RESA MED INSPIRATION & KRAFT PERU

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "RESA MED INSPIRATION & KRAFT PERU"

Transkript

1 RESA MED INSPIRATION & KRAFT PERU FREDAG 4 NOVEMBER 18 NOVEMBER 2011 En resa till Sydamerika och det fantastiskt spännande landet Peru. Detta är inte bara en resa, utan en själslig resa. Vi får följa med sharmaner. Utföra ceremonier och ritualer där vi släpper taget om det som begränsar oss. Inkaindianernas sätt att hedra moder jord och fader sol och blir ett med alltet. Med fokus på närvaro och tillit till det arbete vi kommer att utföra med oss själva och med universum. Vi befinner oss just nu i en viktig tid. Och det är mycket som sker med oss, med jorden och i universum. Och det sker snabbt. Att i närvaro öppna ditt sinne och höja ditt medvetande för vad du kommer att uppleva på denna resa och vidare i ditt liv. Välkommen att vara med i denna transformationens tid. Bland de olika guider som kommer att ta oss till de olika andliga platserna i Peru får vi bl a följa med sharmanen Jorge Luise Delgado som är av Aymara stammen. Han är känd som en högt utvecklad andlig ledare runt om i världen. Där han föreläser om andlighet, och inkas kultur och traditioner. Och hur vi kan ta in det i våra liv idag. Jorge är ofta med i repotage i Europa och Nordamerika som en välkänd författare inom inkaindianernas andlighet. Han har varit med i BBC och ses ofta på tv i Peru. En representant för Inka nationen i Norra, Centrala och Sydamerika. Han har skrivit boken Andean Awakening som vi rekommenderar att du läser innan resan. Ett annat boktips är också Örnen och kondoren av Jonette Crowley som också handlar om Peru och där hon skriver om vår guide Jorge. Det finns också ett väldigt intressant häfte av Broder Philip som heter Andernas Hemlighet som är en bra förberedelse för dig att läsa. Det kan vara svårt att få tag på, då det inte säljs ute i handeln. Men kontakta oss så kan vi beställa åt dig. FREDAG 4 NOVEMBER Vi ankommer till Lima, Perus huvudstad. Här övernattar vi och vilar upp oss efter resan. (Ingen middag inkluderad idag). Samling och information. LÖRDAG 5 NOVEMBER Vi flyger på morgonen till Perus andra störst befolkade stad Arequipa. Som ligger i Anderna i södra Peru. Här befinner vi oss på en höjd som ligger 2380 meter över havet.

2 Staden Arequipa Det blir rundvandring i staden på eftermiddagen. Arequipa kallas också för den vita staden efter den snötäckta vulkanen som vakar över staden. Här har vi vårt hotell för natten. SÖNDAG 6 NOVEMBER Buss till Colca Canyon, konderernas hem, som är mer än dubbelt så djup som Grand canyon i USA. Här lever befolkning kvar med sina traditioner från Inka. Colca canyon Här har du möjlighet att bada i varma källor. Vi övernattar på hotell här. MÅNDAG 7 NOVEMBER Tidig avresa med buss till Cruz del condor. Här har vi stor chans att få se de mäktiga kondorfåglarna som anses vara andliga budbärare. Vi kommer också att uppleva hur vi flyger som kondoren.

3 På eftermiddagen åker vi med buss till staden Puno. Vi övernattar 5 nätter i Chucuito med utsikt över sjön Titicaca. Även kallad jordens livmoder, där solbarnen och den nya tiden föds ur. En helig plats för Inkaindianerna. Titicaca är Sydamerikas största sjö och ligger på 3800 meters höjd, vilket är jordens högst belägna sjö. Leylinjer går genom Titicaca och jordens andra chakra ligger i sjön. TISDAG 8 NOVEMBER Redan på förmiddagen åker vi med båt ut på Titicacasjön och besöker Urosfolket. Urosfolket flydde undan spanjorerna och lever fortfarande kvar och bor på sina flytande vass öar. Urosfolkets öar Eftermiddagen åker vi till Cutimbo. En plats där du kan släppa och göra dig fri från bortträngda känslor och tunga energier. Lämna det åt moder jord och gå härifrån som en ny människa. Man kommer bara in om man tar bort en utav stenarna och kryper igenom hålet, då det inte finns någon annan ingång. Cutimbo ONSDAG 9 NOVEMBER Aramu Muru porten - en interdimensionell öppning. Här kan du höja din frekvens och komma in i en annan högre dimention. Hit sägs det att den andliga Aramu Muru tog solskivan för att sätta den i säkerhet innan Lemurien sjönk. Solskivan hade en stor betydelse för Inkafolket och kommer att ha det igen nu i den tiden vi lever i idag. Den är tillverkad av rent guld och har en väldigt hög frekvens. Närvaron av solskivan gör att du höjer dina vibrationer

4 och får lättare att nå andra dimentioner. Nu tror man att solskivan finns bevarad i Titicacasjön eller på någon utav öarna. Aramu Muru porten TORSDAG 10 NOVEMBER Idag tar vi lite sovmorgon. Vi förbereder oss inför morgondagen , med olika aktiviteter och ceremonier. Det blir skönt med en stund att bara vara och låta händelser och intryck integreras. FREDAG 11 NOVEMBER Nu tar vi båten ut på titicacasjön där vi synkroniserar, genom ceremonier, med andra över hela världen. En manifestation av den feminina aspekten av evighet då vi nu går in i vattumannens tidsålder. En viktig dag! LÖRDAG 12 NOVEMBER Vi reser ifrån Puno till Cusco. På vägen stannar vi i Raqchi och besöker Wiracocha templet. Förr färdades man med solskivan längs med leylinjerna mellan Cusco Raqchi och Titicaca. Wiracocha templet Övernattning i Cusco där vi tillbringar två nätter. SÖNDAG 13 NOVEMBER Besöker Pisac där man kan vandra i bergen med fantastisk utsikt över dalen och komma till soltemplet. Det här är en viktig plats för kontakten med universum. Här rinner också floden Urubamba, som går i linje med, och är jordens avspegling av vintergatan galax.

