RESA GENOM INDIEN Möten Glädje Äventyr

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "RESA GENOM INDIEN Möten Glädje Äventyr"

Transkript

1 RESA GENOM INDIEN Möten Glädje Äventyr 17 FEBRUARI 2 MARS 2013 Denna resa genom Indiens olika historier, kulturer och landskap ger dig en integrering till äventyret som livet ger i varje tillfälle, här och nu. Alla möten med dig själv och andra ger dig förståelsen för din egen skapande kraft Du kommer de olika Indiska kulturerna riktigt nära, med allt vad det ger. Du kommer att bli erbjuden att delta och utföra kraftfulla ceremonier och ritualer på närvarons sätt för att hedra samklangen med dig själv, det förflutna, framtiden och nuet. Annica Frantz och Annalena Mellblom är det som tar dig med på denna magiska resa. De kommer att dela med sig om sina kunskaper. Och du kan välja att ta del av i både självutvecklingstekniker och spirituella övningar. En resa i skaparens närvaro!

2 Resans hödjpunkter - Personlig integrering med den skapande kraften dig. - Bhubaneswar tempelstaden i norr - Dina personliga palmblad * - De magiska grottorna i berget Udaygiri - Hinduismens rike - Lingaraj Shivas tempel - Besöker unikt yogi tempel i Heerapur * - Åker indisk katamaran på asiens största inlandssaltvattens sjö under bästa säsong för världens alla fåglar. - Besöker orörda indiska byar vid Satapada - Ayurvediska behandlingar - Besöker ett av Indiens underverk soltemplet i Konark - Landets årliga musikfestival - Leva som kungar och drottningar i ett palats i Pipili - Samtal med Mahima munkarna - Sadhufestivalen munkarna festival för världsfreden - Besöka buddhistiska böneplatser - Djungel besök - Guidning av Indiens kunskapsbanker, Annalena Mellblom och Annica Frantz - En oförglömlig resa * Nadi Astrologi Palmbladsläsning Genom ett avtryck från en tumme kan en människas liv identifieras i ett palmblad. I södra Indien,Tami Nadu tyder palmbladsläsare människors liv i palmblad. Man kan utläsa personens namn, anhöriga samt personens livsväg. Nuvarande livssituation och lösningar på problem och följder. Även tidigare liv och kommande liv kan utläsas. Dessa uppgifter kanaliserades för år sedan och finns förvarade i olika bibliotek, främst i södra Indien. * Yogan kommer ifrån de norra delarna i Indien. Man har sett genom skulpturer olika yoga ställningar men aldrig hittat några tecken vapen. Detta tror man har varit att yogans utförande av icke våld. Att integreras med fysisk och mental hälsa. *Bhagavad Gita är ett samtal mellan människan och Krishna. Människan vägleds av Krishna genom livets svårigheter, rädslor inför döden, alla val och vikten av ett rent hjärta och förståelsen av livet. Detta är en del av den indiska uppfostran.

3 I priset inkluderas - Frukost och middag varje - Delat dubbelrum - Flyg från Arlanda till New Dehli International - Flyg från Chennai till Arlanda - Inrikesflygningar - Privattransfer - Privata guider, engelska och svensktalande under hela resan - Privat katamaran - Båtbiljett - Inträden till arkeologiska platser/parker/tempel som vi besöker - Indiska ceremonier - Olika religiösa ceremonier hindu, buddhism mm - Arrangemang stjärniga hotell - Meditationer och ceremonier ledda av Annica Frantz och Annalena Mellblom Ingår EJ i priset Dricka Lunch Nadi Astrologi 5000RS ca 750 SK

4 17 FEBRUARI Gemenskap Flyg från Sverige till New Dehli International (Indira Gandhi) flygplats. Vilar upp oss från flygresan på hotell över natten. 18 FEBRUARI Överflöd Flyger vidare redan på morgonen till Bhubaneswar. Den kända tempelstaden. Staden har en historia på 2000 år. Det ska en gång ha funnits 7000 tempel i omgivningen och 500 tempel av dem finns fortfarande kvar. Incheckning på hotellet. På eftermiddagen besöker vi marknaden och Tribalmuseét där vi kommer rakt in i den indiska kulturen. Muséet har bevarat bl a uråldriga mynt, brons och silver föremål samt gamla välbevarade palmbladsskrifter. Vi åker till grottorna i Khandagiri och berget Udaygiri. Det finns 14 grottor här. Varje grotta har olika skulpturer och inskriptioner. I en av grottorna bodde länge Jain Mendicants och utövade meditation.

5 19 FEBRUARI Acceptans En heldag som börjar redan efter frukost med rundvandring i de gamla delarna av staden Bhubaneswar. Vi promenerar till Mukteswar, hinduismens rike. Den mest gudomliga plats för hinduismen. Lingaraj, ett av de äldsta templen som skapades åt Shiva. Ett ställe dit pilgrimmer vallfärdat i hundratals år. Här kommer vi att göra en ceremoni där du blir ett med allt. Parasurameswar ett väldigt gammalt 13 meter högt buddist tempel. Ett litet men kärleksfullt dekorerat tempel.

6 Vaital templet. Tantra templet. Sensualitet Bindu sagar vattentank, kryddträdgård och centret där man gör stenskulpturer. Lunch äter vi gemensamt på en traditionell indisk restaurang. På eftermiddagen åker vi till byn Heerapur och besöker ett unikt yogi tempel. En härlig promenad i en liten indisk by.

7 Tillbaka till hotellet. 20 FEBRUARI Tacksamhet Vi checker ut från vårt hotell och åker längst med Gopalpur vid havet. Vi besöker Mangalajodi vid sjön Chilika, där massor av olika fåglar flyttar från Himalaya Bergen för att fly undan kylan. Här på sjön åker vi en indisk katamaran och njuter av naturen här. Chilika är Asiens största inlands saltvattens sjö/lagun. Vi är här under den bästa tiden på året, då fåglarna hägrar och naturen runt sjön är som vackrast.

