Vi är en pålitlig partner med decenniers erfarenhet inom avbrottsfri strömförsörjning

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Vi är en pålitlig partner med decenniers erfarenhet inom avbrottsfri strömförsörjning"

Transkript

1 Vi är en pålitlig partner med decenniers erfarenhet inom avbrottsfri strömförsörjning

2 Vi på Benning är redo för framtidens många utmaningar Vi erbjuder marknaden kundanpassade helhetslösningar inom området avbrottsfri kraft. I rollen som långsiktig partner löser vi våra kunders behov av säker strömförsörjning. Företaget startades redan 1975 under namnet Eldaco och blev under sina mer än trettio år ett välkänt varumärke. Tanken var då att som renodlad produktleverantör saluföra nya och innovativa produkter. Med den kompetensen och erfarenheten i bagaget heter vi idag Benning och är ett modernt kunskapsföretag som aktivt strävar efter att vara marknadens mest respekterade företag. Våra lösningar baseras på innovation, starka produkter och maximalt kundvärde. Vi ingår en i en global koncern vilket innebär tillgång till mer erfarenhet, bredare kompetens och ett utvidgat produktutbud. Det gör oss intressantare inom marknadssegment som telekom, energi och tillverkande industri. Vår pålitlighet bidrar tydligt till företagets starka position på marknaden. Det vittnar våra många och långsiktiga kundsamarbeten om.

3 Vi är en pålitlig partner i trygghetsbranschen Vår tekniska kompetens och långa erfarenhet borgar för att vi på bästa sätt motsvarar våra kunders krav och önskemål. Med ett engagemang utöver det vanliga skapar vi lösningar som anpassas efter varje kunds specifika behov. Dessa egenskaper tillsammans med vår välkända pålitlighet resulterar i att våra uppdragsgivare känner trygghet i samarbetet. Att vara partner till kunderna innebär för oss att vi levererar kvalitet i allt vi gör. Det vill säga allt från rådgivning och installerad produkt till service och support. Kunderna litar på oss i vetskapen om att vi kan vår sak och gör vad vi ska. Att vi ger dem rätt råd och rätt lösning, i rätt tid och med rätt kvalitet. Att var och en gör det de är bäst på. Att våra säljare säljer och att våra tekniker hanterar tekniken och så vidare. Det är så vi lever upp till vårt partnerskap, varje dag.

4 Våra tjänster ger dig lösningar som aldrig tar paus Vi på Benning har byggt pålitliga systemlösningar i närmare sjuttio år baserade på hög kompetens och starka produkter. Den erfarenheten ger oss säkerheten att ta ett helhetsansvar. Vi skapar lösningar för avbrottsfri strömförsörjning som uppfyller de standarder och krav som ställs. Alla våra lösningar innehåller både teknik och metodik av mycket hög kvalitet. Våra avbrottsfria system ser till att kundernas kritiska system fungerar. De förhindrar att människor utsätts för risker och att kostsamma skador uppstår på ledningsnät. Systemen ser också till att tillgängligheten på kundernas verksamhets- eller produktionssystem fungerar och fortsätter att generera intäkter. I vårt helhetsåtagande ingår tjänster som täcker in allt från lösning till drift och service. Våra verksamhetsområden är industrisektorn, telekom, energi, sjukhus, flygplatser, UPS samt laddare för traktionära batterier. Bennings marknad är såväl nationell som internationell. Var än dina behov uppstår i världen löser vi dem professionellt på plats och ställe.

5 Helheten är vår utgångspunkt i alla våra projekt Ett stort antal av våra uppdrag kräver ett helhetsåtagande. För oss innebär det att vi initialt tillsammans med kunden drar upp riktlinjerna för projektet. Då utformas strategier för genomförandet och därefter stödjer vi, på Benning, projektet genom att planera och hantera förutsättningarna för det fortsatta arbetet. Nästa steg är själva installationen som utförs av våra specialister. Slutligen är det vår uppgift att driftsätta och stå för underhåll och service. Kunderna ska känna att de är i säkra händer det är vår paroll. Våra kunder och partners väljer ofta ett rullande servicekontrakt där vi långsiktigt ansvarar för att deras produkter och underhåll alltid fungerar.

6 Med våra produkter kan du vara säker på att få avbrottsfri strömförsörjning Vi kan erbjuda marknadens bredaste produktutbud inom säker strömförsörjning. Det genomgående hos våra produkter är robusthet, högsta tillgänglighet och bra komponentval. Det är kännetecken som Benning är mycket stolta över att bli förknippade med. Vi vill ses som en kompetent leverantör med mycket pålitliga produkter som ger bästa trygghet för våra kunder idag såväl som i framtiden. Produktutvecklingen sker främst i Bocholt, Tyskland. Där har vi mer än 350 ingenjörer som arbetar endast med utveckling av strömförsörjning. Utvecklingen präglas av noggrannhet, innovativitet och att tillgodose höga krav. Vi har bland annat egna EMC labb och vi kan utföra alla nödvändiga tester inom egna väggar. Likspänningssystem Vi har kompletta erbjudanden av strömförsörjningar från 12 till 400 Volt likspänning. Våra lösningar är utvecklade för att erbjuda maximal flexibilitet och topprestanda. Likriktarna kan vara baserade på traditionell Tyristor-teknik eller modernare primärswitchad teknik. Primärswitchning kännetecknas av hög verkningsgrad, enkel parallellkoppling eller redundanta system (n+1). Utöver detta har vi naturligtvis DC/DC för alla upptänkliga spänningar och effekter. Vi på Benning kan på ett för marknaden unikt sätt erbjuda produkter anpassade för de olika marknadskrav som telekommarknaden, energimarknaden, industrimarknaden och truckladdarbranschen ställer. Växelströmssystem Att man lagrar ström i batterier för att kunna erbjuda säker strömförsörjning är bekant för de flesta, att vi idag har allt fler laster som måste skyddas och som behöver växelspänning är också självklart. Därför har vi även ett brett erbjudande av växelriktare

7 från olika likspänningar till växelspänning. Vi har såväl en-fas som tre-fas växelriktare i olika storlekar. Från små till de med många 100 kva. Växelriktare är en bra lösning som alternativ till en normal UPS (Uninterruptible Power Supply). Därför väljer våra kunder lösningar från Benning Vår kompetenta personal borgar för att de lösningar vi erbjuder baseras på kunnande samt produkter av högsta tekniska nivå. Det skapar tillförlitlighet och trygghet för dig som kund. Du kan tryggt vända dig till oss med alla dina behov av strömförsörjning, oberoende av vilka krav som skall mötas. UPS-system För säkra laster som matas med växelspänning är ett UPS-system den vanligaste lösningen. Här erbjuder vi ett komplett program. När maximal tillgänglighet är ett krav är våra UPS den rätta lösningen. Vi har även unika modulära lösningar som erbjuder högsta möjliga tillgänglighet för dina system. Varje modul är en komplett UPS som kan parallellkopplas för redundans eller vidare utbyggnad.

