Hos oss hittar du ditt hem

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Hos oss hittar du ditt hem"

Transkript

1 Hos oss hittar du ditt hem 1

2 2 Ett tryggt boende Det ska vara tryggt att bo hos Ronnebyhus. Vi menar inte bara att man ska känna sig säker, utan lika mycket att du får god service och att du har god standard och välskötta bostäder. Och inte minst kan du påverka ditt boende och vara delaktig i olika utvecklingsprojekt. Helt, rent, snyggt och tryggt är våra honörsord. För den traditionella säkerheten går vi till exempel över till elektroniska taggar istället för vanliga nycklar till entrédörrarna. Vi har dygnet runt störningsjour i samarbete med ett vaktbolag. Du har också nära till god och personlig bostadsservice. Varje bostadsområde har en ansvarig bovärd, som till sin hjälp har ett antal reparatörer och fastighetsskötare. Till dem kan du komma med dina frågor och önskemål och de åtgärdas så snabbt som möjligt det är du som är viktigast för oss!

3 3 Här finns Ronnebyhus Nöjda hyresgäster Majoriteten av våra ca 3000 hyreslägenheter och dryga hundra lokaler fi nns i Ronneby och Kallinge, men vi förvaltar också bostäder i Bräkne-Hoby, Backaryd, Eringsboda, Johannishus, Hallabro och Listerby. Och vår ambition är att lägga samma omsorg på alla våra lägenheter, var du än bor! Vartannat år genomför vi en boendeenkät, som visar hur nöjda våra hyresgäster är. Vi är mycket glada över att vårt nöjdkundindex stiger för varje undersökning, det visar att vi arbetar på rätt sätt. Korta fakta om AB Ronnebyhus Antal hyreslägenheter ca 3000 Antal kontor/butiker ca 100 Omsättning 160 mkr (2011) Antal medarbetare ca 50 Medlemmar i Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag (SABO) och Fastighetsbranschens arbetsgivarorganisation (FASTIGO) DIN KONTAKT FÖR VVS, VÄRME & ENERGI Ronneby

4 4 Ronneby en härlig plats att bo på Att Ronneby är en vacker plats konstaterar man lätt när man kommer på besök. Hjärtat i Sveriges trädgård är ett begrepp som använts mycket. Nu profilerar sig kommunen som Den moderna kurorten. Brunnsparken utsågs till Sveriges vackraste park år Men det är inte bara Ronneby Brunn med sin park som är speciell. Ett besök i Bergslagens kulturkvarter eller på Karlsnäsgården är också enastående. Dessutom har vi hela den unika skärgården till vårt förfogande! Ronneby är inte bara en vacker och trevlig plats att bo på. Det är en kommun med hög standard på service och andra utbud. Det är väl sörjt för utbildning, med tio rektorsområden, från dagis, grundskola till gymnasieskolan Knut Hahn med attraktiva utbildningslinjer. Kommunen har även friskolor. Väl fungerande kommunikationer gör att Ronneby har nära till omvärlden. Järnvägen Karlskrona Malmö/Köpenhamn passerar staden och vägnätet med bl a E22, bjuder snabb och bra väg till, från och inom kommunen. Från Kallinge/Ronneby flygplats går dagliga turer till Stockholm och på sommaren även direktflyg till Visby.

5 Kultur, fritid och nöjen Ronneby ger dig också ett aktivt kultur- och nöjesliv. Det är väl sörjt för natur- och friluftsaktiviteter, liksom för olika sporter. För den som är kulturhistoriskt intresserad, är Ronneby och hela Blekinge en guldgruva. 5 I Ronneby bjuder Äventyrsbadet i Brunnsparken på upplevelser för hela familjen. Brunnshallarna erbjuder varje söndag under sommarhalvåret loppis av stort format, fynd för ung som gammal. För den som vill njuta av veteranbilar är Nostalgias bilutställning en fröjd. Eller varför inte Tosia Bonnadan, en genuin bondmarknad i dagarna tre? Diggiloo-premiären och en av Sveriges största hundutställningar kan Ronneby även stoltsera med. Detta är bara några exempel på ett vad som händer i Ronneby. Varje år tillkommer nya möjligheter och nya aktiviteter. Korta fakta om Ronneby Folkmängd, Ronneby ca Folkmängd, Ronneby kommun ca Yta 7,7 km 2 Flygplats Kallinge Avstånd Malmö 180 km Avstånd Stockholm 505 km Korta fakta om Blekinge Folkmängd ca Yta km 2 Fakta 800 öar 950 sjöar 10 mils kust Råbergs Bil har sedan några år tillbaka levererat bilar till Ronnebyhus. Dessa används som servicebilar till reperatörsgruppen. Bilarna som Ronnebyhus idag kör är några av Fords mest praktiska och slitstarka Transportbilar. Fords transportbilar är bland de bästa i klassen. Många av Blekinges företag väljer just Ford och Råbergs Bil som leverantör. Det finns allt ifrån små skåpbilar, pickup till lätta lastbilar med flak och med andra praktiska lösningar. Kom gärna in till oss så ska vi ta fram en lösning som passar dig och ditt behov. Råbergs Bil - Verkstadsgatan 2, KARLSKRONA - Tel: Besök:

6 6 Boende för alla Alla tycker vi lite olika om hur en bostad ska se ut, men bland våra lägenheter har vi alltid något som passar dig, det vågar vi lova! Stort & smått Lägenhetsstorlekarna omfattar allt från studentrum och ettor till stora sexrummare. Högt & lågt Du kan bo på sjunde våningen med milsvid utsikt, eller i markplan med egen täppa. Gammalt & nytt I vårt bestånd har vi såväl nybyggda hus som fastigheter med riktig, gammaldags charm. Centralt & landet Våra bostäder finns både i centralaste staden och på lugnaste landsbygd. Bara att välja! Plugga & bo Våra studentbostäder finns som korridorrum eller ett rum och kök. Som student har du extra förmånlig hyra! Nära & kära Möblerade och utrustade lägenheter för korttidsuthyrning. Perfekt när släkt och vänner kommer på besök. Omsorg & trygghet Trygghetsboendet ger dig som senior (70+) ett bekvämt boende, med service och gemensamma faciliteter i huset. Omsorgsboenden driver vi tillsammans med Ronneby kommun och plats förmedlas via omsorgen. Arbete & aktivitet Vi har inte bara bostäder, utan också kontor, butiker och andra lokaler till uthyrning. Till och med en biograf! Anpassning av lokalerna är en del av vår service. Olika hyresnivåer Beroende på bland annat storlek, ålder och läge är hyrorna olika. Säkert finns det en bostad som passar din plånbok. Ständig förnyelse Ett bostadsbestånd måste följa med tidens gång. Det betyder naturligtvis löpande underhåll, om- och nybyggnationer. Ett av våra senaste nybyggen är Bräkne-Hoby, där stor vikt lagts vid ljusa lägenheter med öppen planlösning. En annan trend är varsam renovering, där vi arbetar så att våra hyresgäster i största möjliga utsträckning kan bo kvar under renoveringen.

