Sorsele Övre Allmänningsskog

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Sorsele Övre Allmänningsskog"

Transkript

1 Sorsele Övre Allmänningsskog Kungörelse Ordinarie allmänningsstämma hålls på River Hotel, Sorsele tisdag kl Det är öppet för registrering fr.o.m Dagordning 1. Stämmans öppnande 2. Val av ordförande för stämman 3. Godkännande av dagordning 4. Val av två protokolljusterare 5. Val av rösträknare 6. Fråga om stämman utlysts i behörig ordning 7. Godkännande av register över delägarfastigheter och dess ägare 8. Beslut om plats där protokoll ska hållas tillgängligt för delägarna 9. Styrelsens förvaltningsberättelse, fastställande av hur årets resultat skall disponeras 10. Revisorernas berättelse 11. Fråga om ansvarsfrihet för styrelsen 12. Nytt val av 2 ordinarie ledamöter i allmänningsstyrelsen tom Fyllnadsval av suppleanter 14. Val av valberedning för Beslut om arvoden till styrelsens ordförande och revisorer för Beslut om dagarvoden, traktamenten och reseersättningar till styrelseledamöter och valberedning för Motion från Harry Persson angående fastighetsförsäljning 18. Delgivning 19. Avslutning Jan Erik Sorsén, ordf.

2 Årsredovisning för Sorsele Övre Allmänningsskog Räkenskapsåret 2013

3 Sorsele Övre Allmänningsskog Förvaltningsberättelse för verksamhetsåret 2013 Allmänningsstyrelsen har haft följande sammansättning under 2013: Ordinarie ledamöter: Harry Karlberg, Sorsele ordförande Jan Erik Sorsen, Bräskafors, vice ordförande Lillian Holloway, Ammarnäs, ledamot Åke Johansson, Nyåker, ledamot Sören Långberg, Klippen, ledamot Suppleanter: Lennart Grundström, Nabbnäs, ersättare för Harry Karlberg Sofia Bidner, Sorsele, ersättare för Li lian Holloway Mikael Under, Fjällsjönäs, ersättare för Åke Johansson Johan Sjöström, Ammarnäs, ersättare för Sören Långberg Rickard Vesterberg, Sorsele, ersättare för Jan Erik Sorsen 6 protokollförda sammanträden har hållits under året. Revisorer: Göran Larsson, utsedd av Länsstyrelsen Åke Johansson, Forsnäs Uno Viklund, Sorsele Anders Färnstrand, Lycksele, ersättare för Göran Larsson Per Rådström, Norrsele, ersättare för Åke Johansson och Uno Vikund Skogsförvaltning: Anders Pettersson har varit allmänningsförvaltare. Tjänsten köps av Tärna-Stensele Allmänningsskog. Skogsförsäljning/awerkning Försäljningsposter 6 poster bjöds ut till försäljning och alla såldes. Den sammanlagda kalkylerade volymen för dessa var c:a m3fub. 5 av posterna var granposter. Antalet anbudsgivare var begränsat. 5 av posterna försåldes till SCA Västerbottens Skogsförvaltning och en till Hilding Burman AB. Senare under hösten gjorde Skogsstyrelsen en naturvärdesbedömning i en av posterna. De kom då fram till att den skulle klassas som en nyckelbiotop. I och med detta var posten i princip osäljbar trots att awerkningstillstånd beviljades. Vi delar inte Skogsstyrelsens bedömning av naturvärdet. Visserligen innehåll posten en del gamla träd men området är förhållandevis kraftigt huggningspåverkad sedan tidigare. Posten var dessutom belägen inom området för fjällnära skog där stora arealer redan är skyddade. Dessutom hade en stor del av arealen snitslats bort som hänsyn. Bortfallet av nyckelbiotopen ledde till att 2 nya poster synades ut och försåldes. Den totala kalkylerade försäljningen blev därmed c:a m3fub till ett medelpris av 240:72 kr/m3fub och värdet av hela försäljningen beräknades till kr. Vid årsskiftet var ingen av posterna awerkade.

4 2 Gallring/övrig avverkning Via uppdrag utförde SCAS Skog AB två gallringar, dels vid Dergabäcken, dels på det förvärvade skiftet i Lillselbränna. I anslutning till gallringen i Lillselbränna gjordes också en mindre föryngringsavverkning. Totalt in mättes 704 m3fub från gallringarna och 471 m3fub från den lilla föryngringsavverkningen. Nettot på gallringarna landade på 167:50 kr per m3fub och för föryngringsavverkningen på 338 m3fub. På senhösten gjorde Norra Skogsägarna en gallring söder om Luoktabäcken i anslutning till att en väglinje höggs. Det uppdraget var inte slutreglerat vid årsskiftet. Avverkning av väglinjer 3 väglinjer höggs av Norra Skogsägarna med en sammanlagd längd av m. Inget av uppdragen var slutreglerade vid årsskiftet. Grot Ingen försäljning av Grot skedde under Efterfrågan är låg eftersom värmeverken har haft tillgång till andra mer attraktiva bränslen. Med ett förbättrat konjunkturläge borde det finnas viss avsättning för Grot i framtiden. Skogsvård Markberedning. 89,6 ha fördelat på 5 objekt markbereddes. Samtlig areal med högläggning. Kostnaden uppgick till 1806 kr/ha. Plantering Planteringen har i vanlig ordning bedrivits i egen regi och utförts som ackordsarbete av skolungdom. Våra säsongsanställda skogsvårdarbetare har fungerat som lagbasar. Utöver egna objekt utfördes också plantering på uppdrag åt Tärna-Stensele Allmänningsskog. Totalt planterades plantor varav st. externt. Den egna planterade arealen uppgick till 96 ha fördelat på 4 objekt. Kostnaden för plantor och plantering blev totalt till 2:29 per planta. Röjning Röjning har genomförts med eget skogsvårdslag och till viss del med entreprenör. Totalt har 129 ha röjts på 4 objekt under 158 dagsverken till en kostnad av 2450 kr/ha. Förutom ordinarie röjning utfördes också en underröjning i gallringen vid Dergabäcken. Vägbyggnad En väg grovbröts vid Luoktabäcken med en längd av 1106 m. Kostnaden uppgick till kr exkl. trummor. Ett vägstick från Hälluddvägen som grovbrutits under 2012 färdigställdes också under sommaren. Vägunderhåll Vägunderhållet har varit av normal omfattning och har i huvudsak bestått av uppgrusning av nybyggda vägar som stick från Hälluddvägen, förlängning av Ravonträskvägen och förlängning av Postvägen. Visst underhåll har också skett via sladdning. En mindre mängs grus har körts på Lairoträskvägen där också en bro har reparerats.

