Vacker hud startar med friska celler

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Vacker hud startar med friska celler"

Transkript

1 Vacker hud startar med friska celler

2 IT SIMPLY WORKS CLINICCARE är en av världens bästa hudvårdsserier! DET BÄSTA FÖR DIN HUD Lågmolekylär Hyaluronsyra är en av huvudingredienserna i CLINICCARE s hudvård. Hyaluronsyra spelar en avgörande roll i de metaboliska processerna för att få dina hudceller att interagera och kommunicera. Det bidrar till att öka immunförsvaret i huden och motverka infektioner. En av de viktigaste funktionerna med hyaluronsyra är att den binder fukten i huden med upp till 1000 gånger sin egen vikt. Lågmolekylär hyaluronsyra är en av de huvudsakliga komponenterna i hudvårdsserien från CLINICCARE. Hyaluronsyra spelar en vital roll i de metaboliska processerna så som interaktion mellan celler och synteser. Den bidrar till att öka immuniteten i hudcellerna och motverkar infektioner i hudcellerna. En av dess viktigaste egenskaper är att binda fukt, - Upp till 1000 gånger sin egen vikt. Mängden hyaluronsyra i huden är direkt påverkande till hudens egen förmåga av att reparera sig själv. Olyckligtvis minskar detta med åldern. Det lämnar din hud mer oskyddad för föroreningar och orenheter samt att alla processer som kräver hyaluronsyra att försämras. Av just den anledningen är det så viktigt att en Anti Age produkt innehåller hyaluronsyra. En utmaning med hyaluronsyran är att dess molekylstorlek är 3000 nanometrar i diameter medan det intercellulära utrymmet (Avståndet mellan hudcellerna) är ca 100 nanometer. Det gör det omöjligt för konventionell hyaluronsyra att penetrera djupare ned i huden. Till nyligen har det endast varit möjligt att penetrera huden med hjälp av injektioner av hyaluronsyra. I dag har Japanska forskare lyckats utveckla en hyaluronsyra som är endast 5 nanometer i diameter med höga joniseringsnivåer, vilket innebär att den har förmågan att nå djupt ned i hudlagret utan behovet av injektioner.

3 En kvalitativ professionell hudvård börjar med en bra ansiktsrengöring. Ansiktsrengöring är den första produkten som vi tryggt kan lita på för att bli av med akne-, irritation-, och för tidigt åldrande orsakat av smuts, överflödigt fett, döda hudceller, sminkrester, föroreningar och gifter, och viktigast av allt, effektivitet i rengöringen banar sedan vägen för effektiviteten i vår hudvårdsrutin. Silky Cleansing Lotion (500ml ) Denna lite mjöllkigare rengöringen är en snabbverkande rengöringslotion med en lugnande silkeslen konsistens. det kan användas på de mest känsliga och svaga delar i ansiktet. Med vegetabiliska lugnande element lugnar den känsliga delar runt ögon och läppar, och samtidigt bildar en hinna som ett skyddande lager. Silky Lip & Eye Remover 500ml Makeup rengöring för de lite mer känsliga delarna i ansiktet, ögon och läppar. Det kan användas på de mest känsliga delarna i ansiktet, runt ögon och läppar och det avlägsnar smidigt även tjock makeup. Dess vegetabiliska lugnande element lugnar de känsliga delarna runt ögon och läppar, och samtidigt bildar en hinna som ett skyddande lager. Silky Eye Renewal Cream 50ml Denna kraftfulla ögonkräm vänder de många tecknen på hudens åldrande runt det känsliga ögonområdet, inklusive rynkor och kråksparkar. Lågmolekylär Bio Hyaluronsyra optimerar hydrering och tillsammans med vår exklusiva formel hjälper ögonkrämen till att minimera känsligheten, bidra till att öka elasticiteten släta ut hudens konsistens och skydda det känsliga området runt ögonen mot miljöskador. Huvudingredienser: Hyaluronsyra 5% (låg molekylär) Intensiv långvarig återfuktning Skvalan 5% (Boost cellförnyelsen och syresättning) Adenosin (Mycket effektivt mot periorbitala rynkor (kråksparkar) Dipalmitoyl Hydroxiprolin (Långtidsverkande uppstramande effekt. Har visat sig förbättra uppkomsten av rynkor genom att stimulera syntesen av kollagen fibrer)

4 CLINICCARE professionell hudtoner förlitar sig helt av naturliga extrakt och organiskt aktiva ingredienser vilket ger klientens hud den säkraste och mest pålitliga vägen för att åstadkomma synbart ungdomligare, friskare och mindre problemfylld hy. och att den förbereder klientens hud för nästa steg i en professionella hudvårdsrutin. Silky Skin Toner 500ml Den återfuktar och lugnar huden efter rengöring. En underbar källa av återfuktning även för den torraste huden. Tonerns unika molekylära struktur innebär att fukten bibehålls djupt i huden under en längre tid, dramatiskt ökar elasticitet och minskar djupa rynkor. Den bidrar också till att främja cellförnyelsen. CLINICCARE professionella exfolierande/peeling behandlingar är reparerande för huden. De är vanliga behandlingar för problemhud, och även för att bromsa effekterna av åldrande och skador på ansiktet genom exponering för solen under en längre tid. Ansiktspeeling behandlingar bidrar också till att minska uppkomsten av mörka fläckar i ansiktet som kan orsakas av hyperpigmentering eller åldersfläckar. CLINICCARE peeling är djupt rengörande, återfuktande och åtstramande för huden. Våra peeling behandlingar kommer att föryngra huden och göra att huden ser mjuk, slät och friskt ut. Silky Clear Peeling Gel 500ml Det är en helt partikelfri och smärtfritt ögonblicklig peeling gel som peelar bort döda hudceller på en gång. Den tar på et mjukt sätt bort döda celler, vilka gör huden torr och tråkig, så huden blir klar och ren med en ljusare färg. Den lugnar huden och ger huden en mjuk konsistens. AHA + EGF Peel 30ml AHA + EGF PEEL ger en mesoterapi liknande hudstimulans utan injektioner och synlig fjällning. Den har en blandning av fem olika Alpha Hydroxy Syror (AHA), antioxidanter, tillväxtfaktorer, med en auto-neutraliserande release vid behandling. Klientens sociala liv påverkas inte. Särskilt rekommenderad för hudföryngring, akne och förebyggande och behandling av åldrande. Upprepa behandlingar 1 gång i veckan under en kur av behan dlingar eller 1 gång i månaden för att förlänga andra positiva behandlings resultat.

5 Våra hudceller förlitar sig mycket på fukt för att fungera väl. Men med ålder och till följd av exponering för olika väderförhållanden, livsstilar och hälsovanor, tenderar huden att förlora sin naturliga fukt. Något som kräver att vi bör hjälpa din kund att återfylla den förlorade fukten med vår professionella återfuktande moisuturizer. Silky Moisturizing lotion 500ml Återfuktande vätska med antioxidativ fuktgivande lotion. Hjälper till att lyfta fuktnivåer och minimerar fina linjer. Med hjälp av Antioxidanter, E-vitamin och Beta glukan skapas en sköld mot skador orsakade av yttre påfrestningar. Lugnande Allantoin och Centella Asiatica, i kombination med hyaluronsyra bidrar till att minska tecken på för tidigt åldrande hud och lämnar den mjuk och fastare i utseende. Utmärkt produkt för ansiktsbehandlingar med bipolära och multipolära RF-maskiner. Silky Bio Hyaluronate Essence 500ml Innehåller en hög koncentration (5%) av lågmolekylär hyaluronsyra. Serumet ger näring åt huden, bibehåller fasthet, stramar en åldrande hud, hjälper till att bilda nya kollagen och elastin fibrer, stimulerar mikrocirkulationen och skyddar huden från åldrande. Kan användas i stället för en aktiv ampull i professionella behandlingar. CLINICCAREs professionella klinik/salong essence/serum har en extremt intensiv lätt formel som tränger in i huden med en hög koncentration av fukt och näring. Eftersom koncentrationen av aktiva ingredienser är mycket mer koncentrerad än i en vanlig kräm eller fuktkräm är vår essence/serum mer resultatinriktad många lager under hudens yta.

