Vattengympa start 26 januari! Anmälan kommer ut i början på januari och den blir i varmvattenbassängen på Ekbacka som vanligt.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Vattengympa start 26 januari! Anmälan kommer ut i början på januari och den blir i varmvattenbassängen på Ekbacka som vanligt."

Transkript

1 Trikumo program 2011 Personalklubben Trikumo vänder sig till dig som är anställd på minst 40% i Borgholms kommun, Borgholm Energi samt Ölands Kommunalförbund. Trikumo står för Trivsel, Kultur och Motion. Här kommer årets program som innehåller just det; blandade aktiviteter, resor höst- och vårjakt, tävlingar och mycket mer. Inbjudan till alla våra aktiviteter, information om exakta tider och prisuppgifter kommer att läggas ut på Trikumo s hemsida. MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR! JANUARI Vattengympa start 26 januari! Anmälan kommer ut i början på januari och den blir i varmvattenbassängen på Ekbacka som vanligt. Yoga start 11 januari! Även yogan som började i höstas fortsätter till våren på Krongården. Anmälan ligger ute nu. Innebandy start 13 januari! Innebandyn fortsätter i Viktoriahallen torsdagar Klubbor finns att låna. Vårjakten! Anmälan kommer ut i januari, så håll ögonen öppna! Vårjakten startar 1 februari och avslutas den 15 maj. Allt om vårjakten finns på hemsidan.

2 FEBRUARI After Work på Harrys i Borgholm Häng med till Harrys på After Work 17/2 och umgås, ha kul och spela bowling ihop! MARS SPA-resa mars När året är som tråkigast och man längtar efter värme, ljus och våren igen så ordnar vi en härlig SPA-resa! Något trevligt att se fram emot! Avresa lördag 12 mars Löttorp, Åkerbo el Borgholm, OKQ Träffpunkten Kalmar, Rasta Besök och guidad visning av marinmuseum i Karlskrona Lunch i Karlskrona Incheckning Ronneby Brunn 15.00

3 Efter incheckningen har du fri tid på hotellet och fri tillgång till spa-anläggningen. Här kan du bland annat njuta och bada i den 34 -gradiga poolen, slappna av i bubbelpoolen både ute och inne och bada bastu. Träningspass och aktiviteter ingår i mån av plats. Middag lördag kväll på hotellet ca Priset är 1430 kr / anställd med del i dubbelrum samt frukost. (Enkelrum 1770kr / anställd). Betalning via löneavdrag i mars. I priset ingår buss tur och retur, guidad visning av marinmuseum och lunch i Karlskrona, 2-rätters middag på kvällen på hotellet (exkl. dryck) hotell övernattning med frukost buffé samt fri tillgång till SPA-anläggningen. Badrock, handduk och tofflor ingår. En depositionsavgift på 20 kr/p lämnas i receptionen för klädskåpen. Se hemsidan för alla spa-behandlingar, dessa måste bokas i förväg. Hemresa söndag 13 mars Frukost och egen tid på hotellet. Utcheckning Kalmar Träffpunkten Borgholm Löttorp Du som anställd får ta med 1 person som reser till fullpris 1630 kr/p för del i dubbelrum. Enkelrum 1970 kr/p. Ingen väntelista. Observera att din bokning är bindande! Ingen återbetalning vid avbokning Läkarintyg krävs för ev. avbokning. Viss återbetalning vid avbokning med läkarintyg. För all info om hotell, spa och behandlingar;

4 Travkväll V65 och Dagens Dubbel på Kalmartravet 4 mars Välkommen till Kalmartravet och en helkväll med guidning på stallbacken, middag samt V65 och dagens dubbel. Buss avgår från: Löttorp Åkerbo el Borgholm, OKQ Träffpunkten Ankomst Travet Guidad tur startar Middag med förrätt, varmrätt, kaffe och kaka. Hemresa från Kalmartravet ca Pris / anställd 350 kr betalas via löneavdrag i mars. I priset ingår buss tur och retur, entré, guidning, program och middag (dryck ingår ej). Anmälan är bindande. Du som anställd är välkommen att ta med dig 1 person som betalar fullpris 500 kr. MAJ Lär känna ditt Öland resa norra Öland Planerar för bussresa på norra Öland i början på maj. Jim Rudolfsson följer med och guidar och berättar om intressanta platser. Anmälan och reseinformation kommer ut senare under våren.

5 A Night At The Opera en hyllning till Queen! Kalmarsalen 14 maj Succén och hyllningen till bandet Queen fortsätter och året 2011 har redan ett flertal utsålda konserter! Queenfans världen över hyllar musikalen som är en given hitkavalkad med Johan Boding & Night of Queen Band & Choir. A Night At The Opera är även namnet på Queens klassiska album från 1975 med bl a Bohemian Rhapsody. Hela skivan framföres i sin helhet under showens första del. Efter pausen följer en dryg timma fylld av Hits från Hela showen är ca 2,5 timme lång. Buss avgår från; Löttorp, Åkerbo el Borgholm, OKQ Träffpunkten Föreställningen börjar och bussen kör hem direkt efter föreställningen. Exakt plats och tid meddelas senare. Pris/anställd 225 kr, betalning via löneavdrag i maj. I priset ingår buss tur och retur, biljett till föreställningen (platser på mittparkett) samt programblad. Du som anställd får gärna ta med dig en (1) person som betalar fullpris 425 kr. Anmälan med namn, förvaltning, persnr samt telefon senast 28 mars till Silverstrands tfn Prisutdelning vårjakten 30 maj! Vi bjuder på dricka, bröd och korvgrillning som vanligt vid Sjöstugan i Borgholm. Titta förbi och hämta lagets pris! OBS! Håll reda på vad laget heter och vilka som hämtar! Hämta gärna lagets alla priser samtidigt, det underlättar en hel del!

