SVENSK Instruktionsmanual. FM/MW 2 bands Digital Klockradio

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "SVENSK Instruktionsmanual. FM/MW 2 bands Digital Klockradio"

Transkript

1 SVENSK Instruktionsmanual FM/MW 2 bands Digital Klockradio

2 Viktiga säkerhetsinstruktioner 1. Läs denna bruksanvisning. 2. Spara bruksanvisningen för framtida bruk. 3. Följ alla varningsföreskrifter. 4. Följ noggrant alla anvisningar. 5. Använd ej denna apparat i närheten av vatten. 6. Rengör endast med en torr duk. 7. Blockera ej ventilationshålen. Installera enligt tillverkarens anvisningar. 8. Placera aldrig apparaten nära värmekällor som tex. element. 9. Använd alltid samma typ av nätsladd som medföljande modell. Är du osäker så kontakta en radio/tv handlare för rådgivning. 10. Placera aldrig nätsladden så att det finns risk att man trampar på den. En skadad nätsladd kan innebära livsfara. Försök aldrig att laga en skadad nätsladd, köp en ny omgående.

3 11. Endast tillbehör som godkänts av tillverkaren får användas. 12. Använd endast monteringstillbehör som är godkända av tillverkaren eller såld tillsammans med enheten. Enheten kan orsaka skador om den tippar ner på någon. 13. Dra ur kontakten ur vägguttaget under åska och när enheten inte används under en längre period. 14. Överlåt all service till kvalificerad service personal. Service krävs när enheten blivit skadad, nätsladden eller kontakten är skadad, vätska har spillts på enheten eller om objekt har stoppats in i enheten. Och om enheten har blivit utsatt för regn eller fukt, inte fungerar som den ska, eller har tappats. 15. För att reducera risken för Brand eller Elektriska stötar, utsätt inte denna enhet för regn eller fukt. 16. Elektrisk stöt markering och tillhörande grafiska symboler finns på baksidan av enheten.

4 18. Enheten skall inte utsättas för dropp eller stänk och inga objekt fyllda med vätska får ställas på eller intill enheten. 19. Nätsladdens kontakt skall vara ansluten till ett vägguttag nära radion, och vara lättillgänglig utifall du måste dra ur kontakten vid t.ex. åska eller brand. För att koppla från enheten helt, dra ur kontakten ur vägguttaget. 20. Vägguttaget eller grenuttaget skall vara lättillgängliga. VIKTIGT: Ändring eller modifiering av antenn eller av själva enheten är ej tillåtet. Modifieringar kan orsaka högre strålning än vad som är tillåtet. Notera: Denna manual är utfärdad innan utveckling av denna produkt. När enheten behöver förbättringar så går prioriteringen till produkten själv, och inte till denna manual. Därför kan det hända att instruktions manual inte är helt överensstämmande med alla funktioner på den aktuella produkten. Därför kan den faktiska produkten och förpackningen, likaså namn och illustrationer skilja sig från manualen. Illustrationer som visas är exempel i denna manual och kan skilja sig mot verkligheten. Vi reserverar oss för eventuella stavfel eller dylikt i denna manual.

5

6 Kontroller Meny knapp Preset knapp Tuning upp/ner knapp/snooze knapp Band/Select knapp Signalsensor Datum knapp Tid knapp Alarm 2 knapp Alarm 1 knapp Display Power knapp/sleep knapp Nap knapp Info knapp Ljus knapp Reset knapp Ljus nivå kontroll Aux in ingång Hörlursuttag

7 LCD display Tid och frekvens indikator Radio-controlled tidsignal RDS indikator Sleep/Snooze indikator Nap indikator Alarm 1 med buzzer alarm indikator Alarm 1 med radio alarm indikator Alarm 2 med buzzer alarm indikator Alarm 2 med radio alarm indikator FM stereo indikator Signal nivå indikator

8 Använd klockradion för första gången 1. Placera din klockradio på en plan yta. 2. Dra ut trådantennen som finns på baksidan av din klockradio. Placera trådantennen så att den är så rak som möjligt, antingen ovan eller under radion. 3. Sätt i adapterkontakten i uttaget på baksidan av klockradion. Displayen visar "time zone" i ett par sekunder och sedan ber displayen dig ställa in din tidszon. För att ställa in tidszon, tryck på Tuning upp/ned knappen och Välj för att bekräfta. Din klockradio visar : på displayen och indikatorn blinkar. Radion kommer att söka efter signal och om en signal hittas och tas emot helt det kommer då att visa på displayen utan att blinka. Nu kommer radion att visa aktuell tid. 4. Om inga signaler är funna, då blinkar symbolen på displayen. Det kan vara nödvändigt att flytta din radio till en position med bättre mottagning. VIKTIGT: Nätadaptern används för att ansluta klockradion till strömförsörjning. Vägguttag för klockradion måste vara tillgänglig under användning. För att kunna koppla ifrån radion helt från ström, så ska nätadaptern tas ur vägguttaget helt.

9 Klocka Manuell inställning av klockan (endast om automatisk inställning inte fungerar) 1. Tryck och håll inne Time knapp för att gå till klockinställning, och timme siffror kommer att blinka på displayen. 2. Tryck på Tuning upp eller ner för att justera timmen. Tryck sedan på band/select knapp för att bekräfta inställningen. Minut siffror kommer att blinka på displayen. 3. Tryck på Tuning upp eller ner för att justera minuterna. Tryck sedan på band/select knapp för att bekräfta inställningen. Nu är klockan inställd. Manuell datum inställning (endast om automatisk inställning inte fungerar) 1. Tryck och håll inne Datum knappen för att gå till klockinställning, och år siffror kommer att blinka på displayen. 2. Tryck på Tuning upp eller ner för att justera året. Tryck sedan på Band/Select knapp för att bekräfta inställning. Månads siffror kommer att blinka på displayen. 3. Tryck på Tuning upp eller ner för att justera månad. Tryck sedan på Band/Select knapp för att bekräfta inställning. Datum siffror kommer att blinka. 4. Tryck på Tuning upp eller ner för att justera datum. Tryck på Band/Select knapp för att bekräfta inställning. Nu är inställningen slutförd.

10 Ändra 12/24 timmars klockformat 1. Tryck på Meny knappen för att gå till inställningar. 2. Tryck på Tuning upp eller ner tills CLOCK 24H markeras på displayen. Tryck på Band/Select knappen för att gå till inställningar. 3. Tryck på Tuning upp eller ner för att välja 12/24 timmars klockformat. Tryck på Band/Select knappen för att bekräfta inställning. Ändra datumformat 1. Tryck på Meny knapp för att gå till inställning. 2. Tryck på Tuning upp eller ner tills datum format är markerad på displayen. Tryck på Band/Select knapp för att gå till inställning. 3. Tryck på Tuning upp eller ner för att välja önskat format. Tryck på Band/Select knappen för att bekräfta inställning. D.S.T. (Daylight Saving Time) 1. Tryck på Meny knappen för att gå till meny inställningar. 2. Tryck på Tuning upp eller ner tills DST OFF visas på displayen. Tryck på Band/Select knappen för att gå till inställning. 3. Tryck på Tuning upp eller ner för att välja +1H (Aktiverad D.S.T.) eller OFF. Tryck sedan på Band/Select knappen för att bekräfta inställning.

11 Radio användning Sök till radio stationer Det finns 3 sätt att söka till radio stationer: 1. Manuell tuning 1. Tryck på Power knappen för att starta din radio. 2. Tryck på Band knappen upprepade gånger för att välja AM (MW) eller FM vågband. 3. Tryck på Tuning upp eller ner för att ändra frekvens. 2. Scan tuning 1. Tryck på Power knappen för att starta din radio. 2. Tryck på Band knappen upprepade gånger för att välja AM (MW) eller FM frekvens. 3. Tryck och håll inne Tuning upp eller ner. Din radio kommer att söka efter radio stationer i stigande riktning (låg frekvens till hög frekvens) eller i nedåtgående riktning (hög frekvens till låg frekvens) och stannar automatiskt när den hittar en station med tillräcklig styrka på signalen.

12 3. Förinställning och hämtning av stationer förinställda stationer: 1. Tryck på Power för att slå på radion. 2. Tryck på Band knappen för att välja AM (MW) eller FM frekvensband. 3. Ställ in den station som du vill förinställda efter stegen ovan. 4. Det finns 7 snabbvalsknapparna från 1 till 7. Tryck och håll en av förvalsknapparna tills radion piper och stationens frekvens kommer att sparas i den valda förinställningen. 5. Upprepa proceduren för de återstående förinställningar. Radion har förinställningar för varje AM och FM. 6. Den förinställda kan skrivas över genom att följa stegen ovan. Hämtning av stationer: 1. Tryck på Band knappen för AM eller FM. 2. Tryck en gång på förvalsknapparna (från 1 till 7) och snabbvalsnummer och frekvens visas på displayen.

