MINSKA KOSTNADERNA KONTOR? FS-6025MFP/FS-6030MFP FS-C8020MFP/FS-C8025MFP KOMPAKT ECOSYS MULTIFUNKTIONSSKRIVARE FÖR FORMATEN A4 OCH A3 VILL DU

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "MINSKA KOSTNADERNA KONTOR? FS-6025MFP/FS-6030MFP FS-C8020MFP/FS-C8025MFP KOMPAKT ECOSYS MULTIFUNKTIONSSKRIVARE FÖR FORMATEN A4 OCH A3 VILL DU"

Transkript

1 FS-6025MFP/FS-6030MFP FS-C8020MFP/FS-C8025MFP KOMPAKT ECOSYS MULTIFUNKTIONSSKRIVARE FÖR FORMATEN A4 OCH A3 VILL DU MINSKA KOSTNADERNA OCH FÅ PROFESSIONELLA DOKUMENTUTSKRIFTER PÅ ETT MINDRE KONTOR?

2 BEHÖVER DU EN PROFESSIONELL MULTIFUNKTIONSSKRIVARE FÖR ETT LITET KONTOR MED EN MINDRE BUDGET? KYOCERAs unika ECOSYS-teknik minskar kostnaderna för förbrukningsvaror och el. Den ger också exceptionellt låga utskrifts- och livslängdskostnader. Tekniken har lång livslängd och långa underhållsintervall vilket bidrar till att säkerställa en enastående tillförlitlighet. De nya multifunktionsskrivarna från KYOCERA är särskilt konstruerade för att hantera volymkraven från nätverk och arbetsgrupper på mellan 10 och 20 användare. De erbjuder en papperskapacitet på upp till sidor från fyra källor och med möjlighet att hantera pappersvikter på upp till 256 g/m 2. ECOSYS sammanför ekonomi och ekologi. Skrivarna har konstruerats för att minimera ozonutsläpp och minska ljudnivåerna och ger därmed en behagligare kontorsmiljö. Förbättra din kontorsmiljö och din budget med KYOCERA. KONSTRUERAD FÖR ATT UPPFYLLA DE SMÅ KONTORENS PROFESSIONELLA KRAV Bara för att ditt kontor är litet behöver det inte innebära att dina krav är lägre. Du ställer fortfarande professionella utskriftskrav; du kräver utskrifter med hög kvalitet och, inte minst, du behöver ännu bättre effektivitet och produktivitet. Den innovativa pekpanelen i färg kan anpassas till varje användare så att det blir lätt att nå alla de funktioner som du verkligen behöver. Dessutom erbjuder dessa nya multifunktionella enheter alla fördelar som professionell dokumenthantering innebär, inklusive utskrift i A3-format och kopiering med upp till 30 sidor per minut, till ett pris som passar även den mest pressade budget. Dessa nya KYOCERA-enheter lever upp till de professionella kraven hos kompakta kontor, med flexibilitet genom standardfunktioner som fax-funktion och färgskanning direkt till din PC, en nätverksmapp eller en USB-minnespinne, samt genom minskad pappersförbrukning med duplex-utskrift som standard. PRODUKTENS FRÄMSTA EGENSKAPER: Upp till 30 A4-sidor per minut Tid för första sidan vid kopiering: 9,2 sekunder eller mindre Professionell utskrift, kopiering, skanning och fax-funktion Funktion för färg-skanning Kapacitet på upp till ark Minsta krav för installation och drift Lättanvänd Färg Touch-panel med navigeringsguide 360 -design och låg ljudnivå Komponenterna har lång livslängd och ger oöverträffad effektivitet och tillförlitlighet Enastående låga totala ägandekostnader för sin klass

3 BEHÖVER DU FULLFÄRGSUTSKRIFT MED PROFESSIONELL KVALITET? Med sådan avancerad färgteknik kommer kvaliteten på dina dokument att perfekt återge bilden av ditt företag. Ett utvidgat färgspektrum ger dina bilder en rik, livfull Utöver A3-utskrift ger dessa nya, kompakta multifunktions- klarhet som skickar ett tydligt budskap till alla som ser enheter från KYOCERA fullständig professionell utskriftskva- dina dokument. litet och tillgång till alla funktioner. FS-C8020MFP och FS-C8025MFP ger färgsprakande utskrifter med hög upp- De nya multifunktionsenheterna från KYOCERA är det lösning. Förbättrad tonerteknik kombinerad med förbätt- smarta valet för eko-vänliga kontor. När tonern till slut tar rad maskinvara garanterar knivskarpa linjer och klara bil- slut behöver bara tonerbehållaren bytas ut, och inte hela der. patronen inklusive trumma och/eller framkallningsenhet.

4 BEHÖVER DU EN ENHET SOM ÄR ATT INSTALLERA, ENKEL ENKEL ATT STÄLLA IN OCH ENKEL ATT ANVÄNDA? BEHÖVER DU PROFESSIONELLA FUNKTIONER MED ANVÄNDARVÄNLIGA INSTRUKTIONER? Föreställ dig möjligheten att kunna skanna dokument och skicka dem direkt till en viss PC, lagra dem på en nätverksserver eller till och med bifoga dem i ett e-postmeddelande. Att helt och hållet gå förbi de traditionella flaskhalsarna ut- Behöver du skriva ut, faxa och kopiera information i for- skick och utskrift. maten A4 och A3? Inga problem. Vill du skanna och dela dokument i färg även om utskrifter oftast görs i svartvitt? Skräddarsy ditt arkivsystem genom att säkerställa att doku- Utan extra kostnad? Inget problem det heller. Ingen mer menten är lättillgängliga genom att de lagras där de hör spilld tid på besvärliga åtgärder. Du behöver inte fundera hemma. Använd avancerade dokumenthanteringsfunktioner över det bästa sättet att presentera innehållet i dina doku- som inloggning, koder, användardefinierade funktioner, styr- ment. ning av färgutskriftsvolym och åtkomstkontroll.

5 BEHÖVER DU EFFEKTIVITET, FLEXIBILITET OCH ÖKAD PRODUKTIVITET? Men det är inte allt. Dessa nya multifunktionsenheter är också enastående genom att de sparar så mycket. Mindre spilltid. Mindre skräppapper. Färre dokument som skickas Med väl tilltagen papperskapacitet, snabb förstakopia och av misstag eller till fel mottagare och dessutom färre miss- imponerande utskriftshastighet kan du vara förvissad om nöjda kunder. Helt enkelt snabb uppvärmning, tyst utskrift att enheten kan klara av de mest krävande kontorsutskrif- och professionell dokumenthantering i en modern, kom- ter. Lägg till en vändande dokumentmatare och en jobb- pakt design. separator som håller isär utskrifterna från olika användare, så kan du börja se hur mycket effektivare och produktivare ditt kontor kan vara med en av dessa nya, kompakta multifunktionsenheter från KYOCERA. Med en kraftfull BEHÖVER DU HÅLLA INFORMATION, DOKUMENT OCH DATA SKYDDADE? styrutrustning och en tålig och snabb dokumentmatare kan alla dina kopior, skanningar och faxmeddelanden Datasäkerhet har fått hög prioritet, och dessa multifunk- skickas både lokalt och via andra stora nät. Och trots det tionsenheter erbjuder de senaste säkerhetsstandarderna faktum att de erbjuder de mest avancerade funktioner är som krävs i moderna nätverksmiljöer. De integreras lätt i de nya multifunktionsskrivarna från KYOCERA ändå otroligt företagets IT-infrastruktur och ingår i en uppsättning IPsec- enkla att använda. och SSL-krypteringsprotokoll, som garanterar att data som överförs i ditt nätverk är skyddade. Active Directory nätverksverifiering ger ytterligare säkerhet utan att man behöver ange ID-åtkomstdata för varje enskild användare. Man behöver bara använda förinställda data för nätverksverifiering för att få behörighet att använda maskinens funktioner.

6 BEHÖVER DU PROFESSIONELLA FUNKTIONER ANPASSADE TILL? DITT KOMPAKTA, MODERNT UTFORMADE KONTOR KYOCERAs nya multifunktionsenheter för A4 och A3 är ut- Extra papperskassetter med en eller två pappersmatare, formade med tanke på kompakta kontor med modern de- nätverksfax, kort för gigabit Ethernet, aktivering av thin sign. Deras 360 -design gör att de ser läckra ut från alla print och en dokumentmottagare för upp till 500 ark. håll, även om de placeras mitt i kontoret! Genom deras Dessa nya ECOSYS MFPer för A4 och A3 är en stor tillgång kompakta design kan du till och med finjustera dem så att för alla små kontor. de motsvarar dina unika arbetskrav. Så enkel att alla kan använda den! Extra effektivitet och minskade kostnader Pekpanel i färg med navigeringsguide Omställbar automatisk dokumentmatare* Ge dina dokument den rätta finishen Dokumentmottagare för 500 ark Snabb och säker utskrift USB-port för direktutskrift Enkelt att byta Toner och den tomma tonerbehållaren Mångsidig flexibilitet Kassett för 500 ark med 2 pappersmatare * Tillval för FS-C8020MFP/FS-C8025MFP BEHÖVER DU SAMARBETE OCH INTE BARA EN LEVERANTÖR? RÄKNA MED OSS. Som en av de ledande tillverkarna av utrustning för dokumenthantering för kontor känner KYOCERA ansvaret att konsekvent leverera både produkter och tjänster med hög kvalitet. Utöver att tillhandahålla de mest tillförlitliga maskinerna och programvarorna erbjuder vi också utomordentlig service, omfattande konsulttjänster och skräddarsydd finansiering. Oavsett dina behov kan du räkna med oss. Vill du veta mer? Kontakta din lokala KYOCERA Business Partner.