6 SEPTEMBER Start innebandy! Innebandy börjar igen en kväll i veckan i Viktoriahallen. Start vattengympa! Vattengympan börjar 14/9 igen i varmvattenbassängen på Ekbacka med Ylva. Nyhet! Två pass varje onsdagskväll! Anmälan kommer i början på september. Start Yoga! Förhoppningsvis fortsätter yogan även i höst om intresse samt bra lokal finns. Slottsfesten fredag 2 september Slottet är bokat! Efter förra årets succé så kör vi så det ryker i år igen! Underhållning och mer info kommer senare! Start Höstjakten 15 september Nu börjar höstjakten igen! Var med och anmäl er till Tina Petersson. Hälsoveckan september Årets hälsoveckan inleds med Kommunmästerskapet i golf söndag 18/9. Veckan bjuder på massor av prova på aktiviteter, massage och mycket annat som går i hälsans tecken! Veckan avslutas med en arrangerad gemensam cykelrunda eller eventuellt brännbollsturnering lördagen den 24/9. Hälsoveckans program skickas ut till alla arbetsplatser, mail och finns på hemsidan i början på augusti!

7 OKTOBER/NOVEMBER VIDA Vi planerar för fler trevliga utställningar och guidningar på VIDA, både i oktober och november. NOVEMBER Stockholmsmässan november Hälsomässan Det Goda Köket & Båtmässan Vi anordnade en resa till Stockholmsmässan hösten 2010 och den blev en succé, alla var jättenöjda. Därför vågar vi oss på resan i år igen och hoppas att fler följer med! Resa med buss och övernattning på hotell. Direkt till mässan dag ett och dag två spenderar du som du vill innan bussen går hem på eftermiddagen. Hälsomässan visas samtidigt som Matmässan och Båtmässan. Travkväll 4 november Bussresa tur och retur med guidning på stallbacken, middag och V65 samt Dagens Dubbel. Anmälan i höst. Julmässa Astrid Lindgrens Värld Resa över dagen med buss till Astrid Lindgrens Värld. Buss och entré ingår i priset. Anmälan senare i höst.

8 DECEMBER Inlämning & prisutdelning höstjakten Lagets individuella samt sammanräknade poäng ska lämnas in. Datum och tid för prisutdelning kommer i december. Julbord Vi planerar för julbord för alla anställda. Plats ej bestämt. Adventskalender Se om just Ditt namn blir draget på hemsidan, i så fall vinner du ett litet pris! MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR! Håll dig uppdaterad via Trikumo s hemsida samt via din kommun-mail. Med förhoppning om ett lika trevligt och händelserikt 2011!

Personalföreningen Trikumo vänder sig till dig som är anställd på minst 40% i Borgholms kommun, Borgholm Energi samt Ölands Kommunalförbund.

Personalföreningen Trikumo vänder sig till dig som är anställd på minst 40% i Borgholms kommun, Borgholm Energi samt Ölands Kommunalförbund. Trikumo program 2011 Personalföreningen Trikumo vänder sig till dig som är anställd på minst 40% i Borgholms kommun, Borgholm Energi samt Ölands Kommunalförbund. Trikumo står för Trivsel, Kultur och Motion.

Läs mer

Program 2010 Trikumo MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR! Hälso- och klimatjakten Fortsätter under våren och avslutas den 16 maj.

Program 2010 Trikumo MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR! Hälso- och klimatjakten Fortsätter under våren och avslutas den 16 maj. Trikumo Hej! vänder sig till dig som är anställd på minst 40% inom kommunen, Borgholm Energi samt Ölands Kommunalförbund. Vi har planerat mycket inför 2010! Här kan ni läsa om alla våra aktiviteter, resor

Läs mer

MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR!

MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR! Trikumo Hej! vänder sig till dig som är anställd på minst 40% inom kommunen, Borgholm Energi samt Ölands Kommunalförbund. Mer information om exakta tider och prisuppgifter kommer senare på Trikumo s hemsida.

Läs mer

Vattengympa start 26 januari! Anmälan kommer ut i början på januari och den blir i varmvattenbassängen på Ekbacka som vanligt.

Vattengympa start 26 januari! Anmälan kommer ut i början på januari och den blir i varmvattenbassängen på Ekbacka som vanligt. Trikumo program 2011 Personalklubben Trikumo vänder sig till dig som är anställd på minst 40% i Borgholms kommun, Borgholm Energi samt Ölands Kommunalförbund. Trikumo står för Trivsel, Kultur och Motion.

Läs mer

Inbjudan till dansvecka 25/8 30/8-2014!

Inbjudan till dansvecka 25/8 30/8-2014! Inbjudan till dansvecka 25/8 30/8-2014 Vi i föreningen DansGlada Fötter i Kiruna har härmed nöjet att bjuda in er till en hel vecka med dans Under veckan erbjuder vi allt i från nybörjarkurs i bugg och

Läs mer

SPA- och hälsoresa till estniska Pärnu 7 dagar eller 9 dagar

SPA- och hälsoresa till estniska Pärnu 7 dagar eller 9 dagar 04220 25 96 / 070623 37 60 Harmoni och balans, inspiration och nystart, vila och positiva upplevelser det är spa! SPA- och hälsoresa till estniska Pärnu 7 dagar eller 9 dagar Följ med Asplunds Buss på

Läs mer

Följ med och heja fram Larz Kristerz i Dansbandskampen i Sveriges Television, lördag 1 november 2008.

Följ med och heja fram Larz Kristerz i Dansbandskampen i Sveriges Television, lördag 1 november 2008. Följ med och heja fram Larz Kristerz i Dansbandskampen i Sveriges Television, lördag 1 november 2008. Älvdalens kommun är Larz Kristerz huvudsponsor. Vi har tagit fram svarta T-shirts med gult tryck, både

Läs mer

INBJUDAN TILL RIKSSTÄMMA 2011

INBJUDAN TILL RIKSSTÄMMA 2011 2011-02-21 Till FMCK Riksstyrelse, hedersledamöter i FMCK RF, samtliga kårer, valberedning samt revisorer INBJUDAN TILL RIKSSTÄMMA 2011 FMCK Värmland har tillsammans med FMCK Riksförbund äran att inbjuda

Läs mer

Polen runt - 8 dagar 12 augusti

Polen runt - 8 dagar 12 augusti 2018 Polen runt - 8 dagar 12 augusti Warszawa Välkommen med på vår sommarresa 2018. Vi väljer att resa till Polen och till huvudstaden Warszawa. Vi hinner även med ett besök i staden Krakow. Polen har

Läs mer

finns Som respektive snabbt som Ingmar Olsson .se

finns Som respektive snabbt som Ingmar Olsson .se Sommarens resor 2016 Semester! Koppla av och njut av er ledighet. Vi hoppas att det finns något som skall passa just Dig i årets reseprogram. Som vanligt samordnar Fritid LSS resan i era respektive kommuner.