13 Ställa in sökningssteg ökning 1. Tryck på menyknappen för att gå in i meny för inställning när radion källan är i AM/FM-läge. 2. Tryck på Tuning upp eller ned tills FM xxkhz eller AM xxkhz visas på displayen, och tryck sedan på Band/Select för att ange inställning för steg. 3. Tryck på Tuning upp/ned för att välja 50kHz/100kHz för FMradio, och 9kHz/10kHz för AM-radio. Tryck sedan på Band/Select knappen för att bekräfta inställningen. Visnings lägen - FM Radion har fyra visningslägen för FM-radio. Dessa användningsdata tillhandahålls av program som är allmänt känd som RDS. Radio Data System (RDS) är ett system där ohörbar digital information överförs utöver det normala FM-radio programmet. RDS erbjuder flera användbara funktioner. Följande finns tillgängliga på : -

14 1. Tryck på INFO knappen för att gå igenom de olika lägen som finns. a. Station name Visar namn på aktuella stationen. b. Programme type Visar vilken typ den aktuella stationen är t.ex. Pop, Classic, News etc. c. Radio text Visar radio text meddelande så som, new item etc. Om det inte finns någon RDS tillgänglig (eller om signalen är för svag) så kommer radion att endast visa FM frekvensen. Ställa in klockan Radio-controlled clock Det finns tre alternativ för att ställa in klockan: Radiostyrd klocka, FM Radio Data System (RDS) och Manuell inställning. När enheten först ansluts, så synkroniserar radion automatiskt sin klocka tid med Radio-controlled signalen som tas emot medan radion är i avstängt läge. 1. För att ställa in klockan med hjälp av Radio-controlled clock funktionen, tryck på meny knappen när enheten är avstängd 2. Tryck på Tuning upp/ned knappen tills en klocksymbol visas på displayen. Tryck på Band/Select för att gå in i inställnings meny.

15 3. Tryck på TUNING upp/ned knappen tills DCF77 (europeisk versionen), WWVB (US version) eller JJY40/60 (Japan version) visas på displayen. Tryck på Band/Select för att bekräfta inställningen. Och klockan kommer att ställas in automatiskt med funktionen Radio-controlled clock. 4. Om den radiokontrollerade klocksignalen tas emot av radion, så kommer Radio-controlled ikonen att blinkar på displayen 1 sekund. Om radion inte tar emot någon radiostyrd klocksignal, kommer tiden ikonen radiostyrda blinkar med ett intervall av 3 sekunder. 5. Radion kommer synkronisera sin klocka tid på en timme. Om radio tiden har synkroniserats med radiokontrollerad klocka tid, radiostyrd tid ikonen kommer att stanna på LCD-displayen och radio kommer att fortsätta att synkronisera sin klocka tid varje udda timme. Om radion tar emot den radiokontrollerade klocksignalen men är ännu inte synkroniserad med Radiocontrolled clock tid, så synkroniserar sin klocka tid på varje hel timme. Notera: Radio Data System (RDS) När du ställer in klockan med hjälp av RDS-funktionen, så kommer radion att synkronisera sin klocka tid när den sökt till en radiostation med RDS med CT-signaler. 1. När du sökt till en station som sänder RDS-data trycker du på Meny knappen.

16 2. Tryck på Tuning upp/ned knappen tills en klocksymbol visas på displayen. Tryck på Band/Select knappen för att bekräfta inställningen. 3. Tryck på Tuning upp/ned knappen tills RDS CT (eller "RDBS CT" i USA) visas på displayen. Tryck på Band/Select för att bekräfta inställningen. Klocktiden för radio kommer att inrätta automatiskt enligt RDS-data som tas emot. 4. När åtgärden är slutförd, visas RDS ikonen på LCD-display som visar radiotiden är RDS styrd. Klockan kommer att gälla i 24 timmar varje gång radio tid är synkroniserad med RDS CT. Manuell inställning När du väljer manuell inställning som tidsinställning för din radio, radiostyrda klocka och Radio Data System (RDS) funktionen kommer båda att inaktiveras. 1. Tryck på menyknappen. 2. Tryck på Tuning upp/ned knappen tills en klocksymbol visas på vänster sida av skärmen och tryck sedan på Band/Select för att ange inställningen. Tryck på Tuning upp/ned knappen tills "MANUAL" dök upp på skärmen och tryck sedan på Band/Select knappen för att välja inställningen. 3. Följ sedan stegen som beskrivs i avsnittet "Manuell klockinställning "för att ställa klockan manuellt.

17 Alarm användning Det finns två alarm som båda kan användas som väckning till AM/FM radio eller buzzer alarm. Alarmen kan ställas in när enheten är i standby läge eller under uppspelning. När alarm ljuset är tänt, så betyder det att alarmet är aktivt i 24 timmar. Se till att tiden är ställd korrekt innan du ställer in alarmet. 1. Innan du ställer in ett alarm, se till att klockan är ställd på korrekt tid. Tryck och håll inne någon av alarm knapparna för att gå till alarm inställning (t.ex. Alarm 1 knappen för att gå till alarm 1 inställning). 2. Inställning för timme på alarm 1, t.ex., kommer att börja blinka. Tryck på Tuning upp/ner knapp för att välja önskad alarm timme, och tryck på Band/Select knapp för att bekräfta inställningen. Tryck på Tuning upp/ner knapp för att välja önskad alarm minut, och tryck på Band/Select knappen för att bekräfta inställning. 3. Sedan kommer displayen att visa de olika alternativen för alarm. Tryck på Tuning upp/ner för att välja önskat alternativ och tryck på Band/Select knappen för att bekräfta inställning. Alarm alternativen är följande: ONCE alarmet kommer att ljuda en gång DAILY alarmet kommer att ljuda varje dag WEEKDAY alarmet kommer att ljuda endast på veckodagar WEEKEND alarmet kommer att ljuda endast på helger

18 4. Tryck på Tuning upp/ner för att välja önskad alarm typ, och tryck sedan på Band/Select knappen för att bekräfta inställning. Alarmet kan ställas till buzzer, FM eller AM. När radio läge är valt, så kommer radio frekvens och preset nummer att visas på displayen och kommer att börja blinka. Tryck på Tuning upp/ner för att justera önskad radio frekvens eller önskad preset nummer för radio alarm, tryck sedan på Band/Select knappen för att bekräfta inställning. 5. Tryck på Tuning upp/ner för att välja önskad alarm volym och tryck på Band/Select knappen för att bekräfta inställning. Alarmet har nu ställts in. Symbol för aktivt alarm (så som eller ) visas på displayen. När alarm ljuder När buzzer alarm är aktiverat, så kommer alarmet att börja mjukt och gradvis öka i nivå. Den kommer att ljuda i 1 minut och vara tyst i 1 minut och upprepa detta i 60 minuter om den inte avbryts. När andra alarm typer ställs in, så kommer radion att ljuda non-stop på den valda tiden i upp till 60 minuter. När radio alarmet är aktiverad, så kommer den att ljuda i Humane Waking System. Volymen kommer att ökas i 0.5 steg från 0 till din inställda volym. För att avaktivera ett ljudande alarm, tryck på Standby knappen för att avbryta ljudande alarm. Avbryt/Stäng av alarm inställning För att stänga av alarm inställning, tryck och håll motsvarande alarm knapp innan alarmet ljuder.

19 Snooze 1. När alarmet ljuder, trycker du på någon annan knapp än standby knappen så kommer alarmet att tystas i 5 minuter. kommer att visas på displayen. 2. För att justera tysta tiden för snooze timer, tryck på Meny knappen för att gå till meny inställningar. 3. Tryck på Tuning upp/ner tills SNOOZE X visas på displayen, tryck på Band/Select knapp för att gå till inställningar. Tryck på Tuning upp/ner för att justera tysta tiden. Det finns följande tid 5, 10, 15 och 20 minuter för snooze timer. Tryck sedan på Band/Select för att bekräfta inställning. 4. För att avbryta snooze timer medan alarmet är pausat, tryck på standby knappen. Sleep timer radio auto shut off Din radio kan ställas in till att stängas av automatiskt efter en förvald tid. Sleep Timer inställning kan justeras mellan 15, 30, 45, 60, 90 och 120 minuter. 1. Tryck och håll inne Standby knappen för att gå till Sleep Timer inställning. SLEEP XX kommer att visas på displayen. 2. Håll inne Standby knappen och Sleep Timer alternativen kommer att börja skiftas på displayen. Stoppa när önskad Sleep Timer inställning visas på displayen. Inställningar kommer att sparas och displayen kommer att återgå till normal visning.

