KÖKSAPPARATER. Collection 2013/2014. Tillgängliga endast hos specialiserade partners, i utvalda köksstudior.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "KÖKSAPPARATER. Collection 2013/2014. Tillgängliga endast hos specialiserade partners, i utvalda köksstudior."

Transkript

1 KÖKSAPPARATER Collection 2013/2014 Tillgängliga endast hos specialiserade partners, i utvalda köksstudior.

2

3 3 PLUS. PULS. Köket är ett koncept som är grundat på klara förbättringsprinciper. Köksapparater är dess plus. Gorenje +. PLUS är en symbol för exklusiva nyheter för att uppfylla dina mest krävande kriterier. Kosta på dig konceptet med plus som ger ditt liv en bra puls. Förvänta dig mer. Kräv PLUS.

4 PLUS QUALITY SERVICE Du har 12 månaders garanti samt 24 månaders reklamationsrätt från den dag som du köper en Gorenje + produkt. Vid samtidigt köp av 4 eller fler Gorenje + produkter får du dessutom G5 Quality. Detta är din garanti för att produkterna uppfyller en god kvalitet och är en service vi vill ge till dig som kund. G5 Quality innebär att du får en ytterligare 36 månaders reklamationsrätt på reservdelar. Dvs. den dag du köper minst 4 Gorenje + produkter har du totalt 60 månaders reklamationsrätt på reservdelar.

5 KONCEPT MED PLUS UGNAR KOMPAKTA APPARATER HÄLLAR SPISKÅPOR KYLSKÅP/FRYSSKÅP DISKMASKINER OM GORENJE

6 ETT KONCEPT MED PLUS FÖR ATT GE DITT LIV EN BRA PULS PLUS URVAL Rikligt urval och perfekt harmoni av apparater De exklusiva produkterna från Gorenje + baseras på ett omfattande koncept av användarerfarenhet och design och kombinerar ett brett utbud av överlägsna tillagnings- och kylningsprodukter och diskmaskiner. Ditt val är alltid individuellt, men i köket får du alltid en harmonisk helhet. PLUS TEKNIK Bättre tillagningsresultat tack vare spjutspetsinnovationer Produkterna från Gorenje + har många avancerade tekniska egenskaper, även globala innovationer. Gorenje + är först med att erbjuda ugnar med unik elektronisk programmeringsmodul ichef + med en stor TFT-färgdisplay där du kan välja funktionerna enkelt genom att föra fingret över skärmen. Induktionshällar från Gorenje + har Multizone + - kokzoner som kan kopplas ihop till större värmeområden och de kan anpassas till kärl av särskilda former och storlekar. Energieffektiv LED + -belysning i kyl-/frysskåp går bortom respekt för miljön då den belyser flera praktiska egenskaper. XL-diskmaskin modell Gorenje + med förvånansvärt rymlig Settings + -interiör är den första i världen som erbjuder diskning av så många som 17 uppsättningar på samma gång! Du kan lita på toppmodern teknik i apparater från Gorenje + för att få bättre resultat med tillagnings- och kylningsprodukter och diskmaskiner. PLUS DESIGN Design för i dag och i morgon, för olika köksinredningsstilar Matchande produkter kan man hitta för alla kök. Men den perfekt harmoniska designen på produkterna från Gorenje + smälter sömlöst in med praktiskt taget vilken inredning som helst. Vare sig du älskar samtida minimalism eller söker efter tidigare former kommer du att bli lika hänförd över samma produkter. Så kraftfull är den smarta och avsiktliga, samtida designen som inte strävar efter att ta över köket, utan framhäva det med utvalda gedigna material och eleganta linjer. PLUS ENKELHET Enkel användning, rimligt pris och strömlinjeformad installation Varje köp är kanske lika svårt eller lika enkelt. Hur enkelt det verkligen är blir dock uppenbart när produkten väl levereras, installeras och används. Produkter från Gorenje + är konstruerade för att vara användarvänliga: från inköp till installation och daglig användning. De är enkla att montera in utan komplicerade arbetsmoment. Leveransen är pålitlig. Enkel användning och lång livslängd garanteras!

7 KONCEPT MED PLUS 7 PLUS ANSVAR Hänsyn till miljön Du kommer att märka att produkter från Gorenje + uppfyller och överskrider de allra strängaste miljöförväntningarna och standarderna med mycket låg el- och vattenförbrukning. På smaken märker du att de håller maten färsk längre. Omsorg för miljön ligger överst på listan över prioriteter i Gorenjegruppens utvecklingsstrategi. Miljöskyddsarbetet inkluderar hela livscykeln för en produkt: från planering, via tillverkning och användning, till bortskaffande och hantering när produkten är uttjänt. PLUS EXKLUSIVITET Exklusivt erbjudande för riktiga konnässörer Nya Gorenje + -köksprodukter, som riktar sig till sanna experter, är tillgängliga enbart hos utvalda köksspecialister som vet hur man hittar den rätta kombinationen som överensstämmer med din livsstil och ger rummet en utsökt prägel. PLUS LIV Ta kontroll över den dynamiska vardagen Köksprodukter från Gorenje + är konstruerade med djupgående medvetenhet om och förståelse för kraven i den moderna livsstilen. De tillverkas för ambitiösa människor som lever livet till fullo både på jobbet och i hemmet och som begär allt de förtjänar. I det snabba stadstempot upprättar Gorenje + en skyddande atmosfär av förtrolighet och pålitlighet genom att utnyttja det bästa som är känt i dag och välja vad som ska behålla charmen i framtiden! PLUS GARANTI Bevis på tillförlitligt överlägsen kvalitet Alla bra apparater har garanti. Exklusiva apparater från Gorenje + har en superstandardgaranti! Eftersom vi vet hur apparaterna är konstruerade och tillverkade garanterar vi många års funktionssäkerhet. PLUS SERVICE Vi lever upp till förtroendet Ett stort nätverk kundtjänstavdelningar med behöriga och högst deltagande servicetekniker finns där för dig för att säkerställa att alla garantilöften hålls. PLUS URSPRUNG Made in Gorenje Inbyggnadsprodukterna från Gorenje + är ett resultat av teamwork från ett nätverk av erfarna Gorenjeexperter som är bekanta med de teknologiska trenderna och använder dem för att utveckla användarvänliga lösningar. De främjar designidén med en tydlig målsättning. De är medvetna om samtida livsstilstrender. De är hjärtat i utvecklingen hos Gorenje-gruppen. Den smarta kombinationen av teknik, överlägsen design, omsorg för miljön och stort värde för användare som Gorenje-produkter inbegriper har i över sex decennier gång på gång höjt ribban för kvalitetsstandarder och användarförväntningar för europeiska tillverkare.

8

9 UGNAR 9 UGNAR ichef + Global revolution genom unik touch-kontroll, belönad med Red Dot Design Award 2011 i kategorin produktdesign och två Plus X Awards. Plus för större välbehag med professionella effekter genom logisk touch-kontroll via färgikoner! Gorenje + erbjuder de första ugnarna med unik elektronisk programmeringsmodul med en stor färgdisplay där du kan välja funktionerna enkelt genom att föra fingret över skärmen. Den komplicerade innovationen omsätts till enkel användning och mycket tilltalande form. Det blir ett rent nöje att använda ugnen, med de bästa erfarenheterna som konsumtionselektronikprodukter erbjuder. Det här är en revolution som använder den kraftfullaste datorstyrningen av i dag för att uppnå utmärkta resultat för både nybörjare och experter. Enkel, logisk, innovativ. Plus för tillagnings- och gourménöjen!

10 Huvudmeny Touch by touch vidröra kontroll med fingret. Slide by slide föra fingret över fingertouchkontroll Plus för snabb åtkomst till önskat innehåll! Till en början visas tid och datum på displayen. När du vidrör displayen som skyddas av glasskärmen visas huvudmenyn där du kan ställa in tid och datum samt språk du kan välja mellan 30 alternativ. I huvudmenyn kan du även komma åt tillagningsprogrammenyn: SIMPLEbake, AUTObake, PRObake, STEPbake, MYbake och EXTRA.

11 UGNAR 11 SIMPLEbake Plus för den enklaste vägen till din favoriträtt på den tid du vill! När alternativet SIMPLEbake väljs visas 9 foton på den interaktiva färgdisplayen. Dessa foton representerar 9 kategorier av rätter som oftast tillagas i ugnen. Välj kategorin av rätt som du vill tillaga. Det förinställda programmet innehåller redan inställningarna för valet av ungsfunktion, nivån som bakplåten eller ugnsgaller ska sättas in på och tidslängden för programmet (förutsätter en standardmängd). Programmet justerar automatiskt till din inmatning av uppskattad vikt, val av färdigtillagningsnivå och eventuellt tidsinställningen för slutförande av rätten. ichef + kommunicerar varje enkelt steg som ska utföras, och när maten är klar önskas du bara smaklig måltid. AUTObake Plus för ett rikligt urval av 65 förinställda rätter! ichef + innehåller redan förinställda, optimala inställningar för 65 rätter i 10 kategorier. Inställningarna är anpassade till mängden, önskad färdigtillagningsnivå och eventuellt tidsinställningen för slutförande. Välj kategorin av rätter (t.ex. kött, grönsaker, bakverk etc.), välj rätten från kategorin och tryck på START. Programmet frågar efter ungefärlig mängd, önskad färdigtillagningsnivå och tiden du vill ha maten klar. Alla andra inställningar görs automatiskt och programmet levererar pålitliga och välsmakande resultat vid den tid som du har angett.

12 PRObake Plus för experter som vill ha total kontroll! Med PRObake får kockarna all den kreativa frihet som de önskar, och samtidigt förs pålitligheten och noggrannheten i tillagningsprocedurerna till en ny nivå. Vill du använda endast några värmare, ställa in temperaturen exakt, etc.? Inga problem! Du kan använda ugnen på det vanliga sättet som du är van vid. Med den innovativa displayen får du fler valmöjligheter. Tillaga i flera steg: Med det revolutionerande nya delprogrammet STEPbake, en unik och patenterad funktion, kan du ställa in upp till 3 olika steg med olika, helt anpassade inställningar! Detta är riktigt nyskapande inom enkel förinställning. STEPbake Plus för tillagning i noggrant definierade steg! Inställningarna som används i kombination med dina egna PRObake-val behöver inte ändras under tillagningsproceduren; du kan snarare definiera dem i förväg! Du kan t.ex. börja med låg temperatur, sedan gå upp till hög och avsluta med medium; du kanske vill ha igång alla värmare i början, men endast den övre därefter; du kanske vill att inställningarna ska ändras i särskilda tidsintervall det är upp till dig. Med det innovativa, patentskyddade systemet kan du ställa in upp till 3 efterföljande kombinationer av uppvärmningssystem, temperatur och tidslängd på ett enkelt sätt. Inställningarna som för närvarande är verksamma i ugnen visas alltid.

13 UGNAR 13 MYbake Plus för att återskapa dina mest lyckade kombinationer! Med programmet MYbake kan du välja förinställda recept och spara dina egna kombinationer för att ha ett tillagningsbibliotek med inställningar för upp till 120 rätter. Minnesprogrammet erbjuder 10 matkategorier (t.ex. kött, fisk och skaldjur, grönsaker, bröd etc.), och 12 rätter och kombinationer för deras tillagning i varje kategori. Du kan spara dina favoriträtter från programmet AUTObake, eller så kan du spara önskade rätter för vilka du har skapat din egen favoritprocedur genom användning av funktionerna PRObake och STEPbake. Pålitlig, automatisk upprepning av proceduren är därför alltid tillgänglig, bara genom en enkel beröring! EXTRA Plus för rätt hjälp när som helst vid rätt temperatur! EXTRA-urval möjliggör automatisk justering av temperaturen för din valda uppgift, t.ex. snabb förvärmning med funktionen Preheat +, varmhållning av maten med Warming +, uppvärmning av tallrikarna före servering med Serving +, etc. Det finns även praktiska temperaturförinställningar för upptining av frysta livsmedel med funktionen Defrost +. EXTRA-urvalen innehåller också inställningar för köttermometern (Probe + ) och enkel rengöring med enbart vatten (Cleaning + ).

14 Shape + Utformade för jämn tillagning Plus för anmärkningsvärt jämn tillagning! Ugnar från Gorenje + har innovativ form i ugnsutrymmet: taket är bågformigt och sidoväggarna är rundade eller konvexa. Sådan form, i kombination med korrekt placerade värmare, tillåter fördelning av varm luft genom hela ugnen på effektivast möjliga sätt. Luftcirkulation i ugnar från Gorenje + imiterar principerna hos de gamla vedeldade ugnarna och gör rätterna saftiga och knapriga på samma gång. Brödet får en knaprig skorpa medan mitten förblir mjuk. Många rätter smakar helt enkelt bättre än i andra ugnar!

15 UGNAR 15 Space + Verkligen rymligt ugnsutrymme Plus för även de största festrätterna! Ugnsutrymmets design gör att ugnar från Gorenje + tillhör de rymligaste på marknaden, och du kan enkelt ugnsteka en kalkon på 7 kg eller andra mycket stora matstycken. Trots storleken är ugnarna från Gorenje + bland de mest energieffektiva på marknaden. Formen kombineras nämligen alltid med anmärkningsvärd teknik! Size + Avsevärt större tillagningsyta Plus för fler bakplåtar och fler läckerheter på samma gång! Med ugnar från Gorenje + kan du tillaga mer åt gången, inte bara på grund av jämn luftcirkulation på alla nivåer, utan också på grund av bredden på 46 cm som erbjuder 15 % större tillagningsyta än i standardversionerna. Innovativa lösningar i ugnsutrymmet och överlägsen teknik ger bättre användning av ugnsbredden. Du kan således tillaga mer på en enda bakplåt och tillaga på flera plåtar åt gången på olika höjdnivåer. Grill + Effektiv placering av värmare på olika höjdnivåer Plus för den fullkomligt rätta bryningen och absolut säkerhet! Stora och små infravärmare sitter i det infällda ugnstaket, säkert placerade där de är svåra att nå och vidröra, för att förbättra säkerheten. Det är mindre risk att du bränner dig när du ska sätta in och ta ut maten. Värmare är placerade på flera nivåer för att fördela värmen jämnt i ugnen efter behov, och resultaten blir därför utmärkta. På vissa ugnsmodeller går det även att sänka den övre värmaren för att lättare komma åt den för rengöring, när så behövs.

