Känslig hud (Sensitive Formula)

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Känslig hud (Sensitive Formula)"

Transkript

1 Känslig hud (Sensitive Formula) Exuviance förbättrar hudens utseende på följande sätt: i den gamla huden samlas döda hudceller från epidermis i det översta hudlagret (även kallat stratum corneum) och stannar kvar där. Det ger huden ett torrt och matt utseende. De nya hudcellerna som ska komma upp till översta hudlagret fastnar under detta kompakta lager med döda hudceller. Exuviance löser och tar bort lagret av döda hudceller så att de nya cellerna kommer fram. Härvid får huden ett jämnare och renare utseende - precis som hos yngre hy. Exuviance tillför också fukt till huden, vilket gör att den känns mjuk och jämn. Därför kan den inledande användningen av Exuviance Skin Care System medföra en synlig fjällning och peeling av huden. Detta inträffar normalt inom de två första veckorna och kan pågå i upp till två veckor. Reaktionen är helt normal och är ett tecken på att exfolieringen av de översta, döda hudlagren har förbättrats. Om detta leder till irritation, bör användare av Exuviance i början använda produkterna mindre frekvent - kanske en gång dagligen istället för två gånger dagligen, eller varannan dag - och återgå till full användning så snart huden tål det. Känslig hud (Sensitive Formula) Exuviance är den enda vetenskapligt utvecklade hudvårdsserien med AHA:er som har ett speciellt system för känslig hy. Nästan 70 procent av alla kvinnor anser att de har känslig hy. Exuviance produkter för känslig hy är de enda som innehåller glukonolakton, den exklusiva polyhydroxisyra som tidigare endast var tillgänglig genom ordination från en läkare. Produkterna för känslig hy tillför mycket fukt och är mycket milda mot huden. De minskar också förekomsten av fina linjer och rynkor. Eftersom glukonolakton är en antioxidant verkar den skyddande mot de åldrandeprocesser i huden som beror på oxidanter. Glukonolakton har tagits fram särskilt för känslig hy.

2 Normal hud (Regular Formula) Exuviance förbättrar hudens utseende på följande sätt: i den gamla huden samlas döda hudceller från epidermis i det översta hudlagret (även kallat stratum corneum) och stannar kvar där. Det ger huden ett torrt och matt utseende. De nya hudcellerna som ska komma upp till översta hudlagret fastnar under detta kompakta lager med döda hudceller. Exuviance löser och tar bort lagret av döda hudceller så att de nya cellerna kommer fram. Härvid får huden ett jämnare och renare utseende - precis som hos yngre hy. Exuviance tillför också fukt till huden, vilket gör att den känns mjuk och jämn. Därför kan den inledande användningen av Exuviance Skin Care System medföra en synlig fjällning och peeling av huden. Detta inträffar normalt inom de två första veckorna och kan pågå i upp till två veckor. Reaktionen är helt normal och är ett tecken på att exfolieringen av de översta, döda hudlagren har förbättrats. Om detta leder till irritation, bör användare av Exuviance i början använda produkterna mindre frekvent - kanske en gång dagligen istället för två gånger dagligen, eller varannan dag - och återgå till full användning så snart huden tål det. Normal hud (Regular Formula) Produkterna för normal hud från Exuviance har en sammansättning som innehåller en exklusiv kombination av poly- och alfahydroxisyror. Dessa produkter innehåller glykol och glukonolakton, vilket skapar ett mycket effektivt hudvårdssystem som minskar förekomsten av fina linjer och rynkor och gör huden jämnare och mjukare samtidigt som den får en ung, fräsch lyster. Dessutom tillkommer fördelarna med multiantioxidanter, växtämnen, vitaminer och solfilter, som både ger en ännu högre fuktighetsnivå och skyddar mot skadliga faktorer i den omgivande miljön, fria radikaler samt UVA- och UVB-strålar.

3 Antibacterial Facial Cleanser Denna milda, fuktgivande löddrande rengöringslotion innehåller fyra procent glukonolakton som är en patenterad polihydroxisyra (PHA), antibakteriellt triklosan och lindrande botanisk kamomill. Idealisk för användning till torr hy eller fet/aknebenägen hy samt till hy med andra åkommor som irriteras av tvål och andra rengörings-cremer. Produkten innehåller inte tvål eller parfym. Den antibakteriella produkten hjälper till att minska de bakterier som kan vara till skada för hyn.