8 Vi åker vidare till staden Rambha och bor på ett hotel precis intill sjön. Båttur i solnedgången och därefter middag med traditionell indisk mat. 21 FEBRUARI Följa flödet Efter en ljuvlig frukost tar vi oss till Satapada och därifrån åker vi den lokala färjan över sjön. Vi reser sedan genom helt orörda indiska små byar. Vi når havsstaden Puri framåt eftermiddagen. En helig stad för hinduiska pilgrimmer. Vi blir hämtade i cykelvagnar och åker till strandmarknaden, där även de indiska kropparna kremeras. Vi ser olika altare och en magnifik syn av det enorma templet Jagannath. Vi promenerar runt tempel murarna och känner in energierna, då det är strikt förbjudet att för icke hinduismer att gå in I templet.

9 Incheckning på Colonial Heritage Hotell. 22 FEBRUARI Närvaro Sovmorgon och egen tid för en strandpromenad eller en ayurvedic massage. Eller ett besök hos lokala astrologer. På eftermiddagen åker vi till soltemplet I Konark. Ett av Indiens underverk. Legenden säger att templet är byggt av Samba, sonen av Krishna. Templet är från 1200 talet. Det mest utsökta templet i hela Indien. Som material användes rostfärgad sandsten. Templets form efterliknar solguden Suryas hästvagn och stenarna är rika på inskriptioner, särskilt geometriska och botaniska mönster. Inne i templet finns tusentals bilder av människor, gudar, djur, och mystiska figurer. Mest kända är de erotiska skulpturerna.

10 Vid ingången av templet står två lejon som trampat ner två elefanter, vilka i sin tur ligger på två människor. På kvällen går vi på dans och musikfestival I en utomhusteater precis vid Konark templet. Här växer cashewträden vilt. Den äldsta och mest kända festivalen i Indien. Festivalen skapades av Late Padmashree Guru Gangadhar Pradhan, för att samla indiens alla typer av dans på ett och samma ställe. Vi kommer att få se och höra Odissi, Kathak, Bharatnatyam, Kuchipudi, Manipuri och Mohiniattam. En blandning av klassisk nutids folkdans/musik samt uråldrig, kulturell dans och musik. Vi kommer tillbaka till hotellet i Puri sent på kvällen. 23 FEBRUARI Dansa med livet Idag utforskar vi havsstaden Puri. Vi kommer riktigt nära kulturen här genom att besöka befolkningen som tillverkar hantverk, konstnärer, krukmakare och bönder. Vi vandrar längst floden och över risfälten. Vi äter lunch på en lokal restaurang, och får en dansuppvisning av byns dansare. Vi övernattar på samma hotell i Puri som kvällen innan. 24 FEBRUARI

11 Skönhet Vi checkar ut från hotellet och åker till Nuapatana. Här är de kända för sina vävda och vackert färgade tyger. Det fina Odisha ikat tyget kommer härifrån. Vi får följa varje steg I tillverkningen från att vara silkeskokong till det fina färdiga, färgade tyget. Vi fortsätter till Pipili. På eftermiddagen inkvarterar vi på Garh Palatset, där den lokala kungen bor, där vi kommer att bli uppassade och behandlade som kungligheter. Vad det än är 25 FEBRUARI Frid

12 Hela morgonen och förmiddagen njuter vi av att vara på palatset. Efter lunch åker vi till Joranda för att träffa Mahima munkarna i deras kloster. Här kommer vi också vara med på Sadhufestivalen som är just när vi är där. Festivalen då munkarna gör sina massböner för att skapa världsfred och harmoni i världen. En mäktig festival och en unik stund med unika möten och aktiviteter. Klädda i sina saffransfärgade tyger möts vi på den heliga marken Magha Mela i Joranda. Vi är med en dag av den tre dagar långa festivalen. Ritualer och ceremonier så som de kraftfulla eldarna Yagya kund, man offrar på eldarna det heliga smöret ghee, frukter, och samtidigt sjunger mantrat Mahima Alekh & Alekh Mahima. De här eldarna skiljer sig, då inga blommor används i ritualen. 26 FEBRUARI Tillit

13 På morgonen åker vi till Lalitgiri, Udaygiri och Ratnagiri de välkända arkeologiska Buddhist platserna. Mycket kvarlämningar av uråldriga Buddhastatyer och gamla böneplatser finns att upptäcka här. Vidare till Bhitarkanika nationalpark med otroligt vacker natur. Vi övernattar på Riverine Eco Resort precis intill floden.

14 27 FEBRUARI Samklang Vi packar med oss frukosten och åker ut med båt på floden. Vi kommer att få se krokodilerna som lever där i det vilda. Vi klättrar upp I fågeltornet där vi har bra utsikt över de fåglar och andra djur som lever här. Vi har möjlighet att få gå in i djungeln, det är hit kungen åker för att jaga. Incheckning igen på hotell i Bhubaneswar. 28 FEBRUARI Komplett Transfer till flygplatsen och flyger till Chennai I Södra Indien. I som vill får en rundvandring i staden. Och de som vill får följa med till de bibliotek för att få möjlighet att få sitt palmblad uppläst och översatt till engelska. Nadi Astrologi Palmbladsläsning. Genom ett avtryck från en tumme kan en människas liv identifieras i ett palmblad. I södra Indien,Tami Nadu tyder palmbladsläsare människors liv i palmblad. Man kan utläsa personens namn, anhöriga samt personens livsväg. Nuvarande livssituation och lösningar på problem och följder. Även tidigare liv och kommande liv kan utläsas. Dessa uppgifter kanaliserades för 2000

15 5000 år sedan och finns förvarade i olika bibliotek i södra Indien. Ditt personliga palmblad vet när du ska läsa detta, kanske denna gång, eller nästa resa, eller nästa liv. Övernattning i Chennai. 1 MARS Jag är.. Kort åktur till Mammalapurum, en underbar havsstad med unika tempel. Vi solar och badar här och får vår sista dos somar innan vi återvänder till den svenska vintern.

