

Läs mer

Bohuslän-dals konståkningsförbund

Bohuslän-dals konståkningsförbund Bohuslän-dals konståkningsförbund Styrelsen Verksamhetsberättelse 2016-2017 Styrelsen har under verksamhetsåret haft följande sammansättning Ordförande Helen Karlsson Vice ordförande Therese Arvidsson

Läs mer

1(5) Verksamhets- berättelse

1(5) Verksamhets- berättelse 1(5) Verksamhets- berättelse 2014 SUNDSVALL ORTVIKENS BÅGSKYTTEKLUBB VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2014 Styrelsen 2014 2(5) Ordförande Rune Andersson Vice ordf. Erik Peräinen (avgick på egen begäran hösten

Läs mer

Gävle Red Devils verksamhets- berättelse 2014

Gävle Red Devils verksamhets- berättelse 2014 Gävle Red Devils verksamhets- berättelse 2014 Styrelsen Styrelsen haft följande sammansättning under verksamhetsåret 2014: Ordförande Kassör Ledamöter Kenneth Arvidsson Gustav Hägneby Per Enqvist Pasi

Läs mer

TÄBY SIM VILL OCH GÖR 2018

TÄBY SIM VILL OCH GÖR 2018 TÄBY SIM VILL OCH GÖR 2018 inkl. BUDGET 2018 Täby Sim Vill och Gör 2018 1 Introduktion Detta dokument syftar till att ge en samlad bild av vad Täby Sim vill och gör. Beskrivningen tar sin utgångpunkt i

Läs mer

Linköpings Resultatbörsen 2002 2002-11-23 Orienteringsklubb

Linköpings Resultatbörsen 2002 2002-11-23 Orienteringsklubb Så är ännu en tävlingssäsong till ända och som brukligt är kommer här årets utgåva av Resultatbörsen från Tävlingskommittén. Då detta är mitt första år som ansvarig för dessa sammanställningar, hoppas

Läs mer

Skellefteå K1 03:40,47 1 2 200 br Jacob Sjöander. IF Rycket S14 03:16,80 1 2 200 br Gustav Ljungberg Solens IF S14 03:29,36 2 2 200 br Joel Steinvall

Skellefteå K1 03:40,47 1 2 200 br Jacob Sjöander. IF Rycket S14 03:16,80 1 2 200 br Gustav Ljungberg Solens IF S14 03:29,36 2 2 200 br Joel Steinvall Gren Distans Namn Klubb Klass Tid Placering 2 200 br Cristiaan Stenberg Skellefteå K1 03:40,47 1 2 200 br Jacob Sjöander IF Rycket S14 03:16,80 1 2 200 br Gustav Ljungberg Solens IF S14 03:29,36 2 2 200

Läs mer

Gren 1, 200m Frisim Damer, Finaler 16-18 år Sponsor: Etab Data. Gren 1, 200m Frisim Damer, Finaler 15 år Sponsor: Etab Data

Gren 1, 200m Frisim Damer, Finaler 16-18 år Sponsor: Etab Data. Gren 1, 200m Frisim Damer, Finaler 15 år Sponsor: Etab Data Sida: 1 Datum: 13 oktober 2014 Tid: 06:49:52 Resultat Totalt - Per åldersgrupp med mellantider Tävling: Ungdoms GP 4 Karlskoga 2014 Tävlingsort: Karlskoga Arrangör: Karlskoga Simförening Tävlingsledare:

Läs mer

Luleå Allmänna Konståkningsförening. Verksamhetsberättelse Säsongen 2010/2011

Luleå Allmänna Konståkningsförening. Verksamhetsberättelse Säsongen 2010/2011 Luleå Allmänna Konståkningsförening Verksamhetsberättelse Säsongen 2010/2011 Föreningsverksamhet Ordförande Vice Ordförande Kassör Sekreterare Ledamöter Suppleanter Anne Lindahl Tina Johansson Ulrica van

