Lyckade möten i skön miljö

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Lyckade möten i skön miljö"

Transkript

1 Lyckade möten i skön miljö

2

3 VAD ÄR DET SOM GÖR DITT MÖTE RIKTIGT LYCKAT? Tusentals gäster har mötts och konfererat på Rönneberga varje år sedan anläggningen grundades för mer än 40 år sedan, då som en hypermodern facklig kursgård. Här har utvecklingen aldrig stått stilla och därför kan du som bokar en konferens här vara säker på att få de bästa möjligheterna för ditt evenemang. Vi kommer under våren 2015 slutföra vår totalrenovering av alla hotellrum och för inte länge sedan byggde vi en ny bad- och relaxavdelning. Vi står färdiga att hjälpa dig med behovsanalys inför ett evenemang eller för att genomföra din plan till punkt och pricka. Här finns kompetensen och erfarenheten för att skapa unika utbildningar, möten och andra tillfällen. Ett lyckat möte handlar om rätt miljö, rätt kompetens och rätt ambition. RÖNNEBERGA NÄRA HAV OCH STAD Bara 20 minuter från Stockholm, på nordöstra Lidingö, ligger Rönneberga. Närheten till Stockholm och den natursköna omgivningen gör vår konferensanläggning idealisk för kreativa möten och konferenser för två upp till tvåhundra personer. Här finns allt som krävs i teknik, bekvämligheter och aktiviteter för att kunna möta de allra flesta önskemål, saknar du något så prata med oss i receptionen. SERVICE I TOPPKLASS Vår ambition är att vara allra bäst i klassen när det gäller service och jag tror att vi når hela vägen, men det avgör naturligtvis du och dina gäster. Hos oss finner du ett varmt och personligt engagemang och härliga sällskapsytor som inbjuder till möten människor emellan. Välkommen till Rönneberga! Birgitta Lönegård, VD

4 Checklista inför konferensen: Bekräfta bokningen till oss så snart du kan. Senast 4 veckor före ankomst. Boka aktiviteterna i god tid före ankomst så att utrustning, ledare, föreläsare och lokaler är tillgängliga. Bekräfta deltagarförteckning, tidsschema och program 14 dagar innan konferensen. Glöm inte att fråga deltagarna efter allergier, specialkost, funktionshinder eller andra speciella behov. Bekräfta möblering, teknik och utrustning 7 dagar innan konferensen. Boka gärna transport till och från Rönneberga samtidigt som du bokar något av ovanstående.

5 LUFTIGT, LJUST OCH EN ENERGIGIVANDE HAVSUTSIKT Rönneberga är byggt i en miljö som främjar kreativitet, konferenser och möten. Varje konferens är unik men det finns gemensamma nämnare som höjer kvaliteten på alla möten. En genomarbetad agenda där lokaler, teknik, måltider och kringaktiviteter är välfungerande detaljer av helheten, är det allra viktigaste. Vår långa erfarenhet gör oss till din trygga och säkra arrangör som har sett en mängd olika konferenstyper, teman och önskemål. Kontakta oss i god tid så kommer vi att kunna ge dig mervärden som till exempel hjälp med planering, förslag till lämpliga aktiviteter, optimala mötesrum och mycket mer. Alla konferenslokaler är utrustade med projektor och Wi-Fi internetuppkoppling men kan också utrustas med AV/TV eller annan teknik som krävs för en lyckad konferens. Lokalerna finns i ett spann från mindre styrelserum till stora biosittningar för upp till 180 personer. Förutom konferenslokalerna finns många sköna sällskapsytor och grupprum som lämpar sig om man behöver dela upp gruppen i mindre sällskap. Beroende på ert mötes art möblerar vi rummen så att konferensdeltagarna ska få mesta möjliga resultat av mötet. Ring redan idag och berätta om ert kommande möte och vad ni vill uppnå, så kan vi dra upp de första idéerna direkt. Vi vill gärna hjälpa er med funderingar kring tidsplanering, föreläsare, mat och dryck eller aktiviteter. Vi är här för att hjälpa till, för oss är det allra viktigast att ert arrangemang blir riktigt bra.