8 Ett omfattande kvalitetsarbete och en aktiv miljöpolicy är ständigt närvarande i vårt dagliga arbete Bennings verksamhet skall planeras och bedrivas så att vi ständigt vidareutvecklar och förbättrar våra processer för att kunna leverera högsta kvalitet. Genom ett strukturerat och målmedvetet arbete vill vi minska vår miljöpåverkan och bidra till en hållbar miljöutveckling. Vi har formulerat vårt åtagande inom kvalitet och miljö i en policy som speglar företagets långsiktiga strävan. Utifrån policyn har kortare och mer detaljerade mål fastställts, allt för att öka möjligheterna för snabb förbättring. Vi genomför bland annat riskbedömningar avseende kvalitet och miljö. Vi utbildar och informerar medarbetarna kontinuerligt om miljö- och kvalitetsfrågor. Vi ansvarar även för redovisningar av miljöoch kvalitetsprestanda. Vårt fokus ligger på att ständigt förbättra kvaliteten i våra processer samt att bidra till en aktiv energibesparing och därigenom agera mer miljövänligt. Hela företaget är sedan länge ISO 9001 certifierat och flera av våra fabriker är dessutom certifierade.

9 Vi är alltid redo med service och support Vi har lång erfarenhet av service och underhåll på alla typer av strömförsörjningssystem och avbrottsfri kraft. Våra servicetekniker är redo att snabbt avhjälpa problem, hantera förebyggande underhåll och sköta felsökning vid behov. Vår serviceverkstad i Sollentuna lagerför ett omfattande sortiment av reservdelar. I akuta situationer lånar vi dig en ersättningsmodul och om du har ett SWAP -avtal byter vi ut din utrustning mot en färdigservad enhet. Ett serviceavtal med oss innebär att din utrustning får kontinuerlig skötsel och underhåll. Det ger dig en problemfri och ekonomisk drift. Har ni en egen serviceorganisation erbjuder vi er teknisk support, snabba leveranser av reservdelar och utbildning i skötsel och underhåll. Vi står även till tjänst i alla momenten när det gäller drifttagning.

10 Flygfoto på Nynas raffinaderi i Nynäshamn Nynas anser oss vara den leverantör som lever upp till deras högt ställda krav I bland annat Nynäshamn har Nynas stora anläggningar för tillverkning av olika specialoljeprodukter. Produkterna distribueras till kunder i hela världen som söker produkter med hög prestanda och lång livstid. Denna processindustri är kunskaps- och investeringsintensiv samt ställer oerhört höga krav på säkerhet, tillförlitlighet och på att undvika stillestånd i en produktion som sker dygnet runt. Under många år har vi levererat strömförsörjningssystem till Nynas som motsvarar deras krävande behov. Vår utrustning är nödvändig för att garantera säkerheten och tillgängligheten hos Nynas system och produktion. Vi är stolta över att vara leverantör av såväl likspänningssystem som UPS. Stefan Törnberg, som arbetar på Nynas tekniska avdelning, säger i sitt leverantörsutlåtande: Benning är den leverantör som lever upp till våra högt ställda krav inom säker strömförsörjning.

11 ABB valde Benning som partner på grund av vårt kvalitets- och servicetänkande Trots att man haft ett samarbete mellan Benning och ABB sedan decennier, gjorde ABB en grundlig undersökning av marknaden innan man tecknade ett ramavtal med Benning. De avgörande faktorerna var prisnivå, kompetens och flexibilitet. - Vi tittade objektivt på vad marknaden hade att erbjuda och kom fram till att Benning är den partner vi vill arbeta med. De har ett kvalitets- och servicetänkande som vi uppskattar. Benning Sverige AB har både bredd och spetskompetens, tillhör en stor internationell koncern, men har ändå en lokal förankring som vi anser vara värdefull. Faktum är att vi fått kravspecifikationer i vilka man anger att DC-systemen ska tillhandahållas av Benning, framhåller Anders Åkerberg, Supply Manager på ABB Substations. Leveranserna från ABB är vanligtvis så olika varandra att begreppet kundanpassning inte räcker till. Här finns stora likheter med den situation som är normal för Benning. DCsystemen kan utformas på ett stort antal sätt, det är naturligtvis så att servicebehov, funktion och kvalitet är avgörande för systemdesignen. - Det är en fascinerande bransch vi arbetar i, förklarar Anders Åkerberg. - Världsmarknaden växer ständigt eftersom elkonsumtionen bara fortsätter öka i alla delar av världen. Samtidigt finns en stark prispress och höga kvalitetskrav. I det läget kan vi på ABB inte chansa när det gäller val av samarbetspartners. Anders Åkerberg, Supply Manager på ABB Substations

12 Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi kan ge dig säker strömförsörjning Johan Hedman VD / Försäljningschef Mikael Carlsson Försäljning mikael.carlsson@benning.se Johan Ekstrand Försäljning johan.ekstrand@benning.se Thomas Rooth Försäljning thomas.rooth@benning.se Helge Wademark Försäljning helge.wademark@benning.se Benning Sweden AB Box Sollentuna Telefon Fax Besöksadress: Hovslagarevägen 3B E-post: power@benning.se Rev. A

Dok. Nr: VE-00172-V Verksamhetsmanual Benning Sweden AB

Dok. Nr: VE-00172-V Verksamhetsmanual Benning Sweden AB 1(12) Inledning... 3 Företagspresentation... 3 Affärsidè... 3 Verksamhetssystemets omfattning... 3 Organisation... 4 Ledningsforum... 4 Ledningsfunktionen, VD... 5 Försäljning... 5 Produktenheten... 5

Läs mer

ENGAGEMANG KUNNANDE SERVICE ANDERS PETTERSSON VD INTERCUT SVERIGE AB A ANDERS Det är med oerhörd stolthet och glädje jag ser att Intercut de senaste åren, tillsammans med vårt systerföretag Areg, har

Läs mer

Vi Projekterar, levererar och installerar optimala system för stofthantering

Vi Projekterar, levererar och installerar optimala system för stofthantering Vi Projekterar, levererar och installerar optimala system för stofthantering Vår affärsidé Att projektera, leverera och installera optimala system för stofthantering till industrin med bästa funktions-

Läs mer

Metric Power. Sveriges ledande kunskaps- och produktleverantör av kraftsystem. Mycket kunskap Samlad kraft

Metric Power. Sveriges ledande kunskaps- och produktleverantör av kraftsystem. Mycket kunskap Samlad kraft Metric Power Sveriges ledande kunskaps- och produktleverantör av kraftsystem Mycket kunskap Samlad kraft Version 1.0 2013 MYCKET KUNSKAP SAMLAD KRAFT Metric Power Systems AB är Sveriges ledande leverantör

Läs mer

Optimalt helt enkelt!

