Christer Magnussons Mäkleri Stockholm AB

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Christer Magnussons Mäkleri Stockholm AB"

Transkript

1 RÖNNINGE PORT I Söderby Entreprenads regi uppförs en ny fastighet om 5 våningsplan med 16 nya bostäder. Fastigheten ska återspegla en modern tegelarkitektur med inslag av trä och med en detaljrikedom i detaljlösningar. RIKSTEN Brf FLOTTILJEN 1 I Newcap Miland Riksten AB s regi med Pinc House som tillhör samma koncern som Trivselhus - Christer uppförs Magnussons en ny fastighet Mäkleri om 3 våningsplan Stockholm med AB 8 nya bostäder. Här skapas moderna, funktionella Maria och Magnusson, trivsamma bostäder maria@christermagnusson.se i en vacker boendemiljö. Carolina Vanberg, carolina@christermagnusson.se Tel: Christer Magnussons Mäkleri Stockholm AB Gustav Björkman, gustav@christermagnusson.se Maria Magnusson, maria@christermagnusson.se Tel:

2 BRF FLOTTILJEN 1 _ RIKSTEN FRILUFTSSTADEN Med Rikstens Friluftsstad skapas en attraktiv och modern stadsdel för dig som värdesätter närhet till natur och ett aktivt friluftsliv. Sommar som vinter finns en rad aktiviteter att välja mellan, alla på bekvämt avstånd från bostaden. I Riksten kombineras ett modernt boende med närhet till arbetsplatser, service och kultur. Stadsdelen får sin prägel av mångfalden. Gemensamt för hela området är fokus på modern och funktionell arkitektur, energisnåla lösningar som ger långsiktigt låga driftkostnader samt höghastighetsanslutning via fiber som ger tillgång till tv, telefon och internet. Tänkt dig att ha möjligheten att ta ett snabbt morgondopp i sjön Getaren, en förmiddagsrunda på Rikstens golfbana och på eftermiddagen en svamputflykt i de stora skogarna i Hanveden. Eller varför inte en morgontennis med grannen före jobbet och en fiskeutflykt på kvällen. I Riksten bor du i praktiken i ett friluftsområde. Det betyder att du kan gå eller cykla till aktiviteterna och att tiden faktiskt kan räcka till för mer än vardagens måsten. Lida friluftsgård, strax söder om Riksten, är navet i Lida Rikstens friluftsområde. Här finns motionsspår, badplats, skidbackar och mycket annat. Och söker du den totala naturupplevelsen finns Hanveden med sin vackra vildmark. Eller varför inte pröva en längre eller kortare vandring på den 100 mil långa Sörmlandsleden som passerar Riksten Friluftsstad. Närheten till aktiviteter och friluftsliv ger dig det mest värdefulla av allt: mer tid att njuta av livet som du vill leva det.

3 Till och från Riksten I dag trafikerar buss 721 sträckan Riksten Friluftsstad och Tullinge station. I takt med inflyttningen till Riksten, kommer turtätheten att öka. Med Riksten som utgångspunkt har du en stor del av Storstockholms arbetsmarknad på bekvämt avstånd. Med pendeltåg tar det cirka 20 minuter till Stockholm, det går lika snabbt till Södertälje. Lite längre resor kan du börja och avsluta i Flemingsberg, där många av SJ:s fjärrtåg stannar, och väljer du bil har du tillgång till Europavägarna. Vägverket har satt av pengar för nya länsväg 226, Huddingevägen, som kommer att tangera Riksten och ha två infarter till området. När vägen är klar planerar SL att sätta in snabbussar mellan Tumba och Flemingsberg via Riksten Friluftsstad. Initiativtagare Initiativtagare och byggherreombud är Newcap Miland Riksten AB som ägs av Byggprojektbolaget Miland Svenska AB och Riskkapitalbolaget Newcap AB. Entreprenör är PincHouse AB som tillsammans med bl. a. Trivselhus ingår i Ittur gruppen. Lägenheterna utrustas med kök från Tibro Kök. Tibro Kök AB ingår i Newcap gruppen.

4 BRF FLOTTILJEN 1 BOSTADSRÄTTER Här i Riksten Friluftstaden skall Newcap Miland Riksten AB med hjälp av Pinc House som tillhör samma koncern som Trivselhus uppföra 8 lägenheter i bostadsrättform. Bostäder med välgenomtänkta planlösningar, omsorg i detaljer och kvalitet. Samtliga bostäder kommer att ha separat entré och antingen väl tilltagen uteplats i markplan eller rymlig terrass eller balkong. Genomtänkta och funktionella lägenheter med helkaklade badrum med vacker inredning från exklusiva Miller, samtliga bostäder förses även med tvättmaskin och torktumlare. Moderna och välplanerade kök från Tibrokök med god maskinell standard. Föreningen upplåter 8 lägenheter med bostadsrätt. Parkeringsplats med motorvärmare finns att hyra för 400 kr/mån. Tillhörande lägenhetsförråd Samtliga lägenheter förbereds med bredband från Telia för TV, tele och data. Samtliga lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare Planerat tillträde hösten 2008 med viss reservation för ändring.

5 LÄGENHETSFÖRTECKNING PRISLISTA BRF FLOTTILJEN 1 Lgh nr Bostads Lägenhets Insats Månads Status area, ca beskrivning (kr) avgift (kvm) (kr) r o k r o k VISNINGS LGH r o k r o k r o k r o k r o k r o k

6 Lägenheter med hög kvalité och omsorg i detaljer. _ Välplanerade bostäder där god funktion väl ballanseras med charmiga lösningar. Treorna med radhustomter och de större bostäderna med terrass och balkong. Ett mycket bra val för dig som vill kombinera ett vackert hem med ett rikt friluftsliv. LÄGENHETER OM 3 R O K Lägenhet r o k om 77 kvm Lägenheter om ca 77 kvm med stora uteplatser att jämföra med en radhustomt. Välkommen direkt in i din egen bostad utan att passera gemensamma trapphus. Köket välplacerat vid entrén för att ha en så kort väg som möjligt med matkassarna. Ett genomtänkt kök från Tibro Kök med väl tilltagen arbetsyta, goda förvaringsmöjligheter samt hög maskinell standard. Här har du chansen att sätta din egen prägel genom att kunna välja mellan 7 olika köksluckor utan extra kostnad. Vardagsrum med stora fönsterpartier för att ge ljust och trivsamt rum. Här finns även utgången till den egna täppan. Bostaden innefattar två sovrum varav det ena har plats för dubbelsäng. Hela garderobsväggar underlättar klädförvaring och vackra fönster ger rummen en trevlig atmosfär. Helkaklade badrum med inredning från exklusiva Miller. Alla bostäder är utrustade med tvättmaskin och torktumlare.