7 FS-C8020MFP/FS-C8025MFP MULTIFUNKTIONSSKRIVARE FÖR FÄRG FÖR FORMATEN A4 OCH A3 PRESCRIBE II Med KYOCERA siddesign och skrivarspråket PRESCRIBE II kan till och med komplex grafik, logotyper och formulär (flerdels-formulär) skapas oberoende i systemet och sparas och uppdateras i skrivaren. Därmed behövs inte längre integrering i utskriftsfiler. De används endast vid behov och minskar därigenom belastningen på nätverket. KM NetViewer KM NetViewer möjliggör fullständig övervakning och kontroll av alla ECOSYS-skrivare och digitala KYOCERA-multifunktionsenheter från en Windows -dator, vilket ger idealiska förutsättningar för nätverksadministration. Den har också stöd för det standardiserade SNMP-protokollet. Status Monitor och Command Center Status Monitor visar den aktuella skrivarens status och ger direkt tillgång till Command Center där inställningar som inte ingår i drivrutinerna (t.ex. nätverksinställningar, inställningar för viloläge och låsning av kontrollpanelen) kan ändras. USB-port för USB Flash-minne Dokument kan skrivas ut direkt från ett USB Flash-minne (t.ex. en USB-pinne) via USB-porten. Dokument som sparats som PDF-, XPS-, TIFF- eller JPEG-filer kan väljas direkt via skrivarens kontrollpanel. Ingen dator krävs. Allmänt Ledger, Letter, Legal, Eget format (140 x 182 till 297 x 432 mm) Teknik: KYOCERA ECOSYS, färglaserskrivare Utmatningskapacitet: Max. 280 ark; 250 ark med framsidan nedåt (i huvudfack) plus 30 (i jobbsepareringsfack) Hastighet FS-C8020MFP: Upp till 20 A4-sidor per minut i färg och svartvitt FS-C8025MFP: Upp till 25 A4-sidor per minut i färg och svartvitt Upplösning: 600 x 600 dpi (utskrift), 600 x 600 dpi (skanning/kopiering) Rekommenderad månatlig utskriftsvolym FS-C8020MFP: Upp till sidor** FS-C8025MFP: Upp till sidor** Uppvärmningstid: FS-C8020MFP: Ca 55 sekunder eller mindre FS-C8025MFP: Ca 45 sekunder eller mindre Tid för första sidans utskrift FS-C8020MFP: Ca 11 sekunder eller mindre i svartvitt, 14 sekunder eller mindre i färg FS-C8025MFP: Ca 10 sekunder eller mindre i svartvitt, 12 sekunder eller mindre i färg Tid för första sidan vid kopiering FS-C8020MFP: Ca 12,7 sekunder eller mindre i svartvitt, 15,6 sekunder eller mindre i färg FS-C8025MFP: Ca 11,7 sekunder eller mindre i svartvitt, 13,6 sekunder eller mindre i färg Processor: PowerPC 464/800 MHz Minne: Standard 1024 MB, max MB Integrerad kontohantering: 100 avdelningskoder Mått med dokumentmatare (B x D x H): 590 x 590 x 748 mm Vikt med dokumentmatare: Ca 80 kg inkl. tonerbehållare Spänningsmatning: AC 220 ~ 240 V, 50/60 Hz Effektförbrukning Utskrift FS-C8020MFP: 567 Watt, FS-C8025MFP: 607 Watt Kopiering FS-C8020MFP: 567 Watt, FS-C8025MFP: 607 Watt Standby: FS-C8020MFP: 135 Watt, FS-C8025MFP: 139 Watt Viloläge: FS-C8020MFP: 1,0 Watt, FS-C8025MFP: 1,0 Wat Ljudnivå (ljudtrycksnivå: ISO 7779/ISO 9296) Kopiering/Utskrift: FS-C8020MFP: 47 db(a), FS-C8025MFP: 49 db(a) Stand-by: 35 db(a) Säkerhetsstandarder: TÜV/GS, CE Den här enheten är tillverkad enligt kvalitetsstandard ISO 9001 och miljöstandard ISO Pappershantering Alla uppgifter om papperskapaciteter är baserade på papper som är max. 0,11 mm tjocka. Använd papper som rekommenderas av KYOCERA under normala miljöförhållanden. Inmatningskapacitet: Flerfunktionsfack för 100 ark, g/m2, ( g/m2 för större än A4 / Letter-storlek), A3, A4, A5, A6, B5, Letter, Legal, Folio, kuvert, Eget format (98 x 148 till 297 x 432 mm), Utskriftsfunktioner Skrivarspråk: PRESCRIBE Emuleringar: PCL 6 (5e/XL), KPDL 3 (PostScript 3-kompatibel), PDF Direct Print, XPS Direct Print Gränssnitt: USB 2.0 (High-Speed), USB Host 2.0, Fast Ethernet 10/100/1000Base-TX, Kortplats för utskriftserver (tillval), Kortplats för extra minneskort Operativsystem: Alla aktuella Windows-operativsystem, MAC OS X Version 10.2 eller senare, Unix, Linux och andra operativsystem på begäran Teckensnitt/streckkoder: 93 vektorfonter (PCL 6, KPDL3) + 8 (Windows Vista), 45 typer av endimensionella streckkoder, 1 typ av tvådimensionella streckkoder (PDF417) Funktioner: krypterad PDF Direct Print, IPP-utskrift, e-postutskrift, WSD-utskrift, säkra utskrifter via SSL, IPsec, SNMPv3 Kopieringsfunktioner Max. originalstorlek: A3/Ledger Kontinuerlig kopiering: Zoomningsintervall: % i steg om 1% Förinställda förstoringsgrader: 5 förminskningar/ 5 förstoringar Funktioner: Skanna en-många kopior, sortera, 2-i-1, 4-i-1, jobbreserv, prioritetsutskrift, program, auto duplex-kopiering, delad kopiering, kontinuerlig skanning, automatiskt kassettbyte (PF-470 eller PF-471 krävs), styrning av kopians densitet, Förhindra bleed-through Exponeringsläge: Auto, manuellt: 7 steg Bildjusteringar: Text, Foto, Text + foto, Grafik/kartor, Kopiera/Utskrift Skanningsfunktioner Funktioner: Skanna till e-post, Skanna till FTP, skanna till PC, Skanna till USB, TWAIN, WSD-skanning Gränssnitt: Fast Ethernet 10/100/1000Base-TX, USB Host 2.0 Skanningshastighet: 40 ipm (300 dpi eller mindre, A4), 20 ipm (600/400 dpi, A4) 1104BRO_FSC8020MFP/C8025MFP_KMNR Komprimeringsmetod: JBIG, MMR, MR, MH Minneskapacitet: 700 ark eller mer Funktioner: Nätverks-fax, duplex sändning och mottagning, krypterad sändning och mottagning, polling sändning och mottagning, massutskick Förbrukningsmaterial TK-895K Tonersats: Mikrofin svart toner för A4-sidor enligt ISO/IEC TK-895C, TK-895M, TK-895Y Tonersats: Mikrofin cyan, magenta och gul toner för A4-sidor enligt ISO/IEC Kapaciteten för starttonern är sidor svart och sidor cyan, magenta och gul enligt ISO/IEC Extrautrustning Pappershantering PF-470 pappersmatare: Max. 500 ark; g/m2; A3, A4, A5, B5, Letter, Legal, Eget format (98 x 148 till 297 x 432 mm) PF-471 pappersmatare: Max ark; g/m2; A3, A4, A5, B5, Letter, Legal, Eget format (98 x 148 till 297 x 432 mm) DF-470 Dokumentmottagare: Max. 500 ark g/m2; A3, A4, A5, B5, Letter, Legal, Eget format (98 x 148 till 297 x 432 mm) AK-470 Bridge-unit: Kan bara användas tillsammans med DF-470 Minnesuppgradering MDDR2-256: 256 MB; MDDR2-512: 512 MB, MDDR2-1024: MB CF*-kort: CF-4 (4 GB) för utskrift av formulär, teckensnitt, logotyper och lagring av makron Övriga gränssnitt Fax-system (U) IB-50 Övrigt USB Flash-minnen: Stöder direktutskrift av PDF-, XPS-,TIFF- och JPEG-filer via USB-port UG-33: Stöd för ThinPrint Max. skanningstorlek: A3, Ledger Originalidentifiering: Text, foto, text + foto, OCR Garanti Filtyper: TIFF, PDF, JPEG, XPS Komprimeringsmetod: MMR/JPEG Funktioner: Integrerad adressbok, krypterad dataöverföring, multiutskick (e-post, fax, SMB/FTP-mapp, utskrift) omedelbart Fax-funktioner Kompabilitet: ITU-T Super G3 Modemhastighet: Max. 33,6 kbps Överföringshastighet: Mindre än 3 sekunder Duplex-enhet: Duplex stöder som standard g/m2 Adressbok: 200 (personliga adresser) + 50 poster (gruppadresser) Din KYOCERA affärspartner: Max. originalstorlek: A3, Ledger CB-470 Skåp: Träbord med förvaringsutrymme, inklusive hjul för flyttbarhet CB-472 Skåp: Metallbord med förvaringsutrymme, inklusive hjul för flyttbarhet Upplösning vid skanning: 600, 400, 300, 200, 400 x 200, 200 x 100 dpi (256 gråskalor per färg) Universalpapperskassett för 500 ark, g/m2, A3, A4, A5, B5, Letter, Legal, Folio, max. inmatningskapacitet med tillval: ark Vändande dokumentmatare: 50 ark, Simplex-skanning g/m2, Duplex-skanning g/m2, A3, A4, A5, B5, Ultrafin: 16 dot/mm x 15,4 linjer/mm Halvton: 8 dot/mm x 7,7 linjer/mm Skanningshastighet: 2,0 sekunder (Quick Scanning, Bitmap) Gränssnitt: Fast Ethernet 10/100/1000Base-TX, Telefonanslutning Skanningupplösning Normal: 8 dot/mm x 3,85 linjer/mm Fin: 8 dot/mm x 7,7 linjer/mm Superfin: 8 dot/mm x 15,4 linjer/mm KYOCERA MITA Nordic AB Esbogatan 16B Kista Tel: Fax: * KYOCERA garanterar inte att angivna specifikationer är felfria. Specifikationer kan ändras utan att detta meddelas. Informationen är korrekt vid tidpunkten för tryckning. Alla andra varumärken och produktnamn kan vara registrerade varumärken eller varumärken som ägs av resp. innehavare, vilket härmed bekräftas. **Baserat på 60 månaders användning. 1 års garanti som standard. KYOCERA lämnar garanti på trumma och framkallningsenhet i 3 år eller sidor (vilketdera som inträffar först), förutsatt att alla enheter har använts och rengjorts enligt serviceinstruktionerna. Förlängd på-platsen-garanti i upp till 5 år kan fås för skrivare och tillval. Den avbildade produkten omfattar extrautrustning. ECOSYS står för ECOlogy, ECOnomy och SYStem-utskrift. ECOSYSenheternas komponenter har lång livslängd och har konstruerats för att maximera hållbarheten och minimera totalkostnaden för ägaren avseende underhåll, skötsel och förbrukningsvaror. Det patronfria systemet innebär att endast tonern måste bytas regelbundet. Modulkonstruktionen innebär att du kan lägga till ytterligare funktioner efter behov. Integrerad systemprogramvara ger nätverkskompatibilitet lång tid framöver. Kyoceras långlivade komponenter kostar dig och miljön mindre.