20 3. Din radio kommer automatiskt att stängas av efter en förvald Sleep Timer tid har förflutit. Sleep Timer ikonen kommer att visas på displayen för att indikera en aktiv Sleep Timer. Sleep Timer ikonen kommer att visas på displayen, indikera en aktiv Sleep Timer. 4. För att stänga av Sleep Timer innan förvald tid, tryck på Standby knappen för att manuellt stänga av enheten. Nap timer 1. Tryck på Nap timer för att gå till meny inställningar. Fortsätt hålla inne Nap timer knappen och alternativen kommer att börja skiftas på displayen från 5 till 120 minuter. Stoppa när önskad Nap Timer inställning visas på displayen. Inställningar kommer att sparas och displayen kommer att återgå till normal visning och NAP ikonen kommer att visas på displayen. 2. För att se kvarvarande tid på en aktiv timer inställning, tryck på Nap timer knappen. För att avbryta en ljudande Nap timer, tryck på Standby knappen. Om du trycker på någon annan knapp än standby knappen när alarmet ljuder så kommer snooze att bli aktiverat. För att avbryta funktionen när nedräkning pågår, gå till nap timer inställnings menyn och välj OFF.

21 Tidszon inställning Din radio kan ställas in till olika tidszoner för dess klockradio tid. 1. Tryck på Meny knappen för att gå till meny inställningar. 2. Tryck på Tuning upp/ner tills TIME ZONE visas på displayen. Tryck på SELECT knappen för att bekräfta inställning. Alternativen för Europeiska länderna är -2H, -1H, 0, +1H, +2H, +3H. Här i Sverige har vi +1H. Alternativen för USA är EST, CST, MST, PST, ALAS, HAW. Notera: När du startar radion efter den varit utan ström, så kommer du behöva slutföra tidzon inställning innan du kan använda radion. Version av mjukvara Justeringar på mjukvara kan ej utföras, den är endast till som referens. 1. Tryck på Meny knappen för att gå till meny inställningar. 2. Tryck på TUNING upp/ner tills VER XX visas på displayen för att se vilken version av mjukvara din radio har.

22 Loudness Du kan få kompensation på lägre och högre frekvenser för din radio genom att justera Loudness funktionen. 1. Tryck på menyknappen för att gå till meny inställningar 2. Tryck på Tuning tills "LOUD ON eller OFF" visas på displayen. Tryck på Select knappen för att bekräfta inställningen. 3. Tryck på Tuning upp/ner för att välja ON för att slå på Loudness, tryck sedan på Select för att bekräfta inställning. 4. För att stänga av Loudness funktionen väljer OFF och tryck på Select knappen för att bekräfta inställningen. Display belysning Ljusstyrkan på displayen kan justeras när radion är i standby läge och när den används. Tryck på Backlight knappen displayen kommer att lysa. För att stänga av bakgrundsbelysningen, tryck på Backlight knappen igen. Samtidigt, så kan du justera displayens bakgrundsbelysnings nivå genom att rotera backlight kontrollen på undersidan av din radio.

23 Factory reset (Fabriksåterställning) Om din radio inte fungerar som den ska, eller om några siffror saknas eller är otydliga eller om du helt enkelt vill återgå till original inställningarna från fabriken, utför då följande procedur. 1. Tryck på Meny knappen för att gå till meny inställningar. 2. Tryck på Tuning upp/ner tills FACTORY visas på displayen. Tryck på Select för att gå till inställningen. 3. Tryck på Tuning upp/ner för att välja YES, och tryck på Select knappen för att bekräfta inställning. En fullständig återställning kommer att ske. Stationslistor, alarm inställning och övriga inställningar kommer att ställas till standard inställningarna från fabriken. RESET din radio (återställning) Om din radio inte fungerar som den ska, eller om några siffror saknas eller är otydliga, utför då följande procedur. 1. Stäng av radion. 2. Med ett passande objekt (t.ex. ett gem), trycker du in RESET knappen i minst 2 sekunder, RESET knappen finner du på undersidan av din radio. Detta kommer att återställa microprocessor klocka och rensa alla stationer som är sparade i minnet.

24 AUX Ingång En 3.5mm AUX ingång finns på vänster sida av din radio för att du ska kunna lyssna på en extern ljudkälla så som ipod, MP3 eller CD spelare. 1. Tryck upprepade gånger på Band knappen tills AUX IN visas. 2. Anslut en extern ljudkälla (t.ex. en ipod, MP3 eller CD spelare) till AUX ingången. 3. Justera volymen på din ipod, MP3 eller CD spelare för att se till att du får tillräcklig ljudnivå från spelaren, vrid sedan på Volym kontrollen på radion för behaglig ljudnivå. Hörlursuttag Ett 3.5mm hörlursuttag finns på vänster sida av din radio och är till för att kunna använda hörlurar. När du sätter i en kontakt så tystas automatiskt högtalarna på radion. Notera: Du kan inte höra något ljud med mono hörlurar. Denna enhet fungerar endast med stereo hörlurar. VIKTIGT: Höga ljudnivåer från hörlurar kan orsaka permanenta hörselskador! Var rädd om barnens hörsel.

25 Specifikationer Strömförsörjning: 120 Volt/60 Hz (USA version) 230 Volt/50 Hz (Europeisk version) Output power: 800 mw (max) Strömförbrukning: 7W (max) Frekvens omfång: FM MHz AM khz (USA version) AM khz (Europeisk version) Din enhet har en produktgaranti. Eventuella defekter på grund av brister i material eller utförande, kontakta återförsäljaren. Ha ditt kvitto till hands. OBS! Garantin gäller EJ utan kvitto. (Kvittot är ditt garantibevis) Garantin gäller endast enligt följande bestämmelser: Produkten måste vara korrekt installerad och användas i enlighet med instruktionerna som finns i denna manual. (Misskötsel och Felhantering täcks ej av garantin) Garantin kommer att bli ogiltig om enheten har skadats av ej kvalificerad reparation. (garantin upphör om höljet öppnas) Tillverkaren & Grossister frånsäger sig allt ansvar för oförutsedda skador eller följdskador. Vid felanvändning av enheten pga. manualen ej följts korrekt upphör garantin OMEDELBART att gälla. Spara och var rädd om kvittot det är ditt garantibevis! Tänk på Miljön! Förbrukad elektroniskapparatur får aldrig slängas i vanliga hushållsavfallet eller i naturen. De ska lämnas i ELAVFALL/ELSKROT/SMÅ ELEKTRONIK på närmaste ÅTERBRUK. Batterier skall lämnas till batteriinsamlingen, antingen på återbruk eller på återvinningscentral/miljöbod. Denna svenska manual är gjord av Version

FM/MW 2 bands Digital Klockradio 381QJ13-A. Bruksanvisning RCR-22

FM/MW 2 bands Digital Klockradio 381QJ13-A. Bruksanvisning RCR-22 FM/MW 2 bands Digital Klockradio 381QJ13-A Bruksanvisning S RCR-22 Viktiga säkerhetsinstruktioner 1. Läs denna bruksanvisning. 2. Spara bruksanvisningen för framtida bruk. 3. Följ alla varningsföreskrifter.

Läs mer

FM/MW 2 bands Digital Klockradio 381Q916-A. Bruksanvisning RCR-3

FM/MW 2 bands Digital Klockradio 381Q916-A. Bruksanvisning RCR-3 FM/MW 2 bands Digital Klockradio 381Q916-A Bruksanvisning S RCR-3 Viktiga säkerhetsinstruktioner 1. Läs denna bruksanvisning. 2. Spara bruksanvisningen för framtida bruk. 3. Följ alla varningsföreskrifter.

Läs mer

FM/MW 2 bands Digital Klockradio 381R812-A. Bruksanvisning RCR-5

FM/MW 2 bands Digital Klockradio 381R812-A. Bruksanvisning RCR-5 FM/MW 2 bands Digital Klockradio 381R812-A Bruksanvisning S RCR-5 Viktiga säkerhetsinstruktioner 1. Läs denna bruksanvisning. 2. Spara bruksanvisningen för framtida bruk. 3. Följ alla varningsföreskrifter.

Läs mer

Svensk Bruksanvisning Läs igenom hela bruksanvisningen Spara den för framtida bruk.

