City Park Hotel. Härlig semester precis vid gränsen mellan Tyskland och Polen, med vacker natur vid floden Oder. City Park Hotel.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "City Park Hotel. Härlig semester precis vid gränsen mellan Tyskland och Polen, med vacker natur vid floden Oder. City Park Hotel."

Transkript

1 City Park Hotel Njut av en underbar semester med det bästa av både Tyskland och Polen. City Park Hotel ligger precis vid den polska gränsen i natursköna områden. Härifrån kommer ni enkelt till både storstadsupplevelser och natursköna omgivningar. Hotellet erbjuder en lugn atmosfär där ni kan koppla av och få en god natts sömn efter dagens äventyr. Om hotellet Hotellets Bistro erbjuder en läcker frukost i en mysig miljö. På sommaren öppnas terrassen upp, så man kan sitta ute och njuta av sin frukost. I hotellets välutrustade lobbybar erbjuds allt från öl, vin och drinkar till kaffe och läsk. Om rummen

2 Alla rum är bekvämt inredda med badrum, hårfön, tv, radio, telefon, fax, minibar och morgonväckning. De flesta av rummen är rökfria.

3 Avstånd till hotellet från Swinoujscie (PL) Rostock (D) Sassnitz (D) Travemünde (D) Helsingør (DK) Öresundsbron Fredrikshavn (DK) 245 km 3 km 390 km 405 km 570 km 590 km 880 km Detaljerad hotellinformation Incheckning från kl. Utcheckning innan kl. Receptionen öppen 24 timmar Närmaste tågstation Beläget i centrum Bar Enbart frukostrestaurang Hund* Rökarrum möjligt Hiss Parkering mot avgift Gratis internet *Vägledande information 15:00 11:00 Frankfurt (Oder), 0.4 km 18 EUR pr. vistelse 9 EUR pr. dag City Park Hotel Från Frankfurt (Oder) är det inte långt till de många populära sevärdheterna. Ni har heller inte långt till Tysklands huvudstad och även några av landets fascinerande naturområden ligger i närheten. Dessutom bor ni ett stenkast från Polen, så om man känner för det väntar också många upplevelser i ett helt annat land! City Park Hotel ligger centralt i Frankfurt an der Oder, som inte ska förväxlas med Frankfurt am Main. Staden, som ligger vid gränsen till Polen i provinsen Brandenburg, är ett nav som förbinder stora europeiska handelsvägar och har genom tiderna alltid varit ett viktigt handelscentrum. Frankfurts största och viktigaste kyrka genom århundradena är St. Marien kyrkan. Kyrkan är känd långt utanför området tack vare den populära och vackra "Bildbibel". De enhetliga glasmålningarna i koret är ovanliga och värda ett besök. Målningarna skadades under 2 världskriget, men har sedan dess blivit restaurerade. Stadens rådhus går tillbaka till 1253 och är byggt i nordtysk tegel i gotisk stil. Rådhuset är ett av de äldsta och största rådhusen i hela Tyskland. Byggnaden förstördes nästan under 2:a Världskriget, men har sedan dess byggts upp genom ett lotteri vars intäkter gick till den vackra byggnadens rekonstruktion. Idag finns bland annat ett galleri och en mysig stämningsfull restaurang i Rådhuskällaren. Den högsta byggnaden i staden är nästan 90 meter högt och har 24 våningar. Oderturm har många kontorsbyggnader, men här kan du också hitta många bra butiker för shopping. Dessutom är det en upplevelse att njuta av lunch eller middag i tornets restaurang på 24:e våningen, som erbjuder en underbar utsikt.

4 Ziegenwerder är en liten ö som ligger i Oder och är ett populärt resmål för både turister och lokalbefolkning. Den orörda naturen och planterade trädgårdar präglar ön, det är en lugn och grön oas mitt i stadslivet. På sommaren finns det en mysig uteservering mitt på ön, där du kan njuta av förfriskningar och det hålls ofta sommarkonserter. Frankfurt (Oder) (9.5 km) Frankfurt (Oder) i Brandenburg-regionen är ett nav, som förbinder stora europeiska handelsvägar. Staden har historiskt alltid varit ett viktigt handelscentrum tack vare sitt läge vid Oden. Detta präglar fortfarande den trevliga staden, som idag även är känd för sitt universitet, det rika kulturlivet och de många marknaderna. Frankfurt största och mest betydelsefulla kyrka är genom århundradena är St. Marien-kyrkan. Kyrkan är känd långt utanför området tack vare den populära och praktfulla Bildbibeln. De enhetliga glasmålningarna i koret är helt fantastiska och värda ett besök. Målningarna skadades under andra världskriget, men har sedan dess restaurerats. Stadens rådhus går tillbaka till 1253 och är byggt i nordtysk murstensgotik. Rådhuset är en av de äldsta och största rådhusen i hela Tyskland. Byggnaden var förstördes nästan under andra världskriget, men har sedan dess byggts upp genom ett lotteri där intäkterna gick till rekonstruktion. Idag finns bland annat ett galleri och en mysig stämningsfull restaurang i Rådhuskällaren. Den högsta byggnaden i staden är nästan 90 meter högt och har 24 våningar. Oderturm har många kontorsbyggnader, men här kan ni också hitta många bra butiker för shopping. Dessutom är det en upplevelse att njuta av lunch eller middag i tornets restaurang på 24:e våningen, som erbjuder en underbar utsikt. Slubice (11.1 km) Den polska staden Slubice har knappt invånare och ligger inte långt från den tysk/polska gränsen vid den tyska staden Frankfurt (Oder). Fram till år 1945 var Slubice faktiskt en förort till Frankfurt (Oder), men idag fungerar de två städerna självständigt och ligger i varsitt land, på varsin sida om floden Oder, som också formar landsgränsen mellan Tyskland och Polen. En bro över floden förbinder dock de två städerna, så det är lätt att åka över till Slubice i Polen, där ni kan fynda på de populära marknaderna.

