Utbildning och diplomering

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Utbildning och diplomering"

Transkript

1 Jabushe utbildning

2 Utbildning och diplomering Nu startar en inspirerande utbildning om Jabushe, del 1 av 2. Utbildningen ger dig unika kunskaper om Jabushe och huden. Efter avslutad utbildning får du chansen att diplomera dig som Jabushesäljare. Diplom har tilldelats, den: 11/11/15 Emma Jonsson För genomförande av Jabushes utbildning, steg 1 och 2, samt grundläggande kunskap om huden. Kursen är en webbaserad utbildning för utvalda återförsäljare av Jabushe. Jabushe är en komplett hudvårdsserie, utvecklad och tillverkad i Sverige för att reparera rynkor och andra ålderstecken. Det är också en av få hudkrämer med vetenskapligt bevisad effekt*. Naturlig hudvård är en hel vetenskap Auktoriserad hudterapeut Svensk studie godkänd av forskningsetiska kommittén vid Karolinska Sjukhuset *British Journal of Dermatology, 2003:149:

3 Innehåll utbildning del 1 Fakta om huden Vad är Jabushe? Dokumenterad studie Vårt världspatent, QAL-100 Vem är Jabushekunden? Produktrekommendation

4 Fakta om huden Hudens totala yta är ca 2 kvadratmeter och väger ca 4 kg, under vår livstid tappar vi ungefär 13 kg hudceller. Huden är ett levande organ, vilket innebär att huden påverkas både inifrån och utifrån. Tunnast är huden på ögonlocken, tjockast är den under fötterna och i handflatorna. Hudens främsta uppgifter är att: Skydda mot bl.a. bakterier, virus, frätande ämnen och nötning Hjälpa till att hålla kroppstemperturen på rätt nivå Se till att vi inte förlorar för mycket vätska eller salter Skydda kroppen mot skadlig UV-strålning från solen När huden åldras blir den både tunnare, torrare och där med känsligare Huden får dessutom fina linjer, djupa veck och blir storporigare. Konturer runt käkparti och ögon förloras då huden åldras.

5 Hudens lager Det finns tre olika hudlager, överhuden (epidermis), läderhuden (dermis) och underhuden (subcutis). Överhuden är motståndskraftig mot kemisk och mekanisk påverkan. Den är ca 0,05-0,1 mm tjock. Läderhuden är stark och elastisk, med en tjocklek på 0,5-3 mm. Här finns fibroblaster som producerar kollagen, elastin och grundsubstans. Kollagenet ger styrka och stadga till vår hud samt bidrar till en slät, fast och rynkfri hud. Överhuden (epidermis) Läderhuden (dermis) Underhuden (subcutis) Underhuden är stötdämpande och värmeisolerande. Den fungerar också som en viktig fettreserv och ett vätskeförråd. Den är 2 mm-10 cm tjock.

6 Vad är Jabushe? En svensk naturlig hudvårdsserie för dig som vill minimera hudens ålderstecken och återfå en spänstig hy med fin lyster. Det är kliniskt bevisat att Jabushes produkter ger synliga resultat. Jabushe förbättrar och bibehåller hudens elasticitet samt gör den slätare och ungdomligare genom att minska rynkdjupet och reducera pigmentfläckar. Produkterna reparerar solskadad hud, reducerar påsar under ögonen och minskar storleken på hudens porer. Jabushes produkter är baserat på 95 % naturliga ingredienser från vegetabiliskt ursprung. Innehåller raps som har hudvårdande och mjukgörande egenskaper, bivax som gör huden len och röd alg som ger krämen sin härliga konsistens.

7 Klinisk prövning I 15 år har kvinnor använt Jabushe. Hudvårdsseriens popularitet beror på produkternas tydliga och synliga resultat. Den kliniska prövningen av Jabushe är godkänd och granskad av forskningsetiska kommittén vid Karolinska Sjukhuset samt erkänd och publicerad av British Journal of Dermatology, en av världens mest ansedda vetenskapliga tidsskrifter inom ämnet. Den kliniska prövningen av QAL-100 pågick under totalt tre månader. Försökspersonerna erhöll vid försökets början två kodade (märkta höger respektive vänster), men i övrigt identiskta tuber. Den ena tuben (placebokrämen) användes på den ena ansiktshalvan. Den andra tuben (QAL-100) användes på den andra ansiktshalvan. Varken prövningsledare eller försökspersoner visste vilken tub som innehöll vilken kräm. Tillvägagångssättet kallas dubbelblind studie.

8 Klinisk bedömning Vid den kliniska bedömningen värderades effekten med elva olika hjälpmått: 1. Fina rynkor 2. Grova rynkor 3. Pigmentering 4. Förstorade porer 5. Påsar under ögonen 6. Synlig torrhet 7. Hudens tjocklek 8. Hudens spänst 9. Hudens lyster 10. Ojämnheter vid beröring 11. Telangiektasi (utvidgning av små blodkärl) Prövningsledaren värderade huden i nämnda avseenden enligt en niogradig skala, vid startpunkten och vid fyra olika tillfällen under försöksperioden, med den sista bedömningen efter tre månader.

9 Studien Resultaten mättes med fyra olika metoder; klinisk bedömning, fotografisk bedömning, självskattning och laserprofilometri (en metod som med hjälp av silikonavgjutningar och laserteknik mäter hudens rynkdjup). Efter tre månader kunde man konstatera följande: Rynkdjupet minskade i genomsnitt med 51% Huden återfick spänst och lyster Porstorleken minskade Påsarna under ögonen reducerades

10 Fotografisk bedömning Vid den fotografiska bedömningen värderades effekten på hjälpmåtten. Fotografierna togs av Sveriges ende fotograf specialiserad på fotografering av hud. Han använde samma utrustning och ljus och fotograferade i samma rum vid försökets början och slut. Fotografierna granskades och bedömdes av försöksledaren med hjälp av förstoringsutrustning. Före Efter Resultat efter tre månaders användning.

11 Självskattning Vid självskattningen gjorde försökspersonerna en självständig bedömning av behandlingsresultatet, på liknande sätt som prövningsledaren gör vid den kliniska bedömningen. Formulären togs emot av en sjuksköterska och var inte tillgängliga för prövningsledaren.

12 Laserprofilometri Med hjälp av laserprofilometri kan hudytans struktur (främst rynkdjup) mätas på ett objektivt sätt. Ett silikonavtryck görs av samma hudområde vid prövningens början och slut. En speciallaser mäter sedan avstånden till ett stort antal punkter på silikonavtrycken utan att vidröra dem och jämför resultaten. Alla försökspersoner visade avsevärda förbättringar. Före Efter Sammanställning av samtliga deltagares hudstrukturer.

13 Resultat Resultaten mättes med fyra metoder: Sammanställning av samtliga deltagares resultat. Anger procentuell förbättring i förhållande till utgångsläge.

14 Konklusion De tre första mätmetoderna visar ett mycket bra resultat av behandling med Jabushe. Resultaten bekräftas med den fjärde mätmetoden (laserprofilometri) som visar en i genomsnitt 51procentig reduktion av rynkorna vid ögonen efter tre månaders användning. Med bakgrund av dessa iakttagelser kan konstateras att Jabushe, med formulan QAL-100, är ett genombrott i strävandet efter fungerande behandlingsmetoder mot åldersrelaterade hudproblem.

