ANA PRODUKTKATALOG 2014 SÄNGAR ETT SVENSKT HANTVERK UTAN MELLANHÄNDER. Kontakta oss:

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "ANA PRODUKTKATALOG 2014 SÄNGAR ETT SVENSKT HANTVERK UTAN MELLANHÄNDER. Kontakta oss: 020 388 000 - www.ana.se - info@ana.se"

Transkript

1 ANA SÄNGAR ETT SVENSKT HANTVERK UTAN MELLANHÄNDER PRODUKTKATALOG 2014

2 INNEHÅLL INFORMATION Välj rätt säng SÄNGAR ANA Basic ANA Premium ANA Exclusive ANA Dreamliner TILLBEHÖR Bäddmadrasser Biotherme Värmesystem Massage Täcken & Kuddar Sängben Gavlar ÖVRIGT Specialbeställningar Tryggheter & Garantier SÄNGBUTIKER Butiker Kontakt SVENSKTILLVERKAT Vi är stolta över att vi har all vår tillverkning i Sverige i våra egna fabriker. Våra fabriker ligger i Torpsbruk mitt i möbelriket i de småländska skogarna. Tillverkning i Sverige ger klimatsmarta närproducerade sängar.

3 ANA:s Torpsbruk since 1862 KUNDANPASSAT Hos ANA anpassas varje säng till dig som ska sova i den. Vi handbygger våra sängar efter kundens behov och har därför inga lager med färdiga sängar. Vi bygger helt enkelt din nya säng direkt efter dina önskemål. KVALITET Då vi tillverkar alla sängar för hand i våra egna fabriker kan vi alltid garantera god kvalitet och har 25 års garanti på ramar och fjädrar. När ni köper en säng av ANA kan ni alltid lita på att ni får en kvalitetsprodukt.

4 ANA SÄNGAR FÖR HELA FAMILJEN

5 VÄLJ RÄTT SÄNG Välj typ av sängmodell Först väljer du om det är en ställbar säng, en kontinentalsäng eller en ramresårsäng som du vill ha. Komforten i de olika modellerna är densamma så det som skiljer dem åt är funktioner och utseende. Ramresår är den klassiska varianten av säng som lätt läggs i en sängram. Vill man ha ett lite mer exklusivt utseende kan man välja en kontinentalsäng som byggs med flera madrasser på varandra och som dessutom är helt skarvfri. Den ställbara sängen ger flera unika fördelar som inte finns i någon annan modell. Här har du möjligheten att justera ryggen och benen separat för att på det sättet hitta din favoritposition. Vi kan också erbjuda en unik lösning, en ställbar kontinentalsäng. Välj typ av komfortpaket Oavsett vilken typ av sängmodell du valt har vi ett antal olika komfortpaket att välja på. Komfortpaketet är det i sängen som tar hand om de stora svängarna på kroppen, så som höfter, axlar, svank osv. Det är också komfortpaketet som styr känslan och komforten i sängen. Vi delar upp dem i 4 olika kategorier: 7-zon, 5-zon, 1-zon och Non Pocket. Bäst komfort får man i de paket som är uppbyggda med pocketfjädrar som ger en individuell fjädring. Läs mer om de olika komfortpaketen längre fram i katalogen. Välj typ av bäddmadrass Bäddmadrassen har mer betydelse för sängen än vad många tror. Det är bäddmadrassen som skapar ytmjukheten men den är även till för att jämna ut kroppens mindre ojämnheter, som små knölar, armbågar osv. Det man ska tänka på när man väljer bäddmadrass är att man ska ha ett material som är tryckavlastande och följsamt men att det samtidigt ska släppa ner kroppen i komfortpaketet. Därför ska man inte välja för tjock bäddmadrass. Välj typ av fasthet Fjädrarna i madrassen är från början designade för en viss belastning per kvadratcentimeter fjäderyta. Ge våra experter din vikt och längd så räknar vi fram den fjäderfasthet som passar din kropp bäst. De flesta av våra komfortpaket finns i hårdhetsgraderna mjuk, medium, fast och extra fast men vi kan också justera hårdheten för just dig. Välj längd och bredd Vi tillverkar våra sängar i många olika mått och kan även specialanpassa storleken efter ditt önskemål. Våra ställbara modeller finns som standard i bredd 80, 90,105 och 120 cm samt längd 200 och 210 cm. Kontinentalsängarna finns som standard i bredd 80, 90, 105, 120, 140, 160, 180, 210 samt 240 cm och längd 200 och 210 cm. Ramresårmadrassen finns som standard i bredd 80, 90, 105, 120, 140 samt 160 cm och i längd 200 och 210 cm.

6 ANA Basic är vårt enklaste sortiment. Kvaliteten och hantverket är densamma som på våra mer exklusiva modeller. Valmöjligheterna är mindre i ANA Basic och komforten är generellt lite lägre. Ett bra val när plånboken styr inköpet. Finns endast online. BR1 Ramresår Den enklaste sängen i vårt program. Den bygger på LFK-fjädrar och bonnellfjädrar och som bäddmadrass finns kallskum eller naturlatex att välja på. Finns i tre olika tygutföranden. BR2 Ramresår En enkelfjädrande ramresårmadrass med pocketresårer för god följsamhet. Som bäddmadrass finns kallskum eller naturlatex att välja på. Finns i tre olika tygutföranden. BR3 Ramresår BC1 Kontinental En dubbelfjädrande ramresårmadrass med pocketresårer och bonnellfjädrar. En prisvärd säng i den här klassen. Välj mellan kallskum eller naturlatex i bäddmadrassen. Finns i tre olika tygutföranden. BC1 är en enkelfjädrande kontinentalsäng med LFK-fjädring och är lika mycket en möbel som en säng. Välj gärna att komplettera med en gavel för att öka på utseendet ytterligare. Finns i tre olika tygutföranden. BC2 Kontinental BC2 kontinentalsäng är uppbyggd av pocketresårer i resårmadrassen och LFK-fjädrar i bottenmadrasserna och har det klassiska utseendet för en kontinentalsäng. Finns i tre olika tygutföranden. BS1 Ställbar säng BS1 är en ställbar säng med ribbotten och vändbar resårmadrass som är uppbyggd med pocketresårer. Sängen är steglöst reglerbar i både huvudända och fotända. Som bäddmadrass kan man välja mellan kallskum och naturlatex. Bygger på en kraftig 9 cm ram i svensk furu med ribbotten.

7 ANA Premium är vårt mellansortiment. Här finns flera valmöjligheter av tyger och hårdhetsgrader. Komfortnivån är hög i ANA Premium och naturligtvis är kvaliteten god och sängarna är ett äkta svenskt hantverk. Ett bra mellanting mellan god komfort och bra pris. Basicpocket Ramresår En dubbelfjädrande ramresårmadrass med raka pocketresårer och bonnellfjädrar. Detta är den enklaste typen av pocketfjädrar som många kolleger har som toppmodell i sina sortiment. Välj mellan mjuk, medium och fast. Som bäddmadrass kan man välja mellan kallskum och naturlatex. Sängen kan fås i mjuk, medium och fast vilket gör att den passar de flesta. Finns i sex olika tygalternativ. Superpocket Ramresår En dubbelfjädrande ramresårmadrass med konvexa pocketresårer och bonnellfjädrar. De konvexa fjädrarna gör att den sängen har väldigt fin följsamhet och bra tryckavlastande egenskaper. Komforten är därmed bra och Superpocket är ett bra val. Som bäddmadrass kan man välja mellan kallskum och naturlatex. Sängen kan fås i mjuk, medium och fast vilket gör att den passar de flesta. Finns i sex olika tygalternativ. Skulderzonpocket Ramresår En dubbelfjädrande ramresårmadrass med konvexa pocketresårer och bonnellfjädrar. Skulderzonpocket är en madrass som är indelad i 5-zon med extra mjuk zon för axelpartiet, s.k skulderzon. Denna zon hjälper till att släppa ner axeln ordentligt i madrassen, vilket förbättrar följsamheten i sängen. Skulderzonpocket är en utveckling av zonpocket. Naturligtvis är sängen uppbyggd med de bästa pocketresårerna precis som Superpocket. Som bäddmadrass kan man välja mellan kallskum och naturlatex. Sängen kan fås i mjuk, medium och fast vilket gör att den passar de flesta. Finns i sex olika tygalternativ.