4 C l a r i f y i n g S o l u t i o n Särskilt framtagen för dig med fet hy som är benägen att få akne. Det här ansiktsvattnet hjälper till att rengöra den feta huden från fetter och andra lipider. Resultatet blir ren, fräsch hy. Används regelbundet för att få en hy som ser sundare ut och som får hjälp att bibehålla ett ungdomligt utseende.

5 Day Fluid Day Creme SPF 15 Regular formula Day Fluid Day Creme SPF 15 Sensivit formula Daglig, grundläggande vård av normal till torr hud. En fuktrik sammansättning som är förstärkt med multiantioxidanter och solfilter. Cremen har utvecklats för att skydda huden mot skadliga faktorer i den omgivande miljön. Naturliga cellnäringsämnen, fuktighetsbevarande medel och växtämnen ger en fantastisk fukttillförsel. Sammansättningen innehåller en unik kombination av poly- och alfahydroxisyror som verkar hela dagen. Förekomsten av fina linjer och rynkor minskas och hyn blir slätare. Daglig, grundläggande hudvård för normal till torr hud. Mild hudvård för känslig hy. Denna patenterade polyhydroxisyra gör att en yngre, ljusare ansiktshy varsamt kommer till ytan och reducerar förekomsten av fina linjer och rynkor. Multiantioxidanter, solfilter och E-vitamin fungerar som en barriär som skyddar mot påverkan från den omgivande miljön. Aloe, gurka och kamomill verkar lindrande och fuktgivande.

6 Evening Restorative Complex Då vi sover skall kroppen vila och samla krafter för att möta den nya dagen. Vi laddar batterierna. Även för huden är sömnen viktig. För att Du skall kunna vakna med ett nytt fräscht ansikte, måste huden få riktig, fungerande näring. Generellt kan man säga att Exuviance Evening Restorative Complex är en fantastiskt bra nattkräm till alla åldrar. Men Du som vill att Din hud skall ha det maximala under sömnen är detta schema en vägledning. Skäm bort huden om natten med en patenterad polyhydroxisyra i kombination med näringsrika fuktgivande ämnen, vitaminer, oundgängliga lipider och växtämnen som har en lindrande inverkan på stressad hud. Denna mycket näringsrika creme, som har en dämpad blå nyans och en läcker äpple-/citrusdoft, är förpackad i en frostad burk med ett guldfärgat metallock.

7 Hydrating Lift Eye Complex Sammansättning med näringsrika, mjukgörande och fuktgivande ämnen, antioxidanter, multivitaminer, oundgängliga lipider och växtämnen som verkar lindrande på det känsliga hudområdet kring ögonen och motverkar tecken på åldrande. Cremen är lätt till sin konsistens och är förpackad i en frostad plastflaska med en guldfärgad metallkork. Exuviance nya sensationella ögoncreme Huden kring ögonen är ytterst känslig och det är oftast också där vi ser de första tecknen på rynkor. Det gäller att välja sin ögonkräm med omsorg. Det räcker inte med enbart fukt, som de flesta ögonkrämer består av. Fukten försvinner och inget positivt har hänt med huden. Vi måste få en cellaktivitet på djupet av huden, om vi skall få ett varaktigt resultat. Fruktsyra, AHA, har en mycket god cellstimulerande effekt, men hittills har vi inte vågat använda AHA kring ögonen, eftersom det lätt uppstår irritationer på detta känsliga hudparti. Nu lanserar Exuviance en revolutionerande ögonkräm med fruktsyra. Exuviance har utvecklat en ny fruktsyra som har AHA-syrans alla cellförnyande egenskaper men är så skonsam och mild att även huden kring ögonen kan tåla den. Man får ett fantastiskt resultat! PHA kallas den och är världspatenterad av dess upptäckare, professorerna dr van Scott och dr Yu, Princeton, USA. Detta är den nya generationens fruktsyra, som alla kan tåla. Och som ger verkliga resultat. Vetenskapligt bevisat. PHA finns endast i Exuviance hudvårdsprodukter. Äntligen har vi fått en produkt som verkligen kan göra något positivt åt den tunna, känsliga huden kring ögonen; huden blir fräschare och utjämnad. Rynkorna minimeras!