15 QAL-100 Effekten kommer från det intensivt, verksamma QAL-100, vår patenterade formula med Q10, acetylkarnitin och liponsyra. Tre aktiva ämnen som tillsammans reparerar huden genom att bygga upp hudcellerna på djupet. Q10 är en antioxidant och finns naturligt i vår hud, men kroppens egen produktion av Q10 avtar med åren. Acetylkarnitin är en aminosyra som gör att liponsyran kan verka mer effektivt och på så sätt öka hudcellernas energiproduktion. Liponsyran är en stark och viktig antioxidant som hjälper hudens celler att bromsa åldringsprocessen. Liponsyra hjälper också till att bilda A-, C- och E-vitaminer i hudcellerna, vilket bidrar till att förbättra hudens spänst, elasticitet och minska rynkornas djup. Liponsyra finns i frukt och grönsaker bl.a. broccoli och potatis. Denna unika antioxidant är lågmolekylär samt fett- och vattenlöslig, den har därför en unik förmåga att penetrera huden.

16 Vem är Jabushekunden? En driven kvinna som vet vad hon vill. Hon värderar sitt utseende och att ta hand om sig själv och ser det som en självklar del av livet. Hon är påläst och kunning vad gäller hudvård, då hon håller sig uppdaterad via tidningar och olika bloggar. Hon har stort intresse av skönhetsprodukter och provar gärna nya saker men är varumärkestrogen när hon känner för märket. Hon är kunden som vill ha synliga resultat.

17 Jabushe som varumärke Vi finns till för kunden. Vi jobbar konstant för att utvecklas, att hela tiden uppdatera våra produkter efter marknadens krav och önskemål. Vi jobbar också för att bredda vår kundkrets, i och med vår nya produkt (Jabushe Cleansing Lotion) jobbar vi för att nå en yngre kundkrets. Vi erbjuder en enkel, effektiv naturlig hudvårdsserie till ett rimligt pris. Vetenskapligt bevisad dokumentation ger trovärdighet tillsammans med att produkterna är svensktillverkade. Det intryck vi förmedlar idag gentemot kund är en trovärdig, effektiv, naturlig och svensk produkt som ligger i en bra priskategori och har en trygg grund att stå på då den bygger på forskning.

18 Använda Jabushe Jabushe är en mycket aktiv hudvårdsserie. När de aktiva ämnena tränger in i huden är det vanligt att en pirrande och värmande känsla uppstår. Denna effekt är normal och avtar med tiden. Ibland kan rosiga prickar uppträda, vilket också är normalt. För att inte huden ska överreagera bör den vänjas successivt. Använd Jabushe Original och Soft på följande sätt: Under första veckan, varannan dag Under andra veckan, en gång dagligen Under tredje veckan, morgon och kväll Avbryt användandet om svullnad, kliande eller brännande känsla uppstår.

19 Rekommendera Jabushe Rengör huden noggrant före applicering av aktiv hudvård. Använd hög solskyddsfaktor vid vistelse i direkt solljus. Rekommendera den produkt som passar kunden bäst efter ålder och hudtyp. Testa alltid en ny hudvårdsprodukt om du är osäker, eller har en känslig hud, genom att applicera den på ett hudparti med tunn/ känslig hud, exempelvis i armvecket. Personer med konstaterad hudsjukdom (t.ex. psoriasis och rocasea), mycket vidgade blodkärl, eller särskilt känslig hud bör rådfråga en hudläkare innan användning.

20 Innehåll utbildning del 2 Produktserien Hur man använder produkterna Skapa merförsäljning i butik Diplomering

21 Jabushe Original Cream Intensive Age Defense Är en intensiv antirynkkräm som bygger upp och återger huden dess spänst och lyster. Krämen är den mest verksamma i serien med högst koncentration av QAL-100 och innehåller även A-vitamin. Krämen är mycket effektivt mot rynkor och andra tecken på åldrad eller solskadad hud. Baserad på 95% naturliga ingredienser från vegetabiliskt ursprung. Innehåller bl.a. raps, bivax och röd alg som vårdar, skyddar och har mjukgörande egenskaper för huden. För att vänja din hud rekomenderar vi att du använder krämen varannan dag under den första veckan. Varje dag under andra veckan och tredje veckan morgon och kväll. Ger mindre linjer, finare lyster och förminskar synbart porstorleken. Förbättrar och bibehåller hudens elasticitet och reducerar pigmentfläckar. Verkar reparerande på åldrande och solskadad hud. För bästa resultat används morgon och kväll. Rek. pris: 499 kr 50 ml Målgrupp: +40 år

22 Jabushe Soft Cream Intensive Age Defense Är en aktiv antirynkkräm som återuppbygger och återger huden dess spänst och lyster, med god effekt även på porstorleken. Passar bra att använda som första antirynkkräm då den är något mindre aktiv än Jabushe Original. Krämen innehåller QAL-100 och är därför effektiv mot åldrad och solskadad hud, innehåller även A-vitamin. Baserad på 95% naturliga ingredienser från vegetabiliskt ursprung. Innehåller bl.a. raps, bivax och röd alg som vårdar, skyddar och har mjukgörande egenskaper för huden. För att vänja din hud rekommenderar vi att du använder krämen varannan dag under den första veckan. Varje dag under andra veckan och tredje veckan morgon och kväll. Ger mindre linjer, finare lyster och förminskar synbart porstorleken. Förbättrar och bibehåller hudens elasticitet och reducerar pigmentfläckar. Verkar reparerande på åldrande och solskadad hud. För bästa resultat används morgon och kväll. Rek. pris: 299 kr 50 ml Målgrupp: +25 år

23 Jabushe Eye Cream Intensive Age Defense Är en aktiv ögonkräm som ger tydliga resultat på fina linjer och motverkar uppkomst av nya ålderstecken. Krämen har en lätt konsistens, anpassad för den tunna huden runt ögonen och innehåller en mild koncentration av den aktiva formulan QAL-100 samt A-vitamin. Baserad på 95% naturliga ingredienser från vegetabiliskt ursprung. Innehåller bl.a. raps, bivax och röd alg som vårdar, skyddar och har mjukgörande egenskaper för huden. Applicera genom lätta tryck med ringfingret på huden runt ögonen. För att vänja din hud rekommenderar vi att du använder krämen varannan dag under den första veckan. Ger mindre linjer och finare lyster. Förbättrar och bibehåller hudens elasticitet. Verkar reparerande på åldrande och solskadad hud. För bästa resultat används morgon och kväll. Rek. pris: 219 kr 15 ml Målgrupp: +30 år

24 Jabushe Eye Lift Serum Intensive Age defence Ett effektivt serum som motverkar påsar, mörka ringar och svullnad runt ögonen. Serumet lyfter området runt ögonen genom att återge spänst och lyster, öka cirkulationen och har en skönt kylande effekt. Utöver en mild koncentration av QAL-100 innehåller Jabushe Eye Lift Serum Eyeseryl och stamceller från äpple. Eyeseryl är en peptid sammansatt av fyra naturliga aminosyror som motverkar förlust av fukt och spänst och kan minska vätske- och fettansamlingar. Stamcellerna fördröjer åldrandet och ökar vitaliteten i hudens egna stamceller, de kommer från Malus Domestica Fruit Cell Culture, en äppelsort från Schweiz. Applicera krämen genom lätta tryck med ringfringret på huden runt ögonen. För bästa resultat används morgon och kväll. Applicera därefter din dag-/nattkräm. Rek. pris: 249 kr 15 ml Målgrupp: +25 år

