VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 SKOGHALLS CK HAMMARÖ. Nordiska mastermästerskapen i Sunne 2016

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 SKOGHALLS CK HAMMARÖ. Nordiska mastermästerskapen i Sunne 2016"

Transkript

1 Styrelsen för Skoghalls CK-Hammarö får härmed avge Verksamhetsberättelse för 2016 Inledning Nu har 70-åringen åter lagt ett verksamhetsår bakom sig. En pigg och vital 70 årig som alltid lyckas ta fram bra cyklister. Seniorlaget har som vanligt lyckats mycket bra resultaten, se nedan. Nordiska mastermästerskapen i Sunne 2016 Skoghalls CK Hammarö stod som värdar för 2016 år nordiska mästerskap. Mästerskapen hölls på samma banor som 2015 års master SM gick, alltså uppe i vackra Sunne. Vilket mästerskap det blev! Inte bara resultatmässigt utan också arrangörsmässigt. Själva arrangemanget överlåter jag dock till styrelsen att skriva några ord om eftersom jag var mest fokuserad på själva tävlandet. Men vad jag har hört av de aktiva så är det bara positiva reaktioner. Skoghalls CK Hammarös cyklister var det dessutom gott om i nästan alla klasser. Dessutom så fanns det hela nio stycken som körde i landslagets färger! Tre medaljer blev det och en hel del topp placeringar precis utanför pallen. Lördagen den 6 augusti 2016 Tempo. Först ut var Anna Beck tävlandes för Sverige. Anna körde bra och blev 4a i D-30 klassen. Thommy Flognfeldt tävlandes för Sverige blev 5a i H-55. Stefan Schützer tävlandes för Skoghalls CK Hammarö blev 5a i H-45. Per Vall även han tävlandes för Skoghalls CK Hammarö blev 12a i H-45. När herrar H-35 gav sig iväg så hade vi i Sverige och Skoghall stora förhoppningar på vår egen Lars Buller-Kylvik. Lars gjorde ingen ledsen (förutom motståndarna) han körde in på en mycket fin andra plats endast sex sekunder efter vinnaren. Andreas Rundquist tävlandes för Skoghalls CK Hammarö blev 11a i samma klass.

2 Prispallen H-35 Tempo. Lars Buller-Kylvik tävlandes för Skoghalls CK Hammarö blev 2a i H-35.

3 Lars Buller-Kylvik måste ju nämnas lite extra förstås. Lars tog ju en landslagsplats som regerande Svensk mästare, och han leverera verkligen. Att ta en medalj på ett så pass stort mästerskap som Nordiska är grymt bra. Stort GRATTIS Lars. Två andra som verkligen körde sitt livs lopp är Stefan Schützer och Johan Fryksenius. Stefan som dessutom är PT för flera av de som tävlar i Skoghall har verkligen träffat rätt med formen. Johan som egentligen mest kör MTB, men som också gör lite gästspel på landsvägscykeln gjorde även han ett fantastiskt bra tempolopp. Söndagen den 7 augusti 2016 Linje. I H-35 klassen så blev Stefan Blomqvist 11a och Andreas Rundquist 18e, båda två tävlandes för Sverige. I H-30 klassen så kom så den andra medaljen för Skoghalls CK Hammarö. Johan Fryksenius spurtade in på en mycket fin tredje plats. Johan dessutom i Skoghalls klubbkläder! GRATTIS Johan.

4 Prispallen H-30 Linje. Johan Fryksenius med en fin 3:de plats.

5 I H-45 klassen blev Stefan Schützer 9a tävlandes för Sverige. Per Vall blev 29a och Ulf Johansson blev 31a båda tävlandes för Skoghalls CK Hammarö. I H-50 klassen blev Kenneth Appel 11a tävlandes för Sverige. I H-55 klassen så kom den tredje medaljen för Skoghalls CK Hammarö. Thommy Flognfeldt tävlandes för Sverige tog en tredjeplats efter en lång utbrytning som höll ända in i mål. Benny Björkman tävlandes för Skoghalls CK Hammarö DNF i samma klass.

6 Prispallen H-55 Linje Thommy Flognfeldt 3:e plats

7 I D-30 klassen så spurtade Sarah Carling in på en fin 5e plats och Anna Beck på en 7e plats båda tävlandes för Skoghalls CK Hammarö. Lite summering av helgen. Lars Buller-Kylviks tempo silver står ju naturligtvis överst på listan, men också Stefan Schützer och Johan Fryksenius tempolopp tycker jag sticker ut lite extra. Att sedan Fryksenius går och tar en bronsmedalj på linjeloppet är ju bara för gôtt. Tjejernas prestation kan jag heller inte släppa. Att från förra helgens nästan nervkollaps till att vara väldigt lugna och sansade prestera ännu bättre på ett större mästerskap är beundransvärt. Sarahs 5e plats på linjeloppet har ju mersmak så det bara ryker om det. Om inte Anna fått tekniska problem med cykeln så hade säkert hon också varit med och spurtat om medaljerna. Skoghalls CK Hammarö cyklister som representerade Sverige under Nordiska mästerskapen i Sunne var: Tempo Linje D-30 Anna Beck H-35 Andreas Rundquist H-35 Lars Buller-Kylvik H-35 Stefan Blomqvist H-55 Thommy Flognfeldt H-45 Stefan Schützer H-50 Kenneth Appel H-55 Thommy Flognfeldt Master SM i Halmstad. Årets master SM gick av stapeln i Halmstad med CK Bure som arrangör. Åh vilket mästerskap det blev för Skoghalls CK Hammarö. Hela sju! medaljer blev skörden! Skoghall säkrade redan på fredags morgonen den första medaljen när linjeloppet drog igång med H-50/55 klassen. Thommy Flognfeldt spurtade in på en 2a plats i H-55. I samma klass slutade Benny Björkman på en 13e plats. Kenneth Appel gick i mål på en 25 plats i H-50 klassen. H-30 klassen så körde Johan Fryksenius starkt och tog en fin 5e plats. I H-35 blev Stefan Blomqvist 6a och Andreas Rundquist 28a. I den alltid så heta och tuffa klassen H-45 så körde Stefan Schützer verkligen tufft och bra. Stefan tog till slut en fin 4e plats med mersmak. Damerna startade lite nervöst men körde upp sig under loppet och visade verkligen kämpaglöd. I D-30 klassen blev Veronica 4a, Sarah 5a och Anna 6a. I D-40 körde Siv-Inger in på en fin 5e plats.

