BG Swish

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "BG Swish"

Transkript

1 Provgånger: De tre första lektionerna kallar vi för provgånger. De gångerna betalas kontant eller via Swish till nummer Ange namn på ryttaren samt datum för lektionen vid betalning via Swish. Personuppgifter: Se för hur vi behandlar dina personuppgifter. Avtal ridelever: När du bestämt dig för att behålla platsen ska avtalet för ridelever fyllas i och skrivas på. Är den ridande minderårig ska avtalet skrivas på av målsman. Avtalet lämnar du till din instruktör. info@fark.se BG Swish Faktura: Efter provgångerna faktureras ridavgiften samt medlemsavgift. Vi har fyra fakturaperioder varje år, den första fakturan du får är för de gånger som är kvar på innevarande fakturaperiod. Perioderna är vecka 2-13, 14-25, samt Fakturering för ordinarie perioder sker i januari, mars, juli och oktober. Fakturan kommer via mail om du angett det när du lämnat in dina/ditt barns uppgifter. Tänk på att den kan hamna i skräppostfiltret. Skickas fakturan via post tillkommer en expeditionsavgift på 40:- då det innebär extra arbete och kostnader.

2 Frånvaro: Om du inte kan närvara på en lektion ska du meddela oss det antingen via mail till eller via sms till För att ha rätt att ta igen lektionen i annan lämplig grupp måste frånvaron meddelas senast klockan 12 (lördagar 8.30) samma dag som du skulle ha ridit. Detta är för att vi ska kunna erbjuda platsen till någon annan som vill rida igen samt planera hur hästarna ska arbeta under dagen. Vid sena återbud eller om du uteblir från lektionen utan att meddela det får du inte rida igen lektionen. Igenridningar får göras i mån av plats under innevarande termin, du bokar själv via mail eller direkt med din instruktör. Missade lektioner får inte dras av på ridavgiften eller sparas till kommande termin. Återbud kan inte heller kvittas mot avgift för kurs, läger, tävling eller privatlektion. Har du lämnat återbud men ändå kan komma på lektionen måste du kolla med ridskolan först så inte platsen gått till någon annan. Medlemskap: Färjestad Ridklubb är en ideell förening som alla ridande är medlemmar i. Medlemsavgiften är på 300:- för juniorer, 400:- för seniorer och 600:- för familj. Avgiften betalas kalenderårsvis och är obligatorisk för alla som rider i lektionsverksamheten. Medlemsavgiften går bl.a. till avgifter till Svenska Ridsportsförbundet där det ingår en kollektiv olycksfallsförsäkring samt tidningen Häst & ryttare som alla medlemmar får hemskickad. Ideell insats: Eftersom vi är en ideell förening bygger delar av vår verksamhet på att medlemmarna hjälper till och engagerar sig på olika sätt. Ridavgifterna täcker det mest nödvändiga såsom mat till hästarna och lön till personalen men det är via bl.a. tävlingar och cafeteriaförsäljning vi får in extrapengarna för att kunna köpa t.ex. ny utrustning till hästarna. Till detta behöver vi din hjälp. Som ideell insats kan du t.ex. stå i cafeterian eller vara funktionär på någon av våra tävlingar, du kan även sälja Newbody, Ullmax, extra Restaurangchansen etc. För de som inte har gjort någon ideell insats faktureras 150:- i samband med kommande terminsstart.

3 Restaurangchansen: Utöver den ideella insatsen måste alla ridande köpa/sälja 1 st Restaurangchansen varje vår. Betalning av ridavgift: Önskar du delbetala din faktura kontaktar du ridskolan snarast efter att fakturan är utskickad för att göra upp en plan på antalet delbetalningar. Har betalning inte inkommit senast på förfallodagen skickas en påminnelse. Vi tar ut en påminnelseavgift på 50:- samt debiterar 10% i ränta. Påminnelseavgiften kommer på nästa faktura. Har betalning inte inkommit trots påminnelser ges platsen till annan ridande, du måste dock fortfarande betala för den tid du haft platsen, annars skickas fakturan vidare till inkasso. Uppsägning: Platsen i ridgruppen är din tills du väljer att säga upp den skriftligt via mail eller post. Uppsägning ska göras senast fyra veckor innan kommande fakturaperiod startar, annars debiteras du avgiften för hela perioden oavsett om du väljer att rida eller inte. Uppehåll: Om du p.g.a. skada/sjukdom inte kan rida under flera veckor och kan uppvisa läkarintyg, dras de gångerna av på nästkommande faktura. Intyget måste uppvisas i samband med första återbudet för att vi ska göra avdrag. Måste du sluta rida p.g.a. medicinska skäl och kan uppvisa läkarintyg på det betalar vi tillbaka ridavgiften för de gånger som är kvar på perioden. Utebliven: Om du uteblir från din plats under fyra veckor i rad utan att ha meddelat ridskolan förlorar du din plats. Du måste dock fortfarande betala för platsen tills du skickat in en uppsägning enligt gällande uppsägningsregler, eller tills vi hittat en annan elev. Administrationsavgift: Vid återbetalningar eller dubbelbetalda fakturor tas en administrationsavgift om 50:- ut. Ridning utomhus: Ponnylektionerna är utomhus så länge det inte är fruset i marken. Tänk på att alltid klä er efter väder. Har det regnat under veckan är risken stor att banan fortfarande är blöt och lerig.

4 Vinter: Det är alltid minst lika kallt i ridhuset som ute. Vid mycket kallt väder kan extra teorilektioner läggas in. Teoriundervisning: Varje termin kommer ett antal ridlektioner att bytas ut mot teorilektioner, antalet lektioner bestäms av instruktörerna och kan variera mellan olika grupper. Det läggs även in s.k. blockteoripass under en vecka per termin, då du istället för ditt ordinarie pass får välja något av blockteoripassen att gå på. Informationen om teoripassen kommer ut på hemsidan samt sätts upp utanför kontoret/i ponnystallet i god tid innan. Teoripass får inte bytas mot ridpass. Klubb-/minitävlingar: Varje termin arrangerar vi minitävlingar för eleverna på ponnyerna och klubbtävlingar för eleverna på storhästarna. Det finns klasser på alla nivåer, prata med din instruktör för att få veta vilken som passar dig bäst. Tävlingarna anslås i stallet och på hemsidan några veckor innan. Klädsel vid ridning: Du behöver inte skaffa full ridutrustning det första du gör när du börjat rida, det går bra med vanliga kläder och skor till att börja med. Skorna ska ha någon form av klack, typ det som finns på gummistövlar eller kängor. Det är bra om det är lite högre skaft på skorna/stövlarna då det skyddar mot skav. Långbyxor är ett måste, även när det är varmt ute, annars är det lätt att få skav av sadeln. Byxorna ska vara mjuka och bekväma och helst inte i allt för halkiga material. Ha alltid minst kortärmat, aldrig linne, då det är lätt att få skrapsår om man trillar av. Bäst är en långärmad t-shirt även på sommaren. Vanliga regnkläder funkar bra att rida i när vädret kräver. Vantar eller handskar rekommenderas varmt, oavsett årstid. Tunna på sommaren och tjocka eller dubbla på vintern. Vintertid är det lager på lager som gäller för att hålla värmen. Overall eller termobyxor går bra att ha som yttersta lager. Inga halsdukar till häst, ha i stället polotröja eller en buff i halsen. Ha inte heller luva på tröja/jacka. Mössa under hjälmen funkar, så länge den är tunn och inte påverkar passformen på hjälmen. Handskar och hjälm är utrustning som är bra att börja med om man vill köpa egen.

