SALICYLIC PEEL BEHANDLING. - Patientinformation -

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "SALICYLIC PEEL BEHANDLING. - Patientinformation -"

Transkript

1 SALICYLIC PEEL BEHANDLING - Patientinformation -

2 Introduktion Biophora Salicylic Peel är en ytterst effektiv Peel som är inriktad på att exfoliera de döda hudcellerna på hudens yta. Den är tillgänglig i en lösning på 20 % eller 30 % och är mycket lämplig för akne och feta hudtyper, men kan användas på alla hudtyper med positivt resultat. Biophora Salicylic Peel är inte inträngande och kräver ingen restitutionstid. UVskydd är nödvändigt och bör appliceras efteråt. Makeup kan appliceras omedelbart efter. Under loppet av några få dagar till en vecka kan Biophora hjälpa dig och din hud att förbättra: Fina linjer Akne Hyperpigmentering / bruna fläckar Ojämn hud Förstorade porer Fet / Torr /Spaltad hud Frisk glöd / Hud med ett yngre utseende Huden är kroppens största organ. Den motstår exponering för faktorer som sol, vind och extrema temperaturer. Biophora Peel är designad för att både bygga upp och beskydda huden mot dessa faktorer. Det unika systemet exfolierar aggressivt samtidigt som det ersätter essentiella näringsämnen. Biophora Peel är mest effektiv när den kombineras med en sund livsstil, som inkluderar tillräcklig sömn, näring, motion, lämpligt vattenintag och undvikande av rökning samt ett sunt förhållande till alkohol. Biophora Peel är en behandling med 15 minuters varaktighet, som utförs på en specialklinik. Behandlingen främjar en vacker glöd och bidrar till att avlägsna fina linjer och pigmentskillnader i huden. Dessutom reduceras exempelvis akne och miljöskador på huden.

3 Har du genomgått några plastikkirurgiska ingrepp? Hur har ditt hudtillstånd varit hittills? Har du lidit av virusinfektioner (däribland herpes simplex)? Du bör komma utan makeup och parfym. För män rekommenderas det att rakning har genomförts minst fem timmar innan behandling med Biophora Peel. Instruktioner efter behandling Det bästa resultatet för en behandling med Biophora Peel uppnås genom att följa nedanstående riktlinjer: Applicera Biophora DermaRich Moisturizer och is Clinical Hydra-Cool Se-rum på huden två gånger dagligen eller efter behov under cirka sju till tio dagar. Undvik att utsätta huden för solljus de första 10 dagarna. Om det inte är möjligt att undvika solen helt, använd solskyddsfaktor SPF 20 eller SPF 30 så ofta som möjligt. Undvik alltid långvarig exponering för solljus, i synnerhet mellan 10:00 och 15:00. Var särskilt försiktig när du tvättar ansiktet. Använd ett milt rengörings-medel utan tvål. Rådfråga din behandlare angående andra rengöringsprodukter. Motstå frestelsen att klia eller skrapa på det behandlade området. Det kommer att kunna leda till ärrbildning. Använd inga andra produkter än de som nämns här för ansikts behandling veckan efter behandlingen. Använd inga produkter som innehåller aktiva ingredienser som exempel-vis alfa- eller betahydroxysyror eller retinolpreparat.

4 Frågor och svar Vad är Biophora Peel? Biophora Peel är ett revolutionerande program för hudvårdsförbättring och inne-håller 20 % eller 30 % salicylsyra, som är perfekt för att exfoliera döda hudceller på hudytan. På så sätt avlägsnar Biophora Peel döda hudceller från huden och stimulerar samtidigt hudens förnyelseprocess. Vad är salicylsyra? Salicylsyra är en betahydroxysyra, som utvinns naturligt från såväl pilbark som vintergröna blad och björkbark. Högkoncentrerad salicylsyra hjälper till att av-lägsna döda hudceller och annat nedbrutet material från hudytan. Samtidigt sti-muleras hudens naturliga förnyelseprocess i fråga om cellproduktion och tillväxt. Hur verkar Biophora Peel? Biophora Peel verkar på två sätt. För det första lossar behandlingen bindningen av döda hudceller på hudytan. På detta vis sörjer Biophora Peel för att avlägsna dessa hudceller, så att nya underliggande celler träder fram på hudytan. Detta resulterar i en ögonblicklig förbättring av hudens smidighet och glans. För det andra stimulerar Biophora Peel nya levande celler i huden till att aktivera förnyelseprocessen, när de döda cellerna har avlägsnats. Aktivering av förnyelse-processen leder till långvarig friskhet och vitalitet för huden. Hur skiljer sig Biophora Peel från andra kemiska peels? Biophora Peel besitter en rad viktiga fördelar i jämförelse med andra kemiska peels. Biophora Peel skadar inte hudcellernas kvalitet. Detta betyder att Du kan genomgå en behandling med Biophora Peel med två till sex veckors mellanrum. Biophora Peel reducerar dessutom rynkor och missfärgningar i huden.

5 Du kommer sannolikt att uppnå ett stadium vid en tidpunkt, där din hud har uppnått maximal förbättringsnivå. Då kan behandlingsfrekvensen minskas och du kommer likväl att bibehålla din nya vackra hud. Till skillnad från andra peels, finns det inga risker som är förbundna med att låta Biophora Peel peela huden för länge. Anledningen till detta är att Biophora Peel besitter en rad självreglerande egenskaper. I praktiken innebär detta att produkten upphör att verka i det ögonblick som huden är tillräckligt stimulerad för att uppnå den önskade förnyelsen. Vem kan behandlas med Biophora Peel? Biophora Peel kan användas av alla oavsett hudtyp och alla kan dra nytta av be-handlingen, oavsett av hur allvarligt huden har tagit skada av omgivningen. Det bör dock nämnas att slutresultatet är beroende av patientens hudtyp. Dina be-handlingar kan ge ytterligare svar och kan upplysa om vilka resultat Du kan för-vänta dig av en behandling med Biophora Peel. För några patienter finns det emellertid risk för oväntade hudreaktioner i anslut-ning till behandlingen. Här avses i synnerhet personer med aktiv herpes simplex eller andra virusinfektioner, immunförsvarsrelaterade sjukdomar, användare av Roaccutan samt personer, som nyligen har genomgått plastikkirurgiska ingrepp eller nyligen har genomgått behandling med en kemisk peel eller strålbehandling. Detta kommer dock att kunna diskuteras med er behandlare. Ni bör meddela er behandlare om ni lider av följande: Allergi, solkänslighet, överkänsliga hudreaktioner, eksem samt seborroisk dermatit. Dessutom bör personer som är allergiska mot salicyl inte behandlas med Biophora Peel. Biophora Peel får inte användas på gravida och ammande kvinnor, eftersom produkten inte har testats på dessa grupper.

