Kära Läsare. Enkelt och Kul att vara kreativ

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Kära Läsare. Enkelt och Kul att vara kreativ"

Transkript

1

2 Kära Läsare Enkelt och Kul att vara kreativ Det här Scrap Lovers-häftet vill ge dig inspiration och tips om hur du kan använda dina bilder på ett roligt och kreativt sätt. Vi visar dig bland annat hur du kan använda roliga knappar, handgjort papper, vackra band, snygga stämplar, glittrande rhinestenar och mycket mer. Ha det så trevligt!

3 H Ä R L I G A B I L D E R P Å M I N S T I N G E N TIPS: Pröva med att göra en dubbel ram med två slags tejp. Gör en ram av dekorationstejp cirka 3 cm från kanten. Skär en bit kartong i en annan nyans än bottenfärgen och placera den innanför ramen med dekorationstejp. Skär hål för de bilder du vill ha eller lägg bilderna direkt på papperet. Skapa en personlig girlang. Klipp ut bokstäver av ett läckert papper och klistra upp dem på ett silversnöre. Använd knappar eller blommor som avslutning på girlangen. Dekorera sidan med blommor och knappar sätt dem i små grupper. Gulliga Baby Använd dekorationstejp för att avgränsa områden eller rama in dina bilder.

4 M I N N E N A V E N O F Ö R G L Ö M L I G D A G TIPS: Använd lager på lager för att få en 3D-effekt. Rama in bilden med två olika papper. Klipp två ramar i olika storlekar. Stämpla motivet med guld på den yttersta ramen bara en del av motivet är synlig på ramen. Utvidga ramen genom att stämpla med samma motiv på bakgrundspapperet i silver. Den Perfekta Dagen Lägg rhinestenar eller små hjärtan på de stämplade motiven för att sätta extra fokus på motivet.

5 D E S K Ö N A S T E V A R D A G S M I N N E N A TIPS: En liten fjäder skapar liv och en snygg 3D-effekt. Använd några av de färger som finns på fotot som bakgrund det ger ett enhetligare intryck. Använd gärna flera färger. Tillverka din egen dekoration. Använd samma papper som bakgrund för att stansa ut t.ex. blommor och fjärilar och placera dem i små grupper. Du kan ge mer liv åt scrap-sidan med hjälp av små knappar. Dekorationstejp kan också användas för att göra bokstäver. Fäst tejpen på papper om den är svår att styra du kan ev. rita bokstäverna på baksidan och klippa ut dem. Vackra Prinsessa Använd silkesband till mer än rosetter sätt dubbelhäftande tejp på baksidan av bandet och skapa egna mönster med banden.

6 EN HÄRLIG DAG SOM ÄR VÄRD ATT MINNAS TIPS: Använd stämpeln flera gånger med samma svärta för att få ett ljusare stämpelavtryck. Riv av ett hörn på en bit handgjort papper och fäst det i hörnet på din scrapbok-sida. Sätt en lång tråd i knapparna så det ser ut som om de är påsydda, och sno tråden runt knapparna. Rama in bilden med stämplade motiv. Stämpla med två färger. Använd silverfärgen som använts på flera ställen och en brun färg som sätter fokus på fiolen. Klipp ut bokstäverna i det vackra handgjorda indiska papperet. Flicka med Talang Använd knappar och stämpeldynor i samma färgton. Sätt knapparna ovanpå det stämplade motivet för att skapa en extra effekt.

7 SKÖNA SOMMARLOVSMINNEN FRÅN STRANDEN TIPS: Använd ett snöre i matchande färg för att rama in din scrapbok-sida. Använd glada sommarfärger till dina sommarminnen. Använd en utstansare för att göra olika dekorationer i fräscha färger. Kombinera dina egna blommor och dekorationer med knappar och små rhinestenar. Använd också utstansaren på dina bilder stansa ut en del av bilden och använd den på din scrapbok-sida. Låt gärna en del av dekorationen gå över den gula kanten. Placera dekorationen i små grupper eller runt en bild. Stansa ut blommor i olika färger/storlekar och sätt dem ovanpå varandra. Böj upp blombladen en aning, så får du en snygg 3D-effekt. Sätt en rhinesten mitt i blomman. Sol och Sommarkul Rhinestenarna ger en vacker effekt på blommor. Om du använder pincett är det lättare att sätta dit de små rhinestenarna.

8 R O L I G A M I N N E N F R Å N E N R E G N I G D A G TIPS: Använd rhinestenar i färger som matchar papperet. En girlang binder ihop delarna. Klipp ut några hjärtan och strimlor i olika bredd. Fäst dem på ett snöre och sätt lite knappar mellan några av delarna. Dra snöret igenom alla hål i knapparna. Knapparna i änden av snöret limmas fast på papperet. Här har bokstäverna klippts ut i samma papper som det enfärgade hjärtat. Det blir enhetligare om man använder samma papper till flera saker på samma sida. Klipp eller skär ut en tunn pappersstrimla (ca 1 mm), vira den runt en strumpsticka eller liknande och använd den som effekt mellan blommorna. Flickan och Vattnet Använd knappar och rhinestenar som dekoration. De finns i många färger och varianter.

9 R O L I G A M I N N E N F R Å N E N F E S T L I G D A G TIPS: Sätt en fjäder eller annan dekoration bredvid bilden för att uppnå en 3D-effekt. Använd din fantasi och lek med stämpelfärger och stämpelmotiv. Innan du börjar är det bra att göra en kladd på en bit kopieringspapper, så du vet ungefär var du ska stämpla. När du stämplar i ett hörn, se till att de stämplade motiven också rör vid varandra. Att stämpla i flera lager ger extra djup åt scrap-sidan. Skapa effekt med utstansade motiv. Låt dem bilda en linje genom bilden som fjärilarna på den här scrapsidan, som flyger från hörn till hörn. Dekorera de stämplade blommorna med rhinestenar. Charmerande Diva Stämpelfärger och stämpelmotiv finns i många olika varianter. Om din stämpel är mycket detaljerad kan du prova med att stämpla på mjukt underlag, t.ex. en musmatta, för att få fram alla detaljer tydligare.

