Länsmuseet Halmstad, kansli, Norra vägen 3, Halmstad

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Länsmuseet Halmstad, kansli, Norra vägen 3, Halmstad"

Transkript

1 LANDSTINGET HALLAND PROTOKOLL UTBILDNINGS- OCH KULTURNÄMNDEN 1-20 Tid: kl Plats: Länsmuseet Halmstad, kansli, Norra vägen 3, Halmstad Närvarande ledamöter Anneli Hammar ordf. Ove Andersson Roland Norrman Lars-Erik Karlsson Henrik Linjer Peter Olesen Christina Nilsson ej tjänstgörande ersättare Birgitta Ekström Hillevi Ottosson Marita Arvidsson Ulla Ertsborn Bengt Stribén Marita Johansson tjänstemän Arne Lander förvaltningschef Ingemar Andreasson kulturchef Monica Allgulin sekr. Louise Andersson, konstkonsulent, informerade nämnden om verksamheten under 2001 och planer för det framtida arbetet. Sven Lundström, länsmuseichef, informerade om planerna för om- och tillbyggnad av länsmuseet i Halmstad. 1 Val av justerare att jämte ordföranden utse Ove Andersson att justera protokollet.

2 Godkännande av föredragningslista att godkänna föreliggande föredragningslista med tillägg för ärendena Investeringar för år 2001 och Tillbyggnad av personallokaler på Munkagårdsgymnasiet. 3 4 Enligt beredningens förslag med tillägg för ärendena Firmatecknare för Munkagårdsgymnasiet, Delegation inför bokslut 2001 och Resa till utställning i Köpenhamn. Anmälan av inkomna skrivelser Följande skrivelse anmäldes för anteckning till protokollet. Landstingsfullmäktiges beslut 98/01 rörande Utbildnings- och kulturnämnden budget att ta anmälan till protokollet. Anmälan av Intagningsnämndens protokoll Anmälan av Intagningsnämndens protokoll från sammanträde 28 november att ta anmälan till protokollet.

3 Firmatecknare för Munkagårdsgymnasiet Munkagårdsgymnasiet har för avsikt att öppna ett konto för hantering av dagskassan. För att administrera kontot skall nämnden utse firmatecknare. Förslag finns att utse Christer Larsson, Annette Antonsson och Ann-Britt Jonasson, två i förening, till firmatecknare för konto på Varbergs Sparbank. att utse Christer Larsson, Annette Antonsson och Ann-Britt Jonasson, två i förening, till firmatecknare för konto på Varbergs Sparbank, samt att förklara paragrafen omedelbart justerad. Huvudattestanter och firmatecknare för år 2002 B 55/02 Utbildnings- och kulturnämnden skall utse huvudattestanter och firmatecknare för Utbildnings- och kulturförvaltningen för nämndens verksamhetsområde år att fastställa huvudattestanter och firmatecknare enligt föreliggande förslag. Delegationsordning 74/02 Utbildnings- och kulturnämnden har fastställt delegationsordning, 7/01. Behov av revidering föreligger. att fastställa delegationsordning enligt föreliggande förslag.

4 Redovisning av insatser inom elevtillsynen När nivån för den interkommunala ersättningen för naturbruksgymnasierna fastställdes för 2001 framfördes att elevtillsynen hade och kommer att kräva ökade insatser. Den främsta orsaken är fler elever på internaten men även att elevernas sociala situation har förändrats. Utifrån detta höjdes den interkommunala ersättningen och en redovisning har tagits fram över genomförda åtgärder och effekter. att ta anmälan till protokollet. Investeringar för år Utbildnings- och kulturnämnden skall fatta beslut om reinvesteringar. Förslag om ökat investeringsutrymme har lämnats från Katrinebergs folkhögskola med kronor. att bevilja utökat investeringsutrymme för Katrinebergs folkhögskola med kronor. Investeringar för år Utbildnings- och kulturnämnden skall fatta beslut om reinvestering. Förslag om utökat investeringsutrymme har lämnats från Plönningegymnasiet med kronor, Munkagårdsgymnasiet kronor, Katrinebergs folkhögskola med kronor, Löftadalens folkhögskola med kronor och kulturen med kronor.

5 att bevilja utökat investeringsutrymme för Plönningegymnasiet med kronor, Munkagårdsgymnasiet kronor, Katrinebergs folkhögskola med kronor, Löftadalens folkhögskola med kronor och kulturen med kronor, samt att göra en kostnadsberäkning av bussarna på naturbruksgymnasierna utifrån alternativen ägande och inhyrning. att bevilja utökat investeringsutrymme för Plönningegymnasiet med kronor, Munkagårdsgymnasiet kronor, Katrinebergs folkhögskola med kronor, Löftadalens folkhögskola med kronor och kulturen med kronor, samt att göra en kostnadsberäkning av bussarna på naturbruksgymnasierna utifrån alternativen ägande och inhyrning. Tillbyggnad av personallokaler på Munkagårdsgymnasiet Munkagårdsgymnasiet har i en skrivelse anhållit att Utbildnings- och kulturnämnden skall tillstyrka ett förslag på tillbyggnad av personallokaler. Landstingsfastigheter har tagit fram ett förslag till planlösning, kostnadsberäkning samt preliminär hyresberäkning på tillbyggnaden. att bevilja tillbyggnad av personallokaler enligt förslag, samt att tillskriva Landstingsfastigheter i ärendet. Delegation inför bokslut Anvisningarna till 2001 års bokslut anger att om en nämnd inte kan fatta beslut före att bokslutsdokumentet skall lämnas till Landstingsstyrelsen skall nämnden delegera beslutsrätten så att rapporten kan sändas enligt tidplan. Bokslutet skall vara Landstingsstyrelsen tillhanda senast 15 mars att delegera rätten till ordföranden att lämna bokslut för 2001.

6 Anmälan om delegationsbeslut B 74/02 Delegationsbeslut av förvaltningschef ärende 52-54, kulturchef ärende 32-37, 1-4/02, personalchef ärende 1/02, kultursekreterare ärende 28-29, rektor för Plönningegymnasiet ärende 38-45, 1-2/02, rektor för Munkagårdsgymnasiet ärende 48-57, rektor för Uppdragsutbildningen ärende 12-14, rektor för Katrinebergs folkhögskola ärende 7 samt rektor för Löftadalens folkhögskola ärende att ta anmälan om fattade delegationsbeslut till protokollet. Anmälan av Konstkommitténs protokoll Anmälan av Konstkommitténs protokoll från sammanträde 3 december och 10 december att ta anmälan till protokollet. Fördelning av anslag till studiedistrikten Anslaget till studiedistrikten år 2002 är kronor. Hallands bildningsförbund har 20 december 2001 översänt underlag för beräkning och fördelning av anslaget. att ta redovisningen till protokollet.

