Sagobäcken. Bromma Annedal

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Sagobäcken. Bromma Annedal"

Transkript

1 Sagobäcken Bromma Annedal

2 Välkommen hem I Sagobäcken möter du ett tidlöst boende med väl valda material. Tillsammans med den smakfulla designen får du ett boende där det är lätt att trivas. Annedal är en ny och vattennära stadsdel, i gränslandet mellan Bromma och Sundbyberg.

3 Variation i kvadrat I gränslandet mellan Bromma och Sundbyberg växer en alldeles ny och vattennära parkstad fram. I Annedal vävs visioner och drömmar samman och blir till vackra hus, parker och gator. Nu bygger JM projektet Sagobäcken med totalt 50 lägenheter alla med härligt läge intill Bällstaån. De första åren Annedal är en mjuk och vänlig stadsdel där de minsta får ta plats. Barnens perspektiv är en viktig del i stadsplaneringen och genomsyrar hela områdets karaktär och utformning. I varje gathörn möts du av variation som berikar. Husformer, parkrum och torg skapar en levande gatumiljö där barnen kan upptäcka och utvecklas. Här finns också goda förutsättningar för att få ihop livets alla pusselbitar. Framöver kommer området att berikas med goda kommunikationer och närservice, vilket gör vardagen en smula enklare. Nytt och skönt När du flyttar till Sagobäcken får du ett alldeles nytt hem där ingen tidigare bott. Njut av den fräscha och orörda känslan. Nya parkettgolv, blankt kakel och moderna vitvaror. Du kan själv vara med och påverka utformningen av ditt nya hem. Bokar du en lägenhet tidigt i Sagobäcken kan du sätta din egen prägel på allt från delar av planlösning till materialval. Ytterligare en trygghet är det fasta priset. Glöm jobbiga budgivningar och segdragna och dyra renoveringar. När du köper en ny bostad från JM får du genuin boendekvalitet redan på inflyttningsdagen. Välkommen till Sagobäcken!

4 I och med att Sagobäcken är en del av 2012 Nya Hem vill vi skapa något utöver det vanliga. Per Wigow, Arkitekt, Sweco

5 Annedal är ett område som kommer låta tala om sig. Med sina genomtänkta parker, stadsmässiga kvarter och lekfulla inslag i utemiljön är det många som intresserar sig för områdets gestaltning. Under den stora boutställningen 2012 Nya Hem, visar Annedal upp sina kvaliteter för såväl boende som för besökare. Tema: Variation När parkstaden Annedal har nått sin fulländning finns här omkring 2000 nya bostäder. Till grund för samhällsbyggandet ligger omfattande livsstilsstudier och utredningar för att få en så variationsrik, trygg och trivsam stadsdel som möjligt. Ett 20-tal byggherrar arbetar idag med området och sätter alla sina individuella avtryck och uttryck i stadsbilden. Ett gemensamt tema för byggherrarna är variation. Variationen märks i den mångfacetterade arkitekturen och det rika utbudet av kreativa lekytor och rekreationsstråk för alla åldrar. I denna karaktärsfulla stadsdel lever gammal och ung ett rikt liv tillsammans. Annedal i rubrikform 2012 Nya Hem arrangeras av Byggmästareföreningen tillsammans med byggherrarna i Annedal och Stockholm Stad. På utställningsprogrammet finns allt från miljöteknik och stadsplanering till mjukare värden såsom parkliv och inredningsdesign. Varje detalj i Annedal har en genomtänkt form och funktion. I alla delar av stadsdelen har människors vardag fått stå modell för utformningen. Tack vare områdets kvaliteter och den intressanta utställningen kommer Annedal snabbt bli en självklar del på den attraktiva Stockholmskartan Nya Hem Boutställning

6 I himlens färger Arkitektens ord Redan på utsidan märks det att Sagobäcken är del i ett ambitiöst samhällsbyggande. Här finns huskroppar som berikar varandra och tillsammans skapar trivsamma och karaktärsfulla kvarter. De två husen i Sagobäcken har fasader i ett levande rutmönster. Kvarteret som JM nu bygger består av ett punkthus ner mot ån samt ett lamellhus. Husets exteriöra rutmönster skapar en mosaikeffekt. Och interiört har vi försökt forma hem som passar den moderna familjen. Per Wigow, Arkitekt, Sweco Huskroppar med karaktär Den djärva rutiga fasaden ger Sagobäcken en alldeles egen identitet. Rutorna är skapade i skivmaterial som kompletteras med putsade fasadpartier i vitt och svart. I och med att Sagobäcken är en del i 2012 Nya Hem vill vi skapa något utöver det vanliga. Vi har därför valt att jobba i ett antal himmelsfärger av grönt, blått och grått. Tanken är att mosaikpartierna ska förstärka himlens färger som reflekteras i fönstren, berättar Per Wigow, arkitekt på Sweco. Förutom en mycket estetisk utsida finns också praktiska funktioner såsom cykelrum och välkomnande entréer. Tack vare god ljussättning och stora glaspartier känns det tryggt och säkert att röra sig till och från hemmet. Jag tilltalas av Sagobäckens centrala placering i det offentliga rummet. Kvarteret omsluts av grönytor, Bällstaån och parker, säger Per Wigow. Stilfull vardagsfunktion Men det är inte bara exteriören som fått en genomtänkt form. Även på insidan fortsätter den välarbetade arkitekturen. Lägenheterna har en tydlig uppdelning mellan de sociala ytorna och familjens mer privata sov- och badrumsdel. Här finns alla förutsättningar för att få familjelivets praktiska detaljer att fungera. Alla kan få sina privata zoner samtidigt som det finns stora och öppna ytor att umgås på, säger Per. Lägenheterna bjuder på ljus, rymd och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Många av bostäderna har även dubbla balkonger, en i österläge mot vattnet samt en i västerläge med eftermiddagssol.

