DYNAPAC KOMPAKTA ASFALT- UTLÄGGARE. Dynapac F1200C/F1200CS

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "DYNAPAC KOMPAKTA ASFALT- UTLÄGGARE. Dynapac F1200C/F1200CS"

Transkript

1 DYNAPAC KOMPAKTA ASFALT- UTLÄGGARE Dynapac F1200C/F1200CS

2 VI INTRODUCERAR DYNAPAC F1200. En förvånansvärt kompakt men kraftfull asfaltutläggare. Med en utläggningskapacitet på 300 ton i timmen och en mängd olika arbetsbredder och materialfyllningsmöjligheter är Dynapac F1200 det perfekta valet för alla tänkbara arbetsförhållanden. Dynapac F1200 asfaltutläggare är utrustad med gaseller eluppvärmda, vibrerande skridar eller vibrerande stampskridar som garanterar hög förkompakteringsgrad med utmärkt ytkvalitet. Denna kompakta asfaltutläggare har maximal driftsäkerhet tack vare komponenter av högsta kvalitet samt konstruktion och tillverkning enligt senaste teknik. KOMPAKT KRAFT KOMPAKT FLEXIBILITET Dynapac F1200 är världens mest kompakta asfaltutläggare i sin klass. Den intelligenta konstruktionen ger perfekt sikt runtom från förarplattformen och ser till att föraren alltid har fullständig kontroll. De kompakta måtten gör Dynapac F1200 enkel och smidig att transportera. KRAFTPAKET Dynapac F1200CS är utrustad med en fyrcylindrig Deutz dieselmotor som levererar 54 kw (72 hk). Det ger maskinen tillräckligt med kraft för att transportera upp till fem ton material i tråget med bibehållet stor dragkraft. Detta i kombination med låg tyngdpunkt och långa, breda drivband säkerställer största dragkraft även på ojämna underlag. Dynapac F1200C/CS bandgående asfaltutläggare en liten maskin med stora fördelar! F1200C F1200CS Motorstyrka vid v/min 49 kw 54 kw Teor. utläggn.kapacitet 300 t/h 300 t/h Max. arbetsbredd 3,10 m 3,10 m

3

4 SMIDIGT ARBETSFLÖDE FLEXIBLA ANVÄ mm mm 205 mm mm mm mm INTELLIGENT KONSTRUKTION Vid arbetet med en kompakt asfaltutläggare betyder flexibiliteten allt. Ena dagen ska en 2,4 meter bred trottoar läggas, dagen därpå ska en trång gränd repareras. Inget jobb är det andra likt. Dynapac F1200C och CS har arbetsbredder från 0,3 meter upp till 3,1 meter. Med Dynapacs skridkonstruktion kan skriden breddas hydrauliskt från 1,2 meter upp till 2,4 meter utan förlängningar. De kompakta måtten med en längd på knappt 4,4 meter och en bredd på 1,2 meter gör det enklare att arbeta på trånga platser. En höjd på mindre än två meter innebär att Dynapac F1200CS dessutom är lämplig för arbeten inuti byggnader.

5 NDNINGSOMRÅDEN VERKLIG FLEXIBILITET Dynapac F1200 har ett stort tråg med kapacitet för fem ton och hydrauliskt manövrerade trågsidor. Trågsidorna är enkla att justera, vilket gör att maskinen alltid kan användas med maximal kapacitet. De vänstra och högra trågsidorna ställs snabbt och enkelt in i olika lägen sedan en enda skruv lossats. Därefter väljs den lämpligaste positionen för de aktuella arbetsförhållandena. De ledade påskjutsrullarna kan mekaniskt förlängas 100 mm och anpassas till lastbilens storlek. De lyfts upp automatiskt tillsammans med trågsidorna vid arbeten i trånga utrymmen. Som tillval finns en hydraulisk främre trågklaff. Den minskar materialspillet och det manuella arbetet med skyffel. Den främre klaffen gör också att tråget kan tömmas helt.

6 PÅLITLIG KVALITET HELAUTOMATISKT MATERIALSYSTEM Dynapac F1200 har en stor matningskapacitet på upp till 300 ton i timmen. Den 620 mm breda tunneln förhindrar materialsegregering. Det delade matarbandet med dess enkla drivsystem gör det möjligt att styra materialflödet för asymmetrisk utläggning genom att täcka för den ena sidan. Som tillval finns reduceringsskor som exempelvis möjliggör utläggning nära väggar med utmärkta resultat. Robusta gränslägesbrytare är standard i tunneln och matarskruven styrs av ultraljudsgivare. Matarbandet är även backgående och enkelt att spänna utifrån. Detta helautomatiska materialmatningssystem med proportionell styrning säkerställer utmärkta utläggningsresultat. ROBUST MATARSKRUVSYSTEM Dynapac F1200 är utrustad med en robust matarskruv med hög kapacitet och en diameter på 320 mm. Vänster och höger sida manövreras separat och kan köras i båda riktningar. Den stora diametern i förening med den centrala drivningen ger stabilitet och säkerställer ett optimerat materialflöde. Matarskruven styrs av ultraljudsgivare för exakt materialövervakning. Höjdjustering kan ske steglöst upp till 150 mm. Med den unika påfyllnings knappen på instrumentpanelen fylls matarskruvens ficka på snabbt då maskinen byter position på arbetsplatsen. OÖVERTRÄFFAD HÖG DRAGKRAFT Jämn kvalitet och hög transporthastighet är centrala egenskaper hos nya Dynapac F1200. Långa och förbättrade drivband och kraftfulla hydraulmotorer ger maskinen mycket god stabilitet och hög transportoch arbetshastighet. Smörjning och spänning görs enkelt utifrån drivbandens ramar. Maskinen är bekvämare att manövrera tack vare ny placering av bandrullarna och förbättrad tyngdpunkt. Förbättrad hydraulik ser till att motorkraften överförs direkt till marken. Därmed uppnås en hög dragkraft för exakt utläggning och utmärkta resultat.

7 ERGONOMISK ARBETSPLATS Den logiskt uppbyggda manöverpanelen på F1200 är intuitiv och enkel att förstå. Alla strömbrytare är ordnade i funktionsgrupper och placerade med utgångspunkt i hur ofta de används. Till exempel är frekvent använda funktioner som tråg, skrid och körspak placerade nära föraren för att skapa en ergonomisk arbetsplats. Förarplattformen är försedd med ett ryggstöd som rymmer ett förvaringsutrymme. Plattformen har halkskyddsprofil för maximal säkerhet och komfort samt utdragbara fotsteg för bästa sikt. UTLÄGGNINGSKVALITET MINIMAL ARBETSBREDD Med Dynapacs kompakta asfaltutläggare kan utläggningen ske med arbetsbredder från 3,1 meter ned till 0,3 meter. Skridens grundbredd kan justeras steglöst från 1,2 meter upp till 2,4 meter med hydrauliken. För en arbetsbredd på 3,1 meter monteras 350 mm långa förlängningar. Om utläggningen måste ske i bredder under 1,2 meter finns ett urval av reduceringsskor som möjliggör olika arbetsbredder. Reduceringsskorna monteras enkelt på sidoskydden och minskar arbetsbredden genom att täcka för en del av matarskruven. Olika skor kan kombineras för att uppnå önskad arbetsbredd. Som tillval finns ett skydd för matarbandet som gör att matningen endast sker på ena sidan. ARBETSBREDDER: Grundbredd Hydrauliskt breddningsbar Arbetsbredd med förlängning 1,2 m 1,2 2,4 m steglöst 1,9 3,1 m steglöst ANVÄNDNING MED REDUCERINGSSKOR: Symmetriskt 0,6 1,2 m steglöst Asymmetriskt 0,3 1,2 m steglöst

8 DYNAPAC F1200 EGENSKAPER OCH FÖRDELAR FJÄRRSTYRNING Fjärrkontroll på ledad arm som tillval. En värdefull funktion vid utläggning på trånga platser eller då arbetet sköts av en person. LÅG LJUDNIVÅ Ljudnivån har sänkts tack vare det nya motorkonceptet i kombination med effektiv ljudisolering och termostatstyrd fläkt. RYGGSTÖD Ger föraren extra säkerhet och komfort och kan tas bort vid behov. FÖRSKJUTNINGSBARA FOTSTEG I förarplattformens golv finns förskjutningsbara fotstegsförlängningar som förbättrar sikten runt maskinen. DYNAPAC SKRID Vibrerande skridar eller vibrerande stampskridar i hög kvalitet och med pålitlig prestanda. Vi erbjuder både gas- och eluppvärmning. BREDA BAND De förbättrade, långa drivbanden ger maskinen stabilitet och enastående dragkraft.