8 Prispallen H-55 Linje I lördagens tempo fanns det flera medaljchanser för Skoghalls cyklisterna, och de gjorde inte fansen ledsna. I D-30 klassen slog Veronica Nevrell till med en 3e plats, Anna Beck blev 4a och Sarah Carling blev 5a. I klassen D-40 körde Siv-Inger Rådström in på en 8e plats. Noterbart är att Anna Becks 4e plats gav Anna en plats i landslaget till Nordiska mästerskapen. Prispallen D-30 Tempo

9 I herrklasserna kom så mästerskapens guld! I klassen H-35 visade nämligen Lars Buller-Kylvik vad han kan göra med en tempocykel. Han lämnade alla andra bakom sig och kan nu titulera sig Svenska mästare. Som grädde på moset så får Lars representera Sverige på Nordiska mästerskapen i Sunne den 6-7 aug. I H-30 klassen blev Johan Fryksenius 5a. Stefan Schützer körde in på en 8e plats i H-45 klassen. I H-55 klassen så kom då dagens tredje medalj! Thommy Flognfeldt blev 2a och bärgade sin andra medalj under mästerskapen. Prispallen H-35 Tempo

10 Prispallen H-55 Tempo På söndagen så avslutades årets master SM med partempo. Samtliga Skoghalls CK Hammarö cyklister ställde upp. Hela sex lag! I damernas D-30 klass så var det två Skoghalls lag, båda tog medalj! Sarah Carling / Anna Beck tog en 2a plats. Veronica Nevrell / Siv-Inger Rådström tog en 3e plats. I herrarnas H-30 klass så kom så mästerskapets sista medalj. Lars Buller-Kylvik / Jakob Fryklund tog en 2a plats. I samma klass så kom Stefan Blomqvist / Johan Fryksenius på en 10e plats. I H-35 så tvingades Andreas Rundquist / Gabriel Nilsson att bryta. I H-40 klassen så körde Stefan Schützer / Thommy Flognfeldt in på en 7e plats.

11 Prispallen D-30 partempo Prispallen H-30 partempo Med alla dessa fina framgångar så är det inte undra på att folk lyfter på ögonbrynen. Kan ju också nämna att Skoghalls CK Hammarö faktiskt blev tredje bästa klubb! Så sträck på er cyklister som var i Halmstad ni är ett föredöme och gör bra PR åt klubben med ert uppträdande både på och utanför banan.

12 Avslutningsvis så vill jag bara nämna några mycket viktiga personer som kanske inte tycker att de tillför så mycket men som är kolossalt viktiga för oss som tävlar. Med er support av dryck, kläder, foto, mat och all annan service. Det bli väldigt mycket jobbigare om inte ni fanns med. Ett stort TACK till: Camilla Olsson, Åsa Blideskär, Anders Bredsberg, Patrik Beck och Annika Flognfeldt. /Thommy Mästerskapsmedaljer 2016 Under tävlingsåret 2016 har Skoghall CK Hammarö tagit sexton mästerskapsmedaljer. Att notera så har tjejerna på deras första år tagit fyra medaljer. Dessa har fördelats på ett Guld, nio silver och sex brons. Deltagare Lars Buller-Kylvik Veteran SM tempo 1:a Veteran SM partempo 2:a NM tempo 2:a Thommy Flognfeldt Veteran SM linje 2:a Veteran tempo 2:a NM linje 3:a Veronica Nevrell Veteran SM tempo 3:a Veteran SM Partempo 3:a Gustav Larsson SM MTB XCO 2:a SM tempo 3:a Anna Beck Veteran SM partempo 2:a Siv-Inger Rådström Veteran SM partempo 3:a Sarah Carling Veteran SM partempo 2:a Jakob Fryklund Veteran SM partempo 2:a Johan Fryksenius NM linje 3:a SWE-cupen 2016 Anna Beck 4:a (6:a+3:a) i D-30 Siv-Inger Rådström 3:a (3:a+5:a) i D-40 Stefan Blomqvist 2:a (4:a+7:a) i H-30

13 Andreas Rundquist 5:a I H-30 Gabriel Nilsson 59:a (46:a+0:a) I H-30 Stefan Schützer 6a (3:a+11:a) I H-40 Jakob Fryklund 72:a (0:a+38:a) I H-40 Kenneth Appel 5:a (3:a+0:a)I H-50 Thommy Flognfeldt 1:a (2:a+1:a) I H-55 Benny Björkman 7:a (6:a+8:a) I H-55 Ekonomi Årets resultat är ett positivt resultat på ,33 Likviditeten är god och vi har idag ,93 på vårt bankkonto. Merparten av våra intäkter kommer från vår tävlings och motionsverksamhet. Valmetloppet gav i år ett överskott på :- Kileneloppet gav ett överskott på 525:- NM veteraner gav ett överskott på :- Hammarö tredagars gav ett negativt resultat på :- Utlåning av chipanläggningen gav ett överskott på :- Tack Vi i styrelsen vill tacka alla som på ett eller annat sätt hjälp till i vår förening. Alla funktionärer vi har på våra tävlingar och Våra sponsorer som gör det möjligt för oss att bedriva tävlingsverksamhet. Denna lista kan göras hur lång som helst men till er övriga vill vi säga utan ert ideella engagemang fanns inte vår förening och vi kunde inte erbjuda god cykelsport. Framtiden Framtiden den har vi själva i våra händer. Nu gäller det att knyta dem och behålla den starka ekonomi för en stark ekonomi ger oss möjlighet att utveckla våra cyklister. Vi skall fortsätta den inslagna vägen att ha kul och att allt vi gör är lustfyllt men med ett stort kunnande och engagemang och att det sker för Skoghalls CK Hammarös bästa - vi skall fortsätta att stå på tå när det gäller. Ett vinnande lag bygger inte på en eller flera spelare, en styrelse nej, det bygger på ALLAS engagemang, framtidstro och kampvilja, detta oavsett funktion. Så håll kedjan smörjd. Styrelsen Skoghalls CK Hammarö Hammarö den 20 januari 2017

14 Verksamhetsplan Målet med säsongen 2017 Att genomföra motionsloppet Valmetrundan med minst 800 deltagare Att öka antalet betalande medlemmar. Att genomföra en motionstävling i löpning i samarbete med ICA Att genomföra tävlingen Fryksdalens tredagars med minst 400 startande Att inbjuda våra sponsorer till alla våra tävlingar Att klubbstugan används som en samlings- och träningslokal för alla medlemmar Att klubben håller en god kontakt med våra lokala tidningar samt vid större tävlingar meddelar TT Att ta minst 8 medaljer på SM/NM Att vidareutveckla vårt seniorlag Att måla klubbstugan.

15

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2003 CK HYMER VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2003 1 oktober 2002-30 september 2003 Styrelsen för verksamhetsåret Ordförande Vice ordförande Kassör Sekreterare Ledamot Ledamot Ledamot Suppleant

Läs mer

Resultatlista V SM Partempo

Resultatlista V SM Partempo Klass Herrar Veteraner 30 år.individuell start.distans: 20 km, Snitthast: 45,1 km/tim. 1 21 OTTOSSON Henrik Föreningen Wexiö Velo 26:38,3 22 JAHNSÉN Klaes 2 10 KYLVIK Lars Skoghalls CK-Hammarö 27:26,4

Läs mer

DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2010

DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2010 DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2010 Listan baseras på Landslagsmeriter, seriematch prestationer, mästerskapsplaceringar och placering i Sverige bästa statistiken och övriga tävlingsprestationer.