5 3 Älgjakt/betesskador Som tidigare utarrenderas älgjakten. Numera ingår samtliga jaktlag inom SÖA i Sorsele Älgskötselområde, SÄSO. Tyvärr verkar betesskadorna på tallungskog ökat markant under vintern Det kan bero på en tillfällig årsvariation men skapar ändå viss oro. SÖA finns representerat både i SÄSO och i det Nordvästra Älgförvaltningsområdet vilket ger oss en bra insyn i älgförvaltningen. Fastighetsköp/fastighetsförsäljning Den trassliga situation som uppstod vid försäljningarna av fastigheterna Skansnäs 1:3 och Fjällsjönäs 1:6 är ännu inte lagd till handlingarna. Försäljningarna genomfördes aldrig då köparen visade sig vara av det mer oseriösa slaget. Samtidigt finns det också kritik mot LRF Konsults agerande när det gällt hantering av handpenningar. Troligen kommer en ny försäljningsprocess att inledas då det bedöms att tillfället är det rätta. SÖA arbetar fortsatt med flera spår för att hitta lösningar för ekonomisk kompensation kopplat till de misslyckade affärerna. Slutord från allmänningsförvaltaren Som de flesta nog uppmärksammat var 2013 ett svagt år för skogen. Förhoppningen är nu att konjunkturen vänder uppåt under För oss med skog i Norrlands nordvästra delar finns dock ytterligare en källa till oro. Våra skogar är generellt mindre huggningspåverkade än på andra ställen. När myndigheter gör naturvärdesbedömningar används i stort sett samma mall i hela landet. Just graden av tidigare påverkan är central när något granskas. Det leder till att mycket stora arealer även fortsättningsvis utpekas som skyddsvärda i våra trakter. Ingen hänsyn tas till hur mycket som redan tidigare undantagits från brukande i landskapet och att naturvårdsvinsten med att bevara ännu mer blir marginell. Anledningen till att naturvårdsnyttan blir så liten är att endast en mindre del av alla de arter som man säger sig vilja skydda i Sverige har en möjlighet att existera i landets nordvästra delar. De flesta naturvårdskunniga på myndigheter och företag är väl införstådda med att det är just så men det leder ändå inte till att instruktioner för bedömning och inventering ändras. Visserligen säger man från både Skogsstyrelsen och Länsstyrelsen att anslagen för naturvårdsavsättningar inte prioriteras till regionen men beteendet att fortsätta att peka ut skog som skyddsvärd i området fortsätter i oförminskad omfattning. Det gör att markägaren inte får någon ersättning från staten för sådan skog men tvingas ändå avstå från sitt brukande på grund av att virkesköpare inte vågar köpa sådant som registrerats som skyddsvärt av en myndighet. Som nämnts tidigare i detta dokument drabbades SÖA av just detta fenomen under hösten Risken är stor att problem kvarstår och ökar om man inte kan hitta en politisk väg till förändring.

6 Sorsele Övre Allmänningsskog Org.nr (8) Förslag till vinstdisposition Styrelsen föreslår att till förfogande stående vinstmedel (kronor): balanserad vinst årets vinst disponeras så att i ny räkning överföres Företagets resultat och ställning i övrigt framgår av efterföljande resultat- och balansräkning med tilläggsupplysningar.

7 Sorsele Övre Allmänningsskog Org.nr (8) Resultaträkning Not Nettoomsättning Övriga rörelseintäkter Rörelsens kostnader Övriga externa kostnader Personalkostnader Avskrivningar av materiella anläggningstillgångar Rörelseresultat Resultat från finansiella poster Övriga ränteintäkter och liknande resultatposter Räntekostnader och liknande resultatposter Resultat efter finansiella poster Förändring periodiseringsfond Reserverat för utdelning Förändring skogsvårdskostnader Resultat före skatt Skatt på årets resultat Årets resultat

8 Sorsele Övre Allrnänningsskog Org.nr (8) Balansräkning Not TILLGÅNGAR Anläggningstillgångar Materiella anläggningstillgångar Byggnader och mark Inventarier, verktyg och installationer Finansiella anläggningstillgångar Finansiella tillgångar Summa anläggningstillgångar Omsättningstillgångar Varulager mm Råvaror och förnödenheter Kortfristiga fordringar Kundfordringar Aktuella skattefordringar Övriga fordringar Förutbetalda kostnader och upplupna intäkter Kassa och bank Summa omsättningstillgångar SUMMA TILLGÅNGAR

9 Sorsele Övre Allmänningsskog Org.nr (8) Balansräkning Not EGET KAPITAL OCH SKULDER Eget kapital Bundet eget kapital Eget kapital Fritt eget kapital Balanserad vinst eller förlust Årets resultat Summa eget kapital Obeskattade reserver Kortfristiga skulder Leverantörsskulder Aktuella skatteskulder Övriga skulder Upplupna kostnader och förutbetalda intäkter Summa kortfristiga skulder SUMMA EGET KAPITAL OCH SKULDER

10 Sorsele Övre Allrnänningsskog Org.nr (8) Balansräkning Not Sorsele g~ Ordförande Lilian Holloway

11 REVISIONSBERÄTTELSE Till allmänningsstämman i Sorsele Övre Allmänning Orgnr Vi har granskat årsredovisningen och bokföringen samt styrelsens förvaltning i Sorsele Övre Allmänningsskog för 2013.Det är styrelsen som har ansvaret för räkenskapshandlingarna och förvaltningen. Vårt ansvar är att uttala oss om årsredovisningen och förvaltningen på grundval av vår revision. Revisionen har utförts i enlighet med god revisionssed i Sverige. Det innebär att vi planerat och genomfört revisionen för att i rimlig grad försäkra oss om att årsrapportshandlingarna inte innehåller väsentliga fel. En revision innefattar att granska ett urval av underlagen för belopp och annan information i räkenskapshandlingarna. I en revision ingår också att pröva redovisningsprinciperna och styrelsens tillämpning av dem samt bedöma den samlade informationen i årsredovisningen. Som underlag för vårt uttalande om ansvarsfrihet har vi granskat väsentliga beslut, åtgärder och förhållanden i allmänningen för att kunna bedöma om någon styrelseledamot handlat i strid med allmänningens reglemente. Vi anser att vår revision ger oss rimlig grund för våra uttalanden nedan Årsrapportshandlingarna har upprättats i enlighet med god redovisningssed i Sverige. Styrelsens medlemmar har enligt vår bedömning inte handlat i strid med allmänningens regelmente varför vi tillstyrker att allmänningsstämman beviljar styrelsens ledamöter ansvarsfrihet. eidj zjtfa~/,. Uno Viklund Revisor Godkänd Revisor

12 l "'\<o'""""' l & rd~ MOTION \L; till Sorsele Övre Allmänningsskog angående försök till försäljning av fastigheten Skansnäs 1 :3 inom Skansnäs skifteslqg år Jag, Harry Persson, ägare av grannfastigheten Skansnäs 1 :4 yrkar att stämman måtte besluta att.uppdra åt styrelsen att snarast _genomföra försä_ljning av den inom byalagets mark belägna fastigheten Skansnäs 1 :3..att försäljningen skall ske genom förhandling med inriktningen att bästa rationaliseringsfördelar ur skoglig synpunkt uppnås. Som motivering och grund för detta förslag hänvisas till bifogat brev till Sorsele Övre Allmänning &.~!'I-"()~_. t6-- 9fful~ Bilaga. 1. Brev Kartbild över tvillingskiftena 1 :3 och 1 :4

