Adobe Creative Suite 6 5 skäl att ringa utbildningskunder. Ett prospekteringsverktyg

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Adobe Creative Suite 6 5 skäl att ringa utbildningskunder. Ett prospekteringsverktyg www.adobe.com/products/creativesuite.edu.html"

Transkript

1 Adobe Creative Suite 6 skäl att ringa utbildningskunder Ett prospekteringsverktyg

2 Adobe Creative Suite 6 skäl att ringa: IT- och teknikchefer Hur hanterar ni programinstallationer hos er? Adobe Creative Suite 6 använder ett verktyg som förenklar driftsättning och underhåll och kan användas med standardverktyg som Apple Remote Desktop, JAMF och Microsoft SCCM. Vad gör er IT-avdelning för att minska kostnaderna för installation och support på maskin- och programvara? När har ni budgeterat för att uppdatera operativsystem och maskinvara? Använder ni många olika program från olika tillverkare för att utbilda i kreativt arbete och design av webbsidor? Hur minskar ni ägandekostnaderna (Total Cost of Ownership) för programvara? Det finns två stora fördelar med att använda CS6 Master Collection genomgående. För det första kan det minimera enskilda önskemål om olika komponenter i Creative Suite. För det andra minskar det antalet versioner av Creative Suite som ni måste supporta. CS6 är helt kompatibelt med Microsoft Windows 7 och Mac OS X Lion. Vissa Creative Suite-komponenter, till exempel Adobe Photoshop, Adobe Illustrator och videoprodukterna har inbyggt 6-bitars stöd. Systemkraven finns här: Konsolidering av licenserna kan minska kostnaderna och effektivisera driftsättningen, supporten och licenshanteringen, särskilt i jämförelse med att supporta en mängd olika versioner av enskilda Adobe-produkter eller hålla rätt på liknande programvaror från olika leverantörer. Genom att köpa CS6-utgåvor minskar ni behovet av enskilda produkter, centraliserar licenssystemet och begränsar antalet leverantörer och produkter att hålla reda på.

3 Adobe Creative Suite 6 skäl att ringa: Avdelningschefer och andra beslutsfattare på distriktsnivå Vad gör ni för att minska kostnaderna för att driftsätta programvara? Vad gör ni för att ge era studerande rykande aktuell kompetens? Att använda Creative Suite genomgående har två stora fördelar. För det första kan det minimera enskilda önskemål om komponenter som kostar mer per styck. För det andra minskar det antalet Creative Suite-versioner som IT-avdelningen måste supporta. Med CS6 får studenterna verktyg att skapa innehåll som efterfrågas av företag överallt idag. Använder ni många olika program från olika tillverkare för kreativt arbete och webbutveckling? Hur minskar ni de totala ägandekostnaderna för programvara? Får elever, lärare och personal de verktyg de behöver för att förbereda eleverna för arbetsmarknaden? Många institutioner använder nu Creative Suite genomgående för att minska inköpskostnaderna för aktuell programvara samtidigt som studerande, lärare och personal får de senaste versionerna av Adobes ledande verktyg för tryck, webben, video och mobila enheter som ipad. Många organisationer investerar i Creative Suite för att få alla verktyg de behöver i ett enda kostnadseffektivt paket. Därigenom kan de slippa krav på inköp av enskilda produkter, centralisera licenshanteringen, begränsa antalet leverantörer och produkter att hålla reda på samt förenkla budgeteringen och få förutsägbara kostnader. CS6 och det medföljande extramaterialet hjälper lärarna att bygga upp den kreativitet och den samarbets- och kommunikationsförmåga de studerande behöver för att lyckas i sina framtida jobb. Med hundratals nya funktioner kan studerande och lärare enklare skapa material för tryck, webben, video, ljud och mobiler med hjälp av verktyg av högsta klass. Extramaterialet omfattar kursplaner och certifieringsprogram och en aktiv community på Adobe Education Exchange. (på engelska).

4 Adobe Creative Suite 6 Master Collection skäl att ringa: Skolor Lär ni ut färdigheter för alla medier tryck, webben, interaktivitet, video och mobiler? Ansvarar du för olika lärarlag eller skolor som arbetar med olika medier? Skulle det vara effektivare med ett enda inköp där alla produkter ingår? Vill ni göra undervisningen mer omfattande och ge eleverna den kompetens de behöver för att prestera maximalt i framtiden? Har ni alla designverktyg ni behöver för att engagera eleverna samt förse dem med verktyg som förbereder dem för framtiden? CS6 Master Collection innehåller de senaste versionerna av alla verktyg ni behöver för att skapa och leverera material: allt från tryck, webben och interaktiva medier till video och andra medier för de senaste enhetstyperna allt i ett och samma kostnadseffektiva paket. Om ni investerar i CS6 Master Collection för personal och elever säkerställer ni att alla har den senaste programvaran och kan utbyta filer, samarbeta i projekt och skapa material för allt från tryck till de senaste medierna och apparaterna. Ni behöver aldrig mer hålla reda på vilka som behöver vilka produkter investera bara i CS6 Master Collection så har alla de verktyg man behöver när man behöver dem. Om ni använder CS6 Master Collection genomgående ligger ni i framkant när det gäller att utveckla de kunskaper eleverna behöver i sina framtida jobb. Ni kommer då att bil en populär skola där eleverna vill stanna och ni kan förbereda dem för högskola och arbetsliv. Adobes lösningar hjälper läraren att frigöra elevernas kreativa möjligheter och samtidigt ge dem viktig kommunikativ kompetens, i allt från grafisk design och framtagning av interaktivt material till webbdesign och webbutveckling till foto och digital publicering. Om ni investerar i CS Master Collection får ni en heltäckande verktygslåda för att skapa och leverera i många olika medier. Berätta om Adobe TV ( och Adobes kostnadsfria stödmaterial för utbildning och problemlösning Tips! ( Berätta att lärarna kan besöka Adobe Education Exchange ( för { att få idéer (på engelska).

5 Adobe Creative Suite 6 Design & Web Premium skäl att ringa: Utbildningsinstitutioner som utbildar i formgivning Vill ni ha den ultimata verktygslådan för formgivare? Skulle era studerande och lärare vilja jobba snabbare med material som innehåller stora Photoshop-bilder och Illustrator-grafik? Vill era studerande och lärare publicera material för till exempel ipad och andra surfplattor? Vill ni säkerställa att sajterna ser lika bra ut i mobila enheter som i persondatorer? CS6 Design & Web Premium förser studenter och lärare med verktyg för att ta fram kvalificerade trycksaker med utsökt typografi samt designade publikationer för ipad och andra surfplattor. Bygg HTML/CSS-sajter och appar som blir perfekta på alla skärmar. Snabba upp arbetsmomenten och bearbeta stora, komplexa filer utan att tappa farten tack vare nya Adobe Mercury Graphics Engine i Photoshop och Adobe Mercury Performance System i Illustrator. I Adobe InDesign kan man ta fram omsorgsfullt formgivna e-böcker* och leverera multimediala publikationer för ipad och andra surfplattor och anpassa layouter effektivt för olika tryck- och skärmstorlekar med bibehållen exakt kontroll över design och typografi. Adobe Dreamweaver ger möjlighet att designa webbsidor med hjälp av de senaste HTML/CSS-standarderna och med de nya flytande rutnätslayouterna är det enklare än någonsin att utforma webbdesign som skalas och ser bra ut på skärmar av praktiskt taget alla storlekar och det utan att drunkna i kod. Vill ni arbeta med trycksaker, webben och mobilappar? CS6 Design & Web Premium innehåller ledande verktyg för trycksaks- och webbdesign och nu även material för mobila enheter. Dessutom är det fullspäckat med nya funktioner som kan hjälpa er att skapa fritt och arbeta snabbare. Besök Adobe Design Center på där det finns inspirerande information om Design & Web Tips! Premium. Utbildningsresurser finns på där finns kostnadsfria kursplaner { för video, certifieringsprogram och Adobe Education Exchange (på engelska). * InDesign använder EPUB - och HTML-kod för att skapa e-böcker med ljud, film och andra avancerade funktioner. EPUB - och HTML-presentation, medieuppspelning och double-byte-tecken (som japanska, kinesiska och koreanska) stöds kanske inte av alla enheter, webbläsare eller EPUB-läsare.

