ÖVER BILAR I HÄRNÖSAND!!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "ÖVER BILAR I HÄRNÖSAND!!"

Transkript

1 ÖVER BILAR I HÄRNÖSAND!! Från ingenting till en aldrig tidigare skådad folkfest på bara två år. Handelsplats Härnösand, Hernö Cruisers, Härnösands kommun och vädret såg till att det hände. För tävlingen Krantz Challenge rullar segertåget bara vidare. Foto Alfred Krantz/text Krantzen Bilar från udden längs kanalen, på alla parkeringsplatser och gräsytorna. 150 bilar och personer fyllde Mellanholmen för andra dagen i rad. Hernö Cruisers Men hur kan ni veta hur många bilar det kom totalt? Hernö Cruisers hade tryckt upp cruisingdekaler som fästes på varje bils vindruta. -Vi hade gjort stycken, sade ordförande Kicki

2 Wiklund. Cruisingen började 19. Klockan 23 var de slut. - Då kom rader av nya fordon och vi slutade räkna. Vi bara log. Vi hade sprängt drömvallen på bilar. Polisen störde inte ordningen. Naturligtvis hade de beredskap att rycka in och serva men de störde inte ordningen. Lugnt och tryggt fanns de på plats. Två konstaplar sneddade över Nybrogatan och gick in på musikfestivalen Broöppning. En satt en stund i en solstol och tittade på bilarna. De bästa agerande från sheriffer undertecknad sett under 40 år i svängen. Bilarna gled stilla i natten Röken låg tjock i korsningen Nybrogatan/Brunnshusgatan med det var inte avgaser och inte däcksrök från bilar. Det var teaterrök från de tre scenerna inne på St:Petrilogen och musikfesten Broöppning. Cruisingbilarna skötte sig lika bra som polisen. Vi snackar bilar som gled längs gator kantade av åskådarnas medhavda fikabord och filtar. Sommarklädda människor sorlade på broar och uteserveringar där hav och land sammanfogades under en molnfri himmel. Pulsen från lågvarviga motorer och fem musikscener fulländade festen. Krantz Challenge Från ingenting till över bilar på två år i Härnösand och de segrar tävlingen Krantz Challenge får vara med är overkliga. -Alla orter som kört tävlingen har satt publikrekord.

3 Kommunalrådet Fred Nilsson(s), iförd Krantzjacka, sågs på området. Haparanda gick från en lokal träff till att dra folk från tre länder och samla personer. Nu gör Härnösand en liknande resa och till helgen huserar tävlingen i Hudiksvall. Där började det en lördag för tre år sedan. Kommunen kom fram efteråt, skakade hand och sa: vi vill ha Krantz Challenge i flera dagar. I år kör man sex dagars motoraktiviteter med start nu på tisdag. Lars-Åke medverkar under fredagens Ladys Run där även rockbandet Krantz&Krantz börjar och avslutar fredagskvällen tillsammans med tre andra band vid Möljen. På lördag tävlingen följt av cruising på kvällen. Fullsatt Mellanholmen för andra dagen i rad. Tillbaka till Härnösand. Det var fullsatt på Mellanholmen i Härnösand för andra dagen i rad. Fredagen med Diggiloo drog personer. Denna lördagsförmiddag kom personer. Dessutom parkerades 150 entusiastbilar på gräsytorna. Smack! -Nu är det absolut fullt på Mellanholmen, sade Micke Ström, en av alla hårt arbetande medlemmar i Hernö Cruisers, och bilar fick dirigeras till omkringliggande ytor. Henrik Skyttberg från Handelsplats Härnösand gick omkring och såg nöjd ut. Stan levde så det knakade i fogarna när åskådarna applåderade i takt till musik och fordon. Publiken i Härnösand var fantastisk och lyfte showen flera snäpp! Daniel Westin med familj från Härnösand tävlade i sonens Pontiac 1966 cab. (Jodå, det är redan bestämt att lillen skall överta bilen.)

4 Seger! Ett stort och innerligt tack till alla som arbetat med detta under dagen, under veckan, under månaden, under året. Ni vann igen, ni vann snyggt och hela kommunen delar segern. Lars-Åke Krantz. Hur gick det nu då i Krantz Challenge? Jo, en himla kö i anmälningen. Pang! 32 bilar anmälda i ett nafs. Högt tempo, cliffhangers, skrällar, mera priser än någonsin, utställning om raggare förr och nu, konstutställning i akvarell och olja om fordon, hagelgevär och en inga Härnösandsbilar i finalen. Stort, öppet, högt i tak och fullsatt som i Vettersands Ford. Först plockade Irene Larsson fram hagelsprutan ur sin Ford från Nu skulle rättvisa skipas. Det gjordes också och de muntra koflickorna fick applåder och två påsar lördagsgodis från Mekonomen och Härnösands Turism innehållande produkter för tillsammans 300 kronor. Thomas Håkansson Ö-vik vidare i rodden.

5 Anders Sohlin Gussjö kom med sin fina DeSoto 55:a. En originalbil med Hemi V8. Ulf Lindström från Docksta visade upp ett gediget bygge. En Ford 1931 hotrod med kompressormatad motor. Ulf vidare idag. Badbyxor och baddräkt som om det vore på playan fast mitt i stan. HÄRLIGT. Thomas Nyberg med sambo Ulla-Pritt Persson kom från Mjäla i Bjästa. Thomas tävlade med en Dodge 57:a rullande renovering samtidigt som han solade med frun som röstade. Snacka om avslappnad gubbe. Anna Häggblad och Emma Åkerlund röstar blått. Pappa Jerry Häggblad fanns på plats i en 1966 Bonneville. Vi röstar på snygghet, sade de.

6 Lika som bär. Två Classic Chevys. Lelle Anderssons Bel Air från 1957 och Anders Bergqvists 210 från Publik i fyrdubbla led. Från Sollefteå kom Ulrik Anderssons Ford Galaxie Skyliner Retractable Hardtop Med andra ord en plåtcab. Rutinerad Krantz Challengedeltagare som synes. Erik Mellander körde åt barndomskompisen Ulrik första gången redan Då raggade vi på riktigt. Idag rattar han bilen åt kompisen Ulrik som är på barndop.

7 Carina Lindahl var the real deal. Hon raggade på Härnösands gator 1963 (när Krantzen var fem år). Sedan 1992 bor Carina i Halmstad men man tappar det aldrig, sade hon om känslan för rock and roll och motorljudet i en Crown Victoria. Carina vann motorolja på long distance south 100 mil. Lena Schaumann i rött drog vinnaren av Krantz Challengebilen. Andreas Rönnqvist fick med sig den unika Pontiacen hem. Allt är gratis i Krantz Challenge. Sponsorer ser till att tävlingen går runt. Mikael Holmwall från Söråker i Pontacen från 1957 t.h. var återfallsraggare. Gick vidare i denna duell.

