för uthyrning och delning av p-platser till aktieteckning!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "för uthyrning och delning av p-platser till aktieteckning!"
  • Gun Ek
  • för 6 år sedan
  • Visningar:

Transkript

1 för uthyrning och delning av p-platser APPARKINGSPOT Nytt konceptinbjudan till aktieteckning! Detta är en sammanfattande beskrivning av erbjudandet att teckna aktier i bolaget. En mer utförlig presentation av erbjudandet och bolaget finns att ladda ner på bolagets hemsida, Alla som överväger en investering i bolaget bör ta del av hela erbjudandet, inklusive de risker som är förknippade med en investering i ett nytt bolag.

2 Nu kan vem som helst enkelt hyra ut sin p-plats när den inte används! Hör vår VD berätta om utvecklingen av den nya parkeringsappen. Hur kom du i kontakt med projektet? Det var för ungefär två år sedan när jag just hade tagit min examen inom entreprenörsskap vid Lunds Universitet som jag kom i kontakt med Erik Glitterstam. Han kom till oss för att få hjälp med en idé som han hade om uthyrning av parkeringsplatser. Halvvägs in i hans berättelse om den nya idén förstod jag direkt vad detta handlade om att ingen tänkt på det förut! Massor av parkeringsplatser står tomma samtidigt som andra letar p-platser med ljus och lykta. Hur gick ni sedan till väga? Jag tyckte idén var strålande och vi satte genast igång att spåna på hur det hela skulle gå till. Som alltid när det gäller en bra idé så behöver den bearbetas en del innan alla bitar faller på plats. Vi anlitade både duktiga designers och apputvecklare men i den första versionen kom vi inte riktigt ända fram. Under början av 2016 gjorde vi ett omtag och gjorde om appen i stor utsträckning. Samtidigt började vi titta oss om efter finansieringsmöjligheter för att marknadsföra konceptet. Vem är det som kan teckna aktier i bolaget? Aktierna får tecknas av alla och envar som det brukar heta, dock är det en maxgräns för antal aktier som vi släpper ut. Vi har skaffat en del adresser till människor som vi tror är intresserade av aktier och som kan vara intresserade av att satsa en del på ett nytt bolag. Jag hoppas verkligen att man tar sig tid att ta del av vårt erbjudande och skickar in anmälningssedeln. Det går också också bra att anmäla sig elektroniskt. Gå då till Eminova Fondkommissions hemsida ( och följ instruktionerna. Sasa Farkas Verkställande direktör Så hur ser fortsättningen ut? Fantastiskt spännande 2017 skall bli året då slår igenom ordentligt. Produkten är klar för lansering och kan användas av vem som helst, var som helst. Vi satsar nu på att få in ordentligt med rörelsekapital för att kunna göra en kraftfull marknadslansering och det är därför vi genomför denna nyemission. Samtidigt som vi får in nytt kapital i bolaget hoppas vi förstås på att alla som får erbjudandet laddar ner appen och börjar använda den.

3 Vad är ApParkingsspot? ApParkingspot är en plattform för uthyrning av parkeringsplatser mellan privatpersoner, organisationer och företag. Systemet består av en nedladdningsbar app för smartphone samt en hemsida, apparkingspot.com. Den Den som har en parkeringsplats att hyra ut lägger ut den genom att lägga upp ett användarkonto på hemsidan. Uthyraren anger var platsen finns samt eventuellt foto och pris för att hyra den. Användaren, den som vill hyra en plats, laddar ner appen i telefonen, lägger upp ett användarkonto och kan enkelt söka efter lediga platser, förboka eller boka direkt genom att klicka på en ledig plats. Telefonens gps noterar var användaren befinner sig och visar på en karta platser i närheten. För vem är tjänsten avsedd? Tjänsten är tänkt för alla som ibland har en parkeringsplats över och som periodvis inte används. Det kan vara privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar o.s.v. Det kan t.ex. vara om dagarna när ordinarie användare är på arbetet eller parkeringsplatser i anslutning till arbetsplatser som inte används under helger, semestrar, sommarlov etc. Alla dessa parkeringsplatser står ofta outnyttjade samtidigt som det är omöjligt att hitta en parkeringsplats för tillfälliga besökare. Genom ApParkingspot kan dessa p-platser enkelt göras tillgängliga och ordinarie innehavare kan tjäna in en summa på en annars outnyttjad resurs. I storstäder där parkeringsavgifterna är betydande kan det röra sig om tusentals kronor i extra inkomster. B Parkeringsplatser förvaltas i stor utsträckning även av privata och kommunala bolag. Utredningar visar att vakansgraden, d.v.s. platser som inte är uthyrda, ofta ligger på omkring 10 %. Så förvaltar exempelvis Stockholm Parkering omkring parkeringsplatser med en vakansgrad om c:a 10 %. D.v.s parkeringsplatser står tomma och genom samarbete med ApParkingspot kan dessa platser erbjudas allmänheten i avvaktan på att ordinarie kontrakt tecknas på den aktuella platsen. Beräkningar som företaget gjort tyder på att det enbart i Sverige kan finnas över p-platser som skulle kunna vara värt att lägga upp i tjänsten. Vem kan använda tjänsten? Alla med behov av en tillfällig parkeringsplats och utrustad med en smartphone av Android- eller ios (iphone) modell kan använda tjänsten omedelbart. Användaren lägger enkelt upp en profil, kopplar ett kreditkort till tjänsten och kan sedan söka p-platser eller helt enkelt få upp lediga platser i närheten på mobilens display. Det är även möjligt att förboka en plats och i stället för att åka tidigare och leta efter en parkeringsplats navigeras man enkelt till den som man har bokat. Detta är speciellt smidigt när man t.ex. ska på ett evenemang/konsert och vet att det kan ta uppemot 20 min tills man har hittat parkeringen och oftast längre bort än var man hade velat stå.

4 Tjänsten påminner om andra delningstjänster. Parkeringsplatser som ändå står tomma kan läggas upp i systemet och inbringa inkomster och minska parkeringsproblemen i storstäder. fungerar som en länk mellan dem som söker eller vill förboka en parkering med dem som hyr ut sin parkeringsplats. Genom en automatiserad process hos en av världens största leverantör av transaktionstjänster, Stripe, fördelar intäkterna från uthyrningen mellan uthyraren och Marknad Företaget uppskattar att det bara i Sverige kan finnas upp till platser, enbart på företagssidan, som kan vara aktuella att ansluta till systemet. Utöver det finns alla privata platser som hyrs av t.ex. en hyresgäst i flerfamiljshus, p-platser som tillhör bostadsrättsföreningar och som förmedlas till deras medlemmar, företagsplatser, p-platser tillhörande kommunala bolag och förvaltningar, p-platser i anslutning till skolor etc. En annan kategori kan vara privata villor med garageuppfarter. I t.ex. Stockholm är det nu aktuellt att införa boendeparkering i närförorter där parkering tidigare har varit avgiftsfri, något som kan öppna upp nya möjligheter för den som har en bit mark över. Bolagets affärsidé Bolagets affärsidé är att förmedla kontakt och arrangera betalningsströmmar mellan uthyrare av p-platser och den som vill hyra en p-plats. För detta erhåller bolaget en provision som uppgår till 20 % inklusive moms. Genom detta arrangemang behöver de olika parterna i transaktionen aldrig ha kontakt med varandra, d.v.s. uthyraren behöver själv inte ha kontakt med den som hyr platsen och är inte inblandad i själva betalningsströmmen. ApParkingspot hanterar aldrig kundernas pengar utan erhåller bara sin andel av hyresbeloppet. Förfarandet innebär en säker transaktionskedja och ApParkingspot riskerar inga kreditförluster eller administrativa problem med betalningsförmedlingen. En mindre avgift tillfaller betalningsförmedlaren. Uthyraren av platsen erhåller 80% av hela intäkten.

