Pressmeddelande Stockholm den 5:e Ferbruari 2008

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Pressmeddelande Stockholm den 5:e Ferbruari 2008"

Transkript

1 Pressmeddelande Stockholm den 5:e Ferbruari 2008 Artikel om Digital PS i bequoted: Siktar på att bli ett nytt YouTube inom webbspel och mobilsignaler It-företaget Digital PS är just nu aktuella med en nyemission och har tagit sikte på AktieTorget. bequoted har tittat närmare på företaget som vill bli en ledande aktör inom användardrivna webbplatser för bland annat webbspel och mobilsignaler. Vill bli en ledande aktör i branschens konsolidering Digital PS driver idag tre olika webbplatser men siktet är högre ställt än så. Tanken är att leda en konsolidering av mindre aktörer i liknande nischer på nätet och genom effektiv administration skapa stordriftsfördelar och god avkastning. Dessutom ska de konsoliderade aktörerna lanseras mot en global marknad, då många koncept som fungerar i Sverige har samma potential utomlands. Det är just konsolideringen som den drivande anledningen till noteringen. - En av de främsta anledningarna till noteringen är att i framtiden kunna betala med egna aktier vid förvärv, berättar vd Christian Lövstedt för bequoted. - Vi ser att det finns många bra mindre webbsatsningar som vi kan förvärva och utveckla mot en global marknad i stället för bara på hemmaplan. I samband med noteringen skall man även genomföra en nyemission som huvudsakligen skall användas till att genomföra ett redan avtalat förvärv samt till att marknadsföra Digital PS befintliga webbplatser. Tre webbplatser som ska bli fler I dagsläget driver Digital PS de tre webbplatserna Kontantkort.se, Multigames.com och Scorehunt.com. Den första har ett stadigt men inte häpnadsväckande kassaflöde. De andra två är båda i startskedet där en användarbas byggs upp. Det är bland annat därför man behöver ett kapitaltillskott. Scorehunt.com som nyligen förvärvades är en webbplats där användarna kan tävla om vinster genom att spela webbspel. Här finns ingen reklam ännu och således inga intäkter. Förvärvet består alltså av webbplatsen samt en kundstock på cirka registrerade användare.

2 - Vi har planer på en ny affärsmodell för Scorehunt och vill marknadsföra webbplatsen i flera länder utanför Sverige, förklarar Christian Lövstedt. När det kommer till Multigames är affärsområdet liknande. Den baseras kring webbspel men här finns även mobilsignaler. Det som är intressant med denna sajt är det användardrivna gränssnittet som gör att Digital PS jämför den med YouTube. Då webbspel är mer tekniskt avancerade än de filmer som finns på YouTube frågade vi Christian Lövstedt om det inte kan vara för avancerat för de flesta användarna: - Visst är tröskeln något högre för att göra webbspel än när det gäller att spela in filmer. Däremot finns det en stor publik av duktiga och kreativa programmerare som vill nå ut med sitt material och inte har de kontakter eller det kapital som behövs för att bli etablerade. - Det finns även en stor växande skara spelare som spelar denna typ av enklare spel. - Precis som på YouTube är det en varierande kvalitet på det som läggs upp och det är användarna som avgör vad som är bra. Det är detta som är kärnan i användardrivet innehåll, avslutar han. Användargenererat innehåll skapar kostnadseffektivitet Att låta användarna styra över webbplatsen skapar inte bara ett konstant flöde av nytt material, det minskar även driftkostnaderna. På liknande webbplatser är användarna inte bara producent av materialet, de agerar även moderatorer i de kommentarfunktioner som finns och kvalitetsgranskar de andra användarnas material. Detta leder självklart till låga personalkostnader och enkel drift. Det som kostar är en liten del administration men främst marknadsföring och vidareutveckling samt eventuella betaltjänster. Här har Digital PS tänkt till, det tidigare nämnda förvärvet som emissionslikviden ska gå till är betaltjänstföretaget Apaydo. Integrerar vertikalt med betaltjänstföretaget Apaydo I december 2007 avtalades om förvärvet av Apaydo. Förvärvet är villkorat till att den nu aktuella nyemissionen i Digital PS blir framgångsrik och att noteringen sker planenligt. Apaydo är aktivt inom det som kallas mikrobetalningar, det vill säga betalningar upp till 200 kronor via SMS eller telefon. Anledningen till att man vill utnyttja detta på sina webbplatser är att det är något i princip alla användare har och är även enkelt att använda. Omsättningstakten är 1,6 miljoner på årsbasis med en förväntad vinst på kronor före skatt för Köpeskillingen utgörs av 1,2 miljoner kronor samt nyemitterade aktier, vilket med emissionskursen 4 kronor landar på 2,4 miljoner kronor, eller 12 gånger vinsten. Helt klart en rimlig köpeskilling för en växande verksamheten under förutsättning att den rullar på som den ska. Det ser dock lovande ut då Apaydo har runt 300 kunder och alltså står på mer än ett ben.

3 Förvärvet kan ses som ett steg på vägen mot vertikal integrering, då Digital PS genom detta får kontroll över betalningsflödet från kunderna och inte bara är leverantör av webbplatsen. Att själva kontrollera detta är ett viktigt steg och nästan en förutsättning för att nå framgång i konsoliderandet av fler webbplatser på internet och även andra tjänster som använder betalningar via mobiltelefon. Värt att notera är att flera av garanterna i emissionen är tidigare associerade till Apaydo och har således en tilltro till förvärvet samt Digital PS affärsidé. Tillväxt och marknadsföring i fokus under 2008 Det som är centralt i Digital PS affärsidé är tillväxt av användare på de olika webbplatserna. Detta ska på sikt generera intäkter via reklam och betaltjänster. Christian Lövstedt tar ett exempel från webbplatsen Multigames: - Allt går att använda gratis och även ringsignaler kan laddas ner till datorn, men vill man slippa det besväret och få den direkt till mobiltelefonen får man betala ett par extra kronor. Kanske ingen raketforskning direkt, men människor är lata till naturen och de enkla affärsidéerna tenderar också att vara de bästa. När det gäller målgruppen är denna helt klart intressant. Datorspelare blir inte färre och tillgängligheten som erbjuds på webbplatserna Scorehunt och Multigames gör att man kan nå ut till de flesta. Dessutom bör de som är intresserade av webbspel vara en relativt teknisk kompetent grupp som enkelt kan hantera betalning via mobiltelefon. Marknadsföringen för webbplatserna kommer ske genom digitala media. Sökmotoroptimering och viral marknadsföring är två ord man svänger sig med i memorandumet. Viral marknadsföring är helt enkelt att användarna själva rekommenderar den för sina vänner genom e-post och annat som underlättas via "tipsa en vän" funktioner. Funktioner för att länka till sina favoritspel på sin MySpace- eller Facebook-sida är självklara delar av denna marknadsföring. Funktioner som redan finns i dagsläget. Sökmotoroptimering eller SEO som det även kalas är betydligt mycket mer avancerat område där man fortfarande har en del att arbeta med. - Sökmotoroptimering har växt fram till en riktig vetenskap de senaste åren. I dagsläget är vår webbplats Kontantkort den bäst optimerade, något som skall göras på de andra webbplatserna också, berättar Christian Lövstedt för bequoted. - Kompetensen inom SEO är något vi vill bygga upp internt. Detta är ett viktigt framgångselement där ett sätt kan vara att förvärva kompetensen i samband med köp av nya webbplatser. Ökande omsättning med ett nollresultat som mål Resultatmässigt tror Christian Lövstedt att man under 2008 landar på ett nollresultat för att