8 Vespera Bionic Serum V.B.S. Ett serum som ger en intensiv antiåldrande behandling för stressad hy. Förbättrar de synliga tecknen på åldrande genom att jämna ut hudens struktur, ta bort fina linjer och rynkor och jämna ut ojämn hudpigmentering. Antiåldrande serum som verkligen fungerar Ett fantastiskt serum som verkligen håller vad det lovar. Minskar rynkor och fina linjer med mer än 30%. Jämnar ut ojämn hudpigmentering. Förbättrar hudens cellomsättning. Detta har dokumenterats i objektiva tester. Bästa resultatet får man om man använder V.B.S. varje kväll före Evening Restorative Complex eller ännu hellre Rejuvenating Complex. Till Dig som önskar extra fukt dagtid är V.B.S. fantastisk att lägga på huden före Din Exuviance dagprodukt. Ett par droppar gör UNDERVERK! V.B.S. innehåller laktobionisk syra, provitamin A, C och E, extrakt från havsväxter och grapefrukt. Oljefri. Passar alla hudtyper. Världspatenterad.

9 Rejuvenating Complex Motverkar intensivt rynkor, pigmentfläckar och solskador Rejuvenating Complex gör att hud som skadats av solen ser lenare, sundare och yngre ut. Upprepad användning hjälper till att minska fina linjer och rynkor och främja en jämnare hudton. Denna avancerade anti-aging creme innehåller 12 procent glukonolakton, en patenterad polihydroxisyra (PHA), pro-vitamin A för ytterligare åldersbekämpande fördelar och E-vitamin för antioxiderande effekt. Den gör att hud som skadats av solen ser lenare, sundare och yngre ut. Upprepad användning kan hjälpa till att minska tecknen på fina linjer och rynkor och främja en jämnare hudton. Denna produkt kan bara köpas från utbildade hudterapeuter.

10 Rejuvenating Treatment Masque Djuprensande och uppstramande mask Rejuvenating Treatment Masque Unna Dig denna mask då och då. Tips: Ser Du trött ut och ska på fest? Låt masken verka i ca 15 min. Rulla av masken eller skölj noga bort den. Ansiktet är som nytt! En uppfräschande, djuprengörande gelémask med AHA, avsedd att göra så att fina linjer och rynkor syns mindre, samtidigt som huden återfuktas. Sammansatt med en exklusiv blandning av alfa- och polyhydroxisyror, aminosyror, pro-vitaminer A, C och E, B-vitamin-komplex och ingredienser från växtriket, inklusive grapefruktextrakt för att motverka fet hy och Aloe Vera som ger huden lindring. Kliniskt utvecklad för att återuppliva och vitalisera trött, stressad hy.

11 Skin Rise Morning Bionic Tonic Morning Skin Rise Vill Du att huden ska vakna skonsamt, men effektivt? Då är detta Din produkt. På morgonen byter Du ut Din toner till dessa pads, indränkta i laktobionisk syra, vitaminer, grönt te och extrakt av eukalyptus, gurka, pepparmynta samt grapefrukt. Passar alla hudtyper. Ett angenämt sätt för huden att vakna på. En kraftfullt sammandragande, fuktgivande, antioxiderande och antiåldrande produkt förstärkt med tekniskt avancerade ingredienser, som glukonoheptonolakto, för att förbättra hudens klarhet och lenhet och ge en sund och strålande hy.

12 Ultra-Rich Restorative Creme Torr och åldrande hud En del av Din hud behöver extra mycket fukt. Ofta gäller det huden på halsen. Det finns också hud, som inte tåler någon produkt, atopiskt eksem. Här gör Ultra Rich underverk. Denna ultramjukgörande kräm kan användas såväl dag- som nattetid och ger långvarig återfuktning. Denna avancerade anti-aging creme innehåller åtta procent glukonolakton och fyra procent laktobionisk syra båda patenterade polihydroxisyror (PHA) med egenskaper som fördröjer hyns åldrande samt även fungerar antioxiderande och återfuktande. Cremen gör att hud som skadats av solen känns och ger intryck av att vara lenare, sundare, yngre och mer strålande. Upprepad användning kan bidra till att minska förekomsten av fina linjer och rynkor och främja en jämnare hudton. Cremens unika kombination av PHA:er gör att den får alla AHA-cremens fördelar, samtidigt som den är mild mot huden och är lämplig för alla hudtyper. Denna ultramjukgörande kräm kan användas såväl dag- som nattetid och ger långvarig återfuktning.

