All utrustning som beskrivs i denna broschyr utgör Citroën C3-teknologi. De fordon som tillverkas av CITROËN och som marknadsförs inom EU kan till

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "All utrustning som beskrivs i denna broschyr utgör Citroën C3-teknologi. De fordon som tillverkas av CITROËN och som marknadsförs inom EU kan till"

Transkript

1 NYA CITROËN C3

2 All utrustning som beskrivs i denna broschyr utgör Citroën C3-teknologi. De fordon som tillverkas av CITROËN och som marknadsförs inom EU kan till sin specifikation variera från land till land. Exakt information om tillgänglig standardutrustning och tillvalsutrustning finns i pdf-dokumentet Produktfakta på

3 EN NY DESIGN Med sina eleganta, rena linjer ger Citroën C3 ett djärvt och nyskapande intryck. De boomerangformade strålkastarna utstrålar attityd. Den eleganta och kraftfulla fronten framhävs av kylargallret med Citroën-vinklarna, en kromad list och de karakteristiska LEDlamporna.

4 ETT KARAKTERISTISKT UTSEENDE

5

6

7 SIKT UTÖVER DET VANLIGA Tack vare den stora vindrutan Zenith är Citroën C3 som en skyddande bubbla med mycket ljus i kupén. Alla, såväl förare som passagerare, får samma känsla av närhet till landskapet utanför bilen vilket ger en helt ny upplevelse!

8

9 PERFEKT FÖR STADSTRAFIK

10 KOMFORT OCH INNOVATION

11 Kupén i nya Citroën C3 är nyskapande och genomsyras av elegans och komfort. Inredningen är harmonisk med förfinade detaljer av krom och lack.

12 Kunskap, djärvhet och innovation är ledord för Citroën och de kommer verkligen till uttryck i nya Citroën C3. Snyggt helt enkelt instrumentpanelen är stilren och intuitiv och reglagen till klimatanläggning, radio, navigation och multifunktionsskärm är tydliga och enkla att använda.

13 EN INTERIÖR MED MODERN TEKNIK Navigationssystemet emyway ger satellitnavigering av senaste generationen, med Birdview-läge och Europakartor lagrade på internminnet. På 7 -skärmen kan du bläddra i spellistor till en bärbar musikenhet och använda handsfree genom Bluetooth* till mobilen. Med hjälp av Connecting Box som sitter perfekt placerad i mittkonsolen väljer du ljudkälla genom att ansluta din MP3-spelare eller en USB-enhet. *Kräver en kompatibel telefon.

14 ETT DYNAMISKT TEMPRAMENT Nya Citroën C3 går lika bra i staden som på landsvägen och den har motorer som passar för alla körförhållanden. Den nya generationens bensinmotor med tre cylindrar, VTi 82, har den allra senaste tekniken. Det är en modern motor med låg bränsleförbrukning och mycket låga koldioxidutsläpp. Bensinmotorn VTi 95 EGS är ett verkligt tekniskt underverk med förbättrad effekt men ändå lägre förbrukning. Nya Citroën C3 finns att få med tre olika dieselmotorer. Motorerna HDi 70 och e-hdi 70 Airdream EGS ger utmärkt körkomfort med låg bränsleförbrukning och låga koldioxidutsläpp. Dieselmotorn e-hdi 90 Airdream har direktinsprutning med Common Rail och turbokompressor. Även den har mycket låg bränsleförbrukning och låga koldioxidutsläpp.

15

16 TEKNIK I MILJÖNS TJÄNST 87G CO 2 /KM Citroën har utvecklat mikrohybridtekniken e-hdi med Stop & Start-system som ger imponerande prestanda både när det gäller körglädje och respekt för miljön.

17 Tack vare denna nya teknik är Citroën C3 en lyckad kombination av körglädje och miljöhänsyn. Med elektronisk manuell växellåda och motorerna VTi 95 EGS och e-hdi 70 Airdream EGS kan föraren välja om växlingen ska göras automatiskt eller manuellt, samtidigt som såväl förbrukning och koldioxidutsläpp minskar. De tvåfärgade 16 fälgarna Airflow bidrar även de till att sänka utsläppen. I instrumenttavlan visas växlingsindikatorn som hela tiden analyserar din körstil och anger när det är lämpligt att växla upp eller ner.

18 ÄKTA KÖRGLÄDJE

19 Att sitta i nya C3 är en helt unik upplevelse. Panoramavindrutan Zenith har tonat glas i den övre delen, vilket gör att man har mycket bra sikt utåt, utan att själv synas så väl från utsidan. En solskyddsgardin med två solskydd gör att du kan anpassa vindruta till mer klassiska mått.

20 KÄNSLA OCH KOMFORT

21 Stig in i nya Citroën C3 och se dig omkring. Genom panoramavindrutan Zenith kan du beundra himlen ovanför. Framför dig har du en interiör som är väl genomtänkt för att ge en bra körupplevelse. Rattens ovanliga form ser mycket inbjudande och bekväm ut. Hela instrumentpanelen är anpassad för dig och instrumentpanelen med sina tre cirkelformade instrumenttavlor utstrålar teknik och dynamik. Den automatiska klimatanläggningen är standardutrustning eller tillval beroende på modell. Den har en tydlig cirkelformad display som är inramad av en kromlist. Ett MP3-kompatibelt CD- och radiosystem med fyra högtalare och AUX-ingång är standardutrustning. Som tillval finns ett HiFi-system med bl.a. subwoofer för den som söker djupare bastoner och subtila diskanttoner.

22 EN FULLÄNDAD RESA Sätena i nya Citroën C3 är verkligt bekväma och fem vuxna personer får enkelt plats. De goda vägegenskaperna ger också verkligt hög komfort och välbefinnande i kupén. En känsla som delas av såväl förare och passagerare både fram och bak.

23

24 Ingenting har lämnats åt slumpen i interiören hos nya Citroën C3. Utrymmet är perfekt utnyttjat och alla reglage sitter placerade så att körningen ska bli bekväm. Den sköna atmosfären förhöjs ytterligare med doftsystemet som sprider väldoft i kupén.

25 MED SMAK FÖR DETALJER Nya Citroën C3 utmärker sig med sin stora flexibilitet. Bagageutrymmet erbjuder en förbluffande volym på hela 300 liter. Om du skulle behöva mer lastutrymme är baksätet delbart och fällbart, vilket ger ännu fler möjligheter. När ryggstöden är nedfällda blir lastlängden hela 1,19 meter. Inne i kupén finns en mängd olika förvaringsutrymmen för alla ändamål. Den uttagbara hatthyllan kan enkelt stuvas undan längst in i bagageutrymmet. Nya Citroën C3 är alltså en bil som trots sina blygsamma yttermått uppvisar stor invändig volym.

26 Parkeringssensorer bak finns som tillval och är en verklig tillgång när du ska parkera i stan. Den underlättar för dig genom att tala om hur nära ett eventuellt hinder bilen befinner sig. Citroën C3 är utrustad med farthållare med hastighetsbegränsare och har även ett varningssystem som indikerar om någon i framsätet glömmer ta på sig säkerhetsbältet.