16 UGNAR: ANDRA PLUS Defrost + Plus för upptining utan droppar av vatten eller fett! Lägg den frusna maten på ugnsgallret mitt i ugnen. Bakplåt, placerad en nivå längre ner, fångar upp droppande vätska. Cleaning + Plus för enkel rengöring med endast vatten! Alla Gorenje + -ugnsmodeller erbjuder den enkla Cleaning + -funktionen. Häll en halvliter vatten i bakplåten och värm på 70 C i en halvtimme. Fuktigheten som uppstår mjukar upp smutsen på ugnsutrymmets väggar. Efter denna process torkar du helt enkelt bort resterna med en mjuk trasa. Rengöringseffekten är utmärkt! Eftersom inga rengöringsmedel behövs är denna metod dessutom miljövänlig. Elektroniska tidur med touchkontroll Plus för tydlig information om tillagningsprocessen! När tillagningstid och temperatur ställs in med touch-kontrolldisplayen kan tillagningen övervakas hela vägen på moderna elektroniska tidur med sensorer. När tillagningen är klar avger klockan en ljudsignal. Ytan på det innovativa elektroniska tiduret är helt slät, vilket gör den lätt att rengöra. Preheat + Plus för snabb förvärmning! 200 C på endast 6 minuter! När du beslutar dig för att tillaga maten i ugnen behöver du inte vänta längre på rätt temperatur. Gorenje + - ugnen når den på några minuter. Detta möjliggörs av ugnsutrymmets särskilda bågform och samtidig användning av smart placerade värmare. Med minst 30 % snabbare förvärmning tillagar du pizzor, sockerkaka och andra rätter mycket effektivare i en förvärmd ugn. Ett ljud och en ljussignal indikerar att den önskade temperaturen har nåtts. Probe + Plus för att genomsteka köttet precis som du vill ha det! Utvalda ugnsmodeller från Gorenje + har en matlagningstermometer en särskild sensor för att kontrollera köttets tillagningsnivå. Tryck in termometern i köttet och ställ in önskad temperatur. En indikator på ugnens kontrollpanel informerar dig när köttet har nått den önskade temperaturen. Nu blir steken alltid precis så som du vill ha den! Level + Plus för fler bakverk i en enda omgång! I ugnar från Gorenje + kan tre höjdnivåer användas samtidigt, utan att man behöver oroa sig för olika resultat. Fläkten på ugnsutrymmets bakre vägg fördelar värmen jämnt och snabbt i ugnen. Mycket effektiv cirkulation av varmluft leder till överlägsna resultat och sparar tid och el. Teleskopskenor, helt eller 3/4utdragbara Plus för säkerhet och klarhet! Ugnar från Gorenje + är utrustade med teleskopskenor som kan dras ut helt eller till 3/4 längd. Dessa skenor gör det mycket lättare att sätta in bakplåtarna i ugnen. Möjligheten att dra ut bakplåten förbättrar säkerheten och ger perfekt kontroll under tillagningsprocessen och efter den. Risken att man bränner sig minskar dessutom avsevärt. Dessa skenor är standardutrustning för de flesta modeller, medan de kan installeras som tillval senare på vissa modeller. Tray + Plus för rikliga festmåltider! Djup bakplåt med sidor på 5 cm är ett utmärkt redskap för att baka bröd eller tillaga lasagne, moussaka och liknande rätter. Högre sidoväggar förhindrar att fettet stänker på ugnsutrymmets väggar och bränner fast på dem. Plåten har emaljbeläggning av hög kvalitet för enkel rengöring. Warming + Plus för att hålla rätt temperatur på tillagad mat! Temperaturen kan ställas in mellan 30 och 95 C för att säkerställa att maten håller rätt temperatur under upp till två timmar. Maten behåller sin smak och arom och håller sig varm för att serveras senare. Funktionen är mycket praktisk när du bereder en festmåltid med flera rätter, eftersom behovet av att perfekt tajma in slutförandet av varje rätt försvinner. Serving + Plus för servering av maten på professionellt uppvärmda tallrikar! Med funktionen Serving + kan du värma upp tallrikarna i ugnen på en temperatur mellan 30 och 80 C. Hemmalagad mat kan därmed serveras som på de bästa restaurangerna. Uppvärmda tallrikar håller soppan varm och säkrar smaken i grönsaker och kött. Cooling + Plus för svala ytterväggar på ugnen! Ett mycket effektivt kylsystem säkerställer att temperaturen på ugnens ytterväggar är mycket svalare, både under tillagning och efter. En särskild fläkt i kåpan driver fram luften för att blanda den med sval luft från omgivningen. Luften som är kyld cirkulerar då precis under apparatens ytterväggar. När tillagningen är klar fortsätter kylsystemet att vara igång tills ytterväggarnas temperatur sjunker till 60 C, vilket registreras av en särskild värmesensor. Cooling + kyler ner ugnens sidoväggar och lucka så att du kan vara säker! Thermodoor + Plus för säkerhet och energieffektivitet! Ugnar från Gorenje + har utmärkt isolering av ugnsluckan. Utvalda modeller har värmereflekterande tredubbla glas medan ugnarna med pyrolysfunktionen till och med är försedda med fyralagersluckor. Utvalda isoleringsmaterial i kombination med en särskild reflekterande film på glaset förbättrar ugnens prestanda och minskar elförbrukningen. Luckan är alltid sval och säker att vidröra på utsidan. View + Plus för tydlig insyn i det rymliga ugnsutrymmet! Det större och bättre utformade ugnsutrymmet på ugnar från Gorenje + kräver motsvarande belysning. Utvalda modeller har dubbelbelysning med smart lamplayout för att belysa även de mest avlägsna hörnen. Kontroll över tillagningsprocessen garanteras.

17 UGNAR 17 Jämn och slät ugnslucka Plus för enkel rengöring! Ugnsluckan kan lätt tas av och har inga spår eller kanter där orenheter kan ansamlas. Tack vare denna utformning kan du hålla luckan ren genom att helt enkelt torka av den. Emalj av hög kvalitet i ugnar och på bakplåtarna Plus för miljön och utmärkta tillagningsresultat! Ugnsytrymmet i ugnar från Gorenje + har en särskild högkvalitativ emajlbeläggning som minskar elförbrukningen, förbättrar värmefördelningen i ugnen och gör rengöringen mycket lättare. Yta som är belagd med sådan emalj reflekterar värmen tillbaka i ugnsutrymmet, och därmed minskar elförbrukningen och dina tillagningsresultat blir bättre. Emaljytan är dessutom mycket jämn, vilket förhindrar att fettet fastnar eller bränner fast på ugnsväggarna. Uttagbara skyddsplåtar Plus för enkel och riktigt effektiv rengöring! På ugnsutrymmets vänstra och högra sida sitter skyddsplåtar belagda med emalj av hög kvalitet. I kombination med den katalytiska bakre väggen gör plåtarna det enkelt att hålla rent i ugnen. Plåtarna kan lätt tas ut och är diskmaskinssäkra. Den jämna emaljytan gör det svårare för fett att bränna fast på dem. Pyrolyse + Plus för fulländningen med automatisk rengöring! Den pyrolytiska rengöringsfunktionen i toppugnsmodeller från Gorenje + är anmärkningsvärt effektiv, säker och praktisk. Ugnsredskapen kan vara kvar i ugnen under den pyrolytiska rengöringen, tack vare den högtemperaturbeständiga, pyrolytiska emaljen som används som beläggning i ugnsutrymmet, på bakplåtarna och trådskenorna. Ugnsluckan har temperaturbeständigt fyralagersglas som, i kombination med överlägsen isolering, förhindrar överhettning av ytterväggen. Under den pyrolytiska rengöringen värms ugnen upp till ca 500 C. När temperaturen når 250 C låses luckan för säkerhet. Hög temperatur i kombination med innovativ användning av värmare och smart system med fläktframdriven luftcirkulation förbränner praktiskt taget alla orenheter. En särskild katalysator i ugnens övre del eliminerar automatiskt all rök och lukt som uppstår under rengöring. Efter processen har smutsrester reducerats till aska. När luckan låses upp automatiskt 30 minuter efter rengöringsprogrammets slut, torkar du helt enkelt bort resterna med en fuktig trasa det är allt! Ugnen är helt ren. Energieffektivitet Plus för besparingar! Ugnar från Gorenje + tillhör de högsta energiklasserna. Den nya generationen ugnar använder så mycket som 25 % mindre el jämfört med tidigare standardmodeller. Ugnarna, samt andra apparater från Gorenje +, är tillverkade av återvinningsbara material; 90 % av ugnsdelarna är tillverkade av miljövänliga material! Gentle close system De flesta ugnar från Gorenje + har ett innovativt Gentle close system. Även om du stänger ugnsluckan snabbt eller tappar taget om den, kommer den att stängas tyst och mjukt. Switch + Plus för säkerhet när ugnsluckan öppnas även när fläktvärmare är påslagna! Med konventionella ugnar är det risk för att man utsätts för varmluft som störtar ut när ugnsluckan öppnas. Ugnar från Gorenje + har ett säkerhetssystem som omedelbart stänger av fläkten och värmare när luckan öppnas medan ugnen är igång. När luckan stängs igen återställs alla inställningar fläkten och värmarna arbetar på samma sätt som innan luckan öppnades. Detta möjliggörs av en smart brytare som är installerad på ugnsluckan. Ännu större säkerhet för dig! Touch + Plus för elektronisk reglering via touch-display på endast tre steg! När du har slagit på ugnen genom att helt enkelt vidröra symbolen, väljer du önskad rätt och bekräftar valet genom att trycka på symbolen»start«. Förinställda program väljer automatiskt kombinationen av värmare, temperatur och tillagningstid. Eleganta symboler ger tydlighet och enkel användning. Ugnen kan givetvis fortfarande användas på konventionellt sätt: med dina egna inställningar för temperatur, tidslängd, användning av köttermometer Probe + och val av värmare som ska användas. Du kan spara dina personliga inställningar för att hämta dem nästa gång med en enkel beröring. Patenterad elektronisk modul har dessutom barnlås som förhindrar okontrollerad användning av ugnen och skyddar mot material- och personskada. Värmeelement Ugnsbelysning Nedre och övre värmare Nedre värmare Cirkulerande värmare Upptining Nedre värmare med cirkulerande värmare och fläkt Övre och nedre värmare och fläkt Nedre värmare och fläkt Liten infraröd värmare Infraröd värmare Infraröd värmare och fläkt Övre värmare Funktion för professionell service Serving + Funktion för varmhållning av rätter Warming + Funktion för snabb förvärmning Preheat +

18 Produktsortiment: ugnar GP 896 B Inbyggnadsugn - Pyrolys GP 872 B Inbyggnadsugn - Pyrolys GP 852 B Inbyggnadsugn - Pyrolys GP 896 X Inbyggnadsugn - Pyrolys GP 872 X Inbyggnadsugn - Pyrolys GP 852 X Inbyggnadsugn - Pyrolys

19 UGNAR 19 GO 896 B Inbyggnadsugn GO 876 B Inbyggnadsugn GO 854 B Inbyggnadsugn GO 896 X Inbyggnadsugn GO 876 X Inbyggnadsugn GO 854 X Inbyggnadsugn

20 Produktsortiment: ugnar GO 834 B Inbyggnadsugn GO 532 B Inbyggnadsugn GO 312 B Inbyggnadsugn GO 834 X Inbyggnadsugn GO 532 X Inbyggnadsugn GO 312 X Inbyggnadsugn

21 UGNAR 21 GP 896 B Inbyggnadsugn - Pyrolys Kr ,- GP 896 X Indbygningsovn Pyrolyse Kr , Dörr: Glas och mattsvart metall + Ergonomiskt handtag Ergo + + Färg på kontrollpanelen: Rostfritt stål + Ugns funktions typ: Mekanisk temperatur kontroll + Glas Thermodoor + + Innerlock i glas + Emaljerat ugnsutrymme + Dörrkontakt för att avbryta värmefläkten när du öppnar Switch + + Barnsäkerhet Lock + + Dörr: Rostfritt stål och glas + Ergonomiskt handtag Ergo + + Färg på kontrollpanelen: Rostfri + Ugns funktions typ: Mekanisk temperatur kontroll + Glas Thermodoor + + Innerlock i glas + Emaljerat ugnsutrymme + Dörrkontakt för att avbryta värmefläkten när du öppnar Switch + + Barnsäkerhet Lock + + Ugn typ: Multifunktionsugn + Effektiv ugnsvolym: 60 l + Energiförbrukning: 0,79 kwh (Varmluft), 0,87 kwh (traditionell) Standard tillbehör + Djup emaljerad bakplåt + 2 djup bakplåt + Ugnsgaller + Stektermometer Probe + + ichef + - Touch display + Ugn typ: Multifunktionsugn + Effektiv ugnsvolym: 60 l + Energiförbrukning: 0,79 kwh (Varmluft), 0,87 kwh (traditionell) Standard tillbehör + Djup emaljerad bakplåt + 2 djup bakplåt + Ugnsgaller + Stektermometer Probe + + ichef + - Touch display + Funktion för snabb uppvärmning Preheat + + Funktion för att hålla den uppvärmda plattor Warming + + Funktion för professionell servering + Utdragbara skenor i 3 nivåer, fullständig utdragbara + Bakning på flera nivåer Level + + Lätt löstagbart ugnsluckan + Märkeffekt: 3,3 kw + Sladd med kontakt Nisch dimensioner (BxHxD) (min-max): 56-56, cm + Funktion för snabb uppvärmning Preheat + + Funktion för att hålla den uppvärmda plattor Warming + + Funktion för professionell servering + Utdragbara skenor i 3 nivåer, fullständig utdragbara + Bakning på flera nivåer Level + + Lätt löstagbart ugnsluckan + Märkeffekt: 3,3 kw + Sladd med kontakt Nisch dimensioner (BxHxD) (min-max): 56-56, cm GP 896 B/X