5 Wildpark Rosengarten Frankfurt Oder (13.2 km) Om ni gillar djurliv eller bara vill prova på något annorlunda så är Wildpark Rosengarten i Frankfurt Oder något för er. Här kommmer ni väldigt nära djuren och kan promenera runt i den vackra naturen som parken är belägen i. Det finns ungefär olika djurarter i parken och här hittar ni bland annat renar, åsnor, kor och rävar. Det finns dessutom möjlighet att träffa och klappa några av de söta djuren.

6 Seelow (35.3 km) Besök den historiska lilla byn Seelow. Seelower Höhen är ett museum/minneslund för den största striden på tysk mark under andra världskriget. På vintern och våren 1945 ägde stora strider rum och museet berättar dess historia. Seelower Höhen anses vara en av de viktigaste platserna i Tyskland som har att göra med andra världskriget. Här finns dessutom filmer och dokumentärer från kriget på många språk. Spreewald (89.2 km) Spreewald är ett så kallat biosfärområde och helt klart värt ett besök. Med Spreewald har Brandenburg ett biosfärområde som är skyddat av UNESCO och unikt i mellaneuropa. Området uppstod år efter den senaste istiden. Spreewald kallas ofta Brandenburgs Venedig och består av gårdar belägna på små öar som binds samman av mindre och större vattendrag. Många av de små byarna är stolta över att hålla hantverkstraditioner från forna tider vid liv och från några av dessa utgår seglingsturer i traditionella träbåtar genom vattenlabyrinten.

7 Bad Saarow Therme (41.9 km) På Bad Saarow Therme finns det verkligen möjlighet att bli bortskämd. Här hittar ni flera olika thermiska bad och olika bastubad så här har ni den bästa förutsättningen för avslappning. Dessutom finns det också flera olika behandlingar att välja bland.

8 Berlin (102.6 km) Eftersom Berlin är ett helt universum för sig själv, är det absolut en av de stora städerna som bör besökas minst en gång i livet. Berlin har allt du kan önska. Se till exempel berömda Brandenburger Tor, som är Berlins symbol och konstigt nog överlevde krigets. Besök även Berlinmuren, som fortfarande löper genom Berlin. Flera platser har kvarlämnade delar av den fruktade väggen och kusliga europeiska historian. Besök "Checkpoint Charlie", som var den officiella korsningen mellan Öst -och Västberlin. STASI-fängelset i Hohenschönhausen vittnar okcså om ett bistert förflutet. Men här finns också den tyska riksdagen, en vacker gammal historisk byggnad som har sett lite av allt. Ta även en promenad längs med Unter den Linden, som på sin tid var en av de mest trafikerade gatorna i hela Europa. Museumsön är ett av de största musekomplex i världen. Här finns ett antal stora byggnader som har allt från babyloniska tempel till egyptiska mumier och naturligtvis bysten av den egyptiska drottningen Nefertiti. Ta dig vidare till Kurfürstendamm, som ligger i den västra delen av Berlin. Här kan man shoppa och även besöka loppmarknaden vid Strasse des 17 juni, vilket är en unik upplevelse. Avsluta besöket med god mat på en av de många underbara restaurangerna i centrala Berlin. Det serveras mat i alla färger och kompositioner, det finns helt enkelt ett fantastiskt utbud, speciellt för de med gastronomiskt intresse. Berlin är trots sin dystra historia också en fantastiskt charmig, festlig, populär och angenämd stad.

9 City Park Hotel

10 Karta

Postillion Hotel Haren-Groningen

Postillion Hotel Haren-Groningen Postillion Hotel Haren-Groningen Nära universitetsstaden Groningen, ligger Postillion Hotel Haren-Groningen. I Groningen kan ni besöka Martinikyrkans grå torn från 1400-talet, äta lunch på guldkontoret

Läs mer

AZIMUT Hotel City South Berlin

AZIMUT Hotel City South Berlin AZIMUT Hotel City South Berlin AZIMUT Hotel Berlin City South ligger lite utanför centrala Berlin i ett lugnare område. Hotellet ligger 10 minuters bilresa från Schönefeld flygplats i Berlin och bara 5

Läs mer

OREA Resort Devet Skal Vysocina

OREA Resort Devet Skal Vysocina OREA Resort Devet Skal Vysocina På Orea Resort Devět Skal, som ligger i Mährens berg, kan du se fram emot vackra naturvandringar, god mat i hotellets restaurang och ett dopp i poolen. Här är siktet inställt

Läs mer

Hotel Zamek Reszel erbjuder autentiska medeltida rum med modern inredning och möbler designade av den kände skulptören Boleslaw Marschall.

Hotel Zamek Reszel erbjuder autentiska medeltida rum med modern inredning och möbler designade av den kände skulptören Boleslaw Marschall. Zamek Reszel I nordöstra Polen, i Warmiaområdet är Hotel Zamek Reszeal beläget. Hotellet inryms i stadens gamla slott, här erbjuds en unik hotellvistelse med medeltids atmosfär. Tillsammans med familjen

Läs mer

Hotel Blankenese. Bo i lugna och gröna omgivningar bara 20 minuter från storstaden Hamburg. Hotel Blankenese. Hotellet erbjuder

Hotel Blankenese. Bo i lugna och gröna omgivningar bara 20 minuter från storstaden Hamburg. Hotel Blankenese. Hotellet erbjuder Hotel Blankenese Hotel Restaurant Blankenese är beläget i lugna och gröna omgivningar i stadsdelen Blankenese, en förort till Hamburg. Nära hotellet finns kollektivtrafik och det är lätt att ta sig runt

Läs mer

Atrium im Park Hotel Libertas Hotel Regensburg

Atrium im Park Hotel Libertas Hotel Regensburg Atrium im Park Hotel Libertas Hotel Tillbringa några härliga dagar i vackra och historiska staden i Tyskland. Atrium im Park Hotel är lugnt beläget i norra delen av delstaten Bayern. Det 4-stjärniga hotellet

Läs mer

Campanile Hotel Zwolle Zwolle är en charmig kulturstad omgiven av fyra floder med många broar

Campanile Hotel Zwolle Zwolle är en charmig kulturstad omgiven av fyra floder med många broar Campanile Hotel Zwolle Campanile Hotel Zwolle ligger på gångavstånd från den gamla stadskärnan i medeltidsstaden Zwolle, som har ett centralt läge i Holland. Härifrån kommer du lätt till flera sevärdheter.

