LÄGG IN EN ÄNNU HÖGRE VÄXEL

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "LÄGG IN EN ÄNNU HÖGRE VÄXEL"

Transkript

1 KM-6030/ KM-8030 print copy scan fax LÄGG IN EN ÄNNU HÖGRE VÄXEL med en snabb dokumentmatare Products depicted include optional extras

2 NÄR PRODUKTIVITETEN ÖKAR, ÖKAR ÄVEN VINSTEN För stora avdelningar med tung arbetsbelastning är det viktigt att kunna lägga in en högre växel så att arbetet flyter på. KM-6030 och KM-8030 är otroligt produktiva multifunktionsprodukter för A3 och fungerar som en mittpunkt för avdelningens arbetsflöde. Produkterna ger dig fullständig kontroll över både elektroniska dokument och pappersdokument. När produktiviteten ökar blir detta en bonus. JU HÖGRE VOLYM, DESTO VIKTIGARE BLIR KOSTNADERNA Kyoceras expertkunskaper om utskrifts- och kopieringsteknik innebär att din multifunktionsprodukt ger dig valuta för pengarna redan innan du har slagit på den. Den kontinuerliga forskningen och utvecklingen har resulterat i hållbara komponenter som minskar det rutinmässiga underhållet avsevärt. KM-6030 och KM-8030 producerar sidor utan att det krävs något underhåll och utan någon skillnad på kvaliteten. Trummorna är konstruerade för att hålla hela maskinens livslängd, vilket innebär 3,6 miljoner utskrifter med KM-6030 och 4,8 miljoner utskrifter med KM Toner är den enda typen av förbrukningsmaterial som du behöver byta ut regelbundet. Därför kommer det inte som någon överraskning att Kyoceras multifunktionsprodukter har den lägsta totalkostnaden i sin klass. EN MULTIFUNKTIONSPRODUKT VARS SPECIALITET ÄR ATT DEN ÄR SÅ SNABB Att kunna skriva ut, kopiera och skanna från en enda enhet är ett otvetydigt tecken på produktivitet. Men den typ av produktivitet som verkligen behövs i krävande miljöer är att kunna utföra alla dessa funktioner tillräckligt snabbt för att kunna hantera det arbete som redan är på väg. Med utskriftshastigheter på upp till 80 sidor per minut, tidssparande digitala kopieringsfunktioner och dubbelsidig skanning som standard (oslagbara 80 skannade sidor per minut) är detta en produkt som vet hur man prioriterar.

3 KM-6030/ KM-8030 ANSLUTA ALLA TILL DET VINSTGIVANDE NÄTVERKET Med ett nätverk som är lätt att administrera kan du strama upp arbetsrutinerna och öka vinsten. KM-NET Viewer använder ett intuitivt gränssnitt som kraftigt effektiviserar konfiguration, administration och underhåll av stora nätverk. Med alternativen för flera gränssnitt är du alltid beredd på olika slags arbetsvolymer. Universaldrivrutinen KX passar perfekt i alla Windowsmiljöer och fungerar också med andra plattformar, även om du byter operativsystem. Ju fler som är uppkopplade, ju lönsammare blir det. Universaldrivrutinen KX DET ÄR VIKTIGT ATT SKYDDA DIN KUNSKAP Ju fler som får tillgång till nätverket, desto viktigare blir det att du skyddar ditt arbete. Med Kyoceras datasäkerhetskit tas dina dokument automatiskt bort från enhetens hårddiskminne när de har skrivits ut, kopierats eller skannats.

4 EN SKRIVARE SOM INTE SLITS UT Det är ingen vits med att nå snabba resultat om kvaliteten försämras mot slutet. Med utskriftshastigheter på 60/80 A4-sidor per minut och upp till 31/41 A3-sidor per minut har du kapacitet att hantera stora arbetsvolymer utan att utskriftskvaliteten försämras. Kyoceras multibitteknik tillämpar 256 graderingsnivåer vilket gör texten skarpare och skuggningen på tabeller och diagram finare. PDF direktutskrift underlättar granskningen genom att det populära dokumentformatet kan skrivas ut utan att du behöver öppna filen. UPPTÄCK EN MÄNGD DIGITALA KOPIERINGSFUNKTIONER På stora avdelningar är allt som kan underlätta kopieringen viktigt för slutresultatet. Funktionen skapa jobb ger dig t.ex. möjlighet att skapa ett enda sammanhängande dokument av flera enskilda uppsättningar. Omslagsläget lägger automatiskt till en fram- och baksida av färgat eller tjockt papper. Med duplexläget sparar du in på kostnaderna genom dubbelsidiga kopior. I layoutläget skrivs flera sidor ut på en sida så att du får en miniatyrbild av ditt projekt. Funktionen en inläsning/flera utskrifter skannar upp till 80 originaldokument per minut och gör sedan flera kopior, vilket innebär att kostnadseffektiviteten för hela avdelningen ökar. Funktionen skapa jobb Omslagsläge Layoutläge A B1 B2 C A B2 B1 C 80 SKANNINGAR PÅ BARA EN MINUT Skanning kan nog vara bra, men är det inte krångligt? Det enkla svaret är nej. Dokumentmataren för 200 ark i kombination med den snabba skanningshastigheten gör det möjligt att skanna 80 sidor per minut (ensidiga skanningar). Den här produktförbättringsfunktionen skannar papperets båda sidor samtidigt, vilket ger dubbelsidiga skanningar med oöverträffade 40 sidor per minut. Dessutom fungerar funktionen skanna till e-post tillsammans med ett adressprogrampaket så att du kan skicka bilder till flera e-postadresser samtidigt. Du kan t.o.m. använda funktionen skanna till PC för att skicka ett elektroniskt dokument från arkivet direkt till alla datorer inom nätverket.

