Tvättutrustning för. Professionell. Städ

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Tvättutrustning för. Professionell. Städ"

Transkript

1 Tvättutrustning för Professionell Städ

2 Electrolux Professional Städ 2

3 Electrolux Professional Städ 3 Vi tänker på dig När vi säger att vi tänker på dig menar vi exakt vad vi säger. Vi gör allt vi kan för att förstå marknadstrender och försöka förutse dina behov och den typ av problem du kan behöva få hjälp med. Vi designar inte för designens skull, utan för din skull. Vi lägger vår tid, kunskap och insikt på att utveckla utrustning som får dig att säga Det här är ju precis vad jag ville ha! Hur kunde de veta det? Svaret är enkelt: vi tänkte på dig under hela processen. Människor idag oroar sig för miljöförändringar och vi vill precis som du ta vårt ansvar. Electrolux arbetar brett i miljöfrågor, vilket bland annat omfattar att sätta standarder för låg förbrukning av el och vatten utan att för den skull kompromissa med funktion och prestanda. På Electrolux ställer vi höga krav när det gäller miljö och etik, både på våra anläggningar och på våra leverantörer oavsett var i världen de befinner sig. Vi har sedan länge ett gott rykte för vårt miljöarbete och vårt företagsansvar. Vi ses som ett företag som ligger i framkant i arbetet med att utveckla energi- och vattensnåla produkter. Du hittar mer information om vårt sätt att tänka på: Electrolux. Thinking of you. För oss är det naturligt att beakta både miljö- och säkerhetsmässiga hänsynstaganden. Samtliga våra produktionsenheter är certifierade i enlighet med ISO 9001 (kvalitet) och ISO (miljömässig styrning) och våra produkter är både CE- och S-märkta.

4 Electrolux Professional Städ 4 Rationell Golvstädning sparar minst 2 minuter på varje moppbyte samtidigt som ni får en bättre arbetsergonomi och ett mycket bättre städresultat! Kostnaden för städarbetet på arbetsplatser, skolor, vård & omsorg etc är ofta ansenlig. Traditionellt städarbete är generellt sett också påfrestande. Rationell Golvstädning däremot, är en effektiv städmetod som ger ett professionellt och rent städresultat snabbare, enklare och till lägre pris. Städvagn med tunga vattenhinkar och genomvåta svabbar är ett minne blott. Att städa med Rationell Golvstädning är så enkelt att alla kan klara det Använda moppar läggs i maskinen. Tryck på start. Vid programslut är de klara att användas. Städresultatet blir bättre och man behöver därför inte städa lika ofta. Städning med fuktiga eller torra moppar är överlägsen när det gäller att binda smuts, damm och mikropartiklar. Samtidigt som det minimerar städtiden! Vid torrmoppning använder man våra högcentrifugerande mopptvättmaskiner och kompletterar med en effektiv torktumlare. Man kan givetvis också arbeta med en kombination av de båda städmetoderna torr- och fuktmoppning. Mopptvättmaskin + Moppar + Automatisk dosering av rengöringsmedel det är hjärtat i Rationell Golvstädning Förutom att centrifugeringstiden är valbar, är samtliga av våra tvättmaskiner förberedda för inkoppling av doseringsutrustning. Dessutom har alla mopptvättmaskiner inbyggd timer en klart effektivitetshöjande detalj! Med den inbyggda timern kan man t ex ställa in att dagens första mopptvätt ska vara klar lagom till att arbetspass 1 börjar. Mopp-programmen är framtagna i samråd med ledande mopp- och kemleverantörer. Detta sammantaget ger en skonsam och effektiv tvätt. Stora, mjukt försänkta hål för effektiv och skonsam tvätt Tvätt-trummorna i våra mopptvättmaskiner är försedda med stora och mjukt försänkta hål för effektiv och skonsam tvätt. Denna konstruktion gör att grus och sand effektivt försvinner ur mopparna, samtidigt som slitaget minimeras. Med andra ord förlängs mopparnas livslängd och den nya städmetoden förvandlas snabbt till en ren förtjänst. Självklart gör vi gärna en kostnadsberäkning utifrån de verkliga behoven i er egen verksamhet. Vi kan lova att det kommer bli en positiv överraskning! Vi kan erbjuda er en Funktionslösning! Det innebär att vi hjälper er med val av rätt utrustning, leverans, installation och finansiering. Dessutom ingår FullService under hela avtalstiden. Allt detta får ni till en fast månadshyra!

5 Electrolux Professional Städ 5

6 Electrolux Professional Städ 6 Vid Rationell Golvstädning anpassas våra professionella mopptvättmaskiner till just era städbehov Samtliga maskiner är försedda med Compass Control, där alla nödvändiga mopp-program ingår. Finns ett behov har vi även modeller med ett programmerbart system, Clarus Control. Och självklart är våra maskiner byggda för att klara mycket tuff belastning under lång tid! Så här fungerar Rationell Golvstädning 1. Ta de städklara mopparna ur maskinen. De är preparerade och klara att användas direkt. 2. Smuts, damm och grus sveps snabbt och enkelt med. Det blir renare än med traditionella städmetoder och håller sig rent längre. 3. Lägg de använda mopparna i mopptvättmaskinen. Starta maskinen. Mopparna tvättas rena och prepareras till nästa städpass. Traditionell golvstädning Med denna städmetod blir det många tunga lyft av vattenhinkar, slitsamma urvridningar av moppar och hudkontakt med kemikalier. Detta medför stora risker för hud-, rygg- och förslitningsskador hos städpersonalen. Dessutom innebär dessa arbetsmoment att metoden blir betydligt mer tidskrävande och med ett sämre städresultat. Exempel på maskiner för fuktmoppning Är ert fokus att enbart städa med fuktiga moppar är våra Superspin-tvättmaskiner det rätta valet. Men man kan självklart välja en av våra högcentrifugerande maskiner och därmed skapa möjlighet till även annan tvätthantering. Exempel på maskiner för torrmoppning Föredrar ni torra moppar eller vill arbeta med en kombination av de båda städmetoderna skall man välja en högcentrifugerande tvättmaskin och kombinera den med en effektiv torktumlare.