27 SÄKERHETEN FRAMFÖR ALLT I Citroën C3 har säkerheten högsta prioritet. Den aktiva säkerheten är mycket god, med bra väghållning och ett effektivt bromssystem. Vid en eventuell krock fördelas energin för att alla passagerare i bilen ska få maximalt skydd. Detta kompletteras med sex krockkuddar: 2 främre krockkuddar som är parmonterade med 2 sidokuddar och 2 krockgardiner som är inbyggda i taket. Som tillval finns en invändig backspegel som är automatiskt avbländande. Det sker med hjälp av en sensor som känner av ljuset från en bakomvarande bil och automatiskt bländar av. Avbländningen görs också i övergången mellan dagsljus och mörker, och när backväxeln läggs i. Av ergonomiska skäl har många av de elektriska reglagen placerats i dörrpanelerna. På så sätt är det lätt att nå reglagen till de yttre backspeglarna, fönsterhissarna fram och bak och barnsäkerhetsspärren som låser dörrar och fönster i baksätet. I svåra situationer träder ett komplett elektroniskt hjälpsystem in. ABS-systemet och den elektroniska bromskraftsfördelningen kompletteras med en nödbromshjälp och automatisk tändning av varningsblinkers. Det finns också ett ESP-antisladdsystem, som bidrar till att hålla rätt kurs och ett ASR-antispinnsystem.

28 Navkapsel Asterodea 15 Lättmetallfälg Clover 17 diamantvit** Navkapsel Airflow 15 Lättmetallfälg Tuorla 15 ** Lättmetallfälg Valonga 16 Lättmetallfälg Squale 15 ** Lättmetallfälg Airflow 16 Lättmetallfälg Clover 17 diamantsvart** TILLBEHÖR, HJUL, FÄRGER OCH KLÄDSLAR Tillbehör 1. Ett halvintegrerat navigationssystem som är kompatibelt med Garmins hela GPS-sortiment. Det integreras på ett harmoniskt sätt i instrumentbrädan så att sugproppar och sladdar inte syns. 2. En måttanpassad, formpressad matta med kant som passar perfekt i bagageutrymmet. Den förhindrar att mattan under smutsas ned eller rivs sönder. Mattan är vattentät och slitstark, och den är enkel att lägga in och att hålla ren. 3. För extra komfort erbjuder C3 även en uttagbar sminkspegel. 4. Ett flertal olika bilbarnstolar finns som originaltillbehör från Citroën så att barnen åker extra säkert. Besök för att se fler tillbehör.

29 Tyg brun Fiber Panama/Chic Mistral* Tyg Capcove/Omni Crêpe och tyg Dinamica Lama* Tyg Andorre Gloss/Omni Crêpe och tyg Dinamica Mistral* Perforerat läder svart Claudia* UTRUSTNINGSNIVÅER CITROËN C3 ATTRACTION : ABS, ASR-antispinnsystem och ESP-antisladdsystem 6 airbags 15 hjul med navkapsel AUX-uttag CD radiosystem med reglage vid ratten, MP3-kompatibel Eluppvärmda framsäten Farthållare med hastighetsbegränsare Fjärrstyrt centrallås Fäll- och delbart baksäte Elektriska fönsterhissar fram Elektriskt manövrerade ytterbackspeglar Färddator Förarsäte justerbar i höjd Pollenfilter Ratt justerbar i höjd- och djupled Tonade rutor Växlingsindikator Klädsel: Tyg brun Fiber Panama/Chic Mistral* CITROËN C3 SEDUCTION : ATTRACTION + Förvaringsfack i framstolarnas ryggstöd Kromlist på stötfångaren fram Kromade dörrhandtag Instrumentbräda i färgen Tungsten Luftkonditionering (AC) med kylt handskfack LED-ljus fram Klädsel: Tyg brun Fiber Panama/Chic Mistral* CITROËN C3 EXCLUSIVE : SEDUCTION + Armstöd fram med förvaring Automatisk klimatanläggning (ECC) Automatiskt avbländande innerbackspegel Dimljus fram Doftsystem i ventilationen Elektriska fönsterhissar bak Elmanövrerade barnsäkerhetslås bak Instrumentbräda i färgen Grå Moondust Kromlister i underkant på sidorutorna och på bakluckan Läderratt Lättmetallfälgar 16 Mittkonsoll i pianolackfinish Parkeringssensorer bak Regnsensor Ytterbackspeglar, elmanövrerade, el-infällbara, med defrostfunktion Zenith panoramavindruta Klädsel Andorre Gloss/Dinamica Mistral eller Capcove/Dinamica Lama (beroende på exteriör färg) Brun Hickory (P) Grå Aluminium (M) Blå Virtuel (M) Svart Perla Nera (P) Röd Rubi (P) * Och andra kompletterande material. ** Säljs som tillbehör, levereras utan bultar och kåpor. (M) : metallic (P) : pärleffekt (S) : solid. Metallic och pärleffekt finns som tillval. Vit Banquise (S) Grå Shark (P) Blå Encre (M) Upplev Nya Citroën C3 i en film genom att scanna denna QR-kod med din smartphone. Vit Nacré (P)

30 TEKNIK FÖR DIN SÄKERHET RESPEKT FÖR MILJÖN Nya Citroen C3 är utrustad med aktiva och passiva säkerhetssystem av senaste generation: ABS : ABS-systemet förhindrar att hjulen låser sig genom att bromstrycket justeras vid behov. På så sätt kan bilen hålla kursen. AFU : Nödbromsassistans som förstärker bromskraften när bromspedalen trycks ner snabbt och på så sätt hjälper till att minska bromssträckan. När systemet kopplas in tänds bilens varningsblinkers automatiskt för att varna bakomliggande bilar. ASR : Antispinnsystemet är ett elektroniskt system som bevarar bilens drivkraft och respons när du startar på underlag med dåligt grepp. Sensorerna känner av underlaget och styr mängden kraft till respektive drivhjul så att det får fäste även om det är halt. ESP : ESP-systemet (Electronic Stability Program) är ett intelligent elektroniskt system som stabiliserar bilen och hjälper den att hålla kursen och undvika sladd, exempelvis i kurvor och vid halt väglag. Under beteckningen Citroën Airdream samlas den främsta tekniken som Citroën har utvecklat med hänsyn till miljön: mikrohybridtekniken e-hdi, fullhybridtekniken Hybrid4 och helt elektriska bilar. Alla Citroëns bilar som är utrustade med något av detta är märkta med beteckningen Airdream. För att reducera utsläppen av CO 2 till 87 g/km, är Nya Citroën C3 e-hdi 70 Airdream EGS utrustad med : Stop & Start-system av senaste generation ; System för återvinning av bromsenergin ; Klimatanläggning med förbättrad effektivitet ; Däck med mycket lågt rullmotstånd ; Elstyrd manuell växellåda med optimerad växling ; Optimerad aerodynamik ; Optimerad servostyrning för att begränsa energiförbrukningen ; Låg motoroljeförbrukning ; Aerodynamikpaket : skärm under karros, navkapslar Airflow 15, förlängda stänkskydd. Farthållare : Farthållaren ser till att bilen håller en bestämd hastighet utan att du behöver använda gaspedalen. Den kopplas automatiskt ur genom att trycka på gaspedalen, bromspedalen eller på reglaget Hastighetsbegränsare : Med hastighetsbegränsaren kan du ställa in en hastighet du inte vill överskrida. Bilen ser då automatiskt till att hastigheten inte överskrids vilket underlättar körningen och höjer komforten vid långa resor. REF : Elektronisk bromskraftsfördelning som använder ABS-sensorerna för att optimera bakhjulens bromsverkan genom att styra bromskraften i höger och vänster hjul separat. *All information som rör motorerna kan komma att förändras. Gå in på för de senaste uppdateringarna. Siffrorna för bränsleförbrukning som anges här motsvarar godkända värden i enlighet med europeiska bestämmelser som gäller för alla tillverkare och alla bilar som säljs i Europa. Dessa värden erhålls under noggranna testförhållanden (temperatur, vikt, egenskaper för rulltestbänken, osv.) och baseras på en mycket lugn körstil. Den faktiska trafiksituationen, luftförhållandena, bilens lastnivå, körstilen, däcktrycket, om bilen har lasträcke (även utan last), om luftkonditioneringen och/eller värmen används ofta och bilens allmänna skick, kan leda till att bränsleförbrukningen skiljer sig från de godkända värdena.