5 MINSKA NÄTVERKSTRAFIKEN Trafiken inom nätverket tycks öka varje dag samtidigt som infrastrukturen fortsätter att ha samma storlek. Kyoceras sidbeskrivningsspråk PRESCRIBE IIe gör så att avancerade dokument kan sparas och sedan uppdateras i skrivaren vid behov, oavsett vilket system du arbetar i. På så sätt undviks flaskhalsar. Kyoceras emps (enhanced Multi Printing System) hjälper till att effektivisera arbetsflödet när du behöver det som mest genom att lagra data elektroniskt på multifunktionsprodukten. Snabbkopiering Dokument som nyligen skrivits ut sparas i hårddiskens minne. Alla har tillgång till dem så att de snabbt kan skrivas ut igen utan fördröjning. Jobblagring Dokument som ofta används, t.ex. tidrapporter eller andra mallar som du fyller i för hand, bör sparas på hårddisken Virtuell brevlåda Lägg till dokument i din elektroniska samling med ett anpassat lagringsutrymme på hårddisken som du når individuellt. Konfidentiell utskrift Du behöver inte riskera sekretessen. Lagra konfidentiella dokument på hårddisken och få tillgång till dem genom att ange ditt personliga lösenord. så att du inte blockerar nätverket. Provutskrift med paus Spara tid och toner med ett snabbtest. Då kan du kontrollera din första kopia innan du skriver ut hela jobbet. EN PANEL SOM ANPASSAR SIG EFTER DIN SYNVINKEL Den här användarvänliga panelen med självförklarande menyfönster gör det enkelt att använda de inbyggda dokumenthanteringslösningarna. Om du vill göra det ännu enklare kan du anpassa snabbtangenter och genvägstangenter för att förenkla ofta använda eller återkommande åtgärder. Men detta har du ingen nytta av om du inte ser vad som händer. Widescreenpanelen är konstruerad för att justeras, så att den syns från såväl sittande som stående position och så att ljus inte reflekteras på den. Inte ens kontorets lysrör är något problem.

6 HANTERA HELA AVDELNINGENS PAPPERSFLÖDE KM-6030 och KM-8030 är optimerade för avdelningar med tung arbetsbelastning och erbjuder standardpapperskapacitet på 4100 ark i en utrymmessnål design. Alla på avdelningen får ut lika mycket av sina projekt som de lägger ned på dem. Kyoceras modulära design ger dig flexibla alternativ så att allt från enkla rapporter till innovativa nya idéer kan delas på kreativa sätt. I standardutförande ingår en storkassett för 3000 ark (A4), två 500 arks kassetter (A5-A3) och en multimatare för 100 ark. Tillsammans hanterar de en rad olika pappersvikter och format. Tack vare de många olika papperskassetter kan du välja mellan en rad olika papperstyper: Du kan t.ex. använda enkelt papper internt och finare papper för kunder. Oavsett hur stor arbetsbelastningen är, är du alltid förberedd. De nya kassetterna gör det möjligt för dig att öppna pappersfacken med ett finger Är din avdelning ovanligt produktiv? Om du lägger till en extra storkassett (PF-650) för 4000 ark kan du enkelt hantera 8100 ark. PF-650 Flexibel finisherlösning Vart tog häftapparaten vägen? Det spelar ingen roll eftersom den extra finishern DF-650 med multihäftning för 3000 ark tar hand om häftningen. Vart tog mitt projekt vägen? Det extra flerfunktionsfacket MT-1 vet förmodligen var det finns. Den tar emot färdiga uppsättningar (hålslagna, häftade) från utskrift eller kopiering så att avdelningens utskrifter inte överlappar varandra. En brevlåda tar hand om sorteringen så att du kan vara säker på att de enda fingeravtryck som syns på presentationen är dina. DF-650 och MT-1