Optimalt helt enkelt! KylFab är en av Gotlands främsta totalleverantör av tjänster inom energioptimering, kyla, värmepumpar och luftbehandling. Allt från projektering & installation till service, underhåll. Optimalt helt enkelt!

Läs mer

Produktion utan avbrott med rätt reservkraft

Produktion utan avbrott med rätt reservkraft Produktion utan avbrott med rätt reservkraft Våra installationer tryggar din reservkraft i alla väder Sedan starten 1950 har elektriciteten varit i fokus på Olssons Elektromekaniska. I början reparerade

Läs mer

Tusen installationer borgar för kvalitet

Tusen installationer borgar för kvalitet Tusen installationer borgar för kvalitet 1 Karlebo_F-pres 120920.indd 1 2012-09-21 14.39 Lösningar som optimerar din produktion. Karlebo är ett företag med lång tradition av att leverera nytänkande lösningar

Läs mer

Service. Teknik och kunskap till din fördel TILLQUIST / SERVICE 1

Service. Teknik och kunskap till din fördel TILLQUIST / SERVICE 1 Service Teknik och kunskap till din fördel TILLQUIST / SERVICE 1 Tillquist säljer och marknadsför vågar av branschledande varumärken till laboratorium, industri och handel. Vi är en kompetent leverantör

Läs mer

150 år av erfarenhet och nytänkande

150 år av erfarenhet och nytänkande 150 år av erfarenhet och nytänkande 1 Lyhörda och proaktiva Vi har valt Beijer Industri som huvudleverantör eftersom de är lyhörda och proaktiva. De har det tekniska kunnandet som krävs för att hålla vår

Läs mer

Kalmar Care Making sure your business never stops

Kalmar Care Making sure your business never stops Kalmar Care Making sure your business never stops Serviceavtal för materialhantering Vi säkerställer tillgänglig Vi vet att er verksamhet kräver att allt görs så effektivt som möjligt. Varje liten detalj

Läs mer

Företagspresentation. PreconalHansen

Företagspresentation. PreconalHansen Företagspresentation PreconalHansen Aluminium och glas skapar förutsättningar för nya konstruktiva lösningar. Preconal har skapat sig en stark position på marknaden genom stor kompetens, flexibilitet,

Läs mer

4,1 LÖSNINGAR/DAG 30k

4,1 LÖSNINGAR/DAG 30k 4,1 LÖSNINGAR/DAG 30k SÄKERHETSSYSTEM LEDANDE I BRANSCHEN ALLT PÅ ETT STÄLLE LÄNS ALARM LEVERERAR ALLTID EN SÄKER LÖSNING SECURITAS DIRECT REFERENSER PARTNERS & KUNDER LEDANDE I BRANSCHEN Läns Alarm AB

Läs mer

full grund service service

full grund service service upplyftande service grund service full service Grundservice är förebyggande underhåll. Slitdelar samt arbetskostnaden för utbyte av dessa debiteras separat. I det avtalade totalpriset ingår förebyggande

Läs mer

GEA PHE Systems EcoServe Värmeväxlarservice och reservdelar

GEA PHE Systems EcoServe Värmeväxlarservice och reservdelar GEA PHE Systems EcoServe Värmeväxlarservice och reservdelar engineering for a better world GEA Heat Exchangers För många år av problemfri drift finns GEA EcoServe alltid tillhands När våra plattvärmeväxlare

Läs mer

Störst sortiment och bäst kompetens i lager

Störst sortiment och bäst kompetens i lager Störst sortiment och bäst kompetens i lager 1 Värdeskapande kundanpassning Lundgrens representerar några av världens ledande tillverkare av produkter inom flödesteknik och industrigummi. Tack vare detta

Läs mer

Service. Teknik och kunskap till din fördel

Service. Teknik och kunskap till din fördel Service Teknik och kunskap till din fördel TI L L QUI S T / S E R V I C E 1 2 T I L L Q UI ST / S ER VIC E Tillquist säljer och marknadsför vågar av branschledande varumärken till laboratorium, industri

Läs mer

Vårt kvalitets- och miljöarbete

Vårt kvalitets- och miljöarbete Vårt kvalitets- och miljöarbete MÅLINRIKTAT KVALITETS- OCH MILJÖARBETE Temporent är miljöcertifierade enligt ISO 14001 och kvalitetscertifierade enligt ISO 9001. Med kunden i fokus arbetar vi målinriktat

Läs mer

H2O kundservice. Effektiv och säker.

H2O kundservice. Effektiv och säker. Experter för avloppsfri produktion German Engineering H2O kundservice. Effektiv och säker. www.h2o-de.com Vår ambition är att i möjligaste mån minska din arbetsbörda. Därför har kundservice så hög prioritet

Läs mer

Vi Projekterar, levererar och installerar optimala system för stofthantering

Vi Projekterar, levererar och installerar optimala system för stofthantering Teknik & Filtersystem AB Maskingatan 10 702 86 Örebro www.tfsystem.se 019-22 31 55 info@tfsystem.se Vi Projekterar, levererar och installerar optimala system för stofthantering TF System tar ett helhetsansvar

Läs mer

DIN PARTNER INOM AUTOMATION OCH ELEKTRONIK

DIN PARTNER INOM AUTOMATION OCH ELEKTRONIK DIN PARTNER INOM AUTOMATION OCH ELEKTRONIK 02. OM OSS 03. VÅRT HELHETSERBJUDANDE Anpassade erbjudanden. Personlig kontaktperson. Inköpsavdelning hos oss. Rätt produkter utifrån dina behov. Servicepaket

Läs mer

Pressmeddelande GNB:s Sonnenschein Lithium-batteri klarar krävande uthållighetstest

Pressmeddelande GNB:s Sonnenschein Lithium-batteri klarar krävande uthållighetstest Pressmeddelande GNB:s Sonnenschein Lithium-batteri klarar krävande uthållighetstest 10.01.2018 Büdingen, Tyskland: GNB Industrial Power en avdelning inom Exide Technologies, som är en ledande global leverantör