Läs mer

KULTUR VÄRMLAND VÅRENS PROGRAM 2019

KULTUR VÄRMLAND VÅRENS PROGRAM 2019 KULTUR VÄRMLAND VÅRENS PROGRAM 2019 Enligt tidigare utskick: Fredagen den 25 januari kl. 19.00 Opera på bio i Skoghalls Folkets Hus, gå två betala för en (240 kr) Anmälan till Ingvar Johansson tel. 073

Läs mer

Ta dina affärer till nya höjder!

Ta dina affärer till nya höjder! 26-28 September 2019 Ta dina affärer till nya höjder! Ett perfekt event för företagare att mötas på för att skapa nya kontakter, göra affärer, ladda batterierna och ha kul tillsammans. Skapa nya affärskontakter

Läs mer

SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till "Temaresa Vin 2017". Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/

SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till Temaresa Vin 2017. Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/ SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till "Temaresa Vin 2017". Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/9 2017. Ungerns huvudstad Budapest består av två stadshalvor. Dessa var

Läs mer

N O R D I C P A C K A R D O W N E R S C L U B V A R B E R G - S W E D E N. You can tell it s a PACKARD from here

N O R D I C P A C K A R D O W N E R S C L U B V A R B E R G - S W E D E N. You can tell it s a PACKARD from here 4 0 1971 2011 N O R D I C P A C K A R D O W N E R S C L U B 4 0 t h A N N I V E R S A R Y * J U N E 3 0 - J U L Y 3, 2 0 1 1 V A R B E R G - S W E D E N You can tell it s a PACKARD from here V Ä L K O

Läs mer

Vad gör ni den 26:e till 30:e september?

Vad gör ni den 26:e till 30:e september? Vad gör ni den 26:e till 30:e september? För en tid sedan träffade jag Claes Claesson, f.d. mycket erkänd krögare i Karlstad, som numera tillsammans med hustrun Titti bl.a. arrangerar Njutningsresor se

Läs mer

Östersjön runt Baltikum och Polen

Östersjön runt Baltikum och Polen Östersjön runt Baltikum och Polen Följ med och upptäck; Estland-Lettland-Litauen-Polen den 9 17 maj 2014 Rundresa från Öland/Kalmar via Stockholm Tallinn - Riga - Vilnius - Warmia/Mazurien- Gdansk/Gdynia

Läs mer

Vi fick ett vykort från Vasatorps Golfklubb med en lockande inbjudan och naturligtvis nappade vi på den eftersom detta är en av landets bästa banor.

Vi fick ett vykort från Vasatorps Golfklubb med en lockande inbjudan och naturligtvis nappade vi på den eftersom detta är en av landets bästa banor. Golf i Helsingborg Vi fick ett vykort från Vasatorps Golfklubb med en lockande inbjudan och naturligtvis nappade vi på den eftersom detta är en av landets bästa banor. Sedan invigningen 1974 har klubben

Läs mer

ARRANGÖRER: VISIT FALUN BORLÄNGE AB SVENSKA SJUKVÅRDSANSTÄLLDAS IDROTTSFÖRBUND (SSIF)

ARRANGÖRER: VISIT FALUN BORLÄNGE AB SVENSKA SJUKVÅRDSANSTÄLLDAS IDROTTSFÖRBUND (SSIF) - 1 - (8) ARRANGÖRER: VISIT FALUN BORLÄNGE AB SVENSKA SJUKVÅRDSANSTÄLLDAS IDROTTSFÖRBUND (SSIF) - 2 - Ett öppet riksmästerskap innebär att även andra anställda inom den offentliga sektor, ex anställda

Läs mer

FJÄLLVECKA 6-13 mars 2011 Hotell Tänndalen. Tänndalen, Härjedalen

FJÄLLVECKA 6-13 mars 2011 Hotell Tänndalen. Tänndalen, Härjedalen FJÄLLVECKA 6-13 mars 2011 Hotell Tänndalen Tänndalen, Härjedalen Välkommen till Frisksportarnas fjällvecka! Den 6 13 mars 2011 (söndag - söndag) åker vi till Hotell Tänndalen i Härjedalen. Hotellet har

Läs mer

Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april

Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Andalusien. Den 9-16 april

Läs mer

INBJUDAN IPA VÅRMÖTE OCH SEKTIONENS 60-ÅRSJUBILEUM

INBJUDAN IPA VÅRMÖTE OCH SEKTIONENS 60-ÅRSJUBILEUM 1 INBJUDAN IPA VÅRMÖTE OCH SEKTIONENS 60-ÅRSJUBILEUM International Police Association Sektion Sverige och IPA Region Syd har glädjen att bjuda in till Sektionsstyrelsemöte/ Vårmöte och 60 års-jubileum

Läs mer

Varberg 23-30 juli 2011

Varberg 23-30 juli 2011 Veckodag Datum Namn Lördag 23 juli Uppstartsdagen Söndag 24 juli Kunskap- Omvärld- & Demokratidagen (KOD) Måndag 25 juli Skapardagen Tisdag 26 juli Upplevelsedagen Onsdag 27 juli Tävlingsdagen-Mix Torsdag

Läs mer

Bornholms 2-dagars. 25-27 oktober 2013. Sunnergrens AB mobil 0708-629802. Alternativ A: BUSSRESA

Bornholms 2-dagars. 25-27 oktober 2013. Sunnergrens AB mobil 0708-629802. Alternativ A: BUSSRESA Sunnergrens AB mobil 0708-629802 Karstorpsvägen 164 tel 0431-75268 26942 Båstad E-mail:allan.sunnergren@lindasagard.se Bankgiro 558-1475 Bankkonto 6730-275646122 Du inbjudes till den 23:e resan till Bornholms

