Inbjuder alla juniorer i region syd/mitt på en inomhus tävling i. FlyCasting. den 5 april i klasserna

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Inbjuder alla juniorer i region syd/mitt på en inomhus tävling i. FlyCasting. den 5 april i klasserna"

Transkript

1 SFK laxen i Halmstad Inbjuder alla juniorer i region syd/mitt på en inomhus tävling i FlyCasting den 5 april 2015 i klasserna Modifierad Trout Distance, Trout Distance och Trout accuracy. - Tid 10:00 12:30 för ev. kval och 13:30-17:30 finaler - plats Halmstad Arena. SFK Laxen inbjuder alla ungdomar/juniorer till en Junior Castingtävling den 5 april i Halmstad. Tanken med dagen är att det skall vara innehållsrik och glädjefylld där ungdomar/ juniorer kan träffas, utbyta erfarenhet och umgås på lika villkor samt väcka intresset för tävlingsformen Casting. Av denna orsak så kommer dagens castingregler att anpassas för juniorer/ ungdomar.

2 Till tävlingen förekommer ingen anmälnings avgift utan deltagandet är gratis för alla, däremot erfordras en föranmälan senast den 22 mars genom ett mail till För mer information ring , eller För information så kommer SFK laxen under dagen att tillhandahålla någon form av förtäring för alla deltagare. Vidare kommer alla deltagare att erhålla en medalj för genomförd tävlig. I alla klasser kommer det att utdelas ett förstapris, ett andrapris och ett tredjepris. ( Vi i fiskeklubben Laxen i Halmstad har som övergripande mål att alla ungdomar skall kunna vara med på alla våra arrangemang oavsett föräldrarnas ekonomiska förutsättningar och av denna orsak står fiskeklubben Laxen för alla ungdomarnas/barnens kostnader mat och övriga kostnader i samband med alla arrangemang.) Tävlingens utformning Då denna tävling enbart avser ungdomar/juniorer upp till 20 år så kommer den utrustning som skall användas i tävlingen till viss del inte att följa Castingförbundets gällande tävlingsregler med avseende på spön och fluglina. Detta innebär att alla som deltar kommer att kasta med exakt samma utrustning vilken tillhandahålls av SFK Laxen under tävlingsdagen - med undantag för tävlingsklassen upp till 20 år i Trout Distance. detta innebär således att tjejer och killa tävlar mot varandra i samma klass (I SFK Laxens verksamhet har alla ungdomar/barn lika värde - tjej som kille alla är lika välkomna. Vi gör ingen skillnad på människor oavsett funktionsnedsättning, religion eller etniskt ursprung. I föreningen har vi inga förhandskrav på dem som deltar utan alla är välkomna efter egna förutsättningar). Tävlingsklasser modifierad Trout Distance och Trout Distance Tävlingen är i f yra klasser - upp till 12 år, år, år, samt upp till 20 år i klass upp till 20 år kan alla tävla som är under 20 år. Med andra ord kommer det att tävlas i fyra klasser under dagen. modifierad Trout Distance Regler för tävlingen modifierad Trout Distance. Då denna tävling i första hand enbart är för juniorer upp till 18 år så kommer den utrustning som skall användas att anpassas för dem som tävlar. Detta innebär att alla som deltar kommer att kasta med exakt samma utrustning spö 8,5 fot och lina klass 5 och tafs 2 meter 0,3 mm, fluga: Garn bit vilken tillhandahålls av SFK Laxen i Halmstad - ingen annan utrustning får användas. Tävlingens utformning modifierad Trout Distance.

3 Beroende på antalet deltagare kommer en ev. kvalomgång att genomföras så att det max kommer att vara åtta tävlande i var final. Kvalomgång och final kommer att genomföras efter lottnig och där de tävlande kastar ett kast var fortlöpande med samma utrustning tävlande har max 2 min på sig att genomföra sitt kast. OBS - tävlingsutrustning skall lämnas till nästa tävlande på angiven plats och med angiven mängd fluglina ute En tävlingsrunda består av att alla åtta deltagares kast är genomförd. Vid var tävling genomförs sex tävlingsrundor. För att ett kast ska godkännas måste flugan landa inom den markerade banan. Banans bredd är 5 m. Vinnaren av tävlingsklassen är den som kastar längst vid lika längd avgörs tävlingen av omkastning mellan dem som har samma längd till vinnare kan utses. Utrustning skall lämnas till nästa tävlande på angiven plats och med angiven fluglina ute Trout Distance. Regler för tävlingen Trout Distance. I klass upp till 20 år Trout Distance kan alla tävla som är under 20 år och här gäller: Flugspö av valfritt märke och AFFTA klass, max längd 275,5 cm inkluderat produktionsavvikelser (9 =274,3 cm), Fluglina: Valfri lina i AFFTA # 5 av Scientific Anglers Mastery expert distance comp. (120 ) och Rio Gold Tournament (120 ). Linan får inte modifieras på något sätt och ska hålla det längdmått som uppges av tillverkaren. Märkning av linan med tusch eller liknande är inte tillåtet. Tafs: Monofilament, längden får ej överstiga 3,0 m. Valfri tafsspets. Fluga: Garn bit För de som inte har utrustning men ändå önskar delta i denna gren tillhandahåller SFK laxen erforderligar prylar Tävlingens utformning Trout Distance. Beroende på antalet deltagare kommer en ev. kvalomgång att genomföras så att det max kommer att vara åtta tävlande i final. Kvalomgång och final kommer att genomföras efter lottnig och där de tävlar under 4 minuter. För att ett kast ska godkännas måste flugan landa inom den markerade banan. Banans bredd är 5 m. Vinnaren av tävlingsklassen är den som kastar längst vid lika längd avgörs tävlingen av omkastning mellan dem som har samma längd till vinnare kan utses Trout accuracy