Svensk Bruksanvisning Läs igenom hela bruksanvisningen Spara den för framtida bruk. SANGEAN PR-D4 Svensk Bruksanvisning Läs igenom hela bruksanvisningen Spara den för framtida bruk. VIKTIGA SÄKERHETS ANVISNINGAR 1. Läs dessa instruktioner. 2. Spara dessa instruktioner. 3. Beakta alla

Läs mer

FM PLL klockradio med digital FLIP display CLR-2285/WD. Svensk Instruktions Manual

FM PLL klockradio med digital FLIP display CLR-2285/WD. Svensk Instruktions Manual FM PLL klockradio med digital FLIP display CLR-2285/WD Svensk Instruktions Manual Din enhet har tillverkats och monterats under Roadstars strikta kvalitetskontroll. Innan du använder enheten, läs igenom

Läs mer

Batteri installation. Notera

Batteri installation. Notera DT-120/DT-180 Kontroller POWER/BAND knapp LCD display DBB/ STEP knapp Mono/Stereo knapp Volym knapp Tuning hjul / Inställning av Tid Lås knapp Batterifack Remhållare Hörlursuttag Memory knapp Display

Läs mer

AM/FM Band PLL Klockradio med Dubbla Alarm CLR-1966/CR. Svensk Instruktions Manual

AM/FM Band PLL Klockradio med Dubbla Alarm CLR-1966/CR. Svensk Instruktions Manual AM/FM Band PLL Klockradio med Dubbla Alarm CLR-1966/CR Svensk Instruktions Manual Din enhet har tillverkats och monterats under Roadstars strikta kvalitetskontroll. Innan du använder enheten, läs igenom

Läs mer

CMX 118 Digital klockradio

CMX 118 Digital klockradio CMX 118 Digital klockradio Svensk Bruksanvisning Läs igenom denna bruksanvisning innan användning av produkten och spara bruksanvisningen för framtida användning. VIKTIGA SÄKERHETSANVISNINGAR Läs dessa

Läs mer

SKIVSPELARE MED STEREO RADIO MOTTAGARE OCH LINE-OUT TTR-8633

SKIVSPELARE MED STEREO RADIO MOTTAGARE OCH LINE-OUT TTR-8633 SKIVSPELARE MED STEREO RADIO MOTTAGARE OCH LINE-OUT TTR-8633 Svensk Instruktions Manual Din enhet har tillverkats och monterats under Roadstars strikta kvalitetskontroll. Innan du använder enheten, läs

Läs mer

Svensk bruksanvisning K-200. FM / AM / AUX-In Digital Klockradio 3A81TT

Svensk bruksanvisning K-200. FM / AM / AUX-In Digital Klockradio 3A81TT K-200 Svensk bruksanvisning S FM / AM / AUX-In Digital Klockradio 3A81TT1500000 Innehållsregister Säkerhetsföreskrifter... 2 Introduktion... 2 Kontroller och anslutningar... 3-6 Displayens symboler...

Läs mer

ACR-500 AM/FM Radio med Alarm klocka INSTRUKTIONS MANUAL SVENSK

ACR-500 AM/FM Radio med Alarm klocka INSTRUKTIONS MANUAL SVENSK ACR-500 AM/FM Radio med Alarm klocka INSTRUKTIONS MANUAL SVENSK www.axxion-electronics.com www.moon.se 1 1. Installera inte denna enhet på en trång yta eller inbyggd utrymme så som en bokhylla eller liknande,

Läs mer

Svensk Bruksanvisning Version 1 Läs igenom denna bruksanvisning innan användning av produkten och spara bruksanvisningen för framtida användning.

Svensk Bruksanvisning Version 1 Läs igenom denna bruksanvisning innan användning av produkten och spara bruksanvisningen för framtida användning. RCR10 FM / AM Digital Klockradio m. ipod dockning Svensk Bruksanvisning Version 1 Läs igenom denna bruksanvisning innan användning av produkten och spara bruksanvisningen för framtida användning. Innehållsförteckning

Läs mer

AM / FM Stereo Digital Radio 381RH13-A. Bruksanvisning PR-D7

AM / FM Stereo Digital Radio 381RH13-A. Bruksanvisning PR-D7 AM / FM Stereo Digital Radio 381RH13-A Bruksanvisning S PR-D7 Viktiga säkerhetsinstruktioner 1. Läs denna bruksanvisning. 2. Spara bruksanvisningen för framtida bruk. 3. Följ alla varningsföreskrifter.

Läs mer

Svensk Manual Version 1

Svensk Manual Version 1 Svensk Manual Version 1 VIKTIGA SÄKERHETS ANVISNINGAR 1. Läs dessa instruktioner. 2. Spara dessa instruktioner. 3. Beakta alla varningar. 4. Följ alla instruktioner. 5. Använd ej denna apparat nära vatten.

Läs mer

RETRO SKIVSPELARE MED FM STERO RADIO MOTTAGARE, USB OCH AUX IN TTR-730U

RETRO SKIVSPELARE MED FM STERO RADIO MOTTAGARE, USB OCH AUX IN TTR-730U RETRO SKIVSPELARE MED FM STERO RADIO MOTTAGARE, USB OCH AUX IN TTR-730U Svensk Instruktions Manual Din enhet har tillverkats och monterats under Roadstars strikta kvalitetskontroll. Innan du använder enheten,

Läs mer

HRA Svensk Bruksanvisning. Läs igenom denna bruksanvisning innan användning av produkten och spara bruksanvisningen för framtida användning.

HRA Svensk Bruksanvisning. Läs igenom denna bruksanvisning innan användning av produkten och spara bruksanvisningen för framtida användning. HRA-1600 Svensk Bruksanvisning Läs igenom denna bruksanvisning innan användning av produkten och spara bruksanvisningen för framtida användning. Vad roligt att du köpt en av våra produkter! Visste du att...

Läs mer

Portabelt Bluetooth Ljudsystem Med PLL FM Radio TRA-800BT. Svensk Instruktions Manual

Portabelt Bluetooth Ljudsystem Med PLL FM Radio TRA-800BT. Svensk Instruktions Manual Portabelt Bluetooth Ljudsystem Med PLL FM Radio TRA-800BT Svensk Instruktions Manual Din enhet har tillverkats och monterats under Roadstars strikta kvalitetskontroll. Innan du använder enheten, läs igenom

Läs mer

SKIVSPELARE STEREO MED LINE-OUT TT-8532

SKIVSPELARE STEREO MED LINE-OUT TT-8532 SKIVSPELARE STEREO MED LINE-OUT TT-8532 Svensk Instruktions Manual Din enhet har tillverkats och monterats under Roadstars strikta kvalitetskontroll. Innan du använder enheten, läs igenom denna instruktions

Läs mer

Svensk Bruksanvisning Läs igenom hela bruksanvisningen Spara den för framtida bruk.

Svensk Bruksanvisning Läs igenom hela bruksanvisningen Spara den för framtida bruk. SANGEAN DPR-39 Svensk Bruksanvisning Läs igenom hela bruksanvisningen Spara den för framtida bruk. VIKTIGA SÄKERHETS ANVISNINGAR 1. Läs dessa instruktioner. 2. Spara dessa instruktioner. 3. Beakta alla

Läs mer

FM / AM Klockradio med CD / MP3 / WMA uppspelning 381Q816-A. Bruksanvisning RCR-4

FM / AM Klockradio med CD / MP3 / WMA uppspelning 381Q816-A. Bruksanvisning RCR-4 FM / AM Klockradio med CD / MP3 / WMA uppspelning 381Q816-A Bruksanvisning S RCR-4 Viktiga säkerhetsinstruktioner 1. Läs denna bruksanvisning. 2. Spara bruksanvisningen för framtida bruk. 3. Följ alla

Läs mer

DAB + FM RDS + MW DIGITAL MOTTAGARE. Bruksanvisning. Vänligen läs igenom bruksanvisningen innan användning

DAB + FM RDS + MW DIGITAL MOTTAGARE. Bruksanvisning. Vänligen läs igenom bruksanvisningen innan användning DAB + FM RDS + MW DIGITAL MOTTAGARE Bruksanvisning S BLIXTSYMBOLEN MARKERAR ÖVERLÅT ALL SERVICE TILL UTROPSTECKNET MARKERAR ATT DENNA APPARAT ÄR KUNNIG PERSONAL. APPARATEN HUR VIKTIGT DET ÄR ATT DU STRÖMFÖRANDE

Läs mer

DT-22 SVENSK_BRUKSANVISNING

DT-22 SVENSK_BRUKSANVISNING DT-22 SVENSK_BRUKSANVISNING 1 2 Kontrollernas placering Teleskopantenn Display Minnespositioner 6-10 4 Display knapp Stereo/Mono/Alarm knapp Bandväljare/Tidsinställning Ström på/av (ON/OFF) 8 Belysning

Läs mer

Svensk bruksanvisning PR-D3. FM/AM Digital Mottagare 3A81X

Svensk bruksanvisning PR-D3. FM/AM Digital Mottagare 3A81X PR-D3 vensk bruksanvisning FM/AM Digital Mottagare 3A81X91200000 VIKTIGA ÄKERHETFÖREKRIFTER 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. Läs dessa instruktioner. para dessa instruktioner. Uppmärksamma alla varningar. Följ

Läs mer

CX82 Digital Klockradio med Dubbla alarmtider

CX82 Digital Klockradio med Dubbla alarmtider CX82 Digital Klockradio med Dubbla alarmtider Svensk Bruksanvisning Läs igenom denna bruksanvisning innan användning av produkten och spara bruksanvisningen för framtida användning. SÄKERHETSFÖRESKRIFTER