7 Professionell finisherlösning Det är väldigt bra med häften som kan vikas så länge du inte behöver vika dem själv. Om du vill ha en effektiv lösning erbjuder vikningsenheten (BF-1) automatisk vikning, bindning i mitten och klammerhäftning för 16-ark. För att ge din presentation bästa möjliga start hanteras tjocka omslagssidor enkelt. Hålslagningssystemet bidrar till att underlätta pappersarkiveringen så att du kan sätta in rapporter och fakturor i pärmar. Original Häfte Häftning Hålslagning KM-6030/ KM-8030 FUNKTION FÖRDELAR FÖRBÄTTRING FÖR DIG 60/80 A4-sidor per minut 31/41 A3-sidor per minut Snabbare utskrift Ger dig mer tid över för andra uppgifter Första kopian: < 3,5/2,9 sekunder 600 dpi multibitteknik Papperskapacitet på 4100 ark som standard, max ark; duplex som standard Dubbelsidig skanning på en gång Dokumentbehandlare för 200 ark Finisher som tillval för häftning och hålslagning Nätverksutskrift- och skanning som kan väljas som tillval Long-life komponenter Snabba utskrifter Fler gråskalor Hanterar en rad olika utskriftsformat i samma utskriftsomgång Förbättrar skanningsproduktiviteten Förenklar dokumentinmatningen Skapa professionella häften och affärspresentationer Multifunktionskapacitet för hela gruppen Mindre underhåll Kortare väntetid Skarpare text och mer realistiska foton Sparar tid och underlättar utskrift av stora volymer Tids- och kostnadseffektiv Hanterar stora arbetsmängder enkelt Färdiga dokument, inget extra arbete för dig Förbättrad anslutningsmöjlighet och produktivitet Låg totalkostnad (TCO)

