Genom att skanna den här QR-koden med din smartphone kan du öppna en film som låter dig upptäcka Citroën DS4 ur alla vinklar.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Genom att skanna den här QR-koden med din smartphone kan du öppna en film som låter dig upptäcka Citroën DS4 ur alla vinklar."

Transkript

1 CITROËN DS4

2 Genom att skanna den här QR-koden med din smartphone kan du öppna en film som låter dig upptäcka Citroën DS4 ur alla vinklar.

3 Förförelse

4

5

6

7 Förfining

8

9

10

11 Stil

12

13

14

15 Citroën DS4 En unik bil Med sin kraftfulla silhuett och sin starka personlighet kan Citroën DS4 inte jämföras med någon annan bil. Här samsas elegans och sportighet i perfekt harmoni. Det är balansen mellan kontrasterna som är dess styrka. En distinkt profil med vackra linjer. Den står för ett helt nytt koncept bland bilar en upphöjd fyradörrars coupé med fantastisk väghållning. Den är ett rullande bevis på märkets outsinliga kreativitet. All utrustning som beskrivs i denna broschyr utgör Citroën DS4-teknologi. De fordon som tillverkas av CITROËN och som marknadsförs inom EU kan till sin specifikation variera från land till land. Exakt information om tillgänglig standardutrustning och tillvalsutrustning finns i pdf-dokumenten Produktfakta och Utrustning på

16

17

18

19

20 Citroën DS4 Förfining De vackra materialen bekräftar det exklusiva intryck som bilen ger. Ta hjälp av alla sinnen och upplev något helt unikt.titta och upptäck interiören som badar i ljus. Känn och låt dig omslutas av den behagliga atmosfären. Rör vid och njut av materialens fantastiska kvalitet. Ibland tappar vi omdömet. Men våra sinnen lurar oss aldrig.

21

22 Citroën DS4 Plats för alla På utsidan beundrar du de kompakta och kraftfulla linjerna. På insidan njuter du av den rymliga kupén med tre riktiga sittplatser i baksätet. Här är gott om plats inte bara tomma ord utan en korrekt beskrivning av en perfekt genomtänkt kupé. När designers och ingenjörer slår sina kloka huvuden ihop, blir det ergonomi i ordets rätta bemärkelse. Trivseln i bilen ökar ytterligare med massagefunktion och elstyrt svankstöd i de två framsätena. Det finns sex skinnklädslar att välja mellan, varav en helt i skinn av bästa kvalitet med sömmar inspirerade av klockarmband där även dörrpaneler och instrumentbräda är klädda med skinn. Till framsätena finns också tillvalet skinn Club Habana. De sköna sätena ger föraren en mycket bekväm körställning och oöverträffad körglädje. Förarplatsen och mittkonsolen är utformade med perfekt ergonomi. Det finns en mängd möjligheter att anpassa kupén i sin egen personliga stil, till exempel visartavlor med kromade ramar, där bakgrundsbelysningen kan ändras i olika nyanser från vitt till blått.

23

24 Citroën DS4 En coupé med fyra dörrar Det är onekligen en coupé, men med de fyra dörrarna ger den ändå en känsla av sedan. Praktisk, ja visst, men också överraskande och djärv. Med den upphöjda körpositionen känns det verkligen som om du äger vägen. Den djärva silhuetten öppnar för nya möjligheter och tar ut en helt ny kurs.

25 Citroën DS4 Prestanda Citroën DS4 finns med fem olika motoralternativ. Två dieselmotorer som har partikelfilter som standard: HDi 160, med hög effekt och högt vridmoment och e-hdi 115 med mikrohybridteknik. Det finns också tre bensinmotorer: VTi 120 med optimerad effekt tack vare systemet med variabelt ventillyft i insugningen, THP 160 med högt vridmoment redan vid mycket låga varv, och THP 200 med imponerande prestanda. Citroën DS4 har fått del av all CITROËNS sakkunskap när det gäller hjulupphängning och fjädring. Väghållningen känns både dynamisk och säker, vilket bidrar till den fantastiska körglädjen. För att uppnå denna perfekta balans mellan stabilitet och smidighet har CITROËN arbetat med två olika system på bilen: en väl beprövad hjulupphängning (framvagn av typen pseudo McPherson och bakvagn med halvstel bakaxel) och en dynamisk fjädring som ger god stötdämpning och smidighet.

26

27

28 Citroën DS4 Miljövänlig teknik CITROËN förblir trogen sin uppgift som banbrytare och presenterar körglädje som är förenlig med miljömedvetenhet. Tack vare mikrohybridtekniken e-hdi minskar bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp med upp till 15 % vid stadskörning. Detta är en bedrift som har blivit möjlig tack vare HDi-motorn med system för återvinning av bromsenergin och Stop & Start-systemet av andra generationen. Systemet gör att motorn stängs av när bilen står still och i hastigheter under 8 km/h med manuell elstyrd växellåda och under 20 km/h med manuell växellåda. Sedan startar den igen på ett ögonblick, det tar bara 0,4 sekunder.

29 Citroën DS4 Säkerhet Citroën DS4 har funktioner som underlättar körningen och ökar säkerheten. När du ska byta fil till exempel, finns döda vinkeln-varnare som talar om när ett annat fordon befinner sig snett bakom dig, i den döda vinkeln. Då tänds en varningslampa i sidospegeln på den sida där detta fordon befinner sig. Med den programmerbara farthållaren/fartbegränsaren kan du snabbt och enkelt ställa in olika hastigheter, vilket ger bekväm och trygg körning, särskilt under längre resor. I Citroën DS4 kan du med hjälp av indikatorn för växelbyte optimera bränsleförbrukningen, eftersom indikatorn anger när det är bäst att växla. Citroën DS4 lämnar varken den aktiva eller passiva säkerheten åt slumpen. Ett intelligent antispinnsystem gör körningen säker vid halt väglag. Den analyserar hela tiden underlaget och anpassar hjulens drivkraft därefter. På så sätt blir väggreppet alltid optimalt. Det här systemet har utvecklats exklusivt av CITROËN och kompletteras med andra hjälpsystem som elektronisk parkeringsbroms och starthjälp i backe. För att göra parkeringen så enkel som möjligt har Citroën DS4 parkeringsassistans fram och bak. Den har också en parkeringsplatssensor som anger om den lucka som du vill parkera på är tillräckligt stor för bilen och visar hur svår manövern blir. Slutligen finns CITROËN etouch som erbjuder fyra olika tjänster. Två tjänster finns i bilen: CITROËN nödsamtal med lokalisering och CITROËN assistanssamtal med lokalisering. Med hjälp av en GPS-modul och ett inbyggt SIM-kort kan du vid ett tillbud eller en olycka snabbt få hjälp genom att en operatör identifierar dig, lokaliserar fordonet och skickar iväg ett assistansfordon eller vid behov räddningstjänst. Dessa två tjänster är kostnadsfria, utan tidsbegränsning och de fungerar dygnet runt, sju dagar i veckan,

30 även i utlandet. De andra två tjänsterna är tillgängliga via den personliga sidan MyCITROËN på internet och i smartphones. Det är CITROËN virtuell servicebok och CITROËN Eco Driving. Med dessa funktioner kan du hålla koll på bilens bränsleförbrukning och CO 2 -utsläpp, och få information om kommande service- och underhållsåtgärder och andra varningar i realtid. De här två tjänsterna är gratis under bilens garantitid.