16 Övernattning i Mammalapuram. 2 MARS Livet Flyg till Sverige För mer information kontakta Researrangörerna och guiderna Annica Frantz Mail:iamall@hotmail.se Tel: Hemsida:

17 Anna Lena Mellblom Mail: Tel: Hemsida: Annica har flera års erfarenhet av att resa till kraftplatser världen över och utföra ceremonier och energiarbeten. Hon arbetar som medium, författare, researrangör, och även med personligutveckling i Family Constellations Team. Som författare till ett flertal självutvecklings cd s toppar hon försäljningslistan inom den kategorin i Sverige. Hennes skivor finns internationellt. Annalena är verksam som hypnoterpeut, integretionsmedium och är en inspirerande ledare inom självutveckling och researrangör för självutvecklings resor världen över och Family Constellations. Hennes ställningstagande för varje enskild individ gör att hon mästerligt leder människor till att leva sina liv fullt ut. Annalena är författare och har ett stort urval av självutvecklingsprodukter ute på marknaden.

RESA MED INSPIRATION,KRAFT OCH ÄVENTYR PERU 2012-12-12

RESA MED INSPIRATION,KRAFT OCH ÄVENTYR PERU 2012-12-12 RESA MED INSPIRATION,KRAFT OCH ÄVENTYR PERU 2012-12-12 FREDAG 30 NOVEMBER 14 DECEMBER 2012 Amazonasdjungeln-Inkaleden- Tititkakasjön En resa till Sydamerika och det fantastiskt spännande landet Peru. Detta

Läs mer

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade.

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. ISLANDSRESA ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. Än i dag syns spåren tydligt efter hur naturen har format

Läs mer

Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson

Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson 24-29 oktober 2015 Längtar du efter nya intryck, tid för eftertanke och gemenskap med likasinnade? Följ med oss till Marocko i höst! Den här gången är vårt fokus

Läs mer

RESA MED INSPIRATION & KRAFT PERU

RESA MED INSPIRATION & KRAFT PERU RESA MED INSPIRATION & KRAFT PERU FREDAG 4 NOVEMBER 18 NOVEMBER 2011 En resa till Sydamerika och det fantastiskt spännande landet Peru. Detta är inte bara en resa, utan en själslig resa. Vi får följa med

Läs mer

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER RESA FLORENS FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER Florens är utan tvekan en av världens mest omtalade och lovsjungna Det är en svindlande känsla att upptäcka det övermått av sevärdheter städer. Staden är

Läs mer

Kryssning i Amazonas. 6 Dagars expedition Munduruku!

Kryssning i Amazonas. 6 Dagars expedition Munduruku! Kryssning i Amazonas 6 Dagars expedition Munduruku! Det är ett oslagbart äventyr att på en flodkryssning upptäcka det mytomspunna och mystiska Amazonas! Amazonas är världens största regnskog, nära sex

Läs mer

LAOS. Vi reser i slutet av november 2016.

LAOS. Vi reser i slutet av november 2016. LAOS. Resan startar i Unescos världsarv Luang Prabang. Här skall vi upptäcka omgivningarna till fots och från elefantryggen innan vi åker österut till de mystiska Plain of Jars. Vidare till det underbara

Läs mer

Burmas Underverk. Resan inkluderar NYHET! 15 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY- MOUNT POPA-BAGAN-NGAPALI BEACH

Burmas Underverk. Resan inkluderar NYHET! 15 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY- MOUNT POPA-BAGAN-NGAPALI BEACH Burmas Underverk NYHET! 15 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY- MOUNT POPA-BAGAN-NGAPALI BEACH Planerad avgång 2013 Denna resa är just nu under produktion. Kontakta oss gärna så sätter vi upp dig på en intresselista.

Läs mer

The Royal Tour. Dag 1. Avresa från Sverige. Ankomst New Delhi sent på kvällen. Ankomsttransfer och övernattning på Hyatt Regency(5-stjärnigt).

The Royal Tour. Dag 1. Avresa från Sverige. Ankomst New Delhi sent på kvällen. Ankomsttransfer och övernattning på Hyatt Regency(5-stjärnigt). Dag 1 Avresa från Sverige. Ankomst New Delhi sent på kvällen. Ankomsttransfer och övernattning på Hyatt Regency(5-stjärnigt). Hyatt Regency Hotel Dag 2 Informationsträff om dagens olika aktiviteter. Bland

Läs mer

Dag 4 Vid frukosten på terrassen kan vi njuta av utsikten innan vi återvänder till Kathamndu och Harati. Fri eftermiddag.

Dag 4 Vid frukosten på terrassen kan vi njuta av utsikten innan vi återvänder till Kathamndu och Harati. Fri eftermiddag. Himalaya 2015 Att vandra i Nepal hör till en av livets höjdpunkter. På denna resa gör vi en vandring längs Himalayas sluttningar från by till by under 5 dagar. Därutöver besöker vi Djungelområdet Chitwan,

Läs mer

Hem Galleri. Turer Om Densils Travels. Med många års yrkeserfarenhet erbjuder Densil Fernando ett unikt utbud av turer och utflykter på Sri Lanka.

Hem Galleri. Turer Om Densils Travels. Med många års yrkeserfarenhet erbjuder Densil Fernando ett unikt utbud av turer och utflykter på Sri Lanka. Hem Galleri Turer Om Densils Travels Tjänster Kontakt Densils Travels Turer med fantastiska upplevelser på Sri Lanka Med många års yrkeserfarenhet erbjuder Densil Fernando ett unikt utbud av turer och

Läs mer

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Vi gör en härlig kryssning längs den magnifika dalmatiska kusten och dess vackra öar. Under tre dagar på Adriatiska havet åker vi från en ö till en annan

Läs mer

HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016

HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016 HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016 Återhämtningsresa med Lise och Anna en härlig och inspirerande resa som passar både vana yogautövare och nybörjare. Tillsammans med Anna Hallén och Lise

Läs mer

Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet

Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet 2011-07-21 Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet Resa till Peking, Zhengzhou och Shaolin den 16-29 november, 2011, 14 dagar Vår resa går till Peking och därefter direkt vidare till

Läs mer

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013 Dag 1- ankomst 15.45 Avresa från Arlanda 19.40 Ankomst till Alicante Transfer tlll hotellet - incheckning 21.00 Lätt middag på hotellet Information