5 2.0 Framtidsvision Många digitala tjänster som har uppstått mer eller mindre som fritidsprojekt har senare uppnått mycket stor värde, detta utan att alltid ha särskilt stora intäkter eller vinster. ApParkingspot är en tjänst som kan skapa intäkter omgående. Det finns dock även andra möjligheter till värdeskapande än direkta intäkter och vinster. Andra intäktskällor än den ursprungliga kan visa sig efterhand som konceptet etableras, andra aktörer eller företag kan visa intresse för tjänsten och bolaget som idag inte förutses. Parkeringsbranschen är en väldig attraktiv marknad då kostnaden för att bygga parkeringar är höga samtidigt som markägare och byggherrar vill prioritera bostadsbyggande som ger större intäkter än parkeringsplatser. Den andra aspekten är datavärdet över tillgängliga parkeringsplatser i samband med självkörningsbilar som kommer öka mycket tydligt under nästkommande 5-10 år. I vår framtidsvision ingår t.ex. kartor över laddningsstationer och att erbjuda laddningsabonnemang för alla som har elbilar. Olika typer av datainsamlingar av trafikrörelser kommer att utgöra en stark resurs i en nära framtid som kommer att innehålla självkörande bilar som både behöver tankas med el, hitta parkeringsplatser och framförallt, hitta passagerare och veta vart dessa skall ta vägen på enklast och snabbast sätt. är partner av Drive Sweden ( ett strategiskt innovationsprogram som samlar de bästa inom området från alla samhällssektorer. tillsammans med Ericsson, IBM, KTH, Scania, Tele2, UBER och Trafikverket bland andra bygger ett helt nytt synsätt på mobilitet och tillsammans adresserar de utmaningar som finns inom parkering. ApParkingspot skall ses i ljuset av nya tekniska möjligheter samt de trender av delningsekonomi som syns i många avseenden, t.ex. Airbnb uthyrning av lägenheter i andra hand, Snappcar uthyrning av bilar, Hygglo uthyrning av prylar, bilpooler m.m. Att dela på resurserna och utnyttja det som inte används är smart, modernt och fungerar i alla branscher. ApParkingspot bidrar med en viktig del i denna nya ekonomi genom appen som gör det möjligt att enkelt hyra ut parkeringsplatser när de inte används. bidrar också till ny sätt hur vi förhåller oss till resor, där vi förbokar våra parkeringsplatser innan vi har kommit fram till destinationen så att vi inte slösar dyrbar tid på att leta efter var man ska parkera. Detta ligger som grund till framtidens smarta städer, automatisering av körande och bättre miljö för alla. Bolagsfakta ägs och drivs av Next Invest i Stockholm AB (publ). Organisationsnummer Totalt antal aktier i bolaget före nyemissionen uppgår till stycken. Största ägare är Invest AB som äger 50 % av alla aktier. Ägare till Invest AB är Sasa Farkas och Erik Glitterstam. Övriga aktier i bolaget ägs av ett hundratal privatpersoner och företag. Bolagets aktiekapital uppgår till kronor. För ytterligare information om bolagets ställning, resultat samt risker med en investering hänvisas till informationsmemorandum som finns för nedladdning på bolagets hemsida, Emissionsvillkor: aktier erbjuds till 0,80 kr per st. Styrelsen kan besluta om att utöka emissionen vid överteckning. Anmälan om aktieteckning skall skickas till Eminova Fondkommission enligt adress på anmälningssedeln. Betalning av tecknade aktier skall göras efter besked om tilldelning.

6 Vill du bli en del av utvecklingen av framtidens städer och hur vi förhåller oss till parkeringar och mobilitet? Följ med oss på resan mot framtidens städer välkommen med din aktieteckning! Emissionsvillkor i sammanfattning Emissionsvolym: aktier med möjlighet för styrelsen att utöka. Teckningskurs: 80 öre per aktie. Teckningstid: 2 maj 16 maj Betalning: Betalning skall göras efter besked om tilldelning, omkring den 22 maj Ytterligare information om bolaget och nyemissionen finns på hemsidan: Elektronisk teckningsanmälan kan göras via Appen för telefonen kan laddas ner i Appstore eller Google Play. Se även

APPARKINGSPOT. Inbjudan till teckning av aktier i Next Invest i Stockholm AB (publ)

APPARKINGSPOT. Inbjudan till teckning av aktier i Next Invest i Stockholm AB (publ) APPARKINGSPOT Inbjudan till teckning av aktier i Next Invest i Stockholm AB (publ) Innehållsförteckning: Viktig information Sammanfattning Inbjudan till Aktieteckning VD har ordet Villkor och anvisningar

Läs mer

Nettoomsättningen uppgick till 1 tkr (5 tkr) Resultat efter finansiella poster uppgick till -579 tkr (-927 tkr)

Nettoomsättningen uppgick till 1 tkr (5 tkr) Resultat efter finansiella poster uppgick till -579 tkr (-927 tkr) Challenger Mobile AB (publ) Stockholm den 21 maj 2014 Challenger Mobile AB (publ) Org nr 556671-3607 Isafjordsgatan39 B SE-164 40 Kista Tel 0722-458 458 www.challengermobile.com info@challengermobile.com

Läs mer

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA Aktieägarna i Thenberg & Kinde Fondkommission AB (publ), kallas härmed till extra bolagsstämma tisdagen den 19 februari 2013 kl. 15.00 i bolagets lokaler på Krokslätts

Läs mer

Förslag till punkt 6 Styrelsen förslag till beslut om företrädesemission

Förslag till punkt 6 Styrelsen förslag till beslut om företrädesemission Kallelse till extra Bolagsstämma Tourn International AB (publ) 556800-7461, har kallat till extra bolagsstämma 2018-04-18 klockan Aktieägare som önskar delta i stämman ska senast den 12 april 2018 vara

Läs mer

STYRELSENS FÖR BE GROUP AB BESLUT OM NYEMISSION AV AKTIER UNDER FÖRUTSÄTTNING AV BOLAGSSTÄMMANS GODKÄNNANDE

STYRELSENS FÖR BE GROUP AB BESLUT OM NYEMISSION AV AKTIER UNDER FÖRUTSÄTTNING AV BOLAGSSTÄMMANS GODKÄNNANDE STYRELSENS FÖR BE GROUP AB BESLUT OM NYEMISSION AV AKTIER UNDER FÖRUTSÄTTNING AV BOLAGSSTÄMMANS GODKÄNNANDE Styrelsen för BE Group AB beslutar, under förutsättning av bolagsstämmans godkännande, om nyemission

Läs mer

EHLCOIN white paper. Tack för att du laddat ner EHLCOIN white paper PDF!

