Produktions- och lagerlokaler. Kontor och kontorshotell. Nybyggda fräscha lokaler av hög kvalitet och låg energiförbrukning i naturskön miljö.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Produktions- och lagerlokaler. Kontor och kontorshotell. Nybyggda fräscha lokaler av hög kvalitet och låg energiförbrukning i naturskön miljö."

Transkript

1 Företagsby Nära 15 minuter till Uppsala 35 minuter till Stockholm Produktions- och lagerlokaler 650 kr/m 2 Kontorslokaler fr. 900 kr/m 2 Kontorshotell fr kr/rum Konferens och fest för upp till 100 personer Produktions- och lagerlokaler. Kontor och kontorshotell. Nybyggda fräscha lokaler av hög kvalitet och låg energiförbrukning i naturskön miljö.

2 Marma Gård företagsby Låt ditt företag växa med Marma Gård företagsby Marma Gård företagsby ligger i Sveriges hetaste region mellan Stockholm och Uppsala. I en naturskön miljö erbjuder vi företag att hyra nybyggda, fräscha lokaler av hög kvalitet och med mycket låg energiförbrukning till mycket konkurrenståliga priser. Här hittar ni lokaler bestående av kontor, kontorshotell, konferens, lager- & produktionslokaler, personalutrymmen och matsal för upp till 100 personer. Vi kan även anpassa lokalerna efter era önskemål/behov eller bygga nya då vi äger m 2 mark att expandera på. Den avstressande, lugna miljön ingår i hyran. Nybyggda fräscha lokaler Låg energiförbrukning Nära! 15 minuter till Uppsala. 35 minuter till Stockholm. Fiberbredband Kraftig elmatning Engagerad hyresvärd

3 Hög kvalitet och låg energiförbrukning Från litet kontor till stora lagerhallar Naturskönt och nära Uppsala och Stockholm Vår stabila ekonomi ger dig låga hyror Marma Gård företagsby erbjuder fräscha kvalitetslokaler med komfort, ett lugnt läge i en härlig miljö till en mycket konkurrenstålig hyreskostnad. Våra produktions- och lagerlokaler är byggda 1996 till 2010 och är utrustade med fiberbredband och kraftig elmatning. Kontoren har luftkonditionering och det finns flera gemensamma ytor för t.ex. matsal och konferens. Samtliga lokaler är energideklarerade och har mycket låg energiförbrukning då de värms upp med värmepumpar och har FTX-ventilation, vilket sparar ca 75% av elförbrukningen. Vi har idag m 2 lokaler bestående av kontor, konferens, lager, produktionslokaler, personalutrymmen och matsal. Där kan vi erbjuda allt från ett litet kontor på några kvadrat till lager-/produktionslokaler på över m 2. Hiss finns. Varje byggnad kan hyras separat eller delas i flera enheter. Samtliga byggnader är flexibla och håller genomgående hög standard. Intill lokalerna finns en gårdsplan på m 2 med uppställningsytor och gratis parkeringsplatser för dig och dina besökare. Vi har dessutom möjlighet att expandera lokalbeståndet då vi förfogar över m 2 mark. Marma Gård är ett minst sagt levande verksamhetsområde på Knivstas landsbygd, mitt i tillväxtregionen Stockholm-Uppsala. Avståndet till Uppsala är 15 minuter, till Arlanda 20 minuter och till Stockholm endast 35 minuter. Vi har ett bra samarbete med Knivsta kommun vilka har ett positivt näringslivsklimat med snabba beslutsvägar och som verkligen vill satsa på näringslivet och sina företag. Det tillsammans med det geografiska läget, att befinna sig i Sveriges hetaste region, är perfekta komponenter för bra affärer och blomstrande näringsliv. Tack vare egenägda fastigheter och mark kan vi erbjuda lokaler till mycket konkurrenståliga hyror. Hyran för produktion/lager är 650 kr/m 2 och år och för kontor 900 kr/m 2 och år. Utöver hyran tillkommer värme, el, vatten, tele, data, fastighetsskatt och moms. Vi erbjuder även kontorshotell vilka uthyres rumsvis. Här ingår värme, el, vatten, fastighetsskatt och trappstäd. Läs mer om vårt kontorshotell på sidorna om byggnad 109 och byggnad 111. Engagemang, flexibilitet och utveckling Vi ser våra hyregäster som samarbetspartners, där långsiktighet och gemensam utveckling är viktig. Ni får en väldigt flexibel hyresvärd med lång erfarenhet som gärna anpassar befintliga lokaler efter era önskemål och behov. Då vi har m 2 mark att expandera på får ni dessutom extremt bra utvecklingsmöjligheter för att t.ex. bygga nytt om behov uppstår.