7 Electrolux Professional Städ 7 Spara upp till kronor varje dag på er moppstädning! Denna exempelkalkyl visar hur effektiv Rationell Golvstädning är. Kalkylen är baserad på kostnader för mopptvättmaskin, arbete, moppar och tillsatser. Maskinkostnad: Kostnad för tvättmaskin W475S Mopp: Investering inkl. sockel, doseringspumpar, luddlåda och installation: :00 kr Antal moppar per tvätt (vikt ca 0,1 kg per mopp): st Arbetskostnad: Lastning och lossning av tvättmaskinen W475S Mopp tar 5 minuter. Kostnad per tvätt vid en lön av 180:00 kronor i timmen (inklusive sociala avgifter)** (180:00 kr/60 minuter = 3:00 kr/minut):... 15:00 kr Arbetskostnad per mopp (15:00 kr/45 st moppar):... 0:33 kr Moppkostnad: Pris per mopp med en livslängd motsvarande ca tvättar: :00 kr Förbrukningskostnad per mopp (150:00 kronor/2 000 tvättar):... 0:08 kr Tillsats av vatten/el/tvättmedel/golvvårdsmedel: Tillsatskostnad per mopp (9:80 kr/tvätt):... 0:22 kr Totalkostnad beroende av totala antalet moppar per dag: 90 moppar per dag = 103:50 kr (1:15 kr/mopp) 135 moppar per dag = 130:95 kr (0:97 kr/mopp) 180 moppar per dag = 160:20 kr (0:89 kr/mopp) Funktionslösning från Electrolux Professional: inkl. 5-års FullService och installation: :00 kr/månad (eller ca 46:00 kr/arbetsdag)* Maskinkostnad per mopp vid 90 moppar/dag:... 0:52 kr Maskinkostnad per mopp vid 135 moppar/dag:... 0:34 kr Maskinkostnad per mopp vid 180 moppar/dag:... 0:26 kr *) Baserat på dagsaktuellt produktpris och ränteläge ( ). Det finns stora vinster med Rationell Golvstädning : 1. Mopparna är klara att användas direkt. 2. Antalet kvadratmeter som städas per timme blir fler. 3. Med förpreparerade moppar blir det renare och håller sig rent längre. Vad sparar man med Rationell Golvstädning jämfört med traditionell golvstädning? Man kan utgå ifrån att det tar minst 2 minuter längre tid att hantera en mopp med den gamla arbetsmetoden, jämfört med Rationell Golvstädning. Besparingen ni gör per år med Rationell Golvstädning blir då 6:00 kr per mopp. **) 2 min. kortare tid/mopp = 180:00 kr/60 minuter = 3kr/minut x 2 min. = 6:00 kr i besparing. Ni kan alltså spara upp till kronor varje dag med hjälp av Rationell Golvstädning (6:00 kr x 180 moppar/dag = kr). Det betyder att er nya investering betalar sig på ca 1,5 månad! Som extra bonus förbättras ergonomin, samtidigt som kvaliteten på städresultatet höjs!

8 Electrolux Laundry Systems Sweden AB Box 325, Ljungby Telefon: Fax: V39. Tryckt på miljövänligt papper.

Proffsig mopptvätt gör stor skillnad

Proffsig mopptvätt gör stor skillnad Electrolux Professional Facility Management/Städ Proffsig mopptvätt gör stor skillnad En lönsam investering som innebär renare ytor och en bättre arbetsmiljö Electrolux Professional Facility Management/Städ

Läs mer

Electrolux Professional Vård & Omsorg 2

Electrolux Professional Vård & Omsorg 2 Electrolux Professional Vård & Omsorg 2 Electrolux Professional Vård & Omsorg 3 Vi tänker på dig När vi säger att vi tänker på dig menar vi exakt vad vi säger. Vi gör allt vi kan för att förstå marknadstrender

Läs mer

Tvättutrustning för Hotell & Spa, Restaurang

Tvättutrustning för Hotell & Spa, Restaurang Tvättutrustning för Hotell & Spa, Restaurang Electrolux Professional Hotell & Spa 2 Electrolux Professional Hotell & Spa 3 Vi tänker på dig När vi säger att vi tänker på dig menar vi exakt vad vi säger.

Läs mer

Bekymmersfri Textilvård

Bekymmersfri Textilvård Electrolux Professional BRF Bekymmersfri Textilvård Tvättutrustning med hållbarhet och lägsta livscykelkostnad i fokus 1 Inköpskostnader vs driftskostnader Electrolux ligger i framkant i arbetet med att

Läs mer

Vi håller utrustningen igång!

Vi håller utrustningen igång! Vi håller utrustningen igång! Electrolux Professional Service 3 Vi är Textilvårdsrummets husläkare! Det är självklart för oss att hjälpa till med allt från planering och underhåll till service och finansiering.

Läs mer

Professionell tvättutrustning för kommersiella tvätterier. Miele Professional. Immer Besser.

Professionell tvättutrustning för kommersiella tvätterier. Miele Professional. Immer Besser. Professionell tvättutrustning för kommersiella tvätterier Miele Professional. Immer Besser. Om Miele Mieles företagsfilosofi Företaget Miele & Cie. KG startades 1899 av Carl Miele och Reinhard Zinkann

Läs mer

Tvätteri skapar delaktighet och sysselsättning

Tvätteri skapar delaktighet och sysselsättning Tvätteri skapar delaktighet och sysselsättning En affärsmöjlighet som innebär stora besparingar Electrolux Professional Kommunal verksamhet Electrolux Professional Kommunal verksamhet Egen tvättenhet ökar

Läs mer

GLU Gymnasial lärlingsutbildning

GLU Gymnasial lärlingsutbildning Branschspecifik checklista arbetsmiljö/riskanalys Arbetsplats: Kontor och dataarbetsplats Vet personalen hur arbetsbord och stol justeras? Om flera personer delar på en arbetsplats, är det lätt att anpassa

Läs mer

Innovationer i framkant ger lägre livscykelkostnad

Innovationer i framkant ger lägre livscykelkostnad Innovationer i framkant ger lägre livscykelkostnad Innehåll Produkt- och installationskostnaden är en minimal del av den totala livscykelkostnaden Några ord om oss Utveckling över tid Från tidigare decennier

Läs mer

Hållbar framtid redan idag

Hållbar framtid redan idag Hållbar framtid redan idag Electrolux Professional Fastighetstvätt Innovationer i framkant ger lägre driftskostnad Hög miljömedvetenhet Tankar och tillverkning, allt sker i Sverige Att omvärlden är i ständig

Läs mer

HSB Båten 2015. Välkommen!