4 därefter successivt öka resultatet i och med att användarbasen på de olika webbplatserna växer. Detta är under förutsättning att inga förvärv görs. - Vi vill inte ställa för höga prognoser då användarantalet är något svårprognostiserat, dessutom vill vi hellre ge positiva överraskningar än tvärtom. Detta är ett av osäkerhetsmomenten i Digital PS. Mycket av den framtida intjäningsförmågan är knuten till sidvisningar på webbplatserna. För Multigames ritar de upp tre scenarion där intäkterna varierar från strax över en miljon kronor i botten till 36 miljoner kronor om det slår rätt ut. Om detta är realistiskt är svårt att säga men möjligheterna ser onekligen lockande ut. Det hela kommer handla om att hitta rätt användare i början och att lyckas bra i marknadsföringen. Resultat och värdering inför notering Följande siffror finns att hitta för 2007 och 2006: Omsättning: 482 Tkr (148 Tkr) Resultat efter finansnetto: -21 Tkr (-0,8 Tkr) De tidigare nyckeltalen är inte mycket att jämföra med efter förvärv av framför allt Apaydo, men även Scorehunt. Tillsammans med den uppgivna omsättningstakten för Apaydo på 1,6 miljoner kronor på årsbasis bör ett konsoliderat Digital PS med alla element starta 2008 med en omsättningshastighet på i alla fall 2,1 miljoner kronor. Efter fulltecknad nyemission och förvärvet av Apaydo kommer Digital PS att ha aktier vilket med emissionskursen 4 kronor värderar företaget till 10,4 miljoner kronor. Före emission ger samma siffror ett värde på 6,2 miljoner kronor vilket är mycket blygsamt för ett företag med de möjligheter Digital PS har. Vad bequoted kan alltså se innehåller denna värdering fyra intressanta bitar: Apaydo - betaltjänstföretag med ett positivt kassaflöde Multigames och Scorehunt - två webbplatser med en egenutvecklad teknisk plattform som går med förlust men har stor tillväxtpotential Kontantkort - webbplats med ett positivt kassaflöde Likvida medel på strax över 1,35 miljoner kronor Förutom detta har företaget möjligheter ytterligare konsolideringar vilket ska ge samordningsvinster i framtiden. Växer webbplatserna som de ska och rätt kompetens rekryteras och bibehålls i företaget ser värderingen riktigt intressant ut. Listning på AktieTorget Emissionen som är på blygsamma 3 miljoner kronor är dock garanterad till 100 procent, så det är spridningen som är det intressanta.

5 Emissionsgarantin innebär att om Digital PS inte uppnår full teckning vid det allmänna erbjudandet så tecknar garanterna resten av emissionen. Bland emissionsgaranterna finns bland annat tidigare ägare av Scorehunt och Apaydo. Företaget är godkänt för listning på AktieTorget och siktar på notering i början av mars. Detta är under förutsättning att man når den ägarspridning som krävs. Förutom de aktier investeraren tecknar sig för får man även teckningsoptioner till teckningskursen 5 kronor som gäller till slutet av 2008, plus teckningsoptioner om 6 kronor som löper till slutet av Anledningen till detta är enligt Christian Lövstedt att man vill ge investerare som går in tidigt en extra krydda. - Vi vill premiera tidiga investerare och ge dem en extra möjlighet att följa med i en framtida kursuppgång. Det är även ett sätt för investerare att skydda sig mot ökad utspädning när Digital PS kommer igång med sin förvärvsstrategi. bequoted tycker att vara Digital PS ligger rätt i tiden och i en bransch med tydliga stordriftsfördelar där konsolideringsstrategin kan löna sig. Sedan är konkurrensen utbredd och inträdeströsklarna relativt låga för konkurrenter så allt kommer till slut handla om marknadsföring och att hitta rätt användare. Martin Stråhle / bequoted För ytterligare information: Christian Lövstedt VD, christian.lovstedt@digitalps.se, Mobil: Om Digital PS AB (publ) Digital PS identifierar, driver och förvärvar internetprojekt med stor global utvecklingspotential. Affärsmodellen bygger på att bygga upp höga trafikflöden där intäkter genereras utifrån annons, innehålls & abbonemangsförsäljning. Företaget har huvudkontor i Stockholm och jobbar mot marknader över hela världen.

http://www.bequoted.com/businessbriefing/bbb-2008-02/bbb-2008-02.htm

http://www.bequoted.com/businessbriefing/bbb-2008-02/bbb-2008-02.htm Sida 1 av 11 bequoted nyhetsbrev 31 januari 2008 Hej, Vi har analyserat tre företag. Det första driver ett 50-tal restauranger och tog nyligen steget in på Stockholmsbörsen. Det andra satsar på användardrivna

Läs mer

FindAds AB (publ.) Inbjudan till teckning av aktier. Upprättat i samband med nyemission och listning på Aktietorget

FindAds AB (publ.) Inbjudan till teckning av aktier. Upprättat i samband med nyemission och listning på Aktietorget FindAds AB (publ.) Inbjudan till teckning av aktier Upprättat i samband med nyemission och listning på Aktietorget FindAds når idag en marknad med 1,6 miljarder människor och 370 miljoner Internetanvändare.

Läs mer

Inbjudan till företrädesemission av aktier i. Teckningstid: 4 september 2015 24 september 2015

Inbjudan till företrädesemission av aktier i. Teckningstid: 4 september 2015 24 september 2015 Inbjudan till företrädesemission av aktier i PromikBook AB (publ) Teckningstid: 4 september 2015 24 september 2015 Vårt mål är att vara det självklara systemet för företagskonsulter, redovisningskonsulter

Läs mer

Motiv. Villkor för genomförandet

Motiv. Villkor för genomförandet FindAds: Pressmeddelande den 12 augusti 2010 FindAds AB (publ.) (FindAds) har träffat en överenskommelse med Produktion 203 AB (Produktion 203) om samgående genom sk. Reverse Takeover (omvänt förvärv).