6

7 SVANENMÄRKT, TOPPRENOVERAT OCH VÄLDIGT BEKVÄMT Hotellrum att drömma sig tillbaka till Hotellrum ska vara bekväma, fräscha och välutrustade, det är de allra flesta konferensdeltagare överens om. Det är avgörande för deltagarna att kunna dra sig undan på ett eget tyst och skönt rum för att kunna ladda om. Vi har ett hundratal topprenoverade rum, hälften är enkelrum och hälften är dubbelrum. Dessutom finns det tio lägenheter med 2-4 bäddar om någon behöver mer plats. Rummen ligger i tre olika hus där vi också placerat avskilda VIP-konferensrum för mindre sällskap. Alla rummen är topprenoverade, ligger i framkant när det kommer till utrustningen och är dessutom Svanenmärkta. För oss är det självklart med miljömärkningen, allt vi gör på Rönneberga sker enligt både en miljöoch en kvalitetspolicy. Skönt att veta för dig som har miljökrav på inköpen.

8

9 Nämnde vi att du får ta badrocken med dig hem? BAD OCH REKREATION Efter en bra konferensdag kan det vara härligt att hänga på sig en len ny badrock och glida in i vår bad & relaxavdelning eller att gå ner till badbryggan och ta ett uppfriskande dopp. Kanske ett parti boule är det bästa sättet att sortera dagens intryck på? Oavsett vilket så är möjligheterna till rekreation här hos oss många. Utöver detta kan vi erbjuda olika pass med tränare, kostrådgivare och coach för företag, boka dem i förväg och låt konferensdeltagarna få chans till ökad motivation och friskvård. GYM MED FRISVÅRDS- FOKUS Det nya gymmet är utrustat med det allra senaste från Life Fitness och vi har valt deras absoluta toppsegment. Här finns bland annat löpband, crosstrainers och motionscyklar med integrerade 15 tums touchscreen och Ipod/Iphone- och USB-anslutning. RELAXAVDELNINGEN I vår nya Pool & Relaxavdelning kan du bada i den nya stora poolen som har massagedusch, streamer och bubbelplattor. Njut sedan av avkopplande och avstressande bastu eller bubbelbad i någon av våra två bubbelpooler eller prova den stora regnduschen som är en upplevelse i sig. Avdelningen blir varken trång eller öde vare sig ni är tio eller 100 deltagare i konferensen. Och i baren är ni välkomna för en avslappnad afterwork.

10

11 EN MATUPPLEVELSE I SKRÄDDARSYDD MILJÖ För att våra gäster ska kunna njuta av matupplevelsen har vi inte sparat på detaljerna i vare sig lokaler, råvaror eller upplevelse. Vi tycker att ni ska ha mycket mer än det lilla extra. Stora restaurangen, lilla VIPrestaurangen, Segelterassen, Vingården, Skärgårdstorget, Jaktstugan och baren är de olika lokaler vi kan erbjuda för allt från festmiddag till vinprovning, vickning eller fika. Miljöerna är olika och kan därför skapa rätt atmosfär för just er middag eller ert mingel. Utsikten över Stockholms inlopp är intagande och kan avnjutas från många av restauranglokalerna. SÄSONGSBASERAT, NÄRPRODUCERAT OCH HÅLLBART Köket på Rönneberga styrs med kärleksfull hand av vår Food & Beverage-manager. Det genuina intresset för svenska smaker och den rätta kvaliteten utmärker all vår mat. Ekologiska, närproducerade råvaror från t e x Elfviks Gård lagas från grunden tillsammans med säsongens skörd. Låt sommelieren hjälpa till med dryckesvalet för att skapa en helhet av rätt känsla och fantastiska smaker. Ta med känslan hem, kanske blir det ett minne som skapar ny inspiration? Vi har haft en fantastiskt bra konferens, inte minst på grund av den läckra maten och fantastisk service. Alf Svensson, NNS (Nationella Nätverket för Samordningsförbund).