Läs mer

GK Engelholmsgymnasterna

GK Engelholmsgymnasterna GK Engelholmsgymnasterna Årsbokslut för räkenskapsåret 2014-07-01-2015-06-30 Styrelsen för GK Engelholmsgymnasterna avger härmed följande årsbokslut Innehåll Verksamhetsberättelse 2 Resultaträkning 9 Balansräkning

Läs mer

Eskilstuna Simklubb Verksamhetsberättelse 2018

Eskilstuna Simklubb Verksamhetsberättelse 2018 1 HUVUDSPONSORER SPONSORER OCH SAMARBETSPARTNERS 2 INNEHÅLL INLEDNING OCH SAMMANFATTNING AV ORDFÖRANDEN... 4 STRATEGI 2025... 5 VERKSAMHETSINRIKTNING 2018-2019... 15 EKONOMI... 7 SPONSRING/MARKNAD... 8

Läs mer

Rasbo IK Innebandysektionen Verksamhetsberättelse 2015/16

Rasbo IK Innebandysektionen Verksamhetsberättelse 2015/16 Rasbo IK Innebandysektionen Verksamhetsberättelse 2015/16 1 Inledning... 3 Åretsförening 2014/15... 3 Styrelsen 2015/16... 4 Ekonomi... 4 Information... 5 Kompetensutveckling... 5 Det sportsliga... 5 Studio

Läs mer

NYA Vinterneptuniaden 3 4 februari 2018 med nya

NYA Vinterneptuniaden 3 4 februari 2018 med nya Simklubben Neptun inbjuder härmed till NYA Vinterneptuniaden 3 4 februari 2018 med nya SKINS - tävlingen och även Raceanalys TÄVLINGSPLATS: Eriksdalsbadets 50m-bassäng TÄVLINGSTIDER: Fredag: Insimning

Läs mer

Para SM Simning 2014 3-4 maj i Jönköping

Para SM Simning 2014 3-4 maj i Jönköping 200m Frisim Herrar, Funktionsnedsättning: S14 1 Andreas Nordh 1991 Osby 2:20.91 min 200m Frisim Damer, Funktionsnedsättning: S14 1 Pernilla Lindberg 1994 Simklubben S 02 2:16.93 min 100m Frisim Herrar,

Läs mer

Inbjudan Öresund Meeting och Späckhuggarsim 2016!

Inbjudan Öresund Meeting och Späckhuggarsim 2016! Inbjudan Öresund Meeting och Späckhuggarsim 2016! Även i år kombinerar vi Öresund Meeting och Späckhuggarsim. Ni anmäler er till både Öresund Meeting och Späckhuggarsim på kansliet online. Alla åker ner

Läs mer

Solens IF och Parasportförbundet. Inbjuder till SIM SM i Sundsvall maj 2016

Solens IF och Parasportförbundet. Inbjuder till SIM SM i Sundsvall maj 2016 Solens IF och Parasportförbundet Inbjuder till SIM SM i Sundsvall 21-22 maj 2016 Tävlingsplats: Himlabadets utomhus 50 m bassäng 8 banor Tidtagning: Ares-Omega. Grodan, Tävlingsledare: Christer Jansson

Läs mer

Hannes Holmberg. Tf. Ordförande

Hannes Holmberg. Tf. Ordförande Verksamhetsberättelse 2018 Inledande ord 2018 var ett år av förändring för Nyköpings basket. Det var en stor utmaning för föreningen, som tappade många av de basketsjälar som varit viktiga i att driva

Läs mer

Resultat Totalt - Officiell

Resultat Totalt - Officiell 1 av 8 2015-02-23 18:13 Resultat Totalt - Officiell Tävling Swedbank Cup 2015 Utskriftsdatum 23 februari 2015 Tävlingsort Nässjö Utskriftstid 18:11 Arrangör Nässjö SLS Bassäng 25m Tävlingsdatum 21 februari