5 Soltemplet Chinchero är stället där Tupa Inkas levde. En kyrka i staden har byggt på ruiner av ett palats som var byggt av stora stenar satta i ett speciellt mönster. Öppningar gjorde att solen kunde skina in och lysa på guld och silverföremål. MÅNDAG 14 NOVEMBER Nu packar vi med oss det vi behöver för två nätter i ryggsäckar och låter våra resväskor vara kvar på hotellet i Cusco. Och på morgonen ger vi oss av till en mycket kraftfull plats, Quillarumiyoc och måntemplet. Måntemplet En plats där Inkaindianerna utförde olika vattenceremonier och dyrkade mångudinnan. De sju stenarna representerar de sju chakrarna, de sju strålarna. Här har arkeologer funnit en mumie med vad som ser ut som mänsklig kropp men huvud av en utomjording. Eftermiddagen åker vi till Moray, där det är mycket utomjordisk aktivitet och övernattar i den heliga dalen. Moray TISDAG 15 NOVEMBER En underbart vacker tågresa till Machu Pichu. En mäktig plats!

6 Vi bor över i Aquas Calientes. Och du har möjlighet att bada i de varma källorna som finns här. ONSDAG 16 NOVEMBER Idag kan du välja vad som tilltalar dig. Vandra uppe i Machu Pichu. Bestiga berget som vakar över den heliga staden. Eller bege dig upp till Solporten. Bada i källorna eller handla på marknaden. Kanske ta en avkopplande massage. Ett av de sju världsarven Machu Pichu På eftermiddagen reser vi tillbaka med tåget och fortsätter tillbaka till Cusco. TORSDAG 17 NOVEMBER Heldag till närliggande kraftplatser. Hjärttemplet, måntemplet. Amaru machay och Sacsayhuaman. Det sistnämnda är en plats som är byggd utav jättelika stenar lagda i ett zic-zac mönster. Sacsayhuaman FREDAG 18 NOVEMBER Hemresan med flyg från Cusco till Lima och vidare till Sverige.

7 Vi som tar er med på denna transformerande resa är Anna-lena Mellblom och Annica Frantz. Annica har flera års erfarenhet av att resa till kraftplatser världen över och utföra energiarbeten med moder jord och universum. Vi fungerar som en länk i det arbete som behövs för att skapa balans. AnnaLena är verksam som bl a hypnoterpeut, medium och är en inspirerande kursledare. Bland de olika guider som kommer att ta oss till de olika andliga platserna i Peru får vi bl a följa med sharmanen Jorge Luise Delgado som är av Aymara stammen. Han är känd som en högt utvecklad andlig ledare runt om i världen. Där han föreläser om andlighet, och inkas kultur och traditioner. Och hur vi kan ta in det i våra liv idag. Jorge är ofta med i repotage i Europa och Nordamerika som en välkänd författare inom inkaindianernas andlighet. Han har varit med i BBC och ses ofta på tv i Peru. En representant för Inka nationen i Norra, Centrala och Sydamerika. Han har skrivit boken Andean Awakening som vi rekommenderar att du läser innan resan. Ett annat boktips är också Örnen och kondoren av Jonette Crowley som också handlar om Peru och där hon skriver om vår guide Jorge. Det finns också ett väldigt intressant häfte av Broder Philip som heter Andernas Hemlighet som är en bra förberedelse för dig att läsa. Det kan vara svårt att få tag på, då det inte säljs ute i handeln. Men kontakta oss så kan vi beställa åt dig. INFORMATION I resan inkluderas delat dubbelrum (extra kostnad tillkommer för enkelrum) frukost. Flygresan. Busstransfer till och från flygplatsen. Privata bussresorna i Peru. Privat båt. Tågbiljett till och från Machu Piccu. Guidning, ceremonier och arrangemang. Inträden till de arkeologiska platserna vi besöker.vill du ha middag 13 dagar kostar det 1400 kr extra. KOSTNAD: Kr. Anmälningsavgift/platsgaranti: 4900 kr (vilket är en del av den totala summan. Därefter görs en delbetalning på kr vid två olika tillfällen. För mer information kontakta: Annika Frantz Mobil: Mailadress: iamall@hotmail.se Hemsida: Annalena Mellblom Mobil: Mailadress: info@numberoneyou.se Hemsida:

RESA MED INSPIRATION,KRAFT OCH ÄVENTYR PERU 2012-12-12

RESA MED INSPIRATION,KRAFT OCH ÄVENTYR PERU 2012-12-12 RESA MED INSPIRATION,KRAFT OCH ÄVENTYR PERU 2012-12-12 FREDAG 30 NOVEMBER 14 DECEMBER 2012 Amazonasdjungeln-Inkaleden- Tititkakasjön En resa till Sydamerika och det fantastiskt spännande landet Peru. Detta

Läs mer

LIMA CUSCO MACHU PICCHU TITICACA HAVANNA TRINIDAD FÖLJ MED OSS TILL PERU OCH KUBA

LIMA CUSCO MACHU PICCHU TITICACA HAVANNA TRINIDAD FÖLJ MED OSS TILL PERU OCH KUBA LIMA CUSCO MACHU PICCHU TITICACA HAVANNA TRINIDAD FÖLJ MED OSS TILL PERU OCH KUBA SVERIGE - PERU Avresa från Sverige till Peru. Ankomst till Perus huvudstad Lima någon gång natten mellan dag ett och två.