6 CLINICCARE professionella klinik/salongs krämer misslyckas aldrig att ta ut hudens naturligt ungdomliga glöd, mjukhet, smidighet, och de har ett högt fuktgivande och näringsrik formel, laddad med aktiva ingredienser som utför avancerade hudvårdsfunktioner, vilket oundvikligen ger huden en intensiv och effektiv hudföryngring. Silky Massage Cream 800ml Silky Massage Cream ger huden näringsämnen djupt och gör huden mjuk och fuktig. Det är en massagekräm med hög näringsnivå för att upprätthålla vitaliteten i huden. Den bildar en jämnt skyddande skikt, som styr avdunstningen av fukt från huden. Utvecklad för att användas för manuell massage och roppsbehandlingar med RF-maskiner. Silky Retinol Day Cream 300ml Den perfekta professionella lösning för att bekämpa och förhindra tecken på åldrande, utjämnar huden och återställer lyster, denna kraftfulla dagkräm lugnar, återfuktar och förbättrar hudens vitalitet, och den lyfter och stramar huden till ett allt igenom ungdomligt utseende. Baserat på den senaste peptidteknologi, levererar denna kraftfulla anti-aging kräm enastående resultat till en fastare hud och ett antioxidant skydd, samtidigt som det hjälper till att bekämpa fina linjer. Silky Super Moisturizing Cream 300ml Silky Super Moisturizing Cream lindrar torrhet och fina linjer. Hjälper till att lyfta fuktnivåer och minimerar fina linjer. Den aktiverar regenerativa processer i huden med starka antioxiderande egenskaper. Låg molekylär hyaluronsyra och betain hjälper till att återställa fuktbalansen. Fuktar vävnader och minimerar fina linjer. Lämplig för alla hudtyper. Silky 2in1 Gel "Ceramide" 500ml Silky 2 i 1 gel "ceramid" kan användas som en gel-kräm eller som en fuktgivande mask. Studier har visat att torr och skadad hud är kopplat till utarmade ceramid nivåer. Denna 2 i 1 Gel arbetar mot källan till torrhet för att stärka hudens fuktkvarhållande kapacitet. Resultat: Hudens struktur är raffinerad och hyns fräschör och utstrålning återställs. Denna gel har både en anti-stress och antioxidanteffekt; den ger en effektiv föryngring, förbättrar hållfastheten hos huden, motståndet mot externa och interna förorenande faktorer ökar, stamcellerna aktiveras och energiomsättningen återställs. Den används för intensiv beredning av huden genom att öka ämnesomsättningen, den återuppliva huden och skapar en perfekt bas för vidare behandling. Silky 2 in 1 Gel "Vitamin-C" 500ml Silky 2 i 1 gel "Vitamin-C", kan användas som en gel-kräm eller som en fuktgivande mask. Studier har visat att C-vitamin bidrar till att minimera fina linjer, ärr och rynkor. Vitamin-C stimulerar syntesen av kollagen. Resultat: Hudens struktur är raffinerad och hyns fräschör och utstrålning återställs. Denna gel har både ett anti-stress och en antioxidanteffekt; den ger en effektiv föryngring och förbättrar hållfastheten hos huden. Motståndskraften mot externa och interna aggressiva faktorer ökar, stamcellerna aktiveras och ämnesomsättning återställs. Den används för intensiv beredning av huden genom att öka ämnesomsättningen, den återupplivar huden och skapar en perfekt bas för vidare behandlingar.

7 EGF GLOW Mask 35g Anti-pigment & Skin Rejuvenating 0,5% hyaluronsyre Mask, 35g Lugnande och föryngrande anti-pigmenterande ansiktsmask med en intensiv anti-rynk effekt. Den levererar en lugnande anti-pigmentering och anti-rynk effekt på huden. Med huvudingredienser, såsom hyaluronsyra, Argireline, Arbutin och Morus Alba Bark Extract, ges möjlighet att få långvariga anti-pigmenterings och anti-rynk effekt. Rikligt med effektiva ingredienser kommeratt levereras till huden inom 15 ~ 20 minuter. Till skillnad från alla andra fuktgivande ansiktsmasker kan även den mest pigmenterade eller känsliga hud använda den utan att behöva oroa sig för att försämra en redan problematisk hud. EGF PURE Mask 35g Anti-Inflammation & Skin Rejuvenating 1% hyaluronsyra Mask, 35g Lugnande ansiktsmask speciellt utvecklad för att ge intensiv lättnad, föryngring och återfuktning till en orolig hud. Den ger en lugnande känsla till huden. Med huvudingredienser, såsom hyaluronsyra och Niacinamid, ges möjligt att få långvariga lugnande effekt till en problem hud. Rikliga effektiva ingredienser kommer att levereras till huden inom 15 ~ 20 minuter. Till skillnad från alla andra återfuktande ansiktsmasker så kan även den mest inflammerade huden använda d en utan att behöva oroa sig för försämring. EGF REFRESH/TIGHT Mask 35g Anti - Aging / Anti - Wrinkle & Skin Rejuvenating 0,5 % hyaluronsyra Mask, 35g Lugnande, vitaliserande och återfuktande ansiktsmask för intensiva anti-rynk och lyftande effekt. Levererar direkt en lugnande anti-aging aktiva ämnen till huden. Med huvudingredienser såsom hyaluronsyra, Argireline, DMAE och Synthetic Snake Neuro peptid ges möjliga att få långvarig anti-rynk, muskel avslappnande och åtstramande effekt. Denna lugnande och fuktgivande ansiktsmask ger huden en uppfriskande konsistens. Rikligt med effektiva ingredienser kommer att levereras till huden inom 15 ~ 20 minuter. Huvudsakliga aktiva ingredienser: Hyaluronsyra (låg molekylär) (djupt återfuktande effekt) Arbutin (Behandlar ojämna hudtoner och en anti-pigmenteeffekt) Morus Alba Bark Extract (Anti-pigmentering) Argireline / Hexapeptide-8 (Lyftande, åtstramande och anti-rynk effekt / Botox liknande effekt) Human Oligopeptide-1 / EGF (vävnadsregenerering) Huvudsakliga aktiva ingredienser: Hyaluronsyra (Låg molekylär) (djupt återfuktande effekt) Beta glukan (Stöd till immunsystemet) Niacinamid (Behandlar ojämna hudtoner och minskar acne och röda märken som lämnas efter acne) Askorbyl Tetraisopalmitate (Kraftfull antioxidant, med anti-akne och anti-aging kapacitet) Human Oligopeptide-1 / EGF (vävnadsregenerering) Huvudsakliga aktiva ingredienser : Hyaluronsyra ( Lågmolekylär ) (djupt återfuktande effekt ) Human Oligopeptide - 1 ( EGF ) ( vävnadsregenerering ) Adenosin ( Effektiv för periorbitala rynkor (kråksparkar) och glabella linjer i pannan. Argireline / Hexapeptide - 8 ( Lyftande, åtstrmande och anti-rynk effekt ( Botox liknande effekt ) DMAE ( Stark anti-rynk effekt ) Synthetic Snake Neuro peptid ( Synthetiskt ormgift, som härmar Botox via muskulär avslappning )

8 CLINICCARE utvecklar vetenskapligt baserade anti-aging produkter med starka kliniska resultat för estetiker / kosmetologer / läkare. Den nya generationen CLINICCARE vialer innehåller mycket effektiva aktiva ingredienser, såsom: Argireline, Arbutin, Beta glukan, DMAE, Human Oligopeptide-1 (EGF), hyaluronsyra, Panax Ginseng och Palmitoyl Oligopeptid. Dedikerad till proffs: Innovativ, effektiv, säker och färdiga för användning EGF GLOW vial 10x8ml Anti-pigmentering & Hudföryngring med hyaluronsyra 2% (20mg/ml) Hudföryngrande anti-pigmenteerings vial med intensiv anti-rynk effekt. EGF GLOW har en blandning av anti-pigmentering, fuktgivande, uppstramande, åtdragning och antioxidant ingredienser för att ta bort ojämn pigmentering, och för att återställa fukt och fasthet som orsakas av för mycket sol och förlust av hyaluronsyra och kollagen fibrer. Huvudsakliga aktiva ingredienser: Hyaluronsyra 2% (lågmolekylära) (djup återfuktande effekt) Arbutin 2% (Behandlar ojämn hudton, och har anti - pigmenteeffekt) Hexapeptide-8 (Argireline) 1% (lyft, åtdragning och anti-rynk effekt. Botox-liknande effekt) Panax Ginseng 1% (stärker hudbarriären och gynnar deras funktioner) Askorbinsyra (Strong antioxidant som minskar hastigheten av fria radikaler) Human Oligopeptide-1 / EGF-1 (Tissue Regeneration) Palmitoyl Oligopeptid (Ökar kollagen och hyaluronsyra nivå)