8 Basicpocket Kontinental En säng som vi bygger med standard ozonad pocketspring med s k rakfjäder. Detta är bland de enklaste typerna av pocketfjädrar som många kollegor har som toppmodell i sina sortiment. Välj mellan mjuk, medium och fast. Med Bascipocket kontinentalsäng slipper du skarv mellan madrasserna då varken resårmadrassen eller bäddmadrassen är delade i mitten. Sängen kan fås i mjuk, medium och fast vilket gör att den passar de flesta. Finns i sex olika tygalternativ. Superpocket Kontinental En bra och mycket prisvärd kontinentalsäng. Superpocket kontinentalsäng är uppbyggd av konvexa pocketresårer och har det klassiska utseendet för en kontinentalsäng. De konvexa fjädrarna gör att den sängen har väldigt fin följsamhet och bra tryckavlastande egenskaper. Komforten är därmed bra och Superpocket är ett bra val. Med Superpocket kontinentalsäng slipper du skarv mellan madrasserna då varken resårmadrassen eller bäddmadrassen är delade i mitten. Sängen kan fås i mjuk, medium och fast vilket gör att den passar de flesta. Finns i sex olika tygalternativ. Skulderzonpocket Kontinental Skulderzonpocket är en madrass som är indelad i 5-zon med extra mjuk zon för axelpartiet, s.k skulderzon. Denna zon hjälper till att släppa ner axeln ordentligt i madrassen, vilket förbättrar följsamheten i sängen. Skulderzonpocket är en utveckling av zonpocket. Naturligtvis är sängen uppbyggd med de bästa pocketresårerna precis som Superpocket. Med Skulderzonpocket kontinentalsäng slipper du skarv mellan madrasserna då varken resårmadrassen eller bäddmadrassen är delade i mitten. Sängen kan fås i mjuk, medium och fast vilket gör att den passar de flesta. Finns i sex olika tygalternativ.

9 Superpocket Ställbar säng Superpocket ställbara säng är uppbyggd av konvexa pocketresårer som gör att den här sängen har väldigt fin följsamhet och bra tryckavlastande egenskaper. Komforten är därmed bra och Superpocket är ett bra val i förhållande till priset. Superpocket är en ställbar säng med ribbotten och vändbar resårmadrass som är uppbyggd med pocketresårer. Sängen är steglöst reglerbar i både huvudända och fotända. Denna säng är uppbyggd av en kraftig kraftig 18 cm ram i svensk furu med fjädrande lameller. Sängen levereras med trådkontroll och ben. Som bäddmadrass kan man välja mellan kallskum och naturlatex. Sängen kan fås i mjuk, medium och fast vilket gör att den passar de flesta. Finns i sex olika tygalternativ. Till denna modell kan du även välja till massagesystem och värmesystem. Skulderzonpocket Ställbar säng Skulderzonpocket är en madrass som är indelad i 5-zon med extra mjuk zon för axelpartiet, s.k skulderzon. Denna zon hjälper till att släppa ner axeln ordentligt i madrassen, vilket förbättrar följsamheten i sängen. Skulderzonpocket är en utveckling av zonpocket. Naturligtvis är sängen uppbyggd med de bästa pocketresårerna precis som Superpocket. Sängen kan fås i mjuk, medium och fast vilket gör att den passar de flesta. Finns i sex olika tygalternativ.

10 ANA Exclusiv är vårt mest exklusiva sortiment, här sparar vi inte på något. Vi använder de allra bästa materialen och komforten står i fokus. Våra exclusive-sängar skall jämföras med toppskiktet av sängar på marknaden. Alla sängarna är 7-zonsindelade med äkta naturlatexbäddmadrasser. Här finns även vårt DeLuxe-program som är utrustade med ett extra mjukgörande fjäderlager. Till våra exclusive-sängar finns alla våra tyger att välja på och du kan lägga till både värmesystem och massagesystem till din säng. Exclusive är som namnet säger det mest exklusiva vi gör och det tåls verkligen att jämföras. Ett äkta svenskt hantverk när det är som bäst. 7-zonspocket Ramresår En dubbelfjädrande ramresårmadrass med 7-zonade pocketresårer och bonnellfjädrar Vårt Creative 7-zonspocket är ett av de mest exklusiva fjädersystemen på marknaden. Sängen är uppdelad i sju zoner med huvudzon, skulderzon, svankstöd och stussektion. Den särskilt mjuka skulderzonen gör att skuldran lättare kan sjunka ned i madrassen. Detta kombinerat med ett svankstöd för extra support för nedre delen av ryggen gör att du alltid får rätt avlastning för nacke, skuldra och rygg oavsett hur du ligger. Som bäddmadrass används zonad naturlatex som är den bästa bäddmadrassen i vårt sortiment. Sängen kan fås i mjuk, medium, fast och extra fast vilket gör att den passar alla. Finns i tretton olika tygalternativ. 7-Zon DeLuxe Ramresår En dubbelfjädrande ramresårmadrass med 7-zonade pocketresårer och bonnellfjädrar Komfort och följsamhet i en helt ny nivå, det är vad Creative 7-zon DeLuxe erbjuder! Här använder vi det absolut bästa 7-zons systemet och lägger därtill ett extra lager av DeLuxe-fjädrar på toppen. Därmed får vi alla fördelar som Creative 7-zon erbjuder bland annat extra mjuk axelzon, svankstöd och speciellt anpassad stussektion men även en otrolig ytmjukhet tack vare DeLuxe-fjädrarna som ligger på toppen. Genom att kombinera dessa två system skapar vi en helt ny känsla i sängen och ökar komfortnivån till nya höjder. Som bäddmadrass används zonad naturlatex som är den bästa bäddmadrassen i vårt sortiment Sängen kan fås i mjuk, medium, fast och extra fast vilket gör att den passar alla. Finns i tretton olika tygalternativ.

11 7-Zon Kontinental Vårt Creative 7-zonspocket är ett av de mest exklusiva fjädersystemen på marknaden. Sängen är uppdelad i sju zoner med huvudzon, skulderzon, svankstöd och stussektion. Den särskilt mjuka skulderzonen gör att skuldran lättare kan sjunka ned i madrassen. Detta kombinerat med ett svankstöd för extra support för nedre delen av ryggen gör att du alltid får rätt avlastning för nacke, skuldra och rygg oavsett hur du ligger. Med Creative 7-zonspocket kontinentalsäng slipper du skarv mellan madrasserna då varken resårmadrassen eller bäddmadrassen är delade i mitten. Som bäddmadrass används zonad naturlatex som är den bästa bäddmadrassen i vårt sortiment. Sängen kan fås i mjuk, medium, fast och extra fast vilket gör att den passar alla. Finns i tretton olika tygalternativ. Till denna modell kan du även välja till värmesystem. 7-Zon DeLuxe Kontinental Komfort och följsamhet i en helt ny nivå, det är vad Creative 7-zon DeLuxe erbjuder! Här använder vi det absolut bästa 7-zons systemet och lägger därtill ett extra lager av DeLuxe-fjädrar på toppen. Därmed får vi alla fördelar som Creative 7-zon erbjuder bland annat extra mjuk axelzon, svankstöd och speciellt anpassad stussektion men även en otrolig ytmjukhet tack vare DeLuxe-fjädrarna som ligger på toppen. Genom att kombinera dessa två system skapar vi en helt ny känsla i sängen och ökar komfortnivån till nya höjder. Med Creative 7-zonspocket kontinentalsäng slipper du skarv mellan madrasserna då varken resårmadrassen eller bäddmadrassen är delade i mitten. Som bäddmadrass används zonad naturlatex som är den bästa bäddmadrassen i vårt sortiment. Sängen kan fås i mjuk, medium, fast och extra fast vilket gör att den passar alla. Finns i tretton olika tygalternativ. Till denna modell kan du även välja till värmesystem.

12 Ställbar säng 5000-Serien 5000-serien är en exklusiv ställbar säng där design och funktion har legat till grund för modellen. Här har du möjlighet att justera ryggen och benen separat och därmed hitta din favoritposition. Den förstärkta bottenkonstruktionen gör att sängen är hållbar och stabil serien är riktigt vacker att titta på och till skillnad mot andra ställbara sängar så finns det ingen dragkedja runt madrassen utan madrassen är helt slät. Detta gör sängen till en stilfull möbel i ditt sovrum. Creative 7-zonspocket Vårt Creative 7-zonspocket är ett av de mest exklusiva fjädersystemen på marknaden. Sängen är uppdelad i sju zoner med huvudzon, skulderzon, svankstöd och stussektion. Den särskilt mjuka skulderzonen gör att skuldran lättare kan sjunka ned i madrassen. Detta kombinerat med ett svankstöd för extra support för nedre delen av ryggen gör att du alltid får rätt avlastning för nacke, skuldra och rygg oavsett hur du ligger. Som bäddmadrass används zonad naturlatex som är den bästa bäddmadrassen i vårt sortiment. Sängen kan fås i mjuk, medium, fast och extra fast vilket gör att den passar alla. Finns i tretton olika tygalternativ. Till denna modell kan du även välja till massagesystem och värmesystem. Creative 7-zon DeLuxe Komfort och följsamhet i en helt ny nivå, det är vad Creative 7-zon DeLuxe erbjuder! Här använder vi det absolut bästa 7-zons systemet och lägger därtill ett extra lager av DeLuxe-fjädrar på toppen. Därmed får vi alla fördelar som Creative 7-zon erbjuder bland annat extra mjuk axelzon, svankstöd och speciellt anpassad stussektion men även en otrolig ytmjukhet tack vare DeLuxe-fjädrarna som ligger på toppen. Genom att kombinera dessa två system skapar vi en helt ny känsla i sängen och ökar komfortnivån till nya höjder. Som bäddmadrass används zonad naturlatex som är den bästa bäddmadrassen i vårt sortiment. Sängen kan fås i mjuk, medium, fast och extra fast vilket gör att den passar alla. Finns i tretton olika tygalternativ. Till denna modell kan du även välja till massagesystem och värmesystem.