8 Åtta bilar kvar av 32. Mikael Holmwall Söråker Pontiac 57. Göran Vettersand Nordingrå Ford 1936, Mats Sahlin Kovland Buick 1958, Kenneth Schauman Flärke Ford 32 rod, Eva Eneroth Kasa Cadillac 1955, Ulrik Andersson Sollefteå Ford Skyliner 1959, Lelle Andersson Härnösand Chevrolet 1957 och Björn Johansson Ö-vik Cadillac Guldsmed Kalling lämnade ett presentkort på 3000 kronor till dagens bästa klädsel. Vann gjorde Kerstin Thelberg som kom i kläder som passade paret Sigvard och Kerstin Thelbergs bil, en blå Chevrolet Bel Air Lena Löfström vann andrapriset och fick handla för 500 kronor via ett presentkort från Handelsplats Härnösand.

9 Eight outstanding är populärt när publiken får se vad de ställt till med. Alla bilarna kan jämföras på ett bräde inför finalspelet. Det är en tävling men först och främst är det mycket glädje. Buicken har tävlat klart och paret tackar för en kul lördagsförmiddag. Oskar Walters åtta år från Sörgården vann en fullpackad godishink från Gulf SödraVägen. Nu kan han tvätta cykeln i två år. Mamma Malin Åberg fick nästan hjälpa till och bära.

10 Göran Vettersand tackar för god match. Kajsa Lundqvist överlämnade priser. Björn Johansson Örnsköldsvik klar för final och fortfarande med i matchen. Skylinern i rött från Sollefteå tar finalplatsen i kamp med Buicken i vitt. I Härnösand står alltså Forden på denna bild från Sollefteå och Björn Johanssons röda Cadillac I fjol vann en bil från Enånger. Nu Sollefteå eller Örnsköldsvik och vann gjorde

11 Ulrik Anderssons Ford Skyliner från Vinst idag 3000 kronor, uppehälle i Rättvik för två personer samt plats i Superfinalen och kampen om titeln Norrlands Populäraste Bil och kronor. Bilen är renoverad från ett rostigt vrak. Tusentals timmar har lagts ner. Publikens val idag. Lycka till i Superfinalen. Bonuspics.

12 Irene Larsson hittade en hotrodlampa för 400 spänn. Eva Jangarve i blått uppskattade Sundsvallskonstnären Louise som visade tavlor inspirerade av motor. Louise kan ge sin tolkning av din bil på duk.

13 Rolf Rydberg hade åkt från Säter och dessutom låtit läsare på Facebook följa hans resa till Härnösand. Kul grej. Rolf Rydberg och hans DaQueen som han kallar sin bil.

14 Det är omöjligt att komma ur ett Krantz Challenge utan att vinna något. I Härnösand hade vi behövt ett större prisbord. Mekonomen Härnösand, Gulf Södra vägen var några som adderade till mängden.

VÄNNÄS 2013. Gubben Krantz orkar inte hur många helger som helst på en sommar och vi vill fortsätta varje år.

VÄNNÄS 2013. Gubben Krantz orkar inte hur många helger som helst på en sommar och vi vill fortsätta varje år. VÄNNÄS 2013 Gubben Krantz orkar inte hur många helger som helst på en sommar och vi vill fortsätta varje år. Efter utbildning i Härnösand och upprepade träningar på hemmaplan så kände Krantz förtroende

Läs mer

TRELLEBORG LURADE ALLA

TRELLEBORG LURADE ALLA TRELLEBORG LURADE ALLA Sommarvärme och växlande molnighet med brunbrända ansikten på eftermiddagen. Det var Palmträffen 2014. Massor med fina bilar och folk som fick se ett Krantz Challenge roddat utav

Läs mer

COYOTE LATESUMMER MEET MED KRANTZ CHALLENGE VÄNNÄS 2014

COYOTE LATESUMMER MEET MED KRANTZ CHALLENGE VÄNNÄS 2014 COYOTE LATESUMMER MEET MED KRANTZ CHALLENGE VÄNNÄS 2014 För andra året i rad kör vi i Coyote Cruisers Umeå ett Krantz Challenge i egen regi. Vi är först med att nominera en bil till Superfinalen i Rättvik

Läs mer

REKORDSTORT KRANTZ CHALLENGE I HUDIKSVALL

REKORDSTORT KRANTZ CHALLENGE I HUDIKSVALL REKORDSTORT KRANTZ CHALLENGE I HUDIKSVALL När Krantz Challenge kom till Hudiksvall 2011 var det ett försök till en utvidgad cruisingkväll. Tre år senare är det en motorvecka! GLADA HUDIK SUMMER WEEK! Sex

Läs mer

BULLS EYE I HUDIKSVALL

BULLS EYE I HUDIKSVALL Rekord rekord rekord rekord rekord - rekord rekord rekord rekord BULLS EYE I HUDIKSVALL Mitt i prick! Har man en serie träffar regnar någon bort och någon träffar alla formtopparna på en gång. Hudiksvall

Läs mer

Haparanda hässjade 10.000!

Haparanda hässjade 10.000! Haparanda hässjade 10.000! Har inte hunnit få officiella siffror men om det var 7.000 i fjol så var det lätt över 10.000 i år. Ordförande Marko Holma drog på munnen. Initiativtagaren Kåre Mogemark spejade

Läs mer

Varmt och vänligt i Vännäs

Varmt och vänligt i Vännäs Varmt och vänligt i Vännäs Solen lekte tittut i molnen och temperaturen låg på mycket behagliga 24 grader. Några fler bilar räknades in i år men i övrigt kändes träffen lika välbesökt som premiäråret 2011.

Läs mer

Massor av raffel i SPEED WEEK FESTIVAL och Tierp Arenas första Krantz Challenge.