6 Hur utförs en behandling med Biophora Peel? Er hud kommer till att börja med att rengöras i syfte att avlägsna hudfett och döda hudceller från hudytan. När er hud har rengjorts appliceras Biophora Peel - detta tar cirka en halv till en minut. En minut efter appliceringen upplevs typiskt en stickande och brännande känsla. Detta förstärks ytterligare när Biophora Peel tränger in i huden och börjar sätta igång förnyelseprocessen. Två till tre minuter inne i förloppet kommer obehaget att nå sin höjdpunkt för att därefter snabbt avta. En genomskinlig vit mask kommer att träda fram i takt med att alkoholen i produkten avdunstar. Fyra till fem minuter senare är masken fullt synlig och obehaget försvinner. Pee-lingen är därmed avslutad. En kortvarig spänning i huden kan upplevas när Biophora Peel tvättas bort. Därför appliceras Biophora DermaRich Moisturizer på hela det behandlade området. Er hud kommer utan tvekan att kännas mjuk och smidig. Samtidigt kan huden kännas stram och ni kommer kanske att uppleva en smula avsaknad av känsla vid beröring av hudytan. Detta är helt naturligt efter stimuleringen från Biophora Peel och försvinner inom en halv till en hel timme. Under cirka en vecka efter behandlingen kommer er hud att genomgå en förnyel-seprocess som bidrar till att det döda yttre hudlagret försvinner genom hudavfall. Beroende på er hudtyp kan det hända att man kan se hudavfallet och ni kommer att märka peelingen två till fyra dagar efter behandlingen. Själva hudavfallet kommer att pågå under cirka tre dagar. I samband med detta kommer en lätt klåda och irritation att förekomma. Vilka förbättringar kan jag förvänta med Biophora Peel? Er första behandling med Biophora Peel kommer mycket tydligt att förvandla er hud genom att främja en sund, ungdomlig glöd samt genom att utjämna fina linjer och avlägsna hyperpigmentering. Dessutom leder Biophora Peel till att porerna i huden förminskas.

7 Fler frågor och svar Hur ofta kan jag behandlas med Biophora Peel? Behandling med Biophora Peel kan genomgås med cirka två till sex veckors mel-lanrum. Antalet behandlingar kommer att vara beroende av er hudtyp, obehaget ni upplever vid behandlingen, hur allvarligt ert hudavfall är, samt de målsättningar som ni och er behandlare har kommit överens om. Hur kan jag få veta mer om behandling med Biophora Peel? Er behandlare kommer att kunna besvara alla frågor angående behandling med Biophora Peel. Skulle det uppstå tvivel, kontakta den danska försäljaren av Biophora Peel: Svanemøllevej København Ø Tlf Fax:

en hudvårdsserie för alla hudtyper och -tillstånd

en hudvårdsserie för alla hudtyper och -tillstånd en hudvårdsserie för alla hudtyper och -tillstånd SOLUTION BY VICTUS Solution by Victus är en hudvårdsserie för alla hudtyper och -tillstånd. Fokus har legat på att hudvårdsrutinerna ska kännas enkla och

Läs mer

SERUM8 Skincare System

SERUM8 Skincare System 4 SERUM8 Skincare System SERUM8 Skincare System är ett komplett hudvårdssystem utvecklat av den danske läkaren Nilels Bukh. Med hjälp av det här systemet kan du vårda din hud med professionella metoder

Läs mer

INFORMATION FÖR DIG SOM SKA BEHANDLAS MED QUTENZA

INFORMATION FÖR DIG SOM SKA BEHANDLAS MED QUTENZA INFORMATION FÖR DIG SOM SKA BEHANDLAS MED QUTENZA Den här broschyren är riktad till dig som ska behandlas med QUTENZA (kapsaicin). Här kan du läsa om vad QUTENZA är, hur det fungerar och hur behandlingen

Läs mer

Kemisk Peeling. Upptäck din nya hud

Kemisk Peeling. Upptäck din nya hud Kemisk Peeling Upptäck din nya hud VARFÖR MEDIK8? Peeling Medik8 är ett prisbelönt, globalt varumärke för hudvårdsprodukter u som endast säljs av hudvårdsexperter. Produkterna är framtagna, utvecklade

Läs mer

Hälsa alla välkomna. Då startar vi.

Hälsa alla välkomna. Då startar vi. Hudvårdstimme Hudvårdstimme Hälsa alla välkomna Hej och välkomna, presentera dig själv och säg att ni idag bjuder på en örtdryck med koncentrat från kinesiskt grönt te samt örter. Den innehåller mycket

Läs mer

Beauty PRISLISTA HUD & LASERBEHANDLINGAR

Beauty PRISLISTA HUD & LASERBEHANDLINGAR Beauty PRISLISTA HUD & LASERBEHANDLINGAR Exuviance ansiktsbehandlingar Ansiktsbehandling Lätt En lätt uppfräschning 30 min Hudanalys, rengöring, PHA-peeling, portömning, mask samt avslutande dagkräm. Exkl

Läs mer

SKIN PERFECTOR. Den mest perfekta formen av dermabrasion & mesostimulation

SKIN PERFECTOR. Den mest perfekta formen av dermabrasion & mesostimulation SKIN PERFECTOR by JANSSEN COSMETICS Den mest perfekta formen av dermabrasion & mesostimulation Janssen Cosmetics GmbH. Pontsheide 36. 52076 Aachen. Germany. Tel +49 2408 7046 0. Fax +49 2408 7046 260.

Läs mer

Meny Ansiktsbehandling. Multi Diamantslipning!