13 Ställbar säng 6000-Serien 6000-Serien en ställbar säng med fjädrande boklameller och med vändbar resårmadrass. Sängen är steglöst reglerbar i både huvudända och fotända. Denna säng är uppbyggd av en kraftig kraftig 18 cm ram i svensk furu. Sängen levereras med trådkontroll och ben. Creative 7-zonspocket Vårt Creative 7-zonspocket är ett av de mest exklusiva fjädersystemen på marknaden. Sängen är uppdelad i sju zoner med huvudzon, skulderzon, svankstöd och stussektion. Den särskilt mjuka skulderzonen gör att skuldran lättare kan sjunka ned i madrassen. Detta kombinerat med ett svankstöd för extra support för nedre delen av ryggen gör att du alltid får rätt avlastning för nacke, skuldra och rygg oavsett hur du ligger. Som bäddmadrass används zonad naturlatex som är den bästa bäddmadrassen i vårt sortiment. Sängen kan fås i mjuk, medium, fast och extra fast vilket gör att den passar alla. Finns i tretton olika tygalternativ. Till denna modell kan du även välja till massagesystem och värmesystem. Creative 7-zon DeLuxe Komfort och följsamhet i en helt ny nivå, det är vad Creative 7-zon DeLuxe erbjuder! Här använder vi det absolut bästa 7-zons systemet och lägger därtill ett extra lager av DeLuxe-fjädrar på toppen. Därmed får vi alla fördelar som Creative 7-zon erbjuder bland annat extra mjuk axelzon, svankstöd och speciellt anpassad stussektion men även en otrolig ytmjukhet tack vare DeLuxe-fjädrarna som ligger på toppen. Genom att kombinera dessa två system skapar vi en helt ny känsla i sängen och ökar komfortnivån till nya höjder. Som bäddmadrass används zonad naturlatex som är den bästa bäddmadrassen i vårt sortiment. Sängen kan fås i mjuk, medium, fast och extra fast vilket gör att den passar alla. Finns i tretton olika tygalternativ. Till denna modell kan du även välja till massagesystem och värmesystem.

14 Dreamliner Kontientalsäng Dreamliner Kontinentalsäng bygger på vårt 7-zons system och på toppen lägger vi vår DeLuxe-fjäder för ökad komfort och ytmjukhet. Därmed får vi alla fördelar som Creative 7-zon erbjuder bland annat extra mjuk axelzon, svankstöd och speciellt anpassad stussektion men även en otrolig ytmjukhet tack vare DeLuxe-fjädrarna som ligger på toppen. Denna säng har även pocketfjädrar i undersängarna vilket betyder att Dreamliner kontinentalsäng har fyra lager pocketfjädrar som alla aktivt jobbar för att förbättra din sömn. Vi har också utvecklat en unik bäddmadrass som verkligen fångar upp och avlastar din kropp. I den här sängen har vi inte sparat på något och är en säng som måste upplevas då den tar komfortnivån till nya höjder. Sängen kan fås i mjuk, medium, fast och extra fast vilket gör att den passar alla. Finns i tretton olika tygalternativ. Till denna modell kan du även välja till värmesystem.

15 Dreamliner Ramresår Dreamliner Ramresår är en säng i det absoluta toppskiktet. Här låter vi 3 st lager med pocket fjädrar arbeta med din kropp för bästa möjliga avlastning. Den bygger på vårt 7-zons system och på toppen lägger vi vår DeLuxe-fjäder för ökad komfort och ytmjukhet. Därmed får vi alla fördelar som Creative 7-zon erbjuder bland annat extra mjuk axelzon, svankstöd och speciellt anpassad stussektion men även en otrolig ytmjukhet tack vare DeLuxe-fjädrarna som ligger på toppen. Sedan lägger vi till ett underlager med pocketfjädrar för att ytterligare öka komforten. Vi har också utvecklat en unik bäddmadrass som verkligen fångar upp och avlastar din kropp. Sängen kan fås i mjuk, medium, fast och extra fast vilket gör att den passar alla. Finns i tretton olika tygalternativ. Till denna modell kan du välja till värmesystem.

16 Dreamliner Ställbar säng Dreamliner ställbar säng är en trippel-fjädrad säng med endast pocket fjädrar i alla delar. Den bygger på vårt 7-zons system och på toppen lägger vi vår DeLuxe-fjäder för ökad komfort och ytmjukhet. Därmed får vi alla fördelar som Creative 7-zon erbjuder bland annat extra mjuk axelzon, svankstöd och speciellt anpassad stussektion men även en otrolig ytmjukhet tack vare DeLuxe-fjädrarna som ligger på toppen. Denna ställbara säng har tre individuella motorer vilket betyder att du helt steglöst kan justera ryggen, benen och med den separata nackmotorn kan du höja och sänka nackpartiet. Detta är de ställbara sängarnas lyxvariant. Förutom tre-motorsystemet finns det minnespositioner så att du kan spara dina favoritlägen och med ett knapptryck hitta tillbaka till dem. Sängen kan utrustas med wave-massage där nio olika massagemotorer masserar din kropp. Du kan också styra massagen så den punktmasserar under benen, rumpan eller ryggen. Med sängens programmerbara minnesfunktioner väljer du själv hur dina favoritpositioner ser ut i just din ställbara säng oavsett om du vill ligga och sova, se på TV eller bara slappna av och få massage. Dreamliners världsunika elektroniskt styrda klimat- och värmesystem reglerar sängklimatet exakt efter dina inställningar. Vi har också utvecklat en unik bäddmadrass som verkligen fångar upp och avlastar din kropp. I den här sängen har vi inte sparat på något och är en säng som måste upplevas då den tar komfortnivån till nya höjder. Sängen kan fås i mjuk, medium, fast och extra fast vilket gör att den passar alla. Finns i tretton olika tygalternativ.

17 BÄDDMADRASSER Zonindelad ventilerad naturlatex med skulderzon Detta är toppmodellen bland bäddmadrasserna. Med kärna av zonindelad naturlatex och skulderzon får du den bästa känslan samtidigt som bäddmadrassen tillåter att kroppen sjunker ner i resårmadrassens fjädersystem. Naturlatexkärnan är omsvept av stoppningsmaterial för att öka komforten i bäddmadrassen ytterligare ett steg. Ventilerad naturlatex Näst bästa typen bland bäddmadrasserna är vår naturlatex. Med dess uppbyggnad får man en av de bästa följsamheterna för de små detaljerna på din kropp. De tryckavlastande egenskaperna är mycket goda hos den här typen av madrass. Ventilerad syntetlatex Kärna av syntetlatex, perforerad för att ge bättre följsamhet och ventilation. Syntetlatex tillhör den enklaste typ av latex. Memoryskum En bäddmadrass med kärna av memoryskum. Denna tryckavlastande madrass har väldigt bra tryckavlastande egenskaper och följer din kropp på ett bra sätt. Kallskum En enkel bäddmadrass med kallskumskärna i ett quiltat överdrag. Självklart är tyget avtagbart och tvättbart på alla våra bäddmadrasser. Finns i fler olika tjocklekar mellan 50 mm och 120 mm.

18 TILLBEHÖR Biotherme Värmesystem Med hjälp av vårt värmesystem kan du reglera sovklimatet helt steglöst. Sängen håller den temperatur du vill ha. Då kroppen inte behöver värma upp omgivningen sänks blodtryck och puls med ca 10% jämfört med ouppvärmt sovklimat. Du ställer självfallet in vänster och höger sänghalva separat. Kan väljas till alla våra modeller. Massage Till våra ställbara sängar finns massage som tillval. Du får en härlig wave-massage med 24 olika vågmönster och totalt 60 olika massagefunktioner. Till alla massagesängar erhålles trådlös handkontroll. Täcken & Kuddar Vi tillhandahåller en lång rad av kuddar, t.ex. dunkuddar, fiberkuddar samt olika viscoelastiska kuddar. Vi har även ett flertal olika fibertäcken i vårt sortiment. Kontakta oss gärna för mer information och täcken och kuddar. Aluminiumben Träben Medar Ett exklusivt sängben i massiv svarvad aluminium. Finns i två olika längder samt en förlängningsdistans. Standardben i trä. Kan matchas med ert fina trägolv. Finns som ek, svart och vit. Medar i böjträ. Ger din säng en stabil känsla. Finns som björk, natur och vit. Huvudgavlar Klädd och stoppad huvudgavel för alla våra sängmodeller. Huvudgaveln ställs bakom sängen på golvet helt utan montering. Huvudgaveln är 125 cm hög och finns i alla bredder. Välj vilket tyg som passar just dig bäst.

