En saga. Vi vet att en säng inte kan få solen att skina varje morgon, men en god natts sömn gör att du vaknar utvilad och redo för en ny, härlig dag.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "En saga. Vi vet att en säng inte kan få solen att skina varje morgon, men en god natts sömn gör att du vaknar utvilad och redo för en ny, härlig dag."

Transkript

1

2

3 En saga Det är en vacker gryning med gyllene morgonsol som får havet att glittra Men du vaknar efter en natt med orolig sömn i en obekväm säng. Kan du ändå känna att natten har gett dig ny energi och att du är redo för en ny dag? Det kunde inte vi. Efter många sömnlösa nätter bestämde vi oss för att utveckla en säng i världsklass. En säng så följsam att den rättar sig efter minsta rörelse. En säng av hög kvalitet där design och hantverk står i fokus. Det var därför vi startade drömfabriken i Lysekil Sedan dess har vi skapat sängar som ger njutningsfulla dagar. Själva hemligheten bakom god sömn och goda dagar göms innanför sängens exklusiva design. Det är där de finns, våra patenterade konstruktioner som gör våra sängar så sköna. Vi har sedan starten konstant utvecklat våra produkter, de material och den teknik vi använder för att madrassen ska följa din kropp, dina rörelser och ge det stöd din kropp behöver. Allt för att du ska vakna utvilad till kropp och själ. Vi vet att en säng inte kan få solen att skina varje morgon, men en god natts sömn gör att du vaknar utvilad och redo för en ny, härlig dag.

4 CARPE DIEM BEDS CONTOUR POCKET SYSTEM Unik lösning för unika människor. Carpe Diem Beds Contour Pocket System är resultatet av många års erfarenhet, forskning och en passion för att utveckla sängens komfort och tryckavlastande egenskaper. Allt detta för att du ska vakna utvilad i både kropp och själ, redo att ta dig an en ny dag i ditt liv med ett leende på läpparna. I vårt fjädersystem har vi förfinat pocketspringtekniken genom att fokusera på grundtanken med ett individuellt fjädrande system, utan att tumma på kvalitet eller tillförlitlighet. Alla de tester som gjorts visar att Carpe Diem Beds Contour Pocket System har längre livslängd och hållbarhet tack vare den nya tekniken. I vårt patenterade fjädersystem har vi integrerat det stoppningsmaterial som normalt sett läggs ovanpå fjädersystemet - i varje fjäder. Detta behåller den individuellt fjädrande effekten mot kroppen och skillnaden är till vår stora glädje betydlig. Carpe Diem Beds Contour Pocket System är utvecklat med ditt välbefinnande och din morgondag i fokus. Vi kan nu stolt presentera Carpe Diem Beds of Swedens nya sängar. Välkommen in till någon av våra återförsäljare för en ny upplevelse och bekantskap, som sannolikt kommer leda till en livslång relation.

5 Genuint hantverk Sömnen är direkt avgörande för hur du mår under din vakna tid. En god natts sömn ger kroppen återhämtning och alla stadier i sömncykeln behövs för att du ska vakna pigg och utvilad. Djupsömn vitaliserar kroppen och drömsömnen rensar hjärnan. Dessutom ska sängen vara tryckavlastande, då slipper du blodcirkulationsstörningar. Det gör din säng otroligt viktig. Det vet våra skickliga hantverkare. De utför ett detaljerat arbete med noggranna kontroller efter varje monteringsmoment. Varje komponent i våra sängar är tillverkad av material med högsta kvalitet: ramar i svensk furu, bolster i bomullstyg/ulltyg och bäddmadrasser med stoppning av talalaylatex, ull och bomull. Allt är noga utvalt för att passa Carpe Diem Beds sängar och ge dig goda dagar. Varje hantverkare signerar sin färdigställda säng och vi lämnar 20 års garanti mot fjäder- och rambrott. På våra justerbara sängar lämnar vi 10 års garanti på motordelen. Men din sköna säng från Carpe Diem Beds kommer med stor sannolikhet att skänka njutning åt ditt liv betydligt längre tid än så. Om du en gång har blivit van vid en säng från Carpe Diem Beds nöjer du dig inte med något annat.

6 MILJÖMÄRKT Miljömärkt Allt material i våra sängar är noga utvalt ur kvalitets-, komfort- och miljösynpunkt. Den talalaylatex som vi använder i bäddmadrasserna och bomullstygen i våra täcken och tillbehör är Öko-Tex godkända. För oss är det viktigt att bara använda obesprutad bomull och som inte innehåller några farliga flamskyddsmedel eller färgämnen. Alla våra sängmodeller är miljömärkta med Svanen. Det innebär att vi uppfyller de krav som Svanen har angående miljöpåverkan under sängarnas hela livscykel. Inget trä till sängarna får hämtas från skyddsvärda skogar, utan måste komma från miljögodkända skogsbruk. Vi agerar med hänsyn till miljön hela vägen från skogen till sovrummet. Våra Svanenmärkta sängar har genomgående hög kvalitet och står för miljöbesparande och en hållbar konsumtion. Så i en säng från Carpe Diem Beds kan du verkligen sova med gott samvete.

7 THERE IS ONLY ONE THING THAT PEOPLE HAVE IN COMMON THAT IS GOOD FOR THEM; A GOOD NIGHT S SLEEP. Skaftö The story of

8 Skaftö Skaftö Skaftö är vår mest exklusiva kontinentalsäng. I denna säng påverkar du själv sängens egenskaper med en enkel knapptryckning för att den ska passa just din kropp och dina former. Tack vare den rörliga mittsektionen i botten av sängen kan du nu oavsett vikt och längd skapa en perfekt harmoni mellan höft- och axelparti på ytan av sängen. Skaftö innehåller vårt patenterade och unika Carpe Diem Beds Contour Pocket System för maximal tryckavlastning och följsamhet. Skaftö är det optimala alternativet för dig som vill kunna påverka din liggkomfort. Unika lösningar för unika människor gör Skaftö till drömsängen för den som letar efter något alldeles extra. Allt detta i kombination med en stilren, ståtlig och elegant design.

9 Sängfakta Skaftö Skaftö levereras med trådlös fjärrkontroll som styrs via radiofrekvens. LED-belysning under sängen ger ett svagt ledljus i mörker. Standardbäddmadrass: På toppen av sängen ligger vår ytmjuka och följsamma bäddmadrass Luxury med bomullsstoppad sommarsida, ullstoppad vintersida och talalaylatex i mitten. Praktiskt och bekvämt året om. Höjd 7.5 cm. Naturlatex Carpe Diem Beds Contour Pocket System 15 cm X-pocket 5.5 cm Trögelastiskt bottensegment Värmebehandlad pocket 13 cm Justerbar mittsektion i bottendelen Strömspärr Träram i svensk furu Sängen på bilden visas i tyget Luxury sand, sängben Segel samt sänggaveln Bornö.

10 SLEEP IS THAT GOLDEN CHAIN THAT TIES HEALTH AND OUR BODIES TOGETHER. Sandö The story of

11 Sandö Sandö Sandö är vår mest populära kontinentalsäng. Det som gör Sandö så skön är tre unikt samverkande fjädersystem som höjer din sömn- och livskvalitet ytterligare ett steg. Sandö innehåller det patenterade Carpe Diem Beds Contour System som i än högre grad tar hand om kroppens konturer och utskjutande delar så som axel, höft och stuss. Tillsammans med fjäderdjupet ger det dig en känsla av viktlöshet som måste upplevas. Med Sandö får du en fantastisk liggkomfort och en vackert designad möbel. Designad med passion för sömn, och en passion för livet.

12 Sängfakta Sandö Standardbäddmadrass: På toppen av sängen ligger vår ytmjuka och följsamma bäddmadrass Luxury med bomullsstoppad sommarsida, ullstoppad vintersida och talalaylatex i mitten. Praktiskt och bekvämt året om. Höjd 7.5 cm. Naturlatex Carpe Diem Beds Contour Pocket System 15 cm X-pocket 5.5 cm Trögelastiskt bottensegment Värmebehandlad pocket 13 cm Träram i svensk furu Sängen på bilden visas i tyget Luxury mörkgrå, sängben Segel samt sänggavel Bornö.

13 IF YOU HAVE A GOOD NIGHT'S SLEEP, YOU CAN TAKE ON THE WORLD. Härmanö The story of

14 Härmanö Härmanö Härmanö är vår sköna kontinentalsäng med separerade fjädersystem och klassiskt dubbla madrasser. Utrustad med vårt unika och patenterade Carpe Diem Beds Contour Pocket System får du mer energi på dagen, genom maximal sovkomfort och tryckavlastning på natten. Med stilren design och självsäkert uttryck är Härmanö det självklara valet för den medvetna. Härmanö är passion och harmoni i balans. Härmanö är klädd i ett allergivänligt, slitstarkt tyg och pryds med våra exklusiva sängben i kopparton.

15 Sängfakta Härmanö Standardbäddmadrass: Bäddmadrassen Premium har en 4 cm kärna av talalaylatex, fiberstoppning i quilten samt ett vitt avtagbart stretchtyg som är tvättbart i 60 C. Premium är sydd med kuvertsöm och broderad logo. En ytmjuk och följsam bäddmadrass med stilren design. Höjd 7 cm. Naturlatex Carpe Diem Beds Contour Pocket System 15 cm Trögelastiskt bottensegment Värmebehandlad pocket 13 cm Träram i svensk furu Sängen på bilden visas i tyget Luxury mörkgrå, sängben Genua Copper samt sänggavel Valö.

