Vacker hud startar med friska celler

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Vacker hud startar med friska celler"

Transkript

1 Vacker hud startar med friska celler

2 IT SIMPLY WORKS CLINICCARE är en av världens bästa hudvårdsserier! DET BÄSTA FÖR DIN HUD Lågmolekylär Hyaluronsyra är en av huvudingredienserna i CLINICCARE s hudvård. Hyaluronsyra spelar en avgörande roll i de metaboliska processerna för att få dina hudceller att interagera och kommunicera. Det bidrar till att öka immunförsvaret i huden och motverka infektioner. En av de viktigaste funktionerna med hyaluronsyra är att den binder fukten i huden med upp till 1000 gånger sin egen vikt. Lågmolekylär hyaluronsyra är en av de huvudsakliga komponenterna i hudvårdsserien från CLINICCARE. Hyaluronsyra spelar en vital roll i de metaboliska processerna så som interaktion mellan celler och synteser. Den bidrar till att öka immuniteten i hudcellerna och motverkar infektioner i hudcellerna. En av dess viktigaste egenskaper är att binda fukt, - Upp till 1000 gånger sin egen vikt. Mängden hyaluronsyra i huden är direkt påverkande till hudens egen förmåga av att reparera sig själv. Olyckligtvis minskar detta med åldern. Det lämnar din hud mer oskyddad för föroreningar och orenheter samt att alla processer som kräver hyaluronsyra att försämras. Av just den anledningen är det så viktigt att en Anti Age produkt innehåller hyaluronsyra. En utmaning med hyaluronsyran är att dess molekylstorlek är 3000 nanometrar i diameter medan det intercellulära utrymmet (Avståndet mellan hudcellerna) är ca 100 nanometer. Det gör det omöjligt för konventionell hyaluronsyra att penetrera djupare ned i huden. Till nyligen har det endast varit möjligt att penetrera huden med hjälp av injektioner av hyaluronsyra. I dag har Japanska forskare lyckats utveckla en hyaluronsyra som är endast 5 nanometer i diameter med höga joniseringsnivåer, vilket innebär att den har förmågan att nå djupt ned i hudlagret utan behovet av injektioner.

3 En kvalitativ professionell hudvård börjar med en bra ansiktsrengöring. Ansiktsrengöring är den första produkten som vi tryggt kan lita på för att bli av med akne-, irritation-, och för tidigt åldrande orsakat av smuts, överflödigt fett, döda hudceller, sminkrester, föroreningar och gifter, och viktigast av allt, effektivitet i rengöringen banar sedan vägen för effektiviteten i vår hudvårdsrutin. Silky Cleansing Lotion (500ml ) Denna lite mjöllkigare rengöringen är en snabbverkande rengöringslotion med en lugnande silkeslen konsistens. det kan användas på de mest känsliga och svaga delar i ansiktet. Med vegetabiliska lugnande element lugnar den känsliga delar runt ögon och läppar, och samtidigt bildar en hinna som ett skyddande lager. Silky Lip & Eye Remover 500ml Makeup rengöring för de lite mer känsliga delarna i ansiktet, ögon och läppar. Det kan användas på de mest känsliga delarna i ansiktet, runt ögon och läppar och det avlägsnar smidigt även tjock makeup. Dess vegetabiliska lugnande element lugnar de känsliga delarna runt ögon och läppar, och samtidigt bildar en hinna som ett skyddande lager. Silky Eye Renewal Cream 50ml Denna kraftfulla ögonkräm vänder de många tecknen på hudens åldrande runt det känsliga ögonområdet, inklusive rynkor och kråksparkar. Lågmolekylär Bio Hyaluronsyra optimerar hydrering och tillsammans med vår exklusiva formel hjälper ögonkrämen till att minimera känsligheten, bidra till att öka elasticiteten släta ut hudens konsistens och skydda det känsliga området runt ögonen mot miljöskador. Huvudingredienser: Hyaluronsyra 5% (låg molekylär) Intensiv långvarig återfuktning Skvalan 5% (Boost cellförnyelsen och syresättning) Adenosin (Mycket effektivt mot periorbitala rynkor (kråksparkar) Dipalmitoyl Hydroxiprolin (Långtidsverkande uppstramande effekt. Har visat sig förbättra uppkomsten av rynkor genom att stimulera syntesen av kollagen fibrer)

4 CLINICCARE professionell hudtoner förlitar sig helt av naturliga extrakt och organiskt aktiva ingredienser vilket ger klientens hud den säkraste och mest pålitliga vägen för att åstadkomma synbart ungdomligare, friskare och mindre problemfylld hy. och att den förbereder klientens hud för nästa steg i en professionella hudvårdsrutin. Silky Skin Toner 500ml Den återfuktar och lugnar huden efter rengöring. En underbar källa av återfuktning även för den torraste huden. Tonerns unika molekylära struktur innebär att fukten bibehålls djupt i huden under en längre tid, dramatiskt ökar elasticitet och minskar djupa rynkor. Den bidrar också till att främja cellförnyelsen. CLINICCARE professionella exfolierande/peeling behandlingar är reparerande för huden. De är vanliga behandlingar för problemhud, och även för att bromsa effekterna av åldrande och skador på ansiktet genom exponering för solen under en längre tid. Ansiktspeeling behandlingar bidrar också till att minska uppkomsten av mörka fläckar i ansiktet som kan orsakas av hyperpigmentering eller åldersfläckar. CLINICCARE peeling är djupt rengörande, återfuktande och åtstramande för huden. Våra peeling behandlingar kommer att föryngra huden och göra att huden ser mjuk, slät och friskt ut. Silky Clear Peeling Gel 500ml Det är en helt partikelfri och smärtfritt ögonblicklig peeling gel som peelar bort döda hudceller på en gång. Den tar på et mjukt sätt bort döda celler, vilka gör huden torr och tråkig, så huden blir klar och ren med en ljusare färg. Den lugnar huden och ger huden en mjuk konsistens. AHA + EGF Peel 30ml AHA + EGF PEEL ger en mesoterapi liknande hudstimulans utan injektioner och synlig fjällning. Den har en blandning av fem olika Alpha Hydroxy Syror (AHA), antioxidanter, tillväxtfaktorer, med en auto-neutraliserande release vid behandling. Klientens sociala liv påverkas inte. Särskilt rekommenderad för hudföryngring, akne och förebyggande och behandling av åldrande. Upprepa behandlingar 1 gång i veckan under en kur av behan dlingar eller 1 gång i månaden för att förlänga andra positiva behandlings resultat.