Läs mer

Malmö Kappsimningsklubb Malmös. Största Idrottsförening

Malmö Kappsimningsklubb Malmös. Största Idrottsförening 1982-2018 Malmös Största Idrottsförening Malmö kappsimningsklubb är Malmös största idrottsförening med drygt 4000 medlemmar årligen. Vi är en klubb som erbjuder allt från babysim till simning och simhopp

Läs mer

ÖREBRO SIMALLIANS - STRATEGI 2025

ÖREBRO SIMALLIANS - STRATEGI 2025 ÖREBRO SIMALLIANS - STRATEGI 2025 Innehåll Inledning... 2 Vision och Mission... 3 Värdegrunden UGG... 4 -Glädje... 5 -Gemenskap... 6 -Utveckling... 7 Strategiska områden... 8 -Simundervisning... 9 -Träning,

Läs mer

Ledande inom simidrotten, en förening öppen för alla. VERKSAMHETSPLAN

Ledande inom simidrotten, en förening öppen för alla. VERKSAMHETSPLAN Ledande inom simidrotten, en förening öppen för alla. VERKSAMHETSPLAN 2018 Introduktion 2018 kommer att vara ett år då vi fortsätter med att förbereda oss för en framtid med ny simhall och utökad verksamhet.

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2008 FÖR IDROTTSFÖRENINGEN FÖR ALLA HANDIKAPPADE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2008 FÖR IDROTTSFÖRENINGEN FÖR ALLA HANDIKAPPADE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2008 FÖR IDROTTSFÖRENINGEN FÖR ALLA HANDIKAPPADE Styrelsens sammansättning Gert Nilsson Anders Carlsson Irma Sundh Ann Salomonsson Olle Lundgren Daniel Pollak Sven Jansson Staffan

Läs mer

TÄBY SIM VILL OCH GÖR inkl. BUDGET 2019

TÄBY SIM VILL OCH GÖR inkl. BUDGET 2019 TÄBY SIM VILL OCH GÖR 2019 inkl. BUDGET 2019 1 Introduktion Detta dokument syftar till att ge en samlad bild av vad Täby Sim vill och gör. Beskrivningen tar sin utgångpunkt i ett utdrag ur stadgarna som

Läs mer

Årsberättelse 2013. Foto: Jacob Edholm (Göteborg Simmet) samt Jonas Kewenter

Årsberättelse 2013. Foto: Jacob Edholm (Göteborg Simmet) samt Jonas Kewenter Foto: Jacob Edholm (Göteborg Simmet) samt Jonas Kewenter Målsättning för Göteborg Sim är att klubben skall; vara en elitsatsande klubb med simning som verksamhet (med elit menas att klubben är representerad

Läs mer

Verksamhetsberättelse Vallentuna Konståkningsklubb ( ) 2009/2010

Verksamhetsberättelse Vallentuna Konståkningsklubb ( ) 2009/2010 Vallentuna konståkningsklubb 2009-05-01 2010-04-30 Verksamhetsberättelse Vallentuna Konståkningsklubb (816000-4076) 2009/2010 Styrelse: Ledamöter Suppleanter Revisorer Revisorssuppleant Jerri Bergström,

Läs mer

Simklubben Neptun inbjuder härmed till NYA Vinterneptuniaden 3 4 februari 2018 med nya

Simklubben Neptun inbjuder härmed till NYA Vinterneptuniaden 3 4 februari 2018 med nya Simklubben Neptun inbjuder härmed till NYA Vinterneptuniaden 3 4 februari 2018 med nya SKINS - tävlingen och även Raceanalys TÄVLINGSPLATS: Eriksdalsbadets 50m-bassäng TÄVLINGSTIDER: ANMÄLAN: Fredag: Insimning

Läs mer

Välkomna. Täby Sim Föräldraforum

Välkomna. Täby Sim Föräldraforum Välkomna Täby Sim Föräldraforum Agenda Syftet med ett föräldraforum Täby sim organisation Kommunikation idag Föräldramedverkan Profilprodukter Styrelsens sammansättning och erfarenheter Valberedningen