31 Citroën DS4 Komfort Kupén i Citroën DS4 är raffinerad och av bästa kvalitet. Den automatiska klimatanläggningen har tre nivåer på luftströmmen, lätt, medel och intensiv, och det finns även en REST-funktion som innebär att ventilationen fortsätter att fungera några minuter efter det att motorn har stängts av. Golvmattan har en elegant DS-logo i krom (finns som tillbehör). Den rymliga känslan förstärks av den mycket goda akustiken. En ombonad miljö med dämpade motorljud och vibrationer ljudisoleringen är helt enkelt perfekt. Citroën DS4 har en ljudanläggning med surroundljud som ger en ljudupplevelse av fantastisk kvalitet och med perfekt fördelning av ljudet i kupén. För den som vill ha ännu starkare musikupplevelser finns ett HiFi-system från DENON som tillval med en subwoofer i bagageutrymmet. Den tar ljudåtergivningen till helt nya nivåer. Med hjälp av olika anslutningar kan du välja vilken ljudkälla du vill: USBanslutning, 3,5 mm-anslutning och dessutom 12 V- och 230 V-uttag som sitter diskret placerade i förvaringsfacket under armstödet fram. För att hjälpa dig att hitta rätt under dina resor finns Citroën DS4 med navigationssystemet emyway. Med det får du satellitnavigering av senaste generationen, med fågelperspektiv och europakartor lagrade på internminnet. Det går också att bläddra i spellistor till en bärbar musikenhet på en 7 -skärm, lyssna på dina favoritlåtar med hjälp av strömmande ljud och använda handsfree-setet med Bluetooth* till mobilen. Med Citroën DS4 får du uppleva verklig körglädje. Den fräcka och attraktiva fronten är inte bara ett effektivt stildrag utan omfattar också dimstrålkastare med statiskt kurvljus. Det ger extra intensitet i ljuset och lyser upp i en vinkel på upp till 75 på varje sida. *Kräver en kompatibel telefon.

32 Att ifrågasätta och tänka nytt är tecken på intelligens och kreativitet. Citroën DS4 förkroppsligar detta med sin djärva utformning som ger plats för nya idéer. Den raffinerade designen ger Citroën DS4 en unik utstrålning. Det samma gäller interiören som uppfyller det som exteriören utlovar. Upptäck en ny värld där skillnaden märks i detaljerna. *All information som rör motorer kan komma att ändras. Läs därför alltid på vår webbplats Där hittar du uppdaterad information. För att minska koldioxidutsläppen är Citroën DS4 e-hdi med sexväxlad elstyrd manuell växellåda och manuell växellåda som standard utrustad med följande: Stop & Start-system av senaste generationen; System för återvinning av bromsenergin; Klimatanläggning med förbättrad effekt; Optimerad servostyrning som begränsar energiförlusten; Lägre vikt tack vare ny teknik som lasersvetsning. Siffrorna för bränsleförbrukning som anges här motsvarar godkända värden i enlighet med europeiska bestämmelser som gäller för alla tillverkare och alla bilar som säljs i Europa. Dessa värden erhålls under noggranna testförhållanden (temperatur, vikt, egenskaper för rulltestbänken, osv.) och baseras på en mycket lugn körstil. Den faktiska trafiksituationen, luftförhållandena, bilens lastnivå, körstilen, däcktrycket, om bilen har lasträcke (även utan last), om luftkonditioneringen och/eller värmen används ofta och bilens allmänna skick, kan leda till att bränsleförbrukningen skiljer sig från de godkända värdena. På hittar du många goda råd om ecokörning så att du kan få ut mesta möjliga av din bil.

33 Utrustningsnivåer CITROËN DS4 DESIGN: Standardutrustning bl.a.: Airbag förare Airbag passagerare (urkopplingsbar) Airbag gardiner (fram och bak) Airbag sidor Armstöd fram med förvaringsfack CD-radio RDS MP3 med kontroller på ratten och AUX-uttag Eluppvärmda stolar fram ESP Antiladdsystem ITC Antispinnsystem Farthållare med hastighetsbegränsare, programmerbar Fönsterhissar fram, elektriska med antiklämfunktion Kromade lister runt fönster Läderklädd ratt Lättmetallfälgar 16 Wembley Luftkonditionering med kylt handsfack, AC Mörktonade rutor bak Panoramavindruta Varselljus, distinctive DS Tygklädsel C&T Lacina Mistral CITROËN DS4 STYLE: Standardutrustning utöver Design: Bluetooth och USB-uttag Komfortinnerbelysning med LED-lampor Citroën etouch Elektronisk parkeringsbroms (ej på THP 160 AUT6) El-infällbara ytterbackspeglar Framsäten med el-justerbart svankstöd och massagefunktion Innerbackspegel, automatiskt avbländande Klimatanläggning (ECC) med REST-funktion; separat inställning av temperatur på förar- och passagerarsida Kromade lister bak & insteg Lättmetallfälgar 17 Canberra Mittarmstöd bak med skidlucka Parkeringssensorer bak Pedaler och fotstöd i aluminium Regnsensor Sportstolar fram Läderklädsel Claudia Mistral med tyg SAO eller läderklädsel Habana med tyg SAO CITROËN DS4 SPORT: Standardutrustning utöver style: 230V-uttag mellan framsäten Lättmetallfälgar 18 Brisbane Parkeringssensorer fram Parkeringsplatsindikator SAM dödavinkeln-varnare Sidoskyddslister i krom Läderklädsel tvåfärgad Claudia Mistral och Habana eller Läderklädsel Claudia Mistral eller Läderklädsel tvåfärgad, svart & vit/svart & röd

34 Citroën DS4 är en bil med karaktär, utformad för förare med stark personlighet och god smak. Det finns en mängd exklusiva anpassningsalternativ: åtta klädslar varav fem i skinn, fyra fälgmodeller i aluminium på och åtta olika färger på karossen. Tygklädsel C&T Lacina Mistral Läderklädsel Claudia Mistral svart med tyg Sao Läderklädsel Habana beige med tyg Sao beige Läderklädsel Claudia Mistral svart Läderklädsel två färgade svart och vit Läderklädsel två färgade svart och röd Läderklädsel tvåfärgad Claudia Mistral svart och Habana beige Läderklädsel Club Habana klockarmbandsmönstrad brun Vit Pearl (P) Röd Babylone (P) Grå Shark (M) Blå Bourrasque (M) Svart Perla Nera (M) Vit Banquise (S Grå Aluminium (M)) Röd Rubi (P) Brun Hickory (M) Aluminiumfälg Darwin 16 Aluminiumfälg Canberra 17 Aluminiumfälg Brisbane 18 Aluminiumfälg Cairns 19 Aluminiumfälg Hobart 17 * Aluminiumfälg Canberra 17 * Aluminiumfälg Brisbane vit Banquise 18 * (M): metallic (P): pärleffekt (S):solid. Metallic- och pärleffekt är tillval. *Säljs som tillbehör. Levereras utan bultar och kåpor.