25 Jabushe Anti Wrinkle Serum Intensive Age Defense Reducerar och förebygger rynkor effektivt genom punktbehandling. Utöver de vanliga ålders- och solrynkorna verkar serumet även på uttrycksrynkor, vilka är de första som vanligen uppstår. Utöver en mild koncentration av den aktiva formulan QAL-100 innehåller serumet tre ingredienser med särskilt goda egenskaper för behandling av uttrycksrynkor: argireline, leuphasyl och trylagen. Innehåller även hyaluronsyra som tillför fukt till huden och reducerar torrhetsrynkor. Argireline är en hexapeptid och har en avslappnande effekt på muskelspänningar. Leuphasyl är en peptid och har tillsammans med argireline visats ha goda effekter mot linjer och rynkor. Trylagen är en kombination av aktiva peptider och proteiner som kan motverka förlusten av kollagen. Hyaluronsyra bidrar till att behålla vätskan mellan hudens celler och fyller på så sätt ut torrhetsrynkor. Hyaluronsyra finns naturligt i kroppen men mängden minskar med åren. Appliceras på dina uttrycksrynkor, rynkorna mellan ögonbrynen (argarynkan), pannrynkorna och nasolabialvecken. För bästa resultat används morgon och kväll. Applicera därefter din dag-/nattkräm. Rek. pris: 249 kr 15 ml Målgrupp: +25 år

26 Jabushe Cleansing Lotion Daglig rengöring morgon och kväll är grunden för en fräsch och vacker hy. Rengöringen tar effektivt bort makeup och orenheter och lämnar huden återfuktad, fräsch och silkeslen. Jabushe 2 in 1 Cleansing Lotion är berikad med B-vitamin, vilket hjälper huden att bibehålla sin naturliga fuktbalans, sitt naturliga PH-värde och sin motståndskraft. Baserad på 95% naturliga ingredienser. Jabushe Cleansing Lotion används morgon och kväll. Ta lite lotion i fuktad hand, massera lätt över ansikte och hals. Skölj med ljummet vatten. Kan även tas på en fuktad bomullstuss för att ta bort ögonmakeup eller som avslutande ansiktsvatten/toner. Grunden i en god ansiktsvård är en rengöring som är effektiv men samtidigt skonsam mot huden. På morgonen rengör man för att ta bort överflödigt talj och svett från ansiktet som kroppen rensat ut under natten. På kvällen för att ta bort smink och föroreningar som kommer från luften. Efter rengöringen applicera din dag-/nattkräm. Rek. pris: 149 kr 125 ml Målgrupp: Alla åldrar och hudtyper

27 Användning av produkterna Börja med att rengöra huden med Cleansing Lotion 2 in 1. För dig som har problem med svullna ögon, lägg Eye Lift Serum först. Applicera därefter Eye Cream runt ögat, applicera genom lätta tryck med ringfingret på huden runt ögonen. Ta därefter Anti Wrinkle Serum på de linjer du vill reducera, punktbehandla pannan, bekymmersrynkan (mellan ögonbrynen) samt nasolabialvecken. Applicera Original Cream eller Soft Cream beroende på hudtyp och ålder.

28 Skapa merförsäljning i butik Visa i första hand de produkter som kunden specifikt söker, om kunden söker en dageller nattkräm, fråga om det finns ett behov av en rengöring. På detta sätt får man chansen att visa kunden fler prudukter ur serien. Dag- och nattkräm verkar effektivare på en rengjord hud, kunden kommer märka skillnaden. Använd produktbroschyrerna för att kryssa för vilka produkter du rekommenderar till kunden. På så sätt blir det enklare för kunden att läsa om vilka produkter som passar henne/honom och nästa köp ligger närmare till hands. Kunden värdesätter personliga rekomendationer för att veta vad som är bäst för hennes/hans hud. Dela ut sachéer, många kunder vill gärna prova en produkt innan de köper den. Om kunden köper ex Jabushe Original, skicka med sachéer på andra produkter ur sortimentet och förklara vad ex ögonkräm samt rengöring gör för kunden. Se till att det finns produkter och ser snyggt ut i hyllorna. Att ha kundskap om de produkter man säljer skapar förtroende och ökar chansen till merförsäljning. Lycka till! Naturlig hudvård är en hel vetenskap

29 Nu är det dags att starta diplomeringen. Klicka på länken nedan för att komma till diplomeringen. Lycka till!

Användning Används morgon och kväll. Ta lite mjölk i händerna och applicera med en lätt massage i ansiktet och på halsen, skölj av med varmt vatten.

Användning Används morgon och kväll. Ta lite mjölk i händerna och applicera med en lätt massage i ansiktet och på halsen, skölj av med varmt vatten. milk närande mjukgörande rengöringsmjölk En effektiv och mild rengöring av orenheter, makeup och rester från föroreningar. Ger en mjuk och återställd hud. Innehåller antioxidanter och ger ett avancerat

Läs mer

Alla Mol&B-produkter är dermatologiskt testade och innehåller varken parabener eller allergiframkallande parfym.

Alla Mol&B-produkter är dermatologiskt testade och innehåller varken parabener eller allergiframkallande parfym. Mol&B Copenhagen är en exklusiv hudvårdsserie som har tagits fram av den legitimerade sjuksköterskan Tina Maria Madsen i nära samarbete med dermatologer och hudvårdsexperter i ett europeiskt laboratorium.

Läs mer

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT FÖR HENNE. w w w. g a i a s v e r i g e. s e

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT FÖR HENNE. w w w. g a i a s v e r i g e. s e RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT FÖR HENNE w w w. g a i a s v e r i g e. s e PRODUKTER FÖR ANSIKTE OCH KROPP NONIQUE har skapat en helt naturlig serie produkter för kvinnor. Serien består av ekologiska kropps

Läs mer

AGING IS A NATURAL PROCESS. NOW SO IS ANTI-AGING.

AGING IS A NATURAL PROCESS. NOW SO IS ANTI-AGING. AGING IS A NATURAL PROCESS. NOW SO IS ANTI-AGING. COFFEEBERRY * NATURECEUTICALS NATURE S MOST POTENT ANTI-AGING BOTANICAL PRIORI - the Anti-Aging Authority UPPTÄCK VETENSKAPEN BAKOM HUDENS FÖRVANDLING

Läs mer

Ansiktsbehandling En introduktion

Ansiktsbehandling En introduktion Ansiktsbehandling En introduktion www.arespaschool.se För att få riktigt nöjda gäster behöver du kunna ge dem en skön ansiktsbehandling. En ansiktsbehandling kan du göra som en enstaka behandling eller

Läs mer

VARFÖR VÄLJA EQ ANTI AGE COLLAGEN. EQ Anti Age. kollagen- Premium

VARFÖR VÄLJA EQ ANTI AGE COLLAGEN. EQ Anti Age. kollagen- Premium 2/24 VARFÖR VÄLJA EQ ANTI AGE COLLAGEN 3/24 01 Naturligt kollagen från fisk Låg molekylvikt Berikat med Matcha grönt te, havtorn och vitaminer EQ Anti Age Collagen Premium Utan smaktillsatser eller sötningsmedel

Läs mer

SORTIMENT KRONANS EXTRA CARE

SORTIMENT KRONANS EXTRA CARE SORTIMENT KRONANS EXTRA CARE Produkter för kropp och ansikte Kronans Extra Care Kroppstvål, pris: 49 kr för 350 ml En mild och skonsamt rengörande tvål med hudvänligt ph-värde för torr och känslig hud.

Läs mer

ThePerfectShave Fem steg till gentrifiering

ThePerfectShave Fem steg till gentrifiering ThePerfectShave Fem steg till gentrifiering SWE_TGG Shave Guide V2.indd 1 9/9/2011 10:53:49 AM TheGentryGroomingCo introducerar TheEssentialsRange TheGentryGroomingCo öppnade sin första salong 2005 och

Läs mer

REVALÉSKIN ANTI-AGING SKINCARE

REVALÉSKIN ANTI-AGING SKINCARE REVALÉSKIN ANTI-AGING SKINCARE Antioxidant blandning av frukt och örter En kliniskt bevisad antioxidantblandning som skyddar och reparerar tecken på åldrad hud samt bidrar till ett ungdomligare utseende.

