PROGRAM FÖR HÖSTEN VÅREN 2012

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "PROGRAM FÖR HÖSTEN 2011 - VÅREN 2012"

Transkript

1 PROGRAM FÖR HÖSTEN VÅREN SVENSKA HURTIGRUTTEN Augusti 22 En härlig resa genom fem skärgårdar och tre landskap. Avresa kl 07:30 Med M/S Saga Lejon lägger vi ut från Västerviks hamn och får därefter vara med om en storslagen guidad kryssning genom den svenska skärgården. Vi blir också serverade en god lunch ombord. Båtresan avslutas i Nyköping LUNCHKÅSERI September 6 Del 2 av kåseriet om och 1950-talets Linköping kl 12:00 där Åke Karlsson, f d ordf för Ledarna på Saab, fortsätter att berätta om de affärer/butiker som då fanns i staden. Kåseriet i Terrassens Hörsal avslutas med lunch och kaffe med kaka. Anmälan till Anita Barth ( ) senast 1 september. Kostnaden 110 kr (inkl lunch och kaffe) sätts efter bekräftelse in på STPL plusgirokonto RESA TILL PRAG OCH DRESDEN (6 dagar) September Följ med på en intressant resa till Prag den gyllene Avresa 06:00 staden som utan överdrift är en av Europas vackraste städer. Vi besöker Gamla stan med Rådhuset och det astronomiska uret samt Tylteatern och de gamla judiska kvarteren. Vi ser platserna som gjorde sig kända 1968 och En rundtur med buss tar oss till stadsdelen Hradcany, Presidentpalatset, Guldsmedsgränden där alkemisterna sägs ha hållit till. Vi får också möjlighet att flanera på den kända Karlsbron med sina vackra statyer. Stan har ett livligt centrum för affärer, underhållning och nattliv. Böhmisk kristall säljs överallt och det tjeckiska ölet måste naturligtvis provsmakas. Under hemresan genom det vackra böljande bergsområdet Sächsische Schweiz gör vi ett besök i Dresden. Före världskriget var Dresden en av Europas vackraste städer. Efter de svåra bombningarna är nu många byggnader återuppförda. En del av dessa innehåller idag enorma konstskatter (lustslottet Zwinger).

2 2011 TEATERRESA Oktober 15 Zpanska Flugan på China-teatern en klassisk komedi Avresa kl 09:30 på hög nivå med Suzanne Reuter, Peter Dalle och Per Andersson. Vi stannar först och äter lunch i Kaknästornet Stockholm och upplever sedan den sanslöst roliga föreställningen. Efter teaterbesöket som varar drygt 2 tim åker vi direkt hem med ett kort stopp på Nyköpingsbro 2011 BESÖK I TORNET (inkl lunch) Oktober 26 Vi gör ett spännande besök i Linköpings högsta kl 11:00 bostadshus/kontor på Tornby Industriområde. med sina 19 våningar och 64 m höjd är Tornet näst högsta byggnaden i Linköping efter Domkyrkan. Vi ses utanför receptionen kl 11:00 för en guidad tur och äter därefter lunch ca 12:45. Lämplig parkering finns på området utanför entrén. Anmälan till Sune Pettersson ( ) senast 20 oktober. Kostnaden 110 kr (inkl lunch och kaffe) sätts efter bekräftelse in på STPL plusgirokonto Max 30 deltagare MEDLEMSMIDDAG November 9 Vi samlas kl 16:15 till den sedvanliga medlemsmiddagen kl 16:15 21:00 i Terrassens matsal för att mingla med övriga medlemmar innan vi sätter oss till bords. Till menyn serveras vin eller öl/vatten. Därefter serveras kaffe och tårta. Efter middagen bjuds det på dans och underhållning. Alla medlemmar med make/maka/sambo/särbo/vän är välkomna. Din anmälan vill vi ha senast 25 okt 2010 genom att Du betalar 190 kr per person till STPL plusgirokonto Ange namn och Middag. Vi kommer att reservera plats åt alla vid numrerat bord. Ditt bordsnummer blir inringat på en bordskarta som skickas Dig som en bekräftelse på Din inbetalning. Många vill sitta tillsammans med goda vänner och därför finns möjligheten att någon påtar sig värdskapet för gänget och anmäler vännernas namn samt inbetalar för dem. Bekräftelsen skickas då till vederbörande värd.

3 2011 JULBORDSKRYSSNING November Även i år inbjuder vi till den populära julbordsresan med Avresa kl 12:00 Cinderella till Åland. Vi reser i A-hytt med fönster och utan våningssängar. Anmälan till Vikingbuss enligt bifogat program 2012 BESÖK PÅ SVT STOCKHOLM Januari Vi gör ett besök i TV-huset i Stockholm. Vi inleder med fm kaffe på Blommenhof i Nyköping och därefter åker vi till Gustavsberg med sitt Porslinsmuséum och en mångfald keramik- och glasbutiker och hantverkare. Lunchen intar vi på Grisslinge Värdshus med sin utsikt över Grisslefjärden. Därefter åker vi in till huvudstaden där vi får tid på egen hand i centrum före dagens besök på TV-huset. På hemvägen gör vi ett kort stopp på Nyköpingsbro. Mer uppgifter om datum och pris läggs ut på STPL:s hemsida så snart vi fått denna info från Vikingbuss. Man kan också ringa direkt till Vikingbuss för att få veta mer ( ) LUNCHKÅSERI Februari 15 Helene Hägglund berättar om hur hon i unga år gick i kl 11:30 kloster och blev nunna och om hur en radikal klosterorden stal hennes ungdom, en maktgalen abbedissa hennes tro. Efter 16 år lämnade hon klosterlivet. En spännande berättelse om livet i kloster. Helenes bok Inte längre nunna kommer att finnas att köpa efter föredraget. Kåseriet i Terrassens Hörsal avslutas med lunch och kaffe med kaka. Anmälan till Sune Pettersson ( ) senast 8 februari. Kostnaden 145 kr (inkl lunch o kaffe) sätts efter bekräftelse in på STPL plusgirokonto ÅRSMÖTE (Terrassens Hörsal) Mars 15 Härmed kallas till STPL årsmöte den 15 mars kl 14:00. kl 14:00 Årsmöteshandlingar finns tillgängliga vid Hörsalens entré från kl 13:30. I anslutning till årsmötet kommer en representant från företaget att informera om läget på Saab. Föreningen bjuder på fika. Ingen förhandsanmälan eller kostnad. Välkomna!