7 LÄGENHETER OM 4 R O K Lägenhet 5 och 8 4 r o k om 105 kvm Lägenheter i två plan om ca 105 kvm med både balkong och terrass. Via den utvändiga trappan kommer du direkt in i den egna bostaden Köket välplacerat vid entrén för att ha en så kort väg som möjligt med matkassarna. Ett genomtänkt kök från Tibro Kök med väl tilltagen arbetsyta, goda förvaringsmöjligheter samt hög maskinell standard. Här har du chansen att sätta din egen prägel genom att kunna välja mellan 7 olika köksluckor utan extra kostnad. Vardagsrum med stora fönsterpartier för att ge ett ljust och trivsamt rum samt utgång till balkongen. Bostaden innefattar tre sovrum varav två har plats för dubbelsäng. Garderobsväggar underlättar klädförvaring och vackra fönster ger rummen en trevlig atmosfär. Helkaklade badrum med inredning från exklusiva Miller. Alla bostäder är utrustade med tvättmaskin och torktumlare. Mellan hallen och vardagsrummet bereder den väldesignade trappan entré till det övre planet med en privat sovavdelning med separat helkaklat badrum. Här finns utgången till terrassen och även plats för en mysig läshörna.

8 LÄGENHETER OM 5 R O K Lägenhet 6 och 7 5 r o k om 114 kvm Lägenheter i två plan om ca 114 kvm med både balkong och terrass. Via den utvändiga trappan kommer du direkt in i den egna bostaden Köket välplacerat vid entrén för att ha en så kort väg som möjligt med matkassarna. Ett genomtänkt kök från Tibro Kök med väl tilltagen arbetsyta, goda förvaringsmöjligheter samt hög maskinell standard. Här har du chansen att sätta din egen prägel genom att kunna välja mellan 7 olika köksluckor utan extra kostnad. Vardagsrum med stora fönsterpartier för att ge ljust och trivsamt rumsamt utgång till balkongen. Bostaden innefattar fyra sovrum varav två har plats för dubbelsäng. Garderobsväggar underlättar klädförvaring och vackra fönster ger rummen en trevlig atmosfär. Helkaklade badrum med inredning från exklusiva Miller. Alla bostäder är utrustade med tvättmaskin och torktumlare. Mellan hallen och vardagsrummet bereder den väldesignade trappan entré till det övre planet med en privat sovavdelning med två sovrum och separat helkaklat badrum. Här finns utgången till terrassen.

9 FÖRSÄLJNINGS INFORMATION SÄLJSTART Vid säljstart kommer ni att bli tilldelade intresseanmälningar vid entrédörren till vår för dagen utvalda försäljningslokal. Väl inne i lokalen finns möjligheten att få svar på era eventuella frågor ang. arkitekturen, byggmetoder, materialval samt diskutera vad er nuvarande bostad är värd. På plats kommer vi ha representanter från Newcap Miland Riksten AB samt representanter från Christer Magnussons Mäkleri. BOKNINGSAVTAL I turordning kommer ni att erbjudas att teckna bokningsavtal för den lägenhet Du/ Ni har bestämt dig/er för. I samband med detta ska en bokningsavgift på kr erläggas som skall betalas inom en vecka och bokningsavtalet blir ogiltig om betalning ej sker. Ett bokningsavtal är inte bindande och endast kr av bokningsavgiften behålls av Newcap Miland Riksten AB för de administrativa kostnaderna om någon skulle ångra sitt köp. Om samtliga lägenheter som ni är intresserad av skulle säljas till dem med lägre nummer så går det bra att lämna in sin intresseanmälan till oss. Då ställer vi er på kö till de önskade bostäderna och kontaktar er om det är någon som ändrar sig. ÖVERLÅTELSEAVTAL Samtliga som tecknat bokningsavtal och betalat bokningsavgiften kommer inom ett par månader bli erbjuden att teckna överlåtelseavtal. Detta sker när den ekonomiska kostnadskalkylen som redovisar förutsättningarna för föreningens kommande ekonomi är godkänd hos PRV. Detta är ett bindande avtal och en handpenning om 10 % skall erläggas. TILLVAL I samband med att ni tecknar överlåtelseavtal kommer ni att erhålla broschyrmaterial över de möjliga valen. Både de fria valen samt de s.k tillvalen. Ni får även en blankett som skall fyllas i med era val för er blivande bostad. Fastighetsmäklaren kommer noggrant gå igenom hur detta går till och var de olika alternativen kan beses. UNDER BYGGTIDEN Under byggtiden kommer ni att bjudas in till byggplatsbesök. Då produktionen nått den färdigställandegrad att det kan vara av intresse för er som skall bo i huset att komma på besök kommer Newcap Miland Riksten AB anordna visningskväll för er. Detta kommer att ske vid två tillfällen ett då lägenhetsskiljande väggar är uppe och ett närmare tillträde för att ge er möjlighet att ta mått för tex gardiner mm. TILLTRÄDE När det närmar sig tillträdet kommer ni att kallas till besiktning av er nya bostad och resterande del av insats skall erläggas och nycklar överlämnas till er.

Dagon Skönvik AB. Kaserngården 13 Tel. 023-693 20 791 40 FALUN info@dalark.se. 0225-537 42 www.dagon.se

Dagon Skönvik AB. Kaserngården 13 Tel. 023-693 20 791 40 FALUN info@dalark.se. 0225-537 42 www.dagon.se Objektbeskrivning BJÖRKBACKEN, Skönvik Säter Fastigheten Skönvik 1:6, Jönshyttevägen 1, 783 32 Säter. Belägen i Säters kommun, Säters församling, skattesats 2008; 35,02. Bostadskoncept Beskrivna lägenheter

Läs mer

Lägenhet N4-1001 N5-1001. Storlek Placering. 4 rok, 106 kvm Hus N4, N5, våning 1

Lägenhet N4-1001 N5-1001. Storlek Placering. 4 rok, 106 kvm Hus N4, N5, våning 1 4-1001 5-1001 4 rok, 106 kvm Hus 4, 5, våning 1 Lägenhet i markplan med fönster i tre väderstreck som ger utblickar mot gården och Drottninggatan Stor uteplats på 22 kvm i förlängning av vardagsrum Balkong

Läs mer

Län Västerbotten Gatuadress Sagovägen 2 D Kommun Umeå Storlek 2 rum (1 sovrum) / 49 m² Område Tomtebo Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Västerbotten Gatuadress Sagovägen 2 D Kommun Umeå Storlek 2 rum (1 sovrum) / 49 m² Område Tomtebo Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Västerbotten Gatuadress Kommun Umeå Storlek 2 rum (1 sovrum) / 49 m² Område Tomtebo Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En stilren, tyst och fräsch lägenhet utan insyn. Fint, naturnära område

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Högalidsvägen 63D Kommun Kävlinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.5 m² Område Högalid Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Högalidsvägen 63D Kommun Kävlinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.5 m² Område Högalid Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Kävlinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.5 m² Område Högalid Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och trevligt område utan biltrafik. Nära till tågstation och centrum.

