Styrelseprotokoll, Svenska Beagleklubben ; möte nr 8 efter BF Närvarande: Christer Nyberg Ordförande Sven-Axel Sundell Vice ordförande

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Styrelseprotokoll, Svenska Beagleklubben ; möte nr 8 efter BF Närvarande: Christer Nyberg Ordförande Sven-Axel Sundell Vice ordförande"

Transkript

1 Styrelseprotokoll, Svenska Beagleklubben ; möte nr 8 efter BF 2002 SVENSKA BEAGLEKLUBBEN 1(5) Protokoll Art: Styrelsemöte nr 8 efter BF 2003 Tid: Plats: Lysvik Närvarande: Christer Nyberg Ordförande Sven-Axel Sundell Vice ordförande Jan Johansson Ledamot Leif Sandbäcken Bo Ynger Adjungerade: Anmält förhinder: Vid protokollet: Curt-Christer Gustafsson Valberedningen Göte Roman - - och TK Claes Staffansson TK Erik Klockar TK Catharina Linde Forsberg AK Catrin Bengtsson, Berith Uhlén-Svensson, Hans Andersson Catharina Linde Forsberg 1 Mötets öppnande: Ordföranden hälsade de närvarande välkomna och förklarade sammanträdet öppnat. 2 Godkännande av dagordning Godkändes dagordningen med vissa tillägg. 3 Val av justerare Till justerare valdes Sven-Axel Sundell 4 Genomgång av föregående mötes protokoll Föregående mötes protokoll genomgicks, justerades och lades till handlingarna. I sammanhanget behandlades följande frågor: Uppdrogs till Berith att från SKK beställa ett register över SBlKs medlemmar över hela riket, listade i bokstavsordning, och att också ordna så att samtliga LA erhåller en sådan förteckning över LA:s egna medlemmar. Påpekades från valberedningen att justerade mötesprotokoll skall tillställas valberedningens ordförande. Papperskopia av justerade mötesprotokoll skall även tillställas BCS ledamöter Samt sekreteraren i alla LA.

2 Protokollen skall läggas ut på SBlKs hemsida först då de är justerade. På protokollet på hemsidan skall upptill anges att det är ett justerat protokoll. 5 Ekonomisk rapport Styrelsen noterade med tillfredsställelse de ökande medlemssiffrorna. Det ekonomiska resultatet för år 2003 ser ut att bli plus-minus noll. 6 Inkomna och utgående skrivelser Genomgicks av sekreteraren upprättad lista över inkommande och utgående skrivelser. Påpekades att i stadgar för LA 12 framgår att LA skall till SBlK översända 2 ex av årsmötes- och styrelsemötesprotokoll, förvaltnings- och verksamhetsberättelse. Detta bör göras så snart som möjligt. Protokollsutdrag från SKK/JhK nr 3/ Drevprovsreglerna (lågbenta drivare) testikelkontroll. Testikelkontroll skall ske både vid nationella och internationella prov. Vid internationella prov äger hunden ej rätt starta, om testikelstatus ej är godkänd samt skall detta antecknas i prislistan. Beslöt JhK att till berörda klubbar skicka en särskild skrivelse om detta. Beslut: Med ett förtydligande av vad som ligger i begreppet frisk beslöt BCS i det sammanhanget att kryptorchid hund får starta en gång vid nationellt prov. Detta beslut skall beaktas vid den nya regelrevideringen, att gälla från nästa säsong. Jan skriver om detta i Beagle. 7 SBlK:s avelsstrategi Mentala biten: genomgicks utkast till mentalbeskrivning för beagle framtaget av Göte Roman och ordföranden. Beslut: BCS uppdrog åt Göte att i samband med BF 2004 organisera en demonstration av en mentaltest för beagle. 8 Rapporter a) Tävlingskommittén: - Fungerande programvara för redovisningen av jaktprovsresultaten dröjde varför utbildningen inte kunnat genomföras enligt planerna. Programvaran är nu distribuerad eller under distribution till alla LA. Framfördes önskemål om en något mer detaljerad manual. - Harhunds-SM utvärderas till BF Revideringen av jaktprovsreglerna; samarbetet med småhundsklubbarna fortsätter men även med Stövarklubben - Behövs revidering av SM-poängen? TK har diskuterat detta och anser att poängberäkningen inte är i behov av revidering. - ÖBlKs motion om införande av drevprov. TK önskade diskutera förslaget vidare.

3 - Småhunds-SM skall vi deltaga i framtiden? Inget nytt har framkommit som ändrar BCS uppfattning i frågan. - Deltagande i Europapokalen. Sponsorer sökes. - NM 2004 går av stapeln den november, i Norge. - Röda Stugors Kimba. Ansökan om unghundsdiplom tycks ha kommit bort. Beslut: att efter kontroll av meriterna tilldela Kimba diplom retroaktivt. - Förslag till datum för SM 2004 skall vara TK tillhanda senast den sista januari. - Bo lämnade en rapport från NM. ÖgBlK var värd och hade ordnat med utmärkta arrangemang. Sverige vann, med Norge på andra och Finland på tredje plats. Individuell segrare var Åävlans Affe med en elit-2:a på hare. Som tvåa placerade sig Pinka från Finland, och trea blev Rösholmhögdas Sacco från Norge. b) Avelskommittén: - Catharina redovisade kortfattat sjukdomsstatistiken från Agria rörande beagle. - Diskuterades sekretessfrågan för avelsråd. Uppdrogs åt AK att arbeta vidare med detta. c) PR och redaktionskommittén: - SKK:s tidning Hundsport har anhållit om att få in material om beagle. - Anbudsförfrågan har sänts ut beträffande tryckning av Beagle. - Uppmanades medlemmarna att skicka in redaktionellt material till Beagle för att göra denna mer läsvärd. - Beslut: att erbjuda alla LA att fritt disponera upp till en halv sida i varje nummer av Beagle för att presentera sin verksamhet och sprida information om evenemang etc. Detta gäller ej rena annonser. Jan skriver om detta i nästa Beagle. d) Medlemsansvarig: - Medlemsökningen är för närvarande mycket positiv. - Fortfarande föreligger en del problem med att få kännedom om nytillkomna medlemmar, eller adressändringar. Uppdrogs åt Jan att i Beagle uppmana medlemmarna att skicka sina uppgifter om adressändring direkt till SKK. - Beslut: Att uppdrogs åt Berith att om det behövs trycka upp flera informationsbroschyrer och att skicka ut 25 st till varje LA.