Läs mer

Hotel Nuova Italia Hotell med utomhuspool nära sjöarna Lago d'orta och Lago Maggiore.

Hotel Nuova Italia Hotell med utomhuspool nära sjöarna Lago d'orta och Lago Maggiore. Hotel Nuova Italia Hotel Nuova Italia erbjuder frukost och fri tillgång till den härliga utomhuspoolen under sommaren. Med sitt natursköna läge i provinsen Novara, inte långt ifrån sjöarna Orta och Maggiore,

Läs mer

Hotel Amadeus. Njut av Dresdens fantastiska stadskärna, de många vackra byggnaderna och härlig atmosfär. Hotel Amadeus.

Hotel Amadeus. Njut av Dresdens fantastiska stadskärna, de många vackra byggnaderna och härlig atmosfär. Hotel Amadeus. Hotel Amadeus Kulturstaden Dresden har ett överflöd av upplevelser för både stora och små. Historia, kultur och komfort förenas i en underbar miljö. Hotel Amadeus är beläget strax utanför centrum med nära

Läs mer

Hørby Færgekro ligger vackert vid vattnet omgiven av underbar natur.

Hørby Færgekro ligger vackert vid vattnet omgiven av underbar natur. Hotel Hørby Færgekro Hørby Færgekro ligger vackert vid vattnet omgiven av underbar natur. Hotellet erbjuder Hotel Hørby Færgekro erbjuder ett krouppehåll i vacker natur. Kroens restaurang serverar klassiska

Läs mer

Hotel New Skanpol. Hotel New Skanpol med dansk design. Hotel New Skanpol. Hotellet erbjuder

Hotel New Skanpol. Hotel New Skanpol med dansk design. Hotel New Skanpol. Hotellet erbjuder Hotel New Skanpol Hotel New Skanpol erbjuder dansk design med skandinavisk touch. Här kan du besöka hotellets bar Jensen eller restaurang Skandynawia. Boka en tid för en avslappnande massage, gå en promenad

Läs mer

Hotel Strandly Skagen

Hotel Strandly Skagen Hotel Strandly Skagen Hotellet erbjuder Hotel Strandly Skagen har en trevlig "Skagenatmosfär" med traditioner och fantasktisk service på ett familjärt och rart sätt. Både hotellet och restaurangen är nyrenoverade

Läs mer

HB1 Design & Budget Hotel Wien Schönbrunn Ta del av Wiens historia och kultur, besök det mäktiga barocktida palatset Schloss Schönbrunn

HB1 Design & Budget Hotel Wien Schönbrunn Ta del av Wiens historia och kultur, besök det mäktiga barocktida palatset Schloss Schönbrunn Schloss HB1 Design & Budget Hotel Wien HB1 Hotel ligger i den vackra österrikiska huvudstaden Wien, nära fantastiska slottet Schloss, Wiens Tekniska museum, centralstationen och bara om 8 km från Wiens

Läs mer

ADONIS Paris Sacré Coeur Bo centralt i Paris med utsikt över Sacre Coeur.

ADONIS Paris Sacré Coeur Bo centralt i Paris med utsikt över Sacre Coeur. ADONIS Paris Sacré Coeur Endast ett stenkast från Sacré-Coeur i Montmartre är detta färgstarka hotell beläget. Hotellet gör allt för att se till att ni ska få en underbar och färgglad vistelse i ljusets

Läs mer

H2O Hoteltherme I Österrike väntar en perfekt badsemester för hela familjen

H2O Hoteltherme I Österrike väntar en perfekt badsemester för hela familjen H2O Hoteltherme Hotellet H20 Hoteltherme ligger i östra Steiermark, i staden Sebersdorf. Hotellet erbjuder en riktig familjeresa där spa och ett stort utbud av vattenrutschbanor och pooler gör din vistelse

Läs mer

Campanile Hotel Gouda Besök ostmarknaden i Gouda och smaka perfekt holländsk ost

Campanile Hotel Gouda Besök ostmarknaden i Gouda och smaka perfekt holländsk ost Campanile Hotel Gouda Upplev ostens stad, Gouda, som varje sommar bjuder på en traditionell ostmarknad med perfekt holländsk ost. Goudas ostmarknad är en av de sista äkta ostmarknader som finns kvar att

Läs mer

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 Bourgogne namnet känner man igen och förknippar med vin. Och, naturligtvis finns här mycket och gott av den varan. Men, Bourgogne är inte bara vin! Här finns fantastiska

Läs mer

Hotel Frederiksværk Hotel Frederiksværk Hotel et erbjuder Risskov Bilferie Risskov Bilsemester Risskov Bilferie Risskov Autoferien

Hotel Frederiksværk Hotel Frederiksværk Hotel et erbjuder Risskov Bilferie Risskov Bilsemester Risskov Bilferie Risskov Autoferien Hotel Frederiksværk Hotel Frederiksvaerk ligger i mitten av staden, omgiven av kanaler och vackra byggnader. Hotellet har funnits i över 200 år och tillhör således bokstavligen en magnifik del av Danmarks

Läs mer

Hotel Zagreb. Avkoppling, vacker natur och spännande kulturupplevelser på kroatiska kusten. Hotel Zagreb. Hotellet erbjuder

Hotel Zagreb. Avkoppling, vacker natur och spännande kulturupplevelser på kroatiska kusten. Hotel Zagreb. Hotellet erbjuder Hotel Zagreb Hotel Zagreb ligger i Karlobag, som är beläget vid foten av Velebit bergskedjan i Kroatien. Karlobag är framförallt känt för sitt kristallklara vatten och behagliga klimat. Hotel Zagreb erbjuder

Läs mer

Från hotellets restaurang är det vacker utsikt över Stege Nor. Exempel på ett av hotellets dubbelrum

Från hotellets restaurang är det vacker utsikt över Stege Nor. Exempel på ett av hotellets dubbelrum Hotel Præstekilde Det trevliga hotellet har tagit sitt namn från det gamla stadsnamnet Præstekilde och erbjuder ett härligt avkopplande uppehåll för par, familjer och inte minst för golfare. Njut av den

Läs mer

Njut av Spa och avkoppling med utsikt över vackra Gullmarsfjorden! Vann Spa, Hotell & Konferens. Hotellet erbjuder

Njut av Spa och avkoppling med utsikt över vackra Gullmarsfjorden! Vann Spa, Hotell & Konferens. Hotellet erbjuder Vann Spa, Hotell & Konferens Hotellet erbjuder Ta dig en liten minisemester och njut av både SPA, träning och wellness pa Vann Spa. Hotellet har egen båtbrygga och privat strand precis vid Gullmarsfjorden.