19 ETT SVENSKT HANTVERK

20 SPECIALBESTÄLLNINGAR Måttanpassning En av ANA:s starkaste sidor är att vi anpassar alla våra sängar efter kundens önskemål och specifikationer. Detta gör att vi har en helt unik möjlighet att tillverka exakt det du som kund vill ha. Vi kan tillverka sängar i specialmått, efter inlämnad ritning eller exakt anpassade efter dig som kund. Vi tillverkar även babymadrasser, madrasser till husvagnar, husbilar, båtar m.m. Kontakta oss så berättar vi mer hur vi kan hjälpa just dig med dina behov. Bara fantasin sätter gränserna. TRYGGHET & GARANTIER 25 årsgaranti mot ram och fjäderbrott!* ANA Biotherme Bedding AB lämnar hela 25 års garanti mot ram- och fjäderbrott. Garantin gäller rambrott på resårmadrassens bärande träram samt brott på sängens metallfjädrar och fel som kan härröras till tillverkningsfel i dessa delar. Byt fjäderfasthet under 3 månader!* Som egen tillverkare har vi, till skillnad från vanliga butiker, unika möjligheter att låta dig hitta exakt rätt komfortpaket. Alla kunder har därför 3 månader från leverans på sig att byta fjäderfasthet. Detta gäller blandstandardfastheterna; mjuk, medium, fast och extrafast. Du behåller, om det är avtagbart tyg, textilöverdraget och vi byter innehållet till annan fasthet. Du lämnar och hämtar själv på fabriken eller på vår närmsta fabriksutställning. Har man långt till någon av våra butiker så står man själv för fraktkostnaderna till och från fabriken. * Se separata villkor på ana.se

21 35 ÅR SÄNGBUTIKER HUVUDKONTOR/FABRIK I VÄXJÖ-TORPSBRUK Bruksvägen Torpsbruk GÖTEBORG - MÖLNDAL Argongatan Mölndal MALMÖ - OXIE Stengogdsvägen Oxie KARLSKRONA - RÖDEBY Kestorpsvägen Rödeby

Vakna till en ny dag!

Vakna till en ny dag! Vakna till en ny dag! Smålands mörka skogar är vårt ursprung. Här hämtar vi vår inspiration, kunskap och tradition. I Alvesta, mitt i Småland, tillverkar vi våra sängar med stor noggrannhet och med ett

Läs mer

HÄMTA KRAFT FRÅN SMÅLANDS MÖRKA SKOGAR

HÄMTA KRAFT FRÅN SMÅLANDS MÖRKA SKOGAR HÄMTA KRAFT FRÅN SMÅLANDS MÖRKA SKOGAR Smålands mörka skogar är vårt ursprung. Här hämtar vi vår inspiration, kunskap och tradition. I Alvesta, mitt i Småland, tillverkar vi våra sängar med stor noggrannhet

Läs mer

VÅR SENASTE OCH MEST AVANCERADE SÄNG

VÅR SENASTE OCH MEST AVANCERADE SÄNG DUX 8888 VÅR SENASTE OCH MEST AVANCERADE SÄNG Du får ut det bästa av din sömn med DUX 8888, då den är resultatet av över 80 års forskning och utveckling inom sängtillverkning. Den är inte bara tillverkad

Läs mer

Handmade in Sweden. Designed elsewhere.

Handmade in Sweden. Designed elsewhere. Handmade in Sweden. Designed elsewhere. En säng kan ta form med hjälp av handens erfarenhet. Och drömmar. Då kan magi uppstå. När hantverk och design möts. Då kan en säng gå från att vara ett bruksföremål

Läs mer

UPPLEV SANN FRID OCH SUND SÖMN

UPPLEV SANN FRID OCH SUND SÖMN UPPLEV SANN FRID OCH SUND SÖMN DANSKA HANTVERK AGO 1939 ilva.se Våra madrasser tillverkas i en ledande fabrik i Danmark, där man använder de bästa materialen. Silencemadrasserna ger kroppen ett fantastiskt

Läs mer

Chill - Adjustable. Chill är en ställbar säng med dubbla Okinmotorer som enkelt hjälper dig att ställa rygg- och fotända till önskat läge.

Chill - Adjustable. Chill är en ställbar säng med dubbla Okinmotorer som enkelt hjälper dig att ställa rygg- och fotända till önskat läge. Chill - Adjustable Chill är en ställbar säng med dubbla Okinmotorer som enkelt hjälper dig att ställa rygg- och fotända till önskat läge. UPPLEV SKILLNADEN! Sängen har en stabil konstruktion, dels genom

Läs mer

Enkel att välja lätt att älska

Enkel att välja lätt att älska Enkel att välja lätt att älska 1 Vikten av att sova gott En god natts sömn är ett grundläggande biologiskt behov hos alla människor. Utan sömn kan vi inte prestera vårt bästa på jobbet, under fritiden,

Läs mer

Skandinavisk sovkomfort

Skandinavisk sovkomfort Skandinavisk sovkomfort Skandinavisk sovkomfort när den är som bäst Innehållsförteckning Unik komfort 4 Safir 6 resårsängar 7 kontinentalsäng 8 Ställbar säng 9 Smaragd 10 resårsäng 11 kontinentalsäng 12

Läs mer

I nära 50 år har familjeföretaget Englesson byggt möbler, kända för sin höga kvalitet. Med lång erfarenhet inom design och egen tillverkning ställer

I nära 50 år har familjeföretaget Englesson byggt möbler, kända för sin höga kvalitet. Med lång erfarenhet inom design och egen tillverkning ställer Design Your bed I nära 50 år har familjeföretaget Englesson byggt möbler, kända för sin höga kvalitet. Med lång erfarenhet inom design och egen tillverkning ställer vi höga krav när det gäller form, material

Läs mer

Cape Farewell Continental Comfort

Cape Farewell Continental Comfort Cape Farewell Continental Comfort Continental Comfort har två lager pocketresår där den pocket som ligger närmast kroppen är en patenterad H-pocket. Detta innebär att varje pocket är individuellt anpassad

Läs mer

Element Essens Elegans

Element Essens Elegans Element Essens Elegans INNEHÅLLSFÖRTECKNING Ekens historia 4 Unik sovkomfort 5 För ett skönare liv E kens erbjuder sovmiljö med upplevelse och känsla för dig som vill ha hög kvalitet och god design. Sedan

Läs mer

Entré Element Essens Elegans

Entré Element Essens Elegans Entré Element Essens Elegans INNEHÅLLSFÖRTECKNING Ekens historia 5 Unik sovkomfort 6 För ett skönare liv E kens erbjuder sovmiljö med upplevelse och känsla för dig som vill ha hög kvalitet och god design.

Läs mer

Stormiga dagar kräver lugna nätter

Stormiga dagar kräver lugna nätter Stormiga dagar kräver lugna nätter ALLSVENSKAN SEGLING Minuterna innan startskottet går börjar kampen om att få en så bra startposition som möjligt. Allsvenskan Segling är en ligaserie där 18 klubblag

Läs mer

Vårt spiralsystem är bara smartare. Lagans sängar ger ditt sovrum attityd.

Vårt spiralsystem är bara smartare. Lagans sängar ger ditt sovrum attityd. Vårt spiralsystem är bara smartare. Lagans affärsidé är att göra allting lite enklare och lite smartare. Men när det gäller madrassens kärna, spiralsystemet, så gör vi ett undantag. Vi använder en avancerad

Läs mer

Design rakt igenom. INNEHÅLL. Välj rätt säng...4

Design rakt igenom. INNEHÅLL. Välj rätt säng...4 Design rakt igenom. När du hör ordet design ser du förmodligen färger och former framför dig. Till viss del gör vi på Viking det också. Men vårt största designarbete ligger i det du inte ser, men definitivt

Läs mer

Design rakt igenom. INNEHÅLL. Välj rätt säng...4

Design rakt igenom. INNEHÅLL. Välj rätt säng...4 Design rakt igenom. När du hör ordet design ser du förmodligen färger och former framför dig. Till viss del gör vi på Viking det också. Men vårt största designarbete ligger i det du inte ser, men definitivt

Läs mer

Carpe Diem Beds. Det ställer krav på dig som säljare. Ett starkt varumärke är mer stimulerande att arbeta med.