5 Våra hudceller förlitar sig mycket på fukt för att fungera väl. Men med ålder och till följd av exponering för olika väderförhållanden, livsstilar och hälsovanor, tenderar huden att förlora sin naturliga fukt. Något som kräver att vi bör hjälpa din kund att återfylla den förlorade fukten med vår professionella återfuktande moisuturizer. Silky Moisturizing lotion 500ml Återfuktande vätska med antioxidativ fuktgivande lotion. Hjälper till att lyfta fuktnivåer och minimerar fina linjer. Med hjälp av Antioxidanter, E-vitamin och Beta glukan skapas en sköld mot skador orsakade av yttre påfrestningar. Lugnande Allantoin och Centella Asiatica, i kombination med hyaluronsyra bidrar till att minska tecken på för tidigt åldrande hud och lämnar den mjuk och fastare i utseende. Utmärkt produkt för ansiktsbehandlingar med bipolära och multipolära RF-maskiner. Silky Bio Hyaluronate Essence 500ml Innehåller en hög koncentration (5%) av lågmolekylär hyaluronsyra. Serumet ger näring åt huden, bibehåller fasthet, stramar en åldrande hud, hjälper till att bilda nya kollagen och elastin fibrer, stimulerar mikrocirkulationen och skyddar huden från åldrande. Kan användas i stället för en aktiv ampull i professionella behandlingar. CLINICCAREs professionella klinik/salong essence/serum har en extremt intensiv lätt formel som tränger in i huden med en hög koncentration av fukt och näring. Eftersom koncentrationen av aktiva ingredienser är mycket mer koncentrerad än i en vanlig kräm eller fuktkräm är vår essence/serum mer resultatinriktad många lager under hudens yta.

6 CLINICCARE professionella klinik/salongs krämer misslyckas aldrig att ta ut hudens naturligt ungdomliga glöd, mjukhet, smidighet, och de har ett högt fuktgivande och näringsrik formel, laddad med aktiva ingredienser som utför avancerade hudvårdsfunktioner, vilket oundvikligen ger huden en intensiv och effektiv hudföryngring. Silky Massage Cream 800ml Silky Massage Cream ger huden näringsämnen djupt och gör huden mjuk och fuktig. Det är en massagekräm med hög näringsnivå för att upprätthålla vitaliteten i huden. Den bildar en jämnt skyddande skikt, som styr avdunstningen av fukt från huden. Utvecklad för att användas för manuell massage och roppsbehandlingar med RF-maskiner. Silky Retinol Day Cream 300ml Den perfekta professionella lösning för att bekämpa och förhindra tecken på åldrande, utjämnar huden och återställer lyster, denna kraftfulla dagkräm lugnar, återfuktar och förbättrar hudens vitalitet, och den lyfter och stramar huden till ett allt igenom ungdomligt utseende. Baserat på den senaste peptidteknologi, levererar denna kraftfulla anti-aging kräm enastående resultat till en fastare hud och ett antioxidant skydd, samtidigt som det hjälper till att bekämpa fina linjer. Silky Super Moisturizing Cream 300ml Silky Super Moisturizing Cream lindrar torrhet och fina linjer. Hjälper till att lyfta fuktnivåer och minimerar fina linjer. Den aktiverar regenerativa processer i huden med starka antioxiderande egenskaper. Låg molekylär hyaluronsyra och betain hjälper till att återställa fuktbalansen. Fuktar vävnader och minimerar fina linjer. Lämplig för alla hudtyper. Silky 2in1 Gel "Ceramide" 500ml Silky 2 i 1 gel "ceramid" kan användas som en gel-kräm eller som en fuktgivande mask. Studier har visat att torr och skadad hud är kopplat till utarmade ceramid nivåer. Denna 2 i 1 Gel arbetar mot källan till torrhet för att stärka hudens fuktkvarhållande kapacitet. Resultat: Hudens struktur är raffinerad och hyns fräschör och utstrålning återställs. Denna gel har både en anti-stress och antioxidanteffekt; den ger en effektiv föryngring, förbättrar hållfastheten hos huden, motståndet mot externa och interna förorenande faktorer ökar, stamcellerna aktiveras och energiomsättningen återställs. Den används för intensiv beredning av huden genom att öka ämnesomsättningen, den återuppliva huden och skapar en perfekt bas för vidare behandling. Silky 2 in 1 Gel "Vitamin-C" 500ml Silky 2 i 1 gel "Vitamin-C", kan användas som en gel-kräm eller som en fuktgivande mask. Studier har visat att C-vitamin bidrar till att minimera fina linjer, ärr och rynkor. Vitamin-C stimulerar syntesen av kollagen. Resultat: Hudens struktur är raffinerad och hyns fräschör och utstrålning återställs. Denna gel har både ett anti-stress och en antioxidanteffekt; den ger en effektiv föryngring och förbättrar hållfastheten hos huden. Motståndskraften mot externa och interna aggressiva faktorer ökar, stamcellerna aktiveras och ämnesomsättning återställs. Den används för intensiv beredning av huden genom att öka ämnesomsättningen, den återupplivar huden och skapar en perfekt bas för vidare behandlingar.