4 2012 RESA TILL VÄSTERGÖTLAND OCH April 3 HORNBORGASJÖN Avresa kl 06:30 En innehållsrik resa till vackra Falbygden och Västergötland. Efter förmiddagskaffe i Mullsjö åker vi till Hornborgasjön där vi upplever tranorna och fågellivet. Därefter går färden vidare mot Tunhem och Cesarstugan där vi får vara med om en upplevelsevandring i svensk landsbygdshistora 60 år tillbaka i tiden. Efter en buffélunch i nutid i Cesarstugan reser vi tillbaka till Falköping där vi besöker den stora turistattraktionen Falbygdens Ost. Här finns också möjlighet att köpa ost. Vi fortsätter sedan till Huskvarna och ett besök i kulturområdet Smedbyn där vi dricker eftermiddagskaffe. Vi får då lyssna på historien bakom Smedbyn och tillfälle finns sedan att gå runt och titta på hantverksbyn och konstutställningen. Anmälan till Vikingbuss enl bifogat program 2012 RESA TILL KIRCHBERG I TYROLEN Maj 26/5-2/6 Följ med till landet mellan bergen Tyrolen i Österrike. (8 dagar) Resan är perfekt för livsnjutaren, vandraren, för den som Avresa kl 06:00 vill ligga still och för den som vill följa med på utflykter. I den charmiga byn Kirchberg med sitt gemyt kan man bl a med linbana ta sig upp till 2000 m ö h och njuta av det hisnande panoramat. Vi besöker också Hitlers Örnnäste vid Berechtesgaden i Tyskland efter en slingrande bussfärd från Obersalzberg upp till toppen Kehlstein. En historiskt spännande utflykt. Salzburg Mozarts födelsestad upplever vi genom att till fots vandra runt i den vackra barockstaden! För den som känner för att göra ett litet besök i Italien finns möjlighet att med bussen via Brennerpasset och Europabrücke åka till den lilla charmiga italienska staden Vipiteno med sina caféer och vinhandlare. Lite shopping hinner vi också med där innan vi återvänder. Till skidparadiset Kitzbühl kan man åka med lokalbussen och sedan vandra i vacker tyrolermiljö på fantastiska vandringsleder. En äkta tyrolerafton är ett måste om man besöker Tyrolen. Vi får uppleva österrikisk sång och dans och lyssna på tyrolervisor med joddel.

5 På hemvägen kommer vi in i södra Bayern och upplever en helt annan natur med vackra skogsklädda berg. Vi passerar även det sägenomspunna Harz. Mer uppgifter om anmälan och pris läggs ut på STPL:s hemsida så snart vi fått denna info från Vikingbuss. Man kan också ringa direkt till Vikingbuss för att få veta mer ( ). (Fastställt program med pris kommer dessutom i nästa utskick) Inget program Juni - juli Januari- December BOULE Tisdagar kl 09:00-12:00 pågår boulespel på banorna vid Saabs Motionscentral. När vädret omöjliggör utomhusspel flyttas spelet inomhus. Då tillkommer en mindre avgift. I båda fallen erfordras medlemskap i Saabkorpen, f n 60 kr/år. Förfrågningar görs till Karl-Erik Karlsson tel eller Agne Larsson tel BRIDGE Under året fortsätter bridgespelet på torsdagar med start i mitten av januari. STPL-are är välkomna att kontakta Nisse Nilsson tel för mer information MOTIONSGYMPA Gruppgymnastik för pensionärer tisdagar och torsdagar kl 09:00-10:00 i Saab motionsanläggning men numera i Linköpingskorpens regi. Årsavgiften för att få tillgång till Saabs motionsanläggning är bestämd till 500 kr. För denna summa får du då även nyttja hela anläggningen med modern utrustning alla dagar i veckan mellan kl och Utnyttja Dina möjligheter som Saab-pensionär att hålla trim och kondition uppe.

STPL PROGRAM FÖR 2012

STPL PROGRAM FÖR 2012 STPL PROGRAM FÖR 2012 Observera att det är möjligt att anmäla sig till Vikingbuss aktiviteter även om pris och/eller datum ej har fastställts. 2012 BESÖK PÅ SVT STOCKHOLM Januari 23 Resan är fulltecknad

Läs mer

STPL PROGRAM FÖR 2012-2013

STPL PROGRAM FÖR 2012-2013 STPL PROGRAM FÖR 2012-2013 Observera att det är möjligt att anmäla sig till Vikingbuss aktiviteter även om pris och/eller datum ej har fastställts. 2012 RESA TILL GLASBRUK/HANTVERK I Augusti 20 SMÅLAND.

Läs mer

SPF 010 alltid på väg!

SPF 010 alltid på väg! 24/5-2/6 Det gemytliga och gästvänliga Tyrolen i Österrike Upplev den romantiska Tyrolen där de vackra dalgångarna slingrar sig fram mellan snöklädda alptoppar. Här njuter vi av Salzkammerguts bedårande

Läs mer

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen.