EHLCOIN white paper. Tack för att du laddat ner EHLCOIN white paper PDF! EHLCOIN white paper Tack för att du laddat ner EHLCOIN white paper PDF! Innehållsförteckning EHLCOIN white paper 0 Tack för att du laddat ner EHLCOIN white paper PDF! 0 Innehållsförteckning 1 Syfte 2 Syftet

Läs mer

Styrelsens för AB Geveko (publ) förslag och beslut i samband med nyemission med företrädesrätt för aktieägarna

Styrelsens för AB Geveko (publ) förslag och beslut i samband med nyemission med företrädesrätt för aktieägarna Styrelsens för AB Geveko (publ) förslag och beslut i samband med nyemission med företrädesrätt för aktieägarna Styrelsens förslag och beslut innefattar följande: A Styrelsens för AB Geveko (publ) förslag

Läs mer

Styrelsens i VBG Group AB (publ), org.nr , förslag till dagordning vid extra bolagsstämma den 16 januari 2017

Styrelsens i VBG Group AB (publ), org.nr , förslag till dagordning vid extra bolagsstämma den 16 januari 2017 Styrelsens i VBG Group AB (publ), org.nr. 556069-0751, förslag till dagordning vid extra bolagsstämma den 16 januari 2017 1. Val av ordförande vid stämman 2. Upprättande och godkännande av röstlängd 3.

Läs mer

7A Styrelsens för Aspiro AB förslag till beslut om ändring av bolagsordningen

7A Styrelsens för Aspiro AB förslag till beslut om ändring av bolagsordningen 7A Styrelsens för Aspiro AB förslag till beslut om ändring av bolagsordningen 7B Styrelsens för Aspiro AB förslag till beslut om minskning av aktiekapitalet för täckning av förlust 7A Förslag till beslut

Läs mer

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I Q-LINEA AB (PUBL) Aktieägarna i Q-linea AB (publ), org.nr ( Bolaget ), kallas härmed till extra

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I Q-LINEA AB (PUBL) Aktieägarna i Q-linea AB (publ), org.nr ( Bolaget ), kallas härmed till extra KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I Q-LINEA AB (PUBL) Aktieägarna i Q-linea AB (publ), org.nr. 556729-0217 ( Bolaget ), kallas härmed till extra bolagsstämma måndagen den 12 november 2018 kl. 09.30 i Advokatfirman

Läs mer

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I IMPACT COATINGS AB (PUBL)

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I IMPACT COATINGS AB (PUBL) KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I IMPACT COATINGS AB (PUBL) Aktieägarna i Impact Coatings AB (publ), org.nr 556544-5318, kallas härmed till extra bolagsstämma torsdagen den 23 november 2017 kl. 15.00

Läs mer

2. Teckningsoptionerna emitteras vederlagsfritt.

2. Teckningsoptionerna emitteras vederlagsfritt. Styrelsens i Arcam AB (publ) förslag till Årsstämman om incitamentsprogram omfattande emission av teckningsoptioner samt godkännande av överlåtelse av teckningsoptionerna till vissa medarbetare Styrelsen

Läs mer

STYRELSENS FÖR KOPY GOLDFIELDS AB (PUBL) FÖRSLAG RÖRANDE ÄNDRING AV BOLAGSORDNINGEN, MINSKNING AV AKTIEKAPITALET OCH EMISSION AV NYA AKTIER M.M.

STYRELSENS FÖR KOPY GOLDFIELDS AB (PUBL) FÖRSLAG RÖRANDE ÄNDRING AV BOLAGSORDNINGEN, MINSKNING AV AKTIEKAPITALET OCH EMISSION AV NYA AKTIER M.M. STYRELSENS FÖR KOPY GOLDFIELDS AB (PUBL) FÖRSLAG RÖRANDE ÄNDRING AV BOLAGSORDNINGEN, MINSKNING AV AKTIEKAPITALET OCH EMISSION AV NYA AKTIER M.M. I. Styrelsens förslag till beslut om ändring av bolagsordningen

Läs mer

MINA SIDOR. Betala bara för den tid du parkerar!

MINA SIDOR. Betala bara för den tid du parkerar! MINA SIDOR Betala bara för den tid du parkerar! Användarmanual 2013 Välkommen till framtidens betalsystem för parkering. - Ladda ner vår app. - Registrera dina uppgifter och du är klar för en bekymmersfri

Läs mer

STYRELSENS FÖR ENDOMINES AB (PUBL) BESLUT OCH FÖRSLAG RÖRANDE MINSKNING AV AKTIEKAPITAL OCH EMISSION AV UNITS M.M.

STYRELSENS FÖR ENDOMINES AB (PUBL) BESLUT OCH FÖRSLAG RÖRANDE MINSKNING AV AKTIEKAPITAL OCH EMISSION AV UNITS M.M. STYRELSENS FÖR ENDOMINES AB (PUBL) BESLUT OCH FÖRSLAG RÖRANDE MINSKNING AV AKTIEKAPITAL OCH EMISSION AV UNITS M.M. I. Styrelsens förslag till beslut om ändring av bolagsordningen samt minskning av aktiekapitalet

Läs mer

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I OREZONE AB (PUBL)

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I OREZONE AB (PUBL) KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I OREZONE AB (PUBL) Aktieägarna i Orezone AB (publ), 556785-4236, kallas till extra bolagsstämma den 26 mars 2019 kl. 13.00 på Radisson Blu SkyCity Hotel med adress Pelargången

Läs mer

Kvartalsredogörelse Q1 2014. Community Entertainment

Kvartalsredogörelse Q1 2014. Community Entertainment Kvartalsredogörelse Q1 2014 Kvartalsredogörelse Q1 2014 20:E MAJ 2014 Community Entertainment unity Entertainment Första kvartalet 2014 NETTOOMSÄTTNINGEN ökade till 394 tkr (169 tkr). RÖRELSERESULTAT (EBITDA)

Läs mer

I. Styrelsens förslag till beslut om ändring av bolagsordningen samt minskning av aktiekapitalet (punkt 7 I)

I. Styrelsens förslag till beslut om ändring av bolagsordningen samt minskning av aktiekapitalet (punkt 7 I) STYRELSENS FÖR ENDOMINES AB (PUBL) FÖRSLAG TILL BESLUT OM MINSKNING AV AKTIEKAPITAL, FÖRSLAG TILL BESLUT OM ÄNDRING AV BOLAGSORDNING, BESLUT OM EMISSION AV UNITS SAMT FÖRSLAG TILL BESLUT OM FONDEMISSION

Läs mer

Kallelse till extra bolagsstämma i Endomines AB (publ)

Kallelse till extra bolagsstämma i Endomines AB (publ) Kallelse till extra bolagsstämma i Endomines AB (publ) Aktieägarna i Endomines AB (publ) kallas härmed till extra bolagsstämma torsdagen den 17 december 2015 kl. 17.00 på Finlandshuset Konferens, Snickarbacken

Läs mer

Anmälningssedel för teckning av B-aktier, utan stöd av teckningsrätter, i TracTechnology AB (publ)

Anmälningssedel för teckning av B-aktier, utan stöd av teckningsrätter, i TracTechnology AB (publ) - - - - - - - - - - Teckning utan stöd av teckningsrätter Anmälningssedel för teckning av B-aktier, utan stöd av teckningsrätter, i TracTechnology AB (publ) Teckningstid Teckningskurs Tilldelning och betalning

Läs mer

Bokslutskommuniké 2014

Bokslutskommuniké 2014 Karlskrona, 2 februari 2015 WIP, Wireless Independent Provider AB (Publ) Bokslutskommuniké 2014 WIP, Wireless Independent Provider AB (Publ). WIP är ett svenskt säkerhets- och teknikutvecklingsföretag,

Läs mer

Kallelse till extra bolagsstämma i Micropos Medical AB (publ) - rättad version

Kallelse till extra bolagsstämma i Micropos Medical AB (publ) - rättad version Kallelse till extra bolagsstämma i - rättad version Aktieägarna i ( Bolaget ), 556648-2310, kallas härmed till extra bolagsstämma torsdagen den 20 december 2012 kl. 17.00, D, konferensrum Kyrkan, i Göteborg.