7 Kulturfabriken i Varberg Varbergs Musikförening ansöker i en skrivelse 3 december 2001 om bidrag med kronor till Kulturfabriken. Projektet är ett samarbete mellan föreningar i Varbergs kommun. att ej bevilja bidrag. Produktionsstöd Utbildnings- och kulturnämndens verksamhetsplan, Mål: En halländsk profil, har som ett utvecklingsområde samverkan för stöd till yrkesverksamma fria musik- och teatergrupper som arbetar under yrkesliknande former och med Hallands län som bas. För år 2001 har produktionsbidrag beviljats till musikgruppen Isildurs bane och teatergrupperna Teater Albatross och Teaterpacket. att bevilja produktionsstöd till Isildurs bane med kronor och Teater Albatross med kronor. Utveckling av Konsthallen i Hishult Kultur- och fritidsförvaltningen i Laholms kommun föreslår i en skrivelse 15 november 2001 ett projekt med syftet att understödja förverkligandet av aktuella planer på expansion och annan utveckling av Konsthallen i Hishult.

8 Projektet består av ett antal delutredningar: Finansieringsmodell, Samhälls- och turistekonomisk studie, Marknadsplan/affärsplan, samt Konsthallen som arena för förverkligandet av kulturpolitiska mål. Finansieringsplanen upptar kronor som delas mellan Laholms kommun, Länsstyrelsen, Växtkraft Mål 3, samt Landstinget Halland kronor. att bevilja bidrag med kronor för en samhälls- och turistekonomisk studie. att bevilja bidrag med kronor för en samhälls- och turistekonomisk studie under förutsättning att övriga parter finansierar med sin andel. Resa till utställning i Köpenhamn B 74/02 Konstkommittén, Roland Norrman, Anneli Hammar och Marita Johansson, planerar att besöka en utställning av Stefan MÅS Persson i Köpenhamn den 11 februari Enligt delegationsordningen, T 6 och T 7, skall beredningen besluta om ordförandes och ledamöters resor inom Europa. att medge att konstkommittén besöker Köpenhamn den 11 februari Anmälan av genomförda projekt m m Rapporten Badliv Halland Nulägesanalys och rekommendationer för planering (2001). Rapport för projektet Mat och fest vid Mickelsmäss Skördefest på Varbergs fästning (UkN 61/01). Folkbiblioteken på barnkonventionens grund Förslag till plattform för folkbiblioteken i Halland. Monica Hallberg har på uppdrag av Landstinget Halland och Teckningsmuseet i Laholm utfört en dokumentation av Konstnärer och konstutövare i Halland

9 Vid protokollet att ställa sig bakom skrivningen i Folkbiblioteken på barnkonventionens grund, samt att ta anmälan av genomförda projekt till protokollet. Monica Allgulin Justeras förutom 5 som justerades Anneli Hammar Ove Andersson Protokollets justering tillkännagiven på landstingets anslagstavla Förutom 5 som anslogs

Tjänstemän Arne Lander förvaltningschef Ingemar Andréasson kulturchef Monica Allgulin sekr.

Tjänstemän Arne Lander förvaltningschef Ingemar Andréasson kulturchef Monica Allgulin sekr. LANDSTINGET HALLAND PROTOKOLL 2002-03-18 UTBILDNINGS- OCH KULTURNÄMNDEN 21-38 Tid: 2002-03-18 kl. 14.00 Plats: Musik i Halland, Slottet, Halmstad Närvarande ledamöter Anneli Hammar ordf. Ove Andersson

Läs mer

Primärvårdsnämnden i Varberg 15-29

Primärvårdsnämnden i Varberg 15-29 Protokoll Sammanträdesdatum 2006-04-24 Primärvårdsnämnden i Varberg 15-29 Tid: Måndag 24 april 2006 kl 15:00-16:30 Plats: Konferensrummet, Vårdcentralen Västra Vall Ledamöter Karl-Gunnar Svensson (kd)

Läs mer

Primärvårdsnämnden Falkenberg

Primärvårdsnämnden Falkenberg Protokoll Sammanträdesdatum 2006-02-14 Primärvårdsnämnden Falkenberg 1-8 Tid: Tisdagen den 14 februari 2006, kl 15:00-17:30 Plats: Vårdcentralen Falkenberg, sammanträdesrummet Biblioteket Ledamöter Inger

Läs mer

Närsjukvårdsnämnden Kungsbacka

Närsjukvårdsnämnden Kungsbacka Protokoll Sammanträdesdatum 2005-06-07 Närsjukvårdsnämnden Kungsbacka 30-36 Tid: Tisdagen 7 juni kl. 13:00 15:50 Plats: Kungsbacka sjukhus Ledamöter Margareta Ödman, ordf. (m) Bo Karlsing, vice ordf. (s)

Läs mer

Konferensrummet, Vårdcentralen Västra Vall, Varberg

Konferensrummet, Vårdcentralen Västra Vall, Varberg PROTOKOLL PRIMÄRVÅRDSNÄMNDEN VARBERG 1-16 Tid: Måndag 20 januari 2003 kl 15:00-17:00 Plats: Konferensrummet, Vårdcentralen Västra Vall, Varberg Närvarande: ledamöterna ersättarna tjänstemännen Karl-Gunnar

Läs mer

Konferensrummet, Vårdcentralen Västra Vall. Ingvar Svensson, vice ordförande Sven Brunefors Benny Rybeck Britt Karlsson-Rehbinder Margareta Fåhraeus

Konferensrummet, Vårdcentralen Västra Vall. Ingvar Svensson, vice ordförande Sven Brunefors Benny Rybeck Britt Karlsson-Rehbinder Margareta Fåhraeus PROTOKOLL PRIMÄRVÅRDSNÄMNDEN i VARBERG Tid: Måndag 8 oktober kl 15:00-16:55 Plats: Närvarande: Konferensrummet, Vårdcentralen Västra Vall Tore Fritzson, ordförande Ingvar Svensson, vice ordförande Sven

Läs mer

Förslag att utse Lars-Göran Johannesson att jämte ordföranden justera protokollet.

Förslag att utse Lars-Göran Johannesson att jämte ordföranden justera protokollet. LANDSTINGET HALLAND Protokoll HJÄLPMEDELSNÄMNDEN I HALLAND 1 -- 17 Datum och tid 2003-03-13 kl 13.30 16.30 Plats Hjälpmedelscentralen, Halmstad Ledamöter Kristina Karlsson (c) Mirna Zubcevic (fp) Marita

Läs mer

Ingvar Svensson, vice ordförande Sven Brunefors Benny Rybeck Britt Karlsson-Rehbinder Margaretha Fåhraeus Monica Nilsson

Ingvar Svensson, vice ordförande Sven Brunefors Benny Rybeck Britt Karlsson-Rehbinder Margaretha Fåhraeus Monica Nilsson PROTOKOLL PRIMÄRVÅRDSNÄMNDEN VARBERG Tid: 10 december 2001 kl 15:00 16:30 Plats: Konferensrummet, Vårdcentralen Tvååker Närvarande: ledamöterna ersättarna personalföreträdare tjänstemännen Tore Fritzson,

Läs mer

Primärvårdsnämnden Hylte 50-59

Primärvårdsnämnden Hylte 50-59 Protokoll Sammanträdesdatum 2004-09-07 Primärvårdsnämnden Hylte 50-59 Tid: Tisdagen den 7 september 2004, kl. 14:30 17:45 Plats: Sammanträdesrummet Sälen, Landstingets kansli, Södra vägen, Halmstad Ledamöter

Läs mer

Primärvårdsnämnden Falkenberg

Primärvårdsnämnden Falkenberg Protokoll Sammanträdesdatum 2006-09-19 Primärvårdsnämnden Falkenberg 30-39 Tid: Tisdagen 19 september 2006, kl 15:00-17:30 Plats: Vårdcentralen Falkenberg, sammanträdesrummet Biblioteket Ledamöter Inger

Läs mer

Primärvårdsnämnden Hylte

Primärvårdsnämnden Hylte Protokoll Sammanträdesdatum 2006-09-18 Primärvårdsnämnden Hylte 22-30 Tid: Måndagen 18 september 2006, kl 15:00-17:00 Plats: Vårdcentralen Hyltebruk Ledamöter Tom Barkström (kd) Kristina Johansson (s)

Läs mer

Landstingsfullmäktiges ordförande Inge Pettersson (c) förklarade sammanträdet öppnat.