7 Ett rutigt hus Skivmaterial i olika färger skapar en utsida med karaktär. Himlens alla nyanser finns representerade.

8 JM Original kombinera och variera I en bostad från JM är det du som bestämmer var skåpet ska stå. Du bestämmer faktiskt mer än så. Allt från tapeter, köksluckor, kakel och golv har du möjlighet att välja. Till din hjälp har du våra noggrant utvalda JM Original och en inredare. JM Original är ett väl sammansatt inredningskoncept där material, färger och ytskikt bildar en genomtänkt helhet för att hålla en god estetisk och funktionell nivå. Alla ytor harmonierar och fungerar ända in i de små detaljerna. När du väljer ett koncept ur JM Original kan du lita på att kombinationen är en snygg och långsiktig investering. Originalinredningen i Sagobäcken följer ett modernt tema med raka linjer och släta ytor. I köket finns en elegant grå lucka från Vedum med handtagslösa överskåp. För att få ett rent och snyggt helhetsintryck har inredaren valt laminatskiva som stänkskydd och bänkskiva ton i ton.

9 JM Original erbjuder en stilsäker mix av vackra former och hållbara material.

10 Inred med magen Ett gott råd är att lägga undan inredningsmagasinen. Lyssna istället på magkänslan när det kommer till att forma ditt hem. Är du turkos? Du kanske gillar björk eller sneglar i smyg mot heltäckningsmattor i puderrosa. Vem du än är och vad du än tycker om är det viktigt att det syns i din nya lägenhet. Idag är hemmet ingen borg, det är mer en förlängning av din personlighet. Marie Ramse, Inredare, JM

11 Trendspaning design Det är svårt att inreda idag. Trenderna går rysligt fort och det är flera stilar som råder samtidigt, säger Marie Ramse, inredare på JM. Ett viktigt tips är att man ska kunna se att det fanns ett liv innan lägenheten. Skaffa inte allt helt nytt, låt i alla fall en del av dina möbler, prylar och tavlor få följa med flytten, är Maries råd. Bra utgångsläge Hela lägenheten genomsyras av det raka, kvalitetsmedvetna och enkla. Mattlackad ekparkett ligger i hela bostaden förutom i badrummet där helkaklade väggar i vitt och golv i sobert grått tar vid. Det är lätt att se den grå inredningstråden genom bostaden. Det är också lätt att lägga till de personliga detaljerna i denna genomtänkta bas. Jag ville skapa en modern inredning som samtidigt är tidlös och praktisk. Vita kök har varit stort länge, jag tror det är dags att gå vidare, säger Marie. Snygg vardagsfunktion Självkart ska det inte bara vara snyggt omkring dig. Det ska vara bekvämt också. Därför ingår allt från helintegrerad diskmaskin, micro, tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Alla ytskikt har du möjlighet att välja själv. Kanske faller du helt för originalets grå och vita inredning. Eller så vill du lägga till detaljer som bättre uttrycker din personlighet. I vår tillvalskatalog finns ett stort utbud för att alla ska kunna forma sina drömhem. Tänk långsiktigt på de svåra ytskikten såsom golv och badrumskakel. Och så kan du vara mera vågad i sådant som är lättare att ändra på ifall man tröttnar, råder inredaren. Till din assistans i inredningsdjungeln finns Marie. Hon hjälper dig med inredningsvalen och finns där om du behöver bena ut vilken stil som passar just dig. Glöm inte magkänslan när du inreder. Idag är det faktiskt helt rätt att inte vara rätt, avslutar Marie.

12 Gilla läget i Annedal Att hamna på rätt plats i tillvaron är viktigt. Lagom nära stan, lagom nära naturen, lagom nära shopping. I Sagobäcken bor du med ett riktigt bra läge. Alldeles utanför dörren ligger parkerna tätt och du kan också välja att promenera längs Bällstaån eller över bron som leder från din bostad i Bromma direkt till Sundbyberg. Samtidigt har du Stockholms innerstad på bekvämt avstånd.

13 Mjölk, bröd och ett par nya skor När du behöver handla har du mycket att välja på. Antingen promenerar du till Sundbybergs trivsamma stadskärna där du hittar allt från matvarubutiker till restauranger, inrednings- och klädbutiker. Och när det är dags för att fylla på förråden rejält behöver du inte heller åka långt. Veckohandlar gör du även det bekvämt på hemmaplan åk till närliggande Bromma Center. I denna expansiva centrumanläggning, alldeles intill flygplatsen, finns ett stort utbud av shopping. Snart är butikerna hela 150 stycken. Pendla mera vänta mindre Att ta sig till jobbet, skolan eller runt i stan är enkelt när du bor i Sagobäcken. Från Sundbybergs centrum går det både pendeltåg och tunnelbana. Likaså kommer ett stort bussnät på sikt kunna ta dig smidigt runt i stan. I takt med att Annedal utvecklas kommer kommunikationerna att förbättras ytterligare. En tvärbanelinje som förbinder området med bland annat Kista står först på tur. 1. I Annedal satsas stort på barnen och deras framtid. En skola och ett flertal förskolor ska byggas inom området. 2. Bällstaån fräschas upp och vidgas och här skapas en långsträckt åpark med hamnbassänger och träbryggor. 3. Från Annedal kan du promenera eller cykla till Sundbyberg via bron över Bällstaån. Härifrån tar T-banan till city endast 12 min. 4. Ekekullen och de tallbevuxna stenhällarna bevaras i mitten av området och utgör hjärtat i den stora centrala parken. 5. Parkstadens utformning med en blandning av öppna ytor, vegetation, stigar och platåer skapar goda rekreationsmöjligheter. 6. Den södra delen av den centrala parken, nära Bällstatorget, utformas som en aktivitetspark med plats för bland annat skateboarding och olika bollsporter. 7. Parken vid ån blir värdefull för området och kommer att uppskattas av alla åldrar. 8. I takt med att invånarna flyttar in berikas Annedals gator och torg av caféer, butiker och restauranger.