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Tyringe Simsällskap

Verksamhetsberättelse för Tyringe Simsällskap Sida 1/6 Verksamhetsberättelse för Tyringe Simsällskap 2010-01-01 2010-12-31 Sida 2/6 1. Inledning Under det gångna året har Tyringe Simsällskap bedrivit sin verksamhet på bred front, från de minsta babysimmarna

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015

Verksamhetsberättelse 2015 Verksamhetsberättelse 2015 IBF Borlänge Verksamhetsåret 2014-2015 Medlemmar Antalet medlemmar i föreningen under året har uppgått till 571 st. Fördelningen är 77 st. ledare, lagföräldrar, styrelse samt

Läs mer

3. Upprop av mötesdeltagare och fastställande av röstlängd Röstlängd godkänns. (se bilaga)

3. Upprop av mötesdeltagare och fastställande av röstlängd Röstlängd godkänns. (se bilaga) Årsmöte 23/04/09 1. Mötets öppnande 2. Fråga om årsmötet blivit behörigt utlyst 3. Upprop av mötesdeltagare och fastställande av röstlängd 4. Fastställande av dagordning 5. Val av funktionärer för årsmötets

Läs mer

Resultat Totalt - Officiell

Resultat Totalt - Officiell Sida 1 av 13 Resultat Totalt - Officiell Tävling NIU-mästerskap 3 september Utskriftsdatum 215 215 Tävlingsort Utskriftstid 1:1 Arrangör Svenska Simförbundet Bassäng 25m Tävlingsdatum 3 september 215 Gren

Läs mer

Årsberättelse 2012. Foto: Sture Andersson (Göteborg Simmet) samt Jonas Kewenter

Årsberättelse 2012. Foto: Sture Andersson (Göteborg Simmet) samt Jonas Kewenter Foto: Sture Andersson (Göteborg Simmet) samt Jonas Kewenter Målsättning för Göteborg Sim är att klubben skall; vara en elitsatsande klubb med simning som verksamhet (med elit menas att klubben är representerad

Läs mer

Blekinge Simförbund. Verksamhetsplan 2011

Blekinge Simförbund. Verksamhetsplan 2011 Blekinge Simförbund Verksamhetsplan 2011 1. BLEKINGE SIMFÖRBUNDS UPPDRAG... 2 2. BLEKINGE SIMFÖRBUNDS VERKSAMHETSIDÉ... 2 3. SIMIDROTTENS KÄRNA... 2 4. SIMIDROTTENS UTÖVARE... 3 5. BLEKINGE SIMFÖRBUNDS

Läs mer

Jörgen Tisell, vice ordförande SS04 December 2014

Jörgen Tisell, vice ordförande SS04 December 2014 Jörgen Tisell, vice ordförande SS04 December 2014 Sammanfattning En simhall är stadens mest omtyckta friskvårdsanläggning, här samsas barn, ungdomar och vuxna i en rad olika aktiviteter som simskola, skolsim,

Läs mer

Omräkning: Anmälningstider gjorda i 50m bassäng räknas om till 25m tider, se tabell sidan 5.

Omräkning: Anmälningstider gjorda i 50m bassäng räknas om till 25m tider, se tabell sidan 5. Västsvenska Simförbundet i samarbete med Varberg Falkenberg Sim inbjuder till DM i simning Håstens Simhall, Varberg den 5-6 nov 2011. 25m bassäng, 8 banor, eltidtagning Anmälan: VSSF tillhanda senast kl.