4 - Beslut: Att informationsbroschyren också skall läggas ut som en pdf-fil - på hemsidan så att var och en kan trycka upp exemplar. e) Utställnings- och exteriördomaransvarig: - Nya beagledomare: Aina Lundmark-Johansson och Lena Stålhandske. - Protokollet från exteriördomarkonferensen har nu färdigställts av Catharina. Beslut: Att trycka upp 100 ex i färg, och tryckt på en sida, samt att lägga upp även detta som en pdf-fil på hemsidan. - Påmindes LA om att snarast skicka in uppgift om domare till utställningarna 2004 till Catharina för införande i nästa nummer av Beagle. - Uppmanades också LA att snarast, och senast före årsskiftet, inkomma till Catharina med önskemål om utställningsdatum för år Rapport från SKK:s Kennelfullmäktige 2003: SBlK representerades av Christer och Catharina. Jakthundsklubbarna har lyckats driva igenom att KF i fortsättningen skall avhållas på våren. SKK önskar avföra kennelnamn som inte längre används så att de skall kunna sökas av nya uppfödare. KF beslöt att kennelnamnen bl a för de uppfödare som tilldelats Hamiltonplaketten skulle bevaras. För beagle ansåg BCS att kennelnamn som dessutom av historiska skäl bör bevaras är: Patrons, Stenus och Ormboets. Beslut: Uppdrogs åt Catharina att ansöka om detta hos SKK. 10 Lokalklubbsstadgar Förelåg av Berith genomgånget förslag till lokalklubbsstadgar. Beslut: Att dessa skall gå ut med BF-handlingarna som BCS förslag. 11 Tid och plats för BF 2004 Beslut: Nästa BF avhålls på Svea Livgarde, Kungsängen lördagen den 24 april Rapport avseende sederingsrutiner vid höftledsröntgen Redovisade Catharina SKK:s utredning av effekterna av olika sederingsmetoder på utfallet vid höftledsröntgning. SKK vill att i fortsättningen alla hundar skall vara sederade i samband med HD-röntgning för att bedömningarna skall bli så likvärdiga som möjligt. 13 Mrs Marion Hunt Redogjorde Catharina för skriftväxlingen rörande domaren Mrs Marion Hunt som varit inbjuden att döma vid SBlK:s 50-års Jubileumsutställning i Plönninge i augusti men som på meddelats återbud på ett felaktigt sätt. Beslut: Ordföranden skriver till Mrs Hunt och inbjuder henne att döma vid någon av SBlK:s utställningar 2005.

5 Fann BCS även anledning att påpeka att domarinbjudningar skall ske enligt SKK:s regelverk och att domaruppdragsavtal alltid skall upprättas, för undvikande av missförstånd. Regler och avtal kan beställas hos SKK. 14 AU-beslut: AU har tillstyrkt att Lena Stålhandske får vidareutbilda sig på beagle. BCS godkände och fastställde AU:s beslut. 15 Övriga frågor: - Omröstning bland KF-delegaterna rörande att SKK vill ha mandat att försälja fastigheten Möllan. Klubben har svarat. - Med anledning av att senaste nr av Stövarboken återgav första utkastet till nya jaktprovsregler för stövare uppmanades TK och AK att följa upp detta arbete som ett led i det fortsatta arbetet med en eventuell samordning av jaktprovsreglerna. - Motioner till BF Påpekades att av misstag inga motioner kommer med i nästa nummer av Beagle, vilket innebär att medlemmarna inte kan ta del av dem före sina respektive årsmöten. Beslut: Uppdrogs åt Berith skickar ut de in rätt tid inkomna motionerna alla LA med en begäran om att de i görligaste mån sprider informationen vidare. - Påpekades att hanhundslistan i sista Beagle innehåller hundar som har HD grad C och är mycket över den rekommenderad maxhöjden. AK svarade att detta har skett av misstag och att reglerna för hanhundslistan är under omarbetning. - Doping. Informerade Curt-Christer om gällande dopingreglemente vilket uppenbarligen är dåligt känt i många specialklubbar. Jaktprovsdomare skall anteckna om den startande hunden står på någon medicinering. För hundar som står på många typer av behandlingar råder totalt startförbud, eller olika lång karenstid efter behandlingens upphörande. För viss medicinering kan hundägaren begära dispens och måste då kunna uppvisa intyg om detta. Hundägaren skall på anmälningsblanketten skriva under på att han/hon känner till reglementet. Häftet Nationellt dopingreglemente för hund kan beställas från SKK. Beslut: Uppdrogs åt Berith att beställa detta reglemente till klubben och att distribuera ett exemplar till varje LA. - Regionindelningen. Det kan vara dags att se över regionindelningen. Det blir långa resor som det är nu. Beslut: Att uppdraga åt TK att se över detta till april 2004, att gälla från Beaglemontern. Beslut: Uppdrogs till Erik Klockar och Göte Roman att med hjälp av Hasse och Janne utreda kostnader etc för att ta fram en ny rasmonter för SBlK,

6 Rasmontern skall finnas att låna av LA i samband med större evenemang. Detta skall läggas med i budgeten. - Diskuterades möjligheten att hyra in sig i en monter på Öster-Malma för de gåvor och priser som SBlK erhållit. Beslut: Uppdrogs åt Erik Klockar att införskaffa ett lämpligt sådant skåp. 16 Kommande BCS-möte: Beslut: Nästa BCS-möte avhålls den 31 januari 2004 i Göteborg. 17 Mötets avslutande: Förklarade ordföranden mötet för avslutat och tackade alla för en bra diskussion. Uppsala den 10 december 2003 CATHARINA LINDE FORSBERG Catharina Linde Forsberg Justeras: SVEN-AXEL SUNDELL Sven-Axel Sundell Justerare CHRISTER NYBERG Christer Nyberg Ordförande

Närvarande: Christer Nyberg ordförande. Adjungerade: Erik Klockar tävlingskommittén Catharina Linde Forsberg utställningskommittén

Närvarande: Christer Nyberg ordförande. Adjungerade: Erik Klockar tävlingskommittén Catharina Linde Forsberg utställningskommittén Styrelseprotokoll, Svenska Beagleklubben; möte nr 4 efter BF 2004 SVENSKA BEAGLEKLUBBEN Protokoll Art: Styrelsemöte nr 4 efter BF 2004 Tid: 2005-03-05 Plats: Svea Livgarde, Kungsängen Närvarande: Christer

Läs mer

Närvarande: Catharina Linde Forsberg Ordförande. Anmält förhinder: Björn Norlin Suppleant. Adjungerade: Håkan Arlestig Framtidskommittén Camilla Gääw

Närvarande: Catharina Linde Forsberg Ordförande. Anmält förhinder: Björn Norlin Suppleant. Adjungerade: Håkan Arlestig Framtidskommittén Camilla Gääw Protokoll Art: Styrelsemöte nr 10 efter BF 2014. Tid: 2015-09-23 Plats: Via telefon Närvarande: Catharina Linde Forsberg Ordförande Erik Blomquist V.ordf./Kassör Sekr., Webmaster (AK) Ledamot (JpK) Kent

Läs mer

Styrelseprotokoll, Svenska Beagleklubben 2002-08-31; möte nr 3 efter BF 2002

Styrelseprotokoll, Svenska Beagleklubben 2002-08-31; möte nr 3 efter BF 2002 Styrelseprotokoll, Svenska Beagleklubben 2002-08-31; möte nr 3 efter BF 2002 SVENSKA BEAGLEKLUBBEN 1 (6) (+ 1 bilaga) Protokoll Art: Styrelsemöte nr 3 efter BF 2002 Tid: 2002-08-31 Plats: Sysslebäck Närvarande:

Läs mer

Svenska Beagleklubben

Svenska Beagleklubben Svenska Beagleklubben Protokoll Art: Styrelsemöte nr 8 efter BF 2014. Tid: 2015-05-21 Plats: Via telefon Närvarande: Catharina Linde Forsberg Ordförande Erik Blomquist V.ordf./Kassör Ingemar Zentio Sekr.,

Läs mer

Svenska Beagleklubben

Svenska Beagleklubben Svenska Beagleklubben Protokoll Art: Styrelsemöte 10 efter BF 2011. Tid: 2011-09-08 Plats: Telefonmöte. Närvarande: Catharina Linde Forsberg Ordförande Sekreterare, Webmaster (AK) Hans Eliasson Ledamot

Läs mer

Svenska Beagleklubben

Svenska Beagleklubben Svenska Beagleklubben Protokoll Art: Styrelsemöte nr 11 efter BF 2012. Tid: 2014-04-10 Plats: Telefonmöte. Närvarande: Catharina Linde Forsberg Ordförande Erik Blomquist V.ordf./Kassör Ingemar Zentio Sekreterare,