14 En ny konsthall i Marabouparken Vackra parkmiljöer är det gott om kring Sagobäcken. Den närliggande Marabouparken från 30-talet är ett inspirerande exempel och ett självklart utflyktsmål för boende i området. Här har framstående landskapsarkitekter, konstnärer och arkitekter format en miljö som berikar och behagar. Marabouparkens skönhet och karaktär har även influerat dagens stadsplanerare i parkstaden Annedal. Samtidskonst i Sumpan Marabouparken, som ligger i närheten av Sagobäcken, fortsätter sin spännande historieskrivning. Parken är idag q-märkt och blev 2008 utnämnd till Sveriges vackraste park. Nu är det dags för nästa steg en 500 kvadratmeter stor konsthall i internationell standard. Denna omfattande konstsatsning är ett samarbete mellan Sundbybergs stad och ett antal privata aktörer. Den nya konsthallen blir en kulturell vitamininjektion för hela närområdet. Vi bygger ut det gamla chokladlaboratoriets souterrängplan med en stor underjordisk del där vi skapar en konsthall för samtidskonst. Vi ska visa allt från måleri och skulptur till installationer och videoverk, berättar Johan Börjesson, Konsthallschef. Tillsammans med Sundbybergs kommun och sponsorer satsar vi också stort på aktiviteter med eget skapande. Vi har en egen konstpedagog som driver ett samtidskonstlaboratorium för barn och vuxna, berättar Johan. Johan Börjesson tror starkt på konsthallens möjligheter att dra allmänhetens intresse till Sundbyberg. Han tror också att framför allt Brommaborna kommer få upp ögonen för Sundbyberg och dess fina kvaliteter. Den nya konsthallen invigs i augusti 2010 med utställningen Parkliv där konstnärer ur den internationella samtidskonstscenen tolkar begreppet park i stort och Marabouparken i synnerhet. Restaurang med uteservering Förutom en konsthall kommer Marabouparken även att få en restaurang av hög klass. Restaurangen kommer att ha öppet både dagtid och några kvällar i veckan, med allt från brunch till vinbar. Som boende i Annedal blir restaurangen en självklar mötesplats. Koppla av i en inspirerande miljö och njut av vad köket lockar smaklökarna med. Ett komplett utflyktsmål För dig som flyttar till Sagobäcken blir Marabouparken ett självklart ställe att återkomma till. Här finns en plaskdamm för barnen, konstutställningar, en rikt utsmyckad park och snart även en restaurang. Aktiviteterna och intrycken räcker för många besök. Även familjens yngre medlemmar har mycket att uppleva i Marabouparken. Marabouparken och den nya konsthallen kan mäta sig med utflyktsmålen på Djurgården. Johan Börjesson, Konsthallschef, Marabouparken

15 Den översta bilden visar den framtida utformningen av konsthallen.

16 tvärgata tvärgata gårdsgata park Sagobäcken park Bällstaån Annedalsvägen idrottshall förskoletomt skolgård skola Läs mer om Sagobäcken på Information avseende närområdets framtida utformning, anläggningar och bebyggelse, är baserad på idag känd information från Stockholms kommun. Vi reserverar oss för att eventuella ändringar kan komma att förekomma. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt kvalitets- och miljöarbete. Vi omsätter cirka 13 miljarder kr och har cirka medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på den Nordiska Börsens lista, segmentet Large Cap. JM AB Postadress Stockholm I Besöksadress Gustav III s boulevard 64, Solna I Telefon I Telefax I Internet aktivitetstorg Tappvägen Design & produktion: Nyla Design AB I Visualiseringsbilder: CADWalk AB I Foto: Johnér bildbyrå, istock photo, Rickard Hammarskiöld, IPG/Konstvärlden & disajn I Tryck: Ljungbergs Tryckeri I Produktionsår: 2009

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL Brf Solslingan Inredningsstilar Våra inredningsstilar är noga utvalda. I bilderna längre fram ser du exempel på våra stilar som du kan göra som egna val. Vårt grundutförande

Läs mer

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök.

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. 4 Oakhouapplese GENOMTÄNKTA BOSTÄDER Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. fasaden 7 Oakhouapplese Bild område I Ektorp har

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINAN Radhus att trivas i En adress nära natur och bekvämlighet Välkommen till Brf Solslingan - ett modernt och behagligt boende på Norra Stockfallet. På en fin tomt

Läs mer

SITUATIONSPLAN ETAPP 1

SITUATIONSPLAN ETAPP 1 PLALÖSIAR SITUATIOSPLA ETAPP ETAPP ETAPP ETAPP FALKEBERSATA MÖLDALSVÄE VÅI: rum & kök RUM & KÖK, kvm,,,, R:,, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0 kvm Våning:,,,, Lgh nr:,, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0 TS BAD B=, H= BH=00

Läs mer

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Anmäl ditt Hyllie Allé intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Välkommen till Hyllie I Hyllie skapas en ny levande stadsdel med färgstark arkitektur, spännande torg och all slags service. Samtidigt finns

Läs mer

STOCKHOLM ÖSTERÅKER. LOKALFAKTA Östra Kanalstaden Fullriggaren

STOCKHOLM ÖSTERÅKER. LOKALFAKTA Östra Kanalstaden Fullriggaren STOCKHOLM ÖSTERÅKER LOKALFAKTA Östra Kanalstaden Fullriggaren Byggnadsår: 05 Lediga lokaler: 5-95 m Tillträdesdatum: Hösten 06 Kontakter: JM AB, Fastighetsutveckling Maritha Högvik Uthyrare kommersiella

Läs mer

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL INNEHÅLL Mjuklandning i ditt nya hem...3 Linköping gammal anrik stad som blir allt yngre...5 Stadsvillor punkthus med känsla av större villor...6 En frisk fläkt i Valla...7 Många smarta kvadrat med naturlig

Läs mer

Brf Hertigen. Förstklassig pärla i historiska Vasastan. Örebro Hertigen

Brf Hertigen. Förstklassig pärla i historiska Vasastan. Örebro Hertigen Brf Hertigen Förstklassig pärla i historiska Vasastan Örebro Hertigen Modern klassiker i anrik stadsmiljö Nu bygger M ett vackert femvåningshus i sekelskiftesstil strax intill Svartån i centrala Örebro.