7 7 Alla behöver vi El, Vatten, Värme och Avfallshantering! Ronneby Miljö & Teknik AB strävar alltid efter att med den senaste tekniken uppnå de bästa resultaten, både för dig och vår miljö! För Din skull har vi samlat allt detta i samma bolag Du vet väl att du som bor i Ronneby kan få bredband genom RonNet? Stadshuset Telefon: Fax: Kundtjänst

8 8 Att bo hos Ronnebyhus Vi bryr oss om. Vi vill att ditt boende ska vara bekvämt, tryggt och enkelt och att du ska trivas. Då trivs vi också! Bostadskö Vi har alltid bostäder till uthyrning, men du vill kanske bo någonstans där det inte finns något ledigt just nu. Då kan du ställa dig i bostadskö. Vårt kösystem har tre nivåer: 1. Aktiv kö. Turordning när du vill bo i ett speciellt område eller lägenhetstyp. 2. Passiv kö. Turordning när du söker lägenhet, men kanske inte inflyttning just nu. 3. Lägenhet direkt. Vi tittar vad som finns ledigt för ögonblicket. Ring, kom på besök eller kolla själv på vår hemsida: Vi gör det också enkelt för dig att byta bostad inom vårt bestånd, när dina behov förändras. Välutrustat Att bo hos Ronnebyhus betyder komfortabelt och välutrustat boende. Självklart finns det tvättstuga på bekvämt avstånd. TV & bredband Lägenheterna har kabel-tv från för nävarande ComHem och bredband. Lägenhetena i tätorten har ofta tillgång till fibernät. Självförvaltning ett växande projekt I en del bostadsområden har engagerade hyresgäster startat projekt för till exempel försköning och odling. Detta är något vi uppmuntrar och bistår med råd och dåd. I vissa stadsdelar deltar de boende i trygghetsvandringar, vuxna som visar sig ute i bostadsområdena, framförallt kvällar och helger. Miljöarbete Att satsa på miljön lönar sig både på lång och kort sikt. På Ronnebyhus har vi ett antal aktiva projekt, helt eller delvis genomförda. Några exempel: Källsortering av sopor finns på alla områden, med välskötta miljöhus. Individuell mätning av varmvatten. Där individuell varmvattenmätning har införts halverades förbrukningen det tjänar vi alla på! Solceller har installerats på Madelungsvägen, ett projekt som rönt stor framgång kwh el produceras och förbrukas i första hand i fastigheten; tvättstugor, belysning och ventilation tar det mesta av vad som produceras. Finns vid någon tidpunkt ett överskott går det ut på elnätet.

9

10 10 Alltid någon att prata med Vi som jobbar på Ronnebyhus finns för din skull och det ska vara lätt att komma i kontakt med oss. Vi svarar på alla dina frågor och försöker lösa alla problem, stora som små. Bovärdarna Bovärdarna är din närmaste kontakt. De finns ute på de olika bostadsområdena och deras telefonnummer finns anslagna i husens entréer. Tillsammans med bovärdarna arbetar ett antal fastighetsskötare och självklart svarar de också på dina undringar. Bovärdarna klarar de flesta frågor och löser nästan alla praktiska problem. Kontor och reception Om dina frågor rör till exempel uthyrning och kontrakt får du snabba svar när du ringer uthyrningen på vårt kontor, telefon /53. Har du frågor gällande din hyra ringer du Receptionen når du på om du inte vet vem du bör prata med. Självklart är du välkommen att titta in också, vi håller öppet alla vardagar i veckan. Garnborns Åkeri & Maskin AB Gövägen 2, Ronneby Tel: Fax:

11 11 Har du luftproblem? anlita oss för: Funktionskontroll av ventilationssystem (OVK) Injustering av luftflöden Service av ventilationssystem/aggregat Ozonbehandling i mögel eller rökskadade lokaler Totalrensning av alla typer av ventilationssystem Tel: Fax: LR- INSTALLATION AB Tvätt-Storkök Plåtmäster AB Försäljning och service av Storkök och fastighetstvättutrustning Blekinge: Kalmar: Allt inom ventilation och plåtslageri Tel

12 AB Ronnebyhus Box Ronneby Tel Fax Uthyrning: eller Reception: Besöksadress: Gångbrogatan 3 Öppetider: Mån , Tis - Tors , Fre Publisher, editor and advertisement booking: JS SVERIGE +46 (0) Printed on officially approved environmentally compatible paper Printing inks are based on vegetable oil Edición, redacción y reserva de anuncios: Grupo JS SL Impreso en papel oficialmente autorizado como ecológico La tinta de imprenta basada en aceites vegetales Utgivare, redaktion och annonser: JS SVERIGE +46 (0) Tryckt på officiellt godkänt miljövänligt papper Tryckfärgerna är baserade på vegetabiliska oljor www. jssverige.se Caluva Foto SV-UK ES SV

040-54 68 88. Service Kvalitet Närodlat

040-54 68 88. Service Kvalitet Närodlat 040-54 68 88 Service Kvalitet Närodlat 2 Att arbeta med frukt och grönsaker lenar själen. Vi på JH Frukt & Grönt uppskattar vårt yrke att arbeta med närodlade kvalitetsprodukter. Jörgen Hansson, VD 3 Välkommen

Läs mer

Originalet sedan 1934

Originalet sedan 1934 Originalet sedan 1934 Det finns bara ett original Att Åkes Äkta Hönökakor är ett av Västsveriges mest kända varumärken är inte så konstigt. Ett genuint familjeföretag med en produkt som blivit en självklarhet

Läs mer

När det gäller kvalitet och miljö

När det gäller kvalitet och miljö När det gäller kvalitet och miljö Välkommen till Winther Bygg AB Hos oss finns kompetensen och framtidens resurser. Winther Bygg AB är ett familjeföretag som förvärvades av Hans-Åke Winther 1989. Det har

Läs mer

Välkommen till Svenbo

Välkommen till Svenbo Vi bryr oss om dig 2 - Läget och lägenheten är helt perfekt för mig. Jag och mina växter trivs eftersom det är gavellägenhet. Läget är centralt, trevligt när folk tittar förbi. Nästan som eget hus. Välkommen

Läs mer

Vi ger dig nästa generations värme!