Läs mer

Svenska Beagleklubben

Svenska Beagleklubben Svenska Beagleklubben Protokoll Art: Styrelsemöte nr 6 efter BF 2012. Tid: 2013-05-26 Plats: Telefonmöte. Närvarande: Catharina Linde Forsberg Ordförande Sekreterare, Webmaster (AK) Erik Blomqvist Kassör,

Läs mer

SVENSKA BEAGLEKLUBBEN PROTOKOLL. Beaglefullmäktige (BF) , kl Scandic hotell, Södertälje. Närvarande delegater:

SVENSKA BEAGLEKLUBBEN PROTOKOLL. Beaglefullmäktige (BF) , kl Scandic hotell, Södertälje. Närvarande delegater: 1 SVENSKA BEAGLEKLUBBEN PROTOKOLL Beaglefullmäktige (BF) 2008-05-03, kl. 10.00 Scandic hotell, Södertälje Närvarande delegater: Ingemar Zentio Stefan Persson Carina Arvidsson Rolf Olsson Leif Mellgren

Läs mer

Svenska Beagleklubben

Svenska Beagleklubben Svenska Beagleklubben Protokoll Art: Styrelsemöte nr 9 efter BF 2016. Tid: 2017-12-18 Plats: Via telefon Närvarande: Catharina Linde Forsberg, Ordförande Erik Blomquist, V.ordf./Kassör Ingemar Zentio,

Läs mer

Ordf. Jonas Peterson, Reidar Otterbjörk, Helena Sirén, Caroline Graflund, Maria Kierkegaard och Karin Nilsson.

Ordf. Jonas Peterson, Reidar Otterbjörk, Helena Sirén, Caroline Graflund, Maria Kierkegaard och Karin Nilsson. Protokoll fört vid styrelsemöte för SRRS/C i Stockholm DELTAGARE Ordf. Jonas Peterson, Reidar Otterbjörk, Helena Sirén, Caroline Graflund, Maria Kierkegaard och Karin Nilsson. ANMÄLT FÖRHINDER André Lennberth

Läs mer

SVENSKA BEAGLEKLUBBEN PROTOKOLL. Beaglefullmäktige (BF) , kl Scandic hotell Skogshöjd, Södertälje. Närvarande delegater:

SVENSKA BEAGLEKLUBBEN PROTOKOLL. Beaglefullmäktige (BF) , kl Scandic hotell Skogshöjd, Södertälje. Närvarande delegater: SVENSKA BEAGLEKLUBBEN PROTOKOLL Beaglefullmäktige (BF) 2014-05-10, kl. 10.00 Scandic hotell Skogshöjd, Södertälje Närvarande delegater: Patrik Persson Markus Karlsson Carina Arvidsson Robert Lindgren Christer

Läs mer

Svenska Beagleklubben

Svenska Beagleklubben Svenska Beagleklubben Protokoll Art: Styrelsemöte nr 3 efter BF 2012. Tid: 2013-02-20 Plats: Telefonmöte. Närvarande: Catharina Linde Forsberg Ordförande Ingemar Zentio Sekreterare, Webmaster (AK) Erik

Läs mer

Närvarande: Catharina Linde Forsberg ordförande. Anmält förhinder: Carina Arvidsson suppleant

Närvarande: Catharina Linde Forsberg ordförande. Anmält förhinder: Carina Arvidsson suppleant Styrelseprotokoll, Svenska Beagleklubben; möte nr 1 efter BF 2008-1 - SVENSKA BEAGLEKLUBBEN Protokoll Art: Styrelsemöte nr 1 efter BF 2008 Tid: 2008-05-04 Plats: Södertälje Närvarande: Catharina Linde

Läs mer

Ingemar Zentio Sekreterare, (AK) Claes-Göran Larsson Ledamot (JpK)

Ingemar Zentio Sekreterare, (AK) Claes-Göran Larsson Ledamot (JpK) Protokoll Art: Styrelsemöte 5 efter BF 2010 Tid: 2010-11-16 Plats: Via Skype Närvarande: Catharina Linde Forsberg Ordförande Erik Blomqvist Kassör Ingemar Zentio Sekreterare, (AK) Hans Eliasson Ledamot

Läs mer

52 Mötets öppnande. Ordförande hälsade välkommen och förklarade mötet öppnat.

52 Mötets öppnande. Ordförande hälsade välkommen och förklarade mötet öppnat. Sid 1 (5) PROTOKOLL FÖRT VID STYRELSEMÖTE FÖR SPECIALKLUBBEN FÖR BEARDED COLLIE 2005-11-12 I SVENSHÖGEN. Närvarande: Kjell Nielsen, Johan Andersson, Lennarth Ericsson, Ingela Sandström, Marie Ullatti,

Läs mer

Mötesdatum

Mötesdatum (ordförande), Linda Fredholm (vice ordförande), (ledamot), Joakim Dahlberg (ledamot), Lisa Zingel Mötet noterade att ledamot Johan Ahlenius ersattes av suppleant Linda Johansson. 11. Mötets öppnande Ordföranden

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte i SRRS/C 2005-11-29 kl. 19.00. Telefonmöte.

Protokoll fört vid styrelsemöte i SRRS/C 2005-11-29 kl. 19.00. Telefonmöte. Protokoll fört vid styrelsemöte i SRRS/C 2005-11-29 kl. 19.00. Telefonmöte. Deltagare: Ordf. Magnus Forsberg, Maria Hjelm, André Lennberth,, Karin Nilsson och Reidar Otterbjörk. Päranders Wärja deltog

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte i SRRS/C. 2004-11-18 kl. 19.00 Telefonmöte.

Protokoll fört vid styrelsemöte i SRRS/C. 2004-11-18 kl. 19.00 Telefonmöte. Protokoll fört vid styrelsemöte i SRRS/C 2004-11-18 kl. 19.00 Telefonmöte. Deltagare: Ordf. Magnus Forsberg, Karin Nilsson, Maria Hjelm, Reidar Otterbjörk, Päranders Wärja och fr o m 115 Patrik Steen.

Läs mer

SVENSKA DREVERKLUBBEN

SVENSKA DREVERKLUBBEN SVENSKA DREVERKLUBBEN Protokoll fört vid möte med CS för Svenska Dreverklubben, lördag och söndag 15-16/3 2014, Upplands Väsby 1. Sammanträdets öppnande Ordförande Martin Svensson hälsade välkommen och

Läs mer

Mötesdatum

Mötesdatum 20101002 20101026 (ordförande), (ledamot), (ledamot), Susan Falk (ledamot), 113. Mötets öppnande Ordföranden hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. Förutom SRRS styrelsen närvarade Nicolette

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte med Svenska Pudelklubbens Centralstyrelse den 9 mars 2013, STOKKs lokal, Rindögatan 25, Stockholm

Protokoll fört vid styrelsemöte med Svenska Pudelklubbens Centralstyrelse den 9 mars 2013, STOKKs lokal, Rindögatan 25, Stockholm Protokoll 2-2013 fört vid styrelsemöte med Svenska Pudelklubbens Centralstyrelse den 9 mars 2013, STOKKs lokal, Rindögatan 25, Stockholm Närvarande: Madeleine Bergendahl, ordförande Barbro Teglöf, vice