Läs mer

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Enavallen, Munksundet Inredningsstandard för ditt nya hem INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

Tornet Kapellgärdet. En skön oas i Uppsala City. Kapellgärdet Uppsala

Tornet Kapellgärdet. En skön oas i Uppsala City. Kapellgärdet Uppsala Tornet Kapellgärdet En skön oas i Uppsala City Kapellgärdet Uppsala Stadspuls runt hörnet Vi bygger vidare i den norra delen av Uppsala City, passa på att förvärva ett populärt boende i ett mycket uppskattat

Läs mer

Stockholm Lindhagens Backe. Lindhagens Backe på Kungsholmen

Stockholm Lindhagens Backe. Lindhagens Backe på Kungsholmen Stockholm Lindhagens Backe t k r sta g r Fä t n der o M a r ä kn r a P Lindhagens Backe på Kungsholmen n e C t l a tr Om du vill ha lika nära till picknick i parken som shoppingrunda i stan då är det här

Läs mer

Ditt nya uterum: ett innerstadstorg vid en vacker vik med utsikt mot

Ditt nya uterum: ett innerstadstorg vid en vacker vik med utsikt mot Stockholm Sjövikstorget Ditt nya uterum: ett innerstadstorg vid en vacker vik med utsikt mot Söders höjder Compact living på 45 kvm eller 5-rummare med strålande utsikt, vilket skulle passa dig? Nu bygger

Läs mer

stockholm telefonplan Planritningar 3 rok Monoliten

stockholm telefonplan Planritningar 3 rok Monoliten stockholm telefonplan Planritningar rok Monoliten rum & kök, 6 m² rum & kök, 6 kvm rum kök, 6 m² Yteffektiv YTEFFEKTIV UTEPATS Uteplats YTEFFEKTIV i väster I VÄER enomgående EOMÅEDE UTEPATS I lägenhet

Läs mer

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM 42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM PROJEKTFAKTA ANTAL LÄGENHETER BERÄKNAD INFLYTTNING MÄKLARE BOSTADSUTVECKLARE MER INFORMATION 42 HÖSTEN 2015 SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING MAGNOLIA BOSTAD AB

Läs mer

Mjuklandning i ditt nya hem

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL Mjuklandning i ditt nya hem...3 Linköping - en stad i förändring...5 Gottfridsberg - en plats nära hjärtat...6 Livskvalitet för många smaker...7 Därför bor du bättre hos oss... 10 Mjuklandning

Läs mer

KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE

KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE BO PÅ VALLEN MELLAN SJÖARNA Natursköna Vallen mellan sjöarna. På denna attraktiva adress erbjuds du ett modernt och bekymmersfritt boende i en växande idyll som andas

Läs mer

Trasthagen Sunnersta. Attraktiva radhus nära Mälaren. Uppsala Sunnersta Trasthagen

Trasthagen Sunnersta. Attraktiva radhus nära Mälaren. Uppsala Sunnersta Trasthagen Trasthagen Sunnersta Attraktiva radhus nära Mälaren Uppsala Sunnersta Trasthagen Husen har målade träfasader som smälter in i den vackra omgivningen. Många aktiviteter runt hörnet Utöver lugnet erbjuder

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem

Inredningsval för ditt nya hem Inredningsval för ditt nya hem Bahcostaden, en modern stadsdel i hjärtat av Fanna. INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök......................

Läs mer

VÄSTERÅS ÖSTERMALM. Östermalm I Mälarstadens hjärta

VÄSTERÅS ÖSTERMALM. Östermalm I Mälarstadens hjärta VÄSTERÅS ÖSTERMALM Östermalm I Mälarstadens hjärta JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Av de uppskattningsvis

Läs mer

12 våningar högt och klätt i vitt skärmtegel

12 våningar högt och klätt i vitt skärmtegel Ett nytt landmärke Längst upp på resliga Högmasten breder några av stadsdelens mest exklusiva penthouse våningar ut sig. På Dockans högsta höjder har vi gjort särskilt utrymme för tre rymliga fyror och

Läs mer

lidingö Lokalfakta Dalénum

lidingö Lokalfakta Dalénum lidingö Lokalfakta Dalénum Fastighetsbeteckning: Aga 1 Agavägen, Lidingö Byggnadsår: 1912-1970 Lediga lokaler: ca 100 m 2 till 4 000 m 2 Tillträdesdatum: Kontakter: Enligt överenskommelse JM AB, Fastighetsutveckling

Läs mer

KVARTERET SÖDERHÖJDEN

KVARTERET SÖDERHÖJDEN KVARTERET SÖDERHÖJDEN SNAPPHANEVÄGEN, JÄRFÄLLA 120 LÄGENHETER VÄLKOMMEN TILL KVARTERET SÖDERHÖJDEN HAR DU FUNDERAT PÅ ATT BO I JÄRFÄLLA OM INTE, GÖR DET NU. JÄRFÄLLA ÄR ETT LÄTT VAL FÖR DIG SOM VILL BO

Läs mer

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN INTERIÖR Lägenheterna är modernt designade med öppen planlösning, stora ljusinsläpp och generösa balkonger och uteplatser. Färgskalan

Läs mer

lidingö Lokalfakta Dalénum

lidingö Lokalfakta Dalénum lidingö Lokalfakta Dalénum Fastighetsbeteckning: Aga 1 Agavägen, Lidingö Byggnadsår: 1912-1970 Lediga lokaler: ca 100 m 2 till 8 500 m 2 Tillträdesdatum: Kontakter: Enligt överenskommelse JM AB, Fastighetsutveckling