12 AKTIVITETER PÅ EGEN HAND ELLER GRUPPAKTIVITETER Vilken typ av aktivitet passar er konferens? Är ni våghalsiga och äventyrslystna eller vill ni öppna dörren till ett hälsosammare liv? Tillsammans med samarbetspartners kan vi erbjuda aktiviteter av alla olika slag för olika grupper. MTB-cyklar med färdledare och kajakpaddling är några av de mer äventyrsorienterade gruppaktiviteterna som brukar uppskattas väldigt mycket av deltagarna. Vill ni inte ha förbestämda gruppaktiviteter finns det möjlighet till allt från boule till tennis, gym och fotboll på vårt område. MAN MÅSTE INTE VARA FRISK- SPORTARE FÖR ATT GÖRA SAKER TILLSAMMANS Vill ni ha ren underhållning så kan vi till exempel boka artister, komiker eller karaoke. Teamaktiviteter och tävlingar inom gruppen kan vara ett roligt sätt att lära känna varandra, oavsett om det handlar om musik, mat eller något annat. Dessutom finns en mängd roliga aktiviteter som bygger på samarbete och problemlösning. Ett bra sätt att svetsa samman gruppen och en lärorik avslutning på en konferens.

13 Fotograf:Johan Lygrell Fotograf: Peter Holgersson Vilken fantastisk SPA-anläggning, utsökt mat och mycket trevlig personal. Kan varmt rekommenderas till ditt nästa möte i jobbet och privat. Jag kommer själv gärna åter! Annika Johansson, Säljnavigation AB. RÖNNEBERGA MTB Rönneberga MTB är en konferensaktivitet som går i den välkända naturen från världens största terränglopp Lidingöloppet och delar av MTB loppets bana. Slingrande stigar, backar och allmänt härlig cykling i närheten av havet är det som kännetecknar Rönnebergas MTB aktivitet. Det finns olika rundor att välja på och allt leds av kunniga aktivitetsledare. Kontakta oss för mer info. Teambuilding Tävling Äventyr

14 Fotograf: Peter Holgersson LIDINGÖS HÄRLIGA MILJÖ När du lägger en konferens hos oss här på Lidingö så får dina deltagare möjlighet att njuta av en skön miljö, de kan dricka konferenskaffet på bryggan, ta en kort uppfriskande promenad mellan budgetsammanträdena. Kanske för att njuta av skogsdofterna eller för att se korna idissla på Elfviks gård? Här inte bara kan, utan vill dina medarbetare ta en joggingrunda före frukosten eller ett kvällsbad efter middagen och förmodligen vill de stanna kvar efter konferensen för att besöka Millesgården. Miljön bejakar glädjen, energin och förändringslusten, det är lättare att ta bra beslut i en skön atmosfär. Rönneberga ligger fantastiskt vackert med hav och natur runtomkring. Här finns många bilfria promenadoch cykelvägar. Stavar och cyklar kan lånas i receptionen för er som vill se er omkring i omgivningarna. Till friluftsbadet vid Fågelöudde är det knappa två kilometer. UPPLEVELSER I SAMARBETE MED LIDINGÖLOPPET Kloka idéer bubblar gärna upp när man är avslappnad, när man mår bra och det ges tid att tänka efter. Vi har sett att en balanserad blandning av fyra M (Möten, Motion, MTB och Mat) ger rätt atmosfär. Lidingöloppet är ett terränglopp som arrangeras på Lidingö varje år sedan Lidingöloppet är idag världens största terränglopp och ingår i En svensk klassiker. Strax utanför husknuten till Rönneberga finns den anrika löparspåret som många både fruktar och längtar till.

15 Fotograf: Peter Holgersson Numera organiserar Lidingöloppet ett flertal olika lopp, inom motion, ultralöpning, MTB och man finns representerade på många platser runt om i Sverige i olika samarbete. Rönneberga samarbetar året runt med Lidingöloppets arrangörer. Ett axplock på vårt samarbete: Stolt partner och inte minst boendepartner för olika lopp o aktiviteter Lidingöloppshelgen i september MTB & Ultramaran i maj Lidingöloppet on Tour (hela säsongen i hela landet från Lund till Skellefteå) Rönnebergaloppet ett motionslopp på Lidingö i juni