8 KM-6030 KM-8030 Monokrom dokumenthanteringsystem för A3 KM-6030 och KM-8030 är uppbyggda av extremt hållbara komponenter som garanterar en effektiv och tillförlitlig drift. Systemen är konstruerade för krävande kontorsmiljöer som har fullt upp. KM-6030 och KM-8030 ger låga driftskostnader, maximerar produktiviteten och är dessutom speciellt skonsamma mot miljön. ALLMÄNT Teknik: Kyocera Laser, enkomponents Hastighet: KM-6030: Max. 60/31 A4-/A3-sidor per minut KM-8030: Max. 80/41 A4-/A3-sidor per minut Upplösning: 1200 dpi (1 800 x 600) (kopiering/utskrift) 600 x 600 dpi, 256 gråskalor (skanning) Första kopian: KM-6030: < 3,6 sekunder KM-8030: < 2,9 sekunder Uppvärmningstid: < 30 sekunder Utskriftskapacitet: KM-6030: sidor per månad KM-8030: sidor per månad Nätspänning: Växelström V, 50/60 Hz Energiförbrukning: KM-6030: Utskrift: W, Vänteläge: 395 W, Energisparläge (ECOpower): 236 W KM-8030: Utskrift: W, Vänteläge: 395 W, Energisparläge (ECOpower): 236 W Ljudnivå (ISO 7779): Utskrift: 75 db(a), Vänteläge: 58 db(a), Energisparläge (ECOpower): Omätbart Mått (B x D x H): 680 x 783 x mm Vikt: Huvudenhet: Ca. 188 kg Certifieringar: TÜV/GS, CE Den här produkten har tillverkats i enlighet med kvalitetsstandarden ISO 9001 och miljöstandarden ISO PAPPERSHANTERING Alla angivna papperskapaciteter är baserade på papper med en tjocklek på max. 0,11 mm. Använd endast papper som rekommenderats av Kyocera och under normala miljömässiga förhållanden. Inmatningskapacitet: 2 x 1,500 ark storkassett, g/m 2, A4, 2 x 500 ark kassetter, g/m 2, A3- A5R, Folio Multimatare för 100 ark, g/m 2, A3-A6R, Folio Maximal inmatningskapacitet med tillval: ark Duplex som standard Utmatningskapacitet: 250 ark KOPIERINGSFUNKTIONER Max. originalstorlek: A3 Löpande kopiering: Minneskapacitet: Standard 128 MB och 40 GB HDD Zoomningsintervall: % i steg om 1 % Förinställda förstoringslägen: 22R / 9E Digitala funktioner: Energisparläge, mellan kopiering, Scan once copy many, EcoPrint-läge, elektronisk sortering, roterande sortering, roterande kopiering, 2/4 till en kopia, separera original, omslag, sidnumrering, overlay, marginalförskjutning, kantradering, positiv/negativ, spegelvända, testkopia, duplex, kopiering av häfte, program (8), avdelningskod (1000), skapa jobb, jobbreservation, bildcentrering, repetera kopiering, formregistrering, delad databox, synergy print box Systemplattform KM-6030 och KM-8030 erbjuder fantastisk nätverksuppkoppling och problemfri systemadministration. Kyoceras teknik för en plattform innebär att samma drivrutin kan användas för varje Kyocera PCL-/PostScript-utskriftsenhet i nätverket: från skrivbordslaser för en användare till exklusiva multifunktionssystem. Kyocera erbjuder den smidiga kombinationen av avancerad IT och pappershantering med hög prestanda. PRESCRIBE IIe Med Kyoceras sidbeskrivningsspråk PRESCRIBE IIe kan du skapa, spara och uppdatera avancerad grafik, logotyper och formulär (t.o.m. formulär med flera delar) i skrivaren, oavsett vilket system du arbetar i. Därför behövs inte längre integrering i utskriftsfiler. Utskriftsfilerna används bara om nödvändigt vilket gör att belastningen på nätverket minskar. Teckensnitt och streckkoder De 136 skalbara Post Script-teckensnitten ger hög flexibilitet oavsett program. De sammanlagt 45 integrerade streckkoderna, inklusive checksumma, beräknas automatiskt av skrivaren och skrivs ut med önskad storlek, justering och placering. UTSKRIFTSFUNKTIONER (TILLVAL) Processor: PowerPC 750FX / 600 MHz Minne: Standard 64 MB + ECOmemory, max. 576 MB (2 extra DIMM-platser för 32, 64, 128, 256 MB), 1 CompactFlash-kortplats Emuleringar: PCL6/PCL5e incl. PJL, KPDL 3 (PostScript 3- kompatibel) med Automatiskt emuleringsval (AES), KC-GL (HP-7550A), Line Printer, IBM Proprinter X24E, Epson LQ-850, Diablo 630 Skrivarspråk: PRESCRIBE IIe Teckensnitt: 80 vektorteckensnitt (PCL6), 136 PostScript KPDL 3-teckensnitt, 1 bitmappat teckensnitt, 45 endimensionella streckkodstyper och tvådimensionell streckkod (PDF-417) Hämtningsbara teckensnitt: Kyocera, PCL + TrueType-format, Type format Funktioner: emps - för snabbkopiering, provutskrift med paus, konfidentiell utskrift, jobblagring och jobbadministreringsfunktion med hårddisk GRÄNSSNITT Standardgränssnitt: Höghastighets dubbelriktat parallellt (IEEE 1284), USB 2.0 (höghastighets), Fast Ethernet 10-Base-T/ 100Base-TX, 2 KUIO-LV-gränssnittsplatser som tillval Med Multiple interface connection (MIC): kan dataöverföring via upp till fyra gränssnitt ske samtidigt med varje gränssnitt inställt som sin egen virtuella skrivare. SKANNINGSFUNKTIONER (TILLVAL) Funktion: Skanna till PC, skanna till e-post, skanna till FTP. nätverks-twain Skanningshastighet: 80 original per minut (600 dpi/a4) Skanningsupplösning: 600, 400, 300, 200 dpi Max. skanningsstorlek: A3 Originaligenkänning: Text, foto, text + foto OCR Gränssnitt: 10Base-T/100Base-TX Nätverksprotokoll: TCP/IP Filtyper: TIFF, PDF Komprimeringsformat: G4 (MMR) Programpaket: DB-Assistant, Scanner File Utility, adressbok, adressredigerare, TWAIN-källa, PaperPort Delux Passande PC: IBM AT/PC-kompatibel, MAC Operativsystem: Windows 95, 98, ME, NT4.0, 2000, XP, MAC/OS9, MAC/OSX KM-NET Viewer KM-NET Viewer är ett avancerat programvaruverktyg för nätverkshantering som är kompatibelt med alla Kyoceras skrivare och multifunktionsprodukter och även med produkter från andra leverantörer som använder det standardiserade protokollet SNMP. Alla skrivarinställningar i nätverket kan kontrolleras visuellt och ändras från alla datorer med Windows. KM-NET Viewer fungerar också som ett värdefullt system för tidig varning i realtid genom att skicka e-postmeddelanden. CompactFlash card CompactFlash -kort CompactFlash ger dig tillgång till ett stort lagringsutrymme för teckensnitt, logotyper, standardformulär och signaturer samt enskilda API- eller PRESCRIBE-makron. Hårddisk Hårddisken som tillval ger ännu mer effektiv dokumenthantering. Samtidigt möjliggör den hantering av utskriftsdata med emps-funktioner såsom snabbkopiering, provutskrift med paus, konfidentiell utskrift och jobblagring. TILLVAL Utskriftssystem (V), Skanningssystem (G) Pappershantering PF-650 storkassett: 4000 ark, g/m 2, A4 DF-650 Dokumentfinisher: Huvudfack för 3000 ark, extra fack för 200 ark, g/m 2, häftningsenhet för 50 ark, 4 lägen inkl. häftning av häfte MT-1 (A) flerfunktionsfack: 5 fack, 150/100 ark (A4/A3) i varje fack (tillval för DF-650) BF-1(A) Vikning av häfte: 16 ark, g/m 2 för omslag (tillval för DF-650) Hålslagningsenhet: (tillval för DF-650) Minne för utskriftssystem (V) DIMM-minne: 2 kortplatser för 32, 64, 128, 256 MB (max. 576 MB) CompactFlash -kort: 1 kortplats (8, 16, 32, 64 MB), för lagring av formulär, teckensnitt, logotyper, makron, PCL Barcode Flash HD-10 Hårddisk: 20GB lagring av data, formulär, teckensnitt och emps Säkerhet Datasäkerhetskit (B) Gränssnitt (tillval) IB-21E nätverkskort: 10Base-T/100Base-TX SB-50 nätverkskort: 10Base-FL, FibreLink SB-60 nätverkskort: TokenRing STP/UTP SB-70 nätverkskort: Trådlöst LAN - IEEE 802,11b SB-110FX nätverkskort: 10Base-T/100Base-TX/100Base-FX, FiberOptik SB-140 nätverkskort: 10Base-2/10Base-T/100Base-TX SB-80 parallellt gränssnitt: Ett andra parallellt gränssnitt - IEEE 1284 IB-11 seriellt gränssnitt: RS-232C seriellt gränssnitt (max. 115,2 kbps) FÖRBRUKNINGSMATERIAL TK-655 Toner: Mikrofin toner för sidor med 6 % täckning (ISO 10561B) Din Kyocera-affärspartner: 0805BRE6030/8030ESMC Kyocera Mita Svenska AB Box 1402, Vretenvägen 2, Solna. Tel: , Fax Kyocera Mita Corporation, 2-28, 1-Chome, Tamatsukuri, Chuo-Ku, Osaka , Japan, Kyocera garanterar inte att några angivna specifikationer är felfria. Specifikationerna kan ändras utan föregående meddelande. Informationen är korrekt vid trycktillfället. Alla övriga varumärken och produktnamn kan vara registrerade varumärken som tillhör deras respektive ägare och erkänns härmed.