35

36 GARANTIER OCH SERVICEAVTAL NYBILSGARANTI 3 ÅR/ KM Omfattar kostnadsfri reparation eller utbyte av delar vid material- eller fabrikationsfel. Garantin gäller i 3 år eller km och upphör när den första av dessa båda gränser nås. Täcker inte underhåll och slitage. VAGNSKADEGARANTI 3 ÅR Gäller för reparationskostnader på bilen, med avdrag för självrisk, då skadan uppstått: genom trafikolycka, annan yttre olyckshändelse eller genom uppsåtlig skadegörelse av tredje man under bilens transport på annat transportmedel LACKGARANTI 3 ÅR Garantin gäller i 3 år utan begränsning i miltal. Omfattar defekter i den ursprungliga karosserilacken. ROSTSKYDDSGARANTI 12 år Garantin omfattar gratis reparation och/eller byte av korroderade delar (inifrån kommande genomrostningsskada). Garantin gäller under 12 år, utan begränsning i miltal. CITROËN ASSISTANS 3 ÅR / KM Om du inte kan fortsätta färden efter driftstopp på grund av ett fel som täcks av garantin kan Citroën Assistans nås dygnet runt för att avhjälpa felet på plats eller för att bärga din bil och transportera den till närmaste auktoriserade Citroën-verkstad. CITROËN SERVICEAVTAL Njut av din Citroën fullt ut låt oss hålla den i toppform genom att teckna ett Citroën serviceavtal. Information om villkor och priser för serviceavtal hittar du hos din Citroën-återförsäljare eller på De fordon som tillverkas av CITROËN, och som marknadsförs i Europa, kan till sin exakta utformning variera från land till land. Denna modellbroschyr är internationellt producerad. För exakt information om de bilar som marknadsförs av Citroën Sverige AB, hänvisar vi till trycksaken Produktfakta som kompletterar denna modellbroschyr och till våra återförsäljare runt om i Sverige. CITROËN intygar, genom att tillämpa innehållet i direktiv CEE nr 2000/53 från den 18 september 2000 som handlar om skrotade fordon, att de av EU fastställda målen uppnås och att företaget använder återvunnet material i tillverkningen av de produkter som företaget marknadsför. För information om återvinning av din bil, se Innehållet i denna trycksak är avsett som information, men kan ej betraktas som bindande. Informationen om modeller och deras utrustning motsvarar det som gäller vid tryckningstillfället. CITROËN förbehåller sig rätten att göra ändringar i produkt utan föregående meddelande och utan att denna broschyr uppdateras. Avbildningen i broschyren av färgnyanser i karossfärgerna är endast vägledande eftersom trycktekniken inte medger en helt rättvisande färgåtergivning. Om ni anser - trots all den omsorg som lagts ner på denna trycksak - att den innehåller felaktigheter, tveka inte att kontakta oss. För mer information gällande Citroëns produkter och tjänster, kontakta din närmaste Citroënhandlare. Ring eller besök vår hemsida Novembre 2012 Création et réalisation :

37

38

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 TEKNISK SPECIFIKATION: BENSIN MOTOR PureTech 130 S&S THP 200 Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal ventiler / cylinder 4 4 Cylindervolym (cm

Läs mer

DJÄRV NYSKAPANDE DESIGN

DJÄRV NYSKAPANDE DESIGN NEW DS 5 INNE- HÅLL DJÄRV, NYTÄNKANDE DESIGN S.4 / DETALJKÄNSLA OCH FÖRFINING S.14 TEKNIK S.20 / DYNAMIK S.26 ANPASSA DIN BIL S.30 / TILLBEHÖR S.34 TRYGGHET & SERVICE S.37 / MOTORALTERNATIV S.38 DS MODELLPROGRAM

Läs mer

CITROËN C4 INSPIRERAS POSITIVE POWER DESIGN KÖRGLÄDJE & TEKNIKEN TILL DIN TJÄNST Silhuetten på Citroën C4 är både dynamisk och elegant. De välformade linjerna drar omedelbart uppmärksamheten till sig

Läs mer

NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015

NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015 NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015 TEKNISK SPECIFIKATION: BENSIN MOTOR PureTech 130 S&S THP 210 S&S Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal ventiler

Läs mer

CITROËN DS5. Produktfakta. Från 01 februari 2012

CITROËN DS5. Produktfakta. Från 01 februari 2012 CITROËN DS5 Produktfakta Från 01 februari 2012 TEKNISK SPECIFIKATION (Bensin) MOTOR THP 155 Automat THP 200 Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 4 4 Antal ventiler / cylinder 4 4

Läs mer

All utrustning som beskrivs i denna broschyr utgör Citroën C3-teknologi. De fordon som tillverkas av CITROËN och som marknadsförs inom EU kan till

All utrustning som beskrivs i denna broschyr utgör Citroën C3-teknologi. De fordon som tillverkas av CITROËN och som marknadsförs inom EU kan till NYA CITROËN C3 All utrustning som beskrivs i denna broschyr utgör Citroën C3-teknologi. De fordon som tillverkas av CITROËN och som marknadsförs inom EU kan till sin specifikation variera från land till

Läs mer

MED STADEN SOM HEMMAPLAN

MED STADEN SOM HEMMAPLAN NYA CITROËN C1 1FR MED STADEN SOM HEMMAPLAN OPTIMISTISK, ENKEL OCH INTELLIGENT Nya Citroën C1 erbjuder en positiv transportlösning i staden. Med fem dörrar och en stark personlighet sticker Citroën C1

Läs mer

CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO

CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO Produktfakta Från 28 januari 2014 Utrustning och specifikationer gäller för bilar producerade från publiceringsdatum för produktfaktabladet. För lagerbilar kontakta

Läs mer

EN STILSÄKER UTSIDA NY LJUSSIGNATUR FÖR ETT MER PERSONLIGT UTTRYCK Med sin stilsäkra design ger Citroën C4 redan vid första anblicken ett intryck av k

EN STILSÄKER UTSIDA NY LJUSSIGNATUR FÖR ETT MER PERSONLIGT UTTRYCK Med sin stilsäkra design ger Citroën C4 redan vid första anblicken ett intryck av k CITROËN C4 EN STILSÄKER UTSIDA NY LJUSSIGNATUR FÖR ETT MER PERSONLIGT UTTRYCK Med sin stilsäkra design ger Citroën C4 redan vid första anblicken ett intryck av kraft och kvalitet. Den klassiska fronten

Läs mer

NYA CITROËN C4 CACTUS

NYA CITROËN C4 CACTUS NYA CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 12 december 2014 TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan Bensin, blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 3 Antal

