ÄLMHULTSBLADET. Alla stunder räknas årets IKEA katalog är här S.4-5. NYHET på varuhusen S.2. Nytt från Barnens IKEA S.2. Katalogsläpp i Älmhult S.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "ÄLMHULTSBLADET. Alla stunder räknas årets IKEA katalog är här S.4-5. NYHET på varuhusen S.2. Nytt från Barnens IKEA S.2. Katalogsläpp i Älmhult S."

Transkript

1 34 16 augusti 2013 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET NYHET på varuhusen S.2 Nytt från Barnens IKEA S.2 Katalogsläpp i Älmhult S.3 Alla stunder räknas årets IKEA katalog är här S.4-5 I veckan var det dags för årets IKEA katalog att lanseras och i onsdags, 14 augusti, bjöds Älmhultsbladet in till pressvisning i Stockholm. I år hyllar katalogen de viktigaste stunderna för barn och vuxna alla stunder räknas! S.4-5

2 02 LADDA! 1 augusti slutade IKEA i Sverige att sälja engångsbatterier, de ersätts av laddningsbara batterier. Med LADDA kan ett batteri återanvändas upp till 500 gånger, vilket gör märkbar skillnad för miljön och för våra kunders plånböcker. IKEA Foundation Tack vare IKEA Foundation, kommer åtta produkter från sortimentet på Barnens IKEA att ingå i UNICEF s paket (Early Childhood Development Kit). Vilket kommer hjälpa 1,2 miljoner barn som lever i nöd eller konfliktsituationer att lära, leka och utvecklas. NYHET på varuhusen! Många stora saker blir oemotståndligt gulliga när de krymps till miniformat. Som HUSET dockmöbler som nu finns att köpa. I ett set ingår sex klassiska IKEA möbler i miniatyr. Allt för att uppmuntra till lek och kreativitet. Till och med förpackningen är en leksak. Rättelse: I Älmhultsbladet nr 25 skrev vi att Hugo Sahlin jobbar på IKEA Culture Center AB, det ska givetvis vara Inter IKEA Culture Center AB. ÄLMHULTSBLADET Utgivare IKEA AB Ansvarig utgivare Mattias Lindqvist Redaktion Johanna Blomqvist och Malin Sennevall Manusstopp Tisdagar Utgivning Fredagar Tryckkostnad 3,80 SEK per ex Postnummer 05/15 Telefon Fax E-postadress redaktionen E-postadress Saker & Ting Älmhultsbladet på IKEA Inside Älmhultsbladet som webbtidning Tips! Webbtidningen når du hemifrån Älmhultsbladet in Brief (English) Vad vill du läsa om i Älmhultsbladet? Hör av dig till redaktionen!

3 03 Soffan är bäst - om Älmhultsborna får bestämma TEXT: MALIN SENNEVALL, I samband med årets katalogsläpp fick vi en pratstund med Fredrik Håkansson Lundh, varuhuschef på IKEA i Älmhult, för att ta reda på hur man jobbar med katalogen och vilka stunder det är som faktiskt räknas. Alla stunder räknas, men vilka stunder räknas lite extra mycket för dig? Det är de små stunderna, som att när vi lagar mat så gör vi det hela familjen tillsammans, istället för att barnen sitter i ett annat rum och leker. Vad vill vi med katalogen? Ambitionen med katalogen och varuhuset är att visa hur dina inredningsdrömmar kan bli till verklighet till ett bra pris. Alla är värda en vacker, funktionell och hållbar vardag hemma. På varuhuset gör vi allt för att det man möter ska gå hand i hand med det man sett i katalogen. Det är ett fantastiskt marknadsföringsverktyg som vi verkligen försöker utnyttja. Vi vill att kunderna ska bli inspirerade när de läser katalogen och sedan komma till varuhuset för att handla och enkelt hitta det de söker. Temat i år är alla stunder räknas. Det är inte dyra prylar eller utflykter som räknas, det är de små stunderna och vi visar hur man kan skapa det med lösningar för hela familjen. I ett rum kanske föräldrarna tittar på TV samtidigt som det även finns lekmöjligheter för barnen. Självklart erbjuder vi därför även bra förvaringsmöjligheter för att kunna stoppa undan barnens leksaker när de inte längre används. Fredrik Håkansson Lundh framför en hylla full av heminredningslösningar. En färsk undersökning visar att vardagsrummet är det rum som flest Älmhultsbor uppskattar i vardagen. Allra mest uppskattar man att få lägga sig på soffan när alla vardagssysslor är uträttade. Som delad tvåa kommer att få lägga sig i en nybäddad säng och att ta sin första kopp kaffe på morgonen. Vad uppskattar du mest, en nybäddad säng eller kaffet? Som trebarnsfar får jag nog säga den nybäddade sängen! Vad tycker du om årets katalog? Jag tycker att den har ännu mer inspiration än den förra. Framsidan speglar verkligen det vi vill trycka på, mycket färg, en kombination av gammalt och nytt, en industriell känsla och skandinaviskt ljust trä. Slutligen, vilken är din favoritprodukt? STOCKHOLM serien tycker jag är väldigt fin. Jag kommer absolut även att köpa HUSET dockskåpsmöbler till mina barn! *Katalogen ges ut i exemplar i Älmhultsvaruhusets upptagningsområde.

4 04 Katalogteatern presenterar: Alla stunder räknas TEXT: JOHANNA BLOMQVIST, I veckan var det dags för årets IKEA katalog att lanseras och i onsdags, 14 augusti, bjöds Älmhultsbladet in till pressvisning på Regeringsgatan i Stockholm. I år hyllar katalogen de viktigaste stunderna för barn och vuxna att spendera vardagen tillsammans! Att stanna upp och ta vara på de vardagliga händelserna i hemmet är temat för årets IKEA katalog alla stunder räknas. För att visa hur dessa vardagshändelser kan se ut bjöd man därför på katalogteater i samband med pressvisningen i Stockholm. En föreställning som handlar om vår jakt på nuet som tar över upplevelsen av att bara vara i nuet. När man gick igenom de olika rummen på pressvisningen kunde man därför helt plötsligt stå mitt i ett skådespel. Ett av dem handlade om att bara försöka uppleva det som händer här och nu utan att behöva förverkliga ögonblicket genom en statusuppdatering på Facebook eller en bild på Instagram. Kanske kan det vara så att vi glömmer bort att leva nu för att strax finns och känns mer spännande? Ta vara på viktiga stunder Man vill vara en god förälder, bygga veranda, göra långkok, hänga med i senaste serien och kakla badrum. 45 % av föräldrarna upplever idag att de inte har tillräckligt med kvalitetstid med sina barn och 26 % är för stressade för att ens uppskatta att leka med dem. Detta vill IKEA vara med och påverka. I en stressig vardag kan det vara svårt att finna tid till att bara umgås. Vi vill erbjuda våra kunder flexibla lösningar som gör det enkelt och bekvämt att ta vara på vardagens alla viktiga stunder, säger Cia Fritzon Gårdnäs, ställföreträdande landschef IKEA Sverige. Appen som kan möblera Med sina 324 sidor innehåller årets IKEA katalog mängder av heminredningslösningar och den visar även upp flera nya, fina och roliga produkter. Och katalogen som även finns som applikation erbjuder i år möjligheten att möblera i en förstärkt verklighet och förhandsgranska fler än 100 produkter från IKEA katalogen i det egna hemmet. Det enda du behöver göra är att lägga katalogen på den plats i hemmet där du har tänkt att den nya möbeln ska stå, hålla appen över katalogen, klicka fram produkten och vipps så kan du se hur den tänkta möbeln kan passa in i just din hemmiljö! En TRENDIG kollektion I samband med kataloglanseringen fick vi också ta oss en titt på en av höstens nya kollektioner, TRENDIG, som innehåller ett trettiotal produkter med måltiden i fokus. Kollektionen har skapats ur dialogen mellan två kulturer och resultatet är en sammanslagning av kinesisk och skandinavisk design, och definitivt något att se framemot! Vi på redaktionen hälsar den nya katalogen välkommen och önskar er alla en inspirerande heminredningshöst!

5 05 Här utspelade sig en av scenerna i föreställningen alla stunder räknas. I ett hav av IKEA kataloger!