Läs mer

S V E N S K A Ä L G H U N D K L U B B E N Ansluten till Svenska Kennelklubben

S V E N S K A Ä L G H U N D K L U B B E N Ansluten till Svenska Kennelklubben PROTOKOLL NR 4/09 Fört vid sammanträde med styrelsen för Svenska Älghundklubben Tid: Plats: lördag den 27 juni söndag den 28 juni Öster Malma Närvarande styrelseledamöter Jan-Anders Thorud Conny Jakobsson

Läs mer

SVENSKA BEAGLEKLUBBEN PROTOKOLL. Beaglefullmäktige (BF) , kl Scandic hotell, Södertälje. Närvarande delegater:

SVENSKA BEAGLEKLUBBEN PROTOKOLL. Beaglefullmäktige (BF) , kl Scandic hotell, Södertälje. Närvarande delegater: 1 SVENSKA BEAGLEKLUBBEN PROTOKOLL Beaglefullmäktige (BF) 2006-05-26, kl. 10.00 Scandic hotell, Södertälje Närvarande delegater: Sören Johansson Folke Johansson Bengt Björkman Rolf Olsson Leif Mellgren

Läs mer

SVENSKA DREVERKLUBBEN

SVENSKA DREVERKLUBBEN SVENSKA DREVERKLUBBEN Protokoll fört vid möte med CS för Svenska Dreverklubben, lördagen den 11/8 2012, Upplands Väsby 1. Sammanträdets öppnande Ordförande Martin Svensson hälsade välkommen och öppnade

Läs mer

Protokoll 12-2012 fört vid styrelsemöte med Svenska Pudelklubbens Centralstyrelse den 1 dec 2012, Stockholms Kennelklubbs lokal, Stockholm

Protokoll 12-2012 fört vid styrelsemöte med Svenska Pudelklubbens Centralstyrelse den 1 dec 2012, Stockholms Kennelklubbs lokal, Stockholm Protokoll 12-2012 fört vid styrelsemöte med Svenska Pudelklubbens Centralstyrelse den 1 dec 2012, Stockholms Kennelklubbs lokal, Stockholm Närvarande: Madeleine Bergendahl, ordförande Barbro Teglöf, vice

Läs mer

Föregående protokoll lades till handlingarna.

Föregående protokoll lades till handlingarna. Sidan 1 av 5 NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVERKLUBBEN Protokoll fört vid styrelsemöte 20150413 35 Ordförande öppnade mötet 36 Dagordningen godkändes. 37 Beslutsmässighet. Beslutsmässighet föreligger.

Läs mer

Svenska Stövarklubben Protokoll fört vid styrelsemöte nr Sammanträdestid och plats: Scandic hotell, Upplands Väsby , Klockan

Svenska Stövarklubben Protokoll fört vid styrelsemöte nr Sammanträdestid och plats: Scandic hotell, Upplands Väsby , Klockan Svenska Stövarklubben Protokoll fört vid styrelsemöte nr 3-2017 Sammanträdestid och plats: Scandic hotell, Upplands Väsby 2017-10-07, Klockan 08.30-15.30 Närvarande: Freddy Kjellström, ordförande, Carina

Läs mer

Rasklubben för dansk/svensk gårdshund, org nr: 802437-2073 styrelsemöte 2012-10-28

Rasklubben för dansk/svensk gårdshund, org nr: 802437-2073 styrelsemöte 2012-10-28 Rasklubben för dansk/svensk gårdshund, org nr: 802437-2073 styrelsemöte 2012-10-28 Plats: Närvarande: Anmält förhinder: Hotell Scandic, Sollentuna Eva Liljekvist Borg, Anders Sjöberg Siw Synnerman Nordström

Läs mer

Protokoll 8-2014 fört vid styrelsemöte med Svenska Pudelklubbens Centralstyrelse den 30 augusti 2014, SPK Mellansvenskas lokal, Gubbängen

Protokoll 8-2014 fört vid styrelsemöte med Svenska Pudelklubbens Centralstyrelse den 30 augusti 2014, SPK Mellansvenskas lokal, Gubbängen Protokoll 8-2014 fört vid styrelsemöte med Svenska Pudelklubbens Centralstyrelse den 30 augusti 2014, SPK Mellansvenskas lokal, Gubbängen Närvarande: Madeleine Bergendahl, ordförande Barbro Teglöf, vice

Läs mer

Svenska lapphundklubben - Centralstyrelsen. Protokoll Styrelsemöte

Svenska lapphundklubben - Centralstyrelsen. Protokoll Styrelsemöte Protokoll Styrelsemöte Tid: Måndag den 17 oktober 2011 kl. 20.00 Svenska lapphundklubben - Centralstyrelsen Sekreterare Plats: Telefonmöte Närvarande ledamöter Stig Berndtsson Bengt-Ove Bergquist Ulrika

Läs mer

Mötesdatum 2014-02-06

Mötesdatum 2014-02-06 (ordförande), (ledamot), Lisa Zingel (ledamot) fr.o.m 177.1 t.o.m 186, Marie Wijkander (ledamot), (ledamot), Marie-Louise Folkesson (ledamot), Kjell Rörström (suppleant) fr.o.m 171 t.o.m 181.3 och Mötet

Läs mer

Svenska lapphundklubben - Centralstyrelsen. Protokoll Styrelsemöte

Svenska lapphundklubben - Centralstyrelsen. Protokoll Styrelsemöte Protokoll Styrelsemöte Tid: Måndag den 16 januari 2012 kl. 20.00 Svenska lapphundklubben - Centralstyrelsen Sekreterare Plats: Telefonmöte Kallade ledamöter Stig Berndtsson Bengt-Ove Bergquist Mats Larsson

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Sammanträdesgrupp SRRS/C Styrelsemöte

MÖTESPROTOKOLL Sammanträdesgrupp SRRS/C Styrelsemöte (ordförande), Reidar Otterbjörk (ledamot), (ledamot) och (ledamot). 203. Mötets öppnande Ordföranden hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. 203.1. Val av protokollförare utsågs till protokollförare

Läs mer

André Lennberth, Reidar Otterbjörk, Caroline Graflund och Solveig Bryn. 132 Mötets öppnande. Jonas Peterson hälsade alla välkomna och öppnade mötet.

André Lennberth, Reidar Otterbjörk, Caroline Graflund och Solveig Bryn. 132 Mötets öppnande. Jonas Peterson hälsade alla välkomna och öppnade mötet. Protokoll fört vid styrelsemöte för SRRS/C i Stockholm DELTAGARE Ordf. Jonas Peterson, Helena Sirén, Maria Kierkegaard och Karin Nilsson. ANMÄLT FÖRHINDER MÖTESDATUM UTSKRIFTSDATUM SIDA 2007-06-09 2007-06-12

Läs mer

SVENSKA BEAGLEKLUBBEN PROTOKOLL. Beaglefullmäktige (BF) , kl Scandic hotell, Södertälje. Närvarande delegater:

SVENSKA BEAGLEKLUBBEN PROTOKOLL. Beaglefullmäktige (BF) , kl Scandic hotell, Södertälje. Närvarande delegater: SVENSKA BEAGLEKLUBBEN PROTOKOLL Beaglefullmäktige (BF) 2012-05-05, kl. 10.00 Scandic hotell, Södertälje Närvarande delegater: Petra Karlsson Sydsvenska BlK Zerny Ekstrand Sydsvenska BlK Folke Johansson

Läs mer

1. Mötets öppnande. Folke Johansson hälsade oss välkomna och öppnade mötet. 2 Val av sekreterare. Sven Granström valdes till sekreterare

1. Mötets öppnande. Folke Johansson hälsade oss välkomna och öppnade mötet. 2 Val av sekreterare. Sven Granström valdes till sekreterare Protokoll fört vid telefonmöte i JpK 2018-03-08 kl. 1900 Närvarande: Göte Roman (GR), Bo Ynger (BY), Sven Granström (SG), Stig Bertilsson (SB) och Folke Johansson (FJ) sammankallande. Ej närvarande: Björn

Läs mer

Pinschersektionen. 27 Fastställande av dagordning Mötet fastslog dagordningen utan tillägg.