13 Skin Brightening Gel Denna gel, som inte innehåller hydroquion, har en sammansättning som kombinerar 10 procent AHA:er och PHA:er med 2 procent kojicsyra, 1 procent citronsyra, 0,5 procent C-vitamin och hudblekande extrakt som bleker missfärgningar på huden. Många får pigmentfläckar. Orsaken kan vara intensiv solning, graviditet, p-piller etc. Exuviance kan hjälpa Dig. En idealisk produkt för alla som önskar bleka missfärgningar på huden som fräknar och åldersfläckar som orsakats av solen. Perfekt även till pigmentfläckar som ibland framträder vid graviditet eller vid användning av p-piller. Applicera ett tunt lager Skin Brightening Gel på hudområdet som skall blekas två gånger dagligen. Dagtid rekommenderas Exuviance dagkräm ovanpå. För snabbare resultat, rekommenderar vi att Du på kvällen sätter Rejuvenating Complex ovanpå gelén.

14 Lip Balm SPF 15 En unik sammansättning ger läpparna en mjukare känsla och gör att de ser jämnare ut. Motverkar förekomsten av fina linjer kring läpparna. Tillför fukt och skyddar torra, spruckna läppar. Förpackad i en smal, vit tub. vårda dina läppar Glöm inte Dina läppar. Exuviance Lip Balm har en unik sammansättning av PHA och fuktgivande ämnen, vilka ger läpparna en härlig, mjuk känsla och jämnare utseende. Motverkar rynkor och fina linjer kring läpparna. Reparerar torra och spruckna läppar. Innehåller SPF 15, som skyddar läpparna mot skadliga UV-strålar.

15 Vad kan Exuviance göra för dig? Du har inga rynkor eller andra problem: Det är viktigt att Du vårdar huden för att hejda hudens åldrande. Med rätt hudvård får huden spänst och bevarar sin ungdomliga lyster längre. Det är lättare att förebygga en rynka än att få bort den. Ju tidigare Du börjar med Exuviance, desto längre håller Du kvar ditt ungdomliga utseende. De första rynkorna har visat sig: Exuviance har vetenskapligt dokumenterat att rynkorna minskas med ca 30%, om man dagligen använder Exuviance produkter. Ju längre tid Du har använt produkterna, desto bättre resultat uppnår du. Du har akne och oren hy: Exuviance hjälper! Observera att det kan uppstå en negativ effekt under den första tiden. Det beror på att Exuviance också rengör på djupet. Den akne som Du skulle ha fått under de kommande veckorna, bryter ut redan första veckan. Efter detta blir emellertid Din hy bara bättre och bättre. Den kommer att stråla! du har extremt torr och känslig hud: Exuviance har hjälp. pigmentförändringar: Blekes och utjämnas med Exuviance.

NU SKIN /Pharmanex PRODUKTKATALOG 2014 PRODUKTKATALOG 2014 NU SKIN /PHARMANEX

NU SKIN /Pharmanex PRODUKTKATALOG 2014 PRODUKTKATALOG 2014 NU SKIN /PHARMANEX NU SKIN /Pharmanex PRODUKTKATALOG 2014 PRODUKTKATALOG 2014 NU SKIN /PHARMANEX NU SKIN ÄR NYCKELN TILL DITT BÄSTA JAG, UTIFRÅN OCH IN, INIFRÅN OCH UT Blicka framåt i tiden se ett ungdomligare du. Din hy

Läs mer

NU SKIN /Pharmanex PRODUKTKATALOG 2015 - UTGÅVA 3 PRODUKTKATALOG 2015 NU SKIN /PHARMANEX

NU SKIN /Pharmanex PRODUKTKATALOG 2015 - UTGÅVA 3 PRODUKTKATALOG 2015 NU SKIN /PHARMANEX NU SKIN /Pharmanex PRODUKTKATALOG 2015 - UTGÅVA 3 PRODUKTKATALOG 2015 NU SKIN /PHARMANEX NU SKIN ÄR NYCKELN TILL DITT BÄSTA JAG, UTIFRÅN OCH IN, INIFRÅN OCH UT Blicka framåt i tiden se ett ungdomligare