Läs mer

CITROËN C4 KOMBI-COUPÉ

CITROËN C4 KOMBI-COUPÉ CITROËN C4 KOMBI-COUPÉ Produktfakta 01 februari 2014 TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR VTi 95 VTi 120 Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 4 4 Antal ventiler / cylinder 4 4 Bränsleinsprutning

Läs mer

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 25 januari 2016 Bilen på bilden är extra utrustad TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 82 ETG (1) PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan

Läs mer

citroën DS design och teknologi som väcker känslor

citroën DS design och teknologi som väcker känslor citroën DS design och teknologi som väcker känslor citroën DS5 Väldigt mycket känsla i en ovanligt snygg Citroën Lasse Svärd, DN Motor 26 maj 2012 Med sin avancerade teknik, design och materialval är Citroën

Läs mer

DS 3. Priser och tillval, från 17 april 2015

DS 3. Priser och tillval, från 17 april 2015 Priser och tillval, från 17 april 2015 BENSINMODELLER g CO 2 /km Förbrukning l/100km Pris PureTech 82 104 4,5 149 900 kr PureTech 110 S&S 107 4,7 168 900 kr PureTech 110 S&S AUT6 108 4,7 18 PureTech 110

Läs mer

DS 5 PRODUKTFAKTA FRÅN 29 JULI 2015

DS 5 PRODUKTFAKTA FRÅN 29 JULI 2015 DS 5 PRODUKTFAKTA FRÅN 29 JULI 2015 TEKNISK SPECIFIKATION MOTOR BlueHDi 120 BlueHDi 180 EAT6 (1) Hybrid4 Bränsletyp Diesel Diesel Diesel / El Antal cylindrar 4 4 4 Antal ventiler / cylinder 2 4 4 Cylindervolym

Läs mer

INNEHÅLL P04 - DESIGN P06 - KOMFORT P12 - CITROËN C5 TOURER P14 - ANVÄNDBAR TEKNIK P20 - PRESTANDA P22 - SÄKERHET P26 - CITROËN C5 CROSSTOURER

INNEHÅLL P04 - DESIGN P06 - KOMFORT P12 - CITROËN C5 TOURER P14 - ANVÄNDBAR TEKNIK P20 - PRESTANDA P22 - SÄKERHET P26 - CITROËN C5 CROSSTOURER CITROËN C5 INNEHÅLL P04 - DESIGN P06 - KOMFORT P12 - CITROËN C5 TOURER P14 - ANVÄNDBAR TEKNIK P20 - PRESTANDA P22 - SÄKERHET P26 - CITROËN C5 CROSSTOURER INNEHÅLL 02 ELEGANT DESIGN, SMART TEKNIK Citroën

Läs mer

ds4 Nya CITROËN ds4 CITROËN ds3 CITROËN

ds4 Nya CITROËN ds4 CITROËN ds3 CITROËN ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Citroën ANNONS CITROËN DS4 Nya Citroën DS4 inte som alla andra bilar Style it your way Citroën DS3 Citroën Mindre förbrukning, större besparing Öppet hus i helgen

Läs mer

CITROËN DS5. Nya Citroën DS5 början på en ny tid. Öppet hus i helgen 21 22 april

CITROËN DS5. Nya Citroën DS5 början på en ny tid. Öppet hus i helgen 21 22 april ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Citroën ANNONS CITROËN DS5 Nya Citroën DS5 början på en ny tid Citroën FreeDrive Sveriges mest generösa serviceavtal? Citroën. Med innovation i generna Öppet

Läs mer

NYA BERLINGO MULTISPACE

NYA BERLINGO MULTISPACE NYA BERLINGO MULTISPACE 2 UPPDATERAD LOOK UTTRYCKSFULL DESIGN Nya Citroën Berlingo Multispace, ledaren i fritidsbilsklassen, har fått en ännu mer uttrycksfull design med en ny självsäker front. Bilens

Läs mer

CITROËN C3. Produktfakta. Från 21 januari 2016

CITROËN C3. Produktfakta. Från 21 januari 2016 CITROËN C3 Produktfakta Från 21 januari 2016 TEKNISK SPECIFIKATION - BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 82 S&S ETG Motortyp Sugmotor Sugmotor Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3

Läs mer

CITROËN C3. Produktfakta ENDAST LAGERBILAR. Från 1 september 2016

CITROËN C3. Produktfakta ENDAST LAGERBILAR. Från 1 september 2016 CITROËN C3 ENDAST LAGERBILAR Produktfakta Från 1 september 2016 TEKNISK SPECIFIKATION - BENSIN MOTOR PureTech 82 (1) PureTech 82 S&S ETG (1) Motortyp Sugmotor Sugmotor Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri

Läs mer

NEW DS 4 & DS 4 CROSSBACK

NEW DS 4 & DS 4 CROSSBACK NEW DS 4 & DS 4 CROSSBACK KRAFT OCH ELEGANS I PERFEKT BALANS Nya DS 4 är en bil med kraftfull profil och mycket karaktär - sportig och elegant på samma gång. En lyxigt inredd kupémodell i premiumklassen

Läs mer

STIL & ELEGANS FRÅN PARIS

STIL & ELEGANS FRÅN PARIS NEW DS 3 NYA DS 3 STIL & ELEGANS FRÅN PARIS DS 3 har banat sin egen väg tack vare sina unika egenskaper vad gäller stil, förfining och körupplevelse. Ständigt mer förfinad, med mer teknik och mer prestanda

Läs mer

NYA MEGANE GT RENAULT DRIVE THE CHANGE

NYA MEGANE GT RENAULT DRIVE THE CHANGE NYA RENAULT MEGANE GT DRIVE THE CHANGE DESIGNA DITT LIV EN DESIGN SOM VISAR VÄGEN FRAMÅT. ETT TYDLIGT STÄLLNINGSTAGANDE: EN LOGOTYP SOM STÅR UT, IÖGONFALLANDE FORMER, LED-VARSELLJUS SOM MARKERAR FRONTEN

Läs mer

PEUGEOT PARTNER BOXLINE

PEUGEOT PARTNER BOXLINE 2012-02-09 PEUGEOT PARTNER BOXLINE MOTOR 1,6 HDi MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 1 560 Maxeffekt kw EEC (hk DIN) 66 / (90) Vid varvtal (v/min) 4 000 Max vridmoment Nm CEE vid v/min 215

Läs mer

CITROËN C4 CACTUS 1SE

CITROËN C4 CACTUS 1SE CITROËN C4 CACTUS 1SE DESIGNI en värld där utvecklingen går allt snabbare erbjuder Citroën ett svar på dagens bilbehov. Med sin unika design lägger Citroën C4 Cactus grunden för något nytt inom bilvärlden

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-3 SportCombi 2.0t BioPower 200 hk SEK 291 800 Exteriör & Interiör: Jet Black SEK 6 900 Läder/textilklädsel "Sport", Black Lättmetallfälg

Läs mer

Nya Kia pro_cee d GT Är du laddad? >>>

Nya Kia pro_cee d GT Är du laddad? >>> The new Kia 2 Nya Kia pro_cee d GT Är du laddad? >>> Glöm gamla tankebanor, gör dig redo för nya tankesätt och upplevelser Här presenterar vi nya Kia pro_cee d GT, det seaste tillskottet i den populära

Läs mer

Enastående design. Vanliga i30 har en grill med fyra ribbor och elegant formade LED-varselljus (se omslaget).