Läs mer

LSS Utmanaren

LSS Utmanaren XX = NYA RESULTAT 2016-10-02 UTMANAREN 100M BRÖSTSIM DAM Heat Bana Namn Född Klubb/Grupp Anmäl. tid Ny tid 01:55 01:45 01:35 1 1 Randi Arnesen 2005 LSS/T1 1.39.87 1.37.82 X X 2 Emily Cwirzen 2004 LSS/T1

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2017

Verksamhetsberättelse 2017 Nattfari Islandshästförening Verksamhetsåret 2017-01-01 2017-12-31 Styrelsen har bestått av: Ordinarie Ledamöter: Ordförande: Vice ordförande Kassör: Sekreterare: Suppleanter: Ulrika Fröding Jeanette Englund

Läs mer

Verksamhetsplan 2018

Verksamhetsplan 2018 Verksamhetsplan 2018 1(7) Verksamhetsplanen 2018 är skriven utifrån föreningens fastställda verksamhetsplan år 2017. Under året ska vår förening även se över hur vi ska implementera svensk simidrotts dokument

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN/BUDGET FÖR ÖREBRO SIMALLIANS

VERKSAMHETSPLAN/BUDGET FÖR ÖREBRO SIMALLIANS PROPOSITION NR 1 VERKSAMHETSPLAN/BUDGET FÖR ÖREBRO SIMALLIANS 2017 Förslag på utvecklingsprojekt 2017. Arbeta för ett eget simidrottens hus Arbeta för att bli en av Sveriges 10 bästa föreningar till 2020

Läs mer

Tävlingsplanering

Tävlingsplanering Beslutat vid styrelsens möte i Stockholm 2008-03-15 Version 2-uppdaterad 2008-09-18 INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1. Inledning 1.1 Bakgrund 1.2 Utgångspunkter 1.3 Metod 2. Planeringsprinciper 2.1 Grundläggande

Läs mer

SKURUDOPPET VERKSAMHETSBERÄTTELSE & BOKSLUT FÖR VERKSAMHETSÅRET 2002-2003.

SKURUDOPPET VERKSAMHETSBERÄTTELSE & BOKSLUT FÖR VERKSAMHETSÅRET 2002-2003. SKURUDOPPET Simning Maj 2003 VERKSAMHETSBERÄTTELSE & BOKSLUT FÖR VERKSAMHETSÅRET 2002-2003. Styrelsen för SKURU IK simsektion får härmed avge följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2002-2003.

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Abrahamsbergsskolans Föräldraförening

Verksamhetsberättelse för Abrahamsbergsskolans Föräldraförening Verksamhetsberättelse för Abrahamsbergsskolans Föräldraförening Verksamhetsåret 2013-11-27 -- 2014-09-23 Styrelsen lämnar följande redogörelse för året. Föreningens verksamhet Abrahamsbersskolans Föräldraförening,

Läs mer

CK Masters Mountainbike Race

CK Masters Mountainbike Race CK Masters Mountainbike Race Klass Pojkar 10-12 år. Distans: 2 varv x 3 km = 6 km. Start: 10:00:00. 231 ANDERSSON Carl IK Hakarpspojkarna 232 HELIN Mathias IK Ymer 233 JOHANSSON Jesper Hjo Velocipedklubb

Läs mer

Gruppstruktur Våren 2009

Gruppstruktur Våren 2009 Bakrund: Jag har gjort bedömningen att uppflyttningar har skett utan att ha en struktur på verksamheten. Vi kan inte genom att ha nuvarande system kunna nå Tyresö SS målsättning. Att satsa på både bredd

Läs mer

Välkommen till oss. Lysekils simsällskap är klubben som bedriver en bred simverksamhet för alla åldrar i Lysekils kommun med omnejd.

Välkommen till oss. Lysekils simsällskap är klubben som bedriver en bred simverksamhet för alla åldrar i Lysekils kommun med omnejd. Lysekils simsällskap är klubben som bedriver en bred simverksamhet för alla åldrar i Lysekils kommun med omnejd. Vi har simundervisning från 4 års ålder i vår simskola som följer Svenska simförbundets

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR SKÖVDE KONSTÅKNINGSKLUBB SÄSONGEN

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR SKÖVDE KONSTÅKNINGSKLUBB SÄSONGEN 1 (5) VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR SKÖVDE KONSTÅKNINGSKLUBB SÄSONGEN 2008 2009 2 (5) Skövde Konståkningsklubb får härmed avge verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2008 2009 Styrelsen har under året haft