Läs mer

lösningar Skräddarsydd viktkontroll Målinriktade näringsprodukter Yttre näringsprodukter Produktguide

lösningar Skräddarsydd viktkontroll Målinriktade näringsprodukter Yttre näringsprodukter Produktguide P E R S O N L I G A lösningar Skräddarsydd viktkontroll Målinriktade näringsprodukter Yttre näringsprodukter Produktguide Personalised weight management for healthy results. Bilden är ett exempel varje

Läs mer

LYFT FRAM DINA VACKRA DRAG

LYFT FRAM DINA VACKRA DRAG MER ÄN BARA PLÅSTER PÅ SÅREN För oss är hälsa mycket mer än läkemedel och lindring. Att hålla formen, ta hand om sitt yttre och känna sig fin är minst lika viktigt för att man ska må bra. Välkommen in,

Läs mer

den nya generationens dermacosmeceutiska

den nya generationens dermacosmeceutiska den nya generationens dermacosmeceutiska hudvårdsserie 1 Nimue-produkterna skapades ursprungligen 1994 med inriktning på den medicinska marknaden för pre- och postoperativ användning. Nimue har sedan dess

Läs mer

INNEHÅLL. 12 Förstå Fitzpatricks hudklassificering. 39 40 Försiktighetsåtgärder och allergier. 49 Instruktioner för neutralisering av peeling

INNEHÅLL. 12 Förstå Fitzpatricks hudklassificering. 39 40 Försiktighetsåtgärder och allergier. 49 Instruktioner för neutralisering av peeling HANDBOK INNEHÅLL Sidan 3 Human Tech Medica AB 4 Om Agera Rx 5 7 Hudens fysiologi 8 11 Vetenskapen bakom Agera Rx 12 Förstå Fitzpatricks hudklassificering 13 16 Produktsammanfattning 17 38 Produktfaktablad

Läs mer

UK, Portugal, Belgium, Holland, France, Germany, Greece, Cyprus, Norway, Switzland, Sweden, Finland, malta, Polland, Russia, Japan, USA, Dubai, Saudi

UK, Portugal, Belgium, Holland, France, Germany, Greece, Cyprus, Norway, Switzland, Sweden, Finland, malta, Polland, Russia, Japan, USA, Dubai, Saudi Crystal Clear World Wide UK, Portugal, Belgium, Holland, France, Germany, Greece, Cyprus, Norway, Switzland, Sweden, Finland, malta, Polland, Russia, Japan, USA, Dubai, Saudi Arabia Välkommen! Sedan starten

Läs mer

Vad är Hempz Body Care? Vad är Hampafrö?

Vad är Hempz Body Care? Vad är Hampafrö? Produktbroschyr Vad är Hempz Body Care? Hempz Body Care är lyxiga och skönt kroppsvårdande produkter som doftar ljuvligt. Alla Hempz Body Care produkter innehåller 100% naturlig hampafröolja, en av naturens

Läs mer

Picanta. - ett jubileumsmagasin för alla dina sinnen. 25 år. Jubileum 1982 2007. www.suziepicant.se

Picanta. - ett jubileumsmagasin för alla dina sinnen. 25 år. Jubileum 1982 2007. www.suziepicant.se Picanta - ett jubileumsmagasin för alla dina sinnen 25 år Jubileum 1982 2007 www.suziepicant.se Tjejkväll för högstadiet/ gymnasiet på Holken Mariebergsskogen. Våren 1994. Suzie firar 25 år 25 fantastiska

Läs mer

Upplaga 3 2007:08 PRODUKTINFO

Upplaga 3 2007:08 PRODUKTINFO Upplaga 3 2007:08 PRODUKTINFO INNEHÅLL KERATIN BOND SYSTEM ANTI AGING DAILY ELEMENTS VOLUME ART ELEMENTS STRAIT LINE URBAN ELEMENTS DRY HAIR HEALING MOISTURE HAIR REPAIR COLORCARE SWIM & SUN MAGIC BULLET