Enastående design. Vanliga i30 har en grill med fyra ribbor och elegant formade LED-varselljus (se omslaget). Modellbroschyr Enastående design. Hyundais karakteristiska sexkantiga grill dominerar fronten på i30 och ger bilen ett intryck av styrka och karaktär - egenskaper som du kommit att förvänta dig av Hyundai.

Läs mer

CITROËN C5. Produktfakta. Från 1 september 2016

CITROËN C5. Produktfakta. Från 1 september 2016 CITROËN C5 Produktfakta Från 1 september 2016 TEKNISK SPECIFIKATION MOTOR BlueHDi 150 BlueHDi 180 EAT6 (1) Bränsletyp Diesel Diesel Antal cylindrar 4 4 Antal ventiler/cylinder 4 4 Cylindervolym (cm 3 )

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL DS-VÄRLDEN

VÄLKOMMEN TILL DS-VÄRLDEN DS 3 INNEHÅLL VÄLKOMMEN TILL DS-VÄRLDEN HISTORIEN OM EN PASSION FÖR BILAR DS - ETT MÄRKE UTÖVER DET VANLIGA SENSORISK OCH MILJÖEFFEKTIV TEKNIK DS 3 - MAGNETIC BEAUTY DS 3 - GRÄNSLÖS ATTRAKTION DS 3 -

Läs mer

Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation

Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation 2014-02-14 Sida 1 av 5 Standardutrustning Kupé och Interiör Läderklädd sportratt, ställbar i höjd- och längdled Sportstolar i läderklädsel Elmanövrerade och eluppvärmda

Läs mer

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms.

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. TRAFIC SKÅP Kampanjmodeller * HK VÄXELLÅDA L1H1 T27 L1H1 T29 L2H1 T29 Trafic Base Line * 1.6 dci Single Turbo

Läs mer

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER TEKNISKA FAKTA BOXER 2013-09-06 MOTORER 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 L2H1 MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 2 198 2 198 2 198 2198 2198 Maxeffekt kw EEC (hk

Läs mer

Prius Plug-in Hybrid

Prius Plug-in Hybrid Prius Plug-in Hybrid Prius Plug-in Hybrid. Bilen som är det bästa av två världar både en elbil och en hybrid i ett med mycket låg bränsleförbrukning och lågt koldioxidutsläpp. Tack vare de tekniskt framstående

Läs mer

Design som talar för sig själv

Design som talar för sig själv www.kia.se VINNANDE DESIGN Design som talar för sig själv En prisbelönt modell med en dynamisk och strömlinjeformad profil som förmedlar elegans och sportighet ur alla vinklar. Optima har den design och

Läs mer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 3/2012 Gäller från 2012-04-16 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-04-16 Versioner Bensin: Voyager 3.6 283hk Voyager 3.6 283hk Diesel: Voyager 163hk

Läs mer

NYA CITROËN C3. Produktfakta. Från 03 februari 2014

NYA CITROËN C3. Produktfakta. Från 03 februari 2014 NYA CIROËN C3 Produktfakta Från 03 februari 2014 EKNISK SPECIFIKAION BENSIN MOOR Vi 82 Pureech Vi 95 EGS Motortyp Sugmotor Sugmotor Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal

Läs mer

CITROËN C5. Produktfakta. Från 1 oktober 2010

CITROËN C5. Produktfakta. Från 1 oktober 2010 CITROËN C5 Produktfakta Från 1 oktober 2010 TEKNISK SPECIFIKATION MOTOR 2.0i BioFlex HDi 110 FAP HDi 138 FAP Aut. Hdi 140 FAP Bränsletyp Blyfri 95 oktan E85 Diesel Diesel Diesel Antal cylindrar 4 4 4 4

Läs mer

Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30

Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30 Modellbroschyr Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30 Hyundais karaktäristiska sexkantiga grill dominerar fronten på alla nya i30 och ger ett intryck av styrka och karaktär - egenskaper som du

Läs mer

NYA CITROËN C3. Produktfakta. Från 20 april 2018

NYA CITROËN C3. Produktfakta. Från 20 april 2018 NYA CITROËN C3 Produktfakta Från 20 april 2018 TEKNISK SPECIFIKATION - BENSINMOTORER MOTOR PureTech 82 PureTech 110 S&S PureTech 110 S&S EAT6 Motortyp Sugmotor Turbo Turbo Bränsletyp Bensin, Blyfri 95

Läs mer

NYA CITROËN C3. Produktfakta. Från 18 november 2016

NYA CITROËN C3. Produktfakta. Från 18 november 2016 NYA CITROËN C3 Produktfakta Från 18 november 2016 TEKNISK SPECIFIKATION - BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 110 S&S PureTech 110 S&S EAT6 Motortyp Sugmotor Turbo Turbo Bränsletyp Bensin, Blyfri 95 oktan

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-5 SportCombi 2.3t BioPower 210 hk SEK 290 900 Exteriör & Interiör: Carbon Grey SEK 7 500 Läderklädsel Griffin Sport 2-ton, Black/Grey K56

Läs mer

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 BlueEFFICIENCY Välj klädsel Jupiterröd Hjul AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i multi-ekerdesign Klädsel Konstläderklädsel

Läs mer

Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris

Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris Bilerbjudande 2014 Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris Passat Alltrack Golf Passat Premium R Tiguan Sharan Golf Sportscombi Ett erbjudande till Tennisförbundet Så här gör du

Läs mer

7 ÅRS. Både säker och spännande NYBILS- GARANTI

7 ÅRS. Både säker och spännande NYBILS- GARANTI www.kia.se 2 3 pro_ cee d Vi vet av erfarenhet att våra bilar är så välbyggda att vi kan erbjuda hela 7 års nybilsgaranti. Garantin följer bilen och upphör 7 år efter första registreringsdatum eller efter

Läs mer

tekniska fakta peugeot boxer chassi

tekniska fakta peugeot boxer chassi tekniska fakta peugeot boxer chassi boxer 2013-11-08 PEUGEOT BOXER CHASSI MOTORER 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 3,0 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi L1 L3 L3 L3 DH L3 DH L4 MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³)

Läs mer

PRODUKTFAKTA FRÅN 18 FEBRUARI 2015

PRODUKTFAKTA FRÅN 18 FEBRUARI 2015 PRODUKTFAKTA FRÅN 18 FEBRUARI 2015 TEKNISK SPECIFIKATION MOTOR PureTech 82 PureTech 110 S&S THP 155 Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Motortyp Sugmotor Turbo Turbo Antal cylindrar

Läs mer

VILKEN PEUGEOT PASSAR DIG BÄST?

VILKEN PEUGEOT PASSAR DIG BÄST? VILKEN PEUGEOT PASSAR DIG BÄST? MÖT EN NY GENERATION PEUGEOT. De senaste åren har vi målmedvetet arbetat med att ta Peugeot till en högre nivå i alla led. Kvalitet, komfort och design har givetvis varit

Läs mer

Storhet i en liten bil.