7 EGF GLOW Mask 35g Anti-pigment & Skin Rejuvenating 0,5% hyaluronsyre Mask, 35g Lugnande och föryngrande anti-pigmenterande ansiktsmask med en intensiv anti-rynk effekt. Den levererar en lugnande anti-pigmentering och anti-rynk effekt på huden. Med huvudingredienser, såsom hyaluronsyra, Argireline, Arbutin och Morus Alba Bark Extract, ges möjlighet att få långvariga anti-pigmenterings och anti-rynk effekt. Rikligt med effektiva ingredienser kommeratt levereras till huden inom 15 ~ 20 minuter. Till skillnad från alla andra fuktgivande ansiktsmasker kan även den mest pigmenterade eller känsliga hud använda den utan att behöva oroa sig för att försämra en redan problematisk hud. EGF PURE Mask 35g Anti-Inflammation & Skin Rejuvenating 1% hyaluronsyra Mask, 35g Lugnande ansiktsmask speciellt utvecklad för att ge intensiv lättnad, föryngring och återfuktning till en orolig hud. Den ger en lugnande känsla till huden. Med huvudingredienser, såsom hyaluronsyra och Niacinamid, ges möjligt att få långvariga lugnande effekt till en problem hud. Rikliga effektiva ingredienser kommer att levereras till huden inom 15 ~ 20 minuter. Till skillnad från alla andra återfuktande ansiktsmasker så kan även den mest inflammerade huden använda d en utan att behöva oroa sig för försämring. EGF REFRESH/TIGHT Mask 35g Anti - Aging / Anti - Wrinkle & Skin Rejuvenating 0,5 % hyaluronsyra Mask, 35g Lugnande, vitaliserande och återfuktande ansiktsmask för intensiva anti-rynk och lyftande effekt. Levererar direkt en lugnande anti-aging aktiva ämnen till huden. Med huvudingredienser såsom hyaluronsyra, Argireline, DMAE och Synthetic Snake Neuro peptid ges möjliga att få långvarig anti-rynk, muskel avslappnande och åtstramande effekt. Denna lugnande och fuktgivande ansiktsmask ger huden en uppfriskande konsistens. Rikligt med effektiva ingredienser kommer att levereras till huden inom 15 ~ 20 minuter. Huvudsakliga aktiva ingredienser: Hyaluronsyra (låg molekylär) (djupt återfuktande effekt) Arbutin (Behandlar ojämna hudtoner och en anti-pigmenteeffekt) Morus Alba Bark Extract (Anti-pigmentering) Argireline / Hexapeptide-8 (Lyftande, åtstramande och anti-rynk effekt / Botox liknande effekt) Human Oligopeptide-1 / EGF (vävnadsregenerering) Huvudsakliga aktiva ingredienser: Hyaluronsyra (Låg molekylär) (djupt återfuktande effekt) Beta glukan (Stöd till immunsystemet) Niacinamid (Behandlar ojämna hudtoner och minskar acne och röda märken som lämnas efter acne) Askorbyl Tetraisopalmitate (Kraftfull antioxidant, med anti-akne och anti-aging kapacitet) Human Oligopeptide-1 / EGF (vävnadsregenerering) Huvudsakliga aktiva ingredienser : Hyaluronsyra ( Lågmolekylär ) (djupt återfuktande effekt ) Human Oligopeptide - 1 ( EGF ) ( vävnadsregenerering ) Adenosin ( Effektiv för periorbitala rynkor (kråksparkar) och glabella linjer i pannan. Argireline / Hexapeptide - 8 ( Lyftande, åtstrmande och anti-rynk effekt ( Botox liknande effekt ) DMAE ( Stark anti-rynk effekt ) Synthetic Snake Neuro peptid ( Synthetiskt ormgift, som härmar Botox via muskulär avslappning )

8 CLINICCARE utvecklar vetenskapligt baserade anti-aging produkter med starka kliniska resultat för estetiker / kosmetologer / läkare. Den nya generationen CLINICCARE vialer innehåller mycket effektiva aktiva ingredienser, såsom: Argireline, Arbutin, Beta glukan, DMAE, Human Oligopeptide-1 (EGF), hyaluronsyra, Panax Ginseng och Palmitoyl Oligopeptid. Dedikerad till proffs: Innovativ, effektiv, säker och färdiga för användning EGF GLOW vial 10x8ml Anti-pigmentering & Hudföryngring med hyaluronsyra 2% (20mg/ml) Hudföryngrande anti-pigmenteerings vial med intensiv anti-rynk effekt. EGF GLOW har en blandning av anti-pigmentering, fuktgivande, uppstramande, åtdragning och antioxidant ingredienser för att ta bort ojämn pigmentering, och för att återställa fukt och fasthet som orsakas av för mycket sol och förlust av hyaluronsyra och kollagen fibrer. Huvudsakliga aktiva ingredienser: Hyaluronsyra 2% (lågmolekylära) (djup återfuktande effekt) Arbutin 2% (Behandlar ojämn hudton, och har anti - pigmenteeffekt) Hexapeptide-8 (Argireline) 1% (lyft, åtdragning och anti-rynk effekt. Botox-liknande effekt) Panax Ginseng 1% (stärker hudbarriären och gynnar deras funktioner) Askorbinsyra (Strong antioxidant som minskar hastigheten av fria radikaler) Human Oligopeptide-1 / EGF-1 (Tissue Regeneration) Palmitoyl Oligopeptid (Ökar kollagen och hyaluronsyra nivå)