4 Regler för tävlingen Trout accuracy. Banan består av 4 st. mål där varje mål i sig består av 3 st. ringar med diametrarna cm. Målen placeras slumpmässigt mellan 6 och 12 m från platån. Avstånden till måltavlorna ändras mellan kval och final. Platån där kastaren står är utmärkt och har måtten 1,2 m x 1,2 m. Kastsekvens: Från vänster till höger. Ett kast på vardera mål. Sekvensen upprepas 4 gånger, detta ger totalt 16 kast. Typ av kast: Överhandskast. Linlängden får bara ändras under luftkast. Vid start håller den tävlande flugan i handen och får inte ha mera fluglina utanför toppöglan är spöets längd. Tid: 5 minuter. Resultat: Träff räknas om flugan landar innanför eller på ringen. En träff på eller inom 60 cmcirkeln ger 5 poäng, träff på eller inom 120cm-cirkeln ger 3 poäng och en träff på eller inom 180 cm-cirkeln ger 1 poäng. Om två eller fler tävlande uppnår samma poängresultat avgörs tävlingen genom omkastning mellan dem som har samma poäng till vinnare kan utses. Utrustning spö 8,5 fot och lina klass 5 och tafs 2 meter 0,3 mm, fluga: Garn bit vilken tillhandahålls av SFK Laxen i Halmstad - ingen annan utrustning får användas. Tävlingens utformning Trout accuracy. Beroende på antalet deltagare kommer en ev. kvalomgång att genomföras så att det max kommer att vara åtta tävlande i final. Kvalomgång och final kommer att genomföras efter lottnig och där de tävlar under max 5 minuter. Problem med utrustningen Om flugan eller tafsen lossnar, kan kastaren med hjälp av en medhjälpare ersätta flugan eller tafsen. Träffar eller längder uppnådda före händelsen räknas som giltiga. Tidtagningen stoppas ej i detta scenario. Kastaren kan ta hjälp av en person åt gången att reda ut trassel eller sträcka ut linan. Ett obegränsat antal flugor/garntussar kan användas. Om defekt på utrustningen uppstår kan tidtagningen stoppas och kastaren kan få byta utrustning. Som defekt på utrustning räknas exempelvis trasigt spö eller trasig spöring, linbrott(ej tafs). Kastaren får under kvarvarande tid utnyttja den nya utrustningen. Kastarens uppförande Det är obligatoriskt för varje kastare att uppträda med aktning och att visa gott sportsmanskap mot arrangörer, funktionärer och medtävlare. Osportsligt uppförande kommer att bli påtalat. Om tillåtelse ges av tävlingsledningen är träning på tävlingsbanorna tillåten. Kastare som inte åtlyder tävlingsledningen kommer att bli varnad och kan om han/hon fortsätter sin ohörsamhet bli diskvalificerad. En sådan diskvalificering gäller enbart för den senast utförda grenen. Upprepas ohörsamheten i eventuellt följande grenar kan kastare bli diskvalificerad för resten av tävlingen.

5 Varje kastare skall infinna sig på startplatsen vid första upprop. Tiden räknas direkt från det tidtagaren givit startsignal. För alla grenar gäller att kastaren näst i tur kallas att göra sig i ordning för kast eller omgång. I de fall nummerlappar tilldelas av tävlingsarrangören ska den bäras tydligt vid tävlandet. Tävlingsledning På tävling finnas en tävlingsledning vilken består av två personer samt en tävlingsjury på tre personer. Protester Varje deltagande kastare har rätt att protestera mot huvuddomares beslut. Protesten skall vara inlämnad senast 30 minuter efter att orsaken till en protest uppstått. En protest mot tävlingsgenomförande måste lämnas innan tävlingen officiellt har avslutats. Juryn skall så snart möjligt sammankallas och ett beslut huruvida protesten skall beaktas skall tas. Övrig information Rätt att delta i tävling som arrangeras av SFK laxen Halmstad har kastare som är medlem i någon sportfiskeklubb eller är medlem i förening ansluten till SCF. Alla föräldrar som önskar är välkomna att medverka i vår gemenskap denna dag med att stötta och hjälpa sina barn/ungdomar i sitt kastande. Då vi denna dag har duktiga kastinstruktörer närvarande så finns det alltid möjlighet för dem som önskar få hjälp att förbättra sin kastteknik när tid så medger. Vidare kommer under dagen Gunnar Rask Nielsen att instruera hur man hantera ett flugspö samt Niklas Eriksson Svenska landslaget - tvåa i World Champion seatrout distance att visa hur man kastar långt. OBS - Föreningar som är medlem i SCF Svenska Casting Förbundet och har kostnader för resa, boende eller annat i samband med tävlingen kan söka Idrottslyftbidrag från Svenska Castingförbundet.

Tävlingsregler för Flugkastning. Trout accuracy Trout distance Sea trout distance Salmon distance Spey 15 1 Spey 16 /18

Tävlingsregler för Flugkastning. Trout accuracy Trout distance Sea trout distance Salmon distance Spey 15 1 Spey 16 /18 för Flugkastning Trout accuracy Trout distance Sea trout distance Salmon distance Spey 15 1 Spey 16 /18 Januari 2018 1 Generella regler 1. Startordning: Startordningen lottas. 2. Assistans: Den tävlande

Läs mer

TÄVLINGSREGLER OCH TÄVLINGSBESTÄMMELSER

TÄVLINGSREGLER OCH TÄVLINGSBESTÄMMELSER TÄVLINGSREGLER OCH TÄVLINGSBESTÄMMELSER Gällande från och med 2010-06-01 Svenska Castingförbundet Svenska Castingförbundet, 2009 Text: Cleas-Göran Engström, Lars-Eric Ericsson Foto: Håkan Wänlund SVENSKA

Läs mer

NORDISKA MÄSTERSKAPEN I CASTING & FLUGKASTNING

NORDISKA MÄSTERSKAPEN I CASTING & FLUGKASTNING SVENSKA CASTINGFÖRBUNDET HAR NÖJET ATT BJUDA IN ER TILL NORDISKA MÄSTERSKAPEN I CASTING & FLUGKASTNING 2015 www.casting.se - officiell hemsida för Nordiska Mästerskapen i Casting & Flugkastning 2015. Eskilstuna

Läs mer

Fiskeklubben Laxens veckobrev Vecka 2015:02

Fiskeklubben Laxens veckobrev Vecka 2015:02 Fiskeklubben Laxens veckobrev Vecka 2015:02 God fortsättning på det nya året. Hej styrelsen i SFK Laxen önskar alla en God fortsättning på det nya året och en önskan om att ni alla skall få ett riktigt

Läs mer

INBJUDAN TILL SVENSKA MÄSTERSKAPEN I CASTING 2011

INBJUDAN TILL SVENSKA MÄSTERSKAPEN I CASTING 2011 INBJUDAN TILL SVENSKA MÄSTERSKAPEN I CASTING 2011 Arrangör: Plats: Datum: Halmstad Arena, Halmstad lördag den 2 juli och söndag den 3 juli Program lördag 2 juli: 09.40 Invigning 10.00 Gren 5 Haspel längd

Läs mer

Tävlingstekniska regler Stand Up Paddling

Tävlingstekniska regler Stand Up Paddling 1 kapitlet Tekniska regler 1. Definition 2. Bräda 3. Säkerhetsutrustning Leash/Legrope fångrem 4. Paddel 5 Paddlingsteknik 6. Extra utrustning Tävlingstekniska regler Stand Up Paddling 2 kapitlet Klasser,

Läs mer

Tävlingstekniska regler Stand Up Paddling

Tävlingstekniska regler Stand Up Paddling Tävlingstekniska regler Stand Up Paddling Kapitel 1: Tekniska regler... 3 1. Definition... 3 2. Bräda... 3 3. Säkerhetsutrustning... 3 Leash/Legrope (fångrem)... 3 4. Paddel... 3 5. Paddlingsteknik...