6 06 NY PÅ JOBBET MAIL: MANUSSTOPP TISDAGAR Jessica ny product development engineer på IKEA of Sweden Vi är glada att meddela att Jessica Nilsson har accepterat rollen som Product Development Engineer i byrå-teamet i HFB04. Jessica har arbetat som Product Engineer i HFB t det gångna året och har alltid visat en hög grad av professionalitet. Jessicas personlighet och kompetens kommer att vara av stort värde nu när hon tar sig an en ny utmaning och vi är övertygade om att hon kommer att bidra starkt till den framtida utvecklingen av vårt sortiment. Vi önskar Jessica stort lycka till i sitt nya uppdrag! Daniel Ladeira Deputy TQE Manager Bedroom & Bathroom, IKEA of Sweden Audrius ny product engineer på IKEA of Sweden Vi är väldigt glada att meddela att Audrius Jakenevicius antagit utmaningen som Product Engineer för byråer hos HFB04. Audrius kommer med en bred kunskap från produktion, material och teknik både inom industrin samt från IKEA inköps organisation. Tack Audrius, för din tid i TANE, du har med din kompetens och personlighet bidragit på ett mycket positivt sätt. Vi önskar dig all lycka! Välkommen Audrius, till ditt nya uppdrag! Daniel Ladeira Deputy TQE Manager Bedroom & Bathroom, IKEA of Sweden Erik Olsen Deputy Trading Area Manager Trading Area North Europe Christian ny product engineer på IKEA of Sweden Vi är väldigt glada att meddela att Christian Öhrström börjar som Product Engineer för garderober på HFB04. Christian är nyutexaminerad från maskinteknik/ Industriell Design från Lunds Tekniska Högskola. Christians examensarbete utfördes i samarbete med IKEA of Sweden och under sin tid på IoS blev Christian bekant med IKEAs värderingar, arbetssätt och kunden i fokus. Välkommen Christian till ditt nya uppdrag! Daniel Ladeira Deputy TQE Manager Bedroom & Bathroom, IKEA of Sweden

7 07 NY PÅ JOBBET MAIL: MANUSSTOPP TISDAGAR Anders ny career centre manager på IKEA AB Vi är mycket glada att välkomna Anders Jönsson som ny Career Centre Manager på, HR Service Centre, IKEA AB. I rollen som Career Centre Manager kommer Anders att driva uppbyggnaden av IKEA Career Centre, Sverige, som är en helt ny tjänst på HR Service Centre. Anders kommer närmast från TRR, Trygghetsrådet, där han arbetat de senaste 11 åren. Varmt välkommen till IKEA AB! Yvonne Pettersson Unit Manager Rekrytering & Support HR Service Centre, IKEA AB Jacob ny HR business partner på IKEA AB Vi är glada att meddela att Jacob Nilsson har tackat ja till jobbet som HR Business Partner. Jacob kommer närmast från Repligen Coporation i Lund där han haft en tjänst som HR manager. Jacob kommer att arbeta som en del i IKEA ABs affärstöd med huvudsakligt fokus på Finance Services och HR Service Center. Med Jacobs erfarenhet inom HR och med hans engagemang och driv ser jag att han kommer vara ett fantastiskt tillskott till IKEA ABs affärsstöd och IKEA. Välkommen till HR IKEA AB! Håkan Ljungqvist HR Manager, IKEA AB Sebastien ny projektledare på IKEA of Sweden Sebastien Cossic blir ny projektledare för Dark Hardwood, och Sourcing Developer Dark Hardwood affärsområde OSOF (Outdoor, Home organisation, Secondary storage och IKEA FAMILY sortimentsutveckling), IKEA of Sweden. Sebastien börjar sitt nya jobb den 1 september och kommer att rapportera till Robert Olsson och till Peter Becker i matris för Dark Hardwood. Varmt välkommen till oss! Robert Olsson SC manager BA OSOF, IKEA of Sweden Peter Becker Material Leader Solid Wood IKEA of Sweden

8 08 LEDIGA JOBB PÅ IKEA OCH IKANO Hantverkare/Snickare IKEA Försäljnings AB HaparandaTornio lycka är att vara på väg Är du triggad av en vardag fylld med nya och spännande uppdrag? Är du självgående och kan hålla i många projekt samtidigt? Tillsammans jobbar vi mot att vi ska nå våra kortsiktiga och långsiktiga mål. Detta främst genom ett hantverk som bidrar till säkerställandet av varuhusets visuella identitet inom alla områden, och att det alltid ska se ut som i skick som nytt. För att trivas och lyckas i din roll som Hantverkare/Snickare behöver du ha relevant utbildningsbakgrund och/eller erfarenhet inom hantverksyrket. Kunskaper och erfarenheter inom snickeri och måleri är ett krav samt kakelsättning och elbehörighet är meriterande. Jag drivs av passion det är okej att göra fel hemma är en känsla Interior Design co-worker Interior Design co-worker IKEA HaparandaTornio Släpp loss din inre inredare being part of something BIG Enkelhet INSIDE.IKEA.COM ge men skap Are you ready for this exciting challenge for a year? As an Interior Design co-worker in our store your goal is to make IKEA HaparandaTornio an exciting destination where our customers meet inspiring, functional and innovative interior design solutions. As a person you are driven and creative, and think outside the box in order to provide home furnishing solutions with energy and passion. You enjoy sharing your knowledge and ideas with your colleagues so that you as a team can find the best solution and of course you have solid experience of working with Interior Design at IKEA. INSIDE.IKEA.COM släpp loss potentialen inre st yrk a Ifrågasätt aktoriteter underbara framtid gör saker an orlunda n

9 09 INFORMATION TILL IKEA OCH IKANO MEDARBETARE Glöm inte att använda dina bidrag! Du har väl inte glömt att använda de bidrag du får genom Friskvårdsbidraget och IKEA kontot? Du kan se på Förmånsportalen hur mycket pengar du har kvar. Dessa måste du dock använda innan 31 augusti. Pengarna kan inte sparas eller överföras till nästa verksamhetsår. Du kan använda bidragen till en mängd olika saker. Genom IKEA kontot kan du exempelvis beställa tidningsprenumeration, matkasse, privat sjukvårdsförsäkring, löpande donation till välgörande ändamål eller skor till träning eller arbete. Friskvårdsbidraget kan du använda till exempelvis gymkort, massage eller simhallskort. Gå in på Förmånsportalen redan idag och se vilka möjligheter som finns. Använd bidragen nu, 1 september får du nya pengar att nyttja! Du hittar Förmånsportalen på Logga in med dina personliga inloggningsuppgifter (obs 8 siffror). /HR Service Centre, IKEA AB Nu kan du hämta ut biljetterna till Familjefestivalen! Biljetterna kan hämtas ut under perioden augusti och görs enligt nedan: Medarbetare som har tillgång till Flexpay/Förmånsportalen: hämtas ut på Aktivitetshuset måndag-fredag, kl. 7-9 eller Du behöver endast ange anställningsnummer och namn. Medarbetare på IKANO, Inter IKEA och Swedwood: hämtas ut hos lokal HR. tillgång till Flexpay/Förmånsportalen: hämtas ut på Aktivitetshuset måndag-fredag, kl. 7-9 eller Du behöver endast ange ditt anställningsnummer och namn. Vid frågor kontakta Aktivitetshuset på telefon eller via mail Om du tillhör Vuxenklubben eller av någon annan anledning inte har

10 12 INFORMATION TILL IKEA OCH IKANO MEDARBETARE Meeting Services har begränsade öppettider Spaka själv dag! Annons Den 28 augusti har vi utvecklingsdag för hela funktionen och därför något begränsade öppettider. Travel och Visum öppet Vid hjälp med akuta flygresor hänvisar vi till BCD Travel, Meeting öppet Aktivitetshuset Multihallen öppen som vanligt till kl /Meeting Services, IKEA AB Älmhults rc-klubb inbjuder härmed till en spaka själv dag med instruktör och vad vi kallar dubbelkommando med klubbens modellflygplan. Ta chansen och prova på denna roliga och lärorika hobby som äger rum 17/8 med start kl fram till kl på Möcklanda flygfält i Älmhult. Senare under dagen kommer det också att bjudas på flyguppvisning med diverse modeller så som jet och den klassiska metanolmodellen. Enklare förtäring kommer att säljas i klubbstugan. Varmt välkomna! Älmhults rc-klubb Interested in learning Swedish? Annons Barnens dag i Bråthult Annons Are you interested in learning Swedish or improving your Swedish skills? We have 2 new classes beginning in late August. Beginners Class Tuesday, Intermediate Class Thursday Group lessons with Lingula AB teacher will be held in Activity House. If you are interested please contact: Barnens dag i Bråthult söndag 25/8 kl vid Bråthults bygdegård. Kom och var med på en busig dag i Bråthult full med aktiviteter för barnen. Till exempel, hölass, ponnyridning, 5-kamp, ansiktsmålning, hoppborg 50:-/barn för hela dagen, korv och godisförsäljning. Det kommer också att vara hantverksmarknad, här kan du visa upp och sälja just din hemgjorda specialitet. För att boka bord maila till friskvardviljanmail.com, 50 kr/bord. Välkomna!

11 13 AKTIVITETSHUSET EN PLATS DÄR DU KAN HA ARBETSMÖTE, TA EN FIKA, TRÄNA ELLER BARA UMGÅS Resultat för vårlotteriet Vuxenklubbens årsmöte den 11 september 2013 Vårlotteriet till förmån för fru Berta Kamprads cancerstiftelse inbringade i år kr. Vinstutdelning den 10 juni: 20 stycken högvinster 390 stycken vinster på slutsiffra 0 och 5 Vinstutdelning den 17 juni: 34 stycken högvinster 475 stycken vinter på slutsiffra 0 och 5 Vi tackar för ditt bidrag, din gåva är värdefull! Vi tackar även Vuxenklubben för hjälpen med lotteriet. Agenda: Bosse Franzén visar film och informerar om höstens aktiviteter. Thomas Oredsson, komiker och skådespelare känd från film och TV underhåller. Vi bjuder på landgång och dricka. IKEA Vuxenklubb firar 30 år och det firar vi med tårta till kaffet. Som vanligt har vi ett lotteri med fina vinster. Anmälan till Iréne Willa senast den 6 september på telefon eller via mail: IKEA Vuxenklubbare med respektive är hjärtligt välkomna! Hälsningar Styrelsen Yogakurser under hösten Fortsatta kurser med Magdalena Ohlin Måndagar klockan med start den 2 september. Onsdagar klockan med start den 4 september. Kursavgift: 10 tillfällen 640 kr. Plats: Blå hallen. Minsta antal deltagare 10 personer, max antal 12 personer. Morgonyoga med Åsa Rexare Thulin Fredagar klockan med start den 6 september. Kursavgift: 5 tillfällen 400 kr. Plats: Övre hallen. Minsta antal deltagare 9 personer, max antal 12 personer. All bokning och betalning på Aktivitetshuset, anmälan är bindande. Zumbakurser under hösten Zumba Fitness: Måndagar klockan Minst 12 deltagare, max 18 deltagare. 315 kr. Zumba Fitness fortsättning: Torsdagar klockan Minst 12 deltagare, max 18 deltagare. 315 kr. Zumba Combination: Tisdagar klockan 11.45, Minst 10 deltagare max 14 deltagare. 470 kr (lån av hantlar ingår). Zumba Combination med core: Onsdagar klockan Minst 10 deltagare max 14 deltagare. 470 kr (lån av hantlar ingår). Kursomgång 1 vecka gånger. Kursomgång 2 vecka gånger. Boka hela hösten och få två pass gratis.