Carpe Diem Beds. Det ställer krav på dig som säljare. Ett starkt varumärke är mer stimulerande att arbeta med. Carpe Diem Beds Ett starkt varumärke är mer stimulerande att arbeta med. Genom att arbeta med ett starkt varumärke har du en fördel från början då kunden ofta har kännedom om produkterna. Ett starkt varumärke

Läs mer

B Y C A R P E D I E M B E D S 1

B Y C A R P E D I E M B E D S 1 BY CARPE DIEM BEDS 1 2 BY CARPE DIEM BEDS Drömmarnas hantverk Att gå på känsla när du ska välja en säng från Enok & Thømpson by Carpe Diem Beds är helt rätt. Sängarna som är handgjorda och svensktillverkade

Läs mer

Enkel att välja, lätt att älska

Enkel att välja, lätt att älska Enkel att välja, lätt att älska Liten Sängskola 4. Ställbara sängar 12. Resårsängar 16. Kontinentala sängar 2o. Bäddmadrasser 26. Sängben 29. Snabba fakta om KOZ 30. Med reservation för förändringar i

Läs mer

slutet av trettiotalet återvänder de till Sverige. Med sig hem har de den amerikanska drömmen. Och ett nyfött barn, Per-Axel.

slutet av trettiotalet återvänder de till Sverige. Med sig hem har de den amerikanska drömmen. Och ett nyfött barn, Per-Axel. SÄNGSORTIMENT 2014 THE STORY Sverige 1907. Hjalmar Gustafsson plöjer jorden på Bolströ gård i Västmanland. Det är missväxt och svåra tider. Familjen har knappt mat för dagen. En kväll drämmer Hjalmar näven

Läs mer

PERFEKT SUPPORT FÖR KROPP OCH SJÄL

PERFEKT SUPPORT FÖR KROPP OCH SJÄL PERFEKT SUPPORT FÖR KROPP OCH SJÄL PERFEKT SUPPORT ÄR INOM RÄCKHÅLL Utvilande sömn är avgörande för en välmående kropp och själ. Därför tycker vi det är viktigt att ge dig förutsättningar för en lugn,

Läs mer

Skötselråd Ta hand om din säng med hjälp av de här enkla råden, så kommer din säng att ta väl hand om dig.

Skötselråd Ta hand om din säng med hjälp av de här enkla råden, så kommer din säng att ta väl hand om dig. Skötselråd Ta hand om din säng med hjälp av de här enkla råden, så kommer din säng att ta väl hand om dig. Välkommen till Hästens värld. Njutningen att få sova i din drömsäng resten av livet börjar här.

Läs mer

Sov Hilding. Vakna fräsch och utvilad

Sov Hilding. Vakna fräsch och utvilad Sov Hilding. Vakna fräsch och utvilad Sov Hilding. Vakna fräsch och utvilad Känslan av att vakna upp fräsch och utvilad i en riktigt bra säng är oslagbar. Hilding har i över 75 år tillverkat kvalitetssängar

Läs mer

Lagans. Nu både med komfort och attityd.

Lagans. Nu både med komfort och attityd. Lagans. Nu både med komfort och attityd. I sängen hämtar du energi genom att varva ner och vakna utvilad. Vill du att ditt sovrum speglar din egen personlighet och stil är Lagans rätt säng för dig. Nya

Läs mer

Skandinavisk sovkomfort

Skandinavisk sovkomfort Skandinavisk sovkomfort KONTINENTAL Skandinavisk sovkomfort när den är som bäst 2 av Stjärnbädden är en svensktillverkad säng som präglas av hög kvalitet, fantastisk sovkomfort och elegant skandinavisk

Läs mer

Svenskt hantverk i toppklass sedan 1984

Svenskt hantverk i toppklass sedan 1984 SÖREN STRIDH, GRUNDARE AV BED COMFORT, BYGGER TRÄKONSTUKTIONEN TILL EN SÄNG. JONNY STRID, VD, SYR ÖVERDRAG TILL EN BÄDDMADRASS. Svenskt hantverk i toppklass sedan 1984 En säng är så mycket mer än bara

Läs mer

TEMPUR Prislista. TEMPUR Prisliste brochure 2017_SE.indd 1 20/03/

TEMPUR Prislista. TEMPUR Prisliste brochure 2017_SE.indd 1 20/03/ TEMPUR lista TEMPUR liste brochure 2017_SE.indd 1 20/03/2017 14.33 TEMPUR lista Sängsystem - Tillval TEMPUR Promise Med TEMPURs kompletta sängsystem har du möjlighet att njuta av den fantastisk komfort

Läs mer

Omtänksam l Smart l Bekväm

Omtänksam l Smart l Bekväm Omtänksam l Smart l Bekväm Om Hilding 4-9 En säng att leva i - En säng att njuta av Med en Hilding säng i sovrummet kommer du i många år att glädjas åt ljuvlig avslappnande sömn, tidlös svensk design,

Läs mer

Här ser du kontinentalmadrass och huvudgavel Sleep i tyg Bella beige. För priser, se mio.se

Här ser du kontinentalmadrass och huvudgavel Sleep i tyg Bella beige. För priser, se mio.se MADRASSER 1 Här ser du kontinentalmadrass och huvudgavel Sleep i tyg Bella beige. För priser, se mio.se 2 På Mio har vi MADRASSER FÖR ALLA Du tillbringar många sköna timmar i din säng och ska naturligtvis

Läs mer

2014-10-01 2015-09-31. Sängar för offentlig miljö. Prislista 1 Oktober 2014

2014-10-01 2015-09-31. Sängar för offentlig miljö. Prislista 1 Oktober 2014 Sängar för offentlig miljö Prislista 1 Oktober 2014 Kundtjänst: Hilding Anders Sweden AB Box 64 280 23 Hästveda Telefon order: 0451 / 388950 Fax: 0451 / 388919 Mail order.se@hildinganders.com Produktsupport

Läs mer

För en god nattsömn MADRASSER

För en god nattsömn MADRASSER För en god nattsömn MADRASSER 1 2 På Mio har vi MADRASSER FÖR ALLA Du tillbringar många sköna timmar i din säng och ska naturligtvis ställa höga krav på din madrass. Här på Mio uppdaterar och utvecklar

Läs mer

Att förverkliga en dröm.

Att förverkliga en dröm. Bed Collection 2011 Stunderna tillsammans. Att förverkliga en dröm. Välj ny säng som du väljer vackra, rofyllda platser att resa till. Med känsla och med drömmen om att vilja stanna kvar där för alltid.

Läs mer

14980 KR exkl. nackstöd. Tyg: Adam/Eva. Ord. 16690 kr 15990 KR 12990 KR 44990 KR KAMPANJPRIS NU OTROLIGA NU OTROLIGA

14980 KR exkl. nackstöd. Tyg: Adam/Eva. Ord. 16690 kr 15990 KR 12990 KR 44990 KR KAMPANJPRIS NU OTROLIGA NU OTROLIGA Januarikampanj MED KVALITET TILL RÄTT PRIS! MALTE Mycket komfortabel kvalitetssoffa från Above möbel. Sitsar av formgjuten kallskum med 10 års garanti mot sättningar. 220x270 cm NACKKUDDE 695KR KAMPANJPRIS

Läs mer

BLUNDA. TÄNK PÅ NÅGOT SKÖNT ATT DU LIGGER I DET GRÖNA GRÄSET, KÄNNER DOFTEN ATT DU RÖR DIG LÄTT OCH LJUDLÖST GENOM SKOGEN, SER ETT DJUR ATT DU TITTAR

BLUNDA. TÄNK PÅ NÅGOT SKÖNT ATT DU LIGGER I DET GRÖNA GRÄSET, KÄNNER DOFTEN ATT DU RÖR DIG LÄTT OCH LJUDLÖST GENOM SKOGEN, SER ETT DJUR ATT DU TITTAR BLUNDA. TÄNK PÅ NÅGOT SKÖNT ATT DU LIGGER I DET GRÖNA GRÄSET, KÄNNER DOFTEN ATT DU RÖR DIG LÄTT OCH LJUDLÖST GENOM SKOGEN, SER ETT DJUR ATT DU TITTAR UPP I TRÄDKRONORNA, KÄNNER VÄRMEN FRÅN SOLENS STRÅLAR

Läs mer

Hilding Family Green Lika skön - mer miljö. Alla Hilding sängar är nu Svanenmärkta.

Hilding Family Green Lika skön - mer miljö. Alla Hilding sängar är nu Svanenmärkta. En säng att leva i - En säng att njuta av. Med en Hilding säng i sovrummet kommer du att glädjas åt ljuvlig avslappnande sömn men också av tidlös svensk design, många praktiska och genomtänkta detaljer

Läs mer

VÅR SENASTE OCH MEST AVANCERADE SÄNG

VÅR SENASTE OCH MEST AVANCERADE SÄNG DUX 8888 VÅR SENASTE OCH MEST AVANCERADE SÄNG Du får ut det bästa av din sömn med DUX 8888, då den är resultatet av över 80 års forskning och utveckling inom sängtillverkning. Den är inte bara tillverkad

Läs mer

Hilding - En vän för livet!