31 CITROËN : GARANTIER OCH SERVICEAVTAL NYBILSGARANTI 3 ÅR / KM Omfattar kostnadsfri reparation eller utbyte av delar vid material- eller fabrikationsfel. Garantin gäller i 3 år eller km och upphör när den första av dessa båda gränser nås. VAGNSKADEGARANTI 3 ÅR Gäller för reparationskostnader på bilen, med avdrag för självrisk, då skadan uppståt: - genom trafikolycka, annan yttre olyckshändelse eller genom uppsåtlig skadegörelse av tredje man - under bilens transport på annat transportmedel LACKGARANTI 3 ÅR Garantin gäller i 3 år utan begränsning i miltal. Omfattar defekter i den ursprungliga karosserilacken ROSTSKYDDSGARANTI 12 ÅR Garantin omfattar gratis reparation och/eller byte av korroderade delar (inifrån kommande genomrostningsskada). Garantin gäller under 12 år, utan begränsning i miltal. CITROËN ASSISTANS 3 ÅR / KM Om du inte kan fortsätta färden efter driftstopp på grund av ett fel som täcks av garantin kan Citroën Assistans nås dygnet runt för att avhjälpa felet på plats eller för att bärga din bil och transportera den till närmaste auktoriserade Citroën-verkstad. CITROËN SERVICEAVTAL Njut av din Citroën fullt ut - låt oss hålla den i toppform genom att teckna ett Citroën serviceavtal. Information om villkor och priser för serviceavtal hittar du hos din Citroën-återförsäljare eller på De fordon som tillverkas av CITROËN, och som marknadsförs i Europa, kan till sin exakta utformning variera från land till land. Denna modellbroschyr är internationellt producerad. För exakt information om de bilar som marknadsförs av Citroën Sverige AB, hänvisar vi till trycksaken Produktfakta som kompletterar denna modellbroschyr och till våra återförsäljare runt om i Sverige. CITROËN intygar, genom att tillämpa innehållet i direktiv CEE nr 2000/53 från den 18 september 2000 som handlar om skrotade fordon, att de av EU fastställda målen uppnås och att företaget använder återvunnet material i tillverkningen av de produkter som företaget marknadsför. För information om återvinning av din bil, se Innehållet i denna trycksak är avsett som information, men kan ej betraktas som bindande. Informationen om modeller och deras utrustning motsvarar det som gäller vid tryckningstillfället. CITROËN förbehåller sig rätten att göra ändringar i produkt utan föregående meddelande och utan att denna broschyr uppdateras. Avbildningen i broschyren av färgnyanser i karossfärgerna är endast vägledande eftersom trycktekniken inte medger en helt rättvisande färgåtergivning. Om ni anser - trots all den omsorg som lagts ner på denna trycksak - att den innehåller felaktigheter, tveka inte att kontakta oss. För mer information gällande Citroëns produkter och tjänster, kontakta din närmaste Citroënhandlare, ring eller besök vår hemsida

32 Mars 2013 Création et réalisation :

MED STADEN SOM HEMMAPLAN

MED STADEN SOM HEMMAPLAN NYA CITROËN C1 1FR MED STADEN SOM HEMMAPLAN OPTIMISTISK, ENKEL OCH INTELLIGENT Nya Citroën C1 erbjuder en positiv transportlösning i staden. Med fem dörrar och en stark personlighet sticker Citroën C1

Läs mer

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 TEKNISK SPECIFIKATION: BENSIN MOTOR PureTech 130 S&S THP 200 Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal ventiler / cylinder 4 4 Cylindervolym (cm

Läs mer

NYA CITROËN C4 CACTUS

NYA CITROËN C4 CACTUS NYA CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 12 december 2014 TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan Bensin, blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 3 Antal

Läs mer

7 ÅRS. Både säker och spännande NYBILS- GARANTI

7 ÅRS. Både säker och spännande NYBILS- GARANTI www.kia.se 2 3 pro_ cee d Vi vet av erfarenhet att våra bilar är så välbyggda att vi kan erbjuda hela 7 års nybilsgaranti. Garantin följer bilen och upphör 7 år efter första registreringsdatum eller efter

Läs mer

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 25 januari 2016 Bilen på bilden är extra utrustad TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 82 ETG (1) PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan

Läs mer

CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO

CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO Produktfakta Från 28 januari 2014 Utrustning och specifikationer gäller för bilar producerade från publiceringsdatum för produktfaktabladet. För lagerbilar kontakta

Läs mer

NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015

NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015 NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015 TEKNISK SPECIFIKATION: BENSIN MOTOR PureTech 130 S&S THP 210 S&S Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal ventiler

Läs mer

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER TEKNISKA FAKTA BOXER 2013-09-06 MOTORER 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 L2H1 MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 2 198 2 198 2 198 2198 2198 Maxeffekt kw EEC (hk

Läs mer

NYA MEGANE GT RENAULT DRIVE THE CHANGE

NYA MEGANE GT RENAULT DRIVE THE CHANGE NYA RENAULT MEGANE GT DRIVE THE CHANGE DESIGNA DITT LIV EN DESIGN SOM VISAR VÄGEN FRAMÅT. ETT TYDLIGT STÄLLNINGSTAGANDE: EN LOGOTYP SOM STÅR UT, IÖGONFALLANDE FORMER, LED-VARSELLJUS SOM MARKERAR FRONTEN

Läs mer

CITROËN C4 CACTUS 1SE

CITROËN C4 CACTUS 1SE CITROËN C4 CACTUS 1SE DESIGNI en värld där utvecklingen går allt snabbare erbjuder Citroën ett svar på dagens bilbehov. Med sin unika design lägger Citroën C4 Cactus grunden för något nytt inom bilvärlden

Läs mer

DS 3. Priser och tillval, från 17 april 2015

DS 3. Priser och tillval, från 17 april 2015 Priser och tillval, från 17 april 2015 BENSINMODELLER g CO 2 /km Förbrukning l/100km Pris PureTech 82 104 4,5 149 900 kr PureTech 110 S&S 107 4,7 168 900 kr PureTech 110 S&S AUT6 108 4,7 18 PureTech 110

Läs mer

PEUGEOT PARTNER BOXLINE

PEUGEOT PARTNER BOXLINE 2012-02-09 PEUGEOT PARTNER BOXLINE MOTOR 1,6 HDi MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 1 560 Maxeffekt kw EEC (hk DIN) 66 / (90) Vid varvtal (v/min) 4 000 Max vridmoment Nm CEE vid v/min 215