Läs mer

Delårsrapport MobiPlus AB (publ) Q1 2017

Delårsrapport MobiPlus AB (publ) Q1 2017 Pressmeddelande 2017-05-23 Delårsrapport MobiPlus AB (publ) Q1 2017 Siffror i sammandrag Koncernen Första kvartalet (2017-01-01 2017-03-31) Intäkterna för första kvartalet uppgick till 4 685 290 SEK Resultatet

Läs mer

TECKNINGSERBJUDANDE gällande. WizzCom 3D Productions AB (WizzCom)

TECKNINGSERBJUDANDE gällande. WizzCom 3D Productions AB (WizzCom) TECKNINGSERBJUDANDE gällande WizzCom 3D Productions AB (WizzCom) WizzCom är specialister på produktion av "verklig tredimensionell film där budskapet kan ses i 3D utan särskilda 3D-glasögon! WizzCom vänder

Läs mer

Halvårsrapport Januari-Juni 2016

Halvårsrapport Januari-Juni 2016 Halvårsrapport Januari-Juni 2016 Första halvåret 2016 (2015 inom parentes) NETTOOMSÄTTNINGEN uppgick till 626 tkr (543 tkr). RÖRELSERESULTAT (EBITDA) för perioden uppgick till 931 tkr ( 1 474 tkr). RESULTAT

Läs mer

Mobispine AB (publ) Delårsrapport för perioden 2008-01-01 till 2008-03-31. Kraftig ökning av aktiva användare och lästa artiklar 556666-6466

Mobispine AB (publ) Delårsrapport för perioden 2008-01-01 till 2008-03-31. Kraftig ökning av aktiva användare och lästa artiklar 556666-6466 Mobispine AB (publ) 556666-6466 Delårsrapport för perioden 2008-01-01 till 2008-03-31 Kraftig ökning av aktiva användare och lästa artiklar Sammanfattning av delårsrapport för första kvartalet 2008 Koncernen

Läs mer

Halvårsrapport MobiPlus AB (publ) 2017

Halvårsrapport MobiPlus AB (publ) 2017 Pressmeddelande 2017-08-25 Halvårsrapport (publ) 2017 Siffror i sammandrag Koncernen Första halvåret (2017-01-01 2017-06-30) Intäkterna för första halvåret uppgick till 10 215 873 SEK Resultatet före skatt

Läs mer

DELÅRSRAPPORT. Devicom AB (Publ) Organisationsnummer: 556635-1325 DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN 2007-01-01-2007-03-31

DELÅRSRAPPORT. Devicom AB (Publ) Organisationsnummer: 556635-1325 DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN 2007-01-01-2007-03-31 DELÅRSRAPPORT Devicom AB (Publ) Organisationsnummer: 556635-1325 DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN 2007-01-01-2007-03-31 1 DATUM FÖR EKONOMISK INFORMATION Delårsrapport för perioden 1 januari till den 30 juni

Läs mer

Bokslutskommuniké MobiPlus AB (publ) Q4 2017

Bokslutskommuniké MobiPlus AB (publ) Q4 2017 Pressmeddelande 2018-01-29 Bokslutskommuniké (publ) Q4 2017 Siffror i sammandrag Koncernen Hela året (2017-01-01 2017-12-31) Intäkterna för hela året uppgick till 25 452 088 SEK Rörelseresultatet före

Läs mer

Kvartalsredogörelse Q1 2014. Community Entertainment

Kvartalsredogörelse Q1 2014. Community Entertainment Kvartalsredogörelse Q1 2014 Kvartalsredogörelse Q1 2014 20:E MAJ 2014 Community Entertainment unity Entertainment Första kvartalet 2014 NETTOOMSÄTTNINGEN ökade till 394 tkr (169 tkr). RÖRELSERESULTAT (EBITDA)

Läs mer

Bokslutskommuniké. 1 januari- 31 december 2014

Bokslutskommuniké. 1 januari- 31 december 2014 Bokslutskommuniké 1 januari- 31 december 2014 Styrelsen och verkställande direktören för avger härmed bokslutskommuniké för helåret 2014. Sammanfattning perioden januari december 2014 Nettoomsättningen

Läs mer

Kvartalsredogörelse Q3 Januari september 2017

Kvartalsredogörelse Q3 Januari september 2017 Kvartalsredogörelse Q3 Januari september 2017 Januari september 2017 (2016 inom parentes) NETTOOMSÄTTNINGEN uppgick till 1 053 (944) Tkr. RÖRELSERESULTAT (EBITDA) för perioden uppgick till 2 263 ( 1 610)

Läs mer

Digital producent 4 dgr

Digital producent 4 dgr Digital producent 4 dgr Lär dig hur du framgångsrikt kan jobba med digitala medier. Få fler besökare, kunder och affärer. Under 4 dagar för du möjlighet att lära dig mer om hur du kan skapa en digital

Läs mer

Pressmeddelande Delårsrapport MobiPlus AB (publ) Q

Pressmeddelande Delårsrapport MobiPlus AB (publ) Q Pressmeddelande 2019-05-02 Delårsrapport MobiPlus AB (publ) Q1 2019 Siffror i sammandrag Koncernen Första kvartalet (2019-01-01 2019-03-31) Intäkterna för första tre månaderna uppgick till 9 930 666 SEK

Läs mer

6. Verksamhet. 7. Marknaden. 10. Balansräkning

6. Verksamhet. 7. Marknaden. 10. Balansräkning ADOPERATOR AB Innehållsförteckning 1. Första året i siffror 2. Kommentar till första halvåret 3. Viktiga händelser första halvåret 4. Viktiga händelser efter rapportperiodens utgång 5. Kommentar från VD

Läs mer

Delårsrapport. Januari juni 2007 Fortnox AB (publ), org nr

Delårsrapport. Januari juni 2007 Fortnox AB (publ), org nr Delårsrapport Januari juni 2007 Fortnox AB (publ), org nr 556469-6291 >> Stark tillväxt av antalet kunder >> Omsättningen uppgick till 1 510 TKR (908) >> Rörelseresultatet uppgick till -5 270 TKR (-1 859)

Läs mer

Bokslutskommuniké 2014

Bokslutskommuniké 2014 Karlskrona, 2 februari 2015 WIP, Wireless Independent Provider AB (Publ) Bokslutskommuniké 2014 WIP, Wireless Independent Provider AB (Publ). WIP är ett svenskt säkerhets- och teknikutvecklingsföretag,

Läs mer

Delårsrapport. januari - september

Delårsrapport. januari - september Delårsrapport Q3 januari - september 2002 DELÅRSRAPPORT JANUARI-SEPTEMBER 2002 Feelgood Svenska AB (publ) (Org. nr. 556511-2058) Belopp inom parentes avser såvitt inte annat anges motsvarande värden föregående

Läs mer

Delårsrapport Q1 2010 MedCore AB (publ)

Delårsrapport Q1 2010 MedCore AB (publ) Medcore AB (Publ) Org.nr 556470-2065 Delårsrapport Q1 2010 MedCore AB (publ) Januari mars 2010 Nettoomsättningen uppgick till 14,9 (12,4) MSEK +20% EBITDA 0,6 (0,2) MSEK Resultat efter skatt uppgick till