13 Sorsele Övre Allmänning. Blåhakevägen 4A Sorsele Att: Anders Pettersson Fastigheten Skansnäs 1 :3 Skansnäs 1 :3 {kronohemman) och Skansnäs 1 :4 {skattehemman) bildades vid avyttringen för ca 100 år sedan och tillhörde då min morfars bror Johan Vikner. "Tvillinghemmanen" kom senare att tillhöra skilda ägare. Skansnäs 1 :3 kom genom underliga bankaffärer att tillhöra Alimänningen. Skansnäs 1 :4 överläts av en av mina morbröder till mig. Ur skoglig synpunkt vore det önskvärt att sammanföra hemmanen till en mer rationell enhet. Det var vad jag önskade åstadkomma när Allmänningens planer på försäljning av 1 :3 blev kända och det var vad jag framförde som förslag. Jag förbigår turerna som var vid anbudsförsäljningen då LRF konsult var anlitad som mäklare och påpekar att jag lämnade in högsta anbudet. Det var på drygt 1, 8 miljoner kronor och mer än tillräckligt sett till det faktiska värdet. Likväl bestämde sig LRF och Allmänningen för att locka in en ny okänd anbudsgivare och pressade denne till att bli köpare på ett nytt och avsevärt högre belopp, uppenbarligen också orealistiskt. Jag förbigår de många underliga turerna som blev efter försäljningen då den nye köparen, landsflyktig skojare i öst-land, drog sig ur affären, och inte bara det, han lyckades göra det utan att det behövde kosta honom någon handpenning. I den nya situation som uppstått nu med en juridisk tvist mellan mäklaren LRF och säljaren Allmänningen förtydligar jag det jag sagt i telefon, att även jag har lidit skada av en oskicklig hantering av försäljningsärendet. Bör mina skadeståndsanspråk riktas till Allmänningen eller till LRF-konsult? Mina anspråk gentemot Allmänningen är i första hand att inbjudas till ~ förhandling om köp av Skansnäs 1 :3, i andra hand att Allmänningen i uppgörelsen med LRF ink.luderar ett skäligt skadestånd att vidarebefordra till mig. Harry Persson

14 .. ' ~... ~. ; i:... i. :..,..' ~. :! t. ~ '..:«I. ;!,,: ' I.. : i' i.. i f.' 20' :. SKANSNÄS 1:3.. : :.. Ämne: Skansnäs 1 :~, Sorsele kommun, pågående tcsrsrujrtlng.. Säljare: Sorsele övre Al~änning, Tjänsteman Allan Petter5son,: Ordtcsrande Harry K.arlberg Mäklare LRf konsult, Lycksele, Sara Nilsson. ' j : J ' ' '. '. ; f.. Objektet, Skogsfastigh~en Skansrui4.l :3 ~ t 7o hektar på tv~ skifte~, Anbudstid till 8 november.~. '. :;,: : _; : i 1. " ' '..... :".: ~...:.. ;_,...!, -:. : Hej!...'. '. '. :. ;; ;. i. Jag är ägare till ~astigheten Skansnäs I :4~ FdStigheterna tillkorh vid avvittringen under en och samma ägare~ min ihoffars bror Johan yiklier;sod'l; skattehemman respektive kronohemman. F F Jag har lagt anbud, dels för rationalisering '(långa gemensamma rågångar) och dels för att det känts som en släktangelägenhet. att åter:llirena fastigheterna.... ~ 't Fredag 9 november fick jag ftsljande infoqnation från Sara Nilsson i telefonsamtal. det är tre anbudsgivare.: jag har det högsta anbudet det skiljer hundatusentals kronor till nästa.lägrr ånbud \ - det planeras att bli ett fluktionsrsrfarande mellan de tre anbudsgivarna - det uppges att Allmänningen 'kanske väljer att inte sälja ifall det inte blir ett högre bud än det pris jag lagt (som är något under två miljoner kronor):. Bakgrund..... Ursprunglige ägaren )ohall Vikner ~ar bmni.ös och han sål~e f~igpeterna till Sigurd Forsmark respektive Ingvar Viklund (miri äldste morbror). Sigurd bch hans hustru blev foräldrar till en adoptivson, som senare öyertog Skansnäs 1 :3. Han kom att ruinera föräldrarna och skövlade skiftet på den skog som fanns j avverknngsbart läge.. I.,. ".! ' I Ny ägare till Skansnäs 1 :3 biev Sorsele Övre Allmänning. Det var som ett resultat av : konkursen där Swedbank i Sorsele hade fqrdringar. Harry Karlberg var vid den tiden chef for både Swedbank och Allmänningen. Det~.sagts att a:ffär~n in~e:sågs med blida ögon i bygden. _. ;.... :,, ~ I. Underlaget fbr fbrsäljning. ' " ; :,. Prospektet borde på en derpuhkter h8. varit 1 mer kl~görande, p~t~r som jag meddelat Allan ~:::nl~~g~~i~;rdr:~igh~ter och ~e~it~~ for v'.äg~. ~erp~ej av d~~ skog som kanske är avverkningsbar är belägen väster om Björnberget och är beroende av att nyttja väg som går på Skansnäs 1 :4, Tjabradalen. Vägservi~t saknas också ffl~ hemskiftet på Udden. För Skansnäs 1 :3 (del åv ~lmänningen) finns inget taxeringsvärde. ~: Det anbud jag l~t är avsevärt över det ~om en realisiisk värdering: s~ull~ ge, men är ; tillkommet RSr att tjllvara~ rationa.hseringsilircielar som b'ara är'tjlöjliga for Skansnäs 1.:4. Jag barplanerat ny wgupp på'bjämbergsplåtån,. ' 1 : Antecknat av i. Harry Persson ".

15

Årsredovisning. Sorsele Övre Allmänningsskog

Årsredovisning. Sorsele Övre Allmänningsskog Årsredovisning för Sorsele Övre Allmänningsskog 895400-1189 Räkenskapsåret 2013 Sorsele Övre Allmänningsskog Förvaltningsberättelse för verksamhetsåret 2013 Allmänningsstyrelsen har haft följande sammansättning

Läs mer

SORSELE ÖVRE ALLMÄNNINGSSKOG. Kungörelse. Ordinarie allmännings stämma hålles i Sorsele Folkets Hus fredag 2011-07-01 kl. 18.00

SORSELE ÖVRE ALLMÄNNINGSSKOG. Kungörelse. Ordinarie allmännings stämma hålles i Sorsele Folkets Hus fredag 2011-07-01 kl. 18.00 SORSELE ÖVRE ALLMÄNNINGSSKOG Kungörelse Ordinarie allmännings stämma hålles i Sorsele Folkets Hus fredag 2011-07-01 kl. 18.00 Dagordning 1. Stämmans öppnande. 2. Val av ordförande för stämman. 3. Val av

Läs mer

Årsredovisning SORSELE OVRE ALLMANNING

Årsredovisning SORSELE OVRE ALLMANNING Årsredovisning för.... SORSELE OVRE ALLMANNING Räkenskapsåret 2004 SORSELE ÖVRE ALLMÄNNING 1(5) Styrelsen för SORSELE ÖVRE ALLMÄNNING f'ar härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2004 Förvaltnings

Läs mer

Årsredovisning. Täby Ryttarsällskap

Årsredovisning. Täby Ryttarsällskap Årsredovisning för Täby Ryttarsällskap Räkenskapsåret 2012 Täby Ryttarsällskap 1(6) Styrelsen för Täby Ryttarsällskap får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2012. Förvaltningsberättelse Verksamhet

Läs mer

Sorsele Övre Allmänningsskog

Sorsele Övre Allmänningsskog Kungörelse Ordinarie allmänningsstämma hålls på Sorsele Folkets Hus lördag 2013-06-29 kl. 10.00 Det är öppet för registrering fr.o.m. 09.00. Dagordning 1. Stämmans öppnande 2. Val av ordförande för stämman