Läs mer

PORTABEL RETRO CD/MP3/USB SPELARE MED RADIO

PORTABEL RETRO CD/MP3/USB SPELARE MED RADIO PORTABEL RETRO CD/MP3/USB SPELARE MED RADIO Svensk Instruktionsmanual 1. Läs noggrant igenom dessa instruktioner. 2. Spara dessa instruktioner för framtida bruk. 3. Följ alla instruktioner och installera

Läs mer

POWERED WOOFER BLUETOOTH SYSTEM. Svensk Instruktions Manual AVIN R2

POWERED WOOFER BLUETOOTH SYSTEM. Svensk Instruktions Manual AVIN R2 POWERED WOOFER BLUETOOTH SYSTEM Svensk Instruktions Manual AVIN R2 Läs igenom hela denna manual innan du påbörjar användning. Spara manualen för framtida bruk. När du läst igenom detta material, önskar

Läs mer

DT-220 SVENSK_BRUKSANVISNING

DT-220 SVENSK_BRUKSANVISNING DT-220 SVENSK_BRUKSANVISNING 1 A B C D E F G H I J K L M Display FM/LV band AM band / AM/PM klocka RDS station Klocksymbol Fast: RDS klockvisning Blink: Manuell klockvisning RDS trafik information Minnesradering

Läs mer

Svensk bruksanvisning

Svensk bruksanvisning Svensk bruksanvisning 2016 05 Viktig säkerhets information 1. Läs igenom detta noggrant 2. Spara denna instruktionsbok 3. Uppmärksamma alla varningar 4. Följ instruktionerna 5. Använd inte din WR15BT nära

Läs mer

Svensk Manual Version 1

Svensk Manual Version 1 Svensk Manual Version 1 "Made for ipod" innebär att ett elektroniskt tillbehör har utformats särskilt för anslutning till ipod och har certifierats av utvecklaren att den uppfyller Apple-standarder. Apple

Läs mer

BRUKSANVISNING CR Läs denna användarmanual noggrant, innan du börjar använda produkten.

BRUKSANVISNING CR Läs denna användarmanual noggrant, innan du börjar använda produkten. BRUKSANVISNING CR-422 WWW.DENVER-ELECTRONICS.COM Läs denna användarmanual noggrant, innan du börjar använda produkten. KONTROLLER OCH INDIKATORER Främre vy Vy bakifrån 1. SNOOZE/DIMMER/SLEEP -knappen 2.

Läs mer

L82. Svensk Bruksanvisning Version 1 Läs igenom denna bruksanvisning innan användning av produkten och spara bruksanvisningen för framtida användning.

L82. Svensk Bruksanvisning Version 1 Läs igenom denna bruksanvisning innan användning av produkten och spara bruksanvisningen för framtida användning. L82 Svensk Bruksanvisning Version 1 Läs igenom denna bruksanvisning innan användning av produkten och spara bruksanvisningen för framtida användning. Hej och tack för att du köpt en produkt! Vi hoppas

Läs mer

Bruksanvisning PLL FM klockradio

Bruksanvisning PLL FM klockradio Modell: CR 18 Bruksanvisning PLL FM klockradio Säkerhetsinstruktioner Innan du använder den här produkten ska du läsa och följa alla varningar och instruktioner. 1. Apparaten får inte exponeras för droppar

Läs mer

ALARMKLOCKRADIO PLL CR120

ALARMKLOCKRADIO PLL CR120 Bruksanvisning ALARMKLOCKRADIO PLL CR120 Läs instruktionerna noggrant innan du använder apparaten. POSITION OCH BESKRIVNING AV KONTROLLER 1. LED-display Svenska 2. Standby/stopp Radio på/av 3. sänk volym

Läs mer

Svensk Bruksanvisning

Svensk Bruksanvisning Svensk Bruksanvisning OBSERVERA!! Innan du använder denna apparat rekommenderar vi att du noggrant läser igenom denna bruksanvisning samt alla säkerhetsföreskrifter. Mycket nöje med denna apparat. VARNING:

Läs mer

DAB+ / DAB DIGITAL RADIO MED FM-RDS, AC-DC. HRA-1300DAB+ Svensk Manual Version

DAB+ / DAB DIGITAL RADIO MED FM-RDS, AC-DC. HRA-1300DAB+ Svensk Manual Version DAB+ / DAB DIGITAL RADIO MED FM-RDS, AC-DC. HRA-1300DAB+ Svensk Manual Version 20151230 is a registered Trademark of Roadstar S.A. - Switzerland All rights reserved Roadstar Management SA via Passeggiata

Läs mer

DPR-34+ Svensk Bruksanvisning. Läs igenom denna bruksanvisning innan användning av produkten och spara bruksanvisningen för framtida användning.

DPR-34+ Svensk Bruksanvisning. Läs igenom denna bruksanvisning innan användning av produkten och spara bruksanvisningen för framtida användning. DPR-34+ Svensk Bruksanvisning Läs igenom denna bruksanvisning innan användning av produkten och spara bruksanvisningen för framtida användning. VIKTIGA SÄKERHETSANVISNINGAR Låt inte denna enhet att utsättas

Läs mer

FM RDS/DAB digital radio Bruksanvisning

FM RDS/DAB digital radio Bruksanvisning FM RDS/DAB digital radio Bruksanvisning S 381Q413-A Innehåll VIKTIGA SÄKERHETSFÖRESKRIFTER... 2 Kontrollernas placering... 3-4 Batteridrift (Alkaliska)... 5 Batteridrift (Laddningsbara)...5-6 Nätdrift...6

Läs mer

Bruksanvisning DAB+/DAB FM-radio DENVER DAB-40

Bruksanvisning DAB+/DAB FM-radio DENVER DAB-40 Bruksanvisning DAB+/DAB FM-radio DENVER DAB-40 COPYRIGHT DENVER ELECTRONICS A/S www.denver-electronics.com www.facebook.com/denverelectronics SWE-1 VIKTIG SÄKERHETSINFORMATION VAR FÖRSIKTIG! RISK FÖR ELEKTRISK

Läs mer

Portabel boombox med Radio & CD-Spelare CD / CD-R / CD-RW

Portabel boombox med Radio & CD-Spelare CD / CD-R / CD-RW Portabel boombox med Radio & CD-Spelare CD / CD-R / CD-RW Svensk bruksanvisning Säkerhetsföreskrifter 1. Läs denna bruksanvisning. 2. Spara bruksanvisningen för framtida bruk. 3. Följ alla varningsföreskrifter.

Läs mer

SVE. Version 2015 05 26

SVE. Version 2015 05 26 SVE Version 2015 05 26 2013 CSR plc och dess dotterbolag. aptx märkning och aptx logo är varumärken av CSR plc eller en av deras dotterbolag och kan vara registrerad i en eller fler jurisdiktioner. Bluetooth

Läs mer

Bruksanvisning VARNING! UTSÄ TT EJ APPARATEN FÖ R REGN ELLER FUKT DÅ RISKEN FÖ R BRAND ELLER KORTSLUTNING Ä R STOR. CAUTION RISK OF ELECTRIC

Bruksanvisning VARNING! UTSÄ TT EJ APPARATEN FÖ R REGN ELLER FUKT DÅ RISKEN FÖ R BRAND ELLER KORTSLUTNING Ä R STOR. CAUTION RISK OF ELECTRIC WR-1 Bruksanvisning VARNING! UTSÄ TT EJ APPARATEN FÖ R REGN ELLER FUKT DÅ RISKEN FÖ R BRAND ELLER KORTSLUTNING Ä R STOR. CAUTION RISK OF ELECTRIC! SHOCK DO NOT OPEN DENNA BLIXTSYMBOL Ä R EN VARNINGS- SYMBOL

Läs mer

Klock Radio KCR-9. Svensk Bruksanvisning

Klock Radio KCR-9. Svensk Bruksanvisning Klock Radio KCR-9 Svensk Bruksanvisning VARNING Innan ni använder er produkt, var god, läs bruksanvisningen noggrant för att kunna använda produkten på ett smidigt och säkert sätt. OBS. För att minska

Läs mer

FM/MW BORDSRADIO RETROSTIL I TRÄ HRA1500N SVENSK MANUAL

FM/MW BORDSRADIO RETROSTIL I TRÄ HRA1500N SVENSK MANUAL FM/MW BORDSRADIO RETROSTIL I TRÄ HRA1500N SVENSK MANUAL Vad roligt att du köpt en av våra produkter! Visste du att... grundades 1976, och var dom första att tillverka bilstereo med autoreverse deck funktion

Läs mer

SVENSK MANUAL DOCKNING MED. För mer information, Läs igenom följande instruktioner innan du använder din enhet.

