X-Range för ökad bekvämlighet, prestanda och säkerhet.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "X-Range för ökad bekvämlighet, prestanda och säkerhet."

Transkript

1 Linde R 14 - R 17 -range X-Range för ökad bekvämlighet, prestanda och säkerhet. Linde Material Handling

2 Det går inte att bromsa utvecklingen. Lindes skjutstativtruckar har alltid varit tongivande när det gäller produktivitet, ergonomi och ekonomi. Med den revolutionerande X-Range har vi än en gång lyckats höja ribban ett snäpp. Förarutrymmet har till exempel gjorts praktiskt taget dubbelt så stort. Dessutom har vi utvecklat ett ergonomikoncept med panoramasikt över last och omgivning. Resultatet blir maximal produktivitet. En avgörande faktor för din framgång.

3 Smidig körning och exakt manövrering med oöverträffad uppsikt runt om.

4

5 Linde X-Range: Skiljer sig från mängden. Linde X-Range vänder upp och ned på den traditionella konstruktionen av skjutstativtruckar. Eftersom batteriet placerats under förarkabinen får föraren en dubbelt så stor arbetsplats. Förarens arbete underlättas också eftersom alla manöverreglage finns inom ergonomisk räckvidd. Truckens låga tyngdpunkt ger även en överlägsen stabilitet. Unikt, extremt stabilt stativ. Det maximalt isärdragna stativet är fixerat i chassit och kan inte skjutas framåt eller bakåt. Detta sköts i stället av en förskjutbar gaffelvagn, med automatisk gaffeltiltning som standard. Eftersom utskjutsrörelsen för gaffelvagnen är betydligt kortare än för ett traditionellt utskjutbart stativ, blir de dynamiska svängningarna i lasten mycket små även vid större lyfthöjder. I det fasta läget ökar stativet den dynamiska stabiliteten såväl vid körning som vid avlämning och hämtning från lagret. Dessutom har föraren full uppsikt tack vare det ovanligt breda avståndet mellan stativprofilerna. Det ger snabb, säker lasthantering, korta cykeltider och en lageromsättning som ökar med faktorn X. Förarsätet är placerat nära panoramafönstret. Tack vare det extra breda stativet har föraren utmärkt uppsikt över lasten. Inbyggd stabilitet. Gaffelvagnen har mycket kort utskjutsrörelse och automatisk gaffeltiltning vid skjutning framåt och bakåt.

6

7 Ergonomi made by Linde. X gånger bättre. Den rymligaste arbetsplats som någon skjutstativtruck kan erbjuda. Med Linde X-Range kan föraren koncentrera sig helt på sin arbetsuppgift, bekvämt tillbakalutad. Det breda, ställbara och helt fjädrande superkomfortsätet har två justerbara armstöd. Det vänstra armstödet har integrerad kompakt ratt, i det högra finns Linde Load Control-manöverspakar för enkel manövrering av alla hydrauliska funktioner. Manöverreglagen och sätet kan ställas in på många olika sätt, vilket ger ett perfekt samspel mellan förare och truck. Eftersom det går att välja mellan Lindes tvåpedalsmanövrering eller enpedalsmanövrering kan den nya trucken snabbt och enkelt integreras i den befintliga fordonsparken, utan att förarna behöver utbildas. Ett strå vassare. Linde X-Range sätter säkerheten främst. Förarens arbetsplats har skjutits inåt och batteriet har placerats undertill för att spara plats. Det finns ingen batterilåda och inga konsoler som hindrar vid in- och urstigning. Dessutom är sätet placerat nära stativet, vilket betydligt förbättrar uppsikten över lasten. Den digitala displayen i huvudhöjd ger föraren tydlig uppsikt över truckens alla viktiga funktioner. Det bekväma sätet ökar arbetsglädjen. Sätet kan ställas in i höjdled och lutas, och svankstödet kan justeras. Alla kan ställa in sätet så att det passar perfekt. Det ökar motivationen, vilket gör att lageromsättningen ökar och investeringen lönar sig. Oavsett i vilken bransch du arbetar.

8 Jobba effektivt och bekvämt. Lageromsättning med fingertoppskänsla. Arbetsplatsen i Linde X-Range-truckar är utformad för intuitiv manövrering från första ögonblicket. De profilerade styrspakarna kan enkelt manövreras med fingertopparna. Det underlättar arbetet, framför allt under intensivt flerskiftsarbete. Snabbt, säkert arbete i smala gångar. Linde X-Range-truckar kommer särskilt till sin rätt i smalgångslager. Det mycket kompakta chassit, den finkänsliga elservostyrningen med vägkänsla och det ytterst stabila, fasta panoramastativet gör avlämnings- och hämtningscyklerna extremt korta och effektiva. Ta plats och upplev en helt ny körkänsla. För att kunna arbeta effektivt är det mycket viktigt att föraren sitter ordentligt. Förarsätet i Linde X-Range har breda dynor i sits och rygg. Dynorna ger stöd och kan ställas in på flera olika sätt. Hantera lasten med fingertopparna. Linde Load Control-styrspak. Klart och tydligt. Den informativa digitaldisplayen i huvudhöjd.

9

10 Det unika stativet i X-Range. Framgång i sikte. Låt oss presentera det första stativet med äkta panoramavy. Med det extra breda stativet i Linde X-Range finns det inga kedjor, slangar eller cylindrar som hindrar sikten. Fönstret mellan stativprofilerna är mer än dubbelt så brett som på vanliga skjutstativtruckar. Effekten blir att arbetet inte bara kan utföras snabbare utan också betydligt säkrare. Standardutförande: den automatiska gaffeltilten för enkel hantering och den hydrauliska låsningen som ger stativet överlägsen stabilitet vid stora lyfthöjder. 70 % kortare utskjutsrörelse och lägre energiförbrukning. Linde X-Range har en revolutionerande stativkonstruktion, med stativet fixerat i chassit. En förskjutbar gaffelvagn utför utskjutsrörelsen framåt och bakåt. Vagnen har en utskjutsrörelse på endast 170 mm, upp till 70 % kortare än för en vanlig skjutstativtruck med rörligt stativ. Manövreringen underlättas dessutom genom den automatiska gaffeltilten, vilken är standard. Du sparar tid och ökar lageromsättningen. Dessutom minskar energiförbrukningen, eftersom stativets massa inte behöver skjutas fram och tillbaka vid avlämning och hämtning av gods. Lyfthöjd (m) X-Range Traditionell skjutstativtruck Nedböjning av lasten framåt, last kg, fast stativ Nedböjning framåt (%)