Läs mer

3 LÄNDER 3 HISTORIER

3 LÄNDER 3 HISTORIER 3 LÄNDER 3 HISTORIER Den dalmatiska kusten räknas som en av Europas vackraste. Följ med oss på en spännande resa där vi bor både i Split och i Dubrovnik och dessutom tar oss till historiskt intressanta

Läs mer

Irland Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com

Irland Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com Irland Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - I r l a n d Guidad Rundresa Irland Upptäck Irlands unik kulturarv genom naturliga underverk och längs dramatiska

Läs mer

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017 Följ med på en konst- och kulturresa till de vackra kustpärlorna i Kroatien Split och Dubrovnik! Kroatien lockar många besökare med sin slående vackra och skiftande natur mäktiga berg, kuperande landskap,

Läs mer

MAGNIFIKA LOFOTEN ETT SAGOLIKT LANDSKAP

MAGNIFIKA LOFOTEN ETT SAGOLIKT LANDSKAP RESA LOFOTEN MAGNIFIKA LOFOTEN ETT SAGOLIKT LANDSKAP Lofoten är en ögrupp vid Norges nordvästra kust. Huvudöarna Lofoten har en total landyta på 1227 km² och en befolkning på cirka är Austvågøy, Gimsøy,

Läs mer

Burmas gömda skatter - 2015

Burmas gömda skatter - 2015 Burmas gömda skatter - 2015 NYHET! 14 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY -BAGAN-NGAPALI BEACH 14 dagar Följ med på vår omfattande rundresa till ett av Asiens mest spännande länder. Vi får uppleva fantastiska

Läs mer

LAS VEGAS NÖJENAS STAD

LAS VEGAS NÖJENAS STAD MÄSSRESA LAS VEGAS LAS VEGAS NÖJENAS STAD Las Vegas är den största staden i delstaten Nevada i sydvästra USA. Staden är ett centrum för alla möjliga upplevelser och aktiviteter. Las Vegas är ett av världens

Läs mer

RESA TANZANIA & ZANZIBAR

RESA TANZANIA & ZANZIBAR RESA TANZANIA & ZANZIBAR SAFARI PÅ RIKTIGT I TANZANIA Tanzania är ett land som lockar allt fler äventyrslystna turister. För många är det en livslång dröm att få se och uppleva den afrikanska naturen och

Läs mer

ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP REYKJAVIK EN MÅNGSIDIG STAD

ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP REYKJAVIK EN MÅNGSIDIG STAD RESA ISLAND ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. Än i dag syns spåren tydligt efter hur naturen har format

Läs mer

Grönskande Kerala med höga berg, kryddor och långa stränder

Grönskande Kerala med höga berg, kryddor och långa stränder Grönskande Kerala med höga berg, kryddor och långa stränder 01-12 oktober 2015 Följ med till Kerala och upplev ett grönskande och prunkande Indien, som bjuder på kryddor och nyplockat te, kakao och färsk

Läs mer

CNX 93 3 dagar / 2 nätter Chiang Rai ( Thaton ) Trekking inkl Elefant ridning och båt färd. ( privat tur).

CNX 93 3 dagar / 2 nätter Chiang Rai ( Thaton ) Trekking inkl Elefant ridning och båt färd. ( privat tur). CNX 93 3 dagar / 2 nätter Chiang Rai ( Thaton ) Trekking inkl Elefant ridning och båt färd. ( privat tur). Dagligen från Chiang Mai, som privat eller grupp tur. Det här är en underbar tur genom den tjocka

Läs mer

Alsace & Bourgogne. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Alsace & Bourgogne. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Alsace & Bourgogne Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e o c h B o u r g o g n e Alsace och Bourgogne - Guidad Rundresa Upptäck de pittoreska vinregionerna

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

Frukost alla dagar, samt måltider exklusive måltidsdryck enligt program Luftkonditionerad transport

Frukost alla dagar, samt måltider exklusive måltidsdryck enligt program Luftkonditionerad transport Kort beskrivning Avresa 2014-12-23 Följ med på en resa där du får uppleva den sprudlande Ho Chi Minh City, Saigon. Resa genom Mekong Detta ingår Inrikes flyg i Vietnam Engelsktalande guide 14 nätter med

Läs mer

SÖDRA INDIEN- Från Coromandel till Malabar GETAWAY TRAVEL VINTER 2012-13

SÖDRA INDIEN- Från Coromandel till Malabar GETAWAY TRAVEL VINTER 2012-13 SÖDRA INDIEN- Från Coromandel till Malabar GETAWAY TRAVEL VINTER 2012-13 Den indiska kontinenten är en av de mest intagande och spännande länder man kan besöka med orörd öken som övergår i gröna böljande

Läs mer

Sri Lanka Tour 2016 med helpension

Sri Lanka Tour 2016 med helpension Sri Lanka Tour 2016 med helpension Dag 1 Negombo Efter vår ankomst åker vi till vårt hotell i Negombo som ligger ca 30 min med bil från flygplatsen. Vi bor nära havet så att vi kan koppla av lite efter

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

SPF 010 alltid på väg!

SPF 010 alltid på väg! 24/5-2/6 Det gemytliga och gästvänliga Tyrolen i Österrike Upplev den romantiska Tyrolen där de vackra dalgångarna slingrar sig fram mellan snöklädda alptoppar. Här njuter vi av Salzkammerguts bedårande

Läs mer

En resa för alla sinnen! 01-11 november 2015

En resa för alla sinnen! 01-11 november 2015 En resa för alla sinnen! 01-11 november 2015 Flera av Indiens viktigaste besöksmål ligger som ett pärlband, tvärs över norra Indien; Agra, Khajuraho, Varanasi. Detta är platser som alla gör ett djupt intryck

Läs mer

The Spirit of real Crete!!

The Spirit of real Crete!! The Spirit of real Crete!! Dag 1 Dag 2 Avgång från Malmö/sturup Airport den 26 maj-2016 kl. 16,40 med ankomst Chania flygplats kl. 20,55 Transfer till Sunny Bay Hotel, Kissamos på Västra Kreta för incheckning.