4 Fest eller konferens? Marma Gård företagsby erbjuder fantastiska konferensrum med en magnifik utsikt från de stora panoramafönstren. Direkt anslutet till den luftiga salen, vilken är öppen till nock och tar emot upp till 100 personer, finns ett rymligt mottagningskök och en stor veranda. I en av våra fastigheter från 1700-talet finns även en vackert bevarad vinkällare med tillhörande rum lämplig för vinprovning eller liknande aktiviteter. Boka en rundtur idag! Ring Curt Thärnström direkt på

5 Byggnad 105 Produktions-, lager- och kontorsytor Byggnad 105 uppfördes 2001 om totalt m². Byggnaden är utrustad med golvvärme, jordvärmepump samt FTX-ventilation med värmeåtervinning och luftkonditionering på kontor/konferensrum. Vidare finns både dam- och herromklädningsrum med duschar och tre toaletter på totalt 90 m². Produktions- och lagerytor Byggnad 105 erbjuder stora produktions- och lagerytor på m² med dubbel takhöjd, två inkörsportar med en höjd om ca 4,5 m och en bredd om ca 4,5 m. Kontors- och konferensytor Här finns en lokal på totalt 200 m², lämplig t.ex. för ett öppet kontorslandskap, med två separata kontors-/konferensrum, pentry och toalett. Kontakta Curt Thärnström för mer information om denna lokal: Tel: Boka en rundtur idag! Ring Curt Thärnström för information om tillgängliga lokaler på

6 Byggnad 107 Produktions-, lager- och kontorsytor Byggnad 107 om ca 2059 m² uppfördes 1996 och Byggnaden är utrustad med golvvärme och jordvärmepump, FTX-ventilation med värmeåtervinning, luftkonditionering på kontor/konferensrum på plan 2 och 3 och hiss för rörelsehindrade. De totala ytorna är fördelade på c:a 1668 m² lämpliga för verkstad/lager och c:a 391 m² kontor Produktions- och lagerytor Byggnad 107 erbjuder på markplan två stora produktions-/lagerytor på 610 m² respektive 838 m² med dubbel takhöjd, två toaletter och ett kontorsrum, inkörsportar med en höjd om ca 4,5 m och en bredd om ca 4,5 m, samt en produktions-/lageryta på 250 m² med port. Kontors- och konferensytor Plan 2 erbjuder ett öppet kontorslandskap med två separata kontor/konferensrum, arkiv, två toaletter, trinett, städskrubb och datorrum på totalt 261 m². Plan 3, på totalt 130 m², erbjuder en större hall/aula, två kontorsrum och ett kontor/ konferensrum samt trinett. Boka en rundtur idag! Ring Curt Thärnström för information om tillgängliga lokaler på Kontakta Curt Thärnström för mer information om denna lokal: Tel:

7 Byggnad 109 Kontorshotell i fristående 1800-talshus Byggnad 109 om ca 284 m² från 1800-talet är den före detta mangårdsbyggnaden. Byggnaden är utrustad med bergvärme. Kontoren har FTX-ventilation med värmeåtervinning och luftkonditionering. En helrenovering av byggnaden gjordes 1954 och Kontorsytor I det 108 m²stora markplanet finns fyra kontorsrum, stor hall med kapprum, ett rymligt kök med plats för matplats samt en toalett med dusch. Övre plan nås från trappa i hallen och erbjuder tre kontorsrum, hall, tre förråd/förråd samt en toalett på totalt 90 m². I källarplan finns flera förråd på totalt 86 m². Vad ingår i kontorshotellet? Rum i kontorshotellet i byggnad 109 finns från kr. Här ingår värme, el, vatten, fastighetsskatt, trappstäd, parkering och möjlighet till uppkoppling via Wi-Fi eller fiberbredband. Boka en rundtur idag! Ring Curt Thärnström för information om tillgängliga lokaler på Kontakta Curt Thärnström för mer information och specifika rumspriser gällande denna lokal: Telefon: eller e-post:

8 Byggnad 111 Kontorshotell och vinkällare i 1700-talshus Byggnad 111 om ca 152 m² är från 1700-talet med den äldre charmen bevarad, med t.ex friliggande takbjälkar och timmerväggar på övre plan. Byggnaden har luftkonditionering och FTX ventilation med värmeåtervinning. En helrenovering av byggnaden genomfördes år Kontorsytor Markplanet är fördelat på fem kontorsrum, en rymlig hall med ingång till toalett och ett pentry på totalt 87 m². Övre plan nås via en trappa från hallen och erbjuder ett kontorslandskap på 40 m². Vad ingår i kontorshotellet? Rum i kontorshotellet i byggnad 111 finns från kr. Här ingår värme, el, vatten, fastighetsskatt, trappstäd, parkering och möjlighet till uppkoppling via Wi-Fi eller fiberbredband. Vinkällare I husets finns en vackert bevarad vinkällare med tillhörande rum, mycket lämplig för vinprovning och liknande aktiviter. Boka en rundtur idag! Ring Curt Thärnström för information om tillgängliga lokaler på Kontakta Curt Thärnström för mer information och specifika rumspriser gällande denna lokal: Telefon: eller e-post:

9 Byggnad 113 Produktion, lager, kontor, konferens och fest! Byggnad 113 på över 1100 m² är utrustad med bergvärme, frikyla för kylning av hela byggnaden sommartid, FTXventilation med värmeåtervinning, luftkonditionering på kontor/konferensrum och mottagningskök och har hiss för rörelsehindrade. Produktions- och lagerytor På markplan erbjuds en stor produktions/lageryta, på totalt 483 m², med dubbel takhöjd med kontor, förråd, maskinrum, inkörsportar (höjd: ca 4,5 m respektive 3 m, bredd: ca 4,5 m). Kontor På markplan finns även ett öppet kontorslandskap på totalt 250 m² med brandklassat rum och pentry. Entrén består av hall, två toaletter, städskrubb samt hiss för rörelsehindrade och trapp till plan två. Boka en rundtur idag! Ring Curt Thärnström för information om tillgängliga lokaler på Möten, konferens och fest Plan 2 erbjuder en magnifik fest- & möteslokal möblerad för 100 personer. Den har tak öppet till nock och är utrustad med ljudanläggning, projektor, konferensutrustning och ett rymligt mottagningskök (med industridiskmaskin, tre kylar, en frys och övrig köksutrustning). Från salen nås en stor och charmig veranda. Här finns även ett konferensrum med tillhörande konferensutrustning för 10 personer. I trapphuset finns toalett, handikapptoalett, omklädningsrum, städskrubb och hiss för rörelsehindrade. Plan 3 erbjuder ett fantastiskt konferens- eller utbildningsrum möblerat för 24 personer. Från dess stora panoramafönster ges en härlig utsikt över Storåns dalgång. Den är och utrustad med ljudanläggning, projektor, och konferensutrustning. I trapphuset finns toalett och hiss för rörelsehindrade. Se mer på sida 6-7.

10 Uppsala 15 min Marma Gård Företagsby Marma Knivsta Knivsta E4 Arlanda Nära! 20 min 15 minuter till Uppsala 20 minuter till Arlanda 35 minuter till Stockholm Kom på en rundtur av Marma Gård företagsby! Slå mig en signal så visar jag dig mer än gärna runt i lokalerna jag är övertygad om att du kommer tycka att det är välinvesterad tid! Curt Thärnström Kontakta Curt Thärnström: min Stockholm

11 Hasselgren, Selberg & Partners - Uppsalas vänligaste reklambyrå. hsop.se Foto: Göran Ekeberg.

Gå med + www.plushuset.com

Gå med + www.plushuset.com Gå med + Tanken med Plushuset är ganska enkel. Du som hyr kontor här ska alltid få lite extra i form av service, valmöjligheter och lägre hyra. Första inflyttning är planerad att ske vid årsskiftet 2015/16.