9 ERGONOMI Låg höjd och kompakta mått ger utmärkt sikt över tråget och hela arbetsområdet. Logiskt och intuitivt utformad manöverpanel. HÅLLBART DRIVNINGSKONCEPT F1200 har utrustats med den senaste tekniken. Den fyrcylindriga Deutz-motorn finns enligt steg IIIA eller IIIB. Tack vare den smarta katalysatorn krävs varken underhåll eller efterbehandlingssystem. ECO-LÄGE Ett system med steglöst ECO-läge gör att du kan ställa in motorn på det lämpligaste varvtalet för det aktuella arbetet. KOMPAKTA MÅTT En grundbredd på 1,2 meter och en längd på endast 4,4 meter gör F1200 till den mest kompakta asfaltutläggaren i sin klass. JUSTERBARA PÅSKJUTSRULLAR De ledade påskjutsrullarna kan förlängas 100 mm för flexibel dockning med lastbilen. DRAGARMSGEOMETRI Den intelligenta dragarmsgeometrin möjliggör utläggningstjocklekar från -150 till 250 mm. SMIDIGT ARBETSFLÖDE Det kraftfulla matarbandet med 320 mm stor matarskruv säkerställer ett smidigt materialflöde med minimal materialsegregering.

10 KVALITETSSKRIDAR Störst flexibilitet i sin klass! TEMPERATURREGLERING Skriden på Dynapac F1200C/CS kan värmas upp med gas eller elektricitet. Temperaturen ställs in på nödvändig nivå via knappsatsen på instrumentpanelen. Skriden har en temperaturregleringsenhet som förhindrar onödig energianvändning och ser till att skriden alltid håller optimal temperatur. Alla skridsegment (basskrid och förlängningsdelar) är temperaturreglerade. När elektrisk uppvärmning används sörjer den kraftfulla generatorn för en kort uppvärmningstid. Med gas är uppvärmningstiden ännu kortare. Den nya hållaren för gasflaskor gör det enklare att byta de små flaskorna från sidan.

11 BEPRÖVAD KVALITET Utgångspunkten för konstruktionen av Dynapacs asfaltutläggare F1200 är att det krävs hydraulmotorer för stampen samt vibration i basskriden och i de hydrauliskt breddningsbara skridsektionerna för att uppnå optimal förkompaktering. Skridens konstruktion baseras på styrrör med momentstöd. Komponenterna är robusta och slitstarka. Alla detaljer har utvecklats med stor omsorg för att säkerställa bästa livslängd. Den 205 mm breda bottenplåten och ett packningssystem med stamp och vibration ger goda utläggningsresultat. PRECISION Stamp- och vibrationshastigheten justeras enkelt via ventiler. Positiv och negativ kronprofil ställs in mekaniskt från -1,5 % till +3,0 %. Fjärrkontroller finns på båda sidor av skriden. Alla skridfunktioner som ut-/ indrag, nivåinställning, matarskruvens riktning med mera kan aktiveras med fjärrkontrollerna. Som tillval finns fjärrstyrning som ger föraren möjlighet att köra maskinen från marken. Fjärrstyrningsenheten innehåller alla körrelaterade funktioner som hastighetsjustering, styrning och finjustering samt styrning av tråget. V240V V240VE V240TV V240TVE Grundbredd 1,20 m 1,20 m 1,20 m 1,20 m Hydr. breddningsbar till 2,40 m 2,40 m 2,40 m 2,40 m Max. arbetsbredd 3,10 m 3,10 m 3,10 m 3,10 m Min. arbetsbredd 0,30 m 0,30 m 0,30 m 0,30 m Uppvärmningssystem Gasol Elektriskt Gasol Elektriskt Packningssystem Vibration Vibration Stamp/vibration Stamp/vibration F1200C JA JA NEJ NEJ F1200CS NEJ NEJ JA JA

12 DRIVNINGSKONCEPT FOKUS PÅ EFFEKTIVITET Motorn är utrustad med den senaste common railtekniken. Steg IIIB-motorn är försedd med ett enkelt och intelligent efterbehandlingssystem som varken kräver underhåll eller påfyllning. Hydraulsystemet är optimerat för motorn och ger utmärkt bränsleekonomi utan att kompromissa med kraften. Alla nivåinställningssystem från MOBA är kompatibla med Dynapac F1200 och ger exakta utläggningsresultat.

13 KRAFTPAKET Dynapac F1200 har den senaste tekniken i form av en fyrcylindrig Deutz-motor enligt steg IIIA eller IIIB (Tier 4f) som ger en smidig gång med låga utsläppsnivåer. Med ett pålitligt hydraulsystem och hydrauldriven fläkt erbjuder F1200 enastående ekonomi och effektivitet. Steg IIIA är en kraftfull och tyst motor med lägre bränsleförbrukning och bättre kallstartegenskaper. Motorn har ett nytt cylinderblock med ett djupt och styvt vevhus som levererar mer styrka och större vridmoment. Steg IIIB ger överlägsen kostnadseffektivitet under motorns hela livslängd tack vare bättre bränsleekonomi, mindre underhåll och längre serviceintervall. Den har även förbättrad common rail-teknik för ännu högre prestanda. ECO-LÄGE Ett system med steglöst ECO-läge gör att du kan anpassa motorvarvtalet till det aktuella arbetet. Resultatet blir lägre bränsleförbrukning, lägre ljudnivå och längre livslängd på motorn. En effektiv kylare eliminerar risken för att motorn överhettas, även under mycket varma väderförhållanden och utan att påverka varken utläggningsresultat eller produktivitet. LÅG LJUDNIVÅ Nya Dynapac F1200 erbjuder en bättre arbetsmiljö och mycket lägre ljudnivå tack vare ett effektivt isoleringskoncept och en termostatstyrd fläkt. Fläktens placering separat från motorn har medfört avsevärt lägre ljud- och vibrationsnivåer.

14 INTELLIGENT SERVICEKONCEPT DRIFTSÄKERHET Den stora tanken på 85 liter, långa serviceintervaller i kombination med slitstarka komponenter säkerställer bättre tillgänglighet, högre driftsäkerhet och lägre ägandekostnader. Atlas Copco fokuserar på förstklassiga och långlivade produkter och anlitar därför enbart pålitliga och välkända leverantörer. SERVICEVÄNLIGHET Tack vare lättåtkomliga servicepunkter utförs dagligt underhåll och service snabbt och enkelt. Alla komponenter är samlade i grupper och enkla att hitta för bekvämast tänkbara arbete. Drivbandens spänningssystem har förbättrats så att spänningen nu kan ske utifrån via en fettspruta. ENKEL TRANSPORT Flexibla transporter är en stor fördel som spar tid och pengar då arbetet sker på olika platser. Med en transporthastighet på 3,3 km/h går det snabbt att byta plats inom arbetsområdet. Låg tyngdpunkt och välbalanserade rullar i drivbanden gör maskinen smidig att köra vid transporter. Eftersom Dynapac F1200 väger mindre än sex ton kan den transporteras på ett litet släp eller på en vanlig lastbil med plant flak tillsammans med en vält eller fräs. Den stora rampvinkeln på 15,5 gör det ännu enklare att lasta maskinen.