SVENSK MANUAL DOCKNING MED. För mer information,  Läs igenom följande instruktioner innan du använder din enhet. SVENSK MANUAL MED DOCKNING Läs igenom följande instruktioner innan du använder din enhet. Tillverkare av denna enhet följer en princip om ständig förbättring och har inget ansvar för ändringar som görs

Läs mer

HRA Svensk Bruksanvisning. Läs igenom denna bruksanvisning innan användning av produkten och spara bruksanvisningen för framtida användning.

HRA Svensk Bruksanvisning. Läs igenom denna bruksanvisning innan användning av produkten och spara bruksanvisningen för framtida användning. HRA-1100 Svensk Bruksanvisning Läs igenom denna bruksanvisning innan användning av produkten och spara bruksanvisningen för framtida användning. Vad roligt att du köpt en av våra produkter! Visste du att...

Läs mer

VIKTIGA SÄKERHETSANVISNINGAR

VIKTIGA SÄKERHETSANVISNINGAR SVE Version 1 VIKTIGA SÄKERHETSANVISNINGAR 1. Läs dessa instruktioner. 2. Spara dessa instruktioner. 3. Beakta alla varningar. 4. Följ alla instruktioner. 5. Använd ej denna apparat nära vatten. 6. Rengör

Läs mer

Dual-Band RF Projektionsklocka med FM Radio Modell: RRM326P BRUKSANVISNING

Dual-Band RF Projektionsklocka med FM Radio Modell: RRM326P BRUKSANVISNING Dual-Band RF Projektionsklocka med FM Radio Modell: RRM326P BRUKSANVISNING INNEHÅLL Introduktion... 2 Produktöversikt... 2 VY Framsida... 2 VY Baksida... 3 LCD Display... 3 ATT Komma Igång... 4 Batterier...

Läs mer

Svensk Bruksanvisning

Svensk Bruksanvisning Skivspelare TT01 Svensk Bruksanvisning Läs igenom denna bruksanvisning innan användning av produkten och spara bruksanvisningen för framtida användning. VIKTIGA SÄKERHETSANVISNINGAR Läs dessa anvisningar.

Läs mer

Bruksanvisning (S) VARNING! FÖ R ATT UNDVIKA RISKEN FÖ R BRAND ELLER KORTSLUTNING BÖ R DENNA APPARAT EJ UTSÄ TTAS FÖ R REGN ELLER FUKT.

Bruksanvisning (S) VARNING! FÖ R ATT UNDVIKA RISKEN FÖ R BRAND ELLER KORTSLUTNING BÖ R DENNA APPARAT EJ UTSÄ TTAS FÖ R REGN ELLER FUKT. Bruksanvisning (S) VARNING! FÖ R ATT UNDVIKA RISKEN FÖ R BRAND ELLER KORTSLUTNING BÖ R DENNA APPARAT EJ UTSÄ TTAS FÖ R REGN ELLER FUKT. CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN BLIXTSYMBOLEN MARKERAR

Läs mer

Svensk Bruksanvisning

Svensk Bruksanvisning WT535 Svensk Bruksanvisning Nordisk General agent för LaCrosse AN 200508 La crosse WT- 535 Introduktion Nu har ni köpt er Projektions klocka med DCF- 77 radio kontrollerad tid. För att använda produkten

Läs mer

Argon DAB4+, snabbguide och instruktionsbok

Argon DAB4+, snabbguide och instruktionsbok Argon DAB4+ Strävan efter kvalitet har alltid varit vår drivkraft, och grundandet av Argon Audio är en naturlig förlängning av denna filosofi. Vi har 20 års erfarenhet av att skapa och ta fram produkter

Läs mer

ANVÄNDARE BRUKSANVISNING

ANVÄNDARE BRUKSANVISNING ANVÄNDARE BRUKSANVISNING Gratulerar till köpet av din Intono Home Radio. Denna bruksanvisning ger dig information och instruktioner om hur du installerar och använder din radio. Den kommer att förse dig

Läs mer

BRUKSANVISNING. Lenco CR-07 Klockradio med PLL FM och LED-display. För mer information:

BRUKSANVISNING. Lenco CR-07 Klockradio med PLL FM och LED-display. För mer information: BRUKSANVISNING Lenco CR-07 Klockradio med PLL FM och LED-display För mer information: www.lenco.com Läs denna bruksanvisning noggrant före användning av enheten och spara den för framtida referens. NOTERA

Läs mer

A WORLD OF LISTENING DPR-2. FM RDS/DAB Digital Radio. - Läs denna bruksanvisning noga innan radion används första gången -

A WORLD OF LISTENING DPR-2. FM RDS/DAB Digital Radio. - Läs denna bruksanvisning noga innan radion används första gången - A WORLD OF LISTENING DPR-2 FM RDS/DAB Digital Radio - Läs denna bruksanvisning noga innan radion används första gången - Innehåll Knappar & exteriör 1 Återställa radion 8 Batteridrift 2 Hörlursuttag 8

Läs mer

Bruksanvisning. 3.5mm. 2 W RMS Mono eller 2x1W Stereohögtalare out

Bruksanvisning. 3.5mm. 2 W RMS Mono eller 2x1W Stereohögtalare out Bruksanvisning ELKO Bluetooth / DAB + / DAB / FM-radio i en apparatdosa och högtalare. Tack för att du köpt denna produkt, läs denna manual noga innan du använder enheten, och håller den för framtida referens.

Läs mer

Svensk Bruksanvisning

Svensk Bruksanvisning IPD-4100 ipod Speaker Dock m. FM radio Svensk Bruksanvisning Läs igenom denna bruksanvisning innan användning av produkten och spara bruksanvisningen för framtida användning. VIKTIGA SÄKERHETSANVISNINGAR

Läs mer

Proson RV 2010 Stereo reciever

Proson RV 2010 Stereo reciever Proson RV 2010 Stereo reciever Svensk bruksanvisning SÄKERHETSFÖRESKRIFTER Läs före produkten tas i bruk: Placera enheten på stabila underlag. Undvik att placera den i direkt solljus eller nära en värmekälla.

Läs mer

HEMMA HI-FI SYSTEM I TRÄ MED CD/ USB MP3 SPELARE, STEREO RADIO OCH USB/SD HRA-1550. www.roadstar.com. Svensk Manual

HEMMA HI-FI SYSTEM I TRÄ MED CD/ USB MP3 SPELARE, STEREO RADIO OCH USB/SD HRA-1550. www.roadstar.com. Svensk Manual HEMMA HI-FI SYSTEM I TRÄ MED CD/ USB MP3 SPELARE, STEREO RADIO OCH USB/SD HRA-1550 Svensk Manual www.roadstar.com Roadstar Management SA, via Passeggiata 7 CH 6883 NOVAZZANO (SWITZERLAND) www.roadstar.com

Läs mer

WR-11. Svensk Bruksanvisning. Läs igenom denna bruksanvisning innan användning av produkten och spara bruksanvisningen för framtida användning.

WR-11. Svensk Bruksanvisning. Läs igenom denna bruksanvisning innan användning av produkten och spara bruksanvisningen för framtida användning. WR-11 Svensk Bruksanvisning Läs igenom denna bruksanvisning innan användning av produkten och spara bruksanvisningen för framtida användning. VIKTIGA SÄKERHETSANVISNINGAR 1. Läs dessa anvisningar. 2. Spara

Läs mer

Svensk bruksanvisning

Svensk bruksanvisning Svensk bruksanvisning Kontroller & Uttag Framsidan 1. FOLDER: Uppspelning mapp. 2. NEXT: byt till nästa spår. Tryck och håll ned för att snabbspola framåt. 3. PREV: byt till föregående spår. Tryck och

Läs mer

BRUKSANVISNING CR Läs denna användarmanual noggrant, innan du börjar använda produkten.

BRUKSANVISNING CR Läs denna användarmanual noggrant, innan du börjar använda produkten. BRUKSANVISNING CR-420 WWW.DENVER-ELECTRONICS.COM Läs denna användarmanual noggrant, innan du börjar använda produkten. KONTROLLER OCH INDIKATORER 1. ON/OFF -knappen 2. HOUR TU -knappen 3. MIN TU + -knappen

Läs mer

ProTravel PT 633. Svensk bruksanvisning

ProTravel PT 633. Svensk bruksanvisning ProTravel PT 633 Svensk bruksanvisning 1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Kontrollernas placering DC IN 4.5 V ST. MO. VOLUME LC-DISPLAY RECALL LIGHT TIME ZONE TIME ZONE

Läs mer

Svensk Bruksanvisning Läs igenom denna bruksanvisning innan användning av produkten och spara bruksanvisningen för framtida användning.