Läs mer

Preliminärt program för Peruresa 28 september 14 oktober Inkaresor och Winslow Travel 17 dagar

Preliminärt program för Peruresa 28 september 14 oktober Inkaresor och Winslow Travel 17 dagar Preliminärt program för Peruresa 28 september 14 oktober Inkaresor och Winslow Travel 17 dagar Dag 1, 28 september Från Sverige flyger vi till Amsterdam, och sedan vidare till Lima, huvudstaden i Peru,

Läs mer

KULINARISK RESA TILL PERU APRIL 2014 18 dagar, 9 26 april, 2014

KULINARISK RESA TILL PERU APRIL 2014 18 dagar, 9 26 april, 2014 KULINARISK RESA TILL PERU APRIL 2014 18 dagar, 9 26 april, 2014 Följ med Tur & Retur på en spännande resa till Peru! Förutom att ni får besöka Perus främsta sevärdheter såsom Machu Picchu, Titikakasjön,

Läs mer

Preliminärt program för Peruresa 23 juni 12 juli 2012 med Inkaresor och Winslow Travel 21 dagar

Preliminärt program för Peruresa 23 juni 12 juli 2012 med Inkaresor och Winslow Travel 21 dagar Preliminärt program för Peruresa 23 juni 12 juli 2012 med Inkaresor och Winslow Travel 21 dagar Dag 1 Från Sverige flyger vi till Amsterdam, och sedan vidare till Lima, huvudstaden i Peru, som har över

Läs mer

Preliminärt program för Peruresa 28 september 14 oktober 2012 med Inkaresor och Winslow Travel 21 dagar

Preliminärt program för Peruresa 28 september 14 oktober 2012 med Inkaresor och Winslow Travel 21 dagar Preliminärt program för Peruresa 28 september 14 oktober 2012 med Inkaresor och Winslow Travel 21 dagar Fredag 28 september Från Sverige flyger vi till Amsterdam, och sedan vidare till Lima, huvudstaden

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

Äventyr i Peru med M-magasin

Äventyr i Peru med M-magasin Äventyr i Peru med M-magasin 18 27 oktober 2016 10 dagar Följ med på en äventyrlig resa till Peru! Vi besöker Machu Picchu, inkastaden Cusco och den heliga dalen. I Lima ser vi de historiska delarna och

Läs mer

Vad gör ni den 26:e till 30:e september?

Vad gör ni den 26:e till 30:e september? Vad gör ni den 26:e till 30:e september? För en tid sedan träffade jag Claes Claesson, f.d. mycket erkänd krögare i Karlstad, som numera tillsammans med hustrun Titti bl.a. arrangerar Njutningsresor se

Läs mer

2007-08-27 Skogen i skolan -ett centrum för samarbete

2007-08-27 Skogen i skolan -ett centrum för samarbete 2007-08-27 Skogen i skolan -ett centrum för samarbete Tema Resa i Kina med Kultur, teknik och shopping 28 oktober - 4 november 2007 Inbjudan Tema Resa Kina Kultur, teknik och shopping Alla pratar om Kina

Läs mer

Socialpsykiatri LÅNGRESOR 2015. med CCS resor. Träffpunkter och sysselsättning

Socialpsykiatri LÅNGRESOR 2015. med CCS resor. Träffpunkter och sysselsättning Socialpsykiatri LÅNGRESOR 2015 med CCS resor Träffpunkter och sysselsättning LÅNGRESOR 2015 Ullared 17-19 mars Prag 20-23 april Helsingborg 17-21 maj Göteborg 8-11 juni Piteå 16-21 augusti Norrköping 25-27

Läs mer

Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017!

Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017! Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017! Landet som styrts av både Portugal och Indonesien innan det blev självständigt 1999 är en outforskad pärla i sydöstra Asien. På denna resa

Läs mer

SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till "Temaresa Vin 2017". Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/

SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till Temaresa Vin 2017. Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/ SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till "Temaresa Vin 2017". Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/9 2017. Ungerns huvudstad Budapest består av två stadshalvor. Dessa var

Läs mer

New Jersey San Jose NY Rangers Boston. Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes

New Jersey San Jose NY Rangers Boston. Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes Resa 1 27 Februari Matcher: NY Rangers Chicago New Jersey San Jose NY Rangers Boston Resa 2 21 Mars Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes

Läs mer

Peru. Kon-Tiki Resor. Sverige - Lima, Peru. Lima: Stadsrundtur

Peru. Kon-Tiki Resor. Sverige - Lima, Peru. Lima: Stadsrundtur Peru Efter varje dag framgår vilka måltider samt vilket hotell som är inkluderade i resans pris. Transfers, transporter och utflykter sker i internationella grupper, med engelsktalande guider under utflykter,

Läs mer

IRLAND. Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018!

IRLAND. Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018! IRLAND Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018! Vi reser med buss till Köpenhamn och flyg vidare till Dublin. Under rundresan på Irland,

Läs mer

Visiting address Mailing address Website: www.travelways.se

Visiting address Mailing address Website: www.travelways.se Peru - Dagsprogram Dag 1 Avresa från Sverige tidig morgon. Vi samlas och bekantar oss med varandra innan vi stiger ombord på planet som tar oss till Lima. Vi anländer till den internationella flygplatsen

Läs mer

Dag 4 Vid frukosten på terrassen kan vi njuta av utsikten innan vi återvänder till Kathamndu och Harati. Fri eftermiddag.