15 SERVICE NÄR, VAR OCH VILKEN PRODUKT SOM HELST DU KAN RÄKNA MED OSS Regelbunden service har avgörande betydelse för maskinernas driftsäkerhet och livslängd. Med proaktiv service och förebyggande underhåll minimerar du risken för höga produktionskostnader och maskinhaverier. Du kan välja ett serviceavtal som uppfyller dina krav på professionell service så att du får ut mesta möjliga av din maskininvestering. KOMPLETTA SATSER Kompletta satser som är skräddarsydda för din utrustning. Alla delar du behöver, när du behöver dem! Den kompletta satsen innehåller alla delar som krävs i samband med det planerade underhållsprogrammet för utrustningen. Låt delarna monteras av en certifierad Atlas Copco-tekniker. Då håller du driftstoppen på ett minimum och utrustningen i toppskick under hela dess livslängd. Satserna är enkla att beställa och har ett attraktivt pris. Detta är den bästa lösningen för låga underhållskostnader. Hitta en passande sats på dynapac.com/kitselector VAD INGÅR? Underhållsavtal Förebyggande underhåll Vätskor Inspektion av maskinen Care Förebyggande underhåll Vätskor Inspektion av maskinen/inspektionsprotokoll Utökad garanti (finns även som separat produkt) VÄTSKOR Rätt vätska optimerar maskinens prestanda Enklare att välja du hittar rätt olja på kortare tid Levereras i praktisk kanna du behöver inte tappa av från ett fat Allt från samma källa inga onödiga väntetider och kontakter med olika leverantörer En faktura, mindre administration Hitta passande vätska på dynapac.com/fluidselector FÖRDELAR Lägre kostnader Du känner till framtida kostnader Utökad garanti (Care) Professionella och regelbundna inspektioner av maskinen Planerat underhåll Ökat andrahandsvärde Kontakta din återförsäljare för närmare information.

16 TEKNISKA DATA FÖR DYNAPAC KOMPAKTA BANDGÅENDE ASFALTUTLÄGGARE F1200C F1200CS Vikt, t 5,8 5,9 Grundbredd, m 1,2 1,2 Arbetsbredd max., m 3,1 3,1 Arbetsbredd med hydraulisk förlängning, m 2,4 2,4 Arbetsbredd min. (med reduceringssko), m 0,30 0,30 Utläggningstjocklek, mm 150 upp till upp till 250 Kapacitet, t/h Utläggningshastighet, m/min Transporthastighet, km/h 3,3 3,3 Motormodell Deutz TD2.9 L4 Deutz TD2.9 L4 Märkeffekt v/min 49 (66 hk) 54 (72 hk) Utsläpp EU 3A/3B (Tier 3/4f) EU 3A/3B (Tier 3/4f) Elsystem, V Bränsletank, l Trågkapacitet 2,3 m 3 (5,0 t) 2,3 m 3 (5,0 t) Trågbredd, mm Tipphöjd, mitt, mm Drivband, längd, mm Drivband, bredd, mm Rampvinkel, fram, 15,5 15,5 Slutväxel Direkt via kraftöverföring Matarband, typ Delad drivning med skydd i mitten Matarband, bredd, mm Matarband, styrning Automatisk med gränslägesbrytare Matarskruv, diameter, mm Matarskruv, styrning Automatisk med ultraljudsgivare SKRIDALTERNATIV Vibrationsskrid V240V JA NEJ Vibrationsskrid V240VE JA NEJ Stamp-/vibrationsskrid V240TV NEJ JA Stamp-/vibrationsskrid V240TVE NEJ JA VI STÅR FÖR HÅLLBAR PRODUKTIVITET Vi tar ansvar gentemot kunderna, miljön och människorna omkring oss. Vi skapar varaktiga resultat. Det är det vi kallar hållbar produktivitet. PMI November 2014 Atlas Copco Construction Technique Scandinavia Stockholm Telefon:

DYNAPAC STORA BANDGÅENDE ASFALT- UTLÄGGARE. Dynapac SD2500C/SD2500CS SD2550C/SD2550CS

DYNAPAC STORA BANDGÅENDE ASFALT- UTLÄGGARE. Dynapac SD2500C/SD2500CS SD2550C/SD2550CS DYNAPAC STORA BANDGÅENDE ASFALT- UTLÄGGARE Dynapac SD2500C/SD2500CS SD2550C/SD2550CS ENASTÅENDE KVALITET ATLAS COPCOS ASFALTUTLÄGGARE, DYNAPAC SD-SERIE är resultatet av flera decenniers erfarenhet i kombination

Läs mer

DYNAPAC STORA HJULGÅENDE ASFALT- UTLÄGGARE. Dynapac SD2500W/SD2500WS

DYNAPAC STORA HJULGÅENDE ASFALT- UTLÄGGARE. Dynapac SD2500W/SD2500WS DYNAPAC STORA HJULGÅENDE ASFALT- UTLÄGGARE Dynapac SD2500W/SD2500WS Atlas Copcos hjulgående asfaltutläggare, Dynapac SD innehåller två kraftfulla versioner som erbjuder avancerade funktioner och en flexibilitet

Läs mer

DYNAPAC STORA HJULGÅENDE ASFALT- UTLÄGGARE. Dynapac SD2500W/SD2500WS

DYNAPAC STORA HJULGÅENDE ASFALT- UTLÄGGARE. Dynapac SD2500W/SD2500WS DYNAPAC STORA HJULGÅENDE ASFALT- UTLÄGGARE Dynapac SD2500W/SD2500WS ENASTÅENDE KVALITET Atlas Copcos hjulgående asfaltutläggare, Dynapac SD innehåller två kraftfulla versioner som erbjuder avancerade funktioner

Läs mer

DYNAPAC CITYPAVER. Dynapac SD1800W, SD1800C Dynapac F1800W, F1800C

DYNAPAC CITYPAVER. Dynapac SD1800W, SD1800C Dynapac F1800W, F1800C DYNAPAC CITYPAVER Dynapac SD1800W, SD1800C Dynapac F1800W, F1800C DE NYA ASFALTLÄGGARNA FRÅN ATLAS COPCO KOMBINERAR Dynapacs mångåriga erfarenhet och Atlas Cocos innovationskraft. Vi utvecklar ständigt

Läs mer

VOLVO GRÄVMASKINER EC210 EC240

VOLVO GRÄVMASKINER EC210 EC240 VOLVO GRÄVMASKINER EC210 EC240 Avancerad teknik har fört fram Volvos grävmaskiner till toppen när det gäller effektivitet och produktivitet. Oberoende av hur krävande arbetsplatsen än är har Volvos grävmaskiner

Läs mer

MINI DUMPER C08. YANMAR LN 100 AE 10 HK 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Effekt Arbetsvikt Mått

MINI DUMPER C08. YANMAR LN 100 AE 10 HK 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Effekt Arbetsvikt Mått MINI DUMPER C08 Motor Effekt Arbetsvikt Mått YANMAR LN 100 AE 10 HK 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm C08 EFFEKTIVITET I ALLA KOMPAKT Reducerad totalbredd och en liten svängradie för att passa i trånga ytor.