Läs mer

Baltikum. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Baltikum. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Baltikum Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - B a l t i k u m Baltikum - Guidad Rundresa Upplev det kulturella och historiska arvet i Lettland och Estland på vår

Läs mer

Dag 02: Ho Chi Minh Staden, Saigon Cu Chi Tunnlarna. Kort beskrivning. Dag 01: Ankomst Ho Chi Minh Staden, Saigon. Detta ingår

Dag 02: Ho Chi Minh Staden, Saigon Cu Chi Tunnlarna. Kort beskrivning. Dag 01: Ankomst Ho Chi Minh Staden, Saigon. Detta ingår Kort beskrivning Avresedatum enligt kundens önskemål (Flyg till och från Vietnam ingår ej) Detta ingår Inrikes flyg i Vietnam Engelsktalande guide under utflykterna 14 nätter med del i dubbelrum på hotell

Läs mer

LAS VEGAS NÖJENAS STAD

LAS VEGAS NÖJENAS STAD MÄSSRESA LAS VEGAS LAS VEGAS NÖJENAS STAD Las Vegas är den största staden i delstaten Nevada i sydvästra USA. Staden är ett centrum för alla möjliga upplevelser och aktiviteter. Las Vegas är ett av världens

Läs mer

IRLAND. Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018!

IRLAND. Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018! IRLAND Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018! Vi reser med buss till Köpenhamn och flyg vidare till Dublin. Under rundresan på Irland,

Läs mer

15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN

15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Stora Kina 15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Planerade avgångar 2013: 10/3, 16/3, 21/3, 26/3, 27/3, 28/3, 8/4, 9/4 (kontakta oss för senare avgångar) Det här är resan

Läs mer

Burmas Underverk. Planerad avgång 2012 21/11 Pris 29950kr, enkelrumstillägg 5995kr

Burmas Underverk. Planerad avgång 2012 21/11 Pris 29950kr, enkelrumstillägg 5995kr Burmas Underverk NYHET! 15 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY- MOUNT POPA-BAGAN-NGAPALI BEACH Planerad avgång 2012 21/11 Pris 29950kr, enkelrumstillägg 5995kr Burma är landet som länge varit stängt för besökare,

Läs mer

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 Alla ryttares och hästälskares dröm besannas på denna resa Galoppera i vattenbrynet omgiven av vita stränder och turkosa dyningar som rullar in. Detta

Läs mer

Program 14 Dagar i Sri Lanka

Program 14 Dagar i Sri Lanka Program 14 Dagar i Sri Lanka Kultur och Scenisk Natur Dag 1 Flygplats (CMB) Negombo Du blir välkomnad på Flygplatsen Vi åker mt den närliggande staden Negombo för att vila ut efter flygresan Besök stranden

Läs mer

Estland. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Estland. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Estland Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - E s t l a n d Estland Intensiv - Guidad Rundresa Utforksa det kulturella och historiska arvet i Estland på vår 8-dagars

Läs mer

Ayurvedaresa. till sydindiska Kerala. med hälsovägledaren Maria Bonnici Hemström

Ayurvedaresa. till sydindiska Kerala. med hälsovägledaren Maria Bonnici Hemström Ayurvedaresa till sydindiska Kerala med hälsovägledaren Maria Bonnici Hemström 21 november 3 december 2015 Kerala House Interiör Följ med på en välgörande resa för kropp och själ med ayurvedabehandlingar

Läs mer

09.30 Promenad till fruktmarknaden i Altea (frivilligt) samt till prylmarknaden en bit längre bort

09.30 Promenad till fruktmarknaden i Altea (frivilligt) samt till prylmarknaden en bit längre bort Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 9-16 februari 2014 Dag 1- söndag /ankomst Ankomst till Alicante kl 23.40 Transfer till hotellet - incheckning Dag 2 - måndag 08.00 Hatha yoga med pranayama (andningsövningar)

Läs mer

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen.

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen. VACKRA PRAG Följ med och upplev vackra Prag! Staden som bjuder på allt vi förväntar oss av en storstad i form av historia, kultur, restauranger och goda shoppingmöjligheter. Under våra dagar i Prag lär

Läs mer

Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland

Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland Under tre härliga sommardagar bjuds vi på det bästa Jämtland har att erbjuda gällande mat, dryck,

Läs mer

Sydafrika stadspuls, safari och historia

Sydafrika stadspuls, safari och historia Sydafrika stadspuls, safari och historia 12 dagar i Sydafrika med svensktalande reseledare Reskod: ZA-2 Antal resdagar: 14 (varav 12 i Sydafrika) Pris Pris per person: 26 500 kr Vad ingår i priset? Flyg

Läs mer

Shopping resa till Bangkok Ni åker med Thai Airways TG961 från Stockholm Arlanda kl 14.30 (onsdag) Här gäller Arlanda VIP service.

Shopping resa till Bangkok Ni åker med Thai Airways TG961 från Stockholm Arlanda kl 14.30 (onsdag) Här gäller Arlanda VIP service. Shopping resa till Bangkok Ni åker med Thai Airways TG961 från Stockholm Arlanda kl 14.30 (onsdag) Här gäller Arlanda VIP service. Ni möts i anslutning till vår VIP-entré på Arlanda, separat från terminalerna

Läs mer

söndag den 30 mars 2014 HINDUISMEN

söndag den 30 mars 2014 HINDUISMEN HINDUISMEN VILKA HELIGA PLATSER FINNS? HELIGA BYGGNADER. Hinduer går ibland till olika tempel för att be. Deras böner är oftast om att dom ska få lycka och välgång. Det kändaste templet är Madurai i Indien.