10 D E F Ö R S T A R O L I G A B I L D E R N A TIPS: Använd knappar med skojiga mönster. Klipp till en bit papper 20 x 20 cm. Skär hål för så många bilder du tänker använda. Fäst bilderna på baksidan av papperet. Självhäftande spets har många möjligheter här har den använts som ram för papperet. Stansa ut ett antal blommor i olika färgnyanser och sätt ihop dem kors och tvärs. Sätt ihop dem i en eller flera grupper. När du dekorerar är det bra att samla dekorationerna i grupper och som regel i ett ojämnt antal. Klipp ut bokstäver i det handgjorda papperet och limma fast dem på ett silversnöre. Dra snöret genom en knapp i båda ändar och limma fast knapparna på ramen. Sätt rhinestenar på de ställen där de ger bäst effekt. Lilla Gullunge Klipp ut en tag i kartong och sätt på ett namn bokstäverna klipper du ut i dekorationstejp smycka tagen med små blommor och skriv eventuellt en hälsning på baksidan.

11 MINNS DE SMÅ ÖGONBLICKEN I VARDAGEN TIPS: Använd bilder från annonser eller reklamblad som utfyllnad mellan dina egna bilder. Ramar behöver inte vara fyrkantiga eller runda, de kan också ha andra former t.ex. ett hjärta. Klipp ut ett hjärta i handgjort papper och sätt på en självhäftande spets. Sätt på den så, att underkanten ligger bakom hjärtat. Klipp ut en massa små fyrkantiga bilder och placera ut dem så de bildar ett hjärta. Texten på vänster sida är gjord med dekorationstejp. På höger sida har blommotivet stämplats flera gånger och i mitten av blommorna sitter det små rhinestenar. Fågeln har klippts ut i papper och placerats på blommorna. De små rhinestenarna högst upp i hjärtat framhäver hjärtformen. Livets små ögonblick Kombinera självhäftande spetsband och stämpelmotiv.

12 EN GOD VÄNINNA ÄR DET BÄSTA SOM FINNS TIPS: Rengör dina stämplar med en våtservett. Dra ett streck runt bilden. Välj det stämpelmotiv du vill använda som ram för bilden. Stämpla motivet på strecket. Klipp en bit papper som är lite större än bilden (3 5 mm) och sätt bakom bilden. Sätt bilden och ramen ovanpå de stämplade motiven. Lägg till de stämplade motiv du önskar här har motiven stämplats flera gånger på vänster sida. Stansa ut några blommor gärna med en färg som finns på bilden. Sätt till sist små rhinestenar på de utstansade blommorna och på de stämplade blommorna. Bästa Vännerna Tillverka en tag med flickornas namn klipp ut bokstäverna eller printa ut dem och dekorera efteråt med en stämpel och ett par små rhinestenar.

13 De Skönaste Minnena Livet är fullt av minnesrika och vackra händelser, som är värda att bevara på bästa sätt. Det här Scrap Lovers-häftet vill ge dig inspiration och tips om hur du kan använda dina bilder på ett roligt och kreativt sätt. Ha det riktigt trevligt! SAM PARTNER A/S DK-6000 Kolding Copyright 2013 DIAS

Mixed media. Personliga tavlor för ditt hem!

Mixed media. Personliga tavlor för ditt hem! SC-0087 ewww.creativeclub.s Personliga tavlor för ditt hem! Det här paketet innehåller material till att göra två fina canvastavlor med tekniken mixed media. Här finns inga regler, inga måsten - det är

Läs mer

Scrappa dina favoritrecept!

Scrappa dina favoritrecept! SC-0027XL ewww.creativeclub.s Goda smarriga idéer! Nu kan du samla dina favoritrecept i ett fint album utstansat som en tårta. Bakverk och efterrätter får sin egen scrappade sida och hela receptboken blir

Läs mer

Girlang med tygblommor

Girlang med tygblommor Girlang med tygblommor Det finns ofta lådvis av tygblommor på loppiset. Köp loss en låda av dem och gör girlanger, eller varför inte kransar att ha i håret. ett gäng tygblommor snöre eller tråd eventuellt

Läs mer

Fräcka ramar och söta små askar!

Fräcka ramar och söta små askar! SK-0062 Spara dina små saker i en liten ask! Kanske har du små saker som du vill förvara på ett speciellt ställe utan att de kommer bort? Den här gången får du göra egna fina askar som kan dekoreras och

Läs mer

Mixa med frost och romantik!

Mixa med frost och romantik! SC-0036 ewww.creativeclub.s Färgkombinationer med många möjligheter! I det här paketet fokuserar vi kreativiteten på ceriseröda och turkos färgnyanser. Med mönstrade och enfärgade papper samt matchande

Läs mer

Blommor och fjärilar. Inspiration med härliga färger!

Blommor och fjärilar. Inspiration med härliga färger! SC-0019 ewww.creativeclub.s Inspiration med härliga färger! Här får du ett härligt paket fyllt med läckra papper som man blir glad av! Fina blommor i chipboard, tyg, papper och nät samt söta fjärilar får

Läs mer

Söta änglar med guldlockar

Söta änglar med guldlockar SK-0025 Söta änglar med guldlockar Den här gången innehåller ditt paket material till att göra fint julpynt. Du får två söta trädockor som du målar och dekorerar med vingar, guldlockar, glitterlim mm.

Läs mer

Färgglatt väggcollage

Färgglatt väggcollage SK-0081 Gör ett färgsprakande bildcollage till din vägg! Färgglatt väggcollage Av materialet i det här paketet gör du ett roligt, färgglatt bildcollage på din familj, dina kompisar, klasskamrater, husdjur

Läs mer

Happy Valentine s day

Happy Valentine s day SC-0014 Happy Valentine s day Let love bloom! Snart är det Alla Hjärtans Dag! Passa på att skicka ett kort eller ge bort en liten gåva till dina nära och kära! Av materialet du fått kan du bland annat

Läs mer

Tutorial - Adventskalender Lastbil av Bi för Skrotboken <http://skrotboken.blogspot.com>

Tutorial - Adventskalender Lastbil av Bi för Skrotboken <http://skrotboken.blogspot.com> Tutorial - Adventskalender Lastbil av Bi för Skrotboken Du behöver Tjock kartong (baksidan till ett akvarellblock eller liknande) till bilens underrede ca 10,5 x 30 cm

Läs mer

Cellofanlek inspiration för presentförpackningar

Cellofanlek inspiration för presentförpackningar Cellofanlek inspiration för presentförpackningar Jag fick frågan av en kund om jag kunde hitta på någon roligare ersättning för Cellofanpåsen vid sampackning av några olika produkter för presentändamål

Läs mer

3M All rights reserved. 3M Deutschland GmbH Carl-Schurz-Straße Neuss

3M All rights reserved. 3M Deutschland GmbH Carl-Schurz-Straße Neuss 3M 2008. All rights reserved. 3M Deutschland GmbH Carl-Schurz-Straße 1 41453 Neuss www.scotchbecreative.de www.scotchprodukte.de Fascineras av skapandet genom kreativt handarbete, gläds åt skönheten och

Läs mer

Tutorial - Ryggsäckskort av Bi för Skrotboken <http://skrotboken.blogspot.com>

Tutorial - Ryggsäckskort av Bi för Skrotboken <http://skrotboken.blogspot.com> Tutorial - Ryggsäckskort av Bi för Skrotboken Så här ser det färdiga ryggsäckskortet ut. Detta behöver du 1 cardstock eller mönsterpapper 12 x 12 1 cardstock eller mönsterpapper

Läs mer

Scrappa en fin Accordion-book!