KM-3050/KM-4050/KM-5050 print copy scan fax SVART/VITA MULTIFUNKTIONSPRODUKTER FÖR A4/A3 EFFEKTIVA VERKTYG SOM LEVER UPP TILL ALLA DINA FÖRVÄNTNINGAR.

KM-3050/KM-4050/KM-5050 print copy scan fax SVART/VITA MULTIFUNKTIONSPRODUKTER FÖR A4/A3 EFFEKTIVA VERKTYG SOM LEVER UPP TILL ALLA DINA FÖRVÄNTNINGAR. KM-3050/KM-4050/KM-5050 print copy scan fax SVART/VITA MULTIFUNKTIONSPRODUKTER FÖR A4/A3 EFFEKTIVA VERKTYG SOM LEVER UPP TILL ALLA DINA FÖRVÄNTNINGAR. FÖRBÄTTRA KONTORETS RESULTAT GENOM DAGLIG PRODUKTIVITET.

Läs mer

FS-9130DN/ FS-9530DN print copy scan fax SVART/VITA SKRIVARE FÖR A4/A3 EN SNABB FINISH FÖR ALLT DITT PAPPERSARBETE.

FS-9130DN/ FS-9530DN print copy scan fax SVART/VITA SKRIVARE FÖR A4/A3 EN SNABB FINISH FÖR ALLT DITT PAPPERSARBETE. FS-9130DN/ FS-9530DN print copy scan fax SVART/VITA SKRIVARE FÖR A4/A3 EN SNABB FINISH FÖR ALLT DITT PAPPERSARBETE. TILLFÖRLITLIGT STÖD FÖR DITT FÖRETAG, DYGNET RUNT. ETT LÅNGSIKTIGT ENGAGEMANG ECOSYS

Läs mer

FS-1028MFP/FS-1028MFP DP/FS-1128MFP MONOKROMA MULTIFUNKTIONSPRODUKTER FÖR A4-FORMAT

FS-1028MFP/FS-1028MFP DP/FS-1128MFP MONOKROMA MULTIFUNKTIONSPRODUKTER FÖR A4-FORMAT FS-1028MFP/FS-1028MFP DP/FS-1128MFP MONOKROMA MULTIFUNKTIONSPRODUKTER FÖR A4-FORMAT Kompakta MULTIFUNKTIONSprodukter som ditt företag kan lita på. Skapar såväl ekonomiska som ekologiska fördelar för företaget.