Dag 4 Vid frukosten på terrassen kan vi njuta av utsikten innan vi återvänder till Kathamndu och Harati. Fri eftermiddag. Himalaya 2015 Att vandra i Nepal hör till en av livets höjdpunkter. På denna resa gör vi en vandring längs Himalayas sluttningar från by till by under 5 dagar. Därutöver besöker vi Djungelområdet Chitwan,

Läs mer

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t Golfresa till Norra Sydafrika 20-30 januari 2013 Måndag 21 Januari 2013 - Ankomst till Johannesburg kl 08.35 på morgonen med flyg SA 261. Er lokalguide möter upp på flygplatsen och visar vägen till bussen.

Läs mer

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien!

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien! Åk med på golfresa till Benidorm och Alicante i Spanien hösten 2012! (OBS: Nytt program avresa en dag senare än vad tidigare meddelats flygresenärer flyger nu med Norwegian Air Shuttle direkt Göteborg-Alicante

Läs mer

HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016

HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016 HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016 Återhämtningsresa med Lise och Anna en härlig och inspirerande resa som passar både vana yogautövare och nybörjare. Tillsammans med Anna Hallén och Lise

Läs mer

Följ med oss till Peru, landet med sin spännande historia. På denna vandring besöker vi ett av de sju nya underverken. Den

Följ med oss till Peru, landet med sin spännande historia. På denna vandring besöker vi ett av de sju nya underverken. Den Inkaleden & Machu Picchu 4 - dagars vandring! Följ med oss till Peru, landet med sin spännande historia. På denna vandring besöker vi ett av de sju nya underverken. Den förlorade staden Machu Picchu som

Läs mer

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019.

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019. Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa 18 24 september 2019. Följ med Mimosa kulturresa genom Europas moderna historia Onsdag 18 september Avresa från Arlanda till Wien (direktflyg

Läs mer

Östersjön runt Baltikum och Polen

Östersjön runt Baltikum och Polen Östersjön runt Baltikum och Polen Följ med och upptäck; Estland-Lettland-Litauen-Polen den 9 17 maj 2014 Rundresa från Öland/Kalmar via Stockholm Tallinn - Riga - Vilnius - Warmia/Mazurien- Gdansk/Gdynia

Läs mer

Polen runt - 8 dagar 12 augusti

Polen runt - 8 dagar 12 augusti 2018 Polen runt - 8 dagar 12 augusti Warszawa Välkommen med på vår sommarresa 2018. Vi väljer att resa till Polen och till huvudstaden Warszawa. Vi hinner även med ett besök i staden Krakow. Polen har

Läs mer

Peru. Kon-Tiki Resor. Sverige - Lima, Peru. Lima: Stadsrundtur

Peru. Kon-Tiki Resor. Sverige - Lima, Peru. Lima: Stadsrundtur Peru Efter varje dag framgår vilka måltider samt vilket hotell som är inkluderade i resans pris. Transfers, transporter och utflykter sker i internationella grupper, med engelsktalande guider under utflykter,

Läs mer

Resedagbok. Studieresa Limousin- och Blondeföreningen

Resedagbok. Studieresa Limousin- och Blondeföreningen Resedagbok Studieresa Limousin- och Blondeföreningen - onsdag 24 juli 2013 07:59 Äntligen på väg! Några hade hoppat på redan i Varberg och resten hoppade på på Erikslund utanför Ängelholm. Totalt är 26

Läs mer

Reseberättelse från Peru, Sa13c

Reseberättelse från Peru, Sa13c Reseberättelse från Peru, Sa13c Vi kom fram till Peru på kvällen lokal tid efter drygt ett halvt dygns resande. De största skillnaderna mellan Sverige och Peru som vi märkte direkt var att ljudnivån var

Läs mer

Gruppresa: 17 dagars rundresa i Peru - kultur och natur!

Gruppresa: 17 dagars rundresa i Peru - kultur och natur! Gruppresa: 17 dagars rundresa i Peru - kultur och natur! Vår 17 dagars rundresa i Peru - kultur och natur erbjuder många av Perus klassiska upplevelser blandat med skön natur under 17 dagar. Allt i sällskap

Läs mer

Här kommer en inbjudan att följa med till Italien på en härlig vandring och yogaresa 27/9-1/

Här kommer en inbjudan att följa med till Italien på en härlig vandring och yogaresa 27/9-1/ Här kommer en inbjudan att följa med till Italien på en härlig vandring och yogaresa 27/9-1/10 2017. Saint- Rhémy- en Bosses är en magisk plats under sommar och höst. Här kommer vi att kunna njuta av de

Läs mer

Sommarvecka med Yoga i Nerja 9-16 Juni

Sommarvecka med Yoga i Nerja 9-16 Juni Sommarvecka med Yoga i Nerja 9-16 Juni Har glädjen att kunna erbjuda en en vecka med YOGA på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga, Andalusien. Den 9-16 juni 2014 med

Läs mer

Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson

Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson 24-29 oktober 2015 Längtar du efter nya intryck, tid för eftertanke och gemenskap med likasinnade? Följ med oss till Marocko i höst! Den här gången är vårt fokus

Läs mer

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014 Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014 Har glädjen att kunna erbjuda en en vecka med YOGA på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga, Andalusien.

Läs mer

Gruppresa: 15 dagars rundresa i Peru - kultur och natur!

Gruppresa: 15 dagars rundresa i Peru - kultur och natur! Gruppresa: 15 dagars rundresa i Peru - kultur och natur! Vår 15 dagars rundresa i Peru - kultur och natur erbjuder många av Perus klassiska upplevelser blandat med skön natur under 15 dagar. Allt i sällskap

Läs mer

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade.