Läs mer

DD25B. VOLVO TANDEMVÄLTAR 2.6 t 18.5 kw

DD25B. VOLVO TANDEMVÄLTAR 2.6 t 18.5 kw DD25B VOLVO TANDEMVÄLTAR 2.6 t 18.5 kw 360 sikt Med en optimalt placerad stol som kan flyttas i sidled, vinklade valsfästen och en sluttande huv har DD25B en branschledande runtomsikt. Oavsett om föraren

Läs mer

Atlet Balance Diesel- eller gasdriven motviktstruck GL/DL och GH/DH 1,5 5 ton

Atlet Balance Diesel- eller gasdriven motviktstruck GL/DL och GH/DH 1,5 5 ton Atlet Balance Diesel- eller gasdriven motviktstruck GL/DL och GH/DH 1,5 5 ton 2 2 modeller. Styr upp din produktivitet. Diesel- eller gasdriven Atlet Balance arbetshäst med precision Kraftfull, pålitlig

Läs mer

ETT KRAFTPAKET FÖR KRÄVANDE AVVERKNINGSPLATSER PONSSE BEAR

ETT KRAFTPAKET FÖR KRÄVANDE AVVERKNINGSPLATSER PONSSE BEAR ETT KRAFTPAKET FÖR KRÄVANDE AVVERKNINGSPLATSER PONSSE BEAR En skördare för stora utmaningar Bäst i sitt slag För vidsträckta avverkningsplatser och stora träd krävs skogsmaskiner med oerhörd kraft och

Läs mer

VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT variomatic skridar

VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT variomatic skridar VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT variomatic skridar VOLVO VARIOMATIC SKRIDAR. ASFALTLÄGGARENS SJÄL. Skriden är asfaltläggarens viktigaste del, och har avgörande betydelse för beläggningskvaliteten. Volvo Variomatic

Läs mer

SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING. PONSSE fox

SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING. PONSSE fox SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING PONSSE fox PONSSE FOX-SKÖRDAREN JÄMN PRODUKTIVITET PONSSE Fox-skördaren har den senaste tekniken och tillförlitliga baslösningar för utmärkt övergripande effektivitet. En innovativ

Läs mer

Hiab T-kranar Klass 0,9 3,3 tm

Hiab T-kranar Klass 0,9 3,3 tm Hiab T-kranar Klass 0,9 3,3 tm Produktbroschyr Lättviktslösningen Hiab T-kranar Klass 0,9 3,3 tm Lätta och kraftfulla T-kranar T-kranarna från Hiab har mycket låg vikt och är dessutom små och kompakta.

Läs mer

ETT HELT UPPGRADERAT KRAFTPAKET PONSSE BEAR

ETT HELT UPPGRADERAT KRAFTPAKET PONSSE BEAR ETT HELT UPPGRADERAT KRAFTPAKET PONSSE BEAR NYA PONSSE BEAR KRAFT, PRODUKTIVITET OCH ARBETSGLÄDJE Helt nya PONSSE Bear är en sann skogens konung. Den representerar bästa tänkbara prestanda, produktivitet

Läs mer

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE DEN NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE Kraft i överflöd Som Belos tidigare maskiner är denna redskapsbärare

Läs mer

STRÄNGLÄGGARE. fella.eu. Strängläggare med en rotor. Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera

STRÄNGLÄGGARE. fella.eu. Strängläggare med en rotor. Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera STRÄNGLÄGGARE Strängläggare med en rotor Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera fella.eu 2 FÖRSTKLASSIG SKÖRD I mer än 90 år har FELLA varit likställt med innovativ teknik, enastående

Läs mer

HIAB T-kranar Klass 0,9-3,3 tm

HIAB T-kranar Klass 0,9-3,3 tm HIAB T-kranar Klass 0,9-3,3 tm Lätta teleskopkranar www.hiab.com Lättvikslösningen T-kranar Klass 0,9-3,3 tm Lätta och kraftfulla T-kranar T-kranarna från HIAB har mycket låg vikt och är dessutom små

Läs mer

Sweepmaster 900 / 980 R/RH

Sweepmaster 900 / 980 R/RH Sweepmaster 900 / 980 R/RH För effektiv sopsugning av medelstora ytor Åkbara sopsugmaskiner med ytkapacitet på upp till 7,200 m 2 /tim Effektiv sopning snabbt och rent Sweepmaster 900/980 R effektiv helt

Läs mer

Det flexibla kraftpaketet:

Det flexibla kraftpaketet: 1880 Det flexibla kraftpaketet: Med förarskyddstak eller hytt. Vår mest kraftfulla Hoftrac. Den nya 1880 är en länk mellan de små multifunktionella Hoftrac och de kraftfulla hjullastarna. Den förbinder

Läs mer

LOGSET TH skördaraggregat

LOGSET TH skördaraggregat LOGSET TH skördaraggregat 2 Effektivitet utan kompromisser TH75 kan utrustas med en barkningssats för eukalyptusträd. Den synkroniserade matarkretsen, de parallellstyrda kvistningsknivarna och matarhjulen

Läs mer

FLISHUGGAR FRÅN MILJÖVÅRD TILL ENTREPRENAD

FLISHUGGAR FRÅN MILJÖVÅRD TILL ENTREPRENAD FLISHUGGAR FRÅN MILJÖVÅRD TILL ENTREPRENAD VI TALAR AV ERFARENHET Flishuggarna från Junkkari är av typen skivhuggar. Företaget har redan över 30 års erfarenhet av tillverkning och en totalproduktion på

Läs mer

EKONOMISK OCH EFFEKTIV. PONSSE BEAver

EKONOMISK OCH EFFEKTIV. PONSSE BEAver EKONOMISK OCH EFFEKTIV PONSSE BEAver En allsidig liten skördare som är ett riktigt kraftpaket Mångsidiga PONSSE Beaver är perfekt lämpad för avverkning från första gallringen till slutavverkning. PONSSE

Läs mer

LT-vibratorstampar för packningsarbeten

LT-vibratorstampar för packningsarbeten LT-vibratorstampar för packningsarbeten När kvalitet är ett krav Kunderna förväntar sig att du ska sköta packningsarbetet perfekt. Vår uppgift är att förse dig med de verktyg du behöver för det. Tillsammans

Läs mer

4-SERIE BIOGAS. Biogas för en renare värld. www.ravo4.com

4-SERIE BIOGAS. Biogas för en renare värld. www.ravo4.com 4-SERIE BIOGAS Biogas för en renare värld www.ravo4.com www.ravo4.com RAVO 4-Serie, biogas Tillverkad för en renare sopning. Världens första sopmaskin med biogasmotor. Biogas: Ert rena val! Fler och fler

Läs mer

Svenska. Twin Demolition. Ett nytt koncept för demolering

Svenska. Twin Demolition. Ett nytt koncept för demolering Svenska Twin Demolition Ett nytt koncept för demolering ROBOT 185 Nytänkande inom rivningsrobotar Teleskopbom ger 46 cm extra räckvidd och anpassning vid krävande applikationer Speciella polykarbonatskydd

Läs mer

VOLVO HJULLASTARE L330D

VOLVO HJULLASTARE L330D VOLVO HJULLASTARE L330D Volvo L330D muskler och intelligens i effektiv förening Att kombinera styrka och intelligens kräver stor kunskap, en kunskap som gett Volvo L330D helt unika egenskaper. Ett nytt

Läs mer

Kompakta maskiner med stora egenskaper. För effektiv gallring och modern skogsvård med minsta möjliga miljöpåverkan.

Kompakta maskiner med stora egenskaper. För effektiv gallring och modern skogsvård med minsta möjliga miljöpåverkan. Malwa, i en helt Kompakta maskiner med stora egenskaper. För effektiv gallring och modern skogsvård med minsta möjliga miljöpåverkan. egen klass Malwa 560 Kombi är idealisk när du vill ha en beståndsgående

Läs mer

Hako-Jonas 1200 / För ekonomisk sopsugning av större ytor

Hako-Jonas 1200 / För ekonomisk sopsugning av större ytor Hako-Jonas 1200 / 1500 För ekonomisk sopsugning av större ytor Åkbara sopsugmaskiner med en ytkapacitet på upp till 16,200 m 2 /tim Hako-Jonas 1200 / 1500 Förenkla sopningen! Perfekt rengöring av större

Läs mer

Getinges förslutningssortiment en helt ny standard för högkvalitativa förslutningsmaskiner

Getinges förslutningssortiment en helt ny standard för högkvalitativa förslutningsmaskiner Getinges förslutningssortiment en helt ny standard för högkvalitativa förslutningsmaskiner Förslutning för alla behov Effektiv, pålitlig och användarvänlig Hela cirkulationen av sterilgods måste tas i

Läs mer

PALIFT Lastväxlare. Kundernas behov är vår prioritet

PALIFT Lastväxlare. Kundernas behov är vår prioritet PALIFT Lastväxlare Kundernas behov är vår prioritet TELESCOPIC T 17 T 20 T 22 Den kraftiga allväxlaren Våra lastväxlare är kända för optimal balans mellan vikt och lyftkapacitet såväl som för det utmärka

Läs mer

Utrustning för kompaktering. People. Passion. Performance.