Storhet i en liten bil. Modellbroschyr 2 Storhet i en liten bil. Nya i10 vänder upp och ner på alla tidigare föreställningar om bilar i den här klassen. Den är tuff, rymlig och rolig att köra med imponerande utrustning och överlägsna

Läs mer

Nu introducerar vi helt nya Mazda3. Den första bilen av en helt ny generation Mazdamodeller. Det är en generation skapad för att du ska känna en unik

Nu introducerar vi helt nya Mazda3. Den första bilen av en helt ny generation Mazdamodeller. Det är en generation skapad för att du ska känna en unik MAZDA 3 Nu introducerar vi helt nya Mazda3. Den första bilen av en helt ny generation Mazdamodeller. Det är en generation skapad för att du ska känna en unik koppling till bilen. Baserat på dess utseende.

Läs mer

PRESSMEDDELANDE CITROËN PÅ BILSALONGEN I FRANKFURT. Paris den 13 september 2011

PRESSMEDDELANDE CITROËN PÅ BILSALONGEN I FRANKFURT. Paris den 13 september 2011 PRESSMEDDELANDE Paris den 13 september 2011 CITROËN PÅ BILSALONGEN I FRANKFURT Vid den 64:e internationella bilsalongen i Frankfurt har Citroën lagt stor vikt på den nya DS-serien som nu består av tre

Läs mer

A6Prisfaktablad. A6 allroad

A6Prisfaktablad. A6 allroad Sedan Avant faktablad Innehåll Motoralternativ Motoralternativ 3 Sedan, Diesel 4 Avant, Diesel 5 quattro, Diesel 6 Bensinmotorer Audi Sedan - Dieselmotorer Utrustning Sedan 7-8 utrustning 9-10 Paketerbjudnanden

Läs mer

NYA CITROËN C4 PICASSO TECHNOSPACE

NYA CITROËN C4 PICASSO TECHNOSPACE PRESSMEDDELANDE Spånga 2 april 2013 NYA CITROËN C4 PICASSO TECHNOSPACE CITROËN visar idag de officiella bilderna på nya C4 Picasso och tar därmed ytterligare ett steg framåt i sin dynamiska produktutveckling.

Läs mer

Techroad Limited Edition

Techroad Limited Edition Dacia Techroad Techroad Limited Edition Tänk dig din Dacia, lägg till maximal njutning kombinerat med äventyr, allt det där lilla extra får du med nya Limited Techroad-serien. Limited-serien finns tillgänglig

Läs mer

ESPACE. Dina inställningar för nya Renault Clio kr [1] kr [2] Ditt val. Utrustningsnivå. Motor. Färg. Fälgar.

ESPACE. Dina inställningar för nya Renault Clio kr [1] kr [2] Ditt val. Utrustningsnivå. Motor. Färg. Fälgar. Dina inställningar för nya Renault Clio Skapad den:: 29/4/2017 https://www.renault.se/cfign/27920fe6f9e331215e295076103f8ccc.html ESPACE Zen Energy dci 160 EDC Rek. pris 462 900 kr [1] Per månad 5 090

Läs mer

EN MÄNNISKONÄRA BIL FÖR DEN PASSIONERADE

EN MÄNNISKONÄRA BIL FÖR DEN PASSIONERADE 2 FÖRAREN I CENTRUM EN MÄNNISKONÄRA BIL FÖR DEN PASSIONERADE Giulietta är först och främst en Alfa Romeo-bil. Designad helt och hållet för personen sätter den föraren i centrum för total kontroll över

Läs mer

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 9 januari Bilen på bilden är extra utrustad

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 9 januari Bilen på bilden är extra utrustad CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 9 januari 2017 Bilen på bilden är extra utrustad TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 82 ETG (1) PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan

Läs mer

PEUGEOT 208 EN NY GENERATION VÄCKER DINA SINNEN Trots dagens snabba utveckling med ständigt nya, bättre och mer högteknologiska produkter lyckas Peugeot 208 ligga före sin tid. Nya 208 markerar starten

Läs mer

Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP

Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP Modeller och priser: MOTOR HK VÄXELLÅDA CO2 g/km Master Skåp L1H1 (8 m 2 ) Framhjulsdrift FÖRBRUK. L/MIL * TJÄNSTEVIKT Kg** DRAGVIKT Kg***

Läs mer

Originaltillbehör. Civic. Hybrid

Originaltillbehör. Civic. Hybrid Originaltillbehör Civic Hybrid 02 03 Gör ett unikt val Med Civic Hybrid kan du fatta ett grönt beslut, utan att behöva kompromissa med stil, komfort och prestanda. Det är det som gör Civic Hybrid speciell.

Läs mer

NYA CITROËN C4 PICASSO - GRAND C4 PICASSO

NYA CITROËN C4 PICASSO - GRAND C4 PICASSO NYA CITROËN C4 PICASSO - GRAND C4 PICASSO Nya Citroën C4 Picasso och Grand C4 Picasso är så kompakta men samtidigt rymliga att de ändrar din syn på komfort. En annorlunda strålkastarlösning med effektiva

Läs mer

CITROËN C4. Produktfakta. Från 25 januari 2016

CITROËN C4. Produktfakta. Från 25 januari 2016 CITROËN C4 Produktfakta Från 25 januari 2016 TEKNISK SPECIFIKATION - BENSIN MOTOR VTi 120 (1) PureTech 110 PureTech 130 S&S PureTech 130 S&S EAT6 (2) Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Blyfri 95

Läs mer

priser & produktfakta peugeot ion

priser & produktfakta peugeot ion priser & produktfakta peugeot ion ion MOTOR El-synkron BRÄNSLEFÖRBRUKNING Blandad körning CO2 blandad (g/km) Räckvidd MOTOR 13,5 kwh/100km Batteri typ / Kapacitet (kw.h) Litium-ion / 16 Maxeffekt kw (hk

Läs mer

tekniska fakta peugeot expert skåp

tekniska fakta peugeot expert skåp tekniska fakta peugeot expert skåp expert 2012-08-27 PEUGEOT EXPERT SKÅP MOTORER 1,6 HDi Man 2,0 HDi Man 2,0 HDi Man 2,0 HDi Man 2,0 HDi Aut 2,0 HDi Man 2,0 HDi Aut L1H1 L1H1 L2H1 L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 MOTOR,

Läs mer

TIME MACHINE LIMITED EDITION

TIME MACHINE LIMITED EDITION TIME MACHINE LIMITED EDITION Banbrytande ögonblick Från det att Volvo Lastvagnar år 1956 lanserade sin första, frambyggda stadslastbil och fram till dagens superavancerade fjärrtransportbilar har företaget

Läs mer

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433 NYA NISSAN PULSAR Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger PRISLISTA MOTOR VÄXELLÅDA Drivning Utrustningsnivå CO2 g/km Bränsleförbrukning l/100km Rekommenderat cirkapris kr Bensin DIG-T 115 6-växlad