Vi ger dig nästa generations värme! Vi ger dig nästa generations värme! erfarenhet, kompetens och nätverk skapar mervärde! www.ivt.se VÄRMEPUMPCENTER ROTEK MALMÖ AB 040-42 41 30 046-211 41 30 www.rotek.se Samtal med Jan och Gunnar Tjernberg

Läs mer

Välkommen till Grästorps Kommun

Välkommen till Grästorps Kommun Välkommen till Grästorps Kommun MITT I VÄSTRA GÖTALAND Välkommen till Grästorps kommun Grästorp ligger vackert mitt i Västra Götaland med större orter som Trollhättan, Vänersborg och Lidköping på nära

Läs mer

VVS & Plåtisolering Inbyggnader Akustiktak Brandtätning

VVS & Plåtisolering Inbyggnader Akustiktak Brandtätning Gösta Carlsons Isolerings firma i Hässleholm AB VVS & Plåtisolering Inbyggnader Akustiktak Brandtätning Tredje generationen med över 50 år i branschen Välkomna till Gösta Carlsons Isoleringsfi rma en fi

Läs mer

Totallösningar för alla slags flyttningar

Totallösningar för alla slags flyttningar Totallösningar för alla slags flyttningar Tredje generationen smygs redan nu in i företaget! Flyttpartner med professionellt engagemang Välkommen till Lindome Flyttningsbyrå AB LFB. Vi är en professionell

Läs mer

med hundra års erfarenhet i lasten

med hundra års erfarenhet i lasten med hundra års erfarenhet i lasten Claes och Jan Toft Välkommen till Lundby Åkeriet! Jan-Erik Larsson Vi erbjuder trygga och säkra transporter inom områdena containertransport, sekvenskörning och lokaldistribution.

Läs mer

En del av en bra dag

En del av en bra dag En del av en bra dag Husmanskost från Matlaget i Gällivare Matlaget i Gällivare AB är ett positivt och arbetsamt gäng på 26 personer som lagar över 820.000 portioner varje år; till sjukhus, skolor, förskolor,

Läs mer

29.06.05. Grupp- och konferensresor

29.06.05. Grupp- och konferensresor Udgiver, redaktion og annoncetegning: JS Gruppen Denmark A/S +45 87 32 50 00 Trykt på officielt godkendt miljøvenligt papir Trykfarverne er baseret på vegetabilske olier www.jsgruppen.com Publisher, editor

Läs mer

Vi ger dig nästa generations värme!

Vi ger dig nästa generations värme! Vi ger dig nästa generations värme! erfarenhet, kompetens och nätverk skapar mervärde! www.ivt.se VÄRMEPUMPCENTER ROTEK MALMÖ AB 040-42 41 30, 046-211 41 30 www.rotek.se IVT s största återförsäljare genom

Läs mer

Tillsammans mot mål. Gefle IF Fotboll. Våra ungdomar vårt syre

Tillsammans mot mål. Gefle IF Fotboll. Våra ungdomar vårt syre Tillsammans mot mål Gefle IF Fotboll Våra ungdomar vårt syre Gefle IF med spelaren i centrum Gefle IF bildades 1882 och är en av Sveriges äldsta idrottsföreningar. Genom åren har vi varit inriktade på

Läs mer

Totalleverantör av aluminiumprodukter

Totalleverantör av aluminiumprodukter Totalleverantör av aluminiumprodukter 2 Aluminiumspecialist med hög kapacitet och leveransprecision BH Svets AB utför allt inom svets, till exempel robotsvetsning och reparationssvetsning, samt övrigt

Läs mer

Plåtteknik i Söderhamn grundades 1988 av Christer Svensson och Ola Hermansson.

Plåtteknik i Söderhamn grundades 1988 av Christer Svensson och Ola Hermansson. Ett plus ett blir tre Plåtteknik i Söderhamn grundades 1988 av Christer Svensson och Ola Hermansson. Sedan 2003 drivs företaget av Christer Svensson och Stefan Kring. Plåtteknik utför alla förekommande

Läs mer

Välkommen till Norrköping

Välkommen till Norrköping Tekniska kontoret Välkommen till Norrköping Med den här broschyren vill vi visa vad tekniska kontoret gör, vad vi kan och vilken roll vi har för Norrköping och dess invånare. Förr industri i dag forskning,

Läs mer

Scandinav Bildbyrå/Fotograf Anne Dillner. Kyrkogatan /Götgatan. Flerfamiljshus i fyra plan, centralt i Kumla

Scandinav Bildbyrå/Fotograf Anne Dillner. Kyrkogatan /Götgatan. Flerfamiljshus i fyra plan, centralt i Kumla Scandinav Bildbyrå/Fotograf Anne Dillner Kyrkogatan /Götgatan Flerfamiljshus i fyra plan, centralt i Kumla DAGS FÖR NYTT BOENDE? Flytta in i Urmakaren! Ett nytt modernt boende väntar på dig mitt i centrala

Läs mer

Vi ger dig nästa generations värme!

Vi ger dig nästa generations värme! Vi ger dig nästa generations värme! erfarenhet, kompetens och nätverk skapar mervärde! VÄRMEPUMPCENTER 040-42 41 30, 046-211 41 30 WWW.ROTEK.SE Erfaren återförsäljare av värmepumpar Värmepumpcenter Rotek

Läs mer

Willéngatan 2 12, Korstagatan 15 25. Flerfamiljshus i två plan med egen uteplats eller rymlig balkong

Willéngatan 2 12, Korstagatan 15 25. Flerfamiljshus i två plan med egen uteplats eller rymlig balkong Willéngatan 2 12, Korstagatan 15 25 Flerfamiljshus i två plan med egen uteplats eller rymlig balkong Willéngatan 2-12 Korstagatan 15-25 2 Härligt boende i Kumlas nya kvarter Känslan av att allt är nytt,

Läs mer

KVARTERET FORSBACKEN NATURSKÖNT LÄGE VID VASSARA ÄLV

KVARTERET FORSBACKEN NATURSKÖNT LÄGE VID VASSARA ÄLV INFLYTTNING 2018 2019 KVARTERET FORSBACKEN NATURSKÖNT LÄGE VID VASSARA ÄLV I KVARTERET FORSBACKEN BOR DU I VÄLPLANERADE LÄGENHETER I ETT ATTRAKTIVT BOSTADSOMRÅDE PÅ GÅNGAVSTÅND FRÅN GÄLLIVARE CENTRUM.

