INSTRUMENTBRÄDA

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "INSTRUMENTBRÄDA +39 0422 2083 +39 0422 800234"

Transkript

1 Företags Profil

2 INSTRUMENTBRÄDA Telefon Fax UTLÄNDKST KOMMERSIELLT SÄKERHETS KONTOR Telefon Fax TEKNISKT SÄKERHETS KONTOR Telefon Fax

3 Historia Daliform Group srl grundades 2009 med målet att ärva de prestige fyllda och exklusiva arv av kunskap och kompetens från Daliform srl av Pordenone, vilket har varit igenkännbart av sin förmåga att skapa avancerade konstruktionersedan 1993, inom återvunna produkter för att till slut lösa problemet med stigande fuktighet såsom koncentrationen av Radon gas som stiger upp från underytan. Detta företagande initiativ startades i tidigt 90 tal på grund av en lag från Friuli Venezia Giukia regionen (nummer 44, den 23 Agusti 1985) som för första gången i Italien, reglerad i detalj för användning av ventilerad under-golvs utrymmen på grund av den starka Radon gas koncentrationen. I jämförelse med de traditionella implementeringarna (låg väggs och ihåliga block eller vind) föreslog Daliform srl sitt eget innovativa och revolutionerande system från JGLU's formsättning som var bemött med stor succé inom en kort tid. Idag, Daliform Group, är ett ledande företag inom skapandet och framställningen av plast produkter för konstruktions industrin. Med sitt hög kvalités arbetslag av ingenjörer har företaget fortsättningsvis varit en "drivande kraft inom vidt lyckade innovationer"; innovationer som har avsevärt förbättrat konstruktion metoder över de senaste två årtionden med speciell referens till ventilerade under-golvs utrymmen (IGLU och ATLANTIS, upplyst dubbelriktning (U-BOOT BETON ) plattor till fordons åtkomliga gräsmattor (PRATOPRATICO, E.C.O. Pratopratico, Easy Park, Easy Ride). Daliform Group är alltid i spetsen redo att entusiastiskt ta sig an morgondagens utmaningar. Certifikat Certified Management System ISO 14001: ISO 9001: BS OHSAS 18001:2007 Partner med GBC Italien Daliform arbetar i samtycke med de mest striktainternationella Standarder inom gällande av kvalité UNI EN ISO Miljö UNI EN ISO Säkerhet BSI OHSAS och Socialt Ansvar SA Daliform produkter är producerade i samtycke med högsta kvalité standarder och har ett fl ertal produkt certifi kat och prov: BBA - Technical Approvals for Construction. Teknisk Konstruktions Certifi kat utfärdat av Tekniska och test institutet för Konstruktioner Prag (Tjeckien). Teknisk konstruktions Certifi kat utfärdat av Kvalitét kontrolls byrån för kontroll och Innovation inom byggande (Ungern). Hygieniskt Certifi kat utfärdat av Nationella Institutet av Hygien (Polen). Brandmotstånds Certifi kat REL 180 för U-Boot Beton utfärdat av CSI institutet i Bollate (MI). Certifi kat för Last Test i en vind med U-Boot Beton utfärdat av Darmstadt Universitetet. Akustisk koll för ventilation för kontroll av DIN standarder. Avis Teknik utfärdat av Franska institutet CSTB. Brottlast test certifi kat från Padua Universitetet. Daliform Group, vilket är extremt noga med hälsan och miljön, först med att erhålla Miljö Samtyckes Certifikat (CCA) för sina produkter och blevmedlem av Green Building Council Italien.

4 Uppdrag Vår dröm är vårt jobb: Att erbjuda innovativa system och utmärkta produkter for konstruktions industrin. Vi vill hjälpa alla som jobbar inom konstruktion att göra det bättre, mer effektivt och mer attraktivt, att förbättra livs kvalitén. Värden Kärleken vi har för vad vi gör, vår respect för våra kunder, uppskattning för kunder, passionen för intensiv förträffl ighet menad som kärlek för kvalité, skönhet och ett jobb väl gjort. Jakten på tillväxt, de sista över tid och att respektera miljö och hållbarhet. Vision Vi vill vara referenspunkten i byggbranschen för de som designar, distribuerar och konstruerar. Ett innovativt företag som sprider en kultur av spetskompetens genom att erbjuda de bästa produkterna och bästa lösningarna för de miljöer där vi bor, arbetar och roar oss, Intressenter 1) Kunder (återförsäljare, byggare, användare, designers och kommissions enheter...) 2) Personal 3) Leverantörer 4) Medlemmar 5) Företags struktur.

5 Produktion Företagets produktivs center fi nns i Gorgo plantaget i M.no TV och täcker en yt area på 10,000 m2, med 13 moderna produktionslinjer för traditionell formsprutning och luft gjutning av termoplaster, med olika tonantal mellan 190 t och 2800 t. Den övergripande kontrollen har anförtrotts till ett av världens mest effektiva programmering, schema läggning och övervakning JT system för produktiva och logistiska system i syfte att garantera punktliga och precis i tid leveranser. Vår tekniska personal är mycket specialiserade och vår in-house personal är högt utbildad. Professionell träning är konstant uppföljt med uppdaterings kurser. Forskning & Utveckling Alla produkter från Daliform Group ärresultatet från forskning, intuition och fälterfarenhet. Skickligheten och kunskapen hos vår teknink personal, vilka är konstant engagerade i att leta efter innovativa ideer och lösningar att erbjuda marknaden vilket har lett till att Daliform Group framställer produkter som alltid har lyckats enligt förväntningarna att utveckla kraven från konstruktions marknaden. Kontinuerlig forskining och teknologisk innovation, i kombination med de optimerade lösningarna leddde till ett uppskattat partnerskap mellan oss och våra kunder. Försäljningsorganisation Ytterligare en framgångsrik aspekt av Daliform Group är kundorientering. Vårt outtröttliga engagemang är att tillfredsställa på alla sätt till de som satt sin tillit till företaget, möta deras behov i förväg, att stödja dem i deras tillväxt och strävan efter framgång. Allt detta är möjligt tack vare ett värdefult säljteam, ett försäljningsnät som består av kvalifi cerad personal som är experter på både problemen och dynamiken i byggbranschen och kan erbjuda med stor tillförlitlighet snabba, effektiva och ekonomiska lösningar. Ingenjörs service Daliform Groups ingenjörs service är tillgänglig för våra kunder (designers, företag, återförsäljare, kommissions enheter) för planering, samarbetes planering, genomförbarhets studier och kostnadsanalyser. Dimensionering, utfärdande av tester och certifi kat. Uppskattningar, kalkuleringar och planering för placering av våra produkter. Hjälp på plats.

6 Konstruktions Division System för tillverkning av ventilerade utrymmen: - i husgrunder (mellan marken och byggnaden) för att motverka stigande fukt och förekomst av radon gas; - Mellan land och omkretsväggar för att motverka kontakt med fukt och för att skydda tätskikt; - I tak (sluttande och plana sådana) för att motverka kondensbildning och effekterna av solinstrålning; - I platta tak används det för att skapa takträdgårdar (minskar i vikten till strukturen under); - På golvet: för att skapa miljöer för att styra luftfuktighet och temperatur (kylförvaring, livsmedelslokaler, källare och tork cell). System för att skapa ihåligheter för passage av anläggningar (H20, el, TV-SAT, dator, gas). System för att skapa ett hålrum under trottoarer och cykelvägar för att förhindra trädrötter från att bryta igenom väg ytan. System för att skapa fl ytande golv med möjlighet till inspektionspunkter. System för att kompensera (eller skapa) luckor av citat, med minimal vikt på golvet (eller på strukturen på undersidan). System för att skapa upphöjda plattformar och ramper för ombordstigning på tåg och tunnelbanor, "last öppningar" för logistikcentraler. System för värme-akustisk isolering av byggnader. System för lättade plattor (utan frånkoppling) för bildandet av trottoarkanter och fundamentbalkar. System för att skapa dubbelriktad betong gjuten på lättade plattor, för balkar och stiftelser. System för skapandet enriktnings armerade betongplattor gjutna på plats. Distanser för placering av armering, form distanser, system för att skarva och vattentäta, nivellering verktyg för prefabricerat byggande, skytte lådor, skyddslock för utstickande armering och diverse tillbehör. Miljo Avdelning System för att skapa platser för biologisk fi ltrering och deodorisering. System för tillverkning av återvinnings områden: System för att skapa platser för stabilisering av avfall. System för att skapa strukturer med kontrollerat klimat under trottoarer. System för att skapa strukturer för insamling och behandling av lakvatten.

7 Vatten Division System för att skapa underjordiska tankar (och uppfart)er för insamling, lagring och återanvändning av regnvatten. System för att skapa underjordiska tankar (och uppfarter) för insamling och spridning av regnvatten. System för att skapa underjordiska tankar (och uppfarter) förlagring av saltvatten (avsaltare). System för att skapa underjordiska kompensations tankar (och uppfarter). System för att skapa underjordiska tankar (och uppfarter) infi ltrering av regnvatten i marken. System för att skapa underjordiska tankar (och uppfarter) för fi ltrering av vatten i allmänhet. Gröna Divisionen System för att skapa garageuppfarter med gräs eller grus fi nish. System för formationen av vertikal grönt. Permanent och tillfälligt skydd system för existerande torv. System för kontrast och skydd mot avrinning och erosion fenomen i mindre mindre omfattande ytor. Konsolidering och stabiliseringssystem för ridsport stiftelser (eller ytor som korsas av djur i allmänhet).

8 Tel Fax export@daliform.com - Via Serenissima, Gorgo al Monticano (TV) - Italien DG_CI - Rev. 07/05-14 Certified Management System ISO 14001: ISO 9001: BS OHSAS 18001:2007 Partner med GBC Italien

www.daliform.com Engångsform för lutande eller plana ventilerade tak

www.daliform.com Engångsform för lutande eller plana ventilerade tak www.daliform.com Engångsform för lutande eller plana ventilerade tak TECKENFÖRKLARING Luft, fuktighet Radon Ventilation Certifi kat INSTRUMENTBRÄDA Telefon Fax +39 0422 203 +39 0422 00234 UTLÄNDKST KOMMERSIELLT

Läs mer

H.13 cm. Mått är uttryckta i cm. m 3 0,055

H.13 cm. Mått är uttryckta i cm. m 3 0,055 H.13 APPLIKATIONER U-Bahn Beton är den perfekta lösningen för att skapa lättade envägs plattor för alla typer av konstruktioner: bostäder, kontor, verkställande, industribyggnader och offentliga strukturer

Läs mer

System för takträdgårdar. www.daliform.com

System för takträdgårdar. www.daliform.com System för takträdgårdar www.daliform.com TECKENFÖRKLARING Dränering Respekt för miljön Miljövänlig, miljö kompatibel Lättande av strukturen Certifi kat INSTRUMENTBRÄDA Telefon Fax +39 0422 2083 +39 0422

Läs mer

www.daliform.com Engångsform för lättade enriktnings strukturer i armerad betong gjuten på plats

www.daliform.com Engångsform för lättade enriktnings strukturer i armerad betong gjuten på plats www.daliform.com Engångsform för lättade enriktnings strukturer i armerad betong gjuten på plats NYCKEL: FORMSÄTTNING Verktygs passage Grunder Certifi kat INSTRUMENTBRÄDA Telefon Fax +39 0422 2083 +39

Läs mer

www.daliform.com Skyddande rutnät för redan etablerade gräsmattor

www.daliform.com Skyddande rutnät för redan etablerade gräsmattor www.daliform.com Skyddande rutnät för redan etablerade gräsmattor NYCKEL: Dränering Miljö Eko kompabilitet Estetik Teknologisk referens INSTRUMENTBRÄDA Telefon Fax +39 04222083 +390422800234 UTLÄNDKST

Läs mer

www.daliform.com Engångsformsättningar för samtidig gjutning av grundbalkar och betongplattor

www.daliform.com Engångsformsättningar för samtidig gjutning av grundbalkar och betongplattor www.daliform.com Engångsformsättningar för samtidig gjutning av grundbalkar och betongplattor NYCKEL: Vatten, samlingstankar Grunder INSTRUMENTBRÄDA Telefon Fax +39 0422 2083 +39 0422 800234 UTLÄNDKST

Läs mer

www.daliform.com Engångsformsättningar för självbärande perforerade golv

www.daliform.com Engångsformsättningar för självbärande perforerade golv www.daliform.com Engångsformsättningar för självbärande perforerade golv NYCKEL: Luft, fukt, otrevlig lukt Kompostering, biofi ltrering, avfalls stabilisering Phyto Rening Matlagrings rum. INSTRUMENTBRÄDA

Läs mer

www.daliform.com Engångsform för lättade enriktnings strukturer i armerad betong gjuten på plats

www.daliform.com Engångsform för lättade enriktnings strukturer i armerad betong gjuten på plats www.daliform.com Engångsform för lättade enriktnings strukturer i armerad betong gjuten på plats NYCKEL: FORMSÄTTNING Verktygs passage Grunder Certifi kat INSTRUMENTBRÄDA Telefon Fax +39 0422 2083 +39

Läs mer

Mantell för ljud isolering. www.daliform.com

Mantell för ljud isolering. www.daliform.com Mantell för ljud isolering www.daliform.com TECKENFÖRKLARING Akustisk isolering INSTRUMENTBRÄDA Telefon Fax +39 0422 2083 +39 0422 800234 UTLÄNDKST KOMMERSIELLT SÄKERHETS KONTOR Telefon Fax e-mail +39

Läs mer

tak Sarnafil t fpo-duk

tak Sarnafil t fpo-duk Sarnafil t fpo-duk Sarnafil t fpo-duk unik kunskap - oöverträffad kvalitet Sarnafil T FPO-duk Sarnafil t fpo-duk miljöhänsyn - ett naturligt ansvar I dag omfattar ekologisk hållbarhet också användning

Läs mer

Rutnät för uppfarts ytor med gräs finish. www.daliform.com

Rutnät för uppfarts ytor med gräs finish. www.daliform.com Rutnät för uppfarts ytor med gräs finish www.daliform.com NYCKEL: Dränering Miljö Eko kompabilitet Estetik Teknologisk referens INSTRUMENTBRÄDA Telefon Fax +39 0422 2083 +39 0422 800234 UTLÄNDKST KOMMERSIELLT

Läs mer

tak Sarnafil pvc-duk

tak Sarnafil pvc-duk unik kunskap - oöverträffad kvalitet ett naturligt val I dag omfattar ekologisk hållbarhet också användning av miljövänliga byggmaterial. Hos Sika Sarnafil ser vi det som en positiv utveckling och har

Läs mer

www.daliform.com Engångs formsättning för ventilerad underjords hålighet

www.daliform.com Engångs formsättning för ventilerad underjords hålighet www.daliform.com Engångs formsättning för ventilerad underjords hålighet NYCKEL: Vatten, samlingstankar Luft, fuktighet Radon Kylrum Verktygs passage Grunder Certifi kat INSTRUMENTBRÄDA Telefon Fax +39

Läs mer

Krypgrundsisolering Monteringsanvisning

Krypgrundsisolering Monteringsanvisning Fuktskyddssystem för Tak, Bygg och VA Krypgrundsisolering Monteringsanvisning MOT FUKT, MÖGEL OCH RADON I KRYPGRUND 10 mm tjock Krypgrundsisolering som höjer temperaturen normalt med +2 o C och ger ett

Läs mer

Fukt och luktfria ventilerade golv.

Fukt och luktfria ventilerade golv. Fukt och luktfria ventilerade golv. Optivent stoppar effektivt farliga ångor och giftiga gaser från att komma ut i rumsluften och gör att Du kommer att må mycket bättre på din arbetsplats eller i ditt

Läs mer

ENERGIJÄGARNA är specialiserade på vattenburen golvvärme och materielpaket för att bygga grunder av typen platta på mark.

ENERGIJÄGARNA är specialiserade på vattenburen golvvärme och materielpaket för att bygga grunder av typen platta på mark. ENERGIJÄGARNA ENERGIJÄGARNA är specialiserade på vattenburen golvvärme och materielpaket för att bygga grunder av typen platta på mark. Systemtänkande och samverkan är nyckelorden för oss. Vi har jobbat

Läs mer

Abetong tanksystem. Rörgenomföringar, plåtar, skruvfästen med mera kan gjutas in i elementen vid tillverkning.

Abetong tanksystem. Rörgenomföringar, plåtar, skruvfästen med mera kan gjutas in i elementen vid tillverkning. Abetong tanksystem Abetong tanksystem Lång livslängd, underhållsfrihet och funktionalitet är ledord för Abetongs tanksystem. Med mer än 40 års erfarenhet av att bygga och utveckla prefabricerade tanksystem

Läs mer

RubberShell Självhäftande gummiduk

RubberShell Självhäftande gummiduk RubberShell Självhäftande gummiduk RubberShell Ny teknologi för snabbare, enklare och säkrare tätning av byggnader. RubberShell är en nyutvecklad, kraftfull och självhäftande gummiduk i EPDM för byggnaders

Läs mer

Kontrollerad mobilitet

Kontrollerad mobilitet Kontrollerad mobilitet Kommunala fordon Med fokus på Arbetsmaskiner Lant- och skogsbruk Transport och logistik Övertygande Mobil styrteknik fungerar tack vare att alla komponenter är perfekt samtrimmade.

Läs mer

Luftspaltbildande fuktspärr golv

Luftspaltbildande fuktspärr golv Fuktskyddssystem för Tak, Bygg och VA Luftspaltbildande fuktspärr golv Black Line Monteringsanvisning Det finns en lösning på gårdagens och morgondagens fuktproblem... Fuktskador kan bl.a. ge upphov till

Läs mer

Den snabbhärdande mycket deformerbara enkomponentsfästmassan i klass S2. Hög vidhäftningsstyrka uppnås redan efter. . Kan appliceras på Mapelastic

Den snabbhärdande mycket deformerbara enkomponentsfästmassan i klass S2. Hög vidhäftningsstyrka uppnås redan efter. . Kan appliceras på Mapelastic Den snabbhärdande mycket deformerbara enkomponentsfästmassan i klass S2. Hög vidhäftningsstyrka uppnås redan efter 40 minuter (vid 23 C och 50% relativ luftfuktighet). Kan appliceras på Mapelastic och

Läs mer

Filtac AB grundades 1982 i Göteborg. Allt sedan dess har vi specialiserat oss på filtrering,

Filtac AB grundades 1982 i Göteborg. Allt sedan dess har vi specialiserat oss på filtrering, Marin FILTAC Filtac AB grundades 1982 i Göteborg. Allt sedan dess har vi specialiserat oss på filtrering, industriell ventilation och renrumsteknik. Vårt koncept är att erbjuda designade och skräddarsydda

Läs mer

Vårt material betong, är vi väldigt stolta över. Betongen är ett naturligt material som är återanvändbart. Det är bra för miljön det!

Vårt material betong, är vi väldigt stolta över. Betongen är ett naturligt material som är återanvändbart. Det är bra för miljön det! Vårt material betong, är vi väldigt stolta över. Betongen är ett naturligt material som är återanvändbart. Det är bra för miljön det! STARKA AFFÄRSIDÉ Att erbjuda ett brett sortiment betongprodukter för

Läs mer

Välkommen till en värld av dörrar WIŚNIOWSKI

Välkommen till en värld av dörrar WIŚNIOWSKI Dörrar WIŚNIOWSKI Välkommen till en värld av dörrar WIŚNIOWSKI Under 25 år har vi tillverkat stängsel med passion. Firmans namn WIŚNIOWSKI kommer från namnet på dess grundare och ägare - Andrzej Wiśniowski.

Läs mer

Together forever OEM

Together forever OEM Together forever OEM Vision En grundläggande vision i ESSVE s satsning på industrifästelement till OEM-kunder är att erbjuda kunden en komplett lösning från idé, via tekniska, produktionsmässiga och kommersiella

Läs mer

Yellow Line Monteringsanvisning

Yellow Line Monteringsanvisning Fuktskyddssystem för Tak, Bygg och VA Yellow Line Monteringsanvisning Det finns en lösning på gårdagens och morgondagens fuktproblem... Nu kan du inte längre säga att luftspaltbildande material bygger

Läs mer

INSTALLATION- OCH DRIFTANVISNING. ARIMAX TPYM Skrapförråd

INSTALLATION- OCH DRIFTANVISNING. ARIMAX TPYM Skrapförråd INSTALLATION- OCH DRIFTANVISNING ARIMAX TPYM Skrapförråd INNEHÅLLSFÖRTECKNING Beskrivning av systemet...3 Att beakta vid planeringen...3 Delar som ingår i leveransen...4 Installering: Verktyg och utrustning

Läs mer

Oljefria kolvkompressorer Serie DENTAL

Oljefria kolvkompressorer Serie DENTAL www.kaeser.com Oljefria kolvkompressorer Serie DENTA kapacitet 65 till 950 l/min Tryck 10 bar Skäl till att välja KAESER dentalkompressorer Som användare förväntar du dig framför allt säker tryckluftsförsörjning

Läs mer

Fuktanalys av husgrund

Fuktanalys av husgrund Fuktanalys av husgrund Datum: 2011-07-01 Tid: 09.00 Besiktningsman: Thomas Lundin, Carl-Magnus Johansson Uppdragsgivare: Namn: Företag: Tel: Email: Person-/Org.nr: Fakturaadress (om annan): Problembeskrivning:

Läs mer

SIKAS VÄRDERINGAR OCH PRINCIPER

SIKAS VÄRDERINGAR OCH PRINCIPER SIKAS VÄRDERINGAR OCH PRINCIPER SIKA EN GLOBAL LEDARE MED PRINCIPER OCH TRADITION Sika grundades i Schweiz av visionären och innovatören Kaspar Winkler för mer än 100 år sedan, och har utvecklats till

Läs mer

Trygga och klimatsmarta byggelement. KOLJERN är en del av FOAMGLAS www.koljern.se

Trygga och klimatsmarta byggelement. KOLJERN är en del av FOAMGLAS www.koljern.se Trygga och klimatsmarta byggelement KOLJERN är en del av FOAMGLAS www.koljern.se Grunder, Väggar, Tak och Terrasselement... Världsledande teknik i långsiktigt miljöbyggande. Högsta miljövärdering och kvalitet.

Läs mer

Hur du åtgärdar fukt, lukt och radon i golvet.

Hur du åtgärdar fukt, lukt och radon i golvet. Hur du åtgärdar fukt, lukt och radon i golvet. 41 77 01 JAPE VENTGOLV 2013 När bekymren är som värst, eller när bara misstankarna finns där. Har du fukt i betongplattan? Känner du av lukt och emissioner?

Läs mer

INNEHÅLL. Tänk på att: GYM&FITNESS. - välja ett golv som passar in - ha rätt golv på rätt plats - dela in golvet i olika zoner

INNEHÅLL. Tänk på att: GYM&FITNESS. - välja ett golv som passar in - ha rätt golv på rätt plats - dela in golvet i olika zoner Gym & Fitness 04 Tänk på att: - välja ett golv som passar in - ha rätt golv på rätt plats - dela in golvet i olika zoner GYM&FITNESS Rätt golv - avgörande faktor Ljuddämpande golv Gummimattor 04 06 08

Läs mer

form- och hydrauloljor FORM- OCH HYDRAULOLJOR

form- och hydrauloljor FORM- OCH HYDRAULOLJOR form- och hydrauloljor FORM- OCH HYDRAULOLJOR Telefon (08) 66 56 566 GREEN LINE BIONEDBRYTBAR PRODUKT BIOHAJOAVA TUOTE SIda 2 www.solmaster.se För en hållbar utveckling Det anrika familjeföretaget Solmaster

Läs mer

Det enda du inte kan mäta är potentialen

Det enda du inte kan mäta är potentialen lindab vi förenklar byggandet Det enda du inte kan mäta är potentialen LindabUltraLink Ny teknologi för mätning av luftflöde och temperatur utan ökat tryckfall i ventilationssystem 2 Vi förenklar byggandet

Läs mer

H2O kundservice. Effektiv och säker.

H2O kundservice. Effektiv och säker. Experter för avloppsfri produktion German Engineering H2O kundservice. Effektiv och säker. www.h2o-de.com Vår ambition är att i möjligaste mån minska din arbetsbörda. Därför har kundservice så hög prioritet

Läs mer

Isover Vario Duplex. Den variabla ångbromsen B3-10 2006-05

Isover Vario Duplex. Den variabla ångbromsen B3-10 2006-05 Isover Vario Duplex Den variabla ångbromsen B3-10 2006-05 Isover Vario Duplex Isover Vario Duplex är en ny intelligent ångbroms som genom att anpassa sig efter luftens relativa fuktighet minskar risken

Läs mer

«Skapa en attraktiv och»

«Skapa en attraktiv och» Butikskommunikation Varuexponering Innovation & ny teknologi Butiksinredning «Skapa en attraktiv och» säljande butiksmiljö som stärker konsumentens köpupplevelse Vi arbetar hand i hand med både detaljhandel

Läs mer

Distribution Solutions WireSolutions. Stålfibrer. Golvtillämpningar

Distribution Solutions WireSolutions. Stålfibrer. Golvtillämpningar Distribution Solutions WireSolutions Stålfibrer Golvtillämpningar WireSolutions Stålfiberlösningar WireSolutions ingår i ArcelorMittal koncernen, världens främsta stålföretag. Enhetens viktigaste produkter

Läs mer

Beräkningsrapport för uppvärmningsenergi enligt ISO 13790:2004

Beräkningsrapport för uppvärmningsenergi enligt ISO 13790:2004 Beräkningsrapport för uppvärmningsenergi enligt ISO 13790:2004 Byggnad Utskriftsdatum Hököpinge 67:1 2014-12-19 Nyckeltal 184 Omslutningsarea 520 Genomsnittligt 0,176 Total kapacitet 46423 Innetemperatur

Läs mer

Packaging solutions close to you

Packaging solutions close to you Packaging solutions close to you Innehåll Om oss sid 04 Kvalitet sid 06 Miljö sid 08 PRODUKTION sid 10 PRODUKTER FÖR RETAIL sid 12 PRODUKTER FÖR INDUSTRI sid 13 VAD STENQVIST STÅR FÖR sid 14 Kontakt sid

Läs mer

Vintergarden. Överensstämmelse mellan hus och trädgård

Vintergarden. Överensstämmelse mellan hus och trädgård Vintergarden Överensstämmelse mellan hus och trädgård 2015 Vi är producent av uterum,aluminium snickerier och även atypiska tak och takfönster. Bolagets började 1996. Huvudprodukten är uterum. Dessa produceras

Läs mer

1

1 www.lindbytvatten.se 1 Miljö, kvalitet och arbetsmiljö www.lindbytvatten.se 2 I samklang med naturen Miljö och kvalitet Vi vidtar aktivt åtgärder för att förebygga och minimera miljöpåverkan. Samtliga

Läs mer

FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT. SUCCÉ för dig

FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT. SUCCÉ för dig FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT SUCCÉ för dig ETT EINFÖRETAG UNTERNHEMEN AUF för dig ERFOLGSKURS. Sedan etableringen för 10 år har GGM Gastro skapat sig ett strakt namn som importör och exportör av

Läs mer

F Ö R L Ä G G N I N G S A N V I S N I N G. G o l v v ä r m e i b e t o n g S y s t e m s k i v a. Förläggning med systemskiva Diverse.

F Ö R L Ä G G N I N G S A N V I S N I N G. G o l v v ä r m e i b e t o n g S y s t e m s k i v a. Förläggning med systemskiva Diverse. Kantbandsisolering läggs runt väggar, pelare etc. G o l v v ä r m e i b e t o n g S y s t e m s k i v a Börja med att lägga ut en skiva i ett hörn. Skivorna läggs ut från vänster till höger. Skivorna har

Läs mer

Så funkar ett hus Husets delar. Anders Lund, Ekocentrum

Så funkar ett hus Husets delar. Anders Lund, Ekocentrum Så funkar ett hus Husets delar Anders Lund, Ekocentrum Varför har vi hus? Klimatskydd. Möjliggöra inneklimat. Förutsättningar för olika funktioner. Klimatskydd i vilken miljö? Huset på flotten Ra miljövänligt

Läs mer

C3C Blocksystem. Robusta betongblock som byggs ihop som lego. CONCRETE m3 CONSTRUCTION

C3C Blocksystem. Robusta betongblock som byggs ihop som lego. CONCRETE m3 CONSTRUCTION C3C Blocksystem Robusta betongblock som byggs ihop som lego CONCRETE m3 CONSTRUCTION C3C:s betongblock ar robusta, flexibla och kostnadseffektiva! Massiva betongblock som enkelt byggs ihop som lego. Ingen

Läs mer

Finja Betong. Badrum på fyra dagar

Finja Betong. Badrum på fyra dagar Fix & Fog Finja Betong Finja Betong Badrum på fyra dagar Nu kör vi Varför vänta? Att tillverka ett nytt badrum kan ta tid. Vi ställde oss frågan om det verkligen behöver vara så. Nej, med rätt produkter

Läs mer

Ombesiktning / Komplettering

Ombesiktning / Komplettering SE-QE-SD-720 728 Besiktningsprotokoll VD Ombes/ Kompl B12 Utg.4 2013-03-11 2010 Anticimex Ombesiktning / Komplettering Varudeklarerat är ett samarbete mellan Svensk Fastighetsförmedling och Anticimex Försäkringar

Läs mer

MONTERINGSANVISNING GRUND

MONTERINGSANVISNING GRUND MONTERINGSANVISNING GRUND Steg för steg ger vi dig handfasta råd om hur du bygger din egen grund. www.thuresson.se Innan du börjar De flesta byggnader kräver byggnadslov, konstruktionsritningar samt kontakter

Läs mer

VÄLJ RÄTT ENSKILT AVLOPP UTFORMAD FÖR EN HÅLLBAR FRAMTID ENSKILDA AVLOPP FÖR ALLA BEHOV OCH STORLEKAR ÅRS ÅRS KOMPAKTFILTER FRÅN 5 TILL 20PE

VÄLJ RÄTT ENSKILT AVLOPP UTFORMAD FÖR EN HÅLLBAR FRAMTID ENSKILDA AVLOPP FÖR ALLA BEHOV OCH STORLEKAR ÅRS ÅRS KOMPAKTFILTER FRÅN 5 TILL 20PE UTFORMAD FÖR EN HÅLLBAR FRAMTID KOMPAKTFILTER FRÅN 5 TILL 20PE 15 GARANTI/TANK 12 GARANTI/FILTER VÄLJ RÄTT ENSKILT AVLOPP ENSKILDA AVLOPP FÖR ALLA BEHOV OCH STORLEKAR VÄLJ DITT ENSKILDA AVLOPP MED OMSORG

Läs mer

ECO-TAKFLÄKT. En avancerad och energisparande takfläkt med EC-motor. Garanterad VILPE -kvalitet:

ECO-TAKFLÄKT. En avancerad och energisparande takfläkt med EC-motor. Garanterad VILPE -kvalitet: ECO-TAKFLÄKT En avancerad och energisparande takfläkt med EC-motor Garanterad VILPE -kvalitet: - 1 års färggaranti - 2 års garanti för teknisk funktionalitet - 2 års garanti för elektriska delar VILPE

Läs mer

Det kompletta regelsystemet

Det kompletta regelsystemet Det kompletta regelsystemet För golv, vägg och tak vid ojämna underlag, fukt, mögel, höga ljudkrav eller radon. Enkelt Säkert Flexibelt 1 2 En enklare lösning. Idén bakom Nivell System kommer från två

Läs mer

Totallösningen för er byggnation

Totallösningen för er byggnation Totallösningen för er byggnation MRK er leverantör av stålbyggnader MRK har sedan starten utvecklats till ett av landets främsta byggföretag inom entreprenader i samband med större byggnationer. Vi har

Läs mer

ARDEX 2011 STAMRENOVERA? LÅT OSS PRESENTERA EN PAKETLÖSNING SOM FÅR HYRES- GÄSTERNA ATT ÄLSKA DIG SOM HYRESVÄRD! ARDEX FEM DAGAR!

ARDEX 2011 STAMRENOVERA? LÅT OSS PRESENTERA EN PAKETLÖSNING SOM FÅR HYRES- GÄSTERNA ATT ÄLSKA DIG SOM HYRESVÄRD! ARDEX FEM DAGAR! STAMRENOVERA? LÅT OSS PRESENTERA EN PAKETLÖSNING SOM FÅR HYRES- GÄSTERNA ATT ÄLSKA DIG SOM HYRESVÄRD! ARDEX FEM DAGAR! HÄNG MED FÖR HÄR GÅR DET UNDAN! Med ARDEX hinner entreprenören både tätskikta, sätta

Läs mer

Ett nytt liv byggt för Dig på Din

Ett nytt liv byggt för Dig på Din MED KVALITET OCH KONSEKVENS BYGGER VI VÅR FRAMTID Ett nytt liv byggt för Dig på Din egen bit av paradiset! PATROCLOS GEORGHIOU Ordförande Några Ord Från Styrelsens Ordförande Kära vänner, Det är med

Läs mer

SÄKERHET Pallen kräver lämplig utrustning för att lyftas och flyttas till höjden.

SÄKERHET Pallen kräver lämplig utrustning för att lyftas och flyttas till höjden. rbetarna är skyldiga att agera med nödvändig noggrannhet att utföra arbetet på ett fackmannamässigt sätt. Även om det inte uttryckligen nämns i detta dokument, gällande föreskrifter (tekniska standarder,

Läs mer

alkordesign System RENOLIT WATERPROOFING

alkordesign System RENOLIT WATERPROOFING ALKORDESIGN Skola (Belgien) RENOLIT WATERPROOFING alkordesign System ALKORDESIGN system efterliknar utseendet hos ett falsat plåttak, men utan den tyngd och kostnad som förknippas med aluminium-, zink-

Läs mer

TRICOBIOTOS Selective Professional

TRICOBIOTOS Selective Professional TRICOBIOTOS Selective Professional Vi vill hälsa er välkomna till en ny produkt och aktör i hårvårdsbranschen som introduceras/distribueras i hela Sverige. Ett italienskt företag TRICOBIOTOS Specialiserat

Läs mer

Montering luftspaltsbildande golv.

Montering luftspaltsbildande golv. Montering luftspaltsbildande golv. Det finns en lösning på gårdagens och morgondagens fuktproblem... Fuktskador kan bl.a. ge upphov till mögelbildning, rötsvampsangrepp, frostsprängningar. Fukt är en av

Läs mer

C3C Blocksystem. Robusta betongblock som byggs ihop som lego. CONCRETE m 3 CONSTRUCTION

C3C Blocksystem. Robusta betongblock som byggs ihop som lego. CONCRETE m 3 CONSTRUCTION C3C Blocksystem Robusta betongblock som byggs ihop som lego. CONCRETE m 3 CONSTRUCTION C3C:s betongblock ar robusta, flexibla och kostnadseffektiva! Massiva betongblock som enkelt byggs ihop som lego.

Läs mer

Vi är specialisterna på betong

Vi är specialisterna på betong Vi är specialisterna på betong Vi började med en fabrik i Sverige 1955 Allt startade 1955 då den svenske ingenjören och entreprenören Martin Thomas grundade företagets första betongfabrik i Karlstad. Martin

Läs mer

DWÜ & ZIF. Mid & Small-Cap cross-border Mergers and Acquisitions. English - Deutsch - Svenska

DWÜ & ZIF. Mid & Small-Cap cross-border Mergers and Acquisitions. English - Deutsch - Svenska Mid & Small-Cap cross-border Mergers and Acquisitions English - Deutsch - Svenska Innehåll 1 Om DWÜ & ZIF Läs mer vilka vi är, våra värderingar och kultur, och hur vi arbetar. 2 Våra Tjänster 3 Transaktioner

Läs mer

Position paper FN:s globala hållbarhetsmål

Position paper FN:s globala hållbarhetsmål Position paper FN:s globala hållbarhetsmål Stockholm juni 2017 Swedisols vision, prioriteringar och åtgärdsprogram för de hållbara utvecklingsmålen, agenda 2030. Swedisol driver frågor av branschgemensam

Läs mer

Lakka eko + 400 U-värde 0,16!

Lakka eko + 400 U-värde 0,16! Nyhet Marknadens bästa block! Lakkanbetoni.fi Lakka eko + 400 U-värde 0,16! Varför stenhus? Egentligen är det ganska lätt att definiera vad som krävs av ett hus eller bostad som är riktigt bra- ett gott

Läs mer

Gjut en platta på mark

Gjut en platta på mark http://www.viivilla.se/bygg-och-byggmaterial/gjut-en-platta-pamark.aspx?menu=41297&area=&noarea=0&category=&std=true Gjut en platta på mark Steg för steg ger vi dig här handfasta råd om hur du bygger din

Läs mer

Vår vision. Sveaskogs uppförandekod tydliggör för alla medarbetare hur vi ska uppträda som affärspartner, arbetsgivare, medarbetare och samhällsaktör.

Vår vision. Sveaskogs uppförandekod tydliggör för alla medarbetare hur vi ska uppträda som affärspartner, arbetsgivare, medarbetare och samhällsaktör. Uppförandekod Vår vision Sveaskogs uppförandekod tydliggör för alla medarbetare hur vi ska uppträda som affärspartner, arbetsgivare, medarbetare och samhällsaktör. Vi ska vara det ledande skogsföretaget

Läs mer

SANERING AV BLY OCH PCB. - Ny Sponge-Jet anläggning för miljövänlig sanering

SANERING AV BLY OCH PCB. - Ny Sponge-Jet anläggning för miljövänlig sanering SANERING AV BLY OCH PCB - Ny Sponge-Jet anläggning för miljövänlig sanering Sponge-Jet anläggningen har utvecklats för miljövänlig sane- ring av BLY och PCB. Traditionell miljösanering utgör en miljörisk

Läs mer

Mekaniska skorstensdrag och värmeåtervinning

Mekaniska skorstensdrag och värmeåtervinning Mekaniska skorstensdrag och värmeåtervinning Våra kunders erfarenhet är när de använder exodraft produkter övergår det ofta deras förväntningar flera gånger om. Jørgen Andersen, CEO Sedan 1957 har exodraft

Läs mer

svenska Inverter strömkällor för svetsning och plasmaskärning

svenska Inverter strömkällor för svetsning och plasmaskärning svenska Inverter strömkällor för svetsning och plasmaskärning www.selcoweld.com www.selcoweld.com Selco har tillverkat inverters i 30 år Selco har utformat, utvecklat och producerat inverters för svetsning

Läs mer

Utvecklingen av originalet.

Utvecklingen av originalet. De nya kopplingsdosorna Utvecklingen av originalet. Steg 2 - För gelfyllning»vattentät«2014 1950 www.enycase.eu Hensels kopplingsdosa: En framgångshistoria Gustav Hensel GmbH & Co. KG har alltid antagit

Läs mer

Modern Betong. Att skydda parkeringsdäck och garage! CONIDECK

Modern Betong. Att skydda parkeringsdäck och garage! CONIDECK Modern Betong Att skydda parkeringsdäck och garage! CONIDECK Innehåll 3 4 5-7 Att välja rätt lösning Specifiera riskerna Att skydda utsatta ytor - CONIDECK system 2 Att välja rätt lösning Parkeringshus

Läs mer

Ett element att lita på! THERMISOL vägg- och takelement

Ett element att lita på! THERMISOL vägg- och takelement Ett element att lita på! THERMISOL vägg- och takelement Sammanfattningsvis k passar till alla byggnader renhet, miljö, ekonomi o Fördelar med THERMISOL sandwichelement i industrihallar och kommersiella

Läs mer

Operationsvaskar i Corian

Operationsvaskar i Corian Operationsvaskar i Corian Operationsvask 00 Vaskarna är avsedda att användas i operationssalar och laboratorier där högsta krav ställs på hygien och funktion. De finns i 1, 2 och 3 hoar som sätts direkt

Läs mer

Aluminium in Architecture. För ett ljusare liv. WICSLIDE 65FS Vikdörrar

Aluminium in Architecture. För ett ljusare liv. WICSLIDE 65FS Vikdörrar R Aluminium in Architecture För ett ljusare liv WICSLIDE 65FS Vikdörrar Dörrar som flexibla rumsavslutningar mellan inne och ute Vem önskar sig inte ett rum vars gränser vid vackert väder kan utökas med

Läs mer

Att använda Ignucell Drain i arbeten för isolering och dränering av källare

Att använda Ignucell Drain i arbeten för isolering och dränering av källare Augusti 2010 Att använda Ignucell Drain i arbeten för isolering och dränering av källare Ignucell Drains specialutvecklade konstruktion gör den till det bästa alternativet för de flesta typer av arbeten

Läs mer

Svenska. Arbetsplattformar. Föregångaren - 125 Allt i ett - 135 Solid och stabil - 160. Member of AVANT Group

Svenska. Arbetsplattformar. Föregångaren - 125 Allt i ett - 135 Solid och stabil - 160. Member of AVANT Group Svenska Arbetsplattformar Föregångaren - 125 Allt i ett - 135 Solid och stabil - 160 Member of AVANT Group Leguan arbetsplattformar är konstruerade för tunga professionella jobb och för uthyrning. Det

Läs mer

Välkommen till Kristianstad The Biogas City

Välkommen till Kristianstad The Biogas City Välkommen till Kristianstad The Biogas City Där vi samarbetar för att skapa en mer lönsam biogasbransch VD Krinova Incubator & Science Park Foto Biosfärkontoret Sven-Erik Magnusson Välkommen till Kristianstad

Läs mer

enkel och solid Enkel och solid design med KAVANI fi nns inga kompromisser,

enkel och solid Enkel och solid design med KAVANI fi nns inga kompromisser, Stålskorstenar 1 enkel och solid En skorsten i superligan skorstenen är den absolut viktigaste delen i ett eldningssystem. Det är här som rökgaserna leds bort från förbränningen och här ska man definitivt

Läs mer

BENDERS ISOLERING GRUNDPAKET. Det naturliga valet. Mer om Benders

BENDERS ISOLERING GRUNDPAKET. Det naturliga valet. Mer om Benders BENDERS ISOLERING GRUNDPAKET Det naturliga valet Mer om Benders www.benders.se KUNSKAP OCH TRADITIONER långt utanför fabriksväggarna KUNDEN I CENTRUM Allt sedan starten 1960 har vår tydliga ambition varit

Läs mer

MONTERINGSANVISNING OCH SKÖTSELRÅD

MONTERINGSANVISNING OCH SKÖTSELRÅD MONTERINGSANVISNING OCH SKÖTSELRÅD Glasfasad Skjutdörr S70 Santex System AB, Montörgatan 9, 301 80 Halmstad, Sverige Tel. +46 35 17 23 00 Fax +46 35 12 50 23 e-mail: info@santex.se - 1 - INNEHÅLL Avsnitt

Läs mer

Välkommen till en värld av stängsel WIŚNIOWSKI

Välkommen till en värld av stängsel WIŚNIOWSKI Tomtstaket Välkommen till en värld av stängsel WIŚNIOWSKI Under 25 år har vi tillverkat stängsel med passion. Firmans namn WIŚNIOWSKI kommer från namnet på dess grundare och ägare - Andrzej Wiśniowski.

Läs mer

Avisera Miljöredovisning

Avisera Miljöredovisning Avisera Miljöredovisning Vi har arbetat hårt för att minimera vår miljöpåverkan och jag är stolt över att Avisera klarade klimatmålet för 2015! Vi har lyckats med bedriften att mer än halvera våra utsläpp

Läs mer

Stämpning av bjälklag kräver kunskap

Stämpning av bjälklag kräver kunskap Stämpning av bjälklag kräver kunskap När ett bjälklag gjuts, utförs formstämpningen enligt anvisningar eller ritningar från formalternativt plattbärlagsleverantören. Detta innebär klara och tydliga regler

Läs mer

MINIFORCE - next generation

MINIFORCE - next generation MINIFORCE - next generation Genom smarta tankar och fullfjädrade mekaniska lösningar har vi skapat det oöverträffade verktyget för anslutning av kabelskor. Minimal handkraft i handtaget ger ett tons tryck

Läs mer

Brandskydd, strategi... och tid

Brandskydd, strategi... och tid Brandskydd, strategi... och tid 2 DET HANDLAR OM ATT VINNA VARJE LOPP MOT LÅGORNA. Den viktigaste faktorn för att stoppa en brand är tiden. Ju tidigare du kan upptäcka en begynnande brand desto mer tid

Läs mer

Grund- och golvvärmesystem 3916/89

Grund- och golvvärmesystem 3916/89 R KUNSKAP KVALITET KOMFORT Grund- och golvvärmesystem 3916/89 Hög kunskap ger god kvalitet Värmefl öde Lång dokumenterad erfarenhet Legalett har unik kunskap inom säker grundläggning. Vi har ett av SITAC/Boverket

Läs mer

RUTAB ÖVERSIKTs- BROSCHYR

RUTAB ÖVERSIKTs- BROSCHYR RUTAB ÖVERSIKTs- BROSCHYR www.rutab.se Företaget Kontorslokaler Vår anläggning i Nässjö Lager- och produktionsanläggning RUTAB grundades 1987 och har under åren utvecklats från ett agenturföretag med varierande

Läs mer

Vi har porten för dig

Vi har porten för dig Vi har porten för dig Flexibla lösningar efter våra kunders behov AJAB Smide är ett västgötskt familjeföretag, placerat två mil sydost om Svenljunga nära den småländska gränsen. Vi har sedan starten för

Läs mer

NATURLIG & MILJÖVÄNLIG CELLULOSAISOLERING

NATURLIG & MILJÖVÄNLIG CELLULOSAISOLERING Insulation Technology TM Made in Sweden Grymt bra isolering, finns inget bättre. Matte Karlsson, snickare NATURLIG & MILJÖVÄNLIG CELLULOSAISOLERING - för varma, tysta och sunda hus med miljövänlig cellulosaisolering

Läs mer

Kvalitetssäkrade systemlösningar för gröna anläggningar/tak på betongbjälklag med nolltolerans mot läckage

Kvalitetssäkrade systemlösningar för gröna anläggningar/tak på betongbjälklag med nolltolerans mot läckage CBI Betonginstitutet GRÖNA TAK Kvalitetssäkrade systemlösningar för gröna anläggningar/tak på betongbjälklag med nolltolerans mot läckage Vinnova UDI Steg 2 Samverkansprojekt inom Hållbara Attraktiva Städer

Läs mer

Införliva. Få liv i leken

Införliva. Få liv i leken Införliva Få liv i leken Ytor med säkerhet och snyggt utseende Playtops stötdämpande lekunderlag ger säkrare lekplatser runt om i världen. Det är den mest avancerade produkten inom sitt område. Efter att

Läs mer

Abacus bronze silver gold. Produktpresentation Läktarstol Abacus

Abacus bronze silver gold. Produktpresentation Läktarstol Abacus Abacus bronze silver gold Produktpresentation Läktarstol Abacus Abacus bronze silver gold Sittplatser system för krävande publik Abacus bronze silver gold Design Modern och enkel konstruktion. Detta är

Läs mer

Midroc Property Development AB. Inte som alla andra!

Midroc Property Development AB. Inte som alla andra! Inte som alla andra! Kort Fakta! Total yta: 21 000 kvm Varav utställningshall: 14 000 kvm Konferensavdelning: 300, 200 och 200 personer ( 650 och 200) Restauranger och kök: 2 st. Grönt sedumtak: 17 000

Läs mer

H&L Igloo Systemet H&L Igloo Veranda

H&L Igloo Systemet H&L Igloo Veranda SVENSKA H&L Igloo Systemet H&L Igloo Veranda Den moderna kalvuppfödningen året runt utomhus H&L Iglu Systemet Idé och Koncept Sunda kalvar tack vare frisk uteluft Många mjölkkorsuppfödningar konfronteras

Läs mer

Epoxilim EN 1504-4. Mapepoxy L har låga utsläpp och uppfyler kraven för M1.

Epoxilim EN 1504-4. Mapepoxy L har låga utsläpp och uppfyler kraven för M1. IN COMPLIANCE WITH EUROPEAN STANDARD EN 1504-4 STRUCTURAL BONDING Mapepoxy L Epoxilim EN 1504-4 ANVÄNDNINGSOMRÅDEN Mapepoxy L används för kraftöverförande limning av - färsk (ohärdad) på härdad - härdad

Läs mer

RENOLIT ALKORTOP EXCELLENCE IN ROOFING

RENOLIT ALKORTOP EXCELLENCE IN ROOFING RENOLIT ALKORTOP EXCELLENCE IN ROOFING 2 RENOLIT WATERPROOFING RENOLIT WATERPROOFING 3 RENOLIT ALKORTOP: TPO baserat ett-lags takduk Med RENOLIT ALKORTOP membran erbjuder RENOLIT en takprodukt som är TPO

Läs mer

Innehållsförteckning. Generella anvisningar... 2. Installation av LK Minikretsventil M5... 4. Förläggning av golvvärmeslinga... 5

Innehållsförteckning. Generella anvisningar... 2. Installation av LK Minikretsventil M5... 4. Förläggning av golvvärmeslinga... 5 Innehållsförteckning Generella anvisningar... 2 LK Golvvärmepaket 5 m 2... 2 Verktyg och material du behöver...2 Innan du börjar... 3 Viktig information... 3 Förutsättningar för en god funktion... 3 Allmänt

Läs mer

JACKON SIROC GARAGEELEMENT

JACKON SIROC GARAGEELEMENT JACKON SIROC GARAGEELEMENT Monteringsanvisning För platta på mark till: Ì GARAGE Ì INDUSTRIHALLAR Ì LANTBRUK 12-2013 www.jackon.se Lätta lösningar för ett bättre klimat! JACKON SIROC GARAGEELEMENT SIROC

Läs mer

maxit renoverar maxit Renovate genomtänkt renovering för fasader, balkonger, våtrum och golv.

maxit renoverar maxit Renovate genomtänkt renovering för fasader, balkonger, våtrum och golv. maxit renoverar maxit Renovate genomtänkt renovering för fasader, balkonger, våtrum och golv. maxit Renovate genomtänkt renovering för fasader, balkonger, våtrum och golv. Syftet med renovering är att

Läs mer