Läs mer

LÄGENHETSBESKRIVNING.

LÄGENHETSBESKRIVNING. LÄGENHETSBERIVNING. Brf Ejdern,, GOTLAND Fem steg till ditt drömboende 1Intresseanmälan och säljpremiär Om du du är är intresserad av av en en lägenhet lägenhet börjar börjar du med du med att göra att

Läs mer

Sörbyängens nya kvarter nära natur och cityliv. Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro

Sörbyängens nya kvarter nära natur och cityliv. Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro Sörbyängens nya kvarter nära natur och cityliv Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro Välkommen till Sörbyängen Nära till café- och restaurangliv i Örebro Har det blivit dags att flytta ihop, planera

Läs mer

KÖPMANSGATAN 35, LGH 1002

KÖPMANSGATAN 35, LGH 1002 KÖPMANSGATAN 35, LGH 1002 Beskrivning Lyxig compact living i hjärtat av Båstad med havsutsikt I modernt utförande mitt i händelsernas centrum, vid lugn bakgård, ligger denna fina våning i markplan som

Läs mer

Västra Gatuadress Östra Eriksbergsgatan 79 Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.6 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Östra Eriksbergsgatan 79 Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.6 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.6 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En ljus, välplanerad och väl ljudisolerad lägenhet med härlig balkong i rätt

Läs mer

Län Västernorrland Gatuadress Bölevägen 15 L Kommun Sundsvall Storlek 3 rum (2 sovrum) / 109 m² Område Sidsjö-Böle Tillträde tidigast

Län Västernorrland Gatuadress Bölevägen 15 L Kommun Sundsvall Storlek 3 rum (2 sovrum) / 109 m² Område Sidsjö-Böle Tillträde tidigast Län Västernorrland Gatuadress Kommun Sundsvall Storlek 3 rum (2 sovrum) / 109 m² Område Sidsjö-Böle Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Naturskönt boende med sjöutsikt. -- Lotta Kalin, säljare

Läs mer

Län Södermanland Gatuadress Fänsåkersvägen 7 A Kommun Trosa Storlek 4 rum (3 sovrum) / 75.6 m² Område Vagnhärad Tillträde tidigast

Län Södermanland Gatuadress Fänsåkersvägen 7 A Kommun Trosa Storlek 4 rum (3 sovrum) / 75.6 m² Område Vagnhärad Tillträde tidigast Län Södermanland Gatuadress Kommun Trosa Storlek 4 rum (3 sovrum) / 75.6 m² Område Vagnhärad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och barnvänligt område. Nära till skog, 10 min till mataffär.

Läs mer

NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE

NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE MODERNT BOENDE NÄRA DET MESTA Preliminära skisser på terrassradhusen Nyproducerat hem - Terrassradhus I korsningen Blåsippsbacken/ Blåeldsvägen i Hässelby Villastad planerar vi

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Lövbrunnavägen 11

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Lövbrunnavägen 11 Län Stockholm Gatuadress Kommun Täby Storlek 3 rum (2 sovrum) / 85 m² Område Lövbrunna Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Funktionell och påkostad bostad i ett mycket trevligt område! För den

Läs mer

ETT EFTERLÄNGTAT SÖDERLÄGE I CENTRALA HUDIKSVALL!

ETT EFTERLÄNGTAT SÖDERLÄGE I CENTRALA HUDIKSVALL! ETT EFTERLÄNGTAT SÖDERLÄGE I CENTRALA HUDIKSVALL! PROJEKTET I KORTHET 40 st bostadsrättslägenheter om 2 4 rum och kök 3 st flerfamiljshus om 4 våningar samt vindsvåning Byggherre är Lillskär AB, www.lillskar.com

Läs mer

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil www.karnhem.se Bastasjö 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil Nära till Centrum, 9 km Skola, 2 km Förskola, intill Mataffär, 2 km Cykelväg, intill Mitt i naturen! Bastasjö friluftsområde med elljusspår

Läs mer

Västra Gatuadress Gyllenstensgatan 1 Götaland Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 66 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Gyllenstensgatan 1 Götaland Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 66 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 66 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det bästa med denna bostad är läget, med närhet till både natur med möjligheter

Läs mer

KALLHÄLLSPARKEN. Bofakta hus 4 & 5

KALLHÄLLSPARKEN. Bofakta hus 4 & 5 KAHÄSPARKE Bofakta hus 4 & 5 Välkommen till Kallhällsparken HUS 2 I broschyren bofakta hittar du alla planritningar för lägenheterna i hus 4 och 5. Bofaktabladet visar lägenhetens storlek, placering i

Läs mer

Minnet bästa läget centralt på Väster

Minnet bästa läget centralt på Väster Minnet bästa läget centralt på Väster Stadsdelen Väster från ovan. Från Minnet tar du dig snabbt in till city. Lummigt och lugnt på Regementsgatan. Nytt boende i gammal stadsdel I utkanten av Väster, med

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

Län Uppsala Gatuadress Stationsgatan 36 Kommun Uppsala Storlek 3 rum (2 sovrum) / 104 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Uppsala Gatuadress Stationsgatan 36 Kommun Uppsala Storlek 3 rum (2 sovrum) / 104 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Uppsala Gatuadress Kommun Uppsala Storlek 3 rum (2 sovrum) / 104 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Tillfälle att förvärva en ljus trerummare på 104 kvm på fjärde våningen,

Läs mer

Ringvägen 138. www.hemverket.se - Sida 1 av 13

Ringvägen 138. www.hemverket.se - Sida 1 av 13 Län Stockholm Gatuadress Kommun Haninge Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57 m² Område Åby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Högst upp med fritt läge och absolut närhet till centrum och tågstationen,