Utrustning för kompaktering. People. Passion. Performance. People. Passion. Performance. Utrustning för kompaktering Framåtgående vibroplattor för jord och asfalt Vibroplattor för jord och asfalt Små och lätthanterliga Flera storlekar Hondamotor Tuffa jobb kräver

Läs mer

REJÄLT MED STYRKA I KOMPAKT FORMAT. TransPro Drivs av kraftfull miljömotor PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE

REJÄLT MED STYRKA I KOMPAKT FORMAT. TransPro Drivs av kraftfull miljömotor PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE REJÄLT MED STYRKA I KOMPAKT FORMAT TransPro 70100 - Drivs av kraftfull miljömotor PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE TRANSPRO 70100 TRANSPRO 70100 - SPRÄCKER DRÖMGRÄNSEN! För ett par

Läs mer

FR28 SKOTARE. För högkvalitativ gallring

FR28 SKOTARE. För högkvalitativ gallring FR28 SKOTARE För högkvalitativ gallring FR28 Skotare Sampo Rosenlew har svarat på kundernas förfrågan genom att utforma FR28 skotare som är optimerad för gallringsarbeten. Denna skotare, med en last kapacitet

Läs mer

GHH CS1200. Saleby Bulk & Tank AB. Kompressorinstallation direktdriven. RTI Transport Installaties B.V.

GHH CS1200. Saleby Bulk & Tank AB. Kompressorinstallation direktdriven. RTI Transport Installaties B.V. GHH CS1200 Kompressorinstallation direktdriven RTI Transport Installaties B.V. Saleby Bulk & Tank AB Kylning RTI Transport Installaties B.V. har utvecklat flera kylalternativ. Låt våra specialister på

Läs mer

P6820c ABG. VOLVOS BANDDRIVNA ASFALTSLÄGGNINGSMASKINER 2,5-10,0 m 140 kw

P6820c ABG. VOLVOS BANDDRIVNA ASFALTSLÄGGNINGSMASKINER 2,5-10,0 m 140 kw P6820c ABG VOLVOS BANDDRIVNA ASFALTSLÄGGNINGSMASKINER 2,5-10,0 m 140 kw Passion för prestanda. Vi på Volvo Construction Equipment vet vad en krävande bransch behöver. Genom att utveckla produkter och tjänster

Läs mer

Hako-Jonas 900 / 980. För effektiv sopsugning av medelstora ytor

Hako-Jonas 900 / 980. För effektiv sopsugning av medelstora ytor Hako-Jonas 900 / 980 För effektiv sopsugning av medelstora ytor Åkbara sopsugmaskiner med ytkapacitet på upp till 7,200 m 2 /tim Effektiv sopning snabbt och rent Hako-Jonas 900/980 effektiv helt enkelt...

Läs mer

pålitlig partner i alla väder TransPro För krävande jobb professional Redskapsbärare

pålitlig partner i alla väder TransPro För krävande jobb professional Redskapsbärare pålitlig partner i alla väder TransPro 3440 - För krävande jobb professional Redskapsbärare TransPro 3440 - kör ifrån konkurrenterna! TransPro 3440 är en mycket smidig kompaktmaskin som tar sig fram överallt.

Läs mer

AX 310/410 ett måste för professionell mattrengöring

AX 310/410 ett måste för professionell mattrengöring AX 310/410 ett måste för professionell mattrengöring Två rengöringslägen (renovering eller underhåll) för bästa resultat (AX 410) Robust och driftsäker utan en massa finesser, enkel att använda (AX 310)

Läs mer

ELEKTRONISKT TRYCKHÅLLNINGSSYSTEM

ELEKTRONISKT TRYCKHÅLLNINGSSYSTEM ELEKTRONISKT TRYCKHÅLLNINGSSYSTEM DAB e.sybox tillkom efter en idé om ergonomisk teknik* och är utvecklad genom 37 års erfarenhet och kunskap inom mekanik och elektronik för pumpar. Det här är en ny PATENTERAD

Läs mer

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro Summan av dina behov PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKINER

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro Summan av dina behov PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKINER NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKINER TRANSPRO 5080 - KAN INTE BESKRIVAS, DEN MÅSTE UPPLEVAS! Nej den har inte bara fått ny färg. TransPro

Läs mer

Förvandlar din uteplats till ett trivsamt och flexibelt uterum

Förvandlar din uteplats till ett trivsamt och flexibelt uterum Terrassmarkis/Hestra Tarragona Förvandlar din uteplats till ett trivsamt och flexibelt uterum Hestra Tarragona är en kraftig vikarmsmarkis för villaterrasser och balkonger som förvandlar din uteplats till

Läs mer

HETVATTENSPRIDARE HETVATTENSPRIDARE

HETVATTENSPRIDARE HETVATTENSPRIDARE HETVATTENSPRIDARE HETVATTENSPRIDARE Friggeråkers Verkstäder AB FALKÖPING TALLRIKSSPRIDARE 1 Huvudkontor Danska vägen 87 521 32 Falköping, Tel 0515-777 640, Fax 0515-801 88 Friggeråkers Verkstäder sedan

Läs mer

Contractor Världens effektivaste minidumper UNIKT STYRSYSTEM SUVERÄNA KÖREGENSKAPER

Contractor Världens effektivaste minidumper UNIKT STYRSYSTEM SUVERÄNA KÖREGENSKAPER Contractor Världens effektivaste minidumper UNIKT STYRSYSTEM SUVERÄNA KÖREGENSKAPER Styr ett ton med en hand Twinca A/S utvecklar, producerar och förhandlar hydrauliska minidumprar till kunder över hela

Läs mer

-ett stort litet aggregat

-ett stort litet aggregat -ett stort litet aggregat - Låg Friktion 1. Proportionellt vinklade matarhjul innebär att när aggregatet är fullt öppet, dvs vid max trädstorlek, har också matarhjulen mest vinkel och bärkraft mot stammen.

Läs mer

Hiab XS 022 Klass 2,2 2,6 tm

Hiab XS 022 Klass 2,2 2,6 tm Hiab XS 022 Klass 2,2 2,6 tm Produktbroschyr Enkelhet och prestanda Hiab XS 022 förenklar ditt dagliga arbete Hiab XS 022 är en liten, kompakt och flexibel kran med många användningsområden. Den monteras

Läs mer

PROFESSIONELL PÅLITLIGHET

PROFESSIONELL PÅLITLIGHET EN SE PROFESSIONELL PÅLITLIGHET Trima Compact TM TRIMAS LASTARSERIE FÖR KOMPAKTTRAKTORER C 4C 6C 8C REJÄLA, SÄKRA TRIMA. Hög produktivitet och suverän ergonomi varje dag, år ut och år in det är vad Trimas

Läs mer

Dessa orsaker talar för belysningssystem från Wacker Neuson. Belysningskompetens in i detaljen. Alla belysningsprodukter i överblick.

Dessa orsaker talar för belysningssystem från Wacker Neuson. Belysningskompetens in i detaljen. Alla belysningsprodukter i överblick. Belysning Dessa orsaker talar för belysningssystem från Wacker Neuson. Belysningskompetens in i detaljen. 1. Belysning enligt dina behov. Drivna med bränsle, med mast, stativ eller fäst på en hållare våra

Läs mer

HB100, HB150, HB200 HB300, HB440, HB450

HB100, HB150, HB200 HB300, HB440, HB450 More care. Built in. VOLVOS KOMPAKTUTRUSTNING HYDRAULISKA RIVNINGSAGGREGAT HB100, HB150, HB200 HB300, HB440, HB450 DE ENDA RIVNINGSAGGREGAT SOM BYGGTS EFTER VOLVOS KRAV Volvos serie med rivningsaggregat

Läs mer

Groundsmaster 4000-D/4100-D. Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET. www.toro.com

Groundsmaster 4000-D/4100-D. Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET. www.toro.com Groundsmaster 4000-D/4100-D Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET www.toro.com Groundsmaster 4000-D/4100-D Innovativa tekniska lösningar och funktioner gör det här till den

Läs mer

KÖRKLAR. Vad har du på släp?