Läs mer

Vi är: Mats, Christer och Peter på PETERS BUSS AB

Vi är: Mats, Christer och Peter på PETERS BUSS AB Tack alla vänner som åkte med oss i år Vi önskar er en God Jul och ett Gott Nytt År Vi är: Mats, Christer och Peter på PETERS BUSS AB Jag hoppas att ni har trivts riktigt bra på våra resor, fått lite avkoppling,

Läs mer

ÅRETS ARTÈGOEVENT! GALA SHOW INSPIRATION WORKSHOP MIDDAG PARTY

ÅRETS ARTÈGOEVENT! GALA SHOW INSPIRATION WORKSHOP MIDDAG PARTY ÅRETS ARTÈGOEVENT! Inspireras av en unik Artègoshow med internationella topstylister. Ta chansen att vidareutbilda dig i olika workshops Upplev fantastiska Rom med Artègokollegor från hela världen. Vi

Läs mer

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009,

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Flyg: Med Ryan Air från Skavsta flygplats (Nyköping) 22/4 Skavsta Treviso 17.25-19.50 29/4 Treviso Skavsta 20.15-22.45 Pris och plats

Läs mer

ÅRETS ARTÈGOEVENT! GALA SHOW INSPIRATION WORKSHOP MIDDAG PARTY

ÅRETS ARTÈGOEVENT! GALA SHOW INSPIRATION WORKSHOP MIDDAG PARTY ÅRETS ARTÈGOEVENT! Inspireras av en unik Artègoshow med internationella topstylister. Ta chansen att vidareutbilda dig i olika workshops Upplev fantastiska Rom med Artègokollegor från hela världen. Vi

Läs mer

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Välkomna med på en resa till Österrike och Slovakien. Vi börjar i Salzburg de första två dagarna. Staden där så många berömdheter

Läs mer

Midnattsboule i Midnattssol

Midnattsboule i Midnattssol Midnattsboule i Midnattssol Så är det dags, boule kommer till Luleå. Som vanligt försöker vi i Luleå att erbjuda en upplevelse med det lilla extra eftersom en del av de som kommer hit aldrig varit ovanför

Läs mer

Välkomna till sommaren 2014

Välkomna till sommaren 2014 L L Välkomna till sommaren 2014 Tjäna på att resa! Bunkra sommar och sol i Heiligenhafen Konferens All Inclusive 7 golfbanor på 7 dagar Ullared med tjejgänget! L Välkommen till oss och vårt trevliga utbud

Läs mer

Chokladsalongen Chokladfest i hela Askersund. Inbjudan!

Chokladsalongen Chokladfest i hela Askersund. Inbjudan! Chokladsalongen Chokladfest i hela Askersund Inbjudan! till utställare och värdar 14-16 september 2007 Chokladfesten fortsätter! I september förvandlas Askersund återigen till chokladens huvudstad. För

Läs mer

!!!!!!Följ med på vår nästa Kunskapsresa till Berlin 24 26 april 2013

!!!!!!Följ med på vår nästa Kunskapsresa till Berlin 24 26 april 2013 !!!!!!Följ med på vår nästa Kunskapsresa till Berlin 24 26 april 2013 Att förstå vad som händer i vår värld blir allt mer angeläget i takt med att konkurrensen ökar och nya ekonomier växer fram. Att läsa

Läs mer

MATRIX WORLD TOUR 2012 27/10 1/11 2012 TURKIET

MATRIX WORLD TOUR 2012 27/10 1/11 2012 TURKIET MATRIX WORLD TOUR 2012 27/10 1/11 2012 TURKIET MATRIX WORLD TOUR 2012 TURKIET 27 OKTOBER 1 NOVEMBER 2012 Följ med Matrix på ett fantastiskt frisörarrangemang på gränsen mellan den österländska och västerländska

Läs mer

Vi är: Mats, Christer och Peter på PETERS BUSS AB

Vi är: Mats, Christer och Peter på PETERS BUSS AB Tack alla vänner som åkte med oss i år Vi önskar er en God Jul och ett Gott Nytt År Vi är: Mats, Christer och Peter på PETERS BUSS AB Jag hoppas att ni har trivts riktigt bra på våra resor, fått lite avkoppling,

Läs mer

Nyhetsbrev från Calmar Renässansgille. Hösten 2011

Nyhetsbrev från Calmar Renässansgille. Hösten 2011 RENYSSANS Nyhetsbrev från Calmar Renässansgille Hösten 2011 I detta nummer: ett flertal tillfällen till härliga samkväm t.ex. Höstgille, Tygresa, Fotboll och diverse hantverkskvällar, bara att ta för sig!

Läs mer

Nordisk Nauticat-Träff i Marstrand 2014

Nordisk Nauticat-Träff i Marstrand 2014 Nordisk Nauticat-Träff i Marstrand 2014 Nordisk Nauticat Träff 2014-07-12 kommer vi att arrangera en träff för medlemmar i alla nordiska klubbar i Marstrand. Marstrand är omskrivet ända sedan 1200-talet

Läs mer

ÖPPETTIDER För aktuella öppettider vad gäller Gute Grill & bar: frukost, Midag, After Ski, Skistarshop mm se anslag i hissar och reception

ÖPPETTIDER För aktuella öppettider vad gäller Gute Grill & bar: frukost, Midag, After Ski, Skistarshop mm se anslag i hissar och reception Välkommen RECEPTION Bemanning alla dagar 24 timmar om dygnet under vintersäsongen, mitten av december till april. Övriga tider på året, se anslag i hissar och reception. Receptionen erbjuder mat, tilltugg,

Läs mer

Whiskyresa till Skottland 21 29 augusti 2010

Whiskyresa till Skottland 21 29 augusti 2010 Whiskyresa till Skottland 21 29 augusti 2010 Mitt namn är Jocum Wigerup, Dooleys Whiskysällskap & Lugnets Whiskyklubb. Tillsammans med Robert van Hal, Whisky Society Skåne, organiserar jag en resa på temat

Läs mer

SCAND OC-NYTT jul, 2016

SCAND OC-NYTT jul, 2016 Hej alla medlemmar. Stort tack för ert engagemang i år, ni som har hjälpt till vill våra evenemang och alla ni som har deltagit! Vi önskar er alla en riktigt God Jul och Gott Nytt År, på återseende 2017!