Läs mer

Delårsrapport MobiPlus AB (publ) Q1 2018

Delårsrapport MobiPlus AB (publ) Q1 2018 Pressmeddelande 2018-05-11 Delårsrapport (publ) Q1 2018 Siffror i sammandrag Koncernen Första kvartalet (2018-01-01 2018-03-31) Intäkterna för första tre månaderna uppgick till 9 167 485 SEK (4 685 290

Läs mer

Delårsrapport januari juni 2007

Delårsrapport januari juni 2007 Delårsrapport januari juni 2007 Ändrad detaljplan i Söderhamn möjliggör avstyckning av 20 fritidstomter från Stenö Camping. Möruddens Camping på Hammarö, utanför Karlstad förvärvades. Östermalms IP har

Läs mer

Delårsrapport 556713-1056 2010-01-01-2010-03-31

Delårsrapport 556713-1056 2010-01-01-2010-03-31 Delårsrapport 556713-1056 2010-01-01-2010-03-31 Innehållsförteckning: Sida VD har ordet 1 Händelser efter rapportperioden 2 Kommande finansiella rapporter 2 Principer för delårsrapportens upprättande 2

Läs mer

Plejd AB (publ) DELÅRSRAPPORT KVARTAL

Plejd AB (publ) DELÅRSRAPPORT KVARTAL Plejd AB (publ) DELÅRSRAPPORT KVARTAL 1 2017 Delårsrapport kvartal ett 2017 Jan - mars 2017 (Första kvartalet) Nettoomsättningen uppgick till 6 291 (1 062) tkr Rörelseresultat före avskrivningar (EBITDA)

Läs mer

DELÅRSRAPPORT Q3 2011 MOBISPINE AB (PUBL) 556666-6466 (MOBS) 1 NOVEMBER 2011

DELÅRSRAPPORT Q3 2011 MOBISPINE AB (PUBL) 556666-6466 (MOBS) 1 NOVEMBER 2011 DELÅRSRAPPORT Q3 MOBISPINE AB (PUBL) 556666-6466 (MOBS) 1 NOVEMBER STYRELSEN FÖR MOBISPINE AB Väsentliga händelser under perioden Mobispine har nu lyckats med överflyttning av i princip samtliga operatörskontrakt

Läs mer

Traveas Sports Media befäster sin position som sportmediabolag genom att nu lansera sin egen annonsprodukt för programmatiska köp

Traveas Sports Media befäster sin position som sportmediabolag genom att nu lansera sin egen annonsprodukt för programmatiska köp Traveas AB (publ) DELÅRSRAPPORT Januari-juni 2015 Traveas Sports Media befäster sin position som sportmediabolag genom att nu lansera sin egen annonsprodukt för programmatiska köp SAMMANFATTNING JANUARI

Läs mer

Vitec Software Group AB (publ)

Vitec Software Group AB (publ) Vitec Software Group AB (publ) Delårsrapport januari mars 2011 Vårt erbjudande Unika erbjudanden Vi fokuserar på branschspecifika affärssystem som är mer kostnadseffektiva än generella lösningar. Programvaror

Läs mer

Januari juni 2011 Nettoomsättningen uppgick till 9 tkr (10 tkr) Resultat efter finansiella poster uppgick till -2250 tkr (-2338 tkr)

Januari juni 2011 Nettoomsättningen uppgick till 9 tkr (10 tkr) Resultat efter finansiella poster uppgick till -2250 tkr (-2338 tkr) Challenger Mobile AB (publ) Org nr 556671-3607 Isafjordsgatan 39b SE-164 40 Kista Tel 0722-458 458 www.challengermobile.com info@challengermobile.com Januari juni 2011 Nettoomsättningen uppgick till 9

Läs mer

Delårsrapport Q2 för 2014/2015 2014-10-01 till 2014-12-31

Delårsrapport Q2 för 2014/2015 2014-10-01 till 2014-12-31 Delårsrapport Q2 för 2014/2015 2014-10-01 till 2014-12-31 1 Sammanfattning av delårsrapport (koncernen) Andra kvartalet 2014-10-01 till 2014-12-31 (tkr) Nettoomsättningen uppgick till 6 712 Rörelseresultatet

Läs mer

Plejd AB (publ) DELÅRSRAPPORT KVARTAL

Plejd AB (publ) DELÅRSRAPPORT KVARTAL Plejd AB (publ) DELÅRSRAPPORT KVARTAL 1 2016 Delårsrapport Januari - Mars 2016 (Första Kvartalet) Nettoomsättningen uppgick till 1 062 (791) tsek vilket motsvarar en tillväxt på 34% Rörelseresultat före

Läs mer

Samtliga belopp i rapporten avser koncernen och anges i tkr, om inte annat anges. Belopp inom parentes avser motsvarande period förra året.

Samtliga belopp i rapporten avser koncernen och anges i tkr, om inte annat anges. Belopp inom parentes avser motsvarande period förra året. 214 Delårsrapport för perioden 1 januari 214 3 juni 214 Samtliga belopp i rapporten avser koncernen och anges i tkr, om inte annat anges. Belopp inom parentes avser motsvarande period förra året. Denna

Läs mer

Digitala lösningar som effektivt kommunicerar mot era målgrupper.

Digitala lösningar som effektivt kommunicerar mot era målgrupper. En virtuell webbyrå Vi skapar kostnadseffektiva digitala lösningar åt medelstora och stora företag. Er webbplats blir sökvänlig, responsiv och modern. Vårt koncept bygger på låga kostnader med god kvalité.

Läs mer

Delårsrapport. Fortnox AB (publ), org nr

Delårsrapport. Fortnox AB (publ), org nr Delårsrapport Fortnox AB (publ), org nr 556469-6291 Januari september 2008 >> Omsättningsökning med 136 % jämfört med samma period föregående år >> Omsättningen uppgick till 5 381 (2 282) kkr >> Rörelseresultatet

Läs mer

DELÅRSRAPPORT JULI-DECEMBER 2006 Unlimited Travel Group UTG AB (publ) DELÅRSRAPPORT JULI DECEMBER 2006 VERKSAMHETSÅRET 2006/2007

DELÅRSRAPPORT JULI-DECEMBER 2006 Unlimited Travel Group UTG AB (publ) DELÅRSRAPPORT JULI DECEMBER 2006 VERKSAMHETSÅRET 2006/2007 DELÅRSRAPPORT JULI DECEMBER 2006 VERKSAMHETSÅRET 2006/2007 UNLIMITED TRAVEL GROUP UTG AB (publ) 1 JULI 31 DECEMBER (Q1 och Q2) 2006 Nettoomsättningen uppgick till 59,3* (44,5) MSEK, en ökning med 33,3

Läs mer

Januari december 2010 Nettoomsättningen uppgick till 15 tkr (146 tkr) Resultat efter finansiella poster uppgick till -4 721 tkr (-3443 tkr)