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2012

Verksamhetsberättelse 2012 Verksamhetsberättelse 2012 Styrelsen Ordförande Kassör Sekreterare Ledamöter Suppleant Revisorer Revisorssuppleant Valberedning Jan Löfgren Hans Jonsson Per-Anders Björk Birgitta Dignell (Vice ordf.) Dag

Läs mer

Min tävlingssäsong 2013

Min tävlingssäsong 2013 Min tävlingssäsong 2013 2013 2013 har varit ett fantastiskt år för mig. Jag blev antagen till Sveriges Olympiska Kommittés Topp- och talangprogram, vann åtta mästerskapsmedaljer varav sex guld, tog studenten

Läs mer

Månadsbrev - Järfälla konstsim

Månadsbrev - Järfälla konstsim Månadsbrev - Järfälla konstsim JUNI Sommaruppvisning Junior SM & SM Junior EM Månadsbrev Vårterminen har lidit mot sitt slut och det är nu äntligen dags för sommar! Vi hoppas att alla har haft en härlig

Läs mer

Ett stort tack till dig och ditt företag som har stöttat och gett mig möjlighet att utvecklas och prestera under säsongen 2012.

Ett stort tack till dig och ditt företag som har stöttat och gett mig möjlighet att utvecklas och prestera under säsongen 2012. Ett stort tack till dig och ditt företag som har stöttat och gett mig möjlighet att utvecklas och prestera under säsongen 2012. Min säsong 2012 Jag skulle vilja säga att min säsong har varit helt fantastisk.

Läs mer

Hur ser din nuvarande vardag ut, nu när du lagt ner din crosskarriär?

Hur ser din nuvarande vardag ut, nu när du lagt ner din crosskarriär? Premiären i Motocross SM går i Vissefjärda! SM i motocross kommer i år gå på 6 olika banor i olika delar av Sverige. Premiären i år kommer att gå på crossbanan Rövaredalen som ligger i Vissefjärda, en

Läs mer

Vä sterä s Cykelklubb (VCK) Verksämhetsplän 2019

Vä sterä s Cykelklubb (VCK) Verksämhetsplän 2019 Vä sterä s Cykelklubb (VCK) Verksämhetsplän 2019 Övergripande mål Öka medlemsantalet Öka deltagandet i olika arrangemang och då i synnerhet tävlingar Förbättra tävlingsresultat, från fler medlemmar Sprida

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2017

Verksamhetsberättelse 2017 Verksamhetsberättelse 2017 Styrelsen för Västmanlands Cykelförbund (VCF) lämnar här sin redogörelse för verksamhetsåret 2017 Uppdragen inom förbundet har fördelats enligt följande Ordförande Bengt Johansson

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 IFK GÖTEBORG BOWLING

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 IFK GÖTEBORG BOWLING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 IFK GÖTEBORG BOWLING VÅREN 2016 Vilken vår vi haft. Rättare sagt hela säsongen har varit helt fantastisk. Vi stod som segrare i båda våra serier. Vi har nått alla våra mål. Vi

Läs mer

SNO:s ungdomsavslutning med pepparkaksrunda, lunch, föreläsning och prisutdelning 7 december 2014 i Tveta

SNO:s ungdomsavslutning med pepparkaksrunda, lunch, föreläsning och prisutdelning 7 december 2014 i Tveta SNO:s ungdomsavslutning med pepparkaksrunda, lunch, föreläsning och prisutdelning 7 december 2014 i Tveta Efter en härlig träningsrunda, Pepparkaksrunda, av Olle Smitt bjöds det på god lunch och sedan

Läs mer

Siffran inom parentes förra året placering på listan

Siffran inom parentes förra året placering på listan DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2013 Listan baseras på Landslagsmeriter, mästerskapsplaceringar och placering i Sverige bästa statistiken och övriga tävlingsprestationer. Island Games

Läs mer

2015 - Resultat Master SM i Sunne

2015 - Resultat Master SM i Sunne 2015 - Resultat Master SM i Sunne H30 partempo. Individuell start. Distans: 23 km, Snitthast: 44,1 km/tim. 1. BOSTRÖM Patrik Åstorps CK 31:18,9 PERSSON Joakim Åstorps CK 2. CLAESSON Roger Östersunds CK

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb 2012

Verksamhetsberättelse för Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb 2012 Verksamhetsberättelse för Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb 2012 Vi började året den 7 januari med en klubbtävling som Sören Sandgren ordnade Vi kallade den Emfab Tomtetrial och blev sponsade av Emfab som stod

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014-2015 Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK 2014-2015 Styrelse Ordförande: Evert Andersson Ledamöter: Leif Daggert Vice ordförande: Stefan Johansson Peter Johansson Kassör:

Läs mer

FRIIDROTTENS Traditionella topp lista Erik Larsson VIF Gute Olof Thunegard Roma IF

FRIIDROTTENS Traditionella topp lista Erik Larsson VIF Gute Olof Thunegard Roma IF FRIIDROTTENS Traditionella topp lista 2006. Förra årets placering inom parentes. Dom viktigaste tävlingarna vid rankingen är Landslagsuppdrag, SM placeringar, Statistik Sverige Bästa, Insatser i serielaget.

Läs mer

Verksamhetsberättelse för 2011 Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb

Verksamhetsberättelse för 2011 Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb Verksamhetsberättelse för 2011 Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb Vi började året den 25 januari med ett möte och prisutdelning med MHF-Ungdom på Kulturum i Partille. Klubben fick 2á pris i lag 125cc och första

Läs mer

SVENSKA MÄSTERSKAPEN Senior-SM och Junior-SM. Sprint, Allround & Distansmästerskap. Veteran-SM. Ruddalen i Göteborg.

SVENSKA MÄSTERSKAPEN Senior-SM och Junior-SM. Sprint, Allround & Distansmästerskap. Veteran-SM. Ruddalen i Göteborg. Svenska Skridskoförbundet och Västsvenska Skridskoförbundet bjuder in till SVENSKA MÄSTERSKAPEN 2018 Senior-SM och Junior-SM Sprint, Allround & Distansmästerskap Veteran-SM Ruddalen i Göteborg. 12-14 januari

Läs mer

Verksamhetsberättelse CK Natén 2018

Verksamhetsberättelse CK Natén 2018 1 Verksamhetsberättelse 2018 Verksamhetsåret 2018-01-01-2018-12-31 Styrelsen Styrelsen har bestått av Ordförande Lars Blomqvist Kassör Malin Hedlund Sekreterare Ninni Casserstedt Ledamöter: Linda Widén,

Läs mer

Hälles Jul Quiz. Två duktiga smålänningar i Hälle. Rizak Dirshe

Hälles Jul Quiz. Två duktiga smålänningar i Hälle. Rizak Dirshe Hälles Jul Quiz 20 15 Rizak Dirshe 1. Rizak Risse Dirshe vann 2 SM guld och gick sedan till MAI. Det finns också en dubbel svensk mästare på 800m som gick motsatt väg från MAI och till Hälle. Vem då? 2.