11

12

13 Noggrannhet in i minsta detalj. Till fördel för kunden. I Linde X-Range kombineras noggrannhet in i minsta detalj med en övergripande blick för helheten. Det är så vi har nått en ny dimension för prestanda som kombinerar största möjliga komfort och produktivitet med maximal säkerhet och effektivitet. Styrka och exakt manövrering. Intelligent elektronik omvandlar kraften till exakt styrd arbetsprestation, till exempel körhastigheter på upp till 14,0 km/h och lyfthastigheter upp till 0,7 m/s. Samtliga körfunktioner är exakt anpassade till behovet från säker, produktiv lasthantering ända till finkänslig regenerativ inbromsning. Med integrerad CAN-buss kan truckens driftdata snabbt utvärderas på plats eller med fjärröverföring, vilket betydligt sänker kostnaderna för diagnos och servicearbeten. Den unika Linde-styrningen underlättar det dagliga arbetet. Skillnaden överraskar. En truck i Linde X-Range ger en fantastisk körupplevelse. Stabilt, bekvämt, säkert. Hemligheten är den finkänsliga styrningen med vägkänsla, med motstånd som kan ställas in för olika typer av arbeten och för olika förare. Spara på underhåll, inte på prestanda. De stora serviceluckorna på Linde X-Range gör servicen snabb och kostnadseffektiv. Och det gäller trots att den sällan behöver utföras. Denna generation skjutstativtruckar behöver en inspektion först efter drifttimmar. Samtliga skjutstativtruckar är utrustade med starka, underhållsfria växelströmsmotorer. Drivmotorn har en integrerad funktionssäker, elektromagnetisk parkeringsbroms. I standarutförandet ingår bromsar på alla hjul och elektrisk regenerativ inbromsning.

14 Kundanpassade lösningar. En truck för alla lager och alla typer av last. Skjutstativtruckarna i Linde X-Range kan användas i praktiskt taget alla lager, inom industri, handel eller logistik. Dessutom kan de sömlöst integreras i befintliga fordonsparker, vilket gör att modernisering eller utbyte av företagets truckar kan göras mycket kostnadseffektivt. Det stora urvalet av truckar och specialutrustningar gör att praktiskt taget alla enskilda önskemål kan tillgodoses. Linde X-Range finns i batteriutföranden upp till Ah. Med rätt batterikapacitet kan skjutstativtrucken användas under två arbetsskift utan batteribyte oberoende av lastintensitet. Varmt och skönt vid 30 C. Kylhusdrift räknas till de tuffaste arbetsområdena, både för människa och maskin. Linde X-Range klarar även dessa svåra förhållanden utan problem. Inne i den nya, helisolerade kylhuskabinen har föraren en varm, bekväm och rymlig arbetsmiljö. Föraren kan till och med bekvämt avstå från hindrande kylhuskläder, eftersom temperaturen i hytten hålls konstant på önskad nivå. Uppsikten runt om är också smått fantastisk. Tack vare de stora fönstren med integrerade värmeelement är den nästan lika bra som i standardutförandet. Inte undra på att lageromsättningen kan öka med upp till 40 % med Linde kylhuskabin. Varm, dragfri arbetsplats. Trots kontinuerlig luftväxling hålls temperaturen konstant på den inställda nivån inne i kabinen. Dubbel isolering, reflexionsfria material, snabbtelefon. Större bekvämlighet leder till ökad produktivitet. Varmluft Friskluft Luftutlopp Isoleringsbeklädnad Isolering Polykarbonat Stålram

15

16 Utrymme för individuella önskemål. Linde Load Control med separata spakar som alternativ till manövrering via dubbla koordinatspakar. Enpedalsutförande som alternativ till standardutförandet med Linde tvåpedalsmanövrering. Inmatningsknappsats för PIN-kod hindrar obehörig användning av trucken. Datakommunikation. För mobil dataöverföring online finns det lageradministrationssystem från olika tillverkare att välja mellan.

17 Höjdförval, programmerbart för upp till 99 hyllhöjder, gör lasthanteringen säker och snabb. Kamerasystem den perfekta lösningen för avlämning och hämtning på höga höjder. Mobil streckkodsläsare för effektiv, felfri dataöverföring online. Olika utföranden av sätet med tyg- eller PVC-klädsel, kan även erhållas med uppvärmd sits. Linde X-Range. En truck helt enligt dina önskemål. Linde erbjuder också många andra specialutföranden allt för att vi ska kunna leverera en truck som in i minsta detalj motsvarar dina önskemål. Kontakta din Linde-återförsäljare för att få veta mer.

18 Modell R 14 X Typ 116 Lastkapacitet kg Stativ Fast Max. lyfthöjd mm Karakteristik Den ekonomiska lösningen för laster på upp till kg och medelhöga lyfthöjder. Det kompakta chassit med kort axelavstånd är mycket lämpligt för användning i smalgångslager.

19 Produktserien. Produktutbudet i Linde X-Range omfattar fyra modeller samt ett brett urval kombinationer av lyfthöjder och batterier. Truckarna är uppbyggda i moduler, vilket gör att trucken kan anpassas till praktiskt taget vilken tillämpning som helst inom varu- eller materiallager. R 16 X R 17 X R 17 X HD kg kg kg Fast Fast Fast Max. lyfthöjd mm Max. lyfthöjd mm Max. lyfthöjd mm Dessa kompakta modeller utmärker sig genom batteri med högre kapacitet och högre lyfthöjder. R 17 X har längre axelavstånd och är konstruerad för hantering av tyngre laster i höglager. Utförandet för tunga laster, R 17 X HD, är konstruerat för mycket krävande användning, där det krävs hög restlastkapacitet, maximal lyfthöjd och hög batterikapacitet. Samtliga skjutstativtruckar i X-Range är som standard utrustade med starka, underhållsfria trefas kör- och lyftmotorer.

20 Fler än sålda gaffeltruckar och utrustning för lagerteknik per år gör Linde till en av de ledande tillverkarna i världen. Framgången är inte ogrundad. Produkter från Linde övertygar inte bara genom innovativ teknik och höga prestanda, utan framför allt genom de låga kostnaderna för energi och drift, som ligger upp till 40% under det som konkurrenterna erbjuder. Den höga kvaliteten under tillverkningen sätter också nivån på kvaliteten på våra tjänster. Med 10 produktionsanläggningar och ett tätt partnernätverk kan vi stå till tjänst dygnet runt över hela världen. Din lokala Linde-partner kan erbjuda ett heltäckande paket. Från kompetent rådgivning vid försäljning till service. Naturligtvis med passande finansiering. Välj om du vill leasa, hyra eller hyrköpa. Det är ditt arbete och därmed dina beslut. Hammarö Tryckeri AB Excellence at work. Linde Material Handling AB Box 1305, Örebro Telefon , Telefax , info@linde.se Linde Material Handling

Pushing Limits: Den nya generationens skjutstativtruckar R14 R20

Pushing Limits: Den nya generationens skjutstativtruckar R14 R20 Pushing Limits: Den nya generationens skjutstativtruckar R14 R20 1 2 Pushing limits Den nya generationens skjutstativtruckar från Linde flyttar fram gränserna i sin klass på fler än ett sätt: De nya truckarna