22 GP 872 B Inbyggnadsugn - Pyrolys Kr ,- GP 872 X Inbyggnadsugn - Pyrolys Kr , Dörr: Glas och mattsvart metall + Ergonomiskt handtag Ergo + + Färg på kontrollpanelen: Mattsvart och borstad metall + Ugns funktions typ: Mekanisk temperatur kontroll + Ugn typ: Multifunktionsugn + Effektiv ugnsvolym: 60 l + Energiförbrukning: 0,79 kwh (Varmluft), 0,87 kwh (traditionell) + Glas Thermodoor + + Innerlock i glas + Emaljerat ugnsutrymme + Dörrkontakt för att avbryta värmefläkten när du öppnar Switch + + Barnsäkerhet Lock + Standard tillbehör + Djup emaljerad bakplåt + 1 djub bakplåt + Ugnsgaller + Stektermometer Probe + + DirecTOUCH display + Dörr: Rostfritt stål och glas + Ergonomiskt handtag Ergo + + Färg på kontrollpanelen: Rostfri + Ugns funktions typ: Mekanisk temperatur kontroll + Ugn typ: Multifunktionsugn + Effektiv ugnsvolym: 60 l + Energiförbrukning: 0,79 kwh (Varmluft), 0,87 kwh (traditionell) + Glas Thermodoor + + Innerlock i glas + Emaljerat ugnsutrymme + Dörrkontakt för att avbryta värmefläkten när du öppnar Switch + + Barnsäkerhet Lock + Standard tillbehör + Djup emaljerad bakplåt + 1 djub bakplåt + Ugnsgaller + Stektermometer Probe + + DirecTOUCH display + Funktion för snabb uppvärmning Preheat + + Funktion för att hålla den uppvärmda plattor Warming + + Funktion för professionell servering + Metallskenor + Bakning på flera nivåer Level + + Lätt löstagbart ugnsluckan + Märkeffekt: 3,3 kw + Sladd med kontakt Nisch dimensioner (BxHxD) (min-max): 56-56, cm + Funktion för snabb uppvärmning Preheat + + Funktion för att hålla den uppvärmda plattor Warming + + Funktion för professionell servering + Metallskenor + Bakning på flera nivåer Level + + Lätt löstagbart ugnsluckan + Märkeffekt: 3,3 kw + Sladd med kontakt Nisch dimensioner (BxHxD) (min-max): 56-56, cm GP 872 B/X

23 UGNAR 23 GP 852 B Inbyggnadsugn - Pyrolys Kr ,- GP 852 X Inbyggnadsugn - Pyrolys Kr , Dörr: Glas och mattsvart metall + Ergonomiskt handtag Ergo + + Färg på kontrollpanelen: Mattsvart och borstad metall + Ugns funktions typ: Mekanisk temperatur kontroll + Ugn typ: Multifunktionsugn + Effektiv ugnsvolym: 60 l + Energiförbrukning: 0,79 kwh (Varmluft), 0,87 kwh (traditionell) + Glas Thermodoor + + Innerlock i glas + Emaljerat ugnsutrymme + Dörrkontakt för att avbryta värmefläkten när du öppnar Switch + + Barnsäkerhet Lock + Standard tillbehör + Djup emaljerad bakplåt + 1 djub bakplåt + Ugnsgaller + Stektermometer Probe + + Display med finger touch och stektermometer + Dörr: Rostfritt stål och glas + Ergonomiskt handtag Ergo + + Färg på kontrollpanelen: Rostfri + Ugns funktions typ: Mekanisk temperatur kontroll + Ugn typ: Multifunktionsugn + Effektiv ugnsvolym: 60 l + Energiförbrukning: 0,79 kwh (Varmluft), 0,87 kwh (traditionell) + Glas Thermodoor + + Innerlock i glas + Emaljerat ugnsutrymme + Dörrkontakt för att avbryta värmefläkten när du öppnar Switch + + Barnsäkerhet Lock + Standard tillbehör + Djup emaljerad bakplåt + 1 djub bakplåt + Ugnsgaller + Stektermometer Probe + + Display med finger touch och stektermometer + Funktion för snabb uppvärmning Preheat + + Metallskenor + Bakning på flera nivåer Level + + Lätt löstagbart ugnsluckan + Märkeffekt: 3,3 kw + Sladd med kontakt Nisch dimensioner (BxHxD) (min-max): 56-56, cm + Funktion för snabb uppvärmning Preheat + + Metallskenor + Bakning på flera nivåer Level + + Lätt löstagbart ugnsluckan + Märkeffekt: 3,3 kw + Sladd med kontakt Nisch dimensioner (BxHxD) (min-max): 56-56, cm GP 852 B/X

24 GO 896 B Inbyggnadsugn Kr ,- GO 896 X Inbyggnadsugn Kr , Dörr: Glas och mattsvart metall + Ergonomiskt handtag Ergo + + Färg på kontrollpanelen: Mattsvart och borstad metall + Ugns funktions typ: Mekanisk temperatur kontroll + Ugn typ: Multifunktionsugn + Effektiv ugnsvolym: 65 l + Energiförbrukning: 0,79 kwh (Varmluft), 0,87 kwh (traditionell) + Funktion för snabb uppvärmning Preheat + + Funktion för att hålla den uppvärmda plattor Warming + + Funktion för professionell servering + Ultra Cool Door, 3 lager av glas + Innerlock i glas + Emaljerat ugnsutrymme + Dörrkontakt för att avbryta värmefläkten när du öppnar Switch + + Barnsäkerhet Lock + Standard tillbehör + Djup emaljerad bakplåt + 2 djup bakplåt + EasyClean emalj + Ugnsgaller + Stektermometer Probe + + ichef + - Touch display + Utdragbara skenor i 3 nivåer, fullständig utdragbara + Bakning på flera nivåer Level + + AquaClean Cleaning + + Lätt löstagbart ugnsluckan + Märkeffekt: 3,3 kw + Sladd med kontakt Nisch dimensioner (BxHxD) (min-max): 56-56, cm + Dörr: Rostfritt stål och glas + Ergonomiskt handtag Ergo + + Färg på kontrollpanelen: Rostfri + Ugns funktions typ: Mekanisk temperatur kontroll + Ugn typ: Multifunktionsugn + Effektiv ugnsvolym: 65 l + Energiförbrukning: 0,79 kwh (Varmluft), 0,87 kwh (traditionell) + Funktion för snabb uppvärmning Preheat + + Funktion för att hålla den uppvärmda plattor Warming + + Funktion för professionell servering + Ultra Cool Door, 3 lager av glas + Innerlock i glas + Emaljerat ugnsutrymme + Dörrkontakt för att avbryta värmefläkten när du öppnar Switch + + Barnsäkerhet Lock + Standard tillbehör + Djup emaljerad bakplåt + 2 djup bakplåt + EasyClean emalj + Ugnsgaller + Stektermometer Probe + + ichef + - Touch display + Utdragbara skenor i 3 nivåer, fullständig utdragbara + Bakning på flera nivåer Level + + AquaClean Cleaning + + Lätt löstagbart ugnsluckan + Märkeffekt: 3,3 kw + Sladd med kontakt Nisch dimensioner (BxHxD) (min-max): 56-56, cm GO 896 B/X

25 UGNAR 25 GO 876 B Inbyggnadsugn Kr ,- GO 876 X Inbyggnadsugn Kr , Dörr: Glas och mattsvart metall + Ergonomiskt handtag Ergo + + Färg på kontrollpanelen: Rostfritt stål + Ugns funktions typ: Mekanisk temperatur kontroll + Ugn typ: Multifunktionsugn + Effektiv ugnsvolym: 65 l + Energiförbrukning: 0,79 kwh (Varmluft), 0,87 kwh (traditionell) + Emaljerat ugnsutrymme + Dörrkontakt för att avbryta värmefläkten när du öppnar Switch + + Barnsäkerhet Lock + Standard tillbehör + Djup emaljerad bakplåt + 2 djup bakplåt + EasyClean emalj + Ugnsgaller + Stektermometer Probe + + DirecTOUCH display + Dörr: Rostfritt stål och glas + Ergonomiskt handtag Ergo + + Färg på kontrollpanelen: Rostfritt stål + Ugns funktions typ: Mekanisk temperatur kontroll + Ugn typ: Multifunktionsugn + Effektiv ugnsvolym: 65 l + Energiförbrukning: 0,79 kwh (Varmluft), 0,87 kwh (traditionell) + Emaljerat ugnsutrymme + Dörrkontakt för att avbryta värmefläkten när du öppnar Switch + + Barnsäkerhet Lock + Standard tillbehör + Djup emaljerad bakplåt + 2 djup bakplåt + EasyClean emalj + Ugnsgaller + Stektermometer Probe + + DirecTOUCH display + Funktion för snabb uppvärmning Preheat + + Funktion för att hålla den uppvärmda plattor Warming + + Funktion för professionell servering + Ultra Cool Door, 3 lager av glas + Innerlock i glas + Utdragbara skenor i 3 nivåer, fullständig utdragbara + Bakning på flera nivåer Level + + AquaClean Cleaning + + Lätt löstagbart ugnsluckan + Märkeffekt: 3,3 kw + Sladd med kontakt Nisch dimensioner (BxHxD) (min-max): 56-56, cm + Funktion för snabb uppvärmning Preheat + + Funktion för att hålla den uppvärmda plattor Warming + + Funktion för professionell servering + Ultra Cool Door, 3 lager av glas + Innerlock i glas + Utdragbara skenor i 3 nivåer, fullständig utdragbara + Bakning på flera nivåer Level + + AquaClean Cleaning + + Lätt löstagbart ugnsluckan + Märkeffekt: 3,3 kw + Sladd med kontakt Nisch dimensioner (BxHxD) (min-max): 56-56, cm GO 876 B/X

26 GO 854 B Inbyggnadsugn Kr ,- GO 854 X Inbyggnadsugn Kr , Dörr: Glas och mattsvart metall + Ergonomiskt handtag Ergo + + Färg på kontrollpanelen: Mattsvart och borstad metall + Ugns funktions typ: Mekanisk temperatur kontroll + Ugn typ: Multifunktionsugn + Effektiv ugnsvolym: 65 l + Energiförbrukning: 0,79 kwh (Varmluft), 0,87 kwh (traditionell) + Funktion för snabb uppvärmning Preheat + + Ultra Cool Door, 3 lager av glas + Innerlock i glas + Emaljerat ugnsutrymme + Dörrkontakt för att avbryta värmefläkten när du öppnar Switch + + Barnsäkerhet Lock + Standard tillbehör + Djup emaljerad bakplåt + 2 djup bakplåt + Ugnsgaller + Stektermometer Probe + + Display med finger touch och stektermometer + 3/4 utdragbara skenor + Bakning på flera nivåer Level + + AquaClean Cleaning + + Lätt löstagbart ugnsluckan + Märkeffekt: 3,3 kw + Sladd med kontakt Nisch dimensioner (BxHxD) (min-max): 56-56, cm + Dörr: Rostfritt stål och glas + Ergonomiskt handtag Ergo + + Färg på kontrollpanelen: Rostfri + Ugns funktions typ: Mekanisk temperatur kontroll + Ugn typ: Multifunktionsugn + Effektiv ugnsvolym: 65 l + Energiförbrukning: 0,79 kwh (Varmluft), 0,87 kwh (traditionell) + Funktion för snabb uppvärmning Preheat + + Ultra Cool Door, 3 lager av glas + Innerlock i glas + Emaljerat ugnsutrymme + Dörrkontakt för att avbryta värmefläkten när du öppnar Switch + + Barnsäkerhet Lock + Standard tillbehör + Djup emaljerad bakplåt + 2 djup bakplåt + Ugnsgaller + Stektermometer Probe + + Display med finger touch och stektermometer + 3/4 utdragbara skenor + Bakning på flera nivåer Level + + AquaClean Cleaning + + Lätt löstagbart ugnsluckan + Märkeffekt: 3,3 kw + Sladd med kontakt Nisch dimensioner (BxHxD) (min-max): 56-56, cm GO 854 B/X