Läs mer

exma.se Företagspresentation Det svensktillverkade låssystemet

exma.se Företagspresentation Det svensktillverkade låssystemet exma.se Företagspresentation Det svensktillverkade låssystemet Naturligtvis ligger vår utvecklings- och produktionsenhet i låsstaden Eskilstuna. Var annars? Vi brinner för innovation som gör vardagen enklare

Läs mer

Tillförlitlighet. Tillgänglighet. Expertis. Trane Select-avtal Omfattande serviceavtal för system för klimatstyrning

Tillförlitlighet. Tillgänglighet. Expertis. Trane Select-avtal Omfattande serviceavtal för system för klimatstyrning Tillförlitlighet Tillgänglighet Expertis Trane Select-avtal Omfattande serviceavtal för system för klimatstyrning Avgörande faktorer för ditt klimatsystem Optimerad drift av utrustningen Konstant prestanda

Läs mer

T-DC/DC12V1A L T-DC/DC12V1A L

T-DC/DC12V1A L T-DC/DC12V1A L Inspänning: c 12 V DC c 24 V DC c 48 V DC Utspänning: c 5 V DC c 6 V DC c 9 V DC c 12 V DC c 13,6 V DC c 15 V DC Effekt ut: c 6 W c 12 W c 24 W c 50 W POWER SUPPLIES - MADE IN SWEDEN SVENSKA 1 Milleteknik

Läs mer

Dina utmaningar. vår drivkraft

Dina utmaningar. vår drivkraft Dina utmaningar vår drivkraft Vi gillar utmaningar Eller som Svante * säger: "När kunden ber oss att reglera 200 bar till atmosfärstryck, då är det extra roligt att gå till jobbet. Vi gillar utmaningar.

Läs mer

Företagspresentation

Företagspresentation Företagspresentation Leverantörer Kunder STORT APPLIKATIONSKUNNANDE OCH ETT HELTÄCKANDE SORTIMENT. OEM Electronics marknadsför komponenter och utrustning till elektronik- och apparattillverkare i norra

Läs mer

LVI Low Vision International AB Företagspresentation

LVI Low Vision International AB Företagspresentation LVI Low Vision International AB Företagspresentation Emma Tooth från produktion och Henrik Blomdahl från utveckling monterar läskameror. Jag arbetar som rådgivare på Syncentralen i Oslo där vi inriktar

Läs mer

Produktpresentation. Service, Support och Underhåll

Produktpresentation. Service, Support och Underhåll Produktpresentation Service, Support och Underhåll 2 Snabb och säker hjälp Sveba-Dahlen erbjuder dig ett serviceutbud som inkluderar allt från telefonsupport till underhåll, service och reparationer vid

Läs mer

Din kompletta säkerhetsleverantör

Din kompletta säkerhetsleverantör Din kompletta säkerhetsleverantör Säkerhet för allt du vill skydda 2 Din kompletta säkerhetsleverantör CERTEGO är din trygga partner i säkerhet En säkerhetslösning är en viktig investering, som omfattar

Läs mer

APS Norway. Leverantör av rörsystem inom vatten, avlopp, kraftverk och industri. Företagspresentation. APS Norway AS.

APS Norway. Leverantör av rörsystem inom vatten, avlopp, kraftverk och industri. Företagspresentation. APS Norway AS. www.consilio.no APS Norway Leverantör av rörsystem inom vatten, avlopp, kraftverk och industri Företagspresentation APS Norway AS Amiantit trading Flowtite GRP-rör GRP-rör till kraftverk GRP-rör till vatten

Läs mer

Kontrollerad mobilitet

Kontrollerad mobilitet Kontrollerad mobilitet Kommunala fordon Med fokus på Arbetsmaskiner Lant- och skogsbruk Transport och logistik Övertygande Mobil styrteknik fungerar tack vare att alla komponenter är perfekt samtrimmade.

Läs mer

Välkommen till ACi Transport & Spedition AB

Välkommen till ACi Transport & Spedition AB Välkommen till ACi Transport & Spedition AB ACi erbjuder ett prisvärt transportsystem inom Europa med högsta kvalitet och säkerhet. Vår affärsidé består i att på ett personligt och serviceinriktat sätt

Läs mer

Vårt kvalitets- och miljöarbete

Vårt kvalitets- och miljöarbete Vårt kvalitets- och miljöarbete MÅLINRIKTAT KVALITETS- OCH MILJÖARBETE Temporent är miljöcertifierade enligt ISO 14001 och kvalitetscertifierade enligt ISO 9001. Med kunden i fokus arbetar vi målinriktat

Läs mer

+ Kunder berättar. Älvsbyhus AB. Kontaktperson: Magnus Burström IT chef Besöksadress: Ställverksvägen 6 942 81 Älvsbyn Telefon: 0929-162 00

+ Kunder berättar. Älvsbyhus AB. Kontaktperson: Magnus Burström IT chef Besöksadress: Ställverksvägen 6 942 81 Älvsbyn Telefon: 0929-162 00 + Kunder berättar + AB Kontaktperson: Magnus Burström IT chef Besöksadress: Ställverksvägen 6 942 81 Älvsbyn Telefon: 0929-162 00 Hustillverkaren som gör det möjligt för fler att bygga nyckelfärdiga hus

Läs mer

Heltäckande passerlösningar från egen tillverkning

Heltäckande passerlösningar från egen tillverkning Heltäckande passerlösningar från egen tillverkning Vårt löfte: THINK 360 Intelligenta passerlösningar utgör i dag en central beståndsdel av säkerhetskoncepten inom många branscher. THINK 360 är en filosofi

Läs mer

Heltäckande passerlösningar från egen tillverkning

Heltäckande passerlösningar från egen tillverkning Heltäckande passerlösningar från egen tillverkning Vårt företag 150 år erfaren s het Vårt löfte: THINK 360 Intelligenta passerlösningar utgör i dag en central beståndsdel av säkerhetskoncepten inom många

Läs mer

10 års. garanti. välj service efter behov. Vi servar alla typer och fabrikat av telfrar, traverser, portar, etc

10 års. garanti. välj service efter behov. Vi servar alla typer och fabrikat av telfrar, traverser, portar, etc upplyftande Dematek är idag den största organisationen inom lyftteknik i Sverige. I slutet av 2005 övertog vi verksamheten från ABB lyftteknik och välkomnade dess personal in i vår organisation. Vi finns

Läs mer

Kundanpassade ställverk. Vi bygger ställverk snabbt och effektivt utifrån din specifikation.