12 10 AKTIVITETSHUSET EN PLATS DÄR DU KAN HA ARBETSMÖTE, TA EN FIKA, TRÄNA ELLER BARA UMGÅS IKEA mästerskap i golf lördagen den 24 augusti Start klockan Vi är indelade i 3 klasser: A B C IKEA mästarna i de olika klasserna koras direkt efter tävlingen. Tävlingen är öppen för ALLA IKEA medarbetare i hela Sverige. Max antal spelare 88 stycken. För de som vill planerar vi också en gemensam kvällsaktivitet med lite mat på Aktivitethuset. Kostnad 125 kr/person, dryck betalas separat. Gäster från andra orter kan boka rum på IKEA Värdshus för 399 kronor/natt, inkl frukost. Ange IKEA golf vid bokning. Anmälan: Golf-id + Hcp samt om du vill vara med på kvällsaktiviteten till alt telefon Senaste datum för anmälan är 22 augusti. Notera också att IKEAs berömda Scramble tävling blir lördagen den 28 september. Börja redan nu att samla ihop ett 4-manna lag så återkommer vi med inbjudan lite senare. Varmt välkomna! Fritidssektionen Golf Ändrade Öppettider Träna med ATC! Den 28 augusti har vi utvecklingsdag för hela funktionen och därför något begränsade öppettider. Aktivitetshuset är öppet Multihallen och Funkgymmet är öppet som vanligt Kom ihåg att inte släppa in obehöriga i Multihallen. Åldersgränsen för att vistas utan målsman i hallen är 16 år. WELLNESS CARD Investera i dig själv och öka ditt välmående. Terminskort: gäller 15 augusti till 19 december Pris: 1200 kronor Mer information om passen via eller Aktivitetshusets reception. Kortet köper du på Aktivitetshuset. Kortet går också att betala via Förmånsportalen. Öppet: måndag-torsdag , fredag , lördag-söndag Som IKEA medarbetare har du access till Multihallen alla dagar Telefon ,

13 11 LUNCHGUIDE ALLA LUNCHRESTAURANGER FINNER DU PÅ AKTIVITETSHUSET MÅN Kycklingsoppa med curry TIS Saras linssoppa med chipotle & chorizo ONS Carinas currysoppa med skinka TOR Beppes gulaschsoppa FRE Gittans skaldjurssoppa Veckans vegetariska: Ärtig grön soppa Hemlagad soppa, 42:- Serveras med bröd och smör (Alla våra soppor är fria från gluten och laktos) Vi serverar även matiga sallader, wraps, sushi, och mackor. Kvällstid serverar vi belgisk våffla, panini, pizzini och toast från grillen. IKEA gatan 8, tel , Öppet; mån-tor , fre , lör-sön IKEA RESTAURANGEN IKEA Restaurangen kommer att börja servera dagens lunch från och med vecka 35. Tills dess kan du fortfarande välja och vraka i deras standardmeny. PER ANDERSENS MÅN Stekt fisk, kall rom, rödlöksås, kokt potatis. Eller ost och lökfylld chorizo, potatismos och lingon. TIS Tagliatelle med bacon, soltorkad tomat och broccoli. Eller stekt fläsk, persiljesås, kokt potatis och morötter. ONS Korv stroganoff med ris. Eller stekt spätta, remouladesås, potatis och ärtor. TOR Köttfärslimpa, champinjonsås, kokt potatis, ärtor, citron. Eller kycklingsallad med bacon, ananas, caesardressing. FRE Husmansbuffé. Tre olika alternativ + tillbehör. Varje dag serverar vi dagens sallad. Sallad, bröd, smör, dricka och kaffe ingår. Häfte med tio lunchkuponger: 650:- Bäckgatan, vid IKEA Distribution Centre. Ingång vid vakten. Tel , VÄRDSHUSET Ät så mycket du vill av vår lunchbuffé med massor av goda grönsaker, krispig sallad, läckra såser, flera hemlagade varmrätter med eller utan kött, hembakat bröd, flera olika tillbehör samt lingondricka, isvatten och kaffe. Frukost varje dag från 10:- 70:- 79:- Måndag-fredag IKEA gatan 1, tel

14 14 SAKER & TING MAIL: MANUSSTOPP TISDAGAR SÄLJES Lägenhet 32,5 m2, 1 rum, kokvrå, badrum i Osby. Hyra kr. Fond ca kr. Ledig omg Våningssäng IKEA GUTVIK furu. Bäddmått 200x80, höjd 1,44. Delbar till 2 enkelsängar. Monteringsanvisning finns. Pris: 500kr. Byrå IKEA MALM vit 4 lådor och sängbord vit 1 låda. Pris: 50kr/st. Golfbag med juniorklubbor, 3 drivers, järn 5,6, sandwedge, en putter och 20 beg bollar. Pris: 200kr Säljer min IKEA BEDDINGE bäddsoffa som är 2 år gammal. Ordinarie pris: 1995 kr. Mitt pris: 500 kr. Ring mig på, Divan/Schäslong, elegant äldre model, i mörkt trä med mörkgult tyg. 400 SEK. TROLLSTA sideboard med 2 skåpsdörrar och 3 utdragbara lådor. En repa på ena dörren. Nypris ca 3000 SEK. Nu 650 SEK. Stolar med läderklädsel. Svarta med svart klädsel i äkta läder, IKEA. 4 st. Nypris 700 SEK/st. Nu 250 SEK/st. Retro golvlampa, med fot i äkta marmor, kromfärgad med tre lamphuvuden. Klassisk 80/90 talsmodell. 300 SEK. IKEA POÄNG fotölj naturvit. Nypris 600 SEK, Nu 180 SEK. Soffa IKEA, mörkgrå textil, träben, liknar KARLSTAD. 300 SEK inkl prydnadskuddar. Matbord MELLTORP, vitt, 125x75 cm. Nypris: 400 SEK. Nu 100 SEK. IKEA Kontorsstol, vitt konstläder, hjul. Nypris 700 SEK. Nu 250 SEK. LACK vägghylla röd. Nyskick. 30 x 190 cm. Nypris: 500 SEK. Nu: 100 SEK. Mikrovågsugn Kenwood med grillfunktion. Silverfärgad. Gott skick. Nypris 1500 SEK. Nu 400 SEK. Spegel med guldram, rektangulär, ca 130 cm hög. Nypris ca 700 SEK. Nu 200 SEK. IKEA KNODD tunna med lock. Vita. 2 st x 40 l. Nypris: 179 SEK. Nu : 50 SEK/st. 2 st x 16 l, Nypris 149 SEK, Nu 40 SEK/st. Skrivbord svart med svarta CURRY ben. Repa. 50 SEK. LACK bord svarta. 45x45 cm. 10 SEK styck. Finns att hämta i centrala Älmhult. Maila vid intresse, bilder finns. Sale. Silvergrå Golf 1,6 årsmodell mil. Vinteroch sommardäck SEK. Hallmöbel, bambu och grön metall, IKEA PS Designer Emma Dafnäs, 149 SEK. Studsmatta, 4 meter, 7 år gammal men bra skick. Säljes pga flytt. Ni ansvarar för nedmontering och transport, 100 SEK. Vid intresse kontakta: Säljes pga flytt. 140 cm antik HEMNES sänggavlar med SULTAN HASSELBÄCK madrass och SULTAN LOVENE ställbara sängbotten. Pris 1800:-. POEM fåtölj i svart skinn och stomme i bok med fotpall, 300 kr. Svart 3-sits skinnsoffa med hög rygg i skick som ny, 1500:-. Bilder kan mejlas. Tel Mail: SULTAN ENGENES madrass latex, 90x200, nypris 2500, nu 700 SEK. SULTAN FOSSING madrass skum, 90x200, nu 700 SEK. SULTAN madrassbotten med inbyggda förvaringslådor. Hjul (låsmekanismen på hjulen är något skadad men det påverkar inte madrassens funktion). Klädda i naturvitt tyg. 2 st 90x200cm. Nypris ca 1500/ st, nu 350 SEK/st. Finns att hämta i centrala Älmhult. Maila vid intresse. com. Receiver Denon DRA-F109. Liten och kompakt förstärkare med digitala och analoga ingångar. För mera detaljer läs på Pris 1800kr Vedsäckar med fint kluven björkved i 30 cm längder. 40 liters 49 kr/säck. 80 liters 75 kr/ säck, 1500 liters 750 kr/säck. Perfekt till din öppna spis, kamin eller kakelugn. Fri transport inom Älmhult vid köp av minst 10st 40 liters / 10st 80 liters säckar eller 1st 1500 liters säck , com. Björkved. Längd cm passar perfekt för kaminen. 390 kronor per kubikmeter stjälpt mått. Veden finns i Osby. Telefon Hobby 560 kmfe exclusive barnkammarvagn Djuroch rökfri vagn i mycket bra skick, 6 sovplatser, vinterförvarad inomhus. Säljes utan förtält. Pris kr stycken dubbade vinterdäck på LM fälg som gått ca 1000 mil. 185/60 R15 Bridgestone. Till bland annat Audi A kr ,