Januari december 2010 Nettoomsättningen uppgick till 15 tkr (146 tkr) Resultat efter finansiella poster uppgick till -4 721 tkr (-3443 tkr) Challenger Mobile AB (publ) Org nr 556671-3607 Knarrarnäsgatan 9 SE-164 40 Kista Tel 0722-458 458 www.challengermobile.com info@challengermobile.com Januari december 2010 Nettoomsättningen uppgick till

Läs mer

Vitec Software Group AB (publ)

Vitec Software Group AB (publ) Delårsrapport januari juni 2011 Vårt erbjudande Unika erbjudanden Vi fokuserar på branschspecifika affärssystem som är mer kostnadseffektiva än generella lösningar. Programvaror Specialisttjänster Support-/underhållsavtal

Läs mer

Kvartalsrapport januari mars 2016

Kvartalsrapport januari mars 2016 Stockholm 2016-05-10 Kvartalsrapport januari mars 2016 1 jan 31 mars 2016 Nettoomsättningen ökade till 5,9 (0,2) MSEK Rörelseresultatet uppgick till 1,1 (-0,1) MSEK Resultatet efter skatt uppgick för perioden

Läs mer

Delårsrapport januari mars 2013

Delårsrapport januari mars 2013 2013-05-16 Delårsrapport januari mars 2013 Nettoomsättningen ökade med 86 % under första kvartalet mot föregående år Bra resultatförbättring under kallt första kvartal Förvärv av samtliga bostadsrätter

Läs mer

Nettoomsättningen uppgick till 1 tkr (5 tkr) Resultat efter finansiella poster uppgick till -579 tkr (-927 tkr)

Nettoomsättningen uppgick till 1 tkr (5 tkr) Resultat efter finansiella poster uppgick till -579 tkr (-927 tkr) Challenger Mobile AB (publ) Stockholm den 21 maj 2014 Challenger Mobile AB (publ) Org nr 556671-3607 Isafjordsgatan39 B SE-164 40 Kista Tel 0722-458 458 www.challengermobile.com info@challengermobile.com

Läs mer

INBJUDAN Teckning av konvertibla skuldebrev Capillum Holding AB (publ) Juni 2012

INBJUDAN Teckning av konvertibla skuldebrev Capillum Holding AB (publ) Juni 2012 INBJUDAN Teckning av konvertibla skuldebrev Capillum Holding AB (publ) Juni 2012 På Banken kan Du få en sparränta om 0,5% Vi ger Dig en sparränta om 10% Bryggfinansiering Emissionshantering Factoring -

Läs mer

Delårsrapport för. Challenger Mobile AB (publ) till

Delårsrapport för. Challenger Mobile AB (publ) till Delårsrapport för Challenger Mobile AB (publ) 556671-3607 2018-01-01 till 2018-09-30 Challenger Mobile är en svensk teknikkoncern inom kommunikation, som erbjuder en helhetslösning för IP baserade mobiltelefonitjänster.

Läs mer

För perioden: januari - september 2011

För perioden: januari - september 2011 För perioden: januari - september 2011 Affärsidé Bolagets nya inriktning skall vara att investera i och utveckla företag i syfte att skapa värdetillväxt för bolagets aktieägare samt tillhandahålla administrativa

Läs mer

Bokslutskommuniké Sleepo AB (publ) (SLEEP) 29 juli 2016 Styrelsen för Sleepo AB

Bokslutskommuniké Sleepo AB (publ) (SLEEP) 29 juli 2016 Styrelsen för Sleepo AB Bokslutskommuniké 2015-06-01 2016-05-31 Sleepo AB (publ) 556857-0146 (SLEEP) 29 juli 2016 Styrelsen för Sleepo AB Sleepo AB är ett e-handelsbolag som säljer möbler och heminredning på nätet med ett uttalat

Läs mer

Investerar Presentation

Investerar Presentation UAN SAFE Investerar Presentation SAMMANFATTNING PARTNER AFFÄRSERBJUDANDE PRODUKT UAN-SAFE ANVÄNDAREXEMPEL - Gemensam Larmcentral Nätverk i kommunen Skolor och företag 3 4 5 6 7 8 ÄGARE, STYRELSE OCH TEAM

Läs mer

Januari mars 2011 Nettoomsättningen uppgick till 4 tkr (5 tkr) Resultat efter finansiella poster uppgick till -1040 tkr (-991 tkr)

Januari mars 2011 Nettoomsättningen uppgick till 4 tkr (5 tkr) Resultat efter finansiella poster uppgick till -1040 tkr (-991 tkr) Challenger Mobile AB (publ) Org nr 556671-3607 Knarrarnäsgatan 9 SE-164 40 Kista Tel 0722-458 458 www.challengermobile.com info@challengermobile.com Januari mars 2011 Nettoomsättningen uppgick till 4 tkr

Läs mer

Delårsrapport Januari-juni 2000 HOIST International AB (publ) Org. nr 556012-8489

Delårsrapport Januari-juni 2000 HOIST International AB (publ) Org. nr 556012-8489 Delårsrapport Januari-juni 2000 HOIST International AB (publ) Org. nr 556012-8489 1(7) Viktiga händelser under första halvåret 2000 Kundintäkterna för första halvåret uppgick till 58,0 Mkr (25,7) motsvarande

Läs mer

Redogörelse för de första 9 månaderna 2014

Redogörelse för de första 9 månaderna 2014 Redogörelse för de första 9 månaderna 2014 Malmö, 28 november 2014 - Mobile Loyalty, som utvecklar och säljer online och mobila annonslösningar, (AktieTorget "MOBI") ("Bolaget") meddelar idag en redogörelse

Läs mer

Juli-September Computer Innovation i Växjö AB (publ) Delårsrapport

Juli-September Computer Innovation i Växjö AB (publ) Delårsrapport Delårsrapport Juli-September 2016 Computer Innovation i Växjö AB (publ) För perioden 2016-07-01 2016-09-30 Computer Innovation i Växjö AB (publ) www.compinn.se 556245-1269 Juli-September 2016 Ne5oomsä5ning

Läs mer

Delårsrapport Januari juni Nanexa AB (publ)

Delårsrapport Januari juni Nanexa AB (publ) Delårsrapport Januari juni 2016 Nanexa AB (publ) Nanexa AB (PUBL) Nanexa AB är ett högteknologiskt forskningsföretag som utvecklar och marknadsför produkter inom nanoteknologi. Bolagets fokus ligger på

Läs mer

Gullberg & Jansson AB (publ) Delårsrapport januari - juni 2012

Gullberg & Jansson AB (publ) Delårsrapport januari - juni 2012 Gullberg & Jansson AB (publ) Delårsrapport januari - juni 2012 Nettoomsättning 15 105 (12 816) KSEK Rörelseresultat 2 505 (2 806) KSEK Resultat efter skatt 1 873 (2 077) KSEK Resultat per aktie 0,43 (0,51)

Läs mer

Delårsrapport 1 januari 31 mars 2006

Delårsrapport 1 januari 31 mars 2006 2006-05-11 (publ) är landets mest kompletta leverantör av el- och instrumentmontage med en fakturering om cirka 850 miljoner SEK och drygt 700 anställda. Koncernen levererar kvalificerade tekniska lösningar