Läs mer

lidingö Lokalfakta Dalénums kontorshotell

lidingö Lokalfakta Dalénums kontorshotell lidingö Lokalfakta Dalénums kontorshotell Fastighetsbeteckning: Aga 1 Agavägen, Lidingö Byggnadsår: 1934 Lediga lokaler: från ca 12 m 2 Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse Kontakt: JM AB, Fastighetsutveckling

Läs mer

ÄLVSJÖ STADEN. En stadsdel i förvandling. 1 500 bostäder Nya butikslokaler Fler förskolor Gröna parker

ÄLVSJÖ STADEN. En stadsdel i förvandling. 1 500 bostäder Nya butikslokaler Fler förskolor Gröna parker ÄLVSJÖ STADEN En stadsdel i förvandling 1 500 bostäder Nya butikslokaler Fler förskolor Gröna parker STADEN FLYTTAR TILL ÄLVSJÖ Med Öster om Älvsjövägen, söder om Solbergaskogen och strax nordväst om Älvsjö

Läs mer

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum!

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Välkommen till kvarteret Lampan i Helsingborg. Perfekt läge i Olympiakvarteren. Välkommen hem till kvarteret Lampan! Tänk dig att cykla ner till

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

INSPIRATIONEN KOMMER FRÅN EN MORGON VID KALMARSUND

INSPIRATIONEN KOMMER FRÅN EN MORGON VID KALMARSUND INREDNINGSKONCEPT MIJA KINNING INSPIRATIONEN KOMMER FRÅN EN MORGON VID KALMARSUND På tv har vi sett henne åka land och rike runt för att inreda svenska hem. När vi bad henne inreda nya Brf Riggen på Varvsholmen

Läs mer

Ljusa lägenheter i attraktiv design och på bästa läge

Ljusa lägenheter i attraktiv design och på bästa läge Norrevångsgatan 2 Ljusa lägenheter i attraktiv design och på bästa läge I de 27 ljusa och väldesignade lägenheterna i Vellinge är livet enkelt. Det centrala läget ger bekväm närhet till det mesta. Till

Läs mer

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1 KVARTERET ÄNHOLMEN 1 RYDEBÄCK STATION, HELSINBOR 74 HYRESLÄENHETER VARAV 55 ÄR TRYHETSBOSTÄDER HELSINBOR RAMLÖSA KVARTERET ÄNHOLMEN RYDEBÄCK LUMSLÖV HVEN LANDSKRONA HITTA HEM I RYDEBÄCK Kvarteret Ängholmen

Läs mer

För ett bättre vardagsliv

För ett bättre vardagsliv Barkarbystaden För ett bättre vardagsliv Vi är inte som andra bostadsföretag. Vi tänker utanför väggarna, vi tänker om. Om oss Ikano Bostad finns där människor vill bo och där Sverige växer. Där bygger,

Läs mer

MALMÖ LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN. Vackra bostäder vid hav och hamn

MALMÖ LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN. Vackra bostäder vid hav och hamn MALMÖ LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN Vackra bostäder vid hav och hamn När du väljer ett boende på Limhamnskajen får du en bit av det goda livet. Här bor du furstligt på bästa kajplats i bostäder som vi kryddat

Läs mer

BRF LIVIA, NACKA ETT HEM MED OMTANKE

BRF LIVIA, NACKA ETT HEM MED OMTANKE ETT HEM MED OMTANKE 04 Välkommen till Brf Livia 06 Området 08 Om våra lägenheter 14 Gemensamma ytor 20 Interiör 24 Cykelverkstad 26 Byggherren 3. VÄLKOMMEN TILL BRF LIVIA Med tallskogen runt knuten och

Läs mer

MORAVÄGEN 3 STIL & MATERIAL

MORAVÄGEN 3 STIL & MATERIAL HITTA HEM MED STIL - MODERN Alla har sin egen tolkning av vad som är modernt, och det moderna begreppet är i ständig förändring. Modern är därför anpassad för att lätt kunna ändra karaktär efter vem du

Läs mer

Nya bostäder i klassiska kvarter

Nya bostäder i klassiska kvarter Nya bostäder i klassiska kvarter På klassisk mark, strax söder om Lunds stadskärna, bygger vi ett nytt, trivsamt bostadskvarter med moderna lägenheter. Vare sig du vill byta till något bekvämare, eller

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal Inredningsstandard för ditt nya hem Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

Brf Tegnérlunden, Västerås. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Tegnérlunden, Västerås. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Tegnérlunden, Västerås Inredningsstandard för ditt nya hem Innehåll Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 4 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

Ett hus som sticker ut

Ett hus som sticker ut Ett hus som sticker ut Nils tar plats i korsningen där Hornsgatan möter upp med Drottninggatan. I de klassiska kvarteren runt Slussen fyller han ett tomrum och tar över rollen som grannskapets tuffaste

Läs mer

40 LÄGENHETER I ÖREBRO

40 LÄGENHETER I ÖREBRO KVARTERET Vetelängden Hållbart boende med skogen som trädgård 40 LÄGENHETER I ÖREBRO Hållbart boende med skogen som trädgård. Har du alltid drömt om att kunna odla grönsaker eller plocka blåbär direkt

Läs mer

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum FRESTA Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum Prisvärda och ljusa bostadsrätter med ljust läge några minuter från Sollentuna Centrum. Nära vatten och grönska precis bredvid det

Läs mer

TRILITEN. Inredningskoncept

TRILITEN. Inredningskoncept TRILITEN Inredningskoncept INREDNINGSKONCEPT N O 01 Klassisk Du kliver in i ditt nya hem. Genast blir du omsvept av en ombonad atmosfär. Nordiskt, rent och ljust. I detta harmoniska hem kan du slå dig