Läs mer

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433 NYA NISSAN PULSAR Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger PRISLISTA MOTOR VÄXELLÅDA Drivning Utrustningsnivå CO2 g/km Bränsleförbrukning l/100km Rekommenderat cirkapris kr Bensin DIG-T 115 6-växlad

Läs mer

KOMBI-8. Produktfakta

KOMBI-8. Produktfakta KOMBI-8 Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR DRIVMEDEL VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ LAGERFÖRD 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Select Ja 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Comfort Ja 2.5 CRDi (170 hk)

Läs mer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 3/2012 Gäller från 2012-04-16 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-04-16 Versioner Bensin: Voyager 3.6 283hk Voyager 3.6 283hk Diesel: Voyager 163hk

Läs mer

renault CAPTUR limited edition drive the change

renault CAPTUR limited edition drive the change renault CAPTUR limited edition drive the change FÅNGA DAGEN SNYGG. INTE BARA DET! CAPTUR, RENAULTS FÖRSTA CROSSOVER MED STORSTADSKÄNSLA, ÄR SMIDIG, DYNAMISK OCH ELEGANT. BÅDE UTVÄNDIGT OCH INVÄNDIGT. MED

Läs mer

Honda originaltillbehör FR-V

Honda originaltillbehör FR-V Honda originaltillbehör FR-V Förverkliga dina drömmar Med sin rymliga och sportiga design kombinerar Honda FR-V dynamiska köregenskaper med intelligent komfort och bekvämlighet. FR-V är verkligen en innovativ

Läs mer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2011 Gäller från Modellprogram Gäller fr. o. m. Versioner Compass 4x2 2.0 156hk Compass 4x4 2.4 170hk CVT2 Compass 4x4 2.2 CRD 163hk Modellprogram

Läs mer

Versioner. Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8. Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5

Versioner. Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8. Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5 Standardutrustning Tillval Tekniska specifikationer Modellprogram Versioner Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8 Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5 20 TUMs aluminiumfälgar STD Excecutive Exteriör

Läs mer

NYA CITROËN C3. Produktfakta. Från 03 februari 2014

NYA CITROËN C3. Produktfakta. Från 03 februari 2014 NYA CIROËN C3 Produktfakta Från 03 februari 2014 EKNISK SPECIFIKAION BENSIN MOOR Vi 82 Pureech Vi 95 EGS Motortyp Sugmotor Sugmotor Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal

Läs mer

CR-V. Honda originaltillbehör. Honda Sverige Honda Nordic AB Box 50583, 202 15 Malmö, Sweden Telefon: 040-38 07 00 www.honda.se CR-V/12/06/TH11066Sv

CR-V. Honda originaltillbehör. Honda Sverige Honda Nordic AB Box 50583, 202 15 Malmö, Sweden Telefon: 040-38 07 00 www.honda.se CR-V/12/06/TH11066Sv Honda originaltillbehör CR-V Honda Motor Co. Ltd. förbehåller sig rätten att förändra utrustning och specifi kationer utan tidigare förvarning. Detaljer, färger, beskrivningar och bilder är endast avsedda

Läs mer

CITROËN C3. Produktfakta. Från 21 januari 2016

CITROËN C3. Produktfakta. Från 21 januari 2016 CITROËN C3 Produktfakta Från 21 januari 2016 TEKNISK SPECIFIKATION - BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 82 S&S ETG Motortyp Sugmotor Sugmotor Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3

Läs mer

tillbehörspaket Din Peugeothandlare erbjuder flera tillbehörspaket för att passa dina behov. Se aktuella paket i prislistan.

tillbehörspaket Din Peugeothandlare erbjuder flera tillbehörspaket för att passa dina behov. Se aktuella paket i prislistan. TILLBEHÖR 107 107 1 2 3 4 5 7 6 12 8 9 10 14 13 13 15 14 11 11 1. Stylingkit Stylingkit i aluminium- eller kolfiberlook till bakre stötfångaren. Framhäver bilens sportiga attityd. 2. ändrör ändrör i krom

Läs mer

Dyna Produktinformation

Dyna Produktinformation Dyna Produktinformation www.toyota.se DYNA SVARET PÅ DINA LOGISTISKA UTMANINGAR Toyota Dyna är den flexibla och kostnadseffektiva lösningen på dina transportbehov. Den förenar låga driftkostnader och hög

Läs mer

Nya Mitsubishi Outlander - Europas mest sålda Plug-In Hybrid gör entré i Frankfurt

Nya Mitsubishi Outlander - Europas mest sålda Plug-In Hybrid gör entré i Frankfurt Sollentuna 7 sep 2015 Nya Mitsubishi Outlander - Europas mest sålda Plug-In Hybrid gör entré i Frankfurt - Ny design och identitet - Förbättrad komfort och ljudisolering - Förfinad interiör - Utvecklad

Läs mer

Prislista Renault Master

Prislista Renault Master Prislista Renault Master Master Skåp & Master Flak Kampanjpris! Kampanjmodeller HK Pris ex. moms 2,3 dci L2H2 Skåp med AC 125 212.900:- 2,3 dci L2H2 Skåp Bilia Edition** 125 224.900:- 2,3 dci L2H2 Skåp

Läs mer

VOLVO S60 2001 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2000 OCH VECKA 9 2001

VOLVO S60 2001 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2000 OCH VECKA 9 2001 VOLVO S60 2001 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2000 OCH VECKA 9 2001 1/6 NYA VOLVO S60 ÄR FRAMFÖR ALLT FÖRARENS BIL. HÄR STÅR KÖRGLÄDJE OCH PRESTANDA HÖGST I KURS, UTAN ATT GE AVKALL PÅ KOMFORT FÖR PASSAGERARNA.

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 208 3D & 5D

PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 208 3D & 5D PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 208 3D & 5D 208 3D & 5D MOTORER 1,0 VTi man 1,2 VTi man 1,2 VTi ETG5 1,4 HDi man Access 3dörrar Active 5dörrar Active 5dörrar Active 5dörrar BRÄNSLEFÖRBRUKNING (l/100 km enl.

Läs mer

CITY PLUS (2WD) MODELLER

CITY PLUS (2WD) MODELLER MODELLER CITY PLUS (2WD) Urval utrustning Aluminiumfälgar, 16 tum med 215/65R16 däck CD radio med 4 högtalare Klimatanläggning Läderklädd ratt och växelspaksknopp Takreling, svart (saknas på bild) Karbonfärgad

Läs mer

KANGOO EXPRESS NYA RENAULT. Prislista & Produktfakta. Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15

KANGOO EXPRESS NYA RENAULT. Prislista & Produktfakta. Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15 NYA RENAULT KANGOO EXPRESS lista & Produktfakta Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15 Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. ALLTID STANDARD Luftkonditionering Bluetooth -radio

Läs mer

TILLBEHÖR partner tepee

TILLBEHÖR partner tepee TILLBEHÖR partner tepee partner Tepee 1. parkeringssensor praktisk parkeringssensor, särskilt konstruerad för Peugeot (kan lackeras i bilens färg). Sensorerna monteras i främre och bakre stötfångaren.