16 KORT OM OSS! Sov gott 49 enkelrum 51 dubbelrum 6 lägenheter med 3 möjliga sovplatser vardera 3 lägenheter med 4 möjliga sovplatser vardera Totalt 180 bäddar inklusive lägenheterna Ät, umgås och njut 4 restauranger för sittande Utomhusterrass med plats för 120 sittande eller mingel Flera inglasade altaner med havsutsikt Många sköna mötesplatser och sällskapsavdelningar Bar Egen brygga Pool- & relaxavdelning Effektiva möten Valhall 180 personer biosittning, 130 skolsittning Hugin 70 personer skolsittning Munin 70 personer skolsittning Konferenslokal 1:2 40 personer skolsittning Konferenslokal 3:4 30 personer skolsittning Konferenslokal personer fåtöljer Konferenslokal 5 10 personer styrelsebord Rönnen 30 personer konferensvåning Boken 30 personer konferensvåning Eken 14 personer konferensvåning Trådlöst internet på hela anläggningen Höj Pulsen! Tennisbana Fotbollsplan Boulebana Aktiviteter som ribbåt och underhållning Gym

17 Vi tackar våra samarbetspartners för dess medverkan i vår profilbroschyr Vill du bli kund i ett välskött och framgångsrikt företag? Kontakta oss. Vi erbjuder städning, utbildning, reception- och konferensservice Följ oss på Exellent Skandinavien AB, Ekbacksvägen 22, Bromma Tel ,

18 Vi kör beställningstrafik, med de finaste bussarna och de bästa chaufförerna Din cykelhandlare på Lidingö sedan 1955 Här hittar du cyklar, tillbehör, cykelverkstad och skidverkstad. Välkommen in till oss! Kyrkvägen Lidingö OFFICIELL LEVERANTÖR: Stockholm Järfälla Tel VI BYGGER MED STOLTHET OCH KÄNSLA Vivels Bageri och konditorier Alltid nybakat! Tårtor, bakelser, bitar, bröd, smörgåsar, smörgåstårtor, landgångar Williamson Inredningar AB En leverantör - en helhetslösning Vi levererar & installerar inredning på Rönnebergas hotell- & konferensrum Box , Örebro Tel Fax Ring: Mejla: BEMANNING REKRYTERING KONSULTATION

19 NÄR DU SAKNAR NÅGON RIKTIGT BRA PERSONAL TILL RESTAURANG OCH HOTELL Four Service ger dig familjeföretagets flexibilitet med den stora organisationens fördelar. Vi är sedan 1989 Sveriges mest erfarna och kompletta partner inom personaluthyrning, entreprenad, rekrytering, och konsultuppdrag. Nyckeln till framgång är kvalitet framför kvantitet Under de 15 år vi varit verksamma har mer än 2000 företag upptäckt Datorer Presentreklam Service Välkommen du också! Trycksaker Kontorsmateriel Kontorsmaskiner TEL: FAX: E-POST: ARBETSKLÄDER HANDDUKAR HOTELL- & RESTAURANGLINNE ENTRÉMATTOR Incitel levererar framtidens telefonlösningar till Rönneberga konferens och kan även hjälpa er. Kontakta oss på

20 VÄLKOMMEN Rönneberga Konferens Rönnebergavägen Lidingö

ANNONS En bilaga från SKD Konferensservice AB för dig som vill lyckas med möten och konferenser ANNONS

ANNONS En bilaga från SKD Konferensservice AB för dig som vill lyckas med möten och konferenser ANNONS ANNONS En bilaga från SKD Konferensservice AB för dig som vill lyckas med möten och konferenser ANNONS lyckade möten navigera rätt på konferenshavet Konferera utomlands Sidan 4 Rival - ny stjärna på Stockholms

Läs mer

Konferens- och mötesstaden Södertälje

Konferens- och mötesstaden Södertälje Konferens- och mötesstaden Södertälje Innehåll Mötesplatser för alla... 5 Varför Södertälje?... 6 Konferensanläggningar Quality Hotel Park... 8 The Beach... 10 Scandic Skogshöjd... 12 Torpa Pensionat...

Läs mer

Möten, fest & konferens

Möten, fest & konferens Möten, fest & konferens Möten i fokus Unika sätt att mötas Elite Stadshotellet i Eskilstuna erbjuder unika konferensmöjligheter med 19 möteslokaler. Vi har allt från små grupprum till stora härliga lokaler

Läs mer

Guiden till företagsaktiviteter, konferenslokaler, representation, fest & catering i och kring Stockholm

Guiden till företagsaktiviteter, konferenslokaler, representation, fest & catering i och kring Stockholm Guiden till företagsaktiviteter, konferenslokaler, representation, fest & catering i och kring Stockholm 2014 Event, kick off, företagsabonnemang eller kundträff på det underhållande sättet boka & upplev