Meny Ansiktsbehandling. Multi Diamantslipning! Multi Diamantslipning! En fantastisk ansiktsbehandling som kan göra underverk för ditt ansikte! I kombination med ultraljud (peeling kavitation) och olika tekniker för inslussning av serum och masker ges

Läs mer

stoppa dig OIL CONTROL

stoppa dig OIL CONTROL AKNE FÅR ALDRIG stoppa dig OIL CONTROL Har du finnar eller akne? Då är du inte ensam. Oftast börjar det i puberteten vilket kan vara en känslig tid för många. Vid 15-18 års ålder brukar aknen vara som

Läs mer

www.clinicmedical.se

www.clinicmedical.se www.clinicmedical.se 1. Vad är Hydrapeel plus Hydrapeel plus behandling är en av de ledande inom icke laser hudföryngring. Hydrapeel plus är den enda hydradermabration förfarande som kombinerar rengöring,

Läs mer

Start Now! Pürminerals kan! Pürminerals är den hetaste mineralmakeupen från USA och alla produkter är i fast pressad form, go pressed no mess!

Start Now! Pürminerals kan! Pürminerals är den hetaste mineralmakeupen från USA och alla produkter är i fast pressad form, go pressed no mess! Världens mest hudvårdande mineralmakeup! Kan en makeup förbättra din hud? Pürminerals kan! Pürminerals är den hetaste mineralmakeupen från USA och alla produkter är i fast pressad form, go pressed no mess!

Läs mer

Din hud andas! Camoufl age och concealer. förbättrar din hud varje dag

Din hud andas! Camoufl age och concealer. förbättrar din hud varje dag Din hud andas! Camoufl age och concealer förbättrar din hud varje dag nästa generations teknologi Den första täckande cremen som låter din hud andas. Avancerad teknologi hjälper huden att förbättra sin

Läs mer

ThePerfectShave Fem steg till gentrifiering

ThePerfectShave Fem steg till gentrifiering ThePerfectShave Fem steg till gentrifiering SWE_TGG Shave Guide V2.indd 1 9/9/2011 10:53:49 AM TheGentryGroomingCo introducerar TheEssentialsRange TheGentryGroomingCo öppnade sin första salong 2005 och

Läs mer

Hudreaktioner vid Nexavar (sorafenib) behandling. Riktlinjer för identifiering och hantering av hudrelaterade biverkningar under din behandling

Hudreaktioner vid Nexavar (sorafenib) behandling. Riktlinjer för identifiering och hantering av hudrelaterade biverkningar under din behandling Hudreaktioner vid Nexavar (sorafenib) behandling Riktlinjer för identifiering och hantering av hudrelaterade biverkningar under din behandling Så här använder du denna broschyr Cancerbehandlingar kan orsaka

Läs mer

AKNE FÅR ALDRIG STOPPA DIG

AKNE FÅR ALDRIG STOPPA DIG AKNE FÅR ALDRIG STOPPA DIG Har du finnar eller akne? Då är du inte ensam. Oftast börjar det i puberteten vilket kan vara en känslig tid för många. Vid 15 18-års ålder brukar aknen vara som värst för att

Läs mer

Din hud andas! Camoufl age och concealer. förbättrar din hud varje dag

Din hud andas! Camoufl age och concealer. förbättrar din hud varje dag Din hud andas! Camoufl age och concealer förbättrar din hud varje dag Den första täckande cremen som låter din hud andas. Avancerad teknologi hjälper huden att förbättra sin egen läkningsprocess efter

Läs mer

Akne. Sanningar och myter om ungdomsfinnar

Akne. Sanningar och myter om ungdomsfinnar Akne Sanningar och myter om ungdomsfinnar Nästan alla ungdomar har upplevt problem med finnar i ansiktet, på bröstet och på ryggen. Det är så vanligt att det räknas som en del av puberteten. Vad är akne?

Läs mer

ERBJUDANDE! I Augusti månad har du möjlighet att köpa dessa produkter till 20 % rabatt!

ERBJUDANDE! I Augusti månad har du möjlighet att köpa dessa produkter till 20 % rabatt! ERBJUDANDE! I Augusti månad har du möjlighet att köpa dessa produkter till 20 % rabatt! Art. 103/104 All Purpose Cream normal/torr hud Verkar mjukgörande, binder fuktigheten ihuden och stärker vävnaden.

Läs mer

Pürminerals kan! Pürminerals är den hetaste mineralmakeupen från USA och alla produkter är i fast pressad form, go pressed no mess!

Pürminerals kan! Pürminerals är den hetaste mineralmakeupen från USA och alla produkter är i fast pressad form, go pressed no mess! Världens mest hudvårdande mineralmakeup! Kan en makeup förbättra din hud? Pürminerals kan! Pürminerals är den hetaste mineralmakeupen från USA och alla produkter är i fast pressad form, go pressed no mess!

Läs mer

Det finns ett stort utbud av hudvårdsprodukter på

Det finns ett stort utbud av hudvårdsprodukter på BEHANDLINGAR OCH PRISER 2013/2014 Det finns ett stort utbud av hudvårdsprodukter på marknaden i dag och för många blir det förvirrande. Valet av produkter styrs ofta av intryck från reklam eller genom

Läs mer

Behandlingar. Återbud skall göras senast ett dygn i förväg, annars debiteras behandlingskostnaden.

Behandlingar. Återbud skall göras senast ett dygn i förväg, annars debiteras behandlingskostnaden. Behandlingar Adress: Rålambsvägen 18. Tel: 545 608 10 Internet: www.oasenskonhet.com Boka online på: www.oasenskonhet.com Öppettider: Mån-Fre 11-18, Lör enligt bokad tid Återbud skall göras senast ett

Läs mer

Medicinsk historia. Har du genomgått behandling laser hud, kemisk peeling eller någon annan behandling som bygger på aktiv hudrespons?

Medicinsk historia. Har du genomgått behandling laser hud, kemisk peeling eller någon annan behandling som bygger på aktiv hudrespons? PPpppp Vänligen fyll I denna blankett. Medicinsk historia Finns det någon möjlighet att du är gravid? Ammar du? Har du fått behandling med någon annan dermal filler? Typ: Har du genomgått behandling laser

Läs mer

Användning Används morgon och kväll. Ta lite mjölk i händerna och applicera med en lätt massage i ansiktet och på halsen, skölj av med varmt vatten.