Massor av raffel i SPEED WEEK FESTIVAL och Tierp Arenas första Krantz Challenge. Massor av raffel i SPEED WEEK FESTIVAL och Tierp Arenas första Krantz Challenge. Stefan Martinsson, Skyttorp kom med en Mercury 1950 coupe som för ovanlighetens skull inte var choppad. Köpt 2011 nästa

Läs mer

Fullt till sista plats i Hudiksvall

Fullt till sista plats i Hudiksvall Fullt till sista plats i Hudiksvall Kattvikskajen i Hudiksvall är inget mysområde typ Norrtäljes utställningspark eller som i Lycksele där bilarna står inne i djurparken. Kattvikskajen är en asfaltsvart

Läs mer

Krantz Challenge startade i Nykarleby

Krantz Challenge startade i Nykarleby Krantz Challenge startade i Nykarleby I första tävlingen 2013 visade tävlingsformen direkt sin storhet som komplement till traditionellt tävlande. En Buick på tre hjul vann! Road Rockets Nykarleby Finland

Läs mer

Burnout Krantz Challenge

Burnout Krantz Challenge Burnout Krantz Challenge Åter en solig dag på SPEED WEEK FESTIVAL och den inleddes med bankörning inne på arenan under en klarblå himmel. Krantz Challenge då? Jo, det kom att bli en vild historia med vitrykande

Läs mer

FULLT HUS PÅ FÖRSTA FÖRSÖKET I GUMBODA HED!!!

FULLT HUS PÅ FÖRSTA FÖRSÖKET I GUMBODA HED!!! FULLT HUS PÅ FÖRSTA FÖRSÖKET I GUMBODA HED!!! Kvart över ett på lördagsnatten, medan festen ännu pågick på tre scener, kom arrangörerna i Lucky Eight och ville planera hur man skulle få in flera bilar

Läs mer

HIGH COAST MEET ÖRNSKÖLDSVIK

HIGH COAST MEET ÖRNSKÖLDSVIK HIGH COAST MEET ÖRNSKÖLDSVIK med SAGAVÄGEN CRUISING och MOLIDEN ROCK blev en publiksuccé. Fredagens cruising innebar fyllda parker med åskådare och crusing till fem (!) på morgonen Inga poliser, inga låtsasbanor

Läs mer

Fantastiska förutsättningar i Falun.

Fantastiska förutsättningar i Falun. Fantastiska förutsättningar i Falun. Stegen överfylld (som vanligt). Tävlingen hölls mitt i Sveriges Californien, mitt i industrisemestern, mitt i bilmecka och mitt i högtrycket. Välarrangerat, välannonserat

Läs mer

REKORD SPRINGMEET ÖSTERSUND.

REKORD SPRINGMEET ÖSTERSUND. REKORD SPRINGMEET ÖSTERSUND. Springmeet i Östersund satte ett nytt rungande rekord den 17 maj. Aldrig tidigare har Optands flygfält varit så packat. 1200 entusiastbilar och över 4000 betalande. Krantz

Läs mer

Publiken i Rättvik bar fram Krantz Challenge i applådrus.

Publiken i Rättvik bar fram Krantz Challenge i applådrus. Publiken i Rättvik bar fram Krantz Challenge i applådrus. När publiken, i takt med musiken, åskade fram applåder var det party på Rättvikstravet. Classic Car Weeks paraddag, den inledande lördagen, fyllde

Läs mer

Totalt oförutsägbart i Trelleborg

Totalt oförutsägbart i Trelleborg Totalt oförutsägbart i Trelleborg Publiken drog efter andan både två och tre gånger. Det var omöjligt att tippa utgången. Varje duell var en vidöppen match. I ett startfält med 32 bilar sågade sig en kolsvart

Läs mer

Kolossalt på Classic Car Week

Kolossalt på Classic Car Week Kolossalt på Classic Car Week Superfinalen i Krantz Challenge gick inför travets översvämmade läktare där ytterligare 1000 åskådare kantade innerplanens avspärrningar. Norrlands populäraste bil korades

Läs mer

PUBLIKREKORD, BILREKORD OCH PARTYREKORD NÄR KRANTZ CHALLENGESÄSONGEN 2012 INVIGDES I NYKARLEBY.

PUBLIKREKORD, BILREKORD OCH PARTYREKORD NÄR KRANTZ CHALLENGESÄSONGEN 2012 INVIGDES I NYKARLEBY. PUBLIKREKORD, BILREKORD OCH PARTYREKORD NÄR KRANTZ CHALLENGESÄSONGEN 2012 INVIGDES I NYKARLEBY. Nykarleby är inget big place. Vi snackar tätort med 7000 invånare och en klubb med 50 medlemmar där järngänget

Läs mer

Skapande genom olika estetiska uttrycksformer, till exempel lek, bild, musik, dans och drama - Skapande och estetiska uttrycksformer, Fritidshem

Skapande genom olika estetiska uttrycksformer, till exempel lek, bild, musik, dans och drama - Skapande och estetiska uttrycksformer, Fritidshem Mellovecka Skapande genom olika estetiska uttrycksformer, till exempel lek, bild, musik, dans och drama - Skapande och estetiska uttrycksformer, Fritidshem Syfte Varför? Eleverna gillar melodifestivalen

Läs mer

Här satt ett tvärsnitt Härnösands boende och röstade på krom och lack medelst färgade masonitskyltar! Och trivselnfaktorn gick att ta på.

Här satt ett tvärsnitt Härnösands boende och röstade på krom och lack medelst färgade masonitskyltar! Och trivselnfaktorn gick att ta på. Kommentarerna är många och långa. På mail, på sms, på facebook, på handskrivna lappar, i handslag, i ryggdunkningar och vi känner allihopa: - Hela Härnösand gjorde t - tillsammans. Eller som Tidningen

Läs mer

Resultat slutspel H45 inne 2009

Resultat slutspel H45 inne 2009 Resultat slutspel H45 inne 2009 Nedan redovisas resultat, anteckningar samt foton från slutspel H45 inne 2009. STV tackar arrangörer m fl för deras utmärkta bidrag till denna sammanställning. Bo/Red STV

Läs mer

Krantz Challenge Haparanda blev Norrbottens största träff

Krantz Challenge Haparanda blev Norrbottens största träff Krantz Challenge Haparanda blev Norrbottens största träff Klubbens jättesatsning gav resultat. Tidigare år har det varit kring 100 bilar. I år hoppades man på en dubblering men när det tickade iväg mot

Läs mer

barnhemmet i muang mai fredag 18 januari - söndag 10 februari

barnhemmet i muang mai fredag 18 januari - söndag 10 februari barnhemmet i muang mai fredag 18 januari - söndag 10 februari Nu när ni har det kallt hemma i Sverige blir det bara varmare och varmare här hos oss. Vi går emot den varmaste perioden och det känns verkligen.

Läs mer

Ensemble. Hasse Andersson. Micke Andersen. Emelie Bengtsson. Martina Olofsson. Mats Olofsson. Göran Cronholm. Jeannette Storm.