Läs mer

HÖGKVALITATIVA FÄRGUTSKRIFTER TILLFÖRLITLIGA?

HÖGKVALITATIVA FÄRGUTSKRIFTER TILLFÖRLITLIGA? TASKalfa 3050ci/3550ci TASKalfa 4550ci/5550ci MULTIFUNKTIONSSKRIVARE FÖR FÄRG FÖR A3-FORMAT HÖGKVALITATIVA FÄRGUTSKRIFTER TILLFÖRLITLIGA? BEHÖVER DU FRÅN SKRIVARE Behöver du en multifunktionsskrivare som

Läs mer

Xerox ColorQube 9301 / 9302 / 9303 Multifunktionssystem Imponerande färgkvalitet till låg kostnad

Xerox ColorQube 9301 / 9302 / 9303 Multifunktionssystem Imponerande färgkvalitet till låg kostnad ColorQube 9301 / 9302 / 9303 A3 Färg Multifunktionssystem Xerox ColorQube 9301 / 9302 / 9303 Multifunktionssystem Imponerande färgkvalitet till låg kostnad Minska kostnaderna, öka företagets synlighet.

Läs mer

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS MP C3500/MP C4500 TILLGODOGÖR DIG DE NYA SNABBA FÄRGERNA

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS MP C3500/MP C4500 TILLGODOGÖR DIG DE NYA SNABBA FÄRGERNA TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS MP C3500/MP C4500 TILLGODOGÖR DIG DE NYA SNABBA FÄRGERNA Den enklaste vägen till snabba färgdokument Möjligheten att producera färgdokument internt blir ett allt vanligare krav

Läs mer

bizhub C220, C280 och C360 Innovation för svartvitt och färg Kontorssystem bizhub C220/C280/C360

bizhub C220, C280 och C360 Innovation för svartvitt och färg Kontorssystem bizhub C220/C280/C360 bizhub C220, C280 och C360 Innovation för svartvitt och färg Kontorssystem bizhub C220/C280/C360 bizhub C220/C280/C360, kontorssystem Extra färg i en svartvit innovation bizhub C220, bizhub C280 och bizhub

Läs mer

Kraftfulla och kompakta färgmaskiner

Kraftfulla och kompakta färgmaskiner Kraftfulla och kompakta färgmaskiner MP C2050/MP C2550 Kostnadseffektiv produktion av dokument i färg för alla slags kontor Det ställs högre och högre krav på företags dokumentproduktion och digital distribution

Läs mer

Högpresterande multifunktionsmaskiner för stora format

Högpresterande multifunktionsmaskiner för stora format Högpresterande multifunktionsmaskiner för stora format MP W5100/MP W7140 Den perfekta resursen för storformat Du vet själv vad du vill ha ut av en storformatsskrivare. Den måste klara arbetsflödet snabbt

Läs mer

irc2380i irc3080/i irc3580/i Kommunicera i färg Copyprinter LÄGRE KOSTNADER. EFFEKTFULLT. C O L O U R irc2380i / irc3080/i / irc3580/i

irc2380i irc3080/i irc3580/i Kommunicera i färg Copyprinter LÄGRE KOSTNADER. EFFEKTFULLT. C O L O U R irc2380i / irc3080/i / irc3580/i irc2380i irc3080/i irc3580/i Copyprinter Kommunicera i färg EFFEKTFULLT. LÄGRE KOSTNADER. C O L O U R irc2380i / irc3080/i / irc3580/i FÄRG GER ETT BESTÅENDE INTRYCK Kostnadseffektiv färg för bestående

Läs mer

KRAFTFULLA PRESTANDAFUNKTIONER I EN UNIK, UTRYMMESBESPARANDE DESIGN MX-C311/MX-C310. Digitalt A4 multifunktionssystem med fullfärgsfunktion

KRAFTFULLA PRESTANDAFUNKTIONER I EN UNIK, UTRYMMESBESPARANDE DESIGN MX-C311/MX-C310. Digitalt A4 multifunktionssystem med fullfärgsfunktion KRAFTFULLA PRESTANDAFUNKTIONER I EN UNIK, UTRYMMESBESPARANDE DESIGN / Digitalt A4 multifunktionssystem med fullfärgsfunktion 31 UTSKRIFTER/MIN I SVARTVITT & FÄRG STOR KONTROLLPANEL MED PEKSKÄRM I FÄRG

Läs mer

Fantastisk produktivitet i svartvitt

Fantastisk produktivitet i svartvitt Fantastisk produktivitet i svartvitt Inmatning, genommatning, utmatning Dagligen har ert kontor ett stort dokumentflöde och ni värderar en pålitlig partner som kan hantera olika typer av uppgifter. Nashuatecs

Läs mer

WorkCentre Pro 265/275. CopyCentre 265/275. WorkCentre 265/275. kopiera skriv ut scanna faxa e-posta. Produktionspaketerade. prestanda.