Användning Används morgon och kväll. Ta lite mjölk i händerna och applicera med en lätt massage i ansiktet och på halsen, skölj av med varmt vatten. milk närande mjukgörande rengöringsmjölk En effektiv och mild rengöring av orenheter, makeup och rester från föroreningar. Ger en mjuk och återställd hud. Innehåller antioxidanter och ger ett avancerat

Läs mer

Apotekets råd om. Hårbesvär

Apotekets råd om. Hårbesvär Apotekets råd om Hårbesvär Ett friskt, mjukt och glänsande hår uppfattas som ett tecken på kroppens hälsa och livskraft. Håret växer i cykler och däremellan vilar det. Att tappa ungefär 100 hårstrån per

Läs mer

Hög Intensiv Fokuserat Ultraljud

Hög Intensiv Fokuserat Ultraljud Hög Intensiv Fokuserat Ultraljud Vad är Cellthion? Cellthion HIFU Hög Intensiv Fokuserad Ultraljud är ett alternativ till traditionell kirurgisk ansiktslyftning. Den stramar och lyfter hud på både, nacke,

Läs mer

HUDKOLL: EN INBLICK I SVENSKA FOLKETS HUDVÅRDSRUTINER 1.0 INLEDNING

HUDKOLL: EN INBLICK I SVENSKA FOLKETS HUDVÅRDSRUTINER 1.0 INLEDNING 1.0 INLEDNING Tre av fyra svenskar tycker att det är ganska eller mycket viktigt att ha en bra hy. Samtidigt är det så många som 60 procent av svenska folket som tvättar ansiktet med bara vatten eller

Läs mer

Bipacksedeln: Information till användaren. Skinoren 20% kräm azelainsyra

Bipacksedeln: Information till användaren. Skinoren 20% kräm azelainsyra Bipacksedeln: Information till användaren Skinoren 20% kräm azelainsyra Läs noga igenom denna bipacksedel innan du börjar använda detta läkemedel. Den innehåller information som är viktig för dig. - Spara

Läs mer

Läs noga igenom denna bipacksedel innan du börjar använda detta läkemedel. Den innehåller information som är viktig för dig.

Läs noga igenom denna bipacksedel innan du börjar använda detta läkemedel. Den innehåller information som är viktig för dig. Bipacksedel: Information till användaren Skinoren 20% kräm azelainsyra Läs noga igenom denna bipacksedel innan du börjar använda detta läkemedel. Den innehåller information som är viktig för dig. Spara

Läs mer

Rodnad och utslag? Läs mer om rosacea.

Rodnad och utslag? Läs mer om rosacea. Rodnad och utslag? Läs mer om rosacea. metronidazol Är du röd i ansiktet med akneliknande utslag, rodnad eller ytliga blodkärl? Det kan vara rosacea. Rosacea är en vanlig, kronisk hudsjukdom som kan uppträda

Läs mer

Aktiva ingredienser: Climbazole Piroctone olamine Skifferolja Salicylsyra Hydrocolor komplex Rosmarin Kitosan

Aktiva ingredienser: Climbazole Piroctone olamine Skifferolja Salicylsyra Hydrocolor komplex Rosmarin Kitosan System 4 Therapeutic Hair Spa är en bred parfymfri serie av effektiva terapeutiska produkter för olika hårbottenbesvär. Noggrant utvalda aktiva ingredienser hjälper till att eliminera mjäll, minska klåda

Läs mer

munnen Rouge Välj färg i harmoni med läppstift och ögonskuggor. Applicera inte för nära ögonen, eftersom det är lätt att se svullen ut.

munnen Rouge Välj färg i harmoni med läppstift och ögonskuggor. Applicera inte för nära ögonen, eftersom det är lätt att se svullen ut. foundation Grunden Se till att ansiktet är helt rengjort och att fuktkräm är applicerad över hela ansiktet. För att färger och skuggor ska se naturliga ut bör du lägga din makeup i dagsljus. Välj en foundation

Läs mer

BIPACKSEDEL: INFORMATION TILL ANVÄNDAREN. Betnovat 0,1% salva Betnovat 0,1% kräm Betnovat 1 mg/ml kutan emulsion Betnovat 1 mg/ml kutan lösning

BIPACKSEDEL: INFORMATION TILL ANVÄNDAREN. Betnovat 0,1% salva Betnovat 0,1% kräm Betnovat 1 mg/ml kutan emulsion Betnovat 1 mg/ml kutan lösning BIPACKSEDEL: INFORMATION TILL ANVÄNDAREN Betnovat 0,1% salva Betnovat 0,1% kräm Betnovat 1 mg/ml kutan emulsion Betnovat 1 mg/ml kutan lösning betametason Läs noga igenom denna bipacksedel innan du börjar

Läs mer

Prislista Hårborttagning med Epilia RF

Prislista Hårborttagning med Epilia RF Hårborttagning med Epilia RF Behandlingsområde Pris för en behandling: 6 behandlingar:* Panna 990:- 4 150:-* Ögonbryn 890:- 3 730:-* Öron 990:- 4 150:-* Kinder 990:- 4 150:-* Överläpp 890:- 3 730:-* Polisonger

Läs mer

Vad är ett ansiktslyft? Vad händer hos oss? Operationen

Vad är ett ansiktslyft? Vad händer hos oss? Operationen ANSIKTSLYFT Vad är ett ansiktslyft? Huden mister med tiden sin elasticitet och spänst och det uppstår rynkor och påsar. Förändringarna beror på både arvsanlag och yttre faktorer som rökning, alkohol,

Läs mer

DEN MINSTA, INNOVATIVA RENGÖRINGSBORSTEN

DEN MINSTA, INNOVATIVA RENGÖRINGSBORSTEN DEN MINSTA, INNOVATIVA RENGÖRINGSBORSTEN BRUKSANVISNING KOMMA IGÅNG Gratulerar till att du har tagit första steget till att upptäcka hur en rengöringsrutin borde se genom köpet av ansiktsrengöringsborsten

Läs mer

1. VAD LAMISIL DERMGEL ÄR OCH VAD DET ANVÄNDS FÖR

1. VAD LAMISIL DERMGEL ÄR OCH VAD DET ANVÄNDS FÖR BIPACKSEDEL: INFORMATION TILL ANVÄNDAREN Lamisil Dermgel 1% gel Terbinafin Läs noga igenom denna bipacksedel. Den innehåller information som är viktig för dig. - Använd alltid detta läkemedel exakt enligt

Läs mer

Läkarens/terapeutens namn: Utbildningshandbok

Läkarens/terapeutens namn: Utbildningshandbok Läkarens/terapeutens namn: Utbildningshandbok DermaFrac TM mikronålar med djup vävnadsinfusion DermaFrac är en spännande ny behandling som kombinerar mikronålbehandling med djup vävnadsinfusion. DermaFrac

Läs mer

Alla Mol&B-produkter är dermatologiskt testade och innehåller varken parabener eller allergiframkallande parfym.