Kundanpassade ställverk. Vi bygger ställverk snabbt och effektivt utifrån din specifikation. Kundanpassade ställverk Vi bygger ställverk snabbt och effektivt utifrån din specifikation. Vi på Eldon sätter alltid kunden i centrum och gör allt vi kan för att leverera en optimal skåp- och ställverkslösning

Läs mer

Bättre totalekonomi med kundanpassade lösningar

Bättre totalekonomi med kundanpassade lösningar Bättre totalekonomi med kundanpassade lösningar 1 Bred kompetens och snabb service oavsett behov Tebeco är en av Sveriges ledande leverantörer av produkter och förnödenheter till ytbehandling, gjutning

Läs mer

PANTONE: 2935 U. Nordens största tillverkare av blästerutrustning

PANTONE: 2935 U. Nordens största tillverkare av blästerutrustning PANTONE: 2935 U Nordens största tillverkare av blästerutrustning Välkommen till Bäckman Bäckman är Nordens största tillverkare av utrustning för blästring. Vår långa erfarenhet och kompetens gör det enkelt

Läs mer

Hetronic. Industriella radiostyrningar robusta och lättanvända, för bättre arbetsmiljö och säkerhet.

Hetronic. Industriella radiostyrningar robusta och lättanvända, för bättre arbetsmiljö och säkerhet. ProDUKtÖverSiKt Industriella radiostyrningar robusta och lättanvända, för bättre arbetsmiljö och säkerhet HETRONIC VI styr kraft I RöRElsE www.hetronicsverige.se representanter i över 45 länder på 4 kontinenter.

Läs mer

Security Products Partnerprogram

Security Products Partnerprogram Security Products Partnerprogram Answers for infrastructure. Security Products Partnerprogram med oss är du säker Security Products är ett affärsområde inom Siemens AB, Building Technologies Division och

Läs mer

BS-Large 24 V. Rackmonterad batterihylla med automatsäkring för batterier 2 x 75 Ah till 2 x 150 Ah. Tillbehör till:

BS-Large 24 V. Rackmonterad batterihylla med automatsäkring för batterier 2 x 75 Ah till 2 x 150 Ah. Tillbehör till: Rackmonterad batterihylla med automatsäkring för batterier 2 x 75 Ah till 2 x 150 Ah Tillbehör till: RACK 27 150-1HE RACK 27 150-1HE/5UT RACK 27 250-2HE RACK 27 250-2HE/5UT BAS 27 100 19 BAS 27 200 19

Läs mer

Yutong Eurobus. Din partner i Nordeuropa! Yutong. världen. Vi vill göra allt för att du ska bli en nöjd kund och samarbetspartner.

Yutong Eurobus. Din partner i Nordeuropa! Yutong. världen. Vi vill göra allt för att du ska bli en nöjd kund och samarbetspartner. Yutong Eurobus Din partner i Nordeuropa!, Yutong bussstörsta aren i tillverk! världen Vi vill göra allt för att du ska bli en nöjd kund och samarbetspartner. Scandinavien och Kina har en lång och rik historia

Läs mer

VÅRA MEDARBETARE ÄR BÄST PÅ ATT GE RÅD OCH SERVICE

VÅRA MEDARBETARE ÄR BÄST PÅ ATT GE RÅD OCH SERVICE WWW.GNB-NORDIC.COM DU KÄNNER OSS UNDER NAMNET EXIDE, MEN NU HETER VI GNB GNB ÄR EN AV VÄRLDENS STÖRSTA LEVERANTÖRER AV BATTERIER, EFTERSOM... VÅRA MEDARBETARE ÄR BÄST PÅ ATT GE RÅD OCH SERVICE KUNDUTLÅTANDE:

Läs mer

LOCTECH INDUSTRY SERVICES AB VÅRA LEDORD ÄR. HELHET En leverantör med kunskap och ansvar för hela teknikområden.

LOCTECH INDUSTRY SERVICES AB VÅRA LEDORD ÄR. HELHET En leverantör med kunskap och ansvar för hela teknikområden. LOCTECH INDUSTRY SERVICES AB HELHET En leverantör med kunskap och ansvar för hela teknikområden. SAMARBETE Tillsammans hittar vi den bästa lösningen. VÅRA LEDORD ÄR TRYGGHET Snabba och effektiva insatser

Läs mer

Effektivitet, precision och närhet

Effektivitet, precision och närhet Effektivitet, precision och närhet Frontside Electronics har mer än 30 års erfarenhet av att tillverka avancerad elektronik. Rationellt och med mycket hög kvalitet. Våra uppdragsgivare är ledande företag

Läs mer

Maximal lönsamhet med analyser i världsklass

Maximal lönsamhet med analyser i världsklass Maximal lönsamhet med analyser i världsklass Precision och innovation Xore är en av världens ledande leverantörer av analysatorer och tillhörande tjänster till gruvindustrin. Xore är det naturliga förstahandsvalet

Läs mer

J u s t a d d w a t e r...

J u s t a d d w a t e r... Just add water... Malmstens företaget med vattenvana Simhallen en plats för motion, välbefinnande och gemensamma aktiviteter. Vår målsättning på Malmstens är att hjälpa våra kunder att skapa vackra, lönsamma

Läs mer

VI SERVAR MÄNNISKOR OCH DERAS MASKINER

VI SERVAR MÄNNISKOR OCH DERAS MASKINER VI SERVAR MÄNNISKOR OCH DERAS MASKINER MED SERVICEAVTAL HAR DU ALLTID DESSA FÖRMÅNER: RABATT PÅ TIMDEBITERINGEN VID FÖREBYGGANDE UNDERHÅLL RABATT PÅ RESERVDELAR SOM FÖRBRUKAS VID FÖREBYGGANDE UNDERHÅLL

Läs mer

Välkommen till BAGA Water Technology AB! Presentatörens namn

Välkommen till BAGA Water Technology AB! Presentatörens namn Välkommen till BAGA Water Technology AB! Presentatörens namn Rent vatten. Rent samvete. Hälsosamt dricksvatten och miljövänliga avloppslösningar - åt alla! Enskilt vatten och avlopp det hänger ihop Vår

Läs mer

Investera för framtiden. Lås er inte vid det gamla.