Läs mer

Start Now! Pürminerals kan! Pürminerals är den hetaste mineralmakeupen från USA och alla produkter är i fast pressad form, go pressed no mess!

Start Now! Pürminerals kan! Pürminerals är den hetaste mineralmakeupen från USA och alla produkter är i fast pressad form, go pressed no mess! Världens mest hudvårdande mineralmakeup! Kan en makeup förbättra din hud? Pürminerals kan! Pürminerals är den hetaste mineralmakeupen från USA och alla produkter är i fast pressad form, go pressed no mess!

Läs mer

en hudvårdsserie för alla hudtyper och -tillstånd

en hudvårdsserie för alla hudtyper och -tillstånd en hudvårdsserie för alla hudtyper och -tillstånd SOLUTION BY VICTUS Solution by Victus är en hudvårdsserie för alla hudtyper och -tillstånd. Fokus har legat på att hudvårdsrutinerna ska kännas enkla och

Läs mer

VÄGEN TILL EN FRISKARE HUD

VÄGEN TILL EN FRISKARE HUD VÄGEN TILL EN FRISKARE HUD PATIENTGUIDE DR. OBAGI Forskare, innovatör, vetenskapsman och hudläkare. Dr. Obagi är en av de främsta experterna inom hudförbättring. Under mitten av 1980-talet utvecklade han

Läs mer

VRID TILLBAKA KLOCKAN

VRID TILLBAKA KLOCKAN VRID TILLBAKA KLOCKAN EUROPE SWE FRISK HUD ÄR VACKER HUD Alla föds med mjuk och elastisk hud. Dina celler är nyckeln till din naturliga hälsa och skönhet. Hudceller hos yngre personer återskapas hela

Läs mer

ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE RENEWING PEEL. Fräsch, strålande hud med ett ungdomligt utseende

ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE RENEWING PEEL. Fräsch, strålande hud med ett ungdomligt utseende ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE RENEWING PEEL Fräsch, strålande hud med ett ungdomligt utseende Fräsch, strålande hud med ett ungdomligt utseende. Vem vill inte ha det? Nu ska jag berätta om en ny produkt

Läs mer

Skönhet Från Växtriket Sedan

Skönhet Från Växtriket Sedan Skönhet Från Växtriket Sedan 1959 www.mynewsdesk.com/se/yves-rocher SÉRUM VÉGÉTAL Yves Rocher har över 150 forskare som alla är experter på sitt område, från planta till hud. De delar samma passion, växtriket,

Läs mer

Din hud andas! Camoufl age och concealer. förbättrar din hud varje dag

Din hud andas! Camoufl age och concealer. förbättrar din hud varje dag Din hud andas! Camoufl age och concealer förbättrar din hud varje dag nästa generations teknologi Den första täckande cremen som låter din hud andas. Avancerad teknologi hjälper huden att förbättra sin

Läs mer

HUDKOLL: EN INBLICK I SVENSKA FOLKETS HUDVÅRDSRUTINER 1.0 INLEDNING

HUDKOLL: EN INBLICK I SVENSKA FOLKETS HUDVÅRDSRUTINER 1.0 INLEDNING 1.0 INLEDNING Tre av fyra svenskar tycker att det är ganska eller mycket viktigt att ha en bra hy. Samtidigt är det så många som 60 procent av svenska folket som tvättar ansiktet med bara vatten eller

Läs mer

d år sv ropp Hud & K

d år sv ropp Hud & K 34-001 34-002 34-003 34-007 34-004 34-006 34-005 34-008 15-600 15-601 15-604 15-606 15-640 15-641 15-642 15-660 15-661 15-662 15-611 15-618 15-615 15-620 15-614 15-610 15-612 >> www.vadeco.se 23 NORMAL

Läs mer

me-nytt Var rädd om dig och njut med naturlig hudvård! Marja Entrich b ä s t i t e s t (5 g e t i n g a r)

me-nytt Var rädd om dig och njut med naturlig hudvård! Marja Entrich b ä s t i t e s t (5 g e t i n g a r) Marja Entrich me-nytt www.marjaentrich.com info@marjaentrich.com nr: 75 Var rädd om dig och njut med naturlig hudvård! b ä s t i t e s t (5 g e t i n g a r) i expressens söndagsbilaga hela 7 gånger. DEN

Läs mer

Active Collagen 2 STÄRKER OCH FÖRYNGRAR HUDEN

Active Collagen 2 STÄRKER OCH FÖRYNGRAR HUDEN ACTIVE COLLAGEN 2 1 Active Collagen 2 STÄRKER OCH FÖRYNGRAR HUDEN Slätar ut fina linjer och rynkor och ökar hudens elasticitet Ökar fuktighetsnivån i huden Tillför vitalitet, styrka och flexibilitet Stimulerar

Läs mer

ANSIKTE. Ansiktsbehandling Lyx 1 timma 45 minuter / 1145:- Klassisk ansiktsbehandling 1 timma 30 minuter / 800:-

ANSIKTE. Ansiktsbehandling Lyx 1 timma 45 minuter / 1145:- Klassisk ansiktsbehandling 1 timma 30 minuter / 800:- ANSIKTE Ansiktsbehandling Lyx 1 timma 45 minuter / 1145:- I behandlingen ingår: Inledande massage, dubbelrengöring, peeling, behandling av huden med apparatur, ånga och porrengöring, färgning av fransar

Läs mer

Dare to be perfect. Avancerade injektionsprodukter med hyaluronsyra för naturlig och långtidsverkande behandling av hudens åldrande.

Dare to be perfect. Avancerade injektionsprodukter med hyaluronsyra för naturlig och långtidsverkande behandling av hudens åldrande. Dare to be perfect Avancerade injektionsprodukter med hyaluronsyra för naturlig och långtidsverkande behandling av hudens åldrande. Hudens naturliga åldrande kan behandlas på ett naturligt sätt Huden är

Läs mer

En hudvårdsserie för torr och känslig hud.

En hudvårdsserie för torr och känslig hud. En hudvårdsserie för torr och känslig hud. Cetaphil - Kliniskt dokumenterad effekt Cetaphil är en milt rengörande och mjukgörande hudvårdsserie för både kroppen och ansiktet. Produkterna är framforskade

Läs mer

Prislista Hårborttagning med Epilia RF

Prislista Hårborttagning med Epilia RF Hårborttagning med Epilia RF Behandlingsområde Pris för en behandling: 6 behandlingar:* Panna 990:- 4 150:-* Ögonbryn 890:- 3 730:-* Öron 990:- 4 150:-* Kinder 990:- 4 150:-* Överläpp 890:- 3 730:-* Polisonger

Läs mer

\\ Hud & Kroppsvård JUL JUL 15-650 15-651 15-652 15-612 15-669 15-640 15-641 15-642 15-660 15-661 15-662. www.vadeco.se

\\ Hud & Kroppsvård JUL JUL 15-650 15-651 15-652 15-612 15-669 15-640 15-641 15-642 15-660 15-661 15-662. www.vadeco.se Hud & Kroppsvård \\ Hud & Kroppsvård JUL 15-650 15-651 15-652 JUL 15-606 15-600 15-601 15-604 15-669 15-640 15-641 15-642 15-660 15-661 15-662 15-611 15-618 15-615 15-620 15-614 15-610 15-612 www.vadeco.se

Läs mer

2 3 THESKINREVOLUTION

2 3 THESKINREVOLUTION THESKIN REVOLUTION 2 3 THESKINREVOLUTION 4 5 Förmodlgen det mest eleganta sättet att uppnå synbart vackrare hy. Det revolutionerande SQOOM konceptet kombinerar ultraljud med jontofores i en stilfull och

Läs mer

ageloc TRU FACE ESSENCE ULTRA PRODUKTTRÄNING

ageloc TRU FACE ESSENCE ULTRA PRODUKTTRÄNING ageloc TRU FACE ESSENCE ULTRA PRODUKTTRÄNING HUDEN ÄR JAGETS YTTRE OCH DÄRFÖR DEN SYNLIGA MANIFESTATIONEN AV DEN EGNA IDENTITETEN EUROPAS BEFOLKNING BLIR ALLT ÄLDRE 1/2 AV INVÅNARNA ÄR 40+ KÄNSLOR KRING

Läs mer

En hudvårdsserie för torr och känslig hud.