Läs mer

Konferens- och mötesstaden Södertälje

Konferens- och mötesstaden Södertälje Konferens- och mötesstaden Södertälje Innehåll Mötesplatser för alla... 5 Varför Södertälje?... 6 Konferensanläggningar Quality Hotel Park... 8 The Beach... 10 Scandic Skogshöjd... 12 Torpa Pensionat...

Läs mer

POSTENS MÖTESPLATS För att möta framtidens krav behövde Posten öppna transparanta lokaler som bjuder in till möten och kontakter. Läs mer på sidan 13

POSTENS MÖTESPLATS För att möta framtidens krav behövde Posten öppna transparanta lokaler som bjuder in till möten och kontakter. Läs mer på sidan 13 ANNONS HELA DENNA TEMATIDNING ÄR EN ANNONS FRÅN MEDIAPLANET ANNONS MODERNA KONTORET DIN GUIDE TILL EN SMARTARE KONTORSLÖSNING FOTO:THERESE ALDGÅRD MAJ 2006 Framtiden ställer krav på kreativitet, flexibilitet

Läs mer

Lätt att ta sig till. Svårt att slita sig från. Välkommen till Torggatan 15!

Lätt att ta sig till. Svårt att slita sig från. Välkommen till Torggatan 15! Lätt att ta sig till. Svårt att slita sig från. Välkommen till Torggatan 15! Ett hus som vill bli ditt. Vi vet att alla verksamheter inte fungerar på samma sätt. Därför är vi på Humlegården måna om att

Läs mer

När behoven kräver snabba lösningar.

När behoven kräver snabba lösningar. När behoven kräver snabba lösningar. Vi på Flexator i Gråbo slår inte av på takten. Tvärtom. Drygt 40 år efter starten händer mer än någonsin innanför fabriksväggarna. Arbetsbodar och modulbyggnader till

Läs mer

Adress Holländargatan 13. Trädgården är enastående med möjlighet till både kaffepaus och en bit mat!

Adress Holländargatan 13. Trädgården är enastående med möjlighet till både kaffepaus och en bit mat! Holländargatan 13 Fantastiskt lokal i två plan högst upp i huset! Typ Kontor Storlek 807 kvm dress Holländargatan 13 Område City Lokalbeskrivning n helt fantastisk lokal som kommer totalrenoveras med ny

Läs mer

Bonusboende För ett enklare liv

Bonusboende För ett enklare liv Bonusboende För ett enklare liv Kom hem till lite extra trygghet och gemenskap Oavsett var i livet du befinner dig vill vi att du ska känna hemlängtan. Våra bonusboenden erbjuder både det och den där extra

Läs mer

KONTORSFASTIGHET, EGET HUS CA 2 000 KVM

KONTORSFASTIGHET, EGET HUS CA 2 000 KVM KONTORSFASTIGHET, EGET HUS CA 2 000 KVM Beskrivning Kontor/produktion/lager ca 2 000 kvm Modern representativ kontorsfastighet ca 2 000 kvm. Som kan anpassas till en bra bland fastighet. Hyr en egen fastighet

Läs mer

Dagens Lokaler Nr 10 / Oktober 2008

Dagens Lokaler Nr 10 / Oktober 2008 ANNONS Hela denna tematidning är en annons från Provisa Information AB ANNONS Nya lokaler ett lönsamt alternativ Att flytta in i nyrenoverade eller nybyggda lokaler är ett lyft för många företag. Sidan

Läs mer

Här finns det plats för dig! Snart kan du bo klokt i Nyköping!

Här finns det plats för dig! Snart kan du bo klokt i Nyköping! Här finns det plats för dig! Snart kan du bo klokt i Nyköping! Plasknära Från 4.830:- i månaden. Se mer i boendekalkylen på sidan 15. Vi beräknar månadsavgifterna utifrån ett förväntat ränteläge. Förändras

Läs mer

Vill bo nära naturen och nära staden...