Läs mer

Stafettlöpning * Följande stafettlöpningar förekommer: Sträcka Klass m

Stafettlöpning * Följande stafettlöpningar förekommer: Sträcka Klass m 157 4.15 Stafettlöpning 4.15.1* Följande stafettlöpningar förekommer: Sträcka Klass m ----------------------------------------------------------------- 5 60 P13, F13 4 80 P15, F15 4 100 M, M22, P19, P17,

Läs mer

REGLER FÖR BIATHLE 1 GENERELLA ASPEKTER. 1.1 Definitioner

REGLER FÖR BIATHLE 1 GENERELLA ASPEKTER. 1.1 Definitioner 1 1 GENERELLA ASPEKTER 1.1 Definitioner 1.2 Allmänt 1.3 Kategorier REGLER FÖR BIATHLE Biathle är en UIPM sport kombinerat av Löpning och Simning. Biathletävlingar arrangeras nationellt och internationellt.

Läs mer

Linköpings Akademiska Ridklubb (LARK) i samarbete med Sveriges Akademiska Idrottsförbund (SAIF) inbjuder härmed till Student-SM i ridsport.

Linköpings Akademiska Ridklubb (LARK) i samarbete med Sveriges Akademiska Idrottsförbund (SAIF) inbjuder härmed till Student-SM i ridsport. Linköpings Akademiska Ridklubb (LARK) i samarbete med Sveriges Akademiska Idrottsförbund (SAIF) inbjuder härmed till Student-SM i ridsport. 1. Tävlingarna äger rum på Smedstad Ridsportcenter i Linköping

Läs mer

GYMNASTIKSPELEN 2014

GYMNASTIKSPELEN 2014 Vid varje Gymnastikspel lanseras en ny cool t-shirt. Har du tips på hur årets Gymnastikspelströja ska se ut? Kom med dina idéer senast den 28 februari. Maila sydost@gymnastik.se t-shirten 2012 Sidan 2

Läs mer

Tävlingsledarkurs Pass 6 Tillämpad del

Tävlingsledarkurs Pass 6 Tillämpad del Tävlingsledarkurs Pass 6 Tillämpad del Riskhantering Tidplan de sista veckorna PM Arbetsuppgifter tävlingsdagen Klagan/Anmälan TL Protest Juryn Grunden för riskhantering är: Risk = Sannolikhet x Konsekvens

Läs mer

Regler för sumo under Robot-SM

Regler för sumo under Robot-SM Regler för sumo under Robot-SM Uppdateringar: 2015-02-11 - Uppdaterade regler för Lego-sumo (2.9, 4), samt specning av vilka klasser som startmodul är obligatoriskt för (2.6). 2014-02-18 - Ny bild för

Läs mer

Genomförande av tävlingen

Genomförande av tävlingen Grundkurs tävlingsledning och tävlingskontroll, pass 5: Genomförande av tävlingen Passets innehåll Kvalitetskontroll och tävlande på lika villkor Riskhantering och applikatoriskt exempel Mentala förberedelser

Läs mer

ARCTIC 4x4 EXPERIENCE

ARCTIC 4x4 EXPERIENCE ARCTIC 4x4 EXPERIENCE Dream it. Plan it. Drive it. REGLER OCH VILLKOR FÖR ARCTIC 4x4 EXPERIENCE 2011 1.0 Rallyt ARCTIC 4x4 EXPERIENCE är en tävling i körförmåga, uthållighet och navigeringskunskap. Rallyt

Läs mer

Elitplan Flugkastning Castingförbundet 2015

Elitplan Flugkastning Castingförbundet 2015 Elitplan Flugkastning Castingförbundet 2015 1 Förord Arbetet med denna elitplan initierades i samband med Sveriges första elitläger där utövare inom både Flugkastning och Casting träffades för gemensam

Läs mer

Proposition. STUDENT-SM i Ridsport 3-5 maj 2019

Proposition. STUDENT-SM i Ridsport 3-5 maj 2019 Proposition STUDENT-SM i Ridsport 3-5 maj 2019 Lunds Akademiska Ryttarsällskap (LARS) i samarbete med Sveriges Akademiska Idrottsförbund (SAIF) och Lunds Civila Ryttarförening (LCR) inbjuder härmed till

Läs mer

Inbjudan till 1/8 BUGGY NITRO, 1/8 BUGGY EL, 1/10 SHORT COURSE SPONSORER: ARRANGÖR:

Inbjudan till 1/8 BUGGY NITRO, 1/8 BUGGY EL, 1/10 SHORT COURSE SPONSORER: ARRANGÖR: Inbjudan till 1/8 BUGGY NITRO, 1/8 BUGGY EL, 1/10 SHORT COURSE SPONSORER: ARRANGÖR: STOCKHOLMSCUPEN 2011 ARRANGÖR & KONTAKTPERSONER Datum Arrangörsklubb 29:e maj MHF Skarpnäck Kontaktman: Peter Glas Telefon:

Läs mer

GYMNASTIKSPELEN 9 APRIL 2016 TELEBORGSHALLEN, VÄXJÖ

GYMNASTIKSPELEN 9 APRIL 2016 TELEBORGSHALLEN, VÄXJÖ GYMNASTIKSPELEN 9 APRIL 2016 TELEBORGSHALLEN, VÄXJÖ INNEHÅLLSFÖRTECKNING Arrangemang Beskrivning Sida Inspiration Utbildningar för att få till 3 Uppvisning/show en bra uppvisning/show Gymnastikspelscupen

Läs mer

ELITSERIEN LAG-SM. 1. ELITSERIEKOMMITTÉ Underställd Svenska motorcykelförbundets Motocrossektion Ordförande, sekretare, kassör samt tre ledamöter.

ELITSERIEN LAG-SM. 1. ELITSERIEKOMMITTÉ Underställd Svenska motorcykelförbundets Motocrossektion Ordförande, sekretare, kassör samt tre ledamöter. ELITSERIEN LAG-SM 1. ELITSERIEKOMMITTÉ Underställd Svenska motorcykelförbundets Motocrossektion Ordförande, sekretare, kassör samt tre ledamöter. 2. ANTAL LAG 10 lag 3. LAGSAMMANSÄTTNING 3.1 4 förare/lag

Läs mer

REGLER FÖR KLASS F3B-T. RADIOKONTROLLERADE SEGELFLYGMODELLER FÖR HÖJDSTART. ANTAGNA 2004 03 21.