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen. VACKRA PRAG Följ med och upplev vackra Prag! Staden som bjuder på allt vi förväntar oss av en storstad i form av historia, kultur, restauranger och goda shoppingmöjligheter. Under våra dagar i Prag lär

Läs mer

Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg HÖSTPROGRAM 2015

Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg HÖSTPROGRAM 2015 Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg HÖSTPROGRAM 2015 Kära Unionen-Senior! Välkommen till en ny termin! Vi hoppas att du ska finna höstens program attraktivt! Fredriksdals köksträdgård Utfärd till Wanås

Läs mer

Konsthallen ARTIPELAG och Nacka Forum

Konsthallen ARTIPELAG och Nacka Forum SPF Seniorerna Rosenkälla - Endagsresa Konsthallen ARTIPELAG och Nacka Forum Tisdag den 31 mars 2015 En endagsresa till - Artipelag - den nya privata konsthallen vid Baggensfjärden, på Värmdö, som invigdes

Läs mer

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Vi gör en härlig kryssning längs den magnifika dalmatiska kusten och dess vackra öar. Under tre dagar på Adriatiska havet åker vi från en ö till en annan

Läs mer

Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg VÅRPROGRAM 2016

Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg VÅRPROGRAM 2016 Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg VÅRPROGRAM 2016 Kära Unionen-Senior, Välkommen till en ny termin! Vi hoppas att du ska finna vårens och sommarens aktiviteter intressanta! 20 januari: Information

Läs mer

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar 2016 Österrike Wien Salzburg - 9 dagar Schönbrunn Palace Wien Wien Välkommen med på vår sommarresa 2016. Vi väljer att resa till Österrike och till huvudstaden Wien. Vi hinner även med ett besök i Mozarts

Läs mer

BALTIKUM. med Estland, Lettland och Litauen. Tid: 2-8 juni Avresa: 2 juni kl 08.20 från: Träffpunkten i Färjestaden

BALTIKUM. med Estland, Lettland och Litauen. Tid: 2-8 juni Avresa: 2 juni kl 08.20 från: Träffpunkten i Färjestaden SPF SENIORERNA SOLVÄNDAN OCH SYD ÖLAND BALTIKUM LÄS, LÄR OCH RES med Estland, Lettland och Litauen Tid: 2-8 juni Avresa: 2 juni kl 08.20 från: Träffpunkten i Färjestaden Pris: 7.200 kr i dubbelrum. Enkelrum:

Läs mer

Karlsbron Prag (tjeckiska: Praha)

Karlsbron Prag (tjeckiska: Praha) Karlsbron Prag (tjeckiska: Praha) är huvudstad och största stad i Tjeckien samt är belägen vid floden Moldau (tjeckiska Vltava). Staden har drygt 1,2 miljoner invånare. Prags universitet, Karlsuniversitetet,

Läs mer

ITALIEN MED LJUVLIGA TOSCANA. Tid: 13-20 september, avresa: kl.01.50 från: Träffpunkten Färjestaden

ITALIEN MED LJUVLIGA TOSCANA. Tid: 13-20 september, avresa: kl.01.50 från: Träffpunkten Färjestaden SPF SENIORERNA SOLVÄNDAN OCH SYD ÖLAND ITALIEN MED LJUVLIGA TOSCANA LÄS, LÄR OCH RES Tid: 13-20 september, avresa: kl.01.50 från: Träffpunkten Färjestaden Pris: c:a 9500 kr/ person i dubbelrum, enkelrum:

Läs mer

Tjeckien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Tjeckien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Tjeckien Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - T j e c k i e n Tjeckien - Guidad Resa Upplev arkitektoniska mästerverk från medeltida, renässans och barocktiden

Läs mer

2/ GEMENSAM SOLBUSSRESA TILL

2/ GEMENSAM SOLBUSSRESA TILL APRIL 2019 Dag Datum Tid Aktiviteter Måndag 1/4 Ewa har gymnastik på Enliden på fm. V.14 Tisdag 2/4 09.30 GEMENSAM SOLBUSSRESA TILL ÖLAND Start på Ekåsen kl.09.30, sedan hämtar vi upp på Äringen och Frikadellen.

Läs mer

Vad gör ni den 26:e till 30:e september?

Vad gör ni den 26:e till 30:e september? Vad gör ni den 26:e till 30:e september? För en tid sedan träffade jag Claes Claesson, f.d. mycket erkänd krögare i Karlstad, som numera tillsammans med hustrun Titti bl.a. arrangerar Njutningsresor se

Läs mer

finns Som respektive snabbt som Ingmar Olsson .se

finns Som respektive snabbt som Ingmar Olsson .se Sommarens resor 2016 Semester! Koppla av och njut av er ledighet. Vi hoppas att det finns något som skall passa just Dig i årets reseprogram. Som vanligt samordnar Fritid LSS resan i era respektive kommuner.

Läs mer

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Välkomna med på en resa till Österrike och Slovakien. Vi börjar i Salzburg de första två dagarna. Staden där så många berömdheter

Läs mer

Salemveteranen Avdelning 267 av SPF

Salemveteranen Avdelning 267 av SPF Salemveteranen Avdelning 267 av SPF Program för 2009 2010 2009 augusti 18 Informationsmöte sid 3 augusti 25 Båtresa i S:t Annas skärgård sid 3 september 25-26 Grythyttan och Hjälmare kanal sid 4 oktober

Läs mer

KULTUR VÄRMLAND VÅRENS PROGRAM 2019

KULTUR VÄRMLAND VÅRENS PROGRAM 2019 KULTUR VÄRMLAND VÅRENS PROGRAM 2019 Enligt tidigare utskick: Fredagen den 25 januari kl. 19.00 Opera på bio i Skoghalls Folkets Hus, gå två betala för en (240 kr) Anmälan till Ingvar Johansson tel. 073

Läs mer

Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg HÖSTPROGRAM 2016

Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg HÖSTPROGRAM 2016 Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg HÖSTPROGRAM 2016 Kära Unionen-Senior, Här kommer höstens program. Vi hoppas att du ska finna våra aktiviteter intressanta! Välkommen till en ny termin! Augusti: September:

Läs mer

Budapest, Wien & Prag 2-8/4 2019

Budapest, Wien & Prag 2-8/4 2019 Budapest, Wien & Prag 2-8/4 2019 Tisdag 2/4: Luleå Budapest Avresa från Luleå kl 07:25 och ankomst till Budapest kl 14:00 Busstransfer in till centrum och guidad stadsrundtur i Budapest. Stadsrundtur i

Läs mer

Paketresor med M/S Wettervik 2012, Tfn 0709-770263, info@wettervik.se

Paketresor med M/S Wettervik 2012, Tfn 0709-770263, info@wettervik.se Paketresa 1 11:00 Besök på Butiken Stjernsund, här berättar man lite historia om gården samt om verksamheten där idag, här producerar man ägg och säljer egna produkter samt närproducerade varor, man säljer