9 EGF REFRESH vial 10x8ml Hudföryngring med hyaluronsyra 2% (20mg/ml) Hud föryngrande vial med intensiv anti-rynk effekt. EGF REFRESH har en blandning av hud föryngrande, fuktgivande, uppstramande, åtdragning och antioxidanta ingredienser för att återställa fukt och fasthet orsakad genom förlust av av hyaluronsyra och kollagen fibrer. Huvudsakliga aktiva ingredienser: Hyaluronsyra 2% (Låg Molecule) (djup återfuktande effekt) Hexapeptide-8 (Argireline) 1% (Lyft, åtdragning och anti-rynk effekt. Botox liknande effekt) Panax Ginseng 1% (Styrka huden, och gynnar dess barriärfunktioner) Askorbinsyra (Strong antioxidant som minskar hastigheten av fri-radikal-skador) Human Oligopeptide-1 / EGF (vävnadsregenerering) Palmitoyl Oligopeptid (Öka kollagen och hyaluronsyra nivå) EGF TIGHT vial 10x8ml Lyftande & Hudföryngrande med hyaluronsyra 2% (20mg/ml) Hudföryngrande vial med intensiv anti-rynk och lyftande effekt. EGF REFRESH har en blandning av hud föryngrande, fuktgivande, uppstramande, åtdragning och antioxidanta ingredienser för att återställa fukt och fasthet orsakad genom förlust av hyaluronsyra och kollagen fibrer. Huvudsakliga aktiva ingredienser: Hyaluronsyra 2% (Låg Molecule) (djup återfuktande effekt) Hexapeptide-8 (Argireline) 1% (Lyft, åtdragning och anti-rynk effekt. Botox liknande effekt) DMAE 1% (stark anti-rynk effekt) Panax Ginseng 1% (Styrka huden, och gynnar dess barriärfunktioner. Askorbinsyra (Strong antioxidant som minskar hastigheten av fri-radikal-skador) Human Oligopeptide-1 / EGF (vävnadsregenerering) Palmitoyl Oligopeptid (Öka kollagen och hyaluronsyra nivå)

10 Rengöring En kvalitativ hudvårds rutin börjar med en bra ansiktsrengöring. Ansiktsrengöring är den första produkten som vi tryggt kan lita på för att bli av med akne-, irritation-, och för tidigt åldrande orsakat av smuts, överflödigt fett, döda hudceller, sminkrester, föroreningar och gifter, och viktigast av allt, effektivitet i rengöringen banar sedan vägen för effektiviteten i vår hudvårdsrutin. SILKY FOAM CLEANSING (100 ml) Silky Foam Cleansing är ett koncentrerat vegetabiliskt rengöringsskum, som lämpar sig för alla hudtyper, även torr och känslig hud. Det fina skum kommer mjukt och bekvämt att ta bort skräp, onödigt talg och makeup rester. Den innehåller flera mjukgörande element, som håller huden väl fuktad. Huvudsakliga ingredienser - Myristinsyra - Rengörande ingrediens som ger fukt, länkar proteiner som skapar vårt yttre hudlager. - Laurinsyra - Rengörande, antiviral och antimokrobisk - Stearinsyra - Rengörande, stödjer hudens flexibilitet och återfuktande egenskaper - Beta Glukan 1% - Stimulerar kollagen, minskar irritationer och återfuktande - Lecithin 1% - Mjukgörande och lugnande, kraftfullt återfuktande egenskaper. - Panax Ginseng Extract 1% - Bibehåller hudens elasticitet, vitalitet och regenererande kapacitet. Hårvård Hur du tvättar håret och de produkter du använder kan gå räcka en lång väg mot att bibehålla jämnt, glänsande hår. Följ dessa enkla tips från hudläkare för att bevara ditt friska hår. Tvätta fett hår oftare. Hur ofta du tvättar håret bör baseras på hur mycket olja hårbotten producerar. När man blir äldre producerar din hårbotten mindre olja, så du kanske inte behöver schampo så ofta. Men om du ser flingor i håret kanske du inte din schamponering är nog. Detta kan leda till mjäll och andra åkommor i hårbotten. Koncentrera schampo i hårbotten när du tvättar håret, koncentrera dig på rengöring främst i hårbotten, i stället för att tvätta hela längden på håret. Att bara tvätta bara håret kan skapa flyktigt hår som är matt och tråkigt. Använd balsam efter varje schamponering. Balsam kan avsevärt förbättra utseendet på skadat eller patinerat hår genom att öka glans, minska statisk elektricitet och förbättra styrka plus att det ger visst skydd mot skadliga UV-strålar.