Läs mer

Kvarteret Jordgubben, Konvaljgatan, Kumla. Rad- och flerfamiljshus med fina utemiljöer

Kvarteret Jordgubben, Konvaljgatan, Kumla. Rad- och flerfamiljshus med fina utemiljöer Kvarteret Jordgubben, Konvaljgatan, Kumla Rad- och flerfamiljshus med fina utemiljöer Sugen på nytt, fräscht boende? Flytta in i en jordgubbe! Du vet den där fräscha smaken av nyplockade svenska jordgubbar.

Läs mer

SKATTEGÅRDEN TRIVSAM NÄRHET FÖR ALLA I CENTRALA BOLLEBYGD. Det lilla bostadsföretaget med det stora hjärtat. Besöksadress: Ballebovägen 4

SKATTEGÅRDEN TRIVSAM NÄRHET FÖR ALLA I CENTRALA BOLLEBYGD. Det lilla bostadsföretaget med det stora hjärtat. Besöksadress: Ballebovägen 4 SKATTEGÅRDEN TRIVSAM NÄRHET FÖR ALLA I CENTRALA BOLLEBYGD Det lilla bostadsföretaget med det stora hjärtat Besöksadress: Ballebovägen 4 bygger 58 nya lägenheter påe-post: info@bollebo.se Hemsida: www.bollebo.se

Läs mer

Minnet bästa läget centralt på Väster

Minnet bästa läget centralt på Väster Minnet bästa läget centralt på Väster Stadsdelen Väster från ovan. Från Minnet tar du dig snabbt in till city. Lummigt och lugnt på Regementsgatan. Nytt boende i gammal stadsdel I utkanten av Väster, med

Läs mer

Hitta din hyresrätt i Arvika.

Hitta din hyresrätt i Arvika. Hitta din hyresrätt i Arvika. Plats för nöjda hyresgäster Söker du nytt boende? Vill du bo större eller mindre? Eller kanske mer centralt? Hos oss finns alternativen, oavsett om du letar efter din första

Läs mer

Bonusboende För ett enklare liv

Bonusboende För ett enklare liv Bonusboende För ett enklare liv Kom hem till lite extra trygghet och gemenskap Oavsett var i livet du befinner dig vill vi att du ska känna hemlängtan. Våra bonusboenden erbjuder både det och den där extra

Läs mer

Nu bygger vi om i Husby

Nu bygger vi om i Husby Nu bygger vi om i Husby Nu startar vi ombyggnaden av våra hus och lägenheter på Järva. Vi bygger om för dig som bor i Svenska Bostäder Så här planerar vi att bygga om i Husby Hus för hus Det tar upp till

Läs mer

Nu bygger vi om i Akalla

Nu bygger vi om i Akalla Nu bygger vi om i Akalla Nu startar vi ombyggnaden av våra hus och lägenheter på Järva. Vi bygger om för dig som bor i Svenska Bostäder Så här planerar vi att bygga om i Akalla Hus för hus Det tar omkring

Läs mer

tudentbostäder n Luleå n Piteå n Skellefteå n Kiruna

tudentbostäder n Luleå n Piteå n Skellefteå n Kiruna tudentbostäder n Luleå n Piteå n Skellefteå n Kiruna Bo bra när du pluggar vid Luleå tekniska universitet Luleå tekniska universitet finns på 4 orter, Luleå, Piteå, Skellefteå och Kiruna. På alla orter

Läs mer

I mitten av 30-talet köpte man fastigheten Hasselbacken och här i den f d ladugården inrymdes

I mitten av 30-talet köpte man fastigheten Hasselbacken och här i den f d ladugården inrymdes www.satilabygg.se Arvet efter Albert i Högelid I början av 1900-talet började den företagsamme Albert Andersson tillverka olika typer av möbler. Då var efterfrågan på möbler stor i det expansiva Göteborg

Läs mer

Till dig som bor på Vasagatan 9

Till dig som bor på Vasagatan 9 Juni 2012 Till dig som bor på Vasagatan 9 Snart är det dags att bygga om huset på Vasagatan 9. Sedan årsskiftet har vi genom nyhetsbrev informerat dig och dina grannar om planerna och hur de kommer att

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Annebergsgatan 2 B Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 81.5 m² Område Borgmästergården Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Annebergsgatan 2 B Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 81.5 m² Område Borgmästergården Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 81.5 m² Område Borgmästergården Tillträde tidigast " Enligt överenskommelse Lugnt område där man kan känna sig trygg. Både skola och affär finns

Läs mer

Välkommen till EBAB Byggservice AB - Vi utför nybyggnader, tillbyggnader och ombyggnader i alla storlekar

Välkommen till EBAB Byggservice AB - Vi utför nybyggnader, tillbyggnader och ombyggnader i alla storlekar Välkommen till EBAB Byggservice AB - Vi utför nybyggnader, tillbyggnader och ombyggnader i alla storlekar EBAB är ett bygg- och entreprenadföretag som huvudsakligen verkar inom Örebro och Västmanlands

Läs mer

Enköping Hyresbostäder

Enköping Hyresbostäder Enköping Hyresbostäder Nya lägenheter i kvarteret Älgen Enköping Sveriges närmaste stad AB Enköpings Hyresbostäder Enköping är en expansiv småstad som kan erbjuda ett trivsamt boende för den som söker

Läs mer

Nybyggnaden i korthet

Nybyggnaden i korthet Kv. Frida, vy från söder Nybyggnaden i korthet En arkitekttävling har genomförts för nybyggnad av flerbostadshus och garage samt utveckling av teaterhuset gamla stadshuset i kv. Frida. AB Ronnebyhus fick

Läs mer

KVARTERET SÖDERHÖJDEN

KVARTERET SÖDERHÖJDEN KVARTERET SÖDERHÖJDEN SNAPPHANEVÄGEN, JÄRFÄLLA 120 LÄGENHETER VÄLKOMMEN TILL KVARTERET SÖDERHÖJDEN HAR DU FUNDERAT PÅ ATT BO I JÄRFÄLLA OM INTE, GÖR DET NU. JÄRFÄLLA ÄR ETT LÄTT VAL FÖR DIG SOM VILL BO

Läs mer

Värme Samarbete Service

Värme Samarbete Service Värme Samarbete Service Lokalt och miljövänligt, alltid med hög service Nossebro Energiverk äger ett av Sveriges minsta elnät men är också ett av Sveriges mest miljövänliga elhandelsbolag, uppmärksammat

Läs mer

INFLYTTNING SOMMAREN 2018

INFLYTTNING SOMMAREN 2018 INFLYTTNING SOMMAREN 2018 40 NYA LÄGENHETER I KOSKULLSKULLE VI BYGGER TRIVSAMMA BOSTADHUS I TRÄ I KOSKULLEKULLE. SAMMANLAGT SKAPAS 40 NYPRODUCERADE LÄGENHETER I ETT VÄXANDE SAMHÄLLE MED NÄRHET TILL JOBB,

Läs mer

Med valfrihet och service på topp

Med valfrihet och service på topp Med valfrihet och service på topp INNEHÅLL FIX-lägenhet en bra affär 4 50+ tryggt och exklusivt 6 Bredband med valfrihet 8 Service i absolut toppklass 10 Utvidgad valfrihet 12 Välkommen till hemsidan 14

Läs mer

Med sikte på framtiden!