Läs mer

Sommaraktiviteter 2013

Sommaraktiviteter 2013 Sommaraktiviteter 2013 Nu är det snart sommar igen och med sommaren kommer det som vanligt roliga aktiviteter. Det som gäller även detta år är att anmälan är bindande, vilket betyder att om du tackar ja

Läs mer

Wellness weekend/tjejresa. Sitges, Barcelona Maj, juni, hösten 2013 tom april 2014

Wellness weekend/tjejresa. Sitges, Barcelona Maj, juni, hösten 2013 tom april 2014 Wellness weekend/tjejresa Sitges, Barcelona Maj, juni, hösten 2013 tom april 2014 Varmt välkomna till Katalonien! Välkomna till den pittoreska och populära badorten Sitges, ca 45 min från Barcelona. Sitges

Läs mer

BJÖRKEKÄRR. Vårprogram SPF Seniorerna Björkekärr. har månadsmöten andra torsdagen i månaden kl 16:00 på. Björkekärrshus

BJÖRKEKÄRR. Vårprogram SPF Seniorerna Björkekärr. har månadsmöten andra torsdagen i månaden kl 16:00 på. Björkekärrshus BJÖRKEKÄRR Vårprogram 2018 SPF Seniorerna Björkekärr har månadsmöten andra torsdagen i månaden kl 16:00 på Björkekärrshus Rosendalsgatan 10 i Björkekärr Alla är hjärtligt välkommna 1 Månadsmöten våren

Läs mer

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Köpenhamn Stavanger Bergen Ålesund Geiranger Tillsammans upplever vi de magiska norska fjordarna.

Läs mer

Program för hösten 2019

Program för hösten 2019 Program för hösten 2019 Medlemsinformation. Vi vill att så många som möjligt anmäler sin e-postadress. Då sänder vi utskicken via den. Vi bidrar också alla till att minska miljöbelastningen genom minskad

Läs mer

Hej, här kommer ett fantastiskt händelserikt och roligt program för Slovenienresan.

Hej, här kommer ett fantastiskt händelserikt och roligt program för Slovenienresan. Slovenienresan 2011 Hej, här kommer ett fantastiskt händelserikt och roligt program för Slovenienresan. Under resan representerar alla medföljande Varbergs Kommun. Det innebär att vi tar ansvar och följer

Läs mer

Tillägg till. Årsprogrammet. för. Billdalsseniorerna. September-December

Tillägg till. Årsprogrammet. för. Billdalsseniorerna. September-December Tillägg till Årsprogrammet för Billdalsseniorerna September-December 2017 Månadsmöten Vi träffas första onsdagen i månaden kl. 10.30 i Billdals kyrka. Vi lyssnar på ett föredrag eller underhållning, dricker

Läs mer

50- o 60-talen är aktuella, liksom studiebesök på Länsmuseet. Matlagning-boule-canasta. Det blir Lucia i år också!

50- o 60-talen är aktuella, liksom studiebesök på Länsmuseet. Matlagning-boule-canasta. Det blir Lucia i år också! Höstens program 2015 Gävle Vi har hört dom förut - men dom kommer igen Två Gävle-kändisar som har mycket att berätta! 50- o 60-talen är aktuella, liksom studiebesök på Länsmuseet. Matlagning-boule-canasta.

Läs mer

Svenska Missionskyrkan/SMU i Södra Götalands distrikt och SMU i Osby. Inbjuder till

Svenska Missionskyrkan/SMU i Södra Götalands distrikt och SMU i Osby. Inbjuder till Svenska Missionskyrkan/SMU i Södra Götalands distrikt och SMU i Osby Inbjuder till för alla som har ett levande intresse för ishockey i åldern från 20 år och uppåt. Den 7-8 februari 2009 går resan till

Läs mer

TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER

TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER TRÄNING FÖR ALLA - MALLORCA 22-29 OKTOBER TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER Vanlig träning i all ära men om du vill utmana dig själv lite så erbjuder vi ett utflykts- och äventyrsprogram som är lite utöver

Läs mer

DETALJPROGRAM FÖR ÅRSMÖTE I BORLÄNGE 2017

DETALJPROGRAM FÖR ÅRSMÖTE I BORLÄNGE 2017 ! DETALJPROGRAM FÖR ÅRSMÖTE I BORLÄNGE 2017 Välkomna till klubbens trettonde årsmöte. Nu på Tyllsnäs stugby och camping i Borlänge. Staden är tätort i Dalarna och blev en viktig industriort i samband med

Läs mer

KARLSTAD CENTRUM PROGRAM Dina förmåner som medlem

KARLSTAD CENTRUM PROGRAM Dina förmåner som medlem KARLSTAD CENTRUM PROGRAM 2019 Dina förmåner som medlem Rätt att delta i vår förenings samtliga aktiviteter Tidningen Pensionären - 9 nummer PRO Mervärde rabatter Rabatt på SJ och Ålandsfärjorna Försäkringar

Läs mer

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013 Dag 1- ankomst 15.45 Avresa från Arlanda 19.40 Ankomst till Alicante Transfer tlll hotellet - incheckning 21.00 Lätt middag på hotellet Information

Läs mer

Här kommer. Fritidsprogram 2015

Här kommer. Fritidsprogram 2015 Här kommer SOMMARENS Fritidsprogram 2015 FRITIDEN Hej! Här kommer Sommar - programmet 2015. Bläddra igenom och du hittar säkert något du kan vara med på. Tänk på att anmäla er i tid. Thord Nilsson Tel:

Läs mer

3/ ÖLANDSRESA MED FONDBUSSEN

3/ ÖLANDSRESA MED FONDBUSSEN OKTOBER 2018 Dag Datum Tid Aktiviteter Måndag 1/10 Ewa har gymnastik på Enliden på fm. V.40 Tisdag 2/10 10.30 Gympan flyttad till Tors. Torsdag 4/10 Ekåsen har stängt pga. aktivitet för boende på Gemensam