6 Adobe Creative Suite 6 Design & Web Premium skäl att ringa: Utbildningsinstitutioner som utbildar i webbdesign Är det viktigt att ta fram webbplatser som kan visas i såväl persondatorer som i smarttelefoner och på surfplattor? Är det viktigt för lärarna att undervisa om webbsajter med öppna standarder som CSS? Lär man ut hur man skapar interaktivt innehåll? Är lärarna intresserade av att lära ut hur man publicerar webbapplikationer och utvecklar mobila appar? Tycker era studerande och lärare att det är svårt att klara deadlines och behöver de bli ännu produktivare? CS6 Design & Web Premium är den branschledande verktygslådan som innehåller Adobe Dreamweaver. Använd Design & Web Premium Edition för redigering av innehåll med HTML, CSS och jquery Mobile och skapa material för olika plattformar inklusive Android, Apple ios och Adobe AIR. I Dreamweaver CS6 är det enklare och snabbare än någonsin att skapa standardbaserade CSS-webbplatser. CS6 Design & Web Premium har en komplett uppsättning verktyg för att snabbt utforma interaktivt innehåll. Designa spännande webbupplevelser och spel med Adobe Flash Professional CS6 och ta fram applikationer med Adobe Flash Builder.6 Premium Edition. Med CS6 Design & Web Premium kan man leverera webbinnehåll och applikationer nästan var som helst för webbläsare, de flesta mobila enheter samt fristående applikationer med Adobe AIR runtime. Inbyggt 6-bitars stöd i komponenter som Adobe Photoshop och Adobe Illustrator ger snabbare prestanda med stora, komplexa filer. Nya Adobe Mercury Graphics Engine i Photoshop CS6 gör att vissa moment går upp till 000 gånger snabbare. Tips! Utbildningsresurser finns på där finns kostnadsfria kursplaner för video, {certifieringsprogram och Adobe Education Exchange (på engelska). 6

7 Adobe Creative Suite 6 Design Standard skäl att ringa: Utbildningsinstitutioner som utbildar i trycksaksframställning Ger ni kurser i trycksaksframställning och grafisk formgivning? Skulle era elever och lärare vilja jobba snabbare med stora Photoshop-bilder och Illustrator-grafik? Skulle man vilja ta fram material för nya enheter som ipad och andra surfplattor utan att behöva skriva kod? Vill ni hjälpa studenterna lära sig att arbeta under press och slutföra projekten snabbare och effektivare, precis som i verkligheten? Söker era studerande och lärare nya tekniker med vilka de kan göra helt nya saker? CS6 Design Standard innehåller nya versioner av Adobe Photoshop, Illustrator och InDesign plus nya funktioner för framtagning av grafisk form med tajta deadlines. Snabba upp arbetsmomenten och bearbeta stora, komplexa filer utan att tappa farten tack vare nya Adobe Mercury Graphics Engine i Photoshop och Adobe Mercury Performance System i Illustrator. I Adobe InDesign kan man ta fram eleganta e-böcker* och multimediala publikationer för ipad och andra surfplattor. Anpassa layouterna effektivt för olika tryck- och skärmstorlekar med bibehållen exakt kontroll över design och typografi. Design Standard har över 00 nya funktioner och förbättringar som kan minska tiden för repetitiva produktionsmoment. Funktionen Spara i bakgrunden i Photoshop sparar automatiskt ändringar medan man arbetar för att förhindra dataförluster vid oväntade datorstopp. Med direktredigeringspaneler i Illustrator kan man effektivt redigera lager, färgrutor, penslar och med mera i panelerna utan mellanliggande dialogrutor. Och med alternativa layouter i InDesign kan man effektivt hantera flera layouter baserat på samma innehåll. Skapa enkelt vektormönster med osynliga skarvar i Illustrator, redigera video i Photoshop och skapa snabbt slående fotografiska oskärpeeffekter i Photoshop. CS6 har många bra nya funktioner som kommer att hjälpa studenter och lärare ge sina nya projekt en helt ny touche. * InDesign använder EPUB - och HTML-kod för att skapa e-böcker med ljud, film och andra avancerade funktioner. EPUB - och HTML-presentation, medieuppspelning och double-byte-tecken (som japanska, kinesiska och koreanska) stöds kanske inte av alla enheter, webbläsare eller EPUB-läsare. 7

8 Adobe Creative Suite 6 Production Premium skäl att ringa: Utbildningsinstitutioner som utbildar i multimedie-, film- och videoredigering Skulle en mätbar förbättring av videoprestanda kunna påverka undervisningen? Använder ni bandfria kameror eller filmklipp från systemkameror i kurserna? Skulle era studerande och lärare ha glädje av ett effektivare och produktivare videoarbetsflöde? Behöver era studerande och lärare ett bättre sätt att hantera och distribuera video- och multimediematerial? Använder studenter och lärare annan programvara för videoredigering och blir frustrerade av avsaknaden av professionella funktioner? Med Adobe Premiere Pro CS kan man arbeta betydligt snabbare tack vare revolutionerande inbyggda 6-bitars GPU-accelererade Adobe Mercury Playback Engine. Detta spara flera dagars produktionstid. CS6 Production Premium ger en oöverträffat bandfritt arbetsflöde ingen omkodning och ingen rewrapping av filformat med stöd för formaten Red, DPX, Sony XDCAM, XDCAM 0, XDCAM EX och XDCAM HD, Panasonic P, DVCPRO HD, AVCHD, AVC-Intra samt filmklipp från systemkameror. CS6 Production Premium ger redigering i toppklass och har verktyg för rörlig grafik, montage, loggning, färg, ljud och design med vilka man arbetar effektivare. Varje komponent har ett välbekant användargränssnitt som kan spara tid tack vare djupgående integration, samredigering och minskning av mellanrendering. CS6 Production Premium har det kraftfullaste stödet för metadata i branschen. Detta underlättar hantering och arkivering av multimedia och är viktigt när det gäller distributionen av material till olika slags skärmar. Adobe verkar på den professionella videomarknaden och fortsätter att investera i CS6 Production Premium. Adobe tillhandahåller också resurser för att underlätta bytet av programvara: utbildningsvideor, självstudiekurser med mera. Titta på där finns mer information om hur man går över till Tips! Premiere. Utbildningsresurser finns på där finns { kostnadsfria kursplaner för video, certifieringsprogram och Adobe Education Exchange (på engelska). 8