Läs mer

Siffran inom parentes förra året placering på listan

Siffran inom parentes förra året placering på listan DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2017 Listan baseras på Landslagsmeriter, mästerskapsplaceringar och placering i Sverige bästa statistiken och övriga tävlingsprestationer. Island Games

Läs mer

Partille TKD Challenge 2015 Partille 28/2-1/3 2015

Partille TKD Challenge 2015 Partille 28/2-1/3 2015 Partille TKD Challenge 2015 Partille 28/2-1/3 2015 www.itfsverige.se Text och foto: Partille TKD Klubb Partille TKD Challenge 2015 Helgen den 28/2-1/3 arrangerade årets upplaga av Partille TKD Challenge

Läs mer

IS Göta ska vara dominerande i Skåne och tongivande i Sverige inom medel- och långdistanslöpning. När vi går in i 2006 ska vi vara 80 medlemmar!

IS Göta ska vara dominerande i Skåne och tongivande i Sverige inom medel- och långdistanslöpning. När vi går in i 2006 ska vi vara 80 medlemmar! IS Göta ska vara dominerande i Skåne och tongivande i Sverige inom medel- och långdistanslöpning. När vi går in i 2006 ska vi vara 80 medlemmar! #8-2005 MÅL 10SM Medaljer (10) & 50DM Medaljer (53) Hej

Läs mer

Svenska mästerskapen i bangolf är färdigspelat. Efter 12 varv (slutspelat):

Svenska mästerskapen i bangolf är färdigspelat. Efter 12 varv (slutspelat): Svenska mästerskapen i bangolf är färdigspelat. Efter 12 varv (slutspelat): Herrar: Filiph Svensson, Skoghall, var helt överlägsen i herrklassen och vacklade egentligen bara till under ett enda varv. I

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015

Verksamhetsberättelse 2015 Verksamhetsberättelse 2015 Styrelsen Ordförande Kassör Sekreterare Ledamöter Suppleant Revisorer Revisorssuppleant Valberedning Mikael Schander Ann Berglund Birgitta Dignell Björn Johansson (vice ordf.)

Läs mer

DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA

DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2008 Listan baseras på Landslagsmeriter seriematch prestationer, mästerskapsplaceringar och placering i Sverige bästa statistiken och övriga tävlingsprestationer.

Läs mer

Första Formel Ford tävlingen i Sverige

Första Formel Ford tävlingen i Sverige Första Formel Ford tävlingen i Sverige Nu var det dags igen, Endast en vecka efter vår formel ford premiär så var det dags att tävla igen, nu på Svensk mark och platsen var Anderstorp nere i småland. Vi

Läs mer

OK Tranans nyhetsbrev 2/2019

OK Tranans nyhetsbrev 2/2019 OK Tranans nyhetsbrev 2/2019 Det är augusti och slut på sommar och semester, men vi har en härlig orienteringshöst att se fram emot! Sommaren har varit fylld av trevlig orientering för den som varit flitigt,

Läs mer

Fredrikshofs IF Cykel Tävlingskommitté

Fredrikshofs IF Cykel Tävlingskommitté Fredrikshofs IF Cykel Tävlingskommitté Tävlingsmöte 1:a mars 2018 Tävlingsdicipliner Landsväg Linje och GP Tempo Mountainbike (MTB) Cross Country (XCO+E) Långlopp (XCM) Downhill Cyclo-cross (CX) Bana BMX

Läs mer

Trollbäckens IP den 4 maj, Månadsbrev maj, 2017

Trollbäckens IP den 4 maj, Månadsbrev maj, 2017 Trollbäckens IP den 4 maj, 2017 Månadsbrev maj, 2017 Äntligen känns det som om sommaren är i antågande, åtminstone de senaste dagarna. Jag är full av optimism inför framtiden och något säger mig att den

Läs mer

Detta är dagens deltagare från Bk Bryggan. En trupp som består av 15 st vältränade atleter under ledning av Dannä, Ulf och Ghasem.

Detta är dagens deltagare från Bk Bryggan. En trupp som består av 15 st vältränade atleter under ledning av Dannä, Ulf och Ghasem. Geråscupen 2010 Denna strålande höstdag 9 oktober drog våra brottare österut för ännu en kamp i den ädla sporten brottning. Vi möttes några timmar efter skymningen vid Geråshallen. Solen sken som den bästa

Läs mer

Verksamhetsberättelse Arboga GK Juniorverksamheten Utbildning, Träningsansvarig, Projektansvarig

Verksamhetsberättelse Arboga GK Juniorverksamheten Utbildning, Träningsansvarig, Projektansvarig Verksamhetsberättelse Arboga GK Juniorverksamheten 2016 Juniorkommittén 2016 Ronny Strand Peter Thelin Petra Sjöberg Benny Garman Stefan Ryberg Magnus Norgren Ordförande Sammankallande Utbildning, Träningsansvarig,

Läs mer

DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2011

DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2011 DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2011 Listan baseras på Landslagsmeriter, mästerskapsplaceringar och placering i Sverige bästa statistiken och övriga tävlingsprestationer. Island Games

Läs mer

26 augusti På skyttesport SM erövrade föreningen en bronsmedalj i grovpistolens lagtävling. Mikael A, Pasi T och Ulf C ingick i laget

26 augusti På skyttesport SM erövrade föreningen en bronsmedalj i grovpistolens lagtävling. Mikael A, Pasi T och Ulf C ingick i laget agar Avdelningar Senaste nytt Föreningen Luftpistolskytte på söndagar 1600 och torsdagar kl 1730 Klubbens träningar & tävlingar 14 december Externa Årets glöggskjutning avgjordes efter säskjutning mellan

Läs mer

Tomas Engström - Mästare i 2010 Hansen Racing Camaro Cup

Tomas Engström - Mästare i 2010 Hansen Racing Camaro Cup nr 14 20101004 Tomas Engström - Mästare i 2010 Hansen Racing Camaro Cup Det blev en riktigt nagelbitarhelg för oss Gulf race fans. Men till slut visade Tomas upp mästerlig körning och säkrade cupsegern.