Landstingsfullmäktiges ordförande Inge Pettersson (c) förklarade sammanträdet öppnat. LANDSTINGET HALLAND PROTOKOLL 2003-03-03 LANDSTINGSFULLMÄKTIGE 1-18 Tid: kl 10.00-12.00 Plats: Rådhuset, Halmstad 1 Sammanträdets öppnande Landstingsfullmäktiges ordförande Inge Pettersson (c) förklarade

Läs mer

Psykiatrinämnden 10-19

Psykiatrinämnden 10-19 Protokoll Sammanträdesdatum 2005-03-02 Psykiatrinämnden 10-19 Tid: Onsdagen den 2 mars 2005, klockan 15.00 16.00 Plats: Varberg, Hotel Fregatten Ledamöter Christina Nillius (m) Hans- Jörgen Wahlhed (s)

Läs mer

2002-10-17 106-118 PERSONALNÄMNDEN. Tid: 2002-10-17, kl. 14.00-16.00. Plats: Sammanträdesrum Borgsalen, Landstingets lokaler, Södra vägen 9, Halmstad

2002-10-17 106-118 PERSONALNÄMNDEN. Tid: 2002-10-17, kl. 14.00-16.00. Plats: Sammanträdesrum Borgsalen, Landstingets lokaler, Södra vägen 9, Halmstad LANDSTINGET HALLAND PROTOKOLL 2002-10-17 106-118 PERSONALNÄMNDEN Tid: 2002-10-17, kl. 14.00-16.00 Plats: Sammanträdesrum Borgsalen, Landstingets lokaler, Södra vägen 9, Halmstad Ledamöter Göran Karlsson,

Läs mer

Plats: Sammanträdesrum Kattegatt, Länssjukhuset i Halmstad

Plats: Sammanträdesrum Kattegatt, Länssjukhuset i Halmstad Protokoll Sammanträdesdatum 2010-04-08 Patientnämnden 13-21 Tid: Torsdagen den 8 april 2010, kl. 14:00-16:50 Plats: Sammanträdesrum Kattegatt, Länssjukhuset i Halmstad Ledamöter Elisabeth Wetoft Petersson

Läs mer

Beslut Närsjukvårdsnämnden beslutade enligt arbetsutskottets förslag.

Beslut Närsjukvårdsnämnden beslutade enligt arbetsutskottets förslag. LANDSTINGET HALLAND PROTOKOLL 2004-02-23 NÄRSJUKVÅRDSNÄMNDEN 11-21 Tid: måndag den 23 februari 2004, kl 08:00 12:25 Plats: Kungsbacka Sjukhus Ledamöter Margareta Ödman (m) Bo Karlsing (s) Sonja-Lis Linder

Läs mer

Patientnämnden Tid: Torsdagen den 10 april 2008, kl 13:00-14:30. Plats: Landstingshuset, Södra vägen 9, Halmstad

Patientnämnden Tid: Torsdagen den 10 april 2008, kl 13:00-14:30. Plats: Landstingshuset, Södra vägen 9, Halmstad Protokoll Sammanträdesdatum 2008-04-10 Patientnämnden 9-19 Tid: Torsdagen den 10 april 2008, kl 13:00-14:30 Plats: Landstingshuset, Södra vägen 9, Halmstad Ledamöter Elisabeth Wetoft Petersson (kd) Landstinget

Läs mer

Vårdcentral Vallås, Vallås Centrum

Vårdcentral Vallås, Vallås Centrum LANDSTINGET HALLAND PROTOKOLL PRIMÄRVÅRDSNÄMNDEN I HALMSTAD 81-93 Tid: 2003-09-30 kl. 09:00 12:15 Plats: Närvarande: Ledamöter: Tjänstgörande ersättare Vårdcentral Vallås, Vallås Centrum Stefan Bengtsson,

Läs mer

Hjälpmedelsnämnden

Hjälpmedelsnämnden Protokoll Sammanträdesdatum 2006-11-22 Hjälpmedelsnämnden 32 -- 40 Tid: Onsdagen den 22 november 2006 kl 9.00-12:00 Plats: Lilla Böslid, Hushållningssällskapet Närvarande Kristina Karlsson (c) Lars-Göran

Läs mer

Plats: Sammanträdesrum Borgsalen, Landstingshuset, Södra vägen 9, Halmstad

Plats: Sammanträdesrum Borgsalen, Landstingshuset, Södra vägen 9, Halmstad Protokoll Sammanträdesdatum 2009-08-06 Patientnämnden 31-39 Tid: Torsdagen den 6 augusti 2009, kl. 13:30-15:45 Plats: Sammanträdesrum Borgsalen, Landstingshuset, Södra vägen 9, Halmstad Ledamöter Elisabeth

Läs mer

Hjälpmedelsnämnden Halland 18-28

Hjälpmedelsnämnden Halland 18-28 Protokoll Sammanträdesdatum 2009-05-15 Hjälpmedelsnämnden Halland 18-28 Tid: Fredagen den 15 maj 2009 13:00 15:15 Plats: Sammanträdesrum Åbrinken, Vårdcentralen Falkenberg Ledamöter Bengt Eliasson (FP)

Läs mer

Driftnämnden Halmstad

Driftnämnden Halmstad Protokoll Sammanträdesdatum 2011-07-29 Driftnämnden Halmstad Tid: Fredagen den 29 juli 2011 klockan 11.00-12.00 Plats: Konferensrum Berget, Norrebo, våning 3, Hallands sjukhus Halmstad Ledamöter: Mikaela

Läs mer

MILJÖ- OCH FOLKHÄLSONÄMNDEN Tid: Heagårds Skafferi, Halmstad

MILJÖ- OCH FOLKHÄLSONÄMNDEN Tid: Heagårds Skafferi, Halmstad LANDSTINGET HALLAND PROTOKOLL MILJÖ- OCH FOLKHÄLSONÄMNDEN 68-80 Tid: 13.30-16.05 Plats: Heagårds Skafferi, Halmstad Ledamöter Marianne Kronbäck (kd) Inger Bergman(s) Catharina Berghorn (s) Rolf Bergkvist

Läs mer

Primärvårdsnämnden i Varberg 53-63

Primärvårdsnämnden i Varberg 53-63 Protokoll Sammanträdesdatum 2005-09-05 Primärvårdsnämnden i Varberg 53-63 Tid: Måndag 5 september 2005 kl 15:00-16:15 Plats: Konferensrummet 1:a vån, Vårdcentralen Västra Vall Ledamöter Karl-Gunnar Svensson