Läs mer

Innehåll. Dagordning årsmöte 2015-03-22

Innehåll. Dagordning årsmöte 2015-03-22 Verksamhetsberättelse 2014 1 Innehåll o Dagordning o Inledning och kort bakgrund om föreningen o Styrelseberättelse o Årsberättelse 2014 o Resultaträkning o Balansräkning o Revisionsberättelse Dagordning

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2018

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2018 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2018 Adress postnummer, ort Verksamhetsberättelse 2018... 1 1. Året som gått... 3 1.1. Medlemmar... 3 1.2. Organisation... 3 Styrelse... 3 Övriga uppdrag... 4 2. Styrelsens berättelse...

Läs mer

SUM-SIM REGIONSFINAL 2015

SUM-SIM REGIONSFINAL 2015 SUM-SIM REGIONSFINAL 2015 Kallelse till Sum-Sim regionsfinal i Göteborg den 14-15 november Som bekant går tiden snabbt och det är redan dags för Sum-Sim region, en av årets vildaste och roligaste tävling.

Läs mer

Verksamhetsberättelse Jakobsbergs Fäktklubb 1 januari december 2011

Verksamhetsberättelse Jakobsbergs Fäktklubb 1 januari december 2011 Verksamhetsberättelse Jakobsbergs Fäktklubb 1 januari 2011 31 december 2011 Verksamhetsberättelse Jakobsbergs Fäktklubbs styrelse får härmed avse följande berättelse för verksamheten under tiden 1 januari

Läs mer

Verksamhetsberättelse: Bele Barkarby IF Innebandy 07/08

Verksamhetsberättelse: Bele Barkarby IF Innebandy 07/08 Verksamhetsberättelse: Bele Barkarby IF Innebandy 07/08 Årsmöte hölls den 23 maj 2007 Styrelse under året har varit: Ordförande: Per Carlsson Sekreterare: Louise Grapne (tillträdde Maj 2007) Kassör: Marie

Läs mer

Resultat Totalt - Officiell

Resultat Totalt - Officiell Page 1 of 12 Resultat Totalt - Officiell Tävling Stockholm Int 03 november Utskriftsdatum Paragames 2012 2012 Tävlingsort Stockholm Utskriftstid 17:55 Arrangör Nacka HI Bassäng 50m Tävlingsdatum 03 november

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE & BOKSLUT FÖR VERKSAMHETSÅRET 2003-2004.

VERKSAMHETSBERÄTTELSE & BOKSLUT FÖR VERKSAMHETSÅRET 2003-2004. SIMNING VERKSAMHETSBERÄTTELSE & BOKSLUT FÖR VERKSAMHETSÅRET 2003-2004. Styrelsen för SKURU IK simsektion får härmed avge följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2003-2004. Styrelsens sammansättning

Läs mer

Klubbmästerskap sommaren 2015

Klubbmästerskap sommaren 2015 Klubbmästerskap sommaren 2015 Tävling KlubbMästerskap Tävlingsort Falun Arrangör Falu SS Bassäng 50m Tävlingsdatum 15 juni 2015 Gren 1, 200m Medley mixed, Finaler 14-16 år Utmanare äldre killar 1 David

Läs mer

Resultat Totalt - Med poäng och mellantider

Resultat Totalt - Med poäng och mellantider Resultat Totalt - Med poäng och mellantider Tävling Södertälje Meet 2014 Utskriftsdatum 05 oktober 2014 Tävlingsort Södertälje Utskriftstid 15:56 Arrangör Södertälje Simsällskap Bassäng 25m Tävlingsdatum

Läs mer

Jönköpings Simsällskap Phone +46 (0) 36-17 27 60 Plusgiro 1 27 76-1 Elmiavägen 4 Fax +46 (0) 36-17 27 68 Bankgiro 494-3494 554 54 Jönköping, Sweden