Läs mer

dröm tävla konferens! och Vinn weekend här finns De bästa förutsättningar för en bra njut, koppla av och ta hand om Dig själv

dröm tävla konferens! och Vinn weekend här finns De bästa förutsättningar för en bra njut, koppla av och ta hand om Dig själv dröm weekend njut, koppla av och ta hand om Dig själv tävla och Vinn logi och tvårätters middag för två här finns De bästa förutsättningar för en bra konferens! Du håller i handen vår egen tidning som

Läs mer

Azita Shariati. DISKRETA AFFÄRSMÖTEN på Arlanda YOUR PRIVATE AVIATION PARTNER IN SCANDINAVIA. KONFERENSGUIDE: Hitta rätt miljö för nästa konferens

Azita Shariati. DISKRETA AFFÄRSMÖTEN på Arlanda YOUR PRIVATE AVIATION PARTNER IN SCANDINAVIA. KONFERENSGUIDE: Hitta rätt miljö för nästa konferens ANNONS HELA DENNA TEMATIDNING ÄR EN ANNONS FRÅN OP COMMUNICATION ANNONS MEDFÖLJER SVENSKA DAGBLADET 27 APRIL 2015 DISKRETA AFFÄRSMÖTEN på Arlanda KONFERENSGUIDE: Hitta rätt miljö för nästa konferens Azita

Läs mer

Känn dig som hemma när du jobbar borta.

Känn dig som hemma när du jobbar borta. Känn dig som hemma när du jobbar borta. 1 Företagsboende med plats för livet StayAt är alternativet till traditionella hotellrum. En plats där du kan känna dig som hemma, samtidigt som du får ett gästvänligt

Läs mer

VälKOMMEN TIll RADISSON BlU

VälKOMMEN TIll RADISSON BlU HOTELL, MÖTEN & KONFERENSER Radisson Blu Arlandia Hotel, Stockholm-Arlanda VälKOMMEN TIll RADISSON BlU Njut av bastu och swimmingpool, vakna utvilad inför resan. Swimmingpool 2 Yes I Can Service 3 Hotellrum

Läs mer

MÖTEN & KONFERENSER BOKA DALSLAND

MÖTEN & KONFERENSER BOKA DALSLAND MÖTEN & KONFERENSER BOKA DALSLAND Låt människor mötas i Dalsland. Det ger resultat. VI KALLAR DET NATURKRAFT I Dalsland har möten mellan människor i århundraden lett till spännande innovationer och växande

Läs mer

Jomana, Invajo, 20 personer, 20 juni 2012. Catch & Relax - lite om oss. Fisket 08-509 04 335. Vaxholm den 14 maj 2012. Hej Jomana!

Jomana, Invajo, 20 personer, 20 juni 2012. Catch & Relax - lite om oss. Fisket 08-509 04 335. Vaxholm den 14 maj 2012. Hej Jomana! Jomana, Invajo, 20 personer, 20 juni 2012 08-509 04 335 Hej Jomana! Vaxholm den 14 maj 2012 Tack för er förfrågan och trevligt samtal i sent i fredags. Vi kan som sagt ta hand om din grupp den 20 juni

Läs mer

Vill du också synas bättre?

Vill du också synas bättre? Vill du också synas bättre? Det rör på sig... Det händer saker i blomsterbranschen. Den ökande konkurrensen från fler aktörer och ett starkare allmänt reklambrus har gjort det svårare att göra sig hörd.

Läs mer

Konferera i London! Mötescoachernas roll blir allt viktigare

Konferera i London! Mötescoachernas roll blir allt viktigare ANNONS Hela denna tematidning är en annons om affärsresor från MediaPlanet ANNONS AFFÄRS RESOR FLYGBOLAG RESEBYRÅER HOTELL HYRBIL TÅG KREDITKORT din guide till en lyckad affärsresa Stor marknad för internationella

Läs mer

Vi önskar er en härlig frukost! Smartbox Sverige

Vi önskar er en härlig frukost! Smartbox Sverige Grattis! Du har fått en upplevelse i present, en Smartbox Frukost för två. Den ger dig och en vän möjligheten att välja er favorit bland över 30 olika erbjudanden och få en härlig frukost. Alla erbjudanden

Läs mer

ANNONS HELA DENNA TEMATIDNING ÄR EN ANNONS FRÅN MEDIAPLANET ANNONS AFFÄRSRESOR. Hela Sveriges flygbolag.