Scrappa en fin Accordion-book! ewww.creativeclub.s SC-0038 Samla dina nära och kära i en lång rad! Här får du scrappa en fin dragspelsbok, fylld av ljuvliga minnen och händelser. Sidorna är gjorda av chipboard och har ett behändigt

Läs mer

Tutorial Av Marika ioma Lantz för HannasPysselstuga.se

Tutorial Av Marika ioma Lantz för HannasPysselstuga.se Fjärilalbum med tags Tutorial Av Marika ioma Lantz för HannasPysselstuga.se Materialet som jag använt: (Hittar du inte materialet i webshopen så kontakta Hanna så kan hon ordna det) Kartong eller annat

Läs mer

Miens.org. Skapande närmast hjärtat. PDF generated January 01, 2015 by Kalin's PDF Creation Station WordPress plugin

Miens.org. Skapande närmast hjärtat. PDF generated January 01, 2015 by Kalin's PDF Creation Station WordPress plugin Skapande närmast hjärtat PDF generated January 01, 2015 by Kalin's PDF Creation Station WordPress plugin 1 / 19 Table Of Contents Ljuskort... 3 2 / 19 Ljuskort av Detta kort har plats för upp till sex

Läs mer

Tutorial - Värmeljuskort för valfritt antal värmeljus av Bi för Skrotboken <http://skrotboken.blogspot.com>

Tutorial - Värmeljuskort för valfritt antal värmeljus av Bi för Skrotboken <http://skrotboken.blogspot.com> Tutorial - Värmeljuskort för valfritt antal värmeljus av Bi för Skrotboken Du behöver Cardstock och/eller mönsterpapper Plast Skärmaskin med bigare eller motsvarande Dubbelhäftande

Läs mer

Sommaren är helt fantastisk! Det finns så mycket att upptäcka och göra.

Sommaren är helt fantastisk! Det finns så mycket att upptäcka och göra. NR, 0 Sommaren är helt fantastisk! Det finns så mycket att upptäcka och göra. Lär dig p r e ss a blommor Mica hjälper ett bi hitta hem Gör din egen drake Nummer Vecka 8 0 butiken... Men oj! Hej lilla vän,

Läs mer

Inspiration med vårens färger!

Inspiration med vårens färger! SC-0029 ewww.creativeclub.s Vårkänsla! Snön har smält och vårsolen tittar fram - det är dags att släppa in ett fint vårtema i ditt scrapalbum! Med härliga färger som får oss att tänka på himmel, gräs,

Läs mer

-skaparguide fylld med inspiration. www.slojd-detaljer.se

-skaparguide fylld med inspiration. www.slojd-detaljer.se Scrapbooking -skaparguide fylld med inspiration Vad är Scrapbooking? Scrapbooking handlar om att bevara minnen och foton och göra något vackert av dem. Att få hålla på med allt från fotografering och bildbehandling

Läs mer

Påskpyssel. Roliga tips för dig och ditt kreativa barn. Colorona är en del av

Påskpyssel. Roliga tips för dig och ditt kreativa barn. Colorona är en del av Påskpyssel Roliga tips för dig och ditt kreativa barn Colorona är en del av Påskbild med handavtryck 1. Tryck din hand mot Giant Washable inkpad och sedan mot det vita pappret. 2. Gör samma sak med tummen,

Läs mer

Julhjärtan - Blomma. Sissel Blom. Lycka till :-) Färg 1. Färg 2. Detta hjärta är enkelt att göra, du behöver bara fösta ihop delarna, inte fläta/väva.

Julhjärtan - Blomma. Sissel Blom. Lycka till :-) Färg 1. Färg 2. Detta hjärta är enkelt att göra, du behöver bara fösta ihop delarna, inte fläta/väva. Julhjärtan - Blomma Detta hjärta är enkelt att göra, du behöver bara fösta ihop delarna, inte fläta/väva. Klipp ut varje hjärta i två olika färger. Mönstret ska vara mot en vikt kant där linjen är streckad.

Läs mer

Inspirationshäfte. Härliga och roliga tips för dig och ditt kreativa barn. Colorona är en del av

Inspirationshäfte. Härliga och roliga tips för dig och ditt kreativa barn. Colorona är en del av Inspirationshäfte Härliga och roliga tips för dig och ditt kreativa barn Colorona är en del av ROLIGA RAMAR PAPP-PYSSEL MÅLA PÅ KLÄDER SÖTA SMYCKEN HÄFTIGA HANDAVTRYCK FINURLIGA FIGURER PILLIGT PYSSEL

Läs mer

Hissgardiner Enkelhet, rena linjer och små detaljer

Hissgardiner Enkelhet, rena linjer och små detaljer Hissgardiner Enkelhet, rena linjer och små detaljer Det enkla är alltid det vackra Hissgardiner kan uttrycka enkelhet och rena, raka linjer men också skapa en spännande kontrast med olika mönster och strukturer.