Läs mer

Kvarteret LOTTEN 3. Unika lägenheter i kvarter vars gränder för tankarna till charmiga stadskärnor

Kvarteret LOTTEN 3. Unika lägenheter i kvarter vars gränder för tankarna till charmiga stadskärnor Kvarteret LOTTEN 3 Unika lägenheter i kvarter vars gränder för tankarna till charmiga stadskärnor Våra sex väldesignade tvåplanshus i kvarteret Lotten 3 erbjuder bekväma och genomgående hyreslägenheter,

Läs mer

Nya Finlandshusen. etapp 1 pråmgatan 3

Nya Finlandshusen. etapp 1 pråmgatan 3 etapp 1 pråmgatan 3 Nya Finlandshusen 32 moderna bostäder nära centrum och mitt i naturen invid Tivoliparken och Helge å, i första hand avsedda för sökande över 60 år. Området nära till allt Att bo centralt

Läs mer

Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad

Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Ett kvarter som förenklar livet och förgyller vardagen Nyproducerade hyresrätter i Åby Ängar, Vallentuna Tänk vad bekvämt att bo alldeles intill Vallentuna

Läs mer

Sörbyängens nya kvarter nära natur och cityliv. Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro

Sörbyängens nya kvarter nära natur och cityliv. Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro Sörbyängens nya kvarter nära natur och cityliv Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro Välkommen till Sörbyängen Nära till café- och restaurangliv i Örebro Har det blivit dags att flytta ihop, planera

Läs mer

De nya kvarteren i Råsunda

De nya kvarteren i Råsunda De nya kvarteren i Råsunda Här är Råsundasom allra mest Råsunda Mitt i hjärtat av Solna Historia Tidigare fotbollsstadion invigd 1937. I oktober 2012 flyttade Svenska Fotbollsförbundet och AIK till en

Läs mer

västerås öster mälarstrand Skotet Rikare hem vid hamnen

västerås öster mälarstrand Skotet Rikare hem vid hamnen västerås öster mälarstrand Skotet Rikare hem vid hamnen Ett genomgående tema för alla lägenheter är öppenheten mellan kök och vardagsrum. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier

Läs mer

STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD. SKOGSLUNDEN Livskvalitet i husen runt kullen

STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD. SKOGSLUNDEN Livskvalitet i husen runt kullen STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD SKOGSLUNDEN Livskvalitet i husen runt kullen Där natur möter nybyggt Först ut i det nya bostadsområdet Tyresö Skogsstad är punkthusen i Skogslunden. Här förenas den vilda, lummiga

Läs mer

Furulund. Naturnära boende i lugn miljö

Furulund. Naturnära boende i lugn miljö Furulund Naturnära boende i lugn miljö bo inbäddad i grönskan utan att vara långt från stan Det finns ett lugn och en trygghet vi mår bra av och det är den man finner i sitt hem. En del föredrar att söka

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås

Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås 2 RoK Välkommen till ditt nya hem i Brf Lillhamra 2. I broschyren hittar du den inredningsstandard som ingår i din nya lägenhet och

Läs mer

LUNDS SÖDRA Nya bostäder i klassiska kvarter

LUNDS SÖDRA Nya bostäder i klassiska kvarter LUNDS SÖDRA Nya bostäder i klassiska kvarter Varför välja? I Lunds Södra bor du på centralt läge nära nöjen och service samtidigt som du har Stadsparken som granne. JM reserverar sig för eventuella ändringar

Läs mer

KVARTERET TEGNÉRLUNDEN GIDEONSBERGSGATAN, VÄSTERÅS 33 LÄGENHETER

KVARTERET TEGNÉRLUNDEN GIDEONSBERGSGATAN, VÄSTERÅS 33 LÄGENHETER VARTERET TENÉRLUNDEN IDEONSBERSATAN, VÄERÅS 33 LÄENHETER VACRA VÄERÅS Västerås är med sin närhet till natur, vatten och stad unikt. Utbudet ökar kontinuerligt och staden passar dig oavsett var du befinner

Läs mer

Bagarvägen /Målarvägen i Upplands-Bro.

Bagarvägen /Målarvägen i Upplands-Bro. Välkommen till Bagarvägen /Målarvägen i Upplands-Bro. 178 LÄGENHETER I UPPLANDS-BRO 2 En central idyll nära Mälaren. Vill du kunna bo i ett fridfullt naturskönt område vid Mälaren men ändå ha snabb tillgång

Läs mer

stockholm telefonplan Planritningar 5 rok Monoliten

stockholm telefonplan Planritningar 5 rok Monoliten stockholm telefonplan Planritningar 5 rok Monoliten 5 rum & kök, m² UTHYRISDE MED PETRY OR UTHYRISDE Uthyrningsdel MED PETRY UTEPATS med peny OR UTEPATS TVÅ Stor uteplats TVÅ Två badrum 5 rum & kök, m²

Läs mer

klassisk vinterskrud villa i belysning heta kaxigt i färg lys upp din trädgård arkitektritat på landet renoveringstips skapa egna grupper

klassisk vinterskrud villa i belysning heta kaxigt i färg lys upp din trädgård arkitektritat på landet renoveringstips skapa egna grupper FÖR DIG SOM SKA BYGGA om OCH RENOVERA! VÅRT NYA HUS Nr.12 2012 belysning lys upp din trädgård teveprofilen Andrea engsäll inreder med detaljer vinterväxter skapa egna grupper 14 heta kaminer GÖR om köket

Läs mer

TRYCKREGULATORN 1, LIDINGÖ. Attraktiva hyresrätter i hjärtat av Dalénum

TRYCKREGULATORN 1, LIDINGÖ. Attraktiva hyresrätter i hjärtat av Dalénum TRYCKREGULATORN 1, LIDINGÖ. Attraktiva hyresrätter i hjärtat av Dalénum 1 Innehåll För dig med höga krav på hyresrätten... 3 Nära till det mesta... 4 20 minuter till Stockholm city... 6 Välkommen till