9 Vilken utgåva av CS6 passar bäst? KOMPONENT För grafisk design, trycksaksproduktion och digital publicering DESIGN STAN- DARD Utgåvor av Adobe Creative Suite 6 För tryck, webben och mobilt innehåll och utformning och utveckling av multimediala webbplatser För videoredigering och -produktion, TV-sändningar, rörlig grafik och visuella effekter För framtida yrkesarbete DESIGN & WEB PREMIUM PRODUCTION PREMIUM MASTER COLLECTION Adobe Photoshop CS6 Extended Adobe Photoshop CS6 Adobe Illustrator CS6 Adobe InDesign CS6 Adobe Acrobat X Pro Adobe Dreamweaver CS6 Adobe Flash Professional CS6 Adobe Fireworks CS6 Adobe Premiere Pro CS6 Adobe After Effects CS6 Adobe Audition CS6 SpeedGrade CS6 CS6 Adobe Prelude CS6 Adobe Encore CS6 9

10 Länkar Beskrivning Adobe Education Exchange Länk Adobe.com Licensinformation Självstudiekurser och utbildning Läs mer om Adobe Creative Suite-utgåvorna Läs mer om Design Standard Läs mer om Design & Web Premium Läs mer om Production Premium Läs mer om Master Collection Creative Suite IT-resurser Adobe Systems Nordic AB Box 7, 6 9 Kista, Sverige Adobe, the Adobe logo, Acrobat, Adobe AIR, Adobe Audition, Adobe Premiere, After Effects, AIR, Creative Suite, Dreamweaver, Encore, Fireworks, Flash, Flash Builder, Illustrator, InDesign, Photoshop, Prelude, and SpeedGrade are either registered trademarks or trademarks of Adobe Systems Incorporated in the United States and/or other countries. Apple, Mac OS, and Snow Leopard are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. Android is a trademark of Google Inc. Microsoft and Windows are either registered trademarks or trademarks of Microsoft Corporation in the United States and/or other countries. All other trademarks are the property of their respective owners. 0 Adobe Systems Incorporated. All rights reserved / 0

Adobe Fireworks CS6. Följande text kan användas på webbplatser, i kataloger, annonser och annat marknadsföringsmaterial för Adobe Fireworks CS6.

Adobe Fireworks CS6. Följande text kan användas på webbplatser, i kataloger, annonser och annat marknadsföringsmaterial för Adobe Fireworks CS6. Adobe Fireworks CS6 Marketing Copy för Channel Partners Adobe Fireworks CS6 Följande text kan användas på webbplatser, i kataloger, annonser och annat marknadsföringsmaterial för Adobe Fireworks CS6. HUR

Läs mer

Adobe Flash Professional CS6

Adobe Flash Professional CS6 Adobe Flash Professional CS6 Marketing Copy för Channel Partners Adobe Flash Professional CS6 Följande text kan användas på webbplatser, i kataloger, annonser och annat marknadsföringsmaterial för Flash

Läs mer

Adobe Creative Suite 6 Master Collection

Adobe Creative Suite 6 Master Collection Adobe Creative Suite 6 Master Collection Marketing Copy för Channel Partners Adobe Creative Suite 6 Master Collection Följande texter kan användas i reklam, kataloger och annat marknadsföringsmaterial

Läs mer

Adobe Creative Suite 5 Design Standard

Adobe Creative Suite 5 Design Standard Adobe Creative Suite 5 Design Standard Channel Copy Adobe Creative Suite 5 Design Standard Följande texter kan användas i reklam, kataloger och annat marknadsföringsmaterial för Adobe Creative Suite CS5

Läs mer

Adobe Education Enterprise Agreement (EEA)

Adobe Education Enterprise Agreement (EEA) Adobe Education Enterprise Agreement frågor och svar Adobe Education Enterprise Agreement (EEA) Vad är Adobe Education Enterprise Agreement-programmet (EEA)? EEA är ett ett- eller tvåårigt program för

Läs mer

Adobe Illustrator CS6

Adobe Illustrator CS6 Adobe Illustrator CS6 Marketing Copy för Channel Partners Adobe Illustrator CS6 Följande text kan användas på webbplatser, i kataloger, annonser och annat marknadsföringsmaterial för Adobe Illustrator

Läs mer

Adobe Application Manager Enterprise Edition version 3.0

Adobe Application Manager Enterprise Edition version 3.0 Adobe Application Manager Enterprise Edition version 3.0 Dokumentversion 3.0 Dokumentdatum: maj 2012 Adobe Application Manager Enterprise Edition version 3.0 I det här dokumentet: Inledning Nyheter och

Läs mer

P r i s u p p g i f t e r

P r i s u p p g i f t e r P r i s u p p g i f t e r Grafisk produktion -datum enligt hemsida eller överrenskommelse Uppdatering AdobeCS, 1dag InDesign grund, 2dgr InDesign steg2, 1dag InDesign automatisera, spara tid 1dag InDesign

Läs mer

Adobe Creative Suite 5 Design Premium

Adobe Creative Suite 5 Design Premium Adobe Creative Suite 5 Design Premium Channel Copy Adobe Creative Suite 5 Design Premium Följande texter kan användas i reklam, kataloger och annat marknadsföringsmaterial för Adobe Creative Suite 5 Design

Läs mer

Viktigt om Adobe Creative Suite 5.5 Dreamweaver

Viktigt om Adobe Creative Suite 5.5 Dreamweaver Viktigt om Adobe Creative Suite 5.5 Dreamweaver Välkommen till Dreamweaver. Det här dokumentet innehåller den senaste produktinformationen, uppdateringar och felsökningstips som inte ingår i dokumentationen

Läs mer

Hej! Min uppdaterade portfolio finns online på www.lindebrand.com. alindebrand@gmail.com +46 70 54 70 052 www.lindebrand.com

Hej! Min uppdaterade portfolio finns online på www.lindebrand.com. alindebrand@gmail.com +46 70 54 70 052 www.lindebrand.com Curriculum Vitae Hej! Jag heter Alexander Lindebrand och jag kallar mig ett kreativt allt-i-allo. Jag jobbar främst med grafisk design, webbdesign och fotografering men jag har erfarenhet i de flesta digitalt

Läs mer

P r i s u p p g i f t e r

P r i s u p p g i f t e r P r i s u p p g i f t e r Grafisk produktion -datum enligt hemsida eller överrenskommelse Uppdatering AdobeCS4/ CS5, 1dag InDesign grund, 2dgr InDesign steg2, 2dgr InDesign automatisera, spara tid 1dag

Läs mer

Adobe Creative Suite 6 Design & Web Premium

Adobe Creative Suite 6 Design & Web Premium Adobe Creative Suite 6 Design & Web Premium Marketing Copy för Channel Partners Adobe Creative Suite 6 Design & Web Premium Följande texter kan användas i reklam, kataloger och annat marknadsmaterial för

Läs mer

Vi är ett passionerat utbildningsföretag som har förmågan och viljan att lyckas med ert utbildnings- och utvecklingsprojekt

Vi är ett passionerat utbildningsföretag som har förmågan och viljan att lyckas med ert utbildnings- och utvecklingsprojekt Vi är ett passionerat utbildningsföretag som har förmågan och viljan att lyckas med ert utbildnings- och utvecklingsprojekt Vi bygger goda relationer med alla som berörs av vår verksamhet på effektivitet