Investera för framtiden. Lås er inte vid det gamla. Investera för framtiden. Lås er inte vid det gamla. Samuelsson & Partner är Sveriges enda renodlade digitala låssmed. Vi är experter på moderna låssystem som gör livet enklare och tryggare. Eftersom vi

Läs mer

Produktchef. Kontaktuppgifter:

Produktchef. Kontaktuppgifter: Produktchef Kontaktuppgifter: Sven Haglund Anders Renström RT Generationsskifte VD TreCe AB +46 708 572 572 +46 11 211460 e-mail: sven@g15e.se e-mail: anders.renstrom@trece.se Om TreCe TreCe är en av nordens

Läs mer

Specialisten på skärande bearbetning

Specialisten på skärande bearbetning Specialisten på skärande bearbetning Företaget Ekets Ekets är ett av Sveriges 10 största företag när det gäller skärande bearbetning. Vi har en kapacitet på 500.000 timmar i mer än 100 CNC-styrda maskiner.

Läs mer

Dok. Nr: VE-00072-Q Verksamhetsmanual Benning Sweden AB

Dok. Nr: VE-00072-Q Verksamhetsmanual Benning Sweden AB 1(12) Inledning... 3 Företagspresentation... 3 Affärsidè... 3 Verksamhetssystemets omfattning... 3 Organisation... 4 Ledningsgruppen... 4 Kvalitets och miljögruppen... 4 Ledningsfunktionen, VD... 5 Försäljning...

Läs mer

Vi på Office IT-Partner står för ett lokalt engagemang, kunskap, erfarenhet och certifierad specialistkompetens vi vill skapa mervärde för våra

Vi på Office IT-Partner står för ett lokalt engagemang, kunskap, erfarenhet och certifierad specialistkompetens vi vill skapa mervärde för våra Vi på Office IT-Partner står för ett lokalt engagemang, kunskap, erfarenhet och certifierad specialistkompetens vi vill skapa mervärde för våra kunder med hjälp av innovativa lösningar Vi tror på ett Partnerskap

Läs mer

BS-Medium 24V. Rackmonterad batterihylla med automatsäkring för batterier 2 x 45 Ah. Tillbehör till: POWER SUPPLIES - MADE IN SWEDEN

BS-Medium 24V. Rackmonterad batterihylla med automatsäkring för batterier 2 x 45 Ah. Tillbehör till: POWER SUPPLIES - MADE IN SWEDEN BS-Medium 24V Rackmonterad batterihylla med automatsäkring för batterier Tillbehör till: RACK 27 150-1HE RACK 27 150-1HE/5UT RACK 27 250-2HE RACK 27 250-2HE/5UT BAS 27 100 19 BAS 27 200 19 BAS 27 300 19

Läs mer

Vår vision. Tillsammans mot en värld med mera LED. Designlight ska vara förstahandsvalet inom LED-belysning. Designlight ska vara förstahandsvalet...

Vår vision. Tillsammans mot en värld med mera LED. Designlight ska vara förstahandsvalet inom LED-belysning. Designlight ska vara förstahandsvalet... VÅR VISION VÄX MED OSS! Vi sådde ett frö... Från starten 1996 har vi på Designlight utvecklat och levererat produkter med fokus på design, smidighet och mycket bra kvalitet. Bolaget grundades av paret

Läs mer

RECVENT+ Ventilation och värme. Tryggt, Säkert och Enkelt

RECVENT+ Ventilation och värme. Tryggt, Säkert och Enkelt RECVENT+ Ventilation och värme Tryggt, Säkert och Enkelt REC i korthet REC Indovent AB grundades 1954 och är verksamma inom affärsområdena Ventilation & Energi och Industriprodukter. Huvudkontoret finns

Läs mer

Sov gott! SICK LifeTime Service - Tjänster för en god nattsömn

Sov gott! SICK LifeTime Service - Tjänster för en god nattsömn Sov gott! SICK LifeTime Service - Tjänster för en god nattsömn KONSULTATION 2011 2012 2013 2014 2015 Från dröm till verklighet Med läget under kontroll får du en säker och effektiv produktion. Då kan du

Läs mer

Miljö www.kalixtele24.se www.kalixtele24.se

Miljö www.kalixtele24.se www.kalixtele24.se Miljö Vi verkar för att belastningen på natur och miljö begränsas så långt som möjligt i våra kunduppdrag. Miljöledningssystem Miljöutredning MiljöPolicy Övergripande Miljömål detaljerade Miljömål Handlingsprogram

Läs mer

Getinge Care. Service med omsorg

Getinge Care. Service med omsorg Getinge Care Service med omsorg Peace of mind från början till slut Namnet Getinge Care valdes med största omsorg. Vi vill uppfylla dina behov och maximera värdet av din investering. Reservdelar Försäljning

Läs mer

En ledande nordisk gasleverantör

En ledande nordisk gasleverantör En ledande nordisk gasleverantör www.airliquide.se Ett världsomspännande industrigasföretag Air Liquide är världsledande inom gaser, teknik och tjänster för industri och sjukvård. Företaget finns representerat

Läs mer

Information om vårt miljöledningssystem

Information om vårt miljöledningssystem 1 av 8 TS-Miljöinfo_R_ 03-09-03 003-09-03 Information om vårt miljöledningssystem av 8 TS-Miljöinfo_R_ 03-09-03 003-09-03 1 Inledning Tage & Söners miljöarbete bygger på engagemanget hos våra kunniga medarbetare

Läs mer

Välkommen till en enklare vardag!

Välkommen till en enklare vardag! Thermotech utvecklar, tillverkar och levererar kund anpassade och hållbara värme- och rörsystem. Vi brinner för att förenkla din vardag och sätter stolthet i att ha en god och nära relation med både leverantörer

Läs mer

Pressmeddelande. För mer information kontakta. Håkan Östlund VD & ägare Göthes AB. Tidigare VD & delägare Industribeslag Sjögren AB

Pressmeddelande. För mer information kontakta. Håkan Östlund VD & ägare Göthes AB. Tidigare VD & delägare Industribeslag Sjögren AB Pressmeddelande Måndag 6 oktober 2014 Den 2 oktober 2014 blev Industribeslag Sjögren AB en del av Göthes koncernen, ett förvärv som stärker och breddar Göthes position på OEM-marknaden inom lås, beslag

Läs mer

BROSCHYR. Coromatic service Service dygnet runt för dina verksamhetskritiska anläggningar

BROSCHYR. Coromatic service Service dygnet runt för dina verksamhetskritiska anläggningar BROSCHYR Coromatic service Service dygnet runt för dina verksamhetskritiska anläggningar Sjukhus Huvudkontor Tillgänglighet och kompetens dygnet runt Servicedesk som är tillgänglig dygnet runt med incidentrapporteringsteam

Läs mer

RACK EN54-COVER. Obligatoriskt tillval för installation av RACK i anläggningar som är EN 54-4 eller SBF 110:8 godkända.