Läs mer

Njut av Spa och avkoppling med utsikt över vackra Gullmarsfjorden! Vann Spa, Hotell & Konferens. Hotellet Erbjuder

Njut av Spa och avkoppling med utsikt över vackra Gullmarsfjorden! Vann Spa, Hotell & Konferens. Hotellet Erbjuder Vann Spa, Hotell & Konferens Hotellet Erbjuder Ta dig en liten minisemester och njut av både SPA, träning och wellness pa Vann Spa. Hotellet har egen båtbrygga och privat strand precis vid Gullmarsfjorden.

Läs mer

Luna Hotel Avkoppling vid Adriatiska havet i Kroatien

Luna Hotel Avkoppling vid Adriatiska havet i Kroatien Luna Hotel Det förhållandevis nya Luna hotel grundades 2008 och är ett av de ledande konferens- och semesterhotellen i regionen. Hotel Luna Island har allt som behövs för att kunna njuta av semestern till

Läs mer

VCH Hotel Stralsund VCH Hotel Stralsund Om hotel et Risskov Bilferie Risskov Bilsemester Risskov Bilferie Risskov Autoferien Risskov Autoferien

VCH Hotel Stralsund VCH Hotel Stralsund Om hotel et Risskov Bilferie Risskov Bilsemester Risskov Bilferie Risskov Autoferien Risskov Autoferien VCH Hotel Stralsund VCH Hotel Stralsund är beläget i utkanten av den och erbjuder en hotellvistelse i lugna omgivningar men ändå nära till allt som den vackra staden och ön Rügen har att erbjuda. Vakna

Läs mer

Hotel Duo. Modernt hotell med wellnessavdelning, bowlingbana och kasino. Hotel Duo. Hotellet erbjuder

Hotel Duo. Modernt hotell med wellnessavdelning, bowlingbana och kasino. Hotel Duo. Hotellet erbjuder Hotel Duo Det 4-stjärniga Hotel Duo ligger i ett lugnt område i utkanten av Prag, ca 10 km från centrum. Hotellet erbjuder en mängd olika aktiviteter, inklusive bowling, kasino och wellnessanläggning med

Läs mer

Hotell Hovs Hallar. God mat i restaurangen med havsutsikt och massor av utflyktsmål i vackra Skåne. Hotell Hovs Hallar.

Hotell Hovs Hallar. God mat i restaurangen med havsutsikt och massor av utflyktsmål i vackra Skåne. Hotell Hovs Hallar. Hotell Hovs Hallar Hotell Hovs Hallar ligger i Bjärehalvön Naturreservat endast 10 minuters promenad från havet. Området, med sin speciella natur, hae blivit beskrivet som magiskt, nästan som från en annan

Läs mer

Hotellet ligger lugnt omgivet av vacker natur

Hotellet ligger lugnt omgivet av vacker natur Landhotel Herrenhaus Bohlendorf Detta hotell ligger i en historisk byggnad på halvön Wittow, som är en del av Tysklands största ö, Rügen, som är en otroligt populär semesterdestination under hela året.

Läs mer

Njutning på 4-stjärnigt hotell med idealiskt läge nära Flensburg. Genießer Hotel Historischer Krug. Hotellet erbjuder

Njutning på 4-stjärnigt hotell med idealiskt läge nära Flensburg. Genießer Hotel Historischer Krug. Hotellet erbjuder Genießer Hotel Historischer Krug Geniesser Hotel Historischer Krug ligger i Oeversee, ca 22 km söder om den dansk-tyska gränsen. Den gamla byggnaden grundades 1519 och är den äldsta krobyggnaden i hela

Läs mer

Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud Nederländerna är färgrikt med vacker natur och fina städer.

Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud Nederländerna är färgrikt med vacker natur och fina städer. Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud Mitt i de vackra nederländska omgivningarna ligger Hotel Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud. Detta inbjudande fyrstjärniga hotell är idealiskt för avkoppling och välbefinnande.

Läs mer

Österrike, Alpendorf Avresa 1: 27 feb - 8 mars 2015 Avresa 2: 13-22 mars 2015

Österrike, Alpendorf Avresa 1: 27 feb - 8 mars 2015 Avresa 2: 13-22 mars 2015 Österrike, Alpendorf Avresa 1: 27 feb - 8 mars 2015 Avresa 2: 13-22 mars 2015 Upplev underbar skidåkning i Alperna 10 dagar Följ med på årets skidresa till fantastiska Alpendorf- St. Johann i Österrike.

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA RESA MALTA VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA Den vackra östaten Malta ligger i mellersta Medelhavet, mellan Libyen i söder och Italien i norr. Malta är Europas sydligaste stat och har drygt 400 000 invånare.

Läs mer

VACKRA ITALIEN OCH MILANO SLÅENDE VACKER ARKITEKTUR ETT FOTBOLLENS LAND

VACKRA ITALIEN OCH MILANO SLÅENDE VACKER ARKITEKTUR ETT FOTBOLLENS LAND RESA MILANO VACKRA ITALIEN OCH MILANO Italien är med sina 60,6 miljoner invånare det femte mest folkrika landet i Europa. Den näst största staden är Milano, belägen i Lombardiet. Ett vackert kullandskap

Läs mer

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar 2016 Österrike Wien Salzburg - 9 dagar Schönbrunn Palace Wien Wien Välkommen med på vår sommarresa 2016. Vi väljer att resa till Österrike och till huvudstaden Wien. Vi hinner även med ett besök i Mozarts

Läs mer

HOLLAND I BLOMNING. Man måste ha sett det med egna ögon för att förstå hur stor, varierad och fantastisk den här parken är.