Läs mer

TRYCKREGULATORN 1, LIDINGÖ. Attraktiva hyresrätter i hjärtat av Dalénum

TRYCKREGULATORN 1, LIDINGÖ. Attraktiva hyresrätter i hjärtat av Dalénum TRYCKREGULATORN 1, LIDINGÖ. Attraktiva hyresrätter i hjärtat av Dalénum 1 Innehåll För dig med höga krav på hyresrätten... 3 Nära till det mesta... 4 20 minuter till Stockholm city... 6 Välkommen till

Läs mer

Hagabo. Älmhult Haganäs. Här bygger vi livskvalitet

Hagabo. Älmhult Haganäs. Här bygger vi livskvalitet Hagabo Älmhult Haganäs Här bygger vi livskvalitet Hagabo» Ett rogivande boende med närhet till centrum « Ett boende att älska I Älmhults nya och naturnära bostadsområde Hagabo planerar vi för tolv moderna

Läs mer

Banvallen. Bostadsrätter i Hovshaga Centrum. Bo i villakvarter med stadskänsla

Banvallen. Bostadsrätter i Hovshaga Centrum. Bo i villakvarter med stadskänsla Banvallen Bostadsrätter i Hovshaga Centrum Bo i villakvarter med stadskänsla Banvallen» Var först på plats när mysiga Hovshaga får ett nytt landmärke. « Nära stan. Nära naturen. Nära vattnet. Nya kvarteret

Läs mer

Det här är Framfast Urklipp från bolagets årsredovisning för 2015

Det här är Framfast Urklipp från bolagets årsredovisning för 2015 2 Det här är Framfast Urklipp från bolagets årsredovisning för 2015 Framfast grundades 2011 med målet att skapa moderna och prisvärda hem för alla. Vi sätter boendet i fokus: genomtänkt och effektivt på

Läs mer

Guntorp By en modern familjeidyll

Guntorp By en modern familjeidyll 29 trivsamma villor och parhus i Kode Guntorp By en modern familjeidyll Något utöver det vanliga Guntorp By en modern familjeidyll www.sverigehuset.se Ett tryggt boende i lantlig miljö med närhet till

Läs mer

INREDNINGSBESKRIVNING

INREDNINGSBESKRIVNING INREDNINGSBESKRIVNING Larroy Original I alla våra hus ingår Larroy Original - en noga utvald inredning som ingår i priset för just din specifika bostad. På bilderna ser du exempel på några av de inredningsdetaljer

Läs mer

Val och tillval. till kvarteret Töfsingdalen

Val och tillval. till kvarteret Töfsingdalen Val och tillval till kvarteret Töfsingdalen När du flyttar till en nybyggd lägenhet hos Stockholmshem är du garanterad en grundstandard med bland annat vackra parkettgolv och helkaklat badrum. För att

Läs mer

Hemmet som växer med dig Upptäck vad som ingår i ditt nya HEM

Hemmet som växer med dig Upptäck vad som ingår i ditt nya HEM Hemmet som växer med dig Upptäck vad som ingår i ditt nya HEM Bra kan alltid bli bättre Redan innan 1700-talet fanns hyresrätten som boendeform. Fast då var bostäderna små, trånga och kalla och bekvämligheter

Läs mer

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Gårda Brygga etapp 4. Klassiska villor med moderna inslag vid havet

Gårda Brygga etapp 4. Klassiska villor med moderna inslag vid havet Gårda Brygga etapp 4 Klassiska villor med moderna inslag vid havet Bo naturnära och barnvänligt vid havet I Gårda Brygga, Åsa, cirka 400 meter från havet ligger vår fjärde etapp av villor. Denna etapp

Läs mer

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro 1 Välkommen till ditt nya hem! När du är ute och tittar på lägenheter så är det inte bara en ny bostad du är ute efter. Du letar efter

Läs mer

Farsta strand Ett rikare kvartersliv

Farsta strand Ett rikare kvartersliv stockholm farsta strand Farsta strand Ett rikare kvartersliv JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. JM reserverar

Läs mer

Famil jebostäder bygger nya bostäder! Kvarteret Kalkbruket

Famil jebostäder bygger nya bostäder! Kvarteret Kalkbruket Famil jebostäder bygger nya bostäder! Kvarteret Kalkbruket årstadal Inflyttning under våren 2009 kalkbruket_skiss.indd 1 06-12-11 09.54.05 Välkommen till det goda boendet! En ny stadsdel nära city, vatten

Läs mer

Inredarens val. Brf Ofelia, preliminär

Inredarens val. Brf Ofelia, preliminär Inredarens val Brf Ofelia, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens

Läs mer

Brf Förstäven 2, Västerås. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Förstäven 2, Västerås. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Förstäven 2, Västerås Inredningsstandard för ditt nya hem Innehåll Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Brf Smedstorp, Kumla

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Brf Smedstorp, Kumla Inredningsstandard för ditt nya hem Välkommen till Brf Smedstorp, Kumla INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

Inredarens val. Hammarby Sjöstad

Inredarens val. Hammarby Sjöstad Inredarens val Hammarby Sjöstad Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens

Läs mer

Söndrum, Halmstad. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen.