Läs mer

Adobe Creative Suite 5.5 Application Manager Enterprise Edition

Adobe Creative Suite 5.5 Application Manager Enterprise Edition Adobe Creative Suite 5.5 Application Manager Enterprise Edition Välkommen till Adobe Creative Suite 5.5 Adobe Application Manager Enterprise Edition. Nyheter och ändringar i den här utgåvan Komponenter

Läs mer

Adobe Creative Suite 6 Production Premium

Adobe Creative Suite 6 Production Premium Adobe Creative Suite 6 Production Premium Marketing Copy för Channel Partners Adobe Creative Suite 6 Production Premium Följande texter kan användas i reklam, kataloger och annat marknadsföringsmaterial

Läs mer

Adobe Creative Suite 6 Design Standard

Adobe Creative Suite 6 Design Standard Adobe Creative Suite 6 Design Standard Marketing Copy för Channel Partners Adobe Creative Suite 6 Design Standard Följande texter kan användas i reklam, kataloger och annat marknadsmaterial för Adobe Creative

Läs mer

Förbättra samarbetet med hjälp av Adobe Acrobat X, Microsoft SharePoint och Microsoft Office

Förbättra samarbetet med hjälp av Adobe Acrobat X, Microsoft SharePoint och Microsoft Office Förbättra samarbetet med hjälp av Adobe Acrobat X, Microsoft SharePoint och Microsoft Office Snabba upp granskningarundorna genom att integrera PDF-baserade arbetsflöden i SharePoint- och Office-plattformen

Läs mer

Mediaverktyg. Grafik. Video. Ljud. Animationer. Strömmande media. Webb

Mediaverktyg. Grafik. Video. Ljud. Animationer. Strömmande media. Webb Mediaverktyg Grafik Video Ljud Animationer Strömmande media Webb Björn Thuresson November 2003 1 Följande lista är inte heltäckande, men ger exempel på relevanta, användbara och spridda datorverktyg för

Läs mer

Vi är en passionerad utbildningsbyrå som har förmågan och viljan att lyckas med ert utbildnings- och utvecklingsprojekt

Vi är en passionerad utbildningsbyrå som har förmågan och viljan att lyckas med ert utbildnings- och utvecklingsprojekt Vi är en passionerad utbildningsbyrå som har förmågan och viljan att lyckas med ert utbildnings- och utvecklingsprojekt Vi bygger goda relationer med alla som berörs av vår verksamhet på effektivitet och

Läs mer

Adobe Application Manager Enterprise Edition version 2.1

Adobe Application Manager Enterprise Edition version 2.1 Adobe Application Manager Enterprise Edition version 2.1 Dokumentversion 2.2 Dokumentdatum: oktober 2011 Adobe Application Manager Enterprise Edition version 2.1 Välkommen till Adobe Application Manager

Läs mer

Adobe Premiere Pro CS6

Adobe Premiere Pro CS6 Adobe Premiere Pro CS6 Marketing Copy för Channel Partners Adobe Premiere Pro CS6 Följande text kan användas på webbplatser, i kataloger, annonser och annat marknadsföringsmaterial för programvaran Adobe

Läs mer

ADOBE PROVISIONING TOOLKIT ENTERPRISE EDITION TEKNISK INFORMATION

ADOBE PROVISIONING TOOLKIT ENTERPRISE EDITION TEKNISK INFORMATION ADOBE PROVISIONING TOOLKIT ENTERPRISE EDITION TEKNISK INFORMATION Dokumentversion 4.0 maj 2012 2012 Adobe Systems Incorporated. All rights reserved. Teknisk information för Adobe Provisioning Toolkit Enterprise

Läs mer

Adobe InDesign CS6. Följande text kan användas på webbplatser, i kataloger, annonser och annat marknadsmaterial för Adobe InDesign CS6.

Adobe InDesign CS6. Följande text kan användas på webbplatser, i kataloger, annonser och annat marknadsmaterial för Adobe InDesign CS6. Adobe InDesign CS6 Marketing Copy för Channel Partners Adobe InDesign CS6 Följande text kan användas på webbplatser, i kataloger, annonser och annat marknadsmaterial för Adobe InDesign CS6. SÅ HÄR ANVÄNDER

Läs mer

Du hittar programmet här på Högskolan Dalarnas webb: http://www.du.se/gd

Du hittar programmet här på Högskolan Dalarnas webb: http://www.du.se/gd Du hittar programmet här på Högskolan Dalarnas webb: http://www.du.se/gd 1 Petter Kolseth Högskolan Dalarna, Grafisk Teknologi pkl@du.se och nsieme consulting, Norra Järnvägsgatan 7 petter@nsieme.se 79135

Läs mer

ADOBE CREATIVE SUITE 5.5 DISTRIBUTION KOMPONENTREFERENS

ADOBE CREATIVE SUITE 5.5 DISTRIBUTION KOMPONENTREFERENS ADOBE CREATIVE SUITE 5.5 DISTRIBUTION KOMPONENTREFERENS Distribution av Adobe Creative Suite 5.5 2011 Adobe Systems Incorporated and its licensors. All rights reserved. Adobe Creative Suite 5.5 Deployment

Läs mer

P L A Y. Adobe Produktguide. Adobe Photoshop Elements 4.0 Adobe Premiere Elements 2.0

P L A Y. Adobe Produktguide. Adobe Photoshop Elements 4.0 Adobe Premiere Elements 2.0 P L A Y Adobe Produktguide Adobe Photoshop Elements 4.0 Adobe Premiere Elements 2.0 Svensk programvara med svenska instruktioner! Ny version Adobe Photoshop Elements 4.0 Allt du behöver för att redigera,

Läs mer

Teknikprogrammet, inriktning informations- och medieteknik

Teknikprogrammet, inriktning informations- och medieteknik Teknikprogrammet, inriktning informations- och medieteknik Varför välja oss? Kursplan Presentation av våra datatekniska kurser Eftersom företag mycket sällan anställer gymnasieelever (de vill att ni ska

Läs mer

ADOBE APPLICATION MANAGER ENTERPRISE EDITION TEKNISK INFORMATION INSTALLERA OCH KONFIGURERA UNDANTAGSNYTTOLASTER

ADOBE APPLICATION MANAGER ENTERPRISE EDITION TEKNISK INFORMATION INSTALLERA OCH KONFIGURERA UNDANTAGSNYTTOLASTER ADOBE APPLICATION MANAGER ENTERPRISE EDITION TEKNISK INFORMATION INSTALLERA OCH KONFIGURERA UNDANTAGSNYTTOLASTER Dokumentversion 3.0 Maj 2012 2012 Adobe Systems Incorporated and its licensors. All rights

Läs mer

Adobe Creative Cloud Malin Johansson Partner Ansvarig. 2013 Adobe Systems Incorporated. All Rights Reserved.