HSB Båten 2015. Välkommen! HSB Båten 2015 Välkommen! Innehåll Produkt- och installationskostnaden är en minimal del av den totala livscykelkostnaden Utveckling över tid Från tidigare decennier fram till idag Vattenbesparande tvättutrustning

Läs mer

Vårt Textilvårdskoncept

Vårt Textilvårdskoncept Electrolux Professional Vårt Textilvårdskoncept fungerar Tvättutrustning med hållbarhet och lägsta livscykelkostnad i fokus Tvätt i ett Textilvårdsrum är snabbt ekonomiskt miljövänligt I ett Textilvårdsrum

Läs mer

Räddningstjänsten Professionell tvätt- och torkutrustning. I samarbete med. PODAB - Professionell tvättstugeutrustning

Räddningstjänsten Professionell tvätt- och torkutrustning. I samarbete med. PODAB - Professionell tvättstugeutrustning Räddningstjänsten Professionell tvätt- och torkutrustning I samarbete med PODAB - Professionell tvättstugeutrustning 1 Tvättutrustning för räddningstjänsten PODAB presenterar ett komplett tvätt- och torksortiment

Läs mer

EN LYSANDE IDÉ. FÖRFINAD UNDER 20 ÅR.

EN LYSANDE IDÉ. FÖRFINAD UNDER 20 ÅR. EN LYSANDE IDÉ. FÖRFINAD UNDER 20 ÅR. Gipeco Triss är den enkla vägen till lägre kostnader och högre städkvalitet. När vi lanserade Triss 1992 innebar det en ny era för städarbetet. Med modernt processtänkande

Läs mer

Skötselanvisning LINOLEUM

Skötselanvisning LINOLEUM Skötselanvisning Allmän information Denna information gäller Linoleum i offentlig miljö Praktiska skötselråd för professionell städpersonal. För golv i bostäder finns separata detaljerade skötselråd. STOPPA

Läs mer

Professionell tvättutrustning för idrottsverksamhet Miele Professional. Immer Besser.

Professionell tvättutrustning för idrottsverksamhet Miele Professional. Immer Besser. Professionell tvättutrustning för idrottsverksamhet 2018 Miele Professional. Immer Besser. Om Miele Mieles företagsfilosofi Företaget Miele & Cie. KG startades 1899 av Carl Miele och Reinhard Zinkann i

Läs mer

plast- och linoleumgolv

plast- och linoleumgolv I-VAX för en renare morgondag Skötselsystem för nya Forbo plast- och linoleumgolv På ett naturligt vis Färre produkter enklare rutiner PLS verkar för enkla och kostnadseffektiva städmetoder. Vi arbetar

Läs mer

Produktkatalog 2011/12

Produktkatalog 2011/12 Produktkatalog 2011/12 INNEHÅLL...4-7 Hejargränd 2, 721 33 Västerås Ordertel: 021-10 41 00, orderfax: 021-10 41 18 E-post: order@hygienteknik.se Hemsida: www.hygienteknik.se Öppettider: må-fre 07.00-16.00...8-9

Läs mer

Mieles tvättutrustning för professionella tvättare

Mieles tvättutrustning för professionella tvättare Mieles tvättutrustning för professionella tvättare Om Miele Mieles företagsfilosofi Företaget Miele & Cie startades 1899 av Carl Miele och Reinhard Zinkann i Gütersloh/Tyskland och är, än idag, ett tyskt

Läs mer

Electrolux Professional. Innovationer i framkant ger lägre livscykelkostnad

Electrolux Professional. Innovationer i framkant ger lägre livscykelkostnad Electrolux Professional Innovationer i framkant ger lägre livscykelkostnad Produkt- och installationskostnaden Vi har alltid varit före vår tid är en minimal del av den totala livscykelkostnaden För oss

Läs mer

Mieles tvättutrustning för Idrottsverksamhet

Mieles tvättutrustning för Idrottsverksamhet Mieles tvättutrustning för Idrottsverksamhet Om Miele Mieles företagsfilosofi Företaget Miele & Cie. KG startades 1899 av Carl Miele och Reinhard Zinkann i Gütersloh/Tyskland och är, än idag, ett tyskt

Läs mer

Mieles tvättutrustning för Idrottsverksamhet

Mieles tvättutrustning för Idrottsverksamhet Mieles tvättutrustning för Idrottsverksamhet Om Miele Mieles företagsfilosofi Företaget Miele & Cie startades 1899 av Carl Miele och Reinhard Zinkann i Gütersloh/Tyskland och är, än idag, ett tyskt familjeföretag.

Läs mer

Miele tvättmaskin PW 413 Tvättmaskin med kapacitet 14 kg

Miele tvättmaskin PW 413 Tvättmaskin med kapacitet 14 kg Miele tvättmaskin PW 413 Tvättmaskin med kapacitet 14 kg Tvättmaskiner PW 413 Miele kvalité, Made in Germany Superb teknologi för fastighetens grovtvättstuga Med THE BENCHMARK MACHINES menar vi att vi

Läs mer

Skötselanvisning PLAST

Skötselanvisning PLAST Skötselanvisning PLAST Allmän information Denna information gäller för plastgolv i offentlig miljö Praktiska skötselråd för professionell städpersonal. För golv i bostäder finns separata detaljerade skötselråd.