Pinschersektionen. 27 Fastställande av dagordning Mötet fastslog dagordningen utan tillägg. Pinschersektionen Postadress: Pinschersektionen c/o Carina Jacobsson, Polygonvägen 13, 175 46 Järfälla Protokoll fört vid Styrelsemöte nr 3 16/3 2015 Mötets plats: Free conferencecall Närvarande: Pernilla

Läs mer

Rasklubben för dansk/svensk gårdshund, org nr: 802437-2073 styrelsemöte 2012-04-30 05-01 i Huskvarna

Rasklubben för dansk/svensk gårdshund, org nr: 802437-2073 styrelsemöte 2012-04-30 05-01 i Huskvarna Rasklubben för dansk/svensk gårdshund, org nr: 802437-2073 styrelsemöte 2012-04-30 05-01 i Huskvarna Plats: Huskvarna Närvarande: Eva Liljekvist Borg, Anders Sjöberg, Siw Synnerman Nordström, Karin Claesson,

Läs mer

SVENSKA BEAGLEKLUBBEN PROTOKOLL. Beaglefullmäktige (BF) , kl Scandic hotell, Södertälje. Närvarande delegater: Anders Riddaregard

SVENSKA BEAGLEKLUBBEN PROTOKOLL. Beaglefullmäktige (BF) , kl Scandic hotell, Södertälje. Närvarande delegater: Anders Riddaregard SVENSKA BEAGLEKLUBBEN PROTOKOLL Beaglefullmäktige (BF) 2016 2016-04-23, kl.10.00 Scandic hotell, Södertälje Närvarande delegater: Petra Karlsson Peter Landsjö Lars-Gunnar Svensson Jonatan Fredriksson Micael

Läs mer

Närvarande: Catharina Linde Forsberg ordförande. Anmält förhinder: Claes Staffansson annons- och PR-ansvarig. Adjungerad Lisa Hamberg ( 14) web-master

Närvarande: Catharina Linde Forsberg ordförande. Anmält förhinder: Claes Staffansson annons- och PR-ansvarig. Adjungerad Lisa Hamberg ( 14) web-master Styrelseprotokoll, Svenska Beagleklubben; möte nr 9 efter BF 2006-1 - SVENSKA BEAGLEKLUBBEN Protokoll Art: Styrelsemöte nr 9 efter BF 2006 Tid: 2008-03-01 Plats: Jönköping Närvarande: Catharina Linde Forsberg

Läs mer

Ordf. Jonas Peterson, Reidar Otterbjörk, Caroline Graflund, Helena Sirén och Karin Nilsson. Maria Kierkegaard deltog i mötet fr o m 226 t o m 240.

Ordf. Jonas Peterson, Reidar Otterbjörk, Caroline Graflund, Helena Sirén och Karin Nilsson. Maria Kierkegaard deltog i mötet fr o m 226 t o m 240. Protokoll fört vid styrelsemöte för SRRS/C i Stockholm. DELTAGARE MÖTESDATUM UTSKRIFTSDATUM 2008-03-01 2008-03-02 1(5) Ordf. Jonas Peterson, Reidar Otterbjörk, Caroline Graflund, Helena Sirén och Karin

Läs mer

Mötesdatum

Mötesdatum (ordförande), (ledamot), Joakim Dahlberg (ledamot), Johan Ahlenius (ledamot), Linda Fredholm (ledamot), Lisa Zingel (ledamot) och (ledamot). 113. Mötets öppnande Ordföranden hälsade alla välkomna och förklarade

Läs mer

PROTOKOLL FÖRT VID STYRELSEMÖTE FÖR SPECIALKLUBBEN FÖR BEARDED COLLIE I LINKÖPING 02 04-14.

PROTOKOLL FÖRT VID STYRELSEMÖTE FÖR SPECIALKLUBBEN FÖR BEARDED COLLIE I LINKÖPING 02 04-14. PROTOKOLL FÖRT VID STYRELSEMÖTE FÖR SPECIALKLUBBEN FÖR BEARDED COLLIE I LINKÖPING 02 04-14. Närvarande: Carina Stääv, Tina Bengtsson, Lisa Löfvenberg, Marie Hellander, Ulf Svanström, Inger Dahl, Liz Rundberg

Läs mer

Ordf. Jonas Peterson, Reidar Otterbjörk, Helena Sirén, Cornelia Svensson, Maria Kierkegaard, Kerstin Näslund och Karin Nilsson.

Ordf. Jonas Peterson, Reidar Otterbjörk, Helena Sirén, Cornelia Svensson, Maria Kierkegaard, Kerstin Näslund och Karin Nilsson. Protokoll fört vid styrelsemöte för SRRS/C på Studiefrämjandet Södra Roslagen, Roslagsnäsby Centrum. DELTAGARE MÖTESDATUM UTSKRIFTSDATUM SIDA 2008-10-18 2008-10-21 1(5) Ordf. Jonas Peterson, Reidar Otterbjörk,

Läs mer

Protokoll fört vid telefonmöte i JPK den28/ kl. 19:00

Protokoll fört vid telefonmöte i JPK den28/ kl. 19:00 Protokoll fört vid telefonmöte i JPK den28/4 2015 kl. 19:00 Närvarande: Dick Wedin, Lars-Gunnar Svensson, Björn Aspelin, Inga-Lill Håkansson ( 1-7), Bo Ynger och Folke Johansson (sammankallande). 1. Mötets

Läs mer

Hur skriver man ett protokoll?

Hur skriver man ett protokoll? Hur skriver man ett protokoll? Av protokollet skall kunna utläsas vad som avhandlades vid sammanträdet och vilka beslut som togs. Protokollets huvud skall/bör innehålla: Föreningens namn, datum för sammanträdet

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte i Springerklubbens huvudstyrelse Telefonmöte 2008-10-21

Protokoll fört vid styrelsemöte i Springerklubbens huvudstyrelse Telefonmöte 2008-10-21 19.1 Mötets öppnande Protokoll fört vid styrelsemöte i Springerklubbens huvudstyrelse Telefonmöte 2008-10-21 Närvaro : Tina Kauppinen, Barbro Collin, Sophia Jarl, Kerstin Nilsson, Anna-Greta Lingebrandt,

Läs mer

Mötesdatum

Mötesdatum (ordförande), (sekreterare), (ledamot), Lisa Zingel (ledamot), Johan Segerlund Mötet noterade att ledamot Joakim Dahlberg ersattes av suppleant Johan Segerlund, ordinarie ledamot Margareta Lantz ersattes

Läs mer

Protokoll nr 8 fört vid Svenska Shetland Sheepdog klubbens styrelsemöte Datum: Plats: Telefonmöte

Protokoll nr 8 fört vid Svenska Shetland Sheepdog klubbens styrelsemöte Datum: Plats: Telefonmöte Sida 1 av 5 Protokoll nr 8 fört vid Svenska Shetland Sheepdog klubbens styrelsemöte Datum: 2017-11-28 Plats: Telefonmöte Närvarande: Birgit Andersson, Birgitta Åhman, Sofie Sundberg, Sinnica Wahlinder,