Läs mer

SM i klassisk Styrkelyft 2012

SM i klassisk Styrkelyft 2012 SM i klassisk Styrkelyft 2012 Den 27-29 januari arrangerades SM i Klassisk Styrkelyft uppe i Östersund. Speciellt för årets arrangemang var att man arrangerade tävlingen i samband med SM-veckan, ett vecka

Läs mer

1.Allmänt Träning och tävling... 3 Träningar... 3 Träningsdagar/helger... 3 Läger... 3 Tävling... 4

1.Allmänt Träning och tävling... 3 Träningar... 3 Träningsdagar/helger... 3 Läger... 3 Tävling... 4 Verksamhetsplan 2014 Innehållsförteckning 1.Allmänt... 3 2.Träning och tävling... 3 Träningar... 3 Träningsdagar/helger... 3 Läger... 3 Tävling... 4 3. Utbildning/Utveckling... 4 4.Klubbmästerskap... 4

Läs mer

LANDSLAGET-BMX Resultatmål landslagstävlande: Mål landslagstävlande:

LANDSLAGET-BMX Resultatmål landslagstävlande: Mål landslagstävlande: LANDSLAGET-BMX 2018 Svenska Cykelförbundets inriktning att ta medaljer på internationella mästerskap är ett huvudmål med landslagsverksamheten 2018.Fokus ligger fortsatt på att utveckla elit, junior och

Läs mer

Resultatlista GULLBERGS MTB Åstorps CK MTB Etapp2010-04-18 Etapp 1,2 och Totalt

Resultatlista GULLBERGS MTB Åstorps CK MTB Etapp2010-04-18 Etapp 1,2 och Totalt Resultatlista GULLBERGS MTB Åstorps CK MTB Etapp2010-04-18 Etapp 1,2 och Totalt Klass Herrar Elit.XC Distans: 6 varv x 5 km = 30 km., Snitthast: 25,4 km/tim. 1 5 BLOMQVIST Alexander Alingsås CK 1:11:00,5

Läs mer

Siffran inom parentes förra året placering på listan

Siffran inom parentes förra året placering på listan DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2014 Listan baseras på Landslagsmeriter, mästerskapsplaceringar och placering i Sverige bästa statistiken och övriga tävlingsprestationer. Island Games

Läs mer

Erik in action i lanslagsdress i Finland och på Island Games på Shetland

Erik in action i lanslagsdress i Finland och på Island Games på Shetland FRIIDROTTENS Traditionella topp lista 2005. Förra årets placering inom parentes. Dom viktigaste tävlingarna vid rankingen är Landslagsuppdrag, SM placeringar, Island Games, Statistik Sverige Bästa, Insatser

Läs mer

Årsmöte i klubblokalen 12:e februari 2012 kl.15.00

Årsmöte i klubblokalen 12:e februari 2012 kl.15.00 Verksamhetsberättelse 2011 Årsmöte i klubblokalen 12:e februari 2012 kl.15.00 Kallelse Härmed kallas du/ni till s ordinarie årsmöte som hålls Söndagen den 12 februari 2011 kl.15.00 i klubblokalen, Industrigatan

Läs mer

Cupfinal i SWE CUP MASTERS 2-3 September. Resultat från Södermanlands tempolopp TUNA Tempo, 2 september 2017 Arrangör CK Dainon, Nyköping

Cupfinal i SWE CUP MASTERS 2-3 September. Resultat från Södermanlands tempolopp TUNA Tempo, 2 september 2017 Arrangör CK Dainon, Nyköping Cupfinal i SWE CUP MASTERS 2-3 September Resultat från Södermanlands tempolopp TUNA Tempo, 2 september 2017 Arrangör CK Dainon, Nyköping Klass Flickor 10-12 Distans: 5 km, Snitthast: 22.6 km/tim 1 3 Geraldine

Läs mer

RACERAPPORT NM Master en Norgehistoria

RACERAPPORT NM Master en Norgehistoria RACERAPPORT NM Master 2018 - en Norgehistoria Sista helgen i Juli gick nordiskamästerskapen för masterklass. I år hölls tävlingarna i Norge i staden Ås glädjande nog inte så lång resväg. Till mästerskapet

Läs mer

TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2012

TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2012 TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2012 Listan baseras på Landslagsmeriter, mästerskapsplaceringar och placering i Sverige bästa statistiken och övriga tävlingsprestationer. Island Games väger

Läs mer

EM ett stort tack till alla! Skövde, 3-5 maj 2013

EM ett stort tack till alla! Skövde, 3-5 maj 2013 EM 2013 - ett stort tack till alla! Skövde, 3-5 maj 2013 www.itfsverige.se Text: Swavek Dydiszko Foto: Swavek Dydiszko och Jerzy Jedut Bakgrunden till arrangemanget av det andra i historien EM:et i Sverige

Läs mer

Svenska Skridskoförbundet och Södermalms IK bjuder in till. SVENSKA MÄSTERSKAPEN 2019 Senior-SM och Junior-SM. Sprint, Allround & Distansmästerskap

Svenska Skridskoförbundet och Södermalms IK bjuder in till. SVENSKA MÄSTERSKAPEN 2019 Senior-SM och Junior-SM. Sprint, Allround & Distansmästerskap Svenska Skridskoförbundet och Södermalms IK bjuder in till SVENSKA MÄSTERSKAPEN 2019 Senior-SM och Junior-SM Sprint, Allround & Distansmästerskap Veteran-SM Östermalms Idrottsplats, Stockholm 11-13 januari

Läs mer

NORDISKA MÄSTERSKAPEN I CASTING & FLUGKASTNING

NORDISKA MÄSTERSKAPEN I CASTING & FLUGKASTNING SVENSKA CASTINGFÖRBUNDET HAR NÖJET ATT BJUDA IN ER TILL NORDISKA MÄSTERSKAPEN I CASTING & FLUGKASTNING 2015 www.casting.se - officiell hemsida för Nordiska Mästerskapen i Casting & Flugkastning 2015. Eskilstuna

Läs mer

DET HÄR ÄR VI: ÖMK Rundbana Box 213 Orgnr. 889601-5487 891 25 Örnsköldsvik BG: 5533-1037

DET HÄR ÄR VI: ÖMK Rundbana Box 213 Orgnr. 889601-5487 891 25 Örnsköldsvik BG: 5533-1037 DET HÄR ÄR VI: Örnsköldsviks Motor Klubb (ÖMK) är en förening med gamla anor. Isracingen kom till Örnsköldsvik i slutet av 30-talet, sedan dess har det funnits aktiva tävlingsförare i trakten. 1968 presenterade

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Friidrottssektionen i Högby IF - 2006.

Verksamhetsberättelse för Friidrottssektionen i Högby IF - 2006. Verksamhetsberättelse för Friidrottssektionen i Högby IF - 2006. SEKTIONSSTYRELSEN Ordförande: Carl-Gustaf Nilsson, Kassör: Leif Johansson, Övriga: Christer Persson, Arne Olander, Sten Medelius TRÄNINGAR

Läs mer

Grimmen 2011. Vänorts besök och Judo tävling. Tyskland

Grimmen 2011. Vänorts besök och Judo tävling. Tyskland Grimmen 2011 Vänorts besök och Judo tävling Tyskland 2-4 December 2011 Grimmen 2011, Sida!1 Nya vänner i Grimmen! Vänortsbesök Tidigt i våras damp det ner ett mail ifrån en Ralf Päplow ifrån Judoklubben

Läs mer

Resultatlista. Tempo Masters SM Gottne IF Cykel 2017

Resultatlista. Tempo Masters SM Gottne IF Cykel 2017 Resultatlista Tempo Masters SM Gottne IF Cykel 2017 Klass Herrar Veteraner 30 år. Distans: 31 km, Snitthast: 45,1 km/tim. 1 7 NILSSON Christopher Specialized Concept Store C 41:15,2 2 6 KAFTANSKI Leopold