Alla Mol&B-produkter är dermatologiskt testade och innehåller varken parabener eller allergiframkallande parfym. Mol&B Copenhagen är en exklusiv hudvårdsserie som har tagits fram av den legitimerade sjuksköterskan Tina Maria Madsen i nära samarbete med dermatologer och hudvårdsexperter i ett europeiskt laboratorium.

Läs mer

Läs noga igenom denna bipacksedel innan du börjar använda detta läkemedel. Den innehåller information som är viktig för dig.

Läs noga igenom denna bipacksedel innan du börjar använda detta läkemedel. Den innehåller information som är viktig för dig. Bipacksedel: Information till användaren Differin 1 mg/g gel adapalen Läs noga igenom denna bipacksedel innan du börjar använda detta läkemedel. Den innehåller information som är viktig för dig. - Spara

Läs mer

Erbjudande! 20% på alla behandlingar, paket och möten i april om du bokar nu i mars.

Erbjudande! 20% på alla behandlingar, paket och möten i april om du bokar nu i mars. Erbjudande! 20% på alla behandlingar, paket och möten i april om du bokar nu i mars. É M I N E N C E O R G A N I C S O R G A N I S K A A N S I K T S B E H A N D L I N G A R T H E O R I G I N A L S I N

Läs mer

Njurunda Skönhet - Din skönhetsexpert

Njurunda Skönhet - Din skönhetsexpert Endast undre 30 min i samband med fransförlängning Endast bryn (finns bara i svart) 30 min Make-up: Dagsmake-up 30 min Kvällsmake-up 60 min 200 kr 250 kr Njurunda Skönhet - Din skönhetsexpert Boka din

Läs mer

2 3 THESKINREVOLUTION

2 3 THESKINREVOLUTION THESKIN REVOLUTION 2 3 THESKINREVOLUTION 4 5 Förmodlgen det mest eleganta sättet att uppnå synbart vackrare hy. Det revolutionerande SQOOM konceptet kombinerar ultraljud med jontofores i en stilfull och

Läs mer

Bipacksedel: Information till användaren. Zoriaxiol 50 mikrogram/ml, kutan lösning. kalcipotriol

Bipacksedel: Information till användaren. Zoriaxiol 50 mikrogram/ml, kutan lösning. kalcipotriol Bipacksedel: Information till användaren Zoriaxiol 50 mikrogram/ml, kutan lösning kalcipotriol Läs noga igenom denna bipacksedel innan du börjar använda detta läkemedel. Den innehåller information som

Läs mer

BIPACKSEDEL: INFORMATION TILL ANVÄNDAREN. Zoviduo 50 mg/g och 10 mg/g kräm. Aciklovir och hydrokortison

BIPACKSEDEL: INFORMATION TILL ANVÄNDAREN. Zoviduo 50 mg/g och 10 mg/g kräm. Aciklovir och hydrokortison BIPACKSEDEL: INFORMATION TILL ANVÄNDAREN Zoviduo 50 mg/g och 10 mg/g kräm Aciklovir och hydrokortison Läs noga igenom denna bipacksedel innan du börjar använda detta läkemedel. Den innehåller information

Läs mer

Herrarnas hudvårdsskola

Herrarnas hudvårdsskola Herrarnas hudvårdsskola Först och främst: hudvård är inte bara för brudarna. Även riktiga män behöver ta hand om sin hud. Du vet hur det är med ett par nya fräscha sneakers. Man vill ju behålla dem fräscha

Läs mer

BIPACKSEDEL: INFORMATION TILL ANVÄNDAREN. Finacea, 15% gel Azelainsyra

BIPACKSEDEL: INFORMATION TILL ANVÄNDAREN. Finacea, 15% gel Azelainsyra BIPACKSEDEL: INFORMATION TILL ANVÄNDAREN Finacea, 15% gel Azelainsyra Läs noga igenom denna bipacksedel innan du börjar använda detta läkemedel. Den innehåller information som är viktig för dig. - Spara

Läs mer

Huden är själens spegel

Huden är själens spegel Huden är själens spegel När du njuter av livet ser du omedelbart mer attraktiv ut. Rengöring är A och O innan du lyfter fram, tonar ned och piggar upp med glamourös makeup. Här kan du läsa om hur du bäst

Läs mer

För att torr och känslig hud har olika behov.

För att torr och känslig hud har olika behov. För att torr och känslig hud har olika behov. Curami by CCS allt du behöver. Mer än 30 år. Så länge har vi på CCS ägnat åt att ta hand om torr och känslig hud. Den erfarenheten delar vi nu med oss av genom

Läs mer

Rodnad och utslag? Läs mer om rosacea.

Rodnad och utslag? Läs mer om rosacea. Rodnad och utslag? Läs mer om rosacea. metronidazol Är du röd i ansiktet med akneliknande utslag, rodnad eller ytliga blodkärl? Det kan vara rosacea. Rosacea är en vanlig, kronisk hudsjukdom som kan uppträda

Läs mer

Bekämpa ditt munsår innan det riktigt vaknar

Bekämpa ditt munsår innan det riktigt vaknar GlaxoSmithKline Consumer Healthcare A/S Box 5196 200 71 Malmö Tel. 020-22 66 70 08/2005 Bekämpa ditt munsår innan det riktigt vaknar från munherpes specialisten Sår i ansiktet, på läpparna och i munhålan

Läs mer

ESTETIC NORRLANDS LASERKLINIK

ESTETIC NORRLANDS LASERKLINIK ESTETIC NORRLANDS LASERKLINIK PRISLISTA 2012 Vissa av våra behandlingar rekommenderas som kur för bästa resultat. Läs mer om respektive behandling på vår hemsida www.estetic.se. Om du är osäker på vilken

Läs mer

d år sv ropp Hud & K

d år sv ropp Hud & K 34-001 34-002 34-003 34-007 34-004 34-006 34-005 34-008 15-600 15-601 15-604 15-606 15-640 15-641 15-642 15-660 15-661 15-662 15-611 15-618 15-615 15-620 15-614 15-610 15-612 >> www.vadeco.se 23 NORMAL

Läs mer

AGING IS A NATURAL PROCESS. NOW SO IS ANTI-AGING.