Läs mer

BRF KANTARELLBACKEN RIKSTENS FRILUFTSSTAD

BRF KANTARELLBACKEN RIKSTENS FRILUFTSSTAD BRF KANTARELLBACKEN RIKSTENS FRILUFTSSTAD Situationsplanen är en illustration som kan skilja sig från verkligheten. VÄLKOMMEN TILL RIKSTEN! Var området ligger och status på objekten hittar du på www.myresjohus.se/brfkantarellbacken

Läs mer

Län Västra Götaland Gatuadress Färgfabriksgatan 16 Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 58 m² Område Centrala Hisingen Kvillebäcken

Län Västra Götaland Gatuadress Färgfabriksgatan 16 Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 58 m² Område Centrala Hisingen Kvillebäcken Län Västra Götaland Gatuadress Färgfabriksgatan 16 Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 58 m² Område Centrala Hisingen Kvillebäcken " Tillträde tidigast Enligt överenskommelse En ljus och välplanerad

Läs mer

BOSTADSRÄTTSLÄGENHET - LOMMA - PRIS: 2 100 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE

BOSTADSRÄTTSLÄGENHET - LOMMA - PRIS: 2 100 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE BOSTADSRÄTTSLÄGENHET - LOMMA - PRIS: 2 100 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE 4:a - Full sundsutsikt i Lomma. Här bor du överst i en spatiös lägenhet om 132,5 m² på våning 6 av 7. Helt fri och enastående sundsutsikt

Läs mer

2:A HÄLSOVÄGEN 5 CENTRUM - NORR

2:A HÄLSOVÄGEN 5 CENTRUM - NORR 2:A HÄLSOVÄGEN 5 CENTRUM - NORR HÄLSOVÄGEN 5 2:A CENTRUM - NORR PRIS: 1 695 000 kr /eller högstbjudande Avgift: 2 761 kr/mån inkl värme, VA Boarea: 40 kvm Areakälla: föreningens information Våning: 2 av

Läs mer

Län Värmland Gatuadress Kanotvägen 10 Kommun Arvika Storlek 5 rum (2 sovrum) / 128,3 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Värmland Gatuadress Kanotvägen 10 Kommun Arvika Storlek 5 rum (2 sovrum) / 128,3 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Värmland Gatuadress Kommun Arvika Storlek 5 rum (2 sovrum) / 128,3 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Underbart läge med en utsikt man aldrig får nog av. Vill man ha närhet till vatten

Läs mer

Torsgatan 27 B. Torsgatan 27 B. www.hemverket.se - Sida 1 av 18

Torsgatan 27 B. Torsgatan 27 B. www.hemverket.se - Sida 1 av 18 Län Västmanland Gatuadress Kommun Köping Storlek 4 rum (3 sovrum) / 119 m² Område Nyckelberget Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ljus lägenhet i ett bra område i gamla delen av Köping. Trevlig

Läs mer

Götaland Kommun Mölndal Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Tillträde tidigast

Götaland Kommun Mölndal Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Mölndal Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ljus och högt belägen lägenhet i lugnt och barnvänligt område med fina omgivningar.

Läs mer

KALLHÄLLSPARKEN. Bofakta etapp 2

KALLHÄLLSPARKEN. Bofakta etapp 2 KAHÄSPARKE Bofakta etapp 2 Välkommen till Kallhällsparken I bofaktabroschyren hittar du alla planritningar för lägenheterna i hus 2 och 3. Bofaktabladet visar lägenhetens storlek, placering i huset samt

Läs mer

2:a Brevik Hövdingevägen 11, 2tr

2:a Brevik Hövdingevägen 11, 2tr 2:a Brevik Hövdingevägen 11, 2tr Planlösning Hövdingevägen 11, 2tr MÄKLARENS UTLÅTANDE Trevlig och välplanerad med balkong i bästa sydvästläge. Fri utsikt och ogenerat läge på balkongen. Lägenheten är

Läs mer

Kristinagatan 15 B. Kristinagatan 15 B. www.hemverket.se - Sida 1 av 16

Kristinagatan 15 B. Kristinagatan 15 B. www.hemverket.se - Sida 1 av 16 Län Västmanland Gatuadress Kommun Västerås Storlek 4 rum (2 sovrum) / 141 m² Område Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Välkommen till en modern och trevlig lägenhet i en fastighet som

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Sadelmakarebyn 4 A Kommun Malmö Storlek 1 rum / 43 m² Område Annestad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Sadelmakarebyn 4 A Kommun Malmö Storlek 1 rum / 43 m² Område Annestad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 1 rum / 43 m² Område Annestad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Perfekt med markplan på uteplatsen och hörnläge. Goda kommunikationer och cykelavstånd

Läs mer

VÅNGAVÄGEN 31 A. 3 rum och kök, varav 2 sovrum. Boarea 98,5 m².

VÅNGAVÄGEN 31 A. 3 rum och kök, varav 2 sovrum. Boarea 98,5 m². VÅNGAVÄGEN 31 A Beskrivning Stor och påkostad våning med utsikt i välskött Brf Ta hissen upp till tredje plan och känns dig välkommen in i denna inventiösa och bekväma våning med härlig utsikt. Bostaden

Läs mer

Län Halland Gatuadress Stenfalksvägen 25 E Kommun Falkenberg Storlek 3 rum / 80 m² Område Stenfalken Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Halland Gatuadress Stenfalksvägen 25 E Kommun Falkenberg Storlek 3 rum / 80 m² Område Stenfalken Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Halland Gatuadress Kommun Falkenberg Storlek 3 rum / 80 m² Område Stenfalken Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Förutom att allt i lägenheten är i princip splitternytt så är det väldigt trivsamt

Läs mer

Län Västra Götaland Typ Lägenhet Kommun Ale Storlek 51.5 m2 Område Surte Tillträde tidigast Gatuadress Granhäcksvägen 1d

Län Västra Götaland Typ Lägenhet Kommun Ale Storlek 51.5 m2 Område Surte Tillträde tidigast Gatuadress Granhäcksvägen 1d Granhäcksvägen 1d Län Västra Götaland Typ Lägenhet Kommun Ale Storlek 51.5 m2 Område Surte Tillträde tidigast Gatuadress Granhäcksvägen 1d Nu kan vi erbjuda ännu en bostadsrätt i populära Brf Granhäcken!