RACK EN54-COVER. Obligatoriskt tillval för installation av RACK i anläggningar som är EN 54-4 eller SBF 110:8 godkända. RACK EN54-COVER Obligatoriskt tillval för installation av RACK i anläggningar som är EN 54-4 eller SBF 110:8 godkända. Tillval till: RACK 27 150-1HE RACK 27 250-2HE RACK 54 70-1HE RACK 54 130-2HE POWER

Läs mer

Kraftelektronik & EMC

Kraftelektronik & EMC Kraftelektronik & EMC Flexitron marknadsför komponenter och utrustning för kraftelektronik, EMC och RF/mikrovåg. Tillsammans med våra leverantörer och partners, som är ledande inom sina respektive områden,

Läs mer

Globus Direkt. Kvalitetsservice när du behöver det.

Globus Direkt. Kvalitetsservice när du behöver det. Globus Direkt www.globustt.se Kvalitetsservice när du behöver det. Globus Direkt Kvalitetsservice när du behöver det Allt från enstaka punktinsatser till kompletta serviceprogram med serviceavtal När du

Läs mer

Affärsområde Ljusskyltar

Affärsområde Ljusskyltar Vårt företag Ända sedan starten 1965 har Focus hjälpt det svenska näringslivet med profilerings- och informationslösningar. På 70-talet tog verksamheten ordentlig fart genom förvärvet av Philips Neon.

Läs mer

Vår vägvisare. * MTD betyder morgontidig distribution.

Vår vägvisare. * MTD betyder morgontidig distribution. * Vår vägvisare * MTD betyder morgontidig distribution. Det som kännetecknar framgångsrika företag är förmågan att skapa värden för sina kunder. Att helt enkelt göra nytta. Ett starkt varumärke, goda relationer

Läs mer

Kärcher Fleet. Fokusera på att nå skinande resultat. Vi sammanfattar de åt dig.

Kärcher Fleet. Fokusera på att nå skinande resultat. Vi sammanfattar de åt dig. Kärcher Fleet Fokusera på att nå skinande resultat. Vi sammanfattar de åt dig. Ökat perspektiv för större framgång. Från den globala marknadsledaren inom rengöringsteknik kommer Kärcher Fleet - det innovativa

Läs mer

GLOBAL STYRKA, LOKAL NÄRVARO OCH EN SVÅRSLAGEN KUNSKAP OM GOLV

GLOBAL STYRKA, LOKAL NÄRVARO OCH EN SVÅRSLAGEN KUNSKAP OM GOLV GLOBAL STYRKA, LOKAL NÄRVARO OCH EN SVÅRSLAGEN KUNSKAP OM GOLV EN GLOKAL LEDARE INOM GOLV Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. När vi arbetar med hållbarhetsfrågor,

Läs mer

Kompetens Produkt Pris

Kompetens Produkt Pris Affärsidé Att med rätt Kompetens och erfarenhet leverera Produkter till rätt Pris Kompetens Produkt Pris Kompetens Vi tillför mer än bara en produkt när vi gör affärer med våra kunder. Med hög teknisk

Läs mer

GAS ÄR INTE BARA GAS 2016/04

GAS ÄR INTE BARA GAS 2016/04 GAS ÄR INTE BARA GAS GAS I 100 ÅR Gas är inte bara gas. Det vet vi, för vi har producerat och sålt gas i nästan 100 år. Strandmöllen grundades 1917 i vad som tidigare varit en vattenmölla och lokalerna

Läs mer

Sveriges främsta systemleverantör av fiberlösningar

Sveriges främsta systemleverantör av fiberlösningar Sveriges främsta systemleverantör av fiberlösningar Vi skapar framtidens kommunikationsnätverk Dagens kommunikation kräver snabb och stabil nätverksuppkoppling. Att utöka bredbandsnätet och uppgradera

Läs mer

SBAB ÖKAR SNABBHETEN OCH KUNDNYTTAN MED COMPLIANT CLOUD

SBAB ÖKAR SNABBHETEN OCH KUNDNYTTAN MED COMPLIANT CLOUD SBAB ÖKAR SNABBHETEN OCH KUNDNYTTAN MED COMPLIANT CLOUD SBAB är Sveriges femte största bank som erbjuder lån och sparande till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag på den svenska

Läs mer

Snabbaste sättet att få kontoret att växa. Lös tillfälliga lokalbehov med flexibla kontorsmoduler från Indus

Snabbaste sättet att få kontoret att växa. Lös tillfälliga lokalbehov med flexibla kontorsmoduler från Indus K O N T O R Snabbaste sättet att få kontoret att växa Lös tillfälliga lokalbehov med flexibla kontorsmoduler från Indus Enkelt och bekymmersfritt Att hyra moduler är den idealiska lösningen på tillfälliga

Läs mer

A WORLD OF MAGNETICS

A WORLD OF MAGNETICS A WORLD OF MAGNETICS FÖRETAGET Välkommen till vår värld av magneter På Sura Magnets AB vet vi att det fi nns en magnetlösning för varje användningsområde, i allt från fordon till medicinteknik. Många formsprutade

Läs mer

S K O L A. Flexibla lokaler för en bra skolmiljö. Med skolmoduler från Indus löser du lokalbehoven snabbt och lätt

S K O L A. Flexibla lokaler för en bra skolmiljö. Med skolmoduler från Indus löser du lokalbehoven snabbt och lätt S K O L A Flexibla lokaler för en bra skolmiljö Med skolmoduler från Indus löser du lokalbehoven snabbt och lätt Stabil konstruktion och hög kvalitet Om elevantalet förändras eller om förutsättningarna

Läs mer

Your partner in. sign making and digital print

Your partner in. sign making and digital print Your partner in sign making and digital print Mer än 30 års erfarenhet inom skyltindustrin och digitalt tryck. Kärnverksamheten är visuell kommunikation. Ända sedan 1976 har vår verksamhet varit inriktad

Läs mer

Skalbarhet är den bästa lösningen. Den nya LMS 7 Professional.

Skalbarhet är den bästa lösningen. Den nya LMS 7 Professional. Skalbarhet är den bästa lösningen. Den nya LMS 7 Professional. 2 Effektivitet genom anpassning Idealiska lösningar för din framgång För att garantera omedelbart svar på hjälpanrop, snabb service och sammanhängande

Läs mer

DET ÄR MÄNNISKOR SOM SKAPAR SÄKERHETEN

DET ÄR MÄNNISKOR SOM SKAPAR SÄKERHETEN DET ÄR MÄNNISKOR SOM SKAPAR SÄKERHETEN VÄLKOMMEN! ADI är den marknadsledande distributören av brand- och säkerhetsprodukter och har bedrivit verksamhet i över 30 år. Vi säljer allt från video- till brandsäkerhetslösningar

Läs mer

Temperaturgivare för industri och forskning

Temperaturgivare för industri och forskning Temperaturgivare för industri och forskning Pentronic din partner för säker temperaturmätning 1 Pentronic Det här är Pentronic Pentronic är en av Europas största tillverkare av industriella temperaturgivare.