Läs mer

för en renare morgondag

för en renare morgondag I-VAX för en renare morgondag Det enkla Skötselsystemet för alla golvmaterial Svanenmärkt skötselsystem. Rekommenderat av ledande golvtillverkare. Svensk rengörings kompetens sedan 1973 PLS verkar för

Läs mer

prestanda som affärsidé.

prestanda som affärsidé. prestanda som affärsidé. abl Ett av världens ledande företag finns nära. Speciellt för dig som har höga krav på prestanda, säkerhet och anpassning av fästen och redskap till dina entreprenadmaskiner. Vi

Läs mer

.. BEANS NOJD KUND INDEX

.. BEANS NOJD KUND INDEX .. BEANS NOJD KUND INDEX (e-survey undersökning 211) SAMMANSTÄLLNING AV UNDERSÖKNINGEN 19 OBLIGATORISKA FRÅGOR SAMT 1 ÖPPEN. 471 SVAR. SKICKAT TILL CA 1164 ST VARAV CA 1OO ADRESSER FELADE/STUDSADE. MYCKET

Läs mer

Städsektorn. Professionell tvättstugeutrustning. PODAB - Professionell tvättstugeutrustning

Städsektorn. Professionell tvättstugeutrustning. PODAB - Professionell tvättstugeutrustning Städsektorn Professionell tvättstugeutrustning PODAB - Professionell tvättstugeutrustning 1 Professionell mopptvätt PODAB har mer än 20 års erfarenhet av mopptvättmaskiner och har levererat tusentals maskiner

Läs mer

KRAFTFULLARE. DRIFTSÄKRARE. SKONSAMMARE. TORKTUMLARE AV HÖGSTA KVALITET

KRAFTFULLARE. DRIFTSÄKRARE. SKONSAMMARE. TORKTUMLARE AV HÖGSTA KVALITET KRAFTFULLARE. DRIFTSÄKRARE. SKONSAMMARE. TORKTUMLARE AV HÖGSTA KVALITET 1 Nya torktumlare av kompromisslös kvalitet PODAB erbjuder torktumlare av toppkvalitet. Varje detalj är genomtänkt och den unika

Läs mer

AIR COMPRESSORS ROLLAIR

AIR COMPRESSORS ROLLAIR AIR COMPRESSORS ROLLAIR 380-430 - 480 RLR 380-430-480: Tillförlitlighet och effektivitet Under många år har Worthington Creyssensac utvecklat nya produkter och förbättrat deras konstruktion och prestanda

Läs mer

CHECKLISTA FÖR STÄDNING

CHECKLISTA FÖR STÄDNING CHECKLISTA FÖR STÄDNING ANVÄND CHECKLISTAN SÅ HÄR Besvara frågorna med Ja eller. Svarar ni med kryss i högra kolumnen, fortsätt fylla i de tre följande rutorna. Det ifyllda blir underlag till en handlingsplan

Läs mer

Miele Tvättutrustning för lantbruk

Miele Tvättutrustning för lantbruk Miele Tvättutrustning för lantbruk Om Miele Mieles företagsfilosofi Företaget Miele & Cie startades 1899 av Carl Miele och Reinhard Zinkann i Gütersloh/Tyskland och är, än idag, ett tyskt familjeföretag.

Läs mer

I-VAX. maxitgolv i publik miljö. Skötselsystem för. för en renare morgondag

I-VAX. maxitgolv i publik miljö. Skötselsystem för. för en renare morgondag I-VAX för en renare morgondag Skötselsystem för maxitgolv i publik miljö På ett naturligt vis Färre produkter enklare rutiner PLS verkar för enkla och kostnadseffektiva städmetoder. Vi arbetar med miljöbesparande

Läs mer

Funktion kommunikation design.

Funktion kommunikation design. Entrémattor. Funktion kommunikation design. Hyr entrémattor Funktion som lönar sig. Omkring 80 % av all smuts och damm som finns i era lokaler kommer in via skorna. Därför är det en mycket god idé att

Läs mer

Funderar ni på att investera i en ny maskin? Kommande 60 sekunder kan bespara er en massa pengar...

Funderar ni på att investera i en ny maskin? Kommande 60 sekunder kan bespara er en massa pengar... Funderar ni på att investera i en ny maskin? Kommande 60 sekunder kan bespara er en massa pengar... Rätt från start En smart arbetsmetod är avgörande Rätt från start är mer än en bra idé det betyder pengar

Läs mer

mypro / mypro Zip Tvättutrustning med hållbarhet och lägsta livscykelkostnad i fokus

mypro / mypro Zip Tvättutrustning med hållbarhet och lägsta livscykelkostnad i fokus Electrolux Professional Mindre verksamheter mypro / mypro Zip Tvättutrustning med hållbarhet och lägsta livscykelkostnad i fokus 1 mypro för smarta verksamheter mypro hjälper dig att öka din lönsamhet

Läs mer

Köpguide för mobila växlar. Modern telefoni till företaget är långt ifrån vad det var för bara några år sedan.

Köpguide för mobila växlar. Modern telefoni till företaget är långt ifrån vad det var för bara några år sedan. Köpguide för mobila växlar Modern telefoni till företaget är långt ifrån vad det var för bara några år sedan. Tänk om din nya telefonilösning kunde förenkla din vardag och hjälpa dina medarbetare att arbeta

Läs mer

Goda råd till köpare av översättningar. från Sveriges Facköversättarförening SFÖ FACKÖVERSÄTTAR- ASSOCIATION OF PROFESSIONAL TRANSLATORS

Goda råd till köpare av översättningar. från Sveriges Facköversättarförening SFÖ FACKÖVERSÄTTAR- ASSOCIATION OF PROFESSIONAL TRANSLATORS Goda råd till köpare av översättningar från Sveriges Facköversättarförening SFÖ S V E R I G E S FACKÖVERSÄTTAR- F Ö R E N I N G S W E D I S H ASSOCIATION OF PROFESSIONAL TRANSLATORS När du vänder dig till

Läs mer

Rätt temperatur inomhus. Skapa det perfekta arbetsklimatet

Rätt temperatur inomhus. Skapa det perfekta arbetsklimatet Rätt temperatur inomhus Skapa det perfekta arbetsklimatet Maximera arbetsklimatet Minimera energikostnaden Öka komforten Maximera arbetsklimatet Öka komforten Minimera energikostnaden 21 Just 21 grader

Läs mer

Kompressorer till Bil & Verkstad. Människor. Passion. Prestanda.

Kompressorer till Bil & Verkstad. Människor. Passion. Prestanda. Kompressorer till Bil & Verkstad Människor. Passion. Prestanda. Människor. Passion. Prestanda. Vårt fokus på fordonsindustrin I decennier har Chicago Pneumatics hjärta vurmat lite extra för fordonsverkstadsindustrin.