Läs mer

FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE

FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE Sida 1 av 6 Styrelsen för Bostadsrättsföreningen Solbacken 14 lämnar följande årsredovisning för verksamheten under räkenskapsåret. FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE Verksamhet Föreningens verksamhet består av 9

Läs mer

ÅRSREDOVISNING. Bostadsrättsföreningen Skalsbyn Org.nr 716414-8376. för räkenskapsåret 2013-01-01-2013-12-31

ÅRSREDOVISNING. Bostadsrättsföreningen Skalsbyn Org.nr 716414-8376. för räkenskapsåret 2013-01-01-2013-12-31 ÅRSREDOVISNING Bostadsrättsföreningen Skalsbyn Org.nr för räkenskapsåret Fastställelseintyg Undertecknad styrelseledamot intygar härmed att denna kopia av årsredovisningen överensstämmer med originalet,

Läs mer

Årsredovisning för MYTCO AB 556736-5035. Räkenskapsåret 2010-05-01-2011-04-30. Innehållsförteckning:

Årsredovisning för MYTCO AB 556736-5035. Räkenskapsåret 2010-05-01-2011-04-30. Innehållsförteckning: Årsredovisning för MYTCO AB Räkenskapsåret 2010-05-01-2011-04-30 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3 Ställda säkerheter och ansvarsförbindelser 4 Redovisningsprinciper

Läs mer

Årsredovisning. Järna Ridklubb

Årsredovisning. Järna Ridklubb Årsredovisning för Järna Ridklubb 815600-7505 Räkenskapsåret 2016 1 (7) Styrelsen för Järna Ridklubb, med säte i Järna, får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2016. Förvaltningsberättelse Information

Läs mer

ÅRSREDOVISNING för. Koncernen Stockholm Business Region AB Årsredovisningen omfattar:

ÅRSREDOVISNING för. Koncernen Stockholm Business Region AB Årsredovisningen omfattar: ÅRSREDOVISNING 2008-01-01--2008-08-31 för Årsredovisningen omfattar: Sida Förvaltningsberättelse 0 Resultaträkning 0 Balansräkning 0 Kassaflödesanalys 0 Tilläggsupplysningar 0 ÅRSREDOVISNING 2008-01-01--2008-08-31

Läs mer

Årsredovisning. Brf Fiskaren 32

Årsredovisning. Brf Fiskaren 32 .------------------------ -- -- Årsredovisning för Brf Fiskaren 32 Räkenskapsåret 2008 Brf Fiskaren 32 1(7) Styrelsen för BrfFiskaren 32 rar härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2008. Förvaltningsberättelse

Läs mer

Årsredovisning. Brf Fiskaren 32

Årsredovisning. Brf Fiskaren 32 Årsredovisning för Brf Fiskaren 32.1' Räkenskapsåret 2007 1(7) Styrelsen får BrfFiskaren 32 rar härmed avge årsredovisning får räkenskapsåret 2007. Förvaltningsberättelse Verksamhet Föreningen har till

Läs mer

Årsredovisning. Stiftelsen Sophiaskolan

Årsredovisning. Stiftelsen Sophiaskolan Årsredovisning för Stiftelsen Sophiaskolan 838800-5517 Räkenskapsåret 2009 07 01 2010 06 30 Org.nr 838800-5517 1 (9) Styrelsen för Stiftelsen Sophiaskolan får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret

Läs mer

Årsredovisning. Stiftelsen Sophiaskolan

Årsredovisning. Stiftelsen Sophiaskolan Årsredovisning för Stiftelsen Sophiaskolan Räkenskapsåret 2006-07-01-2007-06-30 Stiftelsen Sophiaskolan 1(8) Styrelsen för Stiftelsen Sophiaskolan får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2006-07-01-2007-06-30.

Läs mer

Årsredovisning. Romeleåsens Golfklubb IF

Årsredovisning. Romeleåsens Golfklubb IF Årsredovisning för Romeleåsens Golfklubb IF 845002-2218 Räkenskapsåret 2012 1 (7) Styrelsen för Romeleåsens Golfklubb IF får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2012. Förvaltningsberättelse Information

Läs mer

Årsredovisning. Nyedal Konsult AB

Årsredovisning. Nyedal Konsult AB Årsredovisning för 556251-3985 Räkenskapsåret 2018 1 (6) Styrelsen och verkställande direktören för avger följande årsredovisning för räkenskapsåret 2018. Årsredovisningen är upprättad i svenska kronor,

Läs mer

Förvaltningsberättelse

Förvaltningsberättelse Org.nr 556383-6856 1 (8) Styrelsen och verkställande direktören för Åkarnas Service i Mellansverige AB får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2012. Förvaltningsberättelse Verksamhet Bolaget

Läs mer

Årsredovisning för. Lisa AB Räkenskapsåret

Årsredovisning för. Lisa AB Räkenskapsåret Årsredovisning för 555555-5555 Räkenskapsåret 2017-01-01-2017-12-31 Fastställelseintyg Undertecknad styrelseledamot i intygar härmed dels att denna kopia av årsredovisningen överensstämmer med originalet,

Läs mer

Till föreningsstämman i Bostadsrättsföreningen Kantarellen 11. Organisationsnummer 769607-5857.

Till föreningsstämman i Bostadsrättsföreningen Kantarellen 11. Organisationsnummer 769607-5857. REVISIONSBERÄTTELSE Till föreningsstämman i Bostadsrättsföreningen Kantarellen 11. Organisationsnummer 769607-5857. Vi har granskat årsredovisningen och räkenskaperna samt styrelsens förvaltning i Bostadsrättsföreningen

Läs mer

Årsredovisning. Sorsele Övre Allmänningsskog

Årsredovisning. Sorsele Övre Allmänningsskog Årsredovisning ror 895400-1189 Räkenskapsåret 2010 Org.nr 895400-1189 I (6) Styrelsen får får härmed avge årsredovisning får räkenskapsåret 20 Io. Förvaltningsberättelse Information om verksamheten Allmänningsstyrelsen

Läs mer

Årsredovisning. Skottanet Ekonomisk Förening

Årsredovisning. Skottanet Ekonomisk Förening Årsredovisning för Skottanet Ekonomisk Förening Räkenskapsåret 2009 Skottanet Ekonomisk Förening 1(7) Styrelsen för Skottanet Ekonomisk Förening får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2009.

Läs mer

Årsredovisning. Täby Ryttarsällskap

Årsredovisning. Täby Ryttarsällskap Årsredovisning för Täby Ryttarsällskap 802412-2593 Räkenskapsåret 2016 01 01 2016 12 31 Innehållsförteckning Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3 Tilläggsupplysningar 5 Underskrifter

Läs mer

Årsredovisning. Barsebäcks Hamn, ekonomisk förening

Årsredovisning. Barsebäcks Hamn, ekonomisk förening Årsredovisning för Barsebäcks Hamn, ekonomisk förening 716439-7072 Räkenskapsåret 2015 1 (8) Styrelsen för Barsebäcks Hamn, ekonomisk förening får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2015. Förvaltningsberättelse

Läs mer

REDOVISNING. för. Göteborg Beachvolley Club. Styrelsen får härmed avlämna årsredovisning för räkenskapsåret 2008-09-01--2009-08-31.