16 THERE IS A TIME FOR MANY WORDS, AND THERE IS ALSO A TIME FOR SLEEP. Kornö The story of

17 Kornö Kornö är vår basmodell bland våra kontinentalsängar. Det som gör Kornö så skön är de separerade fjädersystemen i dubbla madrasser som är grunden i riktigt god sängkomfort. Sängen är utrustad med vårt patenterade och tryckavlastande bottensegment som ökar din sovkomfort ytterligare. Kornö är designad för att vara lika vacker att se på som den är behaglig att ligga i, där sömnkvalitet ger livskvalitet. Kornö

18 Sängfakta Kornö Standardbäddmadrass: Bäddmadrassen Prestige är följsam, stoppad med talalaylatex och har ett vitt avtagbart stretchtyg med svart kontrastband, som kan tvättas i 60 C. Höjd 5 cm. Naturlatex Tvärställt pocketspringsystem 13 cm Trögelastiskt bottensegment Värmebehandlad pocket 13 cm Träram i svensk furu Sängen på bilden visas i tyget Luxury svart, sängben ek/alu samt sänggavel Solö.

19 WE ARE ALL GENIUSES WHILE WE ARE DREAMING. Vinga The story of

20 Vinga Vinga Vinga är namnet på vår mest exklusiva och justerbara säng med hela fem justerbara segment utvecklade med tanke på både avlastning och funktion. Vinga är utrustad med vårt patenterade och unika Carpe Diem Beds Contour Pocket System för bästa tryckavlastning och sovkomfort. Sängens utökade rörlighet, så som justering för nacke och fotända, skapar nya möjligheter och nya former, med ditt välbefinnande och din kropp i fokus. Vinga har utrustats med vibrationsmassage, svankstöd för riktigt bra sittkomfort och en behaglig nattbelysning som kan tändas vid behov. Det är sängens stilrena-, eleganta form och design som gör den lika unik som den mytomspunna fyrön Vinga, där Västerhavet börjar.

21 Sängfakta Vinga Vinga levereras med trådlös fjärrkontroll som styrs via radiofrekvens. LED-belysning under sängens ben ger ett stilfullt ledljus i mörker. Standardbäddmadrass: På toppen av denna ställbara säng vilar den följsamma och ytmjuka bäddmadrassen Luxury. Den har bomullsstoppad sommarsida, ullstoppad vintersida och talalaylatex i mitten. Praktiskt och bekvämt året om. Höjd 7.5 cm. Naturlatex Carpe Diem Beds Contour Pocket System 15 cm Trögelastiskt bottensegment Värmebehandlad pocket 13 cm Justerbart svankstöd Vibrationsmassage Strömspärr Underrede i stål och trä Sängen på bilden visas i tyget Luxury ljusgrå.

22 A WELL-SPENT DAY BRINGS HAPPY SLEEP. Marstrand The story of

23 Marstrand Marstrand Vår justerbara säng Marstrand är lika skön som smart, utrustad bland annat med ett svankstöd som ger dig ett extra stöd när du sitter i sängen. Du styr sängens alla funktioner med ett enkelt knapptryck, för att skapa dina personliga inställningar för bästa sovkomfort. Marstrand har en medveten och tidlös design, och är utrustad med en behaglig nattbelysning som kan tändas vid behov. Med det unika och patenterade Carpe Diem Beds Contour Pocket System formar sig sängen efter din minsta rörelse och kontur för att ge dig bäst tryckavlastning. I Marstrand vaknar du med ett leende på läpparna, redo att ta dig an en ny dag.

24 Sängfakta Marstrand Marstrand levereras med trådlös fjärrkontroll som styrs via radiofrekvens. LED-belysning under sängen ger ett svagt ledljus i mörker. Standardbäddmadrass: På toppen av denna ställbara säng vilar den följsamma och ytmjuka bäddmadrassen Luxury. Den har bomullsstoppad sommarsida, ullstoppad vintersida och talalaylatex i mitten. Praktiskt och bekvämt året om. Höjd 7.5 cm. Naturlatex Carpe Diem Beds Contour Pocket System 15 cm Trögelastiskt bottensegment Pocketspringsystem 9 cm Justerbart svankstöd Klämskydd Strömspärr Träram i svensk furu Sängen på bilden visas i tyget Ull mörkgrå samt sängben Segel.

25 SLEEP IS THE BEST REST FOR THE SOUL. Saltö The story of

26 Saltö Saltö I vår justerbara säng Saltö finns all den beprövade teknik som gör våra sängar så sköna. Du kan alltid justera sängen precis som du vill när du sitter eller ligger i den. Och hur många gånger du än ändrar position, följer sängen alltid dina rörelser. Vårt patenterade Carpe Diem Beds Contour pocket System tillsammans med sängens dubbla madrasser, ger bästa tänkbara stöd och avlastning för din kropp. Saltö är även utrustad med en behaglig nattbelysning som kan tändas vid behov. Saltö är en av marknadens säkraste justerbara säng med underbar komfort. I Saltö kan du koppla av och njuta i lugn och ro.

27 Sängfakta Saltö Saltö levereras med trådlös fjärrkontroll som styrs via radiofrekvens. LED-belysning under sängen ger ett svagt ledljus i mörker. Standardbäddmadrass: Bäddmadrassen Premium har en 4 cm kärna av talalaylatex, fiberstoppning i quilten samt ett vitt avtagbart stretchtyg som är tvättbart i 60 C. Premium är sydd med kuvertsöm och broderad logo. En ytmjuk och följsam bäddmadrass med stilren design. Höjd 7 cm. Naturlatex Carpe Diem Beds Contour Pocket System 15 cm Trögelastiskt bottensegment Pocketspringsystem 9 cm Klämskydd Strömspärr Träram i svensk furu Sängen på bilden visas i tyget Ull svart samt sängben Champagne Black.

28 THE ENERGY WE NEED FOR A GOOD DAY, CAN ONLY BE CREATED BY A GOOD NIGHT SLEEP. Malö The story of

29 Malö Vår mest populära ramsäng Malö har ett extra högt fjäderdjup, vilket ger dig nästan samma känsla du får i en kontinentalsäng, känslan av att vara viktlös. Hur du än ligger i Malö anpassar sig madrassen efter din kropp. Det är det unika och följsamma Carpe Diem Beds Contour Pocket System som läser din kropps konturer och formar sig efter hur du ligger. I Malö sover du gott både idag och i framtiden. En god natts sömn skapar ny energi till morgondagen. Malö

30 Sängfakta Malö Standardbäddmadrass: På toppen av sängen ligger vår ytmjuka och följsamma bäddmadrass Luxury med bomullsstoppad sommarsida, ullstoppad vintersida och talalaylatex i mitten. Praktiskt och bekvämt året om. Höjd 7.5 cm. Naturlatex Carpe Diem Beds Contour Pocket System 15 cm Trögelastiskt bottensegment Värmebehandlad pocket 13 cm Träram i svensk furu med infrästa ribbor Sängen på bilden visas i tyget Ull mörkgrå, sängben Champagne samt sänggavel Ängö.

31 WHEN WE GO TO SLEEP, WE DIE. NEXT MORNING, WHEN WE WAKE UP, WE ARE REBORN. Koster The story of

32 Koster Koster Koster är vår basmodell med alla de egenskaper som karaktäriserar våra sängar den fantastiska följsamheten, det fina hantverket och vårt patenterade Carpe Diem Beds Contour Pocket System. Koster är handbygd av våra erfarna hantverkare, och i material av högsta kvalitet. När du väljer Koster får du en vacker, skön och prisvärd säng som gör att du vaknar utvilad i många år framöver.

33 Sängfakta Koster Standardbäddmadrass: Bäddmadrassen Prestige är följsam, stoppad med talalaylatex och har ett vitt avtagbart stretchtyg med svart kontrastband, som kan tvättas i 60 C. Höjd 5 cm. Naturlatex Carpe Diem Beds Contour Pocket System 15 cm Trögelastiskt bottensegment Värmebehandlad pocket 9 cm Träram i svensk furu med infrästa ribbor Sängen på bilden visas i tyget Ull ljusgrå, sängben Stiltje samt sänggavel Solö.

34 Our brand The story of CARPE DIEM BEDS OF SWEDEN ADD QUALITY TO YOUR LIFE BY DEVELOPING, PRODUCING AND OFFERING BEDS WITH THE BEST COMFORT AND BODY WEIGHT DISTRIBUTION THROUGH ARTISAN HANDCRAFT, DESIGN AND QUALITY. THROUGH FLEXIBILITY, PATENTED SYSTEMS AND PERSONAL COMMITMENT WE ENSURE THAT OUR UNIQUE DESIGN, COMFORT AND QUALITY IS OUR MAIN PRIORITY. OUR BEDS ARE THE OPTIMAL OPTION FOR PEOPLE WHO WANT TO AFFECT THEIR SLEEP COMFORT. UNIQUE SOLUTIONS FOR UNIQUE PEOPLE MAKES ANY OF OUR BEDS THE DREAM BED FOR THE SELECTIVE INDIVIDUAL. ALL THIS COMBINED WITH A STYLISH, STATELY AND ELEGANT DESIGN.