8 FS-6025MFP/FS-6030MFP SVARTVIT MULTIFUNKTIONSSKRIVARE FÖR FORMATEN A4 OCH A3 Allmänt Teknik: KYOCERA ECOSYS, svartvit laserskrivare Hastighet FS-6025MFP: Upp till 25 A4-sidor per minut Hastighet FS-6030MFP: Upp till 30 A4-sidor per minut Upplösning: 600 x 600 dpi (utskrift), 600 x 600 dpi (skanning/kopiering) Rekommenderad månatlig utskriftsvolym FS-6025MFP: Upp till sidor** Rekommenderad månatlig utskriftsvolym FS-6030MFP: Upp till sidor** Uppvärmningstid: Ca 21 sekunder eller mindre Tid för första sidans utskrift: Ca 8 sekunder eller mindre Tid för första sidan vid kopiering: Ca 9,2 sekunder eller mindre (med dokumentmatare), 7,8 sekunder eller mindre (med lock för kopieringsglas) Processor: PowerPC 464/800 MHz Minne: Standard 512 MB, max MB Integrerad kontohantering: 20 avdelningskoder Mått med lock för kopieringsglas (B x D x H): 590 x 590 x 586,5 mm PRESCRIBE II Med KYOCERA siddesign och skrivarspråket PRESCRIBE II kan till och med komplex grafik, logotyper och formulär (flerdels-formulär) skapas oberoende i systemet och sparas och uppdateras i skrivaren. Därmed behövs inte längre integrering i utskriftsfiler. De används endast vid behov och minskar därigenom belastningen på nätverket. KM NetViewer KM NetViewer möjliggör fullständig övervakning och kontroll av alla ECOSYS-skrivare och digitala KYOCERA-multifunktionsenheter från en Windows -dator, vilket ger idealiska förutsättningar för nätverksadministration. Den har också stöd för det standardiserade SNMP-protokollet. Status Monitor och Command Center Status Monitor visar den aktuella skrivarens status och ger direkt tillgång till Command Center där inställningar som inte ingår i drivrutinerna (t.ex. nätverksinställningar, inställningar för viloläge och låsning av kontrollpanelen) kan ändras. USB-port för USB Flash-minne Dokument kan skrivas ut direkt från ett USB Flash-minne (t.ex. en USB-pinne) via USB-porten. Dokument som sparats som PDF-, XPS-, TIFF- eller JPEG-filer kan väljas direkt via skrivarens kontrollpanel. Ingen dator krävs. Emuleringar: PCL 6 (5e/XL), KPDL 3 (PostScript 3-kompatibel), PDF Direct Print, XPS Direct Print Gränssnitt: USB 2.0 (High-Speed), USB Host 2.0, Fast Ethernet 10/100/1,000Base-TX, Kortplats för utskriftserver (tillval), Kortplats för extra minneskort Operativsystem: Alla aktuella Windows-operativsystem, MAC OS X Version 10.2 eller senare, Unix, Linux och andra operativsystem på begäran Teckensnitt/streckkoder: 93 vektorfonter (PCL 6, KPDL3) + 8 (Windows Vista), OCR: OCR-A, OCR-A kana, OCR-B, OCR-B kana, OCR- kana-teckensnitt, 45 typer av endimensionella streckkoder, 1 typ av tvådimensionella streckkoder (PDF 417) Funktioner: krypterad PDF Direct Print, IPP-utskrift, e-postutskrift, WSD-utskrift, säkra utskrifter via SSL, IPsec, SNMPv3 Kopieringsfunktioner Max. originalstorlek: A3/Ledger Kontinuerlig kopiering: Zoomningsintervall: % i steg om 1% Förinställda förstoringsgrader: 5 förminskningar/ 5 förstoringar Vikt med lock för kopieringsglas: Ca 46,5 kg inkl. tonerbehållare Funktioner: Skanna en gång-många kopior, sortera, 2-i-1, 4-i-1, jobbreserv, prioritetsutskrift, program, auto duplex-kopiering, delad kopiering, kontinuerlig skanning, automatiskt kassettbyte (PF-470 eller PF-471 krävs), styrning av kopians densitet, Förhindra bleed-through Vikt med dokumentmatare: Ca 52,2 kg inkl. tonerbehållare Exponeringsläge: Auto, manuellt: 7 steg Spänningsmatning: AC 220 ~ 240 V, 50/60 Hz Bildjusteringar: Text, Foto, Text + foto, Grafik/kartor, Kopiera/ Utskrift Mått med dokumentmatare (B x D x H): 590 x 590 x 694 mm Effektförbrukning Utskrift FS-6025MFP: 553 Watt, FS-6030MFP: 570 Watt Kopiering FS-6025MFP: 553 Watt, FS-6030MFP: 570 Watt Standby: FS-6025MFP: 119 Watt, FS-6030MFP: 119 Watt Viloläge: FS-6025MFP: 1,0 Watt, FS-6030MFP: 1,0 Watt Ljudnivå (ljudtrycksnivå: ISO 7779/ISO 9296) Standby: 26,4 db(a) Kopiering/Utskrift: 46,4 db(a) Skanningsfunktioner Funktioner: Skanna till e-post, Skanna till FTP, skanna till PC, Skanna till USB, TWAIN, WSD-skanning Gränssnitt: Fast Ethernet 10/100Base-TX, USB Host 2.0 Skanningshastighet: 40 ipm (300 dpi, A4, svartvitt), 20 ipm (300 dpi, A4 färg) Max. originalstorlek: A3, Ledger Komprimeringsmetod: JBIG, MMR, MR, MH Minneskapacitet: 700 ark eller mer Funktioner: Nätverks-fax, duplex sändning och mottagning, krypterad sändning och mottagning, polling sändning och mottagning, massutskick Extrautrustning Pappershantering PF-470 pappersmatare: Max. 500 ark; g/m2; A3, A4, A5, B5, Letter, Legal, Eget format (98 x 148 till 297 x 432 mm) PF-471 pappersmatare: Max ark; g/m2; A3, A4, A5, B5, Letter, Legal, Eget format (98 x 148 till 297 x 432 mm) DF-470 dokumentmottagare: Max. 500 ark g/m2; A3, A4, A5, B5, Letter, Legal, Eget format (98 x 148 till 297 x 432 mm) AK-470 Bridge-unit: Kan bara användas tillsammans med DF-470 Minnesuppgradering MDDR2-256: 256 MB; MDDR2-512: 512 MB, MDDR2-1024: MB SD*-kort: CF-4 (4 GB) för utskrift av formulär, teckensnitt, logotyper och lagring av makron Andra USB Flash-minnen: Stöder direktutskrift av PDF-, XPS-,TIFF- och JPEG-filer via USB-port UG-33: Stöd för ThinPrint Optimala gränssnitt Fax-system (U): IB-50 CB-470 Skåp: Träsockel för ökad höjd (kan bara användas tillsammans med PF-470 eller PF-471) CB-471 Skåp: Träbord med förvaringsutrymme, inklusive hjul för flyttbarhet CB-472 Skåp: Metallbord med förvaringsutrymme, inklusive hjul för flyttbarhet Förbrukningsmaterial Säkerhetsstandarder: TÜV/GS, CE Den här enheten är tillverkad enligt kvalitetsstandard ISO 9001 och miljöstandard ISO Upplösning vid skanning: 600, 400, 300, 200 dpi (256 gråskalor per färg) TK-475 Tonersats: Mikrofin toner för A4-sidor enligt ISO/IEC Max. skanningstorlek: A3, Ledger Pappershantering Originalidentifiering: Text, foto, text + foto, OCR Kapaciteten för starttonern är sidor enligt ISO/IEC Alla uppgifter om papperskapaciteter är baserade på papper som är max. 0,11 mm tjocka. Använd papper som rekommenderas av KYOCERA under normala miljöförhållanden. Filtyper: TIFF, PDF, JPEG, XPS Garanti Komprimeringsmetod: MMR/JPEG 1 års garanti som standard. KYOCERA lämnar garanti på trumma och framkallningsenhet i 3 år eller sidor (vilketdera som inträffar först), förutsatt att alla enheter har använts och rengjorts enligt serviceinstruktionerna. Inmatningskapacitet: Flerfunktionsfack för 100 ark, g/m2, 200 mm (Vykort); g/m2 (större än A4 / Letter-storlek), A3, A4, A5, A6, B5, Letter, Legal, Folio, kuvert, Eget format (98 x 148 till 297 x 432 mm) Universalpapperskassett för 500 ark, g/m2, A3, A4, A5, A6, B5, Letter, Legal, Folio, max. inmatningskapacitet med tillval: ark Funktioner: Integrerad adressbok, krypterad dataöverföring, multiutskick (e-post, fax, SMB/FTP-mapp, utskrift) omedelbart Fax-funktioner Kompabilitet: ITU-T Super G3 Modemhastighet: Max. 33,6 kbps Överföringshastighet: Mindre än 3 sekunder Duplex-enhet: Duplex stöder som standard g/m2 Skanningshastighet: 2,0 sekunder (Quick Scanning, Bitmap) Vändande dokumentmatare: 50 ark, Simplex-skanning g/m2, Duplex-skanning g/m2, A3, A4, A5, B5, Letter, Legal, Eget format (140 x 182 till 297 x 432 mm) Adressbok: 200 poster Utmatningskapacitet: Max. 250 ark med framsidan nedåt (Huvudfack), 100 (Jobbsepareringsfack) Utskriftsfunktioner Skrivarspråk: PRESCRIBE Förlängd på-platsen-garanti i upp till 5 år kan fås för skrivare och tillval. Gränssnitt: Fast Ethernet 10/100/1000Base-TX, Telefonanslutning Skanningupplösning Normal: 8 dot/mm x 3,85 linjer/mm Fin: 8 dot/mm x 7,7 linjer/mm Superfin: 8 dot/mm x 15,4 linjer/mm Ultrafin: 16 dot/mm x 15,4 linjer/mm Halvton: 8 dot/mm x 7,7 linjer/mm Din KYOCERA affärspartner: KYOCERA MITA Nordic AB Esbogatan 16B Kista Tel: Fax: * KYOCERA garanterar inte att angivna specifikationer är felfria. Specifikationer kan ändras utan att detta meddelas. Informationen är korrekt vid tidpunkten för tryckning. Alla andra varumärken och produktnamn kan vara registrerade varumärken eller varumärken som ägs av resp. innehavare, vilket härmed bekräftas. **Baserat på 60 månaders användning Den avbildade produkten omfattar extrautrustning. ECOSYS står för ECOlogy, ECOnomy och SYStem-utskrift. ECOSYS-enheternas komponenter har lång livslängd och har konstruerats för att maximera hållbarheten och minimera totalkostnaden för ägaren avseende underhåll, skötsel och förbrukningsvaror. Det patronfria systemet innebär att endast tonern måste bytas regelbundet. Modulkonstruktionen innebär att du kan lägga till ytterligare funktioner efter behov. Integrerad systemprogramvara ger nätverkskompatibilitet lång tid framöver. KYOCERAs långlivade komponenter kostar dig och miljön mindre.