11 Toner CLINICCARE ansikts Toner är baserat på naturliga extrakt och organiskt aktiva ingredienser vilket ger huden den säkraste och mest pålitliga vägen att åstadkomma synbart ungdomligare, friska och mer problemfri hy. Dessa uppfriskande och lätta hudvårdsprodukter markerar sin nödvändighet i alla grundläggande hudvårdrutiner på grund av deras unika förmåga att försegla din ansiktsrengörings rutin med en grundligt rengjord hud och förbereder huden för nästa steg i din hudvård rutin. CLINICCARE ansikte toner gör detta genom att: Rensa din hud, speciellt porerna från orenheter som din ansiktsrengöring kan ha missat. På så sätt eliminerar detta att det samlats smuts i porerna, vilket tydligt minskar deras storlek, hindrar dem från att utvidgas, och gör dem till en bättre kanal för penetration av de aktiva ingredienserna i dina efterföljande hudvårdsprodukter; och lugna irriterad hud och hjälper till att återställa hudens fuktbalans. Vilket är en fördel som då också skyddar huden från oönskade brister som orsakats av irritation, torr hud, uttorkning och överdrivet fet, såsom finnar och acne, tidig uppkomst av rynkor, slapp hud,matt - och äldre hy, och grov hud textur. Alla CLINICCARE hemvårds Toner innehåller en hög koncentration av lågmolekylär hyaluronsyra ( 2,0 % -3,0 % ). EGF Extra Anti-Inflammation Toner 100ml En Toner för behandling av känslug hud (akne). Denna toner ger tillräckligt med näring och fukt till skadad och känslig hud. Grönt te behandlar överskott av talg och inflammationer. Denna toner är lämplig för att förebygga och lindra hudproblem, och den kommer att ge dig en klar och skinande hud. EGF Extra Anti-Pigment Toner 100ml Anti-Pigment Toner för en klar och vacker hud. Denna toner kontrollerar verkan av oxidanter och tyrosiner och bleker ljusa bruna fläckar på huden, den kommer att göra huden jämn och ljus. Den ger huden djup riklig återfuktning och bildar en fuktslöja på huden, och det ger dig en smidig och väl fuktad hud utan irritation.

12 Essence/ Serum CLINICCARE Essence/serum är extremt intensiva och lättflytande för att ge en djup koncentration av fukt och näring till huden. Eftersom koncentrationen av aktiva ingredienser i ett CLINICCARE Essence/Serum är mycket mer koncentrerade än i en vanlig kräm eller fuktkräm ger vår Essence/serum möjlighet att behandla åldrande hud, akne, mörka fläckar och fina linjer många lager under hudens yta. Genom att lägga till en CLINICCARE Essence/Serum till din dagliga hudvårdsrutin (efter toner, innan serum / kräm eller mjukgörare), kan du mer exakt och kraftfullt behandla underliggande skador. CLINICCARE har tre olika hemvård Essence/serum tillgängliga som behandlar nästan varje hudvårds symptom. Alla CLINICCARE hemvårds essence/serum innehåller en hög koncentration av låg molekylär hyaluronsyra (1,0% -2,0%). EGF Extra Anti-Inflammation Essence 50ml Högberikad essence för att lugna känslig hud (akne). Denna essence innehåller grönt te, som har förmågan att desinficera och bryta inflammationer i huden. Den kommer det att bidra till att förebygga acne och andra hudproblem. Bio Hyaluronsyra (små molekylär) och naturliga växtextrakt gör huden mer smidig och väl fuktad EGF Extra Anti-pigment Essence 50ml En anti-pigment Essence för en bländande klar hud. Har en bra effekt på cellaktivering, antioxidant, och tyrosin, Jeju apelsin, berikad med Arbutin och Mulberry bark extrakt löser hudproblem som melasma och bruna fläckar. Den har en särskild formel som utvecklats av vår forskargrupp, som kommer att förhindra pigmentering och stoppa melaninbildning. Denna berikade och mycket fuktgivande essence kommer att ge dig en långvarig väl hydrerad hud.

13 Serum / Kräm CLINICCARE Serum / Krämer misslyckas aldrig att ta ut hudens naturligt ungdomliga glöd, mjukhet och smidighet, Den har en högt fuktgivande och näringsrik formel, berikad med aktiva ingredienser som utför avancerade hudvårdsfunktioner, vilket får huden till en intensiv och effektiv föryngring. Oavsett om ditt mål är att skydda huden från torrhet, slapphet, och slitage; håll huden fylld med näring och strålande mitt i en hektisk och stressig livsstil; lindrar hudproblem (acne), bli av pigment eller ojämn hudton; eller minimera och fördröja uppkomsten av rynkor, känslig och slapp hud eller andra tecken på åldrande, CLINICCARE ger dig ett heltäckande skydd och vi erbjuder dig inte bara vårt val av ansikta serum/krämer utan också ett av tusentals användare för produktens säkerhet och förmåga att leverera utlovade resultat. Alla CLINICCARE hemvårds serum innehåller en hög koncentration av låg molekylär hyaluronsyra (0,5% -1,0%). EGF Extra Anti-Inflammation Serum 50ml Högberikat serum för känslig hud (akne). Detta serum innehåller extrakt av grönt te, som har förmågan att desinficera och lugna inflammationer, och ger en utmärkt antioxidativ effekt. Hyaluronsyra (lågmolekylär) tillsammans med naturliga växtextrakt ger huden välbehövlig fukt. EGF Extra Anti-Pigment Serum 50ml Ett anti-pigment serum för en ljus hud. Jeju apelsin, berikad med Arbutin och Mulberry bark extrakt som löser hudproblem som melasma och bruna fläckar. Den har en särskild formel som utvecklats av vår forskargrupp som kommer att förhindra pigmentering och stoppa melaninbildning. Detta serum återställer trött och slapp hud som skadats av för mycket sol och stress.