Vill bo nära naturen och nära staden... Vill bo nära naturen och nära staden... Älska Säffle! Älska Säffle 1 Välj dina egna vägar. 2 Älska Säffle Allt nära Är du en av många människor som bär på en dröm om ett bra boende? Vill bo nära naturen

Läs mer

Kontor för Kommunförbundet Skåne

Kontor för Kommunförbundet Skåne Datum 2010-01-21 Beteckning Kenneth Gravin 046/0709-719945 kenneth.gravin@kfsk.se Kontor för Kommunförbundet Skåne Bakgrund Regionhuset i Lund har sålts till Wihlborgs och Region Skånes verksamhet kommer

Läs mer

50år jubileum 1962-2012

50år jubileum 1962-2012 50år 1962-2012 jubileum 1969 intervju med Elswieg Nyberg Anställdes 1:a mars 1969 och har sedan dess varit företaget trogen Det har varit en fantastisk tid. Tänk när jag började satt jag och byggmästaren

Läs mer

Hej Hisingens klokaste!

Hej Hisingens klokaste! Naturnära, nytt och snyggt! Hej Hisingens klokaste! Nu bygger vi lägenheter för er vid Sjumilaskogen Från 3.918:- i månaden Se mer i boendekalkylen på sidan 15. Vi beräknar månadsavgifterna utifrån ett

Läs mer

Nya bostäder. på Folketshusparkeringen. Så här används dina hyrespengar. Vanja går i pension. Hur många lägenheter är lediga?

Nya bostäder. på Folketshusparkeringen. Så här används dina hyrespengar. Vanja går i pension. Hur många lägenheter är lediga? BoNytt INFORMATION TILL DIG SOM ÄR HYRESGÄST I LUDVIKAHEM NR 1 2015 www.ludvikahem.se Så här används dina hyrespengar sidan 4 Tävla om biljetter till CIRKUS BRAZIL JACK Personalnytt Vi välkomnar Tomas

Läs mer

Adress Gjörwellsgatan 30

Adress Gjörwellsgatan 30 Gjörwellsgatan 30 Trevliga lokaler i Marieberg! Typ Kontor Storlek 1200-2500 kvm Adress Gjörwellsgatan 30 Område Kungsholmen Tillträde Enligt överenskommelse Parkering Det finns garage i fastigheten. har

Läs mer

Bygg och bo energismart i Linköping

Bygg och bo energismart i Linköping Bygg och bo energismart i Linköping Snart kommer du att flytta in i ett nybyggt hus i Linköping. Gratulerar! Att få planera och bygga sitt drömhus hör till höjdpunkterna i livet. Det är samtidigt ett stort

Läs mer

CityMark NR 8 OKTOBER 2009 ÅRG 7

CityMark NR 8 OKTOBER 2009 ÅRG 7 CityMark NR 8 OKTOBER 2009 ÅRG 7 ANALYSER TRENDER FLYTTIPS REPORTAGE LEDIGA LOKALER Ett tänkbart scenario är att vi kommer att se fler exempel på företag som flyttar från en central delmarknad till en

Läs mer

Rev 2013-05-02. Frågor & Svar

Rev 2013-05-02. Frågor & Svar Frågor & Svar Fråga: Vad är ett Trygghetsboende? Svar: Trygghetsboende är ett eget normalt boende för äldre där det finns utrymmen för samvaro. Trygghetsboendet har en värdinna under viss del av vardagarna.

Läs mer

Till dig som bor på Vasagatan 9

Till dig som bor på Vasagatan 9 Juni 2012 Till dig som bor på Vasagatan 9 Snart är det dags att bygga om huset på Vasagatan 9. Sedan årsskiftet har vi genom nyhetsbrev informerat dig och dina grannar om planerna och hur de kommer att

Läs mer

exlent Hyllie Vill du hyra kontor i exlent Hyllie? Läs gärna mer på ncc.se/exlenthyllie

exlent Hyllie Vill du hyra kontor i exlent Hyllie? Läs gärna mer på ncc.se/exlenthyllie Vill du hyra kontor i exlent Hyllie? KONTAKTA Fredrik Johansson Kundansvarig uthyrning på NCC Property Development +46 70 732 26 06 fredrik.johansson2@ncc.se Läs gärna mer på ncc.se/exlenthyllie NCC är

Läs mer

Guiden till företagsaktiviteter, konferenslokaler, representation, fest & catering i och kring Stockholm

Guiden till företagsaktiviteter, konferenslokaler, representation, fest & catering i och kring Stockholm Guiden till företagsaktiviteter, konferenslokaler, representation, fest & catering i och kring Stockholm 2014 Event, kick off, företagsabonnemang eller kundträff på det underhållande sättet boka & upplev

Läs mer

Här finns plats för dig! Hej Upplands Väsbys klokaste!