Läs mer

NATURLIG & MILJÖVÄNLIG CELLULOSAISOLERING

NATURLIG & MILJÖVÄNLIG CELLULOSAISOLERING Insulation Technology TM Made in Sweden Grymt bra isolering, finns inget bättre. Matte Karlsson, snickare NATURLIG & MILJÖVÄNLIG CELLULOSAISOLERING - för varma, tysta och sunda hus med miljövänlig cellulosaisolering

Läs mer

Nyöppnat i Haninge. Nilfisk ALTO Center. För proffs och hemmafixare

Nyöppnat i Haninge. Nilfisk ALTO Center. För proffs och hemmafixare Nyöppnat i Haninge Nilfisk ALTO Center För proffs och hemmafixare Högtryckstvättar och tillbehör för all sorts rengöring utomhus Städ och rengöring ansågs länge som ett fysiskt krävande arbete. Det skrubbades

Läs mer

VI ÖKAR ER SÄKERHET, KVALITET OCH LÖNSAMHET.

VI ÖKAR ER SÄKERHET, KVALITET OCH LÖNSAMHET. VI ÖKAR ER SÄKERHET, KVALITET OCH LÖNSAMHET. TORQUE ELITE startade sin verksamhet 2014. Vi är ett ungt företag men personalen har lång efarenhet av arbete med moment-, lyft- och hydrauliska verktyg. Vi

Läs mer

Alla dina fördelar hos IWAKI

Alla dina fördelar hos IWAKI Extremt driftsäker Magnetkoppling absolut tät Inga kostnader för axeltätningar Torrkörningssäker 100% kemisk resistens Miljövänlig Alla dina fördelar hos IWAKI Mr. Fujinakas geniala ide På 60 talet utvecklade

Läs mer

Mieles utrustning för vård och omsorg. Diskmaskiner, Diskdesinfektorer, Tvättmaskiner och Torktumlare

Mieles utrustning för vård och omsorg. Diskmaskiner, Diskdesinfektorer, Tvättmaskiner och Torktumlare Mieles utrustning för vård och omsorg Diskmaskiner, Diskdesinfektorer, Tvättmaskiner och Torktumlare Om Miele Mieles företagsfilosofi Företaget Miele & Cie startades 1899 av Carl Miele och Reinhard Zinkann

Läs mer

MÄSSHANDBOK ENTREPRENÖRSKAP PÅ RIKTIGT 2016 KRONOBERG

MÄSSHANDBOK ENTREPRENÖRSKAP PÅ RIKTIGT 2016 KRONOBERG MÄSSHANDBOK ENTREPRENÖRSKAP PÅ RIKTIGT 2016 KRONOBERG Om mässan: Plats: Affärshuset Tegnér, Växjö När: 22 april 2016 Hålltider: Kl. 08.00 Tävlingen Årets Säljare börjar. Kl. 10.00 11.45 Monterbygge. Kl.

Läs mer

Anpassad service - vår styrka!

Anpassad service - vår styrka! Anpassad service - vår styrka! En bekväm, komplett och flexibel lösning från en och samma leverantör! Ett flexibelt, företag med växande serviceutbud! Att städa professionellt är ett förtroendeuppdrag

Läs mer

Över 500,000 kunder varje år. Omsätter $ 900 miljoner i årlig försäljning.

Över 500,000 kunder varje år. Omsätter $ 900 miljoner i årlig försäljning. NCH NCH är en ledande leverantör av - industriell hygien produkter, rengörings- och underhållslösningar. Över 500,000 kunder varje år Utvecklar, tillverkar och levererar över 100,000 produkter Omsätter

Läs mer

Maskininvesteringar. Gör rätt från start. Låt oss hjälpas åt - för att få lönsamhet på din maskin. Mycket snabbare.

Maskininvesteringar. Gör rätt från start. Låt oss hjälpas åt - för att få lönsamhet på din maskin. Mycket snabbare. Maskininvesteringar Gör rätt från start Låt oss hjälpas åt - för att få lönsamhet på din maskin. Mycket snabbare. 12 minuter kan ge dig 12 månader Om du funderar på att köpa en ny maskin, ge oss 12 minuter

Läs mer

LÖSNINGAR FÖR DINA TVÄTTBEHOV

LÖSNINGAR FÖR DINA TVÄTTBEHOV LÖSNINGAR FÖR DINA TVÄTTBEHOV Ren tvätt varje gång! Nilfisk marknadsför tvättmedel för professionell tvätt inom olika områden. Våra tvättmedel har utvecklats för att möta behoven hos professionella tvättinrättningar.

Läs mer

»We know your business«

»We know your business« Wheel Washers »We know your businessvi byggde världens första hjultvätt 1989. Sedan dess har vi utvecklat fyra generationer hjultvättar och levererat tusentals maskiner. Det har gett oss en kunskap om

Läs mer

Störst på teleskopiska arbetsredskap. Världens smartaste stegar

Störst på teleskopiska arbetsredskap. Världens smartaste stegar Störst på teleskopiska arbetsredskap Världens smartaste stegar 2007 En dum stege är bara lång. Alla kan göra en lång stege. Vi tror du har större nytta av en liten. Alla kan göra en lång stege. Vi tror

Läs mer

Experterna på Mattservice www.initial.se

Experterna på Mattservice www.initial.se Experterna på Mattservice www.initial.se Initial är experter på Mattservice. Fokus på kvalitet, miljö och kundanpassade lösningar har gjort oss till ett marknadsledande företag som håller vad vi lovar.

Läs mer

Swep Städsystem. Bäst har blivit ännu bättre

Swep Städsystem. Bäst har blivit ännu bättre Swep Städsystem Bäst har blivit ännu bättre Inget slår Swep! Mer än 40 års framgång är ingen slump. Redan när Swep lanserades var succén omedelbar, och marknadens första för-preparerade moppsystem satte

Läs mer

Specialister. på professionell tvättstugeutrustning

Specialister. på professionell tvättstugeutrustning Specialister på professionell tvättstugeutrustning 6 starka skäl till att välja PODAB Välkommen till oss på PODAB. Vår vision är att skapa bekymmersfria tvättstugor. En utopi för många men en verklig målsättning

Läs mer

Bekymmersfri Textilvård

Bekymmersfri Textilvård Bekymmersfri Textilvård Driftskostnad ca 38.580:-/år *) Driftskostnad ca 5.090:-/år *) Electrolux Professional 3 Öka trivseln och sänk kostnaderna genom att uppgradera till ett Textilvårdsrum Ny professionell

Läs mer

Skyddsrond. Grund- och gymnasieskola

Skyddsrond. Grund- och gymnasieskola Skyddsrond Grund- och gymnasieskola En skyddsrond ska genomföras minst en gång per år och är en undersökningsmetod för att kartlägga den fysiska arbetsmiljön. Vid en rond går man igenom arbetsplatsen tillsammans

Läs mer

Viktig information till dig som äger en fastighet försedd med slamavskiljare

Viktig information till dig som äger en fastighet försedd med slamavskiljare Viktig information till dig som äger en fastighet försedd med slamavskiljare Mekanisk avvattning av slamavskiljare 1 Tömning av slamavskiljare Vid tömning av slamavskiljare används idag mobila reningsverk.