9 EGF REFRESH vial 10x8ml Hudföryngring med hyaluronsyra 2% (20mg/ml) Hud föryngrande vial med intensiv anti-rynk effekt. EGF REFRESH har en blandning av hud föryngrande, fuktgivande, uppstramande, åtdragning och antioxidanta ingredienser för att återställa fukt och fasthet orsakad genom förlust av av hyaluronsyra och kollagen fibrer. Huvudsakliga aktiva ingredienser: Hyaluronsyra 2% (Låg Molecule) (djup återfuktande effekt) Hexapeptide-8 (Argireline) 1% (Lyft, åtdragning och anti-rynk effekt. Botox liknande effekt) Panax Ginseng 1% (Styrka huden, och gynnar dess barriärfunktioner) Askorbinsyra (Strong antioxidant som minskar hastigheten av fri-radikal-skador) Human Oligopeptide-1 / EGF (vävnadsregenerering) Palmitoyl Oligopeptid (Öka kollagen och hyaluronsyra nivå) EGF TIGHT vial 10x8ml Lyftande & Hudföryngrande med hyaluronsyra 2% (20mg/ml) Hudföryngrande vial med intensiv anti-rynk och lyftande effekt. EGF REFRESH har en blandning av hud föryngrande, fuktgivande, uppstramande, åtdragning och antioxidanta ingredienser för att återställa fukt och fasthet orsakad genom förlust av hyaluronsyra och kollagen fibrer. Huvudsakliga aktiva ingredienser: Hyaluronsyra 2% (Låg Molecule) (djup återfuktande effekt) Hexapeptide-8 (Argireline) 1% (Lyft, åtdragning och anti-rynk effekt. Botox liknande effekt) DMAE 1% (stark anti-rynk effekt) Panax Ginseng 1% (Styrka huden, och gynnar dess barriärfunktioner. Askorbinsyra (Strong antioxidant som minskar hastigheten av fri-radikal-skador) Human Oligopeptide-1 / EGF (vävnadsregenerering) Palmitoyl Oligopeptid (Öka kollagen och hyaluronsyra nivå)

10 Rengöring En kvalitativ hudvårds rutin börjar med en bra ansiktsrengöring. Ansiktsrengöring är den första produkten som vi tryggt kan lita på för att bli av med akne-, irritation-, och för tidigt åldrande orsakat av smuts, överflödigt fett, döda hudceller, sminkrester, föroreningar och gifter, och viktigast av allt, effektivitet i rengöringen banar sedan vägen för effektiviteten i vår hudvårdsrutin. SILKY FOAM CLEANSING (100 ml) Silky Foam Cleansing är ett koncentrerat vegetabiliskt rengöringsskum, som lämpar sig för alla hudtyper, även torr och känslig hud. Det fina skum kommer mjukt och bekvämt att ta bort skräp, onödigt talg och makeup rester. Den innehåller flera mjukgörande element, som håller huden väl fuktad. Huvudsakliga ingredienser - Myristinsyra - Rengörande ingrediens som ger fukt, länkar proteiner som skapar vårt yttre hudlager. - Laurinsyra - Rengörande, antiviral och antimokrobisk - Stearinsyra - Rengörande, stödjer hudens flexibilitet och återfuktande egenskaper - Beta Glukan 1% - Stimulerar kollagen, minskar irritationer och återfuktande - Lecithin 1% - Mjukgörande och lugnande, kraftfullt återfuktande egenskaper. - Panax Ginseng Extract 1% - Bibehåller hudens elasticitet, vitalitet och regenererande kapacitet. Hårvård Hur du tvättar håret och de produkter du använder kan gå räcka en lång väg mot att bibehålla jämnt, glänsande hår. Följ dessa enkla tips från hudläkare för att bevara ditt friska hår. Tvätta fett hår oftare. Hur ofta du tvättar håret bör baseras på hur mycket olja hårbotten producerar. När man blir äldre producerar din hårbotten mindre olja, så du kanske inte behöver schampo så ofta. Men om du ser flingor i håret kanske du inte din schamponering är nog. Detta kan leda till mjäll och andra åkommor i hårbotten. Koncentrera schampo i hårbotten när du tvättar håret, koncentrera dig på rengöring främst i hårbotten, i stället för att tvätta hela längden på håret. Att bara tvätta bara håret kan skapa flyktigt hår som är matt och tråkigt. Använd balsam efter varje schamponering. Balsam kan avsevärt förbättra utseendet på skadat eller patinerat hår genom att öka glans, minska statisk elektricitet och förbättra styrka plus att det ger visst skydd mot skadliga UV-strålar.

11 Toner CLINICCARE ansikts Toner är baserat på naturliga extrakt och organiskt aktiva ingredienser vilket ger huden den säkraste och mest pålitliga vägen att åstadkomma synbart ungdomligare, friska och mer problemfri hy. Dessa uppfriskande och lätta hudvårdsprodukter markerar sin nödvändighet i alla grundläggande hudvårdrutiner på grund av deras unika förmåga att försegla din ansiktsrengörings rutin med en grundligt rengjord hud och förbereder huden för nästa steg i din hudvård rutin. CLINICCARE ansikte toner gör detta genom att: Rensa din hud, speciellt porerna från orenheter som din ansiktsrengöring kan ha missat. På så sätt eliminerar detta att det samlats smuts i porerna, vilket tydligt minskar deras storlek, hindrar dem från att utvidgas, och gör dem till en bättre kanal för penetration av de aktiva ingredienserna i dina efterföljande hudvårdsprodukter; och lugna irriterad hud och hjälper till att återställa hudens fuktbalans. Vilket är en fördel som då också skyddar huden från oönskade brister som orsakats av irritation, torr hud, uttorkning och överdrivet fet, såsom finnar och acne, tidig uppkomst av rynkor, slapp hud,matt - och äldre hy, och grov hud textur. Alla CLINICCARE hemvårds Toner innehåller en hög koncentration av lågmolekylär hyaluronsyra ( 2,0 % -3,0 % ). EGF Extra Anti-Inflammation Toner 100ml En Toner för behandling av känslug hud (akne). Denna toner ger tillräckligt med näring och fukt till skadad och känslig hud. Grönt te behandlar överskott av talg och inflammationer. Denna toner är lämplig för att förebygga och lindra hudproblem, och den kommer att ge dig en klar och skinande hud. EGF Extra Anti-Pigment Toner 100ml Anti-Pigment Toner för en klar och vacker hud. Denna toner kontrollerar verkan av oxidanter och tyrosiner och bleker ljusa bruna fläckar på huden, den kommer att göra huden jämn och ljus. Den ger huden djup riklig återfuktning och bildar en fuktslöja på huden, och det ger dig en smidig och väl fuktad hud utan irritation.

12 Essence/ Serum CLINICCARE Essence/serum är extremt intensiva och lättflytande för att ge en djup koncentration av fukt och näring till huden. Eftersom koncentrationen av aktiva ingredienser i ett CLINICCARE Essence/Serum är mycket mer koncentrerade än i en vanlig kräm eller fuktkräm ger vår Essence/serum möjlighet att behandla åldrande hud, akne, mörka fläckar och fina linjer många lager under hudens yta. Genom att lägga till en CLINICCARE Essence/Serum till din dagliga hudvårdsrutin (efter toner, innan serum / kräm eller mjukgörare), kan du mer exakt och kraftfullt behandla underliggande skador. CLINICCARE har tre olika hemvård Essence/serum tillgängliga som behandlar nästan varje hudvårds symptom. Alla CLINICCARE hemvårds essence/serum innehåller en hög koncentration av låg molekylär hyaluronsyra (1,0% -2,0%). EGF Extra Anti-Inflammation Essence 50ml Högberikad essence för att lugna känslig hud (akne). Denna essence innehåller grönt te, som har förmågan att desinficera och bryta inflammationer i huden. Den kommer det att bidra till att förebygga acne och andra hudproblem. Bio Hyaluronsyra (små molekylär) och naturliga växtextrakt gör huden mer smidig och väl fuktad EGF Extra Anti-pigment Essence 50ml En anti-pigment Essence för en bländande klar hud. Har en bra effekt på cellaktivering, antioxidant, och tyrosin, Jeju apelsin, berikad med Arbutin och Mulberry bark extrakt löser hudproblem som melasma och bruna fläckar. Den har en särskild formel som utvecklats av vår forskargrupp, som kommer att förhindra pigmentering och stoppa melaninbildning. Denna berikade och mycket fuktgivande essence kommer att ge dig en långvarig väl hydrerad hud.

13 Serum / Kräm CLINICCARE Serum / Krämer misslyckas aldrig att ta ut hudens naturligt ungdomliga glöd, mjukhet och smidighet, Den har en högt fuktgivande och näringsrik formel, berikad med aktiva ingredienser som utför avancerade hudvårdsfunktioner, vilket får huden till en intensiv och effektiv föryngring. Oavsett om ditt mål är att skydda huden från torrhet, slapphet, och slitage; håll huden fylld med näring och strålande mitt i en hektisk och stressig livsstil; lindrar hudproblem (acne), bli av pigment eller ojämn hudton; eller minimera och fördröja uppkomsten av rynkor, känslig och slapp hud eller andra tecken på åldrande, CLINICCARE ger dig ett heltäckande skydd och vi erbjuder dig inte bara vårt val av ansikta serum/krämer utan också ett av tusentals användare för produktens säkerhet och förmåga att leverera utlovade resultat. Alla CLINICCARE hemvårds serum innehåller en hög koncentration av låg molekylär hyaluronsyra (0,5% -1,0%). EGF Extra Anti-Inflammation Serum 50ml Högberikat serum för känslig hud (akne). Detta serum innehåller extrakt av grönt te, som har förmågan att desinficera och lugna inflammationer, och ger en utmärkt antioxidativ effekt. Hyaluronsyra (lågmolekylär) tillsammans med naturliga växtextrakt ger huden välbehövlig fukt. EGF Extra Anti-Pigment Serum 50ml Ett anti-pigment serum för en ljus hud. Jeju apelsin, berikad med Arbutin och Mulberry bark extrakt som löser hudproblem som melasma och bruna fläckar. Den har en särskild formel som utvecklats av vår forskargrupp som kommer att förhindra pigmentering och stoppa melaninbildning. Detta serum återställer trött och slapp hud som skadats av för mycket sol och stress.