Läs mer

Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande

Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande Kursresa till Zanzibar Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande 15-22 juni 2016 Privat tillägg: Safari i Masai Mara 21-28 juni Resprogram Håkmark 213 905 91 UMEÅ SWEDEN tel. +46(0)90-383

Läs mer

YOGARESA TILL SARDINIEN

YOGARESA TILL SARDINIEN YOGARESA TILL SARDINIEN Med Tina HEDRÉN och Mitt i Medelhavet 13 20/10 2018 Denna yoga resa kommer att ge dig avslappning till kropp, själ och alla sinnen. Dagarna inleds med underbar träning för att stärka

Läs mer

RUNDRESOR PÅ EGEN HAND I NEPAL

RUNDRESOR PÅ EGEN HAND I NEPAL RUNDRESOR PÅ EGEN HAND I NEPAL Landa i Kathmandu, porten till alla äventyr i Himalaya. Upplev rafting och forskajak på en av världens mäktigaste floder. Se Himalayas fantastiska berg som sträcker sig över

Läs mer

26-29 SEPTEMBER 2008 TRE NÄTTER 20 PERSONER

26-29 SEPTEMBER 2008 TRE NÄTTER 20 PERSONER ISLAND ********** 26-29 SEPTEMBER 2008 TRE NÄTTER 20 PERSONER Vilket annat land i vår närhet kan vara mer spännande? På Island finns aktiva vulkaner, jättelika glaciärer och vildmarker så ödsliga att de

Läs mer

Provence. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Provence. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Provence Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - P r o v e n c e Provence - Guidad Rundresa Uppfyll din dröm om pittoreska lavendelfält, fantastiska vingårdar och

Läs mer

Kryssning i Amazonas. 6 Dagars expedition Munduruku!

Kryssning i Amazonas. 6 Dagars expedition Munduruku! Kryssning i Amazonas 6 Dagars expedition Munduruku! Kryssningen görs på Tapajósfloden ut till nationalparken Tapajós, som har en mycket rik fauna och flora. Du färdas i ett enastående vackert landskap,

Läs mer

Mexico. Guidad Rundresa Max. 6 resenärer. www.vespucci-tours.com

Mexico. Guidad Rundresa Max. 6 resenärer. www.vespucci-tours.com Mexico Guidad Rundresa Max. 6 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - M e x i k o Kulturrundresa på halvön Yuacatan i Mexiko - Guidad Resa Upptäcka pittoreska koloniala städer, ett fascinerande

Läs mer

Papua Nya Guinea. Dag 1 Avresa mot Singapore Avresa från Skandinavien på eftermiddagen.

Papua Nya Guinea. Dag 1 Avresa mot Singapore Avresa från Skandinavien på eftermiddagen. Papua Nya Guinea På Papua Nya Guinea är både den djupa djungeln och de kulturella traditionerna helt unika för vår jord. Jan Hasselberg kommer att vara vår ciceron. Hans bok om Papua Nya Guinea handlar

Läs mer

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 Bourgogne namnet känner man igen och förknippar med vin. Och, naturligtvis finns här mycket och gott av den varan. Men, Bourgogne är inte bara vin! Här finns fantastiska

Läs mer

Turen inkluderar: transport till/från ert hotell, entré avgift och engelskspråkig guide. Inga drycker är inkluderade.

Turen inkluderar: transport till/från ert hotell, entré avgift och engelskspråkig guide. Inga drycker är inkluderade. CNX 110 Khantoke Middag & Dans uppvisning ( privat eller grupp tur ) Dagligen från Chiang Mai, både som privat eller grupp tur. En formell presentation, där gästerna sitter på golvet runt ett runt bord

Läs mer

Resa till Dalarna. 8-11 augusti 2016

Resa till Dalarna. 8-11 augusti 2016 Resa till Dalarna 8-11 augusti 2016 8 augusti - måndag Resan startar från hemorten på morgonen och färden går upp till rastplatsen Väst Göte, vid Vättern norr om Bankeryd, där vi gör uppehåll, då det blir

Läs mer

Upptäck Novgorod vikingastad och ortodoxt centrum, 4 dagar. Avgång: 30 september - 3 oktober 2010 Avresa från Stockholm eller från Köpenhamn

Upptäck Novgorod vikingastad och ortodoxt centrum, 4 dagar. Avgång: 30 september - 3 oktober 2010 Avresa från Stockholm eller från Köpenhamn Upptäck Novgorod vikingastad och ortodoxt centrum, 4 dagar Avgång: 30 september - 3 oktober 2010 Avresa från Stockholm eller från Köpenhamn Sofiakatedralen i Novgorod Denna resa går till Novgorod län som

Läs mer

Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer

Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e Guidad Rundresa - Alsace - (max. 8 resenärer) Upptäck charmiga bergsbyar, pittoreska vinberberg,

Läs mer

RUNDRESA TILL CHONGQING - LHASA - GYANTSE - SHIGATSE - 14 DAGAR

RUNDRESA TILL CHONGQING - LHASA - GYANTSE - SHIGATSE - 14 DAGAR Tibet världens tak RUNDRESA TILL CHONGQING - LHASA - GYANTSE - SHIGATSE - 14 DAGAR Planerad avgång 2015: Denna resa är just nu under produktion. Kontakta oss gärna så sätter vi upp dig på en intresselista.

Läs mer

Stora Kina. 15 DAGAR - PEKING-SUZHOU-TONGLI-SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Planerade avgångar 2016: 21/3 (kontakta oss för senare avgångar)

Stora Kina. 15 DAGAR - PEKING-SUZHOU-TONGLI-SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Planerade avgångar 2016: 21/3 (kontakta oss för senare avgångar) Stora Kina 15 DAGAR - PEKING-SUZHOU-TONGLI-SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Planerade avgångar 2016: 21/3 (kontakta oss för senare avgångar) Pris i delat dubbel: 26250kr med Air China, 28750kr med Finnair

Läs mer

Andalusien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Andalusien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Andalusien Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A n d a l u s i e n Andalusien - Guidad Resa Upplev det kulturella och historiska arvet i Andalusien på vår 8-dagars

Läs mer

Baltikum. Guidad Rundresa på svenska Max. 8 resenärer.