Läs mer

DIN HUD 4TIPS TILL EN VACKER

DIN HUD 4TIPS TILL EN VACKER ANNONS HELA DENNA TEMATIDNING ÄR EN ANNONS FRÅN MEDIAPLANET ANNONS Nr.3/September 2009 DIN HUD 4TIPS TILL EN VACKER FOTO: ANGELICA ENGSTRÖM OCH VÄLMÅENDE HUD Ebba Blitz tror starkt på naturlig hudvård:

Läs mer

Hudvård och ansiktsoperationer

Hudvård och ansiktsoperationer Hudvård och ansiktsoperationer Välkommen till Citadellkliniken Citadellkliniken är en av Sveriges största privatkliniker inom estetisk plastikkirurgi. Här möts du av vår erfarna personal som alla är specialister

Läs mer

Upplaga 3 2015 PRODUKTINFO

Upplaga 3 2015 PRODUKTINFO Upplaga 3 2015 PRODUKTINFO Innehåll L ANZA översikt...4 L ANZA företaget...5 Healing Technology...6 Sammansättningen av hår...6 Keratin Protein...6 Mineraler och fukt...7 Nano Science 10² Delivery System...8

Läs mer

Prislista. Suzie Picant. Karlstad Day Spa. www.suziepicant.se. Välkommen till vår web-shop!

Prislista. Suzie Picant. Karlstad Day Spa. www.suziepicant.se. Välkommen till vår web-shop! Prislista Suzie Picant Karlstad Day Spa www.suziepicant.se Välkommen till vår web-shop! Hej! Jag heter Suzie Tingvall och är utbildad hudterapeut, makeupartist, thaimassör, kosmetisk tatuerare och fengshuikonsult.

Läs mer

Innehåll: Välkommen till Akademiklinikens Hudcenter... 2. Hudkonsultationer... 3. Hudanalys... 3. Peelbehandlingar... 4. Kärlborttagning ansikte...

Innehåll: Välkommen till Akademiklinikens Hudcenter... 2. Hudkonsultationer... 3. Hudanalys... 3. Peelbehandlingar... 4. Kärlborttagning ansikte... HUDBEHANDLINGAR Innehåll: Välkommen till Akademiklinikens Hudcenter... 2 Hudkonsultationer... 3 Hudanalys... 3 Peelbehandlingar... 4 Kärlborttagning ansikte... 6 Rosacea... 7 Ytliga ådernät ben... 8 Åderbråck...

Läs mer

bok om hälsa och skönhet för 50 +

bok om hälsa och skönhet för 50 + bok om hälsa och skönhet för 50 + Amelia Adamo Cattis Grant Forum Bokförlaget Forum, Box 70321, 107 23 Stockholm www.forum.se Amelia Adamo & Cattis Grant 2008 Grafisk form John Losciale Omslagsfoto framsida

Läs mer

SALICYLIC PEEL BEHANDLING. - Patientinformation -

SALICYLIC PEEL BEHANDLING. - Patientinformation - SALICYLIC PEEL BEHANDLING - Patientinformation - Introduktion Biophora Salicylic Peel är en ytterst effektiv Peel som är inriktad på att exfoliera de döda hudcellerna på hudens yta. Den är tillgänglig

Läs mer

Dags för ett bad? M ADE IN THE US A

Dags för ett bad? M ADE IN THE US A Dags för ett bad? M ADE IN THE US A Vad är din filosofi? Esprees filosofi är att kombinera naturens kraft med modern, innovativ teknologi för att få fram produkter för pälsvård av högsta kvalitet. Esprees

Läs mer

Hos Eqology får du de viktiga och rätta produkterna du behöver för att ta hand om dig själv och din hälsa.

Hos Eqology får du de viktiga och rätta produkterna du behöver för att ta hand om dig själv och din hälsa. OUR PRODUCTS Hos Eqology får du de viktiga och rätta produkterna du behöver för att ta hand om dig själv och din hälsa. INNEHÅLL HÄLSOKOST Lifeforce 6 Vitastrong 10 EQ EVERYDAY 12 Multichi Energy 14 Multichi

Läs mer

Aloe Vera Gelly. Anvisningar Rengör huden noggrant. Applicera frikostigt och ofta.