Ensemble. Hasse Andersson. Micke Andersen. Emelie Bengtsson. Martina Olofsson. Mats Olofsson. Göran Cronholm. Jeannette Storm. Ensemble Micke Andersen Martina Olofsson Emelie Bengtsson Göran Cronholm Mats Olofsson Hasse Andersson Jeannette Storm Rosita Elfving Pelle Svensson Jessica Persson Ingen publik ingen revy 1987 träffades

Läs mer

VW Typ Jocke Bergström från Barnafjäl kryddade tillställningen med en dusty Folkis.

VW Typ Jocke Bergström från Barnafjäl kryddade tillställningen med en dusty Folkis. Den perfekta helgen. Norrlands Custom Summer Meet 8-9 juli i Örnsköldsvik blev en historia med ingredienser som 23-gradig värme klockan nio på kvällen, cruising fredag och lördag, swap meet, rock n roll

Läs mer

Smack, sade det överfull stege i Hudiksvall!

Smack, sade det överfull stege i Hudiksvall! Smack, sade det överfull stege i Hudiksvall! Hur lång tid tar det att skriva in 32 tävlande? Svar: 32 minuter. Hot om regn och en störtskur a la högtryckstvätt dånade ner en timme innan tävling men det

Läs mer

JULI 2012. Storsjöyran. den 28 juli 2012

JULI 2012. Storsjöyran. den 28 juli 2012 JULI 2012 Storsjöyran den 28 juli 2012 Nu har det gått några dagar sen sist och jag har haft en vecka med lugnare träning, vilket har varit ganska skönt då det är Yran-vecka i stan och fullt med folk.

Läs mer

Det gick faktiskt bra. Och dina tips som du gav mig innan resan var väldigt användbara. Du sa till exempel att jag inte skulle ta med för mycket

Det gick faktiskt bra. Och dina tips som du gav mig innan resan var väldigt användbara. Du sa till exempel att jag inte skulle ta med för mycket Efter semestern Hej Mikaela! Hej Joanna! Hur har du haft det på din semester? Vi har haft det jättebra! Var var ni nånstans? Vi var i Turkiet. Ja, just det, du berättade ju. Och du var lite orolig för

Läs mer

VÅR RESA TILL BOSNIEN 2008

VÅR RESA TILL BOSNIEN 2008 VÅR RESA TILL BOSNIEN 2008 MÅNDAG 15/9 Vi träffades tidigt på morgonen, för att ta tåget till Kastrup. Därifrån flög vi till Budapest, sen vidare till Sarajevo. Kärt återseende med regn. Vi tog taxi till

Läs mer

dags för kval till pingistävlingen Bästa 3:an!

dags för kval till pingistävlingen Bästa 3:an! MMK-NYTT 7 11 februari ÄNTLIGEN dags för kval till pingistävlingen Bästa 3:an! AKTIVITETER PÅ MMK 7 11 FEB LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Köket/Aktiviteter Mariokart 13.30 (Kenneth) Bakning

Läs mer

November 09. Sumpsk n

November 09. Sumpsk n November 09 Sumpsk n N ya medlemmar A dressändringar Namn: Sigge Jansson Namn: Lina Lindberg Marie Jacobsson Vilhelm Bergqvist Andreas Holmqvist Charlotta Bergqvist Ulf Bergqvist Edvin Bergqvist Anton

Läs mer

Vasaloppet öppet spår 23 februari 2009. Det har länge funnits en önskan hos mig att åka Vasaloppet. Jag hade bestämt att jag skulle göra det, det år

Vasaloppet öppet spår 23 februari 2009. Det har länge funnits en önskan hos mig att åka Vasaloppet. Jag hade bestämt att jag skulle göra det, det år Vasaloppet öppet spår 23 februari 2009. Det har länge funnits en önskan hos mig att åka Vasaloppet. Jag hade bestämt att jag skulle göra det, det år jag fyllde 50. Men tiden går så fort och det blev aldrig

Läs mer

Kollektiv kamp väckte Tyrolen

Kollektiv kamp väckte Tyrolen Sverige. VARFÖR SKA ALLA HA VARSIN SÅG? Kollektiv kamp väckte Tyrolen TEXT&FOTO maria lindberg The Hector spelar på dansbanans scen med det psykedeliskt målade taket. fib 24 > fib 25 SVERIGE Den kollektiva

Läs mer

Högt i tak. Original: Höjt till loftet, Vase & Fuglsang, Cirkusrevyen 2012 Översättning: Lennart Jensen, december Uppdaterad januari 2014.

Högt i tak. Original: Höjt till loftet, Vase & Fuglsang, Cirkusrevyen 2012 Översättning: Lennart Jensen, december Uppdaterad januari 2014. Högt i tak Original: Höjt till loftet, Vase & Fuglsang, Cirkusrevyen 2012 Översättning: Lennart Jensen, december 2013. Uppdaterad januari 2014. Sketch för en kvinnlig och mycket nervös präst samt två män.

Läs mer

Reseberättelse från minitour med orientering och handboll.

Reseberättelse från minitour med orientering och handboll. Reseberättelse från minitour med orientering och handboll. Idén att göra en resa till södra Sverige kom upp när det visade sig att Alexandras lag Skuru skulle spela i Kristianstad på fredagkvällen 26/1

Läs mer

300 salubilar hos South Beach Classic

300 salubilar hos South Beach Classic Underrubrik: -Det här är ett snabbköp med drömbilar säger Ted Vernon. 300 salubilar hos South Beach Classic Teds valrossmustasch och Robins leende mötte i bilhallen precis som i TVserien som sänds på Discovery.

Läs mer

Bild: Krister Nordin Yvonne Karlsson sjöng en lovsång till T-Forden, ackompanjerad av ägaren till den, Martin Alvengren, som också skrivit texten.

Bild: Krister Nordin Yvonne Karlsson sjöng en lovsång till T-Forden, ackompanjerad av ägaren till den, Martin Alvengren, som också skrivit texten. Bild: Krister Nordin Yvonne Karlsson sjöng en lovsång till T-Forden, ackompanjerad av ägaren till den, Martin Alvengren, som också skrivit texten. Bild: Krister Nordin Den röda tankbilen, med anor från

Läs mer

Succé för Sverige i Horrmund!

Succé för Sverige i Horrmund! Succé för Sverige i Horrmund! Fre 4/7 Äntligen dags att ge sig iväg till Horrmund för den traditionella landskampen mot Norge. Jag och Rolf Andersson hade nöjet att packa min gamla Corolla till bristningsgränsen

Läs mer

Haparanda härskade över vädret.