14 Ögonkräm Huden runt ögonen är mycket känslig, tunn och känslig för skador. Det är också bland de första platserna vi ser förändringar i vårt utseende på grund av sin tunnhet. En ögonkräm kan hjälpa till att korrigera vissa problem du kan ha nu eller förhindra framtida problem. Exempelvis fina linjer och rynkor kanreduceras med CLINICCARE ögonkräm. CLINICCARE hemvård ögonkräm innehåller en hög koncentration av lågmolekylär hyaluronsyra (5,0%). Silky Eye Renewal Cream 30ml Denna kraftfulla ögonkräm vänder de många tecknen på hudens åldrande runt det känsliga ögonområdet, inklusive rynkor och kråksparkar. Lågmolekylär Hyaluronsyra optimerar återfuktning och tillsammans med vår exklusiva formel hjälper ögonkrämen till att minimera känsligheten, bidra till att öka elasticiteten släta ut hudens konsistens och skydda det känsliga området runt ögonen mot miljöskador. Huvudingredienser: Hyaluronsyra 5% (låg molekylär) Intensiv långvarig återfuktning Skvalan 5% (Boost cellförnyelsen och syresättning) Adenosin (Mycket effektivt mot periorbitala rynkor (kråksparkar) Dipalmitoyl Hydroxiprolin (Långtidsverkande uppstramande effekt. Har visat sig förbättra uppkomsten av rynkor genom att stimulera syntesen av kollagen fibrer) Solskydd Du har antagligen för vana att packa solkräm för en dag på stranden eller poolen. Men solen är uppe 365 dagar om året, och du behöver skydd stor del av den tiden för att minska din livstids totala sol-exponering. Dagligt exponering räknas, du behöver inte vara aktivt solare för att få en skadlig dos av solen. Sun Block Silky Cream (SPF30) 50ml Sun Block Silky Cream (SPF 30) ger ett effektivt skydd hela dagen mot skadliga UVA-och UVB-strålar tack vare sin 13 timmars formula. Personer med känslig hud kan använda den på ett säkert sätt, vagetabiliska extrakt ger huden näring och tillräckligt med fukt. Konsistensen är mjuk som silke.

15 Cliniccare representerar en stor del revolutionernade utveckling inom modern hudvård, och kräver därför att du som terapeut erhåller en adekvat utbildning för att kunna genomföra hudföryngrande behandlingar på ett kvalitativt sätt. Mimass AB erbjuder schemalagda utbildningar vid flera tillfällen varje månad och alla dessa utbildningar är helt kostnadsfria för dig som i dag arbetar som terapeut, eller för dig som forftfarande går i skolan. Cliniccare är en salongsprodukt som enbart säljs via terapeuter för att också säkerställa att kunder får rätt produkter anpassat till sin nuvarande hudstatus. Något som vi av erfarenhet vet att efter mer konsekvent användande av Cliniccare produkter kommer att förändras. Vill du veta mer om Cliniccare kan du besök oss på eller på vår facebooksida:

16 Svensk generalagent: Mimass AB /

den nya generationens dermacosmeceutiska

den nya generationens dermacosmeceutiska den nya generationens dermacosmeceutiska hudvårdsserie 1 Nimue-produkterna skapades ursprungligen 1994 med inriktning på den medicinska marknaden för pre- och postoperativ användning. Nimue har sedan dess

Läs mer

LYFT FRAM DINA VACKRA DRAG

LYFT FRAM DINA VACKRA DRAG MER ÄN BARA PLÅSTER PÅ SÅREN För oss är hälsa mycket mer än läkemedel och lindring. Att hålla formen, ta hand om sitt yttre och känna sig fin är minst lika viktigt för att man ska må bra. Välkommen in,

Läs mer

NU SKIN /Pharmanex PRODUKTKATALOG 2014 PRODUKTKATALOG 2014 NU SKIN /PHARMANEX

NU SKIN /Pharmanex PRODUKTKATALOG 2014 PRODUKTKATALOG 2014 NU SKIN /PHARMANEX NU SKIN /Pharmanex PRODUKTKATALOG 2014 PRODUKTKATALOG 2014 NU SKIN /PHARMANEX NU SKIN ÄR NYCKELN TILL DITT BÄSTA JAG, UTIFRÅN OCH IN, INIFRÅN OCH UT Blicka framåt i tiden se ett ungdomligare du. Din hy

Läs mer

NU SKIN /Pharmanex PRODUKTKATALOG 2015 - UTGÅVA 3 PRODUKTKATALOG 2015 NU SKIN /PHARMANEX

NU SKIN /Pharmanex PRODUKTKATALOG 2015 - UTGÅVA 3 PRODUKTKATALOG 2015 NU SKIN /PHARMANEX NU SKIN /Pharmanex PRODUKTKATALOG 2015 - UTGÅVA 3 PRODUKTKATALOG 2015 NU SKIN /PHARMANEX NU SKIN ÄR NYCKELN TILL DITT BÄSTA JAG, UTIFRÅN OCH IN, INIFRÅN OCH UT Blicka framåt i tiden se ett ungdomligare

Läs mer

UK, Portugal, Belgium, Holland, France, Germany, Greece, Cyprus, Norway, Switzland, Sweden, Finland, malta, Polland, Russia, Japan, USA, Dubai, Saudi

UK, Portugal, Belgium, Holland, France, Germany, Greece, Cyprus, Norway, Switzland, Sweden, Finland, malta, Polland, Russia, Japan, USA, Dubai, Saudi Crystal Clear World Wide UK, Portugal, Belgium, Holland, France, Germany, Greece, Cyprus, Norway, Switzland, Sweden, Finland, malta, Polland, Russia, Japan, USA, Dubai, Saudi Arabia Välkommen! Sedan starten

Läs mer

INNEHÅLL. 12 Förstå Fitzpatricks hudklassificering. 39 40 Försiktighetsåtgärder och allergier. 49 Instruktioner för neutralisering av peeling

INNEHÅLL. 12 Förstå Fitzpatricks hudklassificering. 39 40 Försiktighetsåtgärder och allergier. 49 Instruktioner för neutralisering av peeling HANDBOK INNEHÅLL Sidan 3 Human Tech Medica AB 4 Om Agera Rx 5 7 Hudens fysiologi 8 11 Vetenskapen bakom Agera Rx 12 Förstå Fitzpatricks hudklassificering 13 16 Produktsammanfattning 17 38 Produktfaktablad