Läs mer

CITROËN C4 INSPIRERAS POSITIVE POWER DESIGN KÖRGLÄDJE & TEKNIKEN TILL DIN TJÄNST Silhuetten på Citroën C4 är både dynamisk och elegant. De välformade linjerna drar omedelbart uppmärksamheten till sig

Läs mer

NYA RENAULT TRAFIC PASSENGER

NYA RENAULT TRAFIC PASSENGER NYA RENAULT TRAFIC PASSENGER PRISLISTA & PRODUKTFAKTA Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. TRAFIC PASSENGER Kod Engine Norm Växellåda Storlek HK inkl moms exkl moms PG1E1 111 D6 1,6 R9M

Läs mer

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag.

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag. SKÄRGÅRD -ett badrum som passar! Camargue Skärgård möbelkoncept kompletterar vårt breda utbud av badrumslösningar. Vi vill göra det enklare för dig att sätta ihop ett unikt och individuellt badrum som

Läs mer

UPPTÄCK Den nya standarden av elektriska designradiatorer. Langila Sanbe

UPPTÄCK Den nya standarden av elektriska designradiatorer. Langila Sanbe Stor noggrannhet har lagts ned vid skapandet av detta dokument. Ingen del av detta dokument får mångfaldigas utan skriftligt medgivande av Rettig ICC. Rettig ICC tar inget ansvar för eventuella felaktigheter

Läs mer

Prislista Renault Kangoo Express & Kangoo Maxi

Prislista Renault Kangoo Express & Kangoo Maxi Prislista Renault Kangoo & Kangoo Maxi Bränslevärmare med tidur på köpet! Kampanjmodeller HK Växellåda Bilia Edition (ex. moms) Bilia Base Line 1,5 dci FAP 75 5-vxl manuell 109.900:- Bilia Nordic Line

Läs mer

CITROËN C3. Produktfakta ENDAST LAGERBILAR. Från 1 september 2016

CITROËN C3. Produktfakta ENDAST LAGERBILAR. Från 1 september 2016 CITROËN C3 ENDAST LAGERBILAR Produktfakta Från 1 september 2016 TEKNISK SPECIFIKATION - BENSIN MOTOR PureTech 82 (1) PureTech 82 S&S ETG (1) Motortyp Sugmotor Sugmotor Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri

Läs mer

100% ELECTRIC. TILLBEHÖR ion

100% ELECTRIC. TILLBEHÖR ion 100% ELECTRIC TILLBEHÖR ion ANPASSA ion TILL DIN LIVSSTIL ion är 100-procentigt eldriven. En tuff stadsbil som är lätt att ha att göra med. Med ion visar du att du är öppen för en ny slags rörlighet, att

Läs mer

ALLT DU VILL HA. Specifikation

ALLT DU VILL HA. Specifikation ALLT DU VILL HA Volvo FH16 Mästaren inom tunga transporter. För dig som söker den mest avancerade och kraftfulla lastbilen. Volvo Ocean Race Limited Edition kommer topputrustad ända från drivlinan till

Läs mer

NISSAN MICRA. Innehåll Exteriör design Interiör design Teknik och Prestanda Stil och Tillbehör Printa Avsluta

NISSAN MICRA. Innehåll Exteriör design Interiör design Teknik och Prestanda Stil och Tillbehör Printa Avsluta NISSAN MICRA GO GET IT NYA NISSAN MICRA VAD VÄNTAR DU PÅ? DU GILLAR ATT GÅ DIN EGEN VÄG OCH FÅ SAKER OCH TING ATT HÄNDA. MED DINA IDÉER OCH VÅR TEKNOLOGI KAN DU SKRÄDDARSY DIN RESA. TA KONTAKT MED NISSAN

Läs mer

PriSer & ProdUktFakta PEUGEOT 3008 HYbrid4

PriSer & ProdUktFakta PEUGEOT 3008 HYbrid4 PriSer & ProdUktFakta 3008 HYbrid4 MOTORER HYbrid4 HYbrid4 ACTIVE ALLURE MOTOR Cylindervolym (cm³) 1 997 1 997 Diesel- & elmotor maxeffekt kw (hk DIN) 147 (200) 147 (200) Vid varvtal (v/min) 3 850 3 850

Läs mer

Genom att skanna den här QR-koden med din smartphone kan du öppna en film som låter dig upptäcka Citroën DS4 ur alla vinklar.

Genom att skanna den här QR-koden med din smartphone kan du öppna en film som låter dig upptäcka Citroën DS4 ur alla vinklar. CITROËN DS4 Genom att skanna den här QR-koden med din smartphone kan du öppna en film som låter dig upptäcka Citroën DS4 ur alla vinklar. Förförelse Förfining Stil Citroën DS4 En unik bil Med

Läs mer

Nya Volkswagen Golf på den svenska marknaden

Nya Volkswagen Golf på den svenska marknaden PRESSINFORMATION Marcus Thomasfolk Kontaktperson Informationschef 08 553 867 97 Telefon 070 35 896 57 Mobil marcus.thomasfolk@volkswagen.se E-post 2013-02-08 Datum Nya Volkswagen Golf på den svenska marknaden

Läs mer

BRÄNSLEFÖRBRUKNING (l/100 km enl. EU 80/1268) Stad 8,2 Landsväg 4,7 Blandad 5,9 CO2 blandad (g/km) 139 MOTOR

BRÄNSLEFÖRBRUKNING (l/100 km enl. EU 80/1268) Stad 8,2 Landsväg 4,7 Blandad 5,9 CO2 blandad (g/km) 139 MOTOR PEUGEOT 208 3D MOTORER PRISER, FÖRMÅNSVÄRDE & SKATT Ordinarie pris (inkl. moms) 1,6 Turbo Man Kampanjpris (inkl. moms) - Kampanjen gäller tom (inget datum = gäller befintliga lagerbilar) - Kostnad per

Läs mer

1 Credo REISEMOBILE AUS LEIDENSCHAFT

1 Credo REISEMOBILE AUS LEIDENSCHAFT SE 1 Credo REISEMOBILE AUS LEIDENSCHAFT ETT PERFEKT INSTEG I PREMIUMKLASSEN. Att lyx inte är en fråga om storlek är något som Credo alltid bevisat. Credo har samma egenskaper som kännetecknar Concordes

Läs mer

PEUGEOT 208 3D GTi. PDF Version: 1180_3

PEUGEOT 208 3D GTi. PDF Version: 1180_3 PEUGEOT 208 3D MOTORER 1,6 Turbo Man 1,6 Turbo Man PRISER, FÖRMÅNSVÄRDE & SKATT Ordinarie pris (inkl. moms) 229 900 kr 257 400 kr Kampanjpris (inkl. moms) - 229 900 kr Kampanjen gäller tom (inget datum

Läs mer

5-dörrar & Sportswagon

5-dörrar & Sportswagon 5-dörrar & Sportswagon 2 Låt oss lämna vardagens slit bakom oss och njuta av en tillvaro full av härliga upplevelser. Nya Kia cee d 5 dörrars & Sportswagon Upptäck nya cee d! >>> Nya generationen av Kia

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 2008

PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 2008 PRISER & PRODUKTFAKTA 2008 MOTORER 1,2 VTi man 1,2 VTi man 1,2 VTi ETG5 1,6 VTi man Access Active Active Active BRÄNSLEFÖRBRUKNING (l/100 km enl. EU 80/1268) Stad 6,0 6,0 4,9 7,7 Landsväg 4,3 4,3 4,0 4,8

Läs mer

DJÄRV NYSKAPANDE DESIGN

DJÄRV NYSKAPANDE DESIGN NEW DS 5 INNE- HÅLL DJÄRV, NYTÄNKANDE DESIGN S.4 / DETALJKÄNSLA OCH FÖRFINING S.14 TEKNIK S.20 / DYNAMIK S.26 ANPASSA DIN BIL S.30 / TILLBEHÖR S.34 TRYGGHET & SERVICE S.37 / MOTORALTERNATIV S.38 DS MODELLPROGRAM

Läs mer

Originaltillbehör. Civic. Type R

Originaltillbehör. Civic. Type R Originaltillbehör Civic Type R Förverkliga dina drömmar Honda Civic Type R är sannerligen ett uttryck för vacker och potent ingenjörskonst. Ingredienser som Hondas solida racingtradition och en god portion

Läs mer

SMARTA HEM STANDARDPAKET

SMARTA HEM STANDARDPAKET SMARTA HEM STANDARDPAKET Eco-Smarta hus med KNX-system Vi bygger Eco-Smarta hus med ett inbyggt system för att styra hemmet, baserat på världsstandarden KNX. Systemet innebär att du kan styra allehanda

Läs mer

CITROËN DS5. Produktfakta. Från 01 februari 2012

CITROËN DS5. Produktfakta. Från 01 februari 2012 CITROËN DS5 Produktfakta Från 01 februari 2012 TEKNISK SPECIFIKATION (Bensin) MOTOR THP 155 Automat THP 200 Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 4 4 Antal ventiler / cylinder 4 4

Läs mer

Elbilen som bjuder dig och miljön på glädje. ClubCar Precedent: En ny dimension inom golfsporten.

Elbilen som bjuder dig och miljön på glädje. ClubCar Precedent: En ny dimension inom golfsporten. Elbilen som bjuder dig och miljön på glädje. ClubCar Precedent: En ny dimension inom golfsporten. För femtio år sedan gjorde ClubCars golfbilar entré på de amerikanska golfbanorna. Där är de idag en nästan

Läs mer

Prislista Ford Mondeo

Prislista Ford Mondeo Prislista Ford Mondeo Trend Hk Växellåda 5D Kombi 1.6 EcoBoost med start/stop, 160 6-vxl manuell 227.300:- 234.800:- 2.0 TDCi ECO 140 6-vxl manuell 237.300:- 244.800:- 2.0 TDCi 140 Powershift Automat 254.800:-

Läs mer

DÄr arbete och nöje möts.

DÄr arbete och nöje möts. 2210 Där arbete och nöje möts. Mechron 2210 MECHRON 2210 Oavsett om du behöver en arbetshäst på gården eller en väg i skogen tar KIOTI MECHRON 4X4 arbetsfordon hand om jobbet åt dig. Fordonet är utrustat

Läs mer

Automobiles Chatenet har tillverkat bilar sedan 1984

Automobiles Chatenet har tillverkat bilar sedan 1984 Automobiles Chatenet har tillverkat bilar sedan 1984 Utveckling, säkerhet, design och urval av komponenter är alla viktiga faktorer för att upprätthålla arvet av Chatenet s bilar. Tillverkas i Frankrike

Läs mer

XC70 Standardustyr BACKSPEGLAR (YTTRE) BAKSÄTE BELYSNING (INRE)

XC70 Standardustyr BACKSPEGLAR (YTTRE) BAKSÄTE BELYSNING (INRE) XC70 Standardustyr BACKSPEGLAR (YTTRE) Elmanövrerade med uppvärmning Vidvinkelspegel, vänster sida BAKSÄTE Fällbar rygg, delbar 40/20/40 Mittarmstöd bak med mugghållare BELYSNING (INRE) I lastutrymmet

Läs mer

Tillbehör & Service. full fart mot sommarens bästa tillbehör.

Tillbehör & Service. full fart mot sommarens bästa tillbehör. Tillbehör & Service full fart mot sommarens bästa tillbehör. Nu har vi sänkt priset på tillbehören som kommer att hjälpa dig i sommar. Välj och vraka bland alla erbjudanden vi är säkra på att du hittar

Läs mer

NISSAN e-nv200 SKÅP. Priser, utrustning, specifikationer, färger 03.03.15 SE-20C-0521

NISSAN e-nv200 SKÅP. Priser, utrustning, specifikationer, färger 03.03.15 SE-20C-0521 NISSAN e-nv200 SKÅP Priser, utrustning, specifikationer, färger PRISLISTA SKÅP Cirkapris exkl. 25% moms Rek. cirkapris Drivning Motor Växellåda Utrustningsnivå Moms SEK SEK SEK Framhjulsdrift 80kW synkron

Läs mer

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK PLATS FÖR MER VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK VÄGGLUCKOR GÖR RUMMET STÖRRE RÄCKET RAMAR IN TRAPPAN LÅT DIG

Läs mer

CITROËN C4 KOMBI-COUPÉ

CITROËN C4 KOMBI-COUPÉ CITROËN C4 KOMBI-COUPÉ Produktfakta 01 februari 2014 TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR VTi 95 VTi 120 Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 4 4 Antal ventiler / cylinder 4 4 Bränsleinsprutning

Läs mer

NYA DS 3 PREMIÄRVISAD - SNYGGARE, TRENDIGARE OCH BÄTTRE.

NYA DS 3 PREMIÄRVISAD - SNYGGARE, TRENDIGARE OCH BÄTTRE. PRESSMEDDELANDE Spånga den 20 januari 2016 NYA DS 3 PREMIÄRVISAD - SNYGGARE, TRENDIGARE OCH BÄTTRE. Sedan lanseringen år 2010 har 390 000 kunder fallit för den snygga och trendiga modellen DS 3. Från Paris

Läs mer

Ta kontroll över solen! Smarta system för fjärrstyrning och automatisering av solskydd.

Ta kontroll över solen! Smarta system för fjärrstyrning och automatisering av solskydd. Ta kontroll över solen! Smarta system för fjärrstyrning och automatisering av solskydd. Vårt användarvänliga system låter dig styra dina solskydd som du vill, när du vill. Fjärrkontroller Sensorer Motorer

Läs mer

att utveckla din sömnadsförmåga och låta inspirationen ta dig dit du vill. PERFEKT PÅLITLIGHET

att utveckla din sömnadsförmåga och låta inspirationen ta dig dit du vill. PERFEKT PÅLITLIGHET Släpp loss PFAFF passport symaskiner levereras med en hårdhuv som skyddar symaskinen. Den ergonomiska utformningen gör maskinerna praktiska att transportera och enkla att förvara. Nu börjar resan! Tänk

Läs mer

Bad Boy MTV. Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården

Bad Boy MTV. Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården Bad Boy MTV Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården 5 starka skäl för Bad Boy Marknadens starkaste stål i svetsad konstruktion 4-punkts fjädring och stelbakaxel Rå motorstyrka el eller bensin Körkomfort

Läs mer

CO2 per km Skattevikt (kg) Totalvikt (kg) Max släpvagnsvikt (kg) 139,0 1780,0 2320,0 0,0

CO2 per km Skattevikt (kg) Totalvikt (kg) Max släpvagnsvikt (kg) 139,0 1780,0 2320,0 0,0 FAKTA OM BILEN Fabrikat / typ Chassinummer Fordonstyp Reg.nr. Nissan QASHQAI+2 SJNJENJ10U71****** Personbil ****** Bränsle Motoreffekt Färg Mätarställning Ursprung Ibruktagardatum Växellåda Dragkrok Förbrukning

Läs mer

Keep it MINI. MINI ORIGINALTILLBEHÖR till mini countryman.

Keep it MINI. MINI ORIGINALTILLBEHÖR till mini countryman. Keep it MINI. MINI ORIGINALTILLBEHÖR till mini countryman. BEHÅLL KÖRUPPLEVELSEN året runt. MINI Original-hjul är resultatet av de bästa kombinationerna av däck och fälgar. De är omsorgsfullt designade

Läs mer

Endast det bästa är gott nog

Endast det bästa är gott nog 1 Tillbehör 2 Styling... 04-05 Hjul... 06-07 Transport... 08-11 Komfort... 12-13 Skydd... 14-17 Säkerhet & bilvård... 18-19 KIA ORIGINALTILLBEHÖR Endast det bästa är gott nog Komplettera din Souls goda

Läs mer

Nya Volvo S60 Tillbehör GÄLLER

Nya Volvo S60 Tillbehör GÄLLER Nya Volvo S60 Tillbehör GÄLLER FRÅN MARS 2010 Den första regeln för ett skapa ett personligt uttryck: det finns inga regler. Nya Volvo S60 är ett starkt uttryck för modern skandinavisk design och äkta

Läs mer

click! a b c d g h Monteringsanvisning j k > 25 cm l m Godkänd höjd 40-75 cm maximal vikt 13 kg UN regulation no. R129 i-size Ålder 0-12m

click! a b c d g h Monteringsanvisning j k > 25 cm l m Godkänd höjd 40-75 cm maximal vikt 13 kg UN regulation no. R129 i-size Ålder 0-12m 1 3 a b c d e f g h click! Monteringsanvisning 4 i j k l m > 25 cm 2 5 Godkänd höjd 40-75 cm maximal vikt 13 kg Ålder 0-12m UN regulation no. R129 i-size 8 9 Tack för att du valde BeSafe izi Go Modular.

Läs mer

VOLVO XC90 WWW.MYVOLVOLIBRARY.INFO

VOLVO XC90 WWW.MYVOLVOLIBRARY.INFO VOLVO XC90 F A K T A O C H S P E C I F I K A T I O N E R V O L V O TILLBEHÖR URBAN LUXURY Paketet på bilden har 21-tums Expressive - fälgar och utvändiga tillbehör i samma färg som bilens kaross, skidplates

Läs mer

CO2 per km Skattevikt (kg) Totalvikt (kg) Max släpvagnsvikt (kg) 119,0 1160,0 1515,0 850,0

CO2 per km Skattevikt (kg) Totalvikt (kg) Max släpvagnsvikt (kg) 119,0 1160,0 1515,0 850,0 FAKTA OM BILEN Fabrikat / typ Chassinummer Fordonstyp Reg.nr. Hyundai i20 NLHBC51BACZ1****** Personbil ****** Bränsle Motoreffekt Färg Mätarställning Ursprung Ibruktagardatum Växellåda Dragkrok Förbrukning

Läs mer

Golf 1,4 FSI 1,6 FSI TDI 105 TDI 140

Golf 1,4 FSI 1,6 FSI TDI 105 TDI 140 Golf 1,4 FSI 1,6 FSI TDI 105 TDI 140 Motor 4 cylindrar 4 cylindrar 4 cylindrar 4 cylindrar, 16 ventiler 16 ventiler 16 ventiler Högtrycksinsprutning Högtrycksinsprutning Direktinsprutning Direktinsprutning

Läs mer

Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service

Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service Flexibla arkivlösningar Välkommen till Sarpsborg Metall din leverantör av kontorsgarderob- arkivering- och lagringslösningar. Vi är ett

Läs mer

Berco Volymax Skåpet för dig som vill frakta och prestera maximalt.

Berco Volymax Skåpet för dig som vill frakta och prestera maximalt. Berco Volymax Skåpet för dig som vill frakta och prestera maximalt. Skåpet som ger dig en suverän enkelhet och fraktekonomi. Helt nytt men ändå beprövat och marknadens mest sålda skåp till VW Crafter.

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 308 SW

PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 308 SW PRISER & PRODUKTFAKTA 308 SW MOTORER 1,6 VTi man 1,6 HDi man 1,6 VTi man 1,6 VTi auto Access Access Active Active FÖRMÅNSVÄRDE & SKATT Ordinariepris (inkl. moms) 169 900 kr 189 900 kr 184 900 kr 194 900

Läs mer

JUBILEUMSPRISER BILAR TILL FANTASTISKA VÄLKOMMEN TILL HEDIN BIL I ENKÖPING

JUBILEUMSPRISER BILAR TILL FANTASTISKA VÄLKOMMEN TILL HEDIN BIL I ENKÖPING ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Hedin Bil ANNONS JUBILEUMSPRISER HOS HEDIN BIL 1-4 MAJ! DEN 2 MAJ FYLLER HEDIN BIL ÅR! VI HAR ÖPPET HELA HELGEN 1-3 MAJ, OCH FIRAR MED OTROLIGA ERBJUDANDEN, KAFFE

Läs mer

Dekorativa radiatorer

Dekorativa radiatorer InspiratioN Dekorativa radiatorer PURMO PURMO RADIATORER PURMO PURMO RADIATORER Vi bryr oss om stil. Passionerat. En personlig touch Dagens trender inom inredning handlar om att skapa ett rum med individuella

Läs mer

Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Utrustningsnivåer Nyheter

Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Utrustningsnivåer Nyheter VOLVO 440 1/5 VOLVO 440 ÄR EN KOMPAKT OCH ERKÄNT PRISVÄRD FAMILJEBIL MED MÅNGA INBYGGDA STORBILSEGENSKAPER. DEN BEKVÄMA INTERIÖREN OCH DEN FUNKTIONELLA FÖRARMILJÖN UTGÖR VÄSENTLIGA TILLSKOTT TILL DEN HÖGA

Läs mer

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbord Alla våra skötbordsmodeller är ergonomiska och snälla mot din rygg. I denna broschyr ger vi dig en överblick samt en kort presentation av skötbordsmodeller

Läs mer

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms.

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. TRAFIC SKÅP Kampanjmodeller * HK VÄXELLÅDA L1H1 T27 L1H1 T29 L2H1 T29 Trafic Base Line * 1.6 dci Single Turbo

Läs mer

Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter

Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter VOLVO 740 1990-92 1/7 Är av många fortfarande ansedd som bilen som skapade det moderna Volvo. En äkta storbil med Volvos alla utmärkande egenskaper inbyggda, inte minst vad gäller säkerhet och kvalitet.

Läs mer

Endast det bästa är gott nog

Endast det bästa är gott nog Tillbehör 2 Endast det bästa är gott nog Komplettera den goda kvaliteten och hållbarheten på din Carens med originaltillbehör. De är utvecklade för att passa din Kia perfekt, de är de enda tillbehör som

Läs mer

JUKE. Inledning Personlig anpassning och Tillbehör Teknologi och Prestanda Färger och Klädsel Printa Att avsluta

JUKE. Inledning Personlig anpassning och Tillbehör Teknologi och Prestanda Färger och Klädsel Printa Att avsluta NISSAN JUKE MAXIMERAD SPÄNNING NYA NISSAN JUKE DEN BLIR BARA BÄTTRE OCH BÄTTRE MED NYDESIGNADE XENON-STRÅLKASTARE, öppningsbart glastak, bumerangformade LED-baklyktor, sportiga stötfångare, sidobackspeglar

Läs mer

Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto

Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto Isfria rutor och behagligt uppvärmd kupé för alla! Sätt dig i bilen, njut av hur bra det känns och kör iväg så härlig kan vintern vara för alla bilförare om

Läs mer

priser & produktfakta peugeot 308

priser & produktfakta peugeot 308 priser & produktfakta peugeot 308 308 MOTORER 1,6 VTi man 1,6 HDi man 1,6 VTi man 1,6 VTi auto Access Access Active Active PRISER, FÖRMÅNSVÄRDE & SKATT Ordinariepris (inkl. moms) 164 900 kr 179 900 kr

Läs mer

Tillbehör & Service. Njut av sommaren med rätt tillbehör.