Haparanda härskade över vädret. Haparanda härskade över vädret. Förra året kom 600 bilar i tropisk värme. I år ösregnade det och det kom FLER bilar! Historien visar att evenemang kan utplånas om det regnar tre år i rad. I Haparanda ÖKADE

Läs mer

Järvsö och FJR Club Swedens Årsmöte.

Järvsö och FJR Club Swedens Årsmöte. Järvsö och FJR Club Swedens Årsmöte. Den 14 maj körde jag mot Järvsö. Från Stockholm körde vi, undertecknad, Swempa, Åke och Göran. I Enköping skulle Peppe möte upp men vi ändrade det till att sammanstråla

Läs mer

Schlagerdrottningens satsning köper häst

Schlagerdrottningens satsning köper häst annons: «Start «Sport «Trav 365» Visa bildtext» Schlagerdrottningens satsning köper häst Ulrika Wällstedt. Foto: KANAL75 17 feb 2011 Hon är Sveriges stora schlagerdrottning. Nu ger sig Charlotte Perrelli,

Läs mer

Svenska från början 3

Svenska från början 3 Svenska från början 3 1 Fyll i rätt ord Höger patienten studenten hämta vann hjälp CV Viktigt 1. Här kan du få att sluta röka. 2. Bilar ska köra på sida i Sverige. 3. Det är att ha ett körkort. 4. Läkaren

Läs mer

Folksam cup i Östersund 2015

Folksam cup i Östersund 2015 Folksam cup i Östersund 2015 Den 6-8 mars 2015 stod Spikbordarnas IK som arrangör för Riksfinalen Folksam cup för längdskidungdomar i åldern 15-16 år. Smålands skidförbunds trupp bestod av tolv ungdomar,

Läs mer

ÖREBROS 40-milare 2010-06-05 av Mats Lundgren, Fornåsa

ÖREBROS 40-milare 2010-06-05 av Mats Lundgren, Fornåsa ÖREBROS 40-milare 2010-06-05 av Mats Lundgren, Fornåsa 40 mil på cykel låter himla långt när man börjar fundera på det. Det tycker jag också och bara fram till i fjol så skulle det varit något som vore

Läs mer

Förvandlingen. Jag vågade inte släppa in honom utan frågade vad han ville. Jag trodde att du behövde mig, sa gubben och log snett.

Förvandlingen. Jag vågade inte släppa in honom utan frågade vad han ville. Jag trodde att du behövde mig, sa gubben och log snett. Förvandlingen Det var sent på kvällen och jag var ensam hemma. Jag måste upp på vinden och leta efter något kul och läskigt att ha på mig på festen hos Henke. Det skulle bli maskerad. Jag vet att jag inte

Läs mer

2013 PUBLIC EXAMINATION. Swedish. Continuers Level. Section 1: Listening and Responding. Transcript

2013 PUBLIC EXAMINATION. Swedish. Continuers Level. Section 1: Listening and Responding. Transcript 2013 PUBLIC EXAMINATION Swedish Continuers Level Section 1: Listening and Responding Transcript Board of Studies NSW 2013 Section 1, Part A Text 1 Meddelande för resenärer på perrong tre. Tåget mot Söderköping

Läs mer

Veteran EM för äldre veteraner i Seefeld Slutrapport fredag den 13 januari 2017 ****

Veteran EM för äldre veteraner i Seefeld Slutrapport fredag den 13 januari 2017 **** Veteran EM för äldre veteraner i Seefeld 2017 - Slutrapport fredag den 13 januari 2017 **** Aktuell information om klasser och dess lottning finns här: http://itfseniors.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=5c49c721-f5b9-4e0c-

Läs mer

Träna ordföljd Ett övningshäfte där du tränar rak ordföljd och omvänd ordföljd. Namn:

Träna ordföljd Ett övningshäfte där du tränar rak ordföljd och omvänd ordföljd. Namn: Träna ordföljd Ett övningshäfte där du tränar rak ordföljd och omvänd ordföljd. Namn: Träna rak ordföljd. Subjektet är först. Verbet är alltid på andra plats. Subjekt Verb Objekt Zlatan spelar fotboll.

Läs mer

C-Vapen Klass Vintercuppen Poäng. ã Sol Grovskyttarna (Resultat cup kort) 17:11:

C-Vapen Klass Vintercuppen Poäng. ã Sol Grovskyttarna (Resultat cup kort) 17:11: C-Vapen Klass Vintercuppen 009 Bo Löfroth 795 Per Sundén 795 Robert Wikström 760 Jens Jarblad 7 5 Greger Berglin 7 6 Andreas Lampa 7 7 Dariusz Rymnszka 7 8 Mattias Nordsvan 70 9 Kenneth Johansson 696 0

Läs mer

Classic Lady - alla resultat Maj Rosendahl Djura SE Pontiac Chieftain

Classic Lady - alla resultat Maj Rosendahl Djura SE Pontiac Chieftain Classic Lady - alla resultat 2019 Placering Bokare Ort Land Fordon Poäng Utslagsfråga 1 47 Maj Rosendahl Djura SE Pontiac Chieftain 1957 76 24 2 72 Annette Kirmo Nacka SE Ford Fairlane 1958 71 23 3 10

Läs mer

Björkalägret L994. Vdl mött till nya trciningar och trciffar med start i augusti. MAIF-OL Ungdonskomnritcn. Regnig inledning och solig avslutning.

Björkalägret L994. Vdl mött till nya trciningar och trciffar med start i augusti. MAIF-OL Ungdonskomnritcn. Regnig inledning och solig avslutning. W% ök ek re" Björkalägret L994 Regnig inledning och solig avslutning. Så kan vädret sammanfattas för årets Björkaläger som i år hölls fredagen den tredje juni kl 17.00 till söndagen den fenrte kl 100 vid

Läs mer

Tomas Engström - Mästare i 2010 Hansen Racing Camaro Cup

Tomas Engström - Mästare i 2010 Hansen Racing Camaro Cup nr 14 20101004 Tomas Engström - Mästare i 2010 Hansen Racing Camaro Cup Det blev en riktigt nagelbitarhelg för oss Gulf race fans. Men till slut visade Tomas upp mästerlig körning och säkrade cupsegern.

Läs mer

LÖRDAGSKUL! LAHOLMS BIBLIOTEK VÅR 2015

LÖRDAGSKUL! LAHOLMS BIBLIOTEK VÅR 2015 LÖRDAGSKUL! PÅ LAHOLMS BIBLIOTEK VÅR 2015 LÖRDAGSKUL - FÖR BARN PÅ LAHOLMS BIBLIOTEK! I vår blir det författarbesök, musikprogram, barnboksfest, teaterföreställningar och sagostund med polisen. För platser

Läs mer

Hej VIP medlem! Kings of Tennis. Det är sent fredag kväll, fredagen den 20 mars 2015.