Hilding - En vän för livet! 2 En säng att leva i - En säng att njuta av. Med en Hilding säng i sovrummet kommer du att glädjas åt ljuvlig avslappnande sömn men också av tidlös svensk design, många praktiska och genomtänkta detaljer

Läs mer

Livingbed är designat till ett sovrum fullt med liv - ett rum som utstrålar energi om dagen, ro och djupa drömmar om natten - rummet där du laddar om

Livingbed är designat till ett sovrum fullt med liv - ett rum som utstrålar energi om dagen, ro och djupa drömmar om natten - rummet där du laddar om Livingbed är designat till ett sovrum fullt med liv - ett rum som utstrålar energi om dagen, ro och djupa drömmar om natten - rummet där du laddar om naturligt både fysiskt och mentalt l i v i n g... less

Läs mer

RELAX FURNITURE FOR LIFE BY BURHÉNS

RELAX FURNITURE FOR LIFE BY BURHÉNS RELAX FURNITURE FOR LIFE BY BURHÉNS GRAFISK FORM & TRYCK: PRINFO BERGS KOMMUNIKATION, COPY MEDIASTORM, FOTO: REKLAMBILD REKVISITA: Village Vetlanda, RGE samt eget material Burhéns möbler att leva med Vi

Läs mer

DEN LILLA SÖMNBOKEN OM KONSTEN ATT VAKNA RIKTIGT UTVILAD

DEN LILLA SÖMNBOKEN OM KONSTEN ATT VAKNA RIKTIGT UTVILAD DEN LILLA SÖMNBOKEN OM KONSTEN ATT VAKNA RIKTIGT UTVILAD BRA SÖMN ÄR NÄSTAN ALLT Sömn är en avgörande faktor för att vi skall kunna leva maximalt och njuta av livet. Det är därför vi på Jensen ägnat nästan

Läs mer

För ditt livs bästa nattsömn. Känn komforten, känn stödet, känn TEMPUR

För ditt livs bästa nattsömn. Känn komforten, känn stödet, känn TEMPUR För ditt livs bästa nattsömn Känn komforten, känn stödet, känn TEMPUR Introduktion Känn skillnaden med TEMPUR 4 4 steg för att designa din bästa nattsömn 6 Madrasskollektioner Madrasskollektioner - välj

Läs mer

TEMPUR. PRODUKT GUIDE www.tempur.com PRODUKT GUIDE // TEMPUR SVERIGE AB

TEMPUR. PRODUKT GUIDE www.tempur.com PRODUKT GUIDE // TEMPUR SVERIGE AB TEMPUR PRODUKT GUIDE www.tempur.com PRODUKT GUIDE // TEMPUR SVERIGE AB 1 MADRASSER 80 x 200 x 15 cm 90 x 200 x 15 cm 105 x 200 x 15 cm 120 x 200 x 15 cm 140 x 200 x 15 cm 1 Övre skikt 7 cm viskoelastiskt

Läs mer

THE INTELLIGENT CHOICE OF BEDS

THE INTELLIGENT CHOICE OF BEDS THE INTELLIGENT CHOICE OF BEDS Sov rent, hälsosamt och underbart skönt... 2 3 DEN NÄRPRODUCERADE SÄNGEN Lectus startades år 1997 när en liten grupp människor samlades kring ett gemensamt intresse att genom

Läs mer

Welcome to the North. TEMPUR North ett nytt Nordiskt sängsystem

Welcome to the North. TEMPUR North ett nytt Nordiskt sängsystem Welcome to the North TEMPUR North ett nytt Nordiskt sängsystem North by name, North by nature Nya sängsystemet TEMPUR North har inspirerats av det vidsträckta landskapet och den orörda naturen i Norden.

Läs mer

Omtänksam l Smart l Bekväm

Omtänksam l Smart l Bekväm Omtänksam l Smart l Bekväm Om Hilding 4-11 Astma- och Allergiförbundet 8-9 Unik sovkomfort med MLB 10-11 En säng att leva i - En säng att njuta av Med en Hilding säng i sovrummet kommer du i många år

Läs mer

Monteringsanvisning och Garanti

Monteringsanvisning och Garanti Monteringsanvisning och Garanti Sängen som ger dig mer Stjärnbädden har en tydlig filosofi att ge högsta kvalitet, bästa sovkomfort och att alltid erbjuda riktigt prisvärda sängar Med en säng från Stjärnbädden

Läs mer

Mått Specialmått. Tillverkas ej i specialmått

Mått Specialmått. Tillverkas ej i specialmått ENTRÉ säng Färg Grå brott som ett resultat av material- eller tillverkningsfel täcks av 15 års garanti Polyeter - 45 mm 23 kg Pocket - 13 cm Träram av gran med hörnbeslag - 12 cm Ca 30 cm 100 % polypropen.

Läs mer

Du kan göra allt själv, men du behöver inte.

Du kan göra allt själv, men du behöver inte. Du kan göra allt själv, men du behöver inte. MADRASSÅTERVINNING När vi levererar din nya madrass kan vi ta med oss din gamla. En avgift tillkommer. För mer information vänd dig till ditt närmaste IKEA

Läs mer

Mobergs Möbler 50 år fira med oss 21-29 september!

Mobergs Möbler 50 år fira med oss 21-29 september! Mobergs Möbler 50 år fira med oss 21-29 september! Jubileumserbjudande Hej! För 50 år sedan, hösten 1962, startade PG Moberg en möbelbutik i Arnäsvall tillsammans med sin fru Ebba. På den tiden en av cirka

Läs mer

THE INTELLIGENT CHOICE OF BEDS

THE INTELLIGENT CHOICE OF BEDS THE INTELLIGENT CHOICE OF BEDS 2 INNEHÅLL The intelligent choice of beds 6 Innovation 9 Sängen med två sidor 11 Hälsa 13 Luftighet och renhet 15 Mindre tryck mot kroppen 17 Design 19 Lectus Duality 21

Läs mer

Storslagen jubileumsfinal!

Storslagen jubileumsfinal! Jubileumsfinal! Svenska Hem 50ÅR 1960 2010 Storslagen jubileumsfinal! elton kontinentalsäng 9.995: ord. pris 14.995: Se sid 6. vienda bordlampa 299: * ord. pris 399: Se baksidan. * Gäller t o m 10/1 2011

Läs mer

Cadabra RenässansTM -Kollektion Smidesmöbler

Cadabra RenässansTM -Kollektion Smidesmöbler Cadabra RenässansTM -Kollektion Smidesmöbler Handgjorda smidesmöbler för orangerimiljö tillverkade i Florens, Italien. Cadabra RenässansTM Kollektion Smidesmöbler Handgjorda smidesmöbler för orangerimiljö

Läs mer

En saga. Vi vet att en säng inte kan få solen att skina varje morgon, men en god natts sömn gör att du vaknar utvilad och redo för en ny, härlig dag.

En saga. Vi vet att en säng inte kan få solen att skina varje morgon, men en god natts sömn gör att du vaknar utvilad och redo för en ny, härlig dag. En saga Det är en vacker gryning med gyllene morgonsol som får havet att glittra Men du vaknar efter en natt med orolig sömn i en obekväm säng. Kan du ändå känna att natten har gett dig ny energi och att

Läs mer

1. Kundrelation. 1a. Fick du en hälsning vid ankomst till butiken?

1. Kundrelation. 1a. Fick du en hälsning vid ankomst till butiken? Spelregler för JYSK Service Ligan Datum/klockslag (Kvittonummer) och namn på kvitto Namn på namnskylt på säljare K/M L/M Säljare i kassan. K/M L/M Ungefärligt antal kunder i butiken Hur många anställda

Läs mer

1. Kundrelation. 1a. Fick du en hälsning vid ankomst till butiken?

1. Kundrelation. 1a. Fick du en hälsning vid ankomst till butiken? Spelregler för JYSK Service Ligan Datum/klockslag (Kvittonummer) och namn på kvitto Namn på namnskylt på säljare K/M L/M Säljare i kassan. K/M L/M Ungefärligt antal kunder i butiken Hur många anställda

Läs mer

Svankstödet ställs in med en pump som luftfyller kudden i svanken som ger extra stöd.

Svankstödet ställs in med en pump som luftfyller kudden i svanken som ger extra stöd. RH Logic RH Logic är en serie stolar för den som sitter mycket i arbetet. Därför är den helt och hållet designad utifrån 2PP, vår filosofi om vikten av rörelse i sittandet för att orka med dagar med långa

Läs mer

Välj din perfekta TEMPUR -kudde

Välj din perfekta TEMPUR -kudde TEMPUR KUDDGUIDE 2015 Kuddkollektioner Välj din perfekta TEMPUR -kudde Att välja rätt kudde kan förbättra hur bra din kropp är positionerad på natten, det påverkar din sömnkvalitet. TEMPUR erbjuder ett

Läs mer

4090:- nyhet. Bättre sömn åt alla. Med din personliga sovprofil. IKEA.se. Se mittuppslaget.