Läs mer

En revolution inom lasthantering Linde Dynamic Mast Control Först i världen

En revolution inom lasthantering Linde Dynamic Mast Control Först i världen En revolution inom lasthantering Linde Dynamic Mast Control Först i världen Trenden går mot högre lagerhöjder För kostnadseffektiv lagring krävs att den tillgängliga lagerkapaciteten optimeras. Det leder

Läs mer

Svenska. Twin Demolition. Ett nytt koncept för demolering

Svenska. Twin Demolition. Ett nytt koncept för demolering Svenska Twin Demolition Ett nytt koncept för demolering ROBOT 185 Nytänkande inom rivningsrobotar Teleskopbom ger 46 cm extra räckvidd och anpassning vid krävande applikationer Speciella polykarbonatskydd

Läs mer

Atlet Balance Eldrivna motviktstruckar ET EF EH 1,25 3 ton

Atlet Balance Eldrivna motviktstruckar ET EF EH 1,25 3 ton Atlet Balance Eldrivna motviktstruckar ET EF EH 1,25 3 ton 3 modeller. Harmoniskt samarbete. Säkra din verksamhet från beställning till leverans med Atlet Balance eldrivna motviktstruckar Atlet Balance

Läs mer

TERGO UFW Fyrvägstruck

TERGO UFW Fyrvägstruck TERGO UFW Fyrvägstruck 24/7 support worldwide network reach trucks UFW Fyrvägstrucken UFW 200/250 Maximal flexibilitet Nya UFW är flexibel och effektiv med långgods och även en fantastisk skjutstativtruck

Läs mer

En truck för alla behov Ny låglyftande orderplocktruck N20/ N20/24HP. Linde Material Handling

En truck för alla behov Ny låglyftande orderplocktruck N20/ N20/24HP. Linde Material Handling En truck för alla behov Ny låglyftande orderplocktruck N20/ N20/24HP Linde Material Handling Nya N 20/24 orderplocktruck För att uppnå ökad plockhastighet måste man börja med att effektivisera arbetsflödet.

Läs mer

Dubbel funktion för dubbel vinst Linde staplare / 2-pallstruck L12 L14, L12L L14L, L12LHP. Linde Material Handling

Dubbel funktion för dubbel vinst Linde staplare / 2-pallstruck L12 L14, L12L L14L, L12LHP. Linde Material Handling Dubbel funktion för dubbel vinst Linde staplare / 2-pallstruck L12 L14, L12L L14L, L12LHP Linde Material Handling Dubbel funktion för dubbel vinst Linde staplare / 2-pallstruck L12 L14, L12L L14L, L12LHP

Läs mer

Söker du en lättstyrd och energisnål truck?

Söker du en lättstyrd och energisnål truck? Söker du en lättstyrd och energisnål truck? Välj då någon av våra tre- eller fyrhjuliga elektriska motviktstruckar med energiåtervinning och kapaciteter på upp till 2 000 kg. 2 Valet är ditt. Tre eller

Läs mer

Application Picture to follow

Application Picture to follow 1,0 till 1,5 ton Eldrivna motviktstruckar Informationen i denna broschyr har fastställts baserat på våra standardtestvillkor. Driftsprestandan kan variera beroende på faktisk specifikation och tillstånd

Läs mer

Den första motviktstrucken som stavas med tre E

Den första motviktstrucken som stavas med tre E Den första motviktstrucken som stavas med tre E UPPTÄCK DEN HELT NYA TX-GENERATIONEN Quiet Operation ProVision Concept Energy Saving Den nya TX-generationen: Lägre Energiförbrukning Den nya TX-serien är

Läs mer

Atlet Balance Diesel- eller gasdriven motviktstruck GL/DL och GH/DH 1,5 5 ton

Atlet Balance Diesel- eller gasdriven motviktstruck GL/DL och GH/DH 1,5 5 ton Atlet Balance Diesel- eller gasdriven motviktstruck GL/DL och GH/DH 1,5 5 ton 2 2 modeller. Styr upp din produktivitet. Diesel- eller gasdriven Atlet Balance arbetshäst med precision Kraftfull, pålitlig

Läs mer

Jag är precis som du. Kanske lite äldre, kanske inte så smidig. Benen är långsamma, men jag är snabb i tanken. Har en karriär, eller har i alla fall

Jag är precis som du. Kanske lite äldre, kanske inte så smidig. Benen är långsamma, men jag är snabb i tanken. Har en karriär, eller har i alla fall 1 Rollatorer Jag är precis som du. Kanske lite äldre, kanske inte så smidig. Benen är långsamma, men jag är snabb i tanken. Har en karriär, eller har i alla fall haft en. Men jag slår inte av på takten.

Läs mer

Ideen bewegen mehr. CargoMaster. The Stair Climber for Professionals. Made in Germany

Ideen bewegen mehr.   CargoMaster. The Stair Climber for Professionals. Made in Germany Ideen bewegen mehr www.cargomaster.org CargoMaster The Stair Climber for Professionals Made in Germany AAT Alber Antriebstechnik GmbH Ehestetter Weg 11 72458 Albstadt Tel.: +49.74 31.12 95-0 Fax: 12 95-35

Läs mer

Plocktruck för nivå ett och två 1.0 ton

Plocktruck för nivå ett och två 1.0 ton Plocktruck för nivå ett och två 1.0 ton OPBM10K Egenskaper 1.1 Tillverkare Mitsubishi 1.2 Modellbeteckning OPBM10K 1.3 1.4 1.5 Drivmedel (batteri, diesel, LP gas, bensin) Förarens placering (gång, stående,

Läs mer

VOLVO GRÄVMASKINER EC210 EC240

VOLVO GRÄVMASKINER EC210 EC240 VOLVO GRÄVMASKINER EC210 EC240 Avancerad teknik har fört fram Volvos grävmaskiner till toppen när det gäller effektivitet och produktivitet. Oberoende av hur krävande arbetsplatsen än är har Volvos grävmaskiner

Läs mer

Eldrivna motviktstruckar

Eldrivna motviktstruckar Eldrivna motviktstruckar 24/7 support worldwide network TX3 TX4 QX2 Säkra din verksamhet från beställning till leverans med UniCarriers eldriv motviktstruckar THE BEST OF UniCarriers utformar, tillverkar

Läs mer

Drivematic Delight För strålande golv. Och strålande ögon.

Drivematic Delight För strålande golv. Och strålande ögon. Drivematic Delight För strålande golv. Och strålande ögon. Drivematic Delight: Intelligent teknik som gör en glad. Personalen uppskattar intuitiv manövrering. Och de glädjer sig åt bättre effektivitet

Läs mer

En och samma arbetsstol kan inte passa alla, då varje

En och samma arbetsstol kan inte passa alla, då varje arbetsstolar En och samma arbetsstol kan inte passa alla, då varje människa är unik. Vi är fysiskt olika och har olika behov. Dessutom arbetar vi med olika saker och sitter olika länge på våra arbeten.