WorkCentre Pro 265/275. CopyCentre 265/275. WorkCentre 265/275. kopiera skriv ut scanna faxa e-posta. Produktionspaketerade. prestanda. CopyCentre WorkCentre WorkCentre Pro kopiera skriv ut scanna faxa e-posta Produktionspaketerade prestanda för kontoret CopyCentre WorkCentre WorkCentre Pro Multikörning på ett enkelt sätt för krävande

Läs mer

MP 6002 MP 7502 MP 9002

MP 6002 MP 7502 MP 9002 MP 6002 MP 7502 MP 9002 Digital multifunktionsskrivare för svartvitt Kopiator Skrivare Fax Skanner Aficio MP 6002 Aficio MP 7502 60 Svartvitt sid/mi 75 Svartvitt sid/mi Aficio MP 9002 90 Svartvitt sid/mi

Läs mer

NÄSTA GENERATION MULTIFUNKTIONS- SYSTEM SÄTTER EN NY STANDARD FÖR FÄRG, KVALITET OCH PRESTANDA MX-3100N/MX-2600N

NÄSTA GENERATION MULTIFUNKTIONS- SYSTEM SÄTTER EN NY STANDARD FÖR FÄRG, KVALITET OCH PRESTANDA MX-3100N/MX-2600N NÄSTA GENERATION MULTIFUNKTIONS- SYSTEM SÄTTER EN NY STANDARD FÖR FÄRG, KVALITET OCH PRESTANDA MX-3100N/MX-2600N Digitalt multifunktionssystem med fullfärgsfunktion 31/26 UTSKRIFTER/MIN I SVARTVITT & FÄRG

Läs mer

Produktivitet till låg kostnad

Produktivitet till låg kostnad Produktivitet till låg kostnad MP 2500/MP 2500LN/MP 2500SP Det perfekta kontorsstödet Tillgodose dina nuvarande och framtida behov Optimera arbetsflödet, öka produktiviteten och skär kostnader. Med Nashuatecs

Läs mer

En uthållig slitvarg som gör sig oumbärlig på kontoret

En uthållig slitvarg som gör sig oumbärlig på kontoret En uthållig slitvarg som gör sig oumbärlig på kontoret Du får allt du behöver med den kompetenta svartvita multifunktionsskrivaren SCX-5835FN. Det är en oöverträffad kontorsassistent för företagets arbetsgrupper,

Läs mer

MP C3002/MP C3502. Digital multifunktionsskrivare med fullfärg. Kopiator Skrivare Fax Skanner. Sv Färg

MP C3002/MP C3502. Digital multifunktionsskrivare med fullfärg. Kopiator Skrivare Fax Skanner. Sv Färg MP C3002/MP C3502 Digital multifunktionsskrivare med fullfärg Kopiator Skrivare Fax Skanner MP C3002 MP C3502 Sv 30 Färg 35 s/m s/m Sv Färg Den perfekta partnern för det aktiva kontoret MP C3002/MP C3502

Läs mer

MP C5502 MP C4502SPDF/ MP C5502AD/ MP C5502SPDF. Digital multifunktionsskrivare med fullfärg. Kopiator Skrivare Fax Skanner.

MP C5502 MP C4502SPDF/ MP C5502AD/ MP C5502SPDF. Digital multifunktionsskrivare med fullfärg. Kopiator Skrivare Fax Skanner. MP C4502AD/ MP C4502SPDF/ MP C5502AD/ MP C5502SPDF Digital multifunktionsskrivare med fullfärg Kopiator Skrivare Fax Skanner MP C4502 MP C5502 Sv 45 Färg 55 s/m s/m Sv Färg Morgondagens dokumentlösning

Läs mer

Multifunktionella prestandamaskiner för svartvitt och färg

Multifunktionella prestandamaskiner för svartvitt och färg Multifunktionella prestandamaskiner för svartvitt och färg MP C4000/MP C5000 Imponera med internt professionellt framställda dokument När en deadline närmar sig trappas trycket upp. Perfekta dokument måste

Läs mer

AR-M160/AR-M205. Digitalt multifunktionssystem DIN KONTORSPARTNER

AR-M160/AR-M205. Digitalt multifunktionssystem DIN KONTORSPARTNER Digitalt multifunktionssystem DIN KONTORSPARTNER DE KOMPLETTA KONTORSSYSTEMEN Sharp AR-M160 och AR-M205 har konstruerats särskilt för att klara behoven på små kontor och avdelningar på större kontor. Båda