En hudvårdsserie för torr och känslig hud. En hudvårdsserie för torr och känslig hud. Cetaphil - Kliniskt dokumenterad effekt Cetaphil är en milt rengörande och mjukgörande hudvårdsserie för både kroppen och ansiktet. Produkterna är framforskade

Läs mer

THE POWER TO BE BEAUTIFUL

THE POWER TO BE BEAUTIFUL THE POWER TO BE BEAUTIFUL CLARISONIC BORSTEN SOM KOMMER ATT ÄNDRA DIN RENGÖRINGSRUTIN I den regniga staden Seattle på USA:s västkust samlades tre innovativa forskare för att undersöka vilka möjligheter

Läs mer

THE GENTLE BEAUTY SECRET OF THE STARS

THE GENTLE BEAUTY SECRET OF THE STARS THE GENTLE BEAUTY SECRET OF THE STARS Schhh Cetaphil har varit en skönhetshemlighet i Hollywood i 60 år. Eller ja, så hemlig är den egentligen inte. Cetaphil kommer nämligen ofta först bland stjärnornas

Läs mer

En hudvårdsserie för torr och känslig hud.

En hudvårdsserie för torr och känslig hud. En hudvårdsserie för torr och känslig hud. Cetaphil - Kliniskt dokumenterad effekt Cetaphil är en milt rengörande och mjukgörande hudvårdsserie för både kroppen och ansiktet. Produkterna är framforskade

Läs mer

SÉRUM VÉGÉTAL. Botanical Resurfacing Night Care ASSIMILATION = EFFEKTIVITET 6 ÅRS FORSKNING 4 PATENT. www.mynewsdesk.

SÉRUM VÉGÉTAL. Botanical Resurfacing Night Care ASSIMILATION = EFFEKTIVITET 6 ÅRS FORSKNING 4 PATENT. www.mynewsdesk. Skönhet Från Växtriket Sedan 1959 SÉRUM VÉGÉTAL ASSIMILATION = EFFEKTIVITET 6 ÅRS FORSKNING 4 PATENT www.mynewsdesk.com/se/yves-rocher Assimilation är nyckeln till effektiv hudvård Växternas kraft upphör

Läs mer

Pürminerals kan! Pürminerals är den hetaste mineralmakeupen från USA och alla produkter är i fast pressad form, go pressed no mess!

Pürminerals kan! Pürminerals är den hetaste mineralmakeupen från USA och alla produkter är i fast pressad form, go pressed no mess! Världens mest hudvårdande mineralmakeup! Kan en makeup förbättra din hud? Pürminerals kan! Pürminerals är den hetaste mineralmakeupen från USA och alla produkter är i fast pressad form, go pressed no mess!

Läs mer

Schampo för färgade och preparerade hår. Massera in i vått hår, skölj väl. Milt och fuktgivande.

Schampo för färgade och preparerade hår. Massera in i vått hår, skölj väl. Milt och fuktgivande. Caring ml Produkt Beskrivning Aktiva ingredienser Grupp 00 00 00 00 00 50 00 Colour care Skyddande Colour care Skyddande Volume Djuprengörande Protein Reparerande Reparerande Fuktgivande Hair Pack Fuktgivande

Läs mer

Kvinnor är våra favoriter

Kvinnor är våra favoriter Kvinnor är våra favoriter För oss på Bonnier Tidskrifter är skönhet ett av de viktigaste segmenten både innehållsmässigt i våra varumärken och gentemot våra annonsörer, läsare och besökare. Med våra varumärken

Läs mer

RENGÖRING OCH PEELING

RENGÖRING OCH PEELING HEMVÅRDSPROGRAM RENGÖRING OCH PEELING Rengöring är det grundläggande steget i all hudvård. Först när huden är riktigt ren kan den ta tillvara verksamma ingredienser och vitaminer i övrig hudvård. Peela

Läs mer

THE GENTLE BEAUTY SECRET

THE GENTLE BEAUTY SECRET THE GENTLE BEAUTY SECRET O F T H E S TA R S En hudvårdsserie för torr och känslig hud. Och för dig som vill undvika det. Cetaphil är en milt rengörande och mjukgörande hudvårdsserie för både kroppen och

Läs mer

Kemisk Peeling. Upptäck din nya hud

Kemisk Peeling. Upptäck din nya hud Kemisk Peeling Upptäck din nya hud VARFÖR MEDIK8? Peeling Medik8 är ett prisbelönt, globalt varumärke för hudvårdsprodukter u som endast säljs av hudvårdsexperter. Produkterna är framtagna, utvecklade

Läs mer

ZO Medical/ZO Skin Health by Zein Obagi

ZO Medical/ZO Skin Health by Zein Obagi Dr Zein Obagis målsättning är att alla ska få en möjlighet till att uppnå en frisk hud oavsett ålder, etnicitet eller livssituation. För att kunna uppnå detta har han utvecklat två olika serier: ZO Skin

Läs mer

Sammanfattning - celler och hud

Sammanfattning - celler och hud Sammanfattning - celler och hud Celler Allt som lever byggs upp av pyttesmå delar. Dessa delar kallas för celler. (Ordet cell betyder litet rum.). En människa är uppbyggd av flera olika slags cellarter.

Läs mer

Lammgård s Spa & Massage

Lammgård s Spa & Massage Prislista: Lammgård s Spa & Massage Uppdaterad: 27/4-2013 MASSAGE Svensk Klassisk Massage En djupgående behandlande massage som koncentreras på de muskelgrupper du har problem i och vill mjuka upp. Grepp

Läs mer

BEHANDLINGSMENY KLINISKA HUDVÅRDSBEHANDLINGAR MED DERMATOLOGIKA RESULTAT

BEHANDLINGSMENY KLINISKA HUDVÅRDSBEHANDLINGAR MED DERMATOLOGIKA RESULTAT BEHANDLINGSMENY KLINISKA HUDVÅRDSBEHANDLINGAR MED DERMATOLOGIKA RESULTAT Kliniska hudvårdsbehandlingar med dermatologiska resultat Vill du också ha snabba, synliga och bestående resultat? Dr Dennis Gross

Läs mer

EFFEKTER DU KAN SE OCH KÄNNA

EFFEKTER DU KAN SE OCH KÄNNA EFFEKTER DU KAN SE OCH KÄNNA Elixir Cosmeceuticals är en exklusiv hudvårdsserie med dokumenterade effekter på ålderstecken och andra vanliga hudproblem. Elixir Cosmeceuitcals produkter och salongsbehandlingar

Läs mer

Beauty PRISLISTA HUD & LASERBEHANDLINGAR

Beauty PRISLISTA HUD & LASERBEHANDLINGAR Beauty PRISLISTA HUD & LASERBEHANDLINGAR Exuviance ansiktsbehandlingar Ansiktsbehandling Lätt En lätt uppfräschning 30 min Hudanalys, rengöring, PHA-peeling, portömning, mask samt avslutande dagkräm. Exkl

Läs mer

Alla Mol&B-produkter är dermatologiskt testade och innehåller varken parabener eller allergiframkallande parfym och har inte testats på djur.