Hej VIP medlem! Kings of Tennis. Det är sent fredag kväll, fredagen den 20 mars 2015. Hej VIP medlem! Det är sent fredag kväll, fredagen den 20 mars 2015. Kings of Tennis Veteranturneringen Kings of Tennis är över. Årets turnering avslutades med att Pete Sampras i finalen besegrade Thomas

Läs mer

barnhemmet i muang mai måndag 15 oktober - söndag 18 november

barnhemmet i muang mai måndag 15 oktober - söndag 18 november barnhemmet i muang mai måndag 15 oktober - söndag 18 november Oj, oj oj, nu går tiden fort det har redan gått fem veckor sedan förra veckobrevet! Var tog de fem veckorna vägen? Jo, de försvann i en massa

Läs mer

Det blev en upplevelse! Tack Per Hjärtquist m fl som arrangerar tävlingen

Det blev en upplevelse! Tack Per Hjärtquist m fl som arrangerar tävlingen Hej VIP medlem! Onsdagen den 14 mars fick jag uppleva vad jag aldrig trodde jag skulle få uppleva under min numera ganska långa tid som veteran: Jag fick se John McEnroe spela tennis live med Björn Borg

Läs mer

MEDIAVERKSTAN, BOTKYRKA KOMMUN

MEDIAVERKSTAN, BOTKYRKA KOMMUN SOMMAR 2017 SJÖNG PÅ FUNKISMELLON VAD GÖR EN SÅDAN? BILDER FRÅN MÄSSAN I TUMBA VAD GÖR DE PÅ NYÄNGEN? MEDIAVERKSTAN, BOTKYRKA KOMMUN 2 Inblick Daglig verksamhet Botkyrka kommun Inblicks redaktion FRÅN

Läs mer

15 Tomtemor är född 1953 och äldsta nissen är född 1981. Tomtemor vet därför att när hon fyller 81 år fyller nissen 53. Gammeltomten är född 1922 och

15 Tomtemor är född 1953 och äldsta nissen är född 1981. Tomtemor vet därför att när hon fyller 81 år fyller nissen 53. Gammeltomten är född 1922 och 1 Barnen ska göra snölyktor av snöbollar. I det nedersta lagret lägger de 15 snöbollar, i nästa 14, i nästa 13 osv upp till det översta lagret med 3 snöbollar. När de har tänt lyktan lägger de på en sista

Läs mer

Vintercupen 2005 Deltävling

Vintercupen 2005 Deltävling C-Vapen Klass Jan Erik Bucht 7 7 7 Brons Dan Tieva 0 8 7 Stig Nordqvist Gällivare Pk 7 Torbjörn Berg Tomas Skarpsvärd Mattias Persson 0 7 Andreas Granberg 9 9 9 0 8 Magnus Häggblad 8 8 9 Conny Furvall

Läs mer

Mamma Mu gungar. Det var en varm dag på sommaren. Solen sken, fåglarna kvittrade och flugorna surrade. Alla korna gick och betade i hagen.

Mamma Mu gungar. Det var en varm dag på sommaren. Solen sken, fåglarna kvittrade och flugorna surrade. Alla korna gick och betade i hagen. 1 Mamma Mu gungar Det var en varm dag på sommaren. Solen sken, fåglarna kvittrade och flugorna surrade. Alla korna gick och betade i hagen. Utom Mamma Mu. Mamma Mu smög iväg och hoppade över staketet.

Läs mer

Vintercuppen 2009 deltävling

Vintercuppen 2009 deltävling C-Vapen Klass Per Sundén 45 45 44 44 46 45 69 Brons Bo Löfroth 44 44 46 45 44 4 66 Brons Jens Jarblad 44 40 40 4 46 45 57 4 Fredrik Lindberg 44 40 40 4 4 44 5 5 Robert Wikström 8 4 45 40 44 4 5 6 Andreas

Läs mer

Äntligen blev det julshow! Jag tror hästarna hade längtat också för de taggade till ordenligt och såg så glada ut. Trots att showen började klockan

Äntligen blev det julshow! Jag tror hästarna hade längtat också för de taggade till ordenligt och såg så glada ut. Trots att showen började klockan Äntligen blev det julshow! Jag tror hästarna hade längtat också för de taggade till ordenligt och såg så glada ut. Trots att showen började klockan 13.00 så började de första gästerna droppa in vid kvart

Läs mer

En lång och framgångsrik säsong börjar lida mot sitt slut..

En lång och framgångsrik säsong börjar lida mot sitt slut.. Sida 1 av 6 En lång och framgångsrik säsong börjar lida mot sitt slut.. Efter att ha öppnat tidigt, samt genomlidigt den kallaste maj månad i mannaminne, fick säsongen äntligen fart i augusti och vi hade

Läs mer

Barmarksläger i Portugal februari 2010

Barmarksläger i Portugal februari 2010 Barmarksläger i Portugal februari 2010 Torsdagen den 11 februari åkte en tapper skara orienteringsbrudar (Karin, Eva E, Eva J, Frida och Johanna) mot Portugal för att slipa formen i en vecka. Fredagen

Läs mer

Resultat Öppen. Placering Startnr Namn Klubb Poäng

Resultat Öppen. Placering Startnr Namn Klubb Poäng Resultat Öppen 1 130 Bengt Davidsson Skärblacka 158 2 1 Stefan Arfvedsson Finspång 157 3 69 Mats Gustavsson Finspång 156 4 79 Tomas Persson Vingåker 156 5 100 Hans Björling Norrköping 156 6 92 Rolf Gillstam

Läs mer

Med viss möda fick de tältet upp ur vattnet

Med viss möda fick de tältet upp ur vattnet FREDAG BLODIG STORM Fyra bilar rullade i karavan in genom grindarna på Solvallas stallingång. Kerstin, Ina, Anette och hennes Ulf var på plats med tre bilar proppfyllda med framför allt priser som Märta

Läs mer

Slutsång. Slut för idag, tack för idag. Vi ska ses på torsdag. och ha det så bra!