Läs mer

PROTOKOLL Nr 8. Protokoll fört vid styrelsemöte, Rasklubben för dansk-svensk gårdshund

PROTOKOLL Nr 8. Protokoll fört vid styrelsemöte, Rasklubben för dansk-svensk gårdshund org.nr 802437-2073 PROTOKOLL Nr 8. Protokoll fört vid styrelsemöte, Rasklubben för dansk-svensk gårdshund Datum: 2018-04-29, kl. 20.00 Plats: Telefonmöte Närvarande: Susanne Fagrell, Maja Lind, Eva Wieslander,

Läs mer

Protokoll för t vid telefonmöte

Protokoll för t vid telefonmöte Protokoll för t vid telefonmöte 20180121 Närvarande: Ingemar Z, Folke J, Bengt E, Christa E, Peter G, Per-Erik N, Peter L (sup), Carina A(sup) och Patrik P (valberedare, deltar i punkt 4). Frånvarande:

Läs mer

Protokoll 2-2015 fört vid styrelsemöte med Svenska Pudelklubbens Centralstyrelse den 21 februari 2015, STOKKs lokal, Rindögatan 25, Stockholm

Protokoll 2-2015 fört vid styrelsemöte med Svenska Pudelklubbens Centralstyrelse den 21 februari 2015, STOKKs lokal, Rindögatan 25, Stockholm Protokoll 2-2015 fört vid styrelsemöte med Svenska Pudelklubbens Centralstyrelse den 21 februari 2015, STOKKs lokal, Rindögatan 25, Stockholm Närvarande: Madeleine Bergendahl, ordförande Barbro Teglöf,

Läs mer

Protokoll 3-2014 fört vid styrelsemöte med Svenska Pudelklubbens Centralstyrelse den 15 mars 2014, STOKKs lokal, Rindögatan 25, Stockholm

Protokoll 3-2014 fört vid styrelsemöte med Svenska Pudelklubbens Centralstyrelse den 15 mars 2014, STOKKs lokal, Rindögatan 25, Stockholm Protokoll 3-2014 fört vid styrelsemöte med Svenska Pudelklubbens Centralstyrelse den 15 mars 2014, STOKKs lokal, Rindögatan 25, Stockholm Närvarande: Madeleine Bergendahl, ordförande Marita Simring, kassör

Läs mer

56 Mötets öppnande. Jonas Peterson hälsade alla välkomna och öppnade mötet.

56 Mötets öppnande. Jonas Peterson hälsade alla välkomna och öppnade mötet. Protokoll fört vid styrelsemöte för SRRS/C. Skypemöte. DELTAGARE MÖTESDATUM UTSKRIFTSDATUM 2009-06-15 2009-06-17 1(5) Ordf. Jonas Peterson, Cornelia Svensson, Jessica Persson, Susan Falk, Mats Granlund

Läs mer

Protokoll fört vid CS möte 17/ i Tällberg

Protokoll fört vid CS möte 17/ i Tällberg Protokoll fört vid CS möte 17/6 2016 i Tällberg 1. Mötets öppnande Ordförande Martin Svensson hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. 2. Upprop samt suppleanters rösträtt Närvarande: Martin

Läs mer

Mötesdatum

Mötesdatum 62. Mötets öppnande Ordföranden hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. 62.1. Val av protokollförare utsågs till protokollförare vid dagens möte. 62.2. Val av protokolljusterare utsågs att jämte

Läs mer

Hos Kerstin Gustafsson, Tullsåkra gård, Tollarp

Hos Kerstin Gustafsson, Tullsåkra gård, Tollarp Rasklubben för Dansk/Svensk gårdshund styrelsemöte 2008-11-15 Plats: Närvarande: Hos Kerstin Gustafsson, Tullsåkra gård, Tollarp Anders Sjöberg Tina Andréasson Karin Andersen Kerstin Gustafsson Anmält

Läs mer

Justerat protokoll fört vid sammanträde med Svenska Kennelklubbens Dopingkommitté på SKKs kansli, Spånga.

Justerat protokoll fört vid sammanträde med Svenska Kennelklubbens Dopingkommitté på SKKs kansli, Spånga. 1 SKK/DopK nr 2/2010 Justerat protokoll fört vid sammanträde med Svenska Kennelklubbens Dopingkommitté 2010-05-24 på SKKs kansli, Spånga. Närvarande: Bengt Pettersson (ordf), Åke Hedhammar/SKK ( 20-21)

Läs mer

Svenska Brukshundklubbens utskott för avel och hälsa

Svenska Brukshundklubbens utskott för avel och hälsa Svenska Brukshundklubbens utskott för avel och hälsa Protokoll 8/2016 Datum: 2016-10-31 Tid: Kl. 19.00-21.15 Plats: Närvarande: Ordförande Anmält förhinder: Från kansliet: Övriga deltagare: Justerare:

Läs mer

PROTOKOLL Nr 9. Protokoll fört vid styrelsemöte, Rasklubben för dansk-svensk gårdshund

PROTOKOLL Nr 9. Protokoll fört vid styrelsemöte, Rasklubben för dansk-svensk gårdshund org.nr 802437-2073 PROTOKOLL Nr 9. Protokoll fört vid styrelsemöte, Rasklubben för dansk-svensk gårdshund Datum: 2018-05-27, kl. 20.00 Plats: Telefonmöte Närvarande: Susanne Fagrell, Maja Lind, Eva Wieslander,

Läs mer

SVENSKA DREVERKLUBBEN

SVENSKA DREVERKLUBBEN SVENSKA DREVERKLUBBEN Protokoll fört vid möte med CS för Svenska Dreverklubben, lördag och söndag 14-15/3 2015, Upplands Väsby 1. Sammanträdets öppnande Ordförande Martin Svensson hälsade välkommen och

Läs mer

Svenska Stövarklubben Protokoll fört vid sammanträde nr Plats: Scandic Hotell, Upplands Väsby. Tid: klockan

Svenska Stövarklubben Protokoll fört vid sammanträde nr Plats: Scandic Hotell, Upplands Väsby. Tid: klockan Svenska Stövarklubben Protokoll fört vid sammanträde nr 2 2019. Plats: Scandic Hotell, Upplands Väsby. Tid:2019-03-23 klockan 08.00-16.00. Närvarande: Owe Karlsson, ordförande, Göran Johansson, Gunnar

Läs mer

Närvarande: Catharina Linde Forsberg ordförande. Claes-Göran Larsson Adjungerad (JpK) (t o m 8) Anmält förhinder: Erik Klockar ledamot (JpK)

Närvarande: Catharina Linde Forsberg ordförande. Claes-Göran Larsson Adjungerad (JpK) (t o m 8) Anmält förhinder: Erik Klockar ledamot (JpK) Styrelseprotokoll, Svenska Beagleklubben; möte nr 8 efter BF 2008-1 - SVENSKA BEAGLEKLUBBEN Protokoll Art: Styrelsemöte nr 8 efter BF 2008 Tid: 2010-01-27 Plats: Via Skype Närvarande: Catharina Linde Forsberg

Läs mer

Valdes Gunnar Pettersson till justerare att tillsammans med ordföranden justera dagens protokoll.