Alla Mol&B-produkter är dermatologiskt testade och innehåller varken parabener eller allergiframkallande parfym och har inte testats på djur. Mol&B Copenhagen är en exklusiv hudvårdsserie som har tagits fram av den legitimerade sjuksköterskan Tina Maria Madsen och Robin Madsen i nära samarbete med dermatologer och hudvårdsexperter i ett europeiskt

Läs mer

Kvinnor är våra favoriter

Kvinnor är våra favoriter Kvinnor är våra favoriter För oss på Bonnier Tidskrifter är skönhet ett av de viktigaste segmenten både innehållsmässigt i våra varumärken och gentemot våra annonsörer, läsare och besökare. Med våra varumärken

Läs mer

Hälsa alla välkomna. Då startar vi.

Hälsa alla välkomna. Då startar vi. Hudvårdstimme Hudvårdstimme Hälsa alla välkomna Hej och välkomna, presentera dig själv och säg att ni idag bjuder på en örtdryck med koncentrat från kinesiskt grönt te samt örter. Den innehåller mycket

Läs mer

PRISLISTA 2012. Veronika Benedik Kosmetisk Tatuerare / Hudterapeut

PRISLISTA 2012. Veronika Benedik Kosmetisk Tatuerare / Hudterapeut PRISLISTA 2012 Image ansiktsbehandling express (30 min) Här ingår rengöring, peeling, mask och dagcreme en uppfräschande behandling. 320:- Image ansiktsbehandling basic (60 min) Effektiv behandling som

Läs mer

Behandlingar. Återbud skall göras senast ett dygn i förväg, annars debiteras behandlingskostnaden.

Behandlingar. Återbud skall göras senast ett dygn i förväg, annars debiteras behandlingskostnaden. Behandlingar Adress: Rålambsvägen 18. Tel: 545 608 10 Internet: www.oasenskonhet.com Boka online på: www.oasenskonhet.com Öppettider: Mån-Fre 11-18, Lör enligt bokad tid Återbud skall göras senast ett

Läs mer

Din hud andas! Camoufl age och concealer. förbättrar din hud varje dag

Din hud andas! Camoufl age och concealer. förbättrar din hud varje dag Din hud andas! Camoufl age och concealer förbättrar din hud varje dag Den första täckande cremen som låter din hud andas. Avancerad teknologi hjälper huden att förbättra sin egen läkningsprocess efter

Läs mer

Vanliga frågor. Allmänna frågor. Behandling. Användning. Resultat. Det praktiska. www.nuskin.com

Vanliga frågor. Allmänna frågor. Behandling. Användning. Resultat. Det praktiska. www.nuskin.com Allmänna frågor 1. På vilket sätt är Nu Skin unika för sin bransch? 2. Vad är arsupermarkers? 3. Vad är synbara ålderstecken på kroppen? 4. Varför är ageloc Galvanic Body Trio så speciell? 5. Vilka produkter

Läs mer

ORIFLAME HUDVÅRDSGUIDE

ORIFLAME HUDVÅRDSGUIDE ORIFLAME HUDVÅRDSGUIDE 2015 VÅR EXPERTIS Vår hudvårdsexpertis kommer från nästan 50 år av produktutveckling och avancerad hudvårdsforskning. Idag har vi 160 forskare med varierande teknisk erfarenhet som

Läs mer

Skönhet Från Växtriket Sedan 1959 SÉRUM VÉGÉTAL. Optimal Assimilation. www.mynewsdesk.com/se/yves-rocher

Skönhet Från Växtriket Sedan 1959 SÉRUM VÉGÉTAL. Optimal Assimilation. www.mynewsdesk.com/se/yves-rocher Skönhet Från Växtriket Sedan 1959 SÉRUM VÉGÉTAL Optimal Assimilation www.mynewsdesk.com/se/yves-rocher Optimal assimilation mellan växtextrakt och hud för att skapa riktigt effektiva hudvårdsprodukter

Läs mer

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT - FÖR HENNE. www.gaiasverige.se. Ax & Lin

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT - FÖR HENNE. www.gaiasverige.se. Ax & Lin RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT - FÖR HENNE www.gaiasverige.se Ax & Lin PRODUKTER FÖR ANSIKTE OCH KROPP GAIA har skapat en unik serie fantastiska produkter för kvinnor. En enkel, okomplicerad och effektiv

Läs mer

Frans- och brynfärgning samt formning av bryn

Frans- och brynfärgning samt formning av bryn Frans- och brynfärgning samt formning av bryn Färgning av fransar och bryn www.arespaschool.se För att plocka bryn och färga fransar och bryn behöver du en bra och vass pincett samt olika fransfärger och

Läs mer

En hudläkare utöver det vanliga. I don t compromise. You shouldn t either.

En hudläkare utöver det vanliga. I don t compromise. You shouldn t either. En hudläkare utöver det vanliga Innovatör, vetenskapsman och hudläkare Dr. Zein Obagi är en av världens främsta experter inom hudförbättring. För 20 år sedan var han en pionjär inom hudvård och utvecklade

Läs mer

Gilda Cosmetic Sweden www.gildacosmetic.se

Gilda Cosmetic Sweden www.gildacosmetic.se FÖR EN HÄLSOSAM HUD 1988 grundade jag Gilda Cosmetic s hudvårdsserie med fokus på högkvalitativa produkter som ger resultat på huden, oavsett hudtyp. Produkterna är baserade på effektiva kombinationer

Läs mer

AVFÄRGNING BLANDNING OCH VERKNINGSTID. Lätt rensning upp till 1 nivå

AVFÄRGNING BLANDNING OCH VERKNINGSTID. Lätt rensning upp till 1 nivå AVFÄRGNING En avfärgning rekommenderas när du har någon form av oönskade pigment. Tänk på att porositeten på håret kommer att påverka hur snabbt uppljusningen sker. Övervaka alltid processen och avbryt

Läs mer

ERBJUDANDE! I Augusti månad har du möjlighet att köpa dessa produkter till 20 % rabatt!

ERBJUDANDE! I Augusti månad har du möjlighet att köpa dessa produkter till 20 % rabatt! ERBJUDANDE! I Augusti månad har du möjlighet att köpa dessa produkter till 20 % rabatt! Art. 103/104 All Purpose Cream normal/torr hud Verkar mjukgörande, binder fuktigheten ihuden och stärker vävnaden.

Läs mer

KEMISK PEELING AKNE, RYNKOR, ÄRR OCH PIGMENTFLÄCKAR UTAN PARABENER

KEMISK PEELING AKNE, RYNKOR, ÄRR OCH PIGMENTFLÄCKAR UTAN PARABENER KEMISK PEELING AKNE, RYNKOR, ÄRR OCH PIGMENTFLÄCKAR UTAN PARABENER Mandelsyra - akne Laktobionisk syra - exfolierar, anti-oxidant Glukonolakton syra - exfolierar, fukt Glykolsyra - djupt exfolierande Mjölksyra

Läs mer

Vacker hud startar med friska celler

Vacker hud startar med friska celler Vacker hud startar med friska celler IT SIMPLY WORKS CLINICCARE är en av världens bästa hudvårdsserier! DET BÄSTA FÖR DIN HUD Lågmolekylär Hyaluronsyra är en av huvudingredienserna i CLINICCARE s hudvård.

Läs mer

Weleda relanserar hela sitt ansiktssortiment

Weleda relanserar hela sitt ansiktssortiment PRESSMEDDELANDE 27 MAJ 2010 Weleda relanserar hela sitt ansiktssortiment Hösten 2010 relanserar Weleda hela sitt befintliga ansiktssortiment och passar samtidigt på att lansera en helt ny serie rengöringsprodukter.