Svensk Bruksanvisning Läs igenom denna bruksanvisning innan användning av produkten och spara bruksanvisningen för framtida användning. DDR-31plus Bordsradio m. DAB+ Svensk Bruksanvisning Läs igenom denna bruksanvisning innan användning av produkten och spara bruksanvisningen för framtida användning. VIKTIGA SÄKERHETSANVISNINGAR 1. Läs

Läs mer

Svensk Bruksanvisning

Svensk Bruksanvisning Scott CPX 90 Projektions klockradio Dubbla alarmtider. Svensk Bruksanvisning Läs igenom denna bruksanvisning innan användning av produkten och spara bruksanvisningen för framtida användning. SÄKERHETSFÖRESKRIFTER

Läs mer

Bruksanvisning DAB One

Bruksanvisning DAB One Bruksanvisning DAB One Var snäll läs igenom denna bruksanvisning, innan ni börjar använda er DAB One. Grattis till ditt val av DAB/FM mottagare. Vi hoppas att du kommer att ha många trevliga stunder framför

Läs mer

DENVER DAB-37. Bruksanvisning DAB+/DAB FM-radio. denver-electronics.com

DENVER DAB-37. Bruksanvisning DAB+/DAB FM-radio. denver-electronics.com denver-electronics.com Bruksanvisning DAB+/DAB FM-radio DENVER DAB-37 UPPHOVSRÄTT DENVER ELECTRONICS A/S, www.denver-electronics.com www.facebook.com/denverelectronics SWE-1 VIKTIG SÄKERHETSINFORMATION

Läs mer

CLOCK RADIO. Sonoclock 590 Sonoclock 590 Q

CLOCK RADIO. Sonoclock 590 Sonoclock 590 Q CLOCK RADIO Sonoclock 590 Sonoclock 590 Q SV SVENSKA 2 ALARM TIME SLEEP SNOOZE UP DOWN RADIO ON AL 1 1+2 2 - TUNING + FM MW U + VOLUME - 3 SVENSKA SVENSKA 05-13 4 SVENSKA SÄKERHET OCH INSTALLATION 7 Den

Läs mer

Handbok. Arbetsplatsradio Art.nr. 4162007

Handbok. Arbetsplatsradio Art.nr. 4162007 Handbok Arbetsplatsradio Art.nr. 4162007 SÄKERHET VARNING! UNDVIK BRAND OCH RISKEN FÖR ELEKTRISK STÖT GENOM ATT INTE UTSÄTTA DEN HÄR RADION FÖR REGN ELLER FUKT. DENNA PILFÖRSEDDA BLIXT I EN VARNINGSTRIANGEL

Läs mer

Bruksanvisning VARNING! UTSÄ TT EJ APPARATEN FÖ R REGN ELLER FUKT DÅ RISKEN FÖ R BRAND ELLER KORTSLUTNING Ä R STOR. CAUTION RISK OF ELECTRIC

Bruksanvisning VARNING! UTSÄ TT EJ APPARATEN FÖ R REGN ELLER FUKT DÅ RISKEN FÖ R BRAND ELLER KORTSLUTNING Ä R STOR. CAUTION RISK OF ELECTRIC WR-2 Bruksanvisning VARNING! UTSÄ TT EJ APPARATEN FÖ R REGN ELLER FUKT DÅ RISKEN FÖ R BRAND ELLER KORTSLUTNING Ä R STOR. CAUTION RISK OF ELECTRIC! SHOCK DO NOT OPEN DENNA BLIXTSYMBOL Ä R EN VARNINGS- SYMBOL

Läs mer

FUNTIONAL OVERVIEW APERCU DES FONCTIONS FUNCIONES FUNKTIONEN - ÜBERBLICK TOETSEN PANORAMICA FUNZIONALE ALARM ALARM ALARM ALARM ALARM

FUNTIONAL OVERVIEW APERCU DES FONCTIONS FUNCIONES FUNKTIONEN - ÜBERBLICK TOETSEN PANORAMICA FUNZIONALE ALARM ALARM ALARM ALARM ALARM Clock Radio AJ3160 Clock radio 1 English 2 Français Español Deutsch Nederlands Italiano 1 2 3 T F F a 4 5 Svenska Dansk Suomi Português 1 Polski Έλληνικά Meet Philips at the Internet http://www.philips.com

Läs mer

Manual Projektorklocka Modell RM318P

Manual Projektorklocka Modell RM318P 1 Manual Projektorklocka Modell RM318P Denna klocka är tillverkad med speciell tanke på design och att den skall vara enkel att använda. Den har elektroniska komponenter av mycket hög kvalitet och har

Läs mer

DAB Adapter 2+ Bästa kund

DAB Adapter 2+ Bästa kund Bästa kund Kvalitet har alltid varit vår största drivkraft och grundandet av Argon Audio är en naturlig förlängning av den här filosofin. Vi har 20 års erfarenhet av att göra, specificera och tillverka

Läs mer

Swedish DENVER CRP-716

Swedish DENVER CRP-716 DENVER CRP-716 Swedish FUNKTIONER OCH KONTROLL 1. SKÄRM 2. SKÄRM AUTO AV 3. VOLYM UPP/ALARM 2 PÅ / AVINSTÄLLNING 4.

Läs mer

Innehållsregister. S ä k e r h e t s f ö r e s k r i f t e r... 2 I n t r o d u k t i o n Dynamic Range Control (DRC) inställningar- DAB...

Innehållsregister. S ä k e r h e t s f ö r e s k r i f t e r... 2 I n t r o d u k t i o n Dynamic Range Control (DRC) inställningar- DAB... Innehållsregister S ä k e r h e t s f ö r e s k r i f t e r............................................... 2 I n t r o d u k t i o n........................................................... 3 Kontroller

Läs mer

Sensorstyrd klockradio med CD. Svensk bruksanvisning

Sensorstyrd klockradio med CD. Svensk bruksanvisning Sensorstyrd klockradio med CD Svensk bruksanvisning 1. Passiv infraröd sensor 2. Driftindikator 3. CD/Radio- indikator 4. Specialfunktionsreglage 5. Klockinställningsknapp 6. Förlyssningsknapp 7. Alarm

Läs mer

Manual Radiostyrd klocka med månfaser RM912MP

Manual Radiostyrd klocka med månfaser RM912MP 1 Manual Radiostyrd klocka med månfaser RM912MP INLEDNING RM912MP är ingen vanlig klocka. Den kan automatiskt synkronisera aktuell tid och datum, när den kommer inom en radie av ca 1500 km från radiosignalen

Läs mer

Radiokontrollerad projektionsklocka med FM-radio Modell: RRM313P. Självjusterande atomprojektionsklocka med FM-radio Modell: RRM313PA BRUKSANVISNING

Radiokontrollerad projektionsklocka med FM-radio Modell: RRM313P. Självjusterande atomprojektionsklocka med FM-radio Modell: RRM313PA BRUKSANVISNING Radiokontrollerad projektionsklocka med FM-radio Modell: RRM313P Självjusterande atomprojektionsklocka med FM-radio Modell: RRM313PA INNEHÅLL BRUKSANVISNING Introduktion... 2 Produktöversikt... 2 Vy Framsida...

Läs mer

DT-F1. Svensk bruksanvisning

DT-F1. Svensk bruksanvisning DT-F1 Svensk bruksanvisning 1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Kontroller Av och på knappen (Strömbrytare) Minnesknapp samt val av frekvensområde till Snabbvalsknapparna Snabbvalsknapp stegvis byte av

Läs mer

DT-210 SVENSK_BRUKSANVISNING

DT-210 SVENSK_BRUKSANVISNING DT-210 SVENSK_BRUKSANVISNING 1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Kontrollernas placering Stereo/Mono/Högtalaromkopplare Minnesprogrammering Frekvenssökning Hörlursuttag Volymkontroll Ström AV/PÅ Display

Läs mer

Svensk Bruksanvisning

Svensk Bruksanvisning hipbox GTX-14 Owner s Manual GTX-14 Svensk Bruksanvisning The Pure Sound of Life Läs igenom denna bruksanvisning innan användning av produkten och spara bruksanvisningen för framtida användning. Inledning

Läs mer

A WORLD OF LISTENING. VARNING! Fö r att undvika brand eller kortslutning får denna apparat ej utsättas fö r fukt!

A WORLD OF LISTENING. VARNING! Fö r att undvika brand eller kortslutning får denna apparat ej utsättas fö r fukt! DDR-3 FM RDS/DAB digital radio A WORLD OF LISTENING BLIXTSYMBOLEN MARKERAR ATT DENNA APPARAT Ä R STRÖ MFÖ RANDE OCH FÅ R INTE Ö PPNAS AV KONSUMENT VARNING! Fö r att undvika brand eller kortslutning får

Läs mer

MANUAL RADIOSTYRD KLOCKA med PROJEKTOR RM316P / RM316PU

MANUAL RADIOSTYRD KLOCKA med PROJEKTOR RM316P / RM316PU MANUAL RADIOSTYRD KLOCKA med PROJEKTOR RM316P / RM316PU OBS! För alla illustrationer till texten hänvisar vi till den engelska originalmanualen. INLEDNING RM316P är en radiostyrd klocka med flera funktioner.