5 Trivsel och säkerhet i samband med din lektion: - För att du ska få ut så mycket som möjligt av dina lektioner hos oss. Kom i tid till din lektion, minst 15 minuter innan utsatt tid, detta för att kunna göra i ordning både dig och hästen så att lektionen kan börja på utsatt tid. Upp- och avsittning ingår i lektionstiden. Alla elever måste ha godkänd hjälm vid ridning/körning och övrig hästhantering (finns att låna) samt skor med klack. Elever på ridlekis/ponnytrim måste ha säkerhetsväst vid all ridning/körning. På storhäst måste alla upp till 18 år ha säkerhetsväst vid hoppning/markarbete och ridning utomhus. Även västar finns att låna. Säkerhetsvästen ska sättas så nära kroppen som möjligt, under tjocka tröjor och jackor för att skydda på bästa sätt. Den ska inte gå längre än till svanskotan men måste täcka revbenen. Långt hår måste sättas upp så det inte blir i vägen och skymmer/stör. Stäng av mobilen! Gäller även medföljande vuxna då det är en säkerhetsrisk att du pratar i telefon under pågående lektion, förutom att det stör lektionen. Alla ridande på ridlekis måste ha en lämplig ledare med dig. Stötta och hjälp ditt barn men ta inte över instruktörens jobb eller instruera från läktaren. Spring och prat på läktaren eller i anslutning till ridbanorna stör lektionen och kan skrämma hästarna. Föräldrar ansvarar för sina barn i stallen. Hela anläggningen är rökfri, rökning hänvisas till platser utanför anläggningen. Fråga mycket, det finns inga frågor som är för små eller på något sätt dumma när man håller på med hästar! Vi är här för att du/ditt barn ska få lära sig allt det fantastiska som samspelet med hästarna innebär!

6 Hästkunskap: Hästarna är levande djur vilket betyder att vi inte alltid kan förutse vad de gör eller hur de kommer att reagera i olika situationer därför är det bra med lite grundläggande hästkunskap. Alla hästar kan både sparkas och bitas, därmed inte sagt att de gör det. Gå aldrig bakom hästen i onödan utan att håll dig bredvid/framför och ha uppsikt på vad hästen gör. Det är viktigt att hålla avstånd mellan hästarna, minst 3-5 meter åt alla håll. Det är inte säkert att hästarna är kompisar med varandra och kan sparka mot varann om de kommer för nära. Låt tyglarna ligga kvar över halsen på hästen när du leder den, och kontrollera att tyglarna inte hänger ner så hästen kan trampa på dem. Håll ca 10 cm under hakan på hästen och var uppmärksam på att den inte försöker smaka på dina fingrar. Även små ponnyer är väldigt starka, låt inte ditt barn leda hästen helt själv, får hästen för sig att gå någonstans kan inte barnen bromsa själva. Ge inte hästarna godis såsom äpplen, morötter, sockerbitar eller knäckebröd utan att fråga instruktören först att det är okej. Vissa hästar kan vara överkänsliga mot något annat än det de ska ha. Om du fått okej att ge godis, lägg det i krubban och ge det inte direkt ur handen, det kan göra att hästarna börjar bitas. När hästen leds på ridbanan ska ledaren gå på insidan, mot mitten av banan, för att inte riskera att bli klämd mellan hästen och staketet/sargen. På hemsidan samt på Facebook hittar du all information om aktiviteter och annat roligt som händer hos oss. Du kan även prenumerera på vår kalender så att du inte missar viktiga datum och aktiviteter.

Du som ej rider på ridskolan utan är medlem med egen häst hittar mer info i slutet av denna text och kan bortse från text som gäller lektionsridning.

Du som ej rider på ridskolan utan är medlem med egen häst hittar mer info i slutet av denna text och kan bortse från text som gäller lektionsridning. Välkommen till Uppsala Ponnyklubb Nedan finns viktig information för dig som medlem, vi ber dig läsa igenom informationen noggrant även om det är mycket text, så att du vet vad som gäller för dig som medlem

Läs mer

(Om barnet rider lektion två gånger i veckan ger vi 15 % rabatt på avgiften)

(Om barnet rider lektion två gånger i veckan ger vi 15 % rabatt på avgiften) HÖSTTERMINEN 2016 När börjar vi? Vi startar vecka 33 och slutar vecka 50. På höstlovet utgår de ordinarie ridlektionerna? Sammanlagt er på terminen.är det 21 stycken lektion Vad kostar det? Vi har två

Läs mer

FAKTURA. Ridpriser för vårterminen 2016 med arbetsrabatt (900 kr) avdragen: 100% 90% 75%

FAKTURA. Ridpriser för vårterminen 2016 med arbetsrabatt (900 kr) avdragen: 100% 90% 75% FAKTURA Ridpriser för vårterminen 2016 med arbetsrabatt (900 kr) avdragen: 100% 90% 75% Hästis 2.400 kr Junior 3.360 kr 3.024 kr 2.520 kr Senior 4.200 kr 3.780 kr 3.150 kr Special grupp 4.800 kr = måndag

Läs mer

Ridpriser för höstterminen 2015 med arbetsrabatt (900 kr) avdragen: 100% 90% 75%

Ridpriser för höstterminen 2015 med arbetsrabatt (900 kr) avdragen: 100% 90% 75% ! FAKTURA Välkommen till höstterminen. Lektionerna börjar måndag 10 augusti och sista lektionsdagen för terminen blir söndag 20 december. Inga lektioner under höstlov då är det andra aktiviteter istället.

Läs mer

Vi har även många interntävlingar och kurser under terminen, håll ögonen öppna på hemsida, FB och anslagstavlan i stallet.