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. ISLANDSRESA ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. Än i dag syns spåren tydligt efter hur naturen har format

Läs mer

ÅRETS ARTÈGOEVENT! GALA SHOW INSPIRATION WORKSHOP MIDDAG PARTY

ÅRETS ARTÈGOEVENT! GALA SHOW INSPIRATION WORKSHOP MIDDAG PARTY ÅRETS ARTÈGOEVENT! Inspireras av en unik Artègoshow med internationella topstylister. Ta chansen att vidareutbilda dig i olika workshops Upplev fantastiska Rom med Artègokollegor från hela världen. Vi

Läs mer

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST RESA TILL ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST Istanbul metropolen vid Bosporen är gräns och smältdegel på samma gång. Här tycks Europa möta Asien inför en slutgiltig kraftmätning. Öst mot väst. Ur denna

Läs mer

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST RESA TILL ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST Istanbul metropolen vid Bosporen är gräns och smältdegel på samma gång. Här tycks Europa möta Asien inför en slutgiltig kraftmätning. Öst mot väst. Ur denna

Läs mer

Vamos Peru 14 dagars rundresa!

Vamos Peru 14 dagars rundresa! Vamos Peru 14 dagars rundresa! Låt din dröm bli verklighet och njut av en oförglömdig resa till Sydamerika med bästa tänkbara service och komfort. En resa som är något alldeles extra med dig som gäst i

Läs mer

Reseprogram Moheda SPF Seniorerna Budapest med Pusztan, Ungern 6-11 september 2017

Reseprogram Moheda SPF Seniorerna Budapest med Pusztan, Ungern 6-11 september 2017 Ungerns huvudstad Budapest består av två stadshalvor. Dessa var tidigare två självständiga städer. Buda ligger på vänstra sidan av floden Donau och Pest på den högra. År 1873 blev de till en stad som idag

Läs mer

Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh

Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh Club Eriks noga utvalda upplevelser Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh Karaktäristiska whiskydestillerier i vackra miljöer Följ med Club Eriks på vår välkomponerade whiskyresa

Läs mer

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 Alla ryttares och hästälskares dröm besannas på denna resa Galoppera i vattenbrynet omgiven av vita stränder och turkosa dyningar som rullar in. Detta

Läs mer

Henrik Ingmanson KINARESA 28/3 4/4 2014 SA11D

Henrik Ingmanson KINARESA 28/3 4/4 2014 SA11D Henrik Ingmanson KINARESA 28/3 4/4 2014 SA11D INNEHÅLLSFÖRTECKNING Platsfakta 3 Program för Kinaresan 2014 4 Vårt hotell i Beijing 6 Förslag på packlista Kinaresa 7 Övrig information 8 Allmänna villkor

Läs mer

Mexico. Guidad Rundresa Max. 6 resenärer. www.vespucci-tours.com

Mexico. Guidad Rundresa Max. 6 resenärer. www.vespucci-tours.com Mexico Guidad Rundresa Max. 6 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - M e x i k o Kulturrundresa på halvön Yuacatan i Mexiko - Guidad Resa Upptäcka pittoreska koloniala städer, ett fascinerande

Läs mer

Kom i form med oss på Mallorca

Kom i form med oss på Mallorca Kom i form med oss på Mallorca Pernilla Lisa Vicky Välkomna att åka med oss till denna underbara plats Can Martorell 11 18 oktober 2014 Här ger vi dig ett utbud av härlig träning för både kropp och själ.

Läs mer

Tränings-& Ledarskapsresa med CoachPower & SpringTime Travel på Training Camp Portugal 3-10 Okt 2015

Tränings-& Ledarskapsresa med CoachPower & SpringTime Travel på Training Camp Portugal 3-10 Okt 2015 Bättre LEDARE genom FYSISK TRÄNING LEADERSHIP BY COACHPOWER Anders Szalkai är på plats under veckan och är ansvarig för löpträningen Tränings-& Ledarskapsresa med CoachPower & SpringTime Travel på Training

Läs mer

Höstresa med Café Opera Golf 5-13/11, 2011 till Punta Cana, Dominikanska republiken

Höstresa med Café Opera Golf 5-13/11, 2011 till Punta Cana, Dominikanska republiken Höstresa med Café Opera Golf 5-13/11, 2011 till Punta Cana, Dominikanska republiken En specialresa för Café Opera Golfs medlemmar som också är öppen för Hang Arounds. Vi bor på bra hotell och spelar golf

Läs mer

Borlänge Skolors Musikkår

Borlänge Skolors Musikkår Borlänge Skolors Musikkår 27 juni 8 juli 2013 Nu är det snart dags att stiga på bussarna och åka till Lido di Jesolo! Vi ledare ser fram emot ett par härliga veckor tillsammans med er och hoppas att allt

Läs mer

ÅRETS ARTÈGOEVENT! GALA SHOW INSPIRATION WORKSHOP MIDDAG PARTY

ÅRETS ARTÈGOEVENT! GALA SHOW INSPIRATION WORKSHOP MIDDAG PARTY ÅRETS ARTÈGOEVENT! Inspireras av en unik Artègoshow med internationella topstylister. Ta chansen att vidareutbilda dig i olika workshops Upplev fantastiska Rom med Artègokollegor från hela världen. Vi

Läs mer

Vamos Peru 14 - dagars rundresa!