REGLER FÖR KLASS F3B-T. RADIOKONTROLLERADE SEGELFLYGMODELLER FÖR HÖJDSTART. ANTAGNA 2004 03 21. REGLER FÖR KLASS F3B-T. RADIOKONTROLLERADE SEGELFLYGMODELLER FÖR HÖJDSTART. ANTAGNA 2004 03 21. Modelldata: Total bäryta max 150 dm2 Bärytebelastning max 75 g min 12 g/dm Flygvikt max 5 kg Specifikationer:

Läs mer

ARCTIC 4x4 EXPERIENCE

ARCTIC 4x4 EXPERIENCE ARCTIC 4x4 EXPERIENCE Dream it. Plan it. Drive it. REGLER OCH VILLKOR FÖR ARCTIC 4x4 EXPERIENCE 2011 1.0 Rallyt ARCTIC 4x4 EXPERIENCE är en tävling i körförmåga, uthållighet och navigeringskunskap. Rallyt

Läs mer

Lathund TR dressyrtävlingar för pararyttare

Lathund TR dressyrtävlingar för pararyttare Lathund TR dressyrtävlingar för pararyttare Förord Dressyrtävlingar för ryttare med funktionsnedsättning anordnas i enlighet med Svenska Ridsportförbundets tävlingsreglementen (TR) I - Gemensamma bestämmelser

Läs mer

Välkommen till Lundaland Triathlon Stafett Lomma 7 September 2014

Välkommen till Lundaland Triathlon Stafett Lomma 7 September 2014 Välkommen till Lundaland Triathlon Stafett Lomma 7 September 2014 Ett varmt välkommen till Lundaland Triathlon 2014! Vi vet att många av er gör er första triathlontävling så nedan finns en hel del information

Läs mer

Licenskrav: Giltig SVEMO guldhjälmslicens. Licensen ska vara utställd på den klubb man tävlar för. Engångslicens kan EJ lösas.

Licenskrav: Giltig SVEMO guldhjälmslicens. Licensen ska vara utställd på den klubb man tävlar för. Engångslicens kan EJ lösas. Regler Mälarfräsen 2017 Enligt Svemo SR 2016-17 samt tillägg. Klasser Mälarfräsen 2017: Rookie träning och 2 st tränings heat. Ålder det kalender år man fyller 12 år. Gäller ej girl men ej 125cc>. 50cc

Läs mer

ARCTIC 4x4 EXPERIENCE

ARCTIC 4x4 EXPERIENCE ARCTIC 4x4 EXPERIENCE Dream it. Plan it. Drive it. 1.0 Rallyt REGLER OCH VILLKOR FÖR ARCTIC 4x4 EXPERIENCE Senast uppdaterad: 2011-07-06 ARCTIC 4x4 EXPERIENCE är en tävling i körförmåga, uthållighet och

Läs mer

Stockholm Friidrott PM/SM för ungdom i Sätrahall 8 9 mars 2008 08fri.

Stockholm Friidrott PM/SM för ungdom i Sätrahall 8 9 mars 2008 08fri. Stockholm Friidrott PM/SM för ungdom i Sätrahall 8 9 mars 2008 08fri. 08fri. har glädjen att hälsa alla välkomna till 2008 års SM för ungdom i Sätrahall. Vi ber dig läsa detta PM omsorgsfullt och sprida

Läs mer

Anslutet till RF. Distrikten är huvudansvariga i samverkan med Sv. Dragkampförbundet.

Anslutet till RF. Distrikten är huvudansvariga i samverkan med Sv. Dragkampförbundet. Dnr 5065 AA Bilaga till tävlingsinbjudan Sid 1 (4 Grundvillkor för 2005 års ELITSERIE och SVENSKA CUPEN. (SM status) Arrangör har ett åtagande att genomföra sin tävling efter de anvisningar som finns i

Läs mer

GYMNASTIKSPELEN 7 APRIL 2018 TELEBORGSHALLEN VÄXJÖ

GYMNASTIKSPELEN 7 APRIL 2018 TELEBORGSHALLEN VÄXJÖ GYMNASTIKSPELEN 7 APRIL 2018 TELEBORGSHALLEN VÄXJÖ 2 Allmän information: - När åldern anges som t.ex. 10 år och yngre, gäller det året man fyller 10 år. - Kallelsen skickas via mail och finns på hemsidan

Läs mer

Distrikt 2015. DELTAGARE Riktar sig till dig som är mellan 13-21 år och som har ambitionen att ta sig vidare till Skandia Tour Regional och högre.

Distrikt 2015. DELTAGARE Riktar sig till dig som är mellan 13-21 år och som har ambitionen att ta sig vidare till Skandia Tour Regional och högre. Distrikt 2015 SKANDIA TOUR Skandia Tour är ett toursystem där juniorer upp till och med 21 år kan tävla i golf på olika nivåer. Skandia Tour genomförs som individuella tävlingar på fyra nivåer, Elit, Riks,

Läs mer

GelleråsCupen Gokart - Tävlingsregler

GelleråsCupen Gokart - Tävlingsregler GelleråsCupen Gokart - Tävlingsregler TÄVLINGSDATUM Grundserien omgång 1, söndag 12 maj. Grundserien omgång 2, söndag 9 juni. Grundserien omgång 3, söndag 25 augusti. Finaler, söndag 29 september. Pris

Läs mer

Gemensamt regelverk för Fot-O, MTB-O, Pre-O och Skid-O

Gemensamt regelverk för Fot-O, MTB-O, Pre-O och Skid-O Regelgruppen 2014-09-12 TM Gemensamt regelverk för Fot-O, MTB-O, Pre-O och Skid-O Tablå över behov av anpassningar i förhållande till nuvarande TR för Fot-O Nödvändiga förändringar anges i förhållande

Läs mer

Tävlingsbestämmelser. Version

Tävlingsbestämmelser. Version Tävlingsbestämmelser SM Version 2018-06-19 Innehåll 1. SM... 3 1.1. Förutsättningar... 3 1.2. Anmälan... 3 1.3. Tävlingsklasser, tävlingsformer och spelform... 3 1.4. Utbyte av spelare... 3 1.5. Seedning...

Läs mer

Välkomna Trelleborg Triathlon 6/6 2017

Välkomna Trelleborg Triathlon 6/6 2017 Välkomna Trelleborg Triathlon 6/6 2017 Distansen 386 m simning, 18 km cykling, 4,2 km löpning. Hålltider Måndagen den 5 juni 17.00-18.00 Uthämtning av startkuvert på Dalabadet, Trelleborg i sekretariatet

Läs mer

PM HUSUMSKIDAN SPRINT

PM HUSUMSKIDAN SPRINT PM HUSUMSKIDAN SPRINT 2019-01-27 Plats: Degersjön Fritidsområde i Husum (Utås 100) Tävlingsledning: Ulrik Ulander, Tävlingsledare (070-5244960) Tomas Hübenette, Startansvarig Jens Boveng, Tävlingssekreterare

Läs mer

1 REGLER FÖR NORDISKT MÄSTERSKAP OCH NORDISKA CUPER I TRIAL

1 REGLER FÖR NORDISKT MÄSTERSKAP OCH NORDISKA CUPER I TRIAL 1 REGLER FÖR NORDISKT MÄSTERSKAP OCH NORDISKA CUPER I TRIAL 1.1 TÄVLINGAR 1.1.1 Ämnen som inte tas upp i denna regelsamling, hänvisas till UEMs regler för trial. 1.1.2 Den svenska versionen av de nordiska

Läs mer

RADIOSTYRD BILSPORT, REGLEMENTE FÖR SVERIGECUPEN 1:8 OFFROAD, 2014

RADIOSTYRD BILSPORT, REGLEMENTE FÖR SVERIGECUPEN 1:8 OFFROAD, 2014 RADIOSTYRD BILSPORT, REGLEMENTE FÖR SVERIGECUPEN 1:8 OFFROAD, 2014 1. Generellt Cupen består av fyra stycken tävlingar och totalresultatet är rankinggrundande. OBS! ingen deltävling är obligatorisk Tävlingarna

Läs mer

INBJUDAN OCH TILLÄGGSREGLER

INBJUDAN OCH TILLÄGGSREGLER 1 INBJUDAN OCH TILLÄGGSREGLER HUVUDANSVARIG FÖR CUPEN: DELTAGARE: Anders Billred, Vetlanda RRC. Tävlingarna är öppna för alla förare med för 2015 giltig SBF-licens Nationell, D- eller utbildningsintyg.