Läs mer

3. Godkännande av föredragningslista samt närvarorätt för personalföreträdarna

3. Godkännande av föredragningslista samt närvarorätt för personalföreträdarna LANDSTINGET HALLAND FÖREDRAGNINGSLISTA MED BESLUTSFÖRSLAG PRIMÄRVÅRDSNÄMNDEN I HALMSTAD Tid: Plats: 2003-01-23 kl.14:00 Primärvårdsförvaltningen, Torsgatan 1. Val av protokolljusterare att utse Agneta

Läs mer

Patientnämnden Tid: Torsdagen den 3 december 2009, kl. 14:00-16:40. Plats: Sammanträdesrum Borgsalen, Landstingshuset, Södra vägen 9, Halmstad

Patientnämnden Tid: Torsdagen den 3 december 2009, kl. 14:00-16:40. Plats: Sammanträdesrum Borgsalen, Landstingshuset, Södra vägen 9, Halmstad Protokoll Sammanträdesdatum 2009-12-03 Patientnämnden 50-58 Tid: Torsdagen den 3 december 2009, kl. 14:00-16:40 Plats: Sammanträdesrum Borgsalen, Landstingshuset, Södra vägen 9, Halmstad Ledamöter Elisabeth

Läs mer

Driftnämnden kultur och skola

Driftnämnden kultur och skola Driftnämnden kultur och skola Tid: kl. 09:00-15:00 Plats: Katrineberg, Sörbysalen, Granhem Ledamöter Maud Lanne (S), vice ordförande Anders Ekström (M) Sven-Anders Svensson (C) Christina Corin (MP) Camilla

Läs mer

Primärvårdsnämnden i Varberg 76-89

Primärvårdsnämnden i Varberg 76-89 Protokoll Sammanträdesdatum 2005-12-12 Primärvårdsnämnden i Varberg 76-89 Tid: Måndag 12 december 2005 kl 15:00-17:00 Plats: Konferensrummet, Vårdcentralen Västra Vall Ledamöter Karl-Gunnar Svensson (kd)

Läs mer

, kl Sammanträdesrum Borgsalen, landstingshuset Halmstad

, kl Sammanträdesrum Borgsalen, landstingshuset Halmstad 1999-02-25 16-35 1999-02-25, kl 14.00-17.00 Sammanträdesrum Borgsalen, landstingshuset Halmstad Göran Karlsson ordf Kjell-Arne Andersson Gun-Marie Stenström Mårten Pettersson Rolf Bergkvist Kerstin Nilsson

Läs mer

Lovisa Ljungberg (c) Margareta Chibba (kd) Marita Johansson (s) Per Svensson (s) Gunborg Thornberg (s) Anneli Rosenberg, SSR

Lovisa Ljungberg (c) Margareta Chibba (kd) Marita Johansson (s) Per Svensson (s) Gunborg Thornberg (s) Anneli Rosenberg, SSR LANDSTINGET HALLAND PROTOKOLL PRIMÄRVÅRDSNÄMNDEN I HALMSTAD 15-23 Tid: 2003-02-17 kl. 14:00 15:30 Plats: Närvarande: Ledamöter Ersättare Personalföreträdare Tjänstemän Primärvårdsförvaltningen, Torsgatan

Läs mer

Protokoll. Landstingsfullmäktiges sammanträde. 17 september 2007 i Halmstad

Protokoll. Landstingsfullmäktiges sammanträde. 17 september 2007 i Halmstad Protokoll Landstingsfullmäktiges sammanträde 17 september 2007 i Halmstad Innehållsförteckning vid landstingsfullmäktiges sammanträde på Länssjukhuset i Halmstad, måndagen den 17 september 2007. Ärenden

Läs mer

Länssjukvårdsnämnden 76-87

Länssjukvårdsnämnden 76-87 Protokoll Sammanträdesdatum 2006-10-25 Länssjukvårdsnämnden 76-87 Tid: Plats: Onsdagen den 25 oktober, kl 09.00-14.45 (föredragning, information) kl 13.25-13.35 (beslut) Sammanträdesrum Borgsalen, Landstingshuset

Läs mer

Halmstadsnämnden 1-11

Halmstadsnämnden 1-11 Protokoll Sammanträdesdatum 2009-01-21 Halmstadsnämnden 1-11 Tid: Onsdag 21 januari 2009, kl. 09:00-13:35 Plats: Sammanträdesrummet Sälen, Landstingskontoret, Södra vägen, Halmstad Ledamöter Christina

Läs mer

Arbetsutskottets förslag att utse Hans-Jörgen Wahlhed att jämte ordföranden justera protokollet.

Arbetsutskottets förslag att utse Hans-Jörgen Wahlhed att jämte ordföranden justera protokollet. LANDSTINGET HALLAND PROTOKOLL PSYKIATRINÄMNDEN 29-38 Tid: Tisdagen den 29 april, Klockan 15.00 16.20 Plats: Vårdcentralen, Falkenberg Ledamöter Christina Nillius (m) Hans- Jörgen Wahlhed (s) Berit Ozolins

Läs mer

Plats: Sammanträdesrum Borgsalen, Landstingshuset, Södra vägen 9, Halmstad

Plats: Sammanträdesrum Borgsalen, Landstingshuset, Södra vägen 9, Halmstad Protokoll Sammanträdesdatum 2010-06-03 Patientnämnden 22-30 Tid: Torsdagen den 3 juni 2010, kl. 14:00-16:40 Plats: Sammanträdesrum Borgsalen, Landstingshuset, Södra vägen 9, Halmstad Ledamöter Elisabeth

Läs mer

Driftnämnden Regionservice

Driftnämnden Regionservice Föredragningslista Sammanträdesdatum 2015-09-10 Driftnämnden Regionservice Tid: Torsdagen den 10 september 2015, kl 09:30 ca kl 12:00 Plats: Regionservice Fiskaregatan 4, Halmstad Sammanträdesrum: Parketten,

Läs mer

Thomas Liedström, kulturchef Emma Gabrielsson, kultursekreterare. Cecilia Koch Danielsson (FP)

Thomas Liedström, kulturchef Emma Gabrielsson, kultursekreterare. Cecilia Koch Danielsson (FP) Plats och tid Sessionssalen, Kl. 15.00-17.30 Sida SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1(10) Beslutande Ledamöter Magnus Wallengren (V), ordf Cecilia Koch Danielsson (FP), vice ordf Helen Einarsson (S) Ingrid-Märta Grönlie

Läs mer

Varbergsnämnden 14-25

Varbergsnämnden 14-25 Protokoll Sammanträdesdatum 2010-03-09 Varbergsnämnden 14-25 Tid: Tisdag 9 mars 2010, kl 14:00-18:00 Plats: Konferensrummet, Vårdcentralen Västra Vall Närvarande Ledamöterna: Karl-Gunnar Svensson (KD)

Läs mer

Plats: Sammanträdesrum Borgsalen, Landstingshuset, Södra vägen 9, Halmstad

Plats: Sammanträdesrum Borgsalen, Landstingshuset, Södra vägen 9, Halmstad Protokoll Sammanträdesdatum 2009-05-07 Patientnämnden 21-30 Tid: Torsdagen den 7 maj 2009, kl. 13:00-16:40 Plats: Sammanträdesrum Borgsalen, Landstingshuset, Södra vägen 9, Halmstad Ledamöter Elisabeth