FS-1028MFP/FS-1028MFP DP/FS-1128MFP MONOKROMA MULTIFUNKTIONSPRODUKTER FÖR A4-FORMAT

FS-1028MFP/FS-1028MFP DP/FS-1128MFP MONOKROMA MULTIFUNKTIONSPRODUKTER FÖR A4-FORMAT FS-1028MFP/FS-1028MFP DP/FS-1128MFP MONOKROMA MULTIFUNKTIONSPRODUKTER FÖR A4-FORMAT Kompakta MULTIFUNKTIONSprodukter som ditt företag kan lita på. Skapar såväl ekonomiska som ekologiska fördelar för företaget.

Läs mer

HÖGKVALITATIVA FÄRGUTSKRIFTER TILLFÖRLITLIGA?

HÖGKVALITATIVA FÄRGUTSKRIFTER TILLFÖRLITLIGA? TASKalfa 3050ci/3550ci TASKalfa 4550ci/5550ci MULTIFUNKTIONSSKRIVARE FÖR FÄRG FÖR A3-FORMAT HÖGKVALITATIVA FÄRGUTSKRIFTER TILLFÖRLITLIGA? BEHÖVER DU FRÅN SKRIVARE Behöver du en multifunktionsskrivare som

Läs mer

FS-C2026MFP/FS-C2126MFP FS-3040MFP/FS-3140MFP KOMPAKTA MULTLIFUNKTIONSPRODUKTER FöR A4-FORMAT

FS-C2026MFP/FS-C2126MFP FS-3040MFP/FS-3140MFP KOMPAKTA MULTLIFUNKTIONSPRODUKTER FöR A4-FORMAT FS-C2026MFP/FS-C2126MFP FS-3040MFP/FS-3140MFP KOMPAKTA MULTLIFUNKTIONSPRODUKTER FöR A4-FORMAT SNABBA PROFFSMASKINER FöR FÄRg OCH SVARTVITT. en ekologisk OCH ekonomisk lösning för KONTORET. ECOSYS är den

Läs mer

FS-C2026MFP+/FS-C2126MFP+ FS-3040MFP+/FS-3140MFP+ KOMPAKTA MULTLIFUNKTIONSPRODUKTER FÖR A4-FORMAT PROFFSMASKINER SNABBA FÖR FÄRG OCH SVARTVITT.

FS-C2026MFP+/FS-C2126MFP+ FS-3040MFP+/FS-3140MFP+ KOMPAKTA MULTLIFUNKTIONSPRODUKTER FÖR A4-FORMAT PROFFSMASKINER SNABBA FÖR FÄRG OCH SVARTVITT. FS-C2026MFP+/FS-C2126MFP+ FS-3040MFP+/FS-3140MFP+ KOMPAKTA MULTLIFUNKTIONSPRODUKTER FÖR A4-FORMAT SNABBA PROFFSMASKINER FÖR FÄRG OCH SVARTVITT. en ekologisk OCH ekonomisk lösning för KONTORET. ECOSYS är

Läs mer

TASKalfa 181/221. Monokrom Multifunktionsprodukt för A3-format. De kompakta proffsen. för ert kontor.

TASKalfa 181/221. Monokrom Multifunktionsprodukt för A3-format. De kompakta proffsen. för ert kontor. TASKalfa 181/221 Monokrom Multifunktionsprodukt för A3-format De kompakta proffsen för ert kontor. Den rätta multifunktionsapparaten för ert team. De nya TASKalfa 181 och 221 är mycket flexibla multifunktionsenheter

Läs mer

FÄRGUTSKRIFT SOM GER DIG VALUTA FÖR PENGARNA.

FÄRGUTSKRIFT SOM GER DIG VALUTA FÖR PENGARNA. FS-C5015N/ FS-C5025N/ FS-C5030N print copy scan fax FÄRGSKRIVARE FÖR A4 FÄRGUTSKRIFT SOM GER DIG VALUTA FÖR PENGARNA. UTNYTTJA FÖRDELARNA MED KOSTNADSEFFEKTIVA UTSKRIFTER I FÄRG. SKAPA EN STARK PROFIL

Läs mer

TASKalfa 400ci/500ci/552ci. FärgmultifunKTionsenheter för A3-formAT

TASKalfa 400ci/500ci/552ci. FärgmultifunKTionsenheter för A3-formAT TASKalfa 400ci/500ci/552ci FärgmultifunKTionsenheter för A3-formAT HÖG PRESTANDA OCH DRIFTSÄKERHET I FÄRG OCH SVARTVITT. TASKalfa ger VArJe JoBB högsta PrioriTeT. Aldrig förr har affärer handlat så mycket

Läs mer

KM-2550. print copy scan fax TÄNK STORT. med multifunktionsprodukten för A3 för effektiv och professionell dokumenthantering

KM-2550. print copy scan fax TÄNK STORT. med multifunktionsprodukten för A3 för effektiv och professionell dokumenthantering KM-2550 print copy scan fax TÄNK STORT med multifunktionsprodukten för A3 för effektiv och professionell dokumenthantering KM-2550 MULTIFUNKTIONSPROUDKTEN FÖR DE PROFESSIONELLA Om du behöver utskrifter

Läs mer

PLANERA FÖR FRAMTIDEN med flerfunktionsprodukter som kan anpassas efter dina behov

PLANERA FÖR FRAMTIDEN med flerfunktionsprodukter som kan anpassas efter dina behov KM-1650 / KM-2050 print copy scan fax PLANERA FÖR FRAMTIDEN med flerfunktionsprodukter som kan anpassas efter dina behov KM-1650 / KM-2050 EFFEKTIVITET FÖR ARBETSGRUPPEN SOM HJÄLPER DITT FÖRETAG ATT NÅ

Läs mer

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSc460 LÅT KONTORET BLIXTRA I FÄRG

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSc460 LÅT KONTORET BLIXTRA I FÄRG TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS DSc460 LÅT KONTORET BLIXTRA I FÄRG Ett snabbare sätt att producera dokument i färg och svartvitt I affärsvärlden har snabbhet en avgörande betydelse. Tid är pengar och pressen

Läs mer

kontinuerligt arbetsflöde

kontinuerligt arbetsflöde Konstruerad för kontinuerligt arbetsflöde Dokumentskanning för företag PDS-5000, PDS-6000 Snabb, exakt och tillförlitlig digital konvertering för skanning av dokumentbuntar och arkivering PDS-5000 PDS-6000

Läs mer

KVALITETSUTSKRIFTER FÖR DITT FÖRETAG

KVALITETSUTSKRIFTER FÖR DITT FÖRETAG KVALITETSUTSKRIFTER FÖR DITT FÖRETAG www.brother.se BROTHERS NYA SERIE KOMPAKTA MONOLASER KVALITETSUTSKRIFTER FÖR DITT FÖRETAG Brother vet hur viktig informationen är på ditt företag. Den nya monolaserserien

Läs mer

DSm622/627/632. TEKNISK SPECIFIKATION DSm622/DSm627/DSm632 ENKLA, SÄKRA NÄTVERKSSKRIVARE - MED MULTIFUNKTIONALITET. Part of the NRG group

DSm622/627/632. TEKNISK SPECIFIKATION DSm622/DSm627/DSm632 ENKLA, SÄKRA NÄTVERKSSKRIVARE - MED MULTIFUNKTIONALITET. Part of the NRG group TEKNISK SPECIFIKATION DSm622/DSm627/DSm632 Kopieringsprocess Avläsning med dubbla laserstrålar, elektrofotografisk utskrift Gränssnitt Dubbelriktad höghastighetsport (enligt IEEE 1284) Ethernet 10 base-t/100

Läs mer

KM-C2525E/KM-C3232E/KM-C4035E. print copy scan fax FÄRGMULTIFUNKTIONSPRODUKTER FÖR A3 MÅNGSIDIGA FÄRGPRODUKTER SOM DU ALLTID KAN LITA PÅ.

KM-C2525E/KM-C3232E/KM-C4035E. print copy scan fax FÄRGMULTIFUNKTIONSPRODUKTER FÖR A3 MÅNGSIDIGA FÄRGPRODUKTER SOM DU ALLTID KAN LITA PÅ. KM-C2525E/KM-C3232E/KM-C4035E FÄRGMULTIFUNKTIONSPRODUKTER FÖR A3 print copy scan fax MÅNGSIDIGA FÄRGPRODUKTER SOM DU ALLTID KAN LITA PÅ. PRODUKTER SOM ÄR CENTRALA FÖR PRODUKTIVITETEN PÅ KONTORET. DU KAN

Läs mer

KM-2560/KM-3060. skrivare kopiator skanner fax A3-MULTIFUNKTIONSPRODUKTER ALLA PROJEKT HÖGPRIORITERAS!