Här finns plats för dig! Hej Upplands Väsbys klokaste! Här finns plats för dig! Hej Upplands Väsbys klokaste! Nu bygger vi radhus för er i Fresta. En boendekostnad på 10.265:- i månaden Se mer i boendekalkylen på sidan 19. Nybyggt, ursnyggt och klokt som bara

Läs mer

Information till boende. för psykiatrisk vård med kvalitet

Information till boende. för psykiatrisk vård med kvalitet Information till boende för psykiatrisk vård med kvalitet Verksamheten utgår från klienterna och vi arbetar efter en helhetssyn på vård och rehabilitering Välkommen till Mjörnviksholm Vi hälsar dig välkommen

Läs mer

Studentvärden 1.06. Jämnare rumstemperatur 3. Höga hyror och lyxig nyproduktion? 5. Bland gångar och stigar i Olofshöjd 6-7. Rosendals loftgångar 10

Studentvärden 1.06. Jämnare rumstemperatur 3. Höga hyror och lyxig nyproduktion? 5. Bland gångar och stigar i Olofshöjd 6-7. Rosendals loftgångar 10 Hyresgästinformation från SGS Studentbostäder Studentvärden 1.06 www.sgsstudentbostader.se Jämnare rumstemperatur 3 Höga hyror och lyxig nyproduktion? 5 Bland gångar och stigar i Olofshöjd 6-7 Rosendals

Läs mer

ATT KÖPA HUS AV JM RADHUS OCH VILLOR

ATT KÖPA HUS AV JM RADHUS OCH VILLOR ATT KÖPA HUS AV JM RADHUS OCH VILLOR DIN STÖRSTA AFFÄR SKA KITTLA UNDER FÖTTERNA. INTE I MAGEN. En kopp nybryggt kaffe och mjukt kittlande grässtrån under tårna. Drömmer inte du också om en sådan start

Läs mer

Lokaler vid Ankarparken i Västra Hamnen, Malmö

Lokaler vid Ankarparken i Västra Hamnen, Malmö Lokaler vid Ankarparken i Västra Hamnen, Malmö Lokaler Ankarparken i Västra Hamnen, Malmö Söder om Västra Varvsgatan 13, mitt emot Ica Maxi, kommer 6 st hus att uppföras i två etapper. I de tre av husen

Läs mer

Köpguide - Bostadsrätt

Köpguide - Bostadsrätt Köpguide - Bostadsrätt Innehåll Hur fungerar sidan BotillBo.se... 2 Hur fungerar lånelöfte... 2 Pant... 3 Lagfart... 3 Planritning... 3 Visning... 3 Begär föreningens årsredovisning:... 4 Undersökningsplikt...

Läs mer

Innehållsförteckning. 1. Hyreskontrakt och hemförsäkring. 2. Besiktningsprotokoll. 3. Områdeskarta. 4. Före din inflyttning. 5. Dags för inflyttning

Innehållsförteckning. 1. Hyreskontrakt och hemförsäkring. 2. Besiktningsprotokoll. 3. Områdeskarta. 4. Före din inflyttning. 5. Dags för inflyttning Välkommen...till din nya lägenhet och som hyresgäst hos Vänersborgsbostäder. Vi är glada för att du har valt oss som hyresvärd och vi hoppas att du kommer trivas i din lägenhet! Vi har en vision att vara

Läs mer

27 april 2014. Objektbeskrivning Industrifastighet Partille Mellby 11:27

27 april 2014. Objektbeskrivning Industrifastighet Partille Mellby 11:27 27 april 2014 Objektbeskrivning Industrifastighet Partille Mellby 11:27 1 27 april 2014 Processen Avsikten med detta informationsmemorandum och tillhörande bilagor är att intresserade parter ska beredas

Läs mer