Sagobäcken. Bromma Annedal

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Sagobäcken. Bromma Annedal"

Transkript

1 Sagobäcken Bromma Annedal

2 Välkommen hem I Sagobäcken möter du ett tidlöst boende med väl valda material. Tillsammans med den smakfulla designen får du ett boende där det är lätt att trivas. Annedal är en ny och vattennära stadsdel, i gränslandet mellan Bromma och Sundbyberg.

3 Variation i kvadrat I gränslandet mellan Bromma och Sundbyberg växer en alldeles ny och vattennära parkstad fram. I Annedal vävs visioner och drömmar samman och blir till vackra hus, parker och gator. Nu bygger JM projektet Sagobäcken med totalt 50 lägenheter alla med härligt läge intill Bällstaån. De första åren Annedal är en mjuk och vänlig stadsdel där de minsta får ta plats. Barnens perspektiv är en viktig del i stadsplaneringen och genomsyrar hela områdets karaktär och utformning. I varje gathörn möts du av variation som berikar. Husformer, parkrum och torg skapar en levande gatumiljö där barnen kan upptäcka och utvecklas. Här finns också goda förutsättningar för att få ihop livets alla pusselbitar. Framöver kommer området att berikas med goda kommunikationer och närservice, vilket gör vardagen en smula enklare. Nytt och skönt När du flyttar till Sagobäcken får du ett alldeles nytt hem där ingen tidigare bott. Njut av den fräscha och orörda känslan. Nya parkettgolv, blankt kakel och moderna vitvaror. Du kan själv vara med och påverka utformningen av ditt nya hem. Bokar du en lägenhet tidigt i Sagobäcken kan du sätta din egen prägel på allt från delar av planlösning till materialval. Ytterligare en trygghet är det fasta priset. Glöm jobbiga budgivningar och segdragna och dyra renoveringar. När du köper en ny bostad från JM får du genuin boendekvalitet redan på inflyttningsdagen. Välkommen till Sagobäcken!

4 I och med att Sagobäcken är en del av 2012 Nya Hem vill vi skapa något utöver det vanliga. Per Wigow, Arkitekt, Sweco

5 Annedal är ett område som kommer låta tala om sig. Med sina genomtänkta parker, stadsmässiga kvarter och lekfulla inslag i utemiljön är det många som intresserar sig för områdets gestaltning. Under den stora boutställningen 2012 Nya Hem, visar Annedal upp sina kvaliteter för såväl boende som för besökare. Tema: Variation När parkstaden Annedal har nått sin fulländning finns här omkring 2000 nya bostäder. Till grund för samhällsbyggandet ligger omfattande livsstilsstudier och utredningar för att få en så variationsrik, trygg och trivsam stadsdel som möjligt. Ett 20-tal byggherrar arbetar idag med området och sätter alla sina individuella avtryck och uttryck i stadsbilden. Ett gemensamt tema för byggherrarna är variation. Variationen märks i den mångfacetterade arkitekturen och det rika utbudet av kreativa lekytor och rekreationsstråk för alla åldrar. I denna karaktärsfulla stadsdel lever gammal och ung ett rikt liv tillsammans. Annedal i rubrikform 2012 Nya Hem arrangeras av Byggmästareföreningen tillsammans med byggherrarna i Annedal och Stockholm Stad. På utställningsprogrammet finns allt från miljöteknik och stadsplanering till mjukare värden såsom parkliv och inredningsdesign. Varje detalj i Annedal har en genomtänkt form och funktion. I alla delar av stadsdelen har människors vardag fått stå modell för utformningen. Tack vare områdets kvaliteter och den intressanta utställningen kommer Annedal snabbt bli en självklar del på den attraktiva Stockholmskartan Nya Hem Boutställning