Adobe Creative Cloud Malin Johansson Partner Ansvarig. 2013 Adobe Systems Incorporated. All Rights Reserved. Adobe Creative Cloud Malin Johansson Partner Ansvarig 1 Agenda Adobe s Partnerprogram Adobe Creative Cloud Vårt framtida licensprogram Value Incentive Plan (VIP) Sälj- & Marknadsaktiviteter 2 Adobes Partnerprogram

Läs mer

Adobe Audition CS6. Förstklassigt ljud ADOBE AUDITION CS6 AU3 CS5.5 CS6. Adobe Audition CS6 Versionsjämförelse LJUDREDIGERING OCH FLERSPÅRSMIXNING

Adobe Audition CS6. Förstklassigt ljud ADOBE AUDITION CS6 AU3 CS5.5 CS6. Adobe Audition CS6 Versionsjämförelse LJUDREDIGERING OCH FLERSPÅRSMIXNING Adobe Audition CS6 Versionsjämförelse Adobe Audition CS6 Förstklassigt ljud ADOBE AUDITION CS6 AU3 CS5.5 CS6 LJUDREDIGERING OCH FLERSPÅRSMIXNING Optimering för flera kärnor/processorer Media Browser med

Läs mer

Office 365. www.koneo.se. Du har tillgång till Office överallt. Verktyg för professionella. Verktyg för samarbete. Enkel installation och hantering

Office 365. www.koneo.se. Du har tillgång till Office överallt. Verktyg för professionella. Verktyg för samarbete. Enkel installation och hantering 1 (5) Office 365 Du har tillgång till Office överallt Oavsett om du arbetar på ditt kontor eller är ute på uppdrag, har du tillgång till en uppsättning välbekanta, professionella produktivitetsverktyg.

Läs mer

IMPLEMENTERING AV PROGRAMVARUMÄRKNING I ADOBE-PRODUKTER TEKNISK INFORMATION

IMPLEMENTERING AV PROGRAMVARUMÄRKNING I ADOBE-PRODUKTER TEKNISK INFORMATION IMPLEMENTERING AV PROGRAMVARUMÄRKNING I ADOBE-PRODUKTER TEKNISK INFORMATION 2011 Adobe Systems Incorporated. All rights reserved. Software Tag Implementation in Adobe Products Tech Note Adobe, the Adobe

Läs mer

Trådlös enkelhet, musikalisk känsla. ADDON T-Series

Trådlös enkelhet, musikalisk känsla. ADDON T-Series Trådlös enkelhet, musikalisk känsla ADDON T-Series Spela all din musik trådlöst Spela vad du vill från var du vill. Det spelar ingen roll om du använder ios, Android, Windows Phone eller Mac/PC. Addon

Läs mer

Digitalisering Offentlig sektor. Från tryckt till. digital publikation. FRÅN INTRODUKTION OCH ÖVERSIKT TILL STRATEGI OCH CHECKLISTA.

Digitalisering Offentlig sektor. Från tryckt till. digital publikation. FRÅN INTRODUKTION OCH ÖVERSIKT TILL STRATEGI OCH CHECKLISTA. Från tryckt till Digitalisering Offentlig sektor digital publikation. FRÅN INTRODUKTION OCH ÖVERSIKT TILL STRATEGI OCH CHECKLISTA. 1 Gör inte en digital trycksak Hej! NÄR DU SKA GÅ FRÅN TRYCKTA TILL DIGITALA

Läs mer

Systemkrav Tekis-Bilflytt 1.3

Systemkrav Tekis-Bilflytt 1.3 Systemkrav 1. Systemkrav Systemkrav 2015-06-09 2 (8) Systemkrav 1. Dokumentet beskriver de krav som systemet ställer på maskinvara och programvara i de servrar och klientdatorer som ska användas för systemet.

Läs mer

Adobe Acrobat 7.0. Få jobbet gjort med kraftfulla intelligenta dokument

Adobe Acrobat 7.0. Få jobbet gjort med kraftfulla intelligenta dokument Adobe Acrobat 7.0 Få jobbet gjort med kraftfulla intelligenta dokument Adobe Acrobat 7.0 Professional Adobe Acrobat 7.0 Standard Adobe Acrobat Elements Adobe Acrobat 7.0 Programmen i Adobe Acrobat-familjen

Läs mer

Mobile First Video on demand och livesändningar på Internet. Juni 2012

Mobile First Video on demand och livesändningar på Internet. Juni 2012 Mobile First Video on demand och livesändningar på Internet Juni 2012 1 Om detta dokument Marknaden och tekniken kring film (video on demand och livesändningar) på Internet utvecklas blixtsnabbt. Video

Läs mer

Hur man införskaffar e-böcker till Reader

Hur man införskaffar e-böcker till Reader Hur man införskaffar e-böcker till Reader 2010 Sony Corporation 4-259-024-11(1) Hämta e-böcker Hämta e-böcker e-bokhandel Reader Library-programvara Läsare Med programvaran Sony Reader Library (Reader

Läs mer

Det svåra är att komma fram till idén

Det svåra är att komma fram till idén Det svåra är att komma fram till idén En bra idé kan väcka dig när som helst. Skriv ner den och hoppas den är lika bra i morgon bitti. Förverkliga dina idéer Bakom varje riktigt bra idé ligger några ögonblick

Läs mer

Hi-Fi Prototyping + laborationsgenomgång & verktyg

Hi-Fi Prototyping + laborationsgenomgång & verktyg Hi-Fi Prototyping + laborationsgenomgång & verktyg Karin Fahlquist 2015 Frågor att besvara Vad innebär prototyping? Vad är speciellt med hi-fi prototyping? Hur kan man använda dem? Hur väljer man nivå

Läs mer

ATT ARBETA MED VEKTORGRAFIK

ATT ARBETA MED VEKTORGRAFIK ATT ARBETA MED VEKTORGRAFIK Helene Brogeland Vektorgrafik och animation VT 2014 2014-04-29 Inledning Före aktuell kurs hade jag bara en vag uppfattning av innebörden av vektorgrafik och hade aldrig jobbat

Läs mer

Systemkrav Bilflytt 1.3

Systemkrav Bilflytt 1.3 Systemkrav 1.3 Systemkrav Systemkrav 2016-11-22 2 (9) Systemkrav 1.3 Dokumentet beskriver de krav som systemet ställer på maskinvara och programvara i de servrar och klientdatorer som ska användas för

Läs mer

Utbildningar vintern/våren 2011

Utbildningar vintern/våren 2011 Adobe Creative Suite Utbildningar vintern/våren 2011 Kurser InDesign grunder...2 InDesign fördjupning...3 InDesign nyheter i CS5... 4 Photoshop CS5 Grunder...5 Photoshop CS5 Effektivisering... 6 Photoshop

Läs mer

PUBLICERINGSNOTISER TRIMBLE ACCESS SOFTWARE. Version 2013.41 Revidering A December 2013

PUBLICERINGSNOTISER TRIMBLE ACCESS SOFTWARE. Version 2013.41 Revidering A December 2013 PUBLICERINGSNOTISER TRIMBLE ACCESS SOFTWARE 1 Version 2013.41 Revidering A December 2013 Legal Information Trimble Navigation Limited Engineering Construction Group 935 Stewart Drive Sunnyvale, California

Läs mer

Systemkrav Bilflytt 1.4

Systemkrav Bilflytt 1.4 Systemkrav 1.4 Systemkrav 2018-08-28 2 (9) Systemkrav 1.4 Dokumentet beskriver de krav som systemet ställer på maskinvara och programvara i de servrar och klientdatorer som ska användas för systemet. Nedan