Läs mer

Renault MASTER CHASSIS

Renault MASTER CHASSIS Prislista Gällande från 1 ta januari 2017) Renault MASTER CHASSIS RENAULT MASTER CHASSIS FRAMHJULSDRIFT CHASSIS CAB L2H1 MOTOR VÄXELLÅDA FÖRBRUKNING ORDINARIE PRIS KAMPANJ BASE LINE KAMPANJ NORDIC LINE

Läs mer

Q2 1.4 TFSI cylinder on demand sport 150 hk S tronic Pris: SEK

Q2 1.4 TFSI cylinder on demand sport 150 hk S tronic Pris: SEK Audi Q2 Q2 1.4 TFSI cylinder on demand sport 150 hk S tronic Pris: 351 300 SEK Audi-kod AT0AABNX www.audi.se/at0aabnx Sammanfattning Audi Audi Q2 Q2 1.4 TFSI cylinder on demand sport 150 hk S tronic Pris

Läs mer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2011 Gäller från Modellprogram Gäller fr. o. m. Versioner Compass 4x2 2.0 156hk Compass 4x4 2.4 170hk CVT2 Compass 4x4 2.2 CRD 163hk Modellprogram

Läs mer

NISSAN NV400 COMBI. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0727

NISSAN NV400 COMBI. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0727 NISSAN NV400 COMBI EURO6 lista, utrustning, färger och tillbehör 29.8.2016 29-08-2016 NV400 COMBI PRISLISTA EURO6 Version Motor Effekt Model Axel Växellåda (exkl. moms) 25% moms (inkl. moms) Combi-9 L1H1

Läs mer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2012 Gäller från 2012-03-07 2011-10-27 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2011-03-07 Versioner Bensin: Voyager 3.6 283hk Diesel: Voyager 163hk Modellprogram

Läs mer

Prisfaktablad A4 Sedan A4 Avant S4 Sedan S4 Avant A4 allroad quattro

Prisfaktablad A4 Sedan A4 Avant S4 Sedan S4 Avant A4 allroad quattro A4 Prisfaktablad A4 Sedan A4 Avant S4 Sedan S4 Avant A4 allroad Innehåll Motoralternativ Utrustning 3-4 A4 Sedan 5-6 A4 Avant 7 S4 Sedan / S4 Avant 8 A4 allroad Mått 9-10 Standardutrustning 11 Paketerbjudanden

Läs mer

A4Prisfaktablad. A4 allroad

A4Prisfaktablad. A4 allroad Sedan Avant Prisfaktablad Innehåll 3-4 Sedan 5-6 Avant 7 8 Audi Sedan - Bensinmotorer Utrustning Motor Växellåda Effekt Standard SEK ink. moms 9-10 Standardutrustning 11 Paketerbjudnanden 12 Populära tillval

Läs mer

RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET DRIVE THE CHANGE

RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET DRIVE THE CHANGE RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET DRIVE THE CHANGE RENA LINJER. RAFFINERADE DETALJER. INBJUDANDE ELEGANS. DET ÄR MER ÄN EN STIL, DET ÄR ETT SÄTT ATT LEVA. HIMLEN SOM DEKOR 365 DAGAR OM ÅRET. ÖPPET ELLER STÄNGT

Läs mer

priser & produktfakta

priser & produktfakta priser & produktfakta peugeot Expert TEPEE Expert TEPEE PEUGEOT Expert MOTORER 2,0 HDi 2,0 HDi auto BRÄNSLEFÖRBRUKNING (l/100 km enl. EU 80/1268, 16" & 17" hjul) Stad 7,6 9,0 Landsväg 6,0 6,8 Blandad 6,6

Läs mer

KOMBI-8. Produktfakta

KOMBI-8. Produktfakta KOMBI-8 Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR DRIVMEDEL VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ LAGERFÖRD 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Select Ja 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Comfort Ja 2.5 CRDi (170 hk)

Läs mer

Kompakta mått stor personlighet

Kompakta mått stor personlighet 02 Kompakta mått stor personlighet Liten bil som gör stort intryck Med nya Kia Picanto får du en bil med stil och personlighet. Trots det lilla formatet bjuder den på en elegans och komfort som man inte

Läs mer

Nya Opel Corsa Enjoy Modellår 2016 - Utgåva 2015-10-16 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Nya Opel Corsa Enjoy Modellår 2016 - Utgåva 2015-10-16 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Nya Opel Corsa Enjoy år 216 Utgåva 215116 l/1 km CO2 g/km Vägskatt (215) Kamrem eller Enjoy Corsa Enjoy 3dörrars/5dörrars Ord. Kampanjpris 1.4 ECOTEC 9 hk MT5 5,2/5,2 121/122 58/62 8/8 Kedja 14 129 9 1.4

Läs mer

CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO

CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO Produktfakta Från 23 juli 2015 Utrustning och specifikationer gäller för bilar producerade från publiceringsdatum för produktfaktabladet. För lagerbilar kontakta din

Läs mer

B - Porto Betalt PREMIÄR FÖR HAR NYA YARIS PREMIÄRHELG 22-23 OKTOBER? - YAPP! CUSTOMERSONLY

B - Porto Betalt PREMIÄR FÖR HAR NYA YARIS PREMIÄRHELG 22-23 OKTOBER? - YAPP! CUSTOMERSONLY B - Porto Betalt PREMIÄR FÖR NYA YARIS! CUSTOMERSONLY HAR NYA YARIS PREMIÄRHELG 22-23 OKTOBER? - YAPP! Ny dynamisk och sportig design. Stopp- & startteknik och Optimal Drive håller både utsläpp och kostnader

Läs mer

NISSAN TRANSPORTBILAR

NISSAN TRANSPORTBILAR NISSAN TRANSPORTBILAR Aktuella kampanjer 1 januari till 31 mars 2019 1 (7) NAVARA Originalet! Fullutrustad ustad kampanjmodell nu endast 289.990 kr. exkl. moms Tillägg metallic 5.000 kr. exkl. moms Spara

Läs mer

priser & produktfakta

priser & produktfakta priser & produktfakta Peugeot 308 FEBRUARI 2015 1,2 VTi 1,2 T PureTech 1,2 T PureTech 1,2 T PureTech 82 hk 110 hk S&S 130 hk S&S 130 hk S&S AUT Access Active Active Active PRISER, FÖRMÅNSVÄRDE & SKATT

Läs mer

CITROËN JUMPY -- ENDAST LAGERBILAR

CITROËN JUMPY -- ENDAST LAGERBILAR CITROËN JUMPY -- ENDAST LAGERBILAR Priser och tillval, från 17 juni 2019 Alla priser är exklusive moms Euro 6.1 Obs! Beställningsbilar med Euro 6.2 finnes längre ner i dokumentet. Motor (Diesel) Kaross

Läs mer

PEUGEOT 3008 SUV från kr. PEUGEOT NOW PRIVATLEASING kr/mån inkl. service, utan kontantinsats ÖPPET HUS MARS