Vi har även många interntävlingar och kurser under terminen, håll ögonen öppna på hemsida, FB och anslagstavlan i stallet. Botkyrka Ridsällskap Höstterminen 2018 Botkyrka Ridsällskap vill med denna information hälsa alla elever tillbaka till en ny och spännande termin. Gruppridningen för vårterminen startar måndag den 13 augusti

Läs mer

Theleborgs. Ordningsregler för. Theleborgs Ryttarsällskap

Theleborgs. Ordningsregler för. Theleborgs Ryttarsällskap Theleborgs Ryttarsällskap Ordningsregler för Theleborgs Ryttarsällskap För att underlätta samarbetet, förebygga olyckshändelser och bevara anläggningen i ett gott skick, har Theleborgs Ryttarsällskap tagit

Läs mer

Theleborgs. Ordningsregler för. För att underlätta samarbetet, förebygga. olyckshändelser och bevara anläggningen i ett gott

Theleborgs. Ordningsregler för. För att underlätta samarbetet, förebygga. olyckshändelser och bevara anläggningen i ett gott Theleborgs Ryttarsällskap Ordningsregler för Theleborgs Ryttarsällskap För att underlätta samarbetet, förebygga olyckshändelser och bevara anläggningen i ett gott skick, har Theleborgs Ryttarsällskap tagit

Läs mer

Informationshäfte för elever och föräldrar på Kils Ryttarförening HT-14

Informationshäfte för elever och föräldrar på Kils Ryttarförening HT-14 Informationshäfte för elever och föräldrar på Kils Ryttarförening HT-14 Praktisk information för elever & föräldrar i lördagsverksamheten * Lektionerna är en timme långa, 30 minuter ridning (inklusive

Läs mer

Klubbtävlingsreglemente. Gäller från och med 1 september 2017

Klubbtävlingsreglemente. Gäller från och med 1 september 2017 Klubbtävlingsreglemente Gäller från och med 1 september 2017 GEMENSAMMA BESTÄMMELSER Lurbo Ridklubbs Klubbtävlingsreglemente uppförs i syfte att skapa en tävlingsmiljö där ryttare, hästar samt funktionärer

Läs mer

Botkyrka Ridsällskap. Vårterminen Minneslista Ridskoleaktiviteter vårterminen 2019

Botkyrka Ridsällskap. Vårterminen Minneslista Ridskoleaktiviteter vårterminen 2019 Botkyrka Ridsällskap Vårterminen 2019 Botkyrka Ridsällskap vill med denna information hälsa alla elever tillbaka till en ny och spännande termin. Gruppridningen för vårterminen startar Måndag den 7 januari

Läs mer

Informationshäfte för elever och föräldrar på Kils Ryttarförening VT-14

Informationshäfte för elever och föräldrar på Kils Ryttarförening VT-14 Informationshäfte för elever och föräldrar på Kils Ryttarförening VT-14 Praktisk information för elever & föräldrar i lördagsverksamheten * Kom i tid inför din ridlektion. Kom minst 5-10 minuter innan

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL DALBY RYTTARFÖRENING & VASAHOLMS RIDSKOLA

VÄLKOMMEN TILL DALBY RYTTARFÖRENING & VASAHOLMS RIDSKOLA VÄLKOMMEN TILL DALBY RYTTARFÖRENING & VASAHOLMS RIDSKOLA I lilla stallet bor: A-ponny: Bonnie B-ponny: Lady, Kryddan, Ranja, Millan C-ponny: Samba, Skipper, Muscot D-ponny: Flora, Miss Häst: Jagaar Alla

Läs mer

Informationsträff 30 augusti 2018

Informationsträff 30 augusti 2018 Välkomna till TRS! Informationsträff 30 augusti 2018 LITE KORT OM FÖRENINGEN Information från TUSS Ordningsregler Den ideella insatsen Vår vision TRS är en välkomnande förening med hög kvalitet på personal,

Läs mer

JULLOVSAKTIVITETER. 23/12 Julklappshoppning. 24/12 Julafton med Julaftonsmorgon i stallet 25/12 Juldagen 26/12 Annandag jul

JULLOVSAKTIVITETER. 23/12 Julklappshoppning. 24/12 Julafton med Julaftonsmorgon i stallet 25/12 Juldagen 26/12 Annandag jul JULLOVSAKTIVITETER 23/12 Julklappshoppning 24/12 Julafton med Julaftonsmorgon i stallet 25/12 Juldagen 26/12 Annandag jul 27/12 Hyr din favorithäst 28/12 Hoppkurs 29/12 Hoppkurs 30/12 Söndag Uteritt 31/12

Läs mer

Hej och välkomna till Vetlandaortens Ryttarförening och Vetlanda Ridsportcenter hösten 2018

Hej och välkomna till Vetlandaortens Ryttarförening och Vetlanda Ridsportcenter hösten 2018 US - Ungdomssektionen De hittar på massa roliga aktiviteter under hela året för alla barn och ungdomar. Kolla in deras del på anslagstavlan för att inte missa nåt! Redan nu har vi planerat in terminens

Läs mer

Bergahästen. Välkommen vårterminen 2015!

Bergahästen. Välkommen vårterminen 2015! Bergahästen Välkommen vårterminen 2015! TERMINEN STARTAR V 3 torsdagen den 15/1. Terminen slutar v.25, onsdagen den 17 juni. Terminen består av 26 ggr, varav 22 lektioner på ordinarie dag samt 2 uteritter

Läs mer

VÅRTERMINEN 2016 VÄLKOMMEN TILL EN NY RIDTERMIN PÅ JUTAGÅRDENS RIDSKOLA HÄLSAS BÅDE NYA OCH "TROGNA" ELEVER. Ridskolestart:

VÅRTERMINEN 2016 VÄLKOMMEN TILL EN NY RIDTERMIN PÅ JUTAGÅRDENS RIDSKOLA HÄLSAS BÅDE NYA OCH TROGNA ELEVER. Ridskolestart: VÄLKOMMEN TILL EN NY RIDTERMIN PÅ JUTAGÅRDENS RIDSKOLA HÄLSAS BÅDE NYA OCH "TROGNA" ELEVER. VÅRTERMINEN 2016 Ridskolestart: Måndagsgrupper v.2 11 januari Tisdagsgrupper v.2 12 januari Onsdagsgrupper v.2

Läs mer

REGLER. Mellösa Ryttarklubb. Inledning

REGLER. Mellösa Ryttarklubb. Inledning REGLER Mellösa Ryttarklubb Inledning Styrelsen har antagit en förenings- och rök/drogpolicy samt regler för vår förening Mellösa Ryttarklubb. Policy och regler ses över årligen och revideras vid behov.