Läs mer

Driftnämnden Regionservice

Driftnämnden Regionservice Föredragningslista Sammanträdesdatum 2015-02-12 Driftnämnden Regionservice Tid: Torsdagen den 12 februari 2015, kl 09:30 - ca kl 12:00 Plats: Regionservice Fiskaregatan 4, Halmstad Sammanträdesrum: Parketten

Läs mer

Varbergsnämnden 23-31

Varbergsnämnden 23-31 Protokoll Sammanträdesdatum 2007-04-25 Varbergsnämnden 23-31 Tid: 2007-04-25 kl 10:45-12:15 Plats: Vallersvik, Frillesås Ledamöter: Karl-Gunnar Svensson (kd) Inger Johansson (s) Kerstin Nelfelt (m) Claus

Läs mer

Sammanträdesrummet, Torups vårdcentral

Sammanträdesrummet, Torups vårdcentral LANDSTINGET HALLAND PROTOKOLL PRIMÄRVÅRDSNÄMNDEN I HYLTE 70-84 Tid: 2003-12-02 kl. 15:30-17:40 Plats: Närvarande: Ledamöter Ersättare Sammanträdesrummet, Torups vårdcentral Tom Barkström, ordf. (kd) Kristina

Läs mer

Närsjukvårdsnämnden Kungsbacka

Närsjukvårdsnämnden Kungsbacka Protokoll Sammanträdesdatum 2006-02-13 Närsjukvårdsnämnden Kungsbacka 1-8 Tid: Måndagen 13 februari kl. 13:00-16:10 Plats: Kungsbacka närsjukhus Ledamöter Margareta Ödman, ordf. (m) Bo Karlsing, vice ordf.

Läs mer

Kungsbackanämnden 15-22

Kungsbackanämnden 15-22 Protokoll Sammanträdesdatum 2007-03-06 Kungsbackanämnden 15-22 Tid: Tisdag 2007-03-06 kl 08:30-15:15 Plats: Hotell Halland, Kungsbacka Ledamöter: Margareta Ödman (m) Maud Lanne (s) Marianne Hultén (m)

Läs mer

Styrelsen för Sjukhuset i Varberg 44-54

Styrelsen för Sjukhuset i Varberg 44-54 Protokoll Sammanträdesdatum 2007-04-17 Styrelsen för Sjukhuset i Varberg 44-54 Tid: Tisdagen den 17 april 2007, kl 09:00-12:40 Plats: Sjukhuset i Varberg, konferensrummet, arbetsterapin Ledamöter Christer

Läs mer

Varbergsnämnden 28-36

Varbergsnämnden 28-36 PROTOKOLL Sammanträdesdatum 2009-04-14 Varbergsnämnden 28-36 Tid: Tisdag 14 april 2009 kl 14:00-17:15 Plats: Konferensrummet, Vårdcentralen Västra Vall, Varberg Närvarande: Ledamöterna Karl-Gunnar Svensson

Läs mer

Sammanträdesrummet, administrationslokalerna, Hyltebruks vårdcentral

Sammanträdesrummet, administrationslokalerna, Hyltebruks vårdcentral LANDSTINGET HALLAND PROTOKOLL PRIMÄRVÅRDSNÄMNDEN I HYLTE 1-12 Tid: 2003-01-28 kl. 13:30 15:40 Plats: Närvarande: Ledamöter Ersättare Personalföreträdare Tjänstemän Sammanträdesrummet, administrationslokalerna,

Läs mer

Styrelsen för Sjukhuset i Varberg 14-21

Styrelsen för Sjukhuset i Varberg 14-21 Protokoll Sammanträdesdatum 2010-02-17 Styrelsen för Sjukhuset i Varberg 14-21 Tid: Onsdagen den 17 februari 2010, klockan 09:00-12:00 Plats: Sjukhuset i Varberg, Direktionsrummet Ledamöter Christer Samuelsson

Läs mer

att utse Kjell-Arne Andersson att jämte ordföranden justera dagens protokoll.

att utse Kjell-Arne Andersson att jämte ordföranden justera dagens protokoll. /$1'67,1*(7+$//$1' 3(5621$/1b01'(1 7LG 2002-11-14, kl. 10.00-12.20 35272.2// 119-130 3ODWV: Sammanträdesrum Neden, Varbergs kommun (Norrgatan 25, halv trappa upp, 2:a dörren till vänster) /HGDP WHU Göran

Läs mer

Hjälpmedelsnämnden 28-38

Hjälpmedelsnämnden 28-38 Protokoll Sammanträdesdatum 2004-11-24 Hjälpmedelsnämnden 28-38 Tid: Onsdagen den 24 november 2004 kl 13-17 Plats: Konferensrummet Sälen, Landstingets kansli, Södra vägen, Halmstad Ledamöter Kristina Karlsson

Läs mer

Kerstin Zander, ordföranden. Berit Bengtsson. Uno Andersson. Roland Larsson. Rebecka Hunt Irene Takanen

Kerstin Zander, ordföranden. Berit Bengtsson. Uno Andersson. Roland Larsson. Rebecka Hunt Irene Takanen PROTOKOLL 27 augusti 2002 PRIMÄRVÅRDSNÄMNDEN I FALKENBERG Tid: Kl 15.00 17.00 Plats: Vårdcentralen i Falkenberg Närvarande: ledamöterna tjänstgörande suppleanterna suppleanterna tjänstemännen personalföreträdare

Läs mer

Varbergsnämnden 66-78

Varbergsnämnden 66-78 Protokoll Sammanträdesdatum 2009-10-13 Varbergsnämnden 66-78 Tid: Tisdag 13 oktober 2009 kl 14:00-17:30 Plats: Konferensrummet Vårdcentralen Västra Vall Närvarande: Ledamöterna Karl-Gunnar Svensson (KD)

Läs mer

Driftnämnden Halmstad

Driftnämnden Halmstad Föredragningslista Sammanträdesdatum 2012-10-24 Driftnämnden Halmstad Tid: Onsdagen den 24 oktober 2012 klockan 13:00-16.00 Plats: Konferensrum Berget, Hallands sjukhus Halmstad 1 Justering Driftnämnden

Läs mer

Halmstadsnämnden 10-18

Halmstadsnämnden 10-18 Protokoll Sammanträdesdatum 2008-02-20 Halmstadsnämnden 10-18 Tid: Onsdagen den 20:e februari 2008, kl. 10:00-15:55 Plats: Borgsalen, Landstingskontoret, Södra vägen, Halmstad Ledamöter Christina Nillius

Läs mer

Protokoll Sammanträdesdatum Ledamöter Margareta Bengtsson (M) ordförande, 80-82, Inbjudna Michael Borg äldreapotekare, 83

Protokoll Sammanträdesdatum Ledamöter Margareta Bengtsson (M) ordförande, 80-82, Inbjudna Michael Borg äldreapotekare, 83 Protokoll Sammanträdesdatum 2009-10-26 Laholmsnämnden 76-88 Tid: Måndag 26 oktober 2009, kl. 08:30-16:45 Plats: Sammanträdesrummet Fataburen, Landstingskontoret, Södra vägen 9, Halmstad Ledamöter Margareta

Läs mer

Protokoll Sammanträdesdatum Beslut Psykiatrinämnden beslutade utse Kerstin Zander (s) att jämte ordföranden justera protokollet.

