RESA MED INSPIRATION,KRAFT OCH ÄVENTYR PERU

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "RESA MED INSPIRATION,KRAFT OCH ÄVENTYR PERU 2012-12-12"

Transkript

1 RESA MED INSPIRATION,KRAFT OCH ÄVENTYR PERU FREDAG 30 NOVEMBER 14 DECEMBER 2012 Amazonasdjungeln-Inkaleden- Tititkakasjön En resa till Sydamerika och det fantastiskt spännande landet Peru. Detta är inte bara en resa, utan ett äventyr för både kropp och själ. Genom utmaningar och äventyr så växer du som person. Att resa i grupp med människor i alla åldrar är också mycket utvecklande. I mötet med andra människor upptäcker du nya sidor hos dig själv. Detta är en resa med möjligheter att träffa nya vänner för livet, världen över. Du kommer att få möjlighet att komma Inkakulturen riktigt nära, tack vare våra upplysta och mycket visa shamanska guider. Du kommer att bli erbjuden att delta och utföra kraftfulla inkaceremonier och ritualer på Inkaindianerna sätt för att hedra moder jord,fader sol och hedra ditt liv. Annica Frantz och Annalena Mellblom är det som tar dig med på denna magiska resa. De kommer att dela med sig om sina kunskaper. Och du kan välja att ta del av i både självutvecklingstekniker och spirituella övningar. Välkommen att vara med i denna transformationens tid. Med denna resa kommer nya insikter och du kommer att kunna se på dig själv, ditt liv och andra med nya ögon efter resans slut.

2 En resa fylld med överraskningar i Nuet! Höjdpunkter på resan: - Amazonas djungels skatter - Möte med Jaguaren, den vita Caimkrokodilen och andra djungeldjur - Guidning av Perus Shamaner,Annalena Mellblom och Annica Frantz - Vandring i den tropiska regnskogen - Vandring på Inkaleden mot Macho Piccu 3 dagar - Besök i Cusco - Hjärttemplet och måntemplet. Kusilluchayoc och Tambomachay - Shamaner visar oss heliga skatter runt om i Peru - Chans till möte med Perus heliga budbärare Condorerna - Övernattning och guidning på världsarvet Maccu Pitccu - Forsränning på den heliga Urubambafloden, vintergatans avspegling här på jorden - Privat båtguidning till Urosfolket kallat vassfolket på Titicacasjön - Ceremoni på Titikakasjön med folk från hela världen Och mycket, mycket mer oförglömlig resa I priset inkluderas - Delat dubbelrum - Frukost varje morgon - 8 kvällar med 3 rätters middag - Frukost, lunch och middag under vandringen på Inkaleden - Bärare och privata kockar på Inkaleden - Tält och liggunderlag - Stockholm Amsterdam Lima. Lima Padre Almirez. Padre almirez Cusco. Juliaca Lima. Lima Amsterdam Stockholm. - Busstransfer till och från flygplatserna i Peru - Privat buss chaufför med privat Shamanska guider - Privat båt - Privatguidning av Orus folket - Fiskeutrustning - Buss upp och ner för Machu Piccu - Tågbiljetter från Machu Piccu - Inträden till arkeologiska platser som vi besöker - Shamaniska ceremonier - Inka ceremonier - Arrangemang - Meditationer och ceremonier leda av Annica Frantz och Annalena Mellblom * Sharman är benämningen på en upplyst person som ser/tar fram urkraften/mästaren i varje enskild person.

3 FREDAG 30 NOVEMBER Flyg från Arlanda till Lima, Perus huvudstad. Här övernattar vi och vilar upp oss efter resan. Samling och information. LÖRDAG 1 DECEMBER Efter frukosten på hotellet flyger vi till Padre Almirez som ligger i Amazonas djungel. Här besöker vi först den lilla staden. Här har vi ett ställe där vi kan låsa in det som vi har i resväskorna, som vi inte kommer att behöva de närmsta dagarna för att bara ta med oss det nödvändigaste. Sedan åker vi en typisk amazonasbåt på floden Madre de Dios till vår bungalows. Vi äter lunch tillsammans. Vi kommer också få träffa vår Amazonas guide som tryggt och säkert kommer vara med oss under hela vistelsen i djungeln och bidra med sina kunskaper.

4 Han kommer efter lunchen att ta med oss på en vandring in i djungeln. Här kommer vi få se massor av exotiska växter. Medicinplantor. Fjärilar och fåglar i alla dess färger. Middag på vårt hotell. Sedan umgås vi vid poolen och njuter av solnedgången på Amazonas himmel. De som vill åka på en kvällstur med båt på krokodilsafari kan göra det. Och upptäcka den vita Caiman krokodilen som håller till i flodbankerna. SÖNDAG 2 DECEMBER Tidig morgon ger vi oss av på vandring mot Parrot Clay Lick. Ett ställer som håller fem olika sorters värdefull lera. Leran används bl a i hälsosyfte och någon har god påverkan på ämnesomsättningen. En härlig lera i flera olika färger.

5 Tillbaka för att avnjuta frukostbuffé. Därefter åker vi tillbaka ut på floden Madre de Dios för att ta oss till Monkey Island. Här finns flera olika sorters apor som lever helt i frihet. Sedan vandrar vi ca 5 km i ett naturreservat i den tropiska regnskogen. Med enorma träd som omger oss. Här finns en blandning av ormar, apor, fåglar och jaguarer. Vårt mål är sjön Sandoval där ännu fler djur håller till, jätteflod utter, svarta Caiman krokodilen och Arapaima fisken som kan bli större än 2,5 meter lång och väga över 200 kg. Vill man får man ge sig ut med kanot och njuta av den fantastiska solnedgången utifrån sjön. En helt magisk upplevelse. Sedan tar vi oss tillbaka med amazonasbåt

6 på floden och kommer med all säkerhet att se fler djur som visar sin uppenbarelse när mörkret lagt sig. Ca kl serveras det en exotisk, trerätters middag. Efter det är det nog läge att slänga sig i hängmattan och slappa efter en intensiv dag. Här finns också massörer om man vill boka in sig på en välförtjänt massage. MÅNDAG 3 DECEMBER Frukostbuffé. Och sedan kommer vår guide att ta oss tillbaka in till den lilla staden, hämta ut vårat bagage. Och på vägen ut till flygplatsen stannar vi till på en marknad där de säljer hantverk och typiska produkter för Amazonas, som frukter som bara växer här. Sedan flyger vi från Padre Almirez till Cusco. Detta är huvudstaden i Inkariket och betyder Universums navel. Flera kraftlinjer, leylinjer sammanstrålar i Cusco. Cusco ligger på 3800 meter höjd och det kommer säkert flera av oss att känna av rent fysiskt. Vi checkar in på vårt hotell för natten som ligger nära Cusco plaza. De som vill följer med på en rundvandring av staden och man kan då titta ut sitt lunchställe. Annars har man fri tid till att göra vad man känner för. Efter lunch kan man följa med vår Sharman och besöka tre betydelsefulla och viktiga platser för inkafolket. Hjärttemplet och måntemplet. Kusilluchayoc och Tambomachay. Det sistnämnda ligger på 3500 meters höjd, ca 8 km från Cusco

7 och här gjorde man rituella bad och ceremonier för att hylla vattendevorna. Vid fortet Sacsayhuaman som är byggd utav jättestora stenar lagda i ett zic-zac mönster. Här hade Inkaindianerna ceremonier och senare använde man det vid militära övningar. Tillbaka på hotellet äter vi trerätters middag. TISDAG 4 DECEMBER VANDRING PÅ INKALEDEN Efter en tidig frukost åker vi med buss till den heliga dalen. Nu har vi sorterat upp packningen för några dagar framåt och lagt det som vi behöver i vår ryggsäck. Nu kommer vi att möta upp det team som kommer att hjälpa oss på vår vandring på Inkaleden. Bärare som kommer att bära 7 kg av din packning.

8 Kockar som sköter alla våra måltider. Sharmaner som vill visa oss några av Perus heliga skatter. Vi kommer att slå läger och sova i tält längst med leden. ONSDAG 5 DECEMBER Efter frukosten fortsätter vandringen. Inkaleden är välbevarad och man behöver inte vara bergsklättrare för att lätt kunna vandra här. Månen?? TORSDAG 6 DECEMBER Vandring. Med fantastiska vyer och naturupplevelser. Kanske ser vi en och annan

9 kondorfågel, som anses vara heliga andliga budbärare i Peru. FREDAG 7 DECEMBER Redan innan solen gått upp kommer vi fram till solporten som ligger ovanför Machu Picchu. Här stannar vi till för att vara med när solen går upp och lyser in genom solporten. En tradition som har lockat inkafolket och människor till solporten under långa tider. Vi har därefter fritt inträde till Machu Picchu, det gamla inkaimperiet. Och får en guidad tur här. Den här gamla inkastaden ligger 2300 meter över havet. En plats där man tillbad gudarna, studerade stjärnorna och där den nionde inkahövdingen levde. Här finns också soltemplet.

10 Sedan åker tillsammans buss ner för bergen och till den lilla byn Aqua Calientes där vi checkar in på vårt hotell. Läge för en dusch eller? De som vill kan gå tillsamman och bada i de varma källorna eller unna sig en skön massage. Tre rätters middag tillsammans på kvällen. LÖRDAG 8 DECEMBER Idag väljer du om du vill ha din biljett till bussen/inträde och åka upp till Machu Picchu på egen hand. De som bokat in sig på att bestiga berget Pichu Pichu uppe på Machu Picchu gör det. Man kan gå på marknaden som finns i byn. Bada i varma källor eller sova på hotellrummet. Vi samlas alla för gemensam middag på kvällen.

11 SÖNDAG 9 DECEMBER Vi åker nu en underbart vacker tågresa från Aqua Calientes till den heliga dalen. Från Aqua Calientes och till den heliga dalen rinner floden Urubamba. Floden sägs vara en direkt spegling av vintergatans galax. Här checkar vi in på hotellet och äter lunch. Efter lunchen väljer du om du vill åka forsränning på Urubambafloden. Eller besöka den mäktiga inkastaden Ollantaytambo och dess tempel som är väl bevarade här. Platsen är också känd för det gamla fortet som aldrig blev färdigbyggt. I berget finns ett stort inkaindian huvud som blickar rakt mot Pleiaderna. Finns massor av fotografier på annorlunda stjärnkonstellationer som visar sig framför inkahuvudet. En kraftfull plats. Ollantaytambo är en levande stad med anor från talet.

12 Det finns också en liten marknad nedanför inkaimperiet som du kan besöka om du är där. En välsmakande trerätters middag serveras på kvällen. MÅNDAGEN 10 DECEMBER Vi åker på morgonen med buss till staden Puno. Vi övernattar resterande dagar i Peru i på ett och samma hotell i staden Chucuito som ligger med utsikt över sjön Titicaca. Sjön kallas också för jordenslivmoder. En väsentlig och helig plats för inkaindianerna. Leylinjer går igenom Titicaca och jordens andra chakra ligger här. Detta är Sydamerikas största sjö och ligger på närmare 4000 meters höjd, vilket gör det till jordens högst belägna sjö. Om vi är framme i Chucuito innan det blir mörkt kan det finnas tid att besöka den lilla staden, även kallas kärleksstaden. Och fertilitetstemplet.

13 TISDAGEN 11 DECEMBER Redan på förmiddagen åker vi med privat båt ut på Titicacasjön och besöker Urosfolket. Urosfolket flydde undan spanjorerna och lever fortfarande kvar och bor på flytande vass öar. Urosfolket bjuder in oss till att se deras sätt att leva och vad de livnär sig på. Kanske får vi åka med Urosfolket på en roddtur i sina handgjorda vassbåtar. Efter besöket åker vi till Taquile ön. Det finns möjlighet för de som vill, att prova fiskelyckan i sjön. Trerätters middag på hotellet.

14 ONSDAGEN 12 DECEMBER Vill man idag delta i ceremonier med människor/sharmaner/elders som samlats idag , ifrån hela världen ute på Titicacasjön. Vi är här för att bidra med ljuset ifrån norr, the light comes the north. En mäktig och unik upplevelse. Annars kan man sitta i den vackra trädgården på hotellet och njuta av utsikten. Ta en vandring till kärleksstaden. Gemensam trerätters middag på kvällen samt avslutningskväll. TORSDAG 13 DECEMBER Transfer till flygplatsen i Juliaca. Flyg från Juliaca till Lima. Lima Amsterdam. Amsterdam Stockholm Arlanda. FREDAGEN 14 DECEMBER Landar i Sverige Stockholm Arlanda. INFORMATION Meddela om du vill bestiga berget som ligger i bakgrunden av Macchu picchu så att vi kan boka in dig på det, att bestiga berget kostar en avgift som tillkommer för dig på plats. Meddela också om du väljer att följa med på forsränning. PRISET INKLUDERAR: Delat dubbelrum (extra kostnad tillkommer för enkelrum). Frukost, trerätters middag dag 2,3,4,8,9,10,11,12. Frukost, lunch och middag under vandringen på inkaleden. Flygresa: Stockholm Amsterdam Lima. Lima Padre Almirez. Padre almirez Cusco. Juliaca Lima. Lima Amsterdam Stockholm. Busstransfer till och från flygplatserna i Peru. Privata bussresorna i Peru. Privat båt. Bussbiljetter upp och nerför Machu Piccu. Tågbiljett från Machu Picchu. Guidning, ceremonier och arrangemang. Inträden till de arkeologiska platserna vi besöker.

15 Bärare på inkaleden 7 kg/person. Kockar som fixar alla måltider under vandringen. Tält, liggunderlag. KOSTNAD: kr. Anmälningsavgift/platsgaranti: 5900 kr (vilket är en del av den totala summan).därefter görs det tre delbetalningar. Anmälningsavgiften återbetalas ej. Resterande belopp kan endast återbetalas om vi hittar en ersättare för dig om du skulle behöva lämna återbud. Priset gäller t o m 31 april. Därefter finns ingen garanti för att priset kan komma att gå upp. För mer information kontakta Annica Frantz eller Anna-Lena Mellblom De som tar dig med på denna resa är Anna-lena Mellblom och Annica Frantz. Annica har flera års erfarenhet av att resa till kraftplatser världen över och utföra ceremonier och energiarbeten. Hon arbetar som medium, författare, researrangör, och även med personligutveckling i Family Constellations Team. Som författare till ett flertal självutvecklings cd s toppar hon försäljningslistan inom den kategorin i Sverige. Hennes skivor finns internationellt. Under hennes senaste resa till Peru utnämnes hon till Sharman av inka Sharmaner. Annalena är verksam som hypnoterpeut, integretionsmedium och är en inspirerande ledare inom självutveckling och Family Constellations. Hennes ställningstagande för varje enskild individ gör att hon mästerligt leder människor till att leva sina liv fullt ut. Annalena är författare och har ett stort urval av självutvecklingsprodukter ute på marknaden. Tillsammans är Annica och Annalena ett starkt team

Peru Lyx Resa 11 Dagar

Peru Lyx Resa 11 Dagar Peru Lyx Resa 11 Dagar Machete Tours Peru lyx resa kombinerar Perus magnifika landskap med dess fantastiska historiska platser. Fast med en helt ny lyxig standard. Vi bor på några av de bästa hotellen

Läs mer

KULINARISK RESA TILL PERU APRIL 2014 18 dagar, 9 26 april, 2014

KULINARISK RESA TILL PERU APRIL 2014 18 dagar, 9 26 april, 2014 KULINARISK RESA TILL PERU APRIL 2014 18 dagar, 9 26 april, 2014 Följ med Tur & Retur på en spännande resa till Peru! Förutom att ni får besöka Perus främsta sevärdheter såsom Machu Picchu, Titikakasjön,

Läs mer

Vamos Peru 14 dagars rundresa!

Vamos Peru 14 dagars rundresa! Vamos Peru 14 dagars rundresa! Låt din dröm bli verklighet och njut av en oförglömdig resa till Sydamerika med bästa tänkbara service och komfort. En resa som är något alldeles extra med dig som gäst i

Läs mer

Veteran-VM i Sydamerika 2014

Veteran-VM i Sydamerika 2014 Per Nordahl ab Vinkelvägen 35A 262 61 Ängelholm per@pernordahlab.se Vattenfallet Cascata do Caracol vid Canela De fantastiska Iguaçufallen Veteran-VM i Sydamerika 2014 Här har du information och detaljer

Läs mer

RUNDRESOR I VÄRLDSKLASS

RUNDRESOR I VÄRLDSKLASS RUNDRESOR I VÄRLDSKLASS Jordanien Ett äventyr Specialresor Jordanien Äntligen får vi möjlighet att erbjuda Jordanien så mycket mer där vi inte bara får se de viktigaste fantastiska sevärdheterna som Petra

Läs mer

Program Lärarförbundets rundresa i Skottland 20-27 september 2015

Program Lärarförbundets rundresa i Skottland 20-27 september 2015 Program Lärarförbundets rundresa i Skottland 20-27 september 2015 Låt dig förföras av Skottlands sagolika slott, hisnande natur och fascinerande historia. Följ med på en rundtur i whiskyns, kiltens och

Läs mer

naturkrafternas & sagornas land ISLAND Juli - aug 2013

naturkrafternas & sagornas land ISLAND Juli - aug 2013 naturkrafternas & sagornas land ISLAND Juli - aug 2013 R följ med på ditt livs äventyr till Island Under den tre dagar långa vandringen får vi uppleva ett av Islands mest storslagna områden, Hornstrandir.

Läs mer

SALKANTAY TILL MACHU PICCHU 5 DAGARS VANDRING

SALKANTAY TILL MACHU PICCHU 5 DAGARS VANDRING SALKANTAY TILL MACHU PICCHU 5 DAGARS VANDRING För den som letar efter ett alternativ till den klassiska inka leden är denna Salkantay till Machu Picchu resa att rekommendera. Under färdvägen har man i

Läs mer

Farmarliv i Sydafrika 27 oktober 9 november 2011

Farmarliv i Sydafrika 27 oktober 9 november 2011 Farmarliv i Sydafrika 27 oktober 9 november 2011 Upplev Sydafrika på ett annorlunda sätt! Följ med på en innehållsrik resa till the rainbow nation, regnbågslandet som verkligen bjuder på en mångfald när

Läs mer

Men ändå vill vi inte ha det ogjort och inte heller göra om det. Så vad hände då

Men ändå vill vi inte ha det ogjort och inte heller göra om det. Så vad hände då Sydamerika 2014. Vilken resa. om vi upplevt Höst-Öst-resorna som lite jobbiga i olika avseenden är de rena vilosemestrarna jämfört med denna resa. Vi har flugit 14 olika flygrutter, åkt båt 5 ggr varav

Läs mer

Entering into the mystery of cosmic culture

Entering into the mystery of cosmic culture 1 Entering into the mystery of cosmic culture Resa till Peru: 2 15 november - 2015 LIMA - PARACAS NAZCA ICA - CUSCO - LIMA Join Andean medicine man Puma Quispe Singona and Master medicine woman Annika

Läs mer

Vamos Peru 18 dagars rundresa!

Vamos Peru 18 dagars rundresa! Vamos Peru 18 dagars rundresa! Men önskar ända att utforska en gammal civilisation och njuta av den vackra naturen. Då är denna resa i Norra Peru verkligen för dig. Under denna tur färdas vi i Amazonas

Läs mer

Fredagen 17 oktober. Kastrup - Nairobi

Fredagen 17 oktober. Kastrup - Nairobi Följ med oss på en resa bland Afrikas vilda djur och fåglar i deras naturliga miljöer. Minibussar med höj och sänkbara tak där vi står raklånga och ser utöver de milsvida savannerna. På nära håll ser vi

Läs mer

Julresa- boka i god tid!

Julresa- boka i god tid! Mexiko Mexikos mångtusenåriga historia gör sig påmind överallt - tempel och pyramider från azteker och mayas, spansk kolonialarkitektur och revolutionens Zapata. Du får även chansen att bekanta dig med

Läs mer

WWW.FACEBOOK.COM/ ROOFOFAFRICAETHIOPIA

WWW.FACEBOOK.COM/ ROOFOFAFRICAETHIOPIA WWW.FACEBOOK.COM/ ROOFOFAFRICAETHIOPIA KULTUR OCH VANDRINGSRESA I ETIOPIEN Följ med på en unik resa för att uppleva de vackra bergen, landskapet och människorna i Etiopien! Du kommer komma nära kulturen

Läs mer

Resedagbok. Mt Kilimanjaro, Uhuru Peak 5 895 m ö h 20/2-1/3 2014. Machame Route, Whiskey rutten

Resedagbok. Mt Kilimanjaro, Uhuru Peak 5 895 m ö h 20/2-1/3 2014. Machame Route, Whiskey rutten Resedagbok Mt Kilimanjaro, Uhuru Peak 5 895 m ö h 20/2-1/3 2014 Machame Route, Whiskey rutten Nu är 6 månaders fysisk och mental förberedelse till ända och det är dags för en ny utmaning. Jag ska ta mig

Läs mer

SKOTEREXPEDITION PÅ SVALBARD APRIL 2013

SKOTEREXPEDITION PÅ SVALBARD APRIL 2013 SKOTEREXPEDITION PÅ APRIL 2013 R FÖLJ MED PÅ DITT LIVS ÄVENTYR PÅ Europas sista riktiga vildmark! Bara några timmar med flyg från Oslo. SKOTEREXPEDITION Äventyr i Isbjörnens rike MITT EMELLAN NORDNORGE

Läs mer

Costa Rica, Ecuador & undersköna Galapagosöarna

Costa Rica, Ecuador & undersköna Galapagosöarna Costa Rica, Ecuador & undersköna Galapagosöarna Följ m ed på ett härligt äventyr där vackra omgivningar möter fantastiskt djur- och naturliv. Costa Rica, Ecuador & Galapagosöarna kan erbjuda allt detta!

Läs mer

Magnus Hertzberg M-Resor. www.m-resor.se

Magnus Hertzberg M-Resor. www.m-resor.se M RESOR 2015 2015 Det är fantastiskt roligt och vi är otroligt stolta över att så många människor har följt med oss genom åren! Nu ser vi fram emot ett nytt år med en del nya resmål men naturligtvis finns

Läs mer

ISRAELRESA 9-16 oktober 2012

ISRAELRESA 9-16 oktober 2012 ISRAELRESA 9-16 oktober 2012 1 Välkommen till Israel Var med om en historisk resa till Israel, landet som Jesus vandrade omkring i. Oktoberresan 2012 med Kanal 10 till Bibelns land, kommer att bli något

Läs mer

31 oktober - 10 november 2014

31 oktober - 10 november 2014 Sydafrika 31 oktober - 10 november 2014 Följ med på en unik resa till Afrikas sydligaste land! Träffa The Big Five ; buffel, lejon, leopard, elefant och noshörning i sin naturliga miljö. Fascineras över

Läs mer

VALHAJ & VITHAJ 2016 EXPEDITION. Capture life FRIDYK MED VALHAJ BURDYK MED VITHAJ MEXIKO EXPEDITIONSLEDARE ANDERS SALESJÖ

VALHAJ & VITHAJ 2016 EXPEDITION. Capture life FRIDYK MED VALHAJ BURDYK MED VITHAJ MEXIKO EXPEDITIONSLEDARE ANDERS SALESJÖ FRIDYK MED VALHAJ BURDYK MED VITHAJ MEXIKO EXPEDITIONSLEDARE ANDERS SALESJÖ 2016 EXPEDITION VALHAJ & VITHAJ TVÅ VÄRLDSHAV. Två havsjättar på en och samma resa. Två helt olika platser båda unika på sitt

Läs mer

Kon-tiki resor. Tadzjikistan och Kirgizistan. Pamir Highway

Kon-tiki resor. Tadzjikistan och Kirgizistan. Pamir Highway Tadzjikistan och Kirgizistan Pamir Highway Resdatum 2015 24 maj-6 juni 2016 22 maj-4 jun Efter varje dag framgår vilket hotell samt vilka måltider som är inkluderade i resans pris. Transfers, transporter

Läs mer

I Emigranternas Fotspår 2015

I Emigranternas Fotspår 2015 I Emigranternas Fotspår 2015 2015-06-22 (11 dagar) DELSTATER: MINNESOTA Våra tankar om resan Nu är vi inne på vårt SEXTONDE år som researrangör. Vi har arrangerat över 30 resor och kört mer än 10 000 mil

Läs mer

Utforska hantverk och kultur i Nepal 26 mars 14 april 2015

Utforska hantverk och kultur i Nepal 26 mars 14 april 2015 Utforska hantverk och kultur i Nepal 26 mars 14 april 2015 Välkommen att följa med på en spännande påskresa till Nepal! Resan har ett upplägg som bjuder på flera sidor av Nepal. Vi Kommer att besöka flera

Läs mer

Vin, gourmetmat, kultur och natur i Sydafrika 14-27 mars 2014

Vin, gourmetmat, kultur och natur i Sydafrika 14-27 mars 2014 Vin, gourmetmat, kultur och natur i Sydafrika 14-27 mars 2014 Vi har haft lyckan att få vistas runt Kapstaden under några vintermånader de senaste tre åren och har för avsikt att vara i Kapstaden en del

Läs mer

Res med oss och Ulf Wagner till Sydafrika och njut av mat, viner och spännande safari!

Res med oss och Ulf Wagner till Sydafrika och njut av mat, viner och spännande safari! Res med oss och Ulf Wagner till Sydafrika och njut av mat, viner och spännande safari! Resan börjar med två dagars safari i de norra delarna av landet i en av landets bästa safariparker, Pilansberg National

Läs mer

Naturresa till Isla nd

Naturresa till Isla nd Naturresa till Isla nd Specialresor ISLAND EN UPPLE V ELS E FÖR ALLA S INN EN! Upplev Island - ett land som berör Dig med alla dina sinnen! Island bjuder på en omväxlande, dramatisk och till största delen

Läs mer

Australien & Nya Zeeland

Australien & Nya Zeeland Australien & Nya Zeeland På en och samma resa får ni uppleva allt det som ni bara hört talas om där borta på andra sidan jorden. Under denna resa med skandinavisk reseledare utforskas både Australien och

Läs mer

RESEINSPIRATION TILL MITTENS RIKE

RESEINSPIRATION TILL MITTENS RIKE RESEINSPIRATION TILL MITTENS RIKE 2015 PEKING SHANGHAI XIAN GUILIN HAINAN HONGKONG TIBET YANGSHOU M. M. KINA ÄR NÅGOT FÖR DIG! Kina är inte ett land det är en kontinent. Inom landets gränser ryms både

Läs mer