Läs mer

Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem.

Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem. Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem. Foto www.willanordic.se 2 Höj livskvalitén. En villahiss betyder så mycket mer än att transportera sig från en våning till en annan. Det handlar om att njuta

Läs mer

Lönsamhetskalkyl Kejsarkronan 33

Lönsamhetskalkyl Kejsarkronan 33 Lönsamhetskalkyl Kejsarkronan 33 UTFÖRARE Företag: Energikonsult: Fastighetsägarna Stockholm AB AO Teknik Theres Kvarnström BESTÄLLARE Kund: Brf Kejsarkronan 33 Fastighetens adress: Norrtullsgatan 25 UPPDRAGSBESKRIVNING

Läs mer

Miele Torktumlare PT 8000-serien

Miele Torktumlare PT 8000-serien Miele Torktumlare PT 8000-serien Miele kvalitet och mervärde i över 110 år Torktumlarna i PT 8000-serienbygger vidare på Miele-traditionen med många produktfördelar, DryPlus helt enkelt Fem olika storlekar

Läs mer

SKÖTSELANVISNING INNEHÅLLSFÖRTECKNING: SCALA 30 PUR SCALA 55 PUR SCALA 100 PUR SCALA 100 EASY PUR. Armstrong World Industries AB

SKÖTSELANVISNING INNEHÅLLSFÖRTECKNING: SCALA 30 PUR SCALA 55 PUR SCALA 100 PUR SCALA 100 EASY PUR. Armstrong World Industries AB SKÖTSELANVISNING INNEHÅLLSFÖRTECKNING: SCALA 30 PUR SCALA 55 PUR SCALA 100 PUR SCALA 100 EASY PUR Org.nr/Reg.no Box 5 556084-4242 913 21 HOLMSUND tel: 090-14 94 94 fax: 090-14 94 50 Org.nr/Reg.no SE556084424201

Läs mer

Dags att byta port? Allt du behöver veta när du funderar på att byta! Vi gör det lätt.

Dags att byta port? Allt du behöver veta när du funderar på att byta! Vi gör det lätt. Dags att byta port? Allt du behöver veta när du funderar på att byta! Vi gör det lätt. Välj en leverantör som passar dig Det kan vara viktigare än du tror! Hur mår din port? Kanske är det uppenbart dags

Läs mer

Utrustning för professionell tvätt av textilier

Utrustning för professionell tvätt av textilier Utrustning för professionell tvätt av textilier Kompetens, närhet och engagemang När du köper professionell tvättutrustning vad tänker du på i första hand? Priset, naturligtvis. Kvalitén, självklart! Och

Läs mer

Redskapsprogram för underhåll. anläggning av ytor

Redskapsprogram för underhåll. anläggning av ytor Redskapsprogram för underhåll och anläggning av ytor Introduktion AMAZONEs redskapsprogram har du råd att vara utan det vid anläggningsarbeten? AMAZONEs redskapsprogram löser nästan allt vad gäller nysådd

Läs mer

Tillsammans kan vi forma en bättre framtida miljö

Tillsammans kan vi forma en bättre framtida miljö Tillsammans kan vi forma en bättre framtida miljö Visa omtanke om miljön agera! Alla kan dra sitt strå till stacken. Även du. När du till exempel investerar i Mieles professionella tvättutrustning så sänks

Läs mer

Electrolux Control System

Electrolux Control System Electrolux Professional Fastighetssystem Electrolux Control System Fastighetskommunikation med trygghet för de boende Information/ namnregister Inget spring för att få ut informationen Med Electrolux Vision

Läs mer

Värm ditt hus effektivt, bekvämt och bekymmersfritt!

Värm ditt hus effektivt, bekvämt och bekymmersfritt! Värm ditt hus effektivt, bekvämt och bekymmersfritt! På vår webbplats goteborgenergi.se kan du läsa mer om hur fjärrvärme fungerar! Göteborg Energi AB Box 53 401 20 Göteborg Telefon 020-62 62 62 www.goteborgenergi.se

Läs mer

SKÖTSELANVISNING INNEHÅLLSFÖRTECKNING: MARMORETTE LPX MARMOCOR LPX LINODUR LPX MARMORETTE ACOUSTIC LPX MARMORETTE ACOUSTICPLUS LPX MARMORETTE LCH LPX

SKÖTSELANVISNING INNEHÅLLSFÖRTECKNING: MARMORETTE LPX MARMOCOR LPX LINODUR LPX MARMORETTE ACOUSTIC LPX MARMORETTE ACOUSTICPLUS LPX MARMORETTE LCH LPX SKÖTSELANVISNING INNEHÅLLSFÖRTECKNING: MARMORETTE LPX MARMOCOR LPX LINODUR LPX MARMORETTE ACOUSTIC LPX MARMORETTE ACOUSTICPLUS LPX MARMORETTE LCH LPX LINODUR LCH LPX LINO ART LPX Org.nr/Reg.no Box 5 556084-4242

Läs mer

Välkommen in! Entrésystem som förstärker din image

Välkommen in! Entrésystem som förstärker din image Välkommen in! Entrésystem som förstärker din image Welcome W Velkommen Välko Accueil illkommen Tervetuloa mmen Första intrycket består Du får aldrig en andra chans att göra ett första intryck. Det första

Läs mer

Detta vinner du på att. välja rätt staplare. Ståstaplare. Skyddad förare. Gående förare. Åkande förare. Omfattande. test av olika typer av staplare