Läs mer

Bolagsstämman beslutar om emission av teckningsoptioner enligt denna A. Bolaget ska emittera högst 500 000 teckningsoptioner.

Bolagsstämman beslutar om emission av teckningsoptioner enligt denna A. Bolaget ska emittera högst 500 000 teckningsoptioner. Styrelsens för Fingerprint Cards AB (publ) förslag till beslut om emission av teckningsoptioner 2013/2016:B och beslut om godkännande av överlåtelse av teckningsoptioner med mera Styrelsen för Fingerprint

Läs mer

Januari december 2010 Nettoomsättningen uppgick till 15 tkr (146 tkr) Resultat efter finansiella poster uppgick till -4 721 tkr (-3443 tkr)

Januari december 2010 Nettoomsättningen uppgick till 15 tkr (146 tkr) Resultat efter finansiella poster uppgick till -4 721 tkr (-3443 tkr) Challenger Mobile AB (publ) Org nr 556671-3607 Knarrarnäsgatan 9 SE-164 40 Kista Tel 0722-458 458 www.challengermobile.com info@challengermobile.com Januari december 2010 Nettoomsättningen uppgick till

Läs mer

(I) Styrelsens för Trelleborg AB förslag till beslut om ändring av bolagsordningen

(I) Styrelsens för Trelleborg AB förslag till beslut om ändring av bolagsordningen STYRELSENS FULLSTÄNDIGA FÖRSLAG TILL BESLUT ENLIGT DAGORDNINGENS PUNKT 16 (I) Styrelsens för Trelleborg AB förslag till beslut om ändring av bolagsordningen (II) Styrelsens för Trelleborg AB förslag till

Läs mer

Handlingar inför extra bolagsstämma i. Husqvarna AB (publ)

Handlingar inför extra bolagsstämma i. Husqvarna AB (publ) Handlingar inför extra bolagsstämma i Husqvarna AB (publ) måndag den 9 mars 2009 Dagordning för extra bolagsstämma med aktieägarna i Husqvarna AB (publ) måndagen den 9 mars 2009 kl. 9.30 på Salén Konferens,

Läs mer

6. Beslut om antal styrelseledamöter och val av nya styrelseledamöter

6. Beslut om antal styrelseledamöter och val av nya styrelseledamöter 1 KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I REALTID MEDIA AB (PUBL) Aktieägarna i Realtid Media AB (publ), org.nr 556872-9916 ( Bolaget ) kallas härmed till extra bolagsstämma onsdagen den 17 maj 2017 kl. 14

Läs mer

Obs! Du som redan är ansluten till SwappAccess (med LinPark) följ instruktionen på sidan 7 >>

Obs! Du som redan är ansluten till SwappAccess (med LinPark) följ instruktionen på sidan 7 >> 1/9 2017-10-04 Registrering i SwappAccess Innan du startar registreringen se till att du har tillgång till ditt e-tjänstekort/liu-kort, registreringsnummer på de bilar du vill ansluta och ett bank- eller

Läs mer

För perioden: januari - september 2011

För perioden: januari - september 2011 För perioden: januari - september 2011 Affärsidé Bolagets nya inriktning skall vara att investera i och utveckla företag i syfte att skapa värdetillväxt för bolagets aktieägare samt tillhandahålla administrativa

Läs mer

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I PAYNOVA AB (publ)

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I PAYNOVA AB (publ) KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I PAYNOVA AB (publ) Aktieägarna i Paynova AB (publ), org. nr 556584-5889, kallas härmed till extra bolagsstämma tisdagen den 13 oktober 2015 klockan 16.00 i bolagets lokaler,

Läs mer

Kallelse till extra bolagsstämma i Parans Solar Lighting AB (publ)

Kallelse till extra bolagsstämma i Parans Solar Lighting AB (publ) Parans Solar Lighting AB (publ) Frölundagatan 118 431 44 Mölndal Sweden Tel: +46 31 20 15 90 www.parans.com Kallelse till extra bolagsstämma i Parans Solar Lighting AB (publ) Aktieägarna i Parans Solar

Läs mer

Bolaget ska emittera högst teckningsoptioner. Varje teckningsoption ger rätt att teckna en (1) ny aktie i Bolaget.

Bolaget ska emittera högst teckningsoptioner. Varje teckningsoption ger rätt att teckna en (1) ny aktie i Bolaget. Styrelsens förslag till beslut om införandet av Incitamentsprogram 2019/2022 genom emission av teckningsoptioner till dotterbolag samt godkännande av överlåtelse av teckningsoptioner till anställda Styrelsen

Läs mer

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA. (14 oktober 2019)

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA. (14 oktober 2019) KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA (14 oktober 2019) Aktieägarna i FundedByMe Crowdfunding Sweden AB (publ), org. nr. 556871-1823, ( Bolaget ) kallas härmed till extra bolagsstämma, för ändring av Bolagsordningen,

Läs mer

o l ~ SALA Bilaga KS 2014/9/1 Västmanlandsfonden ~KOMMUN KOMMUNSTYRELSENS FÖRVALTNING EKONOMIKONTORET

o l ~ SALA Bilaga KS 2014/9/1 Västmanlandsfonden ~KOMMUN KOMMUNSTYRELSENS FÖRVALTNING EKONOMIKONTORET ~ SALA Bilaga KS 2014/9/1 ~KOMMUN 1 (2) 2014-01-02 VlTRANDE KOMMUNSTYRELSENS FÖRVALTNING EKONOMIKONTORET o l Västmanlandsfonden Västmaniandsfonden begär i bifogad skrivelse daterad 2013-12-13 "att kommunstyrelsen

Läs mer

Inbjudan till företrädesemission av aktier i. Teckningstid: 4 september 2015 24 september 2015

Inbjudan till företrädesemission av aktier i. Teckningstid: 4 september 2015 24 september 2015 Inbjudan till företrädesemission av aktier i PromikBook AB (publ) Teckningstid: 4 september 2015 24 september 2015 Vårt mål är att vara det självklara systemet för företagskonsulter, redovisningskonsulter

Läs mer

Inbjudan till teckning av aktier

Inbjudan till teckning av aktier Inbjudan till teckning av aktier Forwood AB (publ) Denna trycksak medföljer som annonsbilaga i tidningen, allt ansvar för dess innehåll vilar på Forwood AB (publ). Inbjudan att teckna aktier Styrelsen

Läs mer

Kvartalsrapport 1 april 2012-30 juni 2012

Kvartalsrapport 1 april 2012-30 juni 2012 Kvartalsrapport 1 april 2012-30 juni 2012 True Heading AB (Publ). org.nr 556658-5054 kvartalsredogörelse för perioden 2012-04-01 2012-06-30 (Q2:2012) Kommentarer angående verksamheten under kvartal 2,

Läs mer

Januari mars 2011 Nettoomsättningen uppgick till 4 tkr (5 tkr) Resultat efter finansiella poster uppgick till -1040 tkr (-991 tkr)

Januari mars 2011 Nettoomsättningen uppgick till 4 tkr (5 tkr) Resultat efter finansiella poster uppgick till -1040 tkr (-991 tkr) Challenger Mobile AB (publ) Org nr 556671-3607 Knarrarnäsgatan 9 SE-164 40 Kista Tel 0722-458 458 www.challengermobile.com info@challengermobile.com Januari mars 2011 Nettoomsättningen uppgick till 4 tkr

Läs mer

VILLKOR OCH ANVISNINGAR

VILLKOR OCH ANVISNINGAR VILLKOR OCH ANVISNINGAR avseende nyemission i Kancera AB (nedan Kancera ) Antal aktier Nyemissionen omfattar högst 3.787.000 aktier. Antalet i aktier i Kancera före nyemissionen uppgår till 15.148.000.