Läs mer

Inspirationshäfte Vinter Härliga och roliga tips för dig och ditt kreativa barn

Inspirationshäfte Vinter Härliga och roliga tips för dig och ditt kreativa barn Inspirationshäfte Vinter Härliga och roliga tips för dig och ditt kreativa barn Snögubbe Flaska 1. Gör en stor boll av leran (storleken beroende på flaskhalsens storlek). 2. Ta av korken och tryck på bollen

Läs mer

Bonad ca 21,5 x 21,5 cm. Du behöver ;

Bonad ca 21,5 x 21,5 cm. Du behöver ; 1 Bonad ca 21,5 x 21,5 cm Du behöver ; * Tyg till bakgrund 16,25 x 16,25 * Tyg till baksidan 24 x 24 cm * Tyg till kantning 6,25 x tyg bredd (110 cm) * Vliesofix 10 cm * Diverse bitar tyg i olika färger

Läs mer

Bröllopssortiment 2016

Bröllopssortiment 2016 Nedan hittar du Stigs & Bernards bröllopssortiment. Önskar man annan dekoration än förslagen går det bra, men kan tillkomma extra kostnad för andra sorters band, färger eller blommor. Färger i vårt standardsortiment

Läs mer

Bonad ca 21,5 x 21,5 cm. Du behöver ;

Bonad ca 21,5 x 21,5 cm. Du behöver ; 1 Bonad ca 21,5 x 21,5 cm Du behöver ; * Tyg till bakgrund 16,25 x 16,25 * Tyg till baksida 24 x 24 cm * Tyg till kantning 6,25 x tyg bredd (110 cm) * Vliesofix 10 cm * Diverse bitar tyg i olika färger

Läs mer

Triss i prydnadskuddar

Triss i prydnadskuddar Triss i prydnadskuddar Prydnadskuddar med julmotiv är det perfekta sättet att sätta en personlig prägel på hemmet. Men din Husqvarna Viking symaskin är det enkelt att sy kuddar. Nedan finner du steg för

Läs mer

Kängurutävlingen Matematikens hopp 2018 Ecolier

Kängurutävlingen Matematikens hopp 2018 Ecolier Kängurutävlingen Matematikens hopp 2018 Ecolier Trepoängsproblem 1 På bilden ser du 3 pilar som rör sig och 9 ballonger som sitter fast. När en pil träffar en ballong spricker ballongen. Pilen fortsätter

Läs mer

Spelregler. Mina första spel handdockor

Spelregler. Mina första spel handdockor Spelregler 3292 Mina första spel handdockor Copyright - Spiele Bad Rodach 2008 Habermaaß-Spiel Nr. 3292 Mina första spel handdockor SVENSKA En rolig spelsamling för 1-4 barn från 2 år. Redaktionell bearbetning:

Läs mer

Här hittar du ett exempel på ritprogrammet: https://scratch.mit.edu/projects/82515788/

Här hittar du ett exempel på ritprogrammet: https://scratch.mit.edu/projects/82515788/ Termin 1 Block 4 Ritprogram Nu kommer du att få skapa ett ritprogram där du sedan kan göra egna konstverk! Programmet låter dig rita med olika färgpennor, sudda med suddgummi och måla med stämplar som

Läs mer

kvarnbackens BÄR - FÖRPACKNINGSIDÉ 1 Sebastian, Erik och Nicklas (ej i bild)

kvarnbackens BÄR - FÖRPACKNINGSIDÉ 1 Sebastian, Erik och Nicklas (ej i bild) kvarnbackens BÄR - FÖRPACKNINGSIDÉ 1 Sebastian, Erik och Nicklas (ej i bild) papprör med stans och lock En elegant lösning som är hållbar och unik. Stansade/utsågade hål som visar produkt och ett papper

Läs mer

Kungliga kycklingar. barnsidor

Kungliga kycklingar. barnsidor Kungliga kycklingar De här charmiga kycklingarna är gjorda av styrolit och papperslera. De passar bra som dekoration i fönstret på ditt rum t ex.vi visar flera olika alternativ välj ut en favorit eller

Läs mer

VAR KREATIV MED DINA BILDER! Do it yourself. Gör det själv. - med Japan Photo. japanphoto.se

VAR KREATIV MED DINA BILDER! Do it yourself. Gör det själv. - med Japan Photo. japanphoto.se VAR KREATIV MED DINA BILDER! Do it yourself Gör det själv - med Japan Photo japanphoto.se Gör-det-själv-trenden är i ropet som aldrig förr! Sociala media kryllar av kreativa idéer! Det är något speciellt

Läs mer

UNDERVISNINGSMATERIAL

UNDERVISNINGSMATERIAL UNDERVISNINGSMATERIAL ARBETSUPPGIFTER UNDERVISNINGSMATERIAL 1: SUNNY Uppgift 1: Skapa ett energinät Uppgift 2: Rita elbilen Sunny Uppgift 3: Soltornet ÄVENTYRSPAKET UPPFINNARNA OCH SOLHJULET Copyright

Läs mer

Uppgift 1 Mönstret Tid: 1 timme (kl )

Uppgift 1 Mönstret Tid: 1 timme (kl ) Uppgift 1 Mönstret Tid: 1 timme (kl. 9.15 10.15) I den här uppgiften ska du teckna eller måla ett mönster. Välj ett av de verktyg som du har tagit med dig till provet, till exempel en sax eller en penna.

Läs mer

Tips på för- och efterarbete till Temat Robinson möter H 2 O

Tips på för- och efterarbete till Temat Robinson möter H 2 O Tips på för- och efterarbete till Temat Robinson möter H 2 O UPPTECH Västra Holmgatan 34 A, 553 23 Jönköping Tfn 036-106077, upptech@jonkoping.se, www.upptech.se FAST VATTEN - IS På jakt efter vatten i

Läs mer

Halterneck dress. 2 olika kjolar Fickor Eu strl (US 12 monts-14 years)

Halterneck dress. 2 olika kjolar Fickor Eu strl (US 12 monts-14 years) Halterneck dress 2 olika kjolar Fickor Eu strl 80-164 (US 12 monts-14 years) Detta mönster är upphovsrättsskyddat av Made by Runi. Du får skriva ut kopior av PDF filen för eget privat bruk. Du får ej sälja,

Läs mer

Färg. Nu ser vi fram emot ett nytt spännande slöjdår häng med! 2014 växte Slöjdlexikon med följande: Vattenslöslig textilfärg/ Färga i burk

Färg. Nu ser vi fram emot ett nytt spännande slöjdår häng med! 2014 växte Slöjdlexikon med följande: Vattenslöslig textilfärg/ Färga i burk Det har hänt mycket i Slöjdlexikon under 2014! Vi har fått ett stort material om Knyppling, med både lexikon och beskrivningar. I Färg har flera nya beskrivningar fyllts på och gjort att vi ändrade på

Läs mer

Word Grunderna 1. Om du kan det allra enklaste i Word, hoppa över uppgifterna A-E.