6 I himlens färger Arkitektens ord Redan på utsidan märks det att Sagobäcken är del i ett ambitiöst samhällsbyggande. Här finns huskroppar som berikar varandra och tillsammans skapar trivsamma och karaktärsfulla kvarter. De två husen i Sagobäcken har fasader i ett levande rutmönster. Kvarteret som JM nu bygger består av ett punkthus ner mot ån samt ett lamellhus. Husets exteriöra rutmönster skapar en mosaikeffekt. Och interiört har vi försökt forma hem som passar den moderna familjen. Per Wigow, Arkitekt, Sweco Huskroppar med karaktär Den djärva rutiga fasaden ger Sagobäcken en alldeles egen identitet. Rutorna är skapade i skivmaterial som kompletteras med putsade fasadpartier i vitt och svart. I och med att Sagobäcken är en del i 2012 Nya Hem vill vi skapa något utöver det vanliga. Vi har därför valt att jobba i ett antal himmelsfärger av grönt, blått och grått. Tanken är att mosaikpartierna ska förstärka himlens färger som reflekteras i fönstren, berättar Per Wigow, arkitekt på Sweco. Förutom en mycket estetisk utsida finns också praktiska funktioner såsom cykelrum och välkomnande entréer. Tack vare god ljussättning och stora glaspartier känns det tryggt och säkert att röra sig till och från hemmet. Jag tilltalas av Sagobäckens centrala placering i det offentliga rummet. Kvarteret omsluts av grönytor, Bällstaån och parker, säger Per Wigow. Stilfull vardagsfunktion Men det är inte bara exteriören som fått en genomtänkt form. Även på insidan fortsätter den välarbetade arkitekturen. Lägenheterna har en tydlig uppdelning mellan de sociala ytorna och familjens mer privata sov- och badrumsdel. Här finns alla förutsättningar för att få familjelivets praktiska detaljer att fungera. Alla kan få sina privata zoner samtidigt som det finns stora och öppna ytor att umgås på, säger Per. Lägenheterna bjuder på ljus, rymd och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Många av bostäderna har även dubbla balkonger, en i österläge mot vattnet samt en i västerläge med eftermiddagssol.

7 Ett rutigt hus Skivmaterial i olika färger skapar en utsida med karaktär. Himlens alla nyanser finns representerade.

8 JM Original kombinera och variera I en bostad från JM är det du som bestämmer var skåpet ska stå. Du bestämmer faktiskt mer än så. Allt från tapeter, köksluckor, kakel och golv har du möjlighet att välja. Till din hjälp har du våra noggrant utvalda JM Original och en inredare. JM Original är ett väl sammansatt inredningskoncept där material, färger och ytskikt bildar en genomtänkt helhet för att hålla en god estetisk och funktionell nivå. Alla ytor harmonierar och fungerar ända in i de små detaljerna. När du väljer ett koncept ur JM Original kan du lita på att kombinationen är en snygg och långsiktig investering. Originalinredningen i Sagobäcken följer ett modernt tema med raka linjer och släta ytor. I köket finns en elegant grå lucka från Vedum med handtagslösa överskåp. För att få ett rent och snyggt helhetsintryck har inredaren valt laminatskiva som stänkskydd och bänkskiva ton i ton.

9 JM Original erbjuder en stilsäker mix av vackra former och hållbara material.

10 Inred med magen Ett gott råd är att lägga undan inredningsmagasinen. Lyssna istället på magkänslan när det kommer till att forma ditt hem. Är du turkos? Du kanske gillar björk eller sneglar i smyg mot heltäckningsmattor i puderrosa. Vem du än är och vad du än tycker om är det viktigt att det syns i din nya lägenhet. Idag är hemmet ingen borg, det är mer en förlängning av din personlighet. Marie Ramse, Inredare, JM