Läs mer

1 LTV 2009 I KORTHET. Innehållsförteckning

1 LTV 2009 I KORTHET. Innehållsförteckning 1 LTV 2009 I KORTHET Detta dokument innehåller information om styrelsens för Telefonaktiebolaget LM Ericsson förslag till årsstämman den 22 april 2009 om inrättande av Aktiesparplan för alla anställda,

Läs mer

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I AMASTEN HOLDING AB (PUBL)

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I AMASTEN HOLDING AB (PUBL) Amasten Holding AB (publ) Drottninggatan 150 254 33 Helsingborg www.amasten.se Pressmeddelande Helsingborg 1 november 2013 KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I AMASTEN HOLDING AB (PUBL) Aktieägarna i Amasten

Läs mer

Extra bolagsstämma 2009 Billerud Aktiebolag (publ)

Extra bolagsstämma 2009 Billerud Aktiebolag (publ) PRESSMEDDELANDE 2009-07-28 Extra bolagsstämma 2009 Billerud Aktiebolag (publ) Aktieägarna i Billerud Aktiebolag (publ) kallas härmed till extra bolagsstämma torsdag den 27 augusti 2009 klockan 16.00 på

Läs mer

STYRELSENS FULLSTÄNDIGA FÖRSLAG AVSEENDE INCITAMENTSPROGRAM 2018 FÖR TOBII AB (PUBL) OCH EMISSION AV TECKNINGSOPTIONER

STYRELSENS FULLSTÄNDIGA FÖRSLAG AVSEENDE INCITAMENTSPROGRAM 2018 FÖR TOBII AB (PUBL) OCH EMISSION AV TECKNINGSOPTIONER STYRELSENS FULLSTÄNDIGA FÖRSLAG AVSEENDE INCITAMENTSPROGRAM 2018 FÖR TOBII AB (PUBL) OCH EMISSION AV TECKNINGSOPTIONER Styrelsen föreslår att årsstämman beslutar om införandet av ett nytt långsiktigt incitamentsprogram

Läs mer

Affärsplan. Grupp 13. Simplex

Affärsplan. Grupp 13. Simplex Grupp 3 Affärsplan Simplex Simplex gör det möjligt för alla med ett hushåll att låna samt hyra ut prylar som inte används kontinuerligt i hemmet. Via en hemsida sparar kunden pengar och utrymme samtidigt

Läs mer

Bolagsstämman beslutar om emission av teckningsoptioner enligt denna A. Bolaget ska emittera högst teckningsoptioner.

Bolagsstämman beslutar om emission av teckningsoptioner enligt denna A. Bolaget ska emittera högst teckningsoptioner. Styrelsens för Fingerprint Cards AB (publ) förslag till beslut om emission av teckningsoptioner 2016/2019 och beslut om godkännande av överlåtelse av teckningsoptioner Styrelsen för Fingerprint Cards AB

Läs mer

Kvartalsrapport 1 januari 2012-31 mars 2012

Kvartalsrapport 1 januari 2012-31 mars 2012 Kvartalsrapport 1 januari 2012-31 mars 2012 True Heading AB (Publ). org.nr 556658-5054 kvartalsredogörelse för perioden 2012-01-01 2012-03-31 (Q1:2012) Kommentarer angående verksamheten under kvartal 1,

Läs mer

7. Beslut om a) ändring av bolagsordningen och b) minskning av Bolagets aktiekapital

7. Beslut om a) ändring av bolagsordningen och b) minskning av Bolagets aktiekapital Bilaga 2 Styrelsens i Wonderful Times Group AB (publ), org. nr. 556684-2695 ( Bolaget ) förslag till dagordning vid extra bolagsstämma den 22 april 2014 (punkt 3) 1. Öppnande av stämman och val av ordförande

Läs mer

PRESSMEDDELANDE Solna, 18 januari 2016

PRESSMEDDELANDE Solna, 18 januari 2016 PRESSMEDDELANDE Solna, 18 januari 2016 Eurocine Vaccines kallar till extra bolagsstämma Aktieägarna i Eurocine Vaccines AB (publ), 556566 4298, kallas härmed till extra bolagsstämma tisdagen den 16 februari

Läs mer

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I REAL HOLDING I SVERIGE AB (PUBL)

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I REAL HOLDING I SVERIGE AB (PUBL) KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I REAL HOLDING I SVERIGE AB (PUBL) Aktieägarna i Real Holding i Sverige AB (publ), org. nr. 556865-1680, kallas härmed till extra bolagsstämma fredagen den 13 oktober 2017

Läs mer

QR-kodernas intåg för nytta och nöje!

QR-kodernas intåg för nytta och nöje! QR-kodernas intåg för nytta och nöje! Föredrag av Stig Ottosson om smarta "självlänkande" streckkoder som vi kommer att se alltmer i framtiden. 2012-05-04 Webbvärlden ur exponeringssynpunkt till ca 2010

Läs mer

LIFEASSAYS: LIFEASSAYS KALLAR TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA MED FÖRSLAG TILL FÖRETRÄDESEMISSION AV UNITS OCH MINSKNING AV AKTIEKAPITALET

LIFEASSAYS: LIFEASSAYS KALLAR TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA MED FÖRSLAG TILL FÖRETRÄDESEMISSION AV UNITS OCH MINSKNING AV AKTIEKAPITALET LIFEASSAYS AB (PUBL) LIFEASSAYS: LIFEASSAYS KALLAR TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA MED FÖRSLAG TILL FÖRETRÄDESEMISSION AV UNITS OCH MINSKNING AV AKTIEKAPITALET För omedelbar publicering [2016-02-16] Styrelsen

Läs mer

Påstått missbruk av dominerande ställning och påstådd konkurrensbegränsande offentlig säljverksamhet mobila betallösningar för parkering

Påstått missbruk av dominerande ställning och påstådd konkurrensbegränsande offentlig säljverksamhet mobila betallösningar för parkering 327/2018 1 (6) Påstått missbruk av dominerande ställning och påstådd konkurrensbegränsande offentlig säljverksamhet mobila betallösningar för parkering Konkurrensverkets beslut Konkurrensverket kommer

Läs mer

Aktiecafé 19 januari 2015. Aktiespararna Stockholm Kungsholmen Erik Levlin

Aktiecafé 19 januari 2015. Aktiespararna Stockholm Kungsholmen Erik Levlin Aktiecafé 19 januari 2015 Aktiespararna Stockholm Kungsholmen Erik Levlin Aktieportfölj kontra aktiefond Aktiefond medför att man enkelt kan investera i en mängd olika bolag utan att själv behöva analysera