AGING IS A NATURAL PROCESS. NOW SO IS ANTI-AGING. AGING IS A NATURAL PROCESS. NOW SO IS ANTI-AGING. COFFEEBERRY * NATURECEUTICALS NATURE S MOST POTENT ANTI-AGING BOTANICAL PRIORI - the Anti-Aging Authority UPPTÄCK VETENSKAPEN BAKOM HUDENS FÖRVANDLING

Läs mer

ACTINICA LOTION FÖREBYGGER vissa former av HUDCANCER

ACTINICA LOTION FÖREBYGGER vissa former av HUDCANCER ACTINICA LOTION FÖREBYGGER vissa former av HUDCANCER Actinica Lotion skyddar huden mot UV-strålning och förebygger vissa former av hudcancer 2 Vad är hudcancer? Hudcancer är den vanligaste typen av cancer.

Läs mer

Bipacksedel: Information till användaren Epiduo 0,1% / 2,5% gel. adapalen/bensoylperoxid

Bipacksedel: Information till användaren Epiduo 0,1% / 2,5% gel. adapalen/bensoylperoxid Bipacksedel: Information till användaren Epiduo 0,1% / 2,5% gel adapalen/bensoylperoxid Läs noga igenom denna bipacksedel innan du börjar använda detta läkemedel. Den innehåller information som är viktig

Läs mer

Informationsbroschyr till apotekspersonal. Många lider av mjäll utan att behandla den egentliga orsaken till problemet

Informationsbroschyr till apotekspersonal. Många lider av mjäll utan att behandla den egentliga orsaken till problemet Informationsbroschyr till apotekspersonal Många lider av mjäll utan att behandla den egentliga orsaken till problemet HUDEN I HÅRBOTTEN Sverige har ett skiftande klimat med många temperaturförändringar.

Läs mer

th floor BEHANDLINGAR OCH PRISER

th floor BEHANDLINGAR OCH PRISER 8 th floor BEHANDLINGAR OCH ER QUICKBLISS-BEHANDLINGAR Fast and Fabulous, 20 min (ansikte) En ansiktsbehandling som får dig att se helt fab ut. Du får njuta av rengöring, peeling, mask och ansiktskräm

Läs mer

En hudvårdsserie för torr och känslig hud.

En hudvårdsserie för torr och känslig hud. En hudvårdsserie för torr och känslig hud. Cetaphil - Kliniskt dokumenterad effekt Cetaphil är en milt rengörande och mjukgörande hudvårdsserie för både kroppen och ansiktet. Produkterna är framforskade

Läs mer

Prislista Dermaceutic

Prislista Dermaceutic Prislista Dermaceutic Tri Vita C30 Extra koncentrerat serum med 30% C-vitaminMotverkar uppkomsten av fina linjer och rynkor, bristande spänst och ojämn hudton. Råd vid använding: Applicera på ansikte och

Läs mer

En hudvårdsserie för torr och känslig hud.

En hudvårdsserie för torr och känslig hud. En hudvårdsserie för torr och känslig hud. Cetaphil - Kliniskt dokumenterad effekt Cetaphil är en milt rengörande och mjukgörande hudvårdsserie för både kroppen och ansiktet. Produkterna är framforskade

Läs mer

Therapeutic Solutions for Healthier Skin

Therapeutic Solutions for Healthier Skin Therapeutic Solutions for Healthier Skin Konceptet som skapar en friskare hud För mer än 30 år sedan etablerade Zein Obagi konceptet «Hudhälsa» och utvecklade samtidigt behandlingar och produkter som bidrog

Läs mer

Cecilia Östman. mood sense beauty HUDVÅRDSSTUDIO HELSINGBORG. sinnesstämning känsla skönhet

Cecilia Östman. mood sense beauty HUDVÅRDSSTUDIO HELSINGBORG. sinnesstämning känsla skönhet Cecilia Östman mood sense beauty HUDVÅRDSSTUDIO HELSINGBORG sinnesstämning känsla skönhet Mitt namn är Cecilia Östman. Varmt välkommen till mig och min salong Hudvårdsstudion. Jag är cidesco diplomerad

Läs mer

Naturlig lyster med bareminerals och rabattkod

Naturlig lyster med bareminerals och rabattkod Naturlig lyster med bareminerals och rabattkod Började märka efter graviditet nummer två att jag började få pigmentfläckar i ansiktet. Nu efter graviditet nummer tre tycker jag att det blivit lite mer.

Läs mer

1. VAD WARTEC KUTAN LÖSNING ÄR OCH VAD DET ANVÄNDS FÖR

1. VAD WARTEC KUTAN LÖSNING ÄR OCH VAD DET ANVÄNDS FÖR Bipacksedel: Information till användaren artec 5 mg/ml kutan lösning Podofyllotoxin Läs noga igenom denna bipacksedel innan du börjar använda detta läkemedel. - Spara denna bipacksedel, du kan behöva läsa

Läs mer

rosacea Information om ett vuxet problem

rosacea Information om ett vuxet problem rosacea Information om ett vuxet problem 1 RosaceA är den medicinska termen för ett antal hudsymptom som oftast uppträder hos personer över 30 år. (ej att förväxla med akne) Cirka Symptomen på rosacea

Läs mer

BRÖSTFÖRMINSKNING BRÖSTLYFT

BRÖSTFÖRMINSKNING BRÖSTLYFT BRÖSTFÖRMINSKNING BRÖSTLYFT Vad är ett bröstförminskning och bröstlyft? Kvinnor som söker för bröstförminskning har ofta stora besvär från rygg och axlar, medan kvinnor som söker för bröstlyft mer lider

Läs mer

skin check skin check guide

skin check skin check guide skin check skin check guide skin check bliss = avancerad effektiv hudvård Skin check är ett verktyg så att du på ett lätt och snabbt sätt ska få en öppnare dialog med kunden och kunna göra skräddarsydda

Läs mer

BIPACKSEDEL: INFORMATION TILL ANVÄNDAREN. Lamisil Singeldos 1 % kutan lösning. Terbinafin

BIPACKSEDEL: INFORMATION TILL ANVÄNDAREN. Lamisil Singeldos 1 % kutan lösning. Terbinafin BIPACKSEDEL: INFORMATION TILL ANVÄNDAREN Lamisil Singeldos 1 % kutan lösning Terbinafin Läs noga igenom denna bipacksedel innan du börjar använda detta läkemedel. Den innehåller information som är viktig

Läs mer

Bipacksedel: Information till användaren. Mometasone Auden 1mg/g kräm Mometasone Auden 1mg/g salva. mometason