Detta vinner du på att. välja rätt staplare. Ståstaplare. Skyddad förare. Gående förare. Åkande förare. Omfattande. test av olika typer av staplare Detta vinner du på att välja rätt staplare Skyddad förare Omfattande test av olika typer av staplare Staplarnas mest kostnadseffektiva arbetsområde Hur många pallar förflyttar du per dag, från eller till

Läs mer

UPOFLOOR ZERO INGEN PVC

UPOFLOOR ZERO INGEN PVC ZERO PVC -FRITT GOLV UPOFLOOR ZERO PVC-FRITT GOLV Fritt från PVC, klor och mjukgörare Fritt från ftalater, halogener och tungmetaller Homogen sammansättning Utmärkt hållbarhet Lätt att lägga Ingen vaxning,

Läs mer

STF SVENSKA TEXTILFILTER AB

STF SVENSKA TEXTILFILTER AB SVENSKTILLVERKAT SEDAN 1972 STF SVENSKA TEXTILFILTER AB VENTILATION RÖKGASRENING VÅT F ILT RERING STOFTAVSKILJNING SERVICE VI TILLVERKAR FILTER Så enkelt skulle vi kunna förklara vad vi gör här på Svenska

Läs mer

Innovationer i framkant ger lägre livscykelkostnad

Innovationer i framkant ger lägre livscykelkostnad Innovationer i framkant ger lägre livscykelkostnad Electrolux Professional Produkt- och installationskostnaden är en minimal del av den totala livscykelkostnaden Produkt- och installationskostnad Fullservice

Läs mer

Erbjudande till JVF. Ownit Broadband AB och Canal Digital Kabel-TV AB Presentation av Bredband, KabelTV och Telefoni. Ger lite mer.

Erbjudande till JVF. Ownit Broadband AB och Canal Digital Kabel-TV AB Presentation av Bredband, KabelTV och Telefoni. Ger lite mer. Erbjudande till JVF Ownit Broadband AB och Canal Digital Kabel-TV AB Presentation av Bredband, KabelTV och Telefoni Ger lite mer Erbjudande JVF till JVF Information Hej allihop! För att följa med samhällets

Läs mer

Hyreslösningar Rätt truck för rätt tillfälle

Hyreslösningar Rätt truck för rätt tillfälle EMPOWERING YOUR BUSINESS Hyreslösningar Rätt truck för rätt tillfälle www.toyota-forklifts.se HYRESLÖSNINGAR Rätt truck för rätt tillfälle Olika situationer kräver olika lösningar. Vilken truck passar

Läs mer

Framgång med. robotautomation

Framgång med. robotautomation Framgång med robotautomation Snabb, noggrann och beröringsfri mätning med laser. - Fogsökning - Kvalitetskontroll - Mätning LMI Technologies AB Tel: 031 3 36 25 10 www.lmint.com Så många skäl att automatisera

Läs mer

Who the is Dustcontrol?

Who the is Dustcontrol? Who the is Dustcontrol? Bara proffs känner till våra stoftavskiljare Känner du till Dustcontrol? Grattis! Det betyder att du är ett riktigt proffs som ställer höga krav på din utrustning. Vi har i över

Läs mer

Hydrosådd. Kostnadseffektiv etablering av gräs. Proffs på gröna sportytor

Hydrosådd. Kostnadseffektiv etablering av gräs. Proffs på gröna sportytor Hydrosådd Kostnadseffektiv etablering av gräs Proffs på gröna sportytor Hydrosådd en effektiv metod för etablering av gräs Hydrosådd är en mycket effektiv metod för etablering av gräs. Med stor precision

Läs mer

RubberShell Självhäftande gummiduk

RubberShell Självhäftande gummiduk RubberShell Självhäftande gummiduk RubberShell Ny teknologi för snabbare, enklare och säkrare tätning av byggnader. RubberShell är en nyutvecklad, kraftfull och självhäftande gummiduk i EPDM för byggnaders

Läs mer

Timkostnader för medarbetare

Timkostnader för medarbetare Timkostnader för medarbetare Räkna ut timkostnaden för en tänkt genomsnittlig medarbetare. Lönekostnader / år Årslön Arbetsgivaravgifter 40 % Summa lönekostnader Arbetstid i produktionen/ år Årsarbetstid

Läs mer

CWS bomullshanddukar på rulle. Hygieniskt och miljövänligt för hygienutrymmet.

CWS bomullshanddukar på rulle. Hygieniskt och miljövänligt för hygienutrymmet. CWS bomullshanddukar på rulle. Hygieniskt och miljövänligt för hygienutrymmet. [ 2 ] Vi vill att dina medarbetare och gäster ska trivas. Dessutom vill vi värna om miljön. Bomull torkar bättre än papper.*

Läs mer

Vedvärme när den är som effektivast

Vedvärme när den är som effektivast Vedvärme när den är som effektivast 2 www.kakelugnspannan.se Kakelugn, öppenspis, vedpanna och ackumulatortank, allt i ett skal Kakelugnspannan är en kombination av de bästa egenskaperna från kakelugnen

Läs mer

Lastbilsuthyrning. Städ- och hemservice. www.service-poolen.se. 040-631 11 23 info@service-poolen.se

Lastbilsuthyrning. Städ- och hemservice. www.service-poolen.se. 040-631 11 23 info@service-poolen.se Städ- och hemservice Lastbilsuthyrning Behöver du en lastbil för flytten? Eller har du behov av fraktutrymme för längre eller kortare perioder? Hos oss kan du hyra lastbilar för små och stora behov, B

Läs mer

CMIS 5. Certus Management Information System TM PROFESSIONAL LAUNDRY. Egenskaper och fördelar. Processorkrav

CMIS 5. Certus Management Information System TM PROFESSIONAL LAUNDRY. Egenskaper och fördelar. Processorkrav PROFESSIONAL LAUNDRY CMIS 5 Certus Management Information System TM Egenskaper och fördelar CMIS är en programvara som ger dig som yrkestvättare viktig information om tvättmaskinerna, torktumlarna och

Läs mer

Vad är ett bevarat minne värt?