27 UGNAR 27 GO 834 B Inbyggnadsugn Kr ,- GO 834 X Inbyggnadsugn Kr , Dörr: Glas och mattsvart metall + Ergonomiskt handtag Ergo + + Färg på kontrollpanelen: Mattsvart och borstad metall + Ugns funktions typ: Mekanisk + Ugn typ: Multifunktionsugn + Effektiv ugnsvolym: 65 l + Energiförbrukning: 0,79 kwh (Varmluft), 0,87 kwh (traditionell) Standard tillbehör + 2 djup bakplåt + Ugnsgaller + Display med finger touch + Utdragbara skenor i 2 nivåer + Bakning på flera nivåer Level + + AquaClean Cleaning + + Lätt löstagbart ugnsluckan + Märkeffekt: 3,3 kw + Sladd med kontakt + Dörr: Rostfritt stål och glas + Ergonomiskt handtag Ergo + + Färg på kontrollpanelen: Rostfri + Ugns funktions typ: Mekanisk + Ugn typ: Multifunktionsugn + Effektiv ugnsvolym: 65 l + Energiförbrukning: 0,79 kwh (Varmluft), 0,87 kwh (traditionell) Standard tillbehör + 2 djup bakplåt + Ugnsgaller + Display med finger touch + Utdragbara skenor i 2 nivåer + Bakning på flera nivåer Level + + AquaClean Cleaning + + Lätt löstagbart ugnsluckan + Märkeffekt: 3,3 kw + Sladd med kontakt Nisch dimensioner (BxHxD) (min-max): 56-56, cm Nisch dimensioner (BxHxD) (min-max): 56-56, cm + Ultra Cool Door, 3 lager av glas + Innerlock i glas + Emaljerat ugnsutrymme + Barnsäkerhet Lock + + Ultra Cool Door, 3 lager av glas + Innerlock i glas + Emaljerat ugnsutrymme + Barnsäkerhet Lock + GO 834 B/X

28 GO 532 B Inbyggnadsugn GO 532 X Inbyggnadsugn Kr ,- Kr ,- + Dörr: Glas och mattsvart metall + Ergonomiskt handtag Ergo + + Färg på kontrollpanelen: Mattsvart och borstad metall + Ugns funktions typ: Mekanisk + Ugn typ: Ugn med fläkt + Effektiv ugnsvolym: 65 l + Energiförbrukning: 0,79 kwh (Varmluft), 0,87 kwh (traditionell) Standard tillbehör + 2 djup bakplåt + Ugnsgaller + Display med finger touch + Metallskenor + Bakning på flera nivåer Level + + AquaClean Cleaning + + Lätt löstagbart ugnsluckan + Märkeffekt: 2,7 kw + Sladd med kontakt + Dörr: Rostfritt stål och glas + Ergonomiskt handtag Ergo + + Färg på kontrollpanelen: Rostfri + Ugns funktions typ: Mekanisk + Ugn typ: Ugn med fläkt + Effektiv ugnsvolym: 65 l + Energiförbrukning: 0,79 kwh (Varmluft), 0,87 kwh (traditionell) Standard tillbehör + 2 djup bakplåt + Ugnsgaller + Display med finger touch + Metallskenor + Bakning på flera nivåer Level + + AquaClean Cleaning + + Lätt löstagbart ugnsluckan + Märkeffekt: 2,7 kw + Sladd med kontakt + Cool Door, triple glass (CD, T <60K) + Emaljerat ugnsutrymme + Barnsäkerhet Lock + Nisch dimensioner (BxHxD) (min-max): 56-56, cm + Cool Door, triple glass (CD, T <60K) + Emaljerat ugnsutrymme + Barnsäkerhet Lock + Nisch dimensioner (BxHxD) (min-max): 56-56, cm GO 532 B/X

29 UGNAR 29 GO 312 B Inbyggnadsugn Kr ,- GO 312 X Inbyggnadsugn Kr , Dörr: Glas och mattsvart metall + Ergonomiskt handtag Ergo + + Färg på kontrollpanelen: Mattsvart och borstad metall + Ugns funktions typ: Mekanisk + Ugn typ: Traditionell ugn + Effektiv ugnsvolym: 70 l + Energiförbrukning: 0,87 kwh (traditionell) Standard tillbehör + 2 djup bakplåt + Ugnsgaller + Metallskenor + Bakning på flera nivåer Level + + AquaClean Cleaning + + Lätt löstagbart ugnsluckan + Märkeffekt: 2,7 kw + Sladd med kontakt + Dörr: Rostfritt stål och glas + Ergonomiskt handtag Ergo + + Färg på kontrollpanelen: Rostfri + Ugns funktions typ: Mekanisk + Ugn typ: Traditionell ugn + Effektiv ugnsvolym: 70 l + Energiförbrukning: 0,87 kwh (traditionell) Standard tillbehör + 2 djup bakplåt + Ugnsgaller + Metallskenor + Bakning på flera nivåer Level + + AquaClean Cleaning + + Lätt löstagbart ugnsluckan + Märkeffekt: 2,7 kw + Sladd med kontakt + Ultrasval lucka (UCD) + Emaljerat ugnsutrymme + Barnsäkerhet Lock + Nisch dimensioner (BxHxD) (min-max): 56-56, cm + Ultrasval lucka (UCD) + Emaljerat ugnsutrymme + Barnsäkerhet Lock + Nisch dimensioner (BxHxD) (min-max): 56-56, cm GO 312 B/X

30

31 KOMPAKTA APPARATER 31 KOMPAKTA APPARATER Compact + Mer harmoni, större bekvämlighet Plus för enkla nöjen och stor tjusning! Ångugnar, utvalda mikrovågsugnar och kaffemaskiner från Gorenje + lyfter din köksupplevelse; du lyxen att snabbt tillaga din favoriträtt eller njuta av den perfekt bryggda koppen kaffe. Produkterna ger dessutom en prägel av status. Kompakta inbyggnadsprodukterna från Gorenje + lyser med sina moderna kvalitetsmaterial och både form och funktion som gör många uppgifter mycket lättare. De ser dessutom fantastiska ut utan att ta över stilen i ditt kök!

32 Ångugn För en nyttig måltid Plus för vitaminer och näringsämnen som bevaras i maten! Ångugnen från Gorenje + är ännu ett praktiskt tillskott för att liva upp köket. Den är lätt att använda och du kan välja och kombinera de tillagningsprocesser som verkligen bidrar till en hälsosam diet. Ångkokning går långt för att tillhandahålla kvalitet och balanserade måltider varje dag. Maten bevarar hela smaken och färgen samt mineraler.

33 KOMPAKTA APPARATER 33 Inbyggd kaffemaskin Helautomatisk Plus för skräddarsytt kaffe närhelst du önskar! På utsidan har apparaten de smidiga konturer som är kännetecknade för hela Gorenje + -utbudet. Insidan erbjuder intelligenta lösningar som enkelt uppnår professionella resultat. Kaffemaskinen regleras via en LCD-display. Välj mellan fem olika kaffesmaker: från mycket mild till extra stark. Använd malet kaffe eller rostade bönor, och ställ in grovheten på kaffekvarnen från nio nivåer. Spara dina favoritinställningar, och nästa gång är de tillgängliga med en enkel knappberöring. Konnässörer kommer att uppskatta valmöjligheten att ställa in bryggningstemperaturen samt munstycket för skumning av mjölken för en ordentlig cappuccino. Specialprogram för automatisk rengöring och andra avancerade funktioner gör rengöring och underhåll till en barnlek. Kombinerade mikrovågsugnar Oumbärliga för personer i farten Plus för fler tillagningsmetoder i en enda kompakt apparat! Kombinerade mikrovågsugnar med utseende som harmoniskt matchar alla andra apparater från Gorenje + tillåter både konventionell tillagning och användning av mikrovågor. Kombination av konvektion och mikrovågor ger ännu snabbare tillagning av valda delikatesser. Plus för tempo i den moderna livsstilen!

34 KOMPAKTA APPARATER: ANDRA PLUS ÅNGUGN Energiklass A Plus för ekonomisk användning av energi! Ångugnen från Gorenje + tillhör energiklassen A. I denna klass ingår endast apparater som helt uppfyller de stränga europeiska direktiven för ekonomisk användning av energi och minimal påverkan på miljön. Elektroniskt tidur Plus för enkel funktion! Använd knapparna för att ställa in tillagningstiden och temperaturen för maten. Välj mellan många förinställningar eller ställ in temperaturen och tillagningstiden själv. Ett pipande ljud avges när maten är klar. Tillagning Steam + Plus för en hälsosam diet! Tillagning med ånga bevarar näringsämnena, vitaminerna och proteinerna i maten. Maten blir aldrig överkokt och den bevarar färgen, safterna och smaken. Ånga som kommer in i ugnen från en särskild vattenvärmare fördelas jämnt i ugnsutrymmet genom ett innovativt försörjningssystem. Ångflödet regleras automatiskt i enlighet med det förinställda tillagningsprogrammet. Om du så önskar kan du själv reglera mängden ånga för varje rätt. Funktioner och egenskaper 8 plus för många fler val! Med åtta värmeelement kan du tillaga en mängd rätter utöver de som anges i programmet. Följande funktioner ger det perfekta resultatet: Tillagning Steam + - konventionell ångkokning bevarar näringsämnena och vitaminerna. Fish + - värmeelement för tillförlitlig tillagning av fisk. Fragile + - tillagningsprocess anpassad för känslig mat; extra alternativ för tillagning av frukt- och grönsaksrätter. Melt + - reglerad smältning eller återuppvärmning av känslig mat för vidare användning (choklad, smör) eller direkt njutning (frukt). Defrost + - tinar långsamt upp frysta livsmedel utan tillagning; två värmeelement tillhandahålls för känslig mat (fisk, frukt, grönsaker) och normal mat. Belysning Plus för klarhet! Med finurligt utformad belysning har du kontroll över tillagningsprocessen från början till slut. Bakplåtar och galler Plus för riklig utrustning! Ångugnen levereras med standardtillbehör: två bakplåtar, ett trådgaller och extra vattenbehållare. En djup bakplåt har en perforerad botten och extra bakplåt och trådgaller är tillverkade av rostfritt stål av hög kvalitet. Med dessa tillbehör kan du tillaga mat på flera nivåer samtidigt och utan att tillsätta vatten. Alla tillbehör är diskmaskinssäkra. Interiör av rostfritt stål Plus för längre livslängd! Precis som bakplåtarna och trådhyllan är hela ugnsutrymmet i ångugnen från Gorenje + tillverkat av kraftigt, rostfritt stål av hög kvalitet. Lock + Plus för säkerhet och kontrollerad användning! Inställningarna för ångugnen från Gorenje + kan enkelt låsas för att förhindra okontrollerad användning eller att de oavsiktligt ändras. Ugnen blir då säker för nyfikna barn. KAFFEMASKIN Choice + Det är mycket enkelt att välja rätt smakintensitet och mängden kaffe! Först väljer du om du vill använda malet kaffe eller kaffebönor och du kan också ställa in malgraden och sedan kan kaffemaskinen brygga ett mycket milt, milt, normalt, starkt eller mycket starkt kaffe. Fem olika smaker bygger på automatiskt definierad mängd kaffe som apparaten fastställer när du trycker på en knapp. Du kan även välja mellan kort, medium och lungo (lång). Dessutom kan två koppar bryggas samtidigt. För plus nöje delat med en speciell person! Färskmalet Plus för rätt mängd kaffe med malgrad i 7 nivåer! Färskmalet kaffe bevarar hela aromen. Utifrån den valda smakintensiteten och mängden kaffe maler apparaten automatiskt rätt mängd kaffebönor för att erbjuda den ultimata smaken. Om du så önskar kan du även använda förmalet kaffe efter smak. Kaffet förvaras i en lättåtkomlig behållare med teleskopskenor som gör att den enkelt kan dras ut från kåpan. Använt kaffe pressas till små skivor som förvaras i en annan behållare. När den är full visas ett meddelande på displayen. Displayen varnar också när kaffet börjar ta slut och överskottsvattenbehållaren visar att den är nära att vara full via en röd flytande indikator. Rätt mängd Plus för rätt smak! Mängderna vatten och kaffe för din dryck är förinställda; de kan dock lätt ändras för att passa din smak. Välj hur du vill att kaffemaskinen ska brygga: kort, normal kopp eller lungo. Hitta rätt smakintensitet och spara mängden kaffe som används i apparatens minne, för att hämta inställningen nästa gång genom att bara trycka på en knapp. Ändringar och justeringar kan göras när som helst. Professionell Plus för konnässörer! Om du är bekant med detaljerna för kaffebryggning kan du instruera exakt vad kaffemaskinen ska göra. Apparaten häller varmt vatten över kaffet och utvinner aromen och bevarar den genuina smaken. Varmvattentemperaturen kan justeras i menyn. Välj mellan hög, medium eller låg för att uppnå önskat resultat! Cream + Plus för skummad mjölk för en latte eller cappuccino! Apparaten är försedd med en ångpip som är avsedd att skumma mjölk. Som tillval kan en andra pip installeras för att fördela varmvatten. Skummad mjölk och varmvatten på precis rätt temperatur för din kopp te ger utmärkt service direkt i hemmet. Anticalc + Plus för en alltid ren och perfekt fungerande kaffemaskin! En automatisk rengöringscykel aktiveras varje gång som apparaten slås på eller stängs av för att tvätta bort kafferester från matningsmunstyckena. Ingen extra rengöring behövs och munstyckena blir aldrig tilltäppta. Beroende på vattenhårdheten kan kalkfläckar samlas i maskinen; oroa dig inte, avkalkning sker automatiskt också. Emellanåt informeras du på displayen om att det kan vara dags att köra avkalkningsprocessen. Tryck helt enkelt på en knapp och maskinen gör resten. Sådana funktioner gör verkligen denna apparat enkel att underhålla. Alla avtagbara delar är också diskmaskinssäkra. KOMPAKTA OCH KOMBI- NERADE MIKROVÅGSUGNAR Elektronisk reglering Plus för tillförlitlighet och automatiska program! Enkel elektronisk reglering på alla