Word Grunderna 1. Om du kan det allra enklaste i Word, hoppa över uppgifterna A-E. Word Grunderna 1 Om du kan det allra enklaste i Word, hoppa över uppgifterna A-E. A Starta programmet Word. Titta på skärmen efter en bild som det finns ett W på. Tryck med musknappen snabbt två gånger

Läs mer

Vika egna pappersformer

Vika egna pappersformer Vika egna pappersformer Förmåga att använda matematik för att undersöka, reflektera över och pröva olika lösningar av egna och andras problemställningar - Matematik, Äldre Syfte Varför? Anledningen till

Läs mer

MATILDA S JULKALENDER

MATILDA S JULKALENDER MATILDA S JULKALENDER Jag fullkomligt älskar julen och november för mig innebär att jag äntligen får börja planera årets härligaste tid! För mig handlar julen om värme, kärlek och uppskattning. Den handlar

Läs mer

Slim fit joggers child

Slim fit joggers child Slim fit joggers child Alternativ för ficka. Storlek 80-164 Detta mönster är upphovsrättsskyddat av Made by Runi. Du får skriva ut kopior av PDF filen för eget privat bruk. Du får ej sälja, byta eller

Läs mer

Mini me dress. 3 olika ärmalternativ Fickor EU storlek (US size 12 months - 14 years)

Mini me dress. 3 olika ärmalternativ Fickor EU storlek (US size 12 months - 14 years) 3 olika ärmalternativ Fickor EU storlek 80-164 (US size 12 months - 14 years) Detta mönster är upphovsrättsskyddat av Made by Runi. Du får skriva ut kopior av PDF filen för eget privat bruk. Du får ej

Läs mer

Tid för tävlingen Tävlingen pågår under perioden 1 maj - 31 maj 2011. Beställ kitet redan i dag så är du med från början!

Tid för tävlingen Tävlingen pågår under perioden 1 maj - 31 maj 2011. Beställ kitet redan i dag så är du med från början! Tid för tävlingen Tävlingen pågår under perioden 1 maj - 31 maj 2011. Beställ kitet redan i dag så är du med från början! Här beställer du kitet: http://www.magdas.se/scrapfeber-2011-c-293-1.aspx Deltävlingarna

Läs mer

Arbetsbeskrivning. Godsaker med djup

Arbetsbeskrivning. Godsaker med djup Arbetsbeskrivning 1. Börja med att skissa på idéer i din skissbok. Testa både färg och form och bestäm vilka färger du skall välja. Välj en bakgrundsfärg som inte finns på motivet. Bestäm också om du skall

Läs mer

Roliga runda paket. Det här behöver du:

Roliga runda paket. Det här behöver du: Flera f ina inslagningstips Roliga runda paket Det här behöver du: Scotch tejp för presentinslagning Ett papper, ca 50 x 50 cm Sidenband, ca 3 cm brett En flaska (t ex vin, olivolja eller ett blockljus)

Läs mer

Innehållsförteckning

Innehållsförteckning Innehållsförteckning Sammanfattning...s 3 Bakgrund och inledning...s 4 Problemformulering och syfte & Avgränsningar...s 5 Genomförande...s 6 Resultat av projektet...s 7 Värdering av arbetet och resultatet...s

Läs mer

Slim fit joggers. Alternativ för ficka. Storlek 32-54

Slim fit joggers. Alternativ för ficka. Storlek 32-54 Slim fit joggers Alternativ för ficka. Storlek 32-54 Detta mönster är upphovsrättsskyddat av Made by Runi. Du får skriva ut kopior av PDF filne för eget privat bruk. Du får ej sälja, byta eller dela mönstret

Läs mer

Instruktioner hur man gör RSC:s nya hatt, den s.k. cykelsadeln

Instruktioner hur man gör RSC:s nya hatt, den s.k. cykelsadeln Instruktioner hur man gör RSC:s nya hatt, den s.k. cykelsadeln Om du fått en gammal blå cykelsadel, börja med den. Ta isär den en smula för att se hur den är gjord. Sprätta loss plymen i tyll och se om

Läs mer

INNEHÅLLSFÖRTECKNING 2 PROVLAPPAR NYCKELSMYCKE ÅR 3. Start & Slut ATT SCRAPPA, SY OCH BRODERA ATT GÖRA EN VIKARIE-PÄRM

INNEHÅLLSFÖRTECKNING 2 PROVLAPPAR NYCKELSMYCKE ÅR 3. Start & Slut ATT SCRAPPA, SY OCH BRODERA ATT GÖRA EN VIKARIE-PÄRM 08 00 INNEHÅLLSFÖRTECKNING TIPS INFÖR SÖMNAD UR PÄRMEN 1 VID VIKARIAT TIPS & BLANKETTER FÖR EN SEPARAT VIKARIEPÄRM ATT GÖRA EN VIKARIE-PÄRM VÄLKOMMEN (1-5 REGISTER) INFORMATION INOM SKOLAN UPPGIFTER /

Läs mer

En dukning med färg. En inspiration från Alizarin

En dukning med färg. En inspiration från Alizarin En inspiration från Alizarin En dukning med färg En god bok, lata stunder i vilstolen, middagen serverad utomhus med gott vin, det är kanske vad vi har längtat som mest efter inför sommaren. Nu när semestermånaden

Läs mer

Magiska Manteln en resa genom islamisk konst

Magiska Manteln en resa genom islamisk konst Magiska Manteln en resa genom islamisk konst Kompletterande pedagogisk handledning Pappersmodeller Papper är ett material som ger möjlighet att tillverka allt från enkla modeller till stora invecklade

Läs mer

KONSULTEN PÅ LANDET Inredning konsthantverk - antikt - lantligt vintage - återbruk m.m. -

KONSULTEN PÅ LANDET Inredning konsthantverk - antikt - lantligt vintage - återbruk m.m. - 1 Julen 2014 Idéer och inspiration KONSULTEN PÅ LANDET Inredning konsthantverk - antikt - lantligt vintage - återbruk m.m. - Julkort tillverkade av egentillverkat handgjort papper från Annas Idéer Vackra

Läs mer

med nya ögon Vi har alltid fokuserat på att utmana mönster.

med nya ögon Vi har alltid fokuserat på att utmana mönster. 2012 NY HET ER Se ditt kök med nya ögon Utmana dig själv. Utmana dina föreställningar. Låt dig inspireras på nytt. Hos HTH är vi experter på att se kök i helt nya perspektiv och att ge dig inspirerande

Läs mer

DOKUMENTATIONSSTOLPAR TILL ELISABET SKOGLUNDS FÖRELÄSNING LUST ATT SKAPA MED SMÅ BARN. GE gott om tid, en oöm plats, bra material och oömma kläder.