Läs mer

Versioner och språk. ComAround Zero 2013-09-16

Versioner och språk. ComAround Zero 2013-09-16 Versioner och språk ComAround Zero 2013-09-16 Guider Office 2013 2013 2013 2013 2013 One Note 2013 SharePoint 2013 Office 2010 Introduktion till Office 2010 Introduktion till 2010 Web App 2010 2010 2010

Läs mer

Pressmeddelande. NewFormat AB annonserar nyheter för publicering, print och förpackning

Pressmeddelande. NewFormat AB annonserar nyheter för publicering, print och förpackning NewFormat AB annonserar nyheter för publicering, print och förpackning Twixl Publisher för skolor upplevelserik digital innehållspublicering i klassrumsmiljö Kontaktperson: Kent Åberg +46 (0)70 631 53

Läs mer

Mac OS X. Video. Layout. Bild. Vektorgrafik. Webb PDF. s to c k h o l m g öt e b o r g m a l m ö lu n d vä s t e r å s vä x j ö

Mac OS X. Video. Layout. Bild. Vektorgrafik. Webb PDF. s to c k h o l m g öt e b o r g m a l m ö lu n d vä s t e r å s vä x j ö Mac OS X Video Layout Bild Vektorgrafik Webb PDF s to c k h o l m g öt e b o r g m a l m ö lu n d vä s t e r å s vä x j ö hur mycket man än satsar på tekniska lösningar så är det ändå personalens samlade

Läs mer

Apple MacBook Pro 13" Dual-Core i5 2.4GHz, 4GB ramminne 500GB hårddisk, HD Graphics, SuperDrive Vikt 2 kg

Apple MacBook Pro 13 Dual-Core i5 2.4GHz, 4GB ramminne 500GB hårddisk, HD Graphics, SuperDrive Vikt 2 kg Vi levererar alltid körklara datorer = Apple MacBook Pro 13" Dual-Core i5 2.4GHz, 4GB ramminne 500GB hårddisk, HD Graphics, SuperDrive Vikt 2 kg Se TV i din dator TV Tuner Stick for DVB-T (terrestrial)

Läs mer

Världskulturmuseerna / Medieproducent, grafiker och fotograf 2008-2013

Världskulturmuseerna / Medieproducent, grafiker och fotograf 2008-2013 ARBETSLIV Världskulturmuseerna / Medieproducent, grafiker och fotograf 2008-2013 Jag har arbetat för Världskulturmuseerna (Etnografiska museet, Medelhavsmuseet, Östasiatiska museet och Världskulturmuseet)

Läs mer

Infomakers epaper: Lyfter fram din publikation på ios, Android och desktop.

Infomakers epaper: Lyfter fram din publikation på ios, Android och desktop. : Lyfter fram din publikation på ios, Android och desktop. Med kan du skapa digitala, interaktiva, versioner av din printutgåva. epapers lösningen hjälper dig att nå fler läsare, stärka dina kundrelationer

Läs mer

Undervisningen i ämnet webbutveckling ska ge eleverna förutsättningar att utveckla följande:

Undervisningen i ämnet webbutveckling ska ge eleverna förutsättningar att utveckla följande: WEBBUTVECKLING Ämnet webbutveckling behandlar de tekniker som används för att presentera och bearbeta information i webbläsaren samt utifrån dessa tekniker skapa och vidareutveckla statiska och dynamiska

Läs mer

Version Namn Datum Beskrivning 1.0 Förutsättningar Vitec Ekonomi 1.1 Marie Justering för krav på Windows Server

Version Namn Datum Beskrivning 1.0 Förutsättningar Vitec Ekonomi 1.1 Marie Justering för krav på Windows Server Version Namn Datum Beskrivning 1.0 Förutsättningar Vitec Ekonomi 1.1 Marie 2017-03-09 Justering för krav på Windows Server 2012 1.2 Micke 2017-04-07 Vitec Ekonomi från x.60 kräver IIS 8 och websocket.

Läs mer

Möt nya Windows. Vacker. Snabb. Dynamisk.

Möt nya Windows. Vacker. Snabb. Dynamisk. Möt nya Windows. Vacker. Snabb. Dynamisk. Möt de nya utgåvorna...4 Tre sätt att köpa Windows...10 Uppgradering på en befintlig dator...12 Navigera i Windows 8...14 Sälja in Windows 8...18 Möt Windows 8.

Läs mer

Kursplan. Grafisk design video webb 2017/18

Kursplan. Grafisk design video webb 2017/18 Kursplan Grafisk design video webb 2017/18 Copywriting för webb och print Kursen är främst ett färdighetsämne med olika övningar muntligt och skriftligt., Retorik Grunder i klassisk retorik som är kopplade

Läs mer

Mitt namn är André Aznar och jag är en kille som på 33 år gammal och arbetar som grafisk designer.

Mitt namn är André Aznar och jag är en kille som på 33 år gammal och arbetar som grafisk designer. CV 750414-5033 1 [ 6 ] Mitt namn är André Aznar och jag är en kille som på 33 år gammal och arbetar som grafisk designer. Nu bor jag i Göteborg och jobbar på Boardstore Sverige AB, en webbshop med inriktning

Läs mer

Arbetslivserfarenhet. Utbildning AKTUELLA ROLLER KOMPETENSER SPRÅK BRANSCHER. KONSULTPROFIL/KONSULENTPROFIL Andreas Blackne

Arbetslivserfarenhet. Utbildning AKTUELLA ROLLER KOMPETENSER SPRÅK BRANSCHER. KONSULTPROFIL/KONSULENTPROFIL Andreas Blackne KONSULTPROFIL/KONSULENTPROFIL Andreas Blackne Andreas har hjälpt över 100 myndigheter, organisationer och företag att förbättra användbarheten och tillgängligheten på sina webbplatser, intranät eller system.

Läs mer

Innehållsförteckning Sida 3 Om IT-Högskolan Sida 4-5.NET-utvecklare Sida 6-7 Applikationsutvecklare till iphone och Android Sida 8-9 Mjukvarutestare

Innehållsförteckning Sida 3 Om IT-Högskolan Sida 4-5.NET-utvecklare Sida 6-7 Applikationsutvecklare till iphone och Android Sida 8-9 Mjukvarutestare YH-utbildningar 2016 Innehållsförteckning Sida 3 Om IT-Högskolan Sida 4-5.NET-utvecklare Sida 6-7 Applikationsutvecklare till iphone och Android Sida 8-9 Mjukvarutestare Sida 10-11 Webbutvecklare CMS 2

Läs mer

Krav och riktlinjer för applikationsutveckling

Krav och riktlinjer för applikationsutveckling Svenska Filminstitutet Box 27126, 102 52 Stockholm Besök: Filmhuset, Borgvägen 1 Telefon: 08-665 11 00 Fax: 08-661 18 20 www.sfi.se BILAGA till Branschstandard Tillgänglig Bio 2015-03-25 Krav och riktlinjer

Läs mer

Adobe Reader och Adobe Acrobat tar PDF-säkerheten till en ny nivå Acrobat X Family höjer ribban

Adobe Reader och Adobe Acrobat tar PDF-säkerheten till en ny nivå Acrobat X Family höjer ribban Adobe Security White Paper De nya säkerhetsfunktionerna i Adobe Reader X och Adobe Acrobat X hjälper till att minska riskerna med PDF-baserad skadlig kod. Adobe Reader och Adobe Acrobat tar PDF-säkerheten

Läs mer

Lumia med Windows Phone

Lumia med Windows Phone Lumia med Windows Phone microsoft.com/sv-se/mobile/business/lumia-for-business/lumia/ 103328+103329_Lumia-Brochure+10reasons_swe.indd 1 26.11.2014 10.34 Office 365 i telefonen Ge dina anställda tillgång

Läs mer

FileMaker Pro 11. Köra FileMaker Pro 11 på Citrix XenApp

FileMaker Pro 11. Köra FileMaker Pro 11 på Citrix XenApp FileMaker Pro 11 Köra FileMaker Pro 11 på Citrix XenApp 2007 2010 FileMaker, Inc. Med ensamrätt. FileMaker, Inc. 5201 Patrick Henry Drive Santa Clara, Kalifornien 95054, USA FileMaker är ett varumärke

Läs mer

Personalisering med artificiell intelligens.