Läs mer

ARRANGÖR & KONTAKTPERSONER Datum Arrangörsklubb

ARRANGÖR & KONTAKTPERSONER Datum Arrangörsklubb ARRANGÖR & KONTAKTPERSONER Datum Arrangörsklubb 22:a maj Västerort RCSK Kontaktman: Lars Fredholm Telefon: 070-7434028 E-post: lars.fredholm@magicit.com Hemsida: www.vrcsk.se 12:e juni Rasbo MK Uppsala

Läs mer

Dressyrtävlingar för ryttare med funktionshinder

Dressyrtävlingar för ryttare med funktionshinder Dressyrtävlingar för ryttare med funktionshinder Förord Dressyrtävlingar för ryttare med funktionshinder anordnas i enlighet med Svenska Ridsportförbundets tävlingsreglementen (TR) I - Gemensamma bestämmelser

Läs mer

2014-12-21 Göran Samuelsson TÄVLINGSREGLER 2015

2014-12-21 Göran Samuelsson TÄVLINGSREGLER 2015 1 (5) TÄVLINGSREGLER 2015 1 Interna tävlingar Midsommargårdens Fotoklubb arrangerar varje år ett antal interna tävlingar för medlemmarna. Deltagande är alltid avgiftsfritt. Årligen återkommande tävlingar:

Läs mer

Regelbok för Poetry Slam SM 2018

Regelbok för Poetry Slam SM 2018 Regelbok för Poetry Slam SM 2018 Innehållsförteckning 1 ALLMÄNNA REGLER... 3 1.1 GRUNDREGLER FÖR DEN INDIVIDUELLA TÄVLINGEN...3 1.2 GRUNDREGLER FÖR LAGTÄVLINGEN...3 1.3 JURYN...3 1.4 ORIGINALTEXTER...3

Läs mer

Skövde Taekwon-Do inbjuder härmed till SWEDISH GRAND PRIX

Skövde Taekwon-Do inbjuder härmed till SWEDISH GRAND PRIX Skövde Taekwon-Do inbjuder härmed till SWEDISH GRAND PRIX En tävling för alla ålderskategorier och alla bältesklasser förutom svartbälten Juniorer och Seniorer. Tid och plats Swedish Grand Prix arrangeras

Läs mer

INBJUDAN RIKSMÄSTERSKAP FALLING TARGET LUFTPISTOL

INBJUDAN RIKSMÄSTERSKAP FALLING TARGET LUFTPISTOL INBJUDAN RIKSMÄSTERSKAP FALLING TARGET LUFTPISTOL VÄLKOMNA TILL BRÄNNKYRKAHALLEN I STOCKHOLM LÖRDAGEN DEN 5 DECEMBER 2009 Tävlingsprogram RM Falling target 2009 Lördagen 5 december: Grundomgångar och finaler.

Läs mer

Öppet vatten i bassäng

Öppet vatten i bassäng Öppet vatten i bassäng Öppet vatten i bassäng Öppet vatten i bassäng är framtaget som ett verktyg för att hjälpa föreningar att starta upp och utveckla verksamheten och öka intresset för simidrotten öppet

Läs mer

VÄSBY DUATHLON 1 MAJ, 2015

VÄSBY DUATHLON 1 MAJ, 2015 VÄSBY DUATHLON 1 MAJ, 2015 TÄVLINGS-PM VÄLKOMMEN! Väsby Duathlon har i år SM-status, men som vanligt välkomnar vi alla, motionärer såväl som elit! I det här dokumentet hittar du all den information du

Läs mer

Tävlingsbestämmelser 2012 HCP-KLASSEN

Tävlingsbestämmelser 2012 HCP-KLASSEN Tävlingsbestämmelser 2012 Skandia Tour är ett toursystem i vilket alla juniorer 13-21 år kan tävla i golf på olika nivåer. Skandia Tour genomförs som individuella tävlingar på fyra nivåer, Elit, Riks,

Läs mer

Svenska Hästskokastarförbundets. Regelbok. Gäller från

Svenska Hästskokastarförbundets. Regelbok. Gäller från Svenska Hästskokastarförbundets Regelbok Gäller från 2010-08-24 Nedan ges en komplett genomgång av de regler, som gäller för Svenska Hästskokastarförbundets Banhästskokastning. Paragraf 10:4 reviderades

Läs mer

Regelverk för Svenska Mästerskapet i Beridet Bågskytte 2011

Regelverk för Svenska Mästerskapet i Beridet Bågskytte 2011 Regelverk för Svenska Mästerskapet i Beridet Bågskytte 2011 Ungerska Klass 1 Den ungerska disciplinen består av 6 löp. Banan ska vara 90 meter lång och uppdelad i 3 stycken skyttesektioner á 30 meter.

Läs mer

Tävlingsbestämmelser

Tävlingsbestämmelser Tävlingsbestämmelser Allmänt Lag-SM organiseras av SFIF som fastställer alla bestämmelser och beslutar om ev. tolkning av dessa bestämmelser. Lag-SM omfattar årligen två kvalmatcher och en final. Alla

Läs mer

VÄSTRA SERIEFÖRENINGEN MOTOCROSS 2015 17 2015 = 1. ORGANISATION 2. ANTAL LAG

VÄSTRA SERIEFÖRENINGEN MOTOCROSS 2015 17 2015 = 1. ORGANISATION 2. ANTAL LAG VÄSTRA SERIEFÖRENINGEN MOTOCROSS Seriemotocross 2015 reviderad 17 jan 2015 Röd text = ny text eller regel 1. ORGANISATION Västra Serieföreningen Motocross handlägger organisatoriska och administrativa

Läs mer

Inbjudan till landslagsuttagning 2019 i feederfiske

Inbjudan till landslagsuttagning 2019 i feederfiske Inbjudan till landslagsuttagning 2019 i feederfiske Härmed inbjuder Sveriges Sportfiske och Fiskevårdsförbund till uttagningstävlingar för att utse landslagen till Feeder VM 2020. De 4 uttagningstävlingarna,

Läs mer

SVENSKA CASTINGFÖRBUNDET - MÅL, TÄVLINGAR, UTTAGNINGSREGLER OCH RESULTATGRÄNSER

SVENSKA CASTINGFÖRBUNDET - MÅL, TÄVLINGAR, UTTAGNINGSREGLER OCH RESULTATGRÄNSER SVENSKA CASTINGFÖRBUNDET Landslaget i Casting 2016 Herrar, Damer, Juniorer och Oldboys - MÅL, TÄVLINGAR, UTTAGNINGSREGLER OCH RESULTATGRÄNSER Målsättning för landslaget 2016. Förbundskapten har satt upp

Läs mer

PM Finnmarksturen 5 augusti 2018

PM Finnmarksturen 5 augusti 2018 PM Finnmarksturen 5 augusti 2018 Startplats Starten sker gemensamt på ABB Arena söndagen den 5 augusti kl. 11:00 på löparbanorna. Klicka här för att se platsen på karta. Startfållor Fållorna öppnar kl.