Läs mer

U3 Utility Radio FM/AM Digital

U3 Utility Radio FM/AM Digital U3 Utility Radio FM/AM Digital SVENSK BRUKSANVISNING VARNING! För att undvika brand eller kortslutning får denna apparat ej utsättas för fukt! THE LIGHTNING FLASH AND ARROW- HEAD WITHIN THE TRIANGLE IS

Läs mer

USER MANUAL MODE D EMPLOI BEDIENUNGSANLEITUNG INSTRUCTIEHANDLEIDING BETJENINGSVEJLEDNING BRUKSANVISNING KÄYTTÖOHJE ISTRUZIONI PER L USO MANUAL DEL

USER MANUAL MODE D EMPLOI BEDIENUNGSANLEITUNG INSTRUCTIEHANDLEIDING BETJENINGSVEJLEDNING BRUKSANVISNING KÄYTTÖOHJE ISTRUZIONI PER L USO MANUAL DEL R2 USER MANUAL MODE D EMPLOI BEDIENUNGSANLEITUNG INSTRUCTIEHANDLEIDING BETJENINGSVEJLEDNING BRUKSANVISNING KÄYTTÖOHJE ISTRUZIONI PER L USO MANUAL DEL USUARIO MANUAL DO UTILIZADOR Innehåll 02INNEHÅLL 03INFORMATION

Läs mer

CD/MP3-spelare med PLL FM-radio och iphone/ipod-docka

CD/MP3-spelare med PLL FM-radio och iphone/ipod-docka CD/MP3-spelare med PLL FM-radio och iphone/ipod-docka Bruksanvisning GBi9000 Läs igenom bruksanvisningen noga och spara den för senare behov. KNAPPAR OCH REGLAGE 1. BASKONTROLL 2. CD-LUCKA 3. CD-LÅSREGLAGE

Läs mer

Introduktion knappar SWEDISH VOL- NÄSTA. Volym ned. Upp/Framåt menyn. Ner/Bakåt menyn. Autosöka information. i 3 sekunder) och kontrollera programmet

Introduktion knappar SWEDISH VOL- NÄSTA. Volym ned. Upp/Framåt menyn. Ner/Bakåt menyn. Autosöka information. i 3 sekunder) och kontrollera programmet 29 Introduktion knappar DAB/FM Omkopplingsläge DAB/FM ENTER Ange systemmenyn (tryck på ENTER i 3 sekunder) och välj funktion INFO Kontrollera programvaruversionen (tryck på INFO i 3 sekunder) och kontrollera

Läs mer

Kalenderangivelse (veckodag, datum och månad) Alarm snooze funktion Tidzonsinställning Temperaturangivelse i grader Celsius LED bakgrundsljus

Kalenderangivelse (veckodag, datum och månad) Alarm snooze funktion Tidzonsinställning Temperaturangivelse i grader Celsius LED bakgrundsljus Radiostyrt projektorklocka med digital termometer Instruktion Introduktion Gratulerar till Ert val av projektorklocka med radiostyrd DCF-77 tidsangivelse. Produkten är enkel att använda. Läs anvisningen

Läs mer

Version: 1.0. Användarmanual DAB+/FM Radio

Version: 1.0. Användarmanual DAB+/FM Radio Version: 1.0 Användarmanual DAB+/FM Radio Produktöversikt 1. Vänteläge Tryck för att växla mellan FM- och DAB-läget i arbetsläge. Tryck på knappen för att gå till standby-läge. 2. Scanna Tryck för att

Läs mer

Rev.nr 140120. Bruksanvisning Radio med Bluetooth

Rev.nr 140120. Bruksanvisning Radio med Bluetooth Rev.nr 140120 Bruksanvisning Radio med Bluetooth Stereons funktioner Stereons funktioner Ström På/Av Starta stereon genom att trycka på någon av stereons knappar. Stäng av genom att trycka på POWER (1).

Läs mer

Introduktion. Temperatursändarens finesser

Introduktion. Temperatursändarens finesser Introduktion Gratulerar till köpet av denna fjärrstyrda temperaturstation med radio-kontrollerad tid. Att använda denna produkt är enkelt och okomplicerat, men var vänlig och läs denna bruksanvisning så

Läs mer

DENVER CRP-718 SWEDISH

DENVER CRP-718 SWEDISH DENVER CRP-718 SWEDISH FUNKTIONER OCH KONTROLL 1. SNOOZE / SLEEP / DIMMER 2. DISPLAY 3. PM-INDIKATOR 4. STANDBY-INDIKATOR 5. ALARM 1-INDIKATOR 6. ALARM 1 PÅ / AV-INST 7. ALARM 2 PÅ / AV-INST 8.

Läs mer

Så här används fjärrkontrollen

Så här används fjärrkontrollen Så här används fjärrkontrollen Så här används fjärrkontrollen Försiktighetsåtgärder vid användning av fjärrkontroll Var försiktig vid hantering av kontrollen, speciellt eftersom den är liten och lätt.

Läs mer

Rev.nr Bruksanvisning Aquatic Radio

Rev.nr Bruksanvisning Aquatic Radio Rev.nr 140805 Bruksanvisning Aquatic Radio Uppstart Sätt i fjärrkontrollens batteri Skruva av det vattentäta locket på fjärrkontrollens baksida och sätt i batteriet. (CR-2430) Skruva tillbaka locket. Slå

Läs mer

SR-05 BT. Retro Radio med Bluetooth. Svensk Manual. www.lenco.com

SR-05 BT. Retro Radio med Bluetooth. Svensk Manual. www.lenco.com SR-05 BT Retro Radio med Bluetooth Svensk Manual www.lenco.com Innehåll Varning......1 Panel... 4 Fjärrkontroll... 6 FM användning... 8 Bluetooth användning.... 9 Aux in /USB användning...10 Felsökning

Läs mer

ATS-505. Svensk Bruksanvisning

ATS-505. Svensk Bruksanvisning ATS-505 Svensk Bruksanvisning 1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 Kontrollernas Placering POWER / SLEEP Strömbrytare-På/av och insomningsfunktion Display, växlar mellan radiofrkvensvisning

Läs mer

CD/MP3 SPELARE MED PLL FM RADIO OCH USB SCD-39 USB. Svensk Manual. Vänligen läs igenom och följ dessa instruktioner innan du använder din enhet.

CD/MP3 SPELARE MED PLL FM RADIO OCH USB SCD-39 USB. Svensk Manual. Vänligen läs igenom och följ dessa instruktioner innan du använder din enhet. CD/MP3 SPELARE MED PLL FM RADIO OCH USB SCD-39 USB Svensk Manual Vänligen läs igenom och följ dessa instruktioner innan du använder din enhet. För mer information, www.lenco.com Kära konsument, Tack för

Läs mer

DENVER CR-918BLACK SWEDISH FUNKTIONER OCH KONTROLL

DENVER CR-918BLACK SWEDISH FUNKTIONER OCH KONTROLL DENVER CR-918BLACK SWEDISH 14 15 FUNKTIONER OCH KONTROLL 1. /FININSTÄLLNING - 2. TIDSINSTÄLLNING MIN./MINNE+ 3. SNOOZE/VILA 4. PÅ / AV 5. /FININSTÄLLNING+ 6. VOLYM NED - /ALARM 1 PÅ/AV INST. 7. VOLYM NED

Läs mer

XDOCK 4 HÖGTALARDOCKA MED ALARMKLOCKA

XDOCK 4 HÖGTALARDOCKA MED ALARMKLOCKA Alla varumärken uppmärksammas som egendom tillhörande respektive ägare. Om inte annat anges har inte användaren några intresserättigheter i KitSound eller produkterna häri. Återvinn förpackningen. XDOCK

Läs mer

SWE. Radiokontrollerad projektorklocka Modell: EW96 ANVÄNDARMANUAL INNEHÅLL

SWE. Radiokontrollerad projektorklocka Modell: EW96 ANVÄNDARMANUAL INNEHÅLL Radiokontrollerad projektorklocka Modell: EW96 INNEHÅLL ANVÄNDARMANUAL Snabb Introduktion...2 Översikt...2 Mottagare...2 LCD-display...4 Använda Temperaturstationen...4 Mottagning av Radiokontrollerad

Läs mer

DT-120. FM-stereo/AM. Svensk bruksanvisning

DT-120. FM-stereo/AM. Svensk bruksanvisning DT-120 FM-stereo/AM Svensk bruksanvisning 1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Kontroller LCD-display Val av band DBB (Deep Bass Booster) On/Off Stationssökare Stereo/Mono Power On/Off Volymkontroll Låsknapp Batterikapacitet

Läs mer