14 Ögonkräm Huden runt ögonen är mycket känslig, tunn och känslig för skador. Det är också bland de första platserna vi ser förändringar i vårt utseende på grund av sin tunnhet. En ögonkräm kan hjälpa till att korrigera vissa problem du kan ha nu eller förhindra framtida problem. Exempelvis fina linjer och rynkor kanreduceras med CLINICCARE ögonkräm. CLINICCARE hemvård ögonkräm innehåller en hög koncentration av lågmolekylär hyaluronsyra (5,0%). Silky Eye Renewal Cream 30ml Denna kraftfulla ögonkräm vänder de många tecknen på hudens åldrande runt det känsliga ögonområdet, inklusive rynkor och kråksparkar. Lågmolekylär Hyaluronsyra optimerar återfuktning och tillsammans med vår exklusiva formel hjälper ögonkrämen till att minimera känsligheten, bidra till att öka elasticiteten släta ut hudens konsistens och skydda det känsliga området runt ögonen mot miljöskador. Huvudingredienser: Hyaluronsyra 5% (låg molekylär) Intensiv långvarig återfuktning Skvalan 5% (Boost cellförnyelsen och syresättning) Adenosin (Mycket effektivt mot periorbitala rynkor (kråksparkar) Dipalmitoyl Hydroxiprolin (Långtidsverkande uppstramande effekt. Har visat sig förbättra uppkomsten av rynkor genom att stimulera syntesen av kollagen fibrer) Solskydd Du har antagligen för vana att packa solkräm för en dag på stranden eller poolen. Men solen är uppe 365 dagar om året, och du behöver skydd stor del av den tiden för att minska din livstids totala sol-exponering. Dagligt exponering räknas, du behöver inte vara aktivt solare för att få en skadlig dos av solen. Sun Block Silky Cream (SPF30) 50ml Sun Block Silky Cream (SPF 30) ger ett effektivt skydd hela dagen mot skadliga UVA-och UVB-strålar tack vare sin 13 timmars formula. Personer med känslig hud kan använda den på ett säkert sätt, vagetabiliska extrakt ger huden näring och tillräckligt med fukt. Konsistensen är mjuk som silke.

15 Cliniccare representerar en stor del revolutionernade utveckling inom modern hudvård, och kräver därför att du som terapeut erhåller en adekvat utbildning för att kunna genomföra hudföryngrande behandlingar på ett kvalitativt sätt. Mimass AB erbjuder schemalagda utbildningar vid flera tillfällen varje månad och alla dessa utbildningar är helt kostnadsfria för dig som i dag arbetar som terapeut, eller för dig som forftfarande går i skolan. Cliniccare är en salongsprodukt som enbart säljs via terapeuter för att också säkerställa att kunder får rätt produkter anpassat till sin nuvarande hudstatus. Något som vi av erfarenhet vet att efter mer konsekvent användande av Cliniccare produkter kommer att förändras. Vill du veta mer om Cliniccare kan du besök oss på eller på vår facebooksida:

16 Svensk generalagent: Mimass AB /

en hudvårdsserie för alla hudtyper och -tillstånd

en hudvårdsserie för alla hudtyper och -tillstånd en hudvårdsserie för alla hudtyper och -tillstånd SOLUTION BY VICTUS Solution by Victus är en hudvårdsserie för alla hudtyper och -tillstånd. Fokus har legat på att hudvårdsrutinerna ska kännas enkla och

Läs mer

Alla Mol&B-produkter är dermatologiskt testade och innehåller varken parabener eller allergiframkallande parfym.

Alla Mol&B-produkter är dermatologiskt testade och innehåller varken parabener eller allergiframkallande parfym. Mol&B Copenhagen är en exklusiv hudvårdsserie som har tagits fram av den legitimerade sjuksköterskan Tina Maria Madsen i nära samarbete med dermatologer och hudvårdsexperter i ett europeiskt laboratorium.

Läs mer

www.clinicmedical.se

www.clinicmedical.se www.clinicmedical.se 1. Vad är Hydrapeel plus Hydrapeel plus behandling är en av de ledande inom icke laser hudföryngring. Hydrapeel plus är den enda hydradermabration förfarande som kombinerar rengöring,

Läs mer

SORTIMENT KRONANS EXTRA CARE

SORTIMENT KRONANS EXTRA CARE SORTIMENT KRONANS EXTRA CARE Produkter för kropp och ansikte Kronans Extra Care Kroppstvål, pris: 49 kr för 350 ml En mild och skonsamt rengörande tvål med hudvänligt ph-värde för torr och känslig hud.

Läs mer

2 3 THESKINREVOLUTION

2 3 THESKINREVOLUTION THESKIN REVOLUTION 2 3 THESKINREVOLUTION 4 5 Förmodlgen det mest eleganta sättet att uppnå synbart vackrare hy. Det revolutionerande SQOOM konceptet kombinerar ultraljud med jontofores i en stilfull och

Läs mer

ZO Medical/ZO Skin Health by Zein Obagi

ZO Medical/ZO Skin Health by Zein Obagi Dr Zein Obagis målsättning är att alla ska få en möjlighet till att uppnå en frisk hud oavsett ålder, etnicitet eller livssituation. För att kunna uppnå detta har han utvecklat två olika serier: ZO Skin

Läs mer

En hudvårdsserie för torr och känslig hud.

En hudvårdsserie för torr och känslig hud. En hudvårdsserie för torr och känslig hud. Cetaphil - Kliniskt dokumenterad effekt Cetaphil är en milt rengörande och mjukgörande hudvårdsserie för både kroppen och ansiktet. Produkterna är framforskade

Läs mer

REVALÉSKIN ANTI-AGING SKINCARE

REVALÉSKIN ANTI-AGING SKINCARE REVALÉSKIN ANTI-AGING SKINCARE Antioxidant blandning av frukt och örter En kliniskt bevisad antioxidantblandning som skyddar och reparerar tecken på åldrad hud samt bidrar till ett ungdomligare utseende.

Läs mer

Alla Mol&B-produkter är dermatologiskt testade och innehåller varken parabener eller allergiframkallande parfym och har inte testats på djur.

Alla Mol&B-produkter är dermatologiskt testade och innehåller varken parabener eller allergiframkallande parfym och har inte testats på djur. Mol&B Copenhagen är en exklusiv hudvårdsserie som har tagits fram av den legitimerade sjuksköterskan Tina Maria Madsen och Robin Madsen i nära samarbete med dermatologer och hudvårdsexperter i ett europeiskt

Läs mer

En hudvårdsserie för torr och känslig hud.

En hudvårdsserie för torr och känslig hud. En hudvårdsserie för torr och känslig hud. Cetaphil - Kliniskt dokumenterad effekt Cetaphil är en milt rengörande och mjukgörande hudvårdsserie för både kroppen och ansiktet. Produkterna är framforskade

Läs mer

ERBJUDANDE! I Augusti månad har du möjlighet att köpa dessa produkter till 20 % rabatt!

ERBJUDANDE! I Augusti månad har du möjlighet att köpa dessa produkter till 20 % rabatt! ERBJUDANDE! I Augusti månad har du möjlighet att köpa dessa produkter till 20 % rabatt! Art. 103/104 All Purpose Cream normal/torr hud Verkar mjukgörande, binder fuktigheten ihuden och stärker vävnaden.

Läs mer

En hudvårdsserie för torr och känslig hud.

En hudvårdsserie för torr och känslig hud. En hudvårdsserie för torr och känslig hud. Cetaphil - Kliniskt dokumenterad effekt Cetaphil är en milt rengörande och mjukgörande hudvårdsserie för både kroppen och ansiktet. Produkterna är framforskade

Läs mer

BEHANDLINGSMENY KLINISKA HUDVÅRDSBEHANDLINGAR MED DERMATOLOGIKA RESULTAT

BEHANDLINGSMENY KLINISKA HUDVÅRDSBEHANDLINGAR MED DERMATOLOGIKA RESULTAT BEHANDLINGSMENY KLINISKA HUDVÅRDSBEHANDLINGAR MED DERMATOLOGIKA RESULTAT Kliniska hudvårdsbehandlingar med dermatologiska resultat Vill du också ha snabba, synliga och bestående resultat? Dr Dennis Gross

Läs mer

d år sv ropp Hud & K

d år sv ropp Hud & K 34-001 34-002 34-003 34-007 34-004 34-006 34-005 34-008 15-600 15-601 15-604 15-606 15-640 15-641 15-642 15-660 15-661 15-662 15-611 15-618 15-615 15-620 15-614 15-610 15-612 >> www.vadeco.se 23 NORMAL

Läs mer

Erbjudande! 20% på alla behandlingar, paket och möten i april om du bokar nu i mars.