Läs mer

INBJUDAN Uppdaterad information läggs ut på

INBJUDAN Uppdaterad information läggs ut på INBJUDAN Uppdaterad information läggs ut på www.handikappidrott.se/sodermanland Välkomna till årets tredje tävling för skolelever med funktionsnedsättningar Även i år arrangerade i två kommuner Vi vill

Läs mer

Välkomna till Malmö Open 2019

Välkomna till Malmö Open 2019 Välkomna till Malmö Open 2019 För sjuttonde gången hälsar vi er varmt välkomna till Sveriges största och bästa endags tävling, vi kommer att använda elektroniska västar (Daedo) för avancerad kadetter,

Läs mer

Inbjudan till Femmans multisportrace 2016

Inbjudan till Femmans multisportrace 2016 Inbjudan till Femmans multisportrace 2016 Anta utmaningen och testa dina gränser! Välkommen till den 11:e upplagan av Femmans multisportrace lördagen den 15 oktober i Delsjöområdet. Tävlingen kommer att

Läs mer

Svenska ITF Förbundet tillsammans med Partille Taekwon-Do Klubb

Svenska ITF Förbundet tillsammans med Partille Taekwon-Do Klubb Svenska ITF Förbundet tillsammans med Partille Taekwon-Do Klubb inbjuder alla föreningar som är anslutna till Svenska ITF Förbundet till Svenska Taekwon-Do Ligan tävling 1/2019 1 1. Tid och plats Datum:

Läs mer

Dressyrtävlingar för ryttare med funktionsnedsättning

Dressyrtävlingar för ryttare med funktionsnedsättning Dressyrtävlingar för ryttare med Förord Dressyrtävlingar för ryttare med anordnas i enlighet med Svenska Ridsportförbundets tävlingsreglementen (TR) I - Gemensamma bestämmelser och II - Dressyr. Nedan

Läs mer

REGLER FÖR PARTÄVLING WMS

REGLER FÖR PARTÄVLING WMS REGLER FÖR PARTÄVLING WMS Innehåll Anmälan/besiktning... 2 1. Offentliggörande av sektioner/bana... 2 2. Bestämmelser för sektioner/bana... 2 3. Service och bogsering... 2 4. Bestämmelser för depåer...

Läs mer

Tävlingsbestämmelser 2013 HCP-KLASSEN

Tävlingsbestämmelser 2013 HCP-KLASSEN Tävlingsbestämmelser 2013 Skandia Tour är ett toursystem där juniorer kan tävla i golf på olika nivåer. Skandia Tour genomförs som individuella tävlingar på fyra nivåer, Elit, Riks, Regional och Distrikt.

Läs mer

Välkommen till Gotlands DM för Islandshäst (Sport) Söndag 22 juli 2018

Välkommen till Gotlands DM för Islandshäst (Sport) Söndag 22 juli 2018 Välkommen till Gotlands DM för Islandshäst (Sport) Söndag 22 juli 2018 Tävlingen är ett samarbete mellan Gotlands Islandshästförbund & Islandshästföreningen Austur. Plats: Ovalbanan vid Medebys i Fleringe

Läs mer

Inbjudan till Särskole-DM i Friidrott 2015.

Inbjudan till Särskole-DM i Friidrott 2015. Inbjudan till Särskole-DM i Friidrott 2015. Hejsan!! Nu är det dags att anmäla sig till denna tävling. Tävlingen genomförs i år i slutet av maj då det förhoppningsvis är varmt och skönt ute. Här kommer

Läs mer

Klubbtävling. Synkro

Klubbtävling. Synkro Klubbtävling Skö Synkro Nacka synkrotrofé 2017 11 feb 2017 Älta ishall, Älta INBJUDAN Nacka Teamåkningsklubb Inbjuder Klubbtävling i Synkro Nacka synkrotrofé 2017 11 feb 2017 Älta ishall, Älta 1. ALLMÄNT

Läs mer

Upplysningar: lillemor.ronnbrant@uddevalla.se 070-5757817 Bo Stalefors <stalefors1@spray.se 070-2164633

Upplysningar: lillemor.ronnbrant@uddevalla.se 070-5757817 Bo Stalefors <stalefors1@spray.se 070-2164633 PM VETERAN-SM i FRIIDROTT 24 26 juli 2015 Svenska Friidrottsförbundets Veterankommitté och BDFIF hälsar Er välkomna till Uddevalla och Veteran-SM i Friidrott. Tävlingsarena: Rimnersvallen Upplysningar:

Läs mer

ROTAX MAX Challenge regler 2008

ROTAX MAX Challenge regler 2008 ROTAX MAX Challenge regler 2008 1. Introduktion Denna klass strävar efter att på lägre nivå genomföra tävlingar som liknar konventionella 100 cc kart race i kombination med låga kostnader och låga ljudnivåer.

Läs mer

Välkomna till utomhussäsongen 2018

Välkomna till utomhussäsongen 2018 Välkomna till utomhussäsongen 2018 Information till föräldrar med barn/ungdomar i Högbo GIF. Vi hälsar nya och gamla friidrottare välkomna till utomhussäsongen 2018. På det här bladet har vi sammanställt

Läs mer

TÄVLINGSBESTÄMMELSER KATA & KUMITE

TÄVLINGSBESTÄMMELSER KATA & KUMITE TÄVLINGSBESTÄMMELSER KATA & KUMITE Denna utgåva av tävlingsbestämmelserna i Svenska Karateförbundet är reviderad enligt styrelsemötesbeslut den 7 mars 2014 1. DEFINITION Tävling enligt av Svenska Karateförbundet

Läs mer

PM Långa Lugnet Korta Lugnet

PM Långa Lugnet Korta Lugnet PM Långa Lugnet Korta Lugnet Åligger varje deltagare att ta del och följa anvisningarna i detta PM. Klasser Tävlingsklasser Damer Elit Damer sport Damer 30 Damer 40 Herrar Elit Herrar junior Herrar sport