Läs mer

Botkyrka Ridsällskap Höstterminen 2016

Botkyrka Ridsällskap Höstterminen 2016 Botkyrka Ridsällskap Höstterminen 2016 Botkyrka Ridsällskap vill med denna information hälsa alla elever tillbaka till en ny och spännande termin. Gruppridningen för vårterminen startar Måndag den 15 augusti

Läs mer

Botkyrka Ridsällskap. Vårterminen Minneslista vårterminen 2016

Botkyrka Ridsällskap. Vårterminen Minneslista vårterminen 2016 Botkyrka Ridsällskap Vårterminen 2016 Botkyrka Ridsällskap vill med denna information hälsa alla elever tillbaka till en ny och spännande termin. Gruppridningen för vårterminen startar Torsdag den 7 januari

Läs mer

Botkyrka Ridsällskap Höstterminen 2015

Botkyrka Ridsällskap Höstterminen 2015 Botkyrka Ridsällskap Höstterminen 2015 Botkyrka Ridsällskap vill med denna information hälsa alla elever tillbaka till en ny och spännande termin. Gruppridningen för vårterminen startar måndag den 10 augusti

Läs mer

RIDLÄGER Anmäl dig idag! Tämta Ridklubb inbjuder till

RIDLÄGER Anmäl dig idag! Tämta Ridklubb inbjuder till Tämta Ridklubb inbjuder till RIDLÄGER 2016 Anmäl dig idag! Fantastisk upplevelse! Ridning i underbar natur! Träna hoppning och dressyr! Träffa nya hästar och kompisar! Rid och bada i sjön! Ridlägerveckor

Läs mer

OBS! Några grupper har flyttat tid ca 20 minuter var noga med att kolla i HM när just din grupp börjar.

OBS! Några grupper har flyttat tid ca 20 minuter var noga med att kolla i HM när just din grupp börjar. Nyhetsbrev 10 2016-08-13 Hej! Här kommer det sista nyhetsbrevet innan terminsstart. Lite senare än tänkt, men här på Smedstad har det varit fullt ös med allt som skall fixas inför starten. Personalen har

Läs mer

Anmälningsdokument För Höstterminen 2014

Anmälningsdokument För Höstterminen 2014 Anmälningsdokument För Höstterminen 2014 Bälinge Ryttarförening ridskolan@hotmail.com Bemersberg 3 www.balingerf.se 743 82 Bälinge pg. 469 81 46-0 orgnr 817603-1568 DAGS ATT ANMÄLA TILL RIDKURSERNA HÖSTEN

Läs mer

från 4 år och med ridvana minst 1 termin

från 4 år och med ridvana minst 1 termin från 4 år och med ridvana minst 1 termin TID Onsdag-fredag 3-6 december, kl. 17.00 18.15 Lördag unik riddaruppvisning i Uppsala, tid anslås senare. UPPLÄGG På onsdagen kommer ni att rida tillsammans med

Läs mer

DALBY RYTTARFÖRENING hälsar VÄLKOMMEN TILL VÅRTERMINEN 2017 på VASAHOLMS RIDSKOLA

DALBY RYTTARFÖRENING hälsar VÄLKOMMEN TILL VÅRTERMINEN 2017 på VASAHOLMS RIDSKOLA DALBY RYTTARFÖRENING hälsar VÄLKOMMEN TILL VÅRTERMINEN 2017 på VASAHOLMS RIDSKOLA Ridskolan ligger vid väg 11 mellan Dalby-Veberöd. Vänd in vid skylt Torna Hällestad och följ skyltning mot ridskolan. När

Läs mer

Botkyrka Ridsällskap. Vårterminen Minneslista vårterminen 2015

Botkyrka Ridsällskap. Vårterminen Minneslista vårterminen 2015 Botkyrka Ridsällskap Vårterminen 2015 Botkyrka Ridsällskap vill med denna information hälsa alla elever tillbaka till en ny och spännande termin. Gruppridningen för vårterminen startar onsdag den 7 januari

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014 Styrelsen för Nordmalings Ridklubb avger härmed följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret Nordmalings Ridklubb är en ideell förening som är ansluten till Svenska Ridsportförbundet,

Läs mer

Kläder efter väder. Kläder för alla väder

Kläder efter väder. Kläder för alla väder Kläder efter väder Utevistelse varje dag är något som prioriteras i förskolan. Därför är det viktigt att barnen har rätt kläder, så att de kan leka och röra sig utan att bli för varma, kalla eller blöta.

Läs mer

Nyhetsbrev från LARK Nr.1-2013

Nyhetsbrev från LARK Nr.1-2013 Nyhetsbrev från LARK Nr.1-2013 Lammhults Ridklubb Slätthult 360 30 Lammhult Tel:0472-750 44 www.lammhultsridklubb.se lammhultsrk@hotmail.com Ridskolechef Åsa Svensson Tel:0703-47 95 26 Victoria Eriksson

Läs mer

SOMMAR I VIARP Allsvenskläger, EG ponny juli 300 kr kr Ponnyakuten läger, EG ponny juli 300 kr kr

SOMMAR I VIARP Allsvenskläger, EG ponny juli 300 kr kr Ponnyakuten läger, EG ponny juli 300 kr kr SOMMAR I VIARP 2013 Hej alla hästvänner! Nu är det dags att anmäla sig till sommarens olika kurser och läger. I år har vi något för alla så fortsätt läsa och skynda er att anmäla på bifogad blankett till

Läs mer

SUNDBY RIDSKOLA SUNDBY GÅRD 141 91 HUDDINGE

SUNDBY RIDSKOLA SUNDBY GÅRD 141 91 HUDDINGE SUNDBY RIDSKOLA SUNDBY GÅRD 141 91 HUDDINGE VÅREN 15 Sundby Ridklubbs ridskola för barn och ungdom med Svenska Ridsportförbundets kvalitetsmärkning Du är alltid välkommen till vår ridskola o hästarna alla

Läs mer

BORÅS FÄLTRITTKLUBB En mötesplats för alla

BORÅS FÄLTRITTKLUBB En mötesplats för alla BORÅS FÄLTRITTKLUBB En mötesplats för alla Innehåll Ny i stallet sid 3 - Ridskolan - Stallvärdinnor Säkerhet vid ridning & hästhantering sid 3 BFK s hästpolicy sid 4 Stallet hästens hem sid 6 - Hästens

Läs mer

Sommaraktiviteter 2010

Sommaraktiviteter 2010 Sommaraktiviteter 2010 Bodens Ridklubb Bodens Ridkubb anordnar följande aktiviteter under sommaren 2010 1.) Träningsläger dagtid 21-24 juni 2.) Extralektion häst och ponny (kvällstid) 21-24 juni 3.) Helpensionsläger

Läs mer

TEMADAGAR vt-12 Sex temadagar Gå på så många du vill Teori för ridskoleryttare!