KM-2560/KM-3060. skrivare kopiator skanner fax A3-MULTIFUNKTIONSPRODUKTER ALLA PROJEKT HÖGPRIORITERAS! KM-2560/KM-3060 A3-MULTIFUNKTIONSPRODUKTER skrivare kopiator skanner fax ALLA PROJEKT HÖGPRIORITERAS! NU SLIPPER DU VÄNTA PÅ DIN TUR! FÖRUTSÄGBART, PÅLITLIGT ARBETSFLÖDE Man vänjer sig fort vid att inte

Läs mer

TASKalfa 250ci/300ci. FärgmultifunKTionsenheter för A3-formAT

TASKalfa 250ci/300ci. FärgmultifunKTionsenheter för A3-formAT TASKalfa 250ci/300ci FärgmultifunKTionsenheter för A3-formAT FLEXIBel OCH MÅngSIDig I färg OCH svartvitt. första gången, VArJe gång DeT nya SVAreT för effektivitet PÅ KonToreT. Aldrig förr har affärer

Läs mer

MP C3004(A)SP MP C3504(A)SP MP C4504(A)SP MP C5504(A)SP MP C6004SP

MP C3004(A)SP MP C3504(A)SP MP C4504(A)SP MP C5504(A)SP MP C6004SP Färg-MFP:er MP C3004(A)SP MP C3504(A)SP MP C4504(A)SP MP C5504(A)SP MP C6004SP Kopiator Skrivare Fax Skanner MP C3004(A)SP MP C3504(A)SP 30 Färg 35 Färg MP C4504(A)SP MP C5504(A)SP MP C6004SP 45 Färg 55

Läs mer

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSc424/DSc432 SKAPA DOKUMENTSUCCE MED FÄRGSTARK GENOMSLAGSKRAFT

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSc424/DSc432 SKAPA DOKUMENTSUCCE MED FÄRGSTARK GENOMSLAGSKRAFT TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS DSc424/DSc432 SKAPA DOKUMENTSUCCE MED FÄRGSTARK GENOMSLAGSKRAFT Multifunktionell dokumentproduktion med färgkapacitet Färg väcker uppmärksamhet samtidigt som den gör dokumentet

Läs mer

Kontorssystem bizhub 160/160f/161 bizhub 160/160f/161 Den kompakta lösningen

Kontorssystem bizhub 160/160f/161 bizhub 160/160f/161 Den kompakta lösningen www.konicaminolta.se Kontorssystem bizhub 160/160f/161 bizhub 160/160f/161 Den kompakta lösningen bizhub 160/160f/161, Kontorssystem Mindre plats mer kvalitet Många små företag använder fortfarande flera

Läs mer

MPC2003SP MPC2003ZSP MPC2503SP MPC2503ZSP. Färg-MFP för A3. 20 Svartvitt Färg sid/mi. 25 Svartvitt. Svartvitt. Färg sid/mi. Färg.

MPC2003SP MPC2003ZSP MPC2503SP MPC2503ZSP. Färg-MFP för A3. 20 Svartvitt Färg sid/mi. 25 Svartvitt. Svartvitt. Färg sid/mi. Färg. Färg-MFP för A3 MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP Kopiator Skrivare Skanner Fax MPC2003SP MPC2003ZSP 20 Svartvitt Färg sid/mi 20 Svartvitt Färg sid/mi MPC2503SP MPC2503ZSP 25 Svartvitt Färg

Läs mer

B2500 MFP-serien. De funktioner du behöver. Den professionalism du vill ha. B2500 MFP B2520 MFP B2540 MFP

B2500 MFP-serien. De funktioner du behöver. Den professionalism du vill ha. B2500 MFP B2520 MFP B2540 MFP B2500 MFP-serien De funktioner du behöver. Den professionalism du vill ha. B2500 MFP B2520 MFP B2540 MFP En samlad lösning för det mindre företaget som vill ha professionella prestanda Dagens viktiga verktyg

Läs mer

MP 2550/MP 2550B MP 3350/MP 3350B

MP 2550/MP 2550B MP 3350/MP 3350B Flexibla plattformar för multikommunikation MP 2550/MP 2550B MP 3350/MP 3350B Lösningen för alla dokumenthanteringsbehov Sätter standarden för svartvitt Prestandamaskinerna MP 2550/MP 2550B och MP 3350/MP

Läs mer

www.konicaminolta.se Produktionssystem bizhub PRO 920 bizhub PRO 920 Effektiv och robust

www.konicaminolta.se Produktionssystem bizhub PRO 920 bizhub PRO 920 Effektiv och robust www.konicaminolta.se Produktionssystem bizhub PRO 920 bizhub PRO 920 Effektiv och robust bizhub PRO 920, produktionssystem Snabb dokumentproduktion när den är som bäst Detta förträffliga produktionssystem

Läs mer

TASKalfa 550c/650c/750c

TASKalfa 550c/650c/750c TASKalfa 550c/650c/750c Färgmultifunktionsenheter för A3-format FÄRG, HÖG KVALITET och HÖG HASTIGHET från En enda MULTIFUNKTIONSPRODUKT. lita på oss. Innovativ teknik för förstklassig effektivitet. KYOCERA:s

Läs mer

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSm615/618/618d KOPIERA, SKRIV UT, SKANNA OCH FAXA FRÅN EN OCH SAMMA PLATS

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSm615/618/618d KOPIERA, SKRIV UT, SKANNA OCH FAXA FRÅN EN OCH SAMMA PLATS TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS DSm615/618/618d KOPIERA, SKRIV UT, SKANNA OCH FAXA FRÅN EN OCH SAMMA PLATS En flerfunktionsmaskin som svarar mot alla basbehoven Söker du produktivitetsvinsterna med digital kopiering

Läs mer

Ljussvart, ljus ljussvart, fotosvart, mattsvart, cyan, ljus cyan, gul, intensiv magenta, intensiv ljus magenta, orange, grön, lila 4

Ljussvart, ljus ljussvart, fotosvart, mattsvart, cyan, ljus cyan, gul, intensiv magenta, intensiv ljus magenta, orange, grön, lila 4 SPECIFIKATIONER SureColor SC-P6000 SureColor SC-P7000/V SureColor SC-P8000 SureColor SC-P9000/V Teknik Bläckteknik UltraChrome HD UltraChrome HDX UltraChrome HD UltraChrome HDX Utskriftsmetod PrecisionCore

Läs mer

Pressmeddelande 2007-08-20

Pressmeddelande 2007-08-20 Pressmeddelande 2007-08-20 Tel: 08-744 85 00 www.canon.se Canon lanserar två kraftfulla nya faxmodeller Canon lanserar i dag två nya fristående laserfaxmodeller kraftfulla FAX-L3000IP och systermodellen

Läs mer

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSc224/DSc232. Dokumentproduktion för svart/vitt och färg i en förstklassig maskin

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSc224/DSc232. Dokumentproduktion för svart/vitt och färg i en förstklassig maskin TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS DSc224/DSc232 Dokumentproduktion för svart/vitt och färg i en förstklassig maskin Allt-i ett kopiator, skrivare, skanner och fax med färgfunktion För vardagliga dokumentbehov är

Läs mer

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSm635/645 DOKUMENTKOMMUNIKATION MED EN EXTRA DIMENSION

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSm635/645 DOKUMENTKOMMUNIKATION MED EN EXTRA DIMENSION TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS DSm635/645 DOKUMENTKOMMUNIKATION MED EN EXTRA DIMENSION Högproduktiv multifunktionsmaskin för utskrift, kopiering, skanning och fax För maximal produktivitet på det moderna kontoret

Läs mer

En uthållig slitvarg som gör sig oumbärlig på kontoret

En uthållig slitvarg som gör sig oumbärlig på kontoret En uthållig slitvarg som gör sig oumbärlig på kontoret Du får allt du behöver med den kompetenta svartvita multifunktionsskrivaren SCX-5835FN. Det är en oöverträffad kontorsassistent för företagets arbetsgrupper,

Läs mer

MP 4000/MP 4000B MP 5000/MP 5000B

MP 4000/MP 4000B MP 5000/MP 5000B Skräddarsydda och mångfunktionella kommunikationscentraler MP 4000/MP 4000B MP 5000/MP 5000B Dokumenthantering med prestanda Produktivitet på en helt ny nivå De kraftfulla multifunktionella enheterna MP

Läs mer

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS MP C2500/3000 SENSATIONELL FÄRGPRESTANDA SOM MÄTER SIG MED SVARTVITT

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS MP C2500/3000 SENSATIONELL FÄRGPRESTANDA SOM MÄTER SIG MED SVARTVITT TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS MP C2500/3000 SENSATIONELL FÄRGPRESTANDA SOM MÄTER SIG MED SVARTVITT Multifunktionella maskiner med samma prestanda i både färg och i svartvitt Många av dagens företag behöver

Läs mer

Produktivitet till låg kostnad

Produktivitet till låg kostnad Produktivitet till låg kostnad MP 2500/MP 2500LN/MP 2500SP Det perfekta kontorsstödet Tillgodose dina nuvarande och framtida behov Optimera arbetsflödet, öka produktiviteten och skär kostnader. Med Nashuatecs

Läs mer

UPPLEV L5000-SERIEN.

UPPLEV L5000-SERIEN. UPPLEV L5000-SERIEN L5000-serien har utvecklats för arbetsgrupper som behöver snabba och flexibla utskrifter och är en pålitlig partner i alla krävande kontorsmiljöer. www.brother.se PRESTANDA OCH SÄKERHET

Läs mer

www.konicaminolta.se Kontorssystem bizhub C252 bizhub C252 Kommunikation som ett team

www.konicaminolta.se Kontorssystem bizhub C252 bizhub C252 Kommunikation som ett team www.konicaminolta.se Kontorssystem bizhub C252 bizhub C252 Kommunikation som ett team bizhub C252, kontorssystem Förbättrad kommunikation. Internt och externt Produktivt lagarbete på kontoret är en utmatning

Läs mer

FS-C8100DN. print copy scan fax FÄRGSKRIVARE FÖR A3 ETT NYTT SÄTTATT FÖRBÄTTRA PRODUKTIVITETEN.