KÖRKLAR. Vad har du på släp? KÖRKLAR Vad har du på släp? Introducerar 8-serien Atlas Copcos nya 8-serie med kompressorer är resultatet av över tio års kontinuerlig utveckling. Nu är det verklighet för första gången: en kompressor

Läs mer

Bale Wrapper Specialists. Tanco Rundbalsinplastare

Bale Wrapper Specialists. Tanco Rundbalsinplastare Bale Wrapper Specialists Tanco Rundbalsinplastare Tanco Rundbalsinplastare För maskinstationer och lantbrukare runt om i världen är Tanco valet när det gäller rundbalsinplastare. Med över 20 års erfarenhet

Läs mer

A-serien A 72 A 82 A 92

A-serien A 72 A 82 A 92 A-serien A 72 A 82 A 92 SE Innehåll Inbyggd styrka 3 Hytt 4-5 Transmission och kraftöverföring 6 Motor 7 Hydraulik 8-9 Tekniska specifikationer 10 Extrautrustning 11 Valtra service 11 2 Inbyggd styrka

Läs mer

PREMIUM GOLVSLIP PERFEKTA RESULTAT. Enkelt handhavande Hög kapacitet Perfekta resultat. A Company of the SWAROVSKI Group

PREMIUM GOLVSLIP PERFEKTA RESULTAT. Enkelt handhavande Hög kapacitet Perfekta resultat. A Company of the SWAROVSKI Group PREMIUM GOLVSLIP PERFEKTA RESULTAT Enkelt handhavande Hög kapacitet Perfekta resultat A Company of the SWAROVSKI Group 1 GOLVSLIP MED DAMMSUGARSYTEM PREMIUM*** KVALITETSVERKTYG FÖR MAXIMAL EFFEKTIVITET

Läs mer

CVS SiloKing Saleby Bulk & Tank AB. Ljudisolerad kompressorinstallation kilremsdriven. RTI Transport Installaties B.V.

CVS SiloKing Saleby Bulk & Tank AB. Ljudisolerad kompressorinstallation kilremsdriven. RTI Transport Installaties B.V. CVS SiloKing 1500 Ljudisolerad kompressorinstallation kilremsdriven RTI Transport Installaties B.V. Saleby Bulk & Tank AB RTI är specialiserade på att tillverka kompressorer med låg ljudnivå, litet underhåll

Läs mer

DC5900. Absolut dammfritt sedan Nya DC års erfarenhet och kunnande paketerat i en stark, uthållig och tystgående turbomaskin.

DC5900. Absolut dammfritt sedan Nya DC års erfarenhet och kunnande paketerat i en stark, uthållig och tystgående turbomaskin. Absolut dammfritt sedan 1972. Unik teknik för filterrensning. Marknadens bästa filter för dina lungors skull. Enklare och mer ergonomiska säckbyten. DC5900 Nya DC5900-40 års erfarenhet och kunnande paketerat

Läs mer

KOMBIPRESS MED VARIALBEL BALKAMMARE VARIO. www.mchale.net DET SJÄLVKLARA VALET

KOMBIPRESS MED VARIALBEL BALKAMMARE VARIO. www.mchale.net DET SJÄLVKLARA VALET KOMBIPRESS MED VARIALBEL BALKAMMARE www.mchale.net DET SJÄLVKLARA VALET KOMBIPRESS MED VARIALBEL BALKAMMARE Förser dagens lantbrukare med lösningar för högre kapacitet McHale Fusion Vario är en kombipress,

Läs mer

LÅG BAKRE RAM Tack vare den låga bakre ramen är sikten bakåt bra och konstruktionen gör det möjligt att koppla redskapen även ovanför motorhuven.

LÅG BAKRE RAM Tack vare den låga bakre ramen är sikten bakåt bra och konstruktionen gör det möjligt att koppla redskapen även ovanför motorhuven. HYDRAULIK Willeredskapsbärare är som standard utrustade med ett mångsidigt hydraulsystem. Det gör det möjligt att använda ett mycket brett sortiment av olika redskap. MIDJESTYRNING Tack vare att maskinerna

Läs mer

Hiab XS 044 Klass 3,7 4,0 tm

Hiab XS 044 Klass 3,7 4,0 tm Hiab XS 044 Klass 3,7 4,0 tm Produktbroschyr Utmärkt räckvidd Total kranupplevelse med Hiab XS 044 Hiab har alltid varit synonymt med hög kvalité och ständigt utvecklingsarbete. Hiab XS 044 är speciellt

Läs mer

Perfekta ytor enkelt och snabbt

Perfekta ytor enkelt och snabbt Festool, Wendlingen (Tyskland) Oktober 2016 Pressmeddelande för fackpressen Infoline för läsare Tooltechnic Systems Sverige AB Box 9122 SE - 200 39 Malmö Tel. +46 40 67 010 00 Fax +46 40 67 010 39 www.festool.se

Läs mer

NY INNOVATIV & ROBUST SOPMASKIN. MC 130 - En maskin som gör skillnad PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKIN

NY INNOVATIV & ROBUST SOPMASKIN. MC 130 - En maskin som gör skillnad PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKIN NY INNOVATIV & ROBUST SOPMASKIN MC 130 - En maskin som gör skillnad PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKIN VÅR NYA MC 130 - EN SOPMASKIN FÖR ALLA När Kärcher Belos som är marknadsledare inom två områden med sina

Läs mer

PÅLITLIG PARTNER I ALLA VÄDER. TransPro För krävande jobb PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKINER

PÅLITLIG PARTNER I ALLA VÄDER. TransPro För krävande jobb PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKINER PÅLITLIG PARTNER I ALLA VÄDER TransPro 3440 - För krävande jobb PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKINER TRANSPRO 3440 - KÖR IFRÅN KONKURRENTERNA! TransPro 3440 är en mycket smidig kompaktmaskin som tar sig fram

Läs mer

Elektriska dränkbara länspumpar. Medelstora och stora WEDA-pumpar (50 Hz)

Elektriska dränkbara länspumpar. Medelstora och stora WEDA-pumpar (50 Hz) Elektriska dränkbara länspumpar Medelstora och stora WEDA-pumpar (5 Hz) WEDA länspumpar Pumpar i WEDA-serien och deras tillbehör är konstruerade för en mängd olika applikationer för avvattning. De ger

Läs mer

Pöttinger TOP. Strängläggare med centrerad strängplacering 97+023..0910

Pöttinger TOP. Strängläggare med centrerad strängplacering 97+023..0910 Pöttinger TOP Strängläggare med centrerad strängplacering 97+023..0910 TOP s-line Strängläggare med centrerad strängplacering, två och fyra rotorer Pöttinger har utvecklat en ny rotorlyft, med en lutande

Läs mer

HIAB 220 C Kapacitet 21 tm

HIAB 220 C Kapacitet 21 tm HIAB 220 C Kapacitet 21 tm Produktbroschyr www.hiab.se För hastighet och effektivitet HIAB 220 C tillhandahåller prestanda Den enastående HIAB 220 C kombinerar kraften och styrkan hos en större kran med

Läs mer

PRODUKTINFORMATION HJULHÄSTEN. Utgåva

PRODUKTINFORMATION HJULHÄSTEN. Utgåva PRODUKTINFORMATION HJULHÄSTEN Utgåva 2018-01-01 1 PRODUKTINFORMATION Hjulhästen - den smidiga skogsmaskinen Har du saknat en maskin för skogsbruket som verkligen är utvecklad för framkomlighet, kapacitet

Läs mer

Precision måste bevisas dagligen.