15 15 SAKER & TING MAIL: MANUSSTOPP TISDAGAR Peugeot Speedfight 2. EUmoped, 2006, silver, 813 mil, XEM507. Pris 8500 kr. Tel Guldfisk i runt akvarium säljes med alla tillbehör. Pris 300kr. Elbas Yamaha blåmetalllic med Ibanez förstärkare, väska och notställ. Pris 2500kr. Ekbord till vardagsrum, 1.000kr. Tel Villa på landet men endast 5 min till Älmhults centrum. 1½ plan med garage. Byggt 1860 renoverats 1950 och Det finns 6 rum, kök, badrum, toalett, öppen spis. Boytan 167m2. Tomtareal Enskilt vatten och avlopp. Uppvärmning luft/ vatten värmepump. Pris: enligt överenskommelse Årets försommar honung är tappad och klar! Finns i 500 och 700 grams burkar. 45:- alt 60:-. Sms eller samtal till Michael på , mail: KÖPES Syskonvagn, bakåtvänd och framåtvänd, gärna äldre robust modell. Finns mjuklift är det bra. Max 500 kr. HENSVIK spjälsäng (utan madrass), max 200 kr. Babybjörn babysitter, gör inget om den är lite äldre, max 300 kr ÖNSKAR HYRA Önskar hyra liten lägenhet eller rum med pentry fr.o.m augusti till 8 november. Jag kommer under denna tid att jobba med projekt på IoS. Ring mig, Maria, på mobil En 1- eller 2-rumslägenhet/ rum i Älmhult/Älmhultsområde sökes med inflyttning omgående. Jag har just börjat arbeta på IKEA varuhuset och är därmed i behov av ett boende gärna nära varuhuset eller med närhet till transportförbindelse till Älmhult. Allt är av intresse, mejla eller ring Jag letar efter en lägenhet / ett litet hus att hyra i Älmhult, UTHYRES Charmig sutterängvilla byggd -64 uthyres 1 år. 120kvm boarea, 3 sovrum, 2 badrum och stort vardagsrum i vinkel. Billig uppvärmning med fjärrvärme och stor braskasett i öppen spis med fri ved. Huset ligger precis vid Gemöskolan och Linnéskolan. Nära till allt! Ring eller maila för mer info: , com Ljus och fräsch lägenhet i Diö uthyres. Lägenheten ligger centralt och har ett mycket fint läge med vatten på tre sidor om huset. Hyra 4900 kr. 8 km till Älmhult och Pågatågen börjar gå i december Lägenheter i centrala Älmhult hyreslediga i AXA-huset per 1/9 lgh Holmbergs hörna (JC-hsuet). Per 1/10 lgh Per 1/11 lgh Vidare info vis SÖKES Har du ett fungerande promenad-/löpband (hopfällbart) ståendes i ett hörn någonstans? Misstänker du att du inte kommer att använda det? Sälj det till mig! Kontakta Cathrin på Önskar boende i eller nära Leiden 3 månader i höst. Jag har fått en praktikplats på National Museum of Ethnology i Leiden och söker ett rum eller en liten lägenhet att hyra under september-november. Vänligen maila: com eller ring Emma +46 (0) Jag har en stor hanhund på drygt året som skulle behöva en tålmodig kompis att busa med då och då. Helst hund av större modell som tål lite tuffa tag BYTES Central etta i Älmhult med balkong kvälls sol ingen insyn, 2300 hyra. Önskar byta mot lägenhet i Helsingborg eller Stockholm, ikea.com SKÄNKES En ljuvlig helsvart liten tjej söker nu en ny bostad. Hon är en väldigt pigg och framåt kattunge. Uppfödd med kärlek och ompyssling som gjort henne väldigt kelig. Är katt och hundvan. Har redan stolt visat upp sina fångster som möss och en och annan fågel. Ring alt KORTFATTADE ANNONSER FÖR DIG SOM ÄR IKEA/IKANO MEDARBETARE OCH DIN FAMILJ

16 Det börjar bli tid för årets kräftskiva. Varför inte ta vara på de sista sensommardagarna och duka upp den utomhus? I veckan tipsar Livet Hemma-bloggen om hur du på ett trevligt sätt dukar upp inför kräftskiva med vänner och familj. ÄLMHULTSBLADET Vad vill du läsa om i Älmhultsbladet? Hör av dig till redaktionen på eller

1. Han heter Tim. 2. Hon heter Lisa. 3. Hon heter Malin.

1. Han heter Tim. 2. Hon heter Lisa. 3. Hon heter Malin. Facit Extra! 1 s. 5 penna 3. papper 4. lexikon 5. dator 6. stol 7. elev 8. suddgummi 9. block 10. klocka 11. bord 1 bok s. 6 en penna 3. ett suddgummi 4. ett papper 5. en dator 6. en stol 7. ett block

Läs mer

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. Jespers julsamlingspoesi S.4

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. Jespers julsamlingspoesi S.4 03 10 januari 2014 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Sextionde julsamlingen S.3 Jespers julsamlingspoesi S.4 Fler frontveckor på varuhuset S.6 Tätare samarbete med ny

Läs mer

DET HÄR ÄR POCKET PARKEN. ALLTID NÅGOT PÅ GÅNG Korvklubben på tisdagar Champagneonsdag After work Matlagningskurser

DET HÄR ÄR POCKET PARKEN. ALLTID NÅGOT PÅ GÅNG Korvklubben på tisdagar Champagneonsdag After work Matlagningskurser 2014 Här har vi samlat ihop allt vi tycker att du bör och allt vi tror att du vill veta, om vad restaurangen erbjuder. Det är en hel del. Stort eller smått, snabbt eller långsamt, här eller där, tidigt

Läs mer

Tappa inte bort häftet för det ska du lämna in tillsammans med de skriftliga arbetsuppgifterna. Lycka till! Sofia

Tappa inte bort häftet för det ska du lämna in tillsammans med de skriftliga arbetsuppgifterna. Lycka till! Sofia Namn: Klass: Din uppgift: Ni kommer att arbeta med detta vecka 39 till vecka 43. Ni har svensklektionerna till ert förfogande. Uppgifterna ska lämnas in, allt tillsammans, senast måndag vecka 45. Då blir

Läs mer

Hunden i Söderköping. Nyhetsbrev vintern 2012

Hunden i Söderköping. Nyhetsbrev vintern 2012 Hunden i Söderköping Hundföretagare i samarbete Det mesta för din hunds bästa AlphaOhm Fysioterapi Carinas Hundvård Catharinas Agilitycenter Hundforum Hund & Katt shopen Pensionat Tass & Hov Nyhetsbrev

Läs mer

Oscarssons. i småland

Oscarssons. i småland Oscarssons Möbel design & Tillverkning i småland 1 2 Besök vår webb! www.oscarssonsmobel.se Genuint & äkta Vi har valt att inte tumma på den kvalitet som svensk tillverkning ger. Vi använder ek som fått

Läs mer

Din uppgift: trovärdig verklig inte

Din uppgift: trovärdig verklig inte Din uppgift: Ni kommer att arbeta med detta vecka 39 till vecka 43. Ni har svensklektionerna till ert förfogande. Uppgifterna ska lämnas in, allt tillsammans, senast fredag vecka 43. En kortare redovisning

Läs mer

Eckerö infoblad Februari 2016

Eckerö infoblad Februari 2016 Eckerö infoblad Februari 2016 Kommunfullmäktige sammankallas torsdagen den 25 februari kl 19.00 Mötet hålls på kommunkansliet och är öppet för allmänheten. Nya kommunfullmäktige sammanträdde för första

Läs mer

Veronica s. Dikt bok 2

Veronica s. Dikt bok 2 Veronica s Dikt bok 2 Det är bra att ha en syster Min syster betyder så mycket för mig. Jag vet att hon betyder likadant för mig. Om jag vill henne något så vet jag att hon finns där för mig. Jag är glad

Läs mer

Kristoffer Bergdahl Registrerad Fastighetsmäklare. Välkomna på visning! Mob 0703-46 57 62

Kristoffer Bergdahl Registrerad Fastighetsmäklare. Välkomna på visning! Mob 0703-46 57 62 är ni Visning: Söndagen 23/3 12:00-12:45 Välkomna till detta unika gamla hus på härliga Råå. Bostaden erbjuder en generös takhöjd, stukaturer, gamla fina plankgolv och kakelugn! Lummig trädgård i söderläge

Läs mer

Äventyret kan börja... Underbara minnen

Äventyret kan börja... Underbara minnen Privat & Föreningar 2013-2014 Äventyret kan börja... Underbara minnen Fakta Fakta 2013 Öppettider & Priser Öppet året runt BILD 1 BILD 2 Öppettider Måndag 09:00-17:00 Tisdag 09:00-17:00 Onsdag 09:00-17:00

Läs mer

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014 Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014 Har glädjen att kunna erbjuda en en vecka med YOGA på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga, Andalusien.

Läs mer

ALLAKTIVITETSHUSET ÄLVKULLEN TEL. 0413-28152

ALLAKTIVITETSHUSET ÄLVKULLEN TEL. 0413-28152 ALLAKTIVITETSHUSET ÄLVKULLEN TEL. 0413-28152 1 ÄLVKULLEN TISDAG 17/2 kl. 19.00 åk.7-9 Kom och spela FIFA 09 på storbild i stora salen! ONSDAG 18/2 kl. 15.00 åk.4-6 Kom och testa WII Fit på storbild i stora

Läs mer

Celiakinytt NUMMER 2 2014. Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa!