TEMADAGAR vt-12 Sex temadagar Gå på så många du vill Teori för ridskoleryttare! TEMADAGAR vt-12 Sex temadagar Gå på så många du vill Teori för ridskoleryttare! RIDSKOLAN INFORMERAR TEMADAGAR - teori På Jutagårdens Ridskola vill vi inte bara prioritera och värdesätta ridning utan även

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE. Styrelsen för Nordmalings Ridklubb avger härmed följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret

VERKSAMHETSBERÄTTELSE. Styrelsen för Nordmalings Ridklubb avger härmed följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 Styrelsen för Nordmalings Ridklubb avger härmed följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret Nordmalings Ridklubb är en ideell förening som är ansluten till Svenska Ridsportförbundet,

Läs mer

www.stjarnholmsrf.se

www.stjarnholmsrf.se www.stjarnholmsrf.se "...Ryttarföreningens och Ridskolans målsättning är att ge bra utbildning i och hästkännedom samtidigt som vi strävar efter en god föreningsanda så att alla känner sig välkomna till

Läs mer

ridläger Sveriges trevligaste ridklubb

ridläger Sveriges trevligaste ridklubb ridläger 2019 Sveriges trevligaste ridklubb Välkommen på ridläger hos oss! Vår vision är att vara Sveriges trevligaste ridklubb. Vi ordnar ridläger för alla intresserade ryttare på alla nivåer på vår anläggning

Läs mer

Verksamhetsenkät 2017

Verksamhetsenkät 2017 Verksamhetsenkät 2017 Enkäten öppen i 4 veckor Mailutskick till medlemmar, före detta medlemmar, kursdeltagare, ridlägerdeltagare 137 svar, varav 112 fullständiga. Alla svar anonyma. 15% av de som svarat

Läs mer

Utbildningsplan Ridskolan Älmhult Linnébygdens Ridklubb

Utbildningsplan Ridskolan Älmhult Linnébygdens Ridklubb Utbildningsplan Ridskolan Älmhult Linnébygdens Ridklubb Hösten 2013 Ruuda Consulting AB Sandra Ruuda Postadress Besöksadress Organisationsnr Telefon Web Ruuda Consulting AB Kungsgatan 13A, Växjö 556789-9629

Läs mer

Grundkunskapsnivå och mål för ridgrupperna på Överby ridskola

Grundkunskapsnivå och mål för ridgrupperna på Överby ridskola Grundkunskapsnivå och mål för ridgrupperna på Överby ridskola Gruppridning med individuellt anpassad ridutbildning All ridutbildning på Överby genomsyras av: * Utveckling, glädje, gemenskap, säkerhets

Läs mer

Vi har i dagarna fått hem två nya storhästar till verksamheten, Didde och Callas som nu börjar slussas in i verksamheten så smått.

Vi har i dagarna fått hem två nya storhästar till verksamheten, Didde och Callas som nu börjar slussas in i verksamheten så smått. 2018-01-24 Linköping Hej! Vilken fantastisk trettondagsafton det blev här på Smedstad när Rolf-Göran Bengtsson gästade oss och höll en fantastisk hoppclinic! Fullt hus var det minst sagt, med närmare 700

Läs mer

Sista dagen kommer lägret att avslutas med en kombinationstävling i både hoppning och dressyr.

Sista dagen kommer lägret att avslutas med en kombinationstävling i både hoppning och dressyr. VÄLKOMMEN TILL SOMMARLOVET OCH RIDLÄGER - BOLLNÄS RIDSÄLLSKAP! LÄGER 1 TRÄNINGSLÄGER MED TÄVLINGSINRIKTNING VECKA 25, 17-20/6 2019, 09.00-16.00, KARIN FREDRIKSSON/MICHAELA HELLSTRÖM Ett träningsläger i

Läs mer

Barnridning. Söndag 29 oktober kl Max 8 deltagare

Barnridning. Söndag 29 oktober kl Max 8 deltagare Barnridning Söndag 29 oktober kl. 13.15-13.45 Max 8 deltagare 30 minuter ridning inklusive uppsittning. För barn i alla åldrar som vill prova på ridning. Du behöver ha stövlar/skor med en liten klack.

Läs mer

SOMMAR I VIARP 2015. Jump Camp 27-29 juli 300 kr + beroende på tränare Dressage Camp 28-30 juli 300 kr + beroende på tränare

SOMMAR I VIARP 2015. Jump Camp 27-29 juli 300 kr + beroende på tränare Dressage Camp 28-30 juli 300 kr + beroende på tränare Hej alla hästvänner! SOMMAR I VIARP 2015 Nu är det dags att anmäla sig till sommarens olika kurser och läger. I år har vi något för alla så fortsätt läsa och skynda er att anmäla på bifogad blankett till

Läs mer

TEMADAGAR. KOSTNAD alla temadagar ingår i ridavgiften, gå på så många du vill. (gäller även för anhöriga)

TEMADAGAR. KOSTNAD alla temadagar ingår i ridavgiften, gå på så många du vill. (gäller även för anhöriga) TEMADAGAR RIDSKOLAN INFORMERAR TEMADAGAR - teori På Jutagårdens Ridskola vill vi inte bara prioritera och värdesätta ridning utan även teorin som vi anser är minst lika viktig för att få en värdefull utbildning.

Läs mer

Sommarlovsaktiviteter 2017

Sommarlovsaktiviteter 2017 Sommarlovsaktiviteter 2017 Här hittar du våra sommarlovs aktiviteter. Följande allmänna regler gäller för alla kurser: Anmälan sker till kontoret, 0765-55 92 72 eller på mail: kungsors.ridklubb@live.se

Läs mer

Höstterminen 2015. www.stjarnholmsrf.se

Höstterminen 2015. www.stjarnholmsrf.se www.stjarnholmsrf.se Stort Tack till er som sponsrat vår nya fina hinder park Coop Forum REAL Gymnasiet KRAFFT Q&T Steel Consulting Natur och Fritid J-O Björk Konsult AB Höstterminen 2015 Höstterminen

Läs mer

Hippo Academy Professionellt System För Ridskolor

Hippo Academy Professionellt System För Ridskolor Hippo Academy Professionellt System För Ridskolor Går ni och funderar över systembyte? Då är det läge att skifta till ett modernt & pålitligt system. Hippo Academy är ridskolans bästa verktyg, efter sina

Läs mer

SUNDBY RIDSKOLA SUNDBY GÅRD 141 91 HUDDINGE

SUNDBY RIDSKOLA SUNDBY GÅRD 141 91 HUDDINGE SUNDBY RIDSKOLA SUNDBY GÅRD 141 91 HUDDINGE HÖSTEN 15 - VÅREN 16 Sundby Ridklubbs ridskola för barn och ungdom med Svenska Ridsportförbundets kvalitetsmärkning Du är alltid välkommen till vår ridskola

Läs mer

2017 på Karlstads Ridklubb 1

2017 på Karlstads Ridklubb 1 2017 på Karlstads Ridklubb 1 Dagridläger På ponny Lördag 17/6 kl. 09.00-16.00 Här är en aktivitet för den unga ryttaren som vill lära sig mer om hästar och ridning. Kursen vänder sig till ponnyryttare