Läs mer

Kallelse till årsstämma i Wifog Holding AB

Kallelse till årsstämma i Wifog Holding AB Pressmeddelande Stockholm 2016-05-11 Kallelse till årsstämma i Wifog Holding AB Aktieägarna i Wifog Holding AB, org. nr 556668-3933, kallas härmed till årsstämma torsdagen den 9 juni 2016 kl. 10.00 i Bolagets

Läs mer

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I PAYNOVA AB (publ)

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I PAYNOVA AB (publ) Pressmeddelande 12 mars 2019 KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I PAYNOVA AB (publ) Aktieägarna i Paynova AB (publ), org. nr 556584-5889, kallas härmed till extra bolagsstämma torsdagen den 11 april 2019

Läs mer

Styrelsens förslag till beslut om emission av teckningsoptioner 2016/2019 och beslut om godkännande av överlåtelse av teckningsoptioner mm (punkt 13)

Styrelsens förslag till beslut om emission av teckningsoptioner 2016/2019 och beslut om godkännande av överlåtelse av teckningsoptioner mm (punkt 13) Styrelsens förslag till beslut om emission av teckningsoptioner 2016/2019 och beslut om godkännande av överlåtelse av teckningsoptioner mm (punkt 13) Styrelsen för Cherry AB (publ), org. nr 556210-9909

Läs mer

App-klient för smartphones... 2. Power BI... 3. Arbetsflöde... 4. CRM Online... 5. Webb-klienten... 6. Dokumenthantering... 7. Molnet...

App-klient för smartphones... 2. Power BI... 3. Arbetsflöde... 4. CRM Online... 5. Webb-klienten... 6. Dokumenthantering... 7. Molnet... Nyheter i Dynamics NAV 2016 Innehåll App-klient för smartphones... 2 Power BI... 3 Arbetsflöde... 4 CRM Online... 5 Webb-klienten... 6 Dokumenthantering... 7 Molnet... 8 Elektronisk fakturering... 9 App-klient

Läs mer

För fullständigt förslag till justerad bolagsordning se Bilaga A nedan.

För fullständigt förslag till justerad bolagsordning se Bilaga A nedan. Fullständiga beslutsförslag inför extra bolagsstämma i Alteco Medical AB (publ) måndagen den 27 november 2017 kl. 10.00 på bolagets kontor, Höstbruksvägen 8 i Lund. Styrelsens förslag till beslut om ändring

Läs mer

LAJKA-GUIDE. Så totalraderar du. din mobil eller surfplatta. 7 Säker utrensning före försäljning 7 Smidigt och enkelt 7 För Android, Iphone och Ipad

LAJKA-GUIDE. Så totalraderar du. din mobil eller surfplatta. 7 Säker utrensning före försäljning 7 Smidigt och enkelt 7 För Android, Iphone och Ipad Så totalraderar du din mobil eller surfplatta 7 Säker utrensning före försäljning 7 Smidigt och enkelt 7 För Android, Iphone och Ipad. Säker radering av Iphone, Ipad och Android Såväl Iphone och Ipad som

Läs mer

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I STOCKWIK FÖRVALTNING AB (PUBL)

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I STOCKWIK FÖRVALTNING AB (PUBL) KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I STOCKWIK FÖRVALTNING AB (PUBL) Aktieägarna i Stockwik Förvaltning AB (publ), org. nr 556294-7845, kallas härmed till extra bolagsstämma måndagen den 15 december 2014

Läs mer

1 ALLMÄNT 2 UTFÖRANDE AV ORDER. 2.1 Varning

1 ALLMÄNT 2 UTFÖRANDE AV ORDER. 2.1 Varning Bilaga 2 Riktlinjer för bästa resultat vid orderhantering Eminova Fondkommission AB ( Bolaget ) har mot bakgrund av bestämmelserna i 9 kap. 31-38 lagen (2007:528) om värdepappersmarknaden samt artiklarna

Läs mer

Styrelsens i Smart Eye Aktiebolag (publ) ( Bolaget ) förslag att årsstämman skall besluta om (A.) inrättande av ett kompletterande incitamentsprogram

Styrelsens i Smart Eye Aktiebolag (publ) ( Bolaget ) förslag att årsstämman skall besluta om (A.) inrättande av ett kompletterande incitamentsprogram Styrelsens i Smart Eye Aktiebolag (publ) ( Bolaget ) förslag att årsstämman skall besluta om (A.) inrättande av ett kompletterande incitamentsprogram (Optionsprogram 2019) riktat till ledande befattningshavare,

Läs mer

Kom igång med mobil kortbetalning

Kom igång med mobil kortbetalning Babs Micro Kom igång-guide Kom igång med mobil kortbetalning Tack för att du har valt Babs Paylink som leverantör! Med din nya kortläsare kommer du enkelt att kunna ta betalt var du än befinner dig. Kortläsaren

Läs mer

Säkerhetskopiera mobilen

Säkerhetskopiera mobilen Säkerhetskopiera mobilen gratis och helautomatiskt 7 Bästa gratistipsen 7 För Android, Iphone och Windows Phone 7 Säkerhetskopiera till Dropbox. Så fixar du automatisk säkerhetskopiering av mobilen Visst

Läs mer

Kvartalsrapport för kvartal conpharm ab (publ)

Kvartalsrapport för kvartal conpharm ab (publ) Kvartalsrapport för kvartal 1 2013 conpharm ab (publ) Kvartal 1, 2013 i sammandrag (Kvartal 1, 2012) Rörelseintäkt Resultat efter skatt Vinst per aktie Likvida medel vid periodens slut Verksamheten 1 tsek

Läs mer

Kallelse till extra bolagsstämma i Episurf Medical AB (publ)

Kallelse till extra bolagsstämma i Episurf Medical AB (publ) Kallelse till extra bolagsstämma i Episurf Medical AB (publ) Aktieägarna i Episurf Medical AB (publ) ( Episurf eller Bolaget ), 556767-0541, kallas härmed till extra bolagsstämma måndagen den 20 februari

Läs mer

På styrelsens uppdrag öppnades bolagsstämman av styrelseordförande Rolf Åkerlind som hälsade aktieägarna välkomna.

På styrelsens uppdrag öppnades bolagsstämman av styrelseordförande Rolf Åkerlind som hälsade aktieägarna välkomna. Protokoll fört vid extra bolagsstämma i Cherryföretagen AB (publ), org nr 556210-9909, den 25 februari 2010 i Solna Närvarande: Enligt förteckning i bilaga 1, med angivande av antal aktier och röster för

Läs mer

Så delar du filer. utan att bli övervakad LAJKA-GUIDE

Så delar du filer. utan att bli övervakad LAJKA-GUIDE Så delar du filer utan att bli övervakad 7 Gratisalternativ till dyra molntjänster 7 Skyddar dig mot NSA-spioneri 7 Så funkar Bittorrent Sync. Dela filer utan att bli övervakad Tycker du att nätdiskar

Läs mer

Styrelsens förslag till beslut enligt punkterna 7 9 i förslaget till dagordning vid extra bolagsstämma den 26 november 2010.