Celiakinytt NUMMER 2 2014. Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa! Celiakinytt NUMMER 2 2014 Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa! INNEHÅLL/ NUMMER 1 Innehåll 3 KOMMANDE AKTIVITET ICA veteranernas handelsbod 4 KOMMANDE AKTIVITET Julbak för hela familjen 5 AKTUELL

Läs mer

Hunden i Söderköping. Nyhetsbrev hösten 2011

Hunden i Söderköping. Nyhetsbrev hösten 2011 Hunden i Söderköping Hundföretagare i samarbete Det mesta för din hunds bästa AlphaOhm Fysioterapi Carinas Hundvård Catharinas Agilitycenter Hundforum Hund & Katt shopen Pensionat Tass & Hov Nyhetsbrev

Läs mer

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. De gjorde frontvecka S.4

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. De gjorde frontvecka S.4 09 21 februari 2014 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Fokus på sovrum & badrum S.3 De gjorde frontvecka S.4 TV4 möblerar med IKEA S.2 Många glada barn fick mjukdjur

Läs mer

Tidtabell. 1 september - 4 januari 2015

Tidtabell. 1 september - 4 januari 2015 Tidtabell 1 september - 4 januari 2015 kalmarflyg Ett aktivt miljöval Vi lyfter och landar på Stockholm Bromma Airport. Det citynära läget gör att miljökraven är extra hårda. Bara de allra miljövänligaste

Läs mer

Kompis med kroppen. 5. Bra för mig bra för miljön

Kompis med kroppen. 5. Bra för mig bra för miljön Kompis med kroppen 5. Bra för mig bra för miljön 5 om dan gör kroppen glad Intervjua kompisen, skolsköterskan, föräldern, syskon, tränare eller någon annan du känner om varför de tycker att man ska äta

Läs mer

Äventyret kan börja...

Äventyret kan börja... Privat & Föreningar 2015 Äventyret kan börja... Underbara minnen Fakta Fakta 2013 Öppettider & Priser Öppet året runt BILD 1 BILD 2 Öppettider Måndag 09:00-17:00 Tisdag 09:00-17:00 Onsdag 09:00-17:00 Torsdag

Läs mer

Kursledare: Jenny Mårtensson, erfaren kommunikatör och skribent, diplomerad i intuitivt/kreativt skrivande.

Kursledare: Jenny Mårtensson, erfaren kommunikatör och skribent, diplomerad i intuitivt/kreativt skrivande. EVENEMANG VÅREN 2013 På Albert har vi ständigt lite smakfulla och välarrangerade kvällar på gång. Nedan finner ni ett antal av dessa som är planerade för våren 2013. Håll utkik för den kan komma att fyllas

Läs mer

Till gruppbostäder och daglig verksamhet: Moderna Museet samling

Till gruppbostäder och daglig verksamhet: Moderna Museet samling Robert Rauschenberg, Monogram, 1955-59 Estate of Robert Rauschenberg/BUS 2012, Stockholm/VAGA, NY. Till gruppbostäder och daglig verksamhet: Moderna Museet samling Välkomna till visningar och verkstad

Läs mer

Fyra gånger Nolia. Mässor Konferens Event Uthyrning

Fyra gånger Nolia. Mässor Konferens Event Uthyrning Fyra gånger Nolia. Mässor Konferens Event Uthyrning Kreativitet Personlighet Mässor Konferens Event Uthyrning Lust Nyskapande När människor och idéer möts. Det är då det händer. Tankar utbyts, erfarenheter

Läs mer

FÄRS FISK JÄRN/LEVE R

FÄRS FISK JÄRN/LEVE R Vårens grundskolematsedel på remiss till matråden på Gökstens- och Edvardslundsskolan Enligt riktlinjerna skall fördelningen av livsmedel till måltiderna under en 4 veckors period se ut så här och följa

Läs mer

Inbjudan till dansvecka 25/8 30/8-2014!

Inbjudan till dansvecka 25/8 30/8-2014! Inbjudan till dansvecka 25/8 30/8-2014 Vi i föreningen DansGlada Fötter i Kiruna har härmed nöjet att bjuda in er till en hel vecka med dans Under veckan erbjuder vi allt i från nybörjarkurs i bugg och

Läs mer

Tidtabell. 9 december - 30 mars 2014

Tidtabell. 9 december - 30 mars 2014 Tidtabell 9 december - 30 mars 2014 fr 849:- KALMAR-UMEÅ inklusive skatter och avgifter. Vi tar dig ända till Umeå! Sträckan flygs av oss och vår syrra Malmö Aviation och självklart startar din resa i

Läs mer

Förläng våren med en ALLA KAN VECKA Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2014

Förläng våren med en ALLA KAN VECKA Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2014 Förläng våren med en ALLA KAN VECKA Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2014 Nu är det möjligt! För Alla som vill! Har vi glädjen att kunna erbjuda en yogakurs kombinerat med Alla kan sjunga på din resa till

Läs mer

Nr 03 2013. Årg. 6 21/2-6/3. ung i fokus

Nr 03 2013. Årg. 6 21/2-6/3. ung i fokus Nr 03 2013 Årg. 6 21/2-6/3 ung i fokus FINSPÅNG 10181 10181 Jantzen Reclinerfåtölj 4.895:- Kampanj Komplett kontinentalsäng Gäller t.o.m. 10/3-2013 Nu 8.985:- FINSPÅNG AUDIO VIDEO - FInspång Stora Allén

Läs mer

Påsklov 2015. Påsklov. Hörby 30 mars-6 april 2015

Påsklov 2015. Påsklov. Hörby 30 mars-6 april 2015 Påsklov 2015 Hörby 30 mars-6 april 2015 Bada och lek på Lågedammsbadet Vi kommer ha vår populära leksak, bläckfisken, i vattnet måndag-torsdag 11.00-15.00 (ingen motionssimning denna tid). Skärtorsdag

Läs mer

ÅRSSAMMANFATTNING IKEA SVERIGE VÅ15

ÅRSSAMMANFATTNING IKEA SVERIGE VÅ15 ÅRSSAMMANFATTNING IKEA SVERIGE VÅ15 2 IKEA VISION & AFFÄRSKONCEPT »Vår affärsidé är att erbjuda ett brett sortiment av form- och funktionsriktiga heminredningsprodukter till så låga priser att så många

Läs mer

Sommarkul med Fritidsgården Fenix!

Sommarkul med Fritidsgården Fenix! snämnden Sommarkul med! Anmäl dig idag till sommarens roligaste veckor! Fredagen den 17/2 Postadress Box 500, 343 23 Älmhult Besöksadress Stortorget 1 Telefon 0476-550 00 (vx) Fax 0476-552 00 Organisationsnr

Läs mer

CITY HOTELL ESKILSTUNA

CITY HOTELL ESKILSTUNA CITY HOTELL ESKILSTUNA 562-3548_City Hotell_folder_125x250.indd 1 2013-11-13 16:32 562-3548_City Hotell_folder_125x250.indd 2 2013-11-13 16:32 CITY HOTELL ESKILSTUNA Övernatta hos oss när du är i Eskilstuna!

Läs mer

BLENDER DRIVERSOPEN HELGÖPPET PÅ CAMPINGEN TJEJER PÅ HAL IS KAJSA 4:A PÅ DM KLUBBMÄSTERSKAP / 5-KAMP5 FOLKAFEST MED EN TJOCK & EN BRA Sida 1

BLENDER DRIVERSOPEN HELGÖPPET PÅ CAMPINGEN TJEJER PÅ HAL IS KAJSA 4:A PÅ DM KLUBBMÄSTERSKAP / 5-KAMP5 FOLKAFEST MED EN TJOCK & EN BRA Sida 1 Årgång 12 Nr 2 Mars 2009 BLENDER DRIVERSOPEN HELGÖPPET PÅ CAMPINGEN TJEJER PÅ HAL IS KAJSA 4:A PÅ DM KLUBBMÄSTERSKAP / 5-KAMP5 FOLKAFEST MED EN TJOCK & EN BRA Sida 1 MANUSSTOPP DEN 20:E I VARJE MÅNAD MATERIAL

Läs mer

& Sång i Nerja 9-16 April 2015

& Sång i Nerja 9-16 April 2015 Låt sommaren börja med en vårvecka Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2015 Nu är det möjligt! För Alla som vill! Har vi glädjen att kunna erbjuda en yogakurs kombinerat med Alla kan sjunga på din resa till

Läs mer

Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015

Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015 Låt sommaren börja redan i april med en Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015 Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga,

Läs mer

Sommarvecka med Yoga i Nerja 9-16 Juni

Sommarvecka med Yoga i Nerja 9-16 Juni Sommarvecka med Yoga i Nerja 9-16 Juni Har glädjen att kunna erbjuda en en vecka med YOGA på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga, Andalusien. Den 9-16 juni 2014 med

Läs mer

Mötesplats Rönnby En mötesplats för alla åldrar

Mötesplats Rönnby En mötesplats för alla åldrar Mötesplats Rönnby En mötesplats för alla åldrar Där gammal och ung möts Sommarprogram För seniorer Mötesplats Rönnby Släggkastargatan 1 722 41 Västerås 021-39 36 35 catarina.ekholm@vasteras.se Några hopplock

Läs mer

Skuttungeposten Nr 3 v. 41-43 2015-2016

Skuttungeposten Nr 3 v. 41-43 2015-2016 SKAPANDE SKOLA Projektet är avslutat och var mycket uppskattat av eleverna! Filmerna finns på erikhedman.com. SMILE Månadens ord är MEDMÄNSKLIG- HET och vi arbetar med färdigheten att visa att man tycker

Läs mer

VAD HÄNDER PÅ SPORTLOVET V.8?