35 Artisan

36 Passion

37 Moments

38 Contours

39 LuxuryArtisan

40 Comfort

41 Täcke & kudde Våra sovtäcken och kuddar i mullbärssilke ger dig en ännu mer exklusiv känsla i din bädd. Silke är ett otroligt mjukt material som är lika följsamt som våra sängar. Både täcken och kuddar är specialtillverkade för att passa våra sängmodeller. Täcket består av ett mjukt skikt med silkesvadd samt ett överdrag av miljömärkt (Öko-Tex ) bomullstyg. Kudden är gjord av silke och polyester, så att den håller formen så länge som möjligt. Sköna egenskaper Silkesvadden är damm- och smutsavvisande och har en unik förmåga att rena sig själv, vilket gör den till ett utmärkt val för allergiker. En annan bra egenskap hos silke är att det värmer när det är kallt och svalkar när det är varmt. Därmed slipper du att vakna av att du fryser eller är för varm. Dessutom absorberar och transporterar silke bort överflödig fukt medan du sover, vilket gör att du får större chans att sova ostörd hela natten. Produktfakta Dubbeltäcke 240 x 220 cm Yttertyg: 100% Öko-Tex -godkänd bomull. Fyllning: 1,5 kg 100% mullbärssilke i handdragna skikt. Enkeltäcke 150 x 210 cm Yttertyg: 100% Öko-Tex - godkänd bomull. Fyllning: 0,9 kg 100% mullbärssilke i handdragna skikt. Kudde 50 x 60 cm Yttertyg: 100% Öko-Tex -godkänd bomull. Fyllning: 200 g 100% mullbärssilke maskinkardat g polyestervadd. Bäddmadrasskydd Carpe Diem Beds har även ett Öko-Tex godkänt och Svanenmärkt bäddmadrassskydd för att ge ett extra skydd mot exempelvis fläckar på bäddmadrassen. Bäddmadrasskyddet är tillverkat i ett BIONIC-FINISH ECOimpregnerat tyg, vilket betyder att tyget andas och att det är mycket smuts-, vatten- och fettavvisande. Bäddmadrasskyddet har en fyllning av polyamid, polyester, bomull och viskos, och kan tvättas i 60 C. Bäddmadrasskyddet är vitt och finns i storlekarna 80 x 200 cm upp till 210 x 200 cm. Samtliga storlekar kan fås i längden 210 cm.

42 Bäddlinne Havsbris Havsbris från Carpe Diem Beds är gjord av världens finaste bomull, 100% Supimabomull. Trådtätheten i tyget är över 500 trådar per tum, vilket är bland den högsta kvalitet som finns på marknaden. Designen på det sänglinnet är exklusiv. De stilrena broderade linjerna längs varje kant skimrar i ljuset från ditt sovrum. Tråden har invävda fibrer som skapar ett skimmer beroende på hur ljuset faller. Och med den stilrena designen går det utmärkt att kombinera Havsbris med exempelvis örngott eller påslakan från Stiltje. Våra lakan är formsydda med kuvertsöm vilket gör att de alltid anpassar sig efter bäddmadrassen. Supimabomull känns mjuk och silkeslen mot din hud. Det är de extra långa trådarna från fibrerna som ger bomullen den mest exklusiva mjukhet och lyster som går att få. Supimabomull är lenare, mjukare, bättre och varar längre än annan bomull. Påslakanset 150 x 210 cm inkl. 1 st örngott 50 x 60 cm 240 x 220 cm inkl. 2 st örngott 50 x 60 cm Även separata örngott, 50 x 60 cm, finns. Form- och kuvertsydda lakan 90 x 200 cm 105 x 200 cm 160 x 200 cm 180 x 200 cm 210 x 200 cm Finns även i längden 210 cm.

43 Bäddlinne Stiltje Carpe Diem Beds bäddlinnen Stiltje är vävda av 100% egyptisk bomull, vilket är en av de finaste kvaliteterna som finns på marknaden. Stiltje har en trådtäthet på över 300 och räknas därför in i lyxklassen. Våra lakan är formsydda med kuvertsöm vilket gör att de alltid anpassar sig efter bäddmadrassen. Vi gör bäddlinnen av allra högsta kvalitet, men det finns andra anledningar till varför du ska sova i just våra bäddlinnen. Tygets känsla mot huden och den vackra designen, till exempel. Påslakanset 150 x 210 cm inkl. 1 st örngott 50 x 60 cm 240 x 220 cm inkl. 2 st örngott 50 x 60 cm Även separata örngott, 50 x 60 cm, finns. Form- och kuvertsydda lakan 80 x 200 cm 90 x 200 cm 105 x 200 cm 120 x 200 cm 140 x 200 cm 160 x 200 cm 180 x 200 cm 210 x 200 cm Finns även i längden 210 cm.

44 Sänggavlar Vi har fyra olika sänggavlar i vårt sortiment Alla finns i samtliga ordinarie tyger och är byggda av våra skickliga hantverkare med högsta krav på material och kvalitet. Bornö Vår mest exklusiva sänggavel Bornö finns som tillval till alla våra dubbelsängar. Med sin pikerade framsida ger Bornö ditt sovrum ett majestätiskt och pampigt intryck. Den robusta gaveln är tillverkad av svensk furu och har en stoppning av polyester med symmetriskt fastsydda knappar. Bornö finns i bredderna 160 cm, 180 cm och 210 cm. Höjd 120 cm, djup 15 cm. Ängö Ängö är en vacker och vadderad sänggavel som har en lätt pikérad framsida med fastsydda knappar. Ängö är en lättare modell med en stark känsla av elegans och sofistikerad lyx. Finns i bredderna 160, 180 samt 210 cm. Höjd 120 cm, djup 10 cm. Solö Vår sänggavel Solö finns som tillval till alla våra sängar i standardbredd. Den robusta gaveln är tillverkad av svensk furu och har en stoppning av polyester och fibervadd. Finns i sängarnas samtliga bredder. Höjd 107 cm, 115 cm samt 120 cm. Djup 6/10 cm. Bornö Valö Valö Valö är en tygklädd sänggavel med fyra klädda rutor, i olika storlek, som bildar ett symmetriskt mönster där du själv kan bestämma hur du vill att rutorna ska sitta. Runt gaveln sitter en tygklädd ram som ger gaveln ett stramt och vinkelrätt uttryck. Finns i bredderna 160, 180 samt 210 cm. Höjd 115 cm, djup 10 cm. Alla våra sänggavlar är, precis som våra sängar, byggda av våra skickliga hantverkare och är märkta med Svanen. MILJÖMÄRKT Ängö Solö

45 Mjuka toner på våra tyger Våra sängar finns i flera olika standardtyger: ulltygerna beige, ljusgrå, mörkgrå och svart samt Luxurytygerna sand, ljusgrå, mörkgrå och svart. Våra tyger är extra slitstarka för att klara av livets påfrestningar. Sängarna visas oftast i sitt originaltyg, både på bilder och i butikerna, men det kostar inte extra att få sängen i något av våra andra tyger. Du väljer själv vilket tyg du vill ha till din säng från Carpe Diem Beds.

46 Ek Wenge Ek / Aluminium Wenge / Aluminium Vit / Aluminium Grå / Aluminium Svart / Aluminium Stiltje Bäddmadrasser Former som står sig Eftersom Carpe Diem Beds sängar håller i många år framöver kanske du hinner ändra din smak flera gånger under sängens livstid. Med våra olika sängben kan du enkelt förändra sängens uttryck och byta stil i sovrummet utan att byta ut din sköna säng. Våra sängben finns i: Aluminium, kopparfärgad aluminium, vit aluminium, svart aluminium, ek, wenge, vit, svart och grå. Standardstorlekar: Samtliga träben finns i 13, 17 och 23 cm. Benen i ek och wenge kan även fås i 30 cm höjd. Aluminiumbenen Champagne, Segel och Genua finns i 13 och 17 cm höjd. Segel Genua White Genua Copper Champagne Champagne Black Champagne Copper Vi har tre olika bäddmadrasser i sortimentet, alla märkta med Svanen. Bäddmadrasserna är stoppade med rena naturmaterial, allt noga utvalt både ur kvalitets-, komfort och miljösynpunkt. Talalaylatexen i våra bäddmadrasser är Öko-Tex -godkänd. Luxury Den exklusiva bäddmadrassen Luxury är följsam och ytmjuk med bomullsstoppad sommarsida, ullstoppad vintersida och talalaylatex i mitten. Praktiskt och bekvämt året om. Höjd 7.5 cm. Premium Vår sköna bäddmadrass Premium har en kärna av talalaylatex, fiberstoppning i quilten samt ett vitt avtagbart stretchtyg som är tvättbart i 60 C. Premium är sydd med kuvertsöm och broderad logo. En ytmjuk och följsam bäddmadrass med stilren design. Höjd 7 cm. Prestige Bäddmadrassen Prestige är följsam, stoppad med talalaylatex och har ett vitt avtagbart stretchtyg med svart kontrastband, som kan tvättas i 60 C. Höjd 5 cm.