DOKUMENTATIONSSTOLPAR TILL ELISABET SKOGLUNDS FÖRELÄSNING LUST ATT SKAPA MED SMÅ BARN. GE gott om tid, en oöm plats, bra material och oömma kläder. DOKUMENTATIONSSTOLPAR TILL ELISABET SKOGLUNDS FÖRELÄSNING LUST ATT SKAPA MED SMÅ BARN GE gott om tid, en oöm plats, bra material och oömma kläder. GE en stödjande metod som hjälper till koncentration och

Läs mer

SKAPA MED TOARULLAR! INSPIRATIONSHÄFTE, TOARULLAR DEL 1. Del 1. Härliga och roliga tips för dig och ditt kreativa barn.

SKAPA MED TOARULLAR! INSPIRATIONSHÄFTE, TOARULLAR DEL 1. Del 1. Härliga och roliga tips för dig och ditt kreativa barn. INSPIRATIONSHÄFTE, TOARULLAR DEL 1 SKAPA MED TOARULLAR! Del 1. Härliga och roliga tips för dig och ditt kreativa barn. COLORONA ÄR EN DEL AV RAHMQVISTGRUPPEN Färgglad fisk Toarulle Plast/papptallrik Häftapparat

Läs mer

HUSKYLOCK. 936, 910 och 905 Goda vänner har ett gott samarbete

HUSKYLOCK. 936, 910 och 905 Goda vänner har ett gott samarbete HUSKYLOCK 936, 910 och 905 Goda vänner har ett gott samarbete 936 910 905 Din HUSKYLOCK och Husqvarna Viking symaskin är som nål och tråd. Kombinera symaskinens mångsidighet med Husqvarna Viking Huskylocks

Läs mer

Kapitel 8: Hantverk. fn:s barnkonvention, artikel 31 Vila och fritid 8:1

Kapitel 8: Hantverk. fn:s barnkonvention, artikel 31 Vila och fritid 8:1 Kapitel 8: Hantverk fn:s barnkonvention, artikel 31 Vila och fritid 8:1 8: Hantverk fn:s barnkonvention, artikel 31 Vila och fritid nami, 4 år berättar: Varje morgon går jag till förskolan tillsammans

Läs mer

Påskpyssel! sid 1 av5. Till en påskhare behöver du: En sax Lim En toarulle Lite bomull Färgade papper Vitt papper En penna, svart/blyerts

Påskpyssel! sid 1 av5. Till en påskhare behöver du: En sax Lim En toarulle Lite bomull Färgade papper Vitt papper En penna, svart/blyerts sid 1 av5 Påskpyssel! Till en påskhare behöver du: En sax Lite bomull Färgade papper Vitt papper, svart/blyerts sid 2 av5 Gör så här: 1 2 3 Börja med att mäta upp och klippa ut en bit färgat papper (jag

Läs mer

Super Mega Comfy Top

Super Mega Comfy Top Top med alternativ för längre bak Alternativ för colour block Storlek 80-164 Detta mönster är upphovsrättsskyddat av Made by Runi. Du får skriva ut kopior av PDF filen för eget privat bruk. Du får ej sälja,

Läs mer

Vi börjar med en penna som ritar när du drar runt den på Scenen.

Vi börjar med en penna som ritar när du drar runt den på Scenen. Nivå 3 Målarlådan All Code Clubs must be registered. Registered clubs appear on the map at codeclubworld.org - if your club is not on the map then visit jumpto.cc/ccwreg to register your club. Introduktion

Läs mer

Lycka by Lisen. Katalog 2010 Nr 1. www.lyckabylisen.se

Lycka by Lisen. Katalog 2010 Nr 1. www.lyckabylisen.se Lycka by Lisen Katalog 2010 Nr 1 www.lyckabylisen.se Hej Louise heter jag och jag kallas då Lisen, mitt företag heter Lycka by Lisen. Detta är lite exempel på vad jag pysslar med. Som sagt det är mina

Läs mer

Uppgifter för Textil vecka 8, 2015

Uppgifter för Textil vecka 8, 2015 Uppgifter för Textil vecka 8, 2015 Uppgifter till föreläsning 1 Uppgift 1 illustrator: Utföres på en stående A4: - Rita ett en rektangel med måtten 75 mm x 55 mm ljusgrön fyllning och mörkgrön kantlinje

Läs mer

PAPPERIX COLOR DECOR Bloom

PAPPERIX COLOR DECOR Bloom PAPPERIX COLOR DECOR 2019 Bloom Papperix 2019 I Papperix sortiment finns för den pysslige en stickers och pysselsnurra som innehåller allt du behöver för att dekorera vårt finpapper med. Du kan skapa egna

Läs mer

Hourglass mini dress. 2 olika ärmlängder Valfria colour blocks EU storlek (US size 12 months - 14 years)

Hourglass mini dress. 2 olika ärmlängder Valfria colour blocks EU storlek (US size 12 months - 14 years) 2 olika ärmlängder Valfria colour blocks EU storlek 80-164 (US size 12 months - 14 years) Detta mönster är upphovsrättsskyddat av Made by Runi. Du får skriva ut kopior av PDF filne för eget privat bruk.

Läs mer

TEXTILA GOLV. Varmt Mjukt Ljuddämpande Isolerande Halkfritt HÖST/VINTER 2014. www.matt-tema.se

TEXTILA GOLV. Varmt Mjukt Ljuddämpande Isolerande Halkfritt HÖST/VINTER 2014. www.matt-tema.se TEXTILA GOLV HÖST/VINTER 2014 Varmt Mjukt Ljuddämpande Isolerande Halkfritt Dagens textila golv Det textila golvet skapar grunden till inredningen. Färgsprakande eller sobert beige - du väljer Vår mattkollektion

Läs mer

Om man vill ändra färg inuti går det, men skuggan blir densamma.

Om man vill ändra färg inuti går det, men skuggan blir densamma. Visst är det roligt att kunna göra fina dokument, häften, affischer, inbjudningskort och annat skoj?! Och att få bilderna att hamna där du vill att de ska hamna, i rätt storlek och utan att andra saker

Läs mer

Innehåll. Blommor gör vardagen vackrare, 7. Äntligen vår, 11. Lekfullt med påskägg och fjädrar, 21. Fånga sommarens stunder, 30

Innehåll. Blommor gör vardagen vackrare, 7. Äntligen vår, 11. Lekfullt med påskägg och fjädrar, 21. Fånga sommarens stunder, 30 5 Innehåll Innehåll Blommor gör vardagen vackrare, 7 Äntligen vår, 11 Lekfullt med påskägg och fjädrar, 21 Fånga sommarens stunder, 30 Skördetidens skatter, 44 Härliga höstlöv, 57 Grön jul med mossa! 73