Läs mer

Satellit eller hubb universallösningen för A4-produktion. Kontorssystem bizhub C35

Satellit eller hubb universallösningen för A4-produktion. Kontorssystem bizhub C35 bizhub C35 Satellit eller hubb universallösningen för A4-produktion Kontorssystem bizhub C35 Det perfekta komplementet för heltäckande kommunikation Konica Minoltas nya A4-färgmultifunktionsmaskin kombinerar

Läs mer

PRESTANDA, PRODUKTIVITET OCH STIL - ETT NYTT SÄTT ATT SE PÅ MULTIFUNKTIONSSYSTEM MED FÄRG MX-5001N/MX-4101N

PRESTANDA, PRODUKTIVITET OCH STIL - ETT NYTT SÄTT ATT SE PÅ MULTIFUNKTIONSSYSTEM MED FÄRG MX-5001N/MX-4101N PRESTANDA, PRODUKTIVITET OCH STIL - ETT NYTT SÄTT ATT SE PÅ MULTIFUNKTIONSSYSTEM MED FÄRG MX-5001N/MX-4101N Digitalt multifunktionssystem med fullfärgsfunktion 50/41 SIDOR/MIN I SVARTVITT OCH FÄRG STOR

Läs mer

Vivi il tuo ufficio a colori.

Vivi il tuo ufficio a colori. Vivi il tuo ufficio a colori. d-color MF25 MULTIFUNKTIONELLT DIGITALT FÄRGSYSTEM DET NYA MULTIFUNKTIONELLA DIGITALA FÄRGSYSTEMET OLIVETTI D-COLOR MF 25 ÄR DET MODERNA KONTORETS MEDELPUNKT. MED SINA UTSKRIFTS-,

Läs mer

Multifunktionssystem, kopiatorer, skrivare och programvaror

Multifunktionssystem, kopiatorer, skrivare och programvaror Säker, snabb och effektiv dokumenthantering Multissystem, kopiatorer, skrivare och programvaror Digital dokumenthantering byggd på integrerade hård- och Sharps multissystem kan skriva ut och kopiera i

Läs mer

Serien ir1020 (A4) ir1020j, ir1020, ir1024a, ir1024f, ir1024i, ir1024if

Serien ir1020 (A4) ir1020j, ir1020, ir1024a, ir1024f, ir1024i, ir1024if Serien ir1020 (A4) ir1020j, ir1020, ir1024a, ir1024f, ir1024i, ir1024if Serien imagerunner 2500 (A3) imagerunner 2520/i, 2525/i, 2530/i, 2535/i, 2545/i you can Kompakta multifunktionella skrivare för svartvitt

Läs mer

ETT MULTIFUNKTIONSSYSTEM FÖR ETT SNABBT, SÄKERT ARBETSFLÖDE

ETT MULTIFUNKTIONSSYSTEM FÖR ETT SNABBT, SÄKERT ARBETSFLÖDE MX-M700 Digitalt multifunktionssystem ETT MULTIFUNKTIONSSYSTEM FÖR ETT SNABBT, SÄKERT ARBETSFLÖDE SHARP DOKUMENTLÖSNINGAR SKRIVER UT KOPIERAR PRODUKTIVA LÖSNINGAR FÖR STORA VOLYMER Sharp MX-M700 är nyckeln

Läs mer

Kompakt och användarvänligt svartvit MFP för små arbetsgrupper

Kompakt och användarvänligt svartvit MFP för små arbetsgrupper SKRIV UT UPP TILL 33 SID/MIN Lexmark X264dn Lexmark X360-serie KOPIERING SKANNING FAX DUPLEX NÄTVERK Lexmark X264dn Lexmark X363dn Lexmark X364dn Lexmark X364dw Kompakt och användarvänligt svartvit MFP

Läs mer

MP 4000/MP 4000B MP 5000/MP 5000B

MP 4000/MP 4000B MP 5000/MP 5000B Skräddarsydda och mångfunktionella kommunikationscentraler MP 4000/MP 4000B MP 5000/MP 5000B Dokumenthantering med prestanda Produktivitet på en helt ny nivå De kraftfulla multifunktionella enheterna MP

Läs mer

Små arbetsgrupper har en ljus framtid!

Små arbetsgrupper har en ljus framtid! SKRIV UT FAX KOPIERING UPP TILL 38 SID/MIN SKANNING DUPLEX Lexmark X463de Lexmark X464de NÄTVERK Lexmark X466de Små arbetsgrupper har en ljus framtid! 1 22/11/12 17:15:58 Print Less. Save More. Skriv ut

Läs mer