ANNONS HELA DENNA TEMATIDNING ÄR EN ANNONS FRÅN MEDIAPLANET ANNONS AFFÄRSRESOR. Hela Sveriges flygbolag. ANNONS HELA DENNA TEMATIDNING ÄR EN ANNONS FRÅN MEDIAPLANET ANNONS Nr 36 MARS 2014 Tips! AFFÄRSRESOR PÅ KONFERENS GENOM SVERIGE Missa inte MAXA DINA FÖRMÅNER Bli medlem i hotellets lojalitetsprogram ÖKA

Läs mer

Ingredienserna för ett lyckat möte

Ingredienserna för ett lyckat möte KNOCKOUT Ingredienserna för ett lyckat möte Torekov Hotell Själaviksvägen 2 SE-269 78 Torekov Tel 0431-47 16 00 info@torekovhotell.se www.torekovhotell.se Torekov Hotell En del av Scandinavian Resort 72

Läs mer

En annorlunda mötesplats

En annorlunda mötesplats 2009 En annorlunda mötesplats Om Arken 4 9 Konferens 10 19 Affärsresenär 20 21 Rum 20 25 Mat 26 29 English 30 31 Kontakt 32 Det bästa av Göteborg När du kommer hit vill vi erbjuda dig det bästa vi har

Läs mer

BLI VÄRLDENS BÄSTA SÄLJARE

BLI VÄRLDENS BÄSTA SÄLJARE BLI VÄRLDENS BÄSTA SÄLJARE KONSTEN ATT FÅ MÅNGA OCH NÖJDA KUNDER Jens Collskog Fortnox 2009 Text: Jens Collskog Illustrationer: www.illustrationsbolaget.se Tryck: Åtta.45 Tryckeri AB BLI VÄRLDENS BÄSTA

Läs mer

CONFERENCE. djur och natur MILJÖER, SMAKER, ÄVENTYR OCH UPPLEVELSER PÅ VÅRENS KONFERENSER SPECIAL SKAPA EFFEKTIVARE

CONFERENCE. djur och natur MILJÖER, SMAKER, ÄVENTYR OCH UPPLEVELSER PÅ VÅRENS KONFERENSER SPECIAL SKAPA EFFEKTIVARE Hela denna bilaga är en annons CONFERENCE Spännande konferenser och mötesplatser! SPECIAL MILJÖER, SMAKER, ÄVENTYR OCH UPPLEVELSER PÅ VÅRENS KONFERENSER TOPPMÖTEN I TORSON KLÄDD FÖR KONFERENSEN UTFORSKA

Läs mer

Hur ska Nacka leva sin. och mångfald?

Hur ska Nacka leva sin. och mångfald? SLUTRAPPORt Hur ska Nacka leva sin vision, öppenhet och mångfald Ungt inflytande 2014 SLUTRAPPORT Hur ska Nacka leva sin vision, öppenhet och mångfald? 1 Innehåll FÖRORD...2 BAKGRUND - EN LEVANDE STAD

Läs mer

distriktsmaterial DEMOKRATI & EKONOMI STÖD TILL KLUBBAR & KOMMUNER AKTIVA & FÖRTROENDEVALDA ARBETSGIVARSKAP

distriktsmaterial DEMOKRATI & EKONOMI STÖD TILL KLUBBAR & KOMMUNER AKTIVA & FÖRTROENDEVALDA ARBETSGIVARSKAP distriktsmaterial DEMOKRATI & EKONOMI STÖD TILL KLUBBAR & KOMMUNER AKTIVA & FÖRTROENDEVALDA ARBETSGIVARSKAP innehåll 4 Stöd till klubbar och kommuner DEL 1 5 Organisera ert stöd 7 Nyckelpersoner DEL 2

Läs mer

ANNONS HELA DENNA TEMATIDNING ÄR EN ANNONS FRÅN MEDIAPLANET ANNONS AFFÄRSRESOR. Skapa bättre rutiner och effektivisera ditt resande