Erbjudande! 20% på alla behandlingar, paket och möten i april om du bokar nu i mars. Erbjudande! 20% på alla behandlingar, paket och möten i april om du bokar nu i mars. É M I N E N C E O R G A N I C S O R G A N I S K A A N S I K T S B E H A N D L I N G A R T H E O R I G I N A L S I N

Läs mer

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT - FÖR HENNE. www.gaiasverige.se. Ax & Lin

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT - FÖR HENNE. www.gaiasverige.se. Ax & Lin RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT - FÖR HENNE www.gaiasverige.se Ax & Lin PRODUKTER FÖR ANSIKTE OCH KROPP GAIA har skapat en unik serie fantastiska produkter för kvinnor. En enkel, okomplicerad och effektiv

Läs mer

Känslig hud (Sensitive Formula)

Känslig hud (Sensitive Formula) Känslig hud (Sensitive Formula) Exuviance förbättrar hudens utseende på följande sätt: i den gamla huden samlas döda hudceller från epidermis i det översta hudlagret (även kallat stratum corneum) och stannar

Läs mer

Utbildning och diplomering

Utbildning och diplomering Jabushe utbildning Utbildning och diplomering Nu startar en inspirerande utbildning om Jabushe, del 1 av 2. Utbildningen ger dig unika kunskaper om Jabushe och huden. Efter avslutad utbildning får du chansen

Läs mer

THE GENTLE BEAUTY SECRET OF THE STARS

THE GENTLE BEAUTY SECRET OF THE STARS THE GENTLE BEAUTY SECRET OF THE STARS Schhh Cetaphil har varit en skönhetshemlighet i Hollywood i 60 år. Eller ja, så hemlig är den egentligen inte. Cetaphil kommer nämligen ofta först bland stjärnornas

Läs mer

THE GENTLE BEAUTY SECRET

THE GENTLE BEAUTY SECRET THE GENTLE BEAUTY SECRET O F T H E S TA R S En hudvårdsserie för torr och känslig hud. Och för dig som vill undvika det. Cetaphil är en milt rengörande och mjukgörande hudvårdsserie för både kroppen och

Läs mer

Hälsa alla välkomna. Då startar vi.

Hälsa alla välkomna. Då startar vi. Hudvårdstimme Hudvårdstimme Hälsa alla välkomna Hej och välkomna, presentera dig själv och säg att ni idag bjuder på en örtdryck med koncentrat från kinesiskt grönt te samt örter. Den innehåller mycket

Läs mer

EFFEKTER DU KAN SE OCH KÄNNA

EFFEKTER DU KAN SE OCH KÄNNA EFFEKTER DU KAN SE OCH KÄNNA Elixir Cosmeceuticals är en exklusiv hudvårdsserie med dokumenterade effekter på ålderstecken och andra vanliga hudproblem. Elixir Cosmeceuitcals produkter och salongsbehandlingar

Läs mer

SÉRUM VÉGÉTAL. Botanical Resurfacing Night Care ASSIMILATION = EFFEKTIVITET 6 ÅRS FORSKNING 4 PATENT. www.mynewsdesk.

SÉRUM VÉGÉTAL. Botanical Resurfacing Night Care ASSIMILATION = EFFEKTIVITET 6 ÅRS FORSKNING 4 PATENT. www.mynewsdesk. Skönhet Från Växtriket Sedan 1959 SÉRUM VÉGÉTAL ASSIMILATION = EFFEKTIVITET 6 ÅRS FORSKNING 4 PATENT www.mynewsdesk.com/se/yves-rocher Assimilation är nyckeln till effektiv hudvård Växternas kraft upphör

Läs mer

AGING IS A NATURAL PROCESS. NOW SO IS ANTI-AGING.

AGING IS A NATURAL PROCESS. NOW SO IS ANTI-AGING. AGING IS A NATURAL PROCESS. NOW SO IS ANTI-AGING. COFFEEBERRY * NATURECEUTICALS NATURE S MOST POTENT ANTI-AGING BOTANICAL PRIORI - the Anti-Aging Authority UPPTÄCK VETENSKAPEN BAKOM HUDENS FÖRVANDLING

Läs mer

ESTETIC NORRLANDS LASERKLINIK

ESTETIC NORRLANDS LASERKLINIK ESTETIC NORRLANDS LASERKLINIK PRISLISTA 2012 Vissa av våra behandlingar rekommenderas som kur för bästa resultat. Läs mer om respektive behandling på vår hemsida www.estetic.se. Om du är osäker på vilken

Läs mer

AKNE FÅR ALDRIG STOPPA DIG

AKNE FÅR ALDRIG STOPPA DIG AKNE FÅR ALDRIG STOPPA DIG Har du finnar eller akne? Då är du inte ensam. Oftast börjar det i puberteten vilket kan vara en känslig tid för många. Vid 15 18-års ålder brukar aknen vara som värst för att

Läs mer

TREAT MENT. MENU TEKNISK GUIDE

TREAT MENT. MENU TEKNISK GUIDE TREAT MENT. MENU TEKNISK GUIDE K E V I N. M U R PHY T R E AT M E N T S använder det bästa från naturen och tekniken med hudvårdsingredienser. Våra produkter verkar på molekylärnivå och vårt mål är att

Läs mer

stoppa dig OIL CONTROL

stoppa dig OIL CONTROL AKNE FÅR ALDRIG stoppa dig OIL CONTROL Har du finnar eller akne? Då är du inte ensam. Oftast börjar det i puberteten vilket kan vara en känslig tid för många. Vid 15-18 års ålder brukar aknen vara som

Läs mer

Pürminerals kan! Pürminerals är den hetaste mineralmakeupen från USA och alla produkter är i fast pressad form, go pressed no mess!

Pürminerals kan! Pürminerals är den hetaste mineralmakeupen från USA och alla produkter är i fast pressad form, go pressed no mess! Världens mest hudvårdande mineralmakeup! Kan en makeup förbättra din hud? Pürminerals kan! Pürminerals är den hetaste mineralmakeupen från USA och alla produkter är i fast pressad form, go pressed no mess!

Läs mer

skin check skin check guide

skin check skin check guide skin check skin check guide skin check bliss = avancerad effektiv hudvård Skin check är ett verktyg så att du på ett lätt och snabbt sätt ska få en öppnare dialog med kunden och kunna göra skräddarsydda

Läs mer

\\ Hud & Kroppsvård JUL JUL 15-650 15-651 15-652 15-612 15-669 15-640 15-641 15-642 15-660 15-661 15-662. www.vadeco.se

\\ Hud & Kroppsvård JUL JUL 15-650 15-651 15-652 15-612 15-669 15-640 15-641 15-642 15-660 15-661 15-662. www.vadeco.se Hud & Kroppsvård \\ Hud & Kroppsvård JUL 15-650 15-651 15-652 JUL 15-606 15-600 15-601 15-604 15-669 15-640 15-641 15-642 15-660 15-661 15-662 15-611 15-618 15-615 15-620 15-614 15-610 15-612 www.vadeco.se

Läs mer

ageloc TRU FACE ESSENCE ULTRA PRODUKTTRÄNING

ageloc TRU FACE ESSENCE ULTRA PRODUKTTRÄNING ageloc TRU FACE ESSENCE ULTRA PRODUKTTRÄNING HUDEN ÄR JAGETS YTTRE OCH DÄRFÖR DEN SYNLIGA MANIFESTATIONEN AV DEN EGNA IDENTITETEN EUROPAS BEFOLKNING BLIR ALLT ÄLDRE 1/2 AV INVÅNARNA ÄR 40+ KÄNSLOR KRING

Läs mer

Herrarnas hudvårdsskola

Herrarnas hudvårdsskola Herrarnas hudvårdsskola Först och främst: hudvård är inte bara för brudarna. Även riktiga män behöver ta hand om sin hud. Du vet hur det är med ett par nya fräscha sneakers. Man vill ju behålla dem fräscha

Läs mer

Start Now! Pürminerals kan! Pürminerals är den hetaste mineralmakeupen från USA och alla produkter är i fast pressad form, go pressed no mess!

Start Now! Pürminerals kan! Pürminerals är den hetaste mineralmakeupen från USA och alla produkter är i fast pressad form, go pressed no mess! Världens mest hudvårdande mineralmakeup! Kan en makeup förbättra din hud? Pürminerals kan! Pürminerals är den hetaste mineralmakeupen från USA och alla produkter är i fast pressad form, go pressed no mess!