Slutsång. Slut för idag, tack för idag. Vi ska ses på torsdag. och ha det så bra! Slutsång Melodi: "Tack ska du ha, Kalle heter jag, vad du heter gör detsamma tack ska du ha!" Slut för idag, tack för idag. Vi ska ses på torsdag och ha det så bra! En liten båt En liten båt blir ofta

Läs mer

Vintercupen 2005 Deltävling

Vintercupen 2005 Deltävling C-Vapen Klass Vintercupen 00 Deltävling 00-0-9 Jan Erik Bucht 7 9 7 8 Silver Conny Furvall Kiruna Psf 8 9 Brons Mattias Persson 7 8 Brons Tomas Skarpsvärd 7 Brons Stig Nordqvist Gällivare Pk 7 0 7 Dan

Läs mer

Några foton från STV Classic 2014 - onsdagen spel!

Några foton från STV Classic 2014 - onsdagen spel! Några foton från STV Classic 2014 - onsdagen spel! Onsdagen den 28 oktober spelades ett antal finaler och semifinaler i STV Classic 2014. Här några foton med förklarande text. OBS! Matchresultat från onsdagens

Läs mer

Dagboken Mini. Av Lillia

Dagboken Mini. Av Lillia Dagboken Mini Av Lillia September 7 september Hej dagboken. Jag heter Lilia och jag är 12 år gammal. Jag har en egen orm som heter Lusen. Jag går i klass 5 och älskar att spela fotboll. Jag började skriva

Läs mer

Slaget i Lund. Tennis måste vara den mest spännande sport man uppleva. Vi som deltog i årets slutspel för H55-herrarna är helt överens om detta.

Slaget i Lund. Tennis måste vara den mest spännande sport man uppleva. Vi som deltog i årets slutspel för H55-herrarna är helt överens om detta. Slaget i Lund 1676 stod Slaget vid Lund mellan danskar och svenskar. Helgen 11-12/8, 2012 stod Slaget i Lund på Smörlyckans härliga tennisanläggning i centrala Lund. Tennis måste vara den mest spännande

Läs mer

Den 6:e december blev vi inbjudna att vara med i en träningsturnering i

Den 6:e december blev vi inbjudna att vara med i en träningsturnering i Träningsdosen i denna månad har varit blandad mellan futsal och fotboll. Futsal för att hålla oss igång med snabbhet och teknik inför kommande futsalmatcher och fotboll i form av fortsatta uttagningar

Läs mer

Tappa inte bort häftet för det ska du lämna in tillsammans med de skriftliga arbetsuppgifterna. Lycka till! Sofia

Tappa inte bort häftet för det ska du lämna in tillsammans med de skriftliga arbetsuppgifterna. Lycka till! Sofia Namn: Klass: Din uppgift: Ni kommer att arbeta med detta vecka 39 till vecka 43. Ni har svensklektionerna till ert förfogande. Uppgifterna ska lämnas in, allt tillsammans, senast måndag vecka 45. Då blir

Läs mer

Frostviken Sled Day drog stor publik

Frostviken Sled Day drog stor publik Utgiven av Tillväxt Frostviken 29 mars 2018 Evenemang Här kan ni lägga in era evenemangoch det är gratis! Skicka mail till: frostviksbladet@aggemyr.se Frostvikens Musik & Kultur Foto: Anders Aagård Bilden

Läs mer

Lite kvar. Semestertävlingen, Huller om buller och Fore golf ställdes in, ett alldeles för svalt intresse var orsaken till det.

Lite kvar. Semestertävlingen, Huller om buller och Fore golf ställdes in, ett alldeles för svalt intresse var orsaken till det. Lite kvar Sommaren har passerat och så även sensommaren. Hösten närmar sig obevekligt och så även slutet på denna säsong av golfande. Vår bana börjar även den ikläda sig höstskruden, grönskan börjar avta

Läs mer

Vännäs vågade och vann!!

Vännäs vågade och vann!! Vännäs vågade och vann!! Nadine Coup De Ville förhöjde femtiotalsandan ett par rejäla snäpp i Vännäs. Foto och intervjuer: ALFRED KRANTZ När Coyote Crusers, Umeå hälsade välkommen till den nya träffen,

Läs mer

Veteran VM lag för yngre veteraner 2009 rapport 5

Veteran VM lag för yngre veteraner 2009 rapport 5 Veteran VM lag för yngre veteraner 2009 rapport 5 Onsdag, tredje dagen i Veteran VM lag, övergår snart till torsdag. Redaktören har under dagen haft kontakt via sms och e-mail med de flesta svenska lagen.

Läs mer

V V I I ING K L LE. den snälla skeppskatten

V V I I ING K L LE. den snälla skeppskatten I I ING V V K L LE den snälla skeppskatten I I ING V V K L LE den snälla skeppskatten Text: Maarit Wall Illustrationer: Henrik Nilson Layout och produktion: Viking Line Mariehamn Tryck: Mariehamns Tryckeri

Läs mer

Läskort 2. Läskort 1. Läskort 4. Läskort 3

Läskort 2. Läskort 1. Läskort 4. Läskort 3 Läskort 1 Simon är 12 år. Han tycker mycket om att resa. Han har varit i många länder. Han tyckte mest om Italien, Spanien och USA för att maten är godast där. Nästa gång vill han resa till Sydafrika.

Läs mer

Philip Island Kustom Nationals 2008

Philip Island Kustom Nationals 2008 Philip Island Kustom Nationals 2008 Text och bild Mats Carlsson Första helgen varje år i januari är det en tredagars bilträff på Philip Island 2 timmar utanför Melbourne, Australien. Mycket roddar och

Läs mer

Intervju: Björns pappa har alkoholproblem

Intervju: Björns pappa har alkoholproblem Intervju: Björns pappa har alkoholproblem Björns föräldrar separerade när han var ett år. Efter det bodde han mest med sin mamma, men varannan helg hos sin pappa, med pappans fru och sin låtsassyster.

Läs mer

Ja då var det dags att åka med vår nya Kabe

Ja då var det dags att åka med vår nya Kabe Ja då var det dags att åka med vår nya Kabe Bilen hämtade vi den 16/6 På fredagen packade vi för att åka till Tyskland via Skåne och Danmark. Lördag är det är dags att åka iväg vi stannar till i Ängelholm.

Läs mer

Teaterförbundets tidning NR: 6-2013. Maskdesign: från hantverk till konst 70-talsteatern är tillbaka Så vann dubbarna striden

Teaterförbundets tidning NR: 6-2013. Maskdesign: från hantverk till konst 70-talsteatern är tillbaka Så vann dubbarna striden Teaterförbundets tidning NR: 6-2013 Maskdesign: från hantverk till konst 70-talsteatern är tillbaka Så vann dubbarna striden YRKESREPORTAGE Succé för 70-talsteater Parkteaterns Kåldolmar och kalsipper

Läs mer

5 års jubileum avklarat

5 års jubileum avklarat NYHETSBREV 1 2019 5 års jubileum avklarat Fem evenemang gick fort Ja, just det. För sex år sedan började den nystartade föreningen att planera för detta evenemang och nu har den 5:e Svängen genomförts.