Läs mer

För varje såld emerginc Scientific Organics produkt,planteras ett träd

För varje såld emerginc Scientific Organics produkt,planteras ett träd Efterfrågan på ekologiska hudvårdsprodukter och salongsbehandlingar ökar hela tiden. Det är inte många ekologiska märken på marknaden som verkligen gör en skillnad, de flesta leverantörerna av ekologiska

Läs mer

MINCEUR PEAU PARFAITE

MINCEUR PEAU PARFAITE Skönhet Från Växtriket Sedan 1959 MINCEUR PEAU PARFAITE www.mynewsdesk.com/se/yves-rocher Alla har sina mål med figurformning men vem har inte blivit på dåligt humör efter att man råkat se fettansamlingar

Läs mer

SOBLUR - ett färgfilter! Perfekt för korrigering, sudda utväxt och mycket mycket mer!

SOBLUR - ett färgfilter! Perfekt för korrigering, sudda utväxt och mycket mycket mer! SOBLUR - ett färgfilter! Perfekt för korrigering, sudda utväxt och mycket mycket mer! COOL BLUR färgfilter har violetta pigment som mjukar oönskad värme. MUTE BLUR färgfilter innehåller ask som neutraliserar

Läs mer

Information om hidradenitis suppurativa (HS)

Information om hidradenitis suppurativa (HS) Information om hidradenitis suppurativa (HS) Denna informationsbroschyr delas ut till dig som fått diagnosen hidradenitis suppurativa (HS). Broschyren är framtagen av biopharmaföretaget AbbVie tillsammans

Läs mer

Ont i halsen. Råd och fakta om ont i halsen på grund av halsfluss. Läs mer på 1177.se/vasterbotten

Ont i halsen. Råd och fakta om ont i halsen på grund av halsfluss. Läs mer på 1177.se/vasterbotten Ont i halsen De allra flesta halsinfektioner läker ut av sig själva inom en vecka, oavsett om besvären orsakas av virus eller bakterier. Har du eller ditt barn halsont och feber utan hosta, heshet eller

Läs mer

hudgarnisonen Behandlingar

hudgarnisonen Behandlingar hudgarnisonen Behandlingar Ansiktsbehandlingar Ansiktsbehandling Lyx 1 tim 45 min 1095 kr I behandlingen ingår: välkomstmassage, rengöring, peeling, extra rengöring med frimator, färgning av fransar och

Läs mer

ELIXIR 7.9. Laboratoire Santé Naturelle. Ett par droppar elixir för en förstärkt anti-age effekt. Skönhet från växtriket

ELIXIR 7.9. Laboratoire Santé Naturelle. Ett par droppar elixir för en förstärkt anti-age effekt. Skönhet från växtriket Skönhet från växtriket ELIXIR 7.9 Laboratoire Santé Naturelle Ett par droppar elixir för en förstärkt anti-age effekt SE_Elixir79.indd 1 2010-09-28 14.49 ELIXIR 7.9 ELIXIR 7.9, en patenterad innovation

Läs mer

rosacea Information om ett vuxet problem

rosacea Information om ett vuxet problem rosacea Information om ett vuxet problem 1 RosaceA är den medicinska termen för ett antal hudsymptom som oftast uppträder hos personer över 30 år. (ej att förväxla med akne) Cirka Symptomen på rosacea

Läs mer

CORPORATE IDENTITY SOLUTIONS

CORPORATE IDENTITY SOLUTIONS CORPORATE IDENTITY SOLUTIONS APOTEKET C W SCHEELE BEFORE WE START Mixed old and new interiors where brand building was more or less non-saying. THE BRIEF OUR GOAL To use our expertise in finding the best

Läs mer

SHEER BOTANICAL LIPSTICK & SUMMER MAKEUP

SHEER BOTANICAL LIPSTICK & SUMMER MAKEUP Skönhet Från Växtriket Sedan 1959 SHEER BOTANICAL LIPSTICK & SUMMER MAKEUP Registrerat varumärke av Yves Rocher yves-rocher.se SHEER BOTANICAL LIPSTICK INNOVATION SKÖNHET FRÅN VÄXTRIKET 100% KÖRSBÄRSOLJA

Läs mer

Skönhet Från Växtriket Sedan 1959 HYDRA VÉGÉTAL. www.mynewsdesk.com/se/yves-rocher

Skönhet Från Växtriket Sedan 1959 HYDRA VÉGÉTAL. www.mynewsdesk.com/se/yves-rocher Skönhet Från Växtriket Sedan 1959 HYDRA VÉGÉTAL www.mynewsdesk.com/se/yves-rocher INNOVATION SKÖNHET FRÅN VÄXTRIKET Sav från lönn och blå agave har visat sig ha fantastiska fuktbindande egenskaper. Därför

Läs mer

hudgarnisonen Behandlingar

hudgarnisonen Behandlingar hudgarnisonen Behandlingar Ansiktsbehandlingar matis specialbehandlingar ansikte Ansiktsbehandling Lyx 1 tim 45 min 995 kr extra rengöring med frimator, färgning av fransar och bryn, ånga och porrengöring,

Läs mer

TIPS VID FÄRGNING AV GRÅA HÅR

TIPS VID FÄRGNING AV GRÅA HÅR TIPS VID FÄRGNING AV GRÅA HÅR För att kunna välja rätt typ av färgprodukt är det viktigt att vi tar reda på kundens individuella förutsättningar och önskemål. Ta reda på: Utgångsläge, hårsandel och naturlig

Läs mer

Nu öppnar vi glowid.se, en webbutik för koreanska hudvårdsprodukter.

Nu öppnar vi glowid.se, en webbutik för koreanska hudvårdsprodukter. Nu öppnar vi glowid.se, en webbutik för koreanska hudvårdsprodukter. Nedan följer information om två av de märken som vi kommer att sälja exklusivt i Sverige. Korea ligger ca 12 år före resten av världen

Läs mer

Huden är själens spegel

Huden är själens spegel Huden är själens spegel När du njuter av livet ser du omedelbart mer attraktiv ut. Rengöring är A och O innan du lyfter fram, tonar ned och piggar upp med glamourös makeup. Här kan du läsa om hur du bäst

Läs mer

Välkommen till Idrottspaketet!

Välkommen till Idrottspaketet! Välkommen till Idrottspaketet! Idrottspaketet.se hjälper klubbar, klasser och föreningar att på ett enklare sätt nå sina drömmar. Vi erbjuder noga utvalda paket av plåster, handtvål, schampo, hudkräm,

Läs mer

PERSONLIG ANSIKTSRENGÖRING & ANTI-AGING- BEHANDLING

PERSONLIG ANSIKTSRENGÖRING & ANTI-AGING- BEHANDLING PERSONLIG ANSIKTSRENGÖRING & ANTI-AGING- BEHANDLING BRUKSANVISNING KOMMA IGÅNG Gratulerar till att du har tagit första steget mot en perfekt, vacker hy genom köpet av ansiktsrengöringsborsten LUNA TM 2

Läs mer

ESTETIC NORRLANDS LASERKLINIK

ESTETIC NORRLANDS LASERKLINIK ESTETIC NORRLANDS LASERKLINIK PRISLISTA 2012 Vissa av våra behandlingar rekommenderas som kur för bästa resultat. Läs mer om respektive behandling på vår hemsida www.estetic.se. Om du är osäker på vilken

Läs mer

www.clinicmedical.se

www.clinicmedical.se www.clinicmedical.se 1. Vad är Hydrapeel plus Hydrapeel plus behandling är en av de ledande inom icke laser hudföryngring. Hydrapeel plus är den enda hydradermabration förfarande som kombinerar rengöring,

Läs mer

Erbjudande! 20% på alla behandlingar, paket och möten i april om du bokar nu i mars.