4090:- nyhet. Bättre sömn åt alla. Med din personliga sovprofil. IKEA.se. Se mittuppslaget. 00 Bättre sömn åt alla Med din personliga sovprofil. Se mittuppslaget. nyhet SULTAN SALHUS resårbotten/sultan TVEIT bäddmadrass B90 L00cm 4090:- IKEA.se Stor premiär för ett helt nytt sängsortiment! nyhet

Läs mer

Care. Ergonomi i krävande miljöer.

Care. Ergonomi i krävande miljöer. Care. Ergonomi i krävande miljöer. Care-sortimentet består av sadelstolar och pallar lämpade för alla miljöer och branscher. Care 2017 www.officeline.se PRODUKTION & GRAFISK DESIGN Wolfgang, www.wolfgang.se

Läs mer

SORTIMENT. WZ introducerar bambu i kontorsvärlden. WZ Office AB www.wzoffice.se

SORTIMENT. WZ introducerar bambu i kontorsvärlden. WZ Office AB www.wzoffice.se SORTIMENT 2006 WZ introducerar bambu i kontorsvärlden. WZ Office AB www.wzoffice.se "Framtidens möbler är estetiskt tilltalande och har funktioner som stödjer användaren i sitt arbete. De ska vara lätta

Läs mer

Du kan göra allt själv, men du behöver inte.

Du kan göra allt själv, men du behöver inte. Du kan göra allt själv, men du behöver inte. MADRASSÅTERVINNING När vi levererar din nya madrass kan vi ta med oss din gamla. En avgift tillkommer. För mer information vänd dig till ditt närmaste IKEA

Läs mer

MÅNGA TILLTALANDE UTTRYCK

MÅNGA TILLTALANDE UTTRYCK MONROE 2 Monroe Monroe 3 MONROE Med Monroe har varje kurva en mening. Varje linje ett syfte. Formgiven av Idesign och namngiven efter en klassisk skönhet. En vacker stol som är enkel att tycka om. Med

Läs mer

En och samma arbetsstol kan inte passa alla, då varje

En och samma arbetsstol kan inte passa alla, då varje arbetsstolar En och samma arbetsstol kan inte passa alla, då varje människa är unik. Vi är fysiskt olika och har olika behov. Dessutom arbetar vi med olika saker och sitter olika länge på våra arbeten.

Läs mer

Inredning för skolan. Matsal & uppehållsrum

Inredning för skolan. Matsal & uppehållsrum Inredning för skolan Matsal & uppehållsrum fika skoja mötas pausa återhämta planera Bänk Pausa Bord Pausa Äntligen paus... Såväl elever som lärare behöver pausa mellan lektionerna för att hämta ny energi.

Läs mer

Sängen som ger dig mer

Sängen som ger dig mer Sängen som ger dig mer Stjärnbädden har en tydlig filosofi att ge högsta kvalitet, bästa sovkomfort och att alltid erbjuda riktigt prisvärda sängar Din nya säng, med sin skandinaviska design och hantverksmässiga

Läs mer

Att lägesändra och avlasta med positioneringsdynor. Praktiska råd och instruktiva bilder

Att lägesändra och avlasta med positioneringsdynor. Praktiska råd och instruktiva bilder Att lägesändra och avlasta med positioneringsdynor Praktiska råd och instruktiva bilder Att positionera För en sängliggande patient är det viktigt att regelbundet ändra ställning. Klarar patienten inte

Läs mer

Oscarssons. i småland

Oscarssons. i småland Oscarssons Möbel design & Tillverkning i småland 1 2 Besök vår webb! www.oscarssonsmobel.se Genuint & äkta Vi har valt att inte tumma på den kvalitet som svensk tillverkning ger. Vi använder ek som fått

Läs mer

MED KÄNSLA FÖR DETALJER

MED KÄNSLA FÖR DETALJER ESENCIA 2 Esencia Esencia 3 ESENCIA När Daniel Figueroa designade Esencia gav han stolen både själ och personlighet. Vi gav den namnet Esencia från latinets essentia. Det betyder det väsentliga, tingets

Läs mer

Om våra massiva och sköna trägolv.

Om våra massiva och sköna trägolv. Om våra massiva och sköna trägolv. rum att leva med Trä är världens naturligaste byggmaterial. Den här broschyren sammanfattar det viktigaste du behöver veta om trägolven från Norrlands trä som grundades

Läs mer

INDIVIDUAL FURNITURE FOR LIFE BY BURHÉNS

INDIVIDUAL FURNITURE FOR LIFE BY BURHÉNS INDIVIDUAL FURNITURE FOR LIFE BY BURHÉNS GRAFISK FORM & TRYCK: PRINFO BERGS KOMMUNIKATION, COPY MEDIASTORM, FOTO: REKLAMBILD REKVISITA: Village Vetlanda, RGE samt eget material Burhéns möbler att leva

Läs mer

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbord Alla våra skötbordsmodeller är ergonomiska och snälla mot din rygg. I denna broschyr ger vi dig en överblick samt en kort presentation av skötbordsmodeller

Läs mer

Nedre Tegefjäll. Åre - 2015

Nedre Tegefjäll. Åre - 2015 Nedre Tegefjäll Åre - 2015 od design, hög kvalitet och funktionalitet... od design, hög kvalitet och funktionalitet har ända sedan starten 1982 varit ledorden för Permia Inredningar. Vi skräddarsyr del-

Läs mer

LD 62- & 63-SERIEN ERGONOMISK SITS SVANKSTÖD ARMSTÖD STEGLÖS HÖJDREGLERING ANPASSADE HJUL

LD 62- & 63-SERIEN ERGONOMISK SITS SVANKSTÖD ARMSTÖD STEGLÖS HÖJDREGLERING ANPASSADE HJUL LD 62- & 63-SERIEN LD 62- & 63-SERIEN Lika viktigt som det är att sitta skönt och ergonomiskt, lika viktigt är det att ofta variera sin arbetsställning för att undvika ensidig belastning av kroppen. Välj

Läs mer

äkta komfort 8.590:- Ordinarie pris 10.160:- Pall 2.690:- Ordinarie pris 3.230:-

äkta komfort 8.590:- Ordinarie pris 10.160:- Pall 2.690:- Ordinarie pris 3.230:- äkta komfort Stressless Mayfair (M) Fåtölj med pall i läder Batick Cream eller Svart. Valfri färg på underrede. 8.590:- Ordinarie pris 10.160:- Pall 2.690:- Ordinarie pris 3.230:- Comfort Zones ger ännu

Läs mer

En trappa är så mycket mer...

En trappa är så mycket mer... En trappa är så mycket mer... ... en vacker möbel, ett designelement, en häftig kontrast... Trappor ska kombinera estetik och funktion precis som andra möbler i våra hem. Skillnaden är att trappan oftast

Läs mer

Klassiskt med mycket karaktär HOWARDSOFFOR

Klassiskt med mycket karaktär HOWARDSOFFOR Klassiskt med mycket karaktär HOWARDSOFFOR HAMPTON Hampton är en klassisk Howardsoffa med rundade former. Den går att få i några olika tyger och färger. Du kan välja mellan två komforter, Standard eller

Läs mer

Sof or & Fåtöljer Möbler och inreding til fritidshus & hotel rum, 2014-2015

Sof or & Fåtöljer Möbler och inreding til fritidshus & hotel rum, 2014-2015 Soffor & Fåtöljer Möbler och inreding till fritidshus & hotellrum, 2014-2015 Soffor & Fåtöljer God design, hög kvalitet och funktionalitet... God design, hög kvalitet och funktionalitet har ända sedan

Läs mer

En helt ny dimension inom massagestolsteknologi. Panasonic Real Pro Premium

En helt ny dimension inom massagestolsteknologi. Panasonic Real Pro Premium En helt ny dimension inom massagestolsteknologi. Panasonic Real Pro Premium Svaret på alla dina massagebehov Med 1117 unika massageinställningar är EP30002 Real Pro Premium din biljett till en personligt

Läs mer

Ryggstödets höjd ställs in med ett enkelt knapptryck.

Ryggstödets höjd ställs in med ett enkelt knapptryck. rh activ RH Activ är något av vår basmodell. Men det betyder inte att vi sparat på krutet. RH Activ är en allt igenom ergonomisk och föredömligt flexibel stol som är enkel att använda och anpassa. Välj

Läs mer

Bridge 3-sitssoffa och fåtölj med ben i massiv bok. Bridge 2-sitssoffa. All klädsel på stomme och dynor är helt avtagbar och har förlängda dragkedjor.