Läs mer

FEBRUARI 2012. JVM-Distans. den 22 februari 2012

FEBRUARI 2012. JVM-Distans. den 22 februari 2012 FEBRUARI 2012 JVM-Distans den 22 februari 2012 Då var första tävlingen avklarad för oss äldre igår, resultatet från min egen sida var inte alls suveränt, faktiskt inte ens i närheten.. Men med tanke på

Läs mer

Europamästerskapen för veteraner i Seefeld rapport 2

Europamästerskapen för veteraner i Seefeld rapport 2 Europamästerskapen för veteraner i Seefeld 2011 - rapport 2 Fredag 7 januari 2011 I dag kl 09.30 inleddes årets europamästerskap. Men gårdagen, torsdagen den 6 januari, skulle användas för nerresan till

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 IFK GÖTEBORG BOWLING

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 IFK GÖTEBORG BOWLING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 IFK GÖTEBORG BOWLING VÅREN 2016 Vilken vår vi haft. Rättare sagt hela säsongen har varit helt fantastisk. Vi stod som segrare i båda våra serier. Vi har nått alla våra mål. Vi

Läs mer

EVENTPARTNERS SÖKES!

EVENTPARTNERS SÖKES! EVENTPARTNERS SÖKES! Den 14 september har vi bokat delar av gamla bruksområdet i Forsåker (fd Papyrus/Klippan) för att genomföra en Familjedag med aktiviteter för såväl gammal som ung och under kvällen

Läs mer

barnhemmet i muang mai måndag 19 november - torsdag 13 december

barnhemmet i muang mai måndag 19 november - torsdag 13 december barnhemmet i muang mai måndag 19 november - torsdag 13 december Under veckorna som har gått har vi med jämna mellanrum i vardagen firat thailändska högtider och framöver blir det dags för lite farang-högtider

Läs mer

Rune Larsson VÅR HEMBYGD. Kolbäcks Folkets Park

Rune Larsson VÅR HEMBYGD. Kolbäcks Folkets Park Rune Larsson VÅR HEMBYGD Kolbäcks Folkets Park Kolbäcks Folkets Park Redigerad utskrift av K.A. Ragnars intervju med parkföreståndare Einar Rundgren. K.A. Ragnar, som var hembygdsföreningens förste ordförande,

Läs mer

Djupgående frågor rörande vissa matematiska begrepp

Djupgående frågor rörande vissa matematiska begrepp Bilaga 1 Förintervju/efterintervju Allmänna frågor rörande attityder 1. Vad är matematik? 2. Vad kan man använda matematik till? 3. Vad tycker du om matematik? 4. Är det bra/dåligt med matematik? Djupgående

Läs mer

Välkommen till en weekend i Dalarna

Välkommen till en weekend i Dalarna Välkommen till en weekend i Dalarna Helgen den 10 11 september 2011 går evenemanget Träffa Dalarna av stapeln. Det riktar sig till dig som är intresserad av att leva, arbeta och bo i Dalarna, men även

Läs mer

ÄLSKA GUD - ÄLSKA MÄNNISKOR

ÄLSKA GUD - ÄLSKA MÄNNISKOR ÄLSKA GUD - ÄLSKA MÄNNISKOR församlingsbl ade t ma j -Juni 2010 2 fö r sa m lingsb l ade t m a j -j u n i 2010 REDAKTION / FÖRSAMLINGSKONTAKT Stefan Beimark - Ansv.utg...016-702 22 Therese Ehrlin - Redaktör...016-42

Läs mer

Ark1. Rally DM 2016 Övre Norra Bilsportförbundet. Tävlingar: 1 Umeå AK. Stärkesmarksrundan 1. Månstråket 4 Piteå MS. 3 Luleå MS

Ark1. Rally DM 2016 Övre Norra Bilsportförbundet. Tävlingar: 1 Umeå AK. Stärkesmarksrundan 1. Månstråket 4 Piteå MS. 3 Luleå MS Ark1 DM 4 WD 1 2 3 4 5 6 7 8 Totalt 1 J-O Renberg Jan Stenberg Piteå MS Mitsubishi 15 0 15 25 55 2 Michael Wikström Lennart Nilsson NMS Boden Ford Focus 13 20 33 2 Jonas Rönnlund Rickard Normark Lövångers

Läs mer

EVENT GUIDE. STOCKHOLM 26 augusti Evenemangsområdet öppnar 16.30

EVENT GUIDE. STOCKHOLM 26 augusti Evenemangsområdet öppnar 16.30 THE ULTIMATE RUNNING & MUSIC FESTIVAL EVENT GUIDE STOCKHOLM 26 augusti 2017 Evenemangsområdet öppnar 16.30 VÄLKOMMEN OCH GRATTIS. DU ÄR EN AV SVERIGES FÖRSTA MUSIC RUNNERS. The Music Run TM har premiär

Läs mer

MARIA. MiniNYTT. Prata med Niklas! 23 27 januari

MARIA. MiniNYTT. Prata med Niklas! 23 27 januari MARIA 23 27 januari MiniNYTT Vill du spela på MMK:s VÅRKONERT? Prata med Niklas! aktiviteter PÅ MMK 23 27 Januari LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter Skridskor Bakning Backgammon Bakning

Läs mer

Utvärdering deltagare

Utvärdering deltagare Utvärdering deltagare 37 svar, 325 deltagare Har det varit roligt på lägret? (%) 1 8 6 4 99 1 Ja Nej Varför, varför inte? - Det har varit lärorikt och kul att använda utrustningen och att skådespela. -

Läs mer

Vi har tre driftiga finalister klara från Örebro Senast uppdaterad

Vi har tre driftiga finalister klara från Örebro Senast uppdaterad Vi har tre driftiga finalister klara från Örebro 2009-11-26 Senast uppdaterad 2009-11-30 I kvällens delfinal av Beautiful Business Award i Örebro utsågs tre finalister. Till finalen i Stockholm i januari

Läs mer

På gång på. kurorten mösseberg

På gång på. kurorten mösseberg På gång på kurorten mösseberg Våren 2016 januari 15/1 Fredagsmys på SPA 16/1 Ölprovning med Qvänum Mat och Malt 29-30/1 Johan Boding med vänner på scen februari 5-7/2 Yogahelg med Marie Liljegren 13-14/2

Läs mer