Läs mer

POETRY SLAM UPPSALA 2016 REGELBOK FÖR SM I POETRY SLAM REGINATEATERN, UPPSALA 2016

POETRY SLAM UPPSALA 2016 REGELBOK FÖR SM I POETRY SLAM REGINATEATERN, UPPSALA 2016 SM POETRY SLAM UPPSALA 2016 REGELBOK FÖR SM I POETRY SLAM REGINATEATERN, UPPSALA 2016 INNEHÅLL 1 Allmänna regler 1.1 Grundreglerna 1.2 Juryn 1.3 Originaltexter 1.4 Rekvisita och andra effekter 1.5 Upprepning

Läs mer

Sportfiskarnas tävlingsbestämmelser

Sportfiskarnas tävlingsbestämmelser Sida 1 av 6 Sportfiskarnas tävlingsbestämmelser MÅLSÄTTNING Fisketävlingar utgör en viktig del i Sveriges Sportfiske- och Fiskevårdsförbunds verksamhet. Förbundets målsättning med denna verksamhet är att

Läs mer

PM Dundret Hill Climb Ett av sommarens tuffaste rullskidlopp med målgång på toppen av Dundret

PM Dundret Hill Climb Ett av sommarens tuffaste rullskidlopp med målgång på toppen av Dundret PM Dundret Hill Climb 2015 Ett av sommarens tuffaste rullskidlopp med målgång på toppen av Dundret PM Fredagen den 28:e Augusti arrangerar Gellivare Skidallians IK rullskidtävlingen Dundret Hill Climb.

Läs mer

Verksamhetsplan för Roslagens GK 2016 Juniorer/knattar

Verksamhetsplan för Roslagens GK 2016 Juniorer/knattar Verksamhetsplan för Roslagens GK 2016 Juniorer/knattar 1 Vision Vi vill skapa en stabil ungdomsverksamhet för att på så sätt garantera Roslagens Gk:s framtid. Vi skall erbjuda barn och ungdomar en trygg

Läs mer

Tilläggsregler för MX Outlet Cup 2018

Tilläggsregler för MX Outlet Cup 2018 Tilläggsregler för MX Outlet Cup 2018 MX Outlet Cup bedrivs enligt SVEMO:s reglemente för nationell tävling. Plats: Tranås Ms Datum: 28/4 Tävlingsledare Mikael Winros Miljöansvarig Melinda Lenardo Grind

Läs mer

Inbjudan till. A-tävling. DM Östra Götaland

Inbjudan till. A-tävling. DM Östra Götaland Inbjudan till A-tävling DM Östra Götaland Seniorer A Damer Juniorer A Damer Juniorer A Herrar Ungdom 15 A Flickor Ungdom 13 A Flickor Ungdom A Pojkar 25-26 Februari 2017 Höglandsrinken, Nässjö 1. ALLMÄNT

Läs mer

TÄVLINGSBESTÄMMELSER FÖR NORDISK LAGKAPP I LIVRÄDDNING

TÄVLINGSBESTÄMMELSER FÖR NORDISK LAGKAPP I LIVRÄDDNING Svenska Livräddningssällskapet, SLS TÄVLINGSBESTÄMMELSER FÖR NORDISK LAGKAPP I LIVRÄDDNING 2010-02-19 Svenska Livräddningssällskapet, SLS 1(11) Innehållsförteckning Kap Sid ALLMÄNNA TÄVLINGSBESTÄMMELSER

Läs mer

Svenska Mästerskap på roddmaskin 2019

Svenska Mästerskap på roddmaskin 2019 Svenska Mästerskap på roddmaskin 2019 SM på roddmaskin avgörs i form av en serie. Det är inte tvingande att delta på alla deltävlingar men det uppmuntras. Följande gäller avseende poängberäkning samt förtydligande

Läs mer

VM-kval i mormyska till VM 2017

VM-kval i mormyska till VM 2017 Daladistriktet i samarbete med Sveriges Sportfiske- och Fiskevårdsförbund inbjuder till VM-kval i mormyska till VM 2017 Tävlingarna kommer att hållas på Övre Herten i Bollnäs Tävlingar: 4 deltävlingar

Läs mer

BESTÄMMELSER FÖR ALLSVENSKAN I HALLANDS LÄN 2015

BESTÄMMELSER FÖR ALLSVENSKAN I HALLANDS LÄN 2015 BESTÄMMELSER FÖR ALLSVENSKAN I HALLANDS LÄN 2015 Hallands Ridsportförbunds målsättning med att arrangera divisioner på olika nivåer är att det ska följa en utbildningstrappa. Från div. III, II, I, Elitserie,

Läs mer

PM för Inomhus-SM i friidrott år

PM för Inomhus-SM i friidrott år PM för Inomhus-SM i friidrott 17-22 år IFU Arena Uppsala 24-25 februari 2018 Välkomna! På uppdrag av Svenska Friidrottsförbundet hälsar Upsala Idrottsförening alla välkomna till inomhus-sm för 17-22-åringar

Läs mer

Inbjudan till Stjärntävling Borlängehoppet 2017

Inbjudan till Stjärntävling Borlängehoppet 2017 Inbjudan till Stjärntävling Borlängehoppet 2017 TÄVLINGSPLATS Borlänge ishall, Inomhus, uppvärmd, 30x60m Idrottsvägen 21 Borlänge TÄVLINGSDAGAR och PRELIMINÄRA TIDER Fastställande av startordning sker

Läs mer

Gävle Ungdomscup MTB XC 2018

Gävle Ungdomscup MTB XC 2018 Inbjudan och PM till: Gävle Ungdomscup MTB XC 2018 3 starter på en och samma dag Kristi himmelsfärd den 10 maj Gävle CA hälsar alla ungdomar hjärtligt välkomna till Gävle Ungdomscup MTB 2018. Torsdagen

Läs mer

Första start för juniorbanan är kl. 1200 från barnbadet på Älgö.