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR ÅRET 2016

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR ÅRET 2016 VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR ÅRET 2016 Styrelsen för Götene Sportskytteklubb avger härmed följande verksamhetsberättelse för året 2016. Styrelsen har haft följande sammansättning: Ordförande: Claes Olsson

Läs mer

Folksam cup D15 Moa Hansson D16 Hanna Abrahamsson. H15 Karl Stark H16 Filip Rosjö

Folksam cup D15 Moa Hansson D16 Hanna Abrahamsson. H15 Karl Stark H16 Filip Rosjö Folksam cup 2016 Smålandslaget 2016 D15 Moa Hansson D16 Hanna Abrahamsson Elisabet Mikkelsen Alma Haag Elsa Melin H15 Karl Stark H16 Filip Rosjö Ludwig Axelsson Fabian Flaa Melker Elofsson Loke Östangård

Läs mer

Vision & Mål Riksveterankommittén 2014-2020. Idrott hela livet

Vision & Mål Riksveterankommittén 2014-2020. Idrott hela livet Vision & Mål Riksveterankommittén 2014-2020 Idrott hela livet 1 Introduktion Detta dokument beskriver Riksveterankommitténs mål och vision för verksamheten 2014-2020 samt aktiviteter för att nå dit. Vi

Läs mer

Välkommen som partner till Skoghalls Innebandy. Bli en del av ett vinnande koncept

Välkommen som partner till Skoghalls Innebandy. Bli en del av ett vinnande koncept Välkommen som partner till Skoghalls Innebandy Bli en del av ett vinnande koncept Vi är Skoghalls Innebandy Skoghalls Innebandyklubb bildades 1985 och har genom sin drygt 30 år långa historia gått från

Läs mer

Vi är bäst, Amina! LÄSFÖRSTÅELSE. Elevmaterial ANNELIE DREWSEN SIDAN 1. Namn: 1. På första sidan

Vi är bäst, Amina! LÄSFÖRSTÅELSE. Elevmaterial ANNELIE DREWSEN SIDAN 1. Namn: 1. På första sidan SIDAN 1 Elevmaterial Namn: LÄSFÖRSTÅELSE 1. På första sidan 1. Varför kommer Lina hem till Amina? 2. Amina reagerar negativt när hon läser rubriken och artikeln. Varför gör hon det? 3. Varför blir Lina

Läs mer

DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2007

DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2007 DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2007 1.(1.) Erik Larsson VIF Gute sjunde året i rad som Erik toppar listan Året har varit Eriks bästa. Efter att Erik ståt över inomhussäsongen för att

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL STIPENDIEUTDELNINGEN 2017

VÄLKOMMEN TILL STIPENDIEUTDELNINGEN 2017 VÄLKOMMEN TILL STIPENDIEUTDELNINGEN 2017 Olivia Wänglund Bergsåker Badmintonklubb/Selånger FK U17 SM Göteborg 2017 vann damdubbel tillsammans med Tilda Sjöö (Uppsala) och blev tvåa i Mixeddubbel tillsammans

Läs mer

HCF. HÄLSINGLANDS CYKELFÖRBUNDs VERKSAMHETSBERÄTTELSE

HCF. HÄLSINGLANDS CYKELFÖRBUNDs VERKSAMHETSBERÄTTELSE HCF HÄLSINGLANDS CYKELFÖRBUNDs VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2009 FÖREDRAGNINGSLISTA Vid HÄLSINGLANDS CYKELFÖRBUNDS ÅRSMÖTE 2009. Söndagen den 21 februari 2010 kl.12.00 Utdelningar av utmärkelser Höghammarhallen,

Läs mer

VÄRMLANDS IDROTTSVETARE 2017

VÄRMLANDS IDROTTSVETARE 2017 Semifinal 2 VÄRMLANDS IDROTTSVETARE 2017 Onsdagen den 10 maj 2017 Tävlingstiden är 15.00-16.00 Semifinalerna direktsänds i Radio Värmland 9 och 10 maj. Finalen direktsänds i radion fredagen den 12 maj.

Läs mer

Verksamhetsplan för CK Natén 2019

Verksamhetsplan för CK Natén 2019 1 Verksamhetsplan för CK Natén 2019 Målet med verksamheten är att ge våra barn och ungdomar bra och roliga träningsmöjligheter, bidra till en aktivare livsstil bland de barn och ungdomar som deltar i våra

Läs mer

SÖNDAG 13 SEPTEMBER 2015. START pm

SÖNDAG 13 SEPTEMBER 2015. START pm SÖNDAG 13 SEPTEMBER 2015 START pm VIKTIG STARTINFORMATION Välkommen till Velothon Stockholm 2015! Nedan följer viktig information om tävlingen och evenemanget. För att garantera din säkerhet, och ett incidentfritt

Läs mer

Svenska Skridskoförbundet

Svenska Skridskoförbundet Svenska Skridskoförbundet SVENSKA MÄSTERSKAP (nytt koncept på prov 2017 och 2018 ) Seniorer Juniorer Veteraner Svenska Mästerskap i hastighetsåkning 2018 för seniorer, juniorer och veteraner Svenska Skridskoförbundets

Läs mer

Veteran-SM 2018 på Öland

Veteran-SM 2018 på Öland Veteran-SM 2018 på Öland Årets veteran-sm gick av stapeln 10 12 augusti på Öland, närmare bestämt på Högby IP i den lilla orten Löttorp på nordvästra Öland. IFK-Lundensare från när och fjärran hade sammanstrålat

Läs mer

Inbjudan Södermanlands 2-Dagars: Cupfinal i SWE Cup Masters 2-3 september 2017

Inbjudan Södermanlands 2-Dagars: Cupfinal i SWE Cup Masters 2-3 september 2017 i Nyköping har nöjet att hälsa cyklister, ledare och publik välkomna till 2017 års Södermanlands 2-Dagars som kommer att vara de avslutande tävlingarna i SWE Cup för Masters. Tempocupen avgörs på lördagen

Läs mer

LANDSLAGSPROGRAM OCH UTTAGNINGSKRITERIER MOUNTAINBIKE 2019

LANDSLAGSPROGRAM OCH UTTAGNINGSKRITERIER MOUNTAINBIKE 2019 LANDSLAGSPROGRAM OCH UTTAGNINGSKRITERIER MOUNTAINBIKE 2019 Uttagning sker senast 3 veckor före avresa till uppdrag (om ej annat kommunicerats). 4X 1-2 aug VM, Val di Sole (Italien) Antal Åkare: 1 Uttagning/urval

Läs mer

VÄSBY DUATHLON 1 MAJ, 2015

VÄSBY DUATHLON 1 MAJ, 2015 VÄSBY DUATHLON 1 MAJ, 2015 TÄVLINGS-PM VÄLKOMMEN! Väsby Duathlon har i år SM-status, men som vanligt välkomnar vi alla, motionärer såväl som elit! I det här dokumentet hittar du all den information du