Läs mer

PALIFT Lastväxlare. Kundernas behov är vår prioritet

PALIFT Lastväxlare. Kundernas behov är vår prioritet PALIFT Lastväxlare Kundernas behov är vår prioritet TELESCOPIC T 17 T 20 T 22 Den kraftiga allväxlaren Våra lastväxlare är kända för optimal balans mellan vikt och lyftkapacitet såväl som för det utmärka

Läs mer

LASTARE. 3248/A 3248/TA med hytt. Lastaren med system Vi förstår vad du behöver. Tillförlitlig. Kraftfull Tillförlitlig Helt enkelt övertygande

LASTARE. 3248/A 3248/TA med hytt. Lastaren med system Vi förstår vad du behöver. Tillförlitlig. Kraftfull Tillförlitlig Helt enkelt övertygande LASTARE 3248/A 3248/TA med hytt Lastaren med system Vi förstår vad du behöver. Tillförlitlig Kraftfull Tillförlitlig Helt enkelt övertygande 3248/A för panoramasikt, se det du lastar Säker skyddshytt.

Läs mer

Demensföreningen på Åland

Demensföreningen på Åland Demensföreningen på Åland Information till medlemmarna 11 februari 2015 Inköp av parcykel typ Trident Pegasus I höstas väcktes i styrelsen en fråga om att föreningen skulle kunna köpa in en så kallad parcykel,

Läs mer

MOBILA STÄLLAGE FÖR FÖRVARING AV DÄCK OCH HJUL Maximal lagringskapacitet och säker hantering

MOBILA STÄLLAGE FÖR FÖRVARING AV DÄCK OCH HJUL Maximal lagringskapacitet och säker hantering MOBILA STÄLLAGE FÖR FÖRVARING AV DÄCK OCH HJUL Maximal lagringskapacitet och säker hantering Maximalt utnyttjande av lagringskapacitet och ökad effektivitet Optimal och korrekt lagring av däck och hjul

Läs mer

Ideen bewegen mehr PRODUKTÖVERSIKT REHABTEKNIK TRANSPORTTEKNIK MEDICINTEKNIK

Ideen bewegen mehr PRODUKTÖVERSIKT REHABTEKNIK TRANSPORTTEKNIK MEDICINTEKNIK Ideen bewegen mehr > PRODUKTÖVERSIKT REHABTEKNIK TRANSPORTTEKNIK MEDICINTEKNIK AAT Alber Antriebstechnik GmbH Ehestetter Weg 11 D-72458 Albstadt Tfn.: 0049 74 31.12 95-0 Fax: 12 95-35 www.aat-online.de

Läs mer

VI ÖKAR ER SÄKERHET, KVALITET OCH LÖNSAMHET.

VI ÖKAR ER SÄKERHET, KVALITET OCH LÖNSAMHET. VI ÖKAR ER SÄKERHET, KVALITET OCH LÖNSAMHET. TORQUE ELITE startade sin verksamhet 2014. Vi är ett ungt företag men personalen har lång efarenhet av arbete med moment-, lyft- och hydrauliska verktyg. Vi

Läs mer

JOYY PT ONE. Nästa generations personliga transportör

JOYY PT ONE. Nästa generations personliga transportör JOYY PT ONE Nästa generations personliga transportör För dig som vill vara aktiv Vision JOYY PT ONE öppnar upp helt nya möjligheter för personer med funktionshinder och för de som vill ha möjlighet till

Läs mer

51 40 N, 116 27 W KORREKT PARKERING? PRECIS VAR NI VILL. Manöversystem Truma Mover. Nyhet: Mover TE R4

51 40 N, 116 27 W KORREKT PARKERING? PRECIS VAR NI VILL. Manöversystem Truma Mover. Nyhet: Mover TE R4 51 40 N, 116 27 W KORREKT PARKERING? PRECIS VAR NI VILL. Nyhet: Mover TE R4 Manöversystem Enkel och bekväm resa Med Truma blir varje utflykt en semester De bästa platserna är ofta de mest svårtillgängliga.

Läs mer

PEMA Rullbockar. Rullbockar

PEMA Rullbockar. Rullbockar Rullbockar PEMA Rullbockar Rullbockar är en nödvändighet vid hantering av cylindriska objekt såsom tankar, tryckkärl, vindkrafttorn, stora rör eller liknande vid svetsning, målning, blästring eller montering.

Läs mer

Sätter en ny standard för elrullstolar

Sätter en ny standard för elrullstolar Tango Tango Sätter en ny standard för elrullstolar Quickie Tango är en lättskött elrullstol som är fullt utrustad i standardkonfiguration samt har ett stort utbud av manuella och elektriska tillval. Omfattande

Läs mer

Låglyftare. modeller. 24/7 Support. worldwide network PLL PLE PMR PLP ERGO ALL/XLL

Låglyftare. modeller. 24/7 Support. worldwide network PLL PLE PMR PLP ERGO ALL/XLL Låglyftare 6 modeller worldwide network 24/7 Support PLL PLE PMR PLP ERGO ALL/XLL En serie med låglyftande truckar för höga produktivitetskrav THE BEST OF UniCarriers designar, tillverkar och servar mycket

Läs mer

NY INNOVATIV & ROBUST SOPMASKIN. MC 130 - En maskin som gör skillnad PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKIN

NY INNOVATIV & ROBUST SOPMASKIN. MC 130 - En maskin som gör skillnad PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKIN NY INNOVATIV & ROBUST SOPMASKIN MC 130 - En maskin som gör skillnad PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKIN VÅR NYA MC 130 - EN SOPMASKIN FÖR ALLA När Kärcher Belos som är marknadsledare inom två områden med sina

Läs mer

VÄRLDSLEDANDE AVFUKTARE MED UNIKA FÖRDELAR

VÄRLDSLEDANDE AVFUKTARE MED UNIKA FÖRDELAR VÄRLDSLEDANDE AVFUKTARE MED UNIKA FÖRDELAR ENERGIEFFEKTIVA ES-FAMILJEN MED EXTRA MYCKET IQ 1 ES-FAMILJEN ÄR DEN MEST INTELLIGENTA, FLEXIBLA, KOMPAKTA OCH ENERGISNÅLA PRODUKTLINJE VI HAR TAGIT FRAM. SAMTIDIGT

Läs mer

MINI DUMPER C08. YANMAR LN 100 AE 10 HK 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Effekt Arbetsvikt Mått

MINI DUMPER C08. YANMAR LN 100 AE 10 HK 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Effekt Arbetsvikt Mått MINI DUMPER C08 Motor Effekt Arbetsvikt Mått YANMAR LN 100 AE 10 HK 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm C08 EFFEKTIVITET I ALLA KOMPAKT Reducerad totalbredd och en liten svängradie för att passa i trånga ytor.