Första start för juniorbanan är kl. 1200 från barnbadet på Älgö. Tävlings PM Lördag den 22/8 Första start för juniorbanan är kl. 1200 från barnbadet på Älgö. Seniorstarten är kl. 1400 från samma ställe. Utlämning av startmaterial från kl. 10:30 vid startområdet. Startmaterial

Läs mer

Alpina Tävlingsregler i kortformat

Alpina Tävlingsregler i kortformat Alpina Tävlingsregler i kortformat En kort genomgång i hur vi skall agera i samband med tävling och träning Besiktning / Träningsåk På start Klättra Trippa Korrekt passering Protest Gul Flagg Utrustning

Läs mer

Inbjudan till. A-tävling. Juniorer Damer Ungdom 13 Flickor Ungdom 15 Flickor Miniorer (reservklass) 2-3 december i Vallentuna ishall

Inbjudan till. A-tävling. Juniorer Damer Ungdom 13 Flickor Ungdom 15 Flickor Miniorer (reservklass) 2-3 december i Vallentuna ishall Inbjudan till A-tävling Juniorer Damer Ungdom 13 Flickor Ungdom 15 Flickor Miniorer (reservklass) 2-3 december 2017 i Vallentuna ishall 1. ALLMÄNT Tävlingarna kommer att genomföras i enlighet med Svenska

Läs mer

Välkomna till Trelleborg triathlon 6/6 2015

Välkomna till Trelleborg triathlon 6/6 2015 Välkomna till Trelleborg triathlon 6/6 2015 Distans 386 m simning, 18 km cykling, 4,2 km löpning Hålltider Fredagen den 5 juni 17.00-19.30 Uthämtning av startkuvert vid växlingsområdet på Dalabadet. Ta

Läs mer

Cupinbjudan Cupinbjudan Mittsvenska 1/5 LS Race tour 2016

Cupinbjudan Cupinbjudan Mittsvenska 1/5 LS Race tour 2016 Tävlingsdatum 2016: Cupinbjudan Mittsvenska 1/5 LS Race tour 2016 Lördagen 7 maj, Eskilstuna Lördagen 4 juni, Örebro Lördagen 23 juli, Norrköping Lördagen 20 augusti, Skarpnäck Lördagen 24 september, Årsunda

Läs mer

Domare/instruktörskursen är till för att de som ska vara domare/instruktörer på klubbens tävlingar kan hjälpa skyttarna på stationerna.

Domare/instruktörskursen är till för att de som ska vara domare/instruktörer på klubbens tävlingar kan hjälpa skyttarna på stationerna. Sverigeduvan 2011 Sverigeduvan 2011... 1 Inledning... 2 Arrangörsförmåner... 2 Tävling... 3 Skillnader mot Engelsk Sporting... 3 Tävlingsdagar... 3 Tävlingsgenomförande... 4 Banor/layouter... 4 Arrangör...

Läs mer

Mölndals Bilsportklubb inbjuder till MölndalsTrippen

Mölndals Bilsportklubb inbjuder till MölndalsTrippen Mölndals Bilsportklubb inbjuder till MölndalsTrippen lördagen den 8 juni 2019 en Regularitytävling som även är öppen för ELBILAR Tävlingen ingår i RM och Svenska Regularityserien Mölndals Bilsportklubb

Läs mer

Koreanska Ambassadörens Svenska Cupen 1 27 september 2014

Koreanska Ambassadörens Svenska Cupen 1 27 september 2014 Koreanska Ambassadörens Svenska Cupen 1 27 september 2014 Svenska Taekwondo Förbundet bjuder in alla föreningar tillhörande Svenska Taekwondoförbundet att delta i Koreanska Ambassadörens Svenska Cupen

Läs mer

Svenskt Mästerskap Mormyskafiske 30 mars

Svenskt Mästerskap Mormyskafiske 30 mars Sveriges sportfiske- & fiskevårdsförbund och SFK Minkarna Bjuder in till 2019 års Mormyska-SM och VM-kval 30-31/3 I Piteå Alla tävlingar kommer att hållas i stadsnära fiskevatten Det är enkelt att resa

Läs mer

Tävlingsbestämmelser Distriktsmästerskap

Tävlingsbestämmelser Distriktsmästerskap Tävlingsbestämmelser Distriktsmästerskap Innehållsförteckning Kap. 1. DM... 1 1. Förutsättningar (091011)... 1 2. Anmälan (040101)... 1 3. Tävlingsklasser, tävlingsformer och spelformer (090419)... 1 4.

Läs mer

Reglemente gällande uttagning till Lag-SM samt Lag-SM

Reglemente gällande uttagning till Lag-SM samt Lag-SM Reglemente gällande uttagning till Lag-SM samt Lag-SM Version 130429 1. Allmänna bestämmelser Om inget annat sägs i detta reglemente gäller den senaste versionen av FIPO, samt det svenska tillägget till

Läs mer

Elitserietävling. ES nr. 9 och ES nr. 10 INBJUDAN. 4-5 februari 2017 Linköping. Skö. Arrangörens logotype

Elitserietävling. ES nr. 9 och ES nr. 10 INBJUDAN. 4-5 februari 2017 Linköping. Skö. Arrangörens logotype Elitserietävling Skö ES nr. 9 och ES nr. 10 4-5 februari 2017 Linköping INBJUDAN Arrangörens logotype Linköpings Konståkningsförening, LKF Inbjuder i samarbete med Svenska Konståkningsförbundet till Elitserietävling

Läs mer

SM 2015. Observera att ålderskategori fastställs efter exakt ålder på tävlingsdagen.

SM 2015. Observera att ålderskategori fastställs efter exakt ålder på tävlingsdagen. Svenska Taekwondoförbundets ITF sektion tillsammans med Ljungby TKD ITF inbjuder alla föreningar som tränar ITF style Taekwon-Do och är anslutna till Svenska Taekwondoförbundet till Svenska Mästerskapen

Läs mer

Cupmanual IK Kongahälla Så spelar vi 5, 7 mot

Cupmanual IK Kongahälla Så spelar vi 5, 7 mot Regler 5 mot 5 Cupmanual IK Kongahälla Så spelar vi 5, 7 mot 7 2018-01-26 Offside gäller ej. Inspark gäller. Inspark som går direkt utan touch i mål döms bort. 6-sekundersregeln för målvakter gäller ej.

Läs mer

Regler Ponnyallsvenskan 2019

Regler Ponnyallsvenskan 2019 Uppdaterat 181220 Regler Ponnyallsvenskan 2019 Regler och bestämmelser för lagtävlingar i Södermanland för året 2019 Ridsportens Hus 73494 Strömsholm 0220-456 22/24 Elitserien arrangeras av SvRF. För regler

Läs mer

Svenska Castingförbundet Organisationsnummer: Verksamhetsberättelse. Svenska Castingförbundet

Svenska Castingförbundet Organisationsnummer: Verksamhetsberättelse. Svenska Castingförbundet Organisationsnummer: Verksamhetsberättelse 2011 Svenska Castingförbundet VERKSAMHETSBERÄTTELSE Styrelsen för Svenska Castingförbundet avger härmed följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2011-01-01--2011-12-31

Läs mer

Särskilda tävlingsregler för Stockholmsdistriktet

Särskilda tävlingsregler för Stockholmsdistriktet Särskilda tävlingsregler för Stockholmsdistriktet STOCKHOLM CUP 2014/2015 - GENERELLT Tävlingsregler och bedömning Stockholm Cup består av 5 klubbtävlingar, 12 stjärntävlingar (varav 3 kvällstävlingar)

Läs mer

Edekyl & Värme Multisport 2018

Edekyl & Värme Multisport 2018 START PM Varmt välkommen till Edekyl & Värmes Multisport 18 maj 2018. Vi rekommenderar att du läser igenom hela detta PM och välkomnar synpunkter både före och efter årets tävling som vi kan ta med oss

Läs mer