Vamos Peru 14 - dagars rundresa! Vamos Peru 14 - dagars rundresa! L åt din dröm bli verklighet och njut av en oförglömdig resa till Sydamerika med bästa tänkbara service och komfort. En resa som är något alldeles extra med dig som gäst

Läs mer

Förläng våren med en ALLA KAN VECKA Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2014

Förläng våren med en ALLA KAN VECKA Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2014 Förläng våren med en ALLA KAN VECKA Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2014 Nu är det möjligt! För Alla som vill! Har vi glädjen att kunna erbjuda en yogakurs kombinerat med Alla kan sjunga på din resa till

Läs mer

Familjeresa till Peru

Familjeresa till Peru Familjeresa till Peru med Peter Wik 21 juni 2 juli, 2020 med möjlighet till förlängning med sol & bad i Paracas. Följ med nästa sommar på vår fina familjeresa till underbara Peru! Vi börjar vår resa med

Läs mer

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner - Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa till Bryssel där ni under en

Läs mer

Följ med BTF till London 25 28 september 2015

Följ med BTF till London 25 28 september 2015 Följ med BTF till London 25 28 september 2015 L O N D O N CALLLING Det finns många olika skäl att åka till Englands huvudstad. På den här resan är vårt mål att gästa ett av världens mest intressanta arkitektkontor

Läs mer

Walking the path of gratitude

Walking the path of gratitude Walking the path of gratitude Walk your Talk Under dessa dagar kastar vi oss ur boet och flyger vinge till vinge med den store anden, vi vet att våra egna vingar bär. Vi lär känna vår själsresa i detta

Läs mer

Hej, här kommer ett fantastiskt händelserikt och roligt program för Slovenienresan.

Hej, här kommer ett fantastiskt händelserikt och roligt program för Slovenienresan. Slovenienresan 2011 Hej, här kommer ett fantastiskt händelserikt och roligt program för Slovenienresan. Under resan representerar alla medföljande Varbergs Kommun. Det innebär att vi tar ansvar och följer

Läs mer

Resa till Dalarna. 8-11 augusti 2016

Resa till Dalarna. 8-11 augusti 2016 Resa till Dalarna 8-11 augusti 2016 8 augusti - måndag Resan startar från hemorten på morgonen och färden går upp till rastplatsen Väst Göte, vid Vättern norr om Bankeryd, där vi gör uppehåll, då det blir

Läs mer

Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april

Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Andalusien. Den 9-16 april

Läs mer

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner - Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa till Bryssel där ni under en

Läs mer

ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP REYKJAVIK EN MÅNGSIDIG STAD

ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP REYKJAVIK EN MÅNGSIDIG STAD RESA ISLAND ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. Än i dag syns spåren tydligt efter hur naturen har format

Läs mer

MAGNIFIKA LOFOTEN ETT SAGOLIKT LANDSKAP

MAGNIFIKA LOFOTEN ETT SAGOLIKT LANDSKAP RESA LOFOTEN MAGNIFIKA LOFOTEN ETT SAGOLIKT LANDSKAP Lofoten är en ögrupp vid Norges nordvästra kust. Huvudöarna Lofoten har en total landyta på 1227 km² och en befolkning på cirka är Austvågøy, Gimsøy,

Läs mer

Grönskande Kerala med höga berg, kryddor och långa stränder

Grönskande Kerala med höga berg, kryddor och långa stränder Grönskande Kerala med höga berg, kryddor och långa stränder 01-12 oktober 2015 Följ med till Kerala och upplev ett grönskande och prunkande Indien, som bjuder på kryddor och nyplockat te, kakao och färsk

Läs mer

Herzlich wilkommen nach Engelberg! 08-654 12 60, www.skiunlimited.se Skidtest Engelberg, Vitt & Brett 2

Herzlich wilkommen nach Engelberg! 08-654 12 60, www.skiunlimited.se Skidtest Engelberg, Vitt & Brett 2 Skidtest I Engelberg kommer snön normalt tidigt på hösten. Med snön kommer abstinensstinna friåkarproffs, skidfilmare och säsongare från hela världen. Med sitt läge får Engelberg ofta besök av lågtryck

Läs mer

Resa till Florens Montalcino. Onsdag till söndag maj 2019

Resa till Florens Montalcino. Onsdag till söndag maj 2019 Resa till Florens Montalcino Onsdag till söndag 23-26 maj 2019 Information om resan Pris: 14.000 kr per person (enkelrumstillägg 1.500 kr) Priset inkluderar: o o o o o 1 natt på fyrstjärnigt hotell i centrala

Läs mer

Olympic Equestrian Events OS i Hong Kong 8 22 Augusti 2008

Olympic Equestrian Events OS i Hong Kong 8 22 Augusti 2008 Olympic Equestrian Events OS i Hong Kong 8 22 Augusti 2008 Förbered dig på en oförglömlig upplevelse! Kl 8.00 den 8 dagen i den 8 månaden år 2008 den tursammaste dagen i almanackan enligt gammal Kinesisk

Läs mer

Förläng våren med en Yogavecka i vackra Nerja 9-16 April 2014

Förläng våren med en Yogavecka i vackra Nerja 9-16 April 2014 Förläng våren med en Yogavecka i vackra Nerja 9-16 April 2014 Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs kombinerat med Alla kan sjunga på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol,

Läs mer

Resa till Lofoten med SPF Seniorerna 485 Björken 28 maj 1 juni 2015

Resa till Lofoten med SPF Seniorerna 485 Björken 28 maj 1 juni 2015 Resa till Lofoten med SPF Seniorerna 485 Björken 28 maj 1 juni 2015 28 maj Solen skiner från en klarblå himmel denna morgon när 47 förväntansfulla medlemmar ska ge sig ut på resa till Lofoten med Högbergs

Läs mer

OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR

OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR Nu erbjuder vi som första arrangör en äventyrlig och riktigt häftig resa som aldrig gjorts tidigare för besökande ryttare. Men självklart har ridettapperna

Läs mer

VÅR RESA TILL BOSNIEN 2008

VÅR RESA TILL BOSNIEN 2008 VÅR RESA TILL BOSNIEN 2008 MÅNDAG 15/9 Vi träffades tidigt på morgonen, för att ta tåget till Kastrup. Därifrån flög vi till Budapest, sen vidare till Sarajevo. Kärt återseende med regn. Vi tog taxi till

Läs mer

Dolomiterna 2010. Vi kommer att bo på landstypiska hotell ( två hotellbyten ), med halvpension, d.v.s. frukost och middag ingår.