11 Trendspaning design Det är svårt att inreda idag. Trenderna går rysligt fort och det är flera stilar som råder samtidigt, säger Marie Ramse, inredare på JM. Ett viktigt tips är att man ska kunna se att det fanns ett liv innan lägenheten. Skaffa inte allt helt nytt, låt i alla fall en del av dina möbler, prylar och tavlor få följa med flytten, är Maries råd. Bra utgångsläge Hela lägenheten genomsyras av det raka, kvalitetsmedvetna och enkla. Mattlackad ekparkett ligger i hela bostaden förutom i badrummet där helkaklade väggar i vitt och golv i sobert grått tar vid. Det är lätt att se den grå inredningstråden genom bostaden. Det är också lätt att lägga till de personliga detaljerna i denna genomtänkta bas. Jag ville skapa en modern inredning som samtidigt är tidlös och praktisk. Vita kök har varit stort länge, jag tror det är dags att gå vidare, säger Marie. Snygg vardagsfunktion Självkart ska det inte bara vara snyggt omkring dig. Det ska vara bekvämt också. Därför ingår allt från helintegrerad diskmaskin, micro, tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Alla ytskikt har du möjlighet att välja själv. Kanske faller du helt för originalets grå och vita inredning. Eller så vill du lägga till detaljer som bättre uttrycker din personlighet. I vår tillvalskatalog finns ett stort utbud för att alla ska kunna forma sina drömhem. Tänk långsiktigt på de svåra ytskikten såsom golv och badrumskakel. Och så kan du vara mera vågad i sådant som är lättare att ändra på ifall man tröttnar, råder inredaren. Till din assistans i inredningsdjungeln finns Marie. Hon hjälper dig med inredningsvalen och finns där om du behöver bena ut vilken stil som passar just dig. Glöm inte magkänslan när du inreder. Idag är det faktiskt helt rätt att inte vara rätt, avslutar Marie.

12 Gilla läget i Annedal Att hamna på rätt plats i tillvaron är viktigt. Lagom nära stan, lagom nära naturen, lagom nära shopping. I Sagobäcken bor du med ett riktigt bra läge. Alldeles utanför dörren ligger parkerna tätt och du kan också välja att promenera längs Bällstaån eller över bron som leder från din bostad i Bromma direkt till Sundbyberg. Samtidigt har du Stockholms innerstad på bekvämt avstånd.

13 Mjölk, bröd och ett par nya skor När du behöver handla har du mycket att välja på. Antingen promenerar du till Sundbybergs trivsamma stadskärna där du hittar allt från matvarubutiker till restauranger, inrednings- och klädbutiker. Och när det är dags för att fylla på förråden rejält behöver du inte heller åka långt. Veckohandlar gör du även det bekvämt på hemmaplan åk till närliggande Bromma Center. I denna expansiva centrumanläggning, alldeles intill flygplatsen, finns ett stort utbud av shopping. Snart är butikerna hela 150 stycken. Pendla mera vänta mindre Att ta sig till jobbet, skolan eller runt i stan är enkelt när du bor i Sagobäcken. Från Sundbybergs centrum går det både pendeltåg och tunnelbana. Likaså kommer ett stort bussnät på sikt kunna ta dig smidigt runt i stan. I takt med att Annedal utvecklas kommer kommunikationerna att förbättras ytterligare. En tvärbanelinje som förbinder området med bland annat Kista står först på tur. 1. I Annedal satsas stort på barnen och deras framtid. En skola och ett flertal förskolor ska byggas inom området. 2. Bällstaån fräschas upp och vidgas och här skapas en långsträckt åpark med hamnbassänger och träbryggor. 3. Från Annedal kan du promenera eller cykla till Sundbyberg via bron över Bällstaån. Härifrån tar T-banan till city endast 12 min. 4. Ekekullen och de tallbevuxna stenhällarna bevaras i mitten av området och utgör hjärtat i den stora centrala parken. 5. Parkstadens utformning med en blandning av öppna ytor, vegetation, stigar och platåer skapar goda rekreationsmöjligheter. 6. Den södra delen av den centrala parken, nära Bällstatorget, utformas som en aktivitetspark med plats för bland annat skateboarding och olika bollsporter. 7. Parken vid ån blir värdefull för området och kommer att uppskattas av alla åldrar. 8. I takt med att invånarna flyttar in berikas Annedals gator och torg av caféer, butiker och restauranger.