Läs mer

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Län Kalmar Gatuadress Lötvägen 83 Kommun Kalmar Storlek 5 rum (4 sovrum) / 113.5 m² Område Kalmar Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Kalmar Gatuadress Lötvägen 83 Kommun Kalmar Storlek 5 rum (4 sovrum) / 113.5 m² Område Kalmar Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Kalmar Gatuadress Kommun Kalmar Storlek 5 rum (4 sovrum) / 113.5 m² Område Kalmar Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Mycket nära till bra kommunikationer och kommande station för pendeltåg.

Läs mer

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr LINDBACKEN Storstensvägen 51-87, - UPPSALA Storlek: Byggår: 113,5 kvm 2015/2016 Antal rum: 5 rum & kök Pris: 2 900 000-3 100 000 kr Nybyggt bostadsrättsradhus i attraktiva Lindbacken! Detta moderna och

Läs mer

Esplanadgatan 26A. Län Skåne Gatuadress Esplanadgatan 26A Kommun Hässleholm Storlek 2 rum (1 sovrum) / 56 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Esplanadgatan 26A. Län Skåne Gatuadress Esplanadgatan 26A Kommun Hässleholm Storlek 2 rum (1 sovrum) / 56 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Hässleholm Storlek 2 rum (1 sovrum) / 56 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Vi sökte en lägenhet med lite äldre stil och föll för de charmiga detaljerna. Läget är

Läs mer

Götaland Kommun Sotenäs Storlek 4 rum (3 sovrum) / 90.5 m² Område Sotenäs Tillträde tidigast

Götaland Kommun Sotenäs Storlek 4 rum (3 sovrum) / 90.5 m² Område Sotenäs Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Sotenäs Storlek 4 rum (3 sovrum) / 90.5 m² Område Sotenäs Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Trevligt boende med radhuskänsla med tomt i härligt soligt läge

Läs mer

Götaland Kommun Alingsås Storlek 3 rum (2 sovrum) / 96 m² Tillträde tidigast

Götaland Kommun Alingsås Storlek 3 rum (2 sovrum) / 96 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Alingsås Storlek 3 rum (2 sovrum) / 96 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Mycket trevligt område med fin natur, vattendrag och parker runt knuten. Lägenheten

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Bokbindaregatan 2

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Bokbindaregatan 2 Län Skåne Gatuadress Kommun Lund Storlek 2.5 rum (1 sovrum) / 73 m² Område Väster Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt område med ändå nära till allt. Vacker utsikt från alla rummen och ett

Läs mer

Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 65.7 m² Tillträde tidigast

Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 65.7 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 65.7 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Öppen och ljus lägenhet med gångavstånd till Avenyn, Centralstationen och Nordstan.

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Ellen Keys Gata 24

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Ellen Keys Gata 24 Län Stockholm Gatuadress Kommun Stockholm Storlek 2 rum (1 sovrum) / 63 m² Område Fruängen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Högst upp i huset med vidsträckt utsikt! Fritt och ostört läge på

Läs mer

Signe Tillischgatan 16

Signe Tillischgatan 16 Län Stockholm Gatuadress Kommun Solna Storlek 1 rum / 47 m² Område Frösunda Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Yteffektiv planlösning med bra förvaringsmöjligheter i klädkammare, rymligt badrum

Läs mer

Län Halland Gatuadress Linimentvägen 17 B Kommun Kungsbacka Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Halland Gatuadress Linimentvägen 17 B Kommun Kungsbacka Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Halland Gatuadress Kommun Kungsbacka Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Att bostaden ligger på markplan ger en radhuskänsla med direkt utgång till trädgård.

Läs mer

Marklägenhet 3 rok 85 kvm Lgh 61003

Marklägenhet 3 rok 85 kvm Lgh 61003 Marklägenhet 85 kvm Lgh 6100 barkök med matplats i burspråk privat sovrumsdel med rejäla sovrum generös uteplats 21 Marklägenhet 87 kvm Lgh 51002 stort sovrum med balkong och klädkammare uteplats mot gården

Läs mer

Granhäcksvägen 3B Götaland Kommun Ale Storlek 3 rum (2 sovrum) / 73.7 m² Område Surte Tillträde tidigast

Granhäcksvägen 3B Götaland Kommun Ale Storlek 3 rum (2 sovrum) / 73.7 m² Område Surte Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Ale Storlek 3 rum (2 sovrum) / 73.7 m² Område Surte Tillträde tidigast 2013-04-25 " Surtes bästa utsikt! Ljus och lättmöblerad bostad högst upp i huset utan insyn.

Läs mer

Söndrum, Halmstad. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen.

Söndrum, Halmstad. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen. www.karnhem.se Foto: Hovs By, Växjö Söndrum, Halmstad Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen. Nära till Centrum, 5 km Skolor F-9, 1 km Vårdcentral, 300 m Närbutik, 900

Läs mer

Bergkristallsgatan 44

Bergkristallsgatan 44 Bergkristallsgatan 44 Tynnered, Göteborg Ansvarig mäklare Fastighetsmäklare Att arbeta med människor är något jag trivs med och har erfarenhet av. RUM: 3 rum + Kök TYP: Lägenhet 031-7344950 BOAREA: 77

Läs mer

adhuslägenhet vid Solbergsvägen 21 i Jomala

adhuslägenhet vid Solbergsvägen 21 i Jomala adhuslägenhet vid Solbergsvägen 21 i Jomala Modern radhuslägenhet med 3 rum & kök om ca 90 m² i två plan på Solberget. Uteplats i västerläge och balkong med sjöutsikt. I lägenheten finns bastu. Utgångspris:

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Karlskronavägen 4A

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Karlskronavägen 4A Län Stockholm Gatuadress Kommun Stockholm Storlek 4.5 rum (3 sovrum) / 98.5 m² Område Björkhagen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Sällsynt tillfälle att förvärva en modern 4,5:a med två balkonger!

Läs mer

KILLEBACKEN 3 A. Killebacken 3 A, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,49.