ANNONS HELA DENNA TEMATIDNING ÄR EN ANNONS FRÅN MEDIAPLANET ANNONS AFFÄRSRESOR. Skapa bättre rutiner och effektivisera ditt resande ANNONS HELA DENNA TEMATIDNING ÄR EN ANNONS FRÅN MEDIAPLANET ANNONS Augusti 2013 Nr. 35 AFFÄRSRESOR Reseadministration Identifi era onödiga moment och tidstjuvar Välj rätt hotell Affärsresenärens andra

Läs mer

Så här gjorde vi hälsofrämjande förskola och skola

Så här gjorde vi hälsofrämjande förskola och skola Goda hälsofrämjande exempel Syftet med denna bok är att inspirera och öka intresset för ett hälsofrämjande synsätt och arbete i förskolan och skolan. Alla exempel kommer från Halländska förskolor och skolor.

Läs mer

Parallella Extra Inkomster

Parallella Extra Inkomster Du kommer med den här specialrapporten kunna få reda på hur du också kan utöka dina månatliga inkomster med hjälp av internet. Detta utan att behöva bygga egen hemsida eller att sälja något. Jag heter

Läs mer

VART GÅR DIN NÄSTA GOLFRESA?

VART GÅR DIN NÄSTA GOLFRESA? 2015-2016 VART GÅR DIN NÄSTA GOLFRESA? vi skräddarsyr golfresor & golfskolor med kvalitet! HELEN ALFREDSSON: Proffsets bästa träningstips! ÅRETS NYHETER: Klassiska Pebble Beach Vackra Sicilien Lyxiga Carya

Läs mer

HÅLLBAR UTVECKLING: STADEN LÄRARHANDLEDNING

HÅLLBAR UTVECKLING: STADEN LÄRARHANDLEDNING HÅLLBAR UTVECKLING: STADEN LÄRARHANDLEDNING INTRODUKTION: HÅLLBAR UTVECKLING Vad innebär hållbar utveckling? Begreppet hållbar utveckling blev känt i och med att FN startade den så kallade Brundtlandskommissionen

Läs mer

Inspirerande möten i en unik miljö KONFERENS

Inspirerande möten i en unik miljö KONFERENS Inspirerande möten i en unik miljö KONFERENS Att mötas på en ny nivå Det är många som blir förvånade när de kliver in i vårt anrika stadshotell i Varberg. Här har vi samlat det bästa av världar, i härlig

Läs mer

Lyckas som eventplanerare

Lyckas som eventplanerare Lyckas som eventplanerare Modul 3: E-bok Så fungerar eventbranschen Holger Wästlund 1 Denna e-bok är utgiven av: Tipsförlaget e-post: holger@wastlund.com telefon: 08 755 81 31 mobil: 070 594 36 20 Hemsidor:

Läs mer

Månadskostnad vid företagsleasing 5 925 SEK (alla företagspriser ExKl moms). Grundpris 540 000 sek, första förhöjd hyra 100 000 sek, restvärde 52%,

Månadskostnad vid företagsleasing 5 925 SEK (alla företagspriser ExKl moms). Grundpris 540 000 sek, första förhöjd hyra 100 000 sek, restvärde 52%, S A M M A N F Ö R I D R O T T, K U L T U R O C H N Ä R I N G S L I V 2 014 the key to an extraordinary life is quite literally a key. the absolute opposite of Ordinary introducing the new ghibli from 675

Läs mer

Upptäck Afrika när det är som bäst - följ med på en hissnande resa till den gamla kontinenten!

Upptäck Afrika när det är som bäst - följ med på en hissnande resa till den gamla kontinenten! Upptäck Afrika när det är som bäst - följ med på en hissnande resa till den gamla kontinenten! I grova drag följer vi denna rutt: 17/10: Avresa från Sverige 18/10: Ankomst Kapstaden 19/10 Stellenbosch,

Läs mer

Hyr ut ditt hus. Så här marknadsför vi. ditt hus Så här

Hyr ut ditt hus. Så här marknadsför vi. ditt hus Så här Hyr ut ditt hus INTERVJU MED EN HUSÅGARE TIPS TILL ÖKAD UTHYrnING Så här marknadsför vi ditt hus Så här FUNGERAR DET Innehåll Om... 4 Den första kontakten... 6 Hur marknadsför vi ditt hus?... 8 Vad innebär

Läs mer