14 En ny konsthall i Marabouparken Vackra parkmiljöer är det gott om kring Sagobäcken. Den närliggande Marabouparken från 30-talet är ett inspirerande exempel och ett självklart utflyktsmål för boende i området. Här har framstående landskapsarkitekter, konstnärer och arkitekter format en miljö som berikar och behagar. Marabouparkens skönhet och karaktär har även influerat dagens stadsplanerare i parkstaden Annedal. Samtidskonst i Sumpan Marabouparken, som ligger i närheten av Sagobäcken, fortsätter sin spännande historieskrivning. Parken är idag q-märkt och blev 2008 utnämnd till Sveriges vackraste park. Nu är det dags för nästa steg en 500 kvadratmeter stor konsthall i internationell standard. Denna omfattande konstsatsning är ett samarbete mellan Sundbybergs stad och ett antal privata aktörer. Den nya konsthallen blir en kulturell vitamininjektion för hela närområdet. Vi bygger ut det gamla chokladlaboratoriets souterrängplan med en stor underjordisk del där vi skapar en konsthall för samtidskonst. Vi ska visa allt från måleri och skulptur till installationer och videoverk, berättar Johan Börjesson, Konsthallschef. Tillsammans med Sundbybergs kommun och sponsorer satsar vi också stort på aktiviteter med eget skapande. Vi har en egen konstpedagog som driver ett samtidskonstlaboratorium för barn och vuxna, berättar Johan. Johan Börjesson tror starkt på konsthallens möjligheter att dra allmänhetens intresse till Sundbyberg. Han tror också att framför allt Brommaborna kommer få upp ögonen för Sundbyberg och dess fina kvaliteter. Den nya konsthallen invigs i augusti 2010 med utställningen Parkliv där konstnärer ur den internationella samtidskonstscenen tolkar begreppet park i stort och Marabouparken i synnerhet. Restaurang med uteservering Förutom en konsthall kommer Marabouparken även att få en restaurang av hög klass. Restaurangen kommer att ha öppet både dagtid och några kvällar i veckan, med allt från brunch till vinbar. Som boende i Annedal blir restaurangen en självklar mötesplats. Koppla av i en inspirerande miljö och njut av vad köket lockar smaklökarna med. Ett komplett utflyktsmål För dig som flyttar till Sagobäcken blir Marabouparken ett självklart ställe att återkomma till. Här finns en plaskdamm för barnen, konstutställningar, en rikt utsmyckad park och snart även en restaurang. Aktiviteterna och intrycken räcker för många besök. Även familjens yngre medlemmar har mycket att uppleva i Marabouparken. Marabouparken och den nya konsthallen kan mäta sig med utflyktsmålen på Djurgården. Johan Börjesson, Konsthallschef, Marabouparken

15 Den översta bilden visar den framtida utformningen av konsthallen.

16 tvärgata tvärgata gårdsgata park Sagobäcken park Bällstaån Annedalsvägen idrottshall förskoletomt skolgård skola Läs mer om Sagobäcken på Information avseende närområdets framtida utformning, anläggningar och bebyggelse, är baserad på idag känd information från Stockholms kommun. Vi reserverar oss för att eventuella ändringar kan komma att förekomma. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt kvalitets- och miljöarbete. Vi omsätter cirka 13 miljarder kr och har cirka medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på den Nordiska Börsens lista, segmentet Large Cap. JM AB Postadress Stockholm I Besöksadress Gustav III s boulevard 64, Solna I Telefon I Telefax I Internet aktivitetstorg Tappvägen Design & produktion: Nyla Design AB I Visualiseringsbilder: CADWalk AB I Foto: Johnér bildbyrå, istock photo, Rickard Hammarskiöld, IPG/Konstvärlden & disajn I Tryck: Ljungbergs Tryckeri I Produktionsår: 2009

Farsta strand Ett rikare kvartersliv

Farsta strand Ett rikare kvartersliv stockholm farsta strand Farsta strand Ett rikare kvartersliv JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. JM reserverar

Läs mer

stockholm kista KISTa ToRN High-End Living

stockholm kista KISTa ToRN High-End Living stockholm kista kista torn High-End Living JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Kista Torn sträcker sig