Valdes Gunnar Pettersson till justerare att tillsammans med ordföranden justera dagens protokoll. Svenska Stövarklubben Protokoll fört vid styrelsemöte nr 3-2016 Sammanträdestid och plats, 2016-04-28, kl 19.00, telefonmöte. Närvarande: Freddy Kjellström, ordförande, Owe Karlsson, Carina Adolfsson,

Läs mer

STYRELSEMÖTE 2009-01-17 2009-01-18 Fars Hatt, Kungälv

STYRELSEMÖTE 2009-01-17 2009-01-18 Fars Hatt, Kungälv NÄRVARANDE: Daniel Svensson, Kicki Bro, Anna-Carin Johansson, Hannah Säveholm, Ann-Catrine Bergh och Anders Carlsson. Anneli Sundkvist (avelskommittén), Therese Johansson (avelskommittén) och Marie Johansson

Läs mer

Anmält förhinder: Lena Jonsson och Karin Svensson, suppleant Vid protokollet: Lena Tellberg

Anmält förhinder: Lena Jonsson och Karin Svensson, suppleant Vid protokollet: Lena Tellberg Protokoll 7-2012 fört vid styrelsemöte med Svenska Pudelklubbens Centralstyrelse den 12-13 maj 2012, Stockholms Kennelklubbs lokal, Stockholm Närvarande: Madeleine Bergendahl, ordförande Barbro Teglöf,

Läs mer

Protokoll fört vid Golden retrieverklubbens styrelsemöte den 26 mars 2010 Scandic Hotell Upplands Väsby 1 av 5

Protokoll fört vid Golden retrieverklubbens styrelsemöte den 26 mars 2010 Scandic Hotell Upplands Väsby 1 av 5 Protokoll fört vid Golden retrieverklubbens styrelsemöte den 26 mars 2010 Scandic Hotell Upplands Väsby Sida 1 av 5 Närvarande: Owe Rindstrand Anita Ohlson Björn Ekedahl Ingrid Grundström Janet Johansson

Läs mer

Mötesdatum

Mötesdatum (ordförande), (ledamot), (ledamot), Susan Falk (ledamot) och 219. Mötets öppnande Ordföranden hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. Mötet noterade att ordinarie ledamot Jazmine Ohgami vid

Läs mer

Mötesdatum

Mötesdatum (ordförande),, (ledamot), Linda Johansson (ledamot), Lisa Zingel (ledamot), 83. Mötets öppnande Ordföranden hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. Mötet noterade att ordinarie ledamot Ann-Sophie

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte i TTS per telefon

Protokoll fört vid styrelsemöte i TTS per telefon Protokoll fört vid styrelsemöte i TTS 2019 01 09 per telefon Närvarande: Göran Löf, Maria Åhlin, Linda Bowenius, Cathrin Hansson, Mia Wulff, Jennie Parneryd, Anne-Christine (A-C) Slevin, Lena Larsman Anmält

Läs mer

S V E N S K A Ä L G H U N D K L U B B E N

S V E N S K A Ä L G H U N D K L U B B E N PROTOKOLL NR 2/08 Fört vid sammanträde med styrelsen för Svenska Älghundklubben Tid: lördag/söndag den 15-16 mars 2008 Plats: Upplands-Väsby Närvarande styrelseledamöter Lennart Holmsten Roland Persson

Läs mer

Mötesdatum

Mötesdatum 20180206 181 197 20180306 (ordförande), (ledamot), Joakim Dahlberg (ledamot), Lisa Zingel (ledamot), Linda Fredholm (ledamot), Johan Ahlenius (ledamot), Mari Levänen (ledamot), Linda Johansson (suppleant),

Läs mer

Mötesdatum

Mötesdatum (ordförande), (ledamot), Johan Ahlenius (ledamot), Lisa Zingel (ledamot), Mari Levänen (ledamot), Mötet noterade att ordinarie ledamot Linda Fredholm ersattes av suppleant Ann-Sophie Lidman och ordinarie

Läs mer

1 Allan Grimling öppnade mötet och hälsade alla välkomna.

1 Allan Grimling öppnade mötet och hälsade alla välkomna. Protokoll fört vid styrelsemöte i Springerklubbens huvudstyrelse 2013-01-29, telefonmöte Närvarande: Allan Grimling (AG), Jan Lensinger(JL), Helene Björkman (HB), Bert Johansson(BJ), Klas Åkerwall(KÅ),

Läs mer

Mötesdatum

Mötesdatum (ordförande), Joakim Dahlberg (vice ordförande), (sekreterare), Linda Fredholm, (ledamot), Lisa Zingel (ledamot), Margareta Lantz (ledamot), Reidar Otterbjörk (ledamot), (suppleant), Johan Ahlenius 181.

Läs mer

Protokoll fört vid sammankomst i Svenska Kynologiska Akademin den 5 september i Svenska Kennelklubbens museum, Spånga

Protokoll fört vid sammankomst i Svenska Kynologiska Akademin den 5 september i Svenska Kennelklubbens museum, Spånga Svenska Kynologiska Akademin Protokoll nr 2/2016 2016-09-05 17-32 Protokoll fört vid sammankomst i Svenska Kynologiska Akademin den 5 september i Svenska Kennelklubbens museum, Spånga Närvarande: Ledamöter

Läs mer

Närvarande: Johan Andersson, Tina Bengtsson, Gunn Hellbom, Karin Festin, Ingela Sandström, Margareta Toftevall, Marie Ullatti, Jenny Öhqvist

Närvarande: Johan Andersson, Tina Bengtsson, Gunn Hellbom, Karin Festin, Ingela Sandström, Margareta Toftevall, Marie Ullatti, Jenny Öhqvist PROTOKOLL STYRELSEMÖTE FÖR SPECIALKLUBBEN FÖR BEARDED COLLIE 2009-10-20 Närvarande: Johan Andersson, Tina Bengtsson, Gunn Hellbom, Karin Festin, Ingela Sandström, Margareta Toftevall, Marie Ullatti, Jenny

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte med Svenska Pudelklubbens Centralstyrelse den 30 november 2013, STOKKs lokal, Rindögatan 25, Stockholm

Protokoll fört vid styrelsemöte med Svenska Pudelklubbens Centralstyrelse den 30 november 2013, STOKKs lokal, Rindögatan 25, Stockholm Protokoll 11-2013 fört vid styrelsemöte med Svenska Pudelklubbens Centralstyrelse den 30 november 2013, STOKKs lokal, Rindögatan 25, Stockholm Närvarande: Madeleine Bergendahl, ordförande Barbro Teglöf,

Läs mer

3 Dagordning Dagordningen har skickats ut innan mötet och godkändes efter att 16 lagts till.

3 Dagordning Dagordningen har skickats ut innan mötet och godkändes efter att 16 lagts till. Protokoll för styrelsemöte, Welsh Springer Spanielklubben Telefonmöte, 141028 Närvarande Ordinarie ledamöter Torbjörn Håkansson TH Lena Johansson LJ Emelie Carlsson EC Lena Torstensson LT Anne Blomster

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte med Svenska Pudelklubbens Centralstyrelse den 3 augusti 2013, STOKKs lokal, Rindögatan 25, Stockholm

Protokoll fört vid styrelsemöte med Svenska Pudelklubbens Centralstyrelse den 3 augusti 2013, STOKKs lokal, Rindögatan 25, Stockholm Protokoll 6-2013 fört vid styrelsemöte med Svenska Pudelklubbens Centralstyrelse den 3 augusti 2013, STOKKs lokal, Rindögatan 25, Stockholm Närvarande: Madeleine Bergendahl, ordförande Barbro Teglöf, vice

Läs mer

Mötesdatum

Mötesdatum 155. Mötets öppnande Mötesordförande hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. 155.1. Val av protokollförare utsågs till protokollförare vid dagens möte. 155.2. Val av protokolljusterare utsågs

Läs mer

3 Dagordning Dagordningen har skickats ut innan mötet och godkändes efter att 18 lagts till.

3 Dagordning Dagordningen har skickats ut innan mötet och godkändes efter att 18 lagts till. Protokoll för styrelsemöte, Welsh Springer Spanielklubben Telefonmöte, 150226 Närvarande Ordinarie ledamöter Torbjörn Håkansson TH Janne Gustavsson JG Lena Johansson LJ Lena Torstensson LT Emelie Carlsson

Läs mer

Protokoll fört vid sammankomst i Svenska Kynologiska Akademin den 4 juni 2013 i Svenska Kennelklubbens Museum, Spånga

Protokoll fört vid sammankomst i Svenska Kynologiska Akademin den 4 juni 2013 i Svenska Kennelklubbens Museum, Spånga Svenska Kynologiska Akademin Protokoll nr 2/2013 2013-06-04 14 25 Protokoll fört vid sammankomst i Svenska Kynologiska Akademin den 4 juni 2013 i Svenska Kennelklubbens Museum, Spånga Närvarande: Ledamöter

Läs mer

Protokoll gicks igenom, godkändes och lades till handlingarna.