Vad är ett bevarat minne värt? Bröllop 2014 Vad är ett bevarat minne värt? Vad är den där absolut första kyssen som äkta makar värd? Det är svårt att svara på men det är inte svårt att komma överens om att det är en investering väl

Läs mer

gjutjärnspannor ningen av ackumulatortanken påbörjas inom några minuter.

gjutjärnspannor ningen av ackumulatortanken påbörjas inom några minuter. VED- OCH PELLETSPANNORP AV GJUTJÄRN gjutjärnspannor Mitt i Europa ligger Tjeckien. Landet var under mellankrigstiden en av världens ledande industrinationer. Dess 10,3 milj. invånare är kända som skickliga

Läs mer

Teckna ett serviceavtal Trygga din investering och maximera din besparing!

Teckna ett serviceavtal Trygga din investering och maximera din besparing! Teckna ett serviceavtal Trygga din investering och maximera din besparing! För att säkerställa att din värmepump arbetar optimalt år efter år och levererar den maximala energibesparingen, krävs det regelbunden

Läs mer

Electrolux Värmepump. mars 2012

Electrolux Värmepump. mars 2012 Electrolux Värmepump mars 2012 Du gör skillnad varje dag när du håller värmen. Electrolux Värmepump finns i två modeller: EXH09HL för hem med ett energibehov på upp till 15 000 kwh/år, COP-värde 5,5* och

Läs mer

Miljödriven affärsutveckling

Miljödriven affärsutveckling Snabbguide till Miljödriven affärsutveckling För alla företag som vet vad de vill men inte hur. -Kan ni vara snäll att tala om vilken väg jag ska gå? -Det beror på vart du vill komma. -Det spelar inte

Läs mer

Mieles tvätt- och diskutrustning för Räddningstjänsten. Miele Professional. Immer Besser.

Mieles tvätt- och diskutrustning för Räddningstjänsten. Miele Professional. Immer Besser. Mieles tvätt- och diskutrustning för Räddningstjänsten Miele Professional. Immer Besser. 1 Om Miele Mieles företagsfilosofi Företaget Miele & Cie. KG startades 1899 av Carl Miele och Reinhard Zinkann i

Läs mer

För att torr och känslig hud har olika behov.

För att torr och känslig hud har olika behov. För att torr och känslig hud har olika behov. Curami by CCS allt du behöver. Mer än 30 år. Så länge har vi på CCS ägnat åt att ta hand om torr och känslig hud. Den erfarenheten delar vi nu med oss av genom

Läs mer

ATT SKAPA NÅGOT MAGISKT.. ER BERÄTTELSE

ATT SKAPA NÅGOT MAGISKT.. ER BERÄTTELSE ATT SKAPA NÅGOT MAGISKT.. ER BERÄTTELSE Portätt- & REPOTAGEfotografering EN DAG Jag vill berätta vem ni är som familj, jag vill skapa bilder som ger er ett fönster till en tid som är värd minnas. Som visar

Läs mer

TORKMATERIAL IKATEX BOX. ikatex TEXTILA TORKDUKAR AV HÖG KVALITET I PRAKTISK FÖRPACKNING

TORKMATERIAL IKATEX BOX. ikatex TEXTILA TORKDUKAR AV HÖG KVALITET I PRAKTISK FÖRPACKNING TORKMATERIAL ikatex IKATEX BOX TEXTILA TORKDUKAR AV HÖG KVALITET I PRAKTISK FÖRPACKNING Ikatex är en serie av textila, högklassiga torkdukar för den mest krävande användaren. Torkdukarna klarar hårda krav

Läs mer

CWS bomullshanddukar på rulle. Hygieniskt och miljövänligt för hygienutrymmet.

CWS bomullshanddukar på rulle. Hygieniskt och miljövänligt för hygienutrymmet. CWS bomullshanddukar på rulle. Hygieniskt och miljövänligt för hygienutrymmet. [ 2 ] Vi vill att dina medarbetare och gäster ska trivas. Dessutom vill vi värna om miljön. CWS bomullshanddukar på rulle

Läs mer

Se skärvätskan som ett flytande verktyg. Skäroljor / slipoljor

Se skärvätskan som ett flytande verktyg. Skäroljor / slipoljor Se skärvätskan som ett flytande verktyg. Skäroljor / slipoljor Dina spånskärande operationer Borrning Bästa bearbetningsexpert, Som användare av icke vattenblandbara skärvätskor vet du själv bäst vad din

Läs mer

ARDEX 2011 STAMRENOVERA? LÅT OSS PRESENTERA EN PAKETLÖSNING SOM FÅR HYRES- GÄSTERNA ATT ÄLSKA DIG SOM HYRESVÄRD! ARDEX FEM DAGAR!

ARDEX 2011 STAMRENOVERA? LÅT OSS PRESENTERA EN PAKETLÖSNING SOM FÅR HYRES- GÄSTERNA ATT ÄLSKA DIG SOM HYRESVÄRD! ARDEX FEM DAGAR! STAMRENOVERA? LÅT OSS PRESENTERA EN PAKETLÖSNING SOM FÅR HYRES- GÄSTERNA ATT ÄLSKA DIG SOM HYRESVÄRD! ARDEX FEM DAGAR! HÄNG MED FÖR HÄR GÅR DET UNDAN! Med ARDEX hinner entreprenören både tätskikta, sätta

Läs mer

A Good Connection. Connect IT Connect Office Connect Finans

A Good Connection. Connect IT Connect Office Connect Finans A Good Connection Connect IT Connect Office Connect Finans Det bästa av tre världar Connect är den enda samarbetspartnern ni behöver inom IT, kontorsmaskiner och finansiering. Genom oss har ni tillgång

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL ETT RENT HEM!

VÄLKOMMEN TILL ETT RENT HEM! VÄLKOMMEN TILL ETT RENT HEM! HEMSTÄDNING AV MARIES PUTS & STÄD 14001 9001 OHSAS 18001 DETTA HITTAR DU I VÅR BROSCHYR! Innehåll FÖR EN ENKLARE VARDAG Privatstädning PRIVATSTÄDNING S.4 HEMSTÄDNING HUR GÅR

Läs mer

DOSERINGS- SYSTEM FÖR FASTA MATERIAL

DOSERINGS- SYSTEM FÖR FASTA MATERIAL DOSERINGS- SYSTEM FÖR FASTA MATERIAL PÅLITLIG UTMATNING HÖGSTA NOGGRANNHET TOMAL - Doseringssystem för fasta material Pålitlig och noggrann dosering bidrar till högre säkerhet i Era processer Ett komplett

Läs mer