35 KOMPAKTA APPARATER 35 kompakta ugnar från Gorenje + ger mycket exakta inställningar av tid och tillagningslägen. Automatiska program för pizza, kyckling, uppvärmning av drycker etc. har utformats för att fastställa de bästa inställningarna automatiskt, baserat på informationen om ungefärlig vikt. Toppmodellerna har ännu en specialfunktion: automatiska program med sensorteknik. Du gör alla val enkelt genom att använda en tydlig digital kontrollpanel. Lock + Plus för låsta inställningar! Kompakta kombinerade mikrovågsugnar erbjuder en särskild Lock + -funktion för att man ska kunna spärra alla inställningar och förhindra oavsiktlig eller okontrollerad användning av ugnen. Apparaterna är därmed säkra, så att barn inte kan manipulera dem. Auto + Plus för enkel tillagning av dina favoriträtter! Många modeller erbjuder automatiska förinställda program för pålitlig och effektiv tillagning av utvalda delikatesser. Välj typen av mat och ange vikten, och ugnen justerar automatiskt effekten och tiden för tillagningsprocessen. Display + Plus för fullständig kontroll över tillagningsprocessen! Displayen imponerar med både en tjusig look och anmärkningsvärd effektivitet genom att informera dig om allt du behöver veta om ugnen. Du kan övervaka vad som händer i ugnen och nedräkningstiduret håller dig informerad om hur mycket tid som återstår tills maten är klar. Defrost + Plus för jämn och snabb upptining! Slumpmässiga sekvenser av mikrovågs-energipulsering säkerställer att maten tinas upp snabbare och att upptiningen är helt jämn även vid kärnan av ett stort stycke mat. Sådan mikrovågsanvändning tillåter dessutom jämnare tillagning. Steel + Plus för bättre tillagningsresultat och längre livslängd! Interiören i de kompakta mikrovågsugnarna från Gorenje + är tillverkad av rostfritt stål av hög kvalitet som tillåter ännu bättre cirkulation av mikrovågor i ugnen. Utformningen av ugnsutrymmet ger hållbarhet som gör att du kan njuta av överlägsna tillagningsresultat i många år. KOMBINERAT FLERSYSTEM MIKROVÅGSUGN Mikrovågor i kombination med konvektionsuppvärmning och grillning Inbyggda, kombinerade mikrovågsugnar har alla fördelar med mikrovågor, konvektionsuppvärmning och grillning. Detta innovativa upplägg ger bästa resultat när alla plus används i kombination! Mikrovågor som kan justeras i fem nivåer påskyndar tillagningen; konvektionsuppvärmning med varmluft ger en flott yta. Kombination av grillning och konvektion är det perfekta valet för större stycken av vitt kött; med kombination av grillning och mikrovågor kan du snabbt tillaga mindre köttstycken, pizzor och många andra rätter. Konvektion kan även användas utan mikrovågor för konventionell tillagning med endast varmluft. Grill + Plus för knaprig och gyllenbrun skorpa! Med den kompakta flersystemmikrovågsugnen uppnår du lätt effekterna som man tidigare trodde var omöjliga: Funktionen Grill + tillåter den rätta kombinationen av konvektionsuppvärmning med varmluft och samtidig grillning som är perfekt för bryning. Konvektion Plus för konventionell tillagning med varmluft! Ugnen kan värmas upp på samma sätt som konventionella elugnar. Sensorer tillåter uppvärmning till önskad nivå i området från 50 till 200 C; fläkten bakom värmaren driver fram varmluften i ugnsutrymmet. Tillaga med konvektion eller kombinera med Grill + för snabba och enkla resultat även när du tillagar ett komplicerat mästerverk. Automatiska funktioner och program Plus för optimalt anpassade tillagningsprocedurer! I enlighet med egenskaperna hos maten du ska göra en delikat rätt av väljer du rätt förinställt program, anger typen av mat och vikten på maten och låter ugnen sköta resten. Resultaten är utmärkta och tillförlitliga. Välj mellan följande alternativ: Defrost + - Funktion för automatisk upptining av fryst mat används i enlighet med typen av mat och vikten på den. Ange om du ska tina upp grönsaker, fisk, fågel, kött, bröd eller en färdigrätt, skriv in den ungefärliga vikten och programmet väljer automatiskt den optimala upptiningstiden. Heating + - Automatisk återuppvärmningsfunktion som använder mikrovågor för att värma upp färdigrätter. Mycket praktisk för uppvärmning av lasagne, potatisgratäng, pajer och andra rätter från kylen. Pizza + - Två förinställda program för automatisk tillagning av din favoriträtt. Kombination av mikrovågor och grillning ger utmärkta resultat oavsett om du tillagar fryst pizza eller lagar en färsk pizza. Preheat + - Använd förvärmningsfunktionen för att snabbt värma upp ugnen till önskad temperatur. Denna funktion värmer upp ugnen i max. 10 minuter med en fast temperatur på 200 C; förvärmningstiden kan även förkortas. Circulating + - Tillagning med cirkulerande varmluft ger perfekt jämn tillagning, vare sig du tillagar på en, två eller t.o.m. tre nivåer! Bottom + - Ugnsbakning med nedre värmare är särskilt praktisk för saftiga pajer, sockerkakor och jäsande deg av alla slag. Pulse + - Pulserande mikrovågsfunktion möjliggör konventionell tillagning på önskad temperatur i området mellan 50 C och 250 C; temperaturen kan ställas in i steg om 10 C. Hold + - Praktisk funktion för att behålla matens temperatur när tillagningsprocessen är klar. Funktionen aktiveras automatiskt 2 minuter efter att tillagningen är klar och den förblir aktiv i 15 minuter. Två långa pipande ljud indikerar att funktionen har aktiverats; tre pipande ljud indikerar att funktionen har avaktiverats. VÄRMELÅDA Plus för varma tallrikar och professionell servering! Gorenje + kompakta apparater kan kompletteras med en inbyggd värmelåda. Den kan monteras under en ångugn, en kaffemaskin eller en kombinerad mikrovågsugn, i ett utrymme som är avsett för en ugn med standardmått. Lådan kan användas för att värma upp tallrikar och serveringsfat för att hålla maten varm längre.

SF4604PMCNR Nyheter. Funktioner. Tillbehör. Versioner. Dolce Stil Novo

SF4604PMCNR Nyheter. Funktioner. Tillbehör. Versioner. Dolce Stil Novo SF4604PMCNR Nyheter 60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSMIKROVÅGSUGN MED MOTORDRIVET HANDTAG, SVART GLAS MED DETALJER I KOPPAR, SOFT CLOSE EAN13: 8017709223625 SÄLJES ENDAST AV UTVALDA ÅTERFÖRSÄLJARE BESTÄLLNINGSVARA

Läs mer

Ugn med mikrofunktion och tillsatt ånga rostfritt stål, svart HN 878G4S1

Ugn med mikrofunktion och tillsatt ånga rostfritt stål, svart HN 878G4S1 svart/rostfri 30989 kr* *Rekommenderat cirkapris inkl. moms och miljöavgift Miljöavgift ingår med 5 kr (exklusive moms) Produktegenskaper Ugnstyp / Ugnsfunktioner k Ugnsvolym: 67 l k 15 ugnsfunktioner:

Läs mer

SFP140. linea 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS TOUCH SCREEN I FÄRG ROSTFRITT STÅL MED SILVERGLAS ENERGIKLASS: A

SFP140. linea 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS TOUCH SCREEN I FÄRG ROSTFRITT STÅL MED SILVERGLAS ENERGIKLASS: A SFP140 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS TOUCH SCREEN I FÄRG ROSTFRITT STÅL MED SILVERGLAS ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709172015 Ugnsvolym: Netto: 70 liter Brutto: 79 liter Temperatur: 30-280ºC Digital

Läs mer

6 TH SENSE UGN MED UNIKA STARCLEAN - EN TALANGFULL STJÄRNA SOM DU ENKELT OCH MILJÖVÄNLIGT HÅLLER SKINANDE REN

6 TH SENSE UGN MED UNIKA STARCLEAN - EN TALANGFULL STJÄRNA SOM DU ENKELT OCH MILJÖVÄNLIGT HÅLLER SKINANDE REN 6 TH SENSE UGN MED UNIKA STARCLEAN - EN TALANGFULL STJÄRNA SOM DU ENKELT OCH MILJÖVÄNLIGT HÅLLER SKINANDE REN EN NY STJÄRNA ÄR FÖDD WHIRLPOOLS GREEN GENERATION STARCLEAN UGN Om din kärlek till matlagning

Läs mer

SFP6102TVS Nyheter. Funktioner. Tillbehör. linea 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS SILVERGLAS

SFP6102TVS Nyheter. Funktioner. Tillbehör. linea 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS SILVERGLAS SFP6102TVS Nyheter 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS SILVERGLAS EAN13: 8017709252960 20% lägre energiklass än A-klass Ugnsvolym: Netto: 70 liter Brutto: 79 liter Temperatur: 30-280ºC Digital display

Läs mer

SFP6604PNRE Nyheter. Funktioner. Dolce Stil Novo

SFP6604PNRE Nyheter. Funktioner. Dolce Stil Novo SFP6604PNRE Nyheter 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN MED MOTORDRIVET HANDTAG OCH PYROLYS SVART GLAS MED DETALJER I KOPPAR ENERGIKLASS: A+ EAN13: 8017709218195 SÄLJES ENDAST AV UTVALDA ÅTERFÖRSÄLJARE BESTÄLLNINGSVARA

Läs mer

SCP112-8. linea 60 CM PYROLYTISK MULTIFUNKTIONSUGN ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS A

SCP112-8. linea 60 CM PYROLYTISK MULTIFUNKTIONSUGN ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS A SCP112-8 60 CM PYROLYTISK MULTIFUNKTIONSUGN ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS A EAN13: 8017709130046 12 funktioner 12 recept varav 3 programmerbara Ugnskapacitet: 68 liter (+35%) Temperaturer mellan 30 280 C

Läs mer

60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSMIKROVÅGSUGN, ROSTFRITT STÅL, SOFT CLOSE

60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSMIKROVÅGSUGN, ROSTFRITT STÅL, SOFT CLOSE SF4390MCX 60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSMIKROVÅGSUGN, ROSTFRITT STÅL, SOFT CLOSE EAN13: 8017709191443 45 cm hög kompaktugn 13 funktioner Ugnsvolym: Netto: 40 liter Brutto: 50 liter Temperatur: 50-250 C Dubbel

Läs mer

SFP4390XPZ. Funktioner. Tillbehör. classic 60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS, ROSTFRITT STÅL, SOFT CLOSE, ENERGIKLASS: A

SFP4390XPZ. Funktioner. Tillbehör. classic 60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS, ROSTFRITT STÅL, SOFT CLOSE, ENERGIKLASS: A SFP4390XPZ 60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS, ROSTFRITT STÅL, SOFT CLOSE, ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709215347 45 cm hög kompaktugn 10 funktioner Ugnsvolym: Netto: 36 liter Brutto: 50 liter Temperatur:

Läs mer

SF4140VCN. Funktioner. Tillbehör. Versioner. linea 60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSÅNGUGN MED TOUCHSCREEN I FÄRG, SOFT CLOSE, SVART, ENERGIKLASS: A

SF4140VCN. Funktioner. Tillbehör. Versioner. linea 60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSÅNGUGN MED TOUCHSCREEN I FÄRG, SOFT CLOSE, SVART, ENERGIKLASS: A 60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSÅNGUGN MED TOUCHSCREEN I FÄRG, SOFT CLOSE, SVART, ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709217051 45 cm hög kompaktugn 12 funktioner Ugnsvolym: Netto: 41 liter Brutto: 50 liter Temperatur:

Läs mer

SF6390XE. Funktioner. Tillbehör. classic 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN SOFT CLOSE ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A+

SF6390XE. Funktioner. Tillbehör. classic 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN SOFT CLOSE ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A+ SF6390XE 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN SOFT CLOSE ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A+ EAN13: 8017709212155 Anti fingerprint 12 funktioner Ugnsvolym: Netto: 70 liter Brutto: 79 liter Temperatur: 30-280 C 5 tillagningsnivåer

Läs mer

SFP6925BPZ NYHET. Funktioner. Tillbehör. Victoria 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS VIT ENERGIKLASS: A

SFP6925BPZ NYHET. Funktioner. Tillbehör. Victoria 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS VIT ENERGIKLASS: A SFP6925BPZ NYHET 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS VIT ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709204327 Anti fingerprint 13 funktioner Ugnsvolym: Netto: 65 liter Brutto: 79 liter Temperatur: 30-280 C 5 tillagningsnivåer

Läs mer

A1PYID-7 90 CM OPERASPIS MED MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS OCH INDUKTIONSHÄLL ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: B

A1PYID-7 90 CM OPERASPIS MED MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS OCH INDUKTIONSHÄLL ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: B A1PYID-7 90 CM OPERASPIS MED MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS OCH INDUKTIONSHÄLL ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: B EAN13: 8017709164232 Induktionshäll med 5 zoner: Vänster bak: Ø 180 mm, 1850 W - Turbo 3000 W

Läs mer

C92IPX8. classic 90 CM SPIS MED DUBBLA UGNAR,VARAV EN MED PYROLYS INDUKTIONSHÄLL ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A

C92IPX8. classic 90 CM SPIS MED DUBBLA UGNAR,VARAV EN MED PYROLYS INDUKTIONSHÄLL ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A C92IPX8 90 CM SPIS MED DUBBLA UGNAR,VARAV EN MED PYROLYS INDUKTIONSHÄLL ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709150129 Induktionshäll med 5 induktionszoner Vänster bak: Ø 180 mm, 1850 W - Turbo 3000

Läs mer

C92IPX9 Nyheter Kommer snart

C92IPX9 Nyheter Kommer snart C92IPX9 Nyheter Kommer snart classic 90 CM SPIS MED DUBBLA UGNAR VARAV EN MED PYROLYS, MULTIZON OCH MATLAGNINGSTERMOMETER, ROSTFRITT STÅL, EAN13: 8017709268381 SÄLJES ENDAST AV UTVALDA ÅTERFÖRSÄLJARE Program/funktioner:

Läs mer

SF4920VCX Nyheter. Funktioner. Tillbehör. Versioner. Victoria 60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSÅNGSUGN ROSTFRITT STÅL SOFT CLOSE ENERGIKLASS: A+

SF4920VCX Nyheter. Funktioner. Tillbehör. Versioner. Victoria 60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSÅNGSUGN ROSTFRITT STÅL SOFT CLOSE ENERGIKLASS: A+ SF4920VCX Nyheter 60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSÅNGSUGN ROSTFRITT STÅL SOFT CLOSE ENERGIKLASS: A+ EAN13: 8017709211073 Anti fingerprint 45 cm hög kompaktugn 15 funktioner Ugnsvolym: Netto: 41 liter Brutto:

Läs mer

CPF9GPYW. Portofino 90 CM SPIS MED PYROLYSUGN OCH GASHÄLL, GUL, SOFT CLOSE, ENERGIKLASS: A+ SÄLJES ENDAST AV UTVALDA ÅTERFÖRSÄLJARE

CPF9GPYW. Portofino 90 CM SPIS MED PYROLYSUGN OCH GASHÄLL, GUL, SOFT CLOSE, ENERGIKLASS: A+ SÄLJES ENDAST AV UTVALDA ÅTERFÖRSÄLJARE 90 CM SPIS MED PYROLYSUGN OCH GASHÄLL, GUL, SOFT CLOSE, ENERGIKLASS: A+ SÄLJES ENDAST AV UTVALDA ÅTERFÖRSÄLJARE Gashälll med 6 brännare Vänster bak: 1000 W Vänster fram: 4200 W Mitten fram: 1000 W Mitten

Läs mer

A2PYID-6 100 CM OPERA SPIS MED DUBBELUGN (EN PYROLYTISK) OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A STORA UGNEN - A LILLA UGNEN

A2PYID-6 100 CM OPERA SPIS MED DUBBELUGN (EN PYROLYTISK) OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A STORA UGNEN - A LILLA UGNEN A2PYID-6 100 CM OPERA SPIS MED DUBBELUGN (EN PYROLYTISK) OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A STORA UGNEN - A LILLA UGNEN EAN13: 8017709145804 Induktionshäll med 5 induktionszoner Vänster

Läs mer

SC112PZ. Funktioner 60 CM ELEKTRISK MULTIFUNKTIONSUGN, ROSTFRITT STÅL MED PIZZAFUNKTION ENERGIKLASS A

SC112PZ. Funktioner 60 CM ELEKTRISK MULTIFUNKTIONSUGN, ROSTFRITT STÅL MED PIZZAFUNKTION ENERGIKLASS A 60 CM ELEKTRISK MULTIFUNKTIONSUGN, ROSTFRITT STÅL MED PIZZAFUNKTION ENERGIKLASS A EAN13: 8017709107345 12 funktioner 12 recept varav 3 programmerbara Ugnskapacitet: 46 liter Temperaturer mellan 40 280

Läs mer

DOSC36X. classic 60 CM DUBBEL MULTIFUNKTIONSUGN ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A

DOSC36X. classic 60 CM DUBBEL MULTIFUNKTIONSUGN ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A DOSC36X 60 CM DUBBEL MULTIFUNKTIONSUGN ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709149642 STORA UGNEN 6 funktioner Ugnsvolym: Netto: 70 liter Brutto: 79 liter Temperatur: 50-250 C 5 tillagningsnivåer Digital

Läs mer

Välj rätt spis, häll och ugn

Välj rätt spis, häll och ugn Välj rätt spis, häll och ugn 1 Som alternativ till en hel spis kan du välja att köpa häll och ugn separat. Du kan då placera ugnen i en bekväm arbetshöjd. Spishällen kan antingen bestå av enskilda gjutjärnsplattor

Läs mer

CPF9IPYW Nyheter. Portofino 90 CM SPIS MED PYROLYSUGN OCH INDUKTIONSHÄLL, GUL, SOFT CLOSE, ENERGIKLASS: A+

CPF9IPYW Nyheter. Portofino 90 CM SPIS MED PYROLYSUGN OCH INDUKTIONSHÄLL, GUL, SOFT CLOSE, ENERGIKLASS: A+ CPF9IPYW Nyheter 90 CM SPIS MED PYROLYSUGN OCH INDUKTIONSHÄLL, GUL, SOFT CLOSE, ENERGIKLASS: A+ EAN13: 8017709240783 SÄLJES ENDAST AV UTVALDA ÅTERFÖRSÄLJARE Induktionshäll med 5 zoner: Vänster bak: Ø 180

Läs mer

DEN NYA KLASSIKERN FÖR MORGONDAGENS KÖK Gorenje, som i dag är en av Europas ledande tillverkare av vitvaror, kombinerar avancerad teknik med

DEN NYA KLASSIKERN FÖR MORGONDAGENS KÖK Gorenje, som i dag är en av Europas ledande tillverkare av vitvaror, kombinerar avancerad teknik med DEN NYA KLASSIKERN FÖR MORGONDAGENS KÖK Gorenje, som i dag är en av Europas ledande tillverkare av vitvaror, kombinerar avancerad teknik med exklusiv, utpräglad design och hög kvalitet. Med sina innovativa,

Läs mer

A CM OPERASPIS MED DUBBLA MULTIFUNKTIONSUGNAR OCH GASHÄLL MED STEKBORD, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN: A

A CM OPERASPIS MED DUBBLA MULTIFUNKTIONSUGNAR OCH GASHÄLL MED STEKBORD, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN: A A5-8 150 CM OPERASPIS MED DUBBLA MULTIFUNKTIONSUGNAR OCH GASHÄLL MED STEKBORD, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN: A EAN13: 8017709154844 Gashäll med 7 brännare: Vänster bak: 1800 W

Läs mer

SCP112NE2. linea 60 CM PYROLYTISK MULTIFUNKTIONSUGN, SVART ENERGIKLASS A

SCP112NE2. linea 60 CM PYROLYTISK MULTIFUNKTIONSUGN, SVART ENERGIKLASS A 60 CM PYROLYTISK MULTIFUNKTIONSUGN, SVART ENERGIKLASS A EAN13: 8017709117429 12 funktioner 12 recept varav 3 programmerbara Ugnskapacitet: 54 liter Temperaturer mellan 50 280 C Dubbel digital display (separat

Läs mer

C9IMX9. Funktioner. Tillbehör. classic. Stora ugnen 90 CM SPIS MED MULTIFUNKTIONSUGN OCH INDUKTIONSHÄLL ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A

C9IMX9. Funktioner. Tillbehör. classic. Stora ugnen 90 CM SPIS MED MULTIFUNKTIONSUGN OCH INDUKTIONSHÄLL ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A C9IMX9 90 CM SPIS MED MULTIFUNKTIONSUGN OCH INDUKTIONSHÄLL ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709222888 Induktionshäll med 5 zoner: Vänster bak: Ø 180 mm, 1850 W - Turbo 3000 W Vänster fram: Ø 145

Läs mer

120 CM OPERA SPIS MED DUBBELUGN (EN MULTIFUNKTIONSUGN) OCH GASHÄLL MED ELEKTRISK PLÅT, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A STORA UGNEN - B LILLA UGNEN

120 CM OPERA SPIS MED DUBBELUGN (EN MULTIFUNKTIONSUGN) OCH GASHÄLL MED ELEKTRISK PLÅT, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A STORA UGNEN - B LILLA UGNEN CS120-6 120 CM OPERA SPIS MED DUBBELUGN (EN MULTIFUNKTIONSUGN) OCH GASHÄLL MED ELEKTRISK PLÅT, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A STORA UGNEN - B LILLA UGNEN EAN13: 8017709111182 Gashäll med 6 brännare: Vänster

Läs mer

A2PYID CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR, VARAV EN MED PYROLYS OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A

A2PYID CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR, VARAV EN MED PYROLYS OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A A2PYID-8 100 CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR, VARAV EN MED PYROLYS OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709155025 Induktionshäll med 5 zoner: Vänster bak: Ø 180 mm, 1850 W - Turbo

Läs mer

C92IPX 90 CM SPIS MED DUBBELUGN (EN PYROLYTISK) OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A

C92IPX 90 CM SPIS MED DUBBELUGN (EN PYROLYTISK) OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A C92IPX 90 CM SPIS MED DUBBELUGN (EN PYROLYTISK) OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709145453 HÄLL Induktionshäll med 5 induktionszoner: Höger fram: Ø 145, 1,40 kw-turbo 1,8 kw

Läs mer

SF750PX. Funktioner. Tillbehör. cortina 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN, GRÄDDFÄRGAD MED BESLAG I SILVER, ENERGIKLASS: A

SF750PX. Funktioner. Tillbehör. cortina 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN, GRÄDDFÄRGAD MED BESLAG I SILVER, ENERGIKLASS: A 60 CM MULTIFUNKTIONSUGN, GRÄDDFÄRGAD MED BESLAG I SILVER, ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709172541 10 funktioner Ugnsvolym: Netto: 70 liter Brutto: 79 liter Temperaturer mellan 50-250 C 5 tillagningsnivåer

Läs mer

C92IPX8. classic 90 CM SPIS MED DUBBELUGN (EN PYROLYTISK) OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A

C92IPX8. classic 90 CM SPIS MED DUBBELUGN (EN PYROLYTISK) OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A C92IPX8 90 CM SPIS MED DUBBELUGN (EN PYROLYTISK) OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709150129 Induktionshäll med 5 induktionszoner Höger fram: Ø 145, 1,1 kw-turbo 2,2 kw Höger

Läs mer

CE92IMX 90 CM SPIS MED DUBBELUGN OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A STORA UGNEN - A LILLA UGNEN

CE92IMX 90 CM SPIS MED DUBBELUGN OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A STORA UGNEN - A LILLA UGNEN CE92IMX 90 CM SPIS MED DUBBELUGN OCH INDUKTIONSHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A STORA UGNEN - A LILLA UGNEN EAN13: 8017709117719 HÄLL Induktionshäll med 5 induktionszoner: Höger fram: Ø 145, 1,40 kw-turbo

Läs mer

CE92GPX 90 CM SPIS MED DUBBELUGN (EN PYROLYTISK) OCH GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A

CE92GPX 90 CM SPIS MED DUBBELUGN (EN PYROLYTISK) OCH GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A CE92GPX 90 CM SPIS MED DUBBELUGN (EN PYROLYTISK) OCH GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709113889 HÄLL Gashäll med 6 brännare: Vänster bak - fram: 1,00 kw - snabb 4,00 kw Mitten bak - fram:

Läs mer

TR4110IP. Victoria 110 CM SPIS MED 3 UGNAR OCH INDUKTIONSHÄLL GRÄDDFÄRGAD ENERGIKLASS:A

TR4110IP. Victoria 110 CM SPIS MED 3 UGNAR OCH INDUKTIONSHÄLL GRÄDDFÄRGAD ENERGIKLASS:A 110 CM SPIS MED 3 UGNAR OCH INDUKTIONSHÄLL GRÄDDFÄRGAD ENERGIKLASS:A EAN13: 8017709195069 Induktionshäll med 5 zoner: Vänster bak: Ø 215 mm, 2300 W Vänster fram: 1300 W Mitten: Ø 265 mm, 2300 W Höger bak:

Läs mer

Ugn med tillsatt ånga svart, blacksteel HR 876GDB6S

Ugn med tillsatt ånga svart, blacksteel HR 876GDB6S blacksteel/svart 22 499 kr* *Rekommenderat cirkapris inkl. kemikalieskatt, miljöavgift och moms Miljöavgift ingår med 5 kr (exklusive moms) [ BSH SM LABEL Chem tax fee included - excl VAT] Produktegenskaper

Läs mer

CS150-6 150 CM "OPERA"SPIS MED DUBBELUGN (MULTIFUNKTIONSUGNAR) OCH GASHÄLL MED ELEKTRISK PLÅT, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A

CS150-6 150 CM OPERASPIS MED DUBBELUGN (MULTIFUNKTIONSUGNAR) OCH GASHÄLL MED ELEKTRISK PLÅT, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A CS150-6 150 CM "OPERA"SPIS MED DUBBELUGN (MULTIFUNKTIONSUGNAR) OCH GASHÄLL MED ELEKTRISK PLÅT, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709118464 Gashäll med 7 brännare Vänster bak: 1,80 kw Vänster fram:

Läs mer

INTEGRERAD KÖKS-UTRUSTNING

INTEGRERAD KÖKS-UTRUSTNING INTEGRERAD KÖKS-UTRUSTNING 2015 Integrerad köksutrustning 3 The simple way to happiness Köket är hemmets hjärta. Det allra viktigaste händer här. Vår hälsa, vårt välbefinnande, våra barns uppväxt allt

Läs mer

A CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR VARAV 1 MULTIFUNKTIONSUGN OCH GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL, ENERGIKLASS STORA UGNEN: B LILLA UGNEN: B

A CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR VARAV 1 MULTIFUNKTIONSUGN OCH GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL, ENERGIKLASS STORA UGNEN: B LILLA UGNEN: B A3-7 120 CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR VARAV 1 MULTIFUNKTIONSUGN OCH GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL, ENERGIKLASS STORA UGNEN: B LILLA UGNEN: B EAN13: 8017709162375 Gashäll med 6 brännare: Vänster bak: 1800 W

Läs mer

Den mest flexibla kyl/frysen i världen

Den mest flexibla kyl/frysen i världen ASKO KYL Den mest flexibla kyl/frysen i världen 7 C 6 C 5 C 4 C 3 C 2 C 1 C Hur ofta dörren öppnas Med den nya (adaptiv temperaturreglering) anpassas ditt ASKO-kylskåp till dina vanor och ger optimal temperaturhantering.