Läs mer

Förslag till Verksamhetsplan 2017 Ver

Förslag till Verksamhetsplan 2017 Ver Förslag till Verksamhetsplan 2017 Ver 5 2016-10-30 INLEDNING Målet ska vara att utveckla verksamheten för barn, ungdomar och vuxna för cykling - Mountainbike, Landsväg och Motion. Åtgärder för att få fler

Läs mer

ICA CUP 2017, Bollnäs

ICA CUP 2017, Bollnäs ICA CUP 2017, Bollnäs Torsdag 9/3 Avfärd Strax innan 07:00 bar det iväg från Sävast SkiTeam s skidstuga med sikte mot ICA CUP i Bollnäs. Efter stopp i Luleå och Piteå satt nu ett stort antal laddade men

Läs mer

Svenska Taekwondoförbundet ITF Sektionen

Svenska Taekwondoförbundet ITF Sektionen Svenska Taekwondoförbundet ITF Sektionen Verksamhetsberättelse år 2003 Januari Annonsprojekt På initiativ av ITF sektionens styrelse inleddes ett annonsprojekt för sektionens klubbar i tidningen Fighter

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2011

Verksamhetsberättelse 2011 Verksamhetsberättelse 2011 Styrelsen Ordförande Kassör Sekreterare Ledamöter Suppleant Revisorer Revisorssuppleant Valberedning Per-Anders Björk Hans Jonsson Vakant Karl-Erik Broström Jan Löfgren (vice

Läs mer

Nordisk Bouleallians Regler för Nordiska Mästerskap

Nordisk Bouleallians Regler för Nordiska Mästerskap Nordisk Bouleallians Regler för Nordiska Mästerskap Antagna i Köpenhamn 2012-11-18 Innehållsförteckning Nordisk Bouleallians 3 Generella Regler 3 Deltagande länder 3 Spelare 3 Utländska medborgare 3 Enhetlig

Läs mer

Styrelsen. Möten. Uppdrag i förbund och organisationer. Ekonomi. Nya i styrelsen. Har avgått under året. Styrelsen 2008-12-31

Styrelsen. Möten. Uppdrag i förbund och organisationer. Ekonomi. Nya i styrelsen. Har avgått under året. Styrelsen 2008-12-31 Stockholm Speedskaters verksamhetsberättelse 2008 Klubben är inne på sitt fjärde år och fortsätter att växa. Jag tycker att detta är väldigt roligt och det har möjliggjort nya satsningar. Många av klubbens

Läs mer

Vä sterä s Cykelklubb (VCK) Verksämhetsplän 2018

Vä sterä s Cykelklubb (VCK) Verksämhetsplän 2018 Vä sterä s Cykelklubb (VCK) Verksämhetsplän 2018 Version 1 Övergripande mål Öka medlemsantalet Öka deltagandet i olika arrangemang och då i synnerhet tävlingar Förbättra tävlingsresultat, från fler medlemmar

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK

Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK 2015-2016 Styrelse Ordförande: Evert Andersson Ledamöter: Marcus Trabold Vice ordförande: Stefan Johansson Hans Sundberg Kassör: Linnea Persson Leif Daggert Sekreterare:

Läs mer

PM SM MTB 2007. I DH och 4# finns ingen H50 klass

PM SM MTB 2007. I DH och 4# finns ingen H50 klass PM SM MTB 2007 IK Hakarpspojkarna och Svenska Cykelförbundet Hälsar alla välkomna till SM, JSM, USM och VSM i Mountainbike i grenarna Down Hill (DH), Four Cross (4#) XC, Tempo, Lag, Stafett Tävlingsregler:

Läs mer

Europamästerskapen Glasgow, Skottland / oktober 2015

Europamästerskapen Glasgow, Skottland / oktober 2015 www.itfsverige.se Europamästerskapen Glasgow, Skottland / 22-25 oktober 2015 Bloggen skrivs av: Petra Dydiszko Söndag 25 oktober kl. 19.20 "Äntligen kom den efterlängtade medaljen. Damlaget kämpade stenhårt

Läs mer

Årsberättelse för verksamhetsåret 2004

Årsberättelse för verksamhetsåret 2004 Idrottssällskapet Göta Friidrottssektionen Årsberättelse för verksamhetsåret 2004 Styrelsen för friidrottssektionen får härmed avge följande verksamhetsberättelse: Styrelsen har 2004 haft följande sammansättning:

Läs mer

JKA World Cup 2011 Thailand

JKA World Cup 2011 Thailand JKA World Cup 2011 Thailand Domare/Coacher: Ted Hedlund, Björn Grünstein, Kent Rantzow, Bengt Sonesson, Miroslav Unic Tävlande: Gülsah Akdag, Armina Barakovic, Victor Bull (Uros Milosavljevic), Phoung

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Silvköparens Vattenskidklubb 2015

Verksamhetsberättelse för Silvköparens Vattenskidklubb 2015 Verksamhetsberättelse för Silvköparens Vattenskidklubb 2015 Styrelsen för Silvköparens Vattenskidklubb får härmed avge följande verksamhetsberättelse. Styrelsesammansättning Styrelsen har under året bestått

Läs mer

Inbjudan Långa Lugnet, Falun, 30 maj 2015

Inbjudan Långa Lugnet, Falun, 30 maj 2015 Inbjudan Långa Lugnet, Falun, 30 maj 2015 Välkomna till Långa Lugnet, ett MTB-långlopp för elit och motionärer i klassisk Faluterräng. Tävlingscentrum är Lugnet Arena i Falun. Tävlingen arrangeras under

Läs mer

Largescale Premiär i Norrköping 9-10 Maj - SC1

Largescale Premiär i Norrköping 9-10 Maj - SC1 Largescale Premiär i Norrköping 9-10 Maj - SC1 Fredag 8 Maj Fri träning Under fredagen ankom stora delar av helgens startfält och depån fylldes på fort! Uppskattningsvis 15-20 förare fanns på plats redan

Läs mer

BRONSDIVISIONEN, FÖRSÖK 1 I MEETING 2 (FINAL SOLVALLA 2 April 2016) JÄGERSRO 2640, V Avd 1) 1 Panoramic. En fantastisk fin häst som har gjort 2

BRONSDIVISIONEN, FÖRSÖK 1 I MEETING 2 (FINAL SOLVALLA 2 April 2016) JÄGERSRO 2640, V Avd 1) 1 Panoramic. En fantastisk fin häst som har gjort 2 v75info.sev75 Jägersro Fredag kväll info BRONSDIVISIONEN, FÖRSÖK 1 I MEETING 2 (FINAL SOLVALLA 2 April 2016) JÄGERSRO 2640, V Avd 1) 1 Panoramic. En fantastisk fin häst som har gjort 2 starter i brons

Läs mer

1. Tränaren Camilla ser allvarlig ut när hon berättar om en sak. Vad berättar hon om?

1. Tränaren Camilla ser allvarlig ut när hon berättar om en sak. Vad berättar hon om? SIDAN 1 Elevmaterial Namn: LÄSFÖRSTÅELSE 1. Tre sekunder 1. Tränaren Camilla ser allvarlig ut när hon berättar om en sak. Vad berättar hon om? 2. Vilken tävling gäller uttagningen? 3. Vad hände i Somalia?