Personalisering med artificiell intelligens. Personalisering med artificiell intelligens. förbättrar hastighet och avkastning för test med maskininlärning och Adobe Sensei. Med Adobe Sensei blir våra digitala åtgärder snabbare och intelligentare

Läs mer

Tangentbord och möss Programvara för PC och Mac. Produktguide. konsument

Tangentbord och möss Programvara för PC och Mac. Produktguide. konsument Tangentbord och möss Programvara för PC och Mac Produktguide konsument Optiska möss Precision och design som håller länge Optical Mouse Blue Optisk mus i läcker färgsättning. 2 programmerbara knappar och

Läs mer

Ordbehandling på ipad

Ordbehandling på ipad Ordbehandling på ipad fixar dokumenten 7 Lägg till grafik och bilder 7 Exportera filer som alla kan läsa 7 Samarbeta via molnet Så kommer du igång med för ios Ordbehandling på din ipad, är det möjligt?

Läs mer

Adobe Photoshop CS6 Extended

Adobe Photoshop CS6 Extended Adobe Photoshop CS6 Extended Marketing Copy för Channel Partners Adobe Photoshop CS6 Extended Följande text kan användas på webbplatser, i kataloger, annonser och annat marknadsföringsmaterial för Adobe

Läs mer

Logitech Webcam C930e Setup Guide. Logitech for Business

Logitech Webcam C930e Setup Guide. Logitech for Business Logitech Webcam C930e Setup Guide Logitech for Business Logitech Webcam C930e Contents Svenska................ 38 www.logitech.com/support...........................83 2 Logitech for Business Logitech

Läs mer

Skapa PowerPoint-presentation

Skapa PowerPoint-presentation Denna manual avser att visa hur du med PowerPoint kan: använda befintliga mallar ordna text i dispositionsnivåer infoga bilder i presentationer infoga ljudfiler i presentationen Manualen avser att visa

Läs mer

OUTSOURCING PAKETERINGSKURS. Fördelar med outsourcing:

OUTSOURCING PAKETERINGSKURS. Fördelar med outsourcing: PROGRAMPAKETERING Vi sköter alla slags paketering av applikation: MSi, App-V och Thinapp. Vi packar i genomsnitt mer än 6 000 paket om året, vilket gör oss till ett av Danmarks största paketeringsföretag.

Läs mer

Bygga kurser för mobila enheter

Bygga kurser för mobila enheter Bygga kurser för mobila enheter NETCOMPETENCE 2017-10-30 Innehåll Inledning... 2 Om Responsive Design och Adaptive Design... 3 Responsive Design... 3 Adaptive Design... 3 Exempel... 4 Tips och rekommendationer...

Läs mer

Interaktiva applikationer för dator (WPF) och web (Silverlight) Grafisk utvecklingsmiljö. Hela produktioner: design, layout, animationer, skins, etc.

Interaktiva applikationer för dator (WPF) och web (Silverlight) Grafisk utvecklingsmiljö. Hela produktioner: design, layout, animationer, skins, etc. Microsoft Expression Blend + Sketch Flow Microsoft Expression Blend + Sketch Flow Grafisk utvecklingsmiljö Interaktiva applikationer för dator (WPF) och web (Silverlight) Färdiga byggstenar Hela produktioner:

Läs mer

CV2014 WYNONA EKESRYD

CV2014 WYNONA EKESRYD PERSONUPPGIFTER Jag heter Wynona Ekesryd och är 40+. Då IT är i ständig utveckling har jag lång erfarenhet och utmaningar för mig är tillfredsställande. Jag har arbetat med IT de senaste 20 åren och har

Läs mer

Tips på appar för planering med bilder

Tips på appar för planering med bilder StoCKK Stockholm Center för Kommunikativt och Kognitivt stöd Tips på appar för planering med bilder Ett urval av appar för kalender, schema, dagbok, steg-för-steginstruktion Juni 2017 Innehåll Kalendrar...

Läs mer

Tips på webbsidor med enkla spel för dator

Tips på webbsidor med enkla spel för dator Tips på webbsidor med enkla spel för dator September 2019 Innehåll Papunet... 3 HelpKidzLearn... 3 Anpassad YouTube (Accessible YouTube)... 4 Shiny Learning... 4 SENSwitcher... 5 SENict Resources... 5

Läs mer

Förenkla leveransen av nästa generations kundupplevelse. PureConnect

Förenkla leveransen av nästa generations kundupplevelse. PureConnect Förenkla leveransen av nästa generations kundupplevelse PureConnect Förenkla och säkerställ kvaliteten i kundrelationerna Vi valde PureConnect för dess enkla allt-i-ett-arkitektur Vi ville inte längre

Läs mer

Adobe Photoshop CS6. Följande text kan användas på webbplatser, i kataloger, annonser och annat marknadsföringsmaterial för Adobe Photoshop CS6.

Adobe Photoshop CS6. Följande text kan användas på webbplatser, i kataloger, annonser och annat marknadsföringsmaterial för Adobe Photoshop CS6. Adobe Photoshop CS6 Marketing Copy för Channel Partners Adobe Photoshop CS6 Följande text kan användas på webbplatser, i kataloger, annonser och annat marknadsföringsmaterial för Adobe Photoshop CS6. HUR

Läs mer

Kursplan Webbutveckling 2, 100p Läsår 2013-2014

Kursplan Webbutveckling 2, 100p Läsår 2013-2014 Kursplan Webbutveckling 2, 100p Läsår 2013-2014 Kurswebb: www.creativerooms.se/edu, välj Webbutveckling 2 Lärare: Aino-Maria Kumpulainen, aino-maria.kumpulainen@it-gymnasiet.se Hösttermin 2013 Vecka Tema

Läs mer

UNDER EMBARGO TILL 22 AUGUSTI KL

UNDER EMBARGO TILL 22 AUGUSTI KL 2013-08-22 Pressmeddelande UNDER EMBARGO TILL 22 AUGUSTI KL 06 Canon lanserar tre fotoskrivare med allt-i-ett och omfattande utskriftstjänster via molnet. PIXMA MG5550 PIXMA MG6450 PIXMA MG7150 Canon,

Läs mer

Utbildning. Cathrine Gustavsson Födelsedata: 821003 Mobil: 070-665 23 20 Telefon hem: 054-20 31 393

Utbildning. Cathrine Gustavsson Födelsedata: 821003 Mobil: 070-665 23 20 Telefon hem: 054-20 31 393 Utbildning Universitetsutbildning Multimediaprogrammet (2002 2006) Magisterexamen i medie- och kommunikationsvetenskap, s Universitet Jag läste här kurser inom medie- och kommunikationsvetenskap där jag

Läs mer

Säkerhetskopiera mobilen

Säkerhetskopiera mobilen Säkerhetskopiera mobilen gratis och helautomatiskt 7 Bästa gratistipsen 7 För Android, Iphone och Windows Phone 7 Säkerhetskopiera till Dropbox. Så fixar du automatisk säkerhetskopiering av mobilen Visst

Läs mer

Varför är det viktigt med säkerhet i PDF-program?