Jönköpings Simsällskap Phone +46 (0) 36-17 27 60 Plusgiro 1 27 76-1 Elmiavägen 4 Fax +46 (0) 36-17 27 68 Bankgiro 494-3494 554 54 Jönköping, Sweden Datum 2-4 maj 2014 Plats Rosenlundsbadet, Jönköping (50m, 8 banor) Åldersklasser Flickor och pojkar födda 1997 eller tidigare / (17 år och äldre) 1998-1999 / 2000-2001 / 2002 eller senare F 12/P-12 (12

Läs mer

UGP 2. Tränare: Nelly Henriksson och Jens Antlöv

UGP 2. Tränare: Nelly Henriksson och Jens Antlöv Tävlings PM UGP 2 Datum: 26-27 januari 2019 Plats: Kungsbacka Simhall, Kungsbacka, 25m, 8 banor. Tävlingstider: Lördag pass 1 start 09:00 Pass 2 start 15:00 Söndag pass 3 start 09:00 Pass 4 start 15:00

Läs mer

Skoghalls Innebandyklubb

Skoghalls Innebandyklubb Verksamhetsberättelse Skoghalls Innebandyklubb 2013-2014 Säsongen Föreningens 28:e säsong var den andra i Hammarö Arena. Säsong två brukar ju anses som tuff i idrottens värld. Man går in i någon sorts

Läs mer

Årsberättelse 2014. Foto: Jacob Edholm (Göteborg Simmet) samt Jonas Kewenter

Årsberättelse 2014. Foto: Jacob Edholm (Göteborg Simmet) samt Jonas Kewenter Årsberättelse 2014 Foto: Jacob Edholm (Göteborg Simmet) samt Jonas Kewenter Årsberättelse Göteborg Sim 2014 Målsättning för Göteborg Sim är att klubben skall; -Vara en elitsatsande klubb med simning som

Läs mer

SVENSK IDROTTSPSYKOLOGISK FÖRENING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 1 januari 31 december 2013

SVENSK IDROTTSPSYKOLOGISK FÖRENING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 1 januari 31 december 2013 SVENSK IDROTTSPSYKOLOGISK FÖRENING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 1 januari 31 december 2013 INNEHÅLL 1. Ordföranden har ordet 2. Styrelsens berättelse Styrelsens sammansättning och organisation 3. Styrelsemöten

Läs mer

Kommer att finnas på VSSF hemsida, under V 21 samt på livetiming.

Kommer att finnas på VSSF hemsida,   under V 21 samt på livetiming. Västsvenska Simförbundet i samarbete med SK Elfsborg inbjuder till DM/JDM (50 m) 2014 i simning (50 m) i Alidebergsbadet, Borås den 7-8 juni 2014. 50m bassäng, 8 banor, eltidtagning Anmälan: VSSF tillhanda

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2012

Verksamhetsberättelse 2012 Verksamhetsberättelse 2012 Simklubben Täby Synchro har nu funnit sedan maj 2010. Vid årsmötet 2012 valdes Susann Hedlund till ordförande för det kommande verksamhetsåret och hon ersatte Anna-Lena Billing

Läs mer

LSS Utmanaren

LSS Utmanaren UTMANAREN 100M FRISIM DAM Heat Bana Namn Född Klubb/Grupp Anmäl. tid Ny tid 01:35 01:25 01:15 1 2 Klara Lindqvist 2005 LSS/T1 1.17.03 1.14.30 X X XX UTMANAREN 100M FRISIM HERR Heat Bana Namn Född Klubb/Grupp

Läs mer

Årsmöte 2012-02-22. Sekreterare Justerare Justerare. Peter Malmquist Lukas Lindroos Henry Yang

Årsmöte 2012-02-22. Sekreterare Justerare Justerare. Peter Malmquist Lukas Lindroos Henry Yang Årsmöte 2012-02-22 1 Mötet öppnades. 2 Mötets behörighet: Årsmötet har utannonserats i tid (två veckor innan) via e-post. Mötet fanns behörigt. 3 Val av mötets ordförande: Robin valdes. 4 Val av mötets

Läs mer