47 Produktfakta Våra modeller Alla våra sängmodeller har samma unika konstruktion och patenterade lösningar. Men eftersom egenskaperna hos sängarna varierar, har vi på följande sidor sammanställt alla fakta om de olika modellerna så att du lättare kan jämföra deras kvaliteter. Sen behöver du bara provligga dina utvalda favoriter för att veta vilken som passar just dig.

48 Skaftö Sandö Härmanö Kornö Vinga Marstrand Saltö Malö Koster Genomskärning Genomskärning Genomskärning Genomskärning Genomskärning Genomskärning Genomskärning Genomskärning Genomskärning Bäddmadrass Luxury med stoppning av ull/talalaylatex/bomull 2. CDB* Contour Pocket System 15 cm 3. X-pocket 5.5 cm 4. Trögelastiskt bottensegment 5. Värmebehandlad pocket 13 cm 6. Justerbar mittsektion i bottendelen 7. Träram i svensk furu 1. Bäddmadrass Luxury med stoppning av ull/talalaylatex/bomull 2. CDB* Contour Pocket System 15 cm 3. X-pocket 5.5 cm 4. Trögelastiskt bottensegment 5. Värmebehandlad pocket 13 cm 6. Träram i svensk furu 1. Bäddmadrass Premium i bomullsstretch med stoppning av talalaylatex 2. CDB* Contour Pocket System 15 cm 3. Trögelastiskt bottensegment 4. Värmebehandlad pocket 13 cm 5. Träram i svensk furu 1. Bäddmadrass Prestige i bomullsstretch med stoppning av talalaylatex 2. Naturlatex 3. Tvärställt pocketspringsystem 13 cm 4. Trögelastiskt bottensegment 5. Värmebehandlad pocket 13 cm 6. Träram i svensk furu 1. Bäddmadrass Luxury med stoppning av ull/talalaylatex/bomull 2. CDB* Contour Pocket System 15 cm 3. Trögelastiskt bottensegment 4. Värmebehandlad pocket 13 cm 5. Underrede i stål och trä 6. Vibrationsmassage 7. Justerbart svankstöd 1. Bäddmadrass Luxury med stoppning av ull/talalaylatex/bomull 2. CDB* Contour Pocket System 15 cm 3. Trögelastiskt bottensegment 4. Pocketspringsystem 9 cm 5. Justerbart svankstöd 6. Klämskydd 7. Träram i svensk furu 1. Bäddmadrass Premium i bomullsstretch med stoppning av talalaylatex 2. CDB* Contour Pocket System 15 cm 3. Trögelastiskt bottensegment 4. Pocketspringsystem 9 cm 5. Klämskydd 6. Träram i svensk furu 1. Bäddmadrass Luxury med stoppning av ull/talalaylatex/bomull 2. CDB* Contour Pocket System 15 cm 3. Trögelastiskt bottensegment 4. Värmebehandlad pocket 13 cm 5. Träram i svensk furu 1. Bäddmadrass Prestige i bomullsstretch med stoppning av talalaylatex 2. CDB* Contour Pocket System 15 cm 3. Trögelastiskt bottensegment 4. Värmebehandlad pocket 9 cm 5. Träram i svensk furu Höjd inkl. bäddmadrass: 63 cm Rekommenderad benhöjd: 13 cm Höjd inkl. bäddmadrass: 55 cm Rekommenderad benhöjd: 13 cm Höjd inkl. bäddmadrass: 51 cm Rekommenderad benhöjd: 13 cm Höjd inkl. bäddmadrass: 49 cm Rekommenderad benhöjd: 13 cm Höjd inkl. bäddmadrass och ben: 65 cm Höjd inkl. bäddmadrass: 48 cm Rekommenderad benhöjd: 17 cm Höjd inkl. bäddmadrass: 52 cm Rekommenderad benhöjd: 13 cm Höjd inkl. bäddmadrass: 40 cm Rekommenderad benhöjd: 17 cm Höjd inkl. bäddmadrass: 36 cm Rekommenderad benhöjd: 23 cm Mått Mått Mått Mått Mått Mått Mått Mått Mått Bredd Längd / / / / / / /210 Bredd Längd / / / / / / /210 Bredd Längd / / / / / / /210 Bredd Längd / / / / / / /210 Bredd Längd Bredd Längd / / /220 Bredd Längd / / / /210 Bredd Längd / / / / / / /210 Bredd Längd / / / / / / /210 * Carpe Diem Beds * Carpe Diem Beds

49 Box 53, Lysekil Tel Foto: Daniel Wester Styling: Anna Huss Copyright July 2014, Carpe Diem Beds of Sweden AB. All Rights Reserved

Carpe Diem Beds. Det ställer krav på dig som säljare. Ett starkt varumärke är mer stimulerande att arbeta med.

Carpe Diem Beds. Det ställer krav på dig som säljare. Ett starkt varumärke är mer stimulerande att arbeta med. Carpe Diem Beds Ett starkt varumärke är mer stimulerande att arbeta med. Genom att arbeta med ett starkt varumärke har du en fördel från början då kunden ofta har kännedom om produkterna. Ett starkt varumärke

Läs mer

Vakna till en ny dag!

Vakna till en ny dag! Vakna till en ny dag! Smålands mörka skogar är vårt ursprung. Här hämtar vi vår inspiration, kunskap och tradition. I Alvesta, mitt i Småland, tillverkar vi våra sängar med stor noggrannhet och med ett

Läs mer

I nära 50 år har familjeföretaget Englesson byggt möbler, kända för sin höga kvalitet. Med lång erfarenhet inom design och egen tillverkning ställer

I nära 50 år har familjeföretaget Englesson byggt möbler, kända för sin höga kvalitet. Med lång erfarenhet inom design och egen tillverkning ställer Design Your bed I nära 50 år har familjeföretaget Englesson byggt möbler, kända för sin höga kvalitet. Med lång erfarenhet inom design och egen tillverkning ställer vi höga krav när det gäller form, material

Läs mer

Chill - Adjustable. Chill är en ställbar säng med dubbla Okinmotorer som enkelt hjälper dig att ställa rygg- och fotända till önskat läge.

Chill - Adjustable. Chill är en ställbar säng med dubbla Okinmotorer som enkelt hjälper dig att ställa rygg- och fotända till önskat läge. Chill - Adjustable Chill är en ställbar säng med dubbla Okinmotorer som enkelt hjälper dig att ställa rygg- och fotända till önskat läge. UPPLEV SKILLNADEN! Sängen har en stabil konstruktion, dels genom

Läs mer

Vårt spiralsystem är bara smartare. Lagans sängar ger ditt sovrum attityd.

Vårt spiralsystem är bara smartare. Lagans sängar ger ditt sovrum attityd. Vårt spiralsystem är bara smartare. Lagans affärsidé är att göra allting lite enklare och lite smartare. Men när det gäller madrassens kärna, spiralsystemet, så gör vi ett undantag. Vi använder en avancerad

Läs mer

Godmorgon! Har du sovit gott?

Godmorgon! Har du sovit gott? Godmorgon! Har du sovit gott? Vi vill att du ska sova gott, därför kompromissar vi inte i vår tillverkning Hur många gånger har du vaknat och känt att du sovit sämre än du brukar? Det kanske är dags att

Läs mer

B Y C A R P E D I E M B E D S 1

B Y C A R P E D I E M B E D S 1 BY CARPE DIEM BEDS 1 2 BY CARPE DIEM BEDS Drömmarnas hantverk Att gå på känsla när du ska välja en säng från Enok & Thømpson by Carpe Diem Beds är helt rätt. Sängarna som är handgjorda och svensktillverkade

Läs mer

Lagans. Nu både med komfort och attityd.

Lagans. Nu både med komfort och attityd. Lagans. Nu både med komfort och attityd. I sängen hämtar du energi genom att varva ner och vakna utvilad. Vill du att ditt sovrum speglar din egen personlighet och stil är Lagans rätt säng för dig. Nya

Läs mer

Handmade in Sweden. Designed elsewhere.

Handmade in Sweden. Designed elsewhere. Handmade in Sweden. Designed elsewhere. En säng kan ta form med hjälp av handens erfarenhet. Och drömmar. Då kan magi uppstå. När hantverk och design möts. Då kan en säng gå från att vara ett bruksföremål

Läs mer

HÄMTA KRAFT FRÅN SMÅLANDS MÖRKA SKOGAR

HÄMTA KRAFT FRÅN SMÅLANDS MÖRKA SKOGAR HÄMTA KRAFT FRÅN SMÅLANDS MÖRKA SKOGAR Smålands mörka skogar är vårt ursprung. Här hämtar vi vår inspiration, kunskap och tradition. I Alvesta, mitt i Småland, tillverkar vi våra sängar med stor noggrannhet

Läs mer

GO TO BED WITH DREAMS WAKE UP WITH PLANS

GO TO BED WITH DREAMS WAKE UP WITH PLANS GO TO BED WITH DREAMS WAKE UP WITH PLANS Sleeping World är ett helt nytt sömnkoncept. Här förenas digital teknologi med klassiskt möbelhantverk för att erbjuda optimal sömn för dig som vet att varje dag

Läs mer

ANA PRODUKTKATALOG 2014 SÄNGAR ETT SVENSKT HANTVERK UTAN MELLANHÄNDER. Kontakta oss: 020 388 000 - www.ana.se - info@ana.se