PEUGEOT 3008 SUV från kr. PEUGEOT NOW PRIVATLEASING kr/mån inkl. service, utan kontantinsats ÖPPET HUS MARS PEUGEOT 3008 SUV från 199.900 kr PEUGEOT NOW PRIVATLEASING 2.699 kr/mån, utan kontantinsats ÖPPET HUS 24 25 MARS MARS 2018 AUT. PÅ KÖPET PÅ ALLA PEUGEOT SUV PEUGEOT AUTOMAT PÅ KÖPET Just nu får du automatisk

Läs mer

priser & produktfakta

priser & produktfakta priser & produktfakta peugeot Expert TEPEE Expert TEPEE PEUGEOT Expert MOTORER 2,0 HDi 2,0 HDi auto PRISER, FÖRMÅNSVÄRDE & SKATT Ordinariepris (inkl. moms) 299 900 kr 314 900 kr Kampanjpris (inkl. moms)

Läs mer

VOLVO S60 CROSS COUNTRY

VOLVO S60 CROSS COUNTRY NYA VOLVO S60 CROSS COUNTRY En unik kombination: robust look och kapacitet med vågad attityd. Nya Volvo S60 Cross Country ger dig en elegant och uttrycksfull stil med 65 mm högre markfrigång och möjligheten

Läs mer

Microcar. News. innovation. DCI Révolution. www.microcar.se. Fabriqué en France

Microcar. News. innovation. DCI Révolution. www.microcar.se. Fabriqué en France Microcar NYHET Ny collection AV Microcar M8 Coffee & Chocolate innovation Ny MOTORTEKNIK DCI Révolution News wwwmicrocarse MICROCAR M8 FINNS NU MED AIRCONDITION Fabriqué en France excellence M 8 C&C fr

Läs mer

EVERY DAY NYA OPEL CROSSLAND X. i s O P E L ÖPPET HUS 6 7 APRIL. Privatleasing från kr/mån Pris från kr

EVERY DAY NYA OPEL CROSSLAND X. i s O P E L ÖPPET HUS 6 7 APRIL. Privatleasing från kr/mån Pris från kr ANNONS Hela denna bilaga är en annons från OPEL ANNONS A P R I L 2 0 1 9 O P E L, T H E F U T U R E I S E V E R Y O N E S EVERY DAY i s O P E L ÖPPET HUS 6 7 APRIL NYA OPEL Privatleasing från 2.199 kr/mån

Läs mer

Bilerbjudande. Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris. Golf Beetle Tiguan Passat

Bilerbjudande. Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris. Golf Beetle Tiguan Passat 2012 Polo Bilerbjudande Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris Golf Beetle Tiguan Passat Ett erbjudande till Svensk Tennis Erbjudandet gäller under 2012 och prisexemplen avser läget

Läs mer

Prisfaktablad A3 Sportback A3 Sportback e-tron A3 Sportback g-tron S3 Sportback

Prisfaktablad A3 Sportback A3 Sportback e-tron A3 Sportback g-tron S3 Sportback Prisfaktablad Sportback Sportback e-tron Sportback g-tron S3 Sportback Innehåll Motoralternativ Utrstning 3 Bensinmotorer 4 Dieselmotorer 5 e-tron & g-tron 6 S3 Mått 7-8 Standardtrstning 9 Paketerbjdanden

Läs mer

NYA CITROËN C4 CACTUS HALVKOMBI

NYA CITROËN C4 CACTUS HALVKOMBI NYA CITROËN C4 CACTUS HALVKOMBI PRODUKTFAKTA Från 16 januari 2019 Bilen på bilden är extra utrustad PureTech 110 Engine of the year 2015, 2016, 2017 & 2018 Alla våra dieselmotorer kan köras på fossilfritt

Läs mer

priser & produktfakta peugeot ion

priser & produktfakta peugeot ion priser & produktfakta peugeot ion ion MOTOR El-synkron PRISER, FÖRMÅNSVÄRDE & SKATT Ordinariepris (inkl. moms) Kampanjpris (inkl. moms) - Kampanjen gäller tom (inget datum = gäller befintliga lagerbilar)

Läs mer

Prislista Ford Fiesta

Prislista Ford Fiesta Prislista Ford Fiesta Hk Växellåda 3D 5D 1.25 60 5-vxl manuell 124.300:- 124.300:- 1.0 utan start/stop* 80 5-vxl manuell 129.300:- 129.300:- 1.0 EcoBoost utan start/stop* 100 5-vxl manuell 141.300:- 141.300:-

Läs mer

NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT. Prislista och Tillval

NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT. Prislista och Tillval NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT lista och Tillval PRISER Kod Engine Norm Växellåda Storlek HK exkl moms DC1E2 212SB6 1,6 R9M FAP Twin Turbo S/S EURO5 6-vxl manuell (PF6) L2 H1 120 hp 282 000 kr DC1E2 212SA6

Läs mer

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 Prismedvetna lösningar Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 - prismedvetet val Inifrån och ut Med Crawford Smart 42 får du en garageport,

Läs mer

Observera att denna broschyr är lågupplöst och endast är för påseende. Om du vill ha den högupplösta för tryck var vänlig kontakta Ebba Jeppson.

Observera att denna broschyr är lågupplöst och endast är för påseende. Om du vill ha den högupplösta för tryck var vänlig kontakta Ebba Jeppson. Observera att denna broschyr är lågupplöst och endast är för påseende. Om du vill ha den högupplösta för tryck var vänlig kontakta Ebba Jeppson. Ebba Jeppsson Brand Communication Manager direct.: +45 43

Läs mer

Prislista Ford. Ford Transit Custom Skåp & Dubbelhytt Skåp. Skåp Framhjulsdrift. Bas 1 Tak Motor HK/Nm Växellåda Drift Exkl. moms

Prislista Ford. Ford Transit Custom Skåp & Dubbelhytt Skåp. Skåp Framhjulsdrift. Bas 1 Tak Motor HK/Nm Växellåda Drift Exkl. moms Prislista Ford Ford Transit Custom Skåp & Dubbelhytt Skåp Skåp Framhjulsdrift Bas 1 Tak Motor HK/Nm Växellåda Drift Exkl. moms 270S Lågt 2.2TDCi 100/310 6-vxl man Fram 209.440:- ECOnetic 5 Tak Motor HK/Nm

Läs mer

FÖR NYTTA OCH NÖJE. SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY

FÖR NYTTA OCH NÖJE. SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY FÖR NYTTA OCH NÖJE. SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY VÄRT VARENDA KRONA Hos oss på SEAT vill vi att tjänstebilen ska vara en prisvärd affär för både företaget och tjänstebilsföraren. Därför lägger

Läs mer

NISSAN NV400 COMBI. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0827b

NISSAN NV400 COMBI. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0827b NISSAN NV400 COMBI EURO6 lista, utrustning, färger och tillbehör 15-08-2017 15-08-2017 NV400 COMBI PRISLISTA* EURO6 Version Motor Effekt Model Axel Växellåda (exkl. moms) 25% moms (inkl. moms) Combi-9

Läs mer