Läs mer

Det finns ett stort utbud av hudvårdsprodukter på

Det finns ett stort utbud av hudvårdsprodukter på BEHANDLINGAR OCH PRISER 2013/2014 Det finns ett stort utbud av hudvårdsprodukter på marknaden i dag och för många blir det förvirrande. Valet av produkter styrs ofta av intryck från reklam eller genom

Läs mer

age BRILLIANTLY till att få uppleva fantastiska förbättringar i ditt utseende, med en yngre, mer hälsosam och strålande hud.

age BRILLIANTLY till att få uppleva fantastiska förbättringar i ditt utseende, med en yngre, mer hälsosam och strålande hud. age BRILLIANTLY VI BJUDER IN DIG till att få uppleva fantastiska förbättringar i ditt utseende, med en yngre, mer hälsosam och strålande hud. INNOVATIVE SKINCARE har skaffat sig ett prestigefyllt rykte

Läs mer

En hudläkare utöver det vanliga. I don t compromise. You shouldn t either.

En hudläkare utöver det vanliga. I don t compromise. You shouldn t either. En hudläkare utöver det vanliga Innovatör, vetenskapsman och hudläkare Dr. Zein Obagi är en av världens främsta experter inom hudförbättring. För 20 år sedan var han en pionjär inom hudvård och utvecklade

Läs mer

TEKNOLOGIN. Består av 2 aktiva nyckelingredienser. KOMBU EXTRAKT: boostar hudens energi och syreupptagningsförmåga

TEKNOLOGIN. Består av 2 aktiva nyckelingredienser. KOMBU EXTRAKT: boostar hudens energi och syreupptagningsförmåga JANUARI 2014 INNERGY TM - en exklusiv teknologi för en idealisk hud CARITA har skapat de första serumen som aktiverar hudens energi. Hudens livscykel påverkas dagligen av externa attacker och interna störningar

Läs mer

INGA PARABENER - INGA MINERALOLJOR

INGA PARABENER - INGA MINERALOLJOR INGA PARABENER - INGA MINERALOLJOR INTENSIVE SPA - ANSIKTSVÅRD 2 Mineral Cleansing Milk Mineralrik rengöringsmjölk med tillsatser av plantextrakt och naturliga oljor. Rengör effektivt men skonsamt och

Läs mer

Kemisk Peeling. Upptäck din nya hud

Kemisk Peeling. Upptäck din nya hud Kemisk Peeling Upptäck din nya hud VARFÖR MEDIK8? Peeling Medik8 är ett prisbelönt, globalt varumärke för hudvårdsprodukter u som endast säljs av hudvårdsexperter. Produkterna är framtagna, utvecklade

Läs mer

Rapsodine Hudvård. Naturlig skönhet på naturens villkor! CMY

Rapsodine Hudvård. Naturlig skönhet på naturens villkor! CMY Rapsodine Hudvård Naturlig skönhet på naturens villkor! Rapsodines produkter är baserade på svensk ekologisk rapsolja som effektivt mjukgör, återfuktar och vitaliserar din hud. Det är härligt att få känna

Läs mer

hudgarnisonen Behandlingar

hudgarnisonen Behandlingar hudgarnisonen Behandlingar Ansiktsbehandlingar matis specialbehandlingar ansikte Ansiktsbehandling Lyx 1 tim 45 min 995 kr extra rengöring med frimator, färgning av fransar och bryn, ånga och porrengöring,

Läs mer

SALICYLIC PEEL BEHANDLING. - Patientinformation -

SALICYLIC PEEL BEHANDLING. - Patientinformation - SALICYLIC PEEL BEHANDLING - Patientinformation - Introduktion Biophora Salicylic Peel är en ytterst effektiv Peel som är inriktad på att exfoliera de döda hudcellerna på hudens yta. Den är tillgänglig

Läs mer

Active Collagen 2 STÄRKER OCH FÖRYNGRAR HUDEN

Active Collagen 2 STÄRKER OCH FÖRYNGRAR HUDEN ACTIVE COLLAGEN 2 1 Active Collagen 2 STÄRKER OCH FÖRYNGRAR HUDEN Slätar ut fina linjer och rynkor och ökar hudens elasticitet Ökar fuktighetsnivån i huden Tillför vitalitet, styrka och flexibilitet Stimulerar

Läs mer

VRID TILLBAKA KLOCKAN

VRID TILLBAKA KLOCKAN VRID TILLBAKA KLOCKAN EUROPE SWE FRISK HUD ÄR VACKER HUD Alla föds med mjuk och elastisk hud. Dina celler är nyckeln till din naturliga hälsa och skönhet. Hudceller hos yngre personer återskapas hela

Läs mer

RENGÖRING OCH PEELING

RENGÖRING OCH PEELING HEMVÅRDSPROGRAM RENGÖRING OCH PEELING Rengöring är det grundläggande steget i all hudvård. Först när huden är riktigt ren kan den ta tillvara verksamma ingredienser och vitaminer i övrig hudvård. Peela

Läs mer

Behandlingar. Återbud skall göras senast ett dygn i förväg, annars debiteras behandlingskostnaden.

Behandlingar. Återbud skall göras senast ett dygn i förväg, annars debiteras behandlingskostnaden. Behandlingar Adress: Rålambsvägen 18. Tel: 545 608 10 Internet: www.oasenskonhet.com Boka online på: www.oasenskonhet.com Öppettider: Mån-Fre 11-18, Lör enligt bokad tid Återbud skall göras senast ett

Läs mer

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT FÖR HENNE. w w w. g a i a s v e r i g e. s e

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT FÖR HENNE. w w w. g a i a s v e r i g e. s e RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT FÖR HENNE w w w. g a i a s v e r i g e. s e PRODUKTER FÖR ANSIKTE OCH KROPP NONIQUE har skapat en helt naturlig serie produkter för kvinnor. Serien består av ekologiska kropps

Läs mer

Produktfakta Apolosophy

Produktfakta Apolosophy Produktfakta Apolosophy APOLOSOPHY MAKEUP ANSIKTE Apolosophy Foundation Foundation med lätt konsistens som ger ett naturligt, halvmatt resultat. Ger näring åt huden och har fettreglerande egenskaper som

Läs mer

ANSIKTS-& SKALPMASSAGE

ANSIKTS-& SKALPMASSAGE BEHANDLINGSMENY - ANSIKTE Du får din 6:e behandling helt kostnadsfritt!* (*Specialerbjudande: för vald terapeut inom 6 månader. Första behandlingen ska uttnyttjas senast 31/12-2013) Kom gärna 10 min före

Läs mer

Schampo för färgade och preparerade hår. Massera in i vått hår, skölj väl. Milt och fuktgivande.

Schampo för färgade och preparerade hår. Massera in i vått hår, skölj väl. Milt och fuktgivande. Caring ml Produkt Beskrivning Aktiva ingredienser Grupp 00 00 00 00 00 50 00 Colour care Skyddande Colour care Skyddande Volume Djuprengörande Protein Reparerande Reparerande Fuktgivande Hair Pack Fuktgivande

Läs mer

KEMISK PEELING AKNE, RYNKOR, ÄRR OCH PIGMENTFLÄCKAR UTAN PARABENER

KEMISK PEELING AKNE, RYNKOR, ÄRR OCH PIGMENTFLÄCKAR UTAN PARABENER KEMISK PEELING AKNE, RYNKOR, ÄRR OCH PIGMENTFLÄCKAR UTAN PARABENER Mandelsyra - akne Laktobionisk syra - exfolierar, anti-oxidant Glukonolakton syra - exfolierar, fukt Glykolsyra - djupt exfolierande Mjölksyra

Läs mer

It s Time To Switch Your Skin Back On

It s Time To Switch Your Skin Back On It s Time To Switch Your Skin Back On It s Time To Switch Your Skin Back On Med banbrytande teknologi lanseras nu produkter från ELEMIS som tar din hudvård till nästa nivå. Sedan lanseringen utav prisbelönta

Läs mer

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT www.gaiasverige.se Ax & Lin GAIA:S HISTORIA Hudvårdsserien skapades av mamma Michelle vars son föddes med känslig hud och utvecklade eksem redan vid 8 veckors ålder. De provade

Läs mer

Behandlingar på CitySpa!

Behandlingar på CitySpa! Behandlingar på CitySpa! ANSIKTE Klassisk ansiktsbehandling Din hudterapeut skräddarsyr behandlingen efter din hudtyp och behov. Den kan vara djuprengörande, fuktgivande, lugnande, återuppbyggande eller

Läs mer

Användning Används morgon och kväll. Ta lite mjölk i händerna och applicera med en lätt massage i ansiktet och på halsen, skölj av med varmt vatten.