Läs mer

Välkommen till ridskolan

Välkommen till ridskolan Välkommen till ridskolan Ridskolan är en plats att må bra och växa på tillsammans med hästar och människor, hela livet. Vad roligt att du hittat hit! Vi erbjuder ridsport med kvalitet och en bred verksamhet

Läs mer

Välkomna till Enskede Ridskola & Enskede Ridsällskap

Välkomna till Enskede Ridskola & Enskede Ridsällskap Välkomna till Enskede Ridskola & Enskede Ridsällskap Vem gör vad? Enskede Ridskola Hästar Ridinstruktörer Stallpersonal Anläggning & utrustning Allt som krävs för att erbjuda och genomföra ridlektioner

Läs mer

SUNDBY RIDSKOLA SUNDBY GÅRD 141 91 HUDDINGE

SUNDBY RIDSKOLA SUNDBY GÅRD 141 91 HUDDINGE SUNDBY RIDSKOLA SUNDBY GÅRD 141 91 HUDDINGE VÅREN 14 Sundby Ridklubbs ridskola för barn och ungdom med Svenska Ridsportförbundets kvalitetsmärkning Du är alltid välkommen till vår ridskola o hästarna alla

Läs mer

Översikt kurser och läger 2016

Översikt kurser och läger 2016 Översikt kurser och läger 2016 I anslutning till vårterminen: 18/6-21/6 1. Ponnyläger med övernattning, 4 dagar, nivå från Märke 3. 18-19/6 2. Dressyrkurs på häst för både lektions- och privatryttare.

Läs mer

Leksands ridklubb. Att vara medlem i LRK FD Besluts-/Utgivningsdatum Bilagor - Sidor 4. Datum för revisionsändring

Leksands ridklubb. Att vara medlem i LRK FD Besluts-/Utgivningsdatum Bilagor - Sidor 4. Datum för revisionsändring FD 13-04 Utgivare Besluts-/Utgivningsdatum 2013-05-10 Bilagor - Handläggare Revision A Datum för revisionsändring 2015-01-14 Sidor 4 Sändlista Leksands ridklubb Att vara medlem i LRK 2015-01-14 INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL STALLET. Konsten att umgås med hästar på ett säkert sätt

VÄLKOMMEN TILL STALLET. Konsten att umgås med hästar på ett säkert sätt VÄLKOMMEN TILL STALLET Konsten att umgås med hästar på ett säkert sätt Den här guiden är till för dig som precis har börjat i stallet. Den listar saker som kan vara bra att veta för att din, andras och

Läs mer

Lag-SM 2017 ponnydressyr 2-5 november. Täby Ryttarsällskap

Lag-SM 2017 ponnydressyr 2-5 november. Täby Ryttarsällskap Lag-SM 2017 ponnydressyr 2-5 november Täby Ryttarsällskap Välkomna till lag-sm i ponnydressyr 2017! Varmt välkommen till Täby Ryttarsällskap och årets lag-sm i dressyr för ponny den 2-5 november. Vi ser

Läs mer

Info för dig som vill tävla klubbtävling på Lomma Ridklubb

Info för dig som vill tävla klubbtävling på Lomma Ridklubb Tävlingskompendium Info för dig som vill tävla klubbtävling på Lomma Ridklubb 1. Anmälan Inför varje klubbtävling kommer det ut en så kallad proposition på hemsidan, den brukar också sättas upp på anslagstavlan

Läs mer

Höstlovsaktiviteter vecka 44

Höstlovsaktiviteter vecka 44 Höstlovsaktiviteter vecka 44 Vi har höstlovet fullt med roliga kurser och aktiviteter för alla 31/10 MÅNDAG: Tvådagars ponnyhoppkurs 8st kl 08.00-11.30 Pris: 750kr 2 dagar Galoppera-mera-kurs kl 09.30-11.30

Läs mer

SOMMAR I VIARP Hej alla hästvänner!

SOMMAR I VIARP Hej alla hästvänner! Hej alla hästvänner! SOMMAR I VIARP 2016 Nu är det dags att anmäla sig till sommarens olika kurser och läger. Vi har en massa roliga saker att erbjuda så läs vidare och se vilket läger som passar dig bäst.

Läs mer

Viarps Kör och Ridklubb Sommaren 2019

Viarps Kör och Ridklubb Sommaren 2019 Viarps Kör och Ridklubb Sommaren 2019 Välkommen på sommaraktivitet 2019 Nu är det dags att anmäla sig till sommarens olika kurser och läger. Vi har en massa roliga saker att erbjuda så läs vidare och se

Läs mer

Gruppindelning JUNIOR

Gruppindelning JUNIOR GRUNDKURS JUNIOR Grundkursen vänder sig till barn från 6 år och uppåt. Inga förkunskaper krävs. Lektionen är 45 min och består av en hälft ridning med vuxen som ledare och en hälft teori. GRUND2KURS Här

Läs mer

Nyhetsbrev Bälinge Ryttarförening

Nyhetsbrev Bälinge Ryttarförening Nyhetsbrev Bälinge Ryttarförening December 2013 Hej! Nu börjar höstterminen att närma sig sitt slut och förberedelser för jullovets aktiviteter och vårterminens ridning pågår för fullt. Dessutom lanseras

Läs mer

VIKTIG INFORMATION till alla som vill vara med och tävla på Djursholms ridklubbs interntävlingar

VIKTIG INFORMATION till alla som vill vara med och tävla på Djursholms ridklubbs interntävlingar Reviderad 171121 VIKTIG INFORMATION till alla som vill vara med och tävla på Djursholms ridklubbs interntävlingar Medlem För att tävla på klubbens interntävlingar måste du vara medlem i DRK och om du inte

Läs mer

TRÄNINGSELEV VID UPK VAD INNEBÄR DET?!