Läs mer

Brazilia, Brazilia Color, Bravo Baby 612

Brazilia, Brazilia Color, Bravo Baby 612 Brazilia, Brazilia Color, Bravo Baby 612 1 GARNMONSTER Zottel, Flusi, Susi i BRAZILIA, BRAZILIA COLOR, BRAVO BABY Garn: Brazilia/Brazilia Color, 100 % polyester, 1 n = 50 g, 90 m, Bravo Baby, 100 % polyakryl,

Läs mer

MIN FÖRSTA FLORA Strandens blommor. Text: Sölvi Vatn Foto: Torbjörn Skogedal

MIN FÖRSTA FLORA Strandens blommor. Text: Sölvi Vatn Foto: Torbjörn Skogedal MIN FÖRSTA FLORA Strandens blommor Text: Sölvi Vatn Foto: Torbjörn Skogedal Lindskog Förlag Tack alla sjöar och havsvikar för att ni aldrig tröttnade när vi kom och hälsade på. Tack till grodan Kvack och

Läs mer

fiender? Bästa Christy och Nyela Nyela

fiender? Bästa Christy och Nyela Nyela Min värld Christy och Nyela Bästa fiender? Självklart känner Nyela och Christy varandra, de har bara inte träffats på länge. Kanske kommer den här gemensamma photoshooten att ändra på det..? Båda TOPModellerna

Läs mer

High low dress. 4 olika längder på överdelen 3 olika längder på kjolen Fickor Eu strl (US 4-28)

High low dress. 4 olika längder på överdelen 3 olika längder på kjolen Fickor Eu strl (US 4-28) High low dress 4 olika längder på överdelen 3 olika längder på kjolen Fickor Eu strl 34-58 (US 4-28) Detta mönster är upphovsrättsskyddat av Made by Runi. Du får skriva ut kopior av PDF filen för eget

Läs mer

Puzzle Dress. 2 olika modeller, slim eller casual. Hel rygg eller brottarrygg Eu strl (US 4-24)

Puzzle Dress. 2 olika modeller, slim eller casual. Hel rygg eller brottarrygg Eu strl (US 4-24) 2 olika modeller, slim eller casual. Hel rygg eller brottarrygg Eu strl 34-54 (US 4-24) Detta mönster är upphovsrättsskyddat av Made by Runi. Du får skriva ut kopior av PDF filen för eget privat bruk.

Läs mer

High low dress. Kort fram och lång bak Fickor Eu strl (US 12 months - 14 years)

High low dress. Kort fram och lång bak Fickor Eu strl (US 12 months - 14 years) High low dress Kort fram och lång bak Fickor Eu strl 80-164 (US 12 months - 14 years) Detta mönster är upphovsrättsskyddat av Made by Runi. Du får skriva ut kopior av PDF filen för eget privat bruk. Du

Läs mer

Konstnärlig utbildning: färguppfattning, färgsortering

Konstnärlig utbildning: färguppfattning, färgsortering Art.Nr. 22440 Papilio Förderung: Konstnärlig utbildning: färguppfattning, färgsortering Somatisk utbildning: finmotorik Naturvetenskaplig och teknisk utbildning: igenkänna olika blommor och utvecklingssteg

Läs mer

Uppgift. Designa & tillverka ett armband av skinn. Armbandet ska ha ett mönster. Skissa och planera. Värdera design och din arbetsinsats.

Uppgift. Designa & tillverka ett armband av skinn. Armbandet ska ha ett mönster. Skissa och planera. Värdera design och din arbetsinsats. Skinnarmband Uppgift Designa & tillverka ett armband av skinn. Armbandet ska ha ett mönster. Skissa och planera. Värdera design och din arbetsinsats. 2013 Eddie Magnusson 1 Mall Bestäm dig för vilken bredd

Läs mer

UNDERVISNINGSMATERIAL

UNDERVISNINGSMATERIAL UNDERVISNINGSMATERIAL ARBETSUPPGIFTER UNDERVISNINGSMATERIAL 3: UPPTÄCKTEN Berättelse del 1: Uppgift 1: Det sista vykortet Vackrare horisont Berättelse del 2: Uppgift 2: Uppgift 3: Upptäckten Snurra på

Läs mer

Mattor med valfri design.

Mattor med valfri design. Mattor med valfri design. Mörkare och ofta gråa nyanser på en entrématta är så klart bra under hösten och vintern när mattan tar mycket stryk. Det är smutsigt ute och vi drar in både snö, slask och grus

Läs mer

Raglan hoodie with a twist size tutorial

Raglan hoodie with a twist size tutorial Raglan hoodie with a twist size 34-54 tutorial Kort om mönstret: Detta mönstret finns i storlek 34-54 och det finns olika alternativ att välja på som att ha delade ärmar för en snygg axeldetalj eller att

Läs mer

INUTI KONSTVERKET UPPGIFT

INUTI KONSTVERKET UPPGIFT Måndag 7.6.2010 KL. 10.00-12.00 1 INUTI KONSTVERKET Bilden invid föreställer Richard Longs skulptur A Line in Scotland (1981). Konstnären har samlat stenar och lyft upp dem. De största stenarna är ca 50

Läs mer

Breezy Top. 2 olika ärm alternativ 3 olika längder Storlek 34-54

Breezy Top. 2 olika ärm alternativ 3 olika längder Storlek 34-54 Breezy Top 2 olika ärm alternativ 3 olika längder Storlek 34-54 Detta mönster är upphovsrättsskyddat av Made by Runi. Du får skriva ut kopior av PDF filen för eget privat bruk. Du får ej sälja, byta eller

Läs mer

ARKITEKTPROVET 2015 PROVDAGARNA

ARKITEKTPROVET 2015 PROVDAGARNA dag 1 träd, gräs och stenar uppgift 1 (tre deluppgifter) a) karaktär Teckna av lövet du har plockat till dig i provlokalen. Du kan välja att teckna av hela lövet eller endast en del av det. Gör en medveten

Läs mer

Piprapport 1, Riksvapen

Piprapport 1, Riksvapen Piprapport 1, Riksvapen av Arne Åkerhagen Följande rapport är den första i en serie där jag vill presentera svenska kritpipor, där deras tillverkare har kunnat fastställas. Denna första avhandlar den sk

Läs mer

Knot another dress. 2 olika halsringningar 2 olika kjolar Flera olika längdalternativ på båda kjolarna fickor Storlek 34-54

Knot another dress. 2 olika halsringningar 2 olika kjolar Flera olika längdalternativ på båda kjolarna fickor Storlek 34-54 Knot another dress 2 olika halsringningar 2 olika kjolar Flera olika längdalternativ på båda kjolarna fickor Storlek 34-54 Detta mönster är upphovsrättsskyddat av Made by Runi. Du får skriva ut kopior

Läs mer

steg! första Gör din fotobok i 10 enkla Snabba instruktioner För Windows 7.4 och nyare versioner Välj ut dina bästa foton. Öppna fotoboksprogrammet.

steg! första Gör din fotobok i 10 enkla Snabba instruktioner För Windows 7.4 och nyare versioner Välj ut dina bästa foton. Öppna fotoboksprogrammet. Snabba instruktioner För Windows 7.4 och nyare versioner Gör din första fotobok i 10 enkla steg! 1 Välj ut dina bästa foton. Välj ut de bilder du vill använda och placera dem i en separat mapp på datorn

Läs mer

SKAPA MED TOARULLAR! INSPIRATIONSHÄFTE, TOARULLAR DEL 2. Del 2. Härliga och roliga tips för dig och ditt kreativa barn.