Precision måste bevisas dagligen. METALL Precision måste bevisas dagligen. Kraftfulla FEIN borrmaskiner med mycket jämn gång. Borrprecision på högsta nivå: Borrmaskiner med eller utan sladd. För mer än 115 år sedan uppfann FEIN den första

Läs mer

PRODUKTÖVERSIKT FÖR TUNGA FORDON

PRODUKTÖVERSIKT FÖR TUNGA FORDON BÄTTRE DÄR DET GÖR SOM MEST SKILLNAD Oväntade haverier medför stora tidsförluster och höga kostnader. Om oönskade förseningar ska undvikas måste reservdelarna fungera pålitligt och problemfritt. Gates

Läs mer

P5770c ABG, P5870c ABG, P6870c ABG. VOLVO HJULBURNA ASFALTLÄGGARE 2.5-9.0 m 129 kw

P5770c ABG, P5870c ABG, P6870c ABG. VOLVO HJULBURNA ASFALTLÄGGARE 2.5-9.0 m 129 kw P5770c ABG, P5870c ABG, P6870c ABG VOLVO HJULBURNA ASFALTLÄGGARE 2.5-9.0 m 129 kw 1 Passion för prestanda. Vi på Volvo Construction Equipment vilar inte på lagrarna. Genom att utveckla produkter och tjänster

Läs mer

VOLVO GRÄVMASKINER EC140/EC290 EC360/EC460

VOLVO GRÄVMASKINER EC140/EC290 EC360/EC460 VOLVO GRÄVMASKINER EC140/EC290 EC360/EC460 Kraftfull Tillförlitlig Bevisat höga prestanda Komfort och säkerhet Volvos grävmaskiner är konstruerade för en världsomspännande marknad. Den avancerade teknologi

Läs mer

Hiab Multilift XR18SL Pro Future Enastående effektivitet

Hiab Multilift XR18SL Pro Future Enastående effektivitet Hiab Multilift XR18SL Pro Future Enastående effektivitet Produktbroschyr Förbättra effektiviteten, transportera mer last och minska miljöpåverkan Lastväxlaren Hiab Multilift XR18SL Pro Future passar perfekt

Läs mer

PTH 900/820 E PTH 1200/1000 HACKERTRUCK

PTH 900/820 E PTH 1200/1000 HACKERTRUCK 1200/1000 HACKERTRUCK 89, Envie (CN) 077 - Fax +39 0175 278421 - info@pezzolato.it www.pezzolato.it Trumhuggar Serien Det bästa fliset av alla typer av trä GREENLINE HACKERTRUCK 1000/820 HACKERTRUCK HACKERTRUCK

Läs mer

10 % Överlägsen systemeffektivitet Ett nytt sätt att minska kostnaderna Micro Plate -värmeväxlare för värmesystem. mphe.danfoss.

10 % Överlägsen systemeffektivitet Ett nytt sätt att minska kostnaderna Micro Plate -värmeväxlare för värmesystem. mphe.danfoss. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Överlägsen systemeffektivitet Ett nytt sätt att minska kostnaderna Micro Plate -värmeväxlare för värmesystem 10 % Bättre värmeöverföring Tack vare en innovativ plåtkonstruktion

Läs mer

PRODUKTINFORMATION HJULHESTEN. Utgåva

PRODUKTINFORMATION HJULHESTEN. Utgåva PRODUKTINFORMATION HJULHESTEN Utgåva 2018-01-01 1 PRODUKTINFORMATION Hjulhesten - den smidiga skogsmaskinen Har du saknat en maskin för skogsbruket som verkligen är utvecklad för framkomlighet, kapacitet

Läs mer

EXTERIÖRA PRODUKTER [terrassmarkiser]

EXTERIÖRA PRODUKTER [terrassmarkiser] EXTERIÖRA PRODUKTER [terrassmarkiser] KVALITET & VALMÖJLIGHET Förvandla din uteplats till ett trivsamt och flexibelt uterum! Du reglerar enkelt hur långt du vill fälla ut din markis och på det sättet får

Läs mer

ZAXIS-2-serien HYDRAULISK GRÄVMASKIN. Modell: ZX10U-2 Märkeffekt hos motor: 9,5 kw (12,8 HP) Arbetsvikt: 1 110 kg Djupskopa: 0,022 m 3

ZAXIS-2-serien HYDRAULISK GRÄVMASKIN. Modell: ZX10U-2 Märkeffekt hos motor: 9,5 kw (12,8 HP) Arbetsvikt: 1 110 kg Djupskopa: 0,022 m 3 ZAXIS-2-serien HYDRAULISK GRÄVMASKIN Modell: ZX10U-2 Märkeffekt hos motor: 9,5 kw (12,8 HP) Arbetsvikt: 1 110 kg Djupskopa: 0,022 m 3 Mångsidig grävmaskin med anpassningsbar bredd för effektiv användning

Läs mer

JONSERED 1188S KAPACITET 12 tonmeter

JONSERED 1188S KAPACITET 12 tonmeter JONSERED 1188S KAPACITET 12 tonmeter PRODUKTBROSCHYR LOGLIFT 118S EN ARBETSHÄST PÅ 12 tonmeter Denna kran för hantering av kortvirke finns tillgänglig i flera olika räckvidder från 7,9 upp till 10,1 meter.

Läs mer

Störst på teleskopiska arbetsredskap. Världens smartaste stegar

Störst på teleskopiska arbetsredskap. Världens smartaste stegar Störst på teleskopiska arbetsredskap Världens smartaste stegar 2007 En dum stege är bara lång. Alla kan göra en lång stege. Vi tror du har större nytta av en liten. Alla kan göra en lång stege. Vi tror

Läs mer

Dubbel funktion för dubbel vinst Linde staplare / 2-pallstruck L12 L14, L12L L14L, L12LHP. Linde Material Handling

Dubbel funktion för dubbel vinst Linde staplare / 2-pallstruck L12 L14, L12L L14L, L12LHP. Linde Material Handling Dubbel funktion för dubbel vinst Linde staplare / 2-pallstruck L12 L14, L12L L14L, L12LHP Linde Material Handling Dubbel funktion för dubbel vinst Linde staplare / 2-pallstruck L12 L14, L12L L14L, L12LHP

Läs mer

Säker rullhantering. Välkommen att ta del av våra koncept för säker och ergonomisk rullhantering!

Säker rullhantering. Välkommen att ta del av våra koncept för säker och ergonomisk rullhantering! Koncept Säker rullhantering Fördelar Movomech tillhandahåller ett brett utbud av lösningar för rullhantering, anpassade för en mängd olika branscher och hanteringssituationer. De olika installationskombinationerna

Läs mer

Uppvärmning och nedkylning med avloppsvatten

Uppvärmning och nedkylning med avloppsvatten WASTE WATER Solutions Uppvärmning och nedkylning med avloppsvatten Återvinning av termisk energi från kommunalt och industriellt avloppsvatten Uc Ud Ub Ua a kanal b avloppstrumma med sil från HUBER och

Läs mer

AR 95. 7900 kg. 85 kw (115,5Hk) 1,4-1,6 m 3. Operativ vikt: Motoreffekt: Skopkapacitet:

AR 95. 7900 kg. 85 kw (115,5Hk) 1,4-1,6 m 3. Operativ vikt: Motoreffekt: Skopkapacitet: AR 95 Operativ vikt: 7900 kg Motoreffekt: 85 kw (115,5Hk) : 1,4-1,6 m 3 AR 95 Litet e. Stor effekt. ATLAS Weyhausen hjullastare är mer än summan av dess komponenter. De är äkta passion för teknik med Made

Läs mer

AIR COMPRESSORS ROLLAIR

AIR COMPRESSORS ROLLAIR AIR COMPRESSORS ROLLAIR 380-430 - 480 RLR 380-430-480: Tillförlitlighet och effektivitet Under många år har Worthington Creyssensac utvecklat nya produkter och förbättrat deras konstruktion och prestanda

Läs mer

Hjulgående utläggare F121W/D / F141W/D / F161W

Hjulgående utläggare F121W/D / F141W/D / F161W Hjulgående utläggare F121W/D / F141W/D / F161W Lever upp till de tuffa kraven Läggare förväntas leva upp till de allt ökande kraven och att kunna utföra ett många specialuppgifter. I tillägg till detta

Läs mer

VOLVO är partnern du kan lita på för kompletta demoleringslösningar.