TRÄNINGSELEV VID UPK VAD INNEBÄR DET?! TRÄNINGSELEV VID UPK VAD INNEBÄR DET?! Följande elever har möjlighet att få förmånen att bli förberedande träningselever respektive träningselever vid Uppsala Ponnyklubb: - Elev som rider i lägst P6 men

Läs mer

SAMMANSTÄLLNING ENKÄT 2018

SAMMANSTÄLLNING ENKÄT 2018 1 SAMMANSTÄLLNING ENKÄT 2018 HUR VILL DU ATT RIDSKOLAN SKALL UTVECKLAS I FRAMTIDEN? Antal enkäter som lämnats in: 12 st ålder 7 11 år 4 st ålder 19 23 år 3 st ålder 40 + 2 st (1 förälder) ålder N/A (ej

Läs mer

www.stjarnholmsrf.se Välkommen till Höstterminen 2012 Höstterminens ridlektioner börjar måndag 6 augusti

www.stjarnholmsrf.se Välkommen till Höstterminen 2012 Höstterminens ridlektioner börjar måndag 6 augusti www.stjarnholmsrf.se Välkommen till Höstterminen 2012 Höstterminens ridlektioner börjar måndag 6 augusti Ideellt arbete SRF är en ideell förening som är beroende av medlemmarnas insatser. Vi behöver fler

Läs mer

JULENS AKTIVITETER 2014

JULENS AKTIVITETER 2014 JULENS AKTIVITETER 2014 BLANDAT PONNY HÄST PRIVATLEKTION Välkommen till stallet VARJE DAG!! On 24 Juliga dagar i stallet! To 25 Fr 26 Lö 27 2 5 2 5 Barnkurs de små Julkurs för de små!! Ridning och pyssel

Läs mer

Överby Ridskola -ridskolan för hela familjen

Överby Ridskola -ridskolan för hela familjen Infoblad nr 1 2016/2017 Överby Ridskola -ridskolan för hela familjen Verksamheten på Överby Överby Hästsportförening hä1sar dig välkommen till Överby ridskola. Terminen börjar 8 augusti och slutar 17 juni.

Läs mer

INNEHÅLL... Sidan Telefonlista... 7 Manusstopp nästa stallnytt... 8 Medlems och anläggningsavgift BRK

INNEHÅLL... Sidan Telefonlista... 7 Manusstopp nästa stallnytt... 8 Medlems och anläggningsavgift BRK INNEHÅLL... Sidan Från Elli 2 Från styrelsen 3-4 Från BACCUS 5 Ridpriser 2012 6 Telefonlista... 7 Manusstopp nästa stallnytt... 8 Medlems och anläggningsavgift BRK 2012... 8 HEJ ALLA GLADA MEDLEMMAR I

Läs mer

"Vår budget har varit för tuff"

Vår budget har varit för tuff Page 1 of 5 LUDVIKA Publicerad 2015-08-07, 08:20 "Vår budget har varit för tuff" Page 2 of 5 Page 3 of 5 Tongångarna är positiva på Ludvika ridklubb efter kultur- och fritidsnämndens förslag att utöka

Läs mer

TEMADAGAR. alla temadagar ingår i ridavgiften, gå på så många du vill. (gäller även för föräldrar)

TEMADAGAR. alla temadagar ingår i ridavgiften, gå på så många du vill. (gäller även för föräldrar) TEMADAGAR RIDSKOLAN INFORMERAR TEMADAGAR - teori På Jutagårdens Ridskola vill vi inte bara prioritera och värdesätta ridning utan även teorin som vi anser är minst lika viktig för att få en värdefull utbildning.

Läs mer

Rätt rustad KLÄDD FÖR STALLJOBB. Varken hästens eller ryttarens utrustning behöver kosta skjortan men den måste passa, vara hel och säker.

Rätt rustad KLÄDD FÖR STALLJOBB. Varken hästens eller ryttarens utrustning behöver kosta skjortan men den måste passa, vara hel och säker. Rätt rustad Varken hästens eller ryttarens utrustning behöver kosta skjortan men den måste passa, vara hel och säker. Vad det gäller den personliga skyddsutrustningen som fi nns måste den uppfylla de säkerhetskrav

Läs mer

Vårterminen 2013. www.stjarnholmsrf.se. Årsmöte söndag 17 feb kl. 15.00 i Cafeterian Alla varmt välkomna. Välkommen till

Vårterminen 2013. www.stjarnholmsrf.se. Årsmöte söndag 17 feb kl. 15.00 i Cafeterian Alla varmt välkomna. Välkommen till www.stjarnholmsrf.se Välkommen till Vårterminen 2013 Vårterminens ridlektioner börjar onsdag 2 januari Årsmöte söndag 17 feb kl. 15.00 i Cafeterian Alla varmt välkomna Ideellt arbete SRF är en ideell förening

Läs mer

Askims Fältrittklubb AFRK

Askims Fältrittklubb AFRK Välkommen till Askims Fältrittklubb AFRK Här kommer information om Askims Fältrittklubb till dig som medlem. Spara detta informationshäfte! Det innehåller viktig information om klubben och anläggningen.

Läs mer

SOMMAR I VIARP Hej alla hästvänner!

SOMMAR I VIARP Hej alla hästvänner! Hej alla hästvänner! SOMMAR I VIARP 2018 Nu är det dags att anmäla sig till sommarens olika kurser och läger. Vi har en massa roliga saker att erbjuda så läs vidare och se vilket läger som passar dig bäst.

Läs mer

SOMMAR I VIARP Hej alla hästvänner!

SOMMAR I VIARP Hej alla hästvänner! Hej alla hästvänner! SOMMAR I VIARP 2017 Nu är det dags att anmäla sig till sommarens olika kurser och läger. Vi har en massa roliga saker att erbjuda så läs vidare och se vilket läger som passar dig bäst.

Läs mer

Leksands Ridklubb. Att vara medlem i LRK

Leksands Ridklubb. Att vara medlem i LRK Leksands Ridklubb Att vara medlem i LRK Innehållsförteckning 1 Inledning 1 2 Förmåner 1 2.1 Medlemstidningen Häst & Ryttare 1 2.2 Olycksfallsförsäkring 1 2.3 Delta i aktiviteter 1 2.4 Nyttja anläggningen

Läs mer

Välkommen att stödja Väsby Ridklubb

Välkommen att stödja Väsby Ridklubb Välkommen att stödja Väsby Ridklubb RIDKLUBBEN SOM SÄTTER HÄSTEN OCH ELEVEN I CENTRUM Väsby Ridklubb erbjuder ridutbildning i naturskön miljö vid Mälaren. Vi vänder oss till alla åldrar på olika nivåer.

Läs mer

IDROTTSLYFTET. Nu är det dags att söka! SENAST 5 MAJ

IDROTTSLYFTET. Nu är det dags att söka! SENAST 5 MAJ IDROTTSLYFTET Nu är det dags att söka! SENAST 5 MAJ Har ni en kul idé för er ridklubb? Vi vill att så många som möjligt ska rida så länge som möjligt gärna hela livet! Hur ser det ut på er ridklubb? Har

Läs mer

Viarps Kör och Ridklubb Julen 2015

Viarps Kör och Ridklubb Julen 2015 Viarps Kör och Ridklubb Julen 2015 Välkommen på Julbazar Nu närmar sig vintern och förhoppningsvis får vi lite snö till Jul! En vit jul är något extra. Hästarna frustar så härligt med sina iskristaller

Läs mer

Höstlovsaktiviteter vecka 44

Höstlovsaktiviteter vecka 44 Höstlovsaktiviteter vecka 44 Vi har höstlovet fullt med roliga kurser och aktiviteter för alla 29/10 MÅNDAG: Galoppkurs galoppera mera. Kl. 08.00-11.30 Pris: 350 kr Igenridning, sth + några ponny kl 09.00

Läs mer

SPONSORBLAD FÖR VKRK

SPONSORBLAD FÖR VKRK SPONSORBLAD FÖR VKRK Hur vill ni synas i en av Landskronas största idrottsföreningar och Sveriges bästa ridskola? Viarps kör- och ridklubb är en ideell förening som grundades 1972. Under åren har föreningen

Läs mer

AVTAL (MALL) för förening som samverkar med extern ridskola

AVTAL (MALL) för förening som samverkar med extern ridskola 1 AVTAL (MALL) för förening som samverkar med extern ridskola Viktig information Svenska Ridsportförbundet har tagit fram en avtalsmall /typavtal som bygger på LOK-stödsnämndens praxis i liknande ärenden.