VAD HÄNDER PÅ SPORTLOVET V.8? VAD HÄNDER PÅ SPORTLOVET V.8? HÖRBY KARATE KLUBB Kom och testa karate med oss på Älvdalsskolan! Tisdag 19/2 och Torsdag 21/2 18.00-19.00, Lördag 23/2 10.00-11.30 Medtag gympakläder! SATSERUPS IDROTTS/BYAFÖRENING

Läs mer

ÖNSKEHUSET VID ÄLVEN Ett generöst kök med plats för både matlagning och vänner. Rymligt badrum med bastu och glasdörr ut mot Klarälven.

ÖNSKEHUSET VID ÄLVEN Ett generöst kök med plats för både matlagning och vänner. Rymligt badrum med bastu och glasdörr ut mot Klarälven. ÖNSKEHUSET VID ÄLVEN Ett generöst kök med plats för både matlagning och vänner. Rymligt badrum med bastu och glasdörr ut mot Klarälven. Stor klädkammare. Och altaner med både morgon- och kvällssol. Caroline

Läs mer

Julmarknad på Oaxen 2015-11-28

Julmarknad på Oaxen 2015-11-28 Julmarknad på Oaxen 2015-11-28 Välkommen som utställare! Innehåll Inför din bordsbokning... 3 Våra olika platser att boka placering på... 3 Gillet... 3 Kalkugnen... 3 Utomhus... 3 Tider... 3 Boka bord...

Läs mer

DHR Ängelholm NR. 2. 2014

DHR Ängelholm NR. 2. 2014 DHR Ängelholm NR. 2. 2014 DHR ÄNGELHOLM. dhr.angelholm@gmail.com MOBIL. 070 58 180 51 ORGANISATIONSNR: 839400-5931 BANKGIRO: 414-8698 Hemsida. dhr-angelholm.se ORDFÖRANDE. OVE JANSSON TEL. 0435-216 94

Läs mer

Sportlov. Hörby 16-20 februari 2015

Sportlov. Hörby 16-20 februari 2015 Sportlov 2015 2015 Hörby 16-20 februari 2015 Skapa på museet och se den fantastiska utställningen Undrien Kom till Undrien, hälsa på i Trottoarien! Se den fantastiska utställningen och låt fantasin flöda

Läs mer

Kycklingbröst. Nästan 1/2. ord.priset! Varmrökt. Regnbågslax. Hel med ben, ca 1200 gr. 6Ordpris 129:- /kg

Kycklingbröst. Nästan 1/2. ord.priset! Varmrökt. Regnbågslax. Hel med ben, ca 1200 gr. 6Ordpris 129:- /kg Utkommer onsdagar 45 gånger om året www.rydebacksbladet.nu Nummer 41 Råå:Rydebäck Annons & Distributions AB 13 november 2013 Rååvägen 39, 252 70 RÅÅ. E-post: prepress@pingvinpress.se Årgång 43 Telefon

Läs mer

Tidtabell. 31 mars - 31 augusti 2014

Tidtabell. 31 mars - 31 augusti 2014 Tidtabell 31 mars - 31 augusti 2014 kalmarflyg Ett aktivt miljöval Vi lyfter och landar på Stockholm Bromma Airport. Det citynära läget gör att miljökraven är extra hårda. Bara de allra miljövänligaste

Läs mer

Nu hade vi tänkt att vi skulle ha en må bra kväll, men tyvärr så var intresset för dåligt så det blev inställt.

Nu hade vi tänkt att vi skulle ha en må bra kväll, men tyvärr så var intresset för dåligt så det blev inställt. Kvarnberget/Viken är ett Plusboende där det finns ca 650 lägenheter. Vi har ansvar för att det är rent och snyggt i 54 trapphus. Vi anordnar även aktiviteter och vi kan ge stöd och hjälp om du tillfälligt

Läs mer

Styrelsen Frösåker GK, Christer Ral, Matz, Håkan, Krogen WWW.FGCC.SE. Sida 1 av 6

Styrelsen Frösåker GK, Christer Ral, Matz, Håkan, Krogen WWW.FGCC.SE. Sida 1 av 6 Nyhetsbrev #2 2015 Sida 1 av 6 Hej Vänner, Säsongen är i full gång även om värmen ännu uteblivit. Verksamheten är också i full gång och ni har väl inte missat alla träningar, tävlingar och andra roliga

Läs mer

M ö b l e r o c h i n r e d n i n g t i l l f r i t i d s h u s / h ot e l l ru m - b j ö r k va l l e n

M ö b l e r o c h i n r e d n i n g t i l l f r i t i d s h u s / h ot e l l ru m - b j ö r k va l l e n M ö b l e r o c h i n r e d n i n g t i l l f r i t i d s h u s / h ot e l l ru m - b j ö r k va l l e n Helene stol och Matbord i klarlackad massiv björk, Wanda skänk i klarlackad massiv björk/björk faner

Läs mer

M ö b l e r o c h i n r e d n i n g t i l l f r i t i d s h u s / h ot e l l ru m - e k l u n d e n

M ö b l e r o c h i n r e d n i n g t i l l f r i t i d s h u s / h ot e l l ru m - e k l u n d e n M ö b l e r o c h i n r e d n i n g t i l l f r i t i d s h u s / h ot e l l ru m - e k l u n d e n Echo matbord, Echo stol, Echo bänk och Echo soffbord massiv ek. Mistral Skänkvitrin, Oljad ek Tavlor

Läs mer

Förläng våren med en Yogavecka i vackra Nerja 9-16 April 2014

Förläng våren med en Yogavecka i vackra Nerja 9-16 April 2014 Förläng våren med en Yogavecka i vackra Nerja 9-16 April 2014 Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs kombinerat med Alla kan sjunga på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol,

Läs mer

Som medlem i Hälsas Viktklubb får du:

Som medlem i Hälsas Viktklubb får du: Visst vill vi vara friska och hålla trivselvikten, men ibland hinner eller orkar man inte ta hand om sig själv så bra som man borde. I Hälsa Viktklubb får du den inspiration och motivation du behöver för

Läs mer

Rembo Skidor Presenterar

Rembo Skidor Presenterar Rembo Skidor Presenterar HUGO JACOBSSON Ålder: 16 år Skidgymnasiets ort: Mora kommun Gren: Längdskidor Vilket år går du på skidgymnasiet: Första året Program: Naturvetenskapliga programmet Hugos tips:

Läs mer

Inspiration för förskolor & skolor

Inspiration för förskolor & skolor Inspiration för förskolor & skolor Tysta leksaker. Vår nya katalog är här. Har du inte fått den, hör av dig så skickar vi en bums! Huvudkatalog Färgade klossar 11 cm Gigantiska klossar, 11 cm tjocka, 32

Läs mer

Nyhetsbrev nr 4-2015

Nyhetsbrev nr 4-2015 Nyhetsbrev nr 4-2015 Det har väl inte undgått någon att HTK numera har en färsk WTA-segrarinna i klubben? Johanna Larsson gjorde återigen succé i Båstad och denna gång fick hon med sig båda titlarna hem

Läs mer

ÖPPEN FÖRSKOLA Vårterminen 2014

ÖPPEN FÖRSKOLA Vårterminen 2014 ÖPPEN FÖRSKOLA Vårterminen 2014 Kontakt: Öppna Förskolan KULAN Fäladstorget 1 226 44 Lund telefon: 046 35 64 38 Hemsida: www.lund.se/kulan E-post: kulansoppnaforskola@live.se Blogg : www.kulanbloggen.se

Läs mer

3 bäddsrum 400: /person och natt. Bo två nätter utan städning: 350: /person och natt

3 bäddsrum 400: /person och natt. Bo två nätter utan städning: 350: /person och natt Vi vill härmed bjuda in dig och dina vänner till årets Post-sm i kubb! Denna gång vid Väsmans strand i Ludvika, med utsikt över vidderna, där Dan Andersson en gång i tiden vandrade! Ta tillfället i akt,

Läs mer

12 smaskiga enkla recept på Findus Grönsaker Perfekta till

12 smaskiga enkla recept på Findus Grönsaker Perfekta till 12 smaskiga enkla recept på Findus Grönsaker Perfekta till Grönsaker perfekta till fisk är en härlig blandning gjord på grillad aubergine, svarta bönor, sugar snap peas och tomater. FISK I FOLIE 1 portion

Läs mer

Nu är det jul igen. Veden glöder, och det knastrar av

Nu är det jul igen. Veden glöder, och det knastrar av J U L B O R D E T 2 0 1 5 Nu är det jul igen. Veden glöder, och det knastrar av eldarna som brinner. Granriset frasar under våra skor. Utanför kluckar vattnet i den vintriga krispiga luften. Det doftar

Läs mer

Svenska 1-2-3-4 GRAMMATIK ÖVNINGAR OCH SVAR

Svenska 1-2-3-4 GRAMMATIK ÖVNINGAR OCH SVAR Svenska 1-2-3-4 GRAMMATIK ÖVNINGAR OCH SVAR This is a document containing all the grammar exercises and answers from the website www.svenska.digital ADJEKTIV ÖVNINGAR: Alla mina (fin) saker Jag har många

Läs mer

???????????????????????? Vad händer i Endre (Datum och tider att skriva in i almanackan

???????????????????????? Vad händer i Endre (Datum och tider att skriva in i almanackan Nr.1 2015 ???????????????????????? Vad händer i Endre (Datum och tider att skriva in i almanackan * 30 jan. 4H start se program i bladet! * 18 febr. Årsmöte med Hejdeby och Endre Röda Kors kl.19.00 i Hejdeby

Läs mer

EN SEPTEMBER-REPRIS SFI. Hur är det idag? Får jag låna ditt busskort? Vad vill du ha, kaffe eller te? Vad vill du ha, nötter eller godis?