Bridge 3-sitssoffa och fåtölj med ben i massiv bok. Bridge 2-sitssoffa. All klädsel på stomme och dynor är helt avtagbar och har förlängda dragkedjor. 1 4 14 bridge fåtölj / soffa Med en ren, okomplicerad design där med relativt smala gavlar och slanka ben ger Bridge ett fräscht och luftigt intryck. Bridge med konventionellt, plant armstöd är systermodell

Läs mer

Dacapo. Invacare. Flexibilitet & komfort

Dacapo. Invacare. Flexibilitet & komfort Flexibilitet & komfort Invacare Dacapo är ett brett sortiment av madrasser designade för att uppfylla kundernas behov inom hemsjukvård och på sjukhus. De är uppbyggda av högelastiskt, miljövänligt skum

Läs mer

Setra Trägolv. Upplev skillnaden med ett massivt trägolv. Tidlöst. Unikt. Äkta.

Setra Trägolv. Upplev skillnaden med ett massivt trägolv. Tidlöst. Unikt. Äkta. Setra Trägolv Upplev skillnaden med ett massivt trägolv. Tidlöst. Unikt. Äkta. 1 Noga utvalt Det är något speciellt med massiva trägolv. De är genuina och rejäla, samtidigt som de har tidlös design och

Läs mer

Serie[f] city. 2 Serie[f] city

Serie[f] city. 2 Serie[f] city Serie[f] city 2 Serie[f] city Serie[f] city Serie[f] city bord har klassiska fyrkantsben, väldesignade skivor och en personlig karaktär. Vi har tänkt utanför ramen och placerat den smalaste delen av benet

Läs mer

CS Möbelfabrik AB i Horred

CS Möbelfabrik AB i Horred 2009-2010 Den kompletta katalogen för sovrum och hall CS Möbelfabrik AB i Horred CS Möbelfabrik AB 65 år på den svenska sängmarknaden DONNA 60-tal SPARTA furu 70-tal PERNILLA 70-tal SIGTUNA 70-tal Svensk

Läs mer

Svankstödet ger extra stöd åt svank och därmed åt hela ryggen. Pumpen luftfyller en kudde i svanken som ger extra stöd.

Svankstödet ger extra stöd åt svank och därmed åt hela ryggen. Pumpen luftfyller en kudde i svanken som ger extra stöd. RH Logic 400/300 RH Logic 400/300 är en av våra mest populära stolserier. Dels tack vare ergonomin och komforten, dels tack vare den långa livslängden. RH Logic 400 har en hög rygg och RH Logic 300 en

Läs mer

Upptäck Nya lectus THE INTELLIGENT CHOICE OF BEDS

Upptäck Nya lectus THE INTELLIGENT CHOICE OF BEDS Upptäck Nya lectus THE INTELLIGENT CHOICE OF BEDS Skapa ditt drömsovrum Inspirerande inramning med gardiner i butiken Inspirerande inramning med gardiner i butiken STARTEN 1997 Lectus startas av två innovativa

Läs mer

SLIMLIFT 6250. Väggmonterad Bänklyftare GRANBERG

SLIMLIFT 6250. Väggmonterad Bänklyftare GRANBERG SLIMLIFT 6250 Väggmonterad Bänklyftare GRANBERG Slimlift 6250 Väggmonterad Bänklyftare SLIMLIFT 6250 är en väggmonterad bänklyftare med stor flexibilitet för anpassning till olika behov. Utrustningen i

Läs mer

Montering Skötsel Garanti

Montering Skötsel Garanti Montering Skötsel Garanti Innehåll Garanti... 4 Ta hand om din säng... 5 Monteringsanvisningar Resårsäng... 6 Kontinental... 8 Ställbar ELEMENT...10 ESSENS & ELEGANS...12 ZONATA CLASSIC...13 Handkontroll

Läs mer

Rostfria diskbänkar. Made in Sweden

Rostfria diskbänkar. Made in Sweden Rostfria diskbänkar Made in Sweden Purus Rostfria diskbänkar 3 Det kreativa arvet Familjeägda Purus har sedan länge haft stål i blodet. Rötterna går tillbaka till 1600-talet, då släktens första smeder

Läs mer

Skräddarsy din garderob

Skräddarsy din garderob skjutdörrar Skräddarsy din garderob pacific >> Oändliga möjligheter >> Kraftig aluminiumprofil >> Urspårningsskydd >> Hög kvalitet Tengberts Pacific ger ditt hem en elegant möbel av högsta kvalitet som

Läs mer

Cadabra RenässansTM -Kollektion Smidesmöbler. Handgjorda smidesmöbler för orangerimiljö tillverkade i Florens, Italien.

Cadabra RenässansTM -Kollektion Smidesmöbler. Handgjorda smidesmöbler för orangerimiljö tillverkade i Florens, Italien. Cadabra RenässansTM -Kollektion Smidesmöbler Handgjorda smidesmöbler för orangerimiljö tillverkade i Florens, Italien. Cadabra RenässansTM Kollektion Smidesmöbler Handgjorda smidesmöbler för orangerimiljö

Läs mer

Positionera med Curera Kuddar som ger stöd i alla lägen

Positionera med Curera Kuddar som ger stöd i alla lägen INNEHÅLL: Rygg och andningsfrämjande läge... 3... 4 Halvsidesläge... 5 Avlastning nacke och arm... 6 Viloläge, Hemiplegi... 7 Avlastning sacrum, knän och hälar... 8 Molly Hälskydd... 10 HANDBOK Positionera

Läs mer

Upp på tå. » Teknik så gör du» Smarta hjälpövningar» Så klarar du 3 armhävningar på tå

Upp på tå. » Teknik så gör du» Smarta hjälpövningar» Så klarar du 3 armhävningar på tå Upp på tå Dagsatt ta armhävningarna till en högre nivå? Välkommen upp på tå!» Teknik så gör du» Smarta hjälpövningar» Så klarar du 3 armhävningar på tå Upp på tå 1a Så här gör du en armhävning på tå Lägg

Läs mer

I mötet mellan trä och glas får du en helt ny upplevelse

I mötet mellan trä och glas får du en helt ny upplevelse TYLÖ EVOLVE I mötet mellan trä och glas får du en helt ny upplevelse Läs mer på www.tylo.se/evolve Välkommen in i värmen. Här finns inga problem. Här är det avslappnat och skönt. I vår nya serie Evolve

Läs mer

CadabraRenässansTM -Kollektion Smidesmöbler

CadabraRenässansTM -Kollektion Smidesmöbler CadabraRenässansTM -Kollektion Smidesmöbler Handgjorda smidesmöbler för orangerimiljö tillverkade i Florens, Italien. 1 Cadabra RenässansTM Kollektion Smidesmöbler Handgjorda smidesmöbler för orangerimiljö

Läs mer

Fotograferingar Produkter

Fotograferingar Produkter Fotograferingar Produkter Att investera i minnen Jag fotograferar alltid med fokus på känsla. Min bildstil är ljus men något dämpad, lite drömsk och pastelligt färgglad. Jag skapar alla mina bilder med

Läs mer

Montering Skötsel Garanti

Montering Skötsel Garanti Montering Skötsel Garanti E kens erbjuder en sovmiljö med upplevelse och känsla för dig som vill ha hög kvalitet och god design. Sedan 1938 har Ekens skapat sängar med kvalitet, nytänkande och oslagbar

Läs mer

KOLLEKTION MED KLASSISKA MÖBLER

KOLLEKTION MED KLASSISKA MÖBLER KOLLEKTION MED KLASSISKA MÖBLER FÖRSTKLASSIG SITTKOMFORT MED RESÅRHUS PÅ NOSAG MED MASSIVA TRÄSTOMMAR SVENSK KVALITET OCH DESIGN I KLASSISK STIL KOLLEKTION MED KLASSISKA MÖBLER KOLLEKTION MED TIDLÖSA MÖBLER

Läs mer

Avancerad massageteknologi sedan 1969

Avancerad massageteknologi sedan 1969 Avancerad massageteknologi sedan 1969 Panasonic MA53 Living MA53 är en lyxig massagefåtölj från Panasonic som är den världsledande tillverkaren från pan sedan mer än 40 år. Massagefåtöljen är designad

Läs mer

Bali soffa. Stomme: Träram med nosagfjädring Sitdyna: 36 kg. kallskum med fibervadd Ryggdyna Polydun Ben: Plastik

Bali soffa. Stomme: Träram med nosagfjädring Sitdyna: 36 kg. kallskum med fibervadd Ryggdyna Polydun Ben: Plastik Soffor & fåtöljer God design, hög kvalitet.....och funktionalitet har ända sedan starten 1982 varit ledorden för Permia Inredningar. Vi skräddarsyr del- eller totallösningar för stugbyar, hotell, restauranger

Läs mer