Dolomiterna 2010. Vi kommer att bo på landstypiska hotell ( två hotellbyten ), med halvpension, d.v.s. frukost och middag ingår. Dolomiterna 2010 Kurvor och bergspass i mängder, bra vägar, fantastisk natur, och mat i toppklass. Dolomiterna är med andra ord det perfekta motorcykelresmålet. Bergspassen, vägarna och naturen i Sydtyrolen

Läs mer

Bli en ledare över ditt liv

Bli en ledare över ditt liv EN RESA FÖR KNOPP & KROPP TILL PALMA DE MALLORCA, 6 APRIL - 13 APRIL 2013 Bli en ledare över ditt liv FÖLJ MED PÅ EN UNIK RESA SOM KAN BLI STARTEN PÅ NÅGOT NYTT Vi har skräddarsytt ett program utifrån

Läs mer

Perus höjdpunkter 14 dagar

Perus höjdpunkter 14 dagar 2016-2017 Paketresa- Best Deals. Perus höjdpunkter 14 dagar Upplev Perus absoluta höjdpunkter till våra lägsta priser. Turist klass hotell i 3* standard ingår. 1 sida Om Oss Machete Tours är ett ekoturismföretag

Läs mer

Jóhann F ś Ridresor. Jóhann Fri geirsson inbjuder dig att vara med om en exklusiv Islandshästupplevelse.

Jóhann F ś Ridresor. Jóhann Fri geirsson inbjuder dig att vara med om en exklusiv Islandshästupplevelse. Jóhann F ś Ridresor Jóhann Fri geirsson inbjuder dig att vara med om en exklusiv Islandshästupplevelse. Nu välkomnar han alla oss, som han har lärt känna under sina år i Sverige, att komma hem till honom

Läs mer

Walking the path of gratidude

Walking the path of gratidude Walking the path of gratidude Walk your Talk Under dessa dagar kastar vi oss ur boet och flyger vinge till vinge med den store anden, vi vet att våra egna vingar bär. Vi lär känna vår själsresa i detta

Läs mer

PRELIMINÄRT PROGRAM FÖR AFTONBLADET SÖNDAGS MÅ- BRA RESA

PRELIMINÄRT PROGRAM FÖR AFTONBLADET SÖNDAGS MÅ- BRA RESA PRELIMINÄRT PROGRAM FÖR AFTONBLADET SÖNDAGS MÅ- BRA RESA Måndag 9/1 15.30 17.00 Bassängtid simma i din egen takt och väck kroppen efter flygresan 18.00 Rundvandring på anläggningen 18.20 Välkomstmöte Tisdag

Läs mer

& Sång i Nerja 9-16 April 2015

& Sång i Nerja 9-16 April 2015 Låt sommaren börja med en vårvecka Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2015 Nu är det möjligt! För Alla som vill! Har vi glädjen att kunna erbjuda en yogakurs kombinerat med Alla kan sjunga på din resa till

Läs mer

Vattenfall, safari & waterfront

Vattenfall, safari & waterfront Vattenfall, safari & waterfront Upplev tre fantastiska sevärdheter i tre olika länder på denna resa till det södra Afrika. Se de mäktiga Victoriafallen i Zimbabwe, upplev safari i Chobe National Park i

Läs mer

Egypten - Kairo och Nilenkryssning

Egypten - Kairo och Nilenkryssning Egypten - Kairo och Nilenkryssning Resa till Egypten med Nilenkryssning och Kairo Reskod: E1 Antal resdagar: 8 Avresa från Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg med Egyptair varje söndag pris per person:

Läs mer

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Välkomna med på en resa till Österrike och Slovakien. Vi börjar i Salzburg de första två dagarna. Staden där så många berömdheter

Läs mer

Textil studieresa i Peru Pia Christensson

Textil studieresa i Peru Pia Christensson Under ett par veckor i januari 2011 hade jag möjligheten att göra en textil studieresa till Peru. Från början var det tänkt att jag skulle delta i en workshop om montering av arkeologisk textil vid Huaca

Läs mer

Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet

Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet 2011-07-21 Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet Resa till Peking, Zhengzhou och Shaolin den 16-29 november, 2011, 14 dagar Vår resa går till Peking och därefter direkt vidare till

Läs mer

Vamos Peru 22 - dagars rundresa!

Vamos Peru 22 - dagars rundresa! Vamos Peru 22 - dagars rundresa! Låt din dröm bli verklighet och njut av en oförglömdig resa till Sydamerika med bästa tänkbara service och komfort. En resa som är något alldeles extra med dig som gäst

Läs mer

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Vi gör en härlig kryssning längs den magnifika dalmatiska kusten och dess vackra öar. Under tre dagar på Adriatiska havet åker vi från en ö till en annan

Läs mer

MATRIX WORLD TOUR 2012 27/10 1/11 2012 TURKIET

MATRIX WORLD TOUR 2012 27/10 1/11 2012 TURKIET MATRIX WORLD TOUR 2012 27/10 1/11 2012 TURKIET MATRIX WORLD TOUR 2012 TURKIET 27 OKTOBER 1 NOVEMBER 2012 Följ med Matrix på ett fantastiskt frisörarrangemang på gränsen mellan den österländska och västerländska

Läs mer

Besök Thailand bortom turiststråken och ta chansen att uppleva en vardag fjärran från din egen i Laos! Resperiod: 14 till 29 mars 2015

Besök Thailand bortom turiststråken och ta chansen att uppleva en vardag fjärran från din egen i Laos! Resperiod: 14 till 29 mars 2015 Res med Plan till Laos och Thailand! Besök Thailand bortom turiststråken och ta chansen att uppleva en vardag fjärran från din egen i Laos! 1 Resperiod: 14 till 29 mars 2015 Resans innehåll Vi reser till

Läs mer

Följa Giro d`italia 2016

Följa Giro d`italia 2016 Följa Giro d`italia 2016 Under några dagar i maj får du en fantastisk möjlighet att följa Giro d`italia på plats, mitt i de vackra Dolomiterna i Sydtyrolen. Du kommer inte bara att få prova banorna och

Läs mer

Gambia tour 5-10 februari 2014. Upplev det bästa av Gambia tillsammans med mig och vår fina personal på One World Village Guesthouse!