Läs mer

EKONOMISK OCH EFFEKTIV. PONSSE BEAver

EKONOMISK OCH EFFEKTIV. PONSSE BEAver EKONOMISK OCH EFFEKTIV PONSSE BEAver En allsidig liten skördare som är ett riktigt kraftpaket Mångsidiga PONSSE Beaver är perfekt lämpad för avverkning från första gallringen till slutavverkning. PONSSE

Läs mer

15.995: :- Lifebike Classic+, dam. Lifebike Chick+ G7, dam

15.995: :- Lifebike Classic+, dam. Lifebike Chick+ G7, dam Lifebike Classic+, dam En klassiker från Lifebike. Modern elcykel i klassisk stil med hög komfort och påkostade och genomtänkta detaljer. Utrustad med stabil korg, fotbroms, LCD-display, styrlås och ramlås.

Läs mer

GENIE gasflaska. För en bättre arbetsmiljö. AGA PREMIUM

GENIE gasflaska. För en bättre arbetsmiljö. AGA PREMIUM GENIE gasflaska. För en bättre arbetsmiljö. AGA PREMIUM Smart Praktisk Bärbar Gör livet enkelt. GENIE gasflaskan är en revolutionerande ny produkt från AGA. Med en elegant, bärbar design och smarta innehållsindikatorer

Läs mer

Bale Wrapper Specialists. Tanco Rundbalsinplastare

Bale Wrapper Specialists. Tanco Rundbalsinplastare Bale Wrapper Specialists Tanco Rundbalsinplastare Tanco Rundbalsinplastare För maskinstationer och lantbrukare runt om i världen är Tanco valet när det gäller rundbalsinplastare. Med över 20 års erfarenhet

Läs mer

Drivematic Delight Delarge För skinande rena golv. Och strålande ögon.

Drivematic Delight Delarge För skinande rena golv. Och strålande ögon. Delight Delarge För skinande rena golv. Och strålande ögon. Enkel teknik som sprider glädje. Personalen uppskattar intuitiv manövrering. Och de glädjer sig åt bättre effektivitet och att kunna arbeta snabbt.

Läs mer

ADSORPTIONS- AVFUKTARE

ADSORPTIONS- AVFUKTARE Vattenskador // Adsorptionsavfuktare VATTENSKADOR ADSORPTIONS- AVFUKTARE Våra adsorptionsavfuktare har länge varit riktmärke i branschen när det gäller torkresultat, energieffektivitet och kvalitet. Med

Läs mer

SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING. PONSSE fox

SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING. PONSSE fox SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING PONSSE fox PONSSE FOX-SKÖRDAREN JÄMN PRODUKTIVITET PONSSE Fox-skördaren har den senaste tekniken och tillförlitliga baslösningar för utmärkt övergripande effektivitet. En innovativ

Läs mer

Installera på några sekunder, njut i åratal.

Installera på några sekunder, njut i åratal. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Installera på några sekunder, njut i åratal. NYA living by Danfoss termostater. Uppgradera nu gör vardagen lite bekvämare. Installera och glöm oroa dig inte över programmeringen

Läs mer

JONSERED 1188S KAPACITET 12 tonmeter

JONSERED 1188S KAPACITET 12 tonmeter JONSERED 1188S KAPACITET 12 tonmeter PRODUKTBROSCHYR LOGLIFT 118S EN ARBETSHÄST PÅ 12 tonmeter Denna kran för hantering av kortvirke finns tillgänglig i flera olika räckvidder från 7,9 upp till 10,1 meter.

Läs mer

Scrubmaster B120 R Kompakt åkbar kombiskurmaskin

Scrubmaster B120 R Kompakt åkbar kombiskurmaskin Scrubmaster B120 R Kompakt åkbar kombiskurmaskin Bekväm, kraftfull och effektivt för ett renare resultat Säkert och bekvämt arbete: Det ergonomiska och ryggvänliga sätet garanterar att föraren kan arbeta

Läs mer

VOLVO är partnern du kan lita på för kompletta demoleringslösningar.

VOLVO är partnern du kan lita på för kompletta demoleringslösningar. VOLVO är partnern du kan lita på för kompletta demoleringslösningar. Demolering. En viktig del på vägen till framgång. Nedmontering av byggnader, broar, och andra konstruktioner är tuffa och smutsiga jobb.

Läs mer

Ergofokus. L &d. L Y F T V A G N A R för alla branscher. www.ergofokus.se S T O R K Ö K O C H I N D U S T R I. Ergonomics in focus since 2001

Ergofokus. L &d. L Y F T V A G N A R för alla branscher. www.ergofokus.se S T O R K Ö K O C H I N D U S T R I. Ergonomics in focus since 2001 L &d Ergofokus Ergonomics in focus since 2001 Sara Ljunggren VD L Y F T V A G N A R för alla branscher www.ergofokus.se S T O R K Ö K O C H I N D U S T R I Ljunggren & daughters AB Backes väg 3 784 54

Läs mer

Vi har barnasinnet kvar!

Vi har barnasinnet kvar! REAL-STOLARNA ÄR MEDICINTEKNISKA PRODUKTER OCH CE-MÄRKTA I ENLIGHET MED LÄKEMEDELSVERKETS FÖRESKRIFTER 2003:11. Vi har barnasinnet kvar! 140916 / 070601 AKTIVT SITTANDE MED STORA MÖJLIGHETER Många barn

Läs mer

BATTERIBYTESSYSTEM AntiCorr AB

BATTERIBYTESSYSTEM AntiCorr AB BATTERIBYTESSYSTEM AntiCorr AB Tillverkare: AntiCorr AB Box 10, 576 21 Sävsjö Tel: 0382-613 80 Fax: 0382-670 42 www.anticorr.se Olika typer AntiCorr levererar många olika typer av batteriväxlare. Beroende

Läs mer

PÖTTINGER TOP / TOP C

PÖTTINGER TOP / TOP C PÖTTINGER TOP / TOP C Dubbelsträngläggare för sido- och mittsträng 97+027.13.0813 Dubbelsträngläggare för varje användning PÖTTINGER har nu ett brett utbud av nya dubbelsträngläggare för sido- och mittsträngar.