Läs mer

T Ä N K M I L J Ö S M A R T ÅK B U S S M E D O S S P Å V A N D R I N G S R E S A T I L L Ö S T E R R I K E

T Ä N K M I L J Ö S M A R T ÅK B U S S M E D O S S P Å V A N D R I N G S R E S A T I L L Ö S T E R R I K E T Ä N K M I L J Ö S M A R T ÅK B U S S M E D O S S P Å V A N D R I N G S R E S A T I L L Ö S T E R R I K E V A N D R I N G S R E S A T I L L H O P F G A R T E N 7 1 5 S E P T E M B E R H O P F G A R T

Läs mer

Tisdag 15 mars klockan 16.00-19.00 Drop in på biblioteket i S Sandby, Fritidsgatan 2, S Sandby tel. 046-35 64 33

Tisdag 15 mars klockan 16.00-19.00 Drop in på biblioteket i S Sandby, Fritidsgatan 2, S Sandby tel. 046-35 64 33 Dalbybygdens Släkt- och Folklivsforskarförening Aktiviteter under 2016 Reservation för eventuella ändringar och tillägg samt ändringar av tider. Information om ändringar sker genom uppdateringar via vårt

Läs mer

Matlagning 2 för herrar på tisdagar kl 14:00 17:00. Kortspel på onsdagar jämna veckor kl 13:00 18:00

Matlagning 2 för herrar på tisdagar kl 14:00 17:00. Kortspel på onsdagar jämna veckor kl 13:00 18:00 Matlagning 2 för herrar på tisdagar kl 14:00 17:00 Kortspel på onsdagar jämna veckor kl 13:00 18:00 Stavgång har flyttat tillbaks till lördagar kl 11:15 13:00 Cirklar och övrig verksamhet Vi finns i PRO-lokalen,

Läs mer

Polen runt - 8 dagar 12 augusti

Polen runt - 8 dagar 12 augusti 2018 Polen runt - 8 dagar 12 augusti Warszawa Välkommen med på vår sommarresa 2018. Vi väljer att resa till Polen och till huvudstaden Warszawa. Vi hinner även med ett besök i staden Krakow. Polen har

Läs mer

Program för hösten 2018

Program för hösten 2018 Program för hösten 2018 Medlemsinformation. Vi vill att så många som möjligt anmäler sin e-postadress. Då sänder vi utskicken via den. Vi bidrar också alla till att minska miljöbelastningen genom minskad

Läs mer

TURER & UTFLYKTER. leds av skandinaviska guider. C o D a n T U R I S T O R T K O N

TURER & UTFLYKTER. leds av skandinaviska guider. C o D a n T U R I S T O R T K O N C o D a n T U R I S T K O N T O R TURER & UTFLYKTER leds av skandinaviska guider CoDan Turistkontor Provaznická 11, CZ 110 00 Prague 1 Reservation: +420 251 019 360 Turistkontor: +420 602 185 124 Mobil

Läs mer

Torsdagen den 9 februari kl IOGT-lokalen, Drottninggatan 13, Sde Årsmöte med utflykt till Chelsea Flower Show

Torsdagen den 9 februari kl IOGT-lokalen, Drottninggatan 13, Sde Årsmöte med utflykt till Chelsea Flower Show Torsdagen den 9 februari kl. 18.30 IOGT-lokalen, Drottninggatan 13, Sde Årsmöte med utflykt till Chelsea Flower Show Vi träffas i IOGT-lokalen, Drottninggatan 13, Skövde. Sedvanliga mötesförhandlingar.

Läs mer

Foto: Per-Arne Andersson

Foto: Per-Arne Andersson Foto: Per-Arne Andersson Föreningsbladet Program våren 2018 I Motala kommun finns en arbetsgrupp som arbetar inom LSS för att du ska få en bra och meningsfull fritid. Detta häfte är ett exempel på vad

Läs mer

Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh

Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh Club Eriks noga utvalda upplevelser Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh Karaktäristiska whiskydestillerier i vackra miljöer Följ med Club Eriks på vår välkomponerade whiskyresa

Läs mer

Program våren 2016 Föreningen präglas av nyckelorden GLÄDJE KVALITET GEMENSKAP Gamla som nya medlemmar är välkomna!

Program våren 2016 Föreningen präglas av nyckelorden GLÄDJE KVALITET GEMENSKAP Gamla som nya medlemmar är välkomna! Gävle Program våren 2016 Föreningen präglas av nyckelorden GLÄDJE KVALITET GEMENSKAP Gamla som nya medlemmar är välkomna! Jack and the Rippers inleder vårsäsongen med musiken vi minns från 60- och 70-talen.

Läs mer

Ordförande Magnus Brattström Monica Hellkvist

Ordförande Magnus Brattström Monica Hellkvist 1 Styrelse Ordinarie Ordförande Magnus Brattström 070-551 73 50 magne53.mbm@gmail.com Sekreterare Anita Nyström 070-618 94 48 anita.nystrom1@gmail.com Kassör Eva Tillman 070-324 34 66 eva.tillman@bredband.net

Läs mer

ORDFÖRANDE HAR ORDET

ORDFÖRANDE HAR ORDET VINTER 2011 ORDFÖRANDE HAR ORDET Det gamla året är snart slut och det nya hälsar vi välkommet. Jag tackar er alla för det gångna året och för allt ni har gjort för föreningen. Jag hoppas mycket på ert

Läs mer

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 Bourgogne namnet känner man igen och förknippar med vin. Och, naturligtvis finns här mycket och gott av den varan. Men, Bourgogne är inte bara vin! Här finns fantastiska

Läs mer

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019.

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019. Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa 18 24 september 2019. Följ med Mimosa kulturresa genom Europas moderna historia Onsdag 18 september Avresa från Arlanda till Wien (direktflyg

Läs mer

Östersjökryssning under en vecka ombord lyxkryssaren Serenade of the Seas

Östersjökryssning under en vecka ombord lyxkryssaren Serenade of the Seas Club Eriks noga utvalda upplevelser Östersjökryssning under en vecka ombord lyxkryssaren Serenade of the Seas Stockholm Helsingfors St. Petersburg Tallin - Riga Följ med oss under en härlig vecka ombord

Läs mer

Hänt under Medlemsträff med underhållning. Årsmöte med Bo Senter och Bellman. Medlemsträff i Skerike bygdegård

Hänt under Medlemsträff med underhållning. Årsmöte med Bo Senter och Bellman. Medlemsträff i Skerike bygdegård Hänt under 2016 Medlemsträff med underhållning Torsdagen den 21 januari träffades medlemmar i föreningen för en trivselträff. Underhållning av Anders och Nisse som spelade och sjöng en blandad repertoar.