Protokoll Sammanträdesdatum Beslut Psykiatrinämnden beslutade utse Kerstin Zander (s) att jämte ordföranden justera protokollet. Protokoll Sammanträdesdatum 2005-01-25 Psykiatrinämnden 1-9 Tid: Tisdagen den 25 januari 2005, klockan 15.00 16.40 Plats: Vuxenpsykiatriska mottagningen, Kungsbacka Ledamöter Christina Nillius (m) Kerstin

Läs mer

Styrelsen för Sjukhuset i Varberg

Styrelsen för Sjukhuset i Varberg Protokoll Sammanträdesdatum 2008-12-17 Styrelsen för Sjukhuset i Varberg 87-100 Tid: Onsdagen den 17 december 2008, kl 13:00-16:15 Plats: Sjukhuset i Varberg, Direktionsrummet Ledamöter Christer Samuelsson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll 1 (5)

Sammanträdesprotokoll 1 (5) 1 (5) Plats och tid Hälsocentralen, Strömsund. Beslutande Övriga deltagande Nina Fållbäck Svensson (v) Anne Marie Johansson (s) Christer Åkerlind (s) Bo Danielsson (v) Kjell Nilsson (v) Birgitta Franzon

Läs mer

Bosse Pettersson (c), ordf Anneli Lundberg (s) Peter Westerdahl (m) Lucia Toma (kd) Cecilia Koch Danielsson (fp) Helen Einarsson (s) Tomas Emteby (s)

Bosse Pettersson (c), ordf Anneli Lundberg (s) Peter Westerdahl (m) Lucia Toma (kd) Cecilia Koch Danielsson (fp) Helen Einarsson (s) Tomas Emteby (s) SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1(9) Kulturnämnden Plats och tid Bibliotekets Hörsal, kl 16.00-17.00 Beslutande Ledamöter Bosse Pettersson (c), ordf Anneli Lundberg (s) Peter Westerdahl (m) Lucia Toma (kd) Cecilia

Läs mer

Se deltagarlista på nästa sida. Se deltagarlista på nästa sida. Se deltagarlista på nästa sida.

Se deltagarlista på nästa sida. Se deltagarlista på nästa sida. Se deltagarlista på nästa sida. 1/12 Plats och tid Länsmuseet, Nyköping, Kommunhuset Strängnäs kl. 19:30-20.30 Paragrafer 42-51 Beslutande Se deltagarlista på nästa sida. Närvarande ersättare Övriga deltagande Utses att justera Se deltagarlista

Läs mer

MED BESLUTSFÖRSLAG LANDSTINGSSTYRELSEN. Tid: , kl Plats: Landstingshuset, Halmstad. 1 Justering

MED BESLUTSFÖRSLAG LANDSTINGSSTYRELSEN. Tid: , kl Plats: Landstingshuset, Halmstad. 1 Justering LANDSTINGET HALLAND FÖREDRAGNINGSLISTA MED BESLUTSFÖRSLAG LANDSTINGSSTYRELSEN Tid: 2002-03-11, kl 10.00 Plats: Landstingshuset, Halmstad 1 Justering att utse Björn Ahlkvist att jämte ordföranden justera

Läs mer

Kommunkontoret kl

Kommunkontoret kl Sida 1 (8) Plats och tid Kommunkontoret kl 17.00 19.15 Beslutande Sven Magnusson, ordförande Anders Westerlund, vice ordförande Patrik Dahlin, ledamot Kerstin den Braver, ledamot Anders Hansson, tjänstgörande

Läs mer

Primärvårdsnämnden Halmstad

Primärvårdsnämnden Halmstad Föredragningslista Sammanträdesdatum 2006-12-12 Primärvårdsnämnden Halmstad Tid: Tisdagen den 12 december 2006, kl. 14:00 Plats: Primärvårdsförvaltningen, Torsgatan 1, Halmstad 1 Justering Primärvårdsnämnden

Läs mer

Halmstads kommun Sammanträdesprotokoll

Halmstads kommun Sammanträdesprotokoll Kulturnämnden 2019-01-30 1(13) Plats och tid Hotel Skansen Båstad, 30 januari 2019 kl 13:15-14:45 ande Ledamöter Anna Ginstmark (C), Ordförande Eva-Marie Paulsson (S), 1:e vice ordförande Bengt Kjellgren

Läs mer

Styrelsen för Länssjukhuset i Halmstad och Ambulanssjukvården i Halland

Styrelsen för Länssjukhuset i Halmstad och Ambulanssjukvården i Halland Protokoll Sammanträdesdatum 2008-12-09 Styrelsen för Länssjukhuset i Halmstad och Ambulanssjukvården i Halland Tid: Tisdagen den 9 december 2008 klockan 12.30-16.00 Plats: Konferensrum Berget, Norrebo,

Läs mer

Kommunkontoret kl

Kommunkontoret kl 1 Plats och tid Kommunkontoret kl 14.00 16.00 Beslutande Övriga deltagande Lars Ottosson, (PF) ordförande Lina Löfberg, (M) 1:e vice ordförande Kent Holmer, (S) 2:e vice ordförande Kim Switzer, (PF) ledamot

Läs mer

Tid: Torsdagen den 22 november 2007, kl 14: Plats: Sammanträdesrum Borgsalen, Landstingshuset, Halmstad

Tid: Torsdagen den 22 november 2007, kl 14: Plats: Sammanträdesrum Borgsalen, Landstingshuset, Halmstad Protokoll Sammanträdesdatum 2007-11-22 Patientnämnden 37-44 Tid: Torsdagen den 22 november 2007, kl 14:00 16.10 Plats: Sammanträdesrum Borgsalen, Landstingshuset, Halmstad Ledamöter Elisabeth Wetoft Petersson

Läs mer

Driftnämnden Regionservice

Driftnämnden Regionservice Föredragningslista Sammanträdesdatum 2014-10-30 Driftnämnden Regionservice Tid: Torsdagen den 30 oktober 2014, kl 09:30 - ca kl 12:00 Plats: Regionservice Skånegatan 59, Halmstad OBS! Plats Sammanträdesrum:

Läs mer

Skärgårdssalen, Landstingshuset, Hantverkargatan 45, Stockholm. Rasmus Törnblom (m) Leif Bergmark (m) Bosse Andersson (c)

Skärgårdssalen, Landstingshuset, Hantverkargatan 45, Stockholm. Rasmus Törnblom (m) Leif Bergmark (m) Bosse Andersson (c) 1 (12) Kulturnämnden PROTOKOLL 2011-11-01 Sammanträdesdag Tisdag den 1 november 2011 Sammanträdestid kl 17.00 18.00 Sammanträdeslokal Sammanträdets art Skärgårdssalen, Landstingshuset, Hantverkargatan

Läs mer

Gymnasieförvaltningen

Gymnasieförvaltningen Sammanträdesdatum 1 (12) Plats och tid Onsjö konferencenter, kl 13.00-17.40 Beslutande Se närvarolista, sidan 2 Övriga deltagande Se närvarolista, sidan 2 Utses att justera Orvar Carlsson Justeringens