Läs mer

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien!

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien! Åk med på golfresa till Benidorm och Alicante i Spanien hösten 2012! (OBS: Nytt program avresa en dag senare än vad tidigare meddelats flygresenärer flyger nu med Norwegian Air Shuttle direkt Göteborg-Alicante

Läs mer

Grundutbildning Kapster & Nextep Öland 20-22 Mars

Grundutbildning Kapster & Nextep Öland 20-22 Mars Grundutbildning Kapster & Nextep Öland 20-22 Mars Känner du att du vill kunna använda mer funktioner i Kapster eller Nextep? Vi hjälper dig att använda programmet för att du ska kunna få mer tid över till

Läs mer

SWEDISH OPEN SQUASH 09

SWEDISH OPEN SQUASH 09 SWEDISH OPEN SQUASH 09 Avgörs på fyrglasbanan i Linköpings Sporthall 5-8 februari. Kvalspel Linköping Squash Center och Norrköping Squashcenter.net 3-4 februari. Världens proffs är eniga Case Swedish Open

Läs mer

Inbjudan till. Action Jubal. 30 okt 1 nov

Inbjudan till. Action Jubal. 30 okt 1 nov Inbjudan till Action Jubal 30 okt 1 nov 2015 Välkommen! Svenska Bowlingförbundet, Västerviks Bowling och Team Taggen hälsar dig välkommen till 2015 års upplaga av Action Jubal Open. Tävlingen spelas den

Läs mer

Kallelse till Förbundsmöte 2013

Kallelse till Förbundsmöte 2013 Till: Samtliga medlemsföreningar och SDF Skövde 2013-01-31 Kallelse till Förbundsmöte 2013 Härmed kallas medlemsföreningar och SDF till Förbundsmöte på Clarion Collection Hotel Kompaniet och Nyköpingshus

Läs mer

SEFA International (f.d. LUNA Cup)

SEFA International (f.d. LUNA Cup) Och Alingsås Sim- & Liv hälsar alla välkomna till vår nya simtävling SEFA International (f.d. LUNA Cup) 7 9 september 2012 I år har vi glädjen att tala om att vi kommer att sätta upp SEFA-rekord där man

Läs mer

Välkommen till SFF-kongress 2012 i Borås

Välkommen till SFF-kongress 2012 i Borås Välkommen till SFF-kongress 2012 i Borås Som framgått av annons i SFF-Filatelisten och vårt nyhetsbrev är det förbundskongress i Borås 21 och 22 april 2012 plus att den föregås av en filatelidag. Det är

Läs mer

Konsthallen ARTIPELAG och Nacka Forum

Konsthallen ARTIPELAG och Nacka Forum SPF Seniorerna Rosenkälla - Endagsresa Konsthallen ARTIPELAG och Nacka Forum Tisdag den 31 mars 2015 En endagsresa till - Artipelag - den nya privata konsthallen vid Baggensfjärden, på Värmdö, som invigdes

Läs mer

Resedagbok. Studieresa Limousin- och Blondeföreningen

Resedagbok. Studieresa Limousin- och Blondeföreningen Resedagbok Studieresa Limousin- och Blondeföreningen - onsdag 24 juli 2013 07:59 Äntligen på väg! Några hade hoppat på redan i Varberg och resten hoppade på på Erikslund utanför Ängelholm. Totalt är 26

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL NORDISKT MÖTE FÖR IDROTTSLEDARVETERANER

VÄLKOMMEN TILL NORDISKT MÖTE FÖR IDROTTSLEDARVETERANER VÄLKOMMEN TILL NORDISKT MÖTE FÖR IDROTTSLEDARVETERANER Göteborg 16-17-18 augusti 2013 Foto: Dick Gillberg/goteborg.com Foto: Dick Gillberg/goteborg.com Välkommen, alla Riksidrottens Vänner och Idrottsledarveteraner

Läs mer

Bornholms 2-dagars oktober 2017

Bornholms 2-dagars oktober 2017 Allan Sunnergren mobil 0708-629802 ( sällan påslagen) Karstorpsvägen 162 tel 0431-75268 26942 Båstad E-mail:allan.sunnergren@lindasagard.se Du inbjudes till den 28:e resan till Bornholms 2-dagars 27-29

Läs mer

Sunnergrens AB tel 0431-75269 Lindåsa Gård fax 0431-75268 26942 Båstad E-mail:allan.sunnergren@lindasagard.se Bankgiro 558-1475. Bornholms 2-dagars

Sunnergrens AB tel 0431-75269 Lindåsa Gård fax 0431-75268 26942 Båstad E-mail:allan.sunnergren@lindasagard.se Bankgiro 558-1475. Bornholms 2-dagars Sunnergrens AB tel 0431-75269 Lindåsa Gård fax 0431-75268 26942 Båstad E-mail:allan.sunnergren@lindasagard.se Bankgiro 558-1475 Bornholms 2-dagars 29-31 oktober 2010 3 alternativ att välja: A. Bussresa

Läs mer

På gång på. kurorten mösseberg

På gång på. kurorten mösseberg På gång på kurorten mösseberg Våren 2016 januari 15/1 Fredagsmys på SPA 16/1 Ölprovning med Qvänum Mat och Malt 29-30/1 Johan Boding med vänner på scen februari 5-7/2 Yogahelg med Marie Liljegren 13-14/2

Läs mer

Shopping resa till Bangkok Ni åker med Thai Airways TG961 från Stockholm Arlanda kl 14.30 (onsdag) Här gäller Arlanda VIP service.