Läs mer

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter

Läs mer

STOCKHOLM LIDINGÖ. DALÉNUM Med havsutsikt på ny adress

STOCKHOLM LIDINGÖ. DALÉNUM Med havsutsikt på ny adress STOCKHOLM LIDINGÖ DALÉNUM Med havsutsikt på ny adress Dalénum växer vidare På Lidingös soligaste läge bygger JM en ny stadsdel från grunden. Dalénum är den inspirerande boendemiljön som blandar nutidsarkitektur

Läs mer

UPPSALA NORRA LUTHAGEN. TEGELBACKEN Bli del av en ny historia

UPPSALA NORRA LUTHAGEN. TEGELBACKEN Bli del av en ny historia UPPSALA NORRA LUTHAGEN TEGELBACKEN Bli del av en ny historia Rustikt hantverk i modern tappning Då du flyttar till Norra Luthagen kommer du till en industrihistorisk adress som en gång rymde brädgårdar,

Läs mer

SOLNA JÄRVASTADEN. Småskaligt mellan natur och galleria

SOLNA JÄRVASTADEN. Småskaligt mellan natur och galleria SOLNA JÄRVASTADEN tallkronan Småskaligt mellan natur och galleria Nybyggt kvarter på bördig mark I barnvänliga Järvastaden, alldeles intill Igelbäckens naturreservat och nära till Stockholms city, kikar

Läs mer

Åkersberga Kanalstaden. Briggen Här börjar skärgården

Åkersberga Kanalstaden. Briggen Här börjar skärgården Åkersberga Kanalstaden Briggen Här börjar skärgården 3d_bild: terrass Fika, presenter, delikatesser eller ett restaurang besök. Från Briggen har du gång avstånd till shopping och service i det nyrenoverade

Läs mer

STOCKHOLM TÄBY CENTRUM. POLSTJÄRNAN Centrumnära hem i parkmiljö

STOCKHOLM TÄBY CENTRUM. POLSTJÄRNAN Centrumnära hem i parkmiljö STOCKHOLM TÄBY CENTRUM POLSTJÄRNAN Centrumnära hem i parkmiljö LEV LIVET LITE LÄTTARE Strax öster om Täby centrum uppför JM ett nytt bostadsområde i bästa tänkbara läge. Här har du service och kommunikationer

Läs mer

Kvarnbacken En stolt pionjär i nya Jakobsberg

Kvarnbacken En stolt pionjär i nya Jakobsberg Jakobsberg söderdalen Kvarnbacken En stolt pionjär i nya Jakobsberg Kvarteret Kvarnbacken får en stadsmässig utformning och mot Järfälla vägen samt Frihetsvägen finns även tre luftiga verksamhetslokaler,

Läs mer

DALÉNUM. Välkommen till en ny sida av Lidingö

DALÉNUM. Välkommen till en ny sida av Lidingö stockholm lidingö DALÉNUM Välkommen till en ny sida av Lidingö Innehåll Intervju med JMs VD...sid. 4 Visionen för Dalénum...sid. 6 Kommunikationer...sid. 8 Dina nya vyer...sid. 10 Det goda livet...sid.

Läs mer

STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN. BERGHUS 4 55 nya hem mellan bergsbrant och kajkant

STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN. BERGHUS 4 55 nya hem mellan bergsbrant och kajkant STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN BERGHUS 4 55 nya hem mellan bergsbrant och kajkant SÖDERNÄRA KVARTER VID BERGET På en av Stockholms mest eftertraktade adresser bygger vi fortsättningen på ett av JMs mest populära

Läs mer

Hitta lugnet nära city

Hitta lugnet nära city Läs mer på ikanobostad.se Hitta lugnet nära city URSVIK Brf Kaffestugan, Tehuset och Ursvikskulle i Sundbyberg ANTAL LÄGENHETER 332 ANTAL RUM 1 4 rok, ca 27 90 kvm INFLYTTNING 2014 2016 Lägenheterna har

Läs mer

LOMMA STRANDSTAD FLOTTILJEN. INREDNING Original och tillval i din nya bostad

LOMMA STRANDSTAD FLOTTILJEN. INREDNING Original och tillval i din nya bostad LOMMA STRANDSTAD FLOTTILJEN INREDNING Original och tillval i din nya bostad När vi bygger bostäder gör vi det med omsorg. Vi är noggranna med att ha samma genomtänkta detaljkänsla inifrån och ut. Alla