Läs mer

A2BL CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR VARAV EN MULTIFUNKTIONSUGN, GASHÄLL, HÖGBLANK SVART, ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN: B

A2BL CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR VARAV EN MULTIFUNKTIONSUGN, GASHÄLL, HÖGBLANK SVART, ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN: B A2BL-8 100 CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR VARAV EN MULTIFUNKTIONSUGN, GASHÄLL, HÖGBLANK SVART, ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN: B EAN13: 8017709155100 Gashäll med 6 brännare Vänster bak: extra snabb

Läs mer

SCB92MX8. classic 90 CM SPIS MED DUBBELA UGNAR, VARAV EN MULTIFUNKTIONSUGN, GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL, ENERGIKLASS: A

SCB92MX8. classic 90 CM SPIS MED DUBBELA UGNAR, VARAV EN MULTIFUNKTIONSUGN, GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL, ENERGIKLASS: A SCB92MX8 classic 90 CM SPIS MED DUBBELA UGNAR, VARAV EN MULTIFUNKTIONSUGN, GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL, ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709149963 Gashäll med 5 brännare: Vänster bak: 1800 W Vänster fram: 3000 W

Läs mer

DO81CSS-5. classic 60 CM ELEKTRISK DUBBEL MULTIFUNKTIONSUGN ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS AA

DO81CSS-5. classic 60 CM ELEKTRISK DUBBEL MULTIFUNKTIONSUGN ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS AA 60 CM ELEKTRISK DUBBEL MULTIFUNKTIONSUGN ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS AA EAN13: 8017709080853 STORA UGNEN 8 funktioner Ugnskapacitet: 51 liter Temperaturer mellan 50-250 C Digital analog klocka med elektronisk

Läs mer

VITVAROR SOM DU KAN LITA PÅ

VITVAROR SOM DU KAN LITA PÅ Köphjälp Vitvaror Alla produkter (som visas här) kanske inte finns på varuhuset. Kontakta personalen eller gå in på IKEA.se för mer information. För mer detaljerad produktinformation, se prislappen och

Läs mer

1. Viktigt till att börja med din spis.

1. Viktigt till att börja med din spis. HETA TIPS 1 Ett kök kan se ut nästan hur som helst. Ljust eller mörkt, gammalt eller nytt spelar ingen roll där finns nästan alltid en spis. Har du sedan en stekpanna eller två, några kastruller och grytor

Läs mer

Nyhet! Slow food, snabbt.

Nyhet! Slow food, snabbt. Nyhet! Slow food, snabbt. iq700 - inbyggnadsserien som ger dig mer tid över till annat. siemens-home.se Siemens. Framtiden flyttar in. Ugnen som ger dig mer tid över till annat. 2 Vi blir allt mer medvetna

Läs mer

SCB92MN8. classic 90 CM SPIS MED DUBBLA UGNAR,VARAV EN MULTIFUNKTIONSUGN, GASHÄLL, SVART HÖGBLANK, ENERGIKLASS: A

SCB92MN8. classic 90 CM SPIS MED DUBBLA UGNAR,VARAV EN MULTIFUNKTIONSUGN, GASHÄLL, SVART HÖGBLANK, ENERGIKLASS: A 90 CM SPIS MED DUBBLA UGNAR,VARAV EN MULTIFUNKTIONSUGN, GASHÄLL, SVART HÖGBLANK, ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709149987 Gashäll med 5 brännare: Vänster bak: 1800 W Vänster fram: 3000 W Mitten: extra snabb

Läs mer

CS120-7 120 CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR, VARAV 1 MULTIFUNKTIONSUGN OCH GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN:B

CS120-7 120 CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR, VARAV 1 MULTIFUNKTIONSUGN OCH GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN:B CS120-7 120 CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR, VARAV 1 MULTIFUNKTIONSUGN OCH GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN:B EAN13: 8017709162870 Gashäll med 6 brännare: Vänster bak: 1800

Läs mer

A2-8 100 CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR, VARAV EN MULTIFUNKTIONSUGN GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN: B

A2-8 100 CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR, VARAV EN MULTIFUNKTIONSUGN GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN: B A2-8 100 CM OPERASPIS MED DUBBLA UGNAR, VARAV EN MULTIFUNKTIONSUGN GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS STORA UGNEN: A LILLA UGNEN: B EAN13: 8017709155001 Gashäll med 6 brännare Vänster bak: extra snabb

Läs mer

En serie med exklusiva inbyggnadsprodukter Kryddade med nya smaker!

En serie med exklusiva inbyggnadsprodukter Kryddade med nya smaker! En serie med exklusiva inbyggnadsprodukter Kryddade med nya smaker! SÄTT KRYDDA PÅ TILLVARON MED PLUS Det kan vara bara ett kök och det kan vara mycket mer när du kryddar det med din kreativitet. Det

Läs mer

Bruksanvisning Gasolspis

Bruksanvisning Gasolspis Bruksanvisning Gasolspis 860089 Läs igenom manualen innan användning! Kära kund, Vi önskar att du får ut det mesta av våra produkter som tillverkas i moderna faciliteter med noggrann kvalitetskontroll.

Läs mer

OPTIGRILL INDIKATOR BLI BEKANT MED PERFEKTA GRILLRESULTAT FRÅN RARE TILL WELL-DONE ÅRET RUNT!

OPTIGRILL INDIKATOR BLI BEKANT MED PERFEKTA GRILLRESULTAT FRÅN RARE TILL WELL-DONE ÅRET RUNT! BLI BEKANT MED OPTIGRILL PERFEKTA GRILLRESULTAT FRÅN RARE TILL WELL-DONE ÅRET RUNT! Möt Optigrill, vår ultimata innovation. Tefal har uppfunnit den första riktigt hälsosamma grillen som tillagar mat automatiskt

Läs mer

DAGLIG IN OR ATIONSBOK

DAGLIG IN OR ATIONSBOK DAGLIG INORATIONSBOK TACK FÖR ATT DU KÖPT EN PRODUKT FRÅN WHIRLPOOL www. whirlpool. eu/ register WWW D S A docs. whirlpool. eu SV Läs säkerhetsinstruktionerna noga innan du använder produkten. BESKRIVNING

Läs mer

UNDERHÅLL OCH RENGÖRING AV APPARATEN

UNDERHÅLL OCH RENGÖRING AV APPARATEN VID FÖRSTA ANVÄNDNING Anslut stickkontakten till eluttaget. På vissa modeller kan en ljudsignal höras, detta betyder att temperaturlarmet har aktiverats: Tryck på knappen som tystar ljudlarmet. Anmärkning:

Läs mer

Animo ComBi-serien Professionell, modern och snabb

Animo ComBi-serien Professionell, modern och snabb Stora kaffe och tebryggare ComBi Animo ComBiserien Professionell, modern och snabb Varje dag njuter miljontals människor av den utsökta aromen och fylliga smaken hos en kopp nybryggt kaffe och te på olika

Läs mer

Produktpresentation. S-serien Ministickugnar

Produktpresentation. S-serien Ministickugnar Produktpresentation S-serien Ministickugnar S-serien stora små ugnar för ett perfekt bakresultat För att baka gott bröd med hög kvalitet krävs inte bara råvaror eller bake-off produkter av hög kvalitet.

Läs mer

FILTERBRYGGARE FÖR GLAS- OCH TERMOSKANNOR FILTERBRYGGARE FÖR GLAS- OCH TERMOSKANNOR. från. M-Line

FILTERBRYGGARE FÖR GLAS- OCH TERMOSKANNOR FILTERBRYGGARE FÖR GLAS- OCH TERMOSKANNOR. från. M-Line FILTERBRYGGARE FÖR GLAS- OCH TERMOSKANNOR FILTERBRYGGARE FÖR GLAS- OCH TERMOSKANNOR från M-Line M-LINE KAFFEBRYGGARE FÖR GLAS- OCH TERMOSKANNOR FÄRSKBRYGGT OCH SMAKFULLT KAFFE NÄR DET ÄR SOM BÄST! MÄNNISKOR

Läs mer

Din manual SAMSUNG MW102P-S http://sv.yourpdfguides.com/dref/785630

Din manual SAMSUNG MW102P-S http://sv.yourpdfguides.com/dref/785630 Du kan läsa rekommendationerna i instruktionsboken, den tekniska specifikationen eller installationsanvisningarna för SAMSUNG MW102P-S. Du hittar svar på alla dina frågor i SAMSUNG MW102P-S instruktionsbok

Läs mer

SCB92MN8. classic 90 CM SPIS MED DUBBELUGN (1 MULTIFUNKTIONSUGN) OCH GASHÄLL, HÖGBLANK SVART ENERGIKLASS: A

SCB92MN8. classic 90 CM SPIS MED DUBBELUGN (1 MULTIFUNKTIONSUGN) OCH GASHÄLL, HÖGBLANK SVART ENERGIKLASS: A 90 CM SPIS MED DUBBELUGN (1 MULTIFUNKTIONSUGN) OCH GASHÄLL, HÖGBLANK SVART ENERGIKLASS: A EAN13: 8017709149987 GASHÄLL MED 5 BRÄNNARE: Vänster bak: 1,80 kw Vänster fram: 3,00 kw Mitten: extra snabb 3,50

Läs mer

RLX RLX-serien Smaken av kvalitet, världen över Smaken av kvalitet, världen över

RLX RLX-serien Smaken av kvalitet, världen över Smaken av kvalitet, världen över RLX-serien från Bravilor Bonamat är den idealiska maskinen för din kaffehörna, bar eller buffé. Alltid färskbryggt kaffe tillgängligt. Dessutom snabbt hett vatten för att göra te, soppa, choklad eller

Läs mer

Kognitionsergonomi Analys av mikrovågsugnen EMS 2485 Handledare Charlotte Magnusson Oktober 2002

Kognitionsergonomi Analys av mikrovågsugnen EMS 2485 Handledare Charlotte Magnusson Oktober 2002 Kognitionsergonomi Analys av mikrovågsugnen EMS 2485 Handledare Charlotte Magnusson Oktober 2002 Maria Malcus, Johanna Håkansson, Åsa Jansson och Peter Aluuan ID01 INNEHÅLL Inledning 1 Metod 2 Flödessvhema

Läs mer

Inbyggnadsugn. bruksanvisning. föreställ dig möjligheterna

Inbyggnadsugn. bruksanvisning. föreställ dig möjligheterna BF64-RIEN Inbyggnadsugn bruksanvisning föreställ dig möjligheterna Tack för att du har valt att köpa en produkt från Samsung. Registrera din produkt på adressen www.samsung.com/global/register Använda

Läs mer

Kyl/frys, 201 cm och bredd 70 cm Rostfritt stål easyclean KG 49EBI40. Produktegenskaper

Kyl/frys, 201 cm och bredd 70 cm Rostfritt stål easyclean KG 49EBI40. Produktegenskaper easyclean Produktegenskaper Förbrukning och prestanda k Energiklass: A+++, 175 kwh/år k Nettovolym total: 413 l Design och komfort k Dörr i rostfritt stål easyclean, sidor i krom-inox-metallic k Elektronisk

Läs mer

Så här används Cylinda spisar

Så här används Cylinda spisar Så här används Cylinda spisar Modellerna med emaljhäll SE 512 SE 514 Viktigt! Läs hela bruksanvisningen innan Du börjar använda spisen. Då lär Du Dig använda och sköta den rätt från början Läs hela bruksanvisningen

Läs mer

Diskar där det passar dig bäst.

Diskar där det passar dig bäst. Diskar där det passar dig bäst. De nya speedmatic Modular-diskmaskinerna från Siemens. Framtiden flyttar in. Den första inbyggda diskmaskinen som hänger med på alla köksidéer. För det egna drömköket finns

Läs mer

ALPHATECH EFFEKTIVA ERGONOMISKA LÄTTA ATT ANVÄNDA

ALPHATECH EFFEKTIVA ERGONOMISKA LÄTTA ATT ANVÄNDA KONVEKTIONSUGNAR ALPHATECH Effektiva, ergonomiska och tillförlitliga varmluftsugnar i rostfritt stål som är enkla att använda och rengöra.alphatech ugnar är utrustade med reverserande fläktar som ger en

Läs mer

ANVÄNDNING AV KYLDELEN OCH DESS FUNKTIONER

ANVÄNDNING AV KYLDELEN OCH DESS FUNKTIONER ANVÄNDNING AV KYLDELEN OCH DESS FUNKTIONER För att sätta på produkten Påslagning av apparaten Sätt in stickkontakten i eluttaget. Belysningen, som är placerad under kontrollpanelen eller inuti apparaten

Läs mer

COFFEE POINT. OptiBEAN. Färskmalda bönor. direkt i din kopp

COFFEE POINT. OptiBEAN. Färskmalda bönor. direkt i din kopp COFFEE POINT Färskmalda bönor direkt i din kopp OptiBEAN OptiBEAN En kopp med nybryggt kaffe är en inspirationskälla. För många människor har dagen inte börjat förrän de fått sin första kopp kaffe. Det

Läs mer

Elektronisk timer. Ställa in aktuell tid. Inställning av vinter-/sommartid. Använda klockan tillsammans med ugnen. Ställa in tillagningstiden

Elektronisk timer. Ställa in aktuell tid. Inställning av vinter-/sommartid. Använda klockan tillsammans med ugnen. Ställa in tillagningstiden Elektronisk timer SE 1 aktuell tid/normalläge (manuellt) 2 minus (-) 3 plus (+) När apparaten har anslutits till elnätet visas siffrorna 0 00 i displayen. Tryck på knapp 1. Du ställer in aktuell tid genom