Läs mer

SPF SENIORERNA Höganäs MEDLEMSBLAD 2015. september, oktober, november, december

SPF SENIORERNA Höganäs MEDLEMSBLAD 2015. september, oktober, november, december SPF SENIORERNA Höganäs MEDLEMSBLAD 2015 september, oktober, november, december Utflykt till Pumphuset och Citadellet i Landskrona 2/9 Färden går med buss till Landskrona och Pumphuset. Där ser vi skulpturkonst

Läs mer

Vårprogram seniorer väst

Vårprogram seniorer väst seniorer väst Vårprogram 2019 - Våren inleds i slutet av februari med en resa till Gekås i Ullared - Vårt årsmöte följer i mars - Vi avslutar vårprogrammet i maj med en fin resa till Herrljunga - För mer

Läs mer

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST RESA TILL ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST Istanbul metropolen vid Bosporen är gräns och smältdegel på samma gång. Här tycks Europa möta Asien inför en slutgiltig kraftmätning. Öst mot väst. Ur denna

Läs mer

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST RESA TILL ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST Istanbul metropolen vid Bosporen är gräns och smältdegel på samma gång. Här tycks Europa möta Asien inför en slutgiltig kraftmätning. Öst mot väst. Ur denna

Läs mer

PROGRAM FÖR VÅREN SOMMAREN 2016

PROGRAM FÖR VÅREN SOMMAREN 2016 Vattenfalls Veteraner i Stockholm PROGRAM FÖR VÅREN SOMMAREN 2016 Välkommen med! Onsdagar 13 januari 27 april kl. 11-12 Gymnastik Plats: Hässelby Strands kyrkas motionslokal Avgift: 100 :- per termin för

Läs mer

Cinderellas evenemangsdäck. Tänk i nya banor och upptäck en mötesplats utöver det vanliga

Cinderellas evenemangsdäck. Tänk i nya banor och upptäck en mötesplats utöver det vanliga Cinderellas evenemangsdäck Tänk i nya banor och upptäck en mötesplats utöver det vanliga www.vikingline.se Se möjligheterna! I en tid när efterfrågan på rymliga mötesplatser ökar kan vi presentera ett

Läs mer

Fritidskatalog Våren 2010

Fritidskatalog Våren 2010 Fritidskatalog Våren 2010 HEJ! I denna katalog hittar du vårens fritidsaktiviteter. Hoppas att du ska hitta något som du tycker är roligt. Vi ser fram emot att så många som möjligt kan komma och ha kul

Läs mer

SPF Högsboseniorerna. Foto Sia Magnusson

SPF Högsboseniorerna. Foto Sia Magnusson SPF Högsboseniorerna Foto Sia Magnusson PROGRAM HÖSTEN 2014 Göteborg i augusti 2014 Hjärtligt välkomna tillbaka efter sommaruppehållet! Hoppas att ni alla kunnat njuta av den sköna sommaren. En i mitt

Läs mer

Tyrolen /5-1/6

Tyrolen /5-1/6 Tyrolen 2019 25/5-1/6 Tyrolen 25/5-1/6 2019 8 dagar Finns det något vackrare än det gemytliga och fantastiska landet Österrike. Vi säger Grüss Gott! Vårt resmål är Tyrolen där byarna ligger naturskönt

Läs mer

Vallebygden. RESE- OCH PROGRAMBLAD Mars 2018 Augusti 2018

Vallebygden. RESE- OCH PROGRAMBLAD Mars 2018 Augusti 2018 Vallebygden RESE- OCH PROGRAMBLAD Mars 2018 Augusti 2018 Föreningen tillhör SPF Seniorerna, en partipolitiskt och religiöst obunden medlemsorganisation för alla som har rätt till pension i Sverige, oavsett

Läs mer

Julmarknadskryssning längs med Donau

Julmarknadskryssning längs med Donau Julmarknadskryssning längs med Donau Följ med och upplev den magiska stämningen på några av Europas vackraste julmarknader. Ombord på vår mysiga älvkryssningsbåt, Der Kleine Prinz, får du julstämning och

Läs mer

Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson

Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson 24-29 oktober 2015 Längtar du efter nya intryck, tid för eftertanke och gemenskap med likasinnade? Följ med oss till Marocko i höst! Den här gången är vårt fokus

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 2018 Gösta Linderholm spelade och sjöng för oss vid ett besök i Strängnäs 4 september. Styrelsen under verksamhetsåret 2018 Ulla Sjöberg Tommy Thörnqvist Ingela Sjöblom Ing-Marie

Läs mer

Hösten 2015. Dans. Bowling. Musikcafé. Simning. Disco. Grillning vid Glänninge. Och annat kul

Hösten 2015. Dans. Bowling. Musikcafé. Simning. Disco. Grillning vid Glänninge. Och annat kul Hösten 2015 Dans Bowling Musikcafé Simning Disco Grillning vid Glänninge Och annat kul I Samarbete med bl a Fub Laholm, Höks Hi, Fritid Halmstad, m fl. Hej! Från och med den 1:e januari 2015 finns fritidsprogrammet

Läs mer

Att resa är att träffa gamla vänner - och nya.

Att resa är att träffa gamla vänner - och nya. Att resa är upplevelser! Att resa är att träffa gamla vänner - och nya. Vårresa 12 mars till Dalénmuseet Stenstorp. 08.00 Bussen avgår från Parkhallens parkering. Medtag kaffekorg, vi stannar på lämplig

Läs mer

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien!