HOLLAND I BLOMNING. Man måste ha sett det med egna ögon för att förstå hur stor, varierad och fantastisk den här parken är. HOLLAND I BLOMNING När det i början av maj fortfarande kan vara lite ostadigt väder här hemma i Sverige har som regel Nederländerna haft härlig vår ett tag. Uteserveringarna är öppna och vårblommor finns

Läs mer

Ronneby Brunn Hotel. Besök ett av Sveriges mest kända SPA-hotell, ladda upp med ny energi och njut! Ronneby Brunn Hotel.

Ronneby Brunn Hotel. Besök ett av Sveriges mest kända SPA-hotell, ladda upp med ny energi och njut! Ronneby Brunn Hotel. Ronneby Brunn Hotel Ronneby har alltid varit en känd kurort. Från 1700-talet fram till 1920-talet tog man sig hit för att dricka brunn och gå stärkande promenader. Idag är den vackra Brunnsparken fortfarande

Läs mer

Konstresa Berlin 9-12 april 2019

Konstresa Berlin 9-12 april 2019 Namn: Berlin Professionell Antal: Ca 10-24 personer Resmål: Berlin Datum: Guide: Martin Schibli Berlin Följ med till Berlin, träffa kollegor, diskutera på plats, skapa nätverk. Berlin är sedan flera år

Läs mer

Hotel Strandparken ligger strax intill Holbæk Fjord i vackra omgivningar.

Hotel Strandparken ligger strax intill Holbæk Fjord i vackra omgivningar. Hotel Strandparken Hotel Strandparken är med sitt centrala läge, mitt på Själland, en optimal plats för några dagars semester. Hotellet ligger endast 45 minuters bilfärd från Köpenhamn och 35 minuter från

Läs mer

Besök Smålandskusten, Öland och bo i historiska Kalmar. Best Western Plus Kalmarsund Hotell. Best Western Plus Kalmarsund.

Besök Smålandskusten, Öland och bo i historiska Kalmar. Best Western Plus Kalmarsund Hotell. Best Western Plus Kalmarsund. Best Western Plus Kalmarsund Hotell Best Western Plus Kalmarsund Best Western Plus Kalmarsund är ett modernt och trivsamt hotell beläget på Kvarnholmen i Gamla Kalmar. De flesta sevärdheterna finns på

Läs mer

Grand Hotel Plaza Montecatini Drick hälsovattnet från Montecatini Termes källor

Grand Hotel Plaza Montecatini Drick hälsovattnet från Montecatini Termes källor Grand Hotel Plaza Montecatini Wellness har alltid varit populärt i Toscana. Montecatini Terme är en sedan gammalt välkänd, lyxig och elegant kurort med flera Spa-anläggningar. Detta är en idealisk bas

Läs mer

BTF inbjuder till studieresa till Berlin 3 6 oktober 2014

BTF inbjuder till studieresa till Berlin 3 6 oktober 2014 BTF inbjuder till studieresa till Berlin 3 6 oktober 2014 TREPTOW CREMATORIUM FLUGHAFEN BERLIN BRANDENBURG Tyskland är världsledande på grönt och högteknologiskt byggande. Dessutom är de världsmästare

Läs mer

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017 Följ med på en konst- och kulturresa till de vackra kustpärlorna i Kroatien Split och Dubrovnik! Kroatien lockar många besökare med sin slående vackra och skiftande natur mäktiga berg, kuperande landskap,

Läs mer

3 LÄNDER 3 HISTORIER

3 LÄNDER 3 HISTORIER 3 LÄNDER 3 HISTORIER Den dalmatiska kusten räknas som en av Europas vackraste. Följ med oss på en spännande resa där vi bor både i Split och i Dubrovnik och dessutom tar oss till historiskt intressanta

Läs mer

Ungern RESEFAKTA BESKRIVNING

Ungern RESEFAKTA BESKRIVNING Ungern BESKRIVNING Ungern 8 dagar Med Györ som utgångspunkt upplever vi Ungern. Vi åker till Ungerns hav Balatonsjön, längs den vackra Donau till dess drottning Budapest. Det blir en dagsutflykt till kejsarstaden

Läs mer

StayAt Stockholm Bromma Lämna bilen på hotellet och ta tunnelbanan in till Stockholm city. Bo bekvämt i lägenhet med eget kök.

StayAt Stockholm Bromma Lämna bilen på hotellet och ta tunnelbanan in till Stockholm city. Bo bekvämt i lägenhet med eget kök. StayAt Stockholm Bromma På StayAt bor ni bekvämt i moderna lägenheter nära Alviks Torg i Bromma. Härifrån har ni nära till det lokala centrumet, vacker natur samt kan enkelt ta er in till Stockholms centrum

Läs mer

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen.

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen. VACKRA PRAG Följ med och upplev vackra Prag! Staden som bjuder på allt vi förväntar oss av en storstad i form av historia, kultur, restauranger och goda shoppingmöjligheter. Under våra dagar i Prag lär

Läs mer

VAN DER VALK Schlosshotel Ballenstedt Semester i unika omgivningar på slottshotell i Harz

VAN DER VALK Schlosshotel Ballenstedt Semester i unika omgivningar på slottshotell i Harz VAN DER VALK Schlosshotel Det ståtliga slottet ligger i det natursköna Harz nära den lilla staden Stedt. Med utsikt över slottsparken och vackra historiska omgivningar är detta hotell mycket speciellt

Läs mer

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Vi gör en härlig kryssning längs den magnifika dalmatiska kusten och dess vackra öar. Under tre dagar på Adriatiska havet åker vi från en ö till en annan

Läs mer

Hotellbokning CPUP-dagarna 24-25 oktober 2016

Hotellbokning CPUP-dagarna 24-25 oktober 2016 Hotellbokning CPUP-dagarna 24-25 oktober 2016 Nedanstående hotell erbjuder rum för kongressdeltagarna för bokning före 2016-09-24. Priserna är per rum och natt och inkluderar frukost och moms. Alla bokningar,

Läs mer

SPF 010 alltid på väg!