Läs mer

BOKLOK FLEX KÖK. BÄNKSKIVA IKEA PERSONLIG, ekmönstrad HANDTAG IKEA BLANKETT. DISKBÄNK IKEA BOHOLMEN (ovanlimmad) LUCKA IKEA METOD, Veddinge vit

BOKLOK FLEX KÖK. BÄNKSKIVA IKEA PERSONLIG, ekmönstrad HANDTAG IKEA BLANKETT. DISKBÄNK IKEA BOHOLMEN (ovanlimmad) LUCKA IKEA METOD, Veddinge vit KÖK BÄNKSKIVA IKEA PERSONLIG, ekmönstrad Fukt-, värme- och reptålig laminatbänkskiva som är lätt att rengöra. Rengör med mjuk trasa fuktad i vatten och ev. milt rengöringsmedel eller tvållösning. Eftertorka

Läs mer

Inbyggnadsprodukter för kök. April 2008

Inbyggnadsprodukter för kök. April 2008 Inbyggnadsprodukter för kök April 2008 Inbygggnadsprodukter Miele innebär kvalitet Bättre finns inte. Sedan numera 108 år har vi varit trogna vår företagsfilosofi. Bättre finns inte, ett motto som har

Läs mer

Användarmanual. Great Northern Popcorn - Little Bambino

Användarmanual. Great Northern Popcorn - Little Bambino Användarmanual Great Northern Popcorn - Little Bambino För manual på Danska, Finska, Norska och Engelska vänligen besök vår hemsida. For manual in Danish, Finnish, Norwegian or English, please visit our

Läs mer

Inledning. Metod. Val av maskin. Vanliga funktioner som lätt blir fel

Inledning. Metod. Val av maskin. Vanliga funktioner som lätt blir fel Inledning Studenterna i Id-00 har fått i uppgift att analysera vars en apparat. Vår grupp har valt att analysera en mikrovågsugn, Whirlpool MT 257, som finns på en studentkorridor på Michael Hansens Kollegium

Läs mer

Din manual DELONGHI EO 1837

Din manual DELONGHI EO 1837 Du kan läsa rekommendationerna i instruktionsboken, den tekniska specifikationen eller installationsanvisningarna för DELONGHI EO 1837. Du hittar svar på alla dina frågor i instruktionsbok (information,

Läs mer

Kvalitetsugnar för varje behov. CombiSlim kompakt kvalitet. Unik design och funktionalitet

Kvalitetsugnar för varje behov. CombiSlim kompakt kvalitet. Unik design och funktionalitet SE CombiSlim Kvalitetsugnar för varje behov Under mer än 30 år har HOUNÖ tillverkat ugnar av hög kvalitet. Ugnar vars design, funktionalitet och flexibilitet är i högsätet. Ugnar, som effektivt tillagar

Läs mer

Mångsidig och snabb för stora volymer utan övervakning

Mångsidig och snabb för stora volymer utan övervakning TP TUNNELPIZZAUGN Mångsidig och snabb för stora volymer utan övervakning Tunnelpizzaugn utvecklad för att erbjuda stor flexibilitet och effektiv bakning av pizzor. Pizzaugnen passar också perfekt för bakning

Läs mer

Spisguide [Namn] Elektroskandia Sverige AB [år-månad-dag]

Spisguide [Namn] Elektroskandia Sverige AB [år-månad-dag] Spisguide [Namn] Elektroskandia Sverige AB [år-månad-dag] Spisguide Vilken spis ska du välja? Naturligtvis är det utrymmet som är det första att ta hänsyn till. Vanligast bredd är 60 cm, men även andra

Läs mer

A42-6 70 CM OPERA SPIS MED DUBBELUGN (EN MULTIFUNKTIONSUGN) OCH GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS A (STORA UGNEN) ENERGIKLASS B (LILLA UGNEN)

A42-6 70 CM OPERA SPIS MED DUBBELUGN (EN MULTIFUNKTIONSUGN) OCH GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS A (STORA UGNEN) ENERGIKLASS B (LILLA UGNEN) A42-6 70 CM OPERA SPIS MED DUBBELUGN (EN MULTIFUNKTIONSUGN) OCH GASHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS A (STORA UGNEN) ENERGIKLASS B (LILLA UGNEN) EAN13: 8017709122171 Gashäll med 4 brännare Vänster bak:

Läs mer

NU ÄR DE HÄR. Melitta Caffeo Barista TS Den nya generationen kaffemaskiner. Coffee enjoyment

NU ÄR DE HÄR. Melitta Caffeo Barista TS Den nya generationen kaffemaskiner. Coffee enjoyment NU ÄR DE HÄR Melitta Caffeo Barista TS Den nya generationen kaffemaskiner DE UNIKA FUNKTIONERNA MODERN DESIGN CAFFEO Barista har en toppmodern design i högglansig finish som matchar många av de andra högteknologiska

Läs mer

SMIDIG OCH SMART. Melitta SystemService. Melitta c35. Snabb och exakt helautomatisk kaffemaskin för kaffespecialiteter med färsk mjölk.

SMIDIG OCH SMART. Melitta SystemService. Melitta c35. Snabb och exakt helautomatisk kaffemaskin för kaffespecialiteter med färsk mjölk. Melitta SystemService Melitta c35 Snabb och exakt helautomatisk kaffemaskin för kaffespecialiteter med färsk mjölk. SMIDIG OCH SMART MELITTA GÖR KAFFE TILL REN NJUTNING H a s t i g h e t o c h p r e c

Läs mer

FEMSTJÄRNIG MATLAGNING ATT LAGA MAT MED DEMEYERE

FEMSTJÄRNIG MATLAGNING ATT LAGA MAT MED DEMEYERE FEMSTJÄRNIG MATLAGNING ATT LAGA MAT MED DEMEYERE Varför skall man köpa Demeyere produkter? Demeyere tillverkar stek- och kokkärl i rostfritt stål som håller hela livet. Många av världens stjärnkockar använder

Läs mer

Köphjälp augusti 2018 VITVAROR

Köphjälp augusti 2018 VITVAROR Köphjälp augusti 2018 VITVAROR I den här köphjälpen hittar du alla produkter, priser och den praktiska informationen du behöver för att välja dina vitvaror. HÄLLAR se s. 44 Innehåll Vitvaror du kan lita

Läs mer

Produkter för storkök och snabbmatskök. Enkelt att använda! Spar pengar och miljö!

Produkter för storkök och snabbmatskök. Enkelt att använda! Spar pengar och miljö! Produkter för storkök och snabbmatskök Enkelt att använda! Spar pengar och miljö! Används i restauranger, bagerier och snabbmatskök i hela världen! Nonstick Återanvänd om och om igen Spar tid: torka enkelt

Läs mer

Colonna Stellata. Professionell matlagning hemma

Colonna Stellata. Professionell matlagning hemma Colonna Stellata Professionell matlagning hemma Nötribs Vakuumförseglade med örter och kryddor Lågtemptillagade med sousvidemetoden Avslutade i ugn för knaprig yta Tillaga, snabbfrys och bevara processer

Läs mer

TRANSPORT & FÖRVARING AV KYLD MAT SDX THERMOBOX ORIGINALET SEDAN 1969

TRANSPORT & FÖRVARING AV KYLD MAT SDX THERMOBOX ORIGINALET SEDAN 1969 TRANSPORT & FÖRVARING AV KYLD MAT SDX THERMOBOX ORIGINALET SEDAN 1969 SDX välkända kvalitet och livslängd Insidan helt i rostfritt Extremt hög driftsäkerhet Pressade gejdrar, enkel rengöring och ökad säkerheten

Läs mer

Bruks- och monteringsanvisning

Bruks- och monteringsanvisning Bruks- och monteringsanvisning Inbyggnadsugn H 5681 B sv-se Bruksanvisningen ska ovillkorligen läsas innan inbyggnadsugnen installeras och tas i bruk. Därmed undviker man olyckor och skador på inbyggnadsugnen.

Läs mer

DOSERA BREDBART PÅLÄGG EXAKT OCH EKOLOGISKT.

DOSERA BREDBART PÅLÄGG EXAKT OCH EKOLOGISKT. DOSERA BREDBART PÅLÄGG EXAKT OCH EKOLOGISKT. FOODDUCK Nästan 0 % svinn Endast 10 % av det nuvarande förpackningsmaterialet Endast 10 % av den nuvarande mängden avfall 100 % aluminiumfri påläggsförpackning

Läs mer

Hem- och konsumentkunskap år 7

Hem- och konsumentkunskap år 7 Hem- och konsumentkunskap år 7 följa ett recept planera och organisera arbetet vid matlagning (bli färdig med måltidens delar i ungefär samma tid) baka med jäst och bakpulver tillaga en måltid (koka och

Läs mer

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag.

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag. SKÄRGÅRD -ett badrum som passar! Camargue Skärgård möbelkoncept kompletterar vårt breda utbud av badrumslösningar. Vi vill göra det enklare för dig att sätta ihop ett unikt och individuellt badrum som

Läs mer

Klassisk skandinavisk design- med alla fördelar

Klassisk skandinavisk design- med alla fördelar NEW ClassicLine 2011 Klassisk skandinavisk design- med alla fördelar GRAM har under generationer varit känd för att utveckla produkter som gör vardagen enklare och bidrar till positiva upplevelser i köket.

Läs mer

Kaffemaskiner Bonamat - Filterbryggare

Kaffemaskiner Bonamat - Filterbryggare Kaffemaskiner Bonamat - Filterbryggare Doften och smaken avslöjar det redan... det här är färskt kaffe! Bryggt med filter, vilket gör att smaken och doften verkligen kommer till sin rätt. Hederligt, härligt

Läs mer

Pressmeddelande. Förutom design är även ergonomi och funktion viktiga element i ett

Pressmeddelande. Förutom design är även ergonomi och funktion viktiga element i ett Inbyggnad för alla personligheter! Förutom design är även ergonomi och funktion viktiga element i ett BPR maj 2007 kök. Detta har Bosch tagit fasta på med sin nya ugnsserie för inbyggnad. Vad som gör det

Läs mer

BESKRIVNING AV APPARATEN

BESKRIVNING AV APPARATEN SV Läs igenom denna instruktionsbok noggrant innan du installerar och använder apparaten. Det är enda sättet att uppnå optimala resultat och maximal driftssäkerhet. BESKRIVNING AV APPARATEN (se ritning

Läs mer

miofino Coffee Bar En kaffestation och mötesplats på ditt kontor

miofino Coffee Bar En kaffestation och mötesplats på ditt kontor miofino Coffee Bar En kaffestation och mötesplats på ditt kontor MIOFINO EN NY FIKAUPPLEVELSE PÅ JOBBET HJÄRTAT OCH SJÄLEN AV KAFFE miofino Coffee Bar är helt ny fikaupplevelse på jobbet. Här kombinerar

Läs mer

Högre mysfaktor. Mikael och Markus, Josef Davidssons Eftr.

Högre mysfaktor. Mikael och Markus, Josef Davidssons Eftr. Köksmästaren Högre mysfaktor Sedan Josef Davidssons Eftr. startade produktion av Smålandsspisen 1896, har vi tagit vedspistraditionen in i 2000-talet och har idag fler järn i elden än någonsin. I vår fabrik

Läs mer

FCF-10 1/1 KONVEKTIONSUGN ZANUSSI SORTIMENT FUNKTION OCH KONSTRUKTION

FCF-10 1/1 KONVEKTIONSUGN ZANUSSI SORTIMENT FUNKTION OCH KONSTRUKTION SORTIMENT En serie konvektionsugnar som kombinerar erfarenhet och nyheter, har stor kapacitet, är av hög kvalitet och ekonomisk att använda. Den idealiska lösningen för det kök som behöver en ugn med hög

Läs mer

Quick Reference Guide

Quick Reference Guide Quick Reference Guide Cooking gestures are invisible ingredients. hey turn inspiration into emotions and emotions into a masterpiece. It s all about artisanality, that s why we take it so seriously. hanks

Läs mer

Nästa. Fresh Brew. Animo introducerar den nya Optifresh (BEAN)

Nästa. Fresh Brew. Animo introducerar den nya Optifresh (BEAN) Nästa generation Fresh Brew Animo introducerar den nya Optifresh (BEAN) OptiFresh Next generation OptiFresh från Animo OptiFresh Bean NG OptiFresh Bean NG OptiFresh NG OptiFresh NG Fresh Brew har fått

Läs mer

MIKROVÅGSUGNAR 2011/2012

MIKROVÅGSUGNAR 2011/2012 WHIRLPOOL MIKROVÅGSUGNAR 2011/2012 sensing the difference Med blicken mot framtiden har Whirlpool tagit fram en serie mikrovågsugnar med nyskapande teknik och design. Max Limited Edition erbjuder något

Läs mer

100% Arabicabönor mellanrost Välbalanserad smak, harmonisk rostning med svaga nyanser av karamelliserad kola.

100% Arabicabönor mellanrost Välbalanserad smak, harmonisk rostning med svaga nyanser av karamelliserad kola. Brygg&Espresso Martin Olsson Blå 100% Arabicabönor mellanrost Välbalanserad smak, harmonisk rostning med svaga nyanser av karamelliserad kola. Art.nr 101576 40x100 g 391425 36x110 g 391391 35x115 g 101584

Läs mer

BYTE AV GLÖDLAMPA ELLER LYSDIOD

BYTE AV GLÖDLAMPA ELLER LYSDIOD FÖRSTA ANVÄNDNING Anslut produkten till elnätet. På vissa modeller kan en ljudsignal höras, detta betyder att temperaturlarmet aktiverats: Håll knappen för larmavstängning nedtryckt. På vissa modeller

Läs mer