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien! Åk med på golfresa till Benidorm och Alicante i Spanien hösten 2012! (OBS: Nytt program avresa en dag senare än vad tidigare meddelats flygresenärer flyger nu med Norwegian Air Shuttle direkt Göteborg-Alicante

Läs mer

Burmas gömda skatter - 2015

Burmas gömda skatter - 2015 Burmas gömda skatter - 2015 NYHET! 14 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY -BAGAN-NGAPALI BEACH 14 dagar Följ med på vår omfattande rundresa till ett av Asiens mest spännande länder. Vi får uppleva fantastiska

Läs mer

BIBLIOTEKET CAFÉET. TRÄFFPUNKTEN Drop in/telefontid: VI FINNS I RYDEBÄCKS CENTRUM - Frösögatan 3, 257 30 RYDEBÄCK

BIBLIOTEKET CAFÉET. TRÄFFPUNKTEN Drop in/telefontid: VI FINNS I RYDEBÄCKS CENTRUM - Frösögatan 3, 257 30 RYDEBÄCK BIBLIOTEKET måndagar och onsdagar kl 13-19 tisdagar kl 10-12, 13-19 torsdagar och fredagar kl 10-12, 13-17 tel 042-10 41 95 CAFÉET måndagar kl 13-15.30 tisdagar* och torsdagar** kl 9.30-12, 13-15.30 beställningar

Läs mer

Dag 4 Vid frukosten på terrassen kan vi njuta av utsikten innan vi återvänder till Kathamndu och Harati. Fri eftermiddag.

Dag 4 Vid frukosten på terrassen kan vi njuta av utsikten innan vi återvänder till Kathamndu och Harati. Fri eftermiddag. Himalaya 2015 Att vandra i Nepal hör till en av livets höjdpunkter. På denna resa gör vi en vandring längs Himalayas sluttningar från by till by under 5 dagar. Därutöver besöker vi Djungelområdet Chitwan,

Läs mer

Vill Du studera - resa uppleva?

Vill Du studera - resa uppleva? Brukspensionärerna Finspång Vill Du studera - resa uppleva? Idag har Du chansen att meddela oss Dina förväntningar och önskningar om studiecirklar, mötesprogram, resor och andra upplevelser! Det ligger

Läs mer

Vinresa till Niederösterreich Österrike

Vinresa till Niederösterreich Österrike Vinresa till Niederösterreich Österrike Slutet av september, början på oktober 2015 med Munskänkarna Otterbäcken 2015 är Niederösterreich i Österrike utsedd till årets vinort/region av Munskänkarna centralt.

Läs mer

Förhandlingsverksamheten

Förhandlingsverksamheten Förhandlingsverksamheten Avtalsförhandlingarna sköter Ledarna centralt. Det så kallade Ledaravtalet har fortfarande diskuterats och ifrågasatts om det fungerar som det var tänkt ute bland våra medlemmar.

Läs mer

Program. januari maj Här är vårterminens program med en blandning av information, intressanta föredrag, aktiviteter och studiecirklar.

Program. januari maj Här är vårterminens program med en blandning av information, intressanta föredrag, aktiviteter och studiecirklar. Program januari maj 2017 Här är vårterminens program med en blandning av information, intressanta föredrag, aktiviteter och studiecirklar. På våra månadsmöten serveras kaffe med tillbehör till självkostnadspris.

Läs mer

Aktiviteter 1 juli 31 december 2013

Aktiviteter 1 juli 31 december 2013 Anhörigcenter Foto: Sofia Sabel Kartan är beskuren och lånad från broschyren Innerstaden Kungsbacka, smakfulla upplevelser Du är välkommen att kontakta oss. Telefon: 0300-83 42 29 E-post: anhorigstod-ao@kungsbacka.se

Läs mer

Bodensjön runt 5-13 juli 2016

Bodensjön runt 5-13 juli 2016 Jubileumsresa Ryssbybygdens Buss firar 30 år Bodensjön runt 5-13 juli 2016 Achim Mende/Internationale Bodensee Tourismus GmbH Cykla Bodensjön runt 9 dagar 2016 firar Ryssbybygdens Buss 30 år. Detta firar

Läs mer

HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016

HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016 HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016 Återhämtningsresa med Lise och Anna en härlig och inspirerande resa som passar både vana yogautövare och nybörjare. Tillsammans med Anna Hallén och Lise

Läs mer

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017 Följ med på en konst- och kulturresa till de vackra kustpärlorna i Kroatien Split och Dubrovnik! Kroatien lockar många besökare med sin slående vackra och skiftande natur mäktiga berg, kuperande landskap,

Läs mer

Program för Våren 2015

Program för Våren 2015 Program för Våren 2015 Säkert vårtecken M/S Lagaholm Föreningslokal / Besöksadress Doktorsstigen 2 312 31 Laholm Öppet, Måndag - Torsdag 09.30-13.30 Kansliet: 0430-10088 E-post ordförande:claes@surfia.nu

Läs mer

Tomelilla och Simrishamn i januari 2013

Tomelilla och Simrishamn i januari 2013 PROGRAM VÅREN 2013 Tomelilla och Simrishamn i januari 2013 Bästa medlemmar. När ni får detta program så är våren snart i annalkande. Vi har ju för närvarande ingen ordförande eftersom Marita Idh Gauntlett

Läs mer

Romantiska Donau. Höjdpunkter: Populär flodkryssning. Erfaren skandinavisk guide. Fantastiska utsikter. Flera stadsvandringar.

Romantiska Donau. Höjdpunkter: Populär flodkryssning. Erfaren skandinavisk guide. Fantastiska utsikter. Flera stadsvandringar. Romantiska Donau Följ med på en härlig kryssning till några av de vackraste platserna längs Donau. Vi åker med flodkryssningsbåt från Wien i Österrike till Passau i Tyskland. Detta är en kryssning du inte

Läs mer

Resedagbok. Studieresa Limousin- och Blondeföreningen

Resedagbok. Studieresa Limousin- och Blondeföreningen Resedagbok Studieresa Limousin- och Blondeföreningen - onsdag 24 juli 2013 07:59 Äntligen på väg! Några hade hoppat på redan i Varberg och resten hoppade på på Erikslund utanför Ängelholm. Totalt är 26

Läs mer

Vår Bornholmsresa tisdagen den 20 juni 2017 denna gång en tur runt den södra delen