Med sikte på framtiden! Med sikte på framtiden! 2 Välkommen till Eber, Norrköpings största Ebersteinska gymnasiet arbetar långsiktigt. Det är därför vi har mer än 150 års erfarenhet av utbildning. Men vi är också en modern skola

Läs mer

Välkommen till BromöllaHem

Välkommen till BromöllaHem Ivöstrand Välkommen till BromöllaHem Du som redan bor i Bromölla vet hur trivsamt det är här. Att bo i ett levande samhälle i utveckling innebär närhet till både service och arbetstillfällen. Bromölla

Läs mer

Gruppbostad VAD ÄR DET? VÅRD- OCH OMSORGSKONTORET

Gruppbostad VAD ÄR DET? VÅRD- OCH OMSORGSKONTORET Gruppbostad VAD ÄR DET? VÅRD- OCH OMSORGSKONTORET Vad är en gruppbostad? Här får du information om vad en gruppbostad är och hur det kan fungera att bo i en gruppbostad. Här får du veta vilka rättighet

Läs mer

Kalleberga 13:8 Södermarksvägen 5 A-P, Kallinge

Kalleberga 13:8 Södermarksvägen 5 A-P, Kallinge Södermarksvägen 5 A-P, Kallinge 14 stycken trevliga lägenheter i radhusmiljö, tre byggnader. Välj mellan 2 eller 3 rum och kök, carport till varje lägenhet. Byggt 1989 med 1 km till Kallinge centrum och

Läs mer

Välkommen till din student- lägenhet

Välkommen till din student- lägenhet Välkommen till din student- lägenhet Här har vi samlat viktig information om sådant som är bra att veta när du bor hos oss. Hej! Hoppas du ska trivas här. Mimer har 852 studentlägenheter inom olika avstånd

Läs mer

Gruppbostad. Lättläst VAD ÄR DET? VÅRD- OCH OMSORGSKONTORET

Gruppbostad. Lättläst VAD ÄR DET? VÅRD- OCH OMSORGSKONTORET Gruppbostad VAD ÄR DET? Lättläst VÅRD- OCH OMSORGSKONTORET Gruppbostad Här får du information om vad en gruppbostad är och hur det kan fungera att bo i en gruppbostad. Här får du veta vilka rättigheter

Läs mer

Bagarvägen /Målarvägen i Upplands-Bro.

Bagarvägen /Målarvägen i Upplands-Bro. Välkommen till Bagarvägen /Målarvägen i Upplands-Bro. 178 LÄGENHETER I UPPLANDS-BRO 2 En central idyll nära Mälaren. Vill du kunna bo i ett fridfullt naturskönt område vid Mälaren men ändå ha snabb tillgång

Läs mer

Finlandshusen FINLANDSGATAN 5 & hyresbostäder på ett av Kristianstads bästa lägen

Finlandshusen FINLANDSGATAN 5 & hyresbostäder på ett av Kristianstads bästa lägen 1 Finlandshusen FINLANDSGATAN 5 & 7 74 hyresbostäder på ett av Kristianstads bästa lägen 2 Bo vid Tivoliparken I kvarteret där Finlands bryggeri huserade fram till 1963 reser sig nu husen på Finlandsgatan

Läs mer

Län Kalmar Gatuadress Södra långgatan 21 A Kommun Oskarshamn Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53.5 m². Tillträde tidigast

Län Kalmar Gatuadress Södra långgatan 21 A Kommun Oskarshamn Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53.5 m². Tillträde tidigast Län Kalmar Gatuadress Kommun Oskarshamn Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53.5 m² Område " Oskarshamn/ Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Vi trivs med läget, perfekt att man kan gå ner till centrum

Läs mer

Ett nytt bostadsområde med det lilla extra som gör boendet till ett nöje!

Ett nytt bostadsområde med det lilla extra som gör boendet till ett nöje! Södervallen - Ett nytt bostadsområde med det lilla extra som gör boendet till ett nöje! Södervallen på Trandared är AB Bostäders senaste nyproduktion. Här bygger vi 42 lägenheter i ett helt nytt bostadsområde

Läs mer

Bodekullsgatan 34 A. Län Skåne Gatuadress Bodekullsgatan 34 A Kommun Malmö Storlek 5 rum (4 sovrum) / 95 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Bodekullsgatan 34 A. Län Skåne Gatuadress Bodekullsgatan 34 A Kommun Malmö Storlek 5 rum (4 sovrum) / 95 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 5 rum (4 sovrum) / 95 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Mycket stabil och välskött förening med stora möjligheter att påverka. Huset är bra placerat

Läs mer

TRYGGT & ENKELT. Hyr en bostad i andra hand. bostaddirekt.com

TRYGGT & ENKELT. Hyr en bostad i andra hand. bostaddirekt.com P TRYGGT & ENKELT STÖRST PÅ ANDRAHANDSBOENDE SEDA D N 1994 Hyr en bostad i andra hand Låt oss hjälpa dig att finna en andrahandsbostad Sök enkelt bostäder att hyra. Endast 695 kr för 45 dagars bostadssökning

Läs mer

Kv Staren, Skolvägen 2, Kumla. Nytt trygghetsboende för dig över 70 år

Kv Staren, Skolvägen 2, Kumla. Nytt trygghetsboende för dig över 70 år v Staren,, umla ytt trygghetsboende för dig över 70 år Välkommen till ditt nya trygga boende! umla Bostäder bygger sitt första trygghetsboende nu hoppas vi att du vill bli hyresgäst hos oss. En dag kanske

Läs mer

29.06.05. IDROTTSLABORATORIET Laboratoriet för tillämpad idrottsvetenskap

29.06.05. IDROTTSLABORATORIET Laboratoriet för tillämpad idrottsvetenskap Udgiver, redaktion og annoncetegning: JS Gruppen Denmark A/S +45 87 32 50 00 Trykt på officielt godkendt miljøvenligt papir Trykfarverne er baseret på vegetabilske olier www.jsgruppen.com Publisher, editor

Läs mer

RENEWS HANDBOK RENEW SERVICE AB

RENEWS HANDBOK RENEW SERVICE AB RENEWS HANDBOK Du som är leverantör och samarbetspartner är välkommen att leva upp till våra ambitioner att vi ska göra ett bra jobb tillsammans och se till att våra boende har det bra hos oss. RENEW SERVICE

Läs mer

din mångsidiga byggare

din mångsidiga byggare din mångsidiga byggare ANSVARSTAGANDE, LYHÖRDA, NY- TÄNKANDE OCH PROFESSIONELLA Oavsett om du behöver hjälp med att bygga nytt, bygga till eller bygga om kan du alltid vara säker på att du får rätt hjälp

Läs mer

Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem.

Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem. Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem. Foto www.willanordic.se 2 Höj livskvalitén. En villahiss betyder så mycket mer än att transportera sig från en våning till en annan. Det handlar om att njuta

Läs mer

STOCKHOLMS INNERSTAD. Karlavägen 58, Östermalm 130 kvm. Ljus härlig lokal på andra våningen med högt i tak.

STOCKHOLMS INNERSTAD. Karlavägen 58, Östermalm 130 kvm. Ljus härlig lokal på andra våningen med högt i tak. Ljus härlig lokal på andra våningen med högt i tak. Yta: 130 kvm Typ av lokal: Kontor Fastighetsbeteckning: Ynglingen 10 Sidan 1 (5) Om lokalen Fantastiskt fin lokal på andra våningen med utsikt över Sibyllegatatan.

Läs mer

Häggatorp 2:154 Ljusebergsvägen 10 och 12, Kallinge

Häggatorp 2:154 Ljusebergsvägen 10 och 12, Kallinge Ljusebergsvägen 10 och 12, Kallinge 30 stycken trevliga lägenheter i totalt två byggnader. Välj mellan 1, 2 eller 3 rum och kök men med flest antal tvåor. Samtliga lägenheter är uthyrda. Husen är bygda

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Sadelmakarebyn 4 A Kommun Malmö Storlek 1 rum / 43 m² Område Annestad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Sadelmakarebyn 4 A Kommun Malmö Storlek 1 rum / 43 m² Område Annestad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 1 rum / 43 m² Område Annestad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Perfekt med markplan på uteplatsen och hörnläge. Goda kommunikationer och cykelavstånd

Läs mer

www.gbjbygg.se Nya bostäder på Vikaholm mellan sjö och stad

www.gbjbygg.se Nya bostäder på Vikaholm mellan sjö och stad www.gbjbygg.se Nya bostäder på Vikaholm mellan sjö och stad GBJ ger dig mer! Vi bygger alltid med kvalitet. Jämför oss gärna! B alltid spånskiva på båda sidor bakom gipsen på innerväggarna samt av insida

Läs mer

Släggan 10 Peder Holmsgatan 3 och 5, Ronneby

Släggan 10 Peder Holmsgatan 3 och 5, Ronneby Peder Holmsgatan 3 och 5, Ronneby Med ett centralt läge i Ronneby, men ändå på en lugn gata ligger detta omsorgsboende som i dagsläget hyrs ut till kommunen genom blockavtal. Huset är nyligen helrenoverat

Läs mer

Lidköpings Mekaniska Verkstads AB

Lidköpings Mekaniska Verkstads AB Lidköpings Mekaniska Verkstads AB Helhetslösning Precision Kompetens Tradition och förnyelse Gedigna kunskaper Lidköpings mekaniska verkstad är ledande tillverkare i Norden av maskinkomponenter med extremt

Läs mer

90 lysande år. En komplett elaffär med tradition och kunnande

90 lysande år. En komplett elaffär med tradition och kunnande 90 lysande år En komplett elaffär med tradition och kunnande Carlssons El & Jakt har servat hela Sotenäs med produkter och tjänster inom elområdet ända sedan början av 1920-talet. Det hela började med

Läs mer

Västra Hamnen. Yteffektivt. Modernt. Malmö. Propellergatan 1 / Västra Varvsgatan 10

Västra Hamnen. Yteffektivt. Modernt. Malmö. Propellergatan 1 / Västra Varvsgatan 10 Västra Hamnen Yteffektivt Modernt Malmö Propellergatan 1 / Västra Varvsgatan 10 LOKaLEn BÄSTA LÄGET I VÄSTRA HAMNEN! Kontorsyta 800-3 450 kvm Antal arbetsplatser Ca 70-350 Mitt i blickfånget har vi kvarteret

Läs mer

NÄR DU ARBETAR FÖR OSS...

NÄR DU ARBETAR FÖR OSS... NÄR DU ARBETAR FÖR OSS... Information till dig som utför arbete på uppdrag av Helsingborgshem HEJ ENTREPRENÖR! Vi hoppas att du känner dig välinformerad och trygg med de riktlinjer och förhållningssätt

Läs mer

8 goda skäl att välja Karlskronas stadsnät

8 goda skäl att välja Karlskronas stadsnät 8 goda skäl att välja Karlskronas stadsnät Vårt ansvar en fungerande vardag för dig Stadsnätet är ett fiberoptiskt kommunikationsnät i Karlskrona kommun. Via en och samma anslutning kan du välja mellan

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Sockengatan 2 B

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Sockengatan 2 B Län Skåne Gatuadress Kommun Helsingborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 72 m² Område Rosengården Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Vi fastnade för lägenheten för den kändes ljus och fräsch med rymlig

Läs mer

Frågor och svar kring ny- och ombyggnationen i kvarter Hedvig i Spånga

Frågor och svar kring ny- och ombyggnationen i kvarter Hedvig i Spånga Frågor och svar kring ny- och ombyggnationen i kvarter Hedvig i Spånga 1. Varför rustar ni upp husen? Husen är byggda på 60-talet och är i stort behov av stambyte och upprustning. Elinstallationerna uppfyller

Läs mer

Det här är också Grums

Det här är också Grums Det här är också Grums Boende med hög livskvalitet Vi kan erbjuda dig boende med hög livskvalitet. Oavsett var du bor hos oss ligger både inlandshavet Vänern och naturen riktigt nära. Grums bjuder även

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL. Laxåhem!