KILLEBACKEN 3 A. Killebacken 3 A, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,49. KILLEBACKEN 3 A Beskrivning Exklusivt, bekvämt och nybyggt - toppläge granne med hav och hamn Längst ner, med bästa läge vid hav och småbåtshamn, säljs exklusivt radhus med gångavstånd till såväl morgondopp

Läs mer

Län Kalmar Gatuadress Södra långgatan 21 A Kommun Oskarshamn Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53.5 m². Tillträde tidigast

Län Kalmar Gatuadress Södra långgatan 21 A Kommun Oskarshamn Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53.5 m². Tillträde tidigast Län Kalmar Gatuadress Kommun Oskarshamn Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53.5 m² Område " Oskarshamn/ Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Vi trivs med läget, perfekt att man kan gå ner till centrum

Läs mer

Götaland Kommun Skövde Storlek 3 rum (2 sovrum) / 77.5 m² Tillträde tidigast

Götaland Kommun Skövde Storlek 3 rum (2 sovrum) / 77.5 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Skövde Storlek 3 rum (2 sovrum) / 77.5 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En ljus och luftig lägenhet med bra planerade kvadratmeter. Stor och härlig inglasad

Läs mer

BRF PIONEN HARVESTAD LINKÖPING

BRF PIONEN HARVESTAD LINKÖPING BRF PIONEN HARVESTAD LINKÖPING N Illustrationerna i denna broschyr skall ses som vägledande och kan skilja sig från verkligheten. BO NATURSKÖNT MED NÄRHET TILL STAN Var området ligger och status på objekten

Läs mer

Terapivägen 14 B. Terapivägen 14 B. www.hemverket.se - Sida 1 av 13

Terapivägen 14 B. Terapivägen 14 B. www.hemverket.se - Sida 1 av 13 Län Stockholm Gatuadress Kommun Huddinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 85 m² Område Flemingsberg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Barnvänligt och lugnt område. Bra kommunikationer med Pendeltåg

Läs mer

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd Brf lomma läge Bofakta 6,2 takhöjd Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg

Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg VÄLKOMMEN HEM Välkommen till en av de bästa lägenheterna i den bästa bostadsrättsföreningen i området! Här finns boendet för dig som vill slippa problem. Med garage

Läs mer

piloten 7 byggt för Ljus, luft och liv. piloten 7 1 Med reservation för ändringar.

piloten 7 byggt för Ljus, luft och liv. piloten 7 1 Med reservation för ändringar. piloten 7 byggt för Ljus, luft och liv. piloten 7 1 Lägenheter med härlig rymdkänsla och toppläge i Södra Ladugårdsängen. Välkommen! 2 piloten Med reservation 7 för ändringar. Med reservation för piloten

Läs mer

Län Norrbotten Gatuadress Luleåvägen 18 A Kommun Gällivare Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Norrbotten Gatuadress Luleåvägen 18 A Kommun Gällivare Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Norrbotten Gatuadress Kommun Gällivare Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Närheten till Centrum, det lugna området och den låga månadsavgiften är några fördelar

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Stralsundsvägen 76 Kommun Lund Storlek 4 rum (2 sovrum) / 93 m² Område Östra Torn Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Stralsundsvägen 76 Kommun Lund Storlek 4 rum (2 sovrum) / 93 m² Område Östra Torn Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Lund Storlek 4 rum (2 sovrum) / 93 m² Område Östra Torn Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ett av de bästa lägena i föreningen med fri utsikt åt båda hållen och ingen

Läs mer

BOSTADSRÄTT - BREVIK - ACCEPTPRIS: 2 250 000:-

BOSTADSRÄTT - BREVIK - ACCEPTPRIS: 2 250 000:- BOSTADSRÄTT - BREVIK - ACCEPTPRIS: 2 250 000:- Bekvämt boende! Lägenhet med ljust och generöst vardagsrum med utgång till inglasad balkong med sjöglimt. Ljust kök med rejäl plats för matbord. Ett sovrum

Läs mer

Ett modernt boende i en ny stadsdel. Välkommen till Brf Tegnérlunden 2 i Västerås

Ett modernt boende i en ny stadsdel. Välkommen till Brf Tegnérlunden 2 i Västerås Ett modernt boende i en ny stadsdel Välkommen till Brf Tegnérlunden 2 i Västerås Välkommen till Tegnérlunden 2 - spännande arkitektur och inspirerande natur Brf Tegnérlunden 2 i Gideonsberg är ett nytt

Läs mer

Län Västernorrland Gatuadress Institutsvägen 7 Kommun Sundsvall Storlek 4 rum (2 sovrum) / 97.1 m² Tillträde tidigast

Län Västernorrland Gatuadress Institutsvägen 7 Kommun Sundsvall Storlek 4 rum (2 sovrum) / 97.1 m² Tillträde tidigast Län Västernorrland Gatuadress Kommun Sundsvall Storlek 4 rum (2 sovrum) / 97.1 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och tyst område med välhållen utemiljö. Ljus lägenhet med fin utsikt.

Läs mer

Fredsborgsgatan 1. Fredsborgsgatan Sida 1 av 13

Fredsborgsgatan 1. Fredsborgsgatan Sida 1 av 13 Län Stockholm Gatuadress Kommun Stockholm Storlek 3 rum (2 sovrum) / 83 m² Område Liljeholmskajen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Modernt boende med perfekt avstånd till innerstaden - beläget

Läs mer

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Bostadsfakta Byggherre Totalentreprenör Arkitekt Försäljning Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Situationsplan öst

Läs mer

Län Kalmar Gatuadress Lybecksvägen 7 C Kommun Kalmar Storlek 2 rum (1 sovrum) / 63.5 m² Område Djurängen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Kalmar Gatuadress Lybecksvägen 7 C Kommun Kalmar Storlek 2 rum (1 sovrum) / 63.5 m² Område Djurängen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Kalmar Gatuadress Kommun Kalmar Storlek 2 rum (1 sovrum) / 63.5 m² Område Djurängen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lägenheten är väldigt tyst, man hör mycket sällan något från grannarna!

Läs mer

Västra Gatuadress Motettvägen 2 Götaland Kommun Uddevalla Storlek 3 rum (2 sovrum) / 64.5 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Motettvägen 2 Götaland Kommun Uddevalla Storlek 3 rum (2 sovrum) / 64.5 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Uddevalla Storlek 3 rum (2 sovrum) / 64.5 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Totalrenoverad lägenhet med modern planlösning. En lägenhet klar att flytta

Läs mer

Västra Gatuadress Tångenvägen 97 Götaland Kommun Strömstad Storlek 3 rum (2 sovrum) / 69.2 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Tångenvägen 97 Götaland Kommun Strömstad Storlek 3 rum (2 sovrum) / 69.2 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Strömstad Storlek 3 rum (2 sovrum) / 69.2 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Fräscht boende i trivsamt och barnvänligt område med närhet till bad, friluftsliv

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL AMHULTS BY

VÄLKOMMEN TILL AMHULTS BY AMHULTS BY GÖTEBORG Gatuvy över området VÄLKOMMEN TILL AMHULTS BY Det första jag tänkte när jag såg denna sydvästsluttning var, - Vilket härligt område! Här skulle det vara underbart att bo! Här har man