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Närkes Friidrottsförbund verksamhetsåret 2010

Verksamhetsberättelse för Närkes Friidrottsförbund verksamhetsåret 2010 Verksamhetsberättelse för Närkes Friidrottsförbund verksamhetsåret 2010 Hedersordförande Olle Ollward Styrelsen har under året haft följande sammansättning: Ordförande Lars-Gunnar Dackeryd V. ordförande

Läs mer

VRCSK Månadsbrev. Utgivare: Västerorts RC Sportklubb, Kyrkhamnsvägen 1, Hässelby, Grundad Nu kör vi ingång med 1:10 banan

VRCSK Månadsbrev. Utgivare: Västerorts RC Sportklubb, Kyrkhamnsvägen 1, Hässelby, Grundad Nu kör vi ingång med 1:10 banan Nu kör vi ingång med 1:10 banan Ingen har väl undgått att 1:10 banan ska byggas ut i vår? Arbetet är redan påbörjat och fler tillfällen blir det. Redan nu i påsk kommer bla banchefen Veli sätta igång med

Läs mer

Europamästerskapen 2010 Sverige, Skövde 30/4-2/5 2010

Europamästerskapen 2010 Sverige, Skövde 30/4-2/5 2010 Europamästerskapen 2010 Sverige, Skövde 30/4-2/5 2010 Text: Swavek Dydiszko Foto: Swavek Dydiszko, Jerzy Jedut, Katarzyna Rozwodowska Det 25:e senior och 16:e junior Europamästerskapen i Taekwon-Do ITF

Läs mer

Serietabell - SWE Cup LVG H50 Linje

Serietabell - SWE Cup LVG H50 Linje Serietabell - SWE Cup LVG H50 Linje Serietabell Plac Namn Förening Tävl 1 Tävl 2 Tävl 3 Tävl 4 Tävl 5 Tävl 6 Tävl 7 Poäng (5 bästa) 1 Torbjörn De Jager Föreningen Cykloteket RT 1 1 1 1 1 1 150 2 Stefan

Läs mer

FK Trampen. Verksamhetsberättelse 2006

FK Trampen. Verksamhetsberättelse 2006 FK Trampen Verksamhetsberättelse 2006 FK Trampen Verksamhetsberättelse 2006 Styrelse Ordinarie Ordförande Jocke Nilsson Vice ordförande Martin Rittsel Kassör Tonny Antmar Sekreterare Hanna Wennberg Vice

Läs mer

Svenska Mästerskap på roddmaskin 2019

Svenska Mästerskap på roddmaskin 2019 Svenska Mästerskap på roddmaskin 2019 SM på roddmaskin avgörs i form av en serie. Det är inte tvingande att delta på alla deltävlingar men det uppmuntras. Följande gäller avseende poängberäkning samt förtydligande

Läs mer

Dagstorp Lilla Harrie Skytteförening Verksamhetsberättelse 2017, tävling

Dagstorp Lilla Harrie Skytteförening Verksamhetsberättelse 2017, tävling Dagstorp Lilla Harrie Skytteförening Verksamhetsberättelse 2017, tävling 1 Resultatlista 2017 Ungdomsskytte Mästerskap 50 m 1 Oskar Larsson 337 Guld 2 Teddi Andersson 332 Silver 3 Jesper Johansson 332

Läs mer

Verksamhetsberättelse Götalands Dartförbunds 2016/2017

Verksamhetsberättelse Götalands Dartförbunds 2016/2017 Ordförande: Styrelsen under detta år är Ordf Stefan Petersson, Vice ordf Thomas Kallin, Kassör Evis Furuskog, Sekr Maria Rydell, Ledamot TK Pontus Danielsson, Ledamot SK Björn Isacsson, Ledamot JK Petra

Läs mer

Vägen till Landslaget

Vägen till Landslaget Svenska Judoförbundet Landslaget Vägen till Landslaget Uttagning riktlinjer för svenska Judoförbundets utvecklingstrupper Utvecklingstrupp Utvecklingstruppen är en del i Svenska judoförbundets landslagsprogram

Läs mer

Sida 2. Toarps Mk Verksamhetsberättelse Toarps Mk för tiden 2011-01-01 till 2011 12-31. Under året har Toarps MK haft följande sammansättning.

Sida 2. Toarps Mk Verksamhetsberättelse Toarps Mk för tiden 2011-01-01 till 2011 12-31. Under året har Toarps MK haft följande sammansättning. Verksamhetsberättelse Toarps Mk 2011 Sida 2 Toarps Mk Verksamhetsberättelse Toarps Mk för tiden 2011-01-01 till 2011 12-31 Under året har Toarps MK haft följande sammansättning. Styrelse Ordf: Dan Järbyn

Läs mer

ISRACING-MÖTE I Östersund 2004-04-17

ISRACING-MÖTE I Östersund 2004-04-17 ISRACING-MÖTE I Östersund 2004-04-17 Närvarande: Se sid 4 1. Mötets öppnande Lukas hälsade alla välkomna och öppnande mötet. Sverker Olsson Ordförande i hälsade även han välkommen och berättar lite om

Läs mer

Träningsplan. Tränare Hannes Assarsson den 22 oktober 2015

Träningsplan. Tränare Hannes Assarsson den 22 oktober 2015 Träningsplan hj Tränare Hannes Assarsson Hannes@skiruncoaching.se 072-305 02 48 den 22 oktober 2015 1. Definitioner och förkortningar Arbetsekonomi Funktionell tröskel Kostnaden i energi för att utföra

Läs mer

SVENSKA MÄSTERSKAPEN 2013 MARATHON 50 KM. 27 januari 2013 Falun Runn Sveriges bästa sjöisbanor

SVENSKA MÄSTERSKAPEN 2013 MARATHON 50 KM. 27 januari 2013 Falun Runn Sveriges bästa sjöisbanor PM SVENSKA MÄSTERSKAPEN 2013 MARATHON 50 KM 27 januari 2013 Falun Runn Sveriges bästa sjöisbanor SM-tävlingarna arrangeras enligt Svenska Skridskoförbundets regelverk. http://iof3.idrottonline.se/imagevaultfiles/id_40616/cf_104/reglermente_f-r_marathon_s

Läs mer

CYKELKLUBBEN.SE MÖTESPLATSEN FÖR CYKELFANTASTER

CYKELKLUBBEN.SE MÖTESPLATSEN FÖR CYKELFANTASTER Månadsbrev 0408 April, april... April månad är här och med den en ny cykelsäsong! Vi har fått ställa fram klockan och vips så har vi fått en timme extra att träna på. Förutom den inspirationskicken så

Läs mer