Söndrum, Halmstad. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen. www.karnhem.se Foto: Hovs By, Växjö Söndrum, Halmstad Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen. Nära till Centrum, 5 km Skolor F-9, 1 km Vårdcentral, 300 m Närbutik, 900

Läs mer

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 1-4 rok med balkong, uteplats eller härliga takterrasser. I Kv. Brage

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Palm Village, Strömstad

Palm Village, Strömstad Exclusive Living Detta designprogram omfattar 12 vackra tomter intill Strömstads Golfklubb, granne med nybyggda Strömstad Quality Spa. Designprogrammet ger en gemensam minimalistisk karaktär åt husen på

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Inredarens val. Skogsstjärnan, preliminär

Inredarens val. Skogsstjärnan, preliminär Inredarens val Skogsstjärnan, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

BRF STAKETET SNÖDROPPEN

BRF STAKETET SNÖDROPPEN BRF STAKETET SNÖDROPPEN Smarta bostäder ett stenkast från staden! Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan 4 531 30 Lidköping www.swebostad.se info@swebostad.se VÄLKOMMEN TILL BRF STAKETET SNÖDROPPEN Allt

Läs mer

Stockholm norra djurgårdsstaden. laduviken Strålande stadskvarter med parkläge

Stockholm norra djurgårdsstaden. laduviken Strålande stadskvarter med parkläge Stockholm norra djurgårdsstaden laduviken Strålande stadskvarter med parkläge Laduvikens centrala läge i Norra Djurgårdsstaden gör det möjligt att få ut det mesta av både stad och natur. Skönare hem på

Läs mer

Området. Hus och Arkitektur. Information. Om Sverigehuset

Området. Hus och Arkitektur. Information. Om Sverigehuset I MÖLNDAL 1 2 3 5 8 16 20 Området Hus och Arkitektur Information Om Sverigehuset 4 5 Kvarteret Stiernhielm ligger i anslutning till Toltorpsdalen på en perfekt adress för livsnjutare som gillar stadens

Läs mer

Moderna hem nära Norrvikens vackra natur Välkommen till Brf Roddaren, Häggvik Strand

Moderna hem nära Norrvikens vackra natur Välkommen till Brf Roddaren, Häggvik Strand 2015-09-01 Moderna hem nära Norrvikens vackra natur Välkommen till Brf Roddaren, Häggvik Strand Välkommen till Häggvik Strand Nära till service och butiker Strax söder om den härliga sjön Norrviken i Sollentuna

Läs mer

Loka Brunn. 153 lägenheter i hjärtat av Stockholm

Loka Brunn. 153 lägenheter i hjärtat av Stockholm Loka Brunn. 153 lägenheter i hjärtat av Stockholm Tradition i ständig utveckling. sedan början av seklet, det förra, har vår verksamhet byggt på samma värderingar och kärnvärden. Det har tvingat oss att

Läs mer

västerås östermalm Österport Bo historiskt mitt i city

västerås östermalm Österport Bo historiskt mitt i city västerås östermalm Österport Bo historiskt mitt i city JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Nynostalgi

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1002

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1002 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1002 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Ett kvarter att trivas i.

Ett kvarter att trivas i. Ett kvarter att trivas i. I Solna strand, precis i gränslandet mellan Solna och Sundbyberg, växer det nya kvarteret Origo fram. Ett kvarter som både är grönt och urbant, med över 50 000 kvadratmeter kontor,

Läs mer

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort Solrosen Johannelund/Vällingby Familjevänliga radhus i västerort Familjen Dahlberg flyttade in i ett liknande radhus 2012 och trivs jättebra. Med några egna tillval som golvvärme både uppe och nere samt

Läs mer

Ett drömboende vid havet Välkommen till Notholmen i Nordmaling

Ett drömboende vid havet Välkommen till Notholmen i Nordmaling Ett drömboende vid havet Välkommen till Notholmen i Nordmaling Reservation för eventuella ändringar och tryckfel. 1 Välkommen till ditt Notholmen Morgonkaffe med havsutsikt? Vill du bo i ett idylliskt

Läs mer

pendlaren Älvsjö centrums absolut bästa pendlingsläge

pendlaren Älvsjö centrums absolut bästa pendlingsläge pendlaren Älvsjö centrums absolut bästa pendlingsläge Kvarteret pendlaren Nya älvsjö torg Bo granne med nya Älvsjö centrum Familjebostäder bygger hyresrätter i nya Älvsjö Centrums mest centrala läge. Kvarteret

Läs mer

24 Vårt Nya Hus - Bygga om & Renovera

24 Vårt Nya Hus - Bygga om & Renovera 24 Vårt Nya Hus - Bygga om & Renovera Paret föll handlöst för det vackra huset som vid visningen var väldigt nedgånget. Renoveringen utfördes varsamt med målet att bevara husets charm. Text Micaela Nordberg

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1008

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1008 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1008 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Kom närmare naturen, utan att lämna staden

Kom närmare naturen, utan att lämna staden Kom närmare naturen, utan att lämna staden Det speciella med är inte enbart hur nära du kommer naturen, utan även hur nära du fortfarande är staden. Våra unika radhus i trä är noggrant belägna mellan Nackareservatets

Läs mer

Downtown. Citykänsla i kvadrat, attityd i kubik vid nya Täby centrum. Idébroschyr

Downtown. Citykänsla i kvadrat, attityd i kubik vid nya Täby centrum. Idébroschyr Downtown Citykänsla i kvadrat, attityd i kubik vid nya Täby centrum 47 lägenheter med planerad inflyttning kvartal 4, 2013. Planerad säljstart våren 2011 1 Idébroschyr Tankarna är klara men utförandet

Läs mer

Inredarens val. Brf Inspirera Hagastaden, preliminär

Inredarens val. Brf Inspirera Hagastaden, preliminär Inredarens val Brf Inspirera Hagastaden, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som

Läs mer

Stilfullt inredd AKTIELÄGENHET om 3 R+K, 70 m 2 med balkong på Scheffersgränd 4 B i Mariehamn

Stilfullt inredd AKTIELÄGENHET om 3 R+K, 70 m 2 med balkong på Scheffersgränd 4 B i Mariehamn Stilfullt inredd AKTIELÄGENHET om 3 R+K, 70 m 2 med balkong på Scheffersgränd 4 B i Mariehamn Presentation Fint och smakfullt renoverad trerumslägenhet med stilfull inredning på våning III Scheffersgränd

Läs mer