Läs mer

Trappklättrare för rullstolar. Ett kraftfullt, säkert och bekvämt sätt att ta dig upp och ner för trappor. www.aat-online.de

Trappklättrare för rullstolar. Ett kraftfullt, säkert och bekvämt sätt att ta dig upp och ner för trappor. www.aat-online.de Trappklättrare för rullstolar Ett kraftfullt, säkert och bekvämt sätt att ta dig upp och ner för trappor www.aat-online.de Trappor utgör ett problem i vardagen för många människor. Oavsett om man ska till

Läs mer

Invacare Moover Delta II

Invacare Moover Delta II Invacare Moover Delta II Oberoende och säkerhet Invacare Moover Delta scooter är konstruerad för att skapa ökade möjligheter till utomhusliv. Moover Delta med tonvikt på säkerhet, användarvänlighet och

Läs mer

Störst på teleskopiska arbetsredskap. Världens smartaste stegar

Störst på teleskopiska arbetsredskap. Världens smartaste stegar Störst på teleskopiska arbetsredskap Världens smartaste stegar 2007 En dum stege är bara lång. Alla kan göra en lång stege. Vi tror du har större nytta av en liten. Alla kan göra en lång stege. Vi tror

Läs mer

HÖGANÄS Premium

HÖGANÄS Premium HÖGANÄS +1 Höganäs +1, stolen som kombinerar smidighet och enkelhet utan att dra ner på det ergonomiska tänkandet och komforten. Höganäs +1 är en smidig och bekväm stol med ett justerbart stöd för ryggen.

Läs mer

Bona dammfri golvslipning. Maskiner för professionell golvslipning

Bona dammfri golvslipning. Maskiner för professionell golvslipning Bona dammfri golvslipning Maskiner för professionell golvslipning Dammfri Golvslipning Bona DCS 70 Öka din verksamhet med dammfri slipning Bona DCS 70 har ett filter som håller länge och en dammpåse som

Läs mer

Ideen bewegen mehr PRODUKTÖVERSIKT REHABTEKNIK TRANSPORTTEKNIK MEDICINTEKNIK

Ideen bewegen mehr PRODUKTÖVERSIKT REHABTEKNIK TRANSPORTTEKNIK MEDICINTEKNIK Ideen bewegen mehr > PRODUKTÖVERSIKT REHABTEKNIK TRANSPORTTEKNIK MEDICINTEKNIK Våra rehabprodukter AAT Alber Antriebstechnik GmbH Ehestetter Weg 11 72458 Albstadt Tel: 0 74 31.12 95-0 Fax: 12 95-35 www.aat-online.de

Läs mer

Siwa. Finsnittvagnar Ensilagevagnar. foderproduktion

Siwa. Finsnittvagnar Ensilagevagnar. foderproduktion Rapide Siwa Finsnittvagnar Ensilagevagnar foderproduktion Schuitemaker Machines BV etablerades 1919 som tillverkare av maskiner för lantbruk och industri. Tack vare många års erfarenhet har Schuitemaker

Läs mer

Sjukhussäng. Enkelhet och komfort PATIENT WARD

Sjukhussäng. Enkelhet och komfort PATIENT WARD Sjukhussäng Enkelhet och komfort PATIENT WARD Nya Adatto, en sjukhussäng för enkel och bekväm omvårdnad Merivaaras nya Adatto är en kostnadseffektiv och hållbar sjukhussäng, som är bekväm för både patienterna

Läs mer

Sweepmaster 900 / 980 R/RH

Sweepmaster 900 / 980 R/RH Sweepmaster 900 / 980 R/RH För effektiv sopsugning av medelstora ytor Åkbara sopsugmaskiner med ytkapacitet på upp till 7,200 m 2 /tim Effektiv sopning snabbt och rent Sweepmaster 900/980 R effektiv helt

Läs mer

4-VÄGS TRUCK UFS TERGO AC POWER PLUS

4-VÄGS TRUCK UFS TERGO AC POWER PLUS 4-VÄGS TRUCK UFS TERGO AC POWER PLUS FÖR LASTNING/LOSSNING, TRANSPORTER OCH STAPLING AV LÅNGT OCH SKRYMMANDE GODS BREDA OCH LÅNGA LASTER I SMALARE GÅNGAR Långt och skrymmande gods. Breda eller långa laster

Läs mer

Hiab Moffett Lastbilsmonterade gaffeltruckar

Hiab Moffett Lastbilsmonterade gaffeltruckar Hiab Moffett Lastbilsmonterade gaffeltruckar TEKNISK INFORMATION M4 Hiab Moffett lastbilsmonterade gaffeltruckar Godshanterings- och leveranslösningar Lastbilsmonterade gaffeltruckar är en viktig tillgång

Läs mer

Flexibelt förvaringssystem i kromat stål 1

Flexibelt förvaringssystem i kromat stål 1 MOSYS Flexibelt förvaringssystem i kromat stål 1 MOSYS Förvaringssystem Med MOSYS modulsystem kan vilket vagn- eller hyllsystem som helst byggas. Tack vare stor variantion av tillbehör kan MOSYS anpassas

Läs mer

PRODUKTINFORMATION HJULHÄSTEN. Utgåva

PRODUKTINFORMATION HJULHÄSTEN. Utgåva PRODUKTINFORMATION HJULHÄSTEN Utgåva 2018-01-01 1 PRODUKTINFORMATION Hjulhästen - den smidiga skogsmaskinen Har du saknat en maskin för skogsbruket som verkligen är utvecklad för framkomlighet, kapacitet

Läs mer

EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION

EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION SKÖRDAREN PONSSE SCORPION ÖVERLÄGSEN KRAFT OCH ERGONOMI Otrolig sikt och styrförmåga, oslagbar stabilitet, kraft och produktivitet med miljön i åtanke och

Läs mer

Gå från att sitta till att stå med en beröring

Gå från att sitta till att stå med en beröring Höj- och sänkbar arbetsstation StarTech ID: ARMSTS Med denna höj- och sänkbara arbetsstation kan du ändra din arbetsposition under dagen för att förbättra din komfort och produktivitet. Gå från att sitta

Läs mer

Det handlar om hybrid. HybrId systemet

Det handlar om hybrid. HybrId systemet Det handlar om hybrid HybrId systemet det HaNdLar Om HybrId sedan 2003 geesinknorba erbjuder hybridsystem för sina geesinknorba baklastare. under 2009 vann Hybrid plug-in systemet CIWm recycling Award

Läs mer

Aktiv sittställning för alla. Justera efter dina behov

Aktiv sittställning för alla. Justera efter dina behov RH Mereo RH Mereo Nu lanserar RH en stol som också är ett arbetsredskap och ett affärsverktyg på samma gång. RH Mereo är konstruerad för att höja kapaciteten, både din egen och på hela arbetsplatsen. Den

Läs mer

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 Instrumentpanel Lätt åtkomliga funktioner Översiktlig instrumentpanel Olycka, cruise & PTO kontakter powerstyrning Hydraulisk power styrning ger optimal

Läs mer

RollerForks. En revolution inom pallfri godshantering

RollerForks. En revolution inom pallfri godshantering RollerForks En revolution inom pallfri godshantering RollerForks Pallar är en nödvändighet för lagerhantering. Men tänk om du kunde spara tid och utrymme genom att skicka gods utan pallar. Nu finns MSE

Läs mer

Etac presenterar: Familjen Clean A cleaner clean

Etac presenterar: Familjen Clean A cleaner clean Etac presenterar: Familjen Clean A cleaner clean Upptäck familjen Clean I snart 20 år har Etac Clean varit en storsäljande mobil dusch- och toalettstol. Det har kommit kopior och imitatörer, men originalet

Läs mer

GARANTI. FEIN Plus. FEIN sladdlösa skruvdragare extremt kraftfulla.