Läs mer

Utbildningsplan Vimmerbyortens ryttarförening

Utbildningsplan Vimmerbyortens ryttarförening Utbildningsplan Vimmerbyortens ryttarförening På Ryttargården tar vi emot elever på alla nivåer från nybörjare till tävlingsryttare. Vårt motto är att erbjuda en hög kvalité på ridutbildningen med utbildade

Läs mer

Överby Ridskola -ridskolan för hela familjen

Överby Ridskola -ridskolan för hela familjen Verksamheten på Överby Infoblad nr 1 2018/2019 Överby Ridskola -ridskolan för hela familjen Överby Hästsportförening hä1sar dig välkommen till Överby ridskola. Terminen börjar 6 augusti och slutar 15 juni.

Läs mer

Kom och testa på fenomenet SHOWING. Direktimporterat från England. (med medföljande domare)

Kom och testa på fenomenet SHOWING. Direktimporterat från England. (med medföljande domare) Kom och testa på fenomenet SHOWING Direktimporterat från England (med medföljande domare) Tycker du att det är tråkigt att man bara kan tävla i hoppning eller dressyr? Vill du ha en gren till? Eller gillar

Läs mer

TEMADAGAR RIDSKOLAN INFORMERAR

TEMADAGAR RIDSKOLAN INFORMERAR TEMADAGAR RIDSKOLAN INFORMERAR TEMADAGAR - teori På Jutagårdens Ridskola vill vi inte bara prioritera och värdesätta ridning utan även teorin som vi anser är minst lika viktig för att få en värdefull utbildning.

Läs mer

Lyckåbrevet Nr

Lyckåbrevet Nr Lyckåbrevet Nr 1.2016 En informationsbroschyr från KLRK Ordförande har ordet Hjärtligt välkomna till en ny termin på KLRK hösten 2016! Alla är välkomna till oss på KLRK; nya och gamla medlemmar, nybörjare

Läs mer

Hösttermin

Hösttermin Hösttermin 2019 www.stjarnholmsrf.se Ideell förening Stjärnholms RF, som driver ridskolan, är en ideell förening så du som medlem har stor möjlighet att påverka t ex avgifter för ridlektion verksamheten.

Läs mer

Nyhetsbrev Bälinge Ryttarförening

Nyhetsbrev Bälinge Ryttarförening Nyhetsbrev Ryttarförening Februari 2013 Hej alla BäRFare! Nu har vårterminen dragit igång för fullt med den vanliga verksamheten men även med en hel del nya inslag! Ett säkert sätt att hålla sig uppdaterad

Läs mer

Stallnytt Information m.m. för dig som är medlem i BRK

Stallnytt Information m.m. för dig som är medlem i BRK Stallnytt Information m.m. för dig som är medlem i BRK Nummer 4 2008 INNEHÅLL.................. Sidan Rapport från ridskolan............ 2 Vikarie i vår.................. 2 Hyra häst i jul..................

Läs mer

Gilla oss på facebook!

Gilla oss på facebook! Gilla oss på facebook! Hej och välkommen till en ny danstermin hos oss på DF Studio Danza! Terminen startar vecka 36, dvs måndag till söndag. Innan du gör din anmälan är det viktigt att du läser igenom

Läs mer

Pakethoppning. Anmälan via hemsidan Gå in på fliken Anslagstavlan - jullovsaktiviteter. Du kan även maila

Pakethoppning. Anmälan via hemsidan   Gå in på fliken Anslagstavlan - jullovsaktiviteter. Du kan även maila Pakethoppning Lördag den 23 december med samling kl 10.00 klasser/höjder: o 40 cm, bed. A (endast rättuppstående hinder) o 50 cm, bed. A o 60 cm, bed. A o 70 cm, bed A häst, bed A:0+A:0 ponny o 80 cm,

Läs mer

Pakethoppning. Söndagen den 22 december med samling kl 09.00

Pakethoppning. Söndagen den 22 december med samling kl 09.00 Pakethoppning Klasser/höjder: Söndagen den 22 december med samling kl 09.00 o 40 cm, bed. Clear Round o 50 cm, bed. Clear Round o 60 cm, bed. Clear Round o 70 cm, Ponny bed. A:0+A:0 Häst bed. Clear Round

Läs mer

RIDLÄGER 2019 Bjärkhults Gård

RIDLÄGER 2019 Bjärkhults Gård ` RIDLÄGER 2019 Bjärkhults Gård Foto: Equine by Wengdahl VÄLKOMMEN! Måndagen den 8:e Juli är du välkommen till Bjärkhults Gård för sommarens ridläger! På Bjärkhults Gård erbjuder vi ridläger med inriktning

Läs mer

TEMADAGAR RIDSKOLAN INFORMERAR

TEMADAGAR RIDSKOLAN INFORMERAR TEMADAGAR RIDSKOLAN INFORMERAR TEMADAGAR - teori På Jutagårdens Ridskola vill vi inte bara prioritera och värdesätta ridning utan även teorin som vi anser är minst lika viktig för att få en värdefull utbildning.

Läs mer

Nyhetsbrev från LARK Nr

Nyhetsbrev från LARK Nr Nyhetsbrev från LARK Nr.1-2014 Lammhults Ridklubb Slätthult 360 30 Lammhult Tel:0472-750 44 www.lammhultsridklubb.se lammhultsrk@gmail.com Ridskolechef Åsa Svensson Tel:0703-47 95 26 Tina Bloom 0705-39

Läs mer

STUDIEPLAN. Pedagogik för ridlärare STRÖMSHOLMSMETODEN

STUDIEPLAN. Pedagogik för ridlärare STRÖMSHOLMSMETODEN STUDIEPLAN Pedagogik för ridlärare STRÖMSHOLMSMETODEN Boken Pedagogik för ridlärare passar bra att läsa i studiecirkel. Därför har vi sammanställt en studieplan med diskussionsfrågor för varje kapitel.

Läs mer