Bipacksedel: Information till användaren. Mometasone Auden 1mg/g kräm Mometasone Auden 1mg/g salva. mometason Bipacksedel: Information till användaren Mometasone Auden 1mg/g kräm Mometasone Auden 1mg/g salva mometason Läs noga igenom denna bipacksedel. Den innehåller information som är viktig för dig. Spara denna

Läs mer

rosacea Information om ett vuxet problem

rosacea Information om ett vuxet problem rosacea Information om ett vuxet problem 1 RosaceA är den medicinska termen för ett antal hudsymptom som oftast uppträder hos personer över 30 år. (ej att förväxla med akne) Cirka Symptomen på rosacea

Läs mer

Terbinafin ratiopharm

Terbinafin ratiopharm Terbinafin ratiopharm Vid behandling av fotsvamp Vad är fotsvamp? Fotsvamp är en ofarlig men ofta irriterande och som regel kliande infektion i huden. Fotsvamp kan drabba alla människor oavsett livsstil

Läs mer

Apotekets råd om. Eksem

Apotekets råd om. Eksem Apotekets råd om Eksem Eksem är en inflammation i hudens övre lager, vilket orsakar klåda och rodnad av huden. Akut eksem känne tecknas av kliande, röd, svullen, vätskeblåsor. Bakterieinfektion kan tillstöta

Läs mer

EFFEKTER DU KAN SE OCH KÄNNA

EFFEKTER DU KAN SE OCH KÄNNA EFFEKTER DU KAN SE OCH KÄNNA Elixir Cosmeceuticals är en exklusiv hudvårdsserie med dokumenterade effekter på ålderstecken och andra vanliga hudproblem. Elixir Cosmeceuitcals produkter och salongsbehandlingar

Läs mer

Behandlingar på CitySpa!

Behandlingar på CitySpa! Behandlingar på CitySpa! ANSIKTE Klassisk ansiktsbehandling Din hudterapeut skräddarsyr behandlingen efter din hudtyp och behov. Den kan vara djuprengörande, fuktgivande, lugnande, återuppbyggande eller

Läs mer

BIPACKSEDEL: INFORMATION TILL ANVÄNDAREN. Finacea, 15% gel azelainsyra

BIPACKSEDEL: INFORMATION TILL ANVÄNDAREN. Finacea, 15% gel azelainsyra BIPACKSEDEL: INFORMATION TILL ANVÄNDAREN Finacea, 15% gel azelainsyra Läs noga igenom denna bipacksedel innan du börjar använda detta läkemedel. Den innehåller information som är viktig för dig. - Spara

Läs mer

En hudläkare utöver det vanliga. I don t compromise. You shouldn t either.

En hudläkare utöver det vanliga. I don t compromise. You shouldn t either. En hudläkare utöver det vanliga Innovatör, vetenskapsman och hudläkare Dr. Zein Obagi är en av världens främsta experter inom hudförbättring. För 20 år sedan var han en pionjär inom hudvård och utvecklade

Läs mer

Vad är estetisk läppkirurgi? Vad händer hos oss? Operationen

Vad är estetisk läppkirurgi? Vad händer hos oss? Operationen LÄPPKIRURGI Vad är estetisk läppkirurgi? Vid åldrande försämras hudens elasticitet och läpparna ändrar utseende på olika sätt. Huden runt munnen får en sämre spänst och det uppkommer rynkor. En effekt

Läs mer

NYHET! Patientinformation om Ketokonazol ratiopharm schampo. Behandla huvudsaken

NYHET! Patientinformation om Ketokonazol ratiopharm schampo. Behandla huvudsaken NYHET! Patientinformation om Ketokonazol ratiopharm schampo Behandla huvudsaken till mjäll ratiopharm ett av världens främsta generikaföretag Som generikaföretag är vår uppgift att ta vid när patenten

Läs mer

TEKNOLOGIN. Består av 2 aktiva nyckelingredienser. KOMBU EXTRAKT: boostar hudens energi och syreupptagningsförmåga

TEKNOLOGIN. Består av 2 aktiva nyckelingredienser. KOMBU EXTRAKT: boostar hudens energi och syreupptagningsförmåga JANUARI 2014 INNERGY TM - en exklusiv teknologi för en idealisk hud CARITA har skapat de första serumen som aktiverar hudens energi. Hudens livscykel påverkas dagligen av externa attacker och interna störningar

Läs mer

Elevhälsans medicinska insats PUBERTET. Killsnack

Elevhälsans medicinska insats PUBERTET. Killsnack Elevhälsans medicinska insats PUBERTET Killsnack KÖNSORGANENS ANATOMI Penis Penis är det manliga könsorganet som är uppbyggt av rot, skaft, ollon, sträng och förhud. En del killar oroar sig för om deras

Läs mer

Bipacksedel: Information till användaren. Zoriaxiol 0,05 mg/g kräm. kalcipotriol

Bipacksedel: Information till användaren. Zoriaxiol 0,05 mg/g kräm. kalcipotriol Bipacksedel: Information till användaren Zoriaxiol 0,05 mg/g kräm kalcipotriol Läs noga igenom denna bipacksedel innan du börjar använda detta läkemedel. Den innehåller information som är viktig för dig.

Läs mer

Infektion Ärrbildning Brännskador

Infektion Ärrbildning Brännskador INFORMERAT SAMTYCKE LASERBASERADE BEHANDLINGAR INSTRUKTIONER Detta är ett dokument om informerat samtycke som har förberetts för att hjälpa din kirurg att informera dig om laserbehandlingar, dess risker

Läs mer

THE GENTLE BEAUTY SECRET

THE GENTLE BEAUTY SECRET THE GENTLE BEAUTY SECRET O F T H E S TA R S En hudvårdsserie för torr och känslig hud. Och för dig som vill undvika det. Cetaphil är en milt rengörande och mjukgörande hudvårdsserie för både kroppen och

Läs mer

ANSIKTE. Ansiktsbehandling Lyx 1 timma 45 minuter / 1145:- Klassisk ansiktsbehandling 1 timma 30 minuter / 800:-

ANSIKTE. Ansiktsbehandling Lyx 1 timma 45 minuter / 1145:- Klassisk ansiktsbehandling 1 timma 30 minuter / 800:- ANSIKTE Ansiktsbehandling Lyx 1 timma 45 minuter / 1145:- I behandlingen ingår: Inledande massage, dubbelrengöring, peeling, behandling av huden med apparatur, ånga och porrengöring, färgning av fransar

Läs mer

En hudvårdsserie för torr och känslig hud.