GARANTI. FEIN Plus. FEIN sladdlösa skruvdragare extremt kraftfulla. FEIN sladdlösa skruvdragare extremt kraftfulla. Optimala avverkningshastigheter samt höga vridmoment för perfekta borr- och skruvresultat. ÅR FEIN Plus GARANTI 3inkl. litiumjonbatterier De starkaste FEIN

Läs mer

4-SERIE BIOGAS. Biogas för en renare värld. www.ravo4.com

4-SERIE BIOGAS. Biogas för en renare värld. www.ravo4.com 4-SERIE BIOGAS Biogas för en renare värld www.ravo4.com www.ravo4.com RAVO 4-Serie, biogas Tillverkad för en renare sopning. Världens första sopmaskin med biogasmotor. Biogas: Ert rena val! Fler och fler

Läs mer

Hjullastare 2,8-8,0 ton

Hjullastare 2,8-8,0 ton Hjullastare 2,8-8,0 ton Atlas Weyhausen GmbH & Co. KG är ett medelstort, traditionellt tyskt oberoende företag. Ursprunget går tillbaka till 1919 då företaget startades av Hinrich Weyhausen KG, med säte

Läs mer

Batteridriven kapsåg med skena KSS 40 18M bl

Batteridriven kapsåg med skena KSS 40 18M bl Batteridriven kapsåg med skena KSS 40 18M bl Klara, färdiga såga: den batteridrivna kapsågen med skena KSS 40 18M bl. LÄTTANVÄND OCH MODERN: UPP TILL 67 MM SÅGDJUP Matningshastighet i cm/s Med ett sågdjup

Läs mer

4-travel Delintegrerad med längsgående uppfällbar bädd

4-travel Delintegrerad med längsgående uppfällbar bädd S 4-travel Delintegrerad med längsgående uppfällbar bädd Nya Dethleffs 4-travel Innovation möter design Det här hör också till 4-travel: elegant köksdel med gashäll med tre plattor och stora lådor. Särskild

Läs mer

NYHET! Scrubmaster B75 R Kompakt åkbar skurmaskin. För en bekväm rengöring av trånga utrymmen

NYHET! Scrubmaster B75 R Kompakt åkbar skurmaskin. För en bekväm rengöring av trånga utrymmen NYHET! Scrubmaster B75 R Kompakt åkbar skurmaskin För en bekväm rengöring av trånga utrymmen 1 Effektiv och användarvänlig Kostnadseffektivitet möter ergonomi Ergonomisk & bekväm Förarplatsen har designats

Läs mer

Toyota Skjutstativtruckar

Toyota Skjutstativtruckar www.toyota-forklifts.se Toyota Skjutstativtruckar BT Reflex BT Reflex det kompletta sortimentet av skjutstativtruckar från Toyota Material Handling BT Reflex B-serien Skjutstativtruckar för enklare applikationer

Läs mer

Placera ditt budskap där din målgrupp finns.

Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Se till att du finns där din målgrupp finns.vi kallar det Pinpoint Media. Med Expands bärbara marknadsföringsdisplayer

Läs mer

Perma 2 VÄRMEPRESSAR. Perma 1

Perma 2 VÄRMEPRESSAR. Perma 1 Perma 2 VÄRMEPRESSAR Perma 1 VÄRMEPRESS PERMA 1 Pneumatisk med en bottenplatta Perma 1 är en elektrisk och pneumatisk värmepress avsedd för påvärmning av värmetransfers på textilier. Denna pålitliga maskin

Läs mer

36V. Batteridrivna Verktyg LITHIUM-ION

36V. Batteridrivna Verktyg LITHIUM-ION Batteridrivna Verktyg PowerNow Litium-jon Batteripaket, Gräsklippare, Motorsåg, Batteridriven Lövblås, Grästrimmer, Stångsåg, Häcksax, Portabel Strålkastare, Snabbladdare, Batteriladdare OregonCordless.com

Läs mer

Litiumjon batteri Litiumjonbatteriet ger kraft som räcker långt och utmärkt prestanda. save Välj save för maximal körtid.

Litiumjon batteri Litiumjonbatteriet ger kraft som räcker långt och utmärkt prestanda. save Välj save för maximal körtid. En tyst, lätt och extremt lättanvänd motorsåg. Perfekt för fällning av mindre träd såväl som trädbeskärning och kapning av grenar. Den intuitiva knappsatsen gör sågen snabb och enkel att använda. Låg ljudnivå

Läs mer

Klarar mer än en miljon skruvdragningar.

Klarar mer än en miljon skruvdragningar. BYGG Klarar mer än en miljon skruvdragningar. FEIN gipsskruvdragare med och utan sladd. ASCT 18 M: mer än 2300 skruvdragningar per batteriladdning! Nyhet för gipsdragning. FEIN ASCT 14 och 18. FEIN är

Läs mer

Care. Ergonomi i krävande miljöer.

Care. Ergonomi i krävande miljöer. Care. Ergonomi i krävande miljöer. Care-sortimentet består av sadelstolar och pallar lämpade för alla miljöer och branscher. Care 2017 www.officeline.se PRODUKTION & GRAFISK DESIGN Wolfgang, www.wolfgang.se

Läs mer

Maskiner och tillbehör för proffs

Maskiner och tillbehör för proffs askiner och tillbehör för proffs En motor Olika funktioner som tillval otorn och de olika enheterna säljs separat. 6HP 3.8L 20cm Ø 3150min -1 2.4KW 230V (16A) (50Hz) 10.5A (230V) BS4343 AC 175 Bar 6m

Läs mer

Teknisk Specifikation

Teknisk Specifikation CityCat 2020 är en kompakt sopmaskin med mycket hög kapacitet, fantastisk förarmiljö och manöverbarhet utöver det vanliga och är därför inte enbart marknadsledande i Sverige utan i hela Europa. Teknisk

Läs mer

VOLVO GRÄVMASKINER EC140/EC290 EC360/EC460

VOLVO GRÄVMASKINER EC140/EC290 EC360/EC460 VOLVO GRÄVMASKINER EC140/EC290 EC360/EC460 Kraftfull Tillförlitlig Bevisat höga prestanda Komfort och säkerhet Volvos grävmaskiner är konstruerade för en världsomspännande marknad. Den avancerade teknologi

Läs mer

BYGG. Proffssystemet för tak och fasad. FEIN sladdlös plåtskruvdragare och sladdlös nibblare i set. Nu i ett attraktivt set!