Erbjudande! 20% på alla behandlingar, paket och möten i april om du bokar nu i mars. Erbjudande! 20% på alla behandlingar, paket och möten i april om du bokar nu i mars. É M I N E N C E O R G A N I C S O R G A N I S K A A N S I K T S B E H A N D L I N G A R T H E O R I G I N A L S I N

Läs mer

TREAT MENT. MENU TEKNISK GUIDE

TREAT MENT. MENU TEKNISK GUIDE TREAT MENT. MENU TEKNISK GUIDE K E V I N. M U R PHY T R E AT M E N T S använder det bästa från naturen och tekniken med hudvårdsingredienser. Våra produkter verkar på molekylärnivå och vårt mål är att

Läs mer

Produktfakta Apolosophy

Produktfakta Apolosophy Produktfakta Apolosophy Apolosophy makeup Ansikte Apolosophy Foundation Foundation som ger näring åt huden och motverkar blankhet. Anpassar sig efter hudens rörelser vilket motverkar ansamlingar av produkten

Läs mer

ageloc GALVANIC SPA-SYSTEM Ett stort steg framåt

ageloc GALVANIC SPA-SYSTEM Ett stort steg framåt ageloc GALVANIC SPA-SYSTEM Ett stort steg framåt Hemligheten bakom en yngre look Har du någonsin undrat varför vissa alltid verkar se unga ut för sin ålder medan andra tycks åldras snabbare? Upptäck hemligheten

Läs mer

Fotodynamisk behandling med dagsljus

Fotodynamisk behandling med dagsljus Fotodynamisk behandling med dagsljus För behandling av milda och måttliga aktiniska keratoser Information till patient att utdelas av behandlande sjukvårdspersonal 2 Vad är aktiniska keratoser? Hudcancer

Läs mer

TIPS VID VAL AV RÖDA FÄRGER

TIPS VID VAL AV RÖDA FÄRGER TIPS VID VAL AV RÖDA FÄRGER För att kunna välja rätt typ av färgprodukt är det viktigt att vi tar reda på varje kunds individuella förutsättningar och önskemål. Det är viktigt att utgå ifrån kunden. Ta

Läs mer

Original Dead Sea Minerals. Forces from nature and scientic, the future for your skin.

Original Dead Sea Minerals. Forces from nature and scientic, the future for your skin. Original Dead Sea Minerals Forces from nature and scientic, the future for your skin. BLUE_BRO_v1.indd 1 2009-07-22 09:50:35 Innehållsförtecknig Ansikte - Rengöring Ansikte - Ögon Ansikte Serum Ansikte

Läs mer

YTBEHANDLING MED TJÄRLEK LJUS TJÄROLJA

YTBEHANDLING MED TJÄRLEK LJUS TJÄROLJA YTBEHANDLING MED TJÄRLEK LJUS TJÄROLJA HÅLLBART ALTANSKYDD EN KÄRLEKSAFFÄR EN REN NATURPRODUKT Auson Ljus Tjärolja är naturens eget träskydd. Metoden att använda trätjära för att ge skydd åt trädetaljer

Läs mer

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT - FÖR HONOM. www.gaiasverige.se. Ax & Lin

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT - FÖR HONOM. www.gaiasverige.se. Ax & Lin RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT - FÖR HONOM www.gaiasverige.se Ax & Lin NYCKELARGUMENT Skapade med enbart rena naturliga och ekologiska ingredienser. Sammansatt av ingredienser som kan hjälpa i kampen mot

Läs mer

Extraordinary feeling extraordinary results

Extraordinary feeling extraordinary results Introduktion till Extraordinary feeling extraordinary results År 1958 grundades Darphin av den franske hudläkaren och forskaren Pierre Darphin. Han tillägnade sin forskning åt kvinnors välbefinnande, och

Läs mer

The Science of Great Skin

The Science of Great Skin The Science of Great Skin Upptäck dermatologiskt utvecklad hudvård som rekommenderas och hyllas av experter världen över. Grundarna av NeoStrata, dr van Scott och dr Yu, är internationellt erkända pionjärer

Läs mer

LINAS HUDVÅRD. Certifierad hudterapeut

LINAS HUDVÅRD. Certifierad hudterapeut LINAS HUDVÅRD Certifierad hudterapeut RESULTATBASERAD HUDVÅRD HUDVÅRDSPRODUKTER Klassisk Ansiktsbehandling En ansiktsbehandling som passar alla! I behandlingen görs en hudanalys och produkterna anpassas

Läs mer

Produktfakta Apolosophy

Produktfakta Apolosophy Produktfakta Apolosophy APOLOSOPHY MAKEUP ANSIKTE Apolosophy Foundation Foundation med lätt konsistens som ger ett naturligt, halvmatt resultat. Ger näring åt huden och har fettreglerande egenskaper som

Läs mer

PERSONLIG HYGIEN. Industrifolk förtjänar hygienprodukter av samma höga kvalitet som de använder hemma.

PERSONLIG HYGIEN. Industrifolk förtjänar hygienprodukter av samma höga kvalitet som de använder hemma. Industrifolk förtjänar hygienprodukter av samma höga kvalitet som de använder hemma. PERSONLIG HYGIEN Hudproblem i industriella sammanhang kan i många fall förebyggas med ett bra produktval avseende tvål,

Läs mer

KRAFTFULL BLEKNING - LYFTER UPP TILL 8 STEG.

KRAFTFULL BLEKNING - LYFTER UPP TILL 8 STEG. KRAFTFULL BLEKNING - LYFTER UPP TILL 8 STEG. Lyfter upp till 8 nivåer. Idealisk för alla typer av bleknings/uppljusningstekniker. Innehåller Panthenol som skyddar hår och hårbotten. Helblekning blanda

Läs mer

Vad är ett mellanansiktslyft? Vad händer hos oss? Operationen

Vad är ett mellanansiktslyft? Vad händer hos oss? Operationen MELLANANSIKTSLYFT Vad är ett mellanansiktslyft? Beroende på ärftliga faktorer eller åldrande kan kindfettet sjunka ner och resultera i fördjupningar under ögonen och mer markerade så kallade nasolabiala

Läs mer

MAXIMERA RESULTATET MED KEVIN.MURPHY

MAXIMERA RESULTATET MED KEVIN.MURPHY STYLING.GUIDE HÄR KOMMER LITE TIPS PÅ HUR DU BÖR ANVÄNDA KEVIN.MURPHY, DETTA SÅ ATT VI SÄKERSTÄLLER: MER GLANS BÄTTRE KVALITÉ PÅ HÅRET BÄTTRE HÅLLBARHET PÅ FÄRGEN ENKLARE ATT REDA UT TRASSLIGT HÅR TIPS

Läs mer

Rengöring - från rutin till ritual

Rengöring - från rutin till ritual Rengöring - från rutin till ritual Rengöringen är ett speciellt moment på dagen där du sätter av tid för att ta hand om din hud. Med everyday får denna regelbundna vana en ny mening. Nu är det inte längre

Läs mer

LUNA mini 2 PERSONLIGT ANPASSAD & COOL RENGÖRING

LUNA mini 2 PERSONLIGT ANPASSAD & COOL RENGÖRING LUNA mini 2 PERSONLIGT ANPASSAD & COOL RENGÖRING BRUKSANVISNING KOMMA IGÅNG Gratulerar till att du har tagit första steget mot en perfekt, vacker hy genom köpet av ansiktsrengöringsborsten LUNA TM mini

Läs mer