En hudvårdsserie för torr och känslig hud. En hudvårdsserie för torr och känslig hud. Cetaphil - Kliniskt dokumenterad effekt Cetaphil är en milt rengörande och mjukgörande hudvårdsserie för både kroppen och ansiktet. Produkterna är framforskade

Läs mer

SORTIMENT KRONANS EXTRA CARE

SORTIMENT KRONANS EXTRA CARE SORTIMENT KRONANS EXTRA CARE Produkter för kropp och ansikte Kronans Extra Care Kroppstvål, pris: 49 kr för 350 ml En mild och skonsamt rengörande tvål med hudvänligt ph-värde för torr och känslig hud.

Läs mer

PDF rendering: Titel , Version 3.0, Namn Cornina medicated plaster OTC PL. Läkemedelsverket BIPACKSEDEL

PDF rendering: Titel , Version 3.0, Namn Cornina medicated plaster OTC PL. Läkemedelsverket BIPACKSEDEL BIPACKSEDEL 1 Bipacksedel: Information till användaren Cornina 0,57 g medicinskt plåster salicylsyra Läs noga igenom denna bipacksedel innan du börjar använda detta läkemedel. Den innehåller information

Läs mer

MabThera (rituximab) patientinformation

MabThera (rituximab) patientinformation MabThera (rituximab) patientinformation Du som lever med reumatoid artrit, RA, har antagligen redan genomgått en hel del olika behandlingsformer. Nu har din läkare ordinerat MabThera (rituximab) för din

Läs mer

Ketokonazol ratiopharm

Ketokonazol ratiopharm Ketokonazol ratiopharm Vid behandling av mjäll Vad är mjäll? Mjäll är en mycket vanlig åkomma. Det finns uppgifter om att så många som var 5:e svensk har problem med mjäll. Besvären brukar börja i tonåren

Läs mer

Läs noga igenom denna bipacksedel innan du börjar använda detta läkemedel. Den innehåller information som är viktig för dig.

Läs noga igenom denna bipacksedel innan du börjar använda detta läkemedel. Den innehåller information som är viktig för dig. Bipacksedel: Information till användaren Differin 1 mg/g kräm adapalen Läs noga igenom denna bipacksedel innan du börjar använda detta läkemedel. Den innehåller information som är viktig för dig. - Spara

Läs mer

REVALÉSKIN ANTI-AGING SKINCARE

REVALÉSKIN ANTI-AGING SKINCARE REVALÉSKIN ANTI-AGING SKINCARE Antioxidant blandning av frukt och örter En kliniskt bevisad antioxidantblandning som skyddar och reparerar tecken på åldrad hud samt bidrar till ett ungdomligare utseende.

Läs mer

TREAT MENT. MENU TEKNISK GUIDE

TREAT MENT. MENU TEKNISK GUIDE TREAT MENT. MENU TEKNISK GUIDE K E V I N. M U R PHY T R E AT M E N T S använder det bästa från naturen och tekniken med hudvårdsingredienser. Våra produkter verkar på molekylärnivå och vårt mål är att

Läs mer

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT - FÖR HONOM. www.gaiasverige.se. Ax & Lin

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT - FÖR HONOM. www.gaiasverige.se. Ax & Lin RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT - FÖR HONOM www.gaiasverige.se Ax & Lin NYCKELARGUMENT Skapade med enbart rena naturliga och ekologiska ingredienser. Sammansatt av ingredienser som kan hjälpa i kampen mot

Läs mer

Behandlingar. Våra övernattande gäster och paketbokningar erhåller 15% rabatt på samtliga behandlingar.

Behandlingar. Våra övernattande gäster och paketbokningar erhåller 15% rabatt på samtliga behandlingar. Behandlingar Unna dig egen tid! Varför inte boka en härlig SPA-behandling. Du kontaktar själv våra duktiga SPAterapeuter på telefon 011-10 00 21 eller info@villafridhemspa.se. Vänligen uppge att din bokning

Läs mer

Bipacksedel: Information till patienten. Clobaderm 0,05 % kräm klobetasolpropionat

Bipacksedel: Information till patienten. Clobaderm 0,05 % kräm klobetasolpropionat Bipacksedel: Information till patienten Clobaderm 0,05 % kräm klobetasolpropionat Läs noga igenom denna bipacksedel innan du börjar använda detta läkemedel. Den innehåller information som är viktig för

Läs mer

ISOPA PRODUCT STEWARDSHIP PROGRAMMES. Walk the Talk ANVÄNDARE AV MDI. 1 Version09/06

ISOPA PRODUCT STEWARDSHIP PROGRAMMES. Walk the Talk ANVÄNDARE AV MDI. 1 Version09/06 ISOPA PRODUCT STEWARDSHIP PROGRAMMES Walk the Talk ANVÄNDARE AV MDI 1 Version09/06 2 Walk the Talk Användare av MDI Innehåll Viktiga data Bra rutiner När något går fel... Dialog 3 Klassificering av MDI

Läs mer

THE GENTLE BEAUTY SECRET OF THE STARS

THE GENTLE BEAUTY SECRET OF THE STARS THE GENTLE BEAUTY SECRET OF THE STARS Schhh Cetaphil har varit en skönhetshemlighet i Hollywood i 60 år. Eller ja, så hemlig är den egentligen inte. Cetaphil kommer nämligen ofta först bland stjärnornas

Läs mer

Bipacksedel: information till patienten. Amorolfin Mylan 5% medicinskt nagellack amorolfin

Bipacksedel: information till patienten. Amorolfin Mylan 5% medicinskt nagellack amorolfin Bipacksedel: information till patienten Amorolfin Mylan 5% medicinskt nagellack amorolfin Läs noga igenom denna bipacksedel innan du börjar använda detta läkemedel. Den innehåller information som är viktig

Läs mer

Bipacksedel: Information till användaren. Colifoam 10% rektalskum. hydrokortisonacetat

Bipacksedel: Information till användaren. Colifoam 10% rektalskum. hydrokortisonacetat Bipacksedel: Information till användaren Colifoam 10% rektalskum hydrokortisonacetat Läs noga igenom denna bipacksedel innan du börjar använda detta läkemedel. Den innehåller information som är viktig

Läs mer