REDOVISNING. för. Göteborg Beachvolley Club. Styrelsen får härmed avlämna årsredovisning för räkenskapsåret 2008-09-01--2009-08-31. o ARS REDOVISNING för Göteborg Beachvolley Club Org.nr.857208-7271 Styrelsen får härmed avlämna årsredovisning för räkenskapsåret 2008-09-01--2009-08-31. Innehåll Sida - förvaltningsberättelse - resultaträking

Läs mer

Årsredovisning för. Nätverkarna AB Räkenskapsåret Innehållsförteckning:

Årsredovisning för. Nätverkarna AB Räkenskapsåret Innehållsförteckning: Årsredovisning för Nätverkarna AB Räkenskapsåret 2018-01-01-2018-12-31 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3-4 Noter 5-6 Underskrifter 7 Fastställelseintyg

Läs mer

ÅRSREDOVISNING för BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN JORDGUBBEN 20

ÅRSREDOVISNING för BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN JORDGUBBEN 20 ÅRSREDOVISNING för BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN JORDGUBBEN 20 Styrelsen för Bostadsrättsföreningen Jordgubben 20 får härmed avge redovisning för föreningens verksamhet under räkenskapsåret 2002. STYRELSE Styrelsen

Läs mer

Årsredovisning. Barsebäcks Hamn, ekonomisk förening

Årsredovisning. Barsebäcks Hamn, ekonomisk förening Årsredovisning för Barsebäcks Hamn, ekonomisk förening 716439-7072 Räkenskapsåret 2016 1 (6) Styrelsen för Barsebäcks Hamn, ekonomisk förening får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2016. Förvaltningsberättelse

Läs mer

Fjällbete i Åredalen Ekonomisk förening

Fjällbete i Åredalen Ekonomisk förening Årsredovisning för Fjällbete i Åredalen Ekonomisk förening Räkenskapsåret 2014-01-01-2014-12-31 Fjällbete i Åredalen Ekonomisk förening 1(8) Förvaltningsberättelse Styrelsen för Fjällbete i Åredalen Ekonomisk

Läs mer

Gagnef Golf AB ÅRSREDOVISNING 1 (7)

Gagnef Golf AB ÅRSREDOVISNING 1 (7) Gagnef Golf AB ÅRSREDOVISNING 1 (7) Styrelsen för Gagnefs Golf AB avger härmed årsredovisning för år 2013. Bolagets andra räkenskapsår. FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE Verksamhet Bolaget har under året 2013 hyrt

Läs mer

Bostadsrättsföreningen Målaren 3

Bostadsrättsföreningen Målaren 3 Årsredovisning för Bostadsrättsföreningen Målaren 3 Räkenskapsåret 2011-01-01-2011-12-31 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 4 Balansräkning 5 Ställda säkerheter och ansvarsförbindelser

Läs mer

Boo Allaktivitetshus AB

Boo Allaktivitetshus AB Årsredovisning för Boo Allaktivitetshus AB Räkenskapsåret 2007-01-01-2007-12-31 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3 Ställda säkerheter och ansvarsförbindelser

Läs mer

Redovisning enligt Föreningslagen 11 kap 9 1 kap. för. Legevind Ekonomisk Förening Räkenskapsåret

Redovisning enligt Föreningslagen 11 kap 9 1 kap. för. Legevind Ekonomisk Förening Räkenskapsåret Redovisning enligt Föreningslagen 11 kap 9 1 kap. för Legevind Ekonomisk Förening Räkenskapsåret 2011-01-01-2011-11-01 2(6) Förvaltningsberättelse Information om verksamheten Föreningen har inte haft någon

Läs mer

Gagnef Golf AB ÅRSREDOVISNING 1 (7) 2014-01-01 2014-12-31 556884-5449

Gagnef Golf AB ÅRSREDOVISNING 1 (7) 2014-01-01 2014-12-31 556884-5449 Gagnef Golf AB ÅRSREDOVISNING 1 (7) Styrelsen för Gagnefs Golf AB avger härmed årsredovisning för år 2014. FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE Verksamhet Bolaget har under året 2014 hyrt banan -18-hålsbanan, korthålsbanan

Läs mer

Årsredovisning för. PRfekt Kontor AB 556735-8014. Räkenskapsåret 2009-09-01-2010-08-31

Årsredovisning för. PRfekt Kontor AB 556735-8014. Räkenskapsåret 2009-09-01-2010-08-31 Årsredovisning för PRfekt Kontor AB Räkenskapsåret 2009-09-01-2010-08-31 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3-4 Ställda säkerheter och ansvarsförbindelser

Läs mer

Tärna-Stensele Allmänningsskog

Tärna-Stensele Allmänningsskog Tärna-Stensele Allmänningsskog Förvaltningsberättelse för verksamhetsåret 2009 Styrelsen har haft följande sammansättning under 2009: Ordinarie ledamöter: Sven-Olof Tellström, Tärnaby, ordförande Kjell

Läs mer

Årsredovisning. Naturistför. Bergslagens Solsport

Årsredovisning. Naturistför. Bergslagens Solsport Årsredovisning för Naturistför. Bergslagens Solsport 875001-1960 Räkenskapsåret 2015 1 (7) Styrelsen för Naturistför. Bergslagens Solsport, med säte i Nora, får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret

Läs mer

Årsredovisning för räkenskapsåret 2013

Årsredovisning för räkenskapsåret 2013 1(11) Skellefteå Golf AB Org nr Årsredovisning för räkenskapsåret 2013 Styrelsen avger följande årsredovisning. Innehåll Sida - förvaltningsberättelse 2 - resultaträkning 3 - balansräkning 4 - noter 6

Läs mer

Årsredovisning. Stockholms funktionshindrades fiskeförening (SFFF)

Årsredovisning. Stockholms funktionshindrades fiskeförening (SFFF) Årsredovisning för Stockholms funktionshindrades fiskeförening (SFFF) 802417-2812 Räkenskapsåret 2009 11 11 2010 12 31 Org.nr 802417-2812 1 (8) Styrelsen för Stockholms funktionshindrades fiskeförening

Läs mer

Årsredovisning för Web 2.0 AB

Årsredovisning för Web 2.0 AB Årsredovisning för Web 2.0 AB Räkenskapsåret 2009-05-01-2010-04-30 Web 2.0 AB 1(8) Styrelsen och verkställande direktören för Web 2.0 AB får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2009-05-01-2010-04-30.

Läs mer

Medlemsantalet vid årets slut var 19 stycken. Antalet upplåtna bostadsrätter uppgick till 20 stycken i 4 bostadshus.