Läs mer

eriksberg dockan skeppsbyggaren Moderna hem i äkta varvsmiljö

eriksberg dockan skeppsbyggaren Moderna hem i äkta varvsmiljö eriksberg dockan skeppsbyggaren Moderna hem i äkta varvsmiljö Sydostlig vy från sjunde våningen med utsikt över älven och hela staden. Värdiga varvshus På ett av Eriksbergs bästa hamnlägen kommer Skeppsbyggaren

Läs mer

STOCKHOLM KVARNHOLMEN. STOCKHOLM LIGHTHOUSE Unikt boende på bländande adress

STOCKHOLM KVARNHOLMEN. STOCKHOLM LIGHTHOUSE Unikt boende på bländande adress STOCKHOLM KVARNHOLMEN STOCKHOLM LIGHTHOUSE Unikt boende på bländande adress PANORAMAVY FRÅN KLASSISKT KUSTLÄGE Till Kvarnholmens utsökta kustläge duger inget mindre än utmärkt arkitektur. Därför reser

Läs mer

Stockholms nya, marina stadsdel

Stockholms nya, marina stadsdel Stockholms nya, marina stadsdel Staden växer över vattnet Stockholms innerstad flyttar fram sina positioner runtom i staden. En av de mest spännande förflyttningarna har skett i sydväst, där den klassiska

Läs mer

Tyresö. Nybyggt och bekvämt i trädgårdsstaden

Tyresö. Nybyggt och bekvämt i trädgårdsstaden Tyresö tyresö STRANDTORG Nybyggt och bekvämt i trädgårdsstaden N jut av design och kom fort på hemmaplan. Ett behagligt hem med vackra former Flytta till den väletablerade trädgårdsstaden i Tyresö Strand.

Läs mer

SVEAHOV Nu formar vi framtiden för Övre Vasastaden

SVEAHOV Nu formar vi framtiden för Övre Vasastaden LINKÖPING ÖVRE VASASTADEN SVEAHOV Nu formar vi framtiden för Övre Vasastaden SVEAHOV ALLT ÄR NÄRA I LINKÖPINGS NYA STADSDEL Stadsdelen Vasastaden började byggas redan kring sekelskiftet och i dag är de

Läs mer

Stockholm, Farsta. ekarna. Välplanerat kvartersliv nära staden

Stockholm, Farsta. ekarna. Välplanerat kvartersliv nära staden Stockholm, Farsta ekarna Välplanerat kvartersliv nära staden I ett av Farstas grönaste lägen bygger Borätt Ekarna. Det blir ett gårdskvarter om fyra till fem våningar som rymmer 44 bostadsrätter som lånar

Läs mer

SEGESTRAND Bekvämt boende på nya höjder

SEGESTRAND Bekvämt boende på nya höjder SVEDALA Segestrand SEGESTRAND Bekvämt boende på nya höjder Huset sträcker sig högt över landskapet. Tio våningar hemkänsla Nu bygger Seniorgården Segestrand som är ett 55+boende, tre minuters promenad

Läs mer

STOCKHOLM, SEGELTORP. GULSPARVEN Nybyggd livskvalitet nära naturen

STOCKHOLM, SEGELTORP. GULSPARVEN Nybyggd livskvalitet nära naturen STOCKHOLM, SEGELTORP GULSPARVEN Nybyggd livskvalitet nära naturen Utgångspunkten är att husen samspelar med stadsdelen. MARIANNE OCKLIND, ARKITEKT Takvåningarna i Gulsparven har underbara terrassbalkonger

Läs mer

Anmäl intresse nu! BRF MOROTEN SJÖDALEN, HUDDINGE. Antal lägenheter: 91 storlek: 1 3 rum och kök Inflyttning: våren 2017