Shopping resa till Bangkok Ni åker med Thai Airways TG961 från Stockholm Arlanda kl 14.30 (onsdag) Här gäller Arlanda VIP service. Shopping resa till Bangkok Ni åker med Thai Airways TG961 från Stockholm Arlanda kl 14.30 (onsdag) Här gäller Arlanda VIP service. Ni möts i anslutning till vår VIP-entré på Arlanda, separat från terminalerna

Läs mer

Att resa är att träffa gamla vänner - och nya.

Att resa är att träffa gamla vänner - och nya. Att resa är upplevelser! Att resa är att träffa gamla vänner - och nya. Vårresa 12 mars till Dalénmuseet Stenstorp. 08.00 Bussen avgår från Parkhallens parkering. Medtag kaffekorg, vi stannar på lämplig

Läs mer

Nostalgica (24/9) Presentkort den perfekta gåvan på såväl fars dag som jul! Vinprovning (8/10) september. oktober. november. december.

Nostalgica (24/9) Presentkort den perfekta gåvan på såväl fars dag som jul! Vinprovning (8/10) september. oktober. november. december. På gång på kurorten mösseberg Hösten 2011 september 24/9 Nostalgica 25/9 Premiär för Brunch på Kurorten! oktober 1-2/10 Mekelsmäss med Konstnatten 7/10 Fredagsmys 8/10 Vinprovning med VinContoret 17/10

Läs mer

PROGRAM 2015. Tallinnkryssningar. Sparesor till Pärnu. Hotellövernattningar i Tallinn. Temaresor till Estland

PROGRAM 2015. Tallinnkryssningar. Sparesor till Pärnu. Hotellövernattningar i Tallinn. Temaresor till Estland PROGRAM 2015 Tallinnkryssningar Sparesor till Pärnu Hotellövernattningar i Tallinn Temaresor till Estland Välkomna med på resan vi hoppas att ni hittar någon resa som passar just er Vi som jobbar på Peters

Läs mer

Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015

Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015 Låt sommaren börja redan i april med en Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015 Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga,

Läs mer

INFORMATION ANMÄLDA LAG. Välkommen till GloBallCup 25-28 juni 2015

INFORMATION ANMÄLDA LAG. Välkommen till GloBallCup 25-28 juni 2015 INFORMATION ANMÄLDA LAG Välkommen till GloBallCup 25-28 juni 2015 Er förening har anmält lag till GloBallCup och hälsas härmed välkommen till FN-förbundets cup för en bättre värld. Mellan torsdag 25 och

Läs mer

Ett perfekt event för företagare att mötas på för att skapa nya kontakter, göra affärer, ladda batterierna och ha kul tillsammans. Vi ses i Sälen!

Ett perfekt event för företagare att mötas på för att skapa nya kontakter, göra affärer, ladda batterierna och ha kul tillsammans. Vi ses i Sälen! 27 29 september 2018 Ett perfekt event för företagare att mötas på för att skapa nya kontakter, göra affärer, ladda batterierna och ha kul tillsammans. Vi ses i Sälen! Succé för stugsafari Fjälläventyret

Läs mer

Frölunda OL:s Klubbresa 2010 Lägesinformation april 2010

Frölunda OL:s Klubbresa 2010 Lägesinformation april 2010 Frölunda OL:s Klubbresa 2010 Lägesinformation april 2010 Bindande anmälan Nu är det dags! Du anmäler ditt definitiva deltagande i resan med ett e-brev till resa@frolundaol.se där du anger ålder på eventuella

Läs mer

Utskick med information

Utskick med information Utskick med information Preliminärt program Program för invigningen Aktivitetsprogram Information Mars 2011 Här följer information till samtliga SPF-distrikt om SPF:s förbundskongress 2011. Kongresskostnader

Läs mer

RESOR Buss avgår från Brukslagarvägen i Nyköping Anmälan om deltagande Telefonnumret är 26 88 65 Obs

RESOR Buss avgår från Brukslagarvägen i Nyköping Anmälan om deltagande Telefonnumret är 26 88 65  Obs RESOR Reseprogrammet är tillgängligt för alla SPF-föreningar i Nyköpings och Oxelösunds kommuner, SPRF i Nyköping samt PRO i mån av plats. Buss avgår från Brukslagarvägen i Nyköping. Aktuell information

Läs mer

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti Följ med Equi Tours på mästerskapsresa till Aachen, Tyskland för ett spektakulärt Europamästerskap! Här väntas fantastiska

Läs mer

OBS! Sista anmälningsdagen 25 juli till Anna-Lena Kullman,

OBS! Sista anmälningsdagen 25 juli till Anna-Lena Kullman, Resa till Frankrike och Alsace 15-21 september, 7 dagar. OBS! Sista anmälningsdagen 25 juli till Anna-Lena Kullman, annalenakullman09@gmail.com, 0730-687838 Resan genomförs med en modern turistbuss med

Läs mer

Personalresan till Amsterdam

Personalresan till Amsterdam Personalresan till Amsterdam Jag har det stora nöjet att hälsa dig välkommen till personalresan som 2010 går till Holland och vackra Amsterdam. Vi kommer att starta avresan tidigt så det blir en lång,

Läs mer

Välkommen till SFF-dagarna och kongress i Malmö 6-8/4 2018

Välkommen till SFF-dagarna och kongress i Malmö 6-8/4 2018 Viktig inbjudan Välkommen till SFF-dagarna och kongress i Malmö 6-8/4 2018 Som framgått av annons i SFF-Filatelisten är det förbundskongress i Malmö lördag 7 och söndag 8 april 2018. Den föregås av SFF-dagar

Läs mer

Kalendarium läsåret 2015/2016 Ung Företagsamhet i Östergötland UF-företagande

Kalendarium läsåret 2015/2016 Ung Företagsamhet i Östergötland UF-företagande Kalendarium läsåret 2015/2016 Ung Företagsamhet i Östergötland UF-företagande Anmälan kommer att krävas till flera av nedanstående aktiviteter och vissa har även platsbegränsning. Vi skickar ut separata

Läs mer

NORDIC PACKARD OWNERS CLUB PACKARD JUNI 2019

NORDIC PACKARD OWNERS CLUB PACKARD JUNI 2019 PACKARD 27-30 JUNI 2019 VÄLKOMMEN Varmt välkommen till Nordic Packard Owners Clubs årsmöte i Sjuhäradsbygden i västra Sverige. Den 27 till 30 juni 2019 kommer vi att bo på hotell Två Skyttlar i Örby, 60