Läs mer

Wivan Henricson, Vårdförbundet Marianne Höjman, Kommunal Anneli Rosenberg, SSR, 67-76

Wivan Henricson, Vårdförbundet Marianne Höjman, Kommunal Anneli Rosenberg, SSR, 67-76 LANDSTINGET HALLAND PROTOKOLL PRIMÄRVÅRDSNÄMNDEN I HALMSTAD 67-80 Tid: 2003-08-26 kl. 14:00 16:50 Plats: Primärvårdsförvaltningens kansli, Torsgatan 1 Närvarande: Ledamöter Stefan Bengtsson, ordf. (c)

Läs mer

Den 22 april kl på landstingets ledningskontor. Beredningen för äldre och funktionsnedsatta. Landstingets ledningskontor, registrator

Den 22 april kl på landstingets ledningskontor. Beredningen för äldre och funktionsnedsatta. Landstingets ledningskontor, registrator Beredningen för äldre och funktionsnedsatta 2015-04-08 1 (14) Plats och tid Psykiatrins hus/akademiska sjukhuset, ingång 10, Uppsala, 2014-04-08, kl. 14.00-17.00 Beslutande Malena Ranch (MP) ordförande

Läs mer

Föredragningslista Sammanträdesdatum

Föredragningslista Sammanträdesdatum Föredragningslista Sammanträdesdatum 2004-02-12 Psykiatrinämnden Tid: Torsdagen den 12 februari 2004, klockan 15.00 Plats: Landstingets kansli, Sälen Gruppmöten: Sälen och Böcklingen är bokande klockan

Läs mer

TJÖRNS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sida Sammanträdesdatum

TJÖRNS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sida Sammanträdesdatum TJÖRNS KOMMUN Barn- och utbildningsnämnden 2014-02-20 1 [11] Plats och tid Kommunhuset, Skärhamn kl 17.00 19.50 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera Inga-Lill Hast (M), ordförande Urban Johansson

Läs mer

Driftnämnden Ambulans, diagnostik och hälsa

Driftnämnden Ambulans, diagnostik och hälsa Föredragningslista Sammanträdesdatum 2016-11-29 Driftnämnden Ambulans, diagnostik och hälsa Tid: Tisdagen den 29 november 2016 klockan 09.00-14.00 Plats: Konferensrum Athena, Kvinnohälsovården, Brogatan

Läs mer

09:30 12:00 Nämndsmöte enligt föredragningslista. 10:30 11:30 Information Strokerehabilitering, Åsele kommun samt Primärvård

09:30 12:00 Nämndsmöte enligt föredragningslista. 10:30 11:30 Information Strokerehabilitering, Åsele kommun samt Primärvård KALLELSE 1 (6) Kontaktperson Annelie Bygdén Kanslienhet Annelie.Bygden@vll.se Deltagare och ersättare i nämnd Nämnd för folkhälsa och primärvård i södra Lappland Tid Tisdag den 29 augusti, 9-16 Plats Åsele

Läs mer

Hjälpmedelsnämnden

Hjälpmedelsnämnden Protokoll Sammanträdesdatum 2005-11-23 Hjälpmedelsnämnden 39 -- 47 Tid: Onsdagen den 23 november 2005 kl 13.30-16.45 Plats: Konferensrum Åbrinken, Vårdcentralen, Falkenberg Ledamöter Kristina Karlsson

Läs mer

Budget för Kulturförvaltningen 2014

Budget för Kulturförvaltningen 2014 1(3) TJÄNSTESKRIVELSE Datum Diarienummer Kultur i Halland 2013-09-24 RS130356 Eva Nyhammar, förvaltningschef 035-17 98 89 REGIONSTYRELSEN Budget för Kulturförvaltningen 2014 Förslag till beslut Regionstyrelsen

Läs mer

Christer Söderberg (S) Louise Hamilton (MP) Marie-Louise Hamretz Maxstad (KD)

Christer Söderberg (S) Louise Hamilton (MP) Marie-Louise Hamretz Maxstad (KD) Plats och tid Sessionssalen, Kl. 15.00-16.50 Sida SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1(7) Beslutande Ledamöter Magnus Wallengren (V), ordf Cecilia Koch Danielsson (FP), vice ordf Helen Einarsson (S) Ingrid-Märta Grönlie

Läs mer

Driftnämnden Regionservice

Driftnämnden Regionservice Föredragningslista Sammanträdesdatum 2015-04-13 Driftnämnden Regionservice Tid: Måndagen den 13 april 2015, kl 13:30 ca kl 16:00 Plats: Regionservice Fiskaregatan 4, Halmstad Sammanträdesrum: Parketten,

Läs mer

Hjälpmedelsnämnden 12 -- 22

Hjälpmedelsnämnden 12 -- 22 Protokoll Sammanträdesdatum 2006-04-26 Hjälpmedelsnämnden 12 -- 22 Tid: Onsdagen den 26 april kl 9-12 Plats: Konferensrum Sälen, Landstingshuset, Södra vägen, Halmstad Ledamöter Kristina Karlsson (c) Lars-Göran

Läs mer

Styrelsen för Sjukhuset i Varberg 51-59

Styrelsen för Sjukhuset i Varberg 51-59 Protokoll Sammanträdesdatum 2009-06-24 Styrelsen för Sjukhuset i Varberg 51-59 Tid: Onsdagen den 24 juni 2009, kl 09:00-12:00 Plats: Sjukhuset i Varberg, Direktionsrummet Ledamöter Christer Samuelsson

Läs mer

Länssjukvårdsnämnden 19-28

Länssjukvårdsnämnden 19-28 Protokoll Sammanträdesdatum 2006-03-29 Länssjukvårdsnämnden 19-28 Tid: Onsdagen den 29 mars, kl 09.00-15.15 (föredragning, information) kl 11.40-11.50 (beslut) Plats: Sjukhusledningens konferensrum, Sjukhuset

Läs mer

Kommunhuset rum Dalen Tisdagen den 24 mars 2015 kl 18:00

Kommunhuset rum Dalen Tisdagen den 24 mars 2015 kl 18:00 2015-03-24 1 (17) Plats och tid ande Övriga närvarande Kommunhuset rum Dalen Tisdagen den 24 mars 2015 kl 18:00 Anders Magnhagen (S), ordförande Jessica Ashworth (M), 1:e vice ordf Maria Truedsson (MP),

Läs mer

MED BESLUTSFÖRSLAG LANDSTINGSSTYRELSEN. Tid: , kl Plats: Landstingshuset, Halmstad. 1 Justering

MED BESLUTSFÖRSLAG LANDSTINGSSTYRELSEN. Tid: , kl Plats: Landstingshuset, Halmstad. 1 Justering LANDSTINGET HALLAND FÖREDRAGNINGSLISTA MED BESLUTSFÖRSLAG LANDSTINGSSTYRELSEN Tid: 2002-04-08, kl 10.00 Plats: Landstingshuset, Halmstad 1 Justering att utse Björn Ahlkvist att jämte ordföranden justera

Läs mer

Monica Marker (M), ordf Bjarne Olsson (S), vice ordf Birgith Schelin (C)