Användning Används morgon och kväll. Ta lite mjölk i händerna och applicera med en lätt massage i ansiktet och på halsen, skölj av med varmt vatten. milk närande mjukgörande rengöringsmjölk En effektiv och mild rengöring av orenheter, makeup och rester från föroreningar. Ger en mjuk och återställd hud. Innehåller antioxidanter och ger ett avancerat

Läs mer

Skönhet Från Växtriket Sedan 1959 HYDRA VÉGÉTAL. www.mynewsdesk.com/se/yves-rocher

Skönhet Från Växtriket Sedan 1959 HYDRA VÉGÉTAL. www.mynewsdesk.com/se/yves-rocher Skönhet Från Växtriket Sedan 1959 HYDRA VÉGÉTAL www.mynewsdesk.com/se/yves-rocher INNOVATION SKÖNHET FRÅN VÄXTRIKET Sav från lönn och blå agave har visat sig ha fantastiska fuktbindande egenskaper. Därför

Läs mer

Din hud andas! Camoufl age och concealer. förbättrar din hud varje dag

Din hud andas! Camoufl age och concealer. förbättrar din hud varje dag Din hud andas! Camoufl age och concealer förbättrar din hud varje dag Den första täckande cremen som låter din hud andas. Avancerad teknologi hjälper huden att förbättra sin egen läkningsprocess efter

Läs mer

The Science of Great Skin

The Science of Great Skin The Science of Great Skin Upptäck dermatologiskt utvecklad hudvård som rekommenderas och hyllas av experter världen över. Grundarna av NeoStrata, dr van Scott och dr Yu, är internationellt erkända pionjärer

Läs mer

SHEA& exceptional skin food BUTTER COCOA SHEA. www.zoyagoespretty.se. 100% ekologiska ingredienser BUTTER LAVENDER BUTTER ROSEHIP BUTTER

SHEA& exceptional skin food BUTTER COCOA SHEA. www.zoyagoespretty.se. 100% ekologiska ingredienser BUTTER LAVENDER BUTTER ROSEHIP BUTTER exceptional skin food COCOA SHEA& ROSEHIP SHEA& LAVENDER SHEA www.zoyagoespretty.se 100% ekologiska ingredienser exceptional skin food Varje Zoya Goes Pretty produkt innehåller högst två ingredienser Vi

Läs mer

Ansiktsbehandling En introduktion

Ansiktsbehandling En introduktion Ansiktsbehandling En introduktion www.arespaschool.se För att få riktigt nöjda gäster behöver du kunna ge dem en skön ansiktsbehandling. En ansiktsbehandling kan du göra som en enstaka behandling eller

Läs mer

Ansiktsbehandlingar. Ansiktskur

Ansiktsbehandlingar. Ansiktskur Ansiktsbehandlingar Ansiktskur Ansiktsbehandling med fokus på avslappning! Rengöring, peeling, ansiktsmassage, mask och vårdande produkter som anpassas efter just din hudtyp för bästa resultat. Tid: 40

Läs mer

find balance. see clarity. feel rescue.

find balance. see clarity. feel rescue. EASY CARE T find balance. see clarity. feel rescue. En effektiv lösning i några enkla steg... rescue clarity balance mot håravfall mot mjäll mot fet hårbotten Balance mot fet hårbotten balance mot fet

Läs mer

Weleda relanserar hela sitt ansiktssortiment

Weleda relanserar hela sitt ansiktssortiment PRESSMEDDELANDE 27 MAJ 2010 Weleda relanserar hela sitt ansiktssortiment Hösten 2010 relanserar Weleda hela sitt befintliga ansiktssortiment och passar samtidigt på att lansera en helt ny serie rengöringsprodukter.

Läs mer

Klinisk hudvård som ger omedelbara resultat!

Klinisk hudvård som ger omedelbara resultat! Klinisk hudvård som ger omedelbara resultat! Multifunktionella produkter som är enkla att använda och ger snabba, synliga samt varaktiga resultat! Dr Dennis Gross Skincare är en modern och högintressant

Läs mer

BEHANDLINGAR. En uppfräschning av ansiktet. I behandlingen ingår rengöring, peeling, ansiktsmassage, mask samt avslutande dagcreme.

BEHANDLINGAR. En uppfräschning av ansiktet. I behandlingen ingår rengöring, peeling, ansiktsmassage, mask samt avslutande dagcreme. BEHANDLINGAR ANSIKTSBEHANDLING SPA (30 MIN) En uppfräschning av ansiktet. I behandlingen ingår rengöring, peeling, ansiktsmassage, mask samt avslutande dagcreme. Pris: 345 kr KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING

Läs mer

NONIQUE. Naturlig och läkande hudvård från topp till tå

NONIQUE. Naturlig och läkande hudvård från topp till tå NONIQUE Naturlig och läkande hudvård från topp till tå Betydelsen av namnet Står för den vintergröna växten noni som är hjärtat i våra produkter Betyder + eller och Noni från Panama - odlingarnas paradis

Läs mer

ORIFLAME HUDVÅRDSGUIDE

ORIFLAME HUDVÅRDSGUIDE ORIFLAME HUDVÅRDSGUIDE 2015 VÅR EXPERTIS Vår hudvårdsexpertis kommer från nästan 50 år av produktutveckling och avancerad hudvårdsforskning. Idag har vi 160 forskare med varierande teknisk erfarenhet som

Läs mer

Beauty Prislista HUD & l aserbehandlingar

Beauty Prislista HUD & l aserbehandlingar Beauty Prislista HUD & LASERBEHANDLINGAR Exuviance ansiktsbehandlingar Ansiktsbehandling Lätt En lätt uppfräschning 30 min Hudanalys, rengöring, PHA-peeling, portömning, mask samt avslutande dagkräm. Exkl

Läs mer

Therapeutic Solutions for Healthier Skin

Therapeutic Solutions for Healthier Skin Therapeutic Solutions for Healthier Skin Konceptet som skapar en friskare hud För mer än 30 år sedan etablerade Zein Obagi konceptet «Hudhälsa» och utvecklade samtidigt behandlingar och produkter som bidrog

Läs mer

Nu öppnar vi glowid.se, en webbutik för koreanska hudvårdsprodukter.

Nu öppnar vi glowid.se, en webbutik för koreanska hudvårdsprodukter. Nu öppnar vi glowid.se, en webbutik för koreanska hudvårdsprodukter. Nedan följer information om två av de märken som vi kommer att sälja exklusivt i Sverige. Korea ligger ca 12 år före resten av världen

Läs mer

PRISLISTA 2012. Veronika Benedik Kosmetisk Tatuerare / Hudterapeut

PRISLISTA 2012. Veronika Benedik Kosmetisk Tatuerare / Hudterapeut PRISLISTA 2012 Image ansiktsbehandling express (30 min) Här ingår rengöring, peeling, mask och dagcreme en uppfräschande behandling. 320:- Image ansiktsbehandling basic (60 min) Effektiv behandling som

Läs mer

LINAS HUDVÅRD. Certifierad hudterapeut

LINAS HUDVÅRD. Certifierad hudterapeut LINAS HUDVÅRD Certifierad hudterapeut RESULTATBASERAD HUDVÅRD HUDVÅRDSPRODUKTER Klassisk Ansiktsbehandling En ansiktsbehandling som passar alla! I behandlingen görs en hudanalys och produkterna anpassas

Läs mer

VÄGEN TILL EN FRISKARE HUD

VÄGEN TILL EN FRISKARE HUD VÄGEN TILL EN FRISKARE HUD PATIENTGUIDE DR. OBAGI Forskare, innovatör, vetenskapsman och hudläkare. Dr. Obagi är en av de främsta experterna inom hudförbättring. Under mitten av 1980-talet utvecklade han

Läs mer

One step. into the Dead Sea. The highest concentration of natural minerals on earth. By Blue Minerals

One step. into the Dead Sea. The highest concentration of natural minerals on earth. By Blue Minerals One step into the Dead Sea The highest concentration of natural minerals on earth By Blue Minerals ARAD_BRO_v1.indd 1 2009-07-22 10:20:02 Döda Havet, naturens gåva Arads produkter erbjuder ett fullt koncept

Läs mer

ÖSTERMALMS HUDVÅRDSKLINIK. Meny. Tidsbokning: 08-661 81 80

ÖSTERMALMS HUDVÅRDSKLINIK. Meny. Tidsbokning: 08-661 81 80 ÖSTERMALMS HUDVÅRDSKLINIK Meny Tidsbokning: 08-661 81 80 Ansiktsbehandlingar Djuprengöring 90 min värde 750:- Rengöring, peeling, ånga, portömning, ansiktsmassage, skalpmassage, mask. Brynplock ingår.

Läs mer

EN NY KATEGORI INOM ANTI-AGING HUDVÅRD

EN NY KATEGORI INOM ANTI-AGING HUDVÅRD EN NY KATEGORI INOM ANTI-AGING HUDVÅRD Xophoria : Förändra Din Hud, Förändra Ditt Liv Xocai antog utmaningen att vetenskapligt ta fram produkter för hela världen, oavsett var du bor, din ålder, eller hudfärg.

Läs mer

Åldersförebyggande teknik A R T

Åldersförebyggande teknik A R T Åldersförebyggande teknik A R T Art is born of the observation and investigation of nature. Cicero (106 f.kr. 43 f.kr.) 2 Konsten med Young Living Historiska redogörelser avslöjar att de mest avancerade,

Läs mer

Det bästa från forskning och vetenskap. Det bästa från naturen. Det bästa för Din hud.