FS-C8100DN. print copy scan fax FÄRGSKRIVARE FÖR A3 ETT NYTT SÄTTATT FÖRBÄTTRA PRODUKTIVITETEN. FS-C8100DN FÄRGSKRIVARE FÖR A3 print copy scan fax ETT NYTT SÄTTATT FÖRBÄTTRA PRODUKTIVITETEN. FLEXIBILITET OCH HASTIGHET FÖR ÄNNU BÄTTRE RESULTAT. ETT LÅNGSIKTIGT ENGAGEMANG ECOSYS är ett unikt koncept

Läs mer

SWEWAY P4000. Svartvit A4 skrivare

SWEWAY P4000. Svartvit A4 skrivare SWEWAY P4000 Svartvit A4 skrivare KOMPAKTA SKRIVARE MED LÅG LJUDNIVÅ SOM PASSAR PERFEKT I DIN ARBETSMILJÖ. ETT LÅNGSIKTIGT ENGAGEMANG ECOSYS är en unik princip som har utvecklats av Kyocera Mita. Den unika

Läs mer

FS-9130DN/ FS-9530DN print copy scan fax SVART/VITA SKRIVARE FÖR A4/A3 EN SNABB FINISH FÖR ALLT DITT PAPPERSARBETE.

FS-9130DN/ FS-9530DN print copy scan fax SVART/VITA SKRIVARE FÖR A4/A3 EN SNABB FINISH FÖR ALLT DITT PAPPERSARBETE. FS-9130DN/ FS-9530DN print copy scan fax SVART/VITA SKRIVARE FÖR A4/A3 EN SNABB FINISH FÖR ALLT DITT PAPPERSARBETE. TILLFÖRLITLIGT STÖD FÖR DITT FÖRETAG, DYGNET RUNT. ETT LÅNGSIKTIGT ENGAGEMANG ECOSYS

Läs mer

KONTORSSYSTEM PRODUKTSORTIMENT

KONTORSSYSTEM PRODUKTSORTIMENT KONTORSSYSTEM PRODUKTSORTIMENT December 2012 PRODUKTSORTIMENT KONTORSSYSTEM PRODUKTSORTIMENT KONTORSSYSTEM INTRODUKTION 2 DEN NYA GENERATIONEN KONTORSMASKINER Gör kontoret effektivare Konica Minolta har

Läs mer

Kontorsystem bizhub 162/210 bizhub 162/210 Kompetenta kommunikatörer

Kontorsystem bizhub 162/210 bizhub 162/210 Kompetenta kommunikatörer www.konicaminolta.se Kontorsystem bizhub 162/210 bizhub 162/210 Kompetenta kommunikatörer bizhub 162/210, Kontorssystem Hög kvalitet genomtänkt tekn Det är bättre att tänka efter, före. Speciellt om du

Läs mer

LÄGG IN EN ÄNNU HÖGRE VÄXEL

LÄGG IN EN ÄNNU HÖGRE VÄXEL KM-6030/ KM-8030 print copy scan fax LÄGG IN EN ÄNNU HÖGRE VÄXEL med en snabb dokumentmatare Products depicted include optional extras NÄR PRODUKTIVITETEN ÖKAR, ÖKAR ÄVEN VINSTEN För stora avdelningar

Läs mer

IMPONERA OMVÄRLDEN MED LEVANDE FÄRGER

IMPONERA OMVÄRLDEN MED LEVANDE FÄRGER IMPONERA OMVÄRLDEN MED LEVANDE FÄRGER SKRIV SKANNA * KOPIERA * FAXA* Färgutskrift i hög hastighet och hög kvalitet på kontoret. www.brother.se *Beroende på modell Vårt engagemang BLÅ ÄNGELN När du köper

Läs mer

FIND THE DEVICE THAT S RIGHT FOR YOUR BUSINESS:

FIND THE DEVICE THAT S RIGHT FOR YOUR BUSINESS: FIND THE DEVICE THAT S RIGHT FOR YOUR BUSINESS: SPECIFIKATIONER: DCP-J4120DW MFC-J4620DW MFC-J5320DW MFC-J5620DW MFC-J5720DW Funktioner Kopiator Kopiator/Fax Kopiator/Fax Kopiator/Fax Kopiator/Fax Färgskrivare

Läs mer

l l l l l l l l l l l l l l l l

l l l l l l l l l l l l l l l l Lexmark E460dw Lexmark E460dn Lexmark E460dw Lexmark E462dtn Frigör dig från skrivarkablar med inbyggd trådlös funktion l Snabb! Utskriftshastighet på upp till 38 sid/min l Inbyggd duplexutskrift minskar

Läs mer

MP C6502SP MP C8002SP

MP C6502SP MP C8002SP MP C6502SP MP C8002SP Digital multifunktionsskrivare i färg Kopiator Skrivare Fax skanner MP C6502SP MP C8002SP 65 Sv/v Färg sid/mi 80 Sv/v Färg sid/mi Revolutionerar din färgproduktion. Du behöver innovativ

Läs mer

KM-3050/KM-4050/KM-5050 print copy scan fax SVART/VITA MULTIFUNKTIONSPRODUKTER FÖR A4/A3 EFFEKTIVA VERKTYG SOM LEVER UPP TILL ALLA DINA FÖRVÄNTNINGAR.

KM-3050/KM-4050/KM-5050 print copy scan fax SVART/VITA MULTIFUNKTIONSPRODUKTER FÖR A4/A3 EFFEKTIVA VERKTYG SOM LEVER UPP TILL ALLA DINA FÖRVÄNTNINGAR. KM-3050/KM-4050/KM-5050 print copy scan fax SVART/VITA MULTIFUNKTIONSPRODUKTER FÖR A4/A3 EFFEKTIVA VERKTYG SOM LEVER UPP TILL ALLA DINA FÖRVÄNTNINGAR. FÖRBÄTTRA KONTORETS RESULTAT GENOM DAGLIG PRODUKTIVITET.

Läs mer

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSm725/DSm730 MODERNT TÄNKANDE DOKUMENTPRODUKTION

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSm725/DSm730 MODERNT TÄNKANDE DOKUMENTPRODUKTION TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS DSm725/DSm730 MODERNT TÄNKANDE DOKUMENTPRODUKTION Ett smart val för det moderna kontoret Den som vill vara effektiv på kontoret måste arbeta intelligent, hålla kontroll på dokumentproduktionen

Läs mer

Kraftfulla och kompakta färgmaskiner

Kraftfulla och kompakta färgmaskiner Kraftfulla och kompakta färgmaskiner MP C2050/MP C2550 Kostnadseffektiv produktion av dokument i färg för alla slags kontor Det ställs högre och högre krav på företags dokumentproduktion och digital distribution

Läs mer

DocuColor 240/250. skrivare/kopiator. Kraftfulla prestanda. Professionell färg.

DocuColor 240/250. skrivare/kopiator. Kraftfulla prestanda. Professionell färg. skrivare/kopiator Kraftfulla prestanda. Professionell färg. Prestanda när de är som bäst Anpassningsbart användargränssnitt! Stor och lättanvänd färgpekskärm som är enkel att använda och anpassa. Anpassa

Läs mer

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS MP C3500/MP C4500 TILLGODOGÖR DIG DE NYA SNABBA FÄRGERNA

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS MP C3500/MP C4500 TILLGODOGÖR DIG DE NYA SNABBA FÄRGERNA TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS MP C3500/MP C4500 TILLGODOGÖR DIG DE NYA SNABBA FÄRGERNA Den enklaste vägen till snabba färgdokument Möjligheten att producera färgdokument internt blir ett allt vanligare krav

Läs mer

MP 6002 MP 7502 MP 9002

MP 6002 MP 7502 MP 9002 MP 6002 MP 7502 MP 9002 Digital multifunktionsskrivare för svartvitt Kopiator Skrivare Fax Skanner Aficio MP 6002 Aficio MP 7502 60 Svartvitt sid/mi 75 Svartvitt sid/mi Aficio MP 9002 90 Svartvitt sid/mi

Läs mer

Vivi il tuo ufficio a colori.

Vivi il tuo ufficio a colori. Vivi il tuo ufficio a colori. d-color MF25 MULTIFUNKTIONELLT DIGITALT FÄRGSYSTEM DET NYA MULTIFUNKTIONELLA DIGITALA FÄRGSYSTEMET OLIVETTI D-COLOR MF 25 ÄR DET MODERNA KONTORETS MEDELPUNKT. MED SINA UTSKRIFTS-,

Läs mer

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. C7528n/C7535hdn HÅLL DIG I RAMPLJUSET MED LYSANDE FÄRGDOKUMENT

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. C7528n/C7535hdn HÅLL DIG I RAMPLJUSET MED LYSANDE FÄRGDOKUMENT TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS C7528n/C7535hdn HÅLL DIG I RAMPLJUSET MED LYSANDE FÄRGDOKUMENT Snabba professionella färgutskrifter när du behöver dem Snabba C7528n och C7535hdn från Nashuatec klarar problemfritt

Läs mer

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS MP5500/6500/7500 TOPPFART I PRODUKTIONEN

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS MP5500/6500/7500 TOPPFART I PRODUKTIONEN TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS MP5500/6500/7500 TOPPFART I PRODUKTIONEN Produktivitet dokument i stora volymer Större kontor och centrala reproavdelningar behöver högvolymsenheter som är driftsäkra, lätta att

Läs mer

MP 2554(Z)SP MP 3054(Z)SP MP 3554(Z)SP MP 4054(A)(Z)SP MP 5054(A)(Z)SP MP 6054(Z)SP

MP 2554(Z)SP MP 3054(Z)SP MP 3554(Z)SP MP 4054(A)(Z)SP MP 5054(A)(Z)SP MP 6054(Z)SP MFP för svartvit A3 MP 2554(Z)SP MP 3054(Z)SP MP 3554(Z)SP MP 4054(A)(Z)SP MP 5054(A)(Z)SP MP 6054(Z)SP Skrivare Kopiator Skanner Fax MP 2554(Z)SP MP 3054(Z)SP MP 3554(Z)SP 25 Svartvitt 30 Svartvitt 35

Läs mer

MP C5502 MP C4502SPDF/ MP C5502AD/ MP C5502SPDF. Digital multifunktionsskrivare med fullfärg. Kopiator Skrivare Fax Skanner.