BYGG. Proffssystemet för tak och fasad. FEIN sladdlös plåtskruvdragare och sladdlös nibblare i set. Nu i ett attraktivt set! BYGG Proffssystemet för tak och fasad. FEIN sladdlös plåtskruvdragare och sladdlös nibblare i set. Nu i ett attraktivt set! Två maskiner, ett set: Det nya proffssystemet från FEIN, för mer flexibelt arbete.

Läs mer

Bruksanvisning. Amfibi. Hygienstol. Amfibi XL 56-204

Bruksanvisning. Amfibi. Hygienstol. Amfibi XL 56-204 Bruksanvisning Amfibi Hygienstol Amfibi XL 56-04 Laddning av batteri (Bure El/Bure Double/Bure Extra) Upp Ned Laddning av batteri ska ske då gåbordet inte används. (Batteriet kan aldrig överladdas.) Laddning

Läs mer

Hydraulik. När du behöver superkrafter

Hydraulik. När du behöver superkrafter Hydraulik När du behöver superkrafter En stor stark familj Vårt breda program för högtryckshydraulik förser dig snabbt och enkelt med enorma krafter, genialiskt förpackade i utrymmessnåla och lätthanterade

Läs mer

Nova Frilyft en stabil lyft för olika miljöer

Nova Frilyft en stabil lyft för olika miljöer Nova Frilyft en stabil lyft för olika miljöer Frilyften är ett bra hjälpmedel för personlyft i vardagen. Lyften står stadigt och monteras utan ingrepp i tak och väggar. Med en stilren design i matt aluminium

Läs mer

V6004T TELE. Minilastare. Giant made in Holland. Giant made in Holland. www.tobroco.com

V6004T TELE. Minilastare. Giant made in Holland. Giant made in Holland. www.tobroco.com V6004T TELE Minilastare Giant made in Holland Giant made in Holland www.tobroco.com Minilastare För att möta sina kunders krav och behov erbjuder Tobroco ett brett utbud av minilastare. Serien består av

Läs mer

Kalmar elektrisk gaffeltruck Electric evolution

Kalmar elektrisk gaffeltruck Electric evolution Kalmar elektrisk gaffeltruck Electric evolution 5 9 tons kapacitet Har du råd att inte välja Kalmar? Slutsatsen är densamma oavsett om du är användare eller ägare. En totallösning från Kalmar ger lägre

Läs mer

www.active-walker.com

www.active-walker.com www.active-walker.com 1 1. INNEHÅLL 1. Innehåll 2. Inledning 3. Tekniska data 4. Bruk och underhåll 5. Justering for komfort 6. Hopfällning och Uppfällning 7. Personlig säkerhet 8. Operation 9. Specifikationer

Läs mer

SMARTA PROFESSIONELLA ELFORDON

SMARTA PROFESSIONELLA ELFORDON SMARTA PROFESSIONELLA ELFORDON 1 Elfordon blir mer användbara: Tysta, kompakta och miljövänliga. 2 VI GÖR JOBBET Utan tvekan, vår framtida mobilitet och sätt att arbeta är beroende av eldrivna fordon.

Läs mer

& HÖGT LÅGT LIFTAR STAVDAL.SE

& HÖGT LÅGT LIFTAR STAVDAL.SE & HÖGT LÅGT LIFTAR LIFTAR Stavdal har ett komplett sortiment av liftar och teleskoptruckar för allt från små till stora projekt. I vår liftpark hittar du saxliftar, bomliftar, billiftar, släpvagnsliftar,

Läs mer

Placera ditt budskap där din målgrupp finns.

Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Se till att du finns där din målgrupp finns. Vi kallar det Pinpoint Media. Med Expands bärbara marknadsföringsdisplayer

Läs mer

Belysningsmaster framtagna för och

Belysningsmaster framtagna för och Belysningsmaster framtagna för och med användaren General 7M Kapten 5M Säker Enkel Smidig Belysningsmast 7 meter med fäste för 3 st strålkastare. Teleskop konstruktion tillverkad i aluminium. Utfällbara

Läs mer

AIR COMPRESSORS ROLLAIR

AIR COMPRESSORS ROLLAIR AIR COMPRESSORS ROLLAIR 380-430 - 480 RLR 380-430-480: Tillförlitlighet och effektivitet Under många år har Worthington Creyssensac utvecklat nya produkter och förbättrat deras konstruktion och prestanda

Läs mer

PRODUKTINFORMATION HJULHESTEN. Utgåva

PRODUKTINFORMATION HJULHESTEN. Utgåva PRODUKTINFORMATION HJULHESTEN Utgåva 2018-01-01 1 PRODUKTINFORMATION Hjulhesten - den smidiga skogsmaskinen Har du saknat en maskin för skogsbruket som verkligen är utvecklad för framkomlighet, kapacitet

Läs mer

Gaspanna ecocompact. Stående enhet med kondenserande gaspanna. ecocompact VSC 126/2 C VSC 196/2 C VSC 246/2 C

Gaspanna ecocompact. Stående enhet med kondenserande gaspanna. ecocompact VSC 126/2 C VSC 196/2 C VSC 246/2 C Gaspanna ecocompact Stående enhet med kondenserande gaspanna ecocompact VSC 126/2 C VSC 196/2 C VSC 246/2 C Nya tider... varma idéer till framtidssäkrad Idéer för intelligent bostadskomfort Vaillant har

Läs mer

maximal funktionalitet

maximal funktionalitet mervärde HÖGRE SÄKERHET maximal funktionalitet tillbehör för utökad funktionalitet Till EdmoLift s lyftbord finns en mängd olika tillbehör som ger ett mervärde på Er investering. I den här broschyren ser

Läs mer

VOLVO KOMPAKTORER MED DUBBLA TRUMMOR DD25. 2,45-2,6 t 25 kw

VOLVO KOMPAKTORER MED DUBBLA TRUMMOR DD25. 2,45-2,6 t 25 kw VOLVO KOMPAKTORER MED DUBBLA TRUMMOR DD25 2,45-2,6 t 25 kw Runtomsikt för perfekt yta. 360 sikt DD25 har runtomsikt tack vare förarsätets förstklassiga placering och motorhuvens effektiva utformning. Oavsett

Läs mer

Maximal snabbhet, minimal bredd

Maximal snabbhet, minimal bredd Maximal snabbhet, minimal bredd Dubbelstaplaren PDP 200 27/7 support worldwide network Double Stacker PDP Modell PDP 200 Lyfthöjd Lyftkapacitet Truckbredd Åkhastighet Standardutrustning Extrautrustning

Läs mer