ANA PRODUKTKATALOG 2014 SÄNGAR ETT SVENSKT HANTVERK UTAN MELLANHÄNDER. Kontakta oss: 020 388 000 - www.ana.se - info@ana.se ANA SÄNGAR ETT SVENSKT HANTVERK UTAN MELLANHÄNDER PRODUKTKATALOG 2014 INNEHÅLL INFORMATION Välj rätt säng SÄNGAR ANA Basic ANA Premium ANA Exclusive ANA Dreamliner TILLBEHÖR Bäddmadrasser Biotherme Värmesystem

Läs mer

Sängsystem - Tillval för TEMPUR Promise

Sängsystem - Tillval för TEMPUR Promise TEMPUR lista TEMPUR lista Sängsystem - Tillval för TEMPUR Promise Med TEMPURs kompletta sängsystem har du möjlighet att njuta av fantastisk komfort och det unika stödet som Tempur erbjuder. TEMPUR Promise

Läs mer

TEMPUR Prislista. TEMPUR Prisliste brochure 2017_SE.indd 1 20/03/

TEMPUR Prislista. TEMPUR Prisliste brochure 2017_SE.indd 1 20/03/ TEMPUR lista TEMPUR liste brochure 2017_SE.indd 1 20/03/2017 14.33 TEMPUR lista Sängsystem - Tillval TEMPUR Promise Med TEMPURs kompletta sängsystem har du möjlighet att njuta av den fantastisk komfort

Läs mer

Livingbed är designat till ett sovrum fullt med liv - ett rum som utstrålar energi om dagen, ro och djupa drömmar om natten - rummet där du laddar om

Livingbed är designat till ett sovrum fullt med liv - ett rum som utstrålar energi om dagen, ro och djupa drömmar om natten - rummet där du laddar om Livingbed är designat till ett sovrum fullt med liv - ett rum som utstrålar energi om dagen, ro och djupa drömmar om natten - rummet där du laddar om naturligt både fysiskt och mentalt l i v i n g... less

Läs mer

UPPLEV SANN FRID OCH SUND SÖMN

UPPLEV SANN FRID OCH SUND SÖMN UPPLEV SANN FRID OCH SUND SÖMN DANSKA HANTVERK AGO 1939 ilva.se Våra madrasser tillverkas i en ledande fabrik i Danmark, där man använder de bästa materialen. Silencemadrasserna ger kroppen ett fantastiskt

Läs mer

PERFEKT SUPPORT FÖR KROPP OCH SJÄL

PERFEKT SUPPORT FÖR KROPP OCH SJÄL PERFEKT SUPPORT FÖR KROPP OCH SJÄL PERFEKT SUPPORT ÄR INOM RÄCKHÅLL Utvilande sömn är avgörande för en välmående kropp och själ. Därför tycker vi det är viktigt att ge dig förutsättningar för en lugn,

Läs mer

Cape Farewell Continental Comfort

Cape Farewell Continental Comfort Cape Farewell Continental Comfort Denna säng har två lager pocketresår. Lagren är indelade i zoner och varje zon är anpassad efter en enskild del av din kropp. Det översta lagret, som har hela 7 zoner

Läs mer

Sängsystem - Tillval för TEMPUR Promise

Sängsystem - Tillval för TEMPUR Promise Sängsystem - Tillval för Promise Promise Adjustable 80 x 200 med 7 cm bäddmadrass* 24 495 90 x 200 med 7 cm bäddmadrass* 25 995 105 x 200 med 7 cm bäddmadrass* 26 995 120 x 200 med 7 cm bäddmadrass* 29

Läs mer

Element Essens Elegans

Element Essens Elegans Element Essens Elegans INNEHÅLLSFÖRTECKNING Ekens historia 4 Unik sovkomfort 5 För ett skönare liv E kens erbjuder sovmiljö med upplevelse och känsla för dig som vill ha hög kvalitet och god design. Sedan

Läs mer

Enkel att välja lätt att älska

Enkel att välja lätt att älska Enkel att välja lätt att älska 1 Vikten av att sova gott En god natts sömn är ett grundläggande biologiskt behov hos alla människor. Utan sömn kan vi inte prestera vårt bästa på jobbet, under fritiden,

Läs mer

THE INTELLIGENT CHOICE OF BEDS

THE INTELLIGENT CHOICE OF BEDS THE INTELLIGENT CHOICE OF BEDS Sov rent, hälsosamt och underbart skönt... 2 3 DEN NÄRPRODUCERADE SÄNGEN Lectus startades år 1997 när en liten grupp människor samlades kring ett gemensamt intresse att genom

Läs mer

Skötselråd Ta hand om din säng med hjälp av de här enkla råden, så kommer din säng att ta väl hand om dig.

Skötselråd Ta hand om din säng med hjälp av de här enkla råden, så kommer din säng att ta väl hand om dig. Skötselråd Ta hand om din säng med hjälp av de här enkla råden, så kommer din säng att ta väl hand om dig. Välkommen till Hästens värld. Njutningen att få sova i din drömsäng resten av livet börjar här.

Läs mer

Cape Farewell Continental Comfort

Cape Farewell Continental Comfort Cape Farewell Continental Comfort Continental Comfort har två lager pocketresår där den pocket som ligger närmast kroppen är en patenterad H-pocket. Detta innebär att varje pocket är individuellt anpassad

Läs mer

Skandinavisk sovkomfort

Skandinavisk sovkomfort Skandinavisk sovkomfort Skandinavisk sovkomfort när den är som bäst Innehållsförteckning Unik komfort 4 Safir 6 resårsängar 7 kontinentalsäng 8 Ställbar säng 9 Smaragd 10 resårsäng 11 kontinentalsäng 12

Läs mer

VÅR SENASTE OCH MEST AVANCERADE SÄNG

VÅR SENASTE OCH MEST AVANCERADE SÄNG DUX 8888 VÅR SENASTE OCH MEST AVANCERADE SÄNG Du får ut det bästa av din sömn med DUX 8888, då den är resultatet av över 80 års forskning och utveckling inom sängtillverkning. Den är inte bara tillverkad

Läs mer

Entré Element Essens Elegans

Entré Element Essens Elegans Entré Element Essens Elegans INNEHÅLLSFÖRTECKNING Ekens historia 5 Unik sovkomfort 6 För ett skönare liv E kens erbjuder sovmiljö med upplevelse och känsla för dig som vill ha hög kvalitet och god design.

Läs mer

Enkel att välja, lätt att älska

Enkel att välja, lätt att älska Enkel att välja, lätt att älska Liten Sängskola 4. Ställbara sängar 12. Resårsängar 16. Kontinentala sängar 2o. Bäddmadrasser 26. Sängben 29. Snabba fakta om KOZ 30. Med reservation för förändringar i

Läs mer

slutet av trettiotalet återvänder de till Sverige. Med sig hem har de den amerikanska drömmen. Och ett nyfött barn, Per-Axel.

slutet av trettiotalet återvänder de till Sverige. Med sig hem har de den amerikanska drömmen. Och ett nyfött barn, Per-Axel. SÄNGSORTIMENT 2014 THE STORY Sverige 1907. Hjalmar Gustafsson plöjer jorden på Bolströ gård i Västmanland. Det är missväxt och svåra tider. Familjen har knappt mat för dagen. En kväll drämmer Hjalmar näven

Läs mer

BLUNDA. TÄNK PÅ NÅGOT SKÖNT ATT DU LIGGER I DET GRÖNA GRÄSET, KÄNNER DOFTEN ATT DU RÖR DIG LÄTT OCH LJUDLÖST GENOM SKOGEN, SER ETT DJUR ATT DU TITTAR

BLUNDA. TÄNK PÅ NÅGOT SKÖNT ATT DU LIGGER I DET GRÖNA GRÄSET, KÄNNER DOFTEN ATT DU RÖR DIG LÄTT OCH LJUDLÖST GENOM SKOGEN, SER ETT DJUR ATT DU TITTAR BLUNDA. TÄNK PÅ NÅGOT SKÖNT ATT DU LIGGER I DET GRÖNA GRÄSET, KÄNNER DOFTEN ATT DU RÖR DIG LÄTT OCH LJUDLÖST GENOM SKOGEN, SER ETT DJUR ATT DU TITTAR UPP I TRÄDKRONORNA, KÄNNER VÄRMEN FRÅN SOLENS STRÅLAR

Läs mer

THE INTELLIGENT CHOICE OF BEDS

THE INTELLIGENT CHOICE OF BEDS THE INTELLIGENT CHOICE OF BEDS 2 INNEHÅLL The intelligent choice of beds 6 Innovation 9 Sängen med två sidor 11 Hälsa 13 Luftighet och renhet 15 Mindre tryck mot kroppen 17 Design 19 Lectus Duality 21

Läs mer

Cape Farewell Continental Comfort

Cape Farewell Continental Comfort Cape Farewell Continental Comfort Denna säng har två lager pocketresår. Lagren är indelade i zoner och varje zon är anpassad efter en enskild del av din kropp. Det översta lagret, som har hela 7 zoner

Läs mer

Cape Farewell Continental Comfort

Cape Farewell Continental Comfort Cape Farewell Continental Comfort Continental Comfort har två lager pocketresår där den pocket som ligger närmast kroppen är en patenterad H-pocket. Detta innebär att varje pocket är individuellt anpassad

Läs mer

Skandinavisk sovkomfort

Skandinavisk sovkomfort Skandinavisk sovkomfort KONTINENTAL Skandinavisk sovkomfort när den är som bäst 2 av Stjärnbädden är en svensktillverkad säng som präglas av hög kvalitet, fantastisk sovkomfort och elegant skandinavisk

Läs mer

QUALITY TIME - S/S Collection 2012 Mille Notti inspirerar till kvalitetstid för kropp & själ.