Det bästa från forskning och vetenskap. Det bästa från naturen. Det bästa för Din hud. Det bästa från forskning och vetenskap. Det bästa från naturen. Det bästa för Din hud. THE DERMATOLOGY FOUNDATION Professorerna bakom Exuviance/NeoStrata har erhållit Discovery Honorary Award of the Dermatology

Läs mer

Priser. Ansiktsbehandlingar. Biolines Specialbehandlingar. Priserna gäller fr o m 2009-06-01 795:-

Priser. Ansiktsbehandlingar. Biolines Specialbehandlingar. Priserna gäller fr o m 2009-06-01 795:- Priser Priserna gäller fr o m 2009-06-01 Ansiktsbehandlingar Micro peel Hudslipning Behandling av acne, ärr, porer, rynkor och pigmentfläckar mm Utföres efter hudtyp med upp till 70% AHA. Som kur 1ggr/mån

Läs mer

SPAKVÄLLAR & MÅNADSERBJUDANDEN Våren 2014

SPAKVÄLLAR & MÅNADSERBJUDANDEN Våren 2014 SPAKVÄLLAR & MÅNADSERBJUDANDEN Våren 2014 Upplevelser utöver det vanliga SPAKVÄLLARpå Bansai Spa JANUARI Måndag 20/1 15-18 Spakväll & invigning av märket Kerstin Florian Bubbel, snittar & lyx sätter guldkant

Läs mer

Sterisol Sensitive System - lite mer än bara hudvård

Sterisol Sensitive System - lite mer än bara hudvård Sterisol Sensitive System - lite mer än bara hudvård Allergiförebyggande hår- och hudvård för den medvetna familjen utan konserveringsmedel och utan parfym. - alltid en mildare lösning Konserveringsmedel

Läs mer

Din hud andas! Camoufl age och concealer. förbättrar din hud varje dag

Din hud andas! Camoufl age och concealer. förbättrar din hud varje dag Din hud andas! Camoufl age och concealer förbättrar din hud varje dag nästa generations teknologi Den första täckande cremen som låter din hud andas. Avancerad teknologi hjälper huden att förbättra sin

Läs mer

hudgarnisonen Behandlingar

hudgarnisonen Behandlingar hudgarnisonen Behandlingar Ansiktsbehandlingar Ansiktsbehandling Lyx 1 tim 45 min 1095 kr I behandlingen ingår: välkomstmassage, rengöring, peeling, extra rengöring med frimator, färgning av fransar och

Läs mer

Produktfakta Apolosophy

Produktfakta Apolosophy Produktfakta Apolosophy Apolosophy makeup Ansikte Apolosophy Foundation Foundation som ger näring åt huden och motverkar blankhet. Anpassar sig efter hudens rörelser vilket motverkar ansamlingar av produkten

Läs mer

SPAKVÄLLAR & MÅNADSERBJUDANDEN Våren 2014

SPAKVÄLLAR & MÅNADSERBJUDANDEN Våren 2014 SPAKVÄLLAR & MÅNADSERBJUDANDEN Våren 2014 Upplevelser utöver det vanliga JANUARI SPAKVÄLLAR på Bansai Spa Torsdag 30/1 18-20 Spakväll med make-up för bröllop och fest En riktigt make-up kväll den 30/1

Läs mer

Skönhet Från Växtriket Sedan

Skönhet Från Växtriket Sedan Skönhet Från Växtriket Sedan 1959 www.mynewsdesk.com/se/yves-rocher SÉRUM VÉGÉTAL Yves Rocher har över 150 forskare som alla är experter på sitt område, från planta till hud. De delar samma passion, växtriket,

Läs mer

Revolutionary Treatment FROM INSIDE THE BODY OUT TO THE SKIN

Revolutionary Treatment FROM INSIDE THE BODY OUT TO THE SKIN Revolutionary Treatment FROM INSIDE THE BODY OUT TO THE SKIN Vi i BioZen Skandinavien brinner för skönhet och hälsa. Det är med stor glädje och stolthet vi presenterar en helt ny serie av behandlingsprodukter

Läs mer

Vad är Hempz Body Care? Vad är Hampafrö?

Vad är Hempz Body Care? Vad är Hampafrö? Produktbroschyr Vad är Hempz Body Care? Hempz Body Care är lyxiga och skönt kroppsvårdande produkter som doftar ljuvligt. Alla Hempz Body Care produkter innehåller 100% naturlig hampafröolja, en av naturens

Läs mer

Upplev skillnaden med kraften från naturen!

Upplev skillnaden med kraften från naturen! Upplev skillnaden med kraften från naturen! www.gaiasverige.se Gaia har skapat en unik serie fantastiska produkter för kvinnor. En enkel, okomplicerad och effektiv serie, skapad av rena ingredienser som

Läs mer

Gilda Cosmetic Sweden www.gildacosmetic.se

Gilda Cosmetic Sweden www.gildacosmetic.se FÖR EN HÄLSOSAM HUD 1988 grundade jag Gilda Cosmetic s hudvårdsserie med fokus på högkvalitativa produkter som ger resultat på huden, oavsett hudtyp. Produkterna är baserade på effektiva kombinationer

Läs mer

VARFÖR VÄLJA EQ ANTI AGE COLLAGEN. EQ Anti Age. kollagen- Premium

VARFÖR VÄLJA EQ ANTI AGE COLLAGEN. EQ Anti Age. kollagen- Premium 2/24 VARFÖR VÄLJA EQ ANTI AGE COLLAGEN 3/24 01 Naturligt kollagen från fisk Låg molekylvikt Berikat med Matcha grönt te, havtorn och vitaminer EQ Anti Age Collagen Premium Utan smaktillsatser eller sötningsmedel

Läs mer

Dare to be perfect. Avancerade injektionsprodukter med hyaluronsyra för naturlig och långtidsverkande behandling av hudens åldrande.

Dare to be perfect. Avancerade injektionsprodukter med hyaluronsyra för naturlig och långtidsverkande behandling av hudens åldrande. Dare to be perfect Avancerade injektionsprodukter med hyaluronsyra för naturlig och långtidsverkande behandling av hudens åldrande. Hudens naturliga åldrande kan behandlas på ett naturligt sätt Huden är

Läs mer

me-nytt www.marjaentrich.com info@marjaentrich.com nr: 77

me-nytt www.marjaentrich.com info@marjaentrich.com nr: 77 Marja Entrich me-nytt www.marjaentrich.com info@marjaentrich.com nr: 77 Männen i fokus bäst i test i expressens söndagsbilaga hela 7 gånger. (5 getingar) Nu har vi kommit en bit in på det nya året 2012......och

Läs mer

Original Dead Sea Minerals. Forces from nature and scientic, the future for your skin.

Original Dead Sea Minerals. Forces from nature and scientic, the future for your skin. Original Dead Sea Minerals Forces from nature and scientic, the future for your skin. BLUE_BRO_v1.indd 1 2009-07-22 09:50:35 Innehållsförtecknig Ansikte - Rengöring Ansikte - Ögon Ansikte Serum Ansikte

Läs mer

Skönhet Från Växtriket Sedan 1959 SÉRUM VÉGÉTAL. Optimal Assimilation. www.mynewsdesk.com/se/yves-rocher

Skönhet Från Växtriket Sedan 1959 SÉRUM VÉGÉTAL. Optimal Assimilation. www.mynewsdesk.com/se/yves-rocher Skönhet Från Växtriket Sedan 1959 SÉRUM VÉGÉTAL Optimal Assimilation www.mynewsdesk.com/se/yves-rocher Optimal assimilation mellan växtextrakt och hud för att skapa riktigt effektiva hudvårdsprodukter

Läs mer

DEN UNIKA KOMBINATIONEN AV AKTIVA INGREDIENSER, BERÖRING OCH TEKNOLOGI

DEN UNIKA KOMBINATIONEN AV AKTIVA INGREDIENSER, BERÖRING OCH TEKNOLOGI DEN UNIKA KOMBINATIONEN AV AKTIVA INGREDIENSER, BERÖRING OCH TEKNOLOGI Elemis BIOTEC: Vad är BIOTEC? DEN UNIKA KOMBINATIONEN AV AKTIVA INGREDIENSER, BERÖRING & TEKNOLOGI Elemis BIOTEC: Hög-koncentrerade

Läs mer

Extraordinary feeling extraordinary results

Extraordinary feeling extraordinary results Introduktion till Extraordinary feeling extraordinary results År 1958 grundades Darphin av den franske hudläkaren och forskaren Pierre Darphin. Han tillägnade sin forskning åt kvinnors välbefinnande, och

Läs mer

För att torr och känslig hud har olika behov.

För att torr och känslig hud har olika behov. För att torr och känslig hud har olika behov. Curami by CCS allt du behöver. Mer än 30 år. Så länge har vi på CCS ägnat åt att ta hand om torr och känslig hud. Den erfarenheten delar vi nu med oss av genom

Läs mer