SPF 010 alltid på väg! 24/5-2/6 Det gemytliga och gästvänliga Tyrolen i Österrike Upplev den romantiska Tyrolen där de vackra dalgångarna slingrar sig fram mellan snöklädda alptoppar. Här njuter vi av Salzkammerguts bedårande

Läs mer

Den perfekta semestern i Lappland

Den perfekta semestern i Lappland Den perfekta semestern i Lappland I ett unikt servicekoncept förs två bekväma, förstklassiga hotell samman med Levi Summit Kongress- och utställningscenter. Det vidsträckta vildmarksområdet i de finska

Läs mer

Välkommen till Uddevalla! Gröna Bilister Mobilitet och beteende 21 mars 2017

Välkommen till Uddevalla! Gröna Bilister Mobilitet och beteende 21 mars 2017 Välkommen till Uddevalla! Gröna Bilister Mobilitet och beteende 21 mars 2017 sid 1 Historiska lokaler som är nyrenoverade och ger en fräsch och mysig känsla att vistas i. Folkets Hus A-salen Max antal

Läs mer

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 Alla ryttares och hästälskares dröm besannas på denna resa Galoppera i vattenbrynet omgiven av vita stränder och turkosa dyningar som rullar in. Detta

Läs mer

WIEN MUSIK & KULTUR. Upplev våren med oss i musikens huvudstad!

WIEN MUSIK & KULTUR. Upplev våren med oss i musikens huvudstad! WIEN MUSIK & KULTUR Vackra Wien är en raffinerad pärla med mycket att se och göra. Klassisk musik, imponerande arkitektur och den charmiga kafékulturen är bara lite av vad vi får uppleva. Donau delar staden

Läs mer

Ölprovning i Prag. 15-17 april 2015 Möt våren i Prag med Ann Fogelberg. Vill du lära dig mer om öl? Ja, då

Ölprovning i Prag. 15-17 april 2015 Möt våren i Prag med Ann Fogelberg. Vill du lära dig mer om öl? Ja, då Ölprovning i Prag 15-17 april 2015 Möt våren i Prag med Ann Fogelberg Vill du lära dig mer om öl? Ja, då Vill du lära dig mer om öl? Ja, då är detta bästa resan för dig. Följ med till Tjeckien, landet

Läs mer

Best Western Malmö Arena Hotel Åk på storstadssemester till Malmö och njut av allt Öresundsregionen kan erbjuda

Best Western Malmö Arena Hotel Åk på storstadssemester till Malmö och njut av allt Öresundsregionen kan erbjuda Best Western Malmö Arena Hotel Detta moderna och fräscha hotell ligger i Hyllie i Malmö, alldeles intill Malmö arena. Här kan du enkelt besöka Malmömässan och det stora shoppingcentret Emporia. Från Malmö

Läs mer

MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan.

MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan. MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan. Vi arbetar utifrån förste man/kvinna till kvarn... principen, så vad gäller nedan hotell, reserverar vi

Läs mer

Programförslag. Gruppresa för 10 personer till Palma de Mallorca

Programförslag. Gruppresa för 10 personer till Palma de Mallorca Programförslag Gruppresa för 10 personer till Palma de Mallorca 2013 En vacker och sofistikerad pärla Palma De Mallorca Vackra Palma de Mallorca har under årtionden varit ett mycket populärt resmål. Som

Läs mer

OBS! Sista anmälningsdagen 25 juli till Anna-Lena Kullman,

OBS! Sista anmälningsdagen 25 juli till Anna-Lena Kullman, Resa till Frankrike och Alsace 15-21 september, 7 dagar. OBS! Sista anmälningsdagen 25 juli till Anna-Lena Kullman, annalenakullman09@gmail.com, 0730-687838 Resan genomförs med en modern turistbuss med

Läs mer

Konstresa Berlin april 2019

Konstresa Berlin april 2019 Namn: Berlin Exklusiv Antal: Ca 10-14 personer Resmål: Berlin Datum: Guide: Martin Schibli Berlin Berlin är en av den globala konstscenens metropoler. Här finns flera stora och mindre institutioner, flera

Läs mer

The Spirit of real Crete!!

The Spirit of real Crete!! The Spirit of real Crete!! Dag 1 Dag 2 Avgång från Malmö/sturup Airport den 26 maj-2016 kl. 16,40 med ankomst Chania flygplats kl. 20,55 Transfer till Sunny Bay Hotel, Kissamos på Västra Kreta för incheckning.

Läs mer

Alsace & Bourgogne. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Alsace & Bourgogne. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Alsace & Bourgogne Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e o c h B o u r g o g n e Alsace och Bourgogne - Guidad Rundresa Upptäck de pittoreska vinregionerna

Läs mer

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST RESA TILL ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST Istanbul metropolen vid Bosporen är gräns och smältdegel på samma gång. Här tycks Europa möta Asien inför en slutgiltig kraftmätning. Öst mot väst. Ur denna

Läs mer

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST RESA TILL ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST Istanbul metropolen vid Bosporen är gräns och smältdegel på samma gång. Här tycks Europa möta Asien inför en slutgiltig kraftmätning. Öst mot väst. Ur denna

Läs mer

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Köpenhamn Stavanger Bergen Ålesund Geiranger Tillsammans upplever vi de magiska norska fjordarna.