Varför är det viktigt med säkerhet i PDF-program? Varför är det viktigt med säkerhet i PDF-program? Vad du behöver veta för att minimera riskerna Innehåll 1: Program som kraschar ger tillfälle till attack 2: Programvaror som utnyttjar inbyggda skyddsfunktioner

Läs mer

Välkommen till Dropbox!

Välkommen till Dropbox! Lär dig hur du kommer igång med Dropbox: 1 2 3 4 Skydda dina filer Ta med dina saker, vart du än ska Skicka stora filer Arbeta med filer tillsammans Välkommen till Dropbox! 1 Håll dina filer säkra Dropbox

Läs mer

Systemkrav för Qlik Sense. Qlik Sense September 2017 Copyright QlikTech International AB. Alla rättigheter förbehållna.

Systemkrav för Qlik Sense. Qlik Sense September 2017 Copyright QlikTech International AB. Alla rättigheter förbehållna. Systemkrav för Qlik Sense Qlik Sense September 2017 Copyright 1993-2017 QlikTech International AB. Alla rättigheter förbehållna. Copyright 1993-2017 QlikTech International AB. Alla rättigheter förbehållna.

Läs mer

Marika Sand de Soto GRAPHIC DESIGNER. Stockholm. contact@marika.se +46706724952 mobile

Marika Sand de Soto GRAPHIC DESIGNER. Stockholm. contact@marika.se +46706724952 mobile Marika Sand de Soto GRAPHIC DESIGNER SAMMANFATTNING AV MIN KARRIÄR Jag har närmare tio års erfarenhet av formgivning inom digital media. Jag har även jobbat mycket med 3D, flash, bildretusch och en del

Läs mer

Skapa epublikationer för Webben & Mobila Enheter

Skapa epublikationer för Webben & Mobila Enheter emag PRODUKTION Skapa epublikationer för Webben & Mobila Enheter Med emag kan du omvandla statiska PDF-dokument till interaktiva on-linepublikationer för vanliga webbläsare och mobila enheter, och detta

Läs mer

ÖVERSIKT HYBRID SMARTKLOCKA

ÖVERSIKT HYBRID SMARTKLOCKA HYBRID SMARTKLOCKOR ÖVERSIKT HYBRID SMARTKLOCKA Nedan ser du de unika egenskaperna hos Emporio Armani Hybrid Smartwatch. LADDNINGSFRI Laddning krävs ej för hybrid smartklocka. Alla armbandsur levereras

Läs mer

ADOBE FLASH 8. Vad är egentligen Flash

ADOBE FLASH 8. Vad är egentligen Flash Peter Stenlund, Presens Design Version 2008-01-20 Får endast användas i privat bruk För att få ut det mesta av denna kurs bör du behärska fönster- och filhantering, ordbehandling och Internet. Helst bör

Läs mer

FileMaker Pro 12. Använda Fjärrskrivbord med

FileMaker Pro 12. Använda Fjärrskrivbord med FileMaker Pro 12 Använda Fjärrskrivbord med FileMaker Pro 12 2007-2012 FileMaker, Inc. Med ensamrätt. FileMaker, Inc. 5201 Patrick Henry Drive Santa Clara, Kalifornien 95054, USA FileMaker och Bento är

Läs mer

Vad är Adobe Creative Cloud? Creative Cloud har allt du behöver för att skapa mästerverk. Med ett medlemskap får du och ditt team allt detta:

Vad är Adobe Creative Cloud? Creative Cloud har allt du behöver för att skapa mästerverk. Med ett medlemskap får du och ditt team allt detta: Adobe Creative Cloud for teams Frågor och svar Frågor och svar Nedan följer vanliga frågor och svar om Adobe Creative Cloud och teammedlemskap, köp, säkerhet och lagringsutrymme. CREATIVE CLOUD Vad är

Läs mer

Så får du Microsofts Office-paket gratis

Så får du Microsofts Office-paket gratis Så får du Microsofts Office-paket gratis 7 Kör Word, Excel, Powerpoint och Onenote i webbläsaren 7 Dela dina dokument 7 För dator, mobil och platta. Kom igång med Microsoft Skydrive och Office Web Apps

Läs mer

FileMaker Pro 13. Använda Fjärrskrivbord med

FileMaker Pro 13. Använda Fjärrskrivbord med FileMaker Pro 13 Använda Fjärrskrivbord med FileMaker Pro 13 2007-2013 FileMaker, Inc. Med ensamrätt. FileMaker, Inc. 5201 Patrick Henry Drive Santa Clara, Kalifornien 95054, USA FileMaker och Bento är

Läs mer

Bildproducent -4 dgr. Inriktning bild eller film

Bildproducent -4 dgr. Inriktning bild eller film Bildproducent -4 dgr Inriktning bild eller film Kurspaketet ger dig grundläggande kunskaper inom bildproduktion. Du lär dig behärska de programvaror som används i reklambranschen, att kommunicera ut ditt

Läs mer

Utbildningar hösten 2011

Utbildningar hösten 2011 Adobe Creative Suite Utbildningar hösten 2011 Kurser InDesign grunder...2 InDesign fördjupning...3 InDesign nyheter i CS5... 4 Photoshop CS5 1.0...5 Photoshop CS5 Produktion... 6 Digitalkamera och foto/bild...7

Läs mer

SMART Notebook produktserie

SMART Notebook produktserie Produktjämförelse produktserie Följande tabell jämför de fyra olika produkterna i -serien: program Expresswebbprogram Program Grundläggande Plattform Windows och Mac-datorer Windows och Mac-datorer Datorer

Läs mer

Kaspersky. IS MD attach

Kaspersky. IS MD attach Kaspersky IS MD attach Kaspersky Internet Security Multi Device Flerplattformslösningen med en enda licens för PC och Mac datorer och mobila enheter Oavsett vilken enhet du använder när du gör bankärenden,

Läs mer

AXIELL ARENA Det digitala biblioteket

AXIELL ARENA Det digitala biblioteket AXIELL ARENA Det digitala biblioteket Axiell Arena Med Axiell Arena möter vi framtidens digitala utmaningar Johan Brinck, koordinator för biblioteken i Skåne Nordväst. Idag är webben den moderna människans

Läs mer

Adobe Acrobat 8. Verktyget som ger flyt i din verksamhet och underlättar samarbetet. Anne Andréasson och Paula Palk

Adobe Acrobat 8. Verktyget som ger flyt i din verksamhet och underlättar samarbetet. Anne Andréasson och Paula Palk Adobe Acrobat 8 Verktyget som ger flyt i din verksamhet och underlättar samarbetet Anne Andréasson och Paula Palk 1 Adobes historia och innovationer 1982 Grunden Desktop Publishing-revolutionen Internetrevolutionen

Läs mer