QUALITY TIME - S/S Collection 2012 Mille Notti inspirerar till kvalitetstid för kropp & själ. PRESSINFORMATION Stockholm, november 2011 QUALITY TIME - S/S Collection 2012 Mille Notti inspirerar till kvalitetstid för kropp & själ. Den här våren är Mille Notti all about good quality. Om än det gäller

Läs mer

Handmade in Sweden. Designed elsewhere.

Handmade in Sweden. Designed elsewhere. Handmade in Sweden. Designed elsewhere. En säng kan ta form med hjälp av handens erfarenhet. Och drömmar. Då kan magi uppstå. När hantverk och design möts. Då kan en säng gå från att vara ett bruksföremål

Läs mer

Stormiga dagar kräver lugna nätter

Stormiga dagar kräver lugna nätter Stormiga dagar kräver lugna nätter ALLSVENSKAN SEGLING Minuterna innan startskottet går börjar kampen om att få en så bra startposition som möjligt. Allsvenskan Segling är en ligaserie där 18 klubblag

Läs mer

Sov Hilding. Vakna fräsch och utvilad

Sov Hilding. Vakna fräsch och utvilad Sov Hilding. Vakna fräsch och utvilad Sov Hilding. Vakna fräsch och utvilad Känslan av att vakna upp fräsch och utvilad i en riktigt bra säng är oslagbar. Hilding har i över 75 år tillverkat kvalitetssängar

Läs mer

Svenskt hantverk i toppklass sedan 1984

Svenskt hantverk i toppklass sedan 1984 SÖREN STRIDH, GRUNDARE AV BED COMFORT, BYGGER TRÄKONSTUKTIONEN TILL EN SÄNG. JONNY STRID, VD, SYR ÖVERDRAG TILL EN BÄDDMADRASS. Svenskt hantverk i toppklass sedan 1984 En säng är så mycket mer än bara

Läs mer

Design rakt igenom. INNEHÅLL. Välj rätt säng...4

Design rakt igenom. INNEHÅLL. Välj rätt säng...4 Design rakt igenom. När du hör ordet design ser du förmodligen färger och former framför dig. Till viss del gör vi på Viking det också. Men vårt största designarbete ligger i det du inte ser, men definitivt

Läs mer

Design rakt igenom. INNEHÅLL. Välj rätt säng...4

Design rakt igenom. INNEHÅLL. Välj rätt säng...4 Design rakt igenom. När du hör ordet design ser du förmodligen färger och former framför dig. Till viss del gör vi på Viking det också. Men vårt största designarbete ligger i det du inte ser, men definitivt

Läs mer

Bäddmadrasser med funktion Sensity /TempSmart /Coolmax

Bäddmadrasser med funktion Sensity /TempSmart /Coolmax Bäddmadrasser med funktion Sensity /TempSmart /Coolmax För en naturligt renare sängmiljö Rätt temperatur hela natten För en torr och luftig komfort Skötselråd bäddmadrasser För att du ska bli riktigt nöjd

Läs mer

Att förverkliga en dröm.

Att förverkliga en dröm. Bed Collection 2011 Stunderna tillsammans. Att förverkliga en dröm. Välj ny säng som du väljer vackra, rofyllda platser att resa till. Med känsla och med drömmen om att vilja stanna kvar där för alltid.

Läs mer

INDIVIDUAL FURNITURE FOR LIFE BY BURHÉNS

INDIVIDUAL FURNITURE FOR LIFE BY BURHÉNS INDIVIDUAL FURNITURE FOR LIFE BY BURHÉNS GRAFISK FORM & TRYCK: PRINFO BERGS KOMMUNIKATION, COPY MEDIASTORM, FOTO: REKLAMBILD REKVISITA: Village Vetlanda, RGE samt eget material Burhéns möbler att leva

Läs mer

NYHETER SOVRUM. PRESSFRÅGOR: press.sto@ikea.com FEBRUARI 2015 NYHETER SOVRUM FEBRUARI. Inter IKEA Systems B.V. 2014

NYHETER SOVRUM. PRESSFRÅGOR: press.sto@ikea.com FEBRUARI 2015 NYHETER SOVRUM FEBRUARI. Inter IKEA Systems B.V. 2014 IKEA PRESSMATERIAL / 2015 / 1 2015 Inter IKEA Systems B.V. 2014 PRESSFRÅGOR: press.sto@ikea.com IKEA PRESSMATERIAL / 2015 / 2 OPPLAND. STOMMEN I ETT VILSAMT PH123223 Sovrummet är en plats för avkoppling,

Läs mer

UPPTÄCK Den nya standarden av elektriska designradiatorer. Langila Sanbe

UPPTÄCK Den nya standarden av elektriska designradiatorer. Langila Sanbe Stor noggrannhet har lagts ned vid skapandet av detta dokument. Ingen del av detta dokument får mångfaldigas utan skriftligt medgivande av Rettig ICC. Rettig ICC tar inget ansvar för eventuella felaktigheter

Läs mer

Welcome to the North. TEMPUR North ett nytt Nordiskt sängsystem

Welcome to the North. TEMPUR North ett nytt Nordiskt sängsystem Welcome to the North TEMPUR North ett nytt Nordiskt sängsystem North by name, North by nature Nya sängsystemet TEMPUR North har inspirerats av det vidsträckta landskapet och den orörda naturen i Norden.

Läs mer

Hilding Family Green Lika skön - mer miljö. Alla Hilding sängar är nu Svanenmärkta.

Hilding Family Green Lika skön - mer miljö. Alla Hilding sängar är nu Svanenmärkta. En säng att leva i - En säng att njuta av. Med en Hilding säng i sovrummet kommer du att glädjas åt ljuvlig avslappnande sömn men också av tidlös svensk design, många praktiska och genomtänkta detaljer

Läs mer

Omtänksam l Smart l Bekväm

Omtänksam l Smart l Bekväm Omtänksam l Smart l Bekväm Om Hilding 4-11 Astma- och Allergiförbundet 8-9 Unik sovkomfort med MLB 10-11 En säng att leva i - En säng att njuta av Med en Hilding säng i sovrummet kommer du i många år

Läs mer

TEMPUR. PRODUKT GUIDE www.tempur.com PRODUKT GUIDE // TEMPUR SVERIGE AB

TEMPUR. PRODUKT GUIDE www.tempur.com PRODUKT GUIDE // TEMPUR SVERIGE AB TEMPUR PRODUKT GUIDE www.tempur.com PRODUKT GUIDE // TEMPUR SVERIGE AB 1 MADRASSER 80 x 200 x 15 cm 90 x 200 x 15 cm 105 x 200 x 15 cm 120 x 200 x 15 cm 140 x 200 x 15 cm 1 Övre skikt 7 cm viskoelastiskt

Läs mer

, 1:a upplagan. Bädd & Bad. Bädd & Bad 2018 Enterprodukter

, 1:a upplagan. Bädd & Bad. Bädd & Bad 2018 Enterprodukter 20180322, 1:a upplagan Bädd & Bad Bädd & Bad 2018 Enterprodukter SÄNGLINNEN Lord Nelson Duntäcke SID 1 Art nr: Duntäcke A930 0010 DT Q Art nr: Dunkudde A930 0020 DK Fluffigt och värmande täcke med 750g

Läs mer

www.cws-boco.se Trivsamt för alla rum. Bädd- & Badtextilier. www.serving-nature.com CWS-boco Sweden AB Telefon: 0200-21 00 66 info@cws-boco.

www.cws-boco.se Trivsamt för alla rum. Bädd- & Badtextilier. www.serving-nature.com CWS-boco Sweden AB Telefon: 0200-21 00 66 info@cws-boco. Idéfolket 201209-327 www.cws-boco.se www.serving-nature.com Hämtning Leverans Sortering Kvalitetskontroll Tvätt Tork Reparation utbyte Bädd- & Badtextilier. Trivsamt för alla rum. CWS-boco Sweden AB Telefon:

Läs mer

4090:- nyhet. Bättre sömn åt alla. Med din personliga sovprofil. IKEA.se. Se mittuppslaget.