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

Villa Dubrovnik 3 VILLA DUBROVNIK 3

Villa Dubrovnik 3 VILLA DUBROVNIK 3 Villa Dubrovnik 3 VILLA DUBROVNIK 3 Typ av boende: villa Plats: DUBROVNIK - KROATIEN Antal rum: 7 Max antal gäster: 13 Badrum: 7 Pool: Ja Hav avstånd: 100 m Början vid: 13.700 1 / 5 {gallery}vfr/dubrovnik3{/gallery}

Läs mer

Upplev universitetstaden Lund och dess historia. Good Morning Hotel Lund. Om Hotellet

Upplev universitetstaden Lund och dess historia. Good Morning Hotel Lund. Om Hotellet Good Morning Hotel Lund Good Morning Lund ligger bara 2.5 kilometer utanför centrala Lund med sin tusenåriga historia, många sevärdheter, restauranger och shopping. Med tåg är det bara 20 minuter till

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

Orea Hotel Pyramida Upplev en av Europas charmigaste huvudstäder

Orea Hotel Pyramida Upplev en av Europas charmigaste huvudstäder Orea Hotel Pyramida Orea Hotel Pyramida ligger bra till, inte så långt från borgen i Prag, som är Tjeckiens huvudstad och också landets största stad. I den vackra staden kan du utforska de medeltida kvarteren

Läs mer

Strömstad Spa. Njut av en härlig spa-vistelse i charmiga Strömstad med Bohusläns vackra natur. Strömstad Spa. Hotellet Erbjuder

Strömstad Spa. Njut av en härlig spa-vistelse i charmiga Strömstad med Bohusläns vackra natur. Strömstad Spa. Hotellet Erbjuder Strömstad Spa Hotell Strömstad Spa ligger tio meter från havskanten i Bohuslän, endast en kort väg från Oslo och Göteborg. Hotellrummen är nyrenoverade, liksom restaurangen. Här kan man njuta av spa-behandlingar

Läs mer

Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer

Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e Guidad Rundresa - Alsace - (max. 8 resenärer) Upptäck charmiga bergsbyar, pittoreska vinberberg,

Läs mer

Stora städer Ett äventyr Vi skräddarsyr Er resa

Stora städer Ett äventyr Vi skräddarsyr Er resa Stora städer Ett äventyr Vi skräddarsyr Er resa I denna folder hittar du några utvalda städer och hotell. Hotellubudet är enormt och vi presenterar här endast några få utvalda. På www.hotelreservation.se

Läs mer

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner - Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa till Bryssel där ni under en

Läs mer

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER RESA FLORENS FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER Florens är utan tvekan en av världens mest omtalade och lovsjungna Det är en svindlande känsla att upptäcka det övermått av sevärdheter städer. Staden är

Läs mer

Pine Bay. BBCG Construction - Akbük

Pine Bay. BBCG Construction - Akbük Pine Bay BBCG Construction - Akbük Pine Bay Pine Bay har det bästa läge i ett pittoreskt och lugnt område i Akbük med fantastisk havsutsikt åt ena hållet och tallar och berg åt andra. Komplexet ligger

Läs mer

Alsace & Bourgogne Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer

Alsace & Bourgogne Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer Alsace & Bourgogne Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e o c h B o u r g o g n e Alsace och Bourgogne - Guidad Rundresa Upptäck pittoreska

Läs mer

PROVENCE & MONACO När hösten är som vackrast går vår resa till Provence och den franska rivieran.

PROVENCE & MONACO När hösten är som vackrast går vår resa till Provence och den franska rivieran. PROVENCE & MONACO När hösten är som vackrast går vår resa till Provence och den franska rivieran. Följ med till södra Frankrike där vi ska uppleva storstaden Nice, furstliga Monaco och flera charmiga provensalska

Läs mer

RUTTFÖRSLAG FÖR EN VECKAS SEGLING NORR OCH SÖDER FRÅN SPLIT

RUTTFÖRSLAG FÖR EN VECKAS SEGLING NORR OCH SÖDER FRÅN SPLIT RUTTFÖRSLAG FÖR EN VECKAS SEGLING NORR OCH SÖDER FRÅN SPLIT 7 DAGAR SÖDER UT: Dag 1 - Trogir Vi rekommenderar er att segla norr ut er under första dag till staden Trogir. Trogir är en riktig pärla och

Läs mer

Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer

Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e o c h B o u r g o g n e Alsace - Guidad Rundresa Upptäck charmiga bergbyar, pittoreska vinbergar

Läs mer

En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår

En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår Club Eriks noga utvalda upplevelser En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår Två avresedatum!! 17-24 & 20-27 november 2016 Sista minuten-erbjudande till Kina

Läs mer

Wellness weekend/tjejresa. Sitges, Barcelona Maj, juni, hösten 2013 tom april 2014

Wellness weekend/tjejresa. Sitges, Barcelona Maj, juni, hösten 2013 tom april 2014 Wellness weekend/tjejresa Sitges, Barcelona Maj, juni, hösten 2013 tom april 2014 Varmt välkomna till Katalonien! Välkomna till den pittoreska och populära badorten Sitges, ca 45 min från Barcelona. Sitges

Läs mer

Voldstedgård Herregårdspension

Voldstedgård Herregårdspension Voldstedgård Herregårdspension Voldstedgaard är en gammal herrgård i Eskilstrup på Falster. När ni befinner er på Voldstedgaard är ni verkligen mitt i den härliga danska grönskan mitt emellan skog och

Läs mer

Green Park Village. BBCG Construction - Akbük

Green Park Village. BBCG Construction - Akbük Green Park Village BBCG Construction - Akbük Green Park Village Green Park Village har ett utmärkt läge i ett pittoreskt och lugnt område i Akbük med fantastisk havsutsikt åt ena hållet och tallar och

Läs mer

DAVIS CUP-RESA. SCHWEIZ vs. SVERIGE september ÖG NBLICK! SANNINGENS TEAM SPONSOR DC-LAGET

DAVIS CUP-RESA. SCHWEIZ vs. SVERIGE september ÖG NBLICK! SANNINGENS TEAM SPONSOR DC-LAGET SCHWEIZ vs. SVERIGE 14 17 september SANNINGENS ÖG NBLICK! TEAM SPONSOR DC-LAGET Tennisbiljetter hela helgen Aktivitet med L-A Wahlgren* 3 hotellnätter inkl. frukost Träffa svenska DC-laget* Möjlighet till

Läs mer

Bagarvägen /Målarvägen i Upplands-Bro.