Läs mer

Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53.6 m² Område Hisingen Tillträde tidigast

Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53.6 m² Område Hisingen Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53.6 m² Område Hisingen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Trivsam och välplanerad 2:a nära till allmänna kommunikationer

Läs mer

Län Kalmar Gatuadress Lybecksvägen 13 C Kommun Kalmar Storlek 2 rum (1 sovrum) / 63.5 m² Område Djurängen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Kalmar Gatuadress Lybecksvägen 13 C Kommun Kalmar Storlek 2 rum (1 sovrum) / 63.5 m² Område Djurängen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Kalmar Gatuadress Kommun Kalmar Storlek 2 rum (1 sovrum) / 63.5 m² Område Djurängen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det var köket som fick mig på fall när jag köpte lägenheten, det är unikt

Läs mer

Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64.5 m² Område Backa Tillträde tidigast

Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64.5 m² Område Backa Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64.5 m² Område Backa Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Välplanerad lägenhet på andra våningen med balkong. Goda kommunikationer

Läs mer

Ljus och fin lägenhet med stort kök som inbjuder till matlagning och fest. Fina rum med vackra trägolv. -- Lisa Thunström, säljare

Ljus och fin lägenhet med stort kök som inbjuder till matlagning och fest. Fina rum med vackra trägolv. -- Lisa Thunström, säljare Län Uppsala Gatuadress Kommun Uppsala Storlek 3 rum (1 sovrum) / 59 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ljus och fin lägenhet med stort kök som inbjuder till matlagning och fest. Fina rum med

Läs mer

KILLEBACKEN 3 A. Killebacken 3 A, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karups Församling. Skattesats 32,49.

KILLEBACKEN 3 A. Killebacken 3 A, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karups Församling. Skattesats 32,49. KILLEBACKEN 3 A Beskrivning Exklusivt, bekvämt och nybyggt - toppläge granne med hav och hamn Längst ner, med bästa läge vid hav och småbåtshamn, säljs exklusivt radhus med gångavstånd till såväl morgondopp

Läs mer

Koltrastgatan 23 A. Koltrastgatan 23 A. - Sida 1 av 13

Koltrastgatan 23 A. Koltrastgatan 23 A.  - Sida 1 av 13 Län Skåne Gatuadress Kommun Helsingborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 76.7 m² Område Mariastaden Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Härlig med friheten att ha egen uteplats! Lugnt och trivsamt med

Läs mer

rum & kök i Möckelö Strand, Jomala

rum & kök i Möckelö Strand, Jomala 4 rum & kök i Möckelö Strand, Jomala Begärt pris: 258 640 (Skuldfritt pris) Nyproducerad gavellägenhet i två plan om ca 84,8 m² med både terrass och balkong i västerläge. Öppen och ljus planlösning vid

Läs mer

Ljusa lägenheter i attraktiv design och på bästa läge

Ljusa lägenheter i attraktiv design och på bästa läge Norrevångsgatan 2 Ljusa lägenheter i attraktiv design och på bästa läge I de 27 ljusa och väldesignade lägenheterna i Vellinge är livet enkelt. Det centrala läget ger bekväm närhet till det mesta. Till

Läs mer

Vinbärsvägen 25A. Härligt boende med två bra uteplatser och lättskött trädgård. -- Katja Ripke Wiklund, säljare

Vinbärsvägen 25A. Härligt boende med två bra uteplatser och lättskött trädgård. -- Katja Ripke Wiklund, säljare Län Gävleborg Gatuadress Kommun Gävle Storlek 4 rum (3 sovrum) / 109.5 m² Område Sätra Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Härligt boende med två bra uteplatser och lättskött trädgård. -- Katja

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Vagnmakarebyn 2 D Kommun Malmö Storlek 2.5 rum (1 sovrum) / 69 m² Område Bunkeflostrand - Annestad. Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Vagnmakarebyn 2 D Kommun Malmö Storlek 2.5 rum (1 sovrum) / 69 m² Område Bunkeflostrand - Annestad. Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 2.5 rum (1 sovrum) / 69 m² Område Bunkeflostrand - Annestad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Bra läge med närhet till havet och strandängar samt köpcentret

Läs mer

HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER Brf ROTTNEROS, FARSTA NYA BOSTÄDER MED RADHUSKÄNSLA, HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE I korsningen Värmlandsvägen/Rottnerosbacken i Farsta planerar vi att uppföra två hus med totalt

Läs mer

Välkommen till Sigfridsvägen 21

Välkommen till Sigfridsvägen 21 Välkommen till Sigfridsvägen 21 Ett modernt boende med klassisk Ta chansen att bo i det vackra Q-märkta huset från 1935 på Sigfridsområdet. De klassiska detaljerna är väl bevarade, samtidigt som lägenheterna

Läs mer

KORRÖDSVÄGEN 22 A. 3 rum och kök. Boarea ca 70 m². Areauppgifter enligt ritning.

KORRÖDSVÄGEN 22 A. 3 rum och kök. Boarea ca 70 m². Areauppgifter enligt ritning. KORRÖDSVÄGEN 22 A Beskrivning Nyproducerad 3 rok centralt i Båstad Välkommen att bosätta Dig i nybyggd 3 rumslägenhet i centrala Båstad. Brf Örebäcksparken erbjuder bekymmersfritt boende i vackra omgivningar

Läs mer

Län Dalarna Gatuadress Bergmästaregatan 25 A Kommun Falun Storlek 5 rum (3 sovrum) / 117 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Dalarna Gatuadress Bergmästaregatan 25 A Kommun Falun Storlek 5 rum (3 sovrum) / 117 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Dalarna Gatuadress Kommun Falun Storlek 5 rum (3 sovrum) / 117 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lägenhet med stor rymd och ljus. Möjligheten att kunna elda och alla gamla vackra originaldetaljer

Läs mer

16 NYA LÄGENHETER PÅ JÄGAROMRÅDET 2 NYBYGGDA HUS VACKERT BELÄGNA I ATTRAKTIVT OMRÅDE. LÄGENHETERNA HAR BALKONG OCH CARPORT.