4090:- nyhet. Bättre sömn åt alla. Med din personliga sovprofil. IKEA.se. Se mittuppslaget. 00 Bättre sömn åt alla Med din personliga sovprofil. Se mittuppslaget. nyhet SULTAN SALHUS resårbotten/sultan TVEIT bäddmadrass B90 L00cm 4090:- IKEA.se Stor premiär för ett helt nytt sängsortiment! nyhet

Läs mer

RELAX FURNITURE FOR LIFE BY BURHÉNS

RELAX FURNITURE FOR LIFE BY BURHÉNS RELAX FURNITURE FOR LIFE BY BURHÉNS GRAFISK FORM & TRYCK: PRINFO BERGS KOMMUNIKATION, COPY MEDIASTORM, FOTO: REKLAMBILD REKVISITA: Village Vetlanda, RGE samt eget material Burhéns möbler att leva med Vi

Läs mer

2014-10-01 2015-09-31. Sängar för offentlig miljö. Prislista 1 Oktober 2014

2014-10-01 2015-09-31. Sängar för offentlig miljö. Prislista 1 Oktober 2014 Sängar för offentlig miljö Prislista 1 Oktober 2014 Kundtjänst: Hilding Anders Sweden AB Box 64 280 23 Hästveda Telefon order: 0451 / 388950 Fax: 0451 / 388919 Mail order.se@hildinganders.com Produktsupport

Läs mer

DEN LILLA SÖMNBOKEN OM KONSTEN ATT VAKNA RIKTIGT UTVILAD

DEN LILLA SÖMNBOKEN OM KONSTEN ATT VAKNA RIKTIGT UTVILAD DEN LILLA SÖMNBOKEN OM KONSTEN ATT VAKNA RIKTIGT UTVILAD BRA SÖMN ÄR NÄSTAN ALLT Sömn är en avgörande faktor för att vi skall kunna leva maximalt och njuta av livet. Det är därför vi på Jensen ägnat nästan

Läs mer

MED KÄNSLA FÖR DETALJER

MED KÄNSLA FÖR DETALJER ESENCIA 2 Esencia Esencia 3 ESENCIA När Daniel Figueroa designade Esencia gav han stolen både själ och personlighet. Vi gav den namnet Esencia från latinets essentia. Det betyder det väsentliga, tingets

Läs mer

dröm dig BOrt Med VÅrt nya SOrtIMent!

dröm dig BOrt Med VÅrt nya SOrtIMent! kuddar & täcken dröm dig BOrt Med VÅrt nya SOrtIMent! nu kan du ta del av vårt helt nya sortiment av sköna täcken och kuddar allt som behövs för att din sömn ska bli så god som möjligt. Hos oss får du

Läs mer

Du kan göra allt själv, men du behöver inte.

Du kan göra allt själv, men du behöver inte. Du kan göra allt själv, men du behöver inte. MADRASSÅTERVINNING När vi levererar din nya madrass kan vi ta med oss din gamla. En avgift tillkommer. För mer information vänd dig till ditt närmaste IKEA

Läs mer

Hissgardiner Enkelhet, rena linjer och små detaljer

Hissgardiner Enkelhet, rena linjer och små detaljer Hissgardiner Enkelhet, rena linjer och små detaljer Det enkla är alltid det vackra Hissgardiner kan uttrycka enkelhet och rena, raka linjer men också skapa en spännande kontrast med olika mönster och strukturer.

Läs mer

Här ser du kontinentalmadrass och huvudgavel Sleep i tyg Bella beige. För priser, se mio.se

Här ser du kontinentalmadrass och huvudgavel Sleep i tyg Bella beige. För priser, se mio.se MADRASSER 1 Här ser du kontinentalmadrass och huvudgavel Sleep i tyg Bella beige. För priser, se mio.se 2 På Mio har vi MADRASSER FÖR ALLA Du tillbringar många sköna timmar i din säng och ska naturligtvis

Läs mer

Du kan göra allt själv, men du behöver inte.

Du kan göra allt själv, men du behöver inte. Du kan göra allt själv, men du behöver inte. MADRASSÅTERVINNING När vi levererar din nya madrass kan vi ta med oss din gamla. En avgift tillkommer. För mer information vänd dig till ditt närmaste IKEA

Läs mer

Invacare. Dacapo. Flexibilitet & komfort

Invacare. Dacapo. Flexibilitet & komfort Invacare Dacapo Flexibilitet & komfort Invacare Dacapo är ett brett sortiment av madrasser designade för att uppfylla kundernas behov inom hemsjukvård och på sjukhus. De är uppbyggda av högelastiskt, miljövänligt

Läs mer

Mille Notti bjuder på bäddkollektion med tidlöst formspråk och oväntade detaljer

Mille Notti bjuder på bäddkollektion med tidlöst formspråk och oväntade detaljer PRESSINFORMATION Stockholm, september 2009 Mille Notti bjuder på bäddkollektion med tidlöst formspråk och oväntade detaljer Nu presenterar Mille Notti sin senaste bäddkollektion med blivande klassikerna

Läs mer

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag.

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag. SKÄRGÅRD -ett badrum som passar! Camargue Skärgård möbelkoncept kompletterar vårt breda utbud av badrumslösningar. Vi vill göra det enklare för dig att sätta ihop ett unikt och individuellt badrum som

Läs mer

Omtänksam l Smart l Bekväm

Omtänksam l Smart l Bekväm Omtänksam l Smart l Bekväm Om Hilding 4-9 En säng att leva i - En säng att njuta av Med en Hilding säng i sovrummet kommer du i många år att glädjas åt ljuvlig avslappnande sömn, tidlös svensk design,

Läs mer

FÖRETAGSGÅVOR TILL JUL SOM UPPSKATTAS AV ALLA

FÖRETAGSGÅVOR TILL JUL SOM UPPSKATTAS AV ALLA FÖRETAGSGÅVOR TILL JUL SOM UPPSKATTAS AV ALLA NANTUCKET Vitt bäddset med bård i rött och blått. 4 delar, 2 st påslakan 4 delar art. nr 3398 pris 360 kr exkl moms extra örngott 2-pack art. nr 3098 pris

Läs mer

VÅR SENASTE OCH MEST AVANCERADE SÄNG

VÅR SENASTE OCH MEST AVANCERADE SÄNG DUX 8888 VÅR SENASTE OCH MEST AVANCERADE SÄNG Du får ut det bästa av din sömn med DUX 8888, då den är resultatet av över 80 års forskning och utveckling inom sängtillverkning. Den är inte bara tillverkad

Läs mer

Dacapo. Invacare. Flexibilitet & komfort

Dacapo. Invacare. Flexibilitet & komfort Flexibilitet & komfort Invacare Dacapo är ett brett sortiment av madrasser designade för att uppfylla kundernas behov inom hemsjukvård och på sjukhus. De är uppbyggda av högelastiskt, miljövänligt skum

Läs mer

Hilding - En vän för livet!

Hilding - En vän för livet! 2 En säng att leva i - En säng att njuta av. Med en Hilding säng i sovrummet kommer du att glädjas åt ljuvlig avslappnande sömn men också av tidlös svensk design, många praktiska och genomtänkta detaljer

Läs mer

Oscarssons. i småland

Oscarssons. i småland Oscarssons Möbel design & Tillverkning i småland 1 2 Besök vår webb! www.oscarssonsmobel.se Genuint & äkta Vi har valt att inte tumma på den kvalitet som svensk tillverkning ger. Vi använder ek som fått

Läs mer

Ett original. Välkommen till Pergo, och ett golv som håller för livet. DEKORER I TRE KVALITETSNIVÅER! format 4. miljö 6.

Ett original. Välkommen till Pergo, och ett golv som håller för livet. DEKORER I TRE KVALITETSNIVÅER! format 4. miljö 6. 1 84 DEKORER I TRE KVALITETSNIVÅER! Läs mer på s. 61 Ett original format 4 miljö 6 endless plank 8 natural variation 10 total design 12 inspiration 16 kvalitetsnivåer 60 lätt att lägga 65 ytstruktur 66

Läs mer

S O F T I R M I U M M E D. Royal Master

S O F T I R M I U M M E D. Royal Master Flexible F I R M S O F T Comfort I U M Zones M E D Royal Master Din sömn vårt ansvar! Vi är alla olika! Lång eller kort, kraftig eller smal, kurvig eller rak. Vi sover på olika sätt och kroppen förändras

Läs mer

För en god nattsömn MADRASSER

För en god nattsömn MADRASSER För en god nattsömn MADRASSER 1 2 På Mio har vi MADRASSER FÖR ALLA Du tillbringar många sköna timmar i din säng och ska naturligtvis ställa höga krav på din madrass. Här på Mio uppdaterar och utvecklar

Läs mer

DUNLOPILLO PRISKATALOG

DUNLOPILLO PRISKATALOG DUNLOPILLO PRISKATALOG BASIC+ 3D BASIC+ 3D BOX Med 3D+ 80 x 200 11.299,- 16.298,- 90 x 200 11.299,- 16.298,- 90 x 210 12.499,- 18.198,- 120 x 200 14.999,- 22.498,- 140 x 200 14.999,- 22.498,- Resårmadrass

Läs mer

SOV GOTT I ULL! Det naturliga valet för en skön rogivande och hälsosam sömn. Sömnproblem, stelhet eller värk i kroppen?