Baltikum. Guidad Rundresa på svenska Max. 8 resenärer. Baltikum Guidad Rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - B a l t i k u m Guidad Rundresa - Baltikum - Estland och Lettland (max. 8 resenärer) Upplev historiska

Läs mer

Peking-Tibet med tåg

Peking-Tibet med tåg Peking-Tibet med tåg 13 DAGAR - PEKING-LHASA-GYANTSE-SHIGATSE planerade avgångar 2013: 25/6, 10-21/9 Pris i delat dubbelrum (enkelrumstillägg 2550kr) avresa 25/6 23650kr avresa 10/9 24650kr Denna kontrastrika

Läs mer

Viktoriafallen, Chobe & Okavango

Viktoriafallen, Chobe & Okavango Viktoriafallen, Chobe & Okavango Denna resa kombinerar Viktoriafallens magiska krafter med safari i Chobe National park samt häftiga djurupplevelser i Okavango-deltat. I resan ingår två nätter vid Viktoriafallen,

Läs mer

Body and Soul retreat i. Marocko

Body and Soul retreat i. Marocko Body and Soul retreat i Magiska Marocko 22-29 april 2015 Längtar du efter nya äventyr, stillhet och livsglädje? Behöver du komma bort från vardagen och dyka in en ny värld, fylld med Mindfulness, Yoga,

Läs mer

Reykjavik. Icelandair Hotel Marina**** Paket inkluderar:

Reykjavik. Icelandair Hotel Marina**** Paket inkluderar: Paket inkluderar: 4 nätter på 4* Icelandair Hotel Marina Del i dubbelrum, 25 nov 29 nov Frukost samtliga dagar Flyg, Göteborg Island T/R Transfer, flygplats hotell flygplats Blå Lagunen vid ankomst Välkomstdrink

Läs mer

SGS Island Hornstrandir 03 10 juli 2016 Deltagare 18 personer

SGS Island Hornstrandir 03 10 juli 2016 Deltagare 18 personer SGS Island Hornstrandir 03 10 juli 2016 Deltagare 18 personer 03 JULI Ankomst Gruppen hälsas välkommen och bussen kör utan större stopp till Borgarnes som ligger ca. 12 mil, ca 2 timmar från flygplatsen.

Läs mer

Världens äldsta nu levande religion Ingen grundare och ingen trosbekännelse

Världens äldsta nu levande religion Ingen grundare och ingen trosbekännelse Hinduism Världens äldsta nu levande religion Ingen grundare och ingen trosbekännelse Hinduismen är en mycket gammal religion vilken har sina rötter 4000 år tillbaka i tiden. Hinduerna kallar sin religion

Läs mer

Äventyrsresa till Amazonas

Äventyrsresa till Amazonas Äventyrsresa till Amazonas 10 dagars rundresa! U pptäck Alter do Chãos vita sandstränder och Tapajós djungel! Den bästa tiden att resa hit med tanke på väderleken är från maj t o m januari. Vattennivån

Läs mer

Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014.

Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014. Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014. Reseprogram: Dag 1-2 Avresa från Kastrup med mellanlandning i Doha. Ankomst till Entebbe. Vi spenderar dagen och natten

Läs mer

Baltikum. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Baltikum. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Baltikum Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - B a l t i k u m Baltikum - Guidad Rundresa Upplev det kulturella och historiska arvet i Lettland och Estland på vår

Läs mer

WIEN MUSIK & KULTUR. Upplev våren med oss i musikens huvudstad!

WIEN MUSIK & KULTUR. Upplev våren med oss i musikens huvudstad! WIEN MUSIK & KULTUR Vackra Wien är en raffinerad pärla med mycket att se och göra. Klassisk musik, imponerande arkitektur och den charmiga kafékulturen är bara lite av vad vi får uppleva. Donau delar staden

Läs mer

YOGARESA TILL SARDINIEN. Med Tina HEDRÉN och Mitt i Medelhavet 14 21/

YOGARESA TILL SARDINIEN. Med Tina HEDRÉN och Mitt i Medelhavet 14 21/ YOGARESA TILL SARDINIEN Med Tina HEDRÉN och Mitt i Medelhavet 14 21/10 2017 Denna yoga resa kommer att ge upplevelser till kropp, själ och alla sinnen. Dagarna inleds med underbar träning för att stärka

Läs mer

MAKARSKA DEN KROATISKA RIVIERAN

MAKARSKA DEN KROATISKA RIVIERAN MAKARSKA DEN KROATISKA RIVIERAN Makarska har en rik historia som sträcker sig tillbaka ända till Romarriket. I området finns fler vackra kyrkor som speglar stadens historia, inte minst genom bevarade konstverk

Läs mer

Äventyrsresa till Amazonas. 12 dagars gruppresa med skandinavisk reseledare!

Äventyrsresa till Amazonas. 12 dagars gruppresa med skandinavisk reseledare! Äventyrsresa till Amazonas 12 dagars gruppresa med skandinavisk reseledare! Upptäck Alter do Chãos vita sandstränder och Tapajós djungel! Den bästa tiden att resa hit med tanke på väderleken är från maj

Läs mer

YOGARESA TILL Cinque Terre

YOGARESA TILL Cinque Terre YOGARESA TILL Cinque Terre Med Tina HEDRÉN och Mitt i Medelhavet 12 19/10 2019 Denna yoga resa kommer att ge dig avslappning till kropp, själ och alla sinnen. Dagarna inleds med underbar träning för att

Läs mer

Vietnam & Kambodja LIGHT

Vietnam & Kambodja LIGHT Vietnam & Kambodja LIGHT 12 DAGAR HO CHI MINH CITY - SIEM REAP - SIHANOUKVILLE - PHNOM PENH NYHET! Upplev södra Vietnam och Kambodjas allra främsta sevärdheter. Vi inleder vår resa i spännande Ho Chi Minh

Läs mer

Äventyrsresa till Amazonas

Äventyrsresa till Amazonas Äventyrsresa till Amazonas 7 dagars rundresa! U pplev s vita sandstränder och Tapajós djungel! Den bästa tiden att resa hit med tanke på väderleken är från maj t o m januari. Vattennivån är som högst i

Läs mer

Rundresa Tanzania. Dag 1 Avfärd Vi stiger ombord på planet som tar oss till Kilimanjaro Airport utanför Arusha i Tanzania.