Läs mer

Delårsrapport. Fortnox AB (publ), org nr

Delårsrapport. Fortnox AB (publ), org nr Delårsrapport Fortnox AB (publ), org nr 556469-6291 Januari juni 28 >> >> >> >> Omsättningsökning med 126 % jämfört med samma period föregående år Omsättningen uppgick till 3 42 (1 51) kkr Rörelseresultatet

Läs mer

DELÅRSBOKSLUT FÖRSTA HALVÅRET 2011

DELÅRSBOKSLUT FÖRSTA HALVÅRET 2011 I N F Ö R L I S T N I N G PÅ A K T I E T O R G E T DELÅRSBOKSLUT FÖRSTA HALVÅRET 2011 A d o p e r a t o r A B B e s ö k s a d r e s s : D r o t t n i n g g a t a n 1 0 8 1 1 3 6 0 S t o c k h o l m w w

Läs mer

En introduktion i sökmotoroptimering för besöksnäringen i Västsverige

En introduktion i sökmotoroptimering för besöksnäringen i Västsverige En introduktion i sökmotoroptimering för besöksnäringen i Västsverige Turistrådet Västsverige en del av Västra Götalandsregionen Vad är SEO och varför behöver du känna till det? Målet med sökmotoroptimering

Läs mer

Tandvård i en förändrad tid...

Tandvård i en förändrad tid... Tandvård i en förändrad tid... Sida 1 är ett bolagsinitiativ som under 2008 har tagits av privattandläkaren Christer Swahn med praktik på Söder i Stockholm. Bolagets syfte är att bedriva tandvård. Sedan

Läs mer

Bloggar - Som marknadsföring och varumärkesbyggande. Calle Johansson Essä i Digitala Distributionsformer Högskolan Väst - 23 maj 2011

Bloggar - Som marknadsföring och varumärkesbyggande. Calle Johansson Essä i Digitala Distributionsformer Högskolan Väst - 23 maj 2011 Bloggar - Som marknadsföring och varumärkesbyggande Calle Johansson Essä i Digitala Distributionsformer Högskolan Väst - 23 maj 2011 INNEHÅLLSFÖRTECKNING Sammanfattning 2 Inledning 3 Beskrivning 3 Diskussion

Läs mer

KVARTALSREDOGÖRELSE JUL-SEP 2017

KVARTALSREDOGÖRELSE JUL-SEP 2017 www.ecoclime.se KVARTALSREDOGÖRELSE JUL-SEP 2017 ECOCLIME GROUP AB ORG.NR. 556902-1800 Intäkterna ökade med 617 % till 13 373 TSEK (1 863 TSEK) Kraftig resultatförbättring 4 121 TSEK (-116 TSEK) Strategiskt

Läs mer

Delårsrapport - kvartal 3-08. Ulyss AB (publ)

Delårsrapport - kvartal 3-08. Ulyss AB (publ) Delårsrapport - kvartal 3-08 Ulyss AB (publ) Sammanfattning av delårsrapport 2008-07-01 2008-09-30 (3 mån) Resultatet efter finansiella poster uppgick till 858 009 SEK (-225 605) Resultatet per aktie*

Läs mer

EasyFill AB (publ) 556653-2924 Kvartalsrapport 1 2014.

EasyFill AB (publ) 556653-2924 Kvartalsrapport 1 2014. 6 maj 2014, Bräcke EasyFill AB (publ) 556653-2924 Kvartalsrapport 1 2014. Omsättningen i EasyFill AB (publ), org nr 556653-2924, uppgick till 6 149 TKR (4 965 TKR) under kvartal 1 2014. Omsättningen har

Läs mer

ARCHELON AB (publ) Delårsrapport januari september 2015

ARCHELON AB (publ) Delårsrapport januari september 2015 ARCHELON AB (publ) Delårsrapport januari september 2015 Intressebolaget Orezone erhåller ytterligare undersökningstillstånd i Västerbottens fjällrand. Utvärdering av nya projekt för utdelning, bolagisering

Läs mer

Bokslutskommuniké DO Networks Sverige AB 1 januari till 31 december 2006

Bokslutskommuniké DO Networks Sverige AB 1 januari till 31 december 2006 Bokslutskommuniké DO Networks Sverige AB 1 januari till 31 december 2006 Koncernens nettoomsättningen 6.812 TKR Koncernens rörelseresultatet -5.360 TKR Koncernens resultat efter skatt -5.439 TKR DO Networks

Läs mer

Teaser APRIL raireinvest.com

Teaser APRIL raireinvest.com Teaser APRIL 2018 raireinvest.com Erbjudandet i Sammandrag Teckningsperiod: Antal aktier i emissionen: Teckningskurs: 3 april 7 maj 10 000 000 aktier 0,41 SEK per aktie Minsta teckningspost: 10 000 aktier

Läs mer

Delårsrapport 2013-07-01 2013-09-30

Delårsrapport 2013-07-01 2013-09-30 Delårsrapport 2013-07-01 2013-09-30 VD-rekrytering klar Sammanfattning tredje kvartalet 2013 Tillväxt på 13 % i Bolaget under tredje kvartalet. Tillväxten kommer från förvärvet Watchonwatch.com. Hedbergs

Läs mer

DELÅRSRAPPORT CloudRepublic AB (publ) Januari - September 2017

DELÅRSRAPPORT CloudRepublic AB (publ) Januari - September 2017 DELÅRSRAPPORT CloudRepublic AB (publ) Januari - September 2017 Sammanfattning januari september 2017 (jämfört med samma period föregående år) - Nettoomsättning för perioden januari september uppgår till

Läs mer

Programvarubolaget. Vitec Software Group AB (publ)

Programvarubolaget. Vitec Software Group AB (publ) Programvarubolaget Kortfakta Vitec VITEC KORTFAKTA Programvarubolag med branschspecifika lösningar Grundat 1985 av Lars Stenlund och Olov Sandberg Årsomsättnining 2010 om 316 Mkr, resultat efter finansnetto

Läs mer

Delårsrapport 2 (1 april 30 juni 2017)

Delårsrapport 2 (1 april 30 juni 2017) Pressmeddelande 2017 08 17 Vadsbo SwitchTech Group AB (publ) Delårsrapport 2 (1 april 30 juni 2017) Nya produkter och nya kunder Deltagande på branschmässan Elfack i Göteborg i maj Vidare marknadssatsningar

Läs mer

Delårsrapport 1/2015

Delårsrapport 1/2015 Delårsrapport 1/2015 Januari-mars 2015, AMHULT 2 AB (publ) Nettoomsättning för perioden uppgick till 1 990 (790)TSEK. Resultatet för perioden -418 (-304) TSEK efter skatt. Resultat per aktie (före och