Läs mer

Beauty from Mother Nature. Certifierad ekologisk hudvård! www,icea.info. Version nr 1 feb 2013 Nu med ny Anti-Age - Sublime Linfactive Cream

Beauty from Mother Nature. Certifierad ekologisk hudvård! www,icea.info. Version nr 1 feb 2013 Nu med ny Anti-Age - Sublime Linfactive Cream produktkatalog Beauty from Mother Nature Certifierad ekologisk hudvård! www,icea.info Version nr 1 feb 2013 Nu med ny Anti-Age - Sublime Linfactive Cream LAKSHMI Eco-organic cosmetics Vår viktigaste princip

Läs mer

Upplaga 3 2015 PRODUKTINFO

Upplaga 3 2015 PRODUKTINFO Upplaga 3 2015 PRODUKTINFO Innehåll L ANZA översikt...4 L ANZA företaget...5 Healing Technology...6 Sammansättningen av hår...6 Keratin Protein...6 Mineraler och fukt...7 Nano Science 10² Delivery System...8

Läs mer

Upplaga 3 2007:08 PRODUKTINFO

Upplaga 3 2007:08 PRODUKTINFO Upplaga 3 2007:08 PRODUKTINFO INNEHÅLL KERATIN BOND SYSTEM ANTI AGING DAILY ELEMENTS VOLUME ART ELEMENTS STRAIT LINE URBAN ELEMENTS DRY HAIR HEALING MOISTURE HAIR REPAIR COLORCARE SWIM & SUN MAGIC BULLET

Läs mer

lösningar Skräddarsydd viktkontroll Målinriktade näringsprodukter Yttre näringsprodukter Produktguide

lösningar Skräddarsydd viktkontroll Målinriktade näringsprodukter Yttre näringsprodukter Produktguide P E R S O N L I G A lösningar Skräddarsydd viktkontroll Målinriktade näringsprodukter Yttre näringsprodukter Produktguide Personalised weight management for healthy results. Bilden är ett exempel varje

Läs mer

Beauty from Mother Nature. Certifierad ekologisk hudvård! www.icea.info

Beauty from Mother Nature. Certifierad ekologisk hudvård! www.icea.info produktkatalog Beauty from Mother Nature Certifierad ekologisk hudvård! www.icea.info Nyheter: Nya Masker Ny Anti-Age serie - Sublime Line Ny design Body Lotion Nya duschtvålar mm Version nr 20 Mars 2015

Läs mer

Innehåll: Välkommen till Akademiklinikens Hudcenter... 2. Hudkonsultationer... 3. Hudanalys... 3. Peelbehandlingar... 4. Kärlborttagning ansikte...

Innehåll: Välkommen till Akademiklinikens Hudcenter... 2. Hudkonsultationer... 3. Hudanalys... 3. Peelbehandlingar... 4. Kärlborttagning ansikte... HUDBEHANDLINGAR Innehåll: Välkommen till Akademiklinikens Hudcenter... 2 Hudkonsultationer... 3 Hudanalys... 3 Peelbehandlingar... 4 Kärlborttagning ansikte... 6 Rosacea... 7 Ytliga ådernät ben... 8 Åderbråck...

Läs mer

Hudvård och ansiktsoperationer

Hudvård och ansiktsoperationer Hudvård och ansiktsoperationer Välkommen till Citadellkliniken Citadellkliniken är en av Sveriges största privatkliniker inom estetisk plastikkirurgi. Här möts du av vår erfarna personal som alla är specialister

Läs mer

Förverkliga alla dina drömmar!

Förverkliga alla dina drömmar! Förverkliga alla dina drömmar! Skulle du vilja tjäna 1000- tals kronor Extra varje månad? Tiden har kommit för dig att göra ett val! Kör den bil du alltid drömt om! Stora inkomster Många människor behöver

Läs mer

ESTETIC HUDV ÅRDS- & LASERKLINIK UMEÅ

ESTETIC HUDV ÅRDS- & LASERKLINIK UMEÅ ESTETIC HUDV ÅRDS- & LASERKLINIK UMEÅ Behandling INNEHÅLLSFÖRTECKNING Sida/sidor Acne W/Ö 14 Acneärr W/Ö 15, 21 AHA-pensling W/Ö 33 ALPHA-BETA pensling Ö 33 Akademiklinikens Peels W/Ö 13 Allmänläkare W/Ö

Läs mer

Hos Eqology får du de viktiga och rätta produkterna du behöver för att ta hand om dig själv och din hälsa.

Hos Eqology får du de viktiga och rätta produkterna du behöver för att ta hand om dig själv och din hälsa. OUR PRODUCTS Hos Eqology får du de viktiga och rätta produkterna du behöver för att ta hand om dig själv och din hälsa. INNEHÅLL HÄLSOKOST Lifeforce 6 Vitastrong 10 EQ EVERYDAY 12 Multichi Energy 14 Multichi

Läs mer

Picanta. - ett jubileumsmagasin för alla dina sinnen. 25 år. Jubileum 1982 2007. www.suziepicant.se

Picanta. - ett jubileumsmagasin för alla dina sinnen. 25 år. Jubileum 1982 2007. www.suziepicant.se Picanta - ett jubileumsmagasin för alla dina sinnen 25 år Jubileum 1982 2007 www.suziepicant.se Tjejkväll för högstadiet/ gymnasiet på Holken Mariebergsskogen. Våren 1994. Suzie firar 25 år 25 fantastiska