Monica Marker (M), ordf Bjarne Olsson (S), vice ordf Birgith Schelin (C) Sida SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1(6) Plats och tid Kulturchefens kontor, Kl. 15.00-16.30 Beslutande Ledamöter Monica Marker (M), ordf Bjarne Olsson (S), vice ordf Birgith Schelin (C) Ersättare Övriga närvarande

Läs mer

Driftnämnden Regionservice

Driftnämnden Regionservice Föredragningslista Sammanträdesdatum 2017-12-20 Driftnämnden Regionservice Tid: Onsdagen den 20 december 2017, kl 09:00 ca 12:00 OBS! Tid Plats: Regionservice Fiskaregatan 4, Sammanträdesrum: Parketten

Läs mer

Reidun Westman, kulturchef Emma Gabrielsson, vik. kultursekreterare Gunnar Gustafsson, bildarkivet Ulla Lindalen, bildarkivet

Reidun Westman, kulturchef Emma Gabrielsson, vik. kultursekreterare Gunnar Gustafsson, bildarkivet Ulla Lindalen, bildarkivet Plats och tid Sessionssalen, Kl. 15.00-16.45 Sida SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1(6) Beslutande Ledamöter Monica Marker (M), ordf Bjarne Olsson (S), vice ordf Peter Westerdahl (M) Cecilia Koch Danielsson (FP)

Läs mer

Sammanträdesdatum Nämnden för Laholmsbuktens VA (16) ANSLAG/BEVIS Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

Sammanträdesdatum Nämnden för Laholmsbuktens VA (16) ANSLAG/BEVIS Justeringen har tillkännagivits genom anslag. é Nämnden för 2017-09-19 1(16) Plats och tid Humlegången, Laholm, 19 september 2017 kl 13:30-15:45 ande Ledamöter Ola Nilsson (MP), Ordförande Lena Olofsdotter (C), 1:e vice ordförande Imre Gulyas (S),

Läs mer

Primärvårdsnämnden Hylte 69-82

Primärvårdsnämnden Hylte 69-82 Protokoll Sammanträdesdatum 2004-11-30 Primärvårdsnämnden Hylte 69-82 Tid: Tisdagen den 30 november 2004, kl. 14:00 17:30 Plats: Sammanträdesrummet, administrationsbyggnaden, Vårdcentralen Hyltebruk Ledamöter

Läs mer

Patientnämnden 1-8. Tid: Torsdagen den 14 februari 2008, kl 13:00-14:25. Plats: Hotel Strandbaden, Falkenberg

Patientnämnden 1-8. Tid: Torsdagen den 14 februari 2008, kl 13:00-14:25. Plats: Hotel Strandbaden, Falkenberg Protokoll Sammanträdesdatum 2008-02-14 Patientnämnden 1-8 Tid: Torsdagen den 14 februari 2008, kl 13:00-14:25 Plats: Hotel Strandbaden, Falkenberg Ledamöter Elisabeth Wetoft Petersson (kd) Landstinget

Läs mer

Protokoll Sammanträdesdatum

Protokoll Sammanträdesdatum Plats och tid Hallands Sjukhus, Varberg, klockan 09:00-11:50 Ledamöter Henrik Erlingson (C) (ordförande) Claës-Lennart Ljung (M) Fredrik Engberg (L) Sophia Nilsson (MP) Agneta Risberg Karlsson (S) Carita

Läs mer

Protokoll Sammanträdesdatum Kristoffer Bergström personalchef, Inbjuden verksamhetschef för vårdcentral Andersberg, 68

Protokoll Sammanträdesdatum Kristoffer Bergström personalchef, Inbjuden verksamhetschef för vårdcentral Andersberg, 68 Protokoll Sammanträdesdatum 2005-10-04 Primärvårdsnämnden Halmstad 62-74 Tid: 2005-10-04 kl. 14:00-17:30 Plats: Vårdcentralen Andersberg, Skolgången 2 Ledamöter Stefan Bengtsson (c) Agneta Karlsson (s)

Läs mer

Budget för Kulturförvaltningen 2015

Budget för Kulturförvaltningen 2015 1(5) TJÄNSTESKRIVELSE Regionkontoret Eva Nyhammar, förvaltningschef Kultur i Halland 035-17 98 89 Datum Diarienummer 2014-11-25 RS140472 Regionstyrelsen Budget för Kulturförvaltningen 2015 Förslag till

Läs mer

Primärvårdsnämnden Laholm

Primärvårdsnämnden Laholm Protokoll Sammanträdesdatum 2005-06-03 Primärvårdsnämnden Laholm 25 35 Tid: Fredagen den 3 juni 2005 kl. 09:00-12:00 Plats: Konferensrummet, Rehabverksamheten, Vårdcentral Centrum Ledamöter Erling Cronqvist

Läs mer

Kungsbackanämnden 23-29

Kungsbackanämnden 23-29 Protokoll Sammanträdesdatum 2008-03-17 Kungsbackanämnden 23-29 Tid: Måndag 2008-03-17 kl 13:00-16:30 Plats: Sammanträdesrummet Tjolöholm, Kungsbacka sjukhus Ledamöter Margareta Ödman (m) Maud Lanne (s)

Läs mer

PROTOKOLL 1 (6) Sammanträdesdatum Landstingsstyrelsens arbetsutskott Birgitta Nordvall, observatör Robert Winroth, observatör

PROTOKOLL 1 (6) Sammanträdesdatum Landstingsstyrelsens arbetsutskott Birgitta Nordvall, observatör Robert Winroth, observatör PROTOKOLL 1 (6) 46-54, 2 bilagor Plats Beslutande Landstingshuset, Vilhelminarummet, Umeå Peter Olofsson, ordförande Nicklas Sandström, vice ordförande Erik Bergkvist Olle Edblom Helen Forsberg Karin Lundström

Läs mer

Habiliterings- och hjälpmedelsnämnden

Habiliterings- och hjälpmedelsnämnden Habiliterings- och hjälpmedelsnämnden KALLELSE 2006-08-15 Tid: Torsdag 2006-08-24 kl 14.30 Plats: Konferensrum, plan 5, Skånehuset, Kristianstad Kallade: Ewa Pihl Krabbe ledamot (s) ordförande Anna-Kerstin

Läs mer

Närsjukvårdsnämnden Kungsbacka

Närsjukvårdsnämnden Kungsbacka Protokoll Sammanträdesdatum 2004-06-07 Närsjukvårdsnämnden Kungsbacka 39-46 Tid: Måndagen 7 juni 2004 kl 09:00-15:00 Plats: Husläkarna AB, Kungsbacka Ledamöter Margareta Ödman (m) ordförande Bo Karlsing

Läs mer

Datum 2014-10-05. Hotell Aveny, Umeå. Anita Drugge (S) Christer Bergman (M) Carmen Lundkvist (FP) Torbjörn Hellström (SVP)

Datum 2014-10-05. Hotell Aveny, Umeå. Anita Drugge (S) Christer Bergman (M) Carmen Lundkvist (FP) Torbjörn Hellström (SVP) Nämnden för tillväxt och regional utveckling Tid 17.15 18.05 Plats Hotell Aveny, Umeå Närvarande Ledamöter Carina Holm (S) ordförande Kenneth Nilshem (C) Tommy Ljung (M) Annika Huber (S) Ers. f Åke Bertils

Läs mer