Vår Bornholmsresa tisdagen den 20 juni 2017 denna gång en tur runt den södra delen Vår Bornholmsresa tisdagen den 20 juni 2017 denna gång en tur runt den södra delen Det gällde att stiga upp tidigt då bussen ankom 6.45 till Dalby, Genarp och Veberöd några minuter senare.. Färden gick

Läs mer

RES & LÄR TILL PRAG. Bästa cirkelledare, så här bokar ni er resa. Anmälan och resevillkor. Avbeställningsskydd och Reseförsäkring

RES & LÄR TILL PRAG. Bästa cirkelledare, så här bokar ni er resa. Anmälan och resevillkor. Avbeställningsskydd och Reseförsäkring RES & LÄR TILL PRAG Bästa cirkelledare, så här bokar ni er resa. Vi på PROmedlemsresor är mycket glada över att ha fått förtroendet att arrangera er cirkelresa! I detta brev beskriver vi den fortsatta

Läs mer

Veckobrev nr 35 (27 augusti - 2 september) 2018

Veckobrev nr 35 (27 augusti - 2 september) 2018 Veckobrev nr 35 (27 augusti - 2 september) 2018 Nu rullar vi igång igen, Styrelsen vill hälsa er välkomna till höstens aktiviteter. Vi hoppas att ni har haft en härlig sommar trots torka och värme. Höstens

Läs mer

Inbjudan till. Träningsläger. Österrike Wipptal. 8-16 augusti 2015

Inbjudan till. Träningsläger. Österrike Wipptal. 8-16 augusti 2015 Inbjudan till Träningsläger Österrike Wipptal 8-16 augusti 2015 Info: Den andra veckan i augusti är det dags för årets stora klubb-händelse. Då drar nämligen OK Hammaren till Wipptal i Österrikiska alperna

Läs mer

Reseprogram Moheda SPF Seniorerna Budapest med Pusztan, Ungern 6-11 september 2017

Reseprogram Moheda SPF Seniorerna Budapest med Pusztan, Ungern 6-11 september 2017 Ungerns huvudstad Budapest består av två stadshalvor. Dessa var tidigare två självständiga städer. Buda ligger på vänstra sidan av floden Donau och Pest på den högra. År 1873 blev de till en stad som idag

Läs mer

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Hänt under 2015. Januari Medlemsträff Torsdagen den 22 januari träffades medlemmar i föreningen med temat 60-talet i ord och ton. Sven Thomson berättade minnen och spelade musik från 60-talet. Många minnen

Läs mer

Programförslag. Gruppresa för 10 personer till Palma de Mallorca

Programförslag. Gruppresa för 10 personer till Palma de Mallorca Programförslag Gruppresa för 10 personer till Palma de Mallorca 2013 En vacker och sofistikerad pärla Palma De Mallorca Vackra Palma de Mallorca har under årtionden varit ett mycket populärt resmål. Som

Läs mer

Vårprogram 2015 med tema Arbetets konst

Vårprogram 2015 med tema Arbetets konst Vårprogram 2015 med tema Arbetets konst Sveriges Konstföreningar har Arbetets konst som konstbildningstema för året. Vi i Göteborgsdistriktet har valt att följa detta tema för vårens aktiviteter. Vi ser

Läs mer

Ordförandens rader. Nyhetsbrev November Hänt sen sist. Medlemsinfo. Spaning. Program November. Nätverkslunch 5 november vi ses på Il Paradiso

Ordförandens rader. Nyhetsbrev November Hänt sen sist. Medlemsinfo. Spaning. Program November. Nätverkslunch 5 november vi ses på Il Paradiso Nyhetsbrev November 2018 Ordförandens rader I FÖRRA VECKAN VAR DET LA GRANDE FINALE det stora mötet för två av Europas SWEA-regioner VEMA (Västra Europa, Mellanöstern och Afrika) och OEMA (Östra Europa,

Läs mer

Program våren januari kl Art after Work på Passagen Fotografiet och den massproducerade bildens utveckling Gary Svensson,

Program våren januari kl Art after Work på Passagen Fotografiet och den massproducerade bildens utveckling Gary Svensson, Program våren 2017 25 januari kl. 1800 Art after Work på Passagen Fotografiet och den massproducerade bildens utveckling Föreläsare: Gary Svensson, bitr professor och docent i Konstvetenskap och visuell

Läs mer

AKTIV VINTERRESA TILL SOLEN FÖR OSS VUXNA!

AKTIV VINTERRESA TILL SOLEN FÖR OSS VUXNA! AKTIV VINTERRESA TILL SOLEN FÖR OSS VUXNA! När vintermörkret har legat tungt över oss i månadsvis längtar både kropp och själ efter sol och rörelse! Då är en aktiv resa med oss till härliga Nerja på spanska

Läs mer

2016 EN FASTIGHETSMÄSSA OMBORD PÅ M/S GALAXY

2016 EN FASTIGHETSMÄSSA OMBORD PÅ M/S GALAXY Du är inbjuden till... 2016 EN FASTIGHETSMÄSSA OMBORD PÅ M/S GALAXY 24-25 SEPTEMBER SE OM ERT HUS! För att underlätta ditt arbete i styrelsen för din bostadsrättsförening eller som fastighetsägare, bör

Läs mer

Förord. Det ni nu har i er hand är inbjudan till SveGuide årsmöte den mars 2018.

Förord. Det ni nu har i er hand är inbjudan till SveGuide årsmöte den mars 2018. Halland november 2017 Förord Det ni nu har i er hand är inbjudan till SveGuide årsmöte den 23-25 mars 2018. Jag som har lagt upp programmet för dessa dagar heter Marie Gustafsson. 1995 så började jag en

Läs mer

Personalmöte Onsdag 6/6 Stängt SVERIGES NATIONALDAG

Personalmöte Onsdag 6/6 Stängt SVERIGES NATIONALDAG JUNI- JULI- AUGUSTI 2018 Dag Datum Tid Aktiviteter Fredag 1/6 17.00- ca 20.00 GEMENSAM GRILLKVÄLL PÅ ÄRINGEN - Se anslag på Ekåsen. -Sista anmälan mån. 28/5 (gärna innan eftersom Ewa är på Enliden på måndagar

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer