Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download ""

Transkript

1 CITROËN C4

2 INSPIRERAS

3

4 POSITIVE POWER

5

6

7 DESIGN KÖRGLÄDJE &

8

9 TEKNIKEN TILL DIN TJÄNST Silhuetten på Citroën C4 är både dynamisk och elegant. De välformade linjerna drar omedelbart uppmärksamheten till sig och den snygga interiören för tankarna till trivsel, elegans och teknik. Citroën C4 är utformad för att göra körningen enklare och ge optimalt välbefinnande i kupén. Förarplatsen är en lyckad kombination av ergonomi och design. Ledordet i bilen är komfort och det märks bland annat i den elstyrda växellådan EGS och dess växelväljare ett verkligt tekniskt framsteg. Det finns ett stort centralt förvaringsfack med skjutlucka. Det har kylning och ett specialfack för Connecting Box (Bluetooth, USB- och AUX-anslutning). Bilen kan utrustas med ett 230 V eluttag (maxeffekt 120 W) i mittarmstödet mellan framsätena, vilket är en mycket praktisk nyhet. Sittkomforten i nya Citroën C4 är i en klass för sig, med säten som har inbyggd massagefunktion och elstyrt svankstöd fram. Luftflödet i den automatiska klimatanläggningen kan ställas in individuellt på tre olika nivåer. Det finns också en REST-funktion som innebär att ventilationen fortsätter att gå några minuter efter det att motorn har stängts av. Ljudet från ljudanläggningen kan anpassas individuellt med fyra ljudnivåer och utefter var passagerarna sitter, och det gör körningen trygg och lugn. När man har satt sig i nya Citroën C4, vill man inte stiga ur igen. Specifikationen för de Citroën-bilar som marknadsförs inom EU kan variera från land till land. Exakt information om tillgänglig standardutrustning och tillvalsutrustning, finns i dokumentet Produktfakta som kan laddas ned från

10 STORSTILAD KOMFORT Citroën C4 är inte minst en fröjd för ögat. Allt i bilen är snyggt, raffinerat och väl genomtänkt. Sätena ser så mjuka och sköna ut att det räcker att titta på dem för att få lust att kliva in. Denna känsla förstärks av de eleganta materialen men också av ljudkomforten och den rymliga kupén. Alla får plats i Citroën C4 och alla vill ta plats i den. 10 SE

11

12 HYBRID MIKRO TEKNIK

13 e-hdi

14 MIKROHYBRIDTEKNIK EN MILJÖMÄSSIG INNOVATION CITROËN har alltid tagit hänsyn till miljön vid konstruktionen av bilar. Vår ambition är att utforma och erbjuda avancerad teknik som ger körglädje men som också tar hänsyn till miljön. För att minska bränsleförbrukningen och göra det till ett rent nöje att köra nya Citroën C4, har vi konstruerat en ny generation mikrohybridmotorer med Stop & Start-system och en ny elstyrd manuell växellåda (EGS) som är följsam och reaktionssnabb. Det är avancerad teknik som ändå är mycket enkel att använda. Varje gång du stannar vid ett trafikljus till exempel, stannar motorn automatiskt. När du sedan trampar på gaspedalen igen startar motorn genast, utan att du behöver göra någonting. Stop & Start-systemet är tyst och utan vibrationer, och det är anpassat för vardagskörning det kommer att ge dig en helt ny uppfattning om bilkörning. Framför allt kommer det att minska såväl CO2-utsläpp som bränsleförbrukning en lyckad kombination av miljöhänsyn och ekonomi. Om du vill avaktivera systemet gör du det enkelt genom att trycka på en lättåtkomlig knapp.

15 HÖGTEKNOLOGISKA MOTORER BÖRJAN PÅ EN NY TID Utrustning som minskar bränsleförbrukningen finns även i motorerna med manuell växellåda. Växlingsindikatorn analyserar hela tiden din körstil och visar i displayen när det är lämpligt att växla. Med den programmerbara farthållaren/fartbegränsaren kan du snabbt och enkelt ställa in fem olika hastigheter, vilket ger dig en bekväm och trygg körning. Motorn e-hdi 115 Airdream med mikrohybridteknologi finns med elstyrd manuell växellåda (EGS6) eller med manuell 6-växlad växellåda och erbjuder förutom Stop & Start-system även funktion för energiåtervinning vid inbromsning vilket bidrar till anmärkningsvärt hög energieffektivitet. Dessutom ger den, precis som alla motorer i programmet, fullständig körglädje. Vi på CITROËN tycker nämligen precis som du, att miljövänliga innovationer inte ska inkräkta på körglädjen.

16 DIMSTRÅLKASTARE MED STATISKA KURVLJUS

17

18

19 TEKNIK SOM DU VERKLIGEN KAN LITA PÅ Ingenting har lämnats åt slumpen i Citroën C4. Med det valbara panoramataket får kupén optimalt ljus och det finns ett imponerande utbud av funktioner som underlättar körningen. Det innebär att tekniken verkligen jobbar för att ge dig bästa komfort och säkerhet. Créative Technologie från CITROËN visar sig också i tjänster från CITROËN etouch. Du har tillgång till två tjänster i bilen: CITROËN lokaliserat nödsamtal och CITROËN lokaliserat assistanssamtal (beroende på land). De här tjänsterna är kostnadsfria under bilens hela livstid och de är tillgängliga dygnet runt, sju dagar i veckan. Tack vare en GPS-modul och ett inbyggt SIM-kort kan bilen vid ett tillbud eller en olycka exakt lokaliseras och räddningstjänsten kan snabbt vara på plats, och om du får motorstopp kan CITROËN Assistans snabbt komma till din hjälp. Ytterligare två tjänster är tillgängliga via den personliga hemsidan MyCITROËN: CITROËN virtuell servicebok och CITROËN Eco Driving. De här två tjänsterna är gratis under bilens garantitid. Med dem kan du följa vilka underhållsåtgärder som ska genomföras, hålla koll på mekaniska eller säkerhetsmässiga problem med dolda komponenter och följa bränsleförbrukning och CO2- utsläpp. Var du än befinner dig kan du räkna med CITROËN etouch. Läs mer i de allmänna användarvillkoren. För att körningen ska bli ännu säkrare kan Citroën C4 också utrustas med adaptiva strålkastare med dubbla Xenonlampor och dimstrålkastare med statiska kurvljus fram. I kurvor och vägkorsningar ger denna tekniska innovation en extra ljusstråle i bilens riktning. Det finns också ett system för avkänning av lågt däcktryck. Om däcktrycket blir för lågt, visas ett meddelande i färddatorn med uppgift om vilket eller vilka däck det gäller.

20

21

22

23 DÖDA VINKELN- VARNARE

24 NYSKAPANDE AKTIV SÄKERHET Orsaken till att Citroën C4 är så tekniskt avancerad är framför allt för att den ska garantera högsta tänkbara säkerhet. En viktig säkerhetsinnovation är exempelvis övervakningen av döda vinklar. Om en bil eller en motorcykel befinner sig i den döda vinkeln får du under körningen information om det med hjälp av fyra sensorer på stötfångarna fram och bak, och en varningslampa tänds på sidospegeln. Citroën C4 har också en del utrustning som är praktisk vid stadskörning, till exempel parkeringsplatssensor. Funktionen aktiveras på ratten och ger dig omedelbart information om en ledig parkeringsplats är tillräckligt stor för bilen. Den anger till och med hur svårt det blir att parkera i luckan. Med parkeringshjälpens sensorer fram och bak blir parkeringsmanövern ännu enklare. Funktionen starthjälp i backe förhindrar att bilen rullar bakåt genom att bilen hålls kvar i två sekunder efter det att du har släppt bromspedalen vilket ger dig tid att flytta foten till gaspedalen och köra iväg. För att du ska kunna köra tryggt på vägen finn det ytterligare två nya tekniska funktioner på Citroën C4. Det är det intelligenta elektroniska ESP-systemet, som stabiliserar bilen i kurvor, och avåkningsvarnaren (AFIL) som med hjälp av infraröda sensorer och vibrationer i sätet varnar föraren om bilen överskrider en heldragen linje. I Citroën C4 kan du resa med trygghet och lugn.

25

26 KÖRGLÄDJE UTÖVER DET VANLIGA Du kommer att bli förvånad över den känsla av komfort som infinner sig vid ratten på Citroën C4, i staden såväl som på motorvägen. Bilen har alla de senaste säkerhetsfunktionerna och väghållningen är, oavsett körförhållandena, alltid fantastisk. Citroën C4 tar körglädjen till nya nivåer. 26 SE

27

28

29 LJUDSYSTEM MED ANPASSNINGSBART LJUD

30 HÖGSTA LJUDKVALITET Interiören i Citroën C4 är unik den är helt din egen. De arbetade detaljerna och fina materialen bekräftar känslan att detta är en mycket exklusiv bil. Instrumenttavlornas design, med relief och djup, gör dem tydliga och lätta att avläsa. Många av reglagen är anpassningsbara för att du ska kunna skapa den interiör som passar dig bäst. Det gäller allt från instrumenttavlornas blå färgnyans till luftströmmens intensitet i klimatanläggningen och fyra olika polyfoniska ljudteman i ljudsignalerna. Ljudsystemet, med reglage i ratten, har utformats med hjälp av ny teknik som innebär att ljudet kan anpassas efter var passagerarna sitter. Med hjälp av innovativ datorteknik för ljudbehandling blir ljudet varmt och behagligt, med optimal ljudkvalitet som gör lyssningen till ett verkligt nöje. Med navigationssystemet emyway får du satellitnavigering med Europakartor lagrade på ett internt minne, och ett Birdview-läge. Du kan också välja spellistor till en bärbar musikspelare på 7-tumsskärmen och använda handsfree-funktionen med Bluetooth till mobiltelefonen*. Njut av resan till tonerna av dina favoritlåtar. * Kräver en kompatibel mobiltelefon.

31 MASSOR AV IDÉER Uppfinningsrikedomen i nya Citroën C4 gäller inte bara tekniska funktioner. Bagageutrymmet är det rymligaste i klassen. Dess maxkapacitet på 408 liter innebär att fem passagerare kan ha med sig bagage och ändå sitta lika bekvämt. Baksätesbänken kan delas 2/3 1/3, vilket ger stor flexibilitet. Det finns också en skidlucka så att man kan transportera långa och skrymmande föremål. En laddningsbar löstagbar lampa ger god belysning i bagageutrymmet. Den kan lyftas ur sitt laddningsställ och lyser upp ställen där det annars kan vara svårt att se. Det finns många användbara och smarta förvaringsutrymmen som alla är lätta att komma åt för passagerarna. I framsätet finns ett kylt fack med skjutlucka och i det finns också Connecting Box (med 3,5 mm-uttag och USB-ingång). I facket finns plats för upp till fyra halvlitersflaskor. Om du vill framhäva bilens eleganta stil ännu mer finns en uppsättning kromade fönsterlister och en kromad bakre list som tillbehör.

32 HUVUDSAKLIG UTRUSTNING BEROENDE PÅ UTRUSTNINSNIVÅ CITROËN C4 ATTRACTION : 6 airbags 16 hjul med navkapsel Atlanta MP3- kompatibelt CD Radiosystem RDS med reglage vid ratten inkl. AUX-uttag Dimljus fram med statiskt kurvljus Elektriska fönsterhissar fram med antiklämfunktion Elektriskt manövrerade och uppvärmda ytterbackspeglar Eluppvärmda framsäten ESP antisladdsystem Fällbart och delbart baksäte Färddator ITC intelligent antispinnsystem Luftkonditionering (AC) Tygklädsel Ponty Mistral/Omni Reps Mistral CITROËN C4 SEDUCTION : CITROËN C4 ATTRACTION + Armstöd fram med förvaringsfack Automatiskt avbländande innerbackspegel Automatisk klimatanläggning med separat inställning av temperatur på förar- och passagerarsidan (ECC) Bluetooth och USB-anslutning Elektriska fönsterhissar bak Elektronisk parkeringsbroms (endast på EGS) Förarsäte justerbart i höjd och svankstöd Förvaringslåda under framsätet Kromade nedre fönsterlister Läderratt Programmerbar farthållare med hastighetsbegränsare Regnsensor Tygklädsel Hermitage Tramontane/Gaya Tramontane CITROËN C4 EXCLUSIVE : CITROËN C4 SEDUCTION + 230V-uttag mellan framsätena Armstöd bak med skidlucka Delläderklädsel Saint-Cyr Mistral/Claudia Mistral/Dinamica Tramontane Döda vinkeln-varnare Elektronisk parkeringsbroms Elinfällbara ytterbackspeglar med instegsbelysning Exclusive inredning Framsäten med el-manövrerade svankstöd och massagefunktion inkl. passagerarsäte justerbart i höjd Laddbar ficklampa i bagageutrymmet Lättmetallfälgar 16 Boston Mörktonade rutor bak Parkeringssensorer fram och bak med parkeringsplatssensor Fullständig information om utrustning hittar du i dokumentet Produktfakta på vår hemsida

33 Tyg Ponty/Omni Reps Tyg Hermitage Tramontane/ Gaya Tramontane Läder Claudia Perforé Mistral/Läder Claudia Mistral Tyg Saint-Cyr Mistral och Läder Claudia Mistral/Dinamica Tramontane Tyg Saint-Cyr Lama och Läder Claudia Lama/Dinamica Lama Vit Banquise (S) Blå Bourrasque (M) Röd Babylone (P) Grå Fluid (M) FÄLGAR, FÄRGER OCH KLÄDSLAR Beige Mativoire (M) Svart Perla Nera (P) Vit Nacré (P) Grå Shark (M) Navkapsel 16 Atlanta Lättmetallfälg 16 Boston Lättmetallfälg 17 Lättmetallfälg 18 Phoenix (1) Newport (1) Grå Aluminium (M) Brun Hickory (P) Lättmetallfälg 15 Lättmetallfälg 16 Lättmetallfälg 17 Baltimore (2) Oakland (2) Anchorage (2) (1) Säljs som tillval. (2) Säljs som tillbehör. (M) : Metallic (P) : Pärleffekt (S) : Solid. Metallic och pärleffekt är tillval. Upplev mer av Citroën C4 i en film på din smartphone. Starta filmen genom att läsa in QR-koden till höger med en applikation för avläsning av QR-koder. 33 SE

34 TEKNOLOGI FÖR DIN SÄKERHET RESPEKT FÖR MILJÖN För att du ska känna dig trygg, oavsett hur du har planerat din färd, erbjuder Citroën C4 senaste generationens system för aktiv och passiv säkerhet: Under beteckningen CITROËN Airdream samlas den allra senaste tekniken som CITROËN har utvecklat i syfte att skydda miljön. Det omfattar mikrohybridtekniken e-hdi, hybridtekniken Hybrid 4 och helelektrisk teknik. Alla bilar som är utrustade med något av detta är märkta med beteckningen Airdream. ABS : Antiblockeringssystemet är ett säkerhetssystem som, om det är nödvändigt, hjälper till att anpassa bromskraften för att förhindra låsning av hjulen vid inbromsning och på så sätt låta dig behålla kontrollen över styrningen. AFIL : Avåkningsvarnare. Detta är en hjälpfunktion som varnar föraren om bilen överskrider en streckad eller heldragen linje utan att blinkersen samtidigt aktiveras. Då utlöses en vibration i förarsätet, på samma sida som linjen överskrids, och föraren kan då korrigera färdriktningen. AFU : Nödbromssystem som förstärker bromskraften vid ett snabbt tryck på bromspedalen så att bromssträckan förkortas. Den tänder automatiskt varningsblinkers för att varna fordonen bakom. Dimstrålkastare med statiska kurvljus :De här strålkastarna ger en extra ljusstråle, i kurvor och i vägkorsningar, så att sikten blir bättre och eventuella hinder blir lättare att upptäcka. För att reducera CO 2 -utsläppen till 98 g/km är Citroen C4 e-hdi 115 Airdream EGS6 utrustad med : Stop & Start-system av senaste generationen Ett system för återvinning av bromsenergin Optimerad servostyrning som begränsar energiförlust En klimatanläggning med förbättrad effekt Michelin Energy Saver -däck som ger mycket låg bränsleförbrukning Elstyrd manuell växellåda med optimerad växling Lägre vikt tack vare ny teknik som lasersvetsning Aerodynamik-paket: slät bottenplatta, tvådelad spoiler, bakspoiler med inbyggt bromsljus Intelligent antispinnsystem : Den här funktionen ökar säkerheten och drivkraften på snöig, isig eller blöt vägbana. Det smarta systemet analyserar först vägbanan, lutningen och typen av underlag. Sedan avgörs hur mycket de drivande hjulen ska slira och olika mycket kraft läggs på vänster och höger framhjul, vilket ger bättre hantering av understyrningen. Starthjälp i backe :När föraren tar foten från bromspedalen hålls bilen kvar ett kort ögonblick, med bromsen fortfarande aktiverad, så att föraren får tid att flytta foten från bromspedalen till gaspedalen. Programmerbar fartbegränsare : Med den här funktionen kan du bestämma och ställa in 5 hastigheter som inte får överskridas, oavsett gaspedalens läge. När du inte vill använda funktionen längre, trampar du hårt på gaspedalen eller trycker in en knapp, så avaktiveras funktionen. Programmerbar farthållare : Precis som fartbegränsaren kan du med den här funktionen ställa in 5 olika hastigheter. Farthållaren håller sedan den hastighet som du har valt. Du behöver alltså inte göra något, inte ens ha foten på gaspedalen, oavsett hur vägprofilen ser ut. Döda vinkeln-varnare : Med hjälp av 4 sensorer som är placerade framtill och baktill på fordonet, kontrollerar den här funktionen området i den döda vinkeln och varnar föraren om en annan bil eller motorcykel befinner sig just där. Det sker med hjälp av en symbol som visas i ytterbackspegeln. *All information som rör motorer kan komma att ändras. Läs därför alltid på vår hemsida för uppdaterad information. Siffrorna för bränsleförbrukning som anges här motsvarar godkända värden i enlighet med europeiska bestämmelser som gäller för alla tillverkare och alla bilar som säljs i Europa. Dessa värden erhålls under noggranna testförhållanden (temperatur, vikt, egenskaper för rulltestbänken, osv.) och baseras på en mycket lugn körstil. Den faktiska trafiksituationen, luftförhållandena, bilens lastnivå, körstilen, däcktrycket, om bilen har lasträcke (även utan last), om luftkonditioneringen och/eller värmen används ofta och bilens allmänna skick, kan leda till att bränsleförbrukningen skiljer sig från de godkända värdena. 34 SE

35 DIMENSIONER GARANTIER OCH SERVICEAVTAL NYBILSGARANTI 3 ÅR / KM Omfattar kostnadsfri reparation eller utbyte av delar vid materialeller fabrikationsfel. Garantin gäller i 3 år eller km och upphör när den första av dessa båda gränser nås. Täcker inte underhåll och slitage. VAGNSKADEGARANTI 3 ÅR Gäller för reparationskostnader på bilen, med avdrag för självrisk, då skadan uppstått: genom trafikolycka, annan yttre olyckshändelse eller genom uppsåtlig skadegörelse av tredje man under bilens transport på annat transportmedel LACKGARANTI 3 ÅR Garantin gäller i 3 år utan begränsning i miltal. Omfattar defekter i den ursprungliga karosserilacken. ROSTSKYDDSGARANTI 12 ÅR Garantin omfattar gratis reparation och/eller byte av korroderade delar (inifrån kommande genomrostningsskada). Garantin gäller under 12 år, utan begränsning i miltal. CITROËN ASSISTANS 3 ÅR / KM Om du inte kan fortsätta färden efter driftstopp på grund av ett fel som täcks av garantin kan Citroën Assistans nås dygnet runt för att avhjälpa felet på plats eller för att bärga din bil och transportera den till närmaste auktoriserade Citroën-verkstad. CITROËN SERVICEAVTAL Njut av din Citroën fullt ut låt oss hålla den i toppform genom att teckna ett Citroën serviceavtal. Information om villkor och priser för serviceavtal hittar du hos din Citroën-återförsäljare eller på VÄLKOMMEN ATT DISKUTERA DITT BILÄGANDE! Vi gör ditt bilägande enklare och tryggare. Kontakta din Citroënhandlare för mer information om: Finansiering Service och serviceavtal Reparationsavtal Specialanpassning för ditt verksamhetsområde Längre garantiåtaganden Övriga frågor i samband med ditt bilköp Ring eller besök vår hemsida De fordon som tillverkas av CITROËN, och som marknadsförs i Europa, kan till sin exakta utformning variera från land till land. Denna modellbroschyr är internationellt producerad. För exakt information om de bilar som marknadsförs av Citroën Sverige AB, hänvisar vi till trycksaken Produktfakta som kompletterar denna modellbroschyr och till våra återförsäljare runt om i Sverige. CITROËN intygar, genom att tillämpa innehållet i direktiv CEE nr 2000/53 från den 18 september 2000 som handlar om skrotade fordon, att de av EU fastställda målen uppnås och att företaget använder återvunnet material i tillverkningen av de produkter som företaget marknadsför. För information om återvinning av din bil, se Innehållet i denna trycksak är avsett som information, men kan ej betraktas som bindande. Informationen om modeller och deras utrustning motsvarar det som gäller vid tryckningstillfället. CITROËN förbehåller sig rätten att göra ändringar i produkt utan föregående meddelande och utan att denna broschyr uppdateras. Avbildningen i broschyren av färgnyanser i karossfärgerna är endast vägledande eftersom trycktekniken inte medger en helt rättvisande färgåtergivning. Om ni anser - trots all den omsorg som lagts ner på denna trycksak - att den innehåller felaktigheter, tveka inte att kontakta oss. För mer information gällande Citroëns produkter och tjänster, kontakta din närmaste Citroënhandlare. Ring eller besök vår hemsida 35 SE

36 Juillet 2013 Création et réalisation :

Genom att skanna den här QR-koden med din smartphone kan du öppna en film som låter dig upptäcka Citroën DS4 ur alla vinklar.

Genom att skanna den här QR-koden med din smartphone kan du öppna en film som låter dig upptäcka Citroën DS4 ur alla vinklar. CITROËN DS4 Genom att skanna den här QR-koden med din smartphone kan du öppna en film som låter dig upptäcka Citroën DS4 ur alla vinklar. Förförelse Förfining Stil Citroën DS4 En unik bil Med

Läs mer

All utrustning som beskrivs i denna broschyr utgör Citroën C3-teknologi. De fordon som tillverkas av CITROËN och som marknadsförs inom EU kan till

All utrustning som beskrivs i denna broschyr utgör Citroën C3-teknologi. De fordon som tillverkas av CITROËN och som marknadsförs inom EU kan till NYA CITROËN C3 All utrustning som beskrivs i denna broschyr utgör Citroën C3-teknologi. De fordon som tillverkas av CITROËN och som marknadsförs inom EU kan till sin specifikation variera från land till

Läs mer

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 TEKNISK SPECIFIKATION: BENSIN MOTOR PureTech 130 S&S THP 200 Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal ventiler / cylinder 4 4 Cylindervolym (cm

Läs mer

EN STILSÄKER UTSIDA NY LJUSSIGNATUR FÖR ETT MER PERSONLIGT UTTRYCK Med sin stilsäkra design ger Citroën C4 redan vid första anblicken ett intryck av k

EN STILSÄKER UTSIDA NY LJUSSIGNATUR FÖR ETT MER PERSONLIGT UTTRYCK Med sin stilsäkra design ger Citroën C4 redan vid första anblicken ett intryck av k CITROËN C4 EN STILSÄKER UTSIDA NY LJUSSIGNATUR FÖR ETT MER PERSONLIGT UTTRYCK Med sin stilsäkra design ger Citroën C4 redan vid första anblicken ett intryck av kraft och kvalitet. Den klassiska fronten

Läs mer

MED STADEN SOM HEMMAPLAN

MED STADEN SOM HEMMAPLAN NYA CITROËN C1 1FR MED STADEN SOM HEMMAPLAN OPTIMISTISK, ENKEL OCH INTELLIGENT Nya Citroën C1 erbjuder en positiv transportlösning i staden. Med fem dörrar och en stark personlighet sticker Citroën C1

Läs mer

CITROËN DS5. Produktfakta. Från 01 februari 2012

CITROËN DS5. Produktfakta. Från 01 februari 2012 CITROËN DS5 Produktfakta Från 01 februari 2012 TEKNISK SPECIFIKATION (Bensin) MOTOR THP 155 Automat THP 200 Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 4 4 Antal ventiler / cylinder 4 4

Läs mer

CITROËN C3. Produktfakta. Från 21 januari 2016

CITROËN C3. Produktfakta. Från 21 januari 2016 CITROËN C3 Produktfakta Från 21 januari 2016 TEKNISK SPECIFIKATION - BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 82 S&S ETG Motortyp Sugmotor Sugmotor Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3

Läs mer

INNEHÅLL P04 - DESIGN P06 - KOMFORT P12 - CITROËN C5 TOURER P14 - ANVÄNDBAR TEKNIK P20 - PRESTANDA P22 - SÄKERHET P26 - CITROËN C5 CROSSTOURER

INNEHÅLL P04 - DESIGN P06 - KOMFORT P12 - CITROËN C5 TOURER P14 - ANVÄNDBAR TEKNIK P20 - PRESTANDA P22 - SÄKERHET P26 - CITROËN C5 CROSSTOURER CITROËN C5 INNEHÅLL P04 - DESIGN P06 - KOMFORT P12 - CITROËN C5 TOURER P14 - ANVÄNDBAR TEKNIK P20 - PRESTANDA P22 - SÄKERHET P26 - CITROËN C5 CROSSTOURER INNEHÅLL 02 ELEGANT DESIGN, SMART TEKNIK Citroën

Läs mer

NYA CITROËN C4 CACTUS

NYA CITROËN C4 CACTUS NYA CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 12 december 2014 TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan Bensin, blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 3 Antal

Läs mer

NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015

NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015 NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015 TEKNISK SPECIFIKATION: BENSIN MOTOR PureTech 130 S&S THP 210 S&S Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal ventiler

Läs mer

NYA BERLINGO MULTISPACE

NYA BERLINGO MULTISPACE NYA BERLINGO MULTISPACE 2 UPPDATERAD LOOK UTTRYCKSFULL DESIGN Nya Citroën Berlingo Multispace, ledaren i fritidsbilsklassen, har fått en ännu mer uttrycksfull design med en ny självsäker front. Bilens

Läs mer

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 25 januari 2016 Bilen på bilden är extra utrustad TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 82 ETG (1) PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan

Läs mer

CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO

CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO Produktfakta Från 28 januari 2014 Utrustning och specifikationer gäller för bilar producerade från publiceringsdatum för produktfaktabladet. För lagerbilar kontakta

Läs mer

CITROËN C3. Produktfakta ENDAST LAGERBILAR. Från 1 september 2016

CITROËN C3. Produktfakta ENDAST LAGERBILAR. Från 1 september 2016 CITROËN C3 ENDAST LAGERBILAR Produktfakta Från 1 september 2016 TEKNISK SPECIFIKATION - BENSIN MOTOR PureTech 82 (1) PureTech 82 S&S ETG (1) Motortyp Sugmotor Sugmotor Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri

Läs mer

DJÄRV NYSKAPANDE DESIGN

DJÄRV NYSKAPANDE DESIGN NEW DS 5 INNE- HÅLL DJÄRV, NYTÄNKANDE DESIGN S.4 / DETALJKÄNSLA OCH FÖRFINING S.14 TEKNIK S.20 / DYNAMIK S.26 ANPASSA DIN BIL S.30 / TILLBEHÖR S.34 TRYGGHET & SERVICE S.37 / MOTORALTERNATIV S.38 DS MODELLPROGRAM

Läs mer

CITROËN DS5. Nya Citroën DS5 början på en ny tid. Öppet hus i helgen 21 22 april

CITROËN DS5. Nya Citroën DS5 början på en ny tid. Öppet hus i helgen 21 22 april ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Citroën ANNONS CITROËN DS5 Nya Citroën DS5 början på en ny tid Citroën FreeDrive Sveriges mest generösa serviceavtal? Citroën. Med innovation i generna Öppet

Läs mer

ds4 Nya CITROËN ds4 CITROËN ds3 CITROËN

ds4 Nya CITROËN ds4 CITROËN ds3 CITROËN ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Citroën ANNONS CITROËN DS4 Nya Citroën DS4 inte som alla andra bilar Style it your way Citroën DS3 Citroën Mindre förbrukning, större besparing Öppet hus i helgen

Läs mer

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms.

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. TRAFIC SKÅP Kampanjmodeller * HK VÄXELLÅDA L1H1 T27 L1H1 T29 L2H1 T29 Trafic Base Line * 1.6 dci Single Turbo

Läs mer

Renault MASTER CHASSIS

Renault MASTER CHASSIS Prislista Gällande från 1 ta januari 2017) Renault MASTER CHASSIS RENAULT MASTER CHASSIS FRAMHJULSDRIFT CHASSIS CAB L2H1 MOTOR VÄXELLÅDA FÖRBRUKNING ORDINARIE PRIS KAMPANJ BASE LINE KAMPANJ NORDIC LINE

Läs mer

Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP

Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP Modeller och priser: MOTOR HK VÄXELLÅDA CO2 g/km Master Skåp L1H1 (8 m 2 ) Framhjulsdrift FÖRBRUK. L/MIL * TJÄNSTEVIKT Kg** DRAGVIKT Kg***

Läs mer

NYA CITROËN C3. Produktfakta. Från 03 februari 2014

NYA CITROËN C3. Produktfakta. Från 03 februari 2014 NYA CIROËN C3 Produktfakta Från 03 februari 2014 EKNISK SPECIFIKAION BENSIN MOOR Vi 82 Pureech Vi 95 EGS Motortyp Sugmotor Sugmotor Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal

Läs mer

7 ÅRS. Både säker och spännande NYBILS- GARANTI

7 ÅRS. Både säker och spännande NYBILS- GARANTI www.kia.se 2 3 pro_ cee d Vi vet av erfarenhet att våra bilar är så välbyggda att vi kan erbjuda hela 7 års nybilsgaranti. Garantin följer bilen och upphör 7 år efter första registreringsdatum eller efter

Läs mer

DS 5 PRODUKTFAKTA FRÅN 29 JULI 2015

DS 5 PRODUKTFAKTA FRÅN 29 JULI 2015 DS 5 PRODUKTFAKTA FRÅN 29 JULI 2015 TEKNISK SPECIFIKATION MOTOR BlueHDi 120 BlueHDi 180 EAT6 (1) Hybrid4 Bränsletyp Diesel Diesel Diesel / El Antal cylindrar 4 4 4 Antal ventiler / cylinder 2 4 4 Cylindervolym

Läs mer

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 BlueEFFICIENCY Välj klädsel Jupiterröd Hjul AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i multi-ekerdesign Klädsel Konstläderklädsel

Läs mer

CITROËN C4 CACTUS 1SE

CITROËN C4 CACTUS 1SE CITROËN C4 CACTUS 1SE DESIGNI en värld där utvecklingen går allt snabbare erbjuder Citroën ett svar på dagens bilbehov. Med sin unika design lägger Citroën C4 Cactus grunden för något nytt inom bilvärlden

Läs mer

NISSAN NV400 COMBI. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0727

NISSAN NV400 COMBI. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0727 NISSAN NV400 COMBI EURO6 lista, utrustning, färger och tillbehör 29.8.2016 29-08-2016 NV400 COMBI PRISLISTA EURO6 Version Motor Effekt Model Axel Växellåda (exkl. moms) 25% moms (inkl. moms) Combi-9 L1H1

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-3 SportCombi 2.0t BioPower 200 hk SEK 291 800 Exteriör & Interiör: Jet Black SEK 6 900 Läder/textilklädsel "Sport", Black Lättmetallfälg

Läs mer

NYA MEGANE GT RENAULT DRIVE THE CHANGE

NYA MEGANE GT RENAULT DRIVE THE CHANGE NYA RENAULT MEGANE GT DRIVE THE CHANGE DESIGNA DITT LIV EN DESIGN SOM VISAR VÄGEN FRAMÅT. ETT TYDLIGT STÄLLNINGSTAGANDE: EN LOGOTYP SOM STÅR UT, IÖGONFALLANDE FORMER, LED-VARSELLJUS SOM MARKERAR FRONTEN

Läs mer

NYA CITROËN C4 PICASSO - GRAND C4 PICASSO

NYA CITROËN C4 PICASSO - GRAND C4 PICASSO NYA CITROËN C4 PICASSO - GRAND C4 PICASSO Nya Citroën C4 Picasso och Grand C4 Picasso är så kompakta men samtidigt rymliga att de ändrar din syn på komfort. En annorlunda strålkastarlösning med effektiva

Läs mer

Kompakta mått stor personlighet

Kompakta mått stor personlighet 02 Kompakta mått stor personlighet Liten bil som gör stort intryck Med nya Kia Picanto får du en bil med stil och personlighet. Trots det lilla formatet bjuder den på en elegans och komfort som man inte

Läs mer

Nästa Toyota Prius är här. Följ med!

Nästa Toyota Prius är här. Följ med! Customersonly B - Porto Betalt Nästa Toyota Prius är här. Följ med! miljö innovation + ekonomi På Toyota har vi en nollvision om utsläpp. Vi arbetar för att våra bilar inte ska ha några farliga utsläpp

Läs mer

NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT. Prislista och Tillval

NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT. Prislista och Tillval NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT lista och Tillval PRISER Kod Engine Norm Växellåda Storlek HK exkl moms DC1E2 212SB6 1,6 R9M FAP Twin Turbo S/S EURO5 6-vxl manuell (PF6) L2 H1 120 hp 282 000 kr DC1E2 212SA6

Läs mer

NYA CITROËN C3. Produktfakta. Från 18 november 2016

NYA CITROËN C3. Produktfakta. Från 18 november 2016 NYA CITROËN C3 Produktfakta Från 18 november 2016 TEKNISK SPECIFIKATION - BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 110 S&S PureTech 110 S&S EAT6 Motortyp Sugmotor Turbo Turbo Bränsletyp Bensin, Blyfri 95 oktan

Läs mer

Nya Opel Corsa Enjoy Modellår 2016 - Utgåva 2015-10-16 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Nya Opel Corsa Enjoy Modellår 2016 - Utgåva 2015-10-16 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Nya Opel Corsa Enjoy år 216 Utgåva 215116 l/1 km CO2 g/km Vägskatt (215) Kamrem eller Enjoy Corsa Enjoy 3dörrars/5dörrars Ord. Kampanjpris 1.4 ECOTEC 9 hk MT5 5,2/5,2 121/122 58/62 8/8 Kedja 14 129 9 1.4

Läs mer

CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO

CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO Produktfakta Från 23 juli 2015 Utrustning och specifikationer gäller för bilar producerade från publiceringsdatum för produktfaktabladet. För lagerbilar kontakta din

Läs mer

CO2 g/km. CO2 g/km. CO2 g/km. CO2 g/km. Exempel på tillval. Stänkskydd, fram 425 Vindruteöverdrag 530 Solid Golvmattor, design 900

CO2 g/km. CO2 g/km. CO2 g/km. CO2 g/km. Exempel på tillval. Stänkskydd, fram 425 Vindruteöverdrag 530 Solid Golvmattor, design 900 Opel ADAM år 2018- Utgåva 2017-11-09 1.4 ECOTEC 87 Hk MT5 1.4 ECOTEC Hk MT5 1.0 Turbo ECOTEC 115 Hk MT6 inkl. S/S GLAM 1.4 ECOTEC 87 Hk MT5 155 1.4 ECOTEC Hk MT5 159 17 1.0 Turbo ECOTEC 115 Hk MT6 inkl.

Läs mer

PEUGEOT PARTNER BOXLINE

PEUGEOT PARTNER BOXLINE 2012-02-09 PEUGEOT PARTNER BOXLINE MOTOR 1,6 HDi MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 1 560 Maxeffekt kw EEC (hk DIN) 66 / (90) Vid varvtal (v/min) 4 000 Max vridmoment Nm CEE vid v/min 215

Läs mer

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER TEKNISKA FAKTA BOXER 2013-09-06 MOTORER 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 L2H1 MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 2 198 2 198 2 198 2198 2198 Maxeffekt kw EEC (hk

Läs mer

CITROËN C4. Produktfakta. Från 25 januari 2016

CITROËN C4. Produktfakta. Från 25 januari 2016 CITROËN C4 Produktfakta Från 25 januari 2016 TEKNISK SPECIFIKATION - BENSIN MOTOR VTi 120 (1) PureTech 110 PureTech 130 S&S PureTech 130 S&S EAT6 (2) Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Blyfri 95

Läs mer

Storhet i en liten bil.

Storhet i en liten bil. Modellbroschyr 2 Storhet i en liten bil. Nya i10 vänder upp och ner på alla tidigare föreställningar om bilar i den här klassen. Den är tuff, rymlig och rolig att köra med imponerande utrustning och överlägsna

Läs mer

CITROËN C5. Produktfakta. Från 1 oktober 2010

CITROËN C5. Produktfakta. Från 1 oktober 2010 CITROËN C5 Produktfakta Från 1 oktober 2010 TEKNISK SPECIFIKATION MOTOR 2.0i BioFlex HDi 110 FAP HDi 138 FAP Aut. Hdi 140 FAP Bränsletyp Blyfri 95 oktan E85 Diesel Diesel Diesel Antal cylindrar 4 4 4 4

Läs mer

Design som talar för sig själv

Design som talar för sig själv www.kia.se VINNANDE DESIGN Design som talar för sig själv En prisbelönt modell med en dynamisk och strömlinjeformad profil som förmedlar elegans och sportighet ur alla vinklar. Optima har den design och

Läs mer

NISSAN NV400 SKÅP. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0725

NISSAN NV400 SKÅP. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0725 NISSAN NV400 SKÅP EURO6 lista, utrustning, färger och tillbehör 29.8.2016 29-08-2016 NV400 SKÅP PRISLISTA EURO6 Version Motor Effekt GVW Axel Transmissio n (exkl. moms) 25% moms (inkl. moms) Van L1H1 Working

Läs mer

CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO

CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO ENDAST LAGERBILAR Produktfakta NYA CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO UNDER Från 1 september 2016 Utrustning och specifikationer gäller för bilar producerade från

Läs mer

Prius Plug-in Hybrid

Prius Plug-in Hybrid Prius Plug-in Hybrid Prius Plug-in Hybrid. Bilen som är det bästa av två världar både en elbil och en hybrid i ett med mycket låg bränsleförbrukning och lågt koldioxidutsläpp. Tack vare de tekniskt framstående

Läs mer

Enastående design. Vanliga i30 har en grill med fyra ribbor och elegant formade LED-varselljus (se omslaget).

Enastående design. Vanliga i30 har en grill med fyra ribbor och elegant formade LED-varselljus (se omslaget). Modellbroschyr Enastående design. Hyundais karakteristiska sexkantiga grill dominerar fronten på i30 och ger bilen ett intryck av styrka och karaktär - egenskaper som du kommit att förvänta dig av Hyundai.

Läs mer

citroën DS design och teknologi som väcker känslor

citroën DS design och teknologi som väcker känslor citroën DS design och teknologi som väcker känslor citroën DS5 Väldigt mycket känsla i en ovanligt snygg Citroën Lasse Svärd, DN Motor 26 maj 2012 Med sin avancerade teknik, design och materialval är Citroën

Läs mer

Prislista. Ford Transit Connect. Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms. Connect L1 Trend 2 Motor Växellåda Exkl moms

Prislista. Ford Transit Connect. Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms. Connect L1 Trend 2 Motor Växellåda Exkl moms Prislista Ford Transit Connect Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms Ambiente 1.6TD075 M5 137.756:- Ambiente 1.0T 100 M6 137.756:- Ambiente 1.6TD095 M5 159.356:- Ambiente 1.5TD120 MPS 182.556:-

Läs mer

TALENTO A PRO LIKE YOU.

TALENTO A PRO LIKE YOU. A PRO LIKE YOU www.fiatprofessional.se Kundtjänst CIAO FIA IAT Utrustning och tillval kan skilja sig beroende på olika marknads eller lagkrav. Data i denna publikation är endast indikativ. FCA förbehåller

Läs mer

Microcar. News. innovation. DCI Révolution. www.microcar.se. Fabriqué en France

Microcar. News. innovation. DCI Révolution. www.microcar.se. Fabriqué en France Microcar NYHET Ny collection AV Microcar M8 Coffee & Chocolate innovation Ny MOTORTEKNIK DCI Révolution News wwwmicrocarse MICROCAR M8 FINNS NU MED AIRCONDITION Fabriqué en France excellence M 8 C&C fr

Läs mer

KOMBI-8. Produktfakta

KOMBI-8. Produktfakta KOMBI-8 Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR DRIVMEDEL VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ LAGERFÖRD 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Select Ja 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Comfort Ja 2.5 CRDi (170 hk)

Läs mer

CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO

CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO ENDAST LAGERBILAR Produktfakta NYA CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO UNDER Utrustning och specifikationer gäller för bilar producerade från publiceringsdatum för

Läs mer

TILLBEHÖR transportbilar

TILLBEHÖR transportbilar TILLBEHÖR transportbilar BIPPER PARTNER EXPERT BOXER Bipper 1 2 12 13 14 1. farthållare Hjälper dig att hålla konstant och rätt hastighet. Förbättrar komfort och bränsleekonomi särskilt vid längre bilfärder.

Läs mer

CO2 g/km. Pris 1.4 ECOTEC 87 Hk MT5. Pris 1.4 ECOTEC 87 Hk MT CO2 g/km. Pris ADAM S Turbo ECOTEC 150 Hk MT6 inkl. S/S. Exempel på tillval

CO2 g/km. Pris 1.4 ECOTEC 87 Hk MT5. Pris 1.4 ECOTEC 87 Hk MT CO2 g/km. Pris ADAM S Turbo ECOTEC 150 Hk MT6 inkl. S/S. Exempel på tillval Opel ADAM år 2017,5- Utgåva 2017-01-02 1.4 ECOTEC 87 Hk MT5 142 500 1.4 ECOTEC 87 Hk MTA (Easytronic) 118 147 500 1.4 ECOTEC Hk MT5 146 500 159 500 1.0 Turbo ECOTEC 115 Hk MT6 inkl. S/S 110 164 500 GLAM

Läs mer

Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation

Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation 2014-02-14 Sida 1 av 5 Standardutrustning Kupé och Interiör Läderklädd sportratt, ställbar i höjd- och längdled Sportstolar i läderklädsel Elmanövrerade och eluppvärmda

Läs mer

Din CLA: CLA 200 Shooting Brake

Din CLA: CLA 200 Shooting Brake Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor CLA 200 Shooting Brake Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18

Läs mer

Många lastbilar är till synes lika. Men inte Volvo FH16! Den har ett antal andra dimensioner som ingen annan lastbil har. Massivt vridmoment som fl

Många lastbilar är till synes lika. Men inte Volvo FH16! Den har ett antal andra dimensioner som ingen annan lastbil har. Massivt vridmoment som fl VOLVO FH16 MER ÄN PRESTANDA Många lastbilar är till synes lika. Men inte Volvo FH16! Den har ett antal andra dimensioner som ingen annan lastbil har. Massivt vridmoment som fl yttar bil och last oavsett

Läs mer

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar Lättmetallfälgar 43,2 cm (17 tum) i 5-dubbelekerdesign

Läs mer

Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30

Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30 Modellbroschyr Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30 Hyundais karaktäristiska sexkantiga grill dominerar fronten på alla nya i30 och ger ett intryck av styrka och karaktär - egenskaper som du

Läs mer

A6Prisfaktablad. A6 allroad

A6Prisfaktablad. A6 allroad Sedan Avant faktablad Innehåll Motoralternativ Motoralternativ 3 Sedan, Diesel 4 Avant, Diesel 5 quattro, Diesel 6 Bensinmotorer Audi Sedan - Dieselmotorer Utrustning Sedan 7-8 utrustning 9-10 Paketerbjudnanden

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-5 SportCombi 2.3t BioPower 210 hk SEK 290 900 Exteriör & Interiör: Carbon Grey SEK 7 500 Läderklädsel Griffin Sport 2-ton, Black/Grey K56

Läs mer

ESPACE. Dina inställningar för nya Renault Clio kr [1] kr [2] Ditt val. Utrustningsnivå. Motor. Färg. Fälgar.

ESPACE. Dina inställningar för nya Renault Clio kr [1] kr [2] Ditt val. Utrustningsnivå. Motor. Färg. Fälgar. Dina inställningar för nya Renault Clio Skapad den:: 29/4/2017 https://www.renault.se/cfign/27920fe6f9e331215e295076103f8ccc.html ESPACE Zen Energy dci 160 EDC Rek. pris 462 900 kr [1] Per månad 5 090

Läs mer

Nya Kia pro_cee d GT Är du laddad? >>>

Nya Kia pro_cee d GT Är du laddad? >>> The new Kia 2 Nya Kia pro_cee d GT Är du laddad? >>> Glöm gamla tankebanor, gör dig redo för nya tankesätt och upplevelser Här presenterar vi nya Kia pro_cee d GT, det seaste tillskottet i den populära

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL DS-VÄRLDEN

VÄLKOMMEN TILL DS-VÄRLDEN DS 3 INNEHÅLL VÄLKOMMEN TILL DS-VÄRLDEN HISTORIEN OM EN PASSION FÖR BILAR DS - ETT MÄRKE UTÖVER DET VANLIGA SENSORISK OCH MILJÖEFFEKTIV TEKNIK DS 3 - MAGNETIC BEAUTY DS 3 - GRÄNSLÖS ATTRAKTION DS 3 -

Läs mer

NYA RENAULT TRAFIC PASSENGER

NYA RENAULT TRAFIC PASSENGER NYA RENAULT TRAFIC PASSENGER PRISLISTA & PRODUKTFAKTA Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. TRAFIC PASSENGER Kod Engine Norm Växellåda Storlek HK inkl moms exkl moms PG1E1 111 D6 1,6 R9M

Läs mer

Prislista Ford Fiesta

Prislista Ford Fiesta Prislista Ford Fiesta Hk Växellåda 3D 5D 1.25 60 5-vxl manuell 124.300:- 124.300:- 1.0 utan start/stop* 80 5-vxl manuell 129.300:- 129.300:- 1.0 EcoBoost utan start/stop* 100 5-vxl manuell 141.300:- 141.300:-

Läs mer

VOLVO V50 2006 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2005 0ch vecka 19 2006

VOLVO V50 2006 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2005 0ch vecka 19 2006 VOLVO V50 2006 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2005 0ch vecka 19 2006 V50 2,4i 170 V50 T5 V50 T5 AWD V50 1,6D B5244 S4 170 HK (125 kw) DIN D5254 T3 220 HK D5254 T3 Haldex 220 HK D4164 T 109 HK (80 kw) DIN

Läs mer

NYA PARTNER ELECTRIC

NYA PARTNER ELECTRIC NYA PARTNER ELECTRIC PARTNER ELECTRIC PARTNER ELECTRIC FÖR ALLA BEHOV Vi tar ytterligare ett steg i den tekniska utvecklingen och har nu en modell med en motor som är 100 % eldriven. Med minskad miljöpåverkan

Läs mer

RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET DRIVE THE CHANGE

RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET DRIVE THE CHANGE RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET DRIVE THE CHANGE RENA LINJER. RAFFINERADE DETALJER. INBJUDANDE ELEGANS. DET ÄR MER ÄN EN STIL, DET ÄR ETT SÄTT ATT LEVA. HIMLEN SOM DEKOR 365 DAGAR OM ÅRET. ÖPPET ELLER STÄNGT

Läs mer

Originaltillbehör. Civic. Hybrid

Originaltillbehör. Civic. Hybrid Originaltillbehör Civic Hybrid 02 03 Gör ett unikt val Med Civic Hybrid kan du fatta ett grönt beslut, utan att behöva kompromissa med stil, komfort och prestanda. Det är det som gör Civic Hybrid speciell.

Läs mer

Fiat 500X. PRIsÖVERSIKT 15 MAJ 2017

Fiat 500X. PRIsÖVERSIKT 15 MAJ 2017 Fiat 500X PRIsÖVERSIKT 15 MAJ 2017 modell / Version Modell / Version l/100 km CO2 g/km Pop Popstar Cross FIAT 500X (EURO6) Bensin POP BZ 1.6 110HK MT5 FWD 6,0 (6,4)* 139 (147)* 159 900 kr - - POP STAR

Läs mer

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433 NYA NISSAN PULSAR Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger PRISLISTA MOTOR VÄXELLÅDA Drivning Utrustningsnivå CO2 g/km Bränsleförbrukning l/100km Rekommenderat cirkapris kr Bensin DIG-T 115 6-växlad

Läs mer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2011 Gäller från Modellprogram Gäller fr. o. m. Versioner Compass 4x2 2.0 156hk Compass 4x4 2.4 170hk CVT2 Compass 4x4 2.2 CRD 163hk Modellprogram

Läs mer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 3/2012 Gäller från 2012-04-16 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-04-16 Versioner Bensin: Voyager 3.6 283hk Voyager 3.6 283hk Diesel: Voyager 163hk

Läs mer

M{ZD{ 6 203920_14R1_MAZ6_V10_COVERS.indd 1-3 20/07/2015 10:05:18

M{ZD{ 6 203920_14R1_MAZ6_V10_COVERS.indd 1-3 20/07/2015 10:05:18 M{ZD{ 6 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 2 3 1 7 6 4 5 14 15 SKYACTIV TECHNOLOGY 16 17 6 1 7 5 2 4 3 8 18 19 SÄKERHET FRAMFÖR ALLT Mazda6 är konstruerad med en uppsjö av intelligent teknologi för att du och dina

Läs mer

DS 3. Priser och tillval, från 17 april 2015

DS 3. Priser och tillval, från 17 april 2015 Priser och tillval, från 17 april 2015 BENSINMODELLER g CO 2 /km Förbrukning l/100km Pris PureTech 82 104 4,5 149 900 kr PureTech 110 S&S 107 4,7 168 900 kr PureTech 110 S&S AUT6 108 4,7 18 PureTech 110

Läs mer

Volvo GLT nu också med TURBO.

Volvo GLT nu också med TURBO. Volvo GLT nu också med TURBO. Den nya serien av starkt efterfrågade GLT-bilar har nu utokats med en variant med TURBO-motor. Den nya B 21ET-motorn drar inte mer ån en vanlig 4:a men har en effekt som en

Läs mer

PriSer & ProdUktFakta PEUGEOT 3008 HYbrid4

PriSer & ProdUktFakta PEUGEOT 3008 HYbrid4 PriSer & ProdUktFakta 3008 HYbrid4 MOTORER HYbrid4 HYbrid4 ACTIVE ALLURE MOTOR Cylindervolym (cm³) 1 997 1 997 Diesel- & elmotor maxeffekt kw (hk DIN) 147 (200) 147 (200) Vid varvtal (v/min) 3 850 3 850

Läs mer

NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015

NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015 NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015 CA-pris Moms Rekommenderat Motor Version Skjutdörr Lastvolym Växel CO 2 Totalvikt ex. moms 25 % cirkapris m³ låda (g/km) kg SEK SEK SEK 1.5dCi 90 hk EURO5b+ Comfort

Läs mer

BMW ökar mest bland tjänstebilar i Sverige!

BMW ökar mest bland tjänstebilar i Sverige! BMW ökar mest bland tjänstebilar i Sverige! Eftersom BMW, enligt det oberoende tjänstebilsförlaget Ynnor, ökar mest bland tjänstebilar i Sverige, så vet vi att allt fler får sina tjänstebilsdrömmar uppfyllda.

Läs mer

Din CLA: CLA 200 d Shooting Brake

Din CLA: CLA 200 d Shooting Brake Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor CLA 200 d Shooting Brake Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18

Läs mer

INSPIRERA MIG. Vind, moln och vågor. En oförglömlig vy. Här väntar äventyret. Det är hit vi har nått - min Santa Fe och jag.

INSPIRERA MIG. Vind, moln och vågor. En oförglömlig vy. Här väntar äventyret. Det är hit vi har nått - min Santa Fe och jag. Modellbroschyr INSPIRERA MIG Vind, moln och vågor. En oförglömlig vy. Här väntar äventyret. Det är hit vi har nått - min Santa Fe och jag. STARKARE UPPLEVELSER Tar vi verkligen tillvara på alla unika

Läs mer

priser & produktfakta

priser & produktfakta priser & produktfakta peugeot Expert TEPEE Expert TEPEE PEUGEOT Expert MOTORER 2,0 HDi 2,0 HDi auto BRÄNSLEFÖRBRUKNING (l/100 km enl. EU 80/1268, 16" & 17" hjul) Stad 7,6 9,0 Landsväg 6,0 6,8 Blandad 6,6

Läs mer

NEW DS 4 & DS 4 CROSSBACK

NEW DS 4 & DS 4 CROSSBACK NEW DS 4 & DS 4 CROSSBACK KRAFT OCH ELEGANS I PERFEKT BALANS Nya DS 4 är en bil med kraftfull profil och mycket karaktär - sportig och elegant på samma gång. En lyxigt inredd kupémodell i premiumklassen

Läs mer

tekniska fakta peugeot boxer chassi

tekniska fakta peugeot boxer chassi tekniska fakta peugeot boxer chassi boxer 2013-11-08 PEUGEOT BOXER CHASSI MOTORER 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 3,0 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi L1 L3 L3 L3 DH L3 DH L4 MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³)

Läs mer

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se Auris Touring Sports Premiär i augusti 2013 www.toyota.se Auris Touring Sports Det är många som har längtat efter en ny C-klasskombi från Toyota och efter sommaren är den här, nya Auris Touring Sports.

Läs mer

Prislista Ford. Ford Transit Custom Skåp & Dubbelhytt Skåp. Skåp Framhjulsdrift. Bas 1 Tak Motor HK/Nm Växellåda Drift Exkl. moms

Prislista Ford. Ford Transit Custom Skåp & Dubbelhytt Skåp. Skåp Framhjulsdrift. Bas 1 Tak Motor HK/Nm Växellåda Drift Exkl. moms Prislista Ford Ford Transit Custom Skåp & Dubbelhytt Skåp Skåp Framhjulsdrift Bas 1 Tak Motor HK/Nm Växellåda Drift Exkl. moms 270S Lågt 2.2TDCi 100/310 6-vxl man Fram 209.440:- ECOnetic 5 Tak Motor HK/Nm

Läs mer

2014 RANGE ROVER EVOQUE STREET SMART BUSINESS PAKET MED DET DÄR EXTRA. NU UTAN EXTRA KOSTNAD. landrover.se

2014 RANGE ROVER EVOQUE STREET SMART BUSINESS PAKET MED DET DÄR EXTRA. NU UTAN EXTRA KOSTNAD. landrover.se 2014 RANGE ROVER EVOQUE STREET SMART BUSINESS PAKET MED DET DÄR EXTRA. NU UTAN EXTRA KOSTNAD. landrover.se NU HAR VI PACKAT RANGE ROVER EVOQUE MED MASSOR AV UTRUSTNING UTAN ATT DET KOSTAR DIG NÅGOT EXTRA.

Läs mer

Nyhet. Citroën C5 HDi 160. Urkraft från 6,5 basbelopp. Upptäck Citroën grand C4 picasso. Full med innovativ teknik.

Nyhet. Citroën C5 HDi 160. Urkraft från 6,5 basbelopp. Upptäck Citroën grand C4 picasso. Full med innovativ teknik. ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Citroën ANNONS Skaffa dig ett riktigt bekvämt jobb Citroën Business Nyhet. Citroën C5 HDi 160. Urkraft från 6,5 basbelopp. Upptäck Citroën grand C4 picasso. Full

Läs mer

En populär personlighet

En populär personlighet 1 En populär personlighet Trots det lilla formatet bjuder Picanto på en elegans och komfort man inte räknar med i den här klassen. Picanto är en av sitt segments mest sålda bilar*, vi är övertygade om

Läs mer

renault CAPTUR limited edition drive the change

renault CAPTUR limited edition drive the change renault CAPTUR limited edition drive the change FÅNGA DAGEN SNYGG. INTE BARA DET! CAPTUR, RENAULTS FÖRSTA CROSSOVER MED STORSTADSKÄNSLA, ÄR SMIDIG, DYNAMISK OCH ELEGANT. BÅDE UTVÄNDIGT OCH INVÄNDIGT. MED

Läs mer

tillbehörspaket Din Peugeothandlare erbjuder flera tillbehörspaket för att passa dina behov. Se aktuella paket i prislistan.

tillbehörspaket Din Peugeothandlare erbjuder flera tillbehörspaket för att passa dina behov. Se aktuella paket i prislistan. TILLBEHÖR 107 107 1 2 3 4 5 7 6 12 8 9 10 14 13 13 15 14 11 11 1. Stylingkit Stylingkit i aluminium- eller kolfiberlook till bakre stötfångaren. Framhäver bilens sportiga attityd. 2. ändrör ändrör i krom

Läs mer

En liten bil med stora utrymmen

En liten bil med stora utrymmen Nya Kia 1 design En liten bil med stora utrymmen Kia Venga är ritad av Kias Europeiska formgivarteam i Frankfurt. Designen följer den senaste trenden en liten bil med stora utrymmen. Genom att Venga är

Läs mer

KIA RIO. En bil att beundra

KIA RIO. En bil att beundra 02 KIA RIO En bil att beundra När blir den din? Kia Rio är en bil som drar blickarna till sig. Den här dynamiska halvkombin är inte bara snygg: här får du komfort och utrustning på en högre nivå än vanligt

Läs mer

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning. Designversion Grundversion. Specialmodell och paket

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning. Designversion Grundversion. Specialmodell och paket Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i 5-dubbelekerdesign

Läs mer

NYA CITROËN C3 AIRCROSS Compact SUV

NYA CITROËN C3 AIRCROSS Compact SUV NYA CITROËN C3 AIRCROSS Compact SUV Preliminär produktfakta Från 02 oktober 2017 TEKNISK SPECIFIKATION - BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 110 S&S PureTech 110 S&S EAT6 Motortyp Sugmotor Turbo Turbo Bränsletyp

Läs mer

PEUGEOT 3008 & 3008 HYbrid4 Tillbehör

PEUGEOT 3008 & 3008 HYbrid4 Tillbehör PEUGEOT 3008 & 3008 HYbrid4 Tillbehör BETONA DIN STIL Du kan stärka och betona din egen stil med våra originaltillbehör. Det ger din PEUGEOT 3008 en personligare framtoning och understryker bilens aerodynamiska

Läs mer

UPPTÄCK Den nya standarden av elektriska designradiatorer. Langila Sanbe

UPPTÄCK Den nya standarden av elektriska designradiatorer. Langila Sanbe Stor noggrannhet har lagts ned vid skapandet av detta dokument. Ingen del av detta dokument får mångfaldigas utan skriftligt medgivande av Rettig ICC. Rettig ICC tar inget ansvar för eventuella felaktigheter

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA NYA PEUGEOT BOXER Grundmodell Kaross Volym EFFEKT CO2 g/km MILJÖ KLASS ORDINARIE PRIS EX.MOMS KAMPANJ PRIS EX.MOMS STANDARD BOXER L1H1 8m3 330 BlueHDi 110 S&S L1H1 8 m³ 110 hk Euro6

Läs mer

NYA CITROËN C4 PICASSO TECHNOSPACE

NYA CITROËN C4 PICASSO TECHNOSPACE PRESSMEDDELANDE Spånga 2 april 2013 NYA CITROËN C4 PICASSO TECHNOSPACE CITROËN visar idag de officiella bilderna på nya C4 Picasso och tar därmed ytterligare ett steg framåt i sin dynamiska produktutveckling.

Läs mer