Läs mer

presenterar ROVDJURSSYMPOSIUM 2006 Jakten Rovdjur & Jägare

presenterar ROVDJURSSYMPOSIUM 2006 Jakten Rovdjur & Jägare presenterar ROVDJURSSYMPOSIUM 2006 Jakten Rovdjur & Jägare Vi erbjuder några spännande dagar i vildmarken med en heldags vargspårning och ett symposium i Stöllet 16 18 Februari 2006 För mer information:

Läs mer

Habsburgarnas imperium Wien Bratislava Budapest med Andreas Danielsen den 2 6 juni 2016

Habsburgarnas imperium Wien Bratislava Budapest med Andreas Danielsen den 2 6 juni 2016 Habsburgarnas imperium Wien Bratislava Budapest med Andreas Danielsen den 2 6 juni 2016 I sällskap med vår ciceron Andreas Danielsen, författare till Hederskriget Hur Österrike-Ungern startade det första

Läs mer

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar 2016 Österrike Wien Salzburg - 9 dagar Schönbrunn Palace Wien Wien Välkommen med på vår sommarresa 2016. Vi väljer att resa till Österrike och till huvudstaden Wien. Vi hinner även med ett besök i Mozarts

Läs mer

Resa Island 22-26 augusti 2012

Resa Island 22-26 augusti 2012 Resa Island 22-26 augusti 2012 Här kommer ett kortfattat program om vår Islands resa. Detta är en kursresa där vi lyckats att få Islands mest eftertraktade föreläsare Bjarni Pjetursson att hålla en exklusive

Läs mer

Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande

Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande Kursresa till Zanzibar Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande 15-22 juni 2016 Privat tillägg: Safari i Masai Mara 21-28 juni Resprogram Håkmark 213 905 91 UMEÅ SWEDEN tel. +46(0)90-383

Läs mer

Inbjudan Postmästerskap Boule 2008. Mora 13-14 september

Inbjudan Postmästerskap Boule 2008. Mora 13-14 september Inbjudan Postmästerskap Boule 2008 Mora 13-14 september Mora Parken med tävlingsarenan på idrottsplatsen. Logi i hotellet och campingstugorna. Kamratfesten i restaurangen. Best Western Mora Hotell i centrum

Läs mer

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019.

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019. Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa 18 24 september 2019. Följ med Mimosa kulturresa genom Europas moderna historia Onsdag 18 september Avresa från Arlanda till Wien (direktflyg

Läs mer

Programridning! Dressyrkurs för rutinerade storhästekipge!

Programridning! Dressyrkurs för rutinerade storhästekipge! Programridning! Dressyrkurs för rutinerade storhästekipge! Cicki bjuder in till PROGRAMKURS Lördag 23 november med start 13.00 Söndag 24 november med start 08.00 Lördag: Kursen börjar kl 13.00 på lördagen

Läs mer

WILLIAMS SYNDROMFÖRENING. Bjuder in till sommarträffen maj

WILLIAMS SYNDROMFÖRENING. Bjuder in till sommarträffen maj SOMMARTRÄFFEN WILLIAMS SYNDROMFÖRENING Bjuder in till sommarträffen 2017 26-28 maj Träffen är för dig som medlem och din familj. Vi brukar vara runt 150 deltagare som umgås, leker och lyssnar på föreläsningar.

Läs mer

- INBJUDAN - POST SM KUBB

- INBJUDAN - POST SM KUBB - INBJUDAN - POST SM KUBB 08 23 08 norrköping Mitt under strålande varma festliga augustifest-dagar i Norrköping är vi nu beredda att ta emot Er, kära kollegor till ännu ett underbart arrangemang, kanske

Läs mer

Damkommittén Susanne Andersson Lena Hedén Martina Andersson Leena Miettinen Susanne Olofsson

Damkommittén Susanne Andersson Lena Hedén Martina Andersson Leena Miettinen Susanne Olofsson Damkommittén 2019 Susanne Andersson Lena Hedén Martina Andersson Leena Miettinen Susanne Olofsson 070-9299911 073-7514890 070-4945494 070-2510802 070-9749466 Torsdagsgolfen 2019 Ej vecka 29 (Lerjedalens

Läs mer

Arrangörer: Postens IF, Borlänge Postens Idrottsförbund Domnarvets GoIF, Borlänge

Arrangörer: Postens IF, Borlänge Postens Idrottsförbund Domnarvets GoIF, Borlänge INBJUDAN Postskidan i Borlänge 9 februari 2008 Arrangörer: Postens IF, Borlänge Postens Idrottsförbund Domnarvets GoIF, Borlänge Varmt välkommen till Borlänge! Vi välkomnar Er till ett underbart skiddistrikt

Läs mer

& Sång i Nerja 9-16 April 2015

& Sång i Nerja 9-16 April 2015 Låt sommaren börja med en vårvecka Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2015 Nu är det möjligt! För Alla som vill! Har vi glädjen att kunna erbjuda en yogakurs kombinerat med Alla kan sjunga på din resa till

Läs mer

Celiakinytt NUMMER 2 2014. Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa!