Rundresa Tanzania. Dag 1 Avfärd Vi stiger ombord på planet som tar oss till Kilimanjaro Airport utanför Arusha i Tanzania. Rundresa Tanzania Njut av safari i några av världens bästa nationalparker, bl.a. Ngorongorokratern, Serengeti, (där du har mycket god chans att få se The Big Five ) och elefantparken Tarangire. Fortsätt

Läs mer

2007-08-27 Skogen i skolan -ett centrum för samarbete

2007-08-27 Skogen i skolan -ett centrum för samarbete 2007-08-27 Skogen i skolan -ett centrum för samarbete Tema Resa i Kina med Kultur, teknik och shopping 28 oktober - 4 november 2007 Inbjudan Tema Resa Kina Kultur, teknik och shopping Alla pratar om Kina

Läs mer

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner - Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa till Bryssel där ni under en

Läs mer

Programförslag Gruppresa Amsterdam. Tre nätter för grupper från 10 personer

Programförslag Gruppresa Amsterdam. Tre nätter för grupper från 10 personer Programförslag Gruppresa Amsterdam Tre nätter för grupper från 10 personer Varmt välkomna till Amsterdam! Upptäck Europas mest pittoreska huvudstad. De mysiga kanalerna och upplysta broarna, kantade av

Läs mer

Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017!

Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017! Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017! Landet som styrts av både Portugal och Indonesien innan det blev självständigt 1999 är en outforskad pärla i sydöstra Asien. På denna resa

Läs mer

Resa till Lofoten med SPF Seniorerna 485 Björken 28 maj 1 juni 2015

Resa till Lofoten med SPF Seniorerna 485 Björken 28 maj 1 juni 2015 Resa till Lofoten med SPF Seniorerna 485 Björken 28 maj 1 juni 2015 28 maj Solen skiner från en klarblå himmel denna morgon när 47 förväntansfulla medlemmar ska ge sig ut på resa till Lofoten med Högbergs

Läs mer

Vinresa till Niederösterreich Österrike

Vinresa till Niederösterreich Österrike Vinresa till Niederösterreich Österrike Slutet av september, början på oktober 2015 med Munskänkarna Otterbäcken 2015 är Niederösterreich i Österrike utsedd till årets vinort/region av Munskänkarna centralt.

Läs mer

Resan ORDLISTA HANS PETERSON ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN

Resan ORDLISTA HANS PETERSON ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN HANS PETERSON ORDLISTA sällan (sida 11, rad 17),, inte ofta mullrar (sid 3, rad 1), högt ljud har hand om (sid 3, rad5), passar, tar hand om alperna (sid 4, rad 3), höga berg

Läs mer

Anki Adventures Tanzania och Zanzibar gruppresa 7 november 2019

Anki Adventures Tanzania och Zanzibar gruppresa 7 november 2019 15/10 2018 Anki Adventures Tanzania och Zanzibar gruppresa 7 november 2019 Flyg med KLM från Stockholm KL1104 ARNAMS HK1 2 0630 0840 73H E 0 S KL 571 AMSJRO HK1 1015 2040 772 E 0 M PW 423 ARKZNZ HK1 1250

Läs mer

Vad gör ni den 26:e till 30:e september?

Vad gör ni den 26:e till 30:e september? Vad gör ni den 26:e till 30:e september? För en tid sedan träffade jag Claes Claesson, f.d. mycket erkänd krögare i Karlstad, som numera tillsammans med hustrun Titti bl.a. arrangerar Njutningsresor se

Läs mer

Skottland Guidad Kulturrundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com

Skottland Guidad Kulturrundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com Skottland Guidad Kulturrundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - S k o t t l a n d Kulturrundresa Skottland - Guidad Resa Upplev de pittoreska högländerna med majestätiska

Läs mer

Henrik Ingmanson KINARESA 28/3 4/4 2014 SA11D

Henrik Ingmanson KINARESA 28/3 4/4 2014 SA11D Henrik Ingmanson KINARESA 28/3 4/4 2014 SA11D INNEHÅLLSFÖRTECKNING Platsfakta 3 Program för Kinaresan 2014 4 Vårt hotell i Beijing 6 Förslag på packlista Kinaresa 7 Övrig information 8 Allmänna villkor

Läs mer

Road trip i Thailand

Road trip i Thailand Road trip i Thailand Vecka 1 - Norra Thailand med tåg Startdatum 2016: 11 april, 9 maj, 6 juni, 4 juli, 1 augusti, 29 augusti, 26 september, 24 oktober, 21 november, 19 december Frukost vid boende i Singburi

Läs mer

Resa till Polen september 2017

Resa till Polen september 2017 Resa till Polen 11 16 september 2017 Närheten, möjligheten att återuppleva kultur och gemensam historia och mycket mera gör Polen till ett land värt att besöka. Polen har enormt mycket att erbjuda mellan

Läs mer

Här kommer en inbjudan att följa med till Italien på en härlig vandring och yogaresa 27/9-1/

Här kommer en inbjudan att följa med till Italien på en härlig vandring och yogaresa 27/9-1/ Här kommer en inbjudan att följa med till Italien på en härlig vandring och yogaresa 27/9-1/10 2017. Saint- Rhémy- en Bosses är en magisk plats under sommar och höst. Här kommer vi att kunna njuta av de

Läs mer

Klassiska Kina. 3-15 april 2008 och. 6-18 april 2008

Klassiska Kina. 3-15 april 2008 och. 6-18 april 2008 Klassiska Kina 3-15 april 2008 och 6-18 april 2008 Det här är Kinaresan för Er som åker till Kina för första gången eller kanske den enda gången som Ni åker till dit. Ni besöker många av de platser som

Läs mer

Caucasiantours Ltd i samarbete med. Dag 1. Hotel Kopala ****

Caucasiantours Ltd i samarbete med. Dag 1. Hotel Kopala **** Caucasiantours Ltd i samarbete med Dag 1. Hotel Kopala **** Transfer till hotellet. Efter kort vila en tur till Mtatsmindas Park. Middag på restaurangen "Funicular" med underbar utsikt över staden. Bergbanan

Läs mer