Aloe Vera Gelly. Anvisningar Rengör huden noggrant. Applicera frikostigt och ofta. Aloe Vera Gelly Användandet av Aloe vera går som en röd tråd genom historien och människor i vitt skilda kulturer har använt Aloe vera till husbehov. Ofta strök man ett färskt blad direkt på huden vid

Läs mer

Spa Öland. Hotel Skansen spa

Spa Öland. Hotel Skansen spa Spa Öland Hotel Skansen spa På Skansen spa kommer du till en oas där du kan slappna av, uppleva lugn och känna harmoni. Du kommer att känna dig trygg och omhändertagen av våra duktiga och välutbildade

Läs mer

Beauty from Mother Nature. Certifierad ekologisk hudvård! www,icea.info. Version nr 1 feb 2013 Nu med ny Anti-Age - Sublime Linfactive Cream

Beauty from Mother Nature. Certifierad ekologisk hudvård! www,icea.info. Version nr 1 feb 2013 Nu med ny Anti-Age - Sublime Linfactive Cream produktkatalog Beauty from Mother Nature Certifierad ekologisk hudvård! www,icea.info Version nr 1 feb 2013 Nu med ny Anti-Age - Sublime Linfactive Cream LAKSHMI Eco-organic cosmetics Vår viktigaste princip

Läs mer

HÅRFAKTA. Vad kan du om ditt hår?

HÅRFAKTA. Vad kan du om ditt hår? HÅRFAKTA Vad kan du om ditt hår? Här kommer lite intressant fakta om hår som kan vara kul att veta. Det är allt från statistik, fakta om hårstråets uppbyggnad och annat du inte visste om hår. 1. Hårets

Läs mer

köpenhamn Malmö Landskrona göteborg

köpenhamn Malmö Landskrona göteborg köpenhamn Malmö Landskrona göteborg 1987 år 2012 Välkommen till Citadellkliniken Citadellkliniken Cosmo har förvärvat hela varumärket Citadellkliniken från och med januari 2013. Detta innebär att det framöver

Läs mer

Förverkliga alla dina drömmar!

Förverkliga alla dina drömmar! Förverkliga alla dina drömmar! Skulle du vilja tjäna 1000- tals kronor Extra varje månad? Tiden har kommit för dig att göra ett val! Kör den bil du alltid drömt om! Stora inkomster Många människor behöver

Läs mer

Beauty from Mother Nature. Certifierad ekologisk hudvård! www.icea.info

Beauty from Mother Nature. Certifierad ekologisk hudvård! www.icea.info produktkatalog Beauty from Mother Nature Certifierad ekologisk hudvård! www.icea.info Nyheter: Nya Masker Ny Anti-Age serie - Sublime Line Ny design Body Lotion Nya duschtvålar mm Version nr 20 Mars 2015

Läs mer

www.bjorkangsgarden.com 0456-508 00

www.bjorkangsgarden.com 0456-508 00 2009 Björkängsgården är platsen för dig som söker en lugn och rofylld miljö för lyxig omvårdnad och skön avkoppling - trivsamt på det där lantliga, personliga viset... www.bjorkangsgarden.com 0456-508

Läs mer

ageloc edition Ett stort steg framåt

ageloc edition Ett stort steg framåt ageloc edition NU SKIN GALVANIC SPA SYSTEM II Ett stort steg framåt Välkommen till ditt eget spa lyxigt och bekvämt i ditt eget hem Med specialdesignade ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II och

Läs mer

Hälsokonferera i Hassela

Hälsokonferera i Hassela Hälsokonferera i Hassela. Välj en energigivande konferens, en rekreation för företaget och din personal! Hälsa som ämne är hetare än någonsin så vad sägs om att kombinera er konferens med något som gör

Läs mer

ESTETIC HUDV ÅRDS- & LASERKLINIK UMEÅ

ESTETIC HUDV ÅRDS- & LASERKLINIK UMEÅ ESTETIC HUDV ÅRDS- & LASERKLINIK UMEÅ Behandling INNEHÅLLSFÖRTECKNING Sida/sidor Acne W/Ö 14 Acneärr W/Ö 15, 21 AHA-pensling W/Ö 33 ALPHA-BETA pensling Ö 33 Akademiklinikens Peels W/Ö 13 Allmänläkare W/Ö

Läs mer