SOV GOTT I ULL! Det naturliga valet för en skön rogivande och hälsosam sömn. Sömnproblem, stelhet eller värk i kroppen? SOV GOTT I ULL! Det naturliga valet för en skön rogivande och hälsosam sömn Sömnproblem, stelhet eller värk i kroppen? Ull i sängen kan bli din räddning. När du sover gott kommer kropp och själ till ro,

Läs mer

Fede, Amore & Speranza

Fede, Amore & Speranza PRESSINFORMATION Stockholm, maj 2011 Mille Nottis Höstkollektion 2011 Fede, Amore & Speranza Mille Notti går in med tro, hopp och kärlek i höstens kollektion och firar 20-årsjubileumet med mönster som

Läs mer

Skötselråd bäddmadrasser

Skötselråd bäddmadrasser Skötselråd bäddmadrasser Skötselråd bäddmadrasser För att du ska bli riktigt nöjd med din nya Stjärnbädden bäddmadrass så är det viktigt att du följer några enkla råd. Sängen och bäddmadrassen ska forma

Läs mer

Vårt älskade hem. julstök 2012. Inspiration och glädje till hemmets alla rum. mogihome.se. christmas. eat, drink, relax and share your happiness

Vårt älskade hem. julstök 2012. Inspiration och glädje till hemmets alla rum. mogihome.se. christmas. eat, drink, relax and share your happiness julstök 2012 Vårt älskade hem Inspiration och glädje till hemmets alla rum mogihome.se have a superfun christmas eat, drink, relax and share your happiness massor av juliga öljettlängder och kappor kuddar,

Läs mer

Moderna golv i äkta trä

Moderna golv i äkta trä Moderna golv i äkta trä Äkta trä - bara lite mindre Lightwood är ett lite smartare med alla de goda egenskaperna som bara riktiga trägolv har; varmt, skönt och med naturens variationsrika karaktär. Men

Läs mer

Lamellgardiner. Enkel elegans för stora fönster

Lamellgardiner. Enkel elegans för stora fönster 1 Lamellgardiner Enkel elegans för stora fönster Ny lamellbredd nya möjligheter Skärma av med stilrena linjer Lamellgardinen är en av de allra mest populära solavskärmningsgardinerna just nu. Och inte

Läs mer

DRÖM DIG BORT MED VÅRT SKÖNA SORTIMENT!

DRÖM DIG BORT MED VÅRT SKÖNA SORTIMENT! KUDDAR & TÄCKEN DRÖM DIG BORT MED VÅRT SKÖNA SORTIMENT! Ta del av vårt sortiment av täcken och kuddar allt som behövs för att din sömn ska bli så god och skön som möjligt. Hos oss får du välja mellan dun/fjäder

Läs mer

Våra ekologiska sängkläder omfattar täcken, kuddar och bäddmadrasser i rena naturfibrer ull, silke, bomull och hirsagnar för baby, barn och vuxen.

Våra ekologiska sängkläder omfattar täcken, kuddar och bäddmadrasser i rena naturfibrer ull, silke, bomull och hirsagnar för baby, barn och vuxen. 44 SÄNGKLÄDER Våra ekologiska sängkläder omfattar täcken, kuddar och bäddmadrasser i rena naturfibrer ull, silke, bomull och hirsagnar för baby, barn och vuxen. En god sömn gör livet så mycket lättare.

Läs mer

För ditt livs bästa nattsömn. Känn komforten, känn stödet, känn TEMPUR

För ditt livs bästa nattsömn. Känn komforten, känn stödet, känn TEMPUR För ditt livs bästa nattsömn Känn komforten, känn stödet, känn TEMPUR Introduktion Känn skillnaden med TEMPUR 4 4 steg för att designa din bästa nattsömn 6 Madrasskollektioner Madrasskollektioner - välj

Läs mer

Hissgardiner. Enkelhet, rena linjer och vackra detaljer. Designed by Luxaflex. Inspired by you.

Hissgardiner. Enkelhet, rena linjer och vackra detaljer. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Hissgardiner Enkelhet, rena linjer och vackra detaljer Designed by Luxaflex. Inspired by you. 2 Hissgardiner Välj den kombination som är vackrast i dina ögon Skapa din helt unika Luxaflex hissgardin genom

Läs mer

Dröm dig bort KUDDAR & TÄCKEN

Dröm dig bort KUDDAR & TÄCKEN Dröm dig bort KUDDAR & TÄCKEN DRÖM DIG BORT, NU ÄR DET HÖST I SOVRUMMET! Känslan att få krypa ner i en nybäddad säng med en bok, lyssna på en podd eller bara njuta längtar vi alla efter ibland. Kanske

Läs mer

Kök. KÖKSRUTAN en köksklassiker Storlek 50x70 Färg; blå/vit, röd/vit och svart/vit

Kök. KÖKSRUTAN en köksklassiker Storlek 50x70 Färg; blå/vit, röd/vit och svart/vit Whitecloud design 2009/2010 Kök Proffs i köket. För det dagliga arbetet i köket behövs hjälpredor som inte ger upp. Kockar uppskattar det förstklassiga hellinnet dels för dess oslagbara förmåga att suga

Läs mer

Renare sängmiljö för alla

Renare sängmiljö för alla Renare för alla För en naturligt renare Med Sensity bäddmadrass ges nu alla möjligheten att få en riktigt fräsch. Bäddmadrassens tyg och behandling, som är ett resultat av avancerad biologisk forskning,

Läs mer

Miljövänligt Bambusortiment 2015/16

Miljövänligt Bambusortiment 2015/16 Miljövänligt Bambusortiment 2015/16 Bra för dig. Bra för miljön. Bra för klassen (eller laget). Tack! Ditt köp förstärker vår klass-/lagkassa. Hälsningar Förening / Klass Bra för både dig och naturen Alla

Läs mer

Gåvokort med fin bonusgåva

Gåvokort med fin bonusgåva Julen 2013 Gåvokort med fin bonusgåva bonusgåva värde: 360:- 219:- på köpet I år har vi glädjen att kunna erbjuda tolv bonusgåvor ur sortimentet Selected by Mannerström. Som vanligt väljer mottagaren själv

Läs mer

MÅNGA TILLTALANDE UTTRYCK

MÅNGA TILLTALANDE UTTRYCK MONROE 2 Monroe Monroe 3 MONROE Med Monroe har varje kurva en mening. Varje linje ett syfte. Formgiven av Idesign och namngiven efter en klassisk skönhet. En vacker stol som är enkel att tycka om. Med

Läs mer

Utvalt med omsorg och kärlek

Utvalt med omsorg och kärlek Utvalt med omsorg och kärlek I din hand håller du en julklapp från någon som vill visa sin uppskattning. För att du skall få något som passar just dig, får du bland följande sidor välja en julklapp som

Läs mer

CORE COLLECTION. Amoena Sweden AB Sveavägen 52 111 34 Stockholm www.amoena.se

CORE COLLECTION. Amoena Sweden AB Sveavägen 52 111 34 Stockholm www.amoena.se Amoena Sweden AB Sveavägen 5 111 4 Stockholm www.amoena.se ID 957-01/14 Amoena is a registered trademark of Amoena Medizin-Orthopädie-Technik GmbH. 014 All rights reserved Amoena Medizin-Orthopädie-Technik

Läs mer

att utveckla din sömnadsförmåga och låta inspirationen ta dig dit du vill. PERFEKT PÅLITLIGHET

att utveckla din sömnadsförmåga och låta inspirationen ta dig dit du vill. PERFEKT PÅLITLIGHET Släpp loss PFAFF passport symaskiner levereras med en hårdhuv som skyddar symaskinen. Den ergonomiska utformningen gör maskinerna praktiska att transportera och enkla att förvara. Nu börjar resan! Tänk

Läs mer

Persienner. Kontrollerar ljuset med klassisk design. Designed by Luxaflex. Inspired by you.

Persienner. Kontrollerar ljuset med klassisk design. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Persienner Kontrollerar ljuset med klassisk design Designed by Luxaflex. Inspired by you. Couture-kollektionen: De nya och exklusiva persiennerna i kollektionen ger oss en helt ny syn på persiennen och

Läs mer

Persienner. Kontrollerar ljuset med klassisk design. Designed by Luxaflex. Inspired by you.

Persienner. Kontrollerar ljuset med klassisk design. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Persienner Kontrollerar ljuset med klassisk design Designed by Luxaflex. Inspired by you. 2 Couture-kollektionen: De nya och exklusiva persiennerna i kollektionen ger oss en helt ny syn på persiennen och

Läs mer

Bädd. Queen Anne Stars Bäddset 416023. Queen Anne Oskar Bäddset Satin 2-Dels 420939

Bädd. Queen Anne Stars Bäddset 416023. Queen Anne Oskar Bäddset Satin 2-Dels 420939 16 Lugnt och skönt En av de bästa sakerna med ledighet är en skön säng och att få sova länge. Ligga och dra sig, läsa tidningen och kanske till och med ta frukost på sängen. Alla håller förstås inte med.

Läs mer

Ekologiskt sortiment 2014

Ekologiskt sortiment 2014 Ekologiskt sortiment 2014 t-shirts av bambu 1 bambu-strumpor 1 bambu-frotté Bra för dig. Bra för miljön. Bra för klassen (eller laget). Tack! Ditt köp förstärker vår klass-/lagkassa. Hälsningar Förening

Läs mer

NEW PICTURE Best of 3D or riginal shoot. För din bästa nattsömn. känn komfort, känn stöd, känn TEMPUR

NEW PICTURE Best of 3D or riginal shoot. För din bästa nattsömn. känn komfort, känn stöd, känn TEMPUR NEW PICTURE Best of 3D or riginal shoot För din bästa nattsömn känn komfort, känn stöd, känn TEMPUR 1 Innehåll Känn skillnaden med TEMPUR...4 3 steg för att designa din bästa nattsömn...6 TEMPUR MADRASSKOLLEKTIONER...8

Läs mer