MP C5502 MP C4502SPDF/ MP C5502AD/ MP C5502SPDF. Digital multifunktionsskrivare med fullfärg. Kopiator Skrivare Fax Skanner. MP C4502AD/ MP C4502SPDF/ MP C5502AD/ MP C5502SPDF Digital multifunktionsskrivare med fullfärg Kopiator Skrivare Fax Skanner MP C4502 MP C5502 Sv 45 Färg 55 s/m s/m Sv Färg Morgondagens dokumentlösning

Läs mer

Levererar snabb, professionell och tillförlitlig prestanda till små företag och arbetsgrupper.

Levererar snabb, professionell och tillförlitlig prestanda till små företag och arbetsgrupper. Levererar snabb, professionell och tillförlitlig prestanda till små företag och arbetsgrupper. www.brother.se INTRODUKTION ROBUST OCH HÅLLBAR. Företag behöver en enhet som de kan lita på. Det är därför

Läs mer

Gör företag mer effektiva

Gör företag mer effektiva Gör företag mer effektiva Upplev de nya färglasermaskinerna Teknik som får din verksamhet att blomstra Vi på Brother vill vara en äkta teknikpartner för ditt företag. Och vi vet att det inte räcker med

Läs mer

AR-M236/AR-M276. Digitalt multifunktionssystem KONTORETS NAV

AR-M236/AR-M276. Digitalt multifunktionssystem KONTORETS NAV KONTORETS NAV MULTIFUNKTION NÄR DU BEHÖVER DET FÖR KONTORETS DOKUMENTPRODUKTION Sharp AR-M236 och AR-M276 är den kompletta lösningen för produktion av kontorets dokumentbehov. Behovet av ett effektivt

Läs mer

bizhub C200 Färg för alla Kontorssystem bizhub C200

bizhub C200 Färg för alla Kontorssystem bizhub C200 bizhub C200 Färg för alla Kontorssystem bizhub C200 bizhub C200, kontorssystem Enkel men kompetent: prisvärd färg Allt fler företag börjar nu ta steget över till färgkopiering och färgutskrifter. bizhub

Läs mer

www.konicaminolta.se Svartvitt produktionssystem bizhub PRO1050 / bizhub PRO1050p bizhub PRO1050 Produktiv, mångsidig och kostnadseffektiv

www.konicaminolta.se Svartvitt produktionssystem bizhub PRO1050 / bizhub PRO1050p bizhub PRO1050 Produktiv, mångsidig och kostnadseffektiv www.konicaminolta.se Svartvitt produktionssystem bizhub PRO1050 / bizhub PRO1050p bizhub PRO1050 Produktiv, mångsidig och kostnadseffektiv bizhub PRO1050 / bizhub PRO1050p svartvitt produktionssystem Bättre

Läs mer

Färg-MFP för A3 MP C6503 MP C8003. Kopiering Skrivare Skanning Fax MP C8003 MP C S/V 65 S/V. Färg ppm. Färg ppm

Färg-MFP för A3 MP C6503 MP C8003. Kopiering Skrivare Skanning Fax MP C8003 MP C S/V 65 S/V. Färg ppm. Färg ppm Färg-MFP för A3 MP C6503 MP C8003 Kopiering Skrivare Skanning Fax MP C6503 MP C8003 65 S/V Färg ppm 80 S/V Färg ppm Klarar alla dina affärsbehov med lätthet. Vi förstår vilka utmaningar din verksamhets

Läs mer

tänk dig en färglaserskrivare i miniformat som är stor på insidan

tänk dig en färglaserskrivare i miniformat som är stor på insidan tänk dig en färglaserskrivare i miniformat som är stor på insidan Tänk när färglaserskrivare levererades i stora lådor. Nu är det dags att tänka om. Med nya CLP-300 från Samsung får du en färglaserskrivare

Läs mer

Högpresterande multifunktionsmaskiner för stora format

Högpresterande multifunktionsmaskiner för stora format Högpresterande multifunktionsmaskiner för stora format MP W5100/MP W7140 Den perfekta resursen för storformat Du vet själv vad du vill ha ut av en storformatsskrivare. Den måste klara arbetsflödet snabbt

Läs mer

www.neopost.se MODELLER SPECIFIKATIONER

www.neopost.se MODELLER SPECIFIKATIONER ANVÄNDArvänlig ENKLARE ÄN EN KOPIERINGSMASKIN MODULUPPBYGGD ANPASSAS enkelt EFTER DIN VERKSAMHET HÖG PRODUKTIVITET OCH EFFEKTIVITET LÅG LJUDNIVÅ PASSAR ALLA MILJÖER kräver INGA FÖRKUNSKAPER OMR-LÄSNING

Läs mer

KOPIERA SKICKA SKRIV UT SCANNA. Svartvita copyprintrar för medelstora arbetsgrupper

KOPIERA SKICKA SKRIV UT SCANNA. Svartvita copyprintrar för medelstora arbetsgrupper Svartvita copyprintrar för medelstora arbetsgrupper ir1018/1022-serien ir1018j, ir1018, ir1022a, ir1022f, ir1022i, ir1022if ir2018/2030-serien ir2018/i, ir2022/i, ir2025/i, ir2030/i SKRIV UT SCANNA KOPIERA

Läs mer

MP C3003SP MP C3503SP

MP C3003SP MP C3503SP Färg-MFP för SRA3 MP C3003SP MP C3503SP Kopiator Skrivare Fax Skanner MP C3003SP MP C3503SP 30 Svartvitt Färg sid/mi 35 Svartvitt Färg sid/mi Skapa en effektiv arbetsplats Förbättra företagets produktivitet

Läs mer

MP C3002/MP C3502. Digital multifunktionsskrivare med fullfärg. Kopiator Skrivare Fax Skanner. Sv Färg

MP C3002/MP C3502. Digital multifunktionsskrivare med fullfärg. Kopiator Skrivare Fax Skanner. Sv Färg MP C3002/MP C3502 Digital multifunktionsskrivare med fullfärg Kopiator Skrivare Fax Skanner MP C3002 MP C3502 Sv 30 Färg 35 s/m s/m Sv Färg Den perfekta partnern för det aktiva kontoret MP C3002/MP C3502

Läs mer

Dokumentflöden med kvalitet och hastighet i svartvitt & färg

Dokumentflöden med kvalitet och hastighet i svartvitt & färg Dokumentflöden med kvalitet och hastighet i svartvitt & färg MP C2000/MP C2500/MP C3000 Skapa professionellt efterbehandlade utskrifter i svartvitt och färg Uppfyller alla kontorskommunikationsbehov I

Läs mer

Kontorssystem bizhub 250 bizhub 250 Kompakt kreativitet

Kontorssystem bizhub 250 bizhub 250 Kompakt kreativitet www.konicaminolta.se Kontorssystem bizhub 250 bizhub 250 Kompakt kreativitet bizhub 250, Kontorssystem Kreativa svar på svartvita utskriftsbehov Resurser till kontoret En kompakt och robust maskin som

Läs mer

A4-kontorsskrivare för färg och svartvitt

A4-kontorsskrivare för färg och svartvitt bizhub C25 A4-kontorsskrivare för färg och svartvitt Kontorssystem bizhub C25 bizhub C25, kontorssystem Allt-i-ett-färglösning för administrativa arbetsuppgifter Oavsett bransch finns det gemensamma nämnare

Läs mer

Serien ir1020 (A4) ir1020j, ir1020, ir1024a, ir1024f, ir1024i, ir1024if

Serien ir1020 (A4) ir1020j, ir1020, ir1024a, ir1024f, ir1024i, ir1024if Serien ir1020 (A4) ir1020j, ir1020, ir1024a, ir1024f, ir1024i, ir1024if Serien imagerunner 2500 (A3) imagerunner 2520/i, 2525/i, 2530/i, 2535/i, 2545/i you can Kompakta multifunktionella skrivare för svartvitt

Läs mer

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS MP 3500/MP 4500 NYCKELN TILL SÄKRA KONTORSDOKUMENT

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS MP 3500/MP 4500 NYCKELN TILL SÄKRA KONTORSDOKUMENT TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS MP 3500/MP 4500 NYCKELN TILL SÄKRA KONTORSDOKUMENT Säker och produktiv framställning av kvalitetsdokument Dokumentsekretess blir en allt viktigare fråga. På det moderna kontoret

Läs mer

Smart design och hög färgkvalitet!

Smart design och hög färgkvalitet! UTSKRIFT DUPLEX Upp till 23 sid/min färg NÄTVERK Upp till 23 sid/min svartvitt Lexmark C540n Lexmark C543dn Lexmark C544-modeller Lexmark C546dtn Smart design och hög färgkvalitet! Print Less. Save More.