SKAPA MED TOARULLAR! INSPIRATIONSHÄFTE, TOARULLAR DEL 2. Del 2. Härliga och roliga tips för dig och ditt kreativa barn. INSPIRATIONSHÄFTE, TOARULLAR DEL 2 SKAPA MED TOARULLAR! Del 2. Härliga och roliga tips för dig och ditt kreativa barn. COLORONA ÄR EN DEL AV RAHMQVISTGRUPPEN Noshörning Äggkartong Mix blank Papper Modelling

Läs mer

Palmeblads Grafiska är återförsäljare för exklusiva bröllopskonceptet Bjud-in.

Palmeblads Grafiska är återförsäljare för exklusiva bröllopskonceptet Bjud-in. Palmeblads Grafiska är återförsäljare för exklusiva bröllopskonceptet Bjud-in. Prislista 2015 Champagne guld: Kollektionen champagne guld går i toner av guld. Gästerna får först ett save-the-day-kort som

Läs mer

Höstpynta entrén Se sidan 4-5. Inför vintern Se sidan 6-7. 99:- 15:- Sveriges Trädgårdsmästare. Stor gravlykta 129:- Ljung Garden Girl 35:-

Höstpynta entrén Se sidan 4-5. Inför vintern Se sidan 6-7. 99:- 15:- Sveriges Trädgårdsmästare. Stor gravlykta 129:- Ljung Garden Girl 35:- Sveriges Trädgårdsmästare Allhelgona 2015 Vi har allt du behöver inför Alla helgons dag Se sidan 2-3. Skapa en välkomnande kruka Höstpynta entrén Se sidan 4-5. Förbered trädgården Inför vintern Se sidan

Läs mer

Jag syr på fickorna och kantar öppningen. Fickorna kan man sy på med cover eller vanlig maskin. Använder man vanlig maskin och syr från rätan så kan

Jag syr på fickorna och kantar öppningen. Fickorna kan man sy på med cover eller vanlig maskin. Använder man vanlig maskin och syr från rätan så kan Tutorial Cozy dress Skriv ut mönstret i verklig storlek. Därefter klipper du längs klippkanterna så att de ska ligga kant i kant med varandra när man tejpar ihop mönstret. Strecken ska alltså mötas. Mönstret

Läs mer

Gardinguide. Frågorna kan vara många... Innehållsförteckning

Gardinguide. Frågorna kan vara många... Innehållsförteckning Gardinguide Frågorna kan vara många... Innehållsförteckning Antal längder...sida 3 Bottensöm...sida 6 Bredd...sida 7 Breddrapport...sida 7 Dra för...sida 2 Gardinluft...sida 2 Gardinstång...sida 5 Hissgardin...sida

Läs mer

INSPIRATIONSHÄFTE VINTER Kreativa idéer till julen och vinterns skapande! COLORONA ÄR EN DEL AV RAHMQVISTGRUPPEN.

INSPIRATIONSHÄFTE VINTER Kreativa idéer till julen och vinterns skapande! COLORONA ÄR EN DEL AV RAHMQVISTGRUPPEN. Kreativa idéer till julen och vinterns skapande! www.colorona.se COLORONA ÄR EN DEL AV RAHMQVISTGRUPPEN Steg 1-Forma figur Snöglob Steg 3-Häll i sand&vatten Glasburk med lock Silky Clay Ugn Ugnsduk Quartz

Läs mer

Henrik Österman. Kriminalgåtan. Uttag: 5000

Henrik Österman. Kriminalgåtan. Uttag: 5000 1 Kriminalgåtan Uttag: 5000 Henrik Österman Polisen söker en allvarlig brottsling. En förfalskare. Någon har lurat till sig tusentals euro på banken genom att skriva falska namnteckningar. Man vet att

Läs mer

Summer Garden Klänning

Summer Garden Klänning Summer Garden Klänning No. 1006-192-9016 Storlek: S, M, L, XL Nivå: Nybörjare Virknål: 4 mm Material: Synål, maskmarkörer Garn: Hobbii Twister i färg: Summer Garden (07) & Hobbii Twister Solid i färg:

Läs mer

Tråckla kallas även förstygn eller rynksöm sy bara för hand upp ner, upp ner, upp ner

Tråckla kallas även förstygn eller rynksöm sy bara för hand upp ner, upp ner, upp ner Markering i mönstret när det finns en liten svart triangel i kanten av mönstret är det en markering som ska passa mot en söm eller en likadan markering på en annan del. Klipp ett litet jack i din sömsmån

Läs mer

design & layout Distansskolan 1

design & layout Distansskolan 1 design & layout Distansskolan 1 Grundelementen Varje komposition är summan av dess grundelement. Om du tittar på en annons eller broschyr kommer du hitta både enkla och komplexa kompositioner. En del kompositioner

Läs mer

Att tapetsera själv. 1 Där du känner dig hemma

Att tapetsera själv. 1 Där du känner dig hemma Att tapetsera själv Här har vi samlat råd, tips och enkla uppsättningsanvisningar. Läs igenom och kom fram till det du behöver veta så är du snart igång med ditt nya rum! OBS! Kom ihåg att arbetet måste

Läs mer

Tutorial - Resist med stearin och vattenfärg av maxell för Skrotboken <http://skrotboken.blogspot.com>

Tutorial - Resist med stearin och vattenfärg av maxell för Skrotboken <http://skrotboken.blogspot.com> Tutorial - Resist med stearin och vattenfärg av maxell för Skrotboken Stearin har ibland använts inom konsten för att skapa effekter tillsammans med färg. På senare år

Läs mer