16 NYA LÄGENHETER PÅ JÄGAROMRÅDET 2 NYBYGGDA HUS VACKERT BELÄGNA I ATTRAKTIVT OMRÅDE. LÄGENHETERNA HAR BALKONG OCH CARPORT. 16 NYA LÄGENHETER PÅ JÄGAROMRÅDET 2 NYBYGGDA HUS VACKERT BELÄGNA I ATTRAKTIVT OMRÅDE. LÄGENHETERNA HAR BALKONG OCH CARPORT. 2 ETT NYTT BOSTADSOMRÅDE I KIRUNA Det gamla regementsområdet har förvandlats

Läs mer

Bostadsrätter i Visbys vackraste kvarter. Välkommen till Brf Rådhuset 3, Gotland

Bostadsrätter i Visbys vackraste kvarter. Välkommen till Brf Rådhuset 3, Gotland Bostadsrätter i Visbys vackraste kvarter Välkommen till Brf Rådhuset 3, Gotland Njut av Gotlands sköna miljö! Välkommen till Rådhuset 3, Visby Mitt i Visbys vackra innerstad, ett stenkast från Almedalen

Läs mer

Informationsträff Brf Hammars Park 8 maj 2017

Informationsträff Brf Hammars Park 8 maj 2017 Informationsträff Brf Hammars Park 8 maj 2017 Vi skapar smarta och hållbara hem till attraktiva priser i orter med bostadsbrist. 2 Bostadsutveckling sedan 2010 1 180 sålda varav 740 färdigställda Projektportfölj

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Timmermansgatan 6 Kommun Burlöv Storlek 2 rum (1 sovrum) / 51.5 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Timmermansgatan 6 Kommun Burlöv Storlek 2 rum (1 sovrum) / 51.5 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Burlöv Storlek 2 rum (1 sovrum) / 51.5 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lägenheten är väldigt tyst, trots att den ligger så nära centrum. -- Zinaida

Läs mer

Götaland Kommun Borås Storlek 2 rum (1 sovrum) / 52 m² Område Tullen Tillträde tidigast

Götaland Kommun Borås Storlek 2 rum (1 sovrum) / 52 m² Område Tullen Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Borås Storlek 2 rum (1 sovrum) / 52 m² Område Tullen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En välplanerad och ljus lägenhet högst upp i huset! -- Johan Starell,

Läs mer

Län Stockholm Gatuadress Vikingavägen 3 Kommun Huddinge Storlek 2 rum (1 sovrum) / 58 m² Område Kvarnbergsplan Tillträde tidigast

Län Stockholm Gatuadress Vikingavägen 3 Kommun Huddinge Storlek 2 rum (1 sovrum) / 58 m² Område Kvarnbergsplan Tillträde tidigast Län Stockholm Gatuadress Kommun Huddinge Storlek 2 rum (1 sovrum) / 58 m² Område Kvarnbergsplan Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Fräsch och inflyttningsklar lägenhet med stambytt och helrenoverat

Läs mer

Gruvvägen 21 A. Län Norrbotten Gatuadress Gruvvägen 21 A Kommun Kiruna Storlek 3 rum (2 sovrum) / 74 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Gruvvägen 21 A. Län Norrbotten Gatuadress Gruvvägen 21 A Kommun Kiruna Storlek 3 rum (2 sovrum) / 74 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Norrbotten Gatuadress Kommun Kiruna Storlek 3 rum (2 sovrum) / 74 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag gillar att lägenheten är ljus och öppen. Den har ett bra läge nära centrum och fin

Läs mer

Län Stockholm Gatuadress Blå Blomvägen 4 Kommun Värmdö Storlek 1.5 rum (1 sovrum) / 43.5 m² Område Charlottendal Tillträde tidigast

Län Stockholm Gatuadress Blå Blomvägen 4 Kommun Värmdö Storlek 1.5 rum (1 sovrum) / 43.5 m² Område Charlottendal Tillträde tidigast Län Stockholm Gatuadress Kommun Värmdö Storlek 1.5 rum (1 sovrum) / 43.5 m² Område Charlottendal Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och tryggt område med bra grannar. Nära till naturen och

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Granövägen 50

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Granövägen 50 Län Stockholm Gatuadress Kommun Södertälje Storlek 5 rum (4 sovrum) / 120 m² Område Hovsjö Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Fantastisk utsikt! Ljust, öppet och ingen insyn. Lugnt läge utan störande

Läs mer

Län Halland Gatuadress Granvägen 1 Kommun Varberg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Halland Gatuadress Granvägen 1 Kommun Varberg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Halland Gatuadress Kommun Varberg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ljus gavellägenhet utan insyn. Balkong med fin utsikt mot havet. -- Mikael Kruse, säljare

Läs mer

Västra Gatuadress Cederflychts gata 5 Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 66.1 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Cederflychts gata 5 Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 66.1 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 66.1 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En bostad med öppna och ljusa ytor. Belägen i mycket lugnt område med närhet

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Sadelmakaregatan 1 C

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Sadelmakaregatan 1 C Län Skåne Gatuadress Kommun Kristianstad Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57 m² Område Söder Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag föll för lägenhetens ljusflöden och fria utsikt. Planlösningen passade

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Klövervägen 2 B

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Klövervägen 2 B Län Skåne Gatuadress Kommun Lund Storlek 2 rum (1 sovrum) / 68 m² Område Kobjer Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag hade två krav när jag skulle köpa lägenhet, att det var fräscht renoverat

Läs mer

16 NYA LÄGENHETER PÅ JÄGAROMRÅDET

16 NYA LÄGENHETER PÅ JÄGAROMRÅDET 16 NYA LÄGENHETER PÅ JÄGAROMRÅDET 2 NYBYGGDA HUS VACKERT BELÄGNA I ATTRAKTIVT OMRÅDE. LÄGENHETERNA HAR BALKONG OCH CARPORT. 2 Nya lägenheter på Jägarområdet ETT NYTT BOSTADSOMRÅDE I KIRUNA Det gamla regementsområdet

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Hagtornsvägen 11 Kommun Kristianstad Storlek 2 rum (1 sovrum) / 58 m² Område Vilan Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Hagtornsvägen 11 Kommun Kristianstad Storlek 2 rum (1 sovrum) / 58 m² Område Vilan Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Kristianstad Storlek 2 rum (1 sovrum) / 58 m² Område Vilan Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lägenhet med unika fönster med fint ljusinsläpp. Insynsskyddat läge och

Läs mer

Län Blekinge Gatuadress Utövägen 10B Kommun Karlskrona Storlek 2 rum (1 sovrum) / 65 m² Område Saltö Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Blekinge Gatuadress Utövägen 10B Kommun Karlskrona Storlek 2 rum (1 sovrum) / 65 m² Område Saltö Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Blekinge Gatuadress Kommun Karlskrona Storlek 2 rum (1 sovrum) / 65 m² Område Saltö Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Vi gillar att det är öppen planlösning, det gör att lägenheten känns

Läs mer