Tillbehör & Service. Njut av sommaren med rätt tillbehör. Tillbehör & Service Njut av sommaren med rätt tillbehör. Vilka aktiviteter du än har planerat för utesäsongen, har vi tillbehören som gör dom möjliga. Välj och vraka bland mängder av erbjudanden i den

Läs mer

https://atc-extern.vgregion.se/avantra/customer/westma/modules/purchase/question/...

https://atc-extern.vgregion.se/avantra/customer/westma/modules/purchase/question/... Sida 1 av 5 1 Fråga: Vänligen förtydliga. Fråga Punkt 9 Uppdatering nya modeller Priset för den nya modellen får inte vara högre än den befintliga modellen. Vad menas med modell? Helt ny produkt eller

Läs mer

Vid inlämning ska [ referens byggnation ] bifogas anbudet. Filen bifogas i steg två av tre (2/3) av denna inlämning.

Vid inlämning ska [ referens byggnation ] bifogas anbudet. Filen bifogas i steg två av tre (2/3) av denna inlämning. Norrtälje kommun Skallkrav Diarie UH-2014-494 Namn Ledningsbil Räddningstjänsten Detta dokument är en kopia på upphandlingens elektroniska skallkravsformulär. Skallkravsformuläret ska besvaras elektroniskt

Läs mer

Bilen på bilden är extrautrustad med designpaket.

Bilen på bilden är extrautrustad med designpaket. GILLAR ALLA LÄGEN Utformningen av S-CROSS ger en känsla av kvalitet och körglädje. Med sitt intelligenta 4x4-system AllGrip, sin lastkapacitet och höga utrustningsnivå, kombinerar S-CROSS alla de egenskaper

Läs mer

CO2 per km Skattevikt (kg) Totalvikt (kg) Max släpvagnsvikt (kg) 153,0 1650,0 2130,0 2000,0

CO2 per km Skattevikt (kg) Totalvikt (kg) Max släpvagnsvikt (kg) 153,0 1650,0 2130,0 2000,0 FAKTA M BILEN Fabrikat / typ Chassinummer Fordonstyp Reg.nr. Bmw X1 WBAVP31040VK****** Personbil ****** Bränsle Motoreffekt Färg Mätarställning Ursprung Ibruktagardatum Växellåda Dragkrok Förbrukning (l/100km)

Läs mer

Prislista. Ford Transit Connect. Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms. Connect L1 Trend 2 Motor Växellåda Exkl moms

Prislista. Ford Transit Connect. Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms. Connect L1 Trend 2 Motor Växellåda Exkl moms Prislista Ford Transit Connect Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms Ambiente 1.6TD075 M5 137.756:- Ambiente 1.0T 100 M6 137.756:- Ambiente 1.6TD095 M5 159.356:- Ambiente 1.5TD120 MPS 182.556:-

Läs mer

The Nya Snaew ab Saab Sedan

The Nya Snaew ab Saab Sedan Nya The Saab new Saab Sedan En storslagen upplevelse. Den svenska naturen är unik. Och på Saab har vi alltid låtit oss inspireras av vår omgivning. Med blicken fäst på en avlägsen horisont och med ett

Läs mer

Smidigt kodlås. Tekniska data. Easy Digital Door Lock. Easy Digital Door Lock. www.yale.se. www.yale.se

Smidigt kodlås. Tekniska data. Easy Digital Door Lock. Easy Digital Door Lock. www.yale.se. www.yale.se Smidigt kodlås Med Yale Easy får du ett lättanvänt kodlås för tillfällig låsning av din dörr eller smidigt skydd av cykel och gräsklippare i ditt förråd. Tänd upp displayen med handen, slå koden och vrid

Läs mer

Profila RS: Den perfekta multihusbilen

Profila RS: Den perfekta multihusbilen 14 Eura Mobil 2013/2014 NYHET Profila RS: Den perfekta multihusbilen Du letar efter en husbil som har många goda egenskaper: den ska vara så låg som en halvintegrerad och samtidigt ha ett förvaringsutrymme

Läs mer

NISSAN NT400 CABSTAR

NISSAN NT400 CABSTAR NISSAN NT400 CABSTAR NISSAN NT400 CABSTAR DEN BÄSTA LÖSNINGEN FÖR DIN VERKSAMHET NT400 CABSTARS FANTASTISKA EGENSKAPER gör den till en populär lastbil för alla typer av företag, från egenföretagare till

Läs mer

Klassisk skandinavisk design- med alla fördelar

Klassisk skandinavisk design- med alla fördelar NEW ClassicLine 2011 Klassisk skandinavisk design- med alla fördelar GRAM har under generationer varit känd för att utveckla produkter som gör vardagen enklare och bidrar till positiva upplevelser i köket.

Läs mer

Nokia Bluetooth Headset BH-112 Användarhandbok

Nokia Bluetooth Headset BH-112 Användarhandbok Nokia Bluetooth Headset BH-112 Användarhandbok Utgåva 1.1 2 Inledning Om ditt headset Med Nokias Bluetooth-headset BH-112 kan du ringa och besvara samtal och hålla händerna fria, även när du använder två

Läs mer

INNEHÅLL P04 - DESIGN P06 - KOMFORT P12 - CITROËN C5 TOURER P14 - ANVÄNDBAR TEKNIK P20 - PRESTANDA P22 - SÄKERHET P26 - CITROËN C5 CROSSTOURER

INNEHÅLL P04 - DESIGN P06 - KOMFORT P12 - CITROËN C5 TOURER P14 - ANVÄNDBAR TEKNIK P20 - PRESTANDA P22 - SÄKERHET P26 - CITROËN C5 CROSSTOURER CITROËN C5 INNEHÅLL P04 - DESIGN P06 - KOMFORT P12 - CITROËN C5 TOURER P14 - ANVÄNDBAR TEKNIK P20 - PRESTANDA P22 - SÄKERHET P26 - CITROËN C5 CROSSTOURER INNEHÅLL 02 ELEGANT DESIGN, SMART TEKNIK Citroën

Läs mer

BROMSGUIDE CITROËN GER RÅD FÖR BÄTTRE UNDERHÅLL

BROMSGUIDE CITROËN GER RÅD FÖR BÄTTRE UNDERHÅLL BROMSGUIDE CITROËN GER RÅD FÖR BÄTTRE UNDERHÅLL CITROËN GER RÅD FÖR BÄTTRE UNDERHÅLL BROMSSYSTEMET ÄR VÄSENTLIGT FÖR DIN SÄKERHET Bromsarna måste svara direkt och exakt varje gång du trycker ner pedalen.

Läs mer