Läs mer

VD Kommenterar utvecklingen

VD Kommenterar utvecklingen Kvartalsrapport Q1 2005 Publiceras 2005-04-21.XRY stödjer idag 146 telefonmodeller från 7 ledande mobiltelefontillverkare Det globala intresset för.xry fortsätter att öka Nettoomsättningen ökade med 74%

Läs mer

Delårsrapport för. Challenger Mobile AB (publ) till

Delårsrapport för. Challenger Mobile AB (publ) till Delårsrapport för Challenger Mobile AB (publ) 556671-3607 2018-01-01 till 2018-06-30 2018-08-22 Challenger Mobile är en svensk teknikkoncern inom kommunikation, som erbjuder en helhetslösning för IP baserade

Läs mer

Novotek AB (publ) Delårsrapport 1 januari 30 juni 2003

Novotek AB (publ) Delårsrapport 1 januari 30 juni 2003 Novotek AB (publ) Delårsrapport 1 januari 30 juni 2003 Ökning av resultatet efter finansnetto med 34 procent till 9,1 (6,8) MSEK Rörelseresultatet ökade med 30 procent och uppgick till 8,2 (6,3) MSEK Resultatet

Läs mer

NYCKELTAL KONCERNEN

NYCKELTAL KONCERNEN Delårsrapport Januari Mars 2018 Perioden 1 januari - 31 mars 2018 Omsättningen för koncernen uppgick till 78,3 (53,1) mkr motsvarande en tillväxt om 47,5 procent Rörelseresultatet före avskrivningar (EBITDA)

Läs mer

Stockholm den 20 november 2014 PRESSMEDDELANDE

Stockholm den 20 november 2014 PRESSMEDDELANDE Stockholm den 20 november 2014 PRESSMEDDELANDE Stockwik offentliggör huvudvillkor för en konvertibelemission med företrädesrätt där teckningsförbindelser och garantiåtaganden motsvarande 100 procent av

Läs mer

Presentationsteknik. Möta investerare. Tips och råd inför din Pitch 10 min

Presentationsteknik. Möta investerare. Tips och råd inför din Pitch 10 min Presentationsteknik Möta investerare Tips och råd inför din Pitch 10 min Vem lyssnar? Olika presentationer till olika målgrupper. IDAG INVESTERARE!!! Presentationen ska vara klar innan första möte med

Läs mer

Teckningstid inleds i Imints emission inför planerad notering på AktieTorget

Teckningstid inleds i Imints emission inför planerad notering på AktieTorget Teckningstid inleds i Imints emission inför planerad notering på AktieTorget Idag, den 2 november 2015, inleds teckningstiden i Imint Image Intelligence AB:s (Imint) nyemission inför planerad notering

Läs mer

DELÅRSRAPPORT Q1 2016

DELÅRSRAPPORT Q1 2016 DELÅRSRAPPORT Q1 2016 JOJKA COMMUNICATIONS AB (PUBL) 556666-6466 (JOJK) 22 APRIL 2016 STYRELSEN FÖR JOJKA COMMUNICATIONS AB Siffror i sammandrag Januari mars 2016 Januari mars 2016 jämfört med motsvarande

Läs mer

DELÅRSRAPPORT CloudRepublic AB (publ) Januari - Mars Sammanfattning för första kvartalet 2017 (jämfört med samma period föregående år)

DELÅRSRAPPORT CloudRepublic AB (publ) Januari - Mars Sammanfattning för första kvartalet 2017 (jämfört med samma period föregående år) DELÅRSRAPPORT Januari - Mars 2017 Sammanfattning för första kvartalet 2017 (jämfört med samma period föregående år) -- Nettoomsättningen för första kvartalet uppgår till 747 TSEK, vilket är en ökning med

Läs mer

RESULTAT EFTER FINANSNETTO UPP 13 %

RESULTAT EFTER FINANSNETTO UPP 13 % Bokslutskommuniké Delårsrapport januari-juni för helåret 2012 RESULTAT EFTER FINANSNETTO UPP 13 % NETTOOMSÄTTNING 389,2 Mkr (359,6) RESULTAT EFTER FINANSNETTO 40,1 Mkr (35,7) RÖRELSEMARGINAL 11 % (11)

Läs mer

COMPUTER INNOVATION I VÄXJÖ AB (PUBL) Bokslutskommuniké januari - december 2016

COMPUTER INNOVATION I VÄXJÖ AB (PUBL) Bokslutskommuniké januari - december 2016 COMPUTER INNOVATION I VÄXJÖ AB (PUBL) Bokslutskommuniké januari - december 2016 Bokslutskommuniké januari - december 2016 Oktober - December 2016 Nettoomsättning 403 tkr (500 tkr) Resultat efter finansiella

Läs mer

Animated Games Sweden AB. Strategi och Produktportfölj. Spelindustrin

Animated Games Sweden AB. Strategi och Produktportfölj. Spelindustrin Animated Games Sweden AB Animated Games Sweden AB grundades av Daniel Sahlin under sommaren 2013 med ett syfte att skapa ett mer tekniskt utvecklat och socialt kasino. Verksamheten startades och lanserade

Läs mer

Delårsrapport MobiPlus AB (publ) Q3 2017

Delårsrapport MobiPlus AB (publ) Q3 2017 Pressmeddelande 2017-11-22 Delårsrapport (publ) Q3 2017 Siffror i sammandrag Koncernen Första nio månaderna (2017-01-01 2017-09-30) Intäkterna för första nio månaderna uppgick till 16 491 861 SEK Resultatet

Läs mer

Halvårsrapport för GiftToday Sweden AB (publ)

Halvårsrapport för GiftToday Sweden AB (publ) Halvårsrapport för GiftToday Sweden AB (publ) 2009-01-01-2009-06-30 Totala rörelseintäkter ökade med 47 procent till 5,6 MSEK (3,8) Bruttovinsten uppgick till 1,7 MSEK (1,6) Resultat före skatt uppgick

Läs mer

Delårsrapport Januari juni Nanexa AB (publ) Nanexa AB (publ) Virdings Allé 32B SE Uppsala +46 (0) nanexa.se

Delårsrapport Januari juni Nanexa AB (publ) Nanexa AB (publ) Virdings Allé 32B SE Uppsala +46 (0) nanexa.se Delårsrapport Januari juni 2015 Nanexa AB (publ) Nanexa AB (publ) Virdings Allé 32B SE-75450 Uppsala +46 (0) 18 100 300 nanexa.se Sammanfattning av rapportperioden 1 januari - 30 juni 2015 Omsättningen

Läs mer

Sociala medier för företag

Sociala medier för företag Sociala medier för företag Utbildningen ingår i projektet Helikoopter vilket är ett kompetensutvecklingsprojekt som finansieras av Europeiska socialfonden och genomförs i Coompanion Norr och Västerbottens

Läs mer

HALVÅRSRAPPORT 2017/18

HALVÅRSRAPPORT 2017/18 HALVÅRSRAPPORT 2017/18 InfraCom Group AB (publ) Org. nummer 559111-0787 InfraCom Group AB (publ) Gamlestadsvägen 1 415 02 Göteborg www.infracomgroup.se Halvårsrapport 1 juli till 31 december 2017 Nettoomsättningen