Läs mer

Kontorssystem bizhub 350 bizhub 350 Din proffsiga svartvita maskin

Kontorssystem bizhub 350 bizhub 350 Din proffsiga svartvita maskin www.konicaminolt.se Kontorssystem bizhub 350 bizhub 350 Din proffsiga svartvita maskin bizhub 350, Kontorssystem En optimal kontorslösning En maskin som tar hand om dina behov. Hög kvalitet, hög upplösning,

Läs mer

MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP

MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP Färg-MFP för SRA3 MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP Kopiator Skrivare Fax Skanner MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP 45 Svartvitt Färg sid/mi 55 Svartvitt Färg sid/mi MP C6003SP 60 Svartvitt Färg sid/mi

Läs mer

Multifunktionella prestandamaskiner för svartvitt och färg

Multifunktionella prestandamaskiner för svartvitt och färg Multifunktionella prestandamaskiner för svartvitt och färg MP C4000/MP C5000 Imponera med internt professionellt framställda dokument När en deadline närmar sig trappas trycket upp. Perfekta dokument måste

Läs mer

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS MP 2510/MP 3010 MODERNT TÄNKANDE DOKUMENTPRODUKTION

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS MP 2510/MP 3010 MODERNT TÄNKANDE DOKUMENTPRODUKTION TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS MP 2510/MP 3010 MODERNT TÄNKANDE DOKUMENTPRODUKTION Ett smart val för det moderna kontoret Den som vill vara effektiv på kontoret måste arbeta intelligent, hålla kontroll på dokumentproduktionen

Läs mer

LÖSNINGAR I OLIKA SKRIVARMILJÖER MULTIFUNKTIONSSYSTEM FÖR DOKUMENTPRODUKTION I OLIKA SKRIVARMILJÖER DOKUMENTLÖSNINGAR FRÅN SHARP

LÖSNINGAR I OLIKA SKRIVARMILJÖER MULTIFUNKTIONSSYSTEM FÖR DOKUMENTPRODUKTION I OLIKA SKRIVARMILJÖER DOKUMENTLÖSNINGAR FRÅN SHARP LÖSNINGAR I OLIKA SKRIVARMILJÖER MULTIFUNKTIONSSYSTEM FÖR DOKUMENTPRODUKTION I OLIKA SKRIVARMILJÖER DOKUMENTLÖSNINGAR FRÅN SHARP ALLA APPLIKATIONER. ALLA MILJ Den snabba utvecklingen av datatekniken innebär

Läs mer

PRODUKT- OCH PRISLISTA

PRODUKT- OCH PRISLISTA SKRIVARE PRODUKT- OCH LISTA tel +358 529 1197, www.ada.ax, organisationsnummer 2652001-2 1/17 Innehåll INTRODUKTION... 3 KYOCERA... 3 SÄTTNING... 3 FOLLOW ME... 3 BESTÄLLNING... 4 KYOCERAS MILJÖDEKLARATION...

Läs mer

Lexmark Sverige Produktsortiment 15 oktober 2011

Lexmark Sverige Produktsortiment 15 oktober 2011 Produktsortiment 15 oktober 2011 Sid 1 av 43 Innehållsförteckning Laser/LED - Multifunktionsskrivare - färg Lexmark X950 / X952 / X954, 40/45/50 sid/min i färg och 45/50/55 sid/min i svartvitt, format

Läs mer

Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar

Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Ger ett enkelt, centralstyrt underhåll av skrivare och multifunktionssystem HANTERING AV ARBETSFLÖDET ETT ENKELT SÄTT ATT UNDERHÅLLA

Läs mer

SP 8300DN. A3-laserskrivare för svartvitt. Skrivare. 50 Sv artvitt s / m SP 8300DN

SP 8300DN. A3-laserskrivare för svartvitt. Skrivare. 50 Sv artvitt s / m SP 8300DN SP 8300DN A3-laserskrivare för svartvitt Skrivare SP 8300DN 50 Sv artvitt s / m Högpresterande pålitlig laserskrivare för svartvitt Laserskrivaren SP 8300DN kombinerar hastighet, mångsidighet och pålitlighet.

Läs mer

FÖRNYA, SKAPA, SKRIV UT

FÖRNYA, SKAPA, SKRIV UT Produktionsskrivarna SureColor SC-T3200, SC T5200, SC-T7200 24 tum, 36 tum och 44 tum FÖRNYA, SKAPA, SKRIV UT CAD-ritningar Reprografi Butiksbanners UTVECKLAD FÖR UTSKRIFTER T E K N I K DESIGNAD FÖR DITT

Läs mer

Sharpdesk Sharpdesk Dokumenthanteringslösning

Sharpdesk Sharpdesk Dokumenthanteringslösning Sharpdesk Sharpdesk Dokumenthanteringslösning Fungerande affärsinformation Hantera arbetsflödet Att hämta, organisera och dela affärsinformation Sharpdesk är ett av branschens mest populära dokumenthanteringssystem.

Läs mer

ES2032 MFP. En total dokumentlösning Perfekt för verksamhetens behov

ES2032 MFP. En total dokumentlösning Perfekt för verksamhetens behov ES2032 MFP En total dokumentlösning Perfekt för verksamhetens behov Varför OKI Printing Solutions? OKI Printing Solutions är specialister på kontorsskrivare. Vårt mål är att hjälpa andra företag att växa

Läs mer

Informationsguide. CD-skivan Programvara och dokumentation. Hjälpsidor. Lexmarks webbplats. Konfigurationsark. Andra språk

Informationsguide. CD-skivan Programvara och dokumentation. Hjälpsidor. Lexmarks webbplats. Konfigurationsark. Andra språk Informationsguide Sidan 1 av 1 Informationsguide Det finns ett antal dokument som kan hjälpa dig med att förstå hur MFP:n och tillvalen fungerar. På den här sidan får du hjälp att hitta publikationer och

Läs mer

Lexmark Applikationer

Lexmark Applikationer Lexmark Applikationer Hjälp dina kunder få ut mesta möjliga av deras lösningskompatibla Lexmark-skrivare med en eller flera funktioner Lexmarks program har utformats för att hjälpa företag att spara tid

Läs mer

FS-2000D / FS-3900DN FS-4000DN / FS-6950DN

FS-2000D / FS-3900DN FS-4000DN / FS-6950DN FS-2000D / FS-3900DN FS-4000DN / FS-6950DN SVART/VITA SKRIVARE FÖR A4/A3 print copy scan fax SPACE UTRYMME TO THINK ATT TÄNKA, OAVSETT STORLEK IN ANY PÅ SIZE KONTORET. OFFICE. KOMPAKTA SKRIVARE MED LÅG

Läs mer

tänk dig att lyfta företaget till en ny färgstark nivå

tänk dig att lyfta företaget till en ny färgstark nivå tänk dig att lyfta företaget till en ny färgstark nivå Samsung färglaser multifunktion CLX6200ND/6210FX/6240FX Tänk dig att öka produktiviteten med full färg. Med CLX6200 seriens multifunktions med färglaser

Läs mer

MP 6503SP MP 7503SP MP 9003SP

MP 6503SP MP 7503SP MP 9003SP Svartvit multifunktionsskrivare MP 6503SP MP 7503SP MP 9003SP Skrivare Kopiator Fax Skanner MP 6503SP MP 7503SP 65 S/V 75 S/V ppm ppm MP 9003SP 90 S/V ppm Snabbare och mer produktiv verksamhet Förvandla

Läs mer

MULTIFUNKTIONSSKRIVARE

MULTIFUNKTIONSSKRIVARE Version 2010-09-24 LDC erbjuder institutioner och avdelningar på Lunds universitet en totallösning för dokumenthantering. Med en multifunktionsskrivare kan du skriva ut, kopiera, skanna och faxa i färg

Läs mer

Översikt över användarmenyn

Översikt över användarmenyn Kopiering Kopiering Utskriftsfärg Auto avkänning Svartvitt Färg Enfärg Förminska/förstora Proportionell % Separat X-Y% Auto centrering Variabel % Förinställningar Papper Dubbelsidig kopiering 1-1-sidigt

Läs mer

PRODUKT OCH PRISLISTA

PRODUKT OCH PRISLISTA UTSKRIFTSTJÄNST PRODUKT OCH PRISLISTA tel +358 529 1197, www.ada.ax, organisationsnummer 2652001 2 1/14 INTRODUKTION Våren 2016 genomförde Åda Ab en offentlig upphandling av skrivare där Mariehamns Kontorsmaskiner

Läs mer

Färgstark, enkel att använda och värdespäckad

Färgstark, enkel att använda och värdespäckad X_0253_6CBR-0WA LANGUAGE: SWEDISH FREEDMAN INT. NO: 0253 PROOF NO: PLATES: CMYK+ PANTONE 032 CV DATE: 7-07-2007 PAGE 5 Phaser 680 Phaser 680MFP SKRIV UT SKRIV UT Vad har de här två produkterna gemensamt?

Läs mer

Lexmarks multifunktionsenhet för färg är en stor hjälp i arbetet!

Lexmarks multifunktionsenhet för färg är en stor hjälp i arbetet! UTSKRIFT Upp till 23 sid/min färg KOPIERING SKANNING FAX Lexmark X543dn Lexmark X544-modeller Lexmark X546dtn Upp till 23 sid/min svartvitt DUPLEX NÄTVERK Lexmarks multifunktionsenhet för färg är en stor

Läs mer

Högproduktiv digital svartvit skrivare för grafisk produktion Pro Pro 8100S 8110S Pro 8120S

Högproduktiv digital svartvit skrivare för grafisk produktion Pro Pro 8100S 8110S Pro 8120S Pro 8100S/8110S/ 8120S Högproduktiv digital svartvit skrivare för grafisk produktion Pro 8100S 95 ppm Svartvitt Pro 8110S 110 ppm Svartvitt Pro 8120S 135 ppm Svartvitt Avancerad teknik som lyfter produktiviteten

Läs mer

AR-M160/AR-M205. Digitalt multifunktionssystem DIN KONTORSPARTNER

AR-M160/AR-M205. Digitalt multifunktionssystem DIN KONTORSPARTNER Digitalt multifunktionssystem DIN KONTORSPARTNER DE KOMPLETTA KONTORSSYSTEMEN Sharp AR-M160 och AR-M205 har konstruerats särskilt för att klara behoven på små kontor och avdelningar på större kontor. Båda

Läs mer

AR-C260P. Digital fullfärgsskrivare DEN ULTIMATA LÖSNINGEN FÖR DINA FÄRGUTSKRIFTER

AR-C260P. Digital fullfärgsskrivare DEN ULTIMATA LÖSNINGEN FÖR DINA FÄRGUTSKRIFTER AR-C260P Digital fullfärgsskrivare DEN ULTIMATA LÖSNINGEN FÖR DINA FÄRGUTSKRIFTER FÅR VI PRESENTERA: DEN ULTIMATA FÄRGSKRIVAREN Ett system skapat för att hantera de stadigt ökande kraven på kontoren. AR-C260P

Läs mer

Lexmarks färgmultifunktionsenhet är en stor hjälp i arbetet!

Lexmarks färgmultifunktionsenhet är en stor hjälp i arbetet! Lexmark X540-serien Lexmark X544-modeller SKRIV UT KOPIERA SKANNA FAXA Upp till 23 sid/min i färg Upp till 23 sid/ min i sv/v DUPLEX Nätverk Lexmarks färgmultifunktionsenhet är en stor hjälp i arbetet!

Läs mer