Läs mer

Dags för ett bad? M ADE IN THE US A

Dags för ett bad? M ADE IN THE US A Dags för ett bad? M ADE IN THE US A Vad är din filosofi? Esprees filosofi är att kombinera naturens kraft med modern, innovativ teknologi för att få fram produkter för pälsvård av högsta kvalitet. Esprees

Läs mer

DIN HUD 4TIPS TILL EN VACKER

DIN HUD 4TIPS TILL EN VACKER ANNONS HELA DENNA TEMATIDNING ÄR EN ANNONS FRÅN MEDIAPLANET ANNONS Nr.3/September 2009 DIN HUD 4TIPS TILL EN VACKER FOTO: ANGELICA ENGSTRÖM OCH VÄLMÅENDE HUD Ebba Blitz tror starkt på naturlig hudvård:

Läs mer

köpenhamn Malmö Landskrona göteborg

köpenhamn Malmö Landskrona göteborg köpenhamn Malmö Landskrona göteborg 1987 år 2012 Välkommen till Citadellkliniken Citadellkliniken Cosmo har förvärvat hela varumärket Citadellkliniken från och med januari 2013. Detta innebär att det framöver

Läs mer

HUDTERAPEUTEN. Konsument. VM-brons Etta i Europa april 2014 hudterapeuten kundtidning 1. FOKUS på HUDEN SM i Make up NUMMER 1 2014

HUDTERAPEUTEN. Konsument. VM-brons Etta i Europa april 2014 hudterapeuten kundtidning 1. FOKUS på HUDEN SM i Make up NUMMER 1 2014 HUDTERAPEUTEN Konsument NUMMER 1 2014 FOKUS på HUDEN SM i Make up 2013 & VM-brons Etta i Europa april 2014 hudterapeuten kundtidning 1 Skyddar Superoxide Dismutase och Vitamin C är kraftfulla antioxidanter

Läs mer

N 2 2014. Träning, hälsa & plastikkirurgi. Ett inre och yttre välmående. Jag ser självförtroende i spegeln. Sofi om känslan efter operationen

N 2 2014. Träning, hälsa & plastikkirurgi. Ett inre och yttre välmående. Jag ser självförtroende i spegeln. Sofi om känslan efter operationen apsspotlight N 2 2014 Träning, hälsa & plastikkirurgi Ett inre och yttre välmående Jag ser självförtroende i spegeln Sofi om känslan efter operationen INNEHÅLL Trygghet, kompetens och personligt bemötande

Läs mer

på danska Debutant JULERBJUDANDE EQ-teer och ansiktspaket till drömpris!

på danska Debutant JULERBJUDANDE EQ-teer och ansiktspaket till drömpris! Nr 10 OKTOBER 2012 Debutant på danska Ironman JULERBJUDANDE EQ-teer och ansiktspaket till drömpris! Foto MARTIN ANDERSEN ÖGONKRÄM OCH MASK Allt om de aktiva ingredienserna och vad de kan göra för din hud

Läs mer

Naturlig look alla nya fillers. Mmagasin. Nr 15 2009

Naturlig look alla nya fillers. Mmagasin. Nr 15 2009 Naturlig look alla nya fillers 80 Här är din guide! Plötsligt finns en massa rynkor och veck som förändrar hela ansiktet. Nu väljer många att få tillbaka sin lite yngre, naturliga look med lyft utan kniv.

Läs mer

Spa Öland. Hotel Skansen spa

Spa Öland. Hotel Skansen spa Spa Öland Hotel Skansen spa På Skansen spa kommer du till en oas där du kan slappna av, uppleva lugn och känna harmoni. Du kommer att känna dig trygg och omhändertagen av våra duktiga och välutbildade

Läs mer

ageloc edition Ett stort steg framåt

ageloc edition Ett stort steg framåt ageloc edition NU SKIN GALVANIC SPA SYSTEM II Ett stort steg framåt Välkommen till ditt eget spa lyxigt och bekvämt i ditt eget hem Med specialdesignade ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II och

Läs mer

Prislista. Suzie Picant. Karlstad Day Spa. www.suziepicant.se. Välkommen till vår web-shop!

Prislista. Suzie Picant. Karlstad Day Spa. www.suziepicant.se. Välkommen till vår web-shop! Prislista Suzie Picant Karlstad Day Spa www.suziepicant.se Välkommen till vår web-shop! Hej! Jag heter Suzie Tingvall och är utbildad hudterapeut, makeupartist, thaimassör, kosmetisk tatuerare och fengshuikonsult.

Läs mer

SALICYLIC PEEL BEHANDLING. - Patientinformation -

SALICYLIC PEEL BEHANDLING. - Patientinformation - SALICYLIC PEEL BEHANDLING - Patientinformation - Introduktion Biophora Salicylic Peel är en ytterst effektiv Peel som är inriktad på att exfoliera de döda hudcellerna på hudens yta. Den är tillgänglig

Läs mer

Inre hälsa, yttre skönhet

Inre hälsa, yttre skönhet Inre hälsa, yttre skönhet - en teoretisk studie om hur man själv kan påverka sitt utseende Lina Ljungkvist Examensarbete för Estenom (YH)-examen Utbildningsprogrammet för Skönhetsbranschen Vasa 2010 EXAMENSARBETE

Läs mer

HÅRFAKTA. Vad kan du om ditt hår?

HÅRFAKTA. Vad kan du om ditt hår? HÅRFAKTA Vad kan du om ditt hår? Här kommer lite intressant fakta om hår som kan vara kul att veta. Det är allt från statistik, fakta om hårstråets uppbyggnad och annat du inte visste om hår. 1. Hårets

Läs mer