Bagarvägen /Målarvägen i Upplands-Bro. Välkommen till Bagarvägen /Målarvägen i Upplands-Bro. 178 LÄGENHETER I UPPLANDS-BRO 2 En central idyll nära Mälaren. Vill du kunna bo i ett fridfullt naturskönt område vid Mälaren men ändå ha snabb tillgång

Läs mer

Resa till Polen september 2017

Resa till Polen september 2017 Resa till Polen 11 16 september 2017 Närheten, möjligheten att återuppleva kultur och gemensam historia och mycket mera gör Polen till ett land värt att besöka. Polen har enormt mycket att erbjuda mellan

Läs mer

press release Nytt utflyktsmål på Gotland: Fröjel Resort inbjuder med poolhus, spa och bra kök

press release Nytt utflyktsmål på Gotland: Fröjel Resort inbjuder med poolhus, spa och bra kök Visby, 2011-07-14 Nytt utflyktsmål på Gotland: Fröjel Resort inbjuder med poolhus, spa och bra kök En semesterresort på en semesterö det låter som ett ganska vanligt inslag, som knappast ges större utrymme

Läs mer

11-14 september 2019

11-14 september 2019 Warszawa 11-14 september 2019 Välkommen till Warszawa! Polens huvudstad Warszawa är verkligen en blandning av gammalt och nytt. Man håller traditioner vid liv samtidigt som man blickar framåt. Under andra

Läs mer

Fantastiska Georgien. 12 dagars rundresa

Fantastiska Georgien. 12 dagars rundresa Ltd georgien Fantastiska Georgien 12 dagars rundresa Dag 1: avresa: Från Stockholm eller Köpenhamn. Dag 2: Tbilisi Tidigt på morgonen anländer vi till Georgien och huvudstaden Tbilisi. Vi möts på flygplatsen

Läs mer

Linköpings Vandrarhem & Hotell

Linköpings Vandrarhem & Hotell Tips på boende under SM-veckan i Linköping! TeoTess Vandrarhem Fogdeg. 33 586 47 LINKÖPING 013-470 73 10 www.teotess.se Vi är ett privatägt vandrarhem som tillhandahåller logi för både kortare och längre

Läs mer

Stockholms Weekend. Under våren och hösten 2009 kommer vi att ha olika teaterresor att erbjuda. Hör med oss om särskilt program.

Stockholms Weekend. Under våren och hösten 2009 kommer vi att ha olika teaterresor att erbjuda. Hör med oss om särskilt program. Stockholms Weekend 1680:- Vår underbara huvudstad har så mycket att erbjuda. Utbudet är enormt och finns för alla smaker. Ett besök på Cosmonova, Bergianska Trädgården eller en kväll på kungliga operan?

Läs mer

ITALIEN MED LJUVLIGA TOSCANA. Tid: 13-20 september, avresa: kl.01.50 från: Träffpunkten Färjestaden

ITALIEN MED LJUVLIGA TOSCANA. Tid: 13-20 september, avresa: kl.01.50 från: Träffpunkten Färjestaden SPF SENIORERNA SOLVÄNDAN OCH SYD ÖLAND ITALIEN MED LJUVLIGA TOSCANA LÄS, LÄR OCH RES Tid: 13-20 september, avresa: kl.01.50 från: Träffpunkten Färjestaden Pris: c:a 9500 kr/ person i dubbelrum, enkelrum:

Läs mer

Möten, Event & Konferens

Möten, Event & Konferens Ängelholms Reumatiker Förening Kära medlemmar, känns detta tilltalande. Vi skulle behöva intresse anmälan till den 1 nov. av hur många som är intresserade. Möten, Event & Konferens Offert Ängelholms Reumatiker

Läs mer

Polen runt - 8 dagar 12 augusti

Polen runt - 8 dagar 12 augusti 2018 Polen runt - 8 dagar 12 augusti Warszawa Välkommen med på vår sommarresa 2018. Vi väljer att resa till Polen och till huvudstaden Warszawa. Vi hinner även med ett besök i staden Krakow. Polen har

Läs mer

Julmarknadskryssning längs med Donau

Julmarknadskryssning längs med Donau Julmarknadskryssning längs med Donau Följ med och upplev den magiska stämningen på några av Europas vackraste julmarknader. Ombord på vår mysiga älvkryssningsbåt, Der Kleine Prinz, får du julstämning och

Läs mer

Program SPF Maj TOSCANA

Program SPF Maj TOSCANA Program SPF 17-22 Maj - 2018 - TOSCANA Efter en lyckad Toscanaresa i september i fjol är det nu dags för en repris till våren 2018. Programmet har i stort sätt samma upplägg utom att det inte är vinfestival

Läs mer

Caucasiantours Ltd i samarbete med. Dag 1. Hotel Kopala ****

Caucasiantours Ltd i samarbete med. Dag 1. Hotel Kopala **** Caucasiantours Ltd i samarbete med Dag 1. Hotel Kopala **** Transfer till hotellet. Efter kort vila en tur till Mtatsmindas Park. Middag på restaurangen "Funicular" med underbar utsikt över staden. Bergbanan

Läs mer

Hotellfakta. Välkommen till Sveriges mest spännande hotell! Tfn +46 (0)143-315 30 hotel@klosterhotel.se www.klosterhotel.se

Hotellfakta. Välkommen till Sveriges mest spännande hotell! Tfn +46 (0)143-315 30 hotel@klosterhotel.se www.klosterhotel.se Välkommen till Sveriges mest spännande hotell! Hotellfakta Enligt VISITAS definition är vi ett fyrstjärnigt hotell och vi är även ett Miljömärkt hotell. Vi är ett av Countrysides och Smultronställens utvalda

Läs mer

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner - Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa till Bryssel där ni under en

Läs mer

Jubileumsresan till RIGA 2019

Jubileumsresan till RIGA 2019 Jubileumsresan till RIGA 2019 För att fira att Radio Vikings Supporterklubb hade funnits i 25 år så arrangerades en specialgjord resa till RIGA för våra medlemmar. Vi åkte med M/S Romantika den 29 augusti.

Läs mer