Läs mer

Mobispine AB 556666-6466. Delårsrapport för perioden 2007-04-01 2007-06-30

Mobispine AB 556666-6466. Delårsrapport för perioden 2007-04-01 2007-06-30 Mobispine AB 556666-6466 Delårsrapport för perioden 2007-04-01 2007-06-30 Sammanfattning av delårsrapport för april juni 2007 april juni 2007 april juni 2006 Resultat efter finansiella poster (SEK) -1

Läs mer

Relation and Brand AB (publ) - Delårsrapport januari september 2006

Relation and Brand AB (publ) - Delårsrapport januari september 2006 STOCKHOLM 2006-11-17 Relation and Brand AB (publ) - Delårsrapport januari september 2006 Rörelseresultatet uppgick till 1,3 Msek (0,4 Msek) Vinstmarginalen uppgick till 18 % (8 %) Volymerna under perioden

Läs mer

Fortsatt lönsam tillväxt för Poolia

Fortsatt lönsam tillväxt för Poolia Fortsatt lönsam tillväxt för Poolia Pooliakoncernens intäkter för första kvartalet uppgick till 342,4 Mkr, vilket är de högsta intäkterna någonsin för ett enskilt kvartal och 16% högre än motsvarande period

Läs mer

Bokslutskommuniké 2013, 1 september 2012 till 31 augusti 2013

Bokslutskommuniké 2013, 1 september 2012 till 31 augusti 2013 Hexatronic Scandinavia AB (publ) 556168-6360 Pressrelease 10 oktober 2013 Bokslutskommuniké 2013, 1 september 2012 till 31 augusti 2013 Lönsam tillväxt på 81% för helåret, EBITDA marginal 6,4% Omsättningstillväxt

Läs mer

Delårsrapport 1 januari 30 juni 2006 Svensk Internetrekrytering AB (publ)

Delårsrapport 1 januari 30 juni 2006 Svensk Internetrekrytering AB (publ) Delårsrapport 1 januari 30 juni 2006 Svensk Internetrekrytering AB (publ) Januari juni 2006 jämfört med samma period 2005 Stark kundtillväxt och förstärkt position på den svenska marknaden. Den norska

Läs mer

Kommentarer från VD. Per Holmberg, VD

Kommentarer från VD. Per Holmberg, VD Orderingång 69,3 MSEK (42,4) Omsättning 63,7 MSEK (43,7) Bruttomarginal 41,1 procent (45,7) Rörelseresultat 6,0 MSEK (2,4) Resultat efter skatt 5,2 MSEK (2,0) Kommentarer från VD JLT gick in i med en stark

Läs mer

DELÅRSRAPPORT JULI-MARS 2006/2007 Unlimited Travel Group UTG AB (publ) DELÅRSRAPPORT JULI MARS 2006/2007 VERKSAMHETSÅRET 2006/2007

DELÅRSRAPPORT JULI-MARS 2006/2007 Unlimited Travel Group UTG AB (publ) DELÅRSRAPPORT JULI MARS 2006/2007 VERKSAMHETSÅRET 2006/2007 DELÅRSRAPPORT JULI MARS 2006/2007 VERKSAMHETSÅRET 2006/2007 UNLIMITED TRAVEL GROUP UTG AB (publ) 1 JULI 31 MARS (Q1, Q2 och Q3) 2006-2007 Nettoomsättningen uppgick till 98,6* (82,1) MSEK, en ökning med

Läs mer

Delårsrapport Q Mobispine (MOBS)

Delårsrapport Q Mobispine (MOBS) Mobispine (MOBS) 28 april, 2011 Väsentliga händelser under kvartalet Under februari 2011 lanserades SMS4PC Web Messenger vilket är den första helt molnanpassade SMS-lösningen i Google Chrome. Den nya produkten

Läs mer

Wonderful Times Group AB (publ) Delårsrapport. Januari - Mars Wonderful Times Group AB (publ)

Wonderful Times Group AB (publ) Delårsrapport. Januari - Mars Wonderful Times Group AB (publ) Delårsrapport Januari - Mars 213 Wonderful Times Group AB (publ) 1 Januari - mars 213 Viktig utveckling av WTG under en svag konjunktur Framtidsbedömning 2 Vd-kommentar Om Wonderful Times Group Omsättning

Läs mer

Niomånadersrapport 2004 Publiceras 2004-10-28

Niomånadersrapport 2004 Publiceras 2004-10-28 Niomånadersrapport 2004 Publiceras 2004-10-28 Nettoomsättningen under perioden uppgick till 3.169 tkr Resultatet efter finansiella poster var -4 527 tkr Bolaget har erhållit order från NIST i USA Bolagets

Läs mer

en nytänkare i byggbranschen

en nytänkare i byggbranschen en nytänkare i byggbranschen FOTOGRAF ANDREAS LARSSON BM Impex levererade betongelement till Vasakronans byggnation av Sony Ericssons kontor i Lund. Inbjudan till teckning av aktier i B & M Impex AB (publ)

Läs mer

BOKSLUTSKOMMUNIKÉ. januari - december

BOKSLUTSKOMMUNIKÉ. januari - december Q4 BOKSLUTSKOMMUNIKÉ januari - december 2002 BOKSLUTSKOMMUNIKÉ FÖR ÅR 2002 FEELGOOD SVENSKA AB (publ) Org. nr. 556511-2058 Belopp inom parentes avser såvitt inte annat anges motsvarande värden föregående

Läs mer

Fjärde kvartalet 2010. CEO Hans Porat CFO Per-Ola Holmström 2011-02-02

Fjärde kvartalet 2010. CEO Hans Porat CFO Per-Ola Holmström 2011-02-02 Fjärde kvartalet 21 CEO Hans Porat CFO Per-Ola Holmström 211-2-2 Sammanfattning av Q4 Koncernen Omsättningen ökade med 1 procent till 864 MSEK (786) - Hög komponentandel har bidragit med 8 MSEK inom Nolato

Läs mer

Sign On i Stockholm AB (publ) Delårsrapport 1 januari 30 juni 2002

Sign On i Stockholm AB (publ) Delårsrapport 1 januari 30 juni 2002 Sign On i Stockholm AB (publ) Delårsrapport 1 januari 30 juni 2002 Finansiell information januari juni Nettoomsättningen steg med 30 procent och uppgick till 12,3 Mkr (9,5). Resultatet förbättrades med

Läs mer

Delårsrapport. Fortnox AB (publ), org nr

Delårsrapport. Fortnox AB (publ), org nr Delårsrapport Fortnox AB (publ), org nr 556469-6291 Januari mars 2008 >> Omsättningsökning med 122 % jämfört med samma period föregående år >> Omsättningen uppgick till 1 574 (710) kkr >> Rörelseresultatet

Läs mer