VÄLKOMMEN TILL. Laxåhem! VÄLKOMMEN TILL Laxåhem! Läget är perfekt Mittemellan Stockholm och Göteborg, Knappt fem mil till Örebro. Mitt i en natur med underbara badsjöar och det trolska Tiveden som juvelen i kronan. Fler och fler

Läs mer

111 nya hyresrätter Askimsviken. Med havet runt knuten

111 nya hyresrätter Askimsviken. Med havet runt knuten 111 nya hyresrätter Askimsviken Med havet runt knuten Askimsviken Med havet runt knuten På Hult Åsens Väg i Askimsviken, erbjuder vi 111 nyproducerade lägenheter fördelade på fem sjuvåningshus. Lägenheterna

Läs mer

Ringvägen 100. 925 kvadratmeter Stockholm

Ringvägen 100. 925 kvadratmeter Stockholm Ringvägen 100 925 kvadratmeter Stockholm Välkommen till Diligentia Ringvägen 100 Här har vi en ledig lokal på 925 kvadratmeter. Yta Våning 925 kvm plan 5 hus B Husets karaktär Vissa delar av huset är byggt

Läs mer

Äldre är bra hyresgäster! Men var ska de bo?

Äldre är bra hyresgäster! Men var ska de bo? Äldre är bra hyresgäster! Men var ska de bo? Allt fler äldre en stor möjlighet Du och alla inom fastighetsbranschen står inför en utmaning och en stor möjlighet. Snart är var fjärde svensk över 65 år och

Läs mer

Forssjökvarn. Hyreslägenheter. Ericsberg Fastigheter Forssjö AB

Forssjökvarn. Hyreslägenheter. Ericsberg Fastigheter Forssjö AB Forssjökvarn Hyreslägenheter Ericsberg Fastigheter Forssjö AB Välkommen till Forssjökvarn På Forssjökvarn har du nu chansen att bo modernt och bekymmersfritt. Med härligt naturnära läge uppförs nu 12 väldisponerade

Läs mer

Ringvägen kvadratmeter Stockholm

Ringvägen kvadratmeter Stockholm Ringvägen 100 2061 kvadratmeter Stockholm Välkommen till Diligentia Ringvägen 100 Här har vi en ledig lokal på 2031 kvadratmeter. Yta 2061 kvm Våning plan 9 hus A och B Husets karaktär Fastigheten är delvis

Läs mer

PROJEKT: MÖLNLYCKE LOGISTIKPARK ETAPP 3

PROJEKT: MÖLNLYCKE LOGISTIKPARK ETAPP 3 PROJEKT: MÖLNLYCKE LOGISTIKPARK ETAPP 3 TOMTSTORLEK: 26 000 M 2 ADRESS: RETURVÄGEN 1, MÖLNLYCKE - Next Step Group - BYGGFAKTA Detaljplan: Detaljplanen är färdig och byggklar för verksamheter inom handel,

Läs mer

Gruppbostad - VAD ÄR DET? Östra Göinge kommun www.ostragoinge.se

Gruppbostad - VAD ÄR DET? Östra Göinge kommun www.ostragoinge.se Gruppbostad - VAD ÄR DET? Vad är en gruppbostad? Här får du information om vad en gruppbostad är och hur det kan fungera att bo i en gruppbostad. Här får du veta vilka rättigheter och skyldigheter som

Läs mer

Nordlinds väg 94C. Län Skåne Gatuadress Nordlinds väg 94C Kommun Malmö Storlek 1 rum / 30 m² Område. Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse

Nordlinds väg 94C. Län Skåne Gatuadress Nordlinds väg 94C Kommun Malmö Storlek 1 rum / 30 m² Område. Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 1 rum / 30 m² Område Slottsstaden/ Fridhem Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag upplever att lägenheten är mycket välplanerad. Sen tycker jag att läget

Läs mer

Kvarteret Svärdet ett centralt boende för alla

Kvarteret Svärdet ett centralt boende för alla Kvarteret Svärdet ett centralt boende för alla Tomelilla är en behaglig plats att bo på I Tomelilla kan du njuta av det bästa av två världar. Runt knuten finns Österlens natur, kultur och fridfulla byliv.

Läs mer

Bo med Fastighets AB Balder i Nynäshamn

Bo med Fastighets AB Balder i Nynäshamn Bo med Fastighets AB Balder i Nynäshamn Arkitektritade hus på bästa adress I kvarteret Loket i Nynäshamn växer ett attraktivt bostadsområde fram. Nära natur, havsbad och bara ett stenkast från pendeltågssstationen

Läs mer

Kvarteret Bleckslagaren, Sävsjö. Ett grönt CENTRUM boende Moderna lägenheter med närhet till service och handel

Kvarteret Bleckslagaren, Sävsjö. Ett grönt CENTRUM boende Moderna lägenheter med närhet till service och handel Kvarteret Bleckslagaren, Sävsjö Ett grönt CENTRUM boende Moderna lägenheter med närhet till service och handel Vill Du bo mitt i centrum? Sävebo, det kommunala bostadsbolaget, bygger nytt i Sävsjö! Centralt

Läs mer

det stensäkra alternativet Husgrunder Maskinell stenläggning Maskinuthyrning

det stensäkra alternativet Husgrunder Maskinell stenläggning Maskinuthyrning det stensäkra alternativet Husgrunder Maskinell stenläggning Maskinuthyrning Niklas Pettersson är VD och andra generationen i ledningen för företaget. Vi tummar inte på kvaliteten: Välkommen till 40 års

Läs mer

Centralt läge Charmig lokal Ljust och luftigt Centrum

Centralt läge Charmig lokal Ljust och luftigt Centrum Centralt läge Charmig lokal Ljust och luftigt Centrum Drottninggatan 38, plan 5, 205 kvm LOKALEN Charmig lokal i gårdshus Kontorsyta 205 kvm Antal arbetsplatser Ca 10-12 Välkommen till en charmig lokal

Läs mer

Nya Finlandshusen. etapp 1 pråmgatan 3

Nya Finlandshusen. etapp 1 pråmgatan 3 etapp 1 pråmgatan 3 Nya Finlandshusen 32 moderna bostäder nära centrum och mitt i naturen invid Tivoliparken och Helge å, i första hand avsedda för sökande över 60 år. Området nära till allt Att bo centralt

Läs mer

Ringvägen 100. 1065 kvadratmeter Stockholm

Ringvägen 100. 1065 kvadratmeter Stockholm Ringvägen 100 1065 kvadratmeter Stockholm Välkommen till Diligentia Ringvägen 100 Här har vi en ledig lokal på 1065 kvadratmeter. Yta 1065 kvm Våning plan 9 hus A1 Husets karaktär Lokalens/lokalernas utformning

Läs mer

Servicebostad. Lättläst VAD ÄR DET? VÅRD- OCH OMSORGSKONTORET

Servicebostad. Lättläst VAD ÄR DET? VÅRD- OCH OMSORGSKONTORET Servicebostad VAD ÄR DET? Lättläst VÅRD- OCH OMSORGSKONTORET Servicebostad Här får du information om vad en servicebostad är och hur det kan fungera att bo i en servicebostad. Här får du veta vilka rättigheter