Styrelsens förslag till beslut enligt punkterna 7 9 i förslaget till dagordning vid extra bolagsstämma den 26 november 2010. Styrelsens förslag till beslut enligt punkterna 7 9 i förslaget till dagordning vid extra bolagsstämma den 26 november 2010 Ärende 7 Styrelsens förslag till beslut i samband med nyemission av aktier med

Läs mer

STYRELSENS FULLSTÄNDIGA FÖRSLAG AVSEENDE INCITAMENTSPROGRAM 2017 FÖR TOBII AB (PUBL) OCH EMISSION AV TECKNINGSOPTIONER

STYRELSENS FULLSTÄNDIGA FÖRSLAG AVSEENDE INCITAMENTSPROGRAM 2017 FÖR TOBII AB (PUBL) OCH EMISSION AV TECKNINGSOPTIONER STYRELSENS FULLSTÄNDIGA FÖRSLAG AVSEENDE INCITAMENTSPROGRAM 2017 FÖR TOBII AB (PUBL) OCH EMISSION AV TECKNINGSOPTIONER Styrelsen föreslår att årsstämman beslutar om införandet av ett nytt långsiktigt incitamentsprogram

Läs mer

Investerar Presentation

Investerar Presentation UAN SAFE Investerar Presentation SAMMANFATTNING PARTNER AFFÄRSERBJUDANDE PRODUKT UAN-SAFE ANVÄNDAREXEMPEL - Gemensam Larmcentral Nätverk i kommunen Skolor och företag 3 4 5 6 7 8 ÄGARE, STYRELSE OCH TEAM

Läs mer

STYRELSENS FULLSTÄNDIGA FÖRSLAG AVSEENDE INCITAMENTSPROGRAM 2016 FÖR TOBII AB (PUBL) OCH EMISSION AV TECKNINGSOPTIONER

STYRELSENS FULLSTÄNDIGA FÖRSLAG AVSEENDE INCITAMENTSPROGRAM 2016 FÖR TOBII AB (PUBL) OCH EMISSION AV TECKNINGSOPTIONER STYRELSENS FULLSTÄNDIGA FÖRSLAG AVSEENDE INCITAMENTSPROGRAM 2016 FÖR TOBII AB (PUBL) OCH EMISSION AV TECKNINGSOPTIONER Styrelsen föreslår att årsstämman beslutar om införandet av ett nytt långsiktigt incitamentsprogram

Läs mer

Kvartalsrapport 1 januari 2014-31 mars 2014

Kvartalsrapport 1 januari 2014-31 mars 2014 Kvartalsrapport 1 januari - 31 mars True Heading AB (Publ). org.nr 556658-5054 kvartalsredogörelse för perioden -01-01-- -03-31 (Q1:) Kommentarer angående verksamheten under kvartal 1, (VD, Anders Bergström)

Läs mer

Styrelsens fullständiga förslag enligt punkterna 7 8 i den föreslagna dagordningen till extra bolagsstämma måndagen den 28 april 2014

Styrelsens fullständiga förslag enligt punkterna 7 8 i den föreslagna dagordningen till extra bolagsstämma måndagen den 28 april 2014 Styrelsens fullständiga förslag enligt punkterna 7 8 i den föreslagna dagordningen till extra bolagsstämma måndagen den 28 april 2014 Punkt 7 Styrelsens förslag till beslut i samband med kapitalanskaffning

Läs mer

Informationsmemorandum. Inbjudan till nyemission med företrädesrätt för befintliga aktieägare i Towork Sverige AB (publ)

Informationsmemorandum. Inbjudan till nyemission med företrädesrätt för befintliga aktieägare i Towork Sverige AB (publ) _ Informationsmemorandum Inbjudan till nyemission med företrädesrätt för befintliga aktieägare i Towork Sverige AB (publ) 1 Bäste aktieägare Detta informationsmemorandum är framtaget med anledning av beslutet

Läs mer

Styrelsens förslag till beslut om emission av teckningsoptioner 2014/2017 och beslut om godkännande av överlåtelse av teckningsoptioner mm (punkt 13)

Styrelsens förslag till beslut om emission av teckningsoptioner 2014/2017 och beslut om godkännande av överlåtelse av teckningsoptioner mm (punkt 13) Styrelsens förslag till beslut om emission av teckningsoptioner 2014/2017 och beslut om godkännande av överlåtelse av teckningsoptioner mm (punkt 13) Styrelsen för Cherry AB (publ), org. nr 556210-9909

Läs mer

Tillägg till prospekt avseende. Erbjudande om att förvärva aktier i Cognosec AB (publ)

Tillägg till prospekt avseende. Erbjudande om att förvärva aktier i Cognosec AB (publ) Tillägg till prospekt avseende Erbjudande om att förvärva aktier i Cognosec AB (publ) Tillägg till prospekt Detta dokument ( Tilla ggsprospektet ) har upprättats av Cognosec AB (publ) org. nr 556135-4811

Läs mer

SOTKAMO SILVER AB Pressmeddelande (NGM: SOSI; NASDAQ: SOSI1) Stockholm kl

SOTKAMO SILVER AB Pressmeddelande (NGM: SOSI; NASDAQ: SOSI1) Stockholm kl SOTKAMO SILVER AB Pressmeddelande 2016-05-06 (NGM: SOSI; NASDAQ: SOSI1) Stockholm kl. 08.45 SOTKAMO SILVER AB: KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I SOTKAMO SILVER AKTIEBOLAG (PUBL.) Aktieägarna i Sotkamo

Läs mer

Nuvarande lydelse. Föreslagen lydelse. 4 Aktiekapitalet ska vara lägst kr och högst kr.

Nuvarande lydelse. Föreslagen lydelse. 4 Aktiekapitalet ska vara lägst kr och högst kr. Punkt 6 på förslaget till dagordning i kallelse till extra bolagsstämma den 11 april 2018: Styrelsens förslag till beslut om antagande av ny bolagsordning Styrelsen i Nanologica AB (publ), org.nr 556664-5023

Läs mer

Kallelse till årsstämma i Pegroco Invest AB (publ)

Kallelse till årsstämma i Pegroco Invest AB (publ) Kallelse till årsstämma i Pegroco Invest AB (publ) Pressmeddelande den 25 april 2016 Aktieägarna i Pegroco Invest AB (publ), org. nr 556727-5168, kallas till årsstämma onsdagen den 25 maj 2016 kl. 10 i

Läs mer

Styrelsens för Toleranzia AB förslag till beslut om nyemission av aktier

Styrelsens för Toleranzia AB förslag till beslut om nyemission av aktier Styrelsens för Toleranzia AB förslag till beslut om nyemission av aktier Styrelsen för Toleranzia AB, org. nr 556877-2866, ( Bolaget ) beslutar, under förutsättning av bolagsstämmans godkännande i efterhand,

Läs mer

Lathund Elektroniska personalliggaren

Lathund Elektroniska personalliggaren Lathund Elektroniska personalliggaren Version 2.0 av Mattias Blom korrekturläst av Michael Voorhaar Innehåll Start - Ladda ner appen till din enhet... 3 Nedladdning för Android... 3 Nedladdning för iphone...

Läs mer

VILLKOR OCH ANVISNINGAR

VILLKOR OCH ANVISNINGAR VILLKOR OCH ANVISNINGAR avseende nyemission i Kancera AB (nedan Kancera ) Antal aktier Nyemissionen omfattar högst 4.927.386 aktier. Antalet i aktier i Kancera före nyemissionen uppgår till 98 547 732.