Gambia tour 5-10 februari 2014. Upplev det bästa av Gambia tillsammans med mig och vår fina personal på One World Village Guesthouse! Gambia tour 5-10 februari 2014 Upplev det bästa av Gambia tillsammans med mig och vår fina personal på One World Village Guesthouse! Onsdag 5/2 Bakau tour. Vi promenerar i omgivningarna, besöker Crocodile

Läs mer

YOGARESA TILL SARDINIEN

YOGARESA TILL SARDINIEN YOGARESA TILL SARDINIEN Med Tina HEDRÉN och Mitt i Medelhavet 13 20/10 2018 Denna yoga resa kommer att ge dig avslappning till kropp, själ och alla sinnen. Dagarna inleds med underbar träning för att stärka

Läs mer

Las Vegas med Fightplay & Ciceron

Las Vegas med Fightplay & Ciceron UFC 116 Las Vegas Las Vegas med Fightplay & Ciceron Las Vegas är en stad som måste upplevas. Ingen stad i världen erbjuder den kombination av nöje, lyx, solsemester och shopping som Vegas. På dagarna kan

Läs mer

Vamos Peru 21 dagars rundresa!

Vamos Peru 21 dagars rundresa! Vamos Peru 21 dagars rundresa! Låt din dröm bli verklighet och njut av en oförglömdig resa till Sydamerika med bästa tänkbara service och komfort. En resa som är något alldeles extra med dig som gäst i

Läs mer

Pilgrimage to liberation

Pilgrimage to liberation Pilgrimage to liberation Resa till Peru: 12-23:e oktober - 2015 LIMA - CUSCO - AREQUIPA - LIMA Join Andean medicine man Puma Quispe Singona and Master medicine woman Annika Lind for a transformational

Läs mer

SEARCH2011. WE SEARCH WE FIND J.MALMQVIST TRAINING SPECIALISTS www.ptsweden.com

SEARCH2011. WE SEARCH WE FIND J.MALMQVIST TRAINING SPECIALISTS www.ptsweden.com SEARCH2011 Träningsresa S.E.A.R.C.H. 2011 J.Malmqvist training specialists Panorama Hotel Kalamaki Kreta 14-21 oktober 2011 Klassiskt förstaklasshotell högt beläget på en udde utanför byn Kalamaki. Till

Läs mer

3 LÄNDER 3 HISTORIER

3 LÄNDER 3 HISTORIER 3 LÄNDER 3 HISTORIER Den dalmatiska kusten räknas som en av Europas vackraste. Följ med oss på en spännande resa där vi bor både i Split och i Dubrovnik och dessutom tar oss till historiskt intressanta

Läs mer

Midnattsboule i Midnattssol

Midnattsboule i Midnattssol Midnattsboule i Midnattssol Så är det dags, boule kommer till Luleå. Som vanligt försöker vi i Luleå att erbjuda en upplevelse med det lilla extra eftersom en del av de som kommer hit aldrig varit ovanför

Läs mer

Brasilien Bolivia Peru Panama

Brasilien Bolivia Peru Panama Brasilien Bolivia Peru Panama Dag 1 Ankomst till Rio de Janeiro. Guide möter er på flygplatsen och följer er till hotell Copacabana Mar där ni kommer att bo 3 nätter. Dag 2 Stadstur med besök till Sugar

Läs mer

Livmodersvälsignelse med Miranda Gray

Livmodersvälsignelse med Miranda Gray Jag är mycket förtjust över att du vill vara delaktig i Livmodersvälsignelsen. Välsignelsen är till för att hela och förena dig med din egna livmoder och din kvinnlighet. Den är också skapad för att förankra

Läs mer

Klassiska Peru resan 20 dagar med Inkaleden.

Klassiska Peru resan 20 dagar med Inkaleden. Klassiska Peru resan 20 dagar med Inkaleden. Vår 20 dagars rundresa i Peru erbjuder många av Perus klassiska upplevelser blandat med skön natur under 20 dagar. Häpnas över den vackra och kraftfulla naturen

Läs mer

N O R D I C P A C K A R D O W N E R S C L U B V A R B E R G - S W E D E N. You can tell it s a PACKARD from here

N O R D I C P A C K A R D O W N E R S C L U B V A R B E R G - S W E D E N. You can tell it s a PACKARD from here 4 0 1971 2011 N O R D I C P A C K A R D O W N E R S C L U B 4 0 t h A N N I V E R S A R Y * J U N E 3 0 - J U L Y 3, 2 0 1 1 V A R B E R G - S W E D E N You can tell it s a PACKARD from here V Ä L K O

Läs mer

Q ero (Inka) schamaner från Peru Till Varberg

Q ero (Inka) schamaner från Peru Till Varberg Q ero (Inka) schamaner från Peru Till Varberg Don Mariano Don Claudio Despacho Ceremoni Datum: 3 okt 2011 Tid: 19.00 21.00 Pris: 350 kr Plats: Lottastugan,Varberg Initiering Datum: 3-6, 8-9 okt 2011 Behandlingstid:

Läs mer

Alsace & Bourgogne. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Alsace & Bourgogne. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Alsace & Bourgogne Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e o c h B o u r g o g n e Alsace och Bourgogne - Guidad Rundresa Upptäck de pittoreska vinregionerna

Läs mer