VOLVO är partnern du kan lita på för kompletta demoleringslösningar. VOLVO är partnern du kan lita på för kompletta demoleringslösningar. Demolering. En viktig del på vägen till framgång. Nedmontering av byggnader, broar, och andra konstruktioner är tuffa och smutsiga jobb.

Läs mer

Ett förstklassigt val

Ett förstklassigt val Kalmar DCF50-90 Ett förstklassigt val Lätta gaffeltruckar 5-9 ton. När endast det bästa är gott nog Är du en Kalmar-kund? Sedan 1949 har Kalmar varit det märke kvalitetsmedvetna truckförare och ägare föredrar.

Läs mer

H2O kundservice. Effektiv och säker.

H2O kundservice. Effektiv och säker. Experter för avloppsfri produktion German Engineering H2O kundservice. Effektiv och säker. www.h2o-de.com Vår ambition är att i möjligaste mån minska din arbetsbörda. Därför har kundservice så hög prioritet

Läs mer

Drivematic Delight För strålande golv. Och strålande ögon.

Drivematic Delight För strålande golv. Och strålande ögon. Drivematic Delight För strålande golv. Och strålande ögon. Drivematic Delight: Intelligent teknik som gör en glad. Personalen uppskattar intuitiv manövrering. Och de glädjer sig åt bättre effektivitet

Läs mer

Stabil och flexibel screen-markis för många typer av byggnader

Stabil och flexibel screen-markis för många typer av byggnader Fönstermarkis/Hestra Brava Stabil och flexibel screen-markis för många typer av byggnader Hestra Brava är en stabil screen-markis som passar för en rad byggnader butiker, kontor, radhus, sjukhus, skolor

Läs mer

Potatissättare i GL 32 B-serien. Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment

Potatissättare i GL 32 B-serien. Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment Potatissättare i GL B-serien Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment Utformad för växande framgång: GL B-serien Perfekt för potatisodling med kvalitet: när den -radiga potatissättaren

Läs mer

EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION

EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION SKÖRDAREN PONSSE SCORPION ÖVERLÄGSEN KRAFT OCH ERGONOMI Otrolig sikt och styrförmåga, oslagbar stabilitet, kraft och produktivitet med miljön i åtanke och

Läs mer

Batteridrivenborrskuvdragare. slagborrskruvdragare. A10 M A18 M bl ASB18 M bl

Batteridrivenborrskuvdragare. slagborrskruvdragare. A10 M A18 M bl ASB18 M bl Batteridrivenborrskuvdragare slagborrskruvdragare A10 M A18 M bl ASB18 M bl Bra jobb är inte bara arbete - det är kul också. BORSTLÖS MOTOR - KOMPAKT OCH LÅNGLIVAD De kraftfulla batteridrivna borrmaskinerna

Läs mer

1190Kr ** 1690Kr ** 2250Kr ** STARTAR DIREKT TYSTGÅENDE. 2.4 Ah. Inget startsnöre Ingen uppvärmning Ingen olje-bensinblandning

1190Kr ** 1690Kr ** 2250Kr ** STARTAR DIREKT TYSTGÅENDE. 2.4 Ah. Inget startsnöre Ingen uppvärmning Ingen olje-bensinblandning Batteriverktyg STARTAR DIREKT Inget startsnöre Ingen uppvärmning Ingen olje-bensinblandning TYSTGÅENDE Upp till 4X tystare än bensin Tyst när den inte arbetar Starta tidigt och arbeta sent 2.4 Ah 1190Kr

Läs mer

Kalmar elektrisk gaffeltruck Electric evolution

Kalmar elektrisk gaffeltruck Electric evolution Kalmar elektrisk gaffeltruck Electric evolution 5 9 tons kapacitet Har du råd att inte välja Kalmar? Slutsatsen är densamma oavsett om du är användare eller ägare. En totallösning från Kalmar ger lägre

Läs mer

Ta trädäcket till en högre nivå

Ta trädäcket till en högre nivå Powerful system Long-lasting protection Ta trädäcket till en högre nivå Bona Decking System Smidigt och effektivt Inga märken Varaktigt skydd Snabb och effektiv trädäcksrengöring Ett trädäck utsätts ständigt

Läs mer

Radfräsar i GF-serien. 2-, 4- och 6-radiga radfräsar för stora, stabila kupor utan jordkokor

Radfräsar i GF-serien. 2-, 4- och 6-radiga radfräsar för stora, stabila kupor utan jordkokor Radfräsar i -serien -, - och -radiga radfräsar för stora, stabila kupor utan jordkokor Robust och kraftfull: Radfräsarna i -serien Förväntningarna som ställs på fräsar i -serien. De bearbetar jorden efter

Läs mer

Atlas Copco. Kompressorer för medicinsk luft GA 5-22 MED / GA 5-15 VSD MED (5-22 kw / 7,5-30 hk)

Atlas Copco. Kompressorer för medicinsk luft GA 5-22 MED / GA 5-15 VSD MED (5-22 kw / 7,5-30 hk) Atlas Copco Kompressorer för medicinsk luft (5-22 kw / 7,5-30 hk) Medicinsk luft: Renhet och precision i krävande sjukvårdsmiljöer Inom det viktiga området patientvård krävs en tillförlitlig tryckluftskälla

Läs mer

JCB din nya favorit

JCB din nya favorit JCB 457 - din nya favorit En ny maskin i maskinparken. För att göra det enkelt vill vi presentera en ny JCB 457 med bara några få bilder. Låt dina medarbetare ta del av denna nya fantastiska produkt från

Läs mer

REDSKAP. Volvo Tiltrotatorer för Kompaktgrävare

REDSKAP. Volvo Tiltrotatorer för Kompaktgrävare REDSKAP Volvo Tiltrotatorer för Kompaktgrävare Den optimala kombinationen. En Volvo kompaktgrävare och skopa tillsammans med ett fabriksmonterat snabbfäste och Steelwrist tiltrotator är den optimala kombinationen

Läs mer

Säkerheten är viktig vid arbete med kabel. Dels för maskinföraren men också för eventuella personer som jobbar i närheten av maskinen.

Säkerheten är viktig vid arbete med kabel. Dels för maskinföraren men också för eventuella personer som jobbar i närheten av maskinen. Ombyggnad av elledning. Arbetet innebär resning av nya stolpar, montering av ledning med hjälp av lift samt nedmontering av gamla stolpar. VI VET HUR DIN VARDAG SER UT Linjearbete och kabelplöjning innebär

Läs mer

Atlet Balance Eldrivna motviktstruckar ET EF EH 1,25 3 ton

Atlet Balance Eldrivna motviktstruckar ET EF EH 1,25 3 ton Atlet Balance Eldrivna motviktstruckar ET EF EH 1,25 3 ton 3 modeller. Harmoniskt samarbete. Säkra din verksamhet från beställning till leverans med Atlet Balance eldrivna motviktstruckar Atlet Balance

Läs mer

JCB grävmaskiner Viktklasser 8-48 ton

JCB grävmaskiner Viktklasser 8-48 ton JCB grävmaskiner Viktklasser 8-48 ton Bandgående grävmaskiner JZ 70 JS115 JS 130 JZ 140 JZ 140D JS 145 JS 145HD JZ 145D JS 160 JS 180 JS 200 JS 220 JS 220LR JZ 235 JS 240 JZ 255 JS 260 JS 290 JS 330 JS

Läs mer