EN SEPTEMBER-REPRIS SFI. Hur är det idag? Får jag låna ditt busskort? Vad vill du ha, kaffe eller te? Vad vill du ha, nötter eller godis? SFI EN SEPTEMBERREPRIS Hur är det idag? Får jag låna ditt busskort? Vad vill du ha, kaffe eller te? Vad vill du ha, nötter eller godis? Vill du ha lite mer? Kan du hjälpa mig? Oj, förlåt! Tack för lånet!

Läs mer

Tidtabell. 1 september - 4 januari 2015

Tidtabell. 1 september - 4 januari 2015 Tidtabell 1 september - 4 januari 2015 flysmåland Ett aktivt miljöval Vi lyfter och landar på Stockholm Bromma Airport. Det citynära läget gör att miljökraven är extra hårda. Bara de allra miljövänligaste

Läs mer

Tillfälliga klipp till kanonpriser! Telefon 042-22 13 73

Tillfälliga klipp till kanonpriser! Telefon 042-22 13 73 Utkommer onsdagar 45 gånger om året www.rydebacksbladet.nu Nummer 28 Råå:Rydebäck Annons & Distributions AB 14 augusti 2013 Rååvägen 39, 252 70 RÅÅ. E-post: prepress@pingvinpress.se Årgång 43 Telefon 042-26

Läs mer

???????????????????????? Vad händer i Endre (Datum och tider att skriva in i almanackan

???????????????????????? Vad händer i Endre (Datum och tider att skriva in i almanackan Nr.3 2012 ???????????????????????? Vad händer i Endre (Datum och tider att skriva in i almanackan * 16 sept. Endre IF och Endre IF Ungdom har årsmöte i Endre bygdegård kl.18.00. Välkomna! * 27 okt. Höstmarknad

Läs mer

KOSTNADSFRITT FÖR DIG OCH DINA KOLLEGOR KARLSTAD KARLSTAD CCC FREDAG 12 MAJ

KOSTNADSFRITT FÖR DIG OCH DINA KOLLEGOR KARLSTAD KARLSTAD CCC FREDAG 12 MAJ KOSTNADSFRITT FÖR DIG OCH DINA KOLLEGOR Du är inbjuden till... 2017 KARLSTAD KARLSTAD CCC FREDAG 12 MAJ NYA INSIKTER & NYA IDÉER! Fredagen den 12 maj är det dags för HR-Dagen på Karlstad CCC i Karlstad.

Läs mer

Höstprogram 2016 Du vet väl att vi finns på Facebook och hemsidan: www.aafm.se Här hittar du de senaste nyheterna som rör föreningen

Höstprogram 2016 Du vet väl att vi finns på Facebook och hemsidan: www.aafm.se Här hittar du de senaste nyheterna som rör föreningen Höstprogram 2016 Du vet väl att vi finns på Facebook och hemsidan: www.aafm.se Här hittar du de senaste nyheterna som rör föreningen Välkommen till Astma och Allergiföreningen i Malmö Adress: Falkmansgatan

Läs mer

Ändrat datum för årsmötet

Ändrat datum för årsmötet Uppsala Januari 2010 Innehåll Kalendarium... sid 1 Hälsning från ordföranden... sid 2 Kallelse till årsmötet... sid 3 Information från Misa... sid 4 Information om gymnsiestudier Lundellska skolan... sid

Läs mer

Elevuppgifter till Spöket i trädgården. Frågor. Kap. 1

Elevuppgifter till Spöket i trädgården. Frågor. Kap. 1 Elevuppgifter till Spöket i trädgården Frågor Kap. 1 1. Varför vaknade Maja mitt i natten? 2. Berätta om när du vaknade mitt i natten. Varför vaknade du? Vad tänkte du? Vad gjorde du? Kap 2 1. Varför valde

Läs mer

Årgång 7 Nr 9 December 2004 ÅRETS SISTA NAMNKLUR JULFESTER KANAL ERBJUDANDE M.M. Sida 1

Årgång 7 Nr 9 December 2004 ÅRETS SISTA NAMNKLUR JULFESTER KANAL ERBJUDANDE M.M. Sida 1 Årgång 7 Nr 9 December 2004 ÅRETS SISTA NAMNKLUR JULFESTER KANAL ERBJUDANDE M.M. Sida 1 MANUSSTOPP DEN 20:E I VARJE MÅNAD MATERIAL TILL REDAKTIONEN SKICKAS TILL: Carina Segerlund Tfn: 0911-70253 E-post:

Läs mer

företagsmässa 5.000 kr Älvdalen WOW! älvdalens HUVUDSPONSORER ARRANGÖRER ÄLVDALENS ISHALL 13-14 MAJ

företagsmässa 5.000 kr Älvdalen WOW! älvdalens HUVUDSPONSORER ARRANGÖRER ÄLVDALENS ISHALL 13-14 MAJ Boka monter och vinn 5.000 kr presentkort på s Sportcenter WOW! Har ni tänkt på hur bra vi är? En fantastiskt företagsam kommun, både historiskt och nu. Framtiden ser med andra ord ljus ut, för visst ska

Läs mer

Bästa vänner Det är bra att ha en bästa vän tycker jag. Vår vänskap kommer att hålla för alltid. Jag är glad för att vi är bästa vänner.

Bästa vänner Det är bra att ha en bästa vän tycker jag. Vår vänskap kommer att hålla för alltid. Jag är glad för att vi är bästa vänner. Veronicas Diktbok Bästa vänner Det är bra att ha en bästa vän tycker jag. Vår vänskap kommer att hålla för alltid. Jag är glad för att vi är bästa vänner. Vi gör roliga saker tillsammans. Jag kommer alltid

Läs mer

aktiviteter på MFK 18 22 augusti LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG

aktiviteter på MFK 18 22 augusti LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG 18 22 augusti aktiviteter på MFK 18 22 augusti LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter Sommarfritids Sommarfritids 15.00 Tvspelsturnering (Peter) 14.00 Biljardturnering (Abbe) 14.45 Film

Läs mer

ROSENLUNDS RESTAURANG

ROSENLUNDS RESTAURANG Missa inte vår varierade och goda salladsbuffé! Måndag:29/9 Tisdag:30/9 Onsdag: 01/10 Stekt fläsk med löksås potatis lingonsylt Köttgryta med ris Blåbärssoppa med skorpor Laxlåda med rödlökssmör ärtor

Läs mer

ÖPPEN FÖRSKOLA. Kontakt : Email : Blogg : www.kulanbloggen.se. Facebook: www.facebook.com/kulansoppnaforskola

ÖPPEN FÖRSKOLA. Kontakt : Email : Blogg : www.kulanbloggen.se. Facebook: www.facebook.com/kulansoppnaforskola ÖPPEN FÖRSKOLA Kontakt : Öppna Förskolan KULAN Fäladstorget 1 226 44 Lund telefon: 046 35 64 38 www.lund.se/kulan Email : kulansoppnaforskola@live.se Blogg : www.kulanbloggen.se Facebook: www.facebook.com/kulansoppnaforskola

Läs mer

KULTURFESTIVALEN 2013

KULTURFESTIVALEN 2013 VARMT VÄLKOMNA TILL 22 25/10 2013 MEDBORGARHUSET, VÄNNÄS Kulturfestivalen 2013 har som mål att visa på mångfalden och att lyfta fram de intellektuellt funktionshindrade och övriga funktionshindrade i ett

Läs mer

Foto: Sofia Sabel Aktiviteter 1 juli 31 december 2014

Foto: Sofia Sabel Aktiviteter 1 juli 31 december 2014 Foto: Sofia Sabel Aktiviteter 1 juli 31 december 2014 Tar du hand om någon som behöver din hjälp? Där är varmt välkommen till oss på Anhörigcenter och vi vill helst att du kommer innan du sliter ut dig

Läs mer

Matsedel. Stödboendet Stolpvretens LSS och psyk Vegetariskt beställs senast dagen innan

Matsedel. Stödboendet Stolpvretens LSS och psyk Vegetariskt beställs senast dagen innan Vecka 6 6-12 februari Måndag Lunch Korv Stroganoff, ris Veg Rotfrukts-stroganoff, ris Middag Kropp-kakor, skirat smör Tisdag Lunch Kött-bullar, stuvade makaroner Veg Vegetariskt kött-bullar, stuvade makaroner

Läs mer

INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 2 FEBRUARI 2015

INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 2 FEBRUARI 2015 INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 2 FEBRUARI 2015 Företagens stora chans att träffa studenter som snart ska ut i arbetslivet men även knyta kontakter med andra företag inom samma bransch. INFORMATION OM BRANSCHDAGEN

Läs mer

ÄLMHULTSBLADET. En bättre vardag. För alla barnhemsbarnen i Apatity S.4-5. Händer i Älmhult S.2. Popup opera! S.2. I sagornas skog S.