Läs mer

A. Införande av ett kompletterande incitamentsprogram (Optionsprogram 2016)

A. Införande av ett kompletterande incitamentsprogram (Optionsprogram 2016) Styrelsens i Hexatronic Group AB (publ) ( Bolaget ) förslag att årsstämman ska besluta om (A.) inrättande av ett incitamentsprogram (Optionsprogram 2016) riktat till ledande befattningshavare och vissa

Läs mer

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I WONDERFUL TIMES GROUP AB (PUBL)

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I WONDERFUL TIMES GROUP AB (PUBL) KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I WONDERFUL TIMES GROUP AB (PUBL) tisdagen den 22 april 2014 Aktieägarna i Wonderful Times Group AB AB (publ), 556684-2695 ( Bolaget ), kallas härmed till extra bolagsstämma

Läs mer

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I IMAGE SYSTEMS AKTIEBOLAG (PUBL)

KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I IMAGE SYSTEMS AKTIEBOLAG (PUBL) KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I IMAGE SYSTEMS AKTIEBOLAG (PUBL) Aktieägarna i Image Systems Aktiebolag, org.nr 556319-4041, ( Bolaget ), kallas härmed till extra bolagsstämma fredagen den 17 februari

Läs mer

Pressmeddelande Stockholm den 27 april 2016

Pressmeddelande Stockholm den 27 april 2016 KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA i Free2move Holding AB (publ) Aktieägarna i Free2move Holding AB ( Bolaget ) kallas härmed till årsstämma ("Årsstämman") onsdagen den 25 maj 2016 klockan kl 12.00 hos Free2move

Läs mer

I. Styrelsens förslag till beslut om minskning av aktiekapitalet för förlusttäckning (punkt 7 I)

I. Styrelsens förslag till beslut om minskning av aktiekapitalet för förlusttäckning (punkt 7 I) STYRELSENS FÖR ENDOMINES AB (PUBL) FÖRSLAG TILL BESLUT OM MINSKNING AV AKTIEKAPITALET FÖR FÖRLUSTTÄCKNING, FÖRSLAG TILL BESLUT OM ÄNDRING AV BOLAGSORDNINGEN SAMT MINSKNING AV AKTIEKAPITALET, BESLUT OM

Läs mer

Förslag till beslut om ändring av bolagsordning Styrelsen föreslår att bolagets bolagsordning ändras enligt följande: Punkt 4 (Antalet aktier)

Förslag till beslut om ändring av bolagsordning Styrelsen föreslår att bolagets bolagsordning ändras enligt följande: Punkt 4 (Antalet aktier) Förslag till beslut om ändring av bolagsordning Styrelsen föreslår att bolagets bolagsordning ändras enligt följande: Punkt 4 (Antalet aktier) Aktiekapitalet ska utgöra lägst 868 000 kronor och högst 3

Läs mer

EXTRA BOLAGSSTÄMMA I SAMHÄLLSBYGGNADSBOLAGET I NORDEN AB (PUBL)

EXTRA BOLAGSSTÄMMA I SAMHÄLLSBYGGNADSBOLAGET I NORDEN AB (PUBL) EXTRA BOLAGSSTÄMMA I SAMHÄLLSBYGGNADSBOLAGET I NORDEN AB (PUBL) Aktieägarna i Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB (publ), 559053-5174, ( SBB ) kallas härmed till extra bolagsstämma onsdagen den 9 november

Läs mer

Förslag till dagordning

Förslag till dagordning Aktieägarna i VMSPlay AB kallas härmed till extra bolagsstämma fredagen den 28 november 2014 kl. 10.00 i Bolagets lokaler på Karlavägen 60 i Stockholm. Aktieägare som vill delta i stämman ska dels vara

Läs mer

Delårsrapport. Challenger Mobile AB (publ) till

Delårsrapport. Challenger Mobile AB (publ) till Delårsrapport Challenger Mobile AB (publ) 556671-3607 2019-01-01 till 2019-06-30 2019-08-28 Challenger Mobile är en svensk teknikkoncern inom kommunikation, som erbjuder en helhetslösning för IP baserade

Läs mer

Nedan följer en beskrivning av villkoren för Optionsprogrammet 2019.

Nedan följer en beskrivning av villkoren för Optionsprogrammet 2019. Styrelsens fullständiga förslag avseende antagande av långsiktigt incitamentsprogram för anställda inom Jays Group AB (publ) i form av teckningsoptioner Styrelsen föreslår att årsstämman beslutar om införandet

Läs mer

Kallelse till årsstämma i TargetEveryOne AB (publ)

Kallelse till årsstämma i TargetEveryOne AB (publ) 2016-04-12 Kallelse till årsstämma i TargetEveryOne AB (publ) Aktieägarna i TargetEveryOne AB (publ) org. nr 556526-6748, ( Bolaget ), kallas härmed till årsstämma tisdagen den 10 maj 2016 kl. 17.00 i

Läs mer

Kallelse till extra bolagsstämma

Kallelse till extra bolagsstämma Pressmeddelande Stockholm 2018-06-29 Kallelse till extra bolagsstämma Dividend Sweden har avtalat om förvärv av fyra aktieportföljer om totalt ca 50,2 MSEK. Likvid sker genom en riktad emission till kursen

Läs mer

EXTRA BOLAGSSTÄMMA I ENIRO AB (PUBL)

EXTRA BOLAGSSTÄMMA I ENIRO AB (PUBL) EXTRA BOLAGSSTÄMMA I ENIRO AB (PUBL) Extra bolagsstämma i Eniro AB måndagen den 9 mars 2015, klockan 8.00 Dagordningspunkterna 2 och 7 Styrelsens förslag till beslut enligt punkt 2 i förslaget till dagordning

Läs mer

Styrelsens för Platzer Fastigheter Holding AB (publ)

Styrelsens för Platzer Fastigheter Holding AB (publ) Styrelsens för Platzer Fastigheter Holding AB (publ) förslag till beslut om (A) inrättande av ett långsiktigt incitamentsprogram, samt (B) säkringsåtgärder för programmet inklusive ändring av bolagsordningen,

Läs mer

A.1. Bakgrund och beskrivning m.m.

A.1. Bakgrund och beskrivning m.m. Styrelsen i Transtema Group AB (publ) ( Bolaget ) förslag att årsstämman ska besluta om (A.) inrättande av ett incitamentsprogram (Optionsprogram 2019) riktat till ledande befattningshavare och vissa nyckelpersoner

Läs mer

FINANCIAL TECHNOLOGY INFORMATIONSBROSCHYR AVSEENDE AKITEEMISSION I FX INTERNATIONAL AB

FINANCIAL TECHNOLOGY INFORMATIONSBROSCHYR AVSEENDE AKITEEMISSION I FX INTERNATIONAL AB FINANCIAL TECHNOLOGY INFORMATIONSBROSCHYR AVSEENDE AKITEEMISSION I FX INTERNATIONAL AB 2018-11-27 info@fxi.se www.fxi.se FX INTERNATIONAL AB I KORTHET FinTech FX International är ett svenskt FinTech-bolag

Läs mer

Kallelse till årsstämma

Kallelse till årsstämma Pressmeddelande Stockholm 2018-03-27 Kallelse till årsstämma Aktieägarna i Dividend Sweden AB (publ) kallas härmed till årsstämma den 24 april 2018 kl. 11.00 i bolagets lokaler på Kungsgatan 24, 5 tr,

Läs mer