Protokoll gicks igenom, godkändes och lades till handlingarna. Protokoll 1-2012 fört vid styrelsemöte med Svenska Pudelklubbens Centralstyrelse den 21 jan. 2012, Scandic Hotell, Upplands Väsby Närvarande: Madeleine Bergendahl, ordförande Lena Tellberg, sekreterare

Läs mer

RASKLUBBEN FÖR BELGISKA VALLHUNDAR Groenendael, Laekenois, Malinois, Tervueren

RASKLUBBEN FÖR BELGISKA VALLHUNDAR Groenendael, Laekenois, Malinois, Tervueren RASKLUBBEN FÖR BELGISKA VALLHUNDAR Groenendael, Laekenois, Malinois, Tervueren Protokoll 2015-10-13 Etern (5) Kallade Jesper Andersson Ordförande Sonny Ström Vice ordförande Linnéa Sekobon Sekreterare

Läs mer

Protokoll fört vid Svenska rasklubben för svensk lapphunds styrelsemöte (telefonmöte)

Protokoll fört vid Svenska rasklubben för svensk lapphunds styrelsemöte (telefonmöte) Protokoll fört vid Svenska rasklubben för svensk lapphunds styrelsemöte 2018-03-27 (telefonmöte) Närvarande: Catharina Brandsten, Jan Karlsson, Susanne Lindén Nyhlén, Madelene Lindström, Cattlin Marques,

Läs mer

Protokoll fört angående Småhunds-SM

Protokoll fört angående Småhunds-SM Telefonmöte 2016-10-27 Protokoll fört angående Småhunds-SM Närvarande var: Martin Svensson, Göran Hagman (SDK), Folke Johansson (SBlK), Carina Olsson (STK), Håkan Hemäng (SBaK), Ander Karlsson, Ingemar

Läs mer

Mötesdatum

Mötesdatum (ordförande), (ledamot), Joakim Dahlberg (ledamot), Linda Fredholm (ledamot) fr.o.m 174.1, Mari Levänen (ledamot), Linda Johansson (suppleant), Ann-Sophie Lindman (suppleant) och (suppleant). 164. Mötets

Läs mer

Styrelsemöte med Svenska Dreverklubben Upplands Väsby 12 februari 2012, 08.30-13.00

Styrelsemöte med Svenska Dreverklubben Upplands Väsby 12 februari 2012, 08.30-13.00 Styrelsemöte med Svenska Dreverklubben Upplands Väsby 12 februari 2012, 08.30-13.00 En tyst minut hölls för drevervännerna Lennart Davidsson, Alf Johansson och Håkan Petrén 1. Mötets öppnande Ordförande

Läs mer

Protokoll för vid Västra distriktets styrelsemöte den 9/2 samt den 24/2 2016,

Protokoll för vid Västra distriktets styrelsemöte den 9/2 samt den 24/2 2016, Protokoll för vid Västra distriktets styrelsemöte den 9/2 samt den 24/2 2016, Närvarande: Anette Johansson, Anette Lundgren, Ann Gustavsson, Jan Karlsson, Bengt-Ove Bergqvist (9/2), Catharina Ellerström,

Läs mer

SVENSKA DREVERKLUBBEN

SVENSKA DREVERKLUBBEN SVENSKA DREVERKLUBBEN Protokoll fört vid möte med CS för Svenska Dreverklubben, lördag och söndag 23-24/3 2013, Uppsala 1. Sammanträdets öppnande Ordförande Martin Svensson hälsade välkommen och öppnade

Läs mer

Närvarande: Catharina Linde Forsberg ordförande. Monica Hilton ledamot (AK) t o m 13.

Närvarande: Catharina Linde Forsberg ordförande. Monica Hilton ledamot (AK) t o m 13. Styrelseprotokoll, Svenska Beagleklubben; möte nr 10 efter BF 2006-1 - SVENSKA BEAGLEKLUBBEN Protokoll Art: Styrelsemöte nr 10 efter BF 2006 Tid: 2008-05-02 Plats: Södertälje Närvarande: Catharina Linde

Läs mer

95 Föregående mötesprotokoll Protokollet är genomgånget och justerat, skall skickas till SRRS C efter detta möte.

95 Föregående mötesprotokoll Protokollet är genomgånget och justerat, skall skickas till SRRS C efter detta möte. Styrelsemöte för SRRS Västra Datum: 2010-11-10 Plats: Drottninggatan, Göteborg Närvarande: Sofia Orvelind, Jazmine Ohgami, John S. Berg,Louise Rosengren,Joachim Bonander Frånvarande anmälda förhinder:

Läs mer

SVENSKA BEAGLEKLUBBEN PROTOKOLL. Beaglefullmäktige (BF) , kl Scandic hotell Skogshöjd, Södertälje. Närvarande delegater:

SVENSKA BEAGLEKLUBBEN PROTOKOLL. Beaglefullmäktige (BF) , kl Scandic hotell Skogshöjd, Södertälje. Närvarande delegater: SVENSKA BEAGLEKLUBBEN PROTOKOLL Beaglefullmäktige (BF) 2018 2018-05-05, kl.10.00 Scandic hotell Skogshöjd, Södertälje Närvarande delegater: Andreas Herbertsson Peter Landsjö Jonatan Fredriksson Stig Bertilsson

Läs mer

Mötesdatum

Mötesdatum (ordförande), Reidar Otterbjörk (vice ordförande), (sekreterare), (ledamot) och Lisa 11. Mötets öppnande Ordföranden hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. 11.1. Val av protokollförare utsågs

Läs mer

PROTOKOLL Nr 7. Protokoll fört vid styrelsemöte, Rasklubben för dansk-svensk gårdshund

PROTOKOLL Nr 7. Protokoll fört vid styrelsemöte, Rasklubben för dansk-svensk gårdshund org.nr 802437-2073 PROTOKOLL Nr 7. Protokoll fört vid styrelsemöte, Rasklubben för dansk-svensk gårdshund Datum: 2018-03-25, kl. 20.00 Plats: Telefonmöte Närvarande: Susanne Fagrell, Maja Lind, Irene Alvarsson,

Läs mer

SKK/JhK nr

SKK/JhK nr Sida 1/7 57-70 Protokoll fört vid sammanträde med Svenska Kennelklubbens Jakthundskommittè onsdag på SKK kansli. Närvarande Ordinarie ledamöter: Britt-Marie Dornell, Freddy Kjellström, Henrik Barnekow,

Läs mer