ÄLMHULTSBLADET. En bättre vardag. För alla barnhemsbarnen i Apatity S.4-5. Händer i Älmhult S.2. Popup opera! S.2. I sagornas skog S. 35 23 augusti 2013 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Händer i Älmhult S.2 Popup opera! S.2 I sagornas skog S.3 En bättre vardag För alla barnhemsbarnen i Apatity S.4-5

Läs mer

Fotograferingar Produkter

Fotograferingar Produkter Fotograferingar Produkter Att investera i minnen Jag fotograferar alltid med fokus på känsla. Min bildstil är ljus men något dämpad, lite drömsk och pastelligt färgglad. Jag skapar alla mina bilder med

Läs mer

Program barn & unga. Våren 2015. Öppettider: Mån kl. 9.00 19.00 Tis kl. 9.00 19.00 Ons kl. 11.00 19.00

Program barn & unga. Våren 2015. Öppettider: Mån kl. 9.00 19.00 Tis kl. 9.00 19.00 Ons kl. 11.00 19.00 Älmhlts Bibliotek Program barn & nga Våren 2015 http://bibliotek.almhlt.se Öppettider: Mån kl. 9.00 19.00 Tis kl. 9.00 19.00 Ons kl. 11.00 19.00 Tors kl. 9.00 19.00 Fre kl. 9.00 17.00 Lör kl. 10.00 14.00

Läs mer

Särskiljande från de stora byggvaruhusen Mer image än sälj Kunskap: färgsättning, inredning, moodboards Inspirerande texter Unika kompetenser Service

Särskiljande från de stora byggvaruhusen Mer image än sälj Kunskap: färgsättning, inredning, moodboards Inspirerande texter Unika kompetenser Service Nytt annonskoncept 2012 ANNONSERNA TIDIGARE... Särskiljande från de stora byggvaruhusen Mer image än sälj Kunskap: färgsättning, inredning, moodboards Inspirerande texter Unika kompetenser Service Stor

Läs mer

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. DC firar 50 år S.2

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. DC firar 50 år S.2 18 25 april 2014 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Ett lysande resultat S.3 DC firar 50 år S.2 Medarbetarutbyte S.6 Vinnaren av hållbarhetsturnén hållbar stol vägen

Läs mer

MÅNADSPROGRAM JULI OCH AUGUSTI Malmabergs Mötesplats. Släggargatan Västerås Telefon:

MÅNADSPROGRAM JULI OCH AUGUSTI Malmabergs Mötesplats. Släggargatan Västerås Telefon: MÅNADSPROGRAM JULI OCH AUGUSTI 2016 Malmabergs Mötesplats Släggargatan 3 723 37 Västerås Telefon: 021-39 18 70 Veckoschema Malmabergs Mötesplats Måndagar Ipad, dator, mobil 13.30-15.30 Tisdagar Balansgrupp

Läs mer

Sportlov. Hörby februari 2016

Sportlov. Hörby februari 2016 Sportlov 2016 2016 Hörby 22-26 februari 2016 Skapa och pyssla: Sportlov på museet Sporta inomhus på museet. Hos oss kan du sporta med andra redskap; sax, penna, garn, färger och mycket annat. Du gör utsmyckningar

Läs mer

Lektion nr 5 Bra för mig bra för miljön

Lektion nr 5 Bra för mig bra för miljön Lektion nr 5 Bra för mig bra för miljön Copyright ICA AB 2011. 5 om dan gör kroppen glad Intervjua kompisen, skolsköterskan, personalen i matsalen, vaktmästaren, en annan lärare, syskon, föräldrar, idrottstränare

Läs mer

Göteborgs. Scoutdistrikts

Göteborgs. Scoutdistrikts Göteborgs Scoutdistrikts Arrangemang Hösten 2013 2 KALENDARIET September Oktober 1 S 1 T 2 M Mandalay kv.segl. 2 O 3 T 3 T 4 O 4 F Vandringen 2013 5 T 5 L Vandringen 2013 6 F Mandalay ny.segl. 6 S Vandringen

Läs mer

med nya ögon Vi har alltid fokuserat på att utmana mönster.

med nya ögon Vi har alltid fokuserat på att utmana mönster. 2012 NY HET ER Se ditt kök med nya ögon Utmana dig själv. Utmana dina föreställningar. Låt dig inspireras på nytt. Hos HTH är vi experter på att se kök i helt nya perspektiv och att ge dig inspirerande

Läs mer

Får jag lov? LÄSFÖRSTÅELSE KIRSTEN AHLBURG ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN

Får jag lov? LÄSFÖRSTÅELSE KIRSTEN AHLBURG ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN LÄSFÖRSTÅELSE STORA SÄCKAR väckarklocka (sida 3, rad 1), alarm när man måste vakna brevbärare (sida 3, rad 9), den som delar ut post sorterar (sida 4, rad 7), lägger på rätt

Läs mer

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. Försäljningen fortsätter

IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET. Försäljningen fortsätter 43 18 oktober 2013 IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 ÄLMHULTSBLADET Möblera med ljus S.2 Försäljningen fortsätter öka S.3 Stafettpinnen till Mats S.6 Engelsk sol räcker till IKEA säljer

Läs mer

SOMMARBLADET. Ingvar flyttar hem! Digitalt lönebesked 5. Spännande kampanj 6. Sommarkul 7-8

SOMMARBLADET. Ingvar flyttar hem! Digitalt lönebesked 5. Spännande kampanj 6. Sommarkul 7-8 SOMMARBLADET IKEA och IKANO medarbetares personaltidning sedan 1975 26 juni 27 2013 Ingvar flyttar hem! Digitalt lönebesked 5 Spännande kampanj 6 Sommarkul 7-8 Ingvar Kamprad flyttade från Sverige för

Läs mer

Torsdagen den 3 februari 2011 SLÄTTATORSDA. Gåband. inkl motor Ord pris 4.995:- 0512-168 80 0512-408 12 0512-334 60 142

Torsdagen den 3 februari 2011 SLÄTTATORSDA. Gåband. inkl motor Ord pris 4.995:- 0512-168 80 0512-408 12 0512-334 60 142 1 147 75 151 50 29 138 51 171 01 40 24 Gåband Butikerna i Vara Småstad bjuder på kaffe med dopp kl. 17.00 20.00 inkl motor Ord pris 4.995:- 146 161 149 Slättatorsdag 3.900:- 42 För leverans 12 mars. 83

Läs mer

JULENS AKTIVITETER 2014

JULENS AKTIVITETER 2014 JULENS AKTIVITETER 2014 BLANDAT PONNY HÄST PRIVATLEKTION Välkommen till stallet VARJE DAG!! On 24 Juliga dagar i stallet! To 25 Fr 26 Lö 27 2 5 2 5 Barnkurs de små Julkurs för de små!! Ridning och pyssel

Läs mer

Som medlem i Hälsas Viktklubb får du:

Som medlem i Hälsas Viktklubb får du: Visst vill vi vara friska och hålla trivselvikten, men ibland hinner eller orkar man inte ta hand om sig själv så bra som man borde. I Hälsa Viktklubb får du den inspiration och motivation du behöver för

Läs mer

LÄGENHETERNA MED 1 SOVRUM ÄR KOMPLETT UTRUSTADE MED FÖLJANDE:

LÄGENHETERNA MED 1 SOVRUM ÄR KOMPLETT UTRUSTADE MED FÖLJANDE: LÄGENHETERNA MED 1 SOVRUM ÄR KOMPLETT UTRUSTADE MED FÖLJANDE: KÖK MATERIAL OCH ELEKTRISK UTRUSTNING Diskbänk med värmeresistent material enligt de arkitektiska ritningarna. ÖVRE: En rad köksskåp i pressat

Läs mer

INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 10 FEBRUARI 2016

INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 10 FEBRUARI 2016 INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 10 FEBRUARI 2016 Företagens stora chans att träffa studenter som snart ska ut i arbetslivet men även knyta kontakter med andra företag inom samma bransch. INFORMATION OM BRANSCHDAGEN

Läs mer

NY KOLLEKTION STOCKHOLM

NY KOLLEKTION STOCKHOLM NY KOLLEKTION STOCKHOLM EN AV MÅNGA SKICKLIGA MEDARBETARE BAKOM STOCKHOLM KOLLEKTIONEN. STOCKHOLM KOLLEKTIONEN För oss betyder hantverk design i varje detalj och de allra bästa materialen inifrån och ut

Läs mer

Stödundervisning Stödundervisning för mer information besök Rudbeckianska gymnasiets hemsida.

Stödundervisning Stödundervisning för mer information besök Rudbeckianska gymnasiets hemsida. Stödundervisning Stödundervisning för mer information besök Rudbeckianska gymnasiets hemsida. Skolrestaurangen Visste du att: Bönor innehåller mer proteiner än kött. Bäste bönan är sojabönor 34 gram/100gram.

Läs mer

Detta är vad som händer om du byter bort din drömmar, passioner och ditt liv.

Detta är vad som händer om du byter bort din drömmar, passioner och ditt liv. Detta är vad som händer om du byter bort din drömmar, passioner och ditt liv. Hej, jag mitt namn John. Jag har inte velat posta det här, men nu har jag äntligen tagit mig modet att göra det. Jag måste

Läs mer

Alla våra kunder är lika viktiga, stora som små.

Alla våra kunder är lika viktiga, stora som små. Alla våra kunder är lika viktiga, stora som små. Möbler och inredning för slott, herrgård, hotell, rederi, konferensanläggning, restaurang, spa, eller vandrarhem Innehåll: Receptionen sid 4 Hotellrummet

Läs mer