Anmäl intresse nu! BRF MOROTEN SJÖDALEN, HUDDINGE. Antal lägenheter: 91 storlek: 1 3 rum och kök Inflyttning: våren 2017 Anmäl intresse nu! BRF MOROTEN SJÖDALEN, HUDDINGE Antal lägenheter: 91 storlek: 1 3 rum och kök Inflyttning: våren 2017 Alla lägenheter har balkong eller uteplats. Hiss och garage finns. 2 Odla din framtid

Läs mer

Anmäl intresse nu! BRF SKOGSSTJÄRNAN HÄSSELBY. Antal lägenheter: 126 storlek: 1-3 rum och kök Inflyttning: Från hösten 2016 i olika etapper

Anmäl intresse nu! BRF SKOGSSTJÄRNAN HÄSSELBY. Antal lägenheter: 126 storlek: 1-3 rum och kök Inflyttning: Från hösten 2016 i olika etapper Anmäl intresse nu! BRF SKOGSSTJÄRNAN HÄSSELBY Antal lägenheter: 126 storlek: 1-3 rum och kök Inflyttning: Från hösten 2016 i olika etapper Alla lägenheter har balkong eller uteplats. Hiss finns och det

Läs mer

Moderna drömhem mitt i Nyköping City. Välkommen till Brf Hermelinen, Nyköping

Moderna drömhem mitt i Nyköping City. Välkommen till Brf Hermelinen, Nyköping Moderna drömhem mitt i Nyköping City Välkommen till Brf Hermelinen, Nyköping Välkommen till Östra Villastaden ett smakfullt boende mitt i centrala Nyköping Vill du bo mitt i charmiga Nyköping? Då hälsar

Läs mer

Vasatorps trädgård. Kontinental atmosfär i Helsingborg WOHNWERK VASATORP

Vasatorps trädgård. Kontinental atmosfär i Helsingborg WOHNWERK VASATORP Vasatorps trädgård Kontinental atmosfär i Helsingborg WOHNWERK VASATORP vasatorps trädgård ger dig det bästa av två världar Söker du det lugna boendet men vill behålla närheten till stadens puls, service

Läs mer

ATT KÖPA HUS AV JM RADHUS OCH VILLOR

ATT KÖPA HUS AV JM RADHUS OCH VILLOR ATT KÖPA HUS AV JM RADHUS OCH VILLOR DIN STÖRSTA AFFÄR SKA KITTLA UNDER FÖTTERNA. INTE I MAGEN. En kopp nybryggt kaffe och mjukt kittlande grässtrån under tårna. Drömmer inte du också om en sådan start

Läs mer

Blecktornet. Södermalm. Vi ses hemma hos oss på Söder!

Blecktornet. Södermalm. Vi ses hemma hos oss på Söder! Blecktornet Södermalm Vi ses hemma hos oss på Söder! På tiden det begav sig. Ett foto från 1939 visar Metargatan 15 och det bostadshus som då låg på samma fastighet där Abacus nu bygger Brf Blecktornet.

Läs mer

INREDNINGSGUIDEN TILL DITT NYA HEM! stil.

INREDNINGSGUIDEN TILL DITT NYA HEM! stil. INREDNINGSGUIDEN TILL DITT NYA HEM! stil. Hitta hem med stil. Nu börjar det roliga! 3 Du formulerar dagens första och sista tanke i sovrummet, du njuter av ledighet i vardagsrummet och du lagar dina favoriträtter

Läs mer

Ta chansen! Bo i bästa läget på vackra Lillåudden. Brf. Farleden

Ta chansen! Bo i bästa läget på vackra Lillåudden. Brf. Farleden Ta chansen! Bo i bästa läget på vackra Lillåudden Brf. Farleden Sjöglittrande lugn med exklusiv standard nära citylivet Vad roligt att du är intresserad av boende i Brf. Farleden! Vi på Riksbyggen är

Läs mer

I en storslagen & gemytlig idyll

I en storslagen & gemytlig idyll HÖST 2014 I en storslagen & gemytlig idyll Riksbyggen utvecklar en helt ny stadsdel Kom på visningshelg! några ord om i detta nummer Foto: Kristian Pohl Hej på dig granne säger du kanske inte när du möter

Läs mer