Celiakinytt NUMMER 2 2014. Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa! Celiakinytt NUMMER 2 2014 Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa! INNEHÅLL/ NUMMER 1 Innehåll 3 KOMMANDE AKTIVITET ICA veteranernas handelsbod 4 KOMMANDE AKTIVITET Julbak för hela familjen 5 AKTUELL

Läs mer

Sommarvecka med Yoga i Nerja 9-16 Juni

Sommarvecka med Yoga i Nerja 9-16 Juni Sommarvecka med Yoga i Nerja 9-16 Juni Har glädjen att kunna erbjuda en en vecka med YOGA på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga, Andalusien. Den 9-16 juni 2014 med

Läs mer

INBJUDAN TILL MITTIA SKOGS TRANSPORT LJUSDAL 14-15 AUGUSTI 2015 NORDENS STÖRSTA FACKMÄSSA INOM SKOGSTRANSPORT

INBJUDAN TILL MITTIA SKOGS TRANSPORT LJUSDAL 14-15 AUGUSTI 2015 NORDENS STÖRSTA FACKMÄSSA INOM SKOGSTRANSPORT INBJUDAN TILL MITTIA LJUSDAL 14-15 AUGUSTI 2015 NORDENS STÖRSTA FACKMÄSSA INOM 1 9 9 9-2 0 1 1 9 9 9-2 0 1 5 Möten mellan människor På mässan är den tunga frågan högaktuell Per-Arne Weglin p r o j e k

Läs mer

Östersjön runt Baltikum och Polen

Östersjön runt Baltikum och Polen Östersjön runt Baltikum och Polen Följ med oss och upptäck; Estland-Lettland-Litauen-Polen den 15-23 maj 2015 Rundresa från Öland/Kalmar via Stockholm Tallinn - Riga - Vilnius -Warmia/Mazurien- Gdansk/Gdynia

Läs mer

Wadköpingsdoppet 2015

Wadköpingsdoppet 2015 Succén med 25 meter frisim fortsätter i försök, semifinal och final. Fina priser till vinnarna! Bästa förening vinner 10 000: - Medaljer i respektive åldersklass Wadköpingsdoppet 2015 Datum: 19-20 september

Läs mer

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014 Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014 Har glädjen att kunna erbjuda en en vecka med YOGA på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga, Andalusien.

Läs mer

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 Alla ryttares och hästälskares dröm besannas på denna resa Galoppera i vattenbrynet omgiven av vita stränder och turkosa dyningar som rullar in. Detta

Läs mer

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2017

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2017 AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 0 Fritidsaktiviteter för personer med funktionsnedsättning Kontakt: Yvonne Wallin tfn. 00 0 yvonne.wallin@ludvika.se START dagar för några aktiviteter BAD måndag september SKYTTE

Läs mer

Välkommen ombord! Under våren 2017 erbjuder vi fyra olika turer, som presenteras i bifogade blad.

Välkommen ombord! Under våren 2017 erbjuder vi fyra olika turer, som presenteras i bifogade blad. Den nybildade resegruppen inom PRO-föreningarna i Örebro Samorganisation tackar för förtroendet att samordna resor. Vi börjar i liten skala för att se intresset och deltagandet. Under våren 2017 erbjuder

Läs mer

Vintererbjudanden 2008

Vintererbjudanden 2008 Vintererbjudanden 2008 Weekend i Göteborg Välkommen till Göteborg och upplev Sveriges vackra västkust. Vi erbjuder första klassens hotellmiljö och en stad med mat och nöjen för alla. Radisson SAS Scandinavia

Läs mer

Kursledare: Jenny Mårtensson, erfaren kommunikatör och skribent, diplomerad i intuitivt/kreativt skrivande.

Kursledare: Jenny Mårtensson, erfaren kommunikatör och skribent, diplomerad i intuitivt/kreativt skrivande. EVENEMANG VÅREN 2013 På Albert har vi ständigt lite smakfulla och välarrangerade kvällar på gång. Nedan finner ni ett antal av dessa som är planerade för våren 2013. Håll utkik för den kan komma att fyllas

Läs mer

Förläng våren med en Yogavecka i vackra Nerja 9-16 April 2014

Förläng våren med en Yogavecka i vackra Nerja 9-16 April 2014 Förläng våren med en Yogavecka i vackra Nerja 9-16 April 2014 Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs kombinerat med Alla kan sjunga på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol,

Läs mer

Föreningsbladet Program höst en 2017

Föreningsbladet Program höst en 2017 Foto: Rudi Zaloga Föreningsbladet Program hösten 2017 I Motala kommun finns en arbetsgrupp som arbetar inom LSS för att du ska få en bra och meningsfull fritid. Detta häfte är ett exempel på vad som finns

Läs mer

Inbjudan till. Träningsläger. Österrike Wipptal. 8-16 augusti 2015

Inbjudan till. Träningsläger. Österrike Wipptal. 8-16 augusti 2015 Inbjudan till Träningsläger Österrike Wipptal 8-16 augusti 2015 Info: Den andra veckan i augusti är det dags för årets stora klubb-händelse. Då drar nämligen OK Hammaren till Wipptal i Österrikiska alperna

Läs mer

Konstresa Berlin april 2019

Konstresa Berlin april 2019 Namn: Berlin Exklusiv Antal: Ca 10-14 personer Resmål: Berlin Datum: Guide: Martin Schibli Berlin Berlin är en av den globala konstscenens metropoler. Här finns flera stora och mindre institutioner, flera

Läs mer

Inbjudan till utställning Svenska Demensdagarna 2016

Inbjudan till utställning Svenska Demensdagarna 2016 Inbjudan till utställning Svenska Demensdagarna 2016 19-20 maj på Svenska Mässan i Göteborg Välkommen som utställare till Svenska Demensdagarna 2016 i Göteborg OM KONFERENSEN Svenska Demensdagarna 2016

Läs mer

Korterbjudanden 2010-2011

Korterbjudanden 2010-2011 Korterbjudanden 2010-2011 20101223 Sköna dagar på Ystad Saltsjöbad Besök Ystad-Österlen och njut av några sköna dagar på Ystad Saltsjöbad. Med det klassiska paketet Sandshell får du en övernattning, 3-rätters

Läs mer

Vinresa Bulgarien November

Vinresa Bulgarien November Vinresa Bulgarien 22-26 November Program Dag 1. Onsdagen den 22 november Flyg: Ryan Air från Skavsta/Stockholm-Sofia 19.50-23.40 Austrian Air från Köpenhamn Sofia 17.40-22.55 (en mellanladdning) Sen ankomst

Läs mer

West Coast Triathlon Camp

West Coast Triathlon Camp West Coast Triathlon Camp Tylösand 29-31 maj 2015 För 6:e året i följd! med Lars Rosencrantz & Carl Brümmer West Coast Triathlon Camp TRIATHLON CAMP Välkommen! Vi är väldigt glada över att kunna presentera

Läs mer