Läs mer

KOM UPP I LJUSETS HASTIGHET

KOM UPP I LJUSETS HASTIGHET KOM UPP I LJUSETS HASTIGHET TA HJÄLP AV SVERIGES LEDANDE FIBERSPECIALIST Xtranet är en av Sveriges få totalleverantörer inom det fasta bredbandsnätet. Vår affärsidé är att bistå dig med ett helt koncept

Läs mer

Containermonterad reservkraft

Containermonterad reservkraft Containermonterad reservkraft Om Coromatic Coromatic är ett specialistföretag som erbjuder strategier, lösningar och underhåll för säker kraftförsörjning och fysisk IT-säkerhet med målsättning att säkerställa

Läs mer

prestanda som affärsidé.

prestanda som affärsidé. prestanda som affärsidé. abl Ett av världens ledande företag finns nära. Speciellt för dig som har höga krav på prestanda, säkerhet och anpassning av fästen och redskap till dina entreprenadmaskiner. Vi

Läs mer

4 SERVICE + SUPPORT. Lokal expertis

4 SERVICE + SUPPORT. Lokal expertis SERVICE + SUPPORT 4 SERVICE + SUPPORT Lokal expertis Bystronic har representanter på plats över hela världen och talar ditt språk. Vi förstår ditt företags behov och tar fram de lösningar som passar

Läs mer

En komplett systemleverantör

En komplett systemleverantör En komplett systemleverantör 2 Heltäckande legotillverkare Blekinge Pressgjuteri bildades 1994 och är idag en komplett systemleverantör. Med passion för teknik, ett brett kunnande och ett stort engagemang

Läs mer

Marknadsledande. Allt är lika väl genomtänkt. Det är lönsamt för våra kunder.

Marknadsledande. Allt är lika väl genomtänkt. Det är lönsamt för våra kunder. Genomtänkt. datatillbehör / kontorsmateriel / konferensutrustning & kontorsmaskiner / emballage & förpackningsmateriel engångsartiklar & servering / torkpapper / städ, kem, hygien / skola & förskola Marknadsledande.

Läs mer

AB Hüllert Maskin. Vi är stolta!

AB Hüllert Maskin. Vi är stolta! AB Hüllert Maskin Vi är stolta! Kunderna är AB Hüllert Maskins viktigaste personer Kunderna står i fokus hos oss på AB Hüllert Maskin varje dag! Vårt mål är att de som investerar i nya eller begagnade

Läs mer

RubberShell Självhäftande gummiduk

RubberShell Självhäftande gummiduk RubberShell Självhäftande gummiduk RubberShell Ny teknologi för snabbare, enklare och säkrare tätning av byggnader. RubberShell är en nyutvecklad, kraftfull och självhäftande gummiduk i EPDM för byggnaders

Läs mer

Skillnaden ligger i detaljerna. Främsta konkurrensfördelar med LG Solar

Skillnaden ligger i detaljerna. Främsta konkurrensfördelar med LG Solar Skillnaden ligger i detaljerna Främsta konkurrensfördelar med LG Solar FINANSIELL STYRKA HUR ÄR DEN AKTUELLA SITUATIONEN INOM SOLCELLSINDUSTRIN? Marknaden för solceller är under kraftig förändring. Minskande

Läs mer

Medium voltage products. UniSec Luftisolerat mellanspänningsställverk för sekundärdistribution upp till 24 kv, 1250 A, 25 ka

Medium voltage products. UniSec Luftisolerat mellanspänningsställverk för sekundärdistribution upp till 24 kv, 1250 A, 25 ka Medium voltage products UniSec Luftisolerat mellanspänningsställverk för sekundärdistribution upp till 24 kv, 1250 A, 25 ka UniSec a superior switchgear range UniSec En överlägsen ställverksserie Ställverken

Läs mer

Konstruktioner och komponenter till ställverk, 12 400 kv

Konstruktioner och komponenter till ställverk, 12 400 kv Konstruktioner och komponenter till ställverk, 12 400 kv 1 2 Så bygger du nästa generations ställverk Necks Electric vässar sitt erbjudande för ställverk. Till vårt befintliga produktutbud lägger vi flera

Läs mer

Naturligt steg för lönsam förädling

Naturligt steg för lönsam förädling Naturligt steg för lönsam förädling 1 2 3 Automatiserade processer, hög kvalitet, leveranssäkerhet och tillgänglighet gör ALMAB till ett naturligt val när sågverk och hyvlerier söker en partner. Målet

Läs mer

KONSUMENTFÖRPACKAD INSTALLATIONSKABEL

KONSUMENTFÖRPACKAD INSTALLATIONSKABEL 450 kv 400 kv 350 kv 300 kv 250 kv 200 kv 150 kv 100 kv 50 kv 40 kv 30 kv 20 kv 10 kv 1 kv VI FÖRSER DEN NORDISKA MARKNADEN MED KONSUMENTFÖRPACKAD INSTALLATIONSKABEL VI ÄR EN LEDANDE TILLVERKARE AV KABEL

Läs mer

Leica Geosystems Active Customer Care Vårt åtagande din framgång.

Leica Geosystems Active Customer Care Vårt åtagande din framgång. Leica Geosystems Active Customer Care Vårt åtagande din framgång. Active Customer Care Vårt åtagande din framgång. Förhållandet som Leica Geosystems har med sina kunder kan definieras med ett ord: partnerskap.

Läs mer

GLOBAL KOMPETENS LOKAL NÄRVARO SWECON OCH VOLVO TRUCK CENTER EN UNIK ALLIANS I PROJEKT FÖRBIFART STOCKHOLM

GLOBAL KOMPETENS LOKAL NÄRVARO SWECON OCH VOLVO TRUCK CENTER EN UNIK ALLIANS I PROJEKT FÖRBIFART STOCKHOLM GLOBAL KOMPETENS LOKAL NÄRVARO SWECON OCH VOLVO TRUCK CENTER EN UNIK ALLIANS I PROJEKT FÖRBIFART STOCKHOLM Rätt tjänst på rätt plats och i rätt tid Som ett av Sveriges största infrastrukturprojekt någonsin

Läs mer