Läs mer

Servicebostad VAD ÄR DET? VÅRD- OCH OMSORGSKONTORET

Servicebostad VAD ÄR DET? VÅRD- OCH OMSORGSKONTORET Servicebostad VAD ÄR DET? VÅRD- OCH OMSORGSKONTORET Vad är en servicebostad? Här får du information om vad en servicebostad är och hur det kan fungera att bo i en servicebostad. Här får du veta vilka rättigheter

Läs mer

Handbok. För entreprenörer

Handbok. För entreprenörer Handbok För entreprenörer 1 Innehåll Vår vision och värdegrund 4 Välkommen 6 Om oss 8 Uppdrag och mål 10 Vårt varumärke 13 Vi tillsammans 14 Minneslista 15 Gott bemötande 16 Snyggt och städat 19 Sekretess

Läs mer

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN INTERIÖR Lägenheterna är modernt designade med öppen planlösning, stora ljusinsläpp och generösa balkonger och uteplatser. Färgskalan

Läs mer

BOSTADSPOLITISKT PROGRAM 2013

BOSTADSPOLITISKT PROGRAM 2013 BOSTADSPOLITISKT PROGRAM 2013 VÄSTERÅS FRAMTIDEN MÅSTE BYGGAS IDAG Västerås växer snabbare än på mycket länge och passerade nyligen 140 000 invånare, men bostadsbyggandet i Västerås går inte i takt med

Läs mer

Info! Uppföljande information efter dialogmötet den 26 mars. Till dig som bor på Tuvgränd 7 och Västra Idrottsallén 10

Info! Uppföljande information efter dialogmötet den 26 mars. Till dig som bor på Tuvgränd 7 och Västra Idrottsallén 10 April 2014 Till dig som bor på Tuvgränd 7 och Västra Idrottsallén 10 Uppföljande information efter dialogmötet den 26 mars I mars bjöd vi in till ett möte där du fick komma med önskemål och förslag inför

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Bodekullsgatan 34 A

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Bodekullsgatan 34 A Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 5 rum (4 sovrum) / 95 m² Område Nobel Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Mycket stabil och välskött förening med stora möjligheter att påverka. Huset

Läs mer

Välkommen till Sigfridsvägen 21

Välkommen till Sigfridsvägen 21 Välkommen till Sigfridsvägen 21 Ett modernt boende med klassisk Ta chansen att bo i det vackra Q-märkta huset från 1935 på Sigfridsområdet. De klassiska detaljerna är väl bevarade, samtidigt som lägenheterna

Läs mer

16 NYA LÄGENHETER PÅ JÄGAROMRÅDET 2 NYBYGGDA HUS VACKERT BELÄGNA I ATTRAKTIVT OMRÅDE. LÄGENHETERNA HAR BALKONG OCH CARPORT.

16 NYA LÄGENHETER PÅ JÄGAROMRÅDET 2 NYBYGGDA HUS VACKERT BELÄGNA I ATTRAKTIVT OMRÅDE. LÄGENHETERNA HAR BALKONG OCH CARPORT. 16 NYA LÄGENHETER PÅ JÄGAROMRÅDET 2 NYBYGGDA HUS VACKERT BELÄGNA I ATTRAKTIVT OMRÅDE. LÄGENHETERNA HAR BALKONG OCH CARPORT. 2 ETT NYTT BOSTADSOMRÅDE I KIRUNA Det gamla regementsområdet har förvandlats

Läs mer

Gruppbostad. - VAD ÄR DET? - Lättläst. Östra Göinge kommun www.ostragoinge.se

Gruppbostad. - VAD ÄR DET? - Lättläst. Östra Göinge kommun www.ostragoinge.se Gruppbostad - VAD ÄR DET? - Lättläst Vad är en gruppbostad? Här får du information om vad en gruppbostad är och hur det kan fungera att bo i en gruppbostad. Här får du veta vilka rättigheter och skyldigheter

Läs mer

Öppen planlösning Gemensam reception. Konferensanläggning. i huset. Nacka Strand. Augustendalsvägen 7, pl 5, 830 kvm

Öppen planlösning Gemensam reception. Konferensanläggning. i huset. Nacka Strand. Augustendalsvägen 7, pl 5, 830 kvm Konferensanläggning i huset Öppen planlösning Gemensam reception Nacka Strand Augustendalsvägen 7, pl 5, 830 kvm LOKALEN Effektiv kontorslokal i ett plan Kontorsyta 830 kvm Antal arbetsplatser 49 Välkommen

Läs mer

Topfloor med skyltläge i Solna Solna Access

Topfloor med skyltläge i Solna Solna Access Topfloor med skyltläge i Solna Solna Access Sundbybergsvägen 1, hus C plan 10, 530 kvm LOKALEN Kontor med skyltläge Kontorsyta 530 kvm Antal arbetsplatser 30-35 Adress Sundbybergsvägen 1 Topfloor; På eget

Läs mer

bekvämare K v K i l e n

bekvämare K v K i l e n K v K i l e n K v K i l e n Seniorbostäder i kvarteret Kilen Seniorbostäder i kvarteret Kilen S l o t t S g ata n 4 2 S l o t t S g ata n 4 2 Byt Byt till till något bekvämare Vi bygger moderna och bekväma

Läs mer

Att bo i en LSS-bostad. Här får du veta mer om vad en LSS-bostad är och hur det fungerar att bo där

Att bo i en LSS-bostad. Här får du veta mer om vad en LSS-bostad är och hur det fungerar att bo där Att bo i en LSS-bostad Här får du veta mer om vad en LSS-bostad är och hur det fungerar att bo där Vad är en LSS-Bostad? Här får du information om vad en LSS-bostad är och hur det kan fungera att bo där.

Läs mer

Västra Varvsgatan 19. Malmö

Västra Varvsgatan 19. Malmö Västra Varvsgatan 19 Malmö 35 000 människor arbetar i kontor där vi står för värdskapet 1 300 000 unika kunder besöker de köpcentrum vi driver. 6 000 personer arbetar dessutom där. 20 000 människor bor

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Malmövägen 1 A Kommun Svedala Storlek 2 rum (1 sovrum) / 65 m² Område Svedala Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Malmövägen 1 A Kommun Svedala Storlek 2 rum (1 sovrum) / 65 m² Område Svedala Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Svedala Storlek 2 rum (1 sovrum) / 65 m² Område Svedala Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Gångavstånd till centrum. Bra kommunikationer med buss utanför, tåg på ca

Läs mer