Medlemsantalet vid årets slut var 19 stycken. Antalet upplåtna bostadsrätter uppgick till 20 stycken i 4 bostadshus. BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN GRÄNJESVÅLEN NR 4 Org nr 716456-7583 ÅRSREDOVISNING Styrelsen för Bostadsrättsföreningen Gränjesvålen nr 4 får hälmed avge förvaltningsberättelse för verksamhetsåret 1januari 2005

Läs mer

Årsredovisning för. PRfekt Kontor AB 556735-8014. Räkenskapsåret 2010-09-01-2011-08-31

Årsredovisning för. PRfekt Kontor AB 556735-8014. Räkenskapsåret 2010-09-01-2011-08-31 Årsredovisning för PRfekt Kontor AB Räkenskapsåret 2010-09-01-2011-08-31 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3-4 Ställda säkerheter och ansvarsförbindelser

Läs mer

Förbundet Ju-Jutsu Ryu Sweden

Förbundet Ju-Jutsu Ryu Sweden Årsredovisning för Förbundet Ju-Jutsu Ryu Sweden Räkenskapsåret 2013-01-01-2013-12-31 Förbundet Ju-Jutsu Ryu Sweden 1(6) Förvaltningsberättelse Styrelsen för Förbundet Ju-Jutsu Ryu Sweden, får härmed avge

Läs mer

Årsbokslut. Företagarna i Täby

Årsbokslut. Företagarna i Täby Årsbokslut för 816000-1999 Räkenskapsåret 2017 1 (6) Styrelsen för får härmed avge årsbokslut för räkenskapsåret 2017. Årsredovisningen är upprättad i svenska kronor, SEK. Förvaltningsberättelse Verksamheten

Läs mer

Årsredovisning Brf Samson 16

Årsredovisning Brf Samson 16 Årsredovisning Brf Samson 16 Räkenskapsår 2016-01-01-2016-12-31 1 (9) Årsredovisning för räkenskapsåret 2016-01-01-2016-12-31 Styrelsen för Brf Samson 16 avger härmed följande årsredovisning. Innehåll

Läs mer

Årsredovisning. Matskärens Avloppsanläggning Ek. Förening

Årsredovisning. Matskärens Avloppsanläggning Ek. Förening Årsredovisning för Matskärens Avloppsanläggning Ek. Förening 753300-2189 Räkenskapsåret 2015 1 (7) Styrelsen för Matskärens Avloppsanläggning Ek. Förening, med säte i Lycke, får härmed avge årsredovisning

Läs mer

Årsredovisning. Svensk Privatläkarservice AB

Årsredovisning. Svensk Privatläkarservice AB Årsredovisning för Svensk Privatläkarservice AB 556794-9408 Räkenskapsåret 2013 1 (7) Styrelsen för Svensk Privatläkarservice AB får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2013. Förvaltningsberättelse

Läs mer

Årsredovisning SORSELE ÖVRE ALLMÄNNINGSSKOG

Årsredovisning SORSELE ÖVRE ALLMÄNNINGSSKOG Årsredovisning för SSKOG Räkenskapsåret 2003 Styrelsen för får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2003. Förvaltningsberättelse Verksamhet Allmänningens styrelse väljes vartannat år av allmänningsstämman.

Läs mer

Årsredovisning. Brf Fiskaren 32

Årsredovisning. Brf Fiskaren 32 Årsredovisning för Brf Fiskaren 32 Räkenskapsåret 2006 , Brf Fiskaren 32 1(6) Styrelsen för BrfFiskaren 32 får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2006. Förvaltningsberättelse Verksamhet Föreningen

Läs mer

Fastigheterna på Kullen i Alfta AB

Fastigheterna på Kullen i Alfta AB Årsredovisning för Fastigheterna på Kullen i Alfta AB Räkenskapsåret 2016-10-01-2017-09-30 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3-4 Noter 5-7 Underskrifter

Läs mer

Froglodge Sweden AB. Årsredovisning för 556960-0512. Räkenskapsåret 2014-01-12-2014-12-31. Fastställelseintyg. Innehållsförteckning:

Froglodge Sweden AB. Årsredovisning för 556960-0512. Räkenskapsåret 2014-01-12-2014-12-31. Fastställelseintyg. Innehållsförteckning: Årsredovisning för Froglodge Sweden AB Räkenskapsåret 2014-01-12 - Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3-4 Ställda säkerheter och ansvarsförbindelser 4 Tilläggsupplysningar

Läs mer

Bostadsrättsföreningen Essingevarvet

Bostadsrättsföreningen Essingevarvet Årsredovisning för Bostadsrättsföreningen Essingevarvet 24 Räkenskapsåret 2014-01-01-2014-12-31 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1-2 Resultaträkning 3 Balansräkning 4-5 Tilläggsupplysningar/underskrifter

Läs mer

Källatorp Golf AB

Källatorp Golf AB Årsredovisning för Källatorp Golf AB Räkenskapsåret 2015-01-01-2015-12-31 Fastställelseintyg Undertecknad styrelseledamot i Källatorp Golf AB intygar härmed dels att denna kopia av årsredovisningen överensstämmer

Läs mer

N v-rk~ ak. rsre.o isni

N v-rk~ ak. rsre.o isni N v-rk~ ak 822003-9336 rsre.o isni Iv. Nätverket Renare Mark 822003-9336 FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE Styrelsen för Nätverket Renare Mark lämnar härmed följande berättelse över sin förvaltning för räkenskapsaret

Läs mer

Gotland Whisky AB publ

Gotland Whisky AB publ å r s r e d o v i s n i n g publ org.nr 556664-7276 r ä k e n s k a p s å r e t 2004-09-01-2005-12-31 Styrelsen och verkställande direktören för Gotland Whisky får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret

Läs mer

Årsredovisning. Leader Södertälje Landsbygd

Årsredovisning. Leader Södertälje Landsbygd Årsredovisning för Leader Södertälje Landsbygd 802447-2121 Räkenskapsåret 2012 1 (8) Styrelsen för Leader Södertälje Landsbygd får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2012. Förvaltningsberättelse

Läs mer

Årsredovisning ONETOOFREE AB

Årsredovisning ONETOOFREE AB Årsredovisning för ONETOOFREE AB 556729-7758 Räkenskapsåret 2010 07 01 2011 06 30 Org.nr 556729-7758 1 (7) Förvaltningsberättelse Allmänt om verksamheten Bolaget utvecklar och tillhandahåller spel på internet

Läs mer

Boberg-Dotetorp VAF Ekonomisk förening

Boberg-Dotetorp VAF Ekonomisk förening Årsredovisning för Boberg-Dotetorp VAF Ekonomisk förening Räkenskapsåret 2015-12-14-2016-12-31 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3-4 Ställda säkerheter

Läs mer

Casa Eva Suarez Aktiebolag

Casa Eva Suarez Aktiebolag Årsredovisning för Casa Eva Suarez Aktiebolag Räkenskapsåret 2016-07-01-2017-06-30 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3-4 Noter 5 Noter till resultaträkning

Läs mer

Årsredovisning. Västra Kållandsö VA ekonomisk förening

Årsredovisning. Västra Kållandsö VA ekonomisk förening Årsredovisning för Västra Kållandsö VA ekonomisk förening 769622-6120 Räkenskapsåret 2013 1 (7) Styrelsen för Västra Kållandsö VA ekonomisk förening får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2013.

Läs mer

Årsredovisning. Brf Källunden

Årsredovisning. Brf Källunden Årsredovisning för Brf Källunden 715600-0460 Räkenskapsåret 2012 1 (10) Styrelsen för Brf Källunden får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2012. Förvaltningsberättelse Detta är Brf Källunden

Läs mer

Årsredovisning BRF KUNGSLYCKAN

Årsredovisning BRF KUNGSLYCKAN Årsredovisning för BRF KUNGSLYCKAN Räkenskapsåret 2007 BRF KUNGSLYCKAN 1(7) Styrelsen för BRF KUNGSLYCKAN får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2007. Årsredovisningen är upprättad i svenska

Läs mer

Årsredovisning. för. Fjällbete i Åredalens ek förening 769608-9874

Årsredovisning. för. Fjällbete i Åredalens ek förening 769608-9874 1(7) Årsredovisning för Fjällbete i Åredalens ek förening 76968-9874 Styrelsen får härmed lämna sin redogörelse för föreningens utveckling under räkenskapsåret 212-1-1-212-12-31. Innehållsförteckning Sida

Läs mer

Årsredovisning. Ullersund- / Öboängens Vattenförening ek. förening

Årsredovisning. Ullersund- / Öboängens Vattenförening ek. förening Årsredovisning för Ullersund- / Öboängens Vattenförening ek. förening 769613-6725 Räkenskapsåret 2011 1 (7) Styrelsen för Ullersund- / Öboängens Vattenförening ek. förening får härmed avge årsredovisning

Läs mer

Arsredovisning. Brt Nybyggsgrind 6 769607-1724. Räkenskapsåret 2008-01-01-2008-12-31. Innehållsförteckning:

Arsredovisning. Brt Nybyggsgrind 6 769607-1724. Räkenskapsåret 2008-01-01-2008-12-31. Innehållsförteckning: Arsredovisning för Brt Nybyggsgrind 6 769607-1724 Räkenskapsåret 2008-01-01-2008-12-31 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 3 Balansräkning 4 Ställda säkerheter och ansvarsförbindelser

Läs mer

Gagnef Golf AB. Årsredovisning för Räkenskapsåret Fastställelseintyg. Innehållsförteckning:

Gagnef Golf AB. Årsredovisning för Räkenskapsåret Fastställelseintyg. Innehållsförteckning: Årsredovisning för Gagnef Golf AB Räkenskapsåret 2015-01-01-2015-12-31 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3-4 Ställda säkerheter och ansvarsförbindelser

Läs mer

Årsredovisning. Skellefteå Golf AB

Årsredovisning. Skellefteå Golf AB 1 (8) Årsredovisning för Skellefteå Golf AB 556437-5797 Räkenskapsåret 2017 2 (8) Styrelsen och verkställande direktören för Skellefteå Golf AB får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2017. Årsredovisningen

Läs mer

Årsredovisning. Lidköpings Folkets Hus förening u.p.a.

Årsredovisning. Lidköpings Folkets Hus förening u.p.a. Årsredovisning för Lidköpings Folkets Hus förening u.p.a. 769000-0356 Räkenskapsåret 2015 1 (7) Styrelsen för Lidköpings Folkets Hus förening u.p.a., med säte i Lidköping, får härmed avge årsredovisning

Läs mer

Årsredovisning. Kornhills Samfällighetsförening

Årsredovisning. Kornhills Samfällighetsförening Årsredovisning för Kornhills Samfällighetsförening 716407-8797 Räkenskapsåret 2014 1 (8) Styrelsen för Kornhills Samfällighetsförening får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2014. Årsredovisningen

Läs mer

Årsredovisning. Författarcentrum Syd

Årsredovisning. Författarcentrum Syd Årsredovisning för Författarcentrum Syd 846001-8909 Räkenskapsåret 2014 1 (6) Styrelsen för Författarcentrum Syd får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2014. Årsredovisningen är upprättad i

Läs mer

Årsredovisning. Bostadsrättsföreningen Falköping

Årsredovisning. Bostadsrättsföreningen Falköping 1(8) Årsredovisning Bostadsrättsföreningen Falköping 1 Styrelsen för Bostadsrättsföreningen Falköping 1 får härmed lämna sin redogörelse för föreningens utveckling under räkenskapsåret 2015-01-01-2015-12-31

Läs mer

Årsredovisning för räkenskapsåret 2011-01-01-2011-12-31

Årsredovisning för räkenskapsåret 2011-01-01-2011-12-31 1 (8) Årsredovisning för räkenskapsåret 2011-01-01-2011-12-31 Styrelsen för Borås Golf AB avger härmed följande årsredovisning. Innehåll Sida Förvaltningsberättelse 2 Resultaträkning 3 Balansräkning 4

Läs mer

Årsredovisning. Kornhills Samfällighetsförening

Årsredovisning. Kornhills Samfällighetsförening Årsredovisning för Kornhills Samfällighetsförening 716407-8797 Räkenskapsåret 2015 1 (8) Styrelsen för Kornhills Samfällighetsförening, med säte i Halmstad, får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret

Läs mer

BRF Fjällfoten i Idre

BRF Fjällfoten i Idre Årsredovisning för BRF Fjällfoten i Idre Räkenskapsåret 2013-01-01-2013-12-31 BRF Fjällfoten i Idre 1(8) Förvaltningsberättelse Styrelsen för BRF Fjällfoten i Idre, får härmed avge årsredovisning för 2013.

Läs mer

Årsredovisning. Apollo nr 2, Bostadsrättsförening

Årsredovisning. Apollo nr 2, Bostadsrättsförening Årsredovisning för Apollo nr 2, Bostadsrättsförening 783800-0045 Räkenskapsåret 2010 07 01 2011 06 30 Org.nr 783800-0045 1 (9) Styrelsen för Apollo nr 2, Bostadsrättsförening får härmed avge årsredovisning

Läs mer

Årsredovisning. Caravan Club R-Sektionen

Årsredovisning. Caravan Club R-Sektionen Årsredovisning för Caravan Club R-Sektionen 866601-1591 Räkenskapsåret 2015 1 (8) Styrelsen för Caravan Club R-Sektionen får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2015. Förvaltningsberättelse Information

Läs mer

Förvaltningsberättelse

Förvaltningsberättelse Grönlingens SFF 1 (7) Styrelsen för Grönlingens SFF, med säte i Stockholm, får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2018. Årsredovisningen är upprättad i svenska kronor, SEK. Förvaltningsberättelse

Läs mer

EKONOMISK REDOVISNING

EKONOMISK REDOVISNING Sid 1 EKONOMISK REDOVISNING 2010 HSB brf Lilla Le i Göteborg Sid 4 INTÄKTER 2010 Årsavgifter 4 278 749 Hyror 264 631 Övriga intäkter 7 200 Sid 12 ÅRSAVGIFTSUTVECKLING 2007 2008 2009 2010 2011 Årsavgiftsutveckling

Läs mer

Årsredovisning. Sveriges Spannmålsodlare (SpmO) AB

Årsredovisning. Sveriges Spannmålsodlare (SpmO) AB Årsredovisning för Sveriges Spannmålsodlare (SpmO) AB Räkenskapsåret 2008 Sveriges Spannmålsodlare (SpmO) AB Styrelsen för Sveriges Spannmålsodlare (SpmO) AB får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret

Läs mer

Uppsala Destilleri AB

Uppsala Destilleri AB Årsredovisning för 556989-9791 Räkenskapsåret 2016-01-01-2016-12-31 Årsredovisningen är upprättad i svenska kronor. Om inget annat anges, redovisas alla belopp i hela kronor. Förvaltningsberättelse Verksamheten

Läs mer

Årsredovisning för räkenskapsåret 2010

Årsredovisning för räkenskapsåret 2010 1(12) Org nr Årsredovisning för räkenskapsåret 2010 Styrelsen avger följande årsredovisning. Innehåll Sida - förvaltningsberättelse 2 - resultaträkning 4 - balansräkning 5 - noter 7 Om inte annat särskilt

Läs mer

Årsredovisning. Brunnsvikens Kanotklubb BKK

Årsredovisning. Brunnsvikens Kanotklubb BKK Årsredovisning Styrelsen får härmed avge årsredovisning för avseende räkenskapsåret 2013 (Org nr 802004-7802) Resultaträkning, kr 2013 2012 Rörelsens intäkter Nettoomsättning 2 069 593 1 706 453 Summa

Läs mer

Årsredovisning. för. Sanda Västergarn Fiber Ekonomisk förening 769623-5816

Årsredovisning. för. Sanda Västergarn Fiber Ekonomisk förening 769623-5816 Årsredovisning för Sanda Västergarn Fiber Ekonomisk förening 769623-5816 Styrelsen får härmed lämna sin redogörelse för föreningens utveckling under räkenskapsåret 212-1-1-212-12-31. Innehållsförteckning

Läs mer

Årsredovisning. Suseboparken Parkerings AB

Årsredovisning. Suseboparken Parkerings AB Årsredovisning för Suseboparken Parkerings AB 556781-9221 Räkenskapsåret 2014 1 (5) Styrelsen för Suseboparken Parkerings AB får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2014. Årsredovisningen är

Läs mer

Årsredovisning. Brf Kvarngatan 9 Marstrand

Årsredovisning. Brf Kvarngatan 9 Marstrand Årsredovisning för Brf Kvarngatan 9 Marstrand 769611-5034 Räkenskapsåret 2013 1 (8) Styrelsen för Brf Kvarngatan 9 Marstrand får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2013. Förvaltningsberättelse

Läs mer

BRF Clüwer. Årsredovisning för Räkenskapsåret Innehållsförteckning:

BRF Clüwer. Årsredovisning för Räkenskapsåret Innehållsförteckning: Årsredovisning för BRF Clüwer Räkenskapsåret 2015-09-01-2016-09-30 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1-2 Resultaträkning 3 Balansräkning 4-5 Ställda säkerheter och ansvarsförbindelser 5

Läs mer

Kooperativa Åryd Ekonomisk Förening

Kooperativa Åryd Ekonomisk Förening Årsredovisning för Kooperativa Åryd Ekonomisk Förening Räkenskapsåret 2014-01-01-2014-12-31 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3-4 Ställda säkerheter och

Läs mer

Styrelsen och verkställande direktören för. Brf Kullaberg 1 Org nr 716420-0060. får härmed avge. Årsredovisning

Styrelsen och verkställande direktören för. Brf Kullaberg 1 Org nr 716420-0060. får härmed avge. Årsredovisning Styrelsen och verkställande direktören för Brf Kullaberg 1 Org nr 716420-0060 får härmed avge Årsredovisning för räkenskapsåret 1 januari 2014 31 december 2014 Innehåll: Förvaltningsberättelse Resultaträkning

Läs mer

Årsredovisning. När Golfklubb

Årsredovisning. När Golfklubb Årsredovisning för När Golfklubb 834001-2106 Räkenskapsåret 2015 1 (8) Styrelsen för När Golfklubb, med säte i Gotland, får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2015. Förvaltningsberättelse Information

Läs mer

Årsredovisning. Bolag X AB

Årsredovisning. Bolag X AB Årsredovisning Bolag X AB Org.nr. xxxxxx-xxxx Räkenskapsår X2-05-01 - X3-04-30 Fastställelseintyg Undertecknad styrelseledamot intygar härmed att en med denna undertecknade kopia likalydande resultat-

Läs mer

r V Resultaträkning 4(13) Maritech - Marine Technologies Trading AB Årsredovisning för

r V Resultaträkning 4(13) Maritech - Marine Technologies Trading AB Årsredovisning för Årsredovisning för 2012-05-01-2012-12-31 4(13) Resultaträkning Not 2012-05-01-2012-12-31 2011-05-01-2012-04-30 Rörelsens intäkter m m Nettoomsättning Övriga rörelseintäkter 7 155 333 48 000 12 579 803

Läs mer

Årsredovisning för Testbolaget AB

Årsredovisning för Testbolaget AB Årsredovisning för avseende perioden 2016-01-01-2016-12-31 Fastställelseintyg Undertecknad representant för () intygar dels att denna kopia av årsredovisningen stämmer överens med originalet, dels att

Läs mer

FRISKIS & SVETTIS IF SÖDERTÄLJE

FRISKIS & SVETTIS IF SÖDERTÄLJE 1(9) FRISKIS & SVETTIS IF SÖDERTÄLJE Org nr Årsredovisning för räkenskapsåret 2014 Styrelsen avger följande årsredovisning. Innehåll Sida - förvaltningsberättelse 2 - resultaträkning 3 - balansräkning

Läs mer

Årsredovisning. Havstenssunds Bryggförening

Årsredovisning. Havstenssunds Bryggförening Årsredovisning för Havstenssunds Bryggförening 802464-0891 Räkenskapsåret 2015 1 (8) Styrelsen för Havstenssunds Bryggförening får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2015. Årsredovisningen är

Läs mer

Förvaltningsberättelse

Förvaltningsberättelse 1 (6) Styrelsen för får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2018. Årsredovisningen är upprättad i svenska kronor, SEK. Förvaltningsberättelse Verksamheten Allmänt om verksamheten Föreningen har

Läs mer

Å R S R E D O V I S N I N G för Göteborgsvind nr 1 ekonomisk förening

Å R S R E D O V I S N I N G för Göteborgsvind nr 1 ekonomisk förening Å R S R E D O V I S N I N G för Göteborgsvind nr 1 ekonomisk förening Org. nr. 716445-1440 Räkenskapsåret 2011 Org.nr 716445-1440 2 (8) Styrelsen för Göteborgsvind nr 1 ekonomisk förening får härmed avge

Läs mer

Årsredovisning och revisionsberättelse

Årsredovisning och revisionsberättelse Årsredovisning och revisionsberättelse Avseende räkenskapsåret 2014-01-01-2014-12-31 Bostadsrättsföreningen Vårt Hus nr 1 i Göteborg, Bostadsrättsföreningen Vårt Hus nr 1 i Göteborg 1(9) FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE

Läs mer

www.qicon.se Årsredovisning 2011

www.qicon.se Årsredovisning 2011 www.qicon.se www.qicon.se Årsredovisning 2011 Styrelsen och verkställande direktören för QI Construction AB (556521-7352) får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2011. Förvaltningsberättelse

Läs mer

Skinnskattebergs Vägförening

Skinnskattebergs Vägförening Årsredovisning för Skinnskattebergs Vägförening Räkenskapsåret 2017-01-01-2017-12-31 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3-4 Redovisningsprinciper och bokslutskommentarer

Läs mer

Årsredovisning för. Brf Enen Räkenskapsåret

Årsredovisning för. Brf Enen Räkenskapsåret Årsredovisning för Brf Enen 4 Räkenskapsåret 2015-01-01-2015-12-31 Brf Enen 4 1(8) Förvaltningsberättelse Styrelsen för Brf Enen 4, får härmed avge årsredovisning för 2015. Allmänt om verksamheten Föreningen

Läs mer

Sorsele Ovre Allmänningsskog... -

Sorsele Ovre Allmänningsskog... - / t Sorsele Ovre Allmänningsskog.... - 1 (8) FÖRVAL TNINGSBERÄ TTELSE för verksamhetsåret 2001.01.01-2001.12 31 Styrelse och revisorer. Allmänningens styrelse väljes av allmänningsstämma vartannat år.

Läs mer