Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud Nederländerna är färgrikt med vacker natur och fina städer.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud Nederländerna är färgrikt med vacker natur och fina städer."

Transkript

1 Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud Mitt i de vackra nederländska omgivningarna ligger Hotel Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud. Detta inbjudande fyrstjärniga hotell är idealiskt för avkoppling och välbefinnande. Upplev den vackra naturen, smaka på de lokala specialiteterna och trivs i varandras sällskap i de lugna omgivningarna. Hotellets utsida Hotellet erbjuder Hotellet ligger i den lilla pittoreska byn Oranjewoud i Holland. I hotellets restaurang De Oranjewoud serveras holländska specialiteter och internationella rätter. Restaurangen har en mysig atmosfär och ni kan även få maten serverad på terrassen. På hotellets café Tjaarda kan ni beställa lunch eller bara ta en kopp kaffe. Restaurang och terrass På sommaren är hotellets trädgård idealisk för solbad medan barnen leker i det gröna. Ni får tillgång till hotellets wellnessområde med inomhuspool

2 och jacuzzi. Bastu finns också mot avgift. Spa-behandlingar kan bokas mot avgift. Detta betalas på hotellet. Vidare kan ni hyra cykel mot avgift. Pool och bastu Rummen Hotel Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud har totalt 70 ljust inredda rum. Alla rum har bad/dusch, toalett, minibar, telefon, TV, hårtork och värdeskåp. En del av rummen har fransk altan eller terrass. Ett exempel på ett av hotellets dubbelrum

3 Avstånd till hotellet från Travemünde (D) Rostock (D) Sassnitz (D) Swinoujscie (PL) Helsingør (DK) Öresundsbron Fredrikshavn (DK) 4 km 545 km 665 km 690 km 720 km 735 km 855 km Detaljerad hotellinformation Incheckning från kl. Utcheckning innan kl. Närmaste tågstation Restaurang Bar Inomhuspool cuzzi Ångbastu Bastu Massage mot avgift Hund* Hiss Gratis parkering Gratis internet Våningar Byggår Renoveringsår Miljötillägg *Vägledande information 14:00-00:00 12:00 Heerenveen, 2 km 15 EUR pr. dag EUR Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud Den lilla byn Oranjewoud ligger en liten bit utanför staden Heerenveen och har ca invånare. Översatt till svenska betyder Oranjewoud Apelsinskogen eller den oranga skogen och här finner ni storslagen natur. Byn är speciellt känd för palatset Oranjewoud, som var grevinnnan Albertines sommerresidens. Slottet uppfördes år 1676 och är områdets populäraste attraktion. I Oranjewoud kan ni också besöka Museum Belvedere, som erbjuder en stor utställning av modern konst. Området lämpar sig, precis som det mesta av Nederländerna, väl för cykelturer.

4 Sneek (29 km) Den holländska staden Sneek är känt som vattensporternas huvudstad i Holland. Här kan ni uppleva Europas största vattensportsevengemang när staden varje år arrangerar "Sneekweek". Folk från hela världen kommer till Sneek för att uppleva den populära Sneekweek där tävlingsbåtar seglar om varann och det i slutet av veckan hålls en stor regatta med fest på gatorna. I Sneek bor det ca invånare och förutom vattensport kan ni också uppleva många vackra kanaler och byggnader i staden. Varför inte upptäcka staden till fots, genom att promenera längd kanalerna och äta en god lunch på en av de många caféerna eller restaurangerna i staden. Passa även på att ta en tur förbi Vattenporten som är stadens attraktion och ett populärt ställe att fotografera. Ni kan även åka en båttur längs kanalerna och i hamnen. För er som är historieintresserade rekommenderas ett besök på Tweeieler Museum, som ger er inblick i fartygens historia. Duinen Zathe (36.6 km) Nöjesparken Duinen Zathe säkrar er en dag fylld med fart och fläkt. I parken kan ni uppleva flera olika rutschkanor, studsmattor, karuseller för de yngsta, en klätterpark och mycket mer. Dessutom finns det flera plaster där ni kan köpa mat och dryck.

5 Tulpansäsongen i Holland (48.4 km) Att uppleva Hollands tulpaner när de blommar ut för fullt är en upplevelse i sig. Tulpansäsongen sträcker sig från slutet av mars månad fram till mitten av maj. April månad är då blommorna står som mest i full blom och stora delar av Holland täcks då av färgrika blomstertäcken. Under de första vårdagarna växer tulpanerna upp till 15 cm om dagen och efter ett tag kan man se de svikta. Ett fantastiskt sätt att uppleva tulpanerna på är genom att cykla eller köra bil genom landskapet. De flesta tulpanfarmarna ligger i Noordoostpolder, eller nordost, i provinsen Flevoland, och i det område som är känt som Kop van Noord-Holland. Passa även på att besöka blomsterauktionen, Flora Holland i Aalsmeer. Aduard (58.5 km) Aduard är en charmig liten by som är en del av Zuidhorn kommun. Byn härstammar från år 1192, då Cisterciensorden grundade munkklostret Aduard. Sedan dess har byn vuxit och idag har den ca invånare, som alla bor runt klostret. Flera av husen är byggda med tegel från det gamla klostret och det som idag återstår av klostret visar ett enastående exempel på romansk och gotisk arkitektur. I Aduard finns möjlighet att gå ut och äta eller ta något att dricka även om orten mer har fokuserat på lugn och idyll.

6 Många av husen, som står kvar idag är byggda av tegelstenar från klostret. Kanalrundtur i Groningen (60.2 km) Upplev Groningen från en ny vinkel med en båttur på kanalerna, som löper genom staden. Rondvaartbedrijf Kool arrangerar guidade kanalrundturer som varar i en timme. Båtarna avgår från museibron i centrala Groningen.

7 Groningen Museum (60.4 km) Groningen Museum är en färggrann byggnad designad av Alessandro Mendini. Museet ligger precis intill Groningens centralstation och kanalerna. På museet kan ni titta på utställningar om staden och provinsens historia och kultur med både arkeologiska fynd och porträttmålerier från tidigare århundraden, mode och design.

8 Peperbustornet (60.9 km) Peperbustornet är med sina 75 meter ett av de högsta kyrkotornen i Holland som syns flera kilometer från staden. Tornet hör till Sankt Michaels kyrkan som byggdes mellan 1394 och 1452 i nygotisk stil. Tornet är öppet för besökare varifrån ni bjuds på en fantastiskt fint utsikt ut över den fina medeltida staden med dess rustika byggnader, kanaler och vallar.

9 Museum de Fundatie (61.2 km) Museum de Fundatie är ett konstmuseum som har en stor konstsamling med över 7000 målningar och en spännande kulturpark samt aktuella utställningar. Bland den stora samlingen finner ni konstverk av Hollands allra största artister genom tiderna såsom Vincent Van Gogh och Piet Mondrian, samt flera internationella konstnärer som Marc Chagall och J.M.W Turner. Museet öppnade upp sina dörrar år 1958 och dess stora samlingar ger ett spännande perspektiv till samtida uställningar.

10 Zwolles gamla stadsdel (61.4 km) Zwolles historia härstammar helt tillbaka från 800-talet, då Karl den Stores trupper grundade staden. Zwolle ligger från en militär synvinkel helt perfekt till, med ett omkringliggande landskap med floder och kupperade områden, vilket gör det svårt för inkrätktare att ta sig in till staden. Zwolle har därför alltid varit en viktig stad genom historien och man har av samma grund placerat en rad viktiga byggnader i staden, såsom Sassenspoort och Peperbus. Mellan de gamla medeltida byggnaderna och längs vallarna finner ni flera mysiga caféer där ni kan njuta av något gott att dricka eller äta samtidigt som ni tar in stadens autentiska stämning.

11 Groningen (62 km) Universitetsstaden Groningen blev kårat till Hollands bästa stadscentrum , och det är inte svårt att förstå. På långt avstånd ses Martinikyrkans grå torn från 1400-talet. Gå upp i tornet för att uppleva en flott utsikt över Groningen stad med omnej. Frukost kan med fördel avnjutas i Goudkantoor, Guldkontoret, från Byggnaden, som idag rymmer en restaurang, fick sitt namn från en kontrolmyndighet för guld och silver som på 1800-talet fanns här. I det så kallade A-kvarteret finns byggnader från 1100-talet som på den tiden fungerade som lager för Hansaförbundet. Idag är de flesta av dessa 200 hus bebodda egendomar. Att mer än en fjäredel av stadens 180,000 invånare är studenter sätter definitivt sin prägel på denna Nordholländska pärla. Ett sjudande studentliv bidrar i regel till ett lika sjudande nattliv. Groningens nattklubbar bestämmer själva när de vill stänga, att se människor gå direkt från krogen till jobbet är därför ingen ovanlig syn här. Om ni är för nyskapande former och inspirerande konst har ni kommit till rätt ställe, många av de ledande namnen inom modern arkitektur finns nämligen representerade här. Groninger Museum är väl värt ett besök, inte bara på grund av de intressanta utställningarna, men också på grund av byggnaden själv som är en härlig blandning av färger och former.

12

13 Karta

Postillion Hotel Haren-Groningen

Postillion Hotel Haren-Groningen Postillion Hotel Haren-Groningen Nära universitetsstaden Groningen, ligger Postillion Hotel Haren-Groningen. I Groningen kan ni besöka Martinikyrkans grå torn från 1400-talet, äta lunch på guldkontoret

Läs mer

Campanile Hotel Zwolle Zwolle är en charmig kulturstad omgiven av fyra floder med många broar

Campanile Hotel Zwolle Zwolle är en charmig kulturstad omgiven av fyra floder med många broar Campanile Hotel Zwolle Campanile Hotel Zwolle ligger på gångavstånd från den gamla stadskärnan i medeltidsstaden Zwolle, som har ett centralt läge i Holland. Härifrån kommer du lätt till flera sevärdheter.

Läs mer

OREA Resort Devet Skal Vysocina

OREA Resort Devet Skal Vysocina OREA Resort Devet Skal Vysocina På Orea Resort Devět Skal, som ligger i Mährens berg, kan du se fram emot vackra naturvandringar, god mat i hotellets restaurang och ett dopp i poolen. Här är siktet inställt

Läs mer

Campanile Hotel Gouda Besök ostmarknaden i Gouda och smaka perfekt holländsk ost

Campanile Hotel Gouda Besök ostmarknaden i Gouda och smaka perfekt holländsk ost Campanile Hotel Gouda Upplev ostens stad, Gouda, som varje sommar bjuder på en traditionell ostmarknad med perfekt holländsk ost. Goudas ostmarknad är en av de sista äkta ostmarknader som finns kvar att

Läs mer

Hotel Blankenese. Bo i lugna och gröna omgivningar bara 20 minuter från storstaden Hamburg. Hotel Blankenese. Hotellet erbjuder

Hotel Blankenese. Bo i lugna och gröna omgivningar bara 20 minuter från storstaden Hamburg. Hotel Blankenese. Hotellet erbjuder Hotel Blankenese Hotel Restaurant Blankenese är beläget i lugna och gröna omgivningar i stadsdelen Blankenese, en förort till Hamburg. Nära hotellet finns kollektivtrafik och det är lätt att ta sig runt

Läs mer

Hotel New Skanpol. Hotel New Skanpol med dansk design. Hotel New Skanpol. Hotellet erbjuder

Hotel New Skanpol. Hotel New Skanpol med dansk design. Hotel New Skanpol. Hotellet erbjuder Hotel New Skanpol Hotel New Skanpol erbjuder dansk design med skandinavisk touch. Här kan du besöka hotellets bar Jensen eller restaurang Skandynawia. Boka en tid för en avslappnande massage, gå en promenad

Läs mer

Hotel Zamek Reszel erbjuder autentiska medeltida rum med modern inredning och möbler designade av den kände skulptören Boleslaw Marschall.

Hotel Zamek Reszel erbjuder autentiska medeltida rum med modern inredning och möbler designade av den kände skulptören Boleslaw Marschall. Zamek Reszel I nordöstra Polen, i Warmiaområdet är Hotel Zamek Reszeal beläget. Hotellet inryms i stadens gamla slott, här erbjuds en unik hotellvistelse med medeltids atmosfär. Tillsammans med familjen

Läs mer

H2O Hoteltherme I Österrike väntar en perfekt badsemester för hela familjen

H2O Hoteltherme I Österrike väntar en perfekt badsemester för hela familjen H2O Hoteltherme Hotellet H20 Hoteltherme ligger i östra Steiermark, i staden Sebersdorf. Hotellet erbjuder en riktig familjeresa där spa och ett stort utbud av vattenrutschbanor och pooler gör din vistelse

Läs mer

Hotel Nuova Italia Hotell med utomhuspool nära sjöarna Lago d'orta och Lago Maggiore.

Hotel Nuova Italia Hotell med utomhuspool nära sjöarna Lago d'orta och Lago Maggiore. Hotel Nuova Italia Hotel Nuova Italia erbjuder frukost och fri tillgång till den härliga utomhuspoolen under sommaren. Med sitt natursköna läge i provinsen Novara, inte långt ifrån sjöarna Orta och Maggiore,

Läs mer

Hotel Strandly Skagen

Hotel Strandly Skagen Hotel Strandly Skagen Hotellet erbjuder Hotel Strandly Skagen har en trevlig "Skagenatmosfär" med traditioner och fantasktisk service på ett familjärt och rart sätt. Både hotellet och restaurangen är nyrenoverade

Läs mer

ADONIS Paris Sacré Coeur Bo centralt i Paris med utsikt över Sacre Coeur.

ADONIS Paris Sacré Coeur Bo centralt i Paris med utsikt över Sacre Coeur. ADONIS Paris Sacré Coeur Endast ett stenkast från Sacré-Coeur i Montmartre är detta färgstarka hotell beläget. Hotellet gör allt för att se till att ni ska få en underbar och färgglad vistelse i ljusets

Läs mer

Hotel Zagreb. Avkoppling, vacker natur och spännande kulturupplevelser på kroatiska kusten. Hotel Zagreb. Hotellet erbjuder

Hotel Zagreb. Avkoppling, vacker natur och spännande kulturupplevelser på kroatiska kusten. Hotel Zagreb. Hotellet erbjuder Hotel Zagreb Hotel Zagreb ligger i Karlobag, som är beläget vid foten av Velebit bergskedjan i Kroatien. Karlobag är framförallt känt för sitt kristallklara vatten och behagliga klimat. Hotel Zagreb erbjuder

Läs mer

Luna Hotel Avkoppling vid Adriatiska havet i Kroatien

Luna Hotel Avkoppling vid Adriatiska havet i Kroatien Luna Hotel Det förhållandevis nya Luna hotel grundades 2008 och är ett av de ledande konferens- och semesterhotellen i regionen. Hotel Luna Island har allt som behövs för att kunna njuta av semestern till

Läs mer

Hotel Amadeus. Njut av Dresdens fantastiska stadskärna, de många vackra byggnaderna och härlig atmosfär. Hotel Amadeus.

Hotel Amadeus. Njut av Dresdens fantastiska stadskärna, de många vackra byggnaderna och härlig atmosfär. Hotel Amadeus. Hotel Amadeus Kulturstaden Dresden har ett överflöd av upplevelser för både stora och små. Historia, kultur och komfort förenas i en underbar miljö. Hotel Amadeus är beläget strax utanför centrum med nära

Läs mer

HB1 Design & Budget Hotel Wien Schönbrunn Ta del av Wiens historia och kultur, besök det mäktiga barocktida palatset Schloss Schönbrunn

HB1 Design & Budget Hotel Wien Schönbrunn Ta del av Wiens historia och kultur, besök det mäktiga barocktida palatset Schloss Schönbrunn Schloss HB1 Design & Budget Hotel Wien HB1 Hotel ligger i den vackra österrikiska huvudstaden Wien, nära fantastiska slottet Schloss, Wiens Tekniska museum, centralstationen och bara om 8 km från Wiens

Läs mer

Hørby Færgekro ligger vackert vid vattnet omgiven av underbar natur.

Hørby Færgekro ligger vackert vid vattnet omgiven av underbar natur. Hotel Hørby Færgekro Hørby Færgekro ligger vackert vid vattnet omgiven av underbar natur. Hotellet erbjuder Hotel Hørby Færgekro erbjuder ett krouppehåll i vacker natur. Kroens restaurang serverar klassiska

Läs mer

Atrium im Park Hotel Libertas Hotel Regensburg

Atrium im Park Hotel Libertas Hotel Regensburg Atrium im Park Hotel Libertas Hotel Tillbringa några härliga dagar i vackra och historiska staden i Tyskland. Atrium im Park Hotel är lugnt beläget i norra delen av delstaten Bayern. Det 4-stjärniga hotellet

Läs mer

Ronneby Brunn Hotel. Besök ett av Sveriges mest kända SPA-hotell, ladda upp med ny energi och njut! Ronneby Brunn Hotel.

Ronneby Brunn Hotel. Besök ett av Sveriges mest kända SPA-hotell, ladda upp med ny energi och njut! Ronneby Brunn Hotel. Ronneby Brunn Hotel Ronneby har alltid varit en känd kurort. Från 1700-talet fram till 1920-talet tog man sig hit för att dricka brunn och gå stärkande promenader. Idag är den vackra Brunnsparken fortfarande

Läs mer

Programförslag Gruppresa Amsterdam. Tre nätter för grupper från 10 personer

Programförslag Gruppresa Amsterdam. Tre nätter för grupper från 10 personer Programförslag Gruppresa Amsterdam Tre nätter för grupper från 10 personer Varmt välkomna till Amsterdam! Upptäck Europas mest pittoreska huvudstad. De mysiga kanalerna och upplysta broarna, kantade av

Läs mer

HOLLAND I BLOMNING. Man måste ha sett det med egna ögon för att förstå hur stor, varierad och fantastisk den här parken är.

HOLLAND I BLOMNING. Man måste ha sett det med egna ögon för att förstå hur stor, varierad och fantastisk den här parken är. HOLLAND I BLOMNING När det i början av maj fortfarande kan vara lite ostadigt väder här hemma i Sverige har som regel Nederländerna haft härlig vår ett tag. Uteserveringarna är öppna och vårblommor finns

Läs mer

Hotel Frederiksværk Hotel Frederiksværk Hotel et erbjuder Risskov Bilferie Risskov Bilsemester Risskov Bilferie Risskov Autoferien

Hotel Frederiksværk Hotel Frederiksværk Hotel et erbjuder Risskov Bilferie Risskov Bilsemester Risskov Bilferie Risskov Autoferien Hotel Frederiksværk Hotel Frederiksvaerk ligger i mitten av staden, omgiven av kanaler och vackra byggnader. Hotellet har funnits i över 200 år och tillhör således bokstavligen en magnifik del av Danmarks

Läs mer

Hotellet ligger lugnt omgivet av vacker natur

Hotellet ligger lugnt omgivet av vacker natur Landhotel Herrenhaus Bohlendorf Detta hotell ligger i en historisk byggnad på halvön Wittow, som är en del av Tysklands största ö, Rügen, som är en otroligt populär semesterdestination under hela året.

Läs mer

Njutning på 4-stjärnigt hotell med idealiskt läge nära Flensburg. Genießer Hotel Historischer Krug. Hotellet erbjuder

Njutning på 4-stjärnigt hotell med idealiskt läge nära Flensburg. Genießer Hotel Historischer Krug. Hotellet erbjuder Genießer Hotel Historischer Krug Geniesser Hotel Historischer Krug ligger i Oeversee, ca 22 km söder om den dansk-tyska gränsen. Den gamla byggnaden grundades 1519 och är den äldsta krobyggnaden i hela

Läs mer

City Park Hotel. Härlig semester precis vid gränsen mellan Tyskland och Polen, med vacker natur vid floden Oder. City Park Hotel.

City Park Hotel. Härlig semester precis vid gränsen mellan Tyskland och Polen, med vacker natur vid floden Oder. City Park Hotel. City Park Hotel Njut av en underbar semester med det bästa av både Tyskland och Polen. City Park Hotel ligger precis vid den polska gränsen i natursköna områden. Härifrån kommer ni enkelt till både storstadsupplevelser

Läs mer

Njut av Spa och avkoppling med utsikt över vackra Gullmarsfjorden! Vann Spa, Hotell & Konferens. Hotellet Erbjuder

Njut av Spa och avkoppling med utsikt över vackra Gullmarsfjorden! Vann Spa, Hotell & Konferens. Hotellet Erbjuder Vann Spa, Hotell & Konferens Hotellet Erbjuder Ta dig en liten minisemester och njut av både SPA, träning och wellness pa Vann Spa. Hotellet har egen båtbrygga och privat strand precis vid Gullmarsfjorden.

Läs mer

Från hotellets restaurang är det vacker utsikt över Stege Nor. Exempel på ett av hotellets dubbelrum

Från hotellets restaurang är det vacker utsikt över Stege Nor. Exempel på ett av hotellets dubbelrum Hotel Præstekilde Det trevliga hotellet har tagit sitt namn från det gamla stadsnamnet Præstekilde och erbjuder ett härligt avkopplande uppehåll för par, familjer och inte minst för golfare. Njut av den

Läs mer

Njut av Spa och avkoppling med utsikt över vackra Gullmarsfjorden! Vann Spa, Hotell & Konferens. Hotellet erbjuder

Njut av Spa och avkoppling med utsikt över vackra Gullmarsfjorden! Vann Spa, Hotell & Konferens. Hotellet erbjuder Vann Spa, Hotell & Konferens Hotellet erbjuder Ta dig en liten minisemester och njut av både SPA, träning och wellness pa Vann Spa. Hotellet har egen båtbrygga och privat strand precis vid Gullmarsfjorden.

Läs mer

VCH Hotel Stralsund VCH Hotel Stralsund Om hotel et Risskov Bilferie Risskov Bilsemester Risskov Bilferie Risskov Autoferien Risskov Autoferien

VCH Hotel Stralsund VCH Hotel Stralsund Om hotel et Risskov Bilferie Risskov Bilsemester Risskov Bilferie Risskov Autoferien Risskov Autoferien VCH Hotel Stralsund VCH Hotel Stralsund är beläget i utkanten av den och erbjuder en hotellvistelse i lugna omgivningar men ändå nära till allt som den vackra staden och ön Rügen har att erbjuda. Vakna

Läs mer

Hotel Duo. Modernt hotell med wellnessavdelning, bowlingbana och kasino. Hotel Duo. Hotellet erbjuder

Hotel Duo. Modernt hotell med wellnessavdelning, bowlingbana och kasino. Hotel Duo. Hotellet erbjuder Hotel Duo Det 4-stjärniga Hotel Duo ligger i ett lugnt område i utkanten av Prag, ca 10 km från centrum. Hotellet erbjuder en mängd olika aktiviteter, inklusive bowling, kasino och wellnessanläggning med

Läs mer

Besök Smålandskusten, Öland och bo i historiska Kalmar. Best Western Plus Kalmarsund Hotell. Best Western Plus Kalmarsund.

Besök Smålandskusten, Öland och bo i historiska Kalmar. Best Western Plus Kalmarsund Hotell. Best Western Plus Kalmarsund. Best Western Plus Kalmarsund Hotell Best Western Plus Kalmarsund Best Western Plus Kalmarsund är ett modernt och trivsamt hotell beläget på Kvarnholmen i Gamla Kalmar. De flesta sevärdheterna finns på

Läs mer

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Köpenhamn Stavanger Bergen Ålesund Geiranger Tillsammans upplever vi de magiska norska fjordarna.

Läs mer

Upplev Västkusten som inbjuder till en härlig semester i havets tecken. Bohusgården Hotell och Konferens. Hotellet erbjuder

Upplev Västkusten som inbjuder till en härlig semester i havets tecken. Bohusgården Hotell och Konferens. Hotellet erbjuder Bohusgården Hotell och Konferens Unna dig det lilla extra under några sköna dagar på Sveriges västkust. I härliga Uddevalla ligger Bohusgården, som är ett modernt, förstklassigt spahotell med utsikt över

Läs mer

Grand Hotel Plaza Montecatini Drick hälsovattnet från Montecatini Termes källor

Grand Hotel Plaza Montecatini Drick hälsovattnet från Montecatini Termes källor Grand Hotel Plaza Montecatini Wellness har alltid varit populärt i Toscana. Montecatini Terme är en sedan gammalt välkänd, lyxig och elegant kurort med flera Spa-anläggningar. Detta är en idealisk bas

Läs mer

Alsace & Bourgogne. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Alsace & Bourgogne. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Alsace & Bourgogne Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e o c h B o u r g o g n e Alsace och Bourgogne - Guidad Rundresa Upptäck de pittoreska vinregionerna

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA RESA MALTA VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA Den vackra östaten Malta ligger i mellersta Medelhavet, mellan Libyen i söder och Italien i norr. Malta är Europas sydligaste stat och har drygt 400 000 invånare.

Läs mer

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 Bourgogne namnet känner man igen och förknippar med vin. Och, naturligtvis finns här mycket och gott av den varan. Men, Bourgogne är inte bara vin! Här finns fantastiska

Läs mer

Orea Hotel Pyramida Upplev en av Europas charmigaste huvudstäder

Orea Hotel Pyramida Upplev en av Europas charmigaste huvudstäder Orea Hotel Pyramida Orea Hotel Pyramida ligger bra till, inte så långt från borgen i Prag, som är Tjeckiens huvudstad och också landets största stad. I den vackra staden kan du utforska de medeltida kvarteren

Läs mer

Best Western Plus Kalmarsund är ett modernt och trivsamt hotell beläget på Kvarnholmen i Gamla Kalmar.

Best Western Plus Kalmarsund är ett modernt och trivsamt hotell beläget på Kvarnholmen i Gamla Kalmar. Best Western Plus Kalmarsund Hotell Best Western Plus Kalmarsund är ett modernt och trivsamt hotell beläget på Kvarnholmen i Gamla Kalmar. De flesta sevärdheterna finns på gångavstånd, liksom restauranger,

Läs mer

Turkiet. Här finner du endast ett fåtal av alla hundratals vi har över hela Turkiet. Kontakta oss om du söker andra orter eller hotell.

Turkiet. Här finner du endast ett fåtal av alla hundratals vi har över hela Turkiet. Kontakta oss om du söker andra orter eller hotell. Turkiet Trots att det var först i slutet av åttiotalet som Turkiet på allvar klev in i semesterarrangörernas värld har landet verkligen lyckats etablera sig som ett av skandinavernas favoritresmål. Det

Läs mer

Hotell Hovs Hallar. God mat i restaurangen med havsutsikt och massor av utflyktsmål i vackra Skåne. Hotell Hovs Hallar.

Hotell Hovs Hallar. God mat i restaurangen med havsutsikt och massor av utflyktsmål i vackra Skåne. Hotell Hovs Hallar. Hotell Hovs Hallar Hotell Hovs Hallar ligger i Bjärehalvön Naturreservat endast 10 minuters promenad från havet. Området, med sin speciella natur, hae blivit beskrivet som magiskt, nästan som från en annan

Läs mer

Östersjökryssning under en vecka ombord lyxkryssaren Serenade of the Seas

Östersjökryssning under en vecka ombord lyxkryssaren Serenade of the Seas Club Eriks noga utvalda upplevelser Östersjökryssning under en vecka ombord lyxkryssaren Serenade of the Seas Stockholm Helsingfors St. Petersburg Tallin - Riga Följ med oss under en härlig vecka ombord

Läs mer

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen.

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen. VACKRA PRAG Följ med och upplev vackra Prag! Staden som bjuder på allt vi förväntar oss av en storstad i form av historia, kultur, restauranger och goda shoppingmöjligheter. Under våra dagar i Prag lär

Läs mer

SPF 010 alltid på väg!

SPF 010 alltid på väg! 24/5-2/6 Det gemytliga och gästvänliga Tyrolen i Österrike Upplev den romantiska Tyrolen där de vackra dalgångarna slingrar sig fram mellan snöklädda alptoppar. Här njuter vi av Salzkammerguts bedårande

Läs mer

MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan.

MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan. MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan. Vi arbetar utifrån förste man/kvinna till kvarn... principen, så vad gäller nedan hotell, reserverar vi

Läs mer

COSTA BRAVA. Följ med till Spanien. - solfylld, sprudlande och spektakulär. Vi bjuder på flygresa och hotell i 3 nätter!

COSTA BRAVA. Följ med till Spanien. - solfylld, sprudlande och spektakulär. Vi bjuder på flygresa och hotell i 3 nätter! Följ med till Spanien - solfylld, sprudlande och spektakulär Det spanska köket Läckra tapas Sprudlande cava Spektakulär natur Surrealistisk konst Genial arkitektur COSTA BRAVA Vi bjuder på flygresa och

Läs mer

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner - Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa till Bryssel där ni under en

Läs mer

Strömstad Spa. Njut av en härlig spa-vistelse i charmiga Strömstad med Bohusläns vackra natur. Strömstad Spa. Hotellet Erbjuder

Strömstad Spa. Njut av en härlig spa-vistelse i charmiga Strömstad med Bohusläns vackra natur. Strömstad Spa. Hotellet Erbjuder Strömstad Spa Hotell Strömstad Spa ligger tio meter från havskanten i Bohuslän, endast en kort väg från Oslo och Göteborg. Hotellrummen är nyrenoverade, liksom restaurangen. Här kan man njuta av spa-behandlingar

Läs mer

Do it Event. Konferens/golfresa till Portugal Algarve 2013

Do it Event. Konferens/golfresa till Portugal Algarve 2013 Do it Event Konferens/golfresa till Portugal Algarve 2013 Portugal är ett av de mest populära länderna i Europa för soltörstande golfare. Framförallt Lissabonområdet och Algarvekusten lockar med massor

Läs mer

UPPLEV EN KONFERENS PÅ LAHOLMEN

UPPLEV EN KONFERENS PÅ LAHOLMEN UPPLEV EN KONFERENS PÅ LAHOLMEN Med ett fantastiskt läge vid havet......mitt i centrala Strömstad, ligger Laholmen Hotell. Hotellet ligger högt beläget med en fantastisk utsikt över havet i väster samtidigt

Läs mer

Hotellfakta. Välkommen till Sveriges mest spännande hotell! Tfn +46 (0)143-315 30 hotel@klosterhotel.se www.klosterhotel.se

Hotellfakta. Välkommen till Sveriges mest spännande hotell! Tfn +46 (0)143-315 30 hotel@klosterhotel.se www.klosterhotel.se Välkommen till Sveriges mest spännande hotell! Hotellfakta Enligt VISITAS definition är vi ett fyrstjärnigt hotell och vi är även ett Miljömärkt hotell. Vi är ett av Countrysides och Smultronställens utvalda

Läs mer

Programförslag. Gruppresa för 10 personer till Palma de Mallorca

Programförslag. Gruppresa för 10 personer till Palma de Mallorca Programförslag Gruppresa för 10 personer till Palma de Mallorca 2013 En vacker och sofistikerad pärla Palma De Mallorca Vackra Palma de Mallorca har under årtionden varit ett mycket populärt resmål. Som

Läs mer

Bali Jimbaran och Ubud

Bali Jimbaran och Ubud Bali Jimbaran och Ubud Resa till Bali som passar dig som vill ha en romantisk och privat upplevelse med 5 dagar sol och bad blandat med 5 dagar exotisk upplevelse i regnskogen. 2 fantastiska hotell, Kupu

Läs mer

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner - Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa till Bryssel där ni under en

Läs mer

Best Western Malmö Arena Hotel Åk på storstadssemester till Malmö och njut av allt Öresundsregionen kan erbjuda

Best Western Malmö Arena Hotel Åk på storstadssemester till Malmö och njut av allt Öresundsregionen kan erbjuda Best Western Malmö Arena Hotel Detta moderna och fräscha hotell ligger i Hyllie i Malmö, alldeles intill Malmö arena. Här kan du enkelt besöka Malmömässan och det stora shoppingcentret Emporia. Från Malmö

Läs mer

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017 Följ med på en konst- och kulturresa till de vackra kustpärlorna i Kroatien Split och Dubrovnik! Kroatien lockar många besökare med sin slående vackra och skiftande natur mäktiga berg, kuperande landskap,

Läs mer

Voldstedgård Herregårdspension

Voldstedgård Herregårdspension Voldstedgård Herregårdspension Voldstedgaard är en gammal herrgård i Eskilstrup på Falster. När ni befinner er på Voldstedgaard är ni verkligen mitt i den härliga danska grönskan mitt emellan skog och

Läs mer

Hotel Strandparken ligger strax intill Holbæk Fjord i vackra omgivningar.

Hotel Strandparken ligger strax intill Holbæk Fjord i vackra omgivningar. Hotel Strandparken Hotel Strandparken är med sitt centrala läge, mitt på Själland, en optimal plats för några dagars semester. Hotellet ligger endast 45 minuters bilfärd från Köpenhamn och 35 minuter från

Läs mer

VAN DER VALK Schlosshotel Ballenstedt Semester i unika omgivningar på slottshotell i Harz

VAN DER VALK Schlosshotel Ballenstedt Semester i unika omgivningar på slottshotell i Harz VAN DER VALK Schlosshotel Det ståtliga slottet ligger i det natursköna Harz nära den lilla staden Stedt. Med utsikt över slottsparken och vackra historiska omgivningar är detta hotell mycket speciellt

Läs mer

Endast 3 timmars tidsskillnad: när klockan är 12 i Sverige är den 15 i Dubai.

Endast 3 timmars tidsskillnad: när klockan är 12 i Sverige är den 15 i Dubai. FastighetsQuinnorna Syd inbjuder till resa med studiebesök till Dubai/Abu Dhabi/Förenade Arabemiraten 18-25 januari 2014 + tilläggsdagar för sol & bad 25-30 januari 2014 Burj Khalifa, världens högsta byggnad,

Läs mer

Alsace & Bourgogne Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer

Alsace & Bourgogne Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer Alsace & Bourgogne Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e o c h B o u r g o g n e Alsace och Bourgogne - Guidad Rundresa Upptäck pittoreska

Läs mer

W A L L N E R S B U S S

W A L L N E R S B U S S W A L L N E R S B U S S ÖSTERSJÖKRYSSNING TALLINN - ST PETERSBURG - HELSINGFORS Dag 1 Avresa från Gävle/Sandviken 18:00 Färjan MS Princess Anastasia avgår från Stockholm mot Tallinn, St Petersburg och

Läs mer

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST RESA TILL ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST Istanbul metropolen vid Bosporen är gräns och smältdegel på samma gång. Här tycks Europa möta Asien inför en slutgiltig kraftmätning. Öst mot väst. Ur denna

Läs mer

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST RESA TILL ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST Istanbul metropolen vid Bosporen är gräns och smältdegel på samma gång. Här tycks Europa möta Asien inför en slutgiltig kraftmätning. Öst mot väst. Ur denna

Läs mer

Österrike, Alpendorf Avresa 1: 27 feb - 8 mars 2015 Avresa 2: 13-22 mars 2015

Österrike, Alpendorf Avresa 1: 27 feb - 8 mars 2015 Avresa 2: 13-22 mars 2015 Österrike, Alpendorf Avresa 1: 27 feb - 8 mars 2015 Avresa 2: 13-22 mars 2015 Upplev underbar skidåkning i Alperna 10 dagar Följ med på årets skidresa till fantastiska Alpendorf- St. Johann i Österrike.

Läs mer

MAKARSKA DEN KROATISKA RIVIERAN

MAKARSKA DEN KROATISKA RIVIERAN MAKARSKA DEN KROATISKA RIVIERAN Makarska har en rik historia som sträcker sig tillbaka ända till Romarriket. I området finns fler vackra kyrkor som speglar stadens historia, inte minst genom bevarade konstverk

Läs mer

Möten, Event & Konferens

Möten, Event & Konferens Ängelholms Reumatiker Förening Kära medlemmar, känns detta tilltalande. Vi skulle behöva intresse anmälan till den 1 nov. av hur många som är intresserade. Möten, Event & Konferens Offert Ängelholms Reumatiker

Läs mer

PROVENCE & MONACO När hösten är som vackrast går vår resa till Provence och den franska rivieran.

PROVENCE & MONACO När hösten är som vackrast går vår resa till Provence och den franska rivieran. PROVENCE & MONACO När hösten är som vackrast går vår resa till Provence och den franska rivieran. Följ med till södra Frankrike där vi ska uppleva storstaden Nice, furstliga Monaco och flera charmiga provensalska

Läs mer

Upplev universitetstaden Lund och dess historia. Good Morning Hotel Lund. Om Hotellet

Upplev universitetstaden Lund och dess historia. Good Morning Hotel Lund. Om Hotellet Good Morning Hotel Lund Good Morning Lund ligger bara 2.5 kilometer utanför centrala Lund med sin tusenåriga historia, många sevärdheter, restauranger och shopping. Med tåg är det bara 20 minuter till

Läs mer

Bali Jimbaran och Ubud

Bali Jimbaran och Ubud Bali Jimbaran och Ubud Resa till Bali som passar dig som vill ha en romantisk och privat upplevelse med 5 dagar sol och bad blandat med 5 dagar exotisk upplevelse i regnskogen. 2 fantastiska hotell, Kupu

Läs mer

Ölprovning i Prag. 15-17 april 2015 Möt våren i Prag med Ann Fogelberg. Vill du lära dig mer om öl? Ja, då

Ölprovning i Prag. 15-17 april 2015 Möt våren i Prag med Ann Fogelberg. Vill du lära dig mer om öl? Ja, då Ölprovning i Prag 15-17 april 2015 Möt våren i Prag med Ann Fogelberg Vill du lära dig mer om öl? Ja, då Vill du lära dig mer om öl? Ja, då är detta bästa resan för dig. Följ med till Tjeckien, landet

Läs mer

Yogaresa till Turkiet

Yogaresa till Turkiet Yogaresa till Turkiet Fri från stress Full med liv 30 april till 3 maj 2015 Liat Michaeli Upplever du att du lever med stress och press runt omkring dig? Vill du fylla på med ny energi och livskraft? Då

Läs mer

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar 2016 Österrike Wien Salzburg - 9 dagar Schönbrunn Palace Wien Wien Välkommen med på vår sommarresa 2016. Vi väljer att resa till Österrike och till huvudstaden Wien. Vi hinner även med ett besök i Mozarts

Läs mer

ditt välbefinnande vår passion

ditt välbefinnande vår passion ditt välbefinnande vår passion När du åker till Friibergs Herrgård händer det något. Du kommer fram och tar det första andetaget och känner hur axlarna sjunker ner. Du tittar ut över Mälaren, tystnaden

Läs mer

Tjeckien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Tjeckien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Tjeckien Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - T j e c k i e n Tjeckien - Guidad Resa Upplev arkitektoniska mästerverk från medeltida, renässans och barocktiden

Läs mer

BOKA DIN RESA PÅ

BOKA DIN RESA PÅ Vårt folkkära landslag Tre Kronor är regerande mästare efter en fantastisk finalseger mot Kanada i Köln. Är du sugen på att följa dem vid kommande VM som spelas i Danmark? Sverige kommer spela gruppspelet

Läs mer

Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer

Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e Guidad Rundresa - Alsace - (max. 8 resenärer) Upptäck charmiga bergsbyar, pittoreska vinberberg,

Läs mer

Hotell Villa Platanias

Hotell Villa Platanias Hotell Villa Platanias ger dig det lilla extra här kan du njuta av livets goda, mitt i centrum av Platanias. Trots det centrala läget, är Hotell Villa Platanias lugnt och fridfullt. Hotellet är omgivet

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL HOTEL TYLÖSAND

VÄLKOMMEN TILL HOTEL TYLÖSAND VÄLKOMMEN TILL HOTEL TYLÖSAND Hotel Tylösand ligger bakom höga sanddyner utanför Halmstad vid Sveriges finaste badstrand. Hotellet är designat för konferens, rekreation och nöje och kan erbjuda ett stort

Läs mer

AVSTÅND Tel. Tel. 1. Lintula kloster 19. Tulikivi Oyj / Kermansavis fabriksbutik 2. Johanneskoti, fi sketillstånd 20. Kotipuro Gästgiveri

AVSTÅND Tel. Tel. 1. Lintula kloster 19. Tulikivi Oyj / Kermansavis fabriksbutik 2. Johanneskoti, fi sketillstånd 20. Kotipuro Gästgiveri Karta 2 Må bra i Heinävesi Må bra i Heinävesi Heinävesi kommun ligger i gränstrakterna mellan Savolax och Karelen. Skogsklädda höjder och blå sjöar beskriver landskapet i Heinävesi när det är som bäst.

Läs mer

Kasinokampen. Trekamp, tvårätters middag, 1 glas öl/vin/alk., fri entré och garderob.

Kasinokampen. Trekamp, tvårätters middag, 1 glas öl/vin/alk., fri entré och garderob. Kasinokampen Trekamp och middag Satsa på en annorlunda och rolig kasinokväll med trekamp och en tvårättersmiddag. Utmana varandra i de vanligaste kasinospelen. Avsluta sedan kvällen med att fira vinnarna

Läs mer

Reykjavik. Icelandair Hotel Marina**** Paket inkluderar:

Reykjavik. Icelandair Hotel Marina**** Paket inkluderar: Paket inkluderar: 4 nätter på 4* Icelandair Hotel Marina Del i dubbelrum, 25 nov 29 nov Frukost samtliga dagar Flyg, Göteborg Island T/R Transfer, flygplats hotell flygplats Blå Lagunen vid ankomst Välkomstdrink

Läs mer

BOKA DIN RESA PÅ

BOKA DIN RESA PÅ Vårt folkkära landslag Tre Kronor är regerande mästare efter en fantastisk finalseger mot Kanada i Köln. Är du sugen på att följa dem vid kommande VM som spelas i Danmark? Sverige kommer spela gruppspelet

Läs mer

WIEN MUSIK & KULTUR. Upplev våren med oss i musikens huvudstad!

WIEN MUSIK & KULTUR. Upplev våren med oss i musikens huvudstad! WIEN MUSIK & KULTUR Vackra Wien är en raffinerad pärla med mycket att se och göra. Klassisk musik, imponerande arkitektur och den charmiga kafékulturen är bara lite av vad vi får uppleva. Donau delar staden

Läs mer

BOKA DIN RESA PÅ

BOKA DIN RESA PÅ Vårt folkkära landslag Tre Kronor är regerande mästare efter en fantastisk finalseger mot Kanada i Köln. Är du sugen på att följa dem vid kommande VM som spelas i Danmark? Sverige kommer spela gruppspelet

Läs mer

Snygg villa med imponerande utsikt, unik terrass och separat lägenhet in Monchique

Snygg villa med imponerande utsikt, unik terrass och separat lägenhet in Monchique sida 1/5 sida 2/5 Villor & Gårdar 750.000 Konstruerad (år) 1983 område (län) Tomtarea 2000 m² Stad Konstruktion område 437 m² sida 3/5 Precis ovanför den vackra Spa orten Caldas de har vi denna storslagna

Läs mer

Villa Dubrovnik 3 VILLA DUBROVNIK 3

Villa Dubrovnik 3 VILLA DUBROVNIK 3 Villa Dubrovnik 3 VILLA DUBROVNIK 3 Typ av boende: villa Plats: DUBROVNIK - KROATIEN Antal rum: 7 Max antal gäster: 13 Badrum: 7 Pool: Ja Hav avstånd: 100 m Början vid: 13.700 1 / 5 {gallery}vfr/dubrovnik3{/gallery}

Läs mer

Ta nyår till oanade höjder 10 takbarer världen över

Ta nyår till oanade höjder 10 takbarer världen över Ta nyår till oanade höjder 10 takbarer världen över Missa inte chansen att fira in det nya året hundra meter upp i luften under bar himmel. Allting blir bättre med en fin utsikt, därför har hotell- och

Läs mer

RUTTFÖRSLAG FÖR EN VECKAS SEGLING NORR OCH SÖDER FRÅN SPLIT

RUTTFÖRSLAG FÖR EN VECKAS SEGLING NORR OCH SÖDER FRÅN SPLIT RUTTFÖRSLAG FÖR EN VECKAS SEGLING NORR OCH SÖDER FRÅN SPLIT 7 DAGAR SÖDER UT: Dag 1 - Trogir Vi rekommenderar er att segla norr ut er under första dag till staden Trogir. Trogir är en riktig pärla och

Läs mer

Pine Bay. BBCG Construction - Akbük

Pine Bay. BBCG Construction - Akbük Pine Bay BBCG Construction - Akbük Pine Bay Pine Bay har det bästa läge i ett pittoreskt och lugnt område i Akbük med fantastisk havsutsikt åt ena hållet och tallar och berg åt andra. Komplexet ligger

Läs mer

15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN

15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Stora Kina 15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Planerade avgångar 2013: 10/3, 16/3, 21/3, 26/3, 27/3, 28/3, 8/4, 9/4 (kontakta oss för senare avgångar) Det här är resan

Läs mer

BERGEN STADEN MELLAN DE 7 FJÄLLEN

BERGEN STADEN MELLAN DE 7 FJÄLLEN BERGEN STADEN MELLAN DE 7 FJÄLLEN Följ med till Norge och Bergen staden mellan de sju fjällen. Upplev historia i en trevlig blandning med fantastisk natur, djupa fjordar och höga fjäll. Bergen är Norges

Läs mer

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Vi gör en härlig kryssning längs den magnifika dalmatiska kusten och dess vackra öar. Under tre dagar på Adriatiska havet åker vi från en ö till en annan

Läs mer

Bekväm takvåning nära stranden och Ferragudo in Ferragudo

Bekväm takvåning nära stranden och Ferragudo in Ferragudo sida 1/5 sida 2/5 Lägenheter 387.000 Konstruerad (år) 2001 område (län) Lagoa Tomtarea 160 Stad Ferragudo Konstruktion område 188 sida 3/5 Denna rymliga lägenhet med dito takterrass ligger nära den främsta

Läs mer

DRÖMRESAN TILL PROVENCE

DRÖMRESAN TILL PROVENCE DRÖMRESAN TILL PROVENCE Följ med till Provence och njut av det goda livet! Vår reseledare, Finn Emilsen, jobbar till vardags som vinimportör, med fokus på vin från Provence. Det började med ett vinslott

Läs mer

Pa hotell Ramudden kan ni verkligen koppla av och njuta av er ledighet

Pa hotell Ramudden kan ni verkligen koppla av och njuta av er ledighet Hotell Ramudden Hotell Ramudden är ett nästan nytt hotell, med en helt nybyggd restaurang, som är beläget i Valbo, endast 10 minuters bilfärd från Gävles stadskärna. Det är den perfekta utgångspunkten

Läs mer

VACKRA ITALIEN OCH MILANO SLÅENDE VACKER ARKITEKTUR ETT FOTBOLLENS LAND

VACKRA ITALIEN OCH MILANO SLÅENDE VACKER ARKITEKTUR ETT FOTBOLLENS LAND RESA MILANO VACKRA ITALIEN OCH MILANO Italien är med sina 60,6 miljoner invånare det femte mest folkrika landet i Europa. Den näst största staden är Milano, belägen i Lombardiet. Ett vackert kullandskap

Läs mer

ANCIENT PLAYGROUND kreta by

ANCIENT PLAYGROUND kreta by ANCIENT PLAYGROUND kreta by SLÄPP FÖRÄLDRARNE LOSS. I byn Almirida har vi hittat ett ställe långt från massturism och charterkänsla. Här ligger vårt hotell Langley Resort Almirida Bay mitt i en olivlund,

Läs mer

7 strålande skäl att besöka Västsverige

7 strålande skäl att besöka Västsverige 7 strålande skäl att besöka Västsverige I Västsverige finns det mesta. Oavsett om du vill cykla längs slingrande kanaler eller segla ut på öppet hav. Sträcka ut dig på solvarma hällar eller klättra uppför

Läs mer

Upplev atlantkustens pärlor

Upplev atlantkustens pärlor Resefakta Var: Marrakech, Oualidia, Essaouira, Agadir När: Året runt Längd: 7 nätter/8 dagar Visum krävs: Nej Pris från: 8795 SEK per person i delat dubbelrum. Enkelrumstillägg: fråga oss (Grupper: förmånliga

Läs mer

OFFERT. Tennisresa till Bol - Kroatien DATUM: MAJ 2018 Järfälla Tennis

OFFERT. Tennisresa till Bol - Kroatien DATUM: MAJ 2018 Järfälla Tennis OFFERT RESA: Tennisresa till Bol - Kroatien DATUM: 16 23 MAJ 2018 KUND: ER REFERENS: VÅR REFERENS: ANTAL DELTAGARE: Järfälla Tennis Per Johansson